Főtengely: Spanyolországban, Majorka szigetén

 

 

A 8-as Kapu Főtengelyének helyszíne a gyönyörű spanyolországi sziget, Majorka lesz. A Főtengely minden 11:11-es kapunyitásnak a középpontja. Ezen a helyen lépnek be az első 11:11 energiák a Földre. Elengedhetetlenül fontos, hogy erős és odaadó csoportunk legyen a 8-as Kapu Főtengelyében, mert a SZERETET legújabb szintjeit hozzuk be, és jó erősen lehorgonyozzuk a Lótusz Szív új alapjait.

 

A 8-as Kapu Megnyitása monumentális, az első 11:11-es Kapu 1992-ben történt megnyitása óta a legfontosabb. A Természetfeletti Gyémántján keresztül megtett utunk mérföldköve, amely után az Egységbe vezető utunk egészen új metafizikája válik láthatóvá. Az Újvilág útjai megnyílnak a mélyebb Láthatatlan végtelen, még fel nem derített birodalmai, ezen belül a magasztos Lótusz Világ felé. Most teljes egészében lemegyünk az ismert világ térképéről, és minden sejt- és magszinten megváltozik. Semmi sem lesz már olyan, mint eddig volt!

 

A 8-as Kapu annyira nagy és olyan nagyon fontos, hogy csak azok jöjjenek, akik valódi hívást éreznek arra, hogy a Főtengelyben részt vegyenek, mert nem horgonyozhatjuk le új alapjainkat kevesebbre, és nem építhetünk rájuk kevesebbel, mint teljes lényünkkel. Ez túlmegy eddigi valóságunkon, erőteljes lesz, több SZERETETTEL telve, mint amit valaha is lehetségesnek hittünk. Időnként meglehetősen intenzív lesz, olyan energiákkal, amelyek előttünk eddig ismeretlenek voltak. Ugyanakkor nagyon élvezetes is lesz teljes egészében elfoglalni legbenső valódi énünket és hozzánk hasonló lényekkel játszani a végtelenség felgyorsult szintjein. A 8-as Kapu Főtengelyében mélységes beteljesülés lesz olyan felfokozott állapotban, amit jelenleg el sem tudunk képzelni.

 

A 11:11 Főtengelyében részt venni egy életre szóló élmény. Semmihez sem hasonlítható. A legsűrűbb mag szintjén működik a jelenleg megközelíthető legmélyebb energiákkal, hogy megtisztítsa az Ismeretlenbe vezető utat. A világ minden részéről jönnek az emberek, és sok életre szóló baráttal fogunk találkozni a Főtengelyben. Ezúttal azonban ez egy egészen új szinten következik be, mert új életünk néhány kulcsemberével fogunk találkozni, és néhányan abban az áldásban is részesülhetnek, hogy az Egy Igaz Szerelmükkel találkoznak.

 

Avatott emberek erős csoportja lesz itt. El fogjuk foglalni előre kijelölt helyünket, hogy a Jövőnk új alapjait megteremtsük MOST. Erősíteni és kiterjeszteni fogjuk az Egy Létezőnk központi magvát. A Sors Kereke fordul, új, hozzánk méltó irányok felé hív bennünket, a hozzánk való új emberekkel, akik most lépnek be az életünkbe. Végre eljött az idő.

 

A 8-as Kapu Főtengelyében részt venni ritka lehetőség, hogy Solarával együtt dolgozhass közvetlenül, az Újvilág megszületésének legmélyebb szintjein. A felelősségnek és a tudásnak a jogara, amelyeket Solara rég óta hordoz, most egyenesen a mi Egy Létezőnk kezébe lesz átadva, mert ő továbbengedi őket a következő szintre. Sebastian és Ankasha, a műhelycsoport-vezetőink, és ugyancsak Annu és Alix szintén közvetlenül részt vesznek abban, ami a Lótusz Világban való erőteljes bemerülésnek ígérkezik. És Omashar ismét megosztja velünk szívből jövő muzsikáját, és szerető jelenlétét.

 

Hét teljes nap előkészületünk lesz a 8-as Kapu Megnyitása előtt, eggyel több a szokottnál, mert ez annyira fontos Kapu. Február 4-én reggel fog kezdődni a felkészülés hete. Ez alatt az idő alatt egy legyőzhetetlen Egy Létezővé való eggyéválásunkon lesz a hangsúly, és a Lótusz Szívünk felébresztésén, hogy teljes egészében beléphessünk a Lótuszvilágba. Nincs előre eltervezett menetrendünk, még a 8-as Kapu megnyitására sem, mert minden az éppen jelenlévő energiahullámokon, azok meglovaglásán alapul.

 

Ez alatt az idő alatt tanulni fogjuk a 11:11 Szakrális Táncait, hogy el tudjuk őket táncolni a Kapunyitó Szertartáson, abban az emelkedett energiakörnyezetben, amelyre létrejöttek. Ez merőben más, mint amikor egy workshop-on táncoljuk őket. A Szakrális Táncok a legmélyebb sejtszinten, áthatóan átalakító hatásúak, és egyszerűen leírhatatlan a hatásuk. Néhány szakrális tánc új szintre fog emelkedni, és szinte biztos, hogy újak is fognak születni.

 

A 8-as Kapu alapvetően fontos a Legigazabb Szeretet és Párkapcsolat Új Mátrixának megszületésében. Hatásai messzemenőek lesznek. Lesz ott néhány valóban nemes ember. Ha hívást érzel, ne hagyd, hogy bármi visszatartson!

 

 

 

KIK JÖJJENEK?

 

A Főtengely megtapasztalása nem mindenkinek való. Minden nagyon felfokozódik, időnként robbanásszerű szélsőséges erővel. Mindenünket a mag-szintig átható legmagasabb VALÓDI és IGAZ létezés ez, amely ritkán megtapasztalható. Minden, ami ennél kisebb értékű, felerősödhet, míg le nem válik rólunk. És mérhetetlenül mély elmerülés a SZERETET olyan mindent átható szintjeibe, amit eddig sosem értünk el. Éppen ezért ez az élmény nem mindenkinek való. Legyél őszinte magadhoz, és ha ezt túl soknak érzed, még mindig részt vehetsz egy Lehorgonyzó Csoportban, és fontos szerepet tölthetsz be a 8-as kapu megnyitásában.

 

NE GYERE…….

 

Ha nem tudsz magadon átengedni temérdek mennyiségű szeretetet.

Ha van valami olyan mentális, fizikai vagy érzelmi rendellenességed, ami miatt nem bírod el az erős enegiákat.

Ha azt hiszed, hogy ez egy buli.

Ha valami rejtett szándékod van.

Ha jelenleg drogokat használsz.

 

DE GYERE….

 

Szabad és tiszta szívvel.

Teljes odaadásoddal.

Ha készen állsz egy mélyen átható élményre, ami megváltoztatja az életet.

Ha egész lényed egy kvantumugrásért kiált.

Ha készen állsz arra, hogy belépj nagyságodba.

Ha hajlandó vagy az Egy-et szolgálni teljes lényeddel.

Ha hívást érzel, hogy megszüld az Újvilágot.

Ha készen állsz ara, hogy teljesen új szintre emelkedj.

Ha be akarsz töltekezni azzal a szeretettel, ami a Legmerészebb Álmaidat is felülmúlja.

Ha hívást érzel, hogy a Földre belépő legeslegújabb, legeslegtisztább, legeslegigazabb energiák frontvonalában legyél.

 

 

11:11 SEGÍTŐ MUNKACSPORT VEZETŐK A MÚLTBAN ÉS JELENLEG

 

Ha szeretnél a 11:11 Egy Létező Keletkezésének Segítő Csoportvezetője és a szakrális táncok tanítója lenni, jönnöd kell a 8-as Kapu Főtengelyébe. Ez érvényes minden eddigi Segítő Csoportvezetőre is, ha meg akarjátok tartani pozíciótokat. Ez azért van így, mert a 11:11 Főtengelyek az új energiák frontvonalában vannak. Amint belépünk a Lótuszvilágba, minden egy teljesen új szinten érvényes új mércét kap.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a 11:11 Segítő Csoportvezető Képzés kizárólag meghívásos alapon működik. A következő Mesterképzés valamikor 2007 első felében lesz. A Főtengelyben való részvételed nem garancia arra, hogy a Segítő Csoportvezető Képzésre is kapsz meghívást, hanem előfeltétele annak. 

 

A következő 11:11 Segítő Csoportvezető Mesterképzés lehetséges résztvevőit Majorkán, a 8-as Kapu Főtengelyében fogjuk kiválasztani. Ha hívást érzel, hogy Segítő Csoportvezető legyél, jelezd nekünk a jelentkezési lapodon, és a Főtengely Előkészületeikor is!

 

Ebből a célból a leendő és a jelenlegi Segítő Csoportvezetők számára lesznek további megbeszélések Majorkán.

 

 

IDŐPONTOK RÉSZLETEZÉSE A 8-AS KAPU FŐTENGELYÉBEN:

 

 

Főtengely Érkezés: 2007. febr. 03, szombat.

Főtengely előkészületek elkezdése: febr. 04, vasárnap.

A 8-as Kapu megnyitása: febr. 11, vasárnap

Kapunyitás utáni együttlétek és ünneplés: febr. 12, hétfő

Főtengely hazaindulás: febr. 13, kedd.

 

 

 

ÖSZTÖNDÍJALAP A 8-AS KAPU FŐTENGELYÉHEZ:

 

Mindig van néhány értékes lény, aki erős hívást érez, hogy részt vegyen a Főtengelyben, és nincs meg az anyagi lehetősége, hogy ott legyen. Ezért létrehozunk egy Ösztöndíjalapot a 8-as Kapu Főtengelyéhez, hogy segítsünk nekik eljutni oda. Hálával fogadunk miden és bármilyen összegű adományt.

 

 

Tárt karokkal, tiszta szívvel várunk Majorkán.