A Nagy Idők megkövetelik a Cselekvésünk és a Létezésünk Nagyságát.

A Beteljesítés Ideje pedig megköveteli teljes részvételünket……...

 

 

 

 

CSAK AZ EGYSÉG OLDHATJA FEL A DUALITÁST,

ÉS CSAK AZ EGYSÉGBEN JUTHATUNK EL A NAGY VALÓSÁGUNKBA!

 

 

 

 

A 2007. FEBRUÁRI ELŐREJELZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Februárban a legerősebben érintett terület az lesz, hogy kik maradnak körülöttünk az életünkben. Tömeges változások vannak ezen a téren. Az eddig létező összes lélekcsoport most újrarendeződik.

Saját egyéni küldetésünk útja a végéhez közeledik. Személyes utunk most alakul át a közös küldetésünknek megfelelő, közös úttá. Ezért a régi lélekcsoportok feloszlanak, és küldetés-soportokká alakulnak át. A lélekcsoportok a múltat jellemezték, az küldetés-csoportok pedig a jövőnket jellemzik majd.

Februárban fognak kigördülni az Expresszvonatok az állomásról az Új Világ felé, és most kezdhetjük el felkutatni, kik utaznak velünk együtt ugyanazon a vonaton.

Ahogy végignézünk az ismerős és még nem annyira ismerős arcokon, keressük néhány régi barátunkat, de nem találjuk a vonatunkon.  Néhányan másik Expresszvonaton utaznak, amik más irányba mennek, mint a mienk. Ők is a valódi küldetésük felé tartanak, de azok eltérőek a mienktől. Örülünk nekik természetesen, de azért ott van az a megrázó érzés, hogy most már elválnak útjaink annyi együtt töltött idő után.

Más, nekünk kedves lényeket pedig sehol sem találunk. Ez szomorúvá és nyugtalanná tesz. Hogyan maradhattak le erről a pillanatról? Hirtelen arra gondolunk, hogy leugrunk a vonatról, megkeressük és rábeszéljük őket, hogy jöjjenek velünk. De tudjuk, hogy ezt nem tehetjük, mert már megtettünk mindent, amit tehettünk.

Az embereknek ez a kiválasztódása azért van, mert az Igaz Szeretet és az azon alapuló Párkapcsolatok új mátrixa felé tartunk. Minden, amire szükségünk van, pont felénk tart, emberek, eszközök, képességek, megfelelő tartózkodási hely, nekünk való munka, amelyben valódi kreativitásunk teret kap, és az az anyagi forrás is, ami a Legmerészebb Álmaink megvalósításához kell.

A Sors Kereke most fordul éppen……......

És ezt kell, hogy érezzük és érezzük is.

Sokkal de sokkal szabadabbak vagyunk, mint amennyit a szabadságunkból megengedünk magunknak!