A 11:11 8. KAPUJÁNAK MEGNYITÁSA

 

 

 

LEHORGONYZÓ CSOPORTOK LÉTREHOZÁSA

 

 

A 8. KAPU LEHORGONYZÓ CSOPORTJAI

 

 

A 11:11 lehorgonyzó csoportok nélkülözhetetlenek az eredményes 11:11 kapunyitáshoz. Közvetlenül együtt dolgoznak a Főtengellyel Egy Létezőként egyesülve. Odaadó részvételük nélkül nem lehetne megnyitni a kapukat a 11:11-es átjáróban.

 

Egy kapunyitáskor a 11:11-ben a Főtengely Egy Létezőként hangolódik össze, és ezzel belépési pontot képez a Felsőbb Valóságból bejövő új, koncentrált energiák számára, amik azután mélyen lehorgonyzódnak a földbe.

 

A Főtengely és a világ összes Lehorgonyzó Csoportja egy óriási méretű Egy Létezőt alkot. A Főtengelyből egy közvetlen betöltést küldünk a 11:11 Lehorgonyzó Csoportjaihoz, akik azt lehorgonyozzák szerte a világon.

 

A 11:11-es lehorgonyzó csoportok szerepe létfontosságú, mint a Főtengely lehorgonyzó csapszegei és úgy is, mint a 11:11-ben történt Kapunyitás új energiáinak fogadóállomásai.

 

Egy 11:11-es lehorgonyzó csoportban benne lenni az erőteljes élmény lesz, amitől átalakulsz.. Segíteni fogtok világra hozni az új alapjainkat a Lótusz Szívhez, és tartós áttöréseket teremteni az egész bolygó számára. Ha igazán hívást érzel, hogy úttörőmunkát végezz az Igaz Szerelmen alapuló Párkapcsolatok új mátrixának létrehozásában, akkor mindenképpen

vegyél részt teljes lényeddel eben a monumentális eseményben.

 

 

A 8. KAPUT LEHORGONYZÓ CSOPORTOK MEGSZERVEZÉSE

 

Egy 8-as Kapu Lehorgonyzó Csoport megszervezése erőteljes és hatékony módja a Szeretet új alapjai lerakásának. Egy Lehorgonyzó Csoporthoz 2 ember is elég. Íme, így lehet egyszerűen megszervezni:

 

Amint eldöntötted, hogy a 8-as Kapu lehorgonyzását vállalod, küldj egy e-mailt Annunak a onebeing1122@yahoo.ie címre minél előbb, és add meg benne az elérhetőségeidet: név, város, állam vagy megye, e-mail cím és telefonszám, hogy feltehessük ezeket a 8-as Kapu Lehorgonyzó Csoportok weboldalára. Ez nagyon-nagyon fontos, mert a Lehorgonyzó Csoportok Névsorát fel fogjuk olvasni hangosan a 8-as Kapu Főtengelyében és a Föld összes többi Lehorgonyzó Csoportjában is, hogy tudatosan összehangolódjunk Egy Létezővé. És, ha benne vagy a Lehorgonyzó Csoportok Névsorában, akkor a környezetedben élők is el tudnak érni.

 

A LEHORGONYZÓ CSOPORT MEGHIRDETÉSE

 

Elhelyezhetsz plakátokat vagy szórólapokat a 8-as Kapu Lehorgonyzó Csoportodról olyan helyeken, mint pl. bioéttermekben vagy –büfékben, bioboltokban, gyógyító és elvonulási központokban, könyvesboltokban, és művelődési házakban, és bárhol másutt, ahol hozzád hasonló beállítottságú emberek és csoportok találják meg. Vannak olyan weboldalak is, ahol ingyen lehet hirdetni -- csak győződj meg róla, hogy a 11:11-es Lehorgonyzó Csoportok munkájával összefér-e! És keresd meg minden olyan barátodat és ismerősödet, akikről úgy gondolod, hogy szeretnének részt venni!

 

 

NYITOTT VAGY ZÁRT CSOPORT LEGYEN?

 

 

Vannak olyan 11:11-es Lehorgonyzó Csoportok, akik inkább zárt körűek akarnak lenni, ami azt jelenti, hogy nem találhatók meg a nagyközönség számára. Ez általában akkor van, ha már a csoport egy ideje együtt dolgozik, és kialakult egy finomhangolású dinamika. Azzal, hogy nem vesznek fel új embereket, jobb az összetartás, és hatékonyabban tudnak működni. A nyitott csoportokban az a jó, hogy bárki bekapcsolódhat, viszont több előkészületre van szükség.

 

 

ÖSSZEVONJUK A LEHORGOYNZÓCSOPORTOKAT VAGY ÚJ CSOPORTOT INDÍTSUNK?

 

 

Van, amikor több Lehorgonyzó Csoport is lesz egy adott területen. Ilyenkor a Lehorgonyzó Csoportokat vagy összevonják, vagy továbbra is saját egyedi beállításukkal működnek.

 

 

FELKÉSZÍTŐ TALÁLKOZÁSOK

 

 

Mivel a 8-as Kapu annyira létfontosságú, azt javasoljuk, hogy tartsatok felkészítő összejöveteleket még 2007 febr. 11-e, a tényleges kapunyitás időpontja előtt. Már van néhány Lehorgonyzó Csoport, akik rendszeresen találkoznak. Ezek a találkozók segítenek, hogy a csoport jó erős és tiszta legyen, és van idő arra is, hogy megtanuljanak néhányat a 11:11-es Szakrális Táncok közül. Azok a Lehorgonyzó Csoportok, akik a 8-as Kapunyitás idején a 11:11 Szakrális Táncait táncolják, sokkal könnyebben fogják tudni leföldelni az új energiák betöltődéseit – éppen erre teremtődtek a Szakrális Táncok, és nagyon jól működnek.

 

A Lehorgonyzó Csoport együtt is megtervezheti a Kapunyitó Szertartást. Ha vannak olyanok, akik nem tudnak részt venni a felkészítő összejöveteleken, vagy közvetlenül a Nyitás előtt jöttek a csoportba, fontos, hogy világosan magyarázzátok el nekik, mit tervezett a csoport.

 

 

A LEHORGONYZÓ CSOPORTOTOK KÉPVISELŐJE A FŐTENGELYBEN

 

 

Hacsak lehet, küldjetek valakit a Lehorgonyzó Csoportból, aki jó erős és tiszta, hogy részt vegyen a 8-as Kapu Főtengelyében a spanyolországi Majorkán. Ez most még fontosabb, mint eddig, mert ez sokkal de sokkal erőseb kapcsolat a Főtengely és a Lehorgonyzó Csoport között. Minden esetben, amikor egy Lehorgonyzó Csoport képviselője jelen van a Főtengelyben, a kapcsolat nagyon sokkal erősebb, mert közvetlen vonalon kapcsolódunk egymáshoz. Ez a 8-as Kapu energiáinak igen jó lehorgonyzását fogja eredményezni. A Lehorgonyzó Csoport minden egyes résztvevője hozzájárulhat a költségekhez, hogy egy képviselőjük bejusson a Főtengelybe.