AZ ÚJ FÖLD SOROZAT: 10. LECKE


"Ne tegyetek SEM-mit"

Bíbor Kör, 2000. március 4.


És ez így van, drága barátaim, ma összegyűltünk itt együtt, mint egy család. Összegyűltünk itt együtt a Bíbor Körben ezen az estén. Most a következő néhány percben én, Tóbiás fogok beszélni a barátunkon, Cauldrén keresztül (ezt a nevet Tóbiás adta Geoffrey Hoppe-nak), amint kiegyensúlyozzuk az energiát ebben a teremben együtt veletek. Mert amit ma itt együtt teremtünk az emberrel és a Szellemmel, az egy megszentelt energia, egy áldott energia. Ez a ti "új időiteknek" az energiája. Valóban ezt a találkozót itt a "Föld új spirituális energiája osztálytermének" neveztük. Mert ti, barátaim, ti vagytok azok, akik most tanulnak alkalmazkodni ehhez, most tanultok dolgozni az új energiákkal, melyek a néhány elmúlt hónapban ideérkeztek a Földetekre. A munka, melyet végeztek, úttörő munka. Ez más.


A munka, melyet végeztek, a változásról szól. És azon tűnődtök néha, miért vannak napok, melyek nehezek! Csodálkoztok, miért érzitek az energia visszaesését és áradását. Ez azért van, mert ti az elsők között vagytok, akik ezen energiákkal dolgoznak. Ez a Bíbor Kör szerepe -azoké közülünk, akik a fátyol másik oldalán vannak- hogy dolgozzunk veletek és másokkal az egész bolygón az új energiákkal való munkálkodásban.


Ahogy már említettük azelőtt, amint megtanuljátok egységesíteni a Valódi Éneteket - a Valódi Énetek felébredése-az emberi lényetekbe, és amint átmentek az energiák különbségeinek és változásainak megértési folyamatán, mindegyikőtök, aki itt ül ezen a napon és mindenki, aki ezt az anyagot olvassa... tanítókká fogtok válni, akikre más embereknek szükségük lesz, akikre ennek a Földnek szüksége lesz, hogy tovább haladjon az átjárón (a mennybemenetelen). Nem kellene meglepődnötök azon, hogy ti tanítók vagytok. Ti tudtátok ezt már valamikor. Tudtátok, hogy elérkezik majd egy idő az utazástok során, amikor mások tanítói lesztek. Ez, barátaim, ez a Föld új spirituális energiájának osztályterme.


Beszélni fogunk, mint ahogy beszéltünk is a múlt összejöveteleinken, olyan dolgokról, melyek lehet, hogy vitatottak, lehet, hogy megdöbbentőek. Sokat közülük már ösztönösen éreztek. Szólni fogunk ezen veletek kapcsolatos dolgokról. Részt fogunk venni a tapasztalataitokban veletek, azon megértés hasznáért, hogy mi is történik most, mit kellene tennetek. Ma éjszaka sokat kell erről beszélnünk.


De most, drága barátaim, megkérünk benneteket arra, hogy vegyétek észre az energiát magatok körül, ennek a helyiségnek az energiáját (és az energiát, amint olvassátok ezeket a szavakat). Vegyétek észre a változásokat, amelyek körülöttetek zajlanak éppen ebben a pillanatban. Mert amint kinyitjátok a szíveteket, amint kinyitjátok az egyetlen csakrátokat, amint kitárjátok a lényeteket, ez beengedi a Szellem energiáját és a Valódi Énetek energiáját erre a helyre! Az energiák beállítódtak és kiegyensúlyozódtak azok által, akik idejönnek ezen az estén. És oly sokan vannak, akik összekapcsolódnak itt velünk! Egyszerűen érezzétek, érezzétek a Szellem jelenlétét, az angyalok jelenlétét és azokét, akik előttetek érkeztek ide. Egyszerűen érezzétek a szeretetet, amely továbbításra kerül felétek ezen az estén. Ez nem annyira a szavakról szól, melyeket itt mondunk. Arról az energiáról, mely idejön. Mindegyikőtök nélkülözhetetlen ezen új megszentelt hely megteremtésének segítségében, ezen új hely megteremtésében, akár hallgatjátok ezeket a szavakat, akár olvassátok azokat.


Most sok-sok entitás van, aki ideérkezik ma este. Ők összekapcsolódnak mindenkivel közületek a Bíbor Körben. A munka, melyet itt végeztek, a munka, melyet ezen létidőtök napjaiban végig tettetek, fontos volt, annyira mérhetetlenül fontos. Az nem csupán rólatok szól. Ha valaha is azon tűnődtetek volna, miért tűnnek a terhek annyira nehéznek és bonyolultnak, és miért érinti oly hosszan a változást... barátaim, az nem csupán rólatok szól. Az elmúlt életek terhét cipelitek, nem csak a Földön eltöltött elmúlt életekét, hanem sok más bolygón töltött létekét is. Mindenki itt közületek, mindenki, aki olvassa ezt, az átjárón megy először keresztül, az átjárón, mely oda vezet, amiről mi azelőtt beszéltünk, amit mi "második teremtésnek" hívunk. Ez sokkal összetettebb, mint ahogy valaha is képzelnétek. És ha láthatnátok a fátyol felénk eső oldaláról a munkát, amit végeztek, és a fontosságát annak, ami tesztek, ti is le lennétek nyűgözve és elámulnátok. Nektek is könnyek csordulnának a szemeitekből, ahogy nekünk.


Most mielőtt folytatnánk a beszélgetést ezen az estén, kérjük, engedjétek meg-és csak a ti engedélyetekkel-hogy mindenki, aki itt van most a fátyol felénk eső oldaláról, hadd léphessen előre, hogy tiszteletét fejezhesse ki felétek, hogy megérintsenek titeket, átöleljenek benneteket. És ha így tesztek, adjátok azt az engedélyt a lényetekből. Ide fogunk jönni a végső energetikai egyesülésre most. Meg fogjuk kérni barátunkat, Cauldrét, hogy maradjon csendben egy pillanatra.


(csend van, amíg az emberi és spirituális energia egyesülése megtörténik)


Nos, ezen csatornázások kezdetétől volt a Bíbor Körnek egy anyaga... ez a változás témája volt. És természetesen a változásról szóló beszélgetés lenne a leghelyénvalóbb ezen a napon. Amint mi a megelőző csatornázásokban említettük, óriási változások voltak a Föld energiájában az elmúlt hónapjaitokban, kezdve az 1999. december 13-i méréssel és a két tudatosság felé való elmozdulással. Volt egy esemény, melyet mi a "mag belső kicsírázásának" hívhatnánk. Ez a Krisztusi Tudatosság, melyet mindegyikőtök rögzít és elrejtett mostanáig. De most eljött az ideje, hogy Krisztus ezen magja előbújjon mindegyikőtökben. Sok változás van az életetekben, és talán ezen elmúlt néhány hónapon át sokféle módon éreztétek ezeknek a hatását az életetekben. Talán eljutottatok egy olyan következtetéshez, ahogy Kryon is mondta: "A dolgok nem mindig azok, amiknek látszanak." Talán eljutottatok egy olyan következtetéshez, hogy az eszközök, melyeket megpróbáltatok használni, már nem működnek többé.


Sokotoknak látjuk az energiamezőjében, akik ma este itt vannak és olvassák ezt, hogy nekicsapódtatok a falnak. A csalódottság egy pontjához értetek. Nem értitek, miért történnek a dolgok körülöttetek azon a módon, ahogy. Azon tűnődtök, miért érzitek egyik nap magatokat a csúcson és a következő nap pedig egy nagyon mély szakadékban. Azon csodálkoztok, miért van folyamatos depressziótok, amikor minden nap imádkoztok a Szellemhez, hogy szabadítson meg ettől. Azon ámultok, miért vannak küzdelmek, miért van az, hogy amikor más emberekkel vagytok, nehéz velük lenni, nehéz koncentrálni, sőt még hallgatni is a szavaikat... miért érzitek, mintha egyedül lennétek. Halljuk a legmegszokottabb imát, mindenkitől, aki itt van és aki olvassa ezt: "Szellem, vezetők és angyalok, mi az, amit tennem kellene ezen a napon és minden elkövetkezőn? Mutasd meg nekem a célomat. Mutasd meg, miért vagyok itt."


Barátaim, szeretnénk szólni egy területről ezen az estén, és meg fogunk kérni titeket, hogy gondolkozzatok el rajta egy kicsit. Amikor azt kérditek: "mi az, amit tennem kellene..." amikor megpróbáljátok kirakni a puzzle kis darabjait az életetekben... amikor felfogjátok és különböző dolgokkal próbálkoztok, mi itt vagyunk, hogy elmondjuk nektek -a Föld új spirituális energiájának osztályterme- létezik, de az egyik, amit tennetek kellene most, ez... SEM-mi!


"SEM-mi" nincs, amit tennetek kellene most. Ez talán úgy hangzik, mintha ellentétes lenne mindennel, amit tettetek az életetekben vagy az elmúlt életeitekben mostanáig. De, barátaim, az energia más. Ti most a dinamizmusok és a különböző energetikai felépítés másfajta beállításával működtök, mint működtetek a múltban.


Most mikor azt mondjuk, hogy nincs "SEM-mi", amit tennetek kellene, természetesen mi nem azt értjük ez alatt, hogy egyszerűen ücsörögjetek a foteljeitekben és nézzétek a drámákat a televízióban. Ez egy érdekes felfogása annak, hogyan vizsgálódjunk veletek. De arra kérünk, hogy tartsatok velünk. Utaltunk azelőtt a Krisztusi magra a bensőtökben, melyet magatokban hordoztatok, de mostanáig az nem csírázott ki. Az most előre jön. Most hajt ki. Most kel saját életre.


Képzeljétek el magatokat, az embert ebben a létidőben, mint farmert. Felszántottátok a földet és trágyát is adtatok az Anyaföldnek, hogy segítse a magot kinöveszteni. Szépen kiszedtétek a gyomokat is a földből. Megkértétek a rovarokat és a rágcsálókat, hogy hagyják békében a földeteket. Szépen gondozgattátok azt. Dolgoztatok éjjel és nappal. Szenvedtetek és küszködtetek... ti, a farmer, a Szellemetek gondozója. De most eljött az idő, hogy Krisztus magja kicsírázzon, kihajtson és növekedjen. És minden munka, melyet az előkészületben tettetek, most eljön, hogy az meglegyen, most eljön a játékba. Nos, barátaim, "SEM-mit" nem kell tennetek. Ebben a létidőben egyszerűen álljatok meg a földeteken, a krisztusi energia dicsőségében előre lépve az életetekbe. Most itt van az ideje, hogy fogjátok a Szellem kezét és lássátok, hogy ezen áldott és rendkívüli új energia kiemelkedése előre jön.


Barátaim, ha azon kísérleteztek, hogy megpróbáljátok ezt az új energiát olyanná tenni, mint amilyennek "gondoljátok", hogy lennie kellene, az össze fog keverni benneteket. Az csak vissza fog állítani titeket. Nem lesz hatással a krisztusi mag növekedésére a bensőtökben, de az titeket, az embert csalódottá és ingerültté fogja tenni. Azt fogja eredményezni, hogy majd térdre estek a földre, zokogva a Szellemhez, újra azt kérdezgetve, mi az, amit tudnotok kellene. Újra elmondjuk, azt a választ fogjátok kapni, hogy "SEM-mit". Most ne csináljatok "SEM-mit". Legyetek egyszerűen az öröm egy helyén. Egyszerűen kezdjétek el megfigyelni az eseményeket, melyek körülöttetek zajlanak az életetekben. Legyetek megfigyelők. Kezdjétek el látni az összes módosulást és változást azokban, melyek körülöttetek vannak. Kezdjétek el látni, mennyire másként jönnek dolgok be az életetekbe. Legyetek nyugodtak, barátaim. Engedjétek meg az új energiáknak, hogy előre jöjjenek. Ott dolgoztatok a földeteken - a lelketek földjén-idők eónjai óta. Nehéz lesz majd számotokra, nagyon nehéz, hogy ne érezzetek vágyat, hogy kimenjetek és elkezdjétek újraszántani a földet és megöntözni és megtrágyázni egy kicsit. Érezni fogjátok a régi szenvedélyt, hogy ti legyetek azok, akik irányítják az eseményeket.


Ami most történik, az egy áldott esemény-amikor a krisztusi mag saját maga kicsírázik. Ti egy nélkülözhetetlen része vagytok az eseménynek, de itt az ideje a számotokra, hogy egyszerűen csak visszaüljetek és megengedjétek, hogy a természetes folyamatok megtörténjenek, itt az ideje, hogy "SEM-mit" se tegyetek. Ez nehéz lesz a számotokra. Látjuk az aggódást mindannyiótokban most. Úgy fogjátok érezni, hogy nektek bele kell ugranotok a folyamatokba. Úgy érzitek, hogy hatnotok kell a változásokra. Érezni fogjátok a régi energiaminták rángatását, mely azokat a véleményeket és ítéleteket hozza létre, hogy mi a helyes és mi a helytelen. De, barátaim, ez már nem az az idő. Az régi energia.


Ti, mindenki, aki itt ül, és ezt olvassa, egy új energia felé mozdul el. Ez az, amiért ti itt vagytok most. Semmi nem olyan, mint a régi energia. Semmi nem olyan, mint amit a régi emberi elme el tudott egészen képzelni. Az új. Az erőteljes. Meg fogjátok tanulni, hogyan dolgozzatok vele. Meg fog szólítani titeket. Ott lesz mindenre, amire szükségetek lesz, ez az új energia. Barátaim, ami az új energia... ez az, amit mi valódi Énként, a Krisztusi Énként határoztunk meg. Az most előre akar lépni az életetekben, de képtelen rá, ha az elmétekkel vagytok lefoglalva, a földre figyeltek, feldarabolva és megtrágyázva, felszántogatva, megöntözve és imádkozva érte. Barátaim, ez egy nagyszerű energia. Dacolva veletek, mégis növekszik. Ne tegyetek "SEM-mit" most. Egyszerűen legyetek és figyeljetek és leljétek örömötöket minden dologban, ami történik.


Most amint megtanultok lazítani és igazán bízni, igazán bízni egyszer az életetekben a Szellemben, a ti aranyangyalotokban... amint elengeditek az őreiteket... amint hagyjátok, hogy minden dolog legyen... a dolgok úgy történhetnek meg körülöttetek, ahogy nem is feltételeznétek. Lehet, hogy van egy időszak, egy rövid időszak, amikor úgy tűnik talán, hogy a dolgok elég zavarosak. Azt fogjátok akkor mondani:"Tóbiás, mit csináltál? Azt kérted tőlem, hogy ne csináljak "SEM-mit", és minden dolog káoszba fulladt. "Lesz egy késztetésetek arra, hogy beugorjatok a folyamatba és újra irányítsátok. De, barátaim, ami most történik ebben a legfontosabb időszakban, az a kiegyenlítés. A kiegyenlítés zajlik most, és az mind helyénvaló. És itt az ideje, hogy megbízzatok a Szellemben. Ó, és az, aki ma este beszélt nektek (Dr.. Michael Abrams, A fejlődő angyal c. munka szerzője), mesélt arról, mikor égett a háza, amikor az autója meghibásodott és a munkájából elküldték. Emlékeztek, amikor a Szellemhez sírdogált? És amikor még a Szellemet is elátkozta. De, barátaim, az mind helyénvaló volt a számára akkor.


Figyeljétek meg az eseményeket az életetekben és figyeljétek meg azt az elképesztő egyensúlyt, ami létrejön, egy új tudatosság jön létre és egy új meghatalmazás lép a lényetekbe. Mert létezik egy hatalmas... egy hatalmas létező, aki szeretne a fényetek lenni, aki szeretne egyesülni. Ez a ti Valódi Énetek, a ti Krisztusi tudatosságotok. Amint már mondottuk, a jelenlegi emberi elmédben, még az emberi tudatosság sem, amelyet ma idehoztok, feltehetőleg nem tudjátok elképzelni a szeretet mélységét és a tudatosságét, a kreativitás azon mélységét, melyet tartalmaz belül ez az istenember, amellyé váltok. Itt az ideje a régi ember számára, hogy elengedjen, hogy megengedjen és, hogy ne csináljon "SEM-mit".


Lehet, hogy vannak olyanok, akik nem értenek egyet, de itt az ideje (ahogy már említettük) a számotokra, hogy letegyétek a kristálygömbjeiteket... letegyétek a régi könyveiteket... letegyétek az ingáitokat... letegyétek az összes áldott eszközt, mely szolgált benneteket a régi energiában és elhozott titeket ehhez a ponthoz. Úgy fogjátok találni, hogy ezek a dolgok nem működnek és ti már el is kezdtétek ezt tapasztalni. Amikor odaléptek a kristálygömbötökhöz, nem érzitek ugyanazt a rezonanciát, mely azelőtt volt. Ez nem azért van, mert bármit is rosszul tettetek volna. Már nem kommunikáltok úgy a kristályotokkal, mint ahogy azelőtt tettétek. Ez azért van, mert az erő egyensúlya nem szükséges többé. A kristály nem mondja nektek, hogy vegyétek magatokhoz a saját hatalmatokat... ha valóban hallgatjátok!


Amikor a kártyáitokhoz és a táblázataitokhoz léptek, úgy fogjátok találni, hogy azok mások. Nem azt mondjuk, hogy ezek nem megfelelő eszközök az új energiában, de azt mondjuk, hogy úgy fogjátok találni, hogy azok mások. Amikor rájuk tekintetek és nem kapjátok ugyanazokat a válaszokat, melyeket kaptatok előzőleg, ez nem azért van, mert elvesztettétek volna azt, vagy nem kapcsolódtok a Szellemhez. Ez azért van, mert az új energia megváltoztat minden dolgot az életetekben. Minden dolog, melyre számítottatok azelőtt, most megváltozik. Még az emberek is megváltoznak körülöttetek. A munkátok megváltozik. Ez mind helyénvaló.


A régi energiájú emberi teremtés be szeretne jönni és blokkokat felállítani és lehajtani a fejeteket és beleverni a falba és birokra kelni ezekkel a problémákkal. Az új energia a számotokra, barátaim, amelyről beszéltünk itt, melyet megszólítottunk ezeken a szavakon keresztül-most a "ne tegyetek "SEM-mit". Nincs semmi, amit tennetek kell.


Nos, ez nem fog örökké tartani, ez a "SEM-mit" - tevés. Ez egy meglehetősen rövid időre szól, ám lehet, hogy hosszabb lesz az, mint ahogy gondolnátok. Ez a csend időszaka, az elengedésé, barátaim... ami ezután fog jönni, az annak a megértésének a kezdete, hogy hogyan használjátok az új meghatalmazásotokat, hogyan használjátok az új feljogosításotokat. De az más lesz, mint bármi amit el tudtok még most képzelni. Az új meghatalmazás beszélgetni fog veletek. Irányítani fog benneteket. Ez az, amibe el fogtok mozdulni a "SEM-mit" - tevés időszaka után. De fontos, hogy csendes elmével legyetek és megengedjétek annak, és megengedjétek a létezőnek, hogy ez a folyamat végbemenjen. Ez az, amiért ezen az estén a fontos tanítás, melyet idehozunk, a "SEM-mit"-tevés.


Újra úgy fogjátok találni, ha visszatértek a régi energiájú utakhoz, még azokhoz is, melyeket két vagy három hónappal ezelőtt találtatok, úgy fogjátok találni, hogy többé azok nem úgy működnek, mint régen, ha egyáltalán működnek. Ne ijedjetek meg, barátaim, annál a folyamatnál, mely most zajlik. Változások vannak. Ez az, amiért dolgoztatok, és amit kértetek, és az most mind ott zajlik körülöttetek. Itt az ideje, hogy elengedjétek az irányítást, melyet a régi ember birtokolt. Ez némiképp nehéz lesz, némiképp ijesztő, ahogy mondanátok. Egyszerűen, barátaim, emlékezzetek az ezen az estén hallott szavainkra-ne tegyetek "SEM-mit". Egyszerűen engedjétek a Valódi Éneteknek, a Krisztusi Éneteknek, hogy tegye a dolgát a bensőtökben.


Az első jele annak, hogy az új energia belép, az az, hogy elkezditek megérteni és megérezni a tudatosságot minden dologban körülöttetek. Ez lesz a ti első jeletek, melyen keresztül mentek a folyamat során. Ez nem egy intellektuális fogalom lesz. Úgy fogjátok találni, hogy hozzátok szól, például egy szikla, egy szék, egy rovar. Nem lesz szükségetek küzdelemre az elmétekben, hogy kommunikáljatok. Az el fog jönni hozzátok, és amikor az esemény megtörténik, tudni fogjátok, hogy a "SEM-mit"-tevés időszakán haladtok keresztül a megértés és az új kreativitás időszakába. Amint tudjátok, minden dolognak van tudata. Minden dolog összefügg. Tudjátok azt az elmétekben, de majd elkezditek látni és érezni azt. Többé nem fogjátok megkérdezni, mi az, amit tennetek kellene vagy mit kellene tudnotok. Nem kell majd többé megerőltetnetek magatokat, hogy kommunikáljatok azokkal közülünk a fátyol innenső oldalán, vagy más emberekkel. Meg fog ijeszteni benneteket, ahogyan a dolgok tudatossága elkezd majd beszélni hozzátok.


Most a barátunk, Cauldre azt szeretné, ha többet szólnánk erről a folyamatról, de mi meg fogunk várni egy következő összejövetelt, hogy több adattal szolgáljunk. Barátaim, kérlek értsétek meg, hogy itt az ideje a számotokra, hogy ne tegyetek "SEM-mit", másképp tudatában lenni annak, ami körülöttetek történik. Tudni fogjátok pontosan, mit tegyetek a megfelelő időben. Nem küzdelem lesz az. Nem erőlködés. Ott létezni fog egy alap és egy erőteljes tudás. Nem lesz kérdés már az elmétekben. Az onnan fog jönni, amit mi "egyetlen csakrának" hívtunk, a lényetek egyetlen új energiaközpontjából, ez a tudás, ez a megértés, és nem lesz ott kérdés. De időközben ne tegyetek "SEM-mit".


(szünet)


Nos a Szentírásotokban megemlíthetett egy esemény, mely megtörténhet a Földeteken a Végső Időkben. Az esemény sokakat megrémített mostanáig. Egy hatalmas félelem veszi azt körül. Mi ezt az estét választottuk, hogy megbeszéljük ezt a dolgot. A Szentírásotok azt mondja, hogy egy napon Jézus vissza fog térni -Krisztus vissza fog térni- és mindazok, akik meghaltak, fel fognak támadni, hogy előjöjjenek az ítéletre. Barátaim, ez okozta sokotokban azt a hatalmas szorongást. Azt választottátok talán, hogy nem akartok benne hinni, de mégis a lényetek legbelső részében létezett egy félelem, hogy lesz majd egy ítéletnapja. És tényleg van. De ez nem olyan, mint amilyenről írtak, vagy amilyennek tanították nektek mások.


Itt meg fogunk állni, mielőtt tovább mennénk.


(Mély érzelmek jönnek elő Tóbiásból ezen szünet alatt)


Azok, akik idejöttek erre az estére és erre az összejövetelre ebben a teremben veletek (entitások a fátyol másik oldaláról, ahogy említettük a csatornázás kezdetén)ők azok, akik meghaltak előttetek, akiket eltemettek a földbe. Ők azok, akiket ti a múlt életeiteknek hívnátok. Ők a ti saját lelketek aspektusai, akik a Földön éltek ezen ideig. Valóban, barátaim, ők teljesen képtelenek voltak előre mozdulni ezen ideig. Valóban van a Szentírásnak egy része, mely pontosan azt mondja, hogy ők el vannak temetve és az ítéletnapra várakoznak. Valójában a Szentírás részben pontos, mikor azt mondja, hogy Krisztus vissza fog térni az ítéletre. Újra elmondjuk, az mást jelent, mint amit tanítottak. Az energia megváltozásával az előző évetek végén és a kapuk kinyílásával, mely a ti Valódi Énetek tudatosságára vonatkozik -a Krisztusi Énetekére- Krisztus előre jött. Ahogy már említettük, a hasonló összejöveteleken, hogy lesz egy nap, amikor Krisztus tudatossága kilép egy kristály lépcsőházba (a DNS-etek) és lejön, hogy újraegyesüljön és egybeolvadjon veletek. És most ez történik meg mindannyiótokban belül, a lépcsőházon keresztül az elmúlt életeitek minden egyes aspektusa, melyet eltemettek, most azt kéri, hogy előjöhessen az ő "ítéletére".


Szeretnénk, az engedélyetekkel, egy gyakorlaton átvezetni benneteket ma este, egy gyakorlaton ezen az estén. Ez valóban egy gyakorlat. Ez egy jelképes szertartás. De, barátaim, az valóban az, ami most megtörténik és meg fog történni mindegyikőtökkel. Ahogy mondottuk, attól a pillanattól, hogy leültetek (vagy elkezdtétek olvasni), ez a terem megtelt entitások tízezreivel, tízezreivel. Ezt talán nehezen felfogható a számotokra az emberi dimenzióban. De értsétek meg, hogy most egy másik dimenzióban beszélgetünk veletek. Valóban ez a hely megtelhet.


Sok entitás várt rátok, a lelketek aspektusára, ami ebben a létidőben létezik és a Mostban. Ők arra várakoztak, hogy megnyíljatok, hogy megengedjétek a Krisztus magnak, hogy kicsírázzon és előre lépjen. Ők, ahogy ti mondanátok, Földhöz kötöttek voltak. Nem voltak egyáltalán képesek arra, hogy Haza térjenek, amíg ti, az ember ebben a létidőben, az ember, aki itt ül, el nem jutott arra a pontra, hogy megtalálja Krisztus Elveszett Gyermekét belül.


Ha most egyszerűen elképzelnétek magatokat egy hatalmas kapuban... a kapu a fátyol, a kapu a Föld és a Minden, Ami Van között. Itt vagytok, ezen létidő emberi aspektusa, ott állva a kapuban, az az emberi aspektus, aki teremt és átmozdul az átjárón, a mennybemenetel átjáróján, a Második Teremtés átjáróján. Minden egyes entitás minden elmúlt létből most felsorakozik mellettetek, mert azt szeretnék, ha elengednétek őket, azt szeretnék, ha elmozdíthatnák az ő energiájukat a régi Földről a Minden, Ami Vanba. És amint ezt megteszik, minden egyes aspektusotok, a lelketeké, a múltatoké, a szemetekbe néz és azt kéri, hogy értsétek meg, miért tett dolgokat, amiket tett, arra kér, bocsássatok meg nekik, kéri a könyörületeteket, és azt kéri, engedjétek el a megítélésből. Mert valóban, barátaim, ez a ti ítéletnapotok és az övék. Ők felsorakoznak, egyik a másik után. Nem számít, barátaim, ha nem látjátok őket tisztán. Az energiájuk ott van. Nem kell arcokat vagy különleges dolgokat látnotok tőlük az elmúlt életekben. Az energiájuk ott van, amiatt a munka miatt, amelyet ebben a létidőben végeztetek, az elkötelezettségetek miatt. Ők most, ahogy a Szentírás mondaná, felélednek poraikból, kilépnek a régi sírjaikból. Mennyit vártak erre a napra, várták, hogy felszabaduljanak. Felsorakoznak, egyik a másik mellett, a szemetekbe nézve, megbocsátást kérve, arra kérve, hogy engedjétek el őket, köszönetet mondva az igyekezetetekért, a munkátokért ebben a létidőben, hogy lehetővé teszitek a lelketek felemelkedését.


Ó, valóban, szomorúságot okoz a számunkra, hogy látunk egy gyönyörű dolgot, melyet leírtak a ti szentírásotokban-az ítéletnapról-egy negatív és egy félelemmel teli eseménnyé átforgatva, mert valójában az egy áldott nap a számotokra és mindenki számára, akik voltatok. Ez az elengedés és a köszönetek áldott napja. Ők most Haza indulhatnak, vissza a lelketekkel való egységbe. És azon tűnődtök, csodálkoztok, miért volt oly nehéz ezen létidő munkája, mert ti az összes múltatok energiáját cipeltétek magatokkal.


Amint a múlt felsorakozik, amint ti köszönetet mondtok nekik és megáldjátok őket... a ti, barátaim, a ti őseitek, akik felsorakoznak, mert ők is ti vagytok -a nagyszüleitek, és az ő nagyszüleik, és mindenki, aki benne van a ti leszármazási ágatokban. Ne essetek abba a hibába, hogy ti is kötődtök hozzájuk. De amint a DNS-etek változik és amint a krisztusi tudatosság felébred az álmából, az őseitek -akik ti vagytok- is felsorakoznak, ott sorakoznak a kapun keresztül és köszönetet mondanak és arra kérnek, hogy engedjétek el őket, hogy visszatérhessenek a lelketek Egységébe.


Nos, van az entitások egy másik csoportja is, mely felsorakozik. Úgy ismeritek fel őket, mint a sötétséget, mely követett benneteket, üldözött titeket minden létidőn át. Ó, barátaim, a legtöbbötök számára a sötétség három entitása volt az, mely követett titeket ebbe a létidőbe, most felsorakozik, ezek azok, melyek a fájdalmatokat és a félelmeteket okozták. Ezek azok az entitások, akik kihívásra késztettek benneteket, akik a legrosszabb rémálmaitokat idézték meg, akik a lelketek legrosszabb és legsötétebb óráit okozták nektek. Ők most felsorakoznak, mert ők is ti vagytok, bizonyos értelemben, amint reméljük, hogy sikerül elmagyaráznunk itt. Értsétek meg, hogy amit úgy éreztetek a létidőtök oly sok éve óta, hogy a sötét entitások ott vannak körülöttetek, igaz volt. Éppen úgy, ahogy a vezetőitek és az angyalaitok távoztak az energiátokból az elmúlt hónapokban, barátaim, ennek az ellenkezője is létezett. A ti "sötét angyalaitoknak" hívhatnátok őket. Ők ott voltak. Mert valóban nem gondoltátok, hogy csupán a fény lénye vagytok? Ti a Minden, Ami Van lényei vagytok! És természetesen, ahogyan a vezetőitek és az angyalaitok veletek voltak, létezett egy egyensúly. Ott voltak a "sötét angyalok". Most ők elmennek. Mert minden sérelmet, minden fájdalmat, terrort, félelmet, halált és pusztítást, ők hoztak el nektek a létidőkön keresztül, ők most felsorakoznak. Ámulattal nézitek őket, a sötétség ellenére, amit elhoztak az életeitekbe, van egy fénygyűrű körülöttük, egy aura, a szeretet aurája.


Azok mind helyénvalók voltak, barátaim, ezen angyalai a sötétségnek, akik most távoznak, akik most felsorakoznak a kapukon keresztül. Ők helyénvalók voltak minden létidőtökben. De újra mondjuk, úgy ahogy az angyalaitok és a vezetőitek elmentek, az angyalaitok ezen árnyékai is elmennek most, a szeretet aurájával övezve. Ők egy nagyon fontos célt szolgálva voltak ott. Talán amint az elkövetkezendő néhány napon és héten keresztül tényleg érzitek, hogy a jelenlétük távozik, lesz egy részetek, amely hiányolja őket, mindazon rombolás ellenére, melyet ők hoztak az életetekbe. Ti tudjátok a lényetek központjában, hogy ők egy fontos részt és egyensúlyt alkottak. Igen, amit mi most mondunk itt, barátaim, az az, hogy a vezetőitek elmentek. Az árnyékaik is most eltávoznak. Azt mondjuk nektek, hogy az igaz, hogy ezek a sötét entitások körülöttetek voltak. Ők most eltávoznak. Az elég egyedül hagy titeket, vezetők nélkül, az árnyékaik nélkül. Ez az, amiért mi azt mondjuk most, itt az ideje, hogy ne tegyetek "SEM-mit". Csak ti vagytok. A Krisztusi tudatosság ébredésével és minden elmúlt életetek elengedésével, a "sötét angyalok" elengedésével, csak ti vagytok. És ez biztosítja az ideális energiát most a Ti Valódi Énetek számára, hogy bejöjjön. Itt az ideje, hogy megengedjétek neki és hallgassátok meg és a bizalom legnagyszerűbb helyén legyetek ezzel a történéssel kapcsolatban.


A tapasztalás, melyről ezen az estén beszéltünk, valóban egy tapasztalás. Érezni fogjátok azt és látni, amint megnyilvánul a saját életetekben ezekben az elkövetkezendő napokban, hetekben és hónapokban. Amit mi itt tettünk az az, hogy átsétáltatok egy "ruhapróbán". Ez arról szól, hogy ad számotokra egy érzést és egy érzékelést erre, hogy amikor az elkezd megtörténni mélyebb szinteken, meg fogjátok érteni, mi történik körülöttetek. Meg fogjátok érteni és talán emlékezni fogtok a szavainkra, hogy ne tegyetek "SEM-mit" ekkor. Egyszerűen engedjétek a Szellem szeretetének, hogy beáramoljon.


Barátaim, a munkának, melyet ti végeztetek, hatása volt. Megváltoztatta nemcsak ezt az univerzumot és valóságot, de megteremtette az energiát és a mintát a következő teremtést számára. Mindegyikőtök áldott. Mindegyikőtök értékes.


Az energiák legértékesebbje a Remény. Amint mondottuk azelőtt, nem ez volt, amit vártunk. Mi azt vártuk, hogy eljuttok a Szeretet és az Igazság megértéseihez, de a Remény egy új energia, amit az emberek teremtettek. A Remény az, ami megtart titeket, hogy keresztül menjetek a legsötétebb sötétségen is. Ez ámulatba ejt bennünket. Ez ámulatba ejti Tóbiást, hogy át tudtok sétálni a nehézségeken és el tudtok különülni a Szellemtől a tudatosságotokban oly hosszú időre, továbbra is felkeltek minden reggel, dolgoztok, imádkoztok és teremtetek. Nos, barátaim, igazán itt az ideje a pihenésnek és az elengedésnek. Jól megmunkáltátok a földet. Szépen előkészítettétek a kertjeiteket. Most kezditek majd tapasztalni a fáradozásaitok gyümölcseit.


Oly nagyon szeretünk benneteket.


És ez így van.


(Üzi: Attila tanácsára: Fordította: Halász ANDREA-így fog nőni az önbizalmam is :)vissza az előző lapra