Az Istenember Sorozat: ,,Shoud 11.: Az Új Energia Négy Paradigmája''

Elhangzott a Bíbor Körben

2003. június 7-én

Tóbiás: És ez így van, drága barátaim és Shaumbra, amint ismét összegyűltünk, gyógyulni, megosztani, egy kis szünetet tartani az eléggé hektikus menetrendetekben, amelyben a Régi Energiából az Új felé tartotok. Kicsit tovább nyújtjuk a zenét... (a Shoud előtt játszott zenét) mert, ó, ez az az idő, amikor igazán tudunk hozzátok szólni, amikor valóban be bírunk áramolni.

Amit ma kerestek - kényelmet, új egyensúlyt a testben és az elmében, egy váltást, amin nehéz volt keresztül esni - ebből a munkából oly sokat végeztünk, amíg szólt a zene... amíg kitártátok a szíveiteket... amíg nem az elmétekben voltatok... amíg kinyitottátok az átjárókat előttünk, hogy beáradhassunk. Ti adtátok ezt az ajándékot saját magatoknak.

Oly sok átalakítást lehet végezni a hanggal. A Shaumbra, akik most hallgatják, vagy olvassák olvassák ezt, akik mint egyfajta terápiával dolgoznak evvel. Azoknak, akiknek nehézségei vannak, felborult az egyensúlyuk, azoknak léteznek olyan frekvenciák, melyek elősegítik visszanyerni az egyensúlyukat.

Ez egyáltalán nem új gondolat. A tudósok régen felfedezték már, hogy a hangnak milyen drámai hatása van az életenergiára.

A zenének a saját életedre is nagy hatása lehet. Az a gyönyörű zene, amit most hallottatok (,,Schubert Ave Mariája, Natalie Campbell előadásában a 'Láng kékje' című cédéjéről''), bizonyos értelemben véve, közvetítve, csatornázva lett. A zeneszerző és az énekes hozzájárultak ahhoz, hogy a megfelelő energiák keresztül áramolhassanak rajtuk. Igen, valóban, ők voltak azok a kreatív művészek, akik kifejezték ezt az energiát a hangjukon és a hangszereiken keresztül. Megengedték, hogy mindezek átjöhessenek. Ebben a felvételben roppant nagy újraegyensúlyozó energiák vannak.

Drága Shaumbra, oly sok újfajta jellege, oly sok új forrás áll mindnyájatok rendelkezésére, hogy végezhessétek a munkátokat. Tekintsetek a nyilvánvalón túlra. Tekintsetek a már teljesen kifejlesztett gyakorlatokon túlra. Játszatok a hangokkal és a színekkel. Játszatok az összes energiával, amelyek inter-dimenzionális szempontok szerint határozódnak meg. Ezek mind hozzáférhetőek a számotokra.

Amíg a zene szólt, ez tette lehetővé néktek azt is, hogy erősen jelen legyetek itt a Mostban a családdal, aki itt van ebben a teremben, a családdal, aki az Interneteteken keresztül kapcsolódik ide. Ez teszi lehetővé a számotokra, hogy a pillanatban lehessetek, hogy biztonságban, mélyen lélegezzetek. Amíg ezt tettétek, az egész vibrációját megváltoztattátok annak, akik vagytok.

Energetikai források vagytok. Mindent magatokhoz vonzotok, és visszakülditek a saját vibrációs aláírásotokkal ellátva mindannak, ami csak körbe vesz benneteket. Ez egy beteljesítése az energiakörötöknek. Beszélünk még erről ma még.

Amikor lehetővé teszitek magatoknak, hogy ellazuljatok és a jelen pillanatban legyetek és ilyen csodás energiákat hallgassatok, akkor kinyíltok egy fenomenálisan dinamikus energia előtt, ami lehetővé teszi a számotokra minden megfelelő eljöjjön az életetekbe. Elmondtuk ezt újra és újra. Tudjuk, hogy ez nem kevesetek számára ez milyen nehéz koncepció. De, ez el fog jönni hozzátok. eresszétek el azokat az elvárásokat, amelyek alapján megítélnétek, milyennek kéne lennie az életeteknek. Nyissátok ki a szíveteket és érezzétek az összes lehetségességet. El fog ez jönni hozzátok.

Drága barátaim, teljesen Új módját tanuljátok annak, hogy miképpen lehet élni. Tanuljátok, hogyan legyetek az Új Energiában, ahol valóban minden el jön hozzátok. ahol valóban a kiterjesztett pillanatban lehettek. Ebben a kiterjesztett Mostban, minden, ami csak voltatok, visszatérhet hozzátok, hogy a szolgálatotokra lehessen. Minden visszatér hozzátok, de egy új, egy másmilyen, és megfelelő módon.

Tanuljátok, hogy nem kell apró részletekbe menően megtervezni az életeteket. Nem kell megtervezzétek, hogy mi fog történni egy hónap múlva, vagy hat hónap múlva, vagy hat év múlva véletek. ez egyszerűen csak el fog jönni hozzátok. tudjuk, hogy ez egy kihívás. Tudjuk, hogy milyen mélyen megkérdőjelezitek ezt. De ez az útja az Új Energiának.

Nagyon jól megtanultátok, miképpen tervezzetek meg mindent. Mesteri fokra fejlesztettétek ezt. Most, hogy értitek az összes tervezést, szervezést, az életet a Régi, lineáris ösvényen... most elhagyhatjátok ezt.

A nagyszerű Mester művészek megtanultak mindent a festési technikákról. Nagyon jártassá kellett válniuk a festési technikákban azért, hogy Mesterré válhassanak. Amint a régi festési eljárások mestereivé váltak, elvetették a Mester címet, és elkezdték teljesen új módokon felfedezni, hogy miképpen lehet teremteni a vásznakon. A nagy Mester festők, tudták, hogy a festő technikák igen jártas szakemberei. A technikák megtanulása után, elengedhették mindezeket, a kifejezés új felfedezései felé indulhattak el, olyan kifejezés felé, ami ellent mondott mindennek abban a korban, amiben éltek.

Ti is ilyenek vagytok, Shaumbra. Megtanultátok, hogyan tervezzetek és szervezzetek, hogyan egyensúlyozzátok ki a csekkönyveiteket, hogyan végezzétek az összes ilyen emberi dolgotokat. egész jól megtanultátok. Nem vetettétek el, vagy utasítottátok el, hogyan éljetek egy lineáris ösvényen. egyszerűen transzcendeltátok ezt. Egyszerűen a mestereivé váltatok.

Most itt az ideje, hogy letegyétek ezeket a technikákat azért, hogy felfedezzétek az Új tudatosságot. Ez az, amit most tesztek. Kis lépésenként, de biztosan, megengeditek az Új Energiának, hogy belépjen az életetekbe és azután táncolni kezdtek avval. Ezt tanuljátok az összes tervezéssel, az összes cselszövésetekkel, szervezésetekkel, sosem csináltátok ilyen nagyszerűen még. Tanuljátok, miképpen legyetek Teremtő a Most pillanatában.

Mi fog történni, amikor abbahagyjátok az összes tervezést, körmönfonást? Emberek milliói és milliói fogják a számotokra elvégezni ezt! (a közönség felnevet) Ők még mindig tanulnak. Imádják ezt tenni. E szerint élnek.

Ó, igen, még néha át kell menjetek megmozdulásokon, a munkakörnyezet miatt, amiben vagytok. De tudni fogjátok, hogy ezek csak megmozdulások. Még az üreg festőművész is alkalomadtán megismételt egy régi vonást, egy régi mozdulatot, de tudta jól, hogy mi volt az. Tudta, hogy csak kapcsolatban maradt avval a régi energiával. De, az a festőművész tudta, hogy valóban meghaladta már a régi módokat.

Ez az, ahol most vagy, Shaumbra. Leszálltál a Régi, lineáris ösvényről. Kezded megtapasztalni, milyen az, amikor minden beáramlik az életedbe. Kezded megtapasztalni azt helyet, ahol minden annyira nyitott, bizalom és elegancia van, ahol minden beáramlik az életetekbe... minden.

Ez egy nagy váltás. Továbbra is beszélünk még erről. Azt akarjuk, hogy újra és újra dolgozzatok evvel. Amikor megtorpantok, csalódottak lesztek, amikor zsákutcában találjátok magatokat, megértendő az, hogy a Régiben dolgoztok. Vegyetek mély levegőt, és csak hagyjatok mindent hozzátok jönni.

Tudjuk, hogy páran közületek csak rázzák a fejüket és így szólnak: ,,Tóbiás, ez lehetetlen, hogy ilyen egyszerű legyen!'' Á... ha nem akarjátok, hogy így legyen, akkor nem lesz. De ennyire egyszerű lehet. Ennyire beteljesíthető lehet.

(szünet)

Kedves Shaumbra, csodálatos vendégünk van ma itt, egy vendég, akit egész jól ismertek. Jól ismeritek az energiákat. Épp úgy, mint ti, ez a vendég is változásban van és egy elengedési folyamatban. Vendégünk támogatja az életet a Föld bolygón. Oly roppant nagy energiát tartott fenn az emberiségnek.

Kedves barátaim, mai vendégünk Gaia energiája. Gaia - a Földanya, amint néhányan hívjátok őt - egy angyal. Ő egy szinguláris, angyali energia. Ez az angyal, Gaia, volt felelős az életenergia áramlásban tartásában a Földön. Ő már akkor idejött, amikor a legkorábbi angyalok jöttek látogatóba a Földre, hogy bevessék a Földet az új energiákkal, azokkal, amiknek eredményeképpen ide jött az élet erre a szikladarabra. Gaia oly sok előkészületen esett át, mielőtt idejött volna.

Néki egy díszszéke van az Ark Rendjében (az arkangyaloknál). A széke oly sokáig betöltetlen volt, amíg itt volt a Földön látogatóban. Ő a születés és élet istennőjének az energiája.

Mélyen elhelyezte a szeretetét a Földbe, és a Földet körülvevő mindenféle energiákba. Jóval előbb ideért, mielőtt bármelyikőtök is ideérkezett volna. Ezt mondta: ,, Itt leszek szeretni és dédelgetni azokat, akik idejönnek megtapasztalni ezt a nagyszerű helyet, amit földnek hívnak.Én leszek az élet adója, és én leszek az élet elvevője. Én fogom segíteni ehhez megtartani az összes energiák kellő egyensúlyát.''

Gaia érkezik, hogy véletek legyen. Gaia lép be, hogy megossza energiáit, ugyanakkor megossza az átmenetét is, amiben éppen van. Azt mondanátok, bizonyos értelemben, hogy Gaia egy energia influenzát tapasztal meg éppen, hasonlót, mint amit közületek is sokan megtapasztaltak már. Drasztikus változásokon esik át a Régi rendszereiben, Ley vonalaiban, a hálózatában, és a Föld teljes energia áramlásában. Ez némileg megterhelő Gaia angyalnak.

De tudjátok mit, kedves barátaim? Ő ünnepli ezt. Ünnepli a saját rendszereinek a változását. Tiszteli a folyamatot. azt kéri tőletek, ne sajnáljátok ezért. Ő sem sajnált benneteket, amikor ti voltatok betegek! (a hallgatóság felnevet) Ő érti azt, hogy ez csak a folyamat egy része.

Gaia nagyon sok birodalmat kreált az energia egyensúly megfelelő megtartásáért. Megteremtette a növények birodalmát - a fákat, a növényeket, a virágokat. És a növényi királyságon keresztül fejezi ki ő az afeletti örömét, hogy itt vagytok a Földön. Kifejezi szeretetét és szépérzékét irányotokba. Szereti amikor a kertjében játszotok.

A növényi királyságban van egy nagyon különleges energia. Ez biztosítja a táplálékot, a menedéket és a fűtést. Gaia és a növényi birodalom folyamatosan megújul, újra hasznosul, hogy segítse fenntartani a fizikai testeteket itt a Földön.

Gaia segítette megteremteni az állatok királyságát, azokat, akik táplálékot és melegséget biztosítanak néktek. Néhányotok úgy érezte, hogy nem helyes dolog állatok húsát megenni. Tiszteljük a döntéseteket, de azoknak, akik így döntöttek, megértendő az, hogy ezek az állatok annak szentelték magukat, hogy segítsék fenntartani a testeteket itt a Földön.

Az állatok birodalmának energiái most változóban vannak. Többé nem támogatják úgy a fennmaradásotokat, mint ahogy eddig tették. Bizonyos értelemben véve, ők távozóban vannak. Ó, még fogtok látni amerikai mókusokat... őzeket, egy-egy grizzly medvét itt-ott... elég sok tehenet... egy csomó mindenféle egyéb állatot. De, a vibráció változik.

Már nem annyira kívánjátok a húst és a húsételeket, mint amennyire a múltban tettétek. Ez nem egy vallásos dolog. Ez nem egy szabály. Nem akarjuk, hogy bárki is azt állítsa, hogy Tóbiás hozott egy új szabályt a húsról. azt mondjuk, hogy a vibrációtok változik, és így változik az állatvilág vibrációja is. Tehát, esetleg úgy találjátok, hogy nem vagytok már annyira érdekeltek az effajta étkek fogyasztásában. Hallgassatok a testetekre. Az meg fogja mondani mit akar.

Gaia ugyanakkor segítette létre hozni az emberi királyságot is, azt a birodalmat, amiben ti vagytok, a humán biológiát és a testet. Segít fenntartani ás táplálni az emberi királyságot. Ő adja ehhez az energiát.

Helyezzétek az energiátokat egy pillanatra a lábatokba. Lélegezzetek be a lábaitokba. Áh, Gaia szereti a lábaitokat. (a közönség felnevet) Ő segíti elő a megfelelő leföldeléseteket.

A Föld korai napjaiban az angyalok egyáltalán nem voltak leföldelődve. Gaianak keményen kellett dolgoznia azon, hogy segítse lehozni az energiát a lábakba, le a Földbe. Ő adja az életenergiát a Földből. Alulról éppen úgy juttok ehhez, mint felülről. Nagyon nagy támogatótok volt gy. energiát ad vissza néktek, csakúgy, mint ahogyan most is teszi a lábujjaitokon keresztül, az életenergiát adva néktek, segítve elengedni a Régi Energiát, ami nem szolgál benneteket többé, és friss energia betáplálást ad újra és újra.

Az emberi királyság változóban van a földön. a vibráció változik. Minden nap ezt érzitek. Mindezen dolgok változásban vannak.

Van még egy királyság, az akvatikus királyság, amiről nem régiben beszéltünk is a víz és a sziklák helyén, amit ti Pahrumpnak hívtok (Nevadában). Odamentetek és Gaianak adtátok az energiátokat a vízben. Gaia támogatott benneteket, amikor először odajöttetek, és nem voltatok ebben a nyers biológiában, amiben most vagytok.

Megengedtétek az angyal energiáitoknak, hogy ússzon az óceánokban, hogy beleolvadjon a delfinekbe és a cetekbe. Erről szólt a Biblia is, az első oldalain. Azokban a passzusokban magatokra ismerhettek. A Szellem - ti - teremtettétek az óceánokban úszó ceteket. Annak idején abban a valóságban léteztek. Az akvatikus királyság is változik.

Mindez, drága barátaim, egy része annak az átalakulási folyamatnak, és annak az új felelősségnek, amiben részt kezdtek venni. Látjátok, Gaianak mennyi energiát kellett fenntartania, mennyi egyensúlyt értetek. folyamatosan segített néktek megszületni, újra és újra. Most a szerepe sokféleképpen - a növényi királyságban, az állatok királyságában és az akvatikus királyságban kifejeződve - megváltozik. Ő, bizonyos értelemben véve, átveszi a felelősségeteket az energiák megújhodásában.

Nagyon, nagyon, sok változás történik most, Shaumbra. Azon tűnődtök néha, hogy miért érzitek annyira kizökkentnek magatokat. Tudjuk, hogy azért jártok ilyen találkozókra, mint a mostani is, hogy ezek segítségével megtaláljátok a visszazökkenést. Mindez azért van, mert Gaia elengedésben van. Az idők eonjai óta itt van már.

Ő is, hamarosan Haza fog térni - nehéz ügy a Földet Gaia nélkül elképzelni. Azt akarja tőletek, hogy kezdjétek elfogadni a biológiai újjászületés energiáit, a test újra és újra átalakulásának és újraegyensúlyozódásának energiáit. Nem egycsapásra fog eltávozni... jelentsen ez bármit is, (a hallgatók felnevetnek) mint ahogyan a múlt héten tette az a csoport (az Anasazi Santa Fében).

Ó, az Anasazi erre várt. Akkora energiát tartottak fenn, várva a Shaumbrára, hogy eljöjjön, várva a shaumbrát, hogy előlépjen. Évezredek óta vártak erre. Várták a múlt heti találkozót, és örvendtek. Örvendeztek. Ünnepeltek, énekeltek és táncoltak. Hálásak voltak azért az időért, amit itt töltöttek el. De, tudták, hogy itt az idő a staféta átadására a Shaumbrának. Itt volt az idő a számotokra, hogy a tükrözés energiáit átvegyétek tőlük, amit oly sokáig ők tartottak fenn.

Gaia nem hatalmas orkánként fog távozni. De, az energiáit megváltoztatja most. Változik; ezért hát, meglátjátok, amint a növények, az állatok és az akvatikus királyság mind megváltoznak.

Tudjuk, hogy néha haragra gerjedtek.Csodálkoztok azon, hogy bizonyos dolgok miért történnek meg a Földön. De próbáljatok ezekre a kerítés mögül tekinteni. Néha, amit ti az emberi ügyetlenség meggondolatlan tettének láttok, ami a környezet kárára van... az a változás részét képezi. Ők csak nem tudatos résztvevőkként ténykednek az elengedésben.

Tudjátok, drága barátaim, Gaia annyira nagyhatalmú. Képes meggyógyítani saját magát - hála nektek. Nem kell megmentsétek őt. Mindösszesen csak magatokat kell megmentsétek. Egész jól meg tudja magát gyógyítani.

A gondja éppen a nagyon nagy ereje miatt keletkezik, mivel néha - hogyan is kéne ezt mondjam - moderálnia kell a saját energiáit olyképpen, hogy nehogy egyszerűen lerobbantson benneteket a bolygóról. (a hallgatók nagyot nevetnek) Ezen dolgozik. Imád kifejezni. De, mi és ti, megkértük őt, hogy ott fejezze ki magát, ahol nincs annyira hatással oly sok emberéletre.

Változásban van a tudatosságotokban történt változásra való feleletként, lassan visszavonja az energiáit, lassan visszavonul az Ark Rendjébe, ami miatt már ezeket az energiáikat már megtarthatjátok saját magatokban. Amint így tesztek, teljesen új megértésre fogtok szert tenni - egyetlen kérésünk az, hogy most csak egy kicsit érezzétek ezt - arról, hogy miként történik meg valójában a biológia újjászületése, a tisztulás, az elengedés.

Gaia azt kéri tőletek, hogy érezzétek át benne ezt a képességét egy rövid időre csak, a képességet a megtisztulásra, a megújhodásra, az újra és újra születésre, ahol valójában semmilyen energia sem hal meg. Csak megtisztul. Látjátok, ezeket az energiákat fogjátok átvenni. Ti lesztek azok, akik biztosítják az életenergiát és egyensúlyban tartjátok azt, ami ezzel jár.

Lélegezzetek be egy kicsit és érezzétek Gaia energiáit.

(rövid szünet a légzésre)

Ő valóban istennő. Kérdezitek: ,,Meddig fog ez tartani?'' Nem tudjuk - évek sorába a ti lineáris idővonalatokon. Ezek a dolgok el fognak tartani egy darabig. De a folyamatot Gaia beindította.

Látjátok, amióta a Bíbor Páholy beszélgetni kezdett véletek, a Régi Energiákból nagyon sok minden eltávozott már. Kezdődött a segítőitek eltávozásával. Ők befejezték a munkájukat. Idáig benneteket szolgáltak. Azután a lehető legnagyobb szeretettel megkértek benneteket arra, hogy viseljétek saját magatok innentől tovább a felelősséget a saját isteni energiáitokért. Nagyon sok csoport folytatta ezt a megkezdett távozási folyamatot a fátyol felénk eső oldalára.

(szünet)

Sokan tudnak közületek egy kedves személyről, aki idejött látogatóba. (Tóbiás evvel egy hölgyre utal, aki a román Bíbor Körrel állt kapcsolatban és aki nem régiben látogatóba jött Colorádóba. Nem sokkal ezen közvetítés előtt életét vesztette autóbalesetben.) Ne érezzetek sajnálkozást miatta. Ez nem baleset volt. Igen nagy körültekintéssel teremtette ezt meg. A vizeken túlról jött ide. Úgy gondolta (a Régi emberi elmével elgondolva), hogy eljön ide, hogy a Shaumbrával lehessen ezen a találkozón.

Bizonyos értelemben, Monica itt van. Ő itt van és azt is tudta, hogy az ideje szintén itt van. Tudta, hogy értékes szolgálatot láthat el mindnyájatok számára, hogy átjön ide, a mi oldalunkra, hogy vélünk legyen. Itt ül ma vélünk együtt a Második Körben, becsülve benneteket.

Nem volt fájdalom... tényleg tudnotok kéne. Valójában elment, mielőtt a karambol történt volna. Azért tűnik úgy, hogy baleset történt, mert addigra már el is hagyta a testét. Micsoda csodálatos módja annak, ahogyan mindannyian elrendeztétek ezeket az eseményeket.

Szóval, drága barátaim, Gaia változik, változtat, átruházza rátok a felelősséget.

És, ige, néhányan halljátok a hangot a háttérből - Metatron hangját, amint ezt mondja: ,,Készen álltok-e arra, hogy felelősséget vállaljatok a továbbiakban az emberi életenergiáért és egyensúlyban tartsátok, amit eddig Gaia tartott fenn oly hosszú ideig? Készen álltok-e arra, hogy a növényi királyságból, az állati birodalomból és az akvatikus szférából pár energiát magatokba ötvözzetek, akik eddig megtartottak egy energiát az újjászületés, a gyógyulás miatt?''

Szóval, Gaia nagyon meg van tisztelve amiatt, hogy itt lehetett ma véletek. Ő egy nagyon szép és nagyon nagy hölgy. (a közönség felnevet) Nagyon nagy megbecsülés a számára, hogy mai itt lehet evvel a csoporttal. És érti azt, hogy amíg a zene szólt ma, ő ugyanakkor azért is jött el ma ide, hogy egy ízelítőt adjon abból, hogy milyen is az, amikor megújítjátok magatokat, hogy bátorítson benneteket ezen folyamat közben.

Vegyetek még egy mély lélegzetet, kedves barátaim, és érezzétek Gaia energiáit. Napra készen fogunk benneteket tartani, miközben ő elindul.

Annyi minden történik most, előkészíteni azt, amit ti ,,kvantum ugrásnak'' hívtok, amit mi az Új Energiára váltásnak hívunk - akkor, amit mi valamikor a 2007-es évre tennénk, talán egy kicsit előbb, talán egy kicsit később. Valahol egy nagyobb változás fog történni az emberek tudatosságban... ez egyre közeledik. Meg fogjátok látni, hogy a dolgok felgyorsulnak, minden megváltozik körülöttetek.

És egész idő alatt emlékezz erre, emlékezz, Shaumbra, ez nem rólad szól. Szó szerint az egész világról szól mindez, a rajta élő emberekről, az összes ezt körülvevő angyalról, akik készen kezdenek állni a nagy váltásra. Lesznek emberek, akik nagyon gyorsan elmennek innen, lesznek állatok, akik gyorsan elmennek. Szeressétek őket, amikor így tesznek. Amennyiben kapaszkodtok beléjük, az nagyon megnehezíti a hozzánk visszavezető útjukat. Tiszteljétek őket azért, mert oly soká fenntartottak a számotokra egy energiát. A dolgok továbbra is egyre csak gyorsulni fognak.

Drága barátaim, most gyűjtsük össze a shaumbra energiáit egybe, mindegyikőtökét, mindazokét, akik ott ülnek mellettetek, akik elhagyták a fizikai testüket, de továbbra is oly fontos részét képezik a munkánknak, amit végzünk. Gyűjtsük egybe Gaia energiáit ebbe a Shoudba a mai napon, hogy valóban egy hanggá váljunk. Nagyon sok hang vagyunk. Család vagyunk. Mindnyájan egy utazás résztvevői vagyunk. Most a megosztás, a szeretet, a kényeztetés pillanatán osztozunk meg.

(szünet)

Hadd szóljunk ma az Új Energia Négy Paradigmájáról. Később lesz több is, de ma csak négyről beszélünk. drága barátaim, pár hete a tömegtudatról meséltünk, az általatok Independence-nek nevezett helyen (Missouriban), ami jó előre ki lett erre választva erre, de az emberek által lett kiválasztva, nem általunk.

Ezen az Independence-nek (függetlenség, szabadság - a ford.) nevezett helyen a tömegtudatosságról beszélgettünk. Annak a csoportnak, akik ott volt, egy kérdést tettünk fel. Ha úgy vesszük - azoknak, akik most ezt megkérdeznék - ez egy igazán gondosan, ,,szemen-szedett'' csoport volt. Megkérdeztük ezt a Shaumbra csoportot: ,,Készen álltok-e arra, hogy eleresszétek a tömegtudatosság kapaszkodóját?'' Úgy gondoltuk, tudjuk a választ, de fel kellett tegyük ezt a kérdést.

Szóval, most eljöttünk ehhez a csoporthoz, az egész Shaumbrához, és mindenkihez, akit ma erre vezette az útja. Mindnyájatoktól kérdezzük hát: ,,Készen álltok-e? Úgy döntötök-e, hogy elengeditek a tömegtudatosságot? Azt választjátok-e, hogy elhagyjátok a tömegtudatot?''

A tudatosság egyszerűen éberség... éberség. Az éberség nagyon személyes dolog tud lenni. A személyes éberség során tudatában lehettek annak, hogy tudatában vagytok saját magatoknak és annak, hogy mi zajlik bennetek. Ez a személyes tudatosság, vagy éberség.

Ugyanakkor van egy csoportos tudatosság is. Beszéltünk már erről csoportok előtt, akik együtt utaztak, már azelőtt is, hogy idejöttek volna a Földre. Ti és a biológiai családotok majdnem biztosan a saját csoport tudatosságotok részei vagytok. Már régen együtt vagytok. Együtt jöttetek vissza erre a létidőre.

Vannak vallási csoportok. Beszéltünk ezek közül egy-kettőről már. Azok, akiket ti Mormonoknak hívtok, egyfajta csoport energiával bírnak. A zsidóknak tényleg csoport tudatosságuk van. Nagyon sokféle csoport tudat létezik. Ez egy éberség. ez egy vonzerő, ami arra ösztökél, hogy folytassátok a közös munkát, újra és újra, létidőről létidőre.

Azután, ott a tömegtudat, vagy az emberiség tudatossága. Látjátok, mindnyájan egy közös utazáson osztoztok, minden ember, aki itt él most a Földön, és mindenki, aki valaha is részt vett a humán utazáson, vagy létidőn. A tömegtudat résztvevői vagytok. Ez egy kollektív tudatosság. Erre bármikor rá lehet kapcsolódni.

Csodálkoztok azon, hogy miért történik olyasmi, hogy egy új találmányra, felfedezésre három, négy vagy öt tudós/kutató, akik a világ teljesen különböző pontjain élnek, egymást nem ismerve, egy időben jön rá. Ez egyáltalán nem a véletlen műve. Ők mind a tömegtudatra kapcsolódtak rá. Amikor a tömegtudat elér egy bizonyos szintet, akkor az evvel összhangban lévő dolgok felfedezhetőekké válnak, ekkor válnak realizálhatóvá.

Thomas Edison, akiről beszéltünk már - hogyan is mondjam - ő szintén Shaumbrának nevezné magát. Voltak mások is az ő korában, akik vele egy időben ugyanazokon a dolgokon dolgoztak. egyszerűen csak rákapcsolta magát a tömegtudatra, lehallgatta azt.

A tömegtudat csodálatos dolog lehet. De, ugyanakkor visszatartó erőt is jelenthet a számotokra. Oly sokan közületek csalódtatok benne később, tudni akarva, hogy miért nem történnek meg a dolgok gyorsabban, de majdnem mindig azt tapasztaltátok, hogy valamiféle gumimembránokon akarnátok keresztül törni, ami sosem sikerül. ahányszor csak nekiveselkedtek, annyiszor pattantok vissza róluk. Érzitek mennyire közel jártok a kellő éleslátáshoz, éberséghez, saját magatok új megértéséhez, de még sem tudjátok egészen elérni ezt, nem tudtok igazán keresztül hatolni a fátylon.

Drága barátaim, legtöbbször ez a tömegtudat számlájára írható. Látjátok, a részei vagytok ennek. Benne vagytok. Ez tartott vissza benneteket. Nagyon jól szolgált ez bennetek, de most már készen álltok a tömegtudatnál jóval gyorsabb sebességű haladásra. Most ott tartotok, hogy elengedhetitek ezt a kapaszkodótokat.

Tehát, ezt kérded: ,,Miért, miért maradnék meg a tömegtudatban?'' Egyrészt azért, mert ez marha kényelmes. Tudjátok jól ti ezt. Ebben voltatok, ennek voltatok mindnyájan a résztvevői létidőtök során itt a Földön. Kiballagni a kényelemből, a komfort zónából, igen csüggesztő lehet, igen félelmetes lehet.

Oly sokan közületek jó előre megmaradtatok a tömegtudatosságban, mivel nagyon kényelmes volt. Tudtátok ezt jól. Páran közületek azért maradtatok meg a tömegtudatosságban, mert a szeretteitek, a családotok, csodálkoztak volna azon, hogy mi történt volna a kapcsolatotokkal, amennyiben elengedtétek volna a humán tömegtudat kapaszkodóját. Vajon ők is elengedték volna ugyanúgy?

Közülük páran annyira bíztak bennetek, oly kedvesen, annyira masszívan. Bíztak bennetek, mint ahogyan bizonyos értelemben ti is bíztok Gaianak a támogatásában, dédelgetésében, megújító erejében. Mélyebb szinteken éreztétek, hogy ha elhagynátok a tömegtudatot, akkor elhagynátok azt a kapcsolatot is.

És, igazatok van - hagyjátok elmenni ezt, amennyiben ez így a megfelelő, akkor ez vissza fog jönni hozzátok. De készen kell álljatok, hogy valóban elengedjétek. Hadd menjenek. Menten beszélünk még erről.

Voltak köztetek, akik puszta félelemből maradtatok meg a tömegtudatnál. Féltetek attól, hogy elhagyjátok a Régit. Féltetek attól, hogy mi lehet a humán tömegtudaton kívül.

Páran közületek előre megfontoltan maradtatok a tömegtudatosságban, úgy, hogy még együttérzőbb gyógyítók és facilitátorok lehessetek. Úgy éreztétek, ha ezt hagynátok elmenni, avval elengednétek azt a kapcsolódást is, ami segíti a kliensetek vagy páciensetek jobb megértését a számotokra. Úgy gondoljátok, ha hagynátok elmenni a tömegtudatosságot, akkor valamiféle másmilyen helyre jutnátok. És akkor ki segítené a gyógyulásukat?

Páran közületek azért maradtatok a tömegtudatosságban, mert nem tudtátok, hogy el is hagyhatnátok. Tehát, ma, kedves barátaim, ma az Új Energia Első Paradigmája gyanánt ezt mondjuk: ,,A tömegtudatosság egy egyezség, ami jól megfelelt a céljaitoknak.'' A tömegtudat egy egyezmény. Látjátok, mindannyian beleegyeztetek ebbe. Az angyalok, Gaia, a növényi formák, az állati birodalom... mindannyian elfogadtátok ezt. De, ez többé nem szolgál benneteket, amennyiben úgy döntötök.

Szóval, a kérdést Gaiahoz az egész világon, az itt ülő shaumbrához, a Shaumbrához aki ezt hallgatja, vagy olvassa és mindenkihez, akit erre vetett az útja címezzük a kérdést: ,,Azt választod-e, hogy elereszted a tömegtudatosságot? Azt választod-e, hogy elengeded a kapaszkodódat, a generális rezgés kapaszkodóját?''

Ó, kérdeztek bennünket; alkudoztok vélünk most. Ezt mondjátok: ,,Szóval, mi van akkor, ha elengedem a kapaszkodót, mi lesz akkor velem?'' (a közönség felnevet) Nagyon nagy meglepetésben lesz részetek. (többen is nevetnek) Olyan lesz ez, mint egy spirituális jackpot. (többen is nevetnek) ,,Mi van, ha elhagyom a tömegtudatosságot? Hogyan lesz úgy jobb az életem? Miben fog változni? Kit engedhetek elmenni az életemből? Kivel maradhatok együtt?''

Drága barátaim, ezeket a válaszokat mi nem mondhatjuk meg. Tudjuk, mekkora csalódást okoz is ez néha. De, már nagyon is jól tudjátok, benn, a szívetek mélyén a választ. Érzitek ezt. Éppen csak megpróbáljátok ezt analizálni. Tehát, érezzetek mélyebben. Ez ügyben nincsen helyes/helytelen válasz. Maradhattok. Mehettek. De, kedves barátaim, olyan nincsen, hogy maradunk is egy kicsit, meg megyünk is egy kicsit. (fel-feltörő nevetés a közönség soraiban) Amikor hagyjátok elmenni, akkor elmegy. Ami ezután történik, az olyasmi, amit ti teremtettetek.

Na, most pedig feldobnánk egy másik témát is itt, egy érdekességet. Ma nagyon különös nap van, igen furcsa nap. Az energiák kissé ütősek lettek - ha még nem vettétek volna észre ezt eddig. A dolgok kezdenek fonákká válni, valamiféleképpen, nem annyira simán áramlanak - amennyiben lehetővé teszitek magatoknak ennek a megérzését.

Van egy energia kint, ami beárad ide, előre megfontoltan - hogy is mondjam ezt - oda figyelve erre, mivel nagyon jól tudtak erről a találkozóról, arról, hogy mi történik itt. Tudtak erről már azelőtt is, mielőtt beléptetek volna ide az ajtón át, hogy mi fog itt történni.

Mondhatjátok azt, hogy vannak bizonyos erők a fátyol felénk eső oldalán, akik nem akarják ezt megtörténni látni. Azt kérnénk tőletek, hogy érezzétek, miért nem akarják, hogy ez megtörténjen, mit vesztenének ezen az egész folyamaton. Ők erőkkel dolgoznak a Földön, akik nem akarják , hogy ez megtörténjen.

Előre megfontoltan vetítik az energiákat mindannyiótokra a mai napon. Nincs ok a rettegésre vagy a félelemre. Ők tényleg figyelik, mi folyik itt ma. És, ők most egyre erőteljesebben fokozzák ezt a tevékenységüket. Azt gondolják, közvetlen hatalmat gyakorolhatnak felettetek, miközben itt ülünk beszélgetve véletek. Azt gondolják, elrettenthetnek benneteket. Ó, nagyon keményen próbálják ezt. Még nem tanulták meg, hogy a hatalom csak egy illúzió.

Szóval, drága Shaumbra, ez történik véletek. Ezen estek át. És ez nagyon csalódottá teszi őket. Amit most éreztek, az nem a ti kiegyensúlyozatlan energiáitok, sokkal inkább az övéké. Nem tudják ezeket az energiákat felhasználni a manipulálásotokra.

Nagyon csalódottak most, amikor ilyen alapvető kérdést teszünk fel néktek. teljesen kizökkennek mindenféle kerékvágásból... és, valóban, most is, amint hagyjátok ezeket az energiákat keresztül jönni rajtatok, mindenféle paranoia és aggodalom nélkül.

Isteniek vagytok most. Az inkább negatív, nyers energiáik vannak most rajtatok átáradóban. Visszatérnek és a saját eszközeikkel támadnak, a saját testükkel. Látjátok, ezt hagyjátok most keresztül folyni rajtatok.

Nem szeretünk belefolyni ezekbe a nagyszabású konspirációkba. De mi - hogyan is mondjam - figyelmeztettük/szóltunk Kauldrénak, még mielőtt elindult volna a mai nap. Csakugyan, valóban, vannak páran - ez itt eléggé humoros lesz - olyan emberek, akik furcsa energiákat irányítanak rátok. Ez nem rólatok szól.

Nem akarják azt látni, hogy az első embercsoport elkezd kilépni a tömegtudatból. Valamit elvesztenének ebben a folyamatban, egy bizonyos mértékű kontrollt.

Szóval, drága barátaim, néktek szegezzük a kérdést: ,,Úgy döntötök-e, hogy elhagyjátok a tömegtudatot?'' Mi nem arról beszélünk, hogy hagyjátok el a fizikai testet. Nem fogtok meghalni... hacsak nem tényleg ezt akarjátok. Mi a változásról beszélünk, egy olyan energiaminta megváltozásáról, ami mélyen belétek lett ágyazva, ennek az eleresztéséről, ennek az elengedéséről.

Nem kell emiatt most hazavágjátok az elméteket. (kuncog) Kaptok erre egy további negyedórácskát. (a közönség felnevet) Annyi időt kaptok rá, amennyit csak akartok. Nem kell ma döntsetek.

De, egy valamit elmondunk néktek. Amikor hagyjátok elmenni, akkor többé nem mehettek vissza, legalábbis azon a módon, amire gondolnátok. Amikor visszatértek a tömegtudathoz, az teljesen más lesz már. Amikor rákapcsolódtok a humán energiákra, azok már egy Új helyről érkeznek meg. Ez elsőre eléggé lehangoló lehet. De, megszabadultatok attól a fátyoltól, attól a rétegtől, ami visszatartott benneteket.

Olyanok lesztek, mint az a sirály, aki kitört a többiek közül, aki a saját útjára indult, aki elhagyta a sirály elmét, aki elhagyta a sirály tudatosságot. Elsőre ez kissé magányos dolognak tűnik. Ah... de mennyi áldás társul ehhez.

Szóval, drága barátaim, az Új Energia Első Paradigmája az, hogy a tömegtudat egyezsége nem tart többé gúzsában benneteket. Amennyiben úgy döntötök, hagyhatjátok elmenni. Tudjuk, hogy közületek mennyien ezen napokig rágódni fogtok, küszködni fogtok evvel. Hosszú vitákba fogtok erről magatokkal bonyolódni, azon tűnődve, vajon Tóbiás miért is bombázott meg ezzel benneteket.

Csak engedd meg magadnak, hogy megérezd, miről is beszéltünk itt ma. Tedd lehetővé a magad számára, hogy megérezd azokat az energiákat, amik be akarnak tolakodni ma ide közénk, és miért tennék ezt, miért támadnának megtámadni benneteket. Megértendő az, hogy ezek az energiák csak átáradnak rajtatok. Nem kell, hogy hatással is legyenek rátok.

Az Új Energia Második Paradigmája az, hogy minden és mindenki, aki csak eljött hozzátok a Régi Energiában beteljesedetlen volt. Mindenki, akit csak a Mennybemeneteli utazásotok megkezdése előtt eljött hozzátok, beteljesedetlen energiával érkezett. És, ti is beteljesedetlen energiával érkeztetek meg hozzájuk.

Az összes kapcsolatotok, ami csak volt, beteljesedetlen energiára épült. Minden háziállatotok eddig beteljesedetlen energián lapult. Az összes tapasztalatotok az életetekben a beteljesedetlen energia miatt történt.

És, ez nagyon fontos dolog. Ez egy nagyon nagy változás. Látjátok, a beteljesedetlen részek próbáltak összetalálkozni, hogy kiegészítsék egymást. A két rész próbálta létrehozni az egységet. Ahol valami hiányotok volt, ahol valami lyuk volt az életetekben, akkor valaki olyant vontatok volna az életetekbe, akinek meg volt a képessége arra, hogy betöltse azt, és így, teljesek lehetettetek.

Ez másmilyen az Új Energiában. És ez az, amire nagyon oda akarunk figyelni. Amint belementek a mennybemeneteli folyamatba, avval egy beteljesedett humán angyallá váltok. Eléritek a teljes kört, a teljes ciklust. Nincs többé karmátok.

Igen, vannak vágyaitok, vágyak a kifejezésre, a kreativitásra. De, ti beteljesedettek vagytok a lélek, a szellem szintjén. Átestetek az összes létidőn, amin túl kellett essetek. Mindenoldalúan beteljesedtetek. Teljesek, egészek vagytok. Tudjuk, hogy azt gondoljátok, hogy még oly sok mindent meg kellene még javítani. De, kedves barátaim, elmondjuk néktek, amennyiben itt vagytok, amennyiben hallgatjátok ezt az anyagot, vagy olvassátok ezt, hogy beteljesedettek vagytok, egy olyan lélek, aki beteljesedett.

Most, még mindig egy olyan világban éltek, ami körülöttetek még mindig beteljesedetlen. Az összes dinamika megváltozik most. Minden, ami az életetekben történt, változik. Minden, ami a Régi Energiában oda jött hozzátok, beteljesedetlen energia volt.

Nézzétek csak. Nézzétek át az életeteket, vagy a létideiteket. Látni fogjátok, hogy jöttek el hozzád, valamit akarva. És úgy találjátok, hogy ti is akartatok valamit. Még az angyalok is... igen, minden ami odajött hozzátok beteljesedetlen energia volt.

Az volt a Régi útja. Beteljesedetlen energiák voltatok, ezért olyan dolgokat vonzottatok magatokhoz, amelyek betölthettek benneteket. És, ugyanúgy beteljesedetlen energiákat vonzottatok be. Nagyon érdekes dinamizmust hoztatok létre magatoknak a Régi Energiában! Eljöttetek ehhez a Bíbor Körnek nevezett csoporthoz, mert beteljesedetlenek voltatok. Minden az életetekben beteljesedetlen energia volt, ami beteljesedetlen energiával találkozott.

Tehát, el tudod most képzelni, mi történik, amikor beteljesedett energiává válsz? Nem kell többé azt keresd, hogy hogyan lehetsz ismét teljes. De, körülötted még minden azt keresi, hogy hogyan komplettírozhatná saját magát. Ez a többi emberrel való interakcióitok teljességére hatást gyakorol. Megváltoztatja a kölcsönhatásaitokat azokkal az angyalokkal is, akikkel együtt dolgoztok. Megváltoztat mindent, amint itt ültök most, komplett, isteni lényként.

Itt most egy darabig ebben kell haladjatok - ez egy nagyon, nagyon nehéz változás az életetekben - az elmenni hagyásban... elengedésben... megbetegedésben... állások elvesztésében... lakóhelyek elvesztésében - mindezek tisztították meg az utat, tisztították meg úgy az utat, hogy elsősorban úgy álljatok az Új Energiában, mint beteljesedett lények. Egyre dinamikusabban változik minden. Változik, hogy mi jön el hozzátok. Mindezt elmondjuk néktek újra és újra - ez el fog jönni hozzátok. És, ez másképpen jön el hozzátok, mert egészek vagytok.

Lesznek még beteljesedetlen emberek, események, dolgok, amik eljönnek hozzátok. De az összes kölcsönös kapcsolat dinamikája megváltozik, mert beteljesedtetek. Emlékezzetek erre. Érezzétek egy darabig.

Minden, ami belépett az életetekben a múltban, beteljesedetlen energia volt. Ti szintén beteljesedetlen energia voltatok, tehát egy játékot játszottatok. Tehát, érezd, hogy mi történik véled, amikor teljessé válik a köröd, amikor beteljesedsz, hogyan változik meg minden.

Ez az Új Energia paradigmaváltásának egyik főtétele. Újra és újra fogunk erről beszélni még, de ez avval van kapcsolatban, hogy hogyan viszonyultok Gaiahoz, hogyan viszonyultok az állatokhoz, hogyan viszonyultok a delfinekhez. Kapcsolatban mindazzal, ahogyan csak viszonyultok mindenhez. Ez változik. Másabb, mint ezelőtt. És, ennek az alapösszetevője az, hogy ti beteljesedtetek.

Elértétek a teljes kört - életetek fő, fő célját. Tudjuk, milyen nehéz volt eljutni ide. Tudjuk milyen nehéz volt keresztül jutni mindazokon, amin keresztül mentetek. Mindez egy folyamat része volt.

Az Új Energia Hármas Számú paradigmája - mindenki, akivel csak valaha is kapcsolatba kerültetek, akit csak elhagytatok, vissza fog térni az életetekbe. (a közönség felnevet) Mindenki! Vagy ebben a létidőben jönnek vissza, vagy egy másikban. Vissza fognak térni az álmaitokban. Esetleg akkor térnek vissza, amikor a létideitek között a köztestérben időztök. De, drága barátaim, tudjuk, hogy sok mindent kivágtatok az életetekből és rájuk csaptátok az ajtót. De, most az Új Energiában, ezek mind visszatérnek hozzátok.

Az ok igen egyszerű. Valamit megosztottatok vélük, bármi is volt az - egy tapasztalás, egy érzés - angyalokként megosztottátok az energiáitokat. Mint emberek megharagudhattatok rájuk. Emberekként meghalhattak előttetek... bármilyen okból kifolyólag. De, ti a részeikké váltatok, ők a részeitekké váltak, mert mindnyájan egyek vagyunk és sokféleképpen azonosak, mégis teljesen függetlenek.

De mivel mindannyian kapcsolódunk egymáshoz, meg fogják találni a hozzátok visszavezető utat. Eljöttek hozzátok, mert beteljesedetlenek voltak és ti is azok voltatok. Most, beteljesedtetek. Vissza fognak jönni az életetekbe, mert mások lettetek. Visszajönnek az életetekbe, mert mélyebb szinteken értik azt, hogy ugyanazt akarják, ami néktek van. Vissza fognak jönni, hogy beteljesedést megtalálják.

Amikor így tesznek, pontosan tudni fogjátok, hogyan dolgozzatok vélük. Tudni fogjátok, amiatt az utazás miatt, amin részt vettetek. Tudni fogjátok a kellő szavakat és azt, hogy mit tegyetek.

Oly sokan közületek hagytátok ott az állásaitokat, vagy az állásaitok hagytak ott benneteket (páran nevetnek), csak azért, hogy később megint ott találjátok magatokat dolgozva, fejeteket csóválva, így szólva: ,,Szellem, mi ez? Mi ez az egész?'' Elmentetek egy kicsit, ami alatt teljessé tehettétek magatokat, úgy, hogy elérhettétek a személyes beteljesedettségeteket. azután, visszatértetek. Tudtátok ezt jól. De, most visszatértetek Ahhoz munkához, mint beteljesedett energia. És, ez megváltoztat mindent.

Kapcsolataitok, amik az emberekhez fűztek... visszatérnek, mert tudni akarják. Azt a beteljesedést akarják, amitek van. Mindez a hajszálfinom szinteken zajlik le. Visszajöhetnek hozzátok, követelve azt a csekket, amit elfeledtetek belerakni abba a levélbe, amit nékik küldtetek. (a közönség felnevet) Visszatérhetnek egy régi közös barát miatt. Visszatérhetnek egyszerűen csak azért is, mert az éjszaka kellős közepén felriadtak az álmukból, egy rólatok szóló intenzív álomból, és csak felkapják a telefont és hívnak benneteket, még akkor is, ha már évek óta nem láttátok őket.

De, az összes ember, dolog, még a háziállatok is, meg az összes többi a múltból vissza fog térni. Ez az Új Energiának egy része.

Látjátok, a beteljesedett energiátok vonzza vissza őket. Megosztotok egy tapasztalást, részeivé váltok, ők is a részeitekké válnak - ez húzza vissza őket. Tudjuk, hogy közületek sokan mennyire rettegnek ettől. (többen is nevetnek)

De, látjátok, ezelőtt, beteljesedetlen humán lények voltatok. És ez nehéz volt vélük. Most, most, most képesek lesztek egy teljesen új megvilágításban látni őket, egy egészen újfajta szeretettel. Szóval, számítsatok arra, hogy meg fognak jelenni az életetekben.

És, ne hívjatok fel bennünket, azt kérdezve: ,,Drága Tóbiás, kedves Tóbiás, úgy képzeltem, hagytam az asszonyt elmenni. Most akkor miért jött vissza? (a közönség felnevet) Nem tanultam meg a leckémet? Kifeledtem valamit a tesztlapon, amit tudnom kellett volna... menjek vissza és tanuljam meg újra?''

Nem, kedves barátaim, kapcsolatban vagytok. Még ha el is hagyjátok a tömegtudatot - nem, ezt átfogalmazzuk - különösen, amikor elhagyjátok a tömegtudatot, úgy fogjátok találni, hogy már teljesen másképpen néztek a benneteket körülvevő dolgokra, amelyek elkísértek benneteket a múltból. ez jelentheti a megoldást mindarra, ami csak felmerülhet bennetek kételyként a tömegtudatosság elhagyása esetén. Ez a teendő a beteljesedetlen a beteljesedettel szemben problémakörben. Ezek a fő energia változások az Új Energiában.

És, ezenfelül a Négyes Számú, a Negyedik Paradigma... mondtuk ezt már, és mondani fogjuk ezt másképpen is. A válaszok ott vannak bennetek, amennyiben hagyjátok gondolkodás nélkül a megjelenésüket. A VÁLASZOK MÁR OTT IS VANNAK BELÜL. AMIKOR NEM GONDOLKODTOK, AKKOR MEGJELENNEK.

Számosan küszködtök, mint ahogyan a múltkori összejövetelünkön már el is mondottuk. Várjátok a fejetekben megszólaló nagy hangokat. Várjátok ezeket az óriási jeleket. Nem bíztok magatokban.

A válasz ott van. Csendben. Hajszálfinomságúan. Ott lesz, ha nem adtok hozzá egyetlen gondolatot sem. Annyira lefoglal benneteket az analizálás, a csodálkozás, a törekvés a dolgok okának kitalálására. Megpróbáltok minket kiókumlálni az innenső oldalról. Megkísérlitek kihesszelni a Szellemet, megpróbáltok mindent kitalálni, hogy milyen lehet. A válasz gondolkodás nélkül jelenik meg. Csak úgy ott van.

Most, mi történik, kedves barátaim... hadd hozzunk elő erről egy példát a biológiátok felhasználásával. Van egy egyensúlytalanságotok. Egy fájdalmatok, vagy egy sajgásotok. Tudni akarjátok, hogy mit kéne tudjatok erről. Tehát, bennünket kérdeztek meg. Mi nem mondhatjuk ezt meg néktek. Ez része az egyezségünknek, amit kötöttünk. Rajtatok áll ezt felfedezni.

Látjátok, van egy egyezségünk, miszerint mi segítünk néktek felfedezni az isteniségeteket, tehát egy napon, ti segíthettek nékünk felfedezni a miénket. De, van egy egyezségünk, még ha ez néha nehézséget is okoz. De, azt kérjük tőletek, hogy menjetek befelé.

Vagyis, tedd fel a testednek a kérdést. Kérdezd meg a térdeidet, hogy mit tehetnél értük, hogy megkönnyebbüljenek, hogy ismét jól érezzék magukat, hogy hordozzanak és támogassanak téged. És ekkor, valami nagy hangra számítasz. Egy nagyszerű jelre.

Kedves barátaim, a válasz ott van. Rajtad keresztül fog megérkezni, talán nem az adott pillanatban, hanem egy kicsit később az úton. És, az is lehet, igen, valóban, hogy olyasmi lesz az, amit nem is vesztek figyelembe. Láthattok egy hirdetőtáblát, egy hirdetőtáblát, ami üzen néktek valamit. Mondjuk ezt: ,,Végy egy mély levegőt... le a térdeidig.'' (páran felnevetnek) És, ekkor ti ezt leértékelitek. Analizáljátok, és így szóltok: ,,Ó, ez csak a bolond elmém fecsegése.''

Drága barátaim, hányféle különböző módon JUTHATSZ keresztül saját MAGADON... újra és újra és újra? (közönség felnevet) Egyszerűen nem akartok hallgatni MAGATOKRA. RÁNK AKARTOK HALLGATNI. De az igazi válasz már ott is van bennetek.

Odaérhet ez hozzátok, amikor felriadtok az álmotokból. Megérkezhet mint egy megvilágosodás, vagy egy biztos tudás egy bizonyos pillanatban. Odaérhet, miközben egy tévéműsort néztek. Ne értékeljétek ezt le. Ne mondjátok: ,,Nos, ez csak valami zöldség, amit a tévében láttam.''

Látjátok, mi történik, amikor az egész váltási és változási folyamaton keresztül mentek a Régiből az Újba. Néha a felelt késve érkezik. Egyre jártasabbak lesztek ebben. Meg fogjátok tanulni, hogy bízzatok a saját válaszaitokban. Néha késlekedni fog. Néha az isteniségeteknek meg kell várnia a megfelelő pillanatot, amikor nem kerestek. S akkor bevillan.

Ha állandóan kerestek és analizáltok, ez nem jön fel. Ha mindig jó előre átgondoljátok a választ, akkor az nem fog átjönni. Tehát, várni fog, és várni fog és várni fog, egészen odáig, amíg csak a kellő pillanat el nem érkezik, amikor nem számítotok rá... nem próbáljátok analizálni... egyetlen gondolatot sem fűzni hozzá. És akkor a válasz megjelenik.

A válasz már ott is van. Nézd másképpen, úgy, hogy megjelenhessen. Ne akard kitalálni, Már ott is van.

Egyre jártasabbak lesztek ebben, egyre jobban fogtok bízni, egyre jobban fogjátok érteni, hogyan dolgozik a folyamat. De, mi segíteni akarunk abban, hogy megértsétek, mi is történik itt. Ez az Új Energia Negyedik Paradigmája, miszerint a válaszok már ott is vannak. Meg fognak jelenni gondolkodás nélkül.

Tudjuk, hogy közületek sokan még mindig ránk támaszkodtok. Amikor elmondjuk néktek, hogy nem támaszkodhattok ránk, hogy mi nem mondhatjuk el néktek az összes választ, akkor elrohantok egy másik közvetítésre. (a közönség felnevet) (kuncogva) Igen, picit elárulva érezzük magunkat. (többen nevetnek) Ezt mondjátok: ,,Ez a Tóbiás csak beszél, beszél és beszél, de sohasem felel a kérdéseinkre.''

Drága barátaim, tudjuk, hogy mi történik, amikor elmentek a másik közvetítőhöz. Ő is ugyanezt mondja! (többen felnevetnek) Oly jó látni, hogy páran közületek ismét itt vagytok! (többen nevetnek)

Mi mindnyájan ugyanazt próbáljuk elmondani néktek. Ez ott van bennetek. Ez a bizalomról szól. Ez a kinyílásról szól. Arról, hogy megengeditek magatoknak, hogy az új szintekre juthassatok. Arról, hogy kiszálltok a Régi Energia módszereiből, le a Régi lineáris országútról. Ezzel lehet az Újba jutni.

Tudjuk, hogy ez néha kényelmetlen és nehéz. DE, mi dolgozunk véletek, bátorítunk mindvégig benneteket a folyamatotok során.

Szóval, nagyon sok energia lett ideirányítva ma. Sok mindenről esett szó - arról, hogy Gaia oly hosszú itt töltött idő után elmenőben van - köszönet néktek érte - és ti elfogadtátok a felelősségét az életenergia újjászüléséért és egyensúlyban tartásáért.

Beszéltünk, kedves barátaim, egy mindnyájatok számára nagyobb lépésről - a tömegtudat elengedéséről... amit az jelent... miért kapaszkodtatok abba eddig, miért annyira üdvös most az, ha úgy döntötök, hogy hagyjátok ezt elmenni.

Beszélgettünk a beteljesítetlen energiákról, és arról, miképpen értétek el a teljes kör állapotát. Tudjuk, hogy néha milyen nehéz ezt elfogadni. Ezt mondjátok: ,,De ha ennyire nagyszerű vagyok, ha a teljes kör elérésével ennyire beteljesedtem, akkor miért vannak még mindig gondjaim a kocsimmal, a házammal?'' Drága barátaim, ez azért van, mert még mindig a Régi Energiás módon szemlélitek ezt.

A teljes kör elérése valami teljesen mást jelent. Ez lélek szinten van. Ti még mindig próbáljátok erőltetni a dolgokat a Régi emberi szinteteken. Úgy fogjátok találni, hogy elképesztő mértékben könnyű operálni az isteniségetekkel az Új Energiában... hogy minden odajön hozzátok. Akkor majd meg azért éreztek bűntudatot, hogy milyen könnyű is ez, miközben ahogyan körülnéztek - az emberek mindenütt körülöttetek, még mindig a küzdelmeikkel vannak elfoglalva.

Meg akarjátok majd mondani nékik ,,Ez annyira egyszerű. Engedjétek meg, hogy odajöhessen hozzátok.'' De ismeritek azt a kerekre tágult szemű pillantást, amit tőlük fogtok kapni, ha ezt megteszitek, majdnem olyat, mint amit mi kapunk most tőletek. (nagy nevetés)

Drága barátaim, imádjuk ezt az időt megosztani véletek. Szeretünk néktek segíteni átjutni a transzformációs folyamatotokon, miközben rengeteget fecsegünk itt. itt nem a szavakról van szó, amiket mondunk. Hanem arról, hogy mi történik itt, ebben a térben - az elengedésről, a megújulásról, az igazi Isteni Énetek magatokhoz öleléséről.

Menten visszatérünk, hogy még egy kicsit beszéljünk hozzátok. De most, menjetek, ünnepeljetek. Ünnepeljetek és tekintsetek egymás szemébe, amint beszéltek egymással, és engedd meg magadnak, hogy érezz és láss egy beteljesedett emberi lényt.

És ez így van!

fordította: Ziegler Attila

vissza az előző lapra