A 11:11 8. KAPUJÁNAK MEGNYITÁSA

ÚTMUTATÓ AZ ŐRÖKNEK

AZ ŐRÖK

Az őrök minden egyes 11:11-es Kapunyitás szerves részét képezik. Bármi történjék egy 11:11-es  kapunyitáskor, az Őr mindig nagyobb, mint az esemény középen.

Minden 11:11-es Kapunyitáson fogtok látni erőteljes lényeket a Szakrális Hely peremén állni. Ezek az Őrök azért állnak ott, hogy az Egység Alapmintázatát szinten tartsák. Azért vannak itt, hogy lehorgonyozzák a Felsőbb Valóságot és védjék az összejövetelünk szentségét. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos az Őrök jelenléte. Az Őrök végtelenül magas, stabil enrgiateret biztosítanak nekünk.

Az őrök száma attól függ, mekkora a csoport. Volt, amikor az egész Főtengelyben mindenki őrködött, és volt, amikor csak néhány őr volt. A Főtengelyben nekünk mindig legalább 11 Őrünk van poszton a Szertartás elejétől kezdve a végéig. (Természetesen ezek nem ugyanazok az emberek egész idő alatt, hanem a szertartás ideje alatt folyamatosan cserélődnek.) Még a kis rövid pihenőidőben is vannak Őrök a poszton.

Ha nagyon kicsi a Lehorgonyzó Csoport, nem kell feltétlenül fizikai Őröknek lenniük, vagy lehettek felváltva Őrző Lelkek is. Ha van olyan, aki nem tud fizikai okok miatt részt venni a táncban, vagy nem tud huzamosabb ideig állni, az leülhet egy székre, és Őrködhet. De nagyobb erő van abban, ha az Őrök állnak, hacsak lehet. Vagy tehettek a posztra egy Buddhát vagy egy követ, és megkérhetitek, hogy legyen az Őrötök, vagy ha a szabadban vagytok, kérjetek meg egy fát erre a közeletekben!

Ha hívást érzel, hogy Őr legyél, észre fogod venni, hogy nagy odaadásra van szükség és figyelemösszpontosításra. Az Őr nem annyira egy ember, hanem inkább a tiszta energia megtestesülése. Amikor elfoglalod az Őrhelyedet, mindjárt tedd félre a személyiségedet, és legyél egyszerű és semleges energia! A testeden óriási mennyiségű energia fog átáramolni, tehát mindenképpen csináld meg a GO-t, mielőtt a posztodra lépsz! 

A karodat bármilyen szakrális mudrában vagy szakrális tartásban tarthatod, amit jónak érzel, hogy finoman irányíthasd az energiát. Változtathatod a kartartást, amikor úgy érzed, hogy kell, de NAGYON lassan, és az energiákkal összhangban tedd ezt!  Főleg a Szakrális Táncok közben – az Őrök bármilyen hirtelen mozdulata nagyon erősen érződik, és zavaró lehet.

FIGYELEM: A Őr sosem beszél Ha valamit közölnie kell, szemmel, szívvel vagy nagyon-nagyon finom mozdulatokkal teszi.

AZ ŐRNEK MINDIG LEGYEN NYITVA A SZEME!

Ha elfoglaltad az őrhelyedet, addig ott kell maradnod, amíg valaki le nem vált. Amikor váltást kérsz, használd az Őrségváltás jelét, a Természetfeletti Gyémántja jelet!

Ne felfejtsd el megmutatni a csoportnak ezt a jelet előre, és elmondani, hogy valakinek le kell váltania az Őröket mindig, amikor ezt a jelet használják, különben az Őreid elájulhatnak a kimerültségtől!

Az Őröknek az összes többi Őrt tudatosítaniuk kell magukban mindig, és folyamatosan rájuk hangolódni, mert ők együtt Egy Létezőt alkotnak. A köztük lévő távolság legyen mindig egyenletes! Ezt a távolságot szép csendben ki lehet igazítani, amikor éppen szükséges.

Az Őrök teljes figyelme mindig a Nyitószertartás szakrális terének megőrzésére irányul. Az Őr sosem figyel semmire, ami a körön kívül van. Tehát, ha bármi probléma adódik, pl. váratlanul valaki odamegy a Szertartás helyszínére, vagy a hangberendezéssel van baj, vagy hirtelen elkezd ömleni az eső, az Őr figyelmét ez nem térítheti el, semmilyen körülmények között sem!

Erre jó példa a Tahiti Találkozónk 1994-ben, amikor egy nagyon-nagyon szent táncolt táncoltunk éppen, amivel a Nagy Központi Nap megszületését teremtettük, legelső alkalommal. Odajött egy részeg tahiti ember, és elkezdte zaklatni az Őröket, faágakat himbálva az arcuk előtt. Minden Őrünk megtartotta a figyelmét és szilárdan álltak az Egy Létezőjükben. Ilyen esetekben jó, ha van valaki a körön kívül, aki az ilyen problémákat kezeli, aki meg tudja oldani a váratlan helyzeteket. 

Őrnek lenni csodálatos élmény. Érezni fogod végtelen nagyságodat, és nagyszerű rálátásod lesz a folyamatokra. Ez a feladat nagyon nagy erőt igényel, és ha Őr vagy, számíthatsz rá, hogy szinteket ugrasz a tudatosságban. A csoportban legalább egyszer mindenki legyen Őr! 

AZ ŐRHELYEK ELFOGLALÁSA

A 8. Kapu Nyitószertartásának megkezdése előtt foglalják el a helyüket az Őrök! Amikor már beálltak a nagy körbe, mindannyian megcsinálják a GO-t, amivel teljesen lehorgonyozzák magukat a helyükre. Azután egybehangolódnak Egy Létezőként, és megnyitják az Egy Szívet Egy-ként. Most már felvehetnek bármi olyan mudra pozíciót a karjukkal, amit jónak, kényelmesnek éreznek, és tisztán megtartja az energiát. Nem kell minden Őrnek ugyanazt a kéztartást felvenni, bár ez gyakran spontán megtörténik.

Fontos, hogy az Őrök az energiák eredetiségét és tisztaságát megőrizzék. NEM helyes mágikus szimbólumokat, szakrális geometriát használni, az ujjaikat ide-oda mozgatni, karjukat himbálni, sőt Reiki szimbólumokat használni sem, amíg Őr poszton vannak.  

Ahogy az energiák változnak, elmozdulnak a Nyitás ideje alatt, az Őrök lehet, hogy finoman helyet akarnak majd változtatni oda, ahol az energiák a legerősebbek. Ezt lassú mozdulatokkal kell megtenni, hogy ne zavarja meg a szertartást. A szertartás ideje alatt a kartartást is lehet változtatni, de csak lassan, odaillően.

ŐRSÉGVÁLTÁS

A Nyitószertartás megkezdése előtt mutasd meg az egész csoportnak, hogyan kell váltani az őröknek. Bármikor, ha egy Őrnek váltásra van szüksége, a kezét a Természetfeletti Gyémántja tartásba teszi, a szív előtt a hüvelykujjak lefelé és a tenyerek kifelé néznek. (a hüvelykujjak és a mutatóujjak összeérnek) 

Az egész csoportnak állandóan oda kell figyelnie az Őrökre, ha bármikor egy Őr jelez, hogy váltást kér, valakinek ki kell lépnie, és leváltania. Ez természetesen nem történhet meg, ha egy Szakrális Táncban éppen benne vagytok. 

Őrségváltáskor az új Őr megáll az Őr előtt és megcsinálja a GO-t. Aztán felveszi a Természetfeletti Gyémántja tartást, és hozzáigazítja azt az Őr Gyémántjához. Aztán egyszerre lassan az óramutató járásával megegyező irányban fordulva helyet cserélnek. A régi Őr enyhén meghajol az új felé, majd lassan elmegy. 

Van, amikor az Őr nem veszi észre, hogy váltásra van szüksége. Ez azért van, mert belesült az energiába. Ha észreveszitek, hogy egy Őrnek üveges a tekintete, megmerevedett a tartása, előre-hátra imbolyog, kikapcsolódott a figyelme és ide-oda tekinget, vagy becsukta a szemét, akkor le kell váltani, ha akarja ha nem.  

Ne ijedj meg, HA EGY ŐR ELESIK! Ez néha előfordul, amikor erősek az energiák. (A Főtengelyben ehhez már egészen hozzászoktunk.) Csak küldj oda valakit, aki leváltja és valakit, aki segít neki kijönni a körből. 

Ha az energiák nagyon intenzívek vagy ha az időjárási viszonyok embert próbálóak, lehet, hogy gyakrabban kell váltani az Őröket. Az Első Kapu Megnyitásakor Egyiptomban olyan hideg volt, és az energiák annyira erősek voltak, hogy nagyjából 15 percenként kellett váltani az Őröket.