ÚJ FÖLD SOROZAT 7. - Millenniumi csatornázás-III. rész

"Új eszközök a fénymunkás spirituális szerszámosládájában"


A fénymunkások millenniumi ünnepségén

Nederland, Colorado

2000. január 2.


Megjegyzés: Ez a csatornázás a Kryon fénymunkások millenniumi átfogó ünnepségén 2000. január 2-án történt. Ez a befejező része a három Tóbiás-csatornázásból álló sorozatnak, melyet a fénymunkásokhoz intéztek a három napos pihenő alatt. A csatornázás nyitott szemmel történt, álló helyzetben, a szokásos csukott szemes, ülő helyzet helyett. Tóbiás azt mondta később, hogy ez jelképezte azt a kivételes tiszteletet az emberek iránt, akik ott jelen voltak és azok iránt az emberek iránt, akik később olvassák ezt az információt.


Tóbiás:


Sok ajándék volt itt ezen a hétvégén. Itt voltak a szeretet ajándékai, és természetesen a felhatalmazás ajándékai. Mi most ezt az összejövetelt szeretnénk közel hozni azáltal, hogy olyan új ajándékokat ajánlunk fel itt, melyeket felhasználhattok, amint beléptek az Új Energiába, megkezdve rögtön ezen a napon. A felhatalmazás új ajándékát ajánljuk fel, a szeretetét és az erő ajándékát. Mi megkérünk benneteket, amint áthaladunk a fénymunkások új szerszámos dobozán, hogy fogadjátok el mindannyian azon ajándékokat, melyeket felkínálunk. Fogjátok az ajándékokat, melyek mindig a tiétek voltak, melyeket mi csupán idehozunk nektek, addig míg készen nem álltok arra, hogy beemeljétek őket és valóban használjátok azokat egyensúlyban és szeretetben. Még egyszer újra megkérünk benneteket, hogy birtokoljátok ezen eszközöket, használjátok ezeket és gyakoroljatok velük, és tanítsatok velük.


Számos új ajándékunk van a számotokra ezen a reggelen.


Az első, az első a sok közül a KARMESTERI PÁLCA. Átnyújtjuk nektek a karmesteri pálca ajándékát. Ez a pálca fejezi ki a ti valódi energiátokat, a Magasabb Énetektől származó valódi hatalmatokat. Ezt most átadjuk nektek. Most átnyújtjuk nektek, hogy elfogadjátok Mindazt, Akik Vagytok-ez az energia átengedése, az erő átengedése. Mert mostanáig nem voltatok képesek arra, hogy rögzítsetek minden energiát, melyek ti vagytok. De most ez megváltozik. A pálca most átadásra kerül, hogy jelképezze az erő átnyújtását nektek.


Ó, és van egy nagyon különleges ajándékunk a számotokra ezen a reggelen, egy szokatlan eszköz. Ez egy PÁRNA, amit nektek adunk. Mert az előre mozdulásban észre fogjátok venni, hogy az álmaitok mások lesznek éjszaka. Mostanáig az álmaitok helyzetek megoldásai voltak. Sok küszködés volt az álmaitokban. Régebben azok dolgozták ki a konfliktust és a harcot. Most mások lesznek az álmaitok. Nem érzitek majd magatokat kimerültnek az éjszaka végére. Felfrissültnek , újra erővel teljesnek érzitek majd magatokat, mert amikor alszotok, amint álmodtok, ott fogtok ülni a vezetőkkel és az angyalokkal, a személyes kíséretetekkel, és ti fogjátok vezetni a tervezést, ti fogjátok vezetni az együtt teremtés erőkifejtését a csapatotokkal éjszaka. Új szerződéseket és új terveket fogtok kidolgozni. Az álmaitok nem a küszködésről és a harcról fognak szólni, hanem az előre haladásról, az együtt teremtésről és a felhatalmazásról. Fel fogtok ébredni reggel és azt fogjátok érezni, hogy teremtettetek valami újat azon az éjszaka, és hogy eszközöket és felhatalmazást adtatok magatoknak, hogy beemelhessétek azt a ti három dimenziós valóságotokba. Tehát ahelyett, hogy azt éreznétek mikor felébredtek, hogy küszködtetek egész éjszaka, izgalommal fogtok felébredni, készen állva, hogy felvegyétek a nap új kihívásait, készen arra, hogy bevigyétek a fényeteket a világba. Tehát vegyétek, fogadjátok el és birtokoljátok ezt a párnát. Tudjátok, hogy az álmaitok mások lesznek éjszakánként.


Mi átnyújtjuk nektek az ELEMEK ajándékát. Ezek a kis elemek az új energiát jelképezik, melyet birtokolni fogtok. Úgy fogjátok találni, hogy gyorsan újra tudjátok tölteni, ahelyett hogy kimerültek lennétek a nap folyamán, gyorsan fel tudjátok tölteni. Ezek az elemek erőt fognak nektek adni. Hosszabb ideig fogják bírni, mint azok az elemek a régi időkben. Tehát fogjátok és fogadjátok el az új spirituális elemek ezen ajándékát a lényetekbe és tudjátok, hogy bármikor, amikor plusz energiára van szükségetek, akkor egyszerűen csak nyissátok ki ezt a szerszámos ládát és húzzátok ki ezeket.


Mi átnyújtjuk nektek a ZSEBLÁMPA ajándékát, hogy megvilágítsátok vele az utatokat a sötétségen és a félelmen keresztül, ahelyett, hogy azt éreznétek, a hálóban vergődtök. Csak ki kell vennetek az új spirituális zseblámpátokat, hogy megvilágítsátok vele az utatokat a félelmen és a sötétségen át, és az segít átvezetni és tanítani másokat is a nehéz időkön keresztül. Tehát vegyétek és birtokoljátok az új spirituális zseblámpa ajándékát. Tegyétek azt a ti fénymunkás szerszámos dobozotokba. Használjátok az ösvényen, amikor szükségetek van rá.


Elhoztuk nektek a KÉTIRÁNYÚ RÁDIÓ ajándékát. Most, amint tudjátok, a legtöbb rádió csak vevőkészülék. Csak egyirányúak. Csak a bejövő üzeneteket fogják. Ez a rádió különleges, mert kétirányú. Ezzel a rádióval képesek lesztek sokkal könnyebben fogni az üzeneteket közülünk azoktól, akik a fátyol ezen oldalán segítenek és támogatnak. De képesek lesztek továbbítani is az energiátokat. Képesek lesztek majd sokkal könnyebben továbbítani a rezgéseiteket más emberek felé, és természetesen továbbítani az üzeneteteket felénk. Tehát vegyétek a kétirányú rádió ezen ajándékát és tegyétek azt új fénymunkás szerszámos ládátokba. Használjátok azt, mikor a helyzet megkívánja, hogy segítsetek behozni az útmutatást, hogy segítsetek átadni az energiátokat, a szereteteket és a bölcsességeteket másoknak.


Elő fogjuk hozni a spirituális KESZTYŰ ajándékát is. Mindegyikőtök itt a gyógyítás új energiáját és új felhatalmazását fogja találni a kezeiben és a lényetek minden részében. A kesztyű azon gyógyítás energiájának és képességének jelképe, melyet ti a bensőtökben hordoztok. Ez azért van, hogy meggyógyítsátok a saját lényeteket valamint meggyógyítva másokat is. Ezzel az új spirituális kesztyűvel megfelelő védelmet is fogtok találni. Nem kell amiatt aggódnotok, hogy belevegyültök mások negativitásába, mások betegségeibe, kiegyensúlyozatlan rezgéseibe, mert a spirituális kesztyű segíteni fog védőberendezésként működni, valamint energetikai csatornaként segít másoknak a gyógyulásban. Tehát tegyétek és fogadjátok el az új spirituális kesztyű ezen ajándékát a szerszámládátokba.


Egy másik ajándék a dobozkátok számára a spirituális MÁGNES. Ez annak a jelképe, hogy olyan dolgokat fogtok magatokhoz vonzani, amelyek megfelelőek lesznek. A megfelelő dolgok el fognak jönni hozzátok. Ez a mágnes nagyon erős. Segít irányítani benneteket, hogy megtaláljátok azokat a dolgokat, melyek elvesztek, új utakat találva, és elhozni dolgokat a számotokra, amint szükségetek lesz rájuk. Tehát helyezzétek és fogadjátok el a mágnest a fénymunkás szerszámos ládátokba és használjátok azt a mindennapi életetekben.


Adunk nektek egy spirituális TÁVCSÖVET is. Ebbe a távcsőbe egy speciális letapogató berendezés van beépítve. Ezzel a távcsővel képesek lesztek tisztán látni. Képesek lesztek a nyilvánvaló dolgokon túl látni. Képesek lesztek leülni más emberekkel és nem csak emberekként tekinteni rájuk, de meglátni a Valódi Énjüket, látni a Szellemüket. A letapogató berendezés, mely a távcsőben van, segíteni fog nektek olvasni ezekben az energiákban, segít megérteni annak a személynek az egyensúlyát, aki előttetek van, segít tisztán látni minden dolgot, mely eljön hozzátok. Amikor úgy érzitek, hogy a látásotok nem tiszta, vegyétek ki egyszerűen ezt a jelképes, spirituális távcsövet, hogy segítsen nektek tisztán látni.


Elhoztuk nektek a SÉTAPÁLCA ajándékát is. Amint az ösvényeteken sétáltok az új energiában, a sétapálca segíteni fog nektek behozni az egyensúlyt. Segít kiegyensúlyozni az utazásotokat. Ez nem egy mankó, inkább egy egyensúlyozó eszköz. Amint megérzitek az egyensúlyt a spirituális sétapálcából, elkezditek felismerni a belső bizalmat. Elkezdtek megbízni magatokban, a belső bizalomban. Tehát fogjátok a sétapálca ezen ajándékát és helyezzétek az új spirituális szerszámdobozba.


És akkor eljön a KRISTÁLY ajándéka. A kristály a saját tudásotok és intuíciótok jelképe. Amint tapasztalatokra tesztek szert, amint előre sétáltok ebbe az új energiába, a kristály ki fog világosodni és rezegni fog a tudásban, amikor eléritek azt a pontot, ahol igazán az intuíciótok vezet benneteket. Tehát ha bizonytalanok vagytok, csak nézzetek rá és érezzétek a kristályt, hogy tudjátok, egy kellemes helyeteken vagytok, tudjátok azt, hogy a saját szeretetek, a saját intuíciótok vezet benneteket.


És végül ebben az spirituális szerszámos ládában, van egy doboz közönséges ASZPIRIN, hogy segítsen nektek túljutni a rendszeres, naponkénti fejfájáson. Még ha birtokoljátok is mindezen ajándékokat és eszközöket, még ha be is sétáltok az új energiába, még mindig lesznek kihívások. Lesznek bizonyos fájdalmak, kínlódások a testben. Lesznek olyan emberek, akik fájdalmat okoznak nektek. Egyszerűen vegyetek be néhány aszpirint, hogy enyhítsétek a fájdalmat, hogy folytathassátok az utazásotokat.


Mindezen ajándék egy szimbóluma annak, amit ti hoztatok el magatoknak, amit az utatok alatt tanultatok. De most az új energiában, melyben mi vagyunk, az új meghatalmazásban, mellyel bírtok, tudatjuk veletek, hogy birtokoltok minden olyan eszközt, mely az előre lépéshez szükségeltetik. Nektek, mint fénymunkásoknak, mint embereknek, mint angyaloknak szükségetek van rá, hogy használjátok ezeket, szükség van rá, hogy behozzátok ezeket a tevékenységbe és előre hívjátok, hogy használjátok ezeket. Egy kis gyakorlást vesz majd igénybe, egy kis időt, hogy igazán megértsétek, hogy ezen eszközök hogyan fognak válaszolni a szándékotoknak, az energiátoknak megfelelően. Tehát szánjatok időt az elkövetkezendő hetekben arra, hogy megtanuljátok mindezek használatát. Úgy fogjátok találni, hogy amikor előhívjátok ezeket, amikor kifejezitek a szándékotokat, amikor hangot adtok annak a vágyatoknak, hogy használjátok őket, azok ott lesznek, hogy szolgáljanak benneteket. Fontos, hogy előhívjátok ezeket. Hívjátok elő azokat a belsőtökből. Ezek most a ti ajándékaitok és eszközeitek. Ezek a ti felhatalmazásotok. Ezek a tiéitek, hogy használjátok és egy új felhatalmazott emberré válva sétáljatok a Földön.


És ez így van.


Fordította: Halász Andreavissza az előző lapra