A 2007 ÁPRILISI ELŐRJELZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

 

Egész lényünk egy teljes átalakuláson megy keresztül. Ez az átalakulás legjobban az érzelemtestünket érinti. Miközben az átépítéshez tartozó állványzat eltakar bennünket, könnyen azt hihetjük, hogy nincsenek érzelmeink. De mégis vannak, sok is, csak ezek most lényünk legmélyebb rétegeiben tartózkodnak, és nem könnyű hozzájuk jtuni.

Azok, akik eddig nem találtak rá az érzéseikre, lényük legmélyebb rétegeiben épp most tapasztalnak meg egy kvantumugrást. Még nem láthatjuk, és nem értjük teljesen, mi is történik, mert olyan óriási a terjedelme ennek. De finom rezgésekként érzékelhetjük, amik mélyen a Föld felszíne allatt végbenő erős földrengések sorozatából erednek.

Ezek a finom rezgések most lánreakciókat indítanak el, amik mélyen és áthatóan érintik egész lényünket. Ezek a mély belső mozgások mindent megrengető összeroppanásokat okozhatnak, azonban ezek főként a mélységben egy zárt térben történnek, mintha védőfalak mögött történne az egész a legbelső magban. Ennek a belső burkolatnak az érzelemtestünk körül az a szerepe, hogy megakadályozza az érzelmek kintről befelé és bentről kifelé mozgását, amíg az új érzelmi mátrixunk, a Lótusz Szív mátrixa kellően ki nem fejlődik. Emiatt érzünk sokan kommunikálciós nehézségeket mostanában.

Az áprilisi problémák megoldása mindenképpen a dolgok átértékelésében rejlik. Mindent, de mindent teljesen át kell értékelnünk! Nem vihetünk magunkkal egyet sem a régi megszokott dolgaink közül a Lótuszvilágba. Egyszerűen túl kicsik és túlságosan korlátozóak. Az átértékelendő dolgok óriási tömeget képviselnek. Messze túl van ennek a léptéke azon, amit eddig lehetségesnek tartottunk.

Lehet, hogy néha úgy érezzük, nem elég gyorsan haladunk az új életünk felé, de azért érezzük, hogy van a levegőben valami küszöbön álló változás. Amit még nem látunk, az az, hogy messze túl a látóhatárunkon, talán 100 kilométerrel előttünk az úton, óriási méretű útépítés folyik. Az útépítő munkások éjjel-nappal dolgoznak, és nem javítják, se nem szélesítik a már meglévő utat, hanem egy teljesen új, nagyszerű autópályát építenek nekünk, amin majd továbbhaladhatunk. Ez a Gyorssáv. És ha igazak és valódiak vagyunk mindig, minden egyes lépésünk e felé a csodás autópálya felé fog vinni bennünket. Amint odaértünk, minden úgy megy majd, mint a karikacsapás, hogy szinte csodának hisszük.

 

 

Fordította: meryemana