CRIMSON CIRCLE


NYÁRKÖZÉPI ÚJ ENERGIA KONFERENCIA2008. AUGUSZTUS 22 – 24.


HAMBURG, NÉMETORSZÁG


CSOPORT CSATORNÁZÁS - SZÖVEG ÁTIRATAElhangzott élőben a BÍBORKÖR ÉVES ÚJ ENERGIA

KONFERENCIÁN Hamburgban, Németországban, 2008 Augusztus 24-énKözreműködők:


Zachary Lee Harris-en keresztül

(www.limitlessness.com)


Kuan Yin Norma Delaney-n keresztül

(www.newbreath.net)


A Kilencek Csoportja Story Waters-en keresztül

(www.limitlessness.com)


Tobias Geoffrey Hoppe-n keresztül

(www.crimsoncircle.com)

ZACHARY LEE HARRIS-EN KERESZTÜLZACHARY: Üdvözletem! Zachary vagyok. Örömömre szolgál itt lenni mindannyiótokkal, és átadni ezt az üzenetet azoknak, akik nincsenek itt testben, ugyanakkor, amikor majd a jövőben meghallgatják ezt, szellemben velünk lesznek.


Tehát számotokra, akik Shaumbraként vagytok ismertek, az utazásotok hosszúnak és különlegesnek bizonyult, és ebbe azokat is beleértem, akik csak mostanában találták magukat ezekben az energiákban, akik újnak tartják magukat a Shaumbrák táborában, hiszen az újonnan ébredők rájönnek majd, hogy sokkal könnyebben képesek haladni, mivel a többiek már megtisztították előttük az utat. Sokan már keresztülmentek az összes stádiumon, az összes területen, és visszajeleztek a többiek számára – az üzeneteikkel, a gyakorlataikkal, a szavaikkal – amik mind arra adnak módot számotokra, hogy a lehető leggyorsabb és legkönnyebb utat meglelve találjatok vissza önmagatok azon részéhez, amiért idejöttetek.


Az előttetek álló néhány év során rájöttök majd, hogy egy utazás a végéhez ért, és egy új pedig kezdetét vette. Bolygótokon 2011-ig nagy változások fognak végbemenni fizikai értelemben. Látni fogjátok, ahogy sok kormány megbeszéléseket folytat, vitákba és konfliktusokba bocsátkozik. Látjátok majd, ahogy sok-sok ember bedobja a törölközőt a régi utak és az eddigi életük tekintetében. És közületek sokan egyszerűen fenntartjátok a középpontotokat, miközben mindenhol azt látjátok majd, ahogy mások éppen elveszítik a sajátjukat.


Ez turbulencia. Gondolkodjatok el ezen egy másodperc erejéig! Amikor mondjuk egy repülőgép fedélzetén turbulenciát észleltek, az csak azért van, mert egyik helyről a másikra utaztok. A turbulencia az utazás részét képezi. Néha ez lehet a módja annak, hogy tudod, hogy haladsz, hogy mozgásban vagy. Sokan közületek már megtisztítottátok magatokat ezektől az érzelmektől, ezektől a részeitektől, amiket ki kellett tisztítanotok. Ugyanakkor ismerjétek fel, hogy a világ most ugyanezen megy keresztül, és azoknak a lelkeknek, akik még nem ébredtek fel, fizikai keretekre van szükségük mindezek megtételére – fizikai utakra, kapcsolati konfliktusokra, sőt, akár még háborúra is. Ez a jelenlegi keret, ez a mostani minta, ami már sok-sok ezer éve létezik, most átalakulóban, önmaga átformálásában van.


Sokan látni fogjátok majd, hogy mi zajlik a világban, és néhányatokat elkeserít majd ez a látvány. Néhányatokat pedig haragra gerjeszt majd. Lesznek, akik majd ítélkeznek a látottak felett. Mindig ismerjétek fel azokat az érzéseket egyben saját magatokban is. Hiszen ilyenkor a külső keretet használod – azt, amit a külvilágban látsz – arra, hogy a saját érzéseidet is elengedd.


Tehát ne feledjétek, hogy a saját szívetekhez bármikor visszatérhettek! Nem kell beleragadnotok a kívül látott drámákba, amiből elegendőt fogtok látni ebben az elkövetkezendő pár évben, többet, mint amennyit az elmúlt 10-20 évben láttatok a Földön. Egyre több konfliktus emelkedik felszínre annak érdekében, hogy elengedésre kerülhessen.


Tehát közületek azok, akiknek nyitva áll a szívetek, akiknek erős a tudatosságotok, akiknek a változás ösvényéről alkotott látomásai most formálódnak a saját és a mások életére vonatkozóan, ti fogjátok csendesen, és némelyikőtök hangosan vezetni az utat. De ismerjétek fel, hogy saját jogotokban áll a zónátokban tartózkodnotok, bármilyen zónában is tartózkodjanak a többiek, akár még háborús zónákban is. És közületek azok, akiknek az öröme és a szenvedélye az, hogy a bajba jutottakhoz, a világ problémás területeire, a környezethez vigyétek el a szíveteket, meg fogjátok azt tenni, ami csodálatos lesz. Hiszen az igazság az, hogy amikor mindannyian az örömeteket és a szenvedélyeteket élitek, akkor a világ majd követni fog titeket.

De addig is, miközben az emberek megtagadják önmagukat, amíg az emberek elvágják magukat a saját szeretetüktől, a saját örömük megtapasztalásától, és olyan hiedelmeket őrizgetnek, mint a feláldozás, vagy hogy addig nem lehetnek boldogok, amíg a körülöttük lévők nem boldogok, tehát amíg ezekhez ragaszkodnak, addig mindenki mást is ebben a környezetben fognak tartani. Ezt egyáltalán nem azért mondom, hogy bármelyikőtök felett is ítélkezzek, de a lényeg abban áll, hogy ti fényhozók vagytok, és sokan vagytok ilyenek a világban, és sokan közülük nem nevezik magukat Shaumbrának. Rengeteg fényhozó van a földön. A fény mindig is itt volt, ám most megtanultok erőteljesen dolgozni vele, és ami még fontosabb, megtanuljátok azt lehorgonyozni a Földön.


Ez a fordított felemelkedés folyamata, amiről már szó esett az elmúlt hónapokban, az, amikor az angyalok emberi létezőként térnek vissza a Földre – és bizony sokan rendelkeztek angyali energiákkal, akár tudatában vagytok ennek, akár nem – és ez küzdelemhez vezethet. Nehéz lehet az angyaloknak a Földön járni, érezni az érzelmek sűrűségét, érezni az őket körülvevő nehéz súlyokat. Ismerjétek hát ezt fel, és értsétek meg, hogy pont ez az, ami miatt állandóan, megállás nélkül becsülnötök, óvnotok és táplálnotok kell az energiátokat, mert mások belőletek fognak inni, és az általatok birtokolt energia nagyon vonzó lesz sok mindenki számára, de nem mindegyikük fordul majd azzal a szándékkal hozzátok, hogy segítse energiátok fenntartását és ragyogását.


Ez nem egy figyelmeztetés, ami miatt félnetek kellene, sőt, pont az ellenkezőjét értem ezalatt! Ha egyszer megértitek ezt az alapelvet, akkor a mások feletti ítélkezés és a másoktól való félelem köddé válhat, mivel megbíztok saját magatokban. Amikor képesek lesztek megbízni saját magatokban, akkor a másokba vetett bizalmatok nem igényel majd erőfeszítést, és ami még fontosabb, mellékessé válik majd, hiszen a többieket ekkor már nem ideákkal és véleményekkel terhelten fogod látni. Mindössze feléd sétáló energiákat fogsz majd látni, bár emberi formában, időnként csodálatos öltözetben és elképesztő tehetséggel megáldva – mindazokkal a dolgokkal, amiket ti, mint emberek hoztatok létre. Részét képezik az energia megnyilvánulásának, csakúgy, mint ti magatok.


Tehát ebben az előttünk álló pár évben sokan hatalmas lépésekkel haladtok majd előre a világban. Legyetek annak tudatában, hogy a csoportotokban lévő emberek nem mindegyike fogja tudni ezt olyan jól csinálni, mint te magad, és szükségük lesz rád ahhoz, hogy ők is azt tehessék, amit te, hogy ők is azok lehessenek, aki te vagy, hiszen nélküled, aki energetikai példát nyújtasz számukra - egyáltalán hogyan is lenne lehetséges számukra a remény, az hogy minderre rábukkanjanak saját magukon belül? Emberként minden egyes pillanatban tanultok egymástól. Magatokba szívjátok egymást minden egyes másodpercben.


Adjatok hát újra magatoknak Shaumbra! Itt az idő! És látni fogjátok, hogy amint elkezdtek magatoknak adni, az majd képessé tesz titeket arra, hogy sokkal többet adjatok másoknak is, mint amit valaha is el tudtatok volna képzelni.


Eljött az ideje annak, hogy előre lépjetek a világban, öltsön ez bármely formát is számotokra! Lesznek közöttetek olyanok, akik erősen előre fogtok lépni a saját egyediségetekkel, de ez a Shaumbra családjával való összejövetel az, ami megadta számotokra az alapokat, azt az energetikai pontot, amelyről elrugaszkodhattok.


Lesz ugyan némi turbulencia, de ti mégis szárnyalni fogtok! Erre fontos emlékezni. És ha egyszer tudjátok már hogyan kezeljétek a turbulenciát, akkor az nagyon könnyű és néha egészen izgalmas, hiszen ez árulja el nektek, hogy életben vagytok. Mindent felráz, amit fel kell rázni.


Tehát bárki közületek, akik most hallgat minket, és aki gyakran úgy érzi, hogy egy érzelmi állóvízben van, és aki úgy érzi, hogy nagyon nehéz kezelnie az érzelmeit, az adja meg magának az érzelmei megértését az elkövetkezendő egy vagy két év során. Ismerd fel, hogy képes vagy a középpontba vinni magad! A saját energia mestered lehetsz! Tudod, hogyan kell ezt megtenned, de ehhez bizalom szükségeltetik, valamint annak felismerése, hogy te vezeted saját magad. Igen, használhatod ehhez mások segítségét is, de te vagy az, aki vezeted magad.


Tehát bárki közületek, akik küzdötök az érzelmeitekkel, akik úgy érzitek, hogy nem haladtok sehova, hozzátok most meg azt a választást, miszerint megengedtek magatoknak egy sokkal inkább a középpontban lévő létezést, hiszen minden a választásokból ered. És amennyiben belül ezt mondjátok magatoknak, akkor az úgy is lesz. Életed folytatásához nincs szükséged azoknak a csökönyös érzelmeknek a biztonságára. Lehet, hogy egy jó ideig ezeket tapasztaltad meg. De a keretek változnak, ahogy te és a világ is.


És itt vagytok, és megteremtitek a változásokat, míg a leghatalmasabb mítosz, amiben sokan hisznek, azt állítja, hogy a változás sorsszerű, és hogy létezik valamiféle terv, aminek a beteljesítésére ideérkeztetek. Nem, nem. Ó igen, egy energetikai szándékkal érkeztetek ide, de az emberi létezés szépsége éppen abban áll, hogy amikor eltávoztok erről a helyről, akkor bármit is teremtettetek, bárminek is szenteltétek az energiátokat ebben az életben, legyenek azok a gyermekeid élete, vagy a munkatársaid élete, vagy a barátaid élete, az egyedülállóan a te teremtésed lesz. És egyikünk sem tudja egészen biztosan, hogy mihez fogtok kezdeni az életetekkel.


Adj hát magadnak engedélyt arra, hogy megértsd, hogy rendelkezel azzal a potenciállal. Ez a te saját vásznad, amelyen teremthetsz. Ez a te felelősséged – csakis ez – hogy odaadd magadnak a teremtés szabadságát!


Az előttünk álló pár év nagy jelentőséggel fog bírni! Látni fogjátok a fény felemelkedését a Földön, ugyanakkor az alacsonyabb energiák hatalmas folyamatainak is a szemtanúi lesztek. Fenn fogjátok tartani a középpontotokat, és megteszitek, amit megtesztek, és gyarapodtok, amivel gyarapodtok. Ez lesz a ti hozzájárulásotok a békéhez, nem csak a saját életetekben, hanem a többiek életén belül is.


Békében és szeretetben mindannyiótokkal!

QUAN YIN Norma Delaney-n keresztülQUAN YIN: Valamikor régen egy energia érkezett hozzám, és azt mondta: -„Elhoztam számodra a legnagyobb ajándékaimat. Elhoztam neked a légzésemet. Mindazt, Aki Vagyok beléd lélegeztem, hogy annak tükrözője légy, hogy ez a szeretet milyen nagyon azt választja, hogy betöltsön minden egyes embert.


„Hajlandó vagy befogadni ezt a lélegzetet? Hajlandó vagy befogadni Mindazt, Aki Vagyok – ezt a szenvedélyt, ezt a szeretetet – a lélegezetem ízével? Hajlandó vagy ezt most befogadni?”


„Befogadod-e, tudván, hogy soha nem mondok rajtad keresztül olyan szavakat, amik kárt okoznának neked, vagy ami kárt okozna azok számára, akikkel együtt lélegzünk? Hanem megérintem őket, gondot viselek rájuk, meghívom őket arra, hogy jöjjenek! Gyere, és fogadj magadba sokat!”


Naivitásomban igent mondtam. Igen! Mutasd ezt meg nekem, taníts, lélegezz velem! Be fogom fogadni a lélegzetedet lélegzetről lélegzetre! Lélegzetről lélegzetre!


És így nekikezdtünk. Nekivágtunk a meghívásra vonatkozó utazásunknak – lélegezz velünk, engedd, hadd lélegezzünk veled!


Újra és újra arra emlékeztetett engem: „Már tudom, hogyan kell lélegezni!” De ez a lélegzet, ez a nagyon, de nagyon édes lélegzet azt mondta: -”Ha befogadod ezt a lélegzetet, akkor a tudatod fel fog ébredni, mint még soha ezelőtt. Befogadod? Megengeded? Igent mondasz rá? Vagy olyan bátor?”


És ezek alatt az évek alatt, amikor arra kértelek titeket, hogy lélegezzetek, végig emlékeztettünk arra is, hogy ha lélegezni mersz, akkor figyelmeztetünk, hogy meg fogsz változni. Átalakulsz egy felébredett emberi lénnyé, aki maga mögött hagyja azt az alvó gyermeket, akinek magadat gondoltad.


Sokszor figyelmeztettünk téged. Óvva intelek! Óvva intelek, hogy ha elég bátor vagy ahhoz, hogy befogadd ezt a lélegzetet, akkor az eljön és szeretettel övezi majd minden egyes porcikádat.


Befogadod ezt? Megengeded? Emlékezni fogsz?


Igen. Újra és újra.


Arra is szeretnék rámutatni, hogy a belégzés nem az, aki vagy. A kilégzés nem az, aki vagy. Ezek ketten el vannak foglalva a tánccal, amivel szórakoztatják az embert, hogy az képes legyen emlékezni – emlékezni arra, hogy Ki Vagyok Én. Igen.


Ki Vagyok Én? A köztük lévő tér.


Van egy kedves barátunk, aki nevetve emlékeztet minket arra, hogy: „Vagyok, Aki Vagyok”, és mégis, a következő lélegzetben arra kér, hogy emlékezz!


Emlékezz, azért jöttünk, hogy emlékezzünk! Már túljutottunk az elfoglaltságainkon, az üzleti elfoglaltságainkon. Azon, hogy mindig annyira el voltunk foglalva.


És most, beköszönt az egyszerűség. Mindenki arra emlékeztet engem, hogy ez túlságosan is könnyű. Ez nem lehet ilyen könnyű.


És mégis, abban a lélegzetben újra és újra ott a felkérés, ami azt mondja: „Meg tudjuk ezt tenni egy új módon – egy új módon, egy édes módon, egy könnyű módon!”


Megengeded ezt az új lélegzetet, ezt az új lélegzetet az új éned tudatosságát, a felébredő énedét? Megengeded hogy itt legyen, és lélegezzen a többiekkel?”


Igen.


Észrevetted már, hogy amikor a karjaidban tartasz egy csecsemőt, sokszor a legelső dolgok egyike amit teszel az az, hogy belenézel az arcába? Ez mosolyt fakaszt köztetek. Nem gondoljátok, hogy mi is ezt tesszük újra meg újra, mikor azt mondjuk: -”Milyen értékes vagy!” – és együtt kacagunk.


A magod, a magunk… igen, igen. Elég bátor vagy-e ahhoz, hogy belélegezd ezt az igen leheletét, hogy megkockáztasd azt, aki valójában vagy? Hogy ez legyen, te vagy az első! Ez a felkérés arról szól, hogy légy jelen ebben a pillanatban!


Arra kérlek most téged, hogy lélegezz velünk igent! Lélegezz igent magadnak, hiszen továbblépünk az új jövőbe, ami most van teremtés alatt… igen. Ez az átalakult te képes lélegezni.


Igen.


Érezd ezt mélyen, egészen a magodban, a gyökereidben, a lelkedben!


Igen. Igen.


Miközben a zene megszólítja a lelkedet, ez a lélegzet megszólítja a lelkedet.


Igen. Igen.


Érezd az igen ritmusát!


Igen, Igen. Ez a ritmus megváltoztatja az univerzumot.


Igen. Lélegzetről lélegzetre! Lélegzetről lélegzetre!


Igen. Ó, igen. Igen.
A KILENCEK STORY WARES-EN KERESZTÜLA KILENCEK: Üdvözlet! Üdvözlet drága Shaumbra! Üdvözöljük az ébredő tudatosságot! Üdvözlünk benneteket, drága Shaumbra!


Kilencen vagyunk, és mi testesülünk meg Story-ként. Mind a kilencen kilencen vagyunk. Mind a nyolcvanegyen nyolcvanegyen vagyunk. Ezen túlmenően a planetáris tudaton belül tartózkodunk, az univerzális tudatban, ahol Akasha-ként vagyunk ismertek a Forrásban, a Minden Létezőben, amivel mindössze egyetlen egy dolgot akarunk mondani – mi ti vagyunk.


Mi vagyunk azok, akik azt választjuk, hogy felfedezzük milyen is tükörnek lenni – a Minden Létező Tükrének – ennek a valóságnak a tükrén belül olyan tükrökkel, amilyenek kivétel nélkül mindannyian vagytok. Legnagyobb örömünk, szenvedélyünk az, hogy visszatükrözzük a születő tudatosságot, hogy felkeltsük a figyelmét, hogy sugározzuk azt, hogy felkínáljuk a jövőt a Mostban, a csodálatos valóságot - valóban, a gyönyörűséges valóságokat – amelyek mostanság vannak megszületőben a tudatban.


És amiről ma szeretnénk veletek beszélni, az az, amit ebben az elmúlt évben tártunk fel, ami abból a felismerésünkből származik, miszerint a paradicsomban nincs együttérzés. A paradicsomban, a szabadságban, az örömben – ott nem létezik a szenvedés megtapasztalása. És az együttérzés régi energiás meghatározása nem más, mint mély részvétet érezni a másik szenvedése miatt. Tehát abban a paradicsomban, amit kivétel nélkül mindannyian most szültök meg ezen a Földön ebben az időszakban, az egy olyan paradicsom, amiben nem létezik a szenvedés. Ezért aztán együttérzésre sincs szükség.


Igen, valóban beszélgetésünk egyik szintjén az együttérzés elengedéséről szólunk. De ami még ennél is több, az együttérzés hamvaivá váló Főnix, ami most fejlődik és alakul át. Ahogy beléptek lényetek szuverenitásába, amint magatokat választjátok, amint megtapasztaljátok a választásotok hatalmát, a választásotok szabadságát, akkor a Mindaz, Akik Vagytok feltételnélküli szeretetéből adódó abszolút szabadság, akinek nincsenek rátok vonatkozó elvárásai, akinek nincs küldetése, azt mondja majd: -”Tegyél bármit, ami örömet ad neked, hiszen te magad vagy az öröm! Válaszd az örömet! Válaszd magadat!” És miközben ezt teszitek együttesen, ugyanakkor mindenki a maga saját, egyedülálló módján, mindegyikőtök hozzáadja ehhez a maga egyedi ízét, és ezáltal ez az új valóság, ez az új öröm, ez az új parti, ez az új paradicsom megszületik.


Ugyanakkor igen, a nagyobb külvilág környezetében nagyon sok minden zajlik jelenleg. Pontosan tudjátok a csatornázásokból, hogy mit kell elengednetek – a régi lenyomatokat, a társadalmi lenyomatokat, a múlt sebeit-, amik mind fel-és előbukkannak bennetek, ahogy összekapcsolódtok a szellemetekkel, és ahogy többé már nem rezonáltok ezekre, majd elengeditek azokat. Keresztül haladnak a lényeden, és miközben ez történik, érzed őket. Újra érzitek azt a sebet, szinte pontosan úgy, ahogy az először odakerült. És ezt a lenyomatot most valóban annak látod, ami, miközben végighalad rajtad keresztül. És ugyanez zajlik most planetáris szinten is, ahogy az olyan dolog, mint a háború, kezd elengedésre kerülni. És mi megértjük, hogy ez talán nem annak tűnik, pedig tényleg az, hiszen egy másmilyen választás került meghozatalra.


Volt olyan időszak, amikor a háborút dicsfény övezte, amikor a fiatal emberek szenvedélye az volt, hogy elmenjenek a háborúba, megvívják a csatát, és ott dicsőséges halált haljanak az országukért, a családjukért. És nem volt ezzel semmi baj. De most, ha megnézitek a bolygótokon a háború manifesztálódását, látni fogjátok, hogy ez hogyan változik. Látni fogjátok, hogy akik részt vesznek benne, nem élvezik azt úgy, mint ahogy gondolták volna.

A megbecsülés, az új tudatosság ébredőben van, ugyanakkor a háború sebe elengedés alatt van, és ezt látni és érezni kell! És azok számára, akik még mindig azonosulást éreznek vele, esélyt kell biztosítani annak megtapasztalására, hogy odamenjenek, és megízleljék milyen érzést is nyújt ez a saját bensőjükben, hogy aztán elengedhessék azt, vagy hogy elengedjék magukat ebből az életből – ez alkalommal.


Saját életedben folyamodhatsz a békéért, hiszen te vagy a saját valóságod szuverén teremtője. De sokatok számára az most a teendő, hogy elengedjétek a háborúról alkotott ítéleteiteket. Képes vagy megengedni másoknak, hogy valami olyat válasszanak, amit te magad nem választasz? Képes vagy megengedni önmagad választásának a realizációját és a szépségét? Képes vagy-e olyan szinten megbecsülni önmagad, hogy megadd magadnak ezt a szabadságot? És képes vagy-e megbecsülni mások arra vonatkozó jogait, hogy azt tegyék, amiről úgy érzik, hogy szükséges azt megtenniük ez alkalommal?


És mindez összefügg az együttérzés átalakulásával, hiszen egészen addig, amíg a háborút csak az áldozatok és az elkövetők szemein keresztül vagy képes látni, amíg ez haragra gerjeszt téged, amíg ez elszomorít téged, egészen addig, amíg azonosulsz ezzel a mély részvéttel és sajnálattal a szenvedés kapcsán, addig te magad is a háború realitásában fogsz élni, hiszen ezzel valamilyen szinten azt választod, hogy a háború által határozod meg önmagad, akár azzal, hogy ezt mondod: -„Én egy olyan személy vagyok, aki mérges leszek a háború láttán! Én meg egy olyasvalaki vagyok, aki szenvedek a háború látványától!” Hát, akkor pontosan az is vagy. Akkor ez a te meghatározásod része, és ezért a háborúnak is léteznie kell, annak érdekében, hogy te is az lehess.


A legmélyebb szinten ebben a valóságban minden, az összes születendő Új Energia elfogulatlan, pártatlan, semleges. Ti adjátok meg a jelentését. Mi megtaláltuk önmagunkban az új együttérzés megszületését, és egy bizonyos szinten még csak nem is akarjuk ezt együttérzésnek nevezni, mivel ti ezt a szót a szenvedésre vonatkozó részvéttel, sajnálattal azonosítjátok. Amikor látjuk mindezeket a dolgokat, az nem azt jelenti, hogy nem érzünk semmit, hiszen mi a világ tükrén keresztül, A Szellem tükrén, az Én Te Vagyok tükrén keresztül kapcsolódunk.


Amikor azt látjuk, hogy egy katona háborúba indul, nem az ítélkezés szemén keresztül tekintünk erre, ami bántana minket, hanem feltétel nélküli szeretettel. Látjuk a szuverenitást. Látjuk magunkat. Látjuk magunkat, ahogy éppen arra van szükségünk, hogy megtegyünk valamit, hogy megtapasztaljunk valamit. Ugyanakkor megértjük, hogy amennyiben nekünk jogunkban áll szabadon választanunk, amennyiben jogunkban áll a szeretetet választanunk, akkor ugyanúgy tiszteletben kell tartanunk mások ugyanilyen jogait, akik ez alkalommal egy másik utat választanak.


Amikor megtapasztaljuk ennek a születendő valóságnak a tükrét, ezt az egyik legnagyszerűbb gyorsítónak látjuk ennek az új valóságnak a megszületése kapcsán, hiszen ez igazából a régi elengedéséről szól.


Képes vagy elkezdeni élvezni az életedet, a személyes valóságodat? Sugározd ezt ki magadból, hogy elindítsd az Új Energiát, az új tudatosságot, anélkül, hogy az odabéklyózna a régihez, a szenvedés érzése által. Mos már nem kell, hogy magadban érezd azt a szenvedést. De amiről most mi beszélünk, az nem az erről való lekapcsolódást jelenti. Ahogy ezt mi szoktuk mondani, lássátok ezt az egység tükrén keresztül. És ebben megleltük a saját szenvedésünk elengedését is, hiszen felismertük a bennünk, Story-ban lévő korábbi konfliktusokat, felismertük, hogy a háború egy háború ellenes konfliktus, ami pedig nem más, mint háború a háború ellen.


És a háború választásával egy szélsőséges példát hoztunk számotokra, de természetesen ez életetek minden egyes rétegére ugyanúgy vonatkozik – és az életetekben szereplő minden emberére is – hiszen ez arról szól, hogy odaajándékozd magadnak önmagad ajándékát, hiszen ez is egy tükör, megegyezik azzal, hogy odaadod másoknak önmaguk ajándékát. Nem vagy képes teljes mértékben odaadni magadat magadnak, amíg megpróbálsz másokat kontrollálni, irányítani annak kapcsán, hogy szerinted nekik milyennek kellene lenniük.


Ezt most érezheted a szívedben, az új együttérzés hamvaiból feltámadó Főnixeként, ami egy új szeretet, az egységnek egy új tapasztalása, ahol tulajdonképpen ott lehetsz a szenvedés jelenlétében, és együtt lehetsz vele úgy, hogy nem kapcsolódsz le róla, de közben nem érzed azt magadban, mert tudod, hogy erre semmi szükséged, hiszen te egy vagy azokkal, akik azt érzik. Értitek? Nem kell éreznetek mindezeket a dolgokat, amit odakint a világban láttok, hiszen ti egyek vagytok velük, mindazokkal, akik azt érzik. Ők a Forrás. Ők azonosak veled, aki ebben az utazásban részt veszel.


És ha valóban végeztél ezzel az utazással, akkor ideje azt elengedni, ideje megszüntetni a vele való azonosulást, és tudni, hogy ez rendjén való. Ez rendjén való Shaumbra. Rendjén való jól érezni magad egy olyan világban, ahol jelen van a szenvedés, hiszen ha ti nem teszitek ezt, akkor mégis ki fogja ezt tenni?


Azért vagytok itt, hogy sugározzatok! Azért vagytok itt, hogy ti magatok legyetek az üzenet. Legyél hát az öröm üzenete, a megszülető tudatosság üzenete! Testesítsd meg azt az üzenetet, ami szerint lehetséges egy olyan világban élni, ahol nem érzed az elkülönülést, ahol érzed a békességet, ahol érzed a paradicsomot, ahol megbecsülöd – tiszteletben tartod – minden egyes egyénnek a tapasztaláshoz való szuverén jogát.


Ez az engedély az örömre. Engedélyezzétek magatoknak az örömet. Adjatok magatoknak engedélyt arra, hogy elengeditek a szenvedést, már amennyiben ezt választjátok. Ez az, amit felfedeztünk saját magunkban, és valóban egy bizonyos szinten ez az együttérzés elengedésének az utazása. És ez fura érzéssel szolgálhat. Kezdetben furcsa lehet, hogy együtt vagy egy másikkal, aki szenved, és te nem érzed azt a szenvedést.


De amennyiben kapcsolódsz az Én Te Vagyok tükre által, ami kizárólag olyasvalami, amit érezni lehet – minden, amiről most beszélünk nektek, olyan dolog, amit csak érezni lehet – akkor majd érezni fogod a születendő örömet, a saját szíved, a szellemed, az új tudatod , az új valóság, és a most kezdődő parti születendő örömét.
Köszönjük nektek.TÓBIÁS GEOFFREY HOPPE-N KERESZTÜL
TÓBIÁS: És ez így van. Drága Shaumbra, én vagyok az, Tóbiás, visszatérek egy pár záró megjegyzés, egy pár gondolat és néhány megfigyelés erejéig. De mielőtt belefognánk, szeretnék megtenni valamit, amire már nagyon régóta vágyom, valami olyanra, ami Adamus Saint-Germain vénájára és természetére vall. (Tóbiás kiönt egy pohár vizet a padlóra nagy nevetés és taps kíséretében) Ha ő megteheti ezt, akkor én is!


Ó, micsoda öröm embernek lenni és megtenni mindezeket a bomlasztó dolgokat, amivel jól fel lehet Lindát mérgelni! Ó hát igen, erről később majd még beszélni fogok vele! (folyamatos nevetés) Cauldre meg a vizes zoknija miatt fog panaszkodni, Yvette pedig a vizes pokrócát fogja emlegetni, miközben hazafelé tart Hollandiába! De hát ilyen az emberi létezés!


Azon szoktatok tűnődni, hogy mi vajon mit szoktunk a fátyol felénk eső oldalán csinálni két veletek való beszélgetés között? Azt hiszitek, hogy ezalatt a csoport csatornázás alatt is szépen csendben vagyunk és jámborkodunk? Hát egyáltalán nem. Ez szórakozás közülünk azok számára, akik korábban öltöttek már magukra emberi formát, sőt, még Quan Yin és Zachary is élvezi a viccelődést.


Hát igen, miközben zajlik ez a csoport csatornázás, ott szivarozgatunk a háttérben. Azok közülünk, akik már öltöttünk magunkra emberi alakot, pókerezni tanítjuk a nem-emberi létezőket. (nevetés) És mindig más szabályokat adunk meg számukra, így aztán mindig veszítenek. (még több nevetés) Néhányan esküdöznek, hogy most már magukra öltik a fizikai alakot, csak és kizárólag abból a célból, hogy elmehessenek a Földre, és megtudják, hogyan kell igazából pókerezni! (nevetés)


Vicceket mesélünk. Jól érezzük magunkat. Sőt mi, akik már voltunk emberek, hát mi imádunk történeteket mesélni – ó, és ezek a sztorik egyre csak nőnek (nevetés), mikor arra kerül a szó, hogy milyen is a földi élet. El tudjátok képzelni ezeket az angyali létezőket, mennyire meg vannak rémülve attól, hogy mi lesz, mikor elmennek a Földre – persze miután végighallgatták a történeteinket! (nagy nevetés) Micsoda megkönnyebbülés is néhányuk számára elmenni oda – „Nem is volt olyan rossz, mint ahogy Saint-Germain mondta!” (nevetés) El tudjátok képzelni mekkora sokkot kapnak, mikor rájönnek, hogy igazából milyen is a Föld, miután végighallgatták az erről előadott összes mesénket?


Drága Shaumbra, az egyik legnagyszerűbb dolog az emberi létezésben a nevetés, az öröm, és azt tenni, amihez csak kedved van. Spirituális utazásotok alatt valamikor kifejlesztettétek az „ezt nem tehetem meg” listáitokat – amik csupa olyan dolgokról szólnak, amiket nem lenne szabad többé megtennetek. Annyira feszültté és idegessé váltatok, annyira bezáródtatok a dolgokba! Elfeledkeztetek arról, hogy jól érezzétek magatokat és mókázzatok! Öntsetek ki egy pohár vizet a padlóra! Igyatok meg még egy pohár bort! Gyújtsatok rá egy cigarettára, ha tényleg muszáj! Tegyétek meg mindazokat a dolgokat, amiben az emberek a legjobbak, és élvezzétek azt! Már jóval túl vagytok azon, hogy bármitől is függővé váljatok! Már régen túlhaladtátok azt, hogy komoly kárt okozzatok a testeteknek! Bízzatok magatokban! Azt tegyétek, ami örömet okoz a számotokra! (Tóbiás kuncog, a közönség pedig tapsol)


Drága Samnek most volt a születésnapja. Már tíz éves. El tudjátok képzelni, hogy mikre szoktam őt biztatni? (nevetés) Nagyszerűen érezzük magunkat, és igen, bajba fog kerülni. Igen, le fogják majd szidni, de nincs is annál jobb, mint amikor az ember nem követi azokat az átkozott szabályokat!


Tehát Shaumbra, következzenek akkor a záró gondolatok! Szerintetek mi a legnagyszerűbb ajándékotok, amivel már most is rendelkeztek? Hát a képzeletetek. A képzeletetek. Beszélhetnénk itt mindenféle dolgokról. Belemehetnénk egy csomó szónoklatba és párbeszédbe! Mindannyiótokat jól összezavarhatnánk a szavakkal és a gondolatokkal, mégis rendelkeztek egy csodálatos dologgal, ami pedig nem más, mint a képzeletetek. Ez nagyszerű helyekre juttathat el titeket, néha a fizikai valóságotokban, néha pedig máshol. Nagyszerű kalandokkal és tapasztalásokkal szolgál számotokra, amelyek időnként manifesztálódnak a Földön, máskor pedig a többi birodalomban.


Megengedi neked, hogy bemerészkedj eljövendő áhított napjaid potenciáljaiba: hogy mekkora bőséggel szeretnél bírni, hogy milyen emberekkel szeretnél együtt lenni, vagy hogy milyen messzire szeretnél elutazni. Segít meglátni a Földön túl létező színeket. A képzeleted segít abban, hogy érezd a zenét jóval a hangokon túl.


A képzelet pont olyan valós, mint ez a valóság, csak éppen dobozba lett zárva. Vissza lett fogva. Utat engedett ennek a dolognak, amit elmének neveznek, ami analitikus, lineáris, és ó, annyira logikus. A képzeleted kitárja az új birodalmakhoz és az Új Energiához vezető kaput, és az Új Energia szó szerint ezen keresztül jut be az életedbe.


Korábban már sokszor beszéltünk nektek a képzeletről, de most megmondom nektek, hogy ez a legnagyobb ajándékotok az életetekben adódó nehézségeitek és kihívásaitok kezelésére. A képzelet az a gyönyörűséges eszköz, amit személyes elvonulásátokként alkalmazhattok, hiszen általa bárhová eljuthattok.


Elképzelhetitek magatokat a hegyekben, a csodás fűtakarón üldögélve, amin egy patak száguld keresztül, és a madarak csiripelnek a fejed felett, miközben a nap fénye rád ragyog, és ez valós. És ez némi enyhülést nyújt számodra a mindennapos élet nagyon kemény energiái alól. Elképzelheted magad egy fájdalomtól és betegségtől mentes testben, és akkor ez valóra is válik, hiszen a tested a képzeletedre reagál.


Itt most nem a megszerkesztett gondolatokról beszélek. És határozottan nem az elme megerősítéseiről vagy a vizualizációról. Azok nagyon is mentális elvek voltak. Kizárták a valódi képzeletet. Hanem arról, hogy bárhova eljuthatsz, amit a szíved és a lelked választ, varázslatos helyekre, zenei helyekre, költői helyekre, valamint csendes helyekre, és oda, ami színültig van a saját szereteteddel. A képzelet által juthatsz el ezekre a helyekre.


Amikor használni kezded ezt a képzeletet, akkor megtapasztalhatod önmagad nagyságát. Amikor a képzeletet alkalmazod, akkor azzal lehetővé teszed, hogy annak egy része, vagy akár minden visszaáramoljon ebbe a valóságba, és a részévé váljon a Most pillanatának a tudatosságának.


Ha nehéz napod van, ha amiatt aggódsz, hogy mi fog legközelebb történni a világban, ha azon küzdesz, hogy többet tudj meg önmagadról, akkor vegyél egy mély lélegzetet! Képzeld el a lényed nagyszerűségét! Ha depressziós vagy kétségekkel teli pillanataid támadnak, amikbe oly könnyű beleragadni – mivel csábítóak is, és csak egyre lejjebb és lejjebb húznak téged – akkor ne folytass küzdelmet, hogy kijuss onnan. Ne próbálj közhelyeket és jól hangzó, tetszetős frázisokat mondogatni magadnak, hogy így próbáld kiverekedni magad a depresszióból. Engedd meg, hogy a képzelted megnyíljon, kiterjedjen, és megteremtsen egy olyan helyet, ahová választásod szerint valóban el kívánsz jutni.


Ha azok, akik depressziós és sötétséggel bíró kliensekkel dolgoznak, arra bátorítanák őket, hogy a struktúra helyett a képzeletüket vessék latba, hogy a legnagyszerűbb álmaikat álmodják ahelyett, hogy megpróbálnák velük azt feldolgoztatni, vagy a tanácsaikkal kivezetni őket a depressziójukból, akkor varázslatos átalakulásnak lehetnétek a tanúi a depresszió energiájában, ami elsősorban azért van ott, hogy szolgálja őket. A képzeletetek most is jelen van, és a továbbiakban ez a legnagyszerűbb eszközötök.


Át is ültethetnénk ezt most itt a gyakorlatba, hiszen egy világnyi ember jön majd utánatok Shaumbra, akik követni fognak titeket a felébredésben, abban a tudásukban, hogy kell, hogy legyen egy más és jobb út, csak éppen nem ismerik azt. Éjjelente álmaikban keresésre indulnak. Napközben az elméjükben kutatnak. Azon tűnődnek, vajon mi történik legközelebb?


Hol találhatnak enyhülést? Ki fogja őket vezetni? És milyen csodálatos is lenne, ha most egyénenként, és a világ összes többi Shaumbrájával egyaránt összefogva elképzelnétek egy központot közvetlenül a jelenlegi valóság mellett, ami épp csak egy pillanatra van ettől a realitástól. Ha elképzelnétek egy ilyen helyet, ahová az összes fájdalomban lévő, szenvedő, depressziós, elveszett ember, aki valóban a válaszok után kutat elmehetne, ami egy másik dimenzióban lévő hely, de nagyon is szorosan kapcsolódik ehhez, ahol teljesen elfogadják őket annak, akik, ahol teljes mértékben szeretve vannak saját magukért és mindazért, amik valaha is voltak.


Az egy olyan központ, ahol nem támasztanak elvárásokat a résztvevőkkel szemben, ahol nem árulnak vallásokat, és ahol nem szajkózzák a filozófiát, hanem ez egyszerűen csak a tiszta együttérzés és elfogadás helye. Egy olyan központ, ahova elmehetnének, hogy végre saját magukkal legyenek, sőt, ahol akár ki is játszhatják magukat, amennyiben azt választják, és ha megkérdeznék, hogy most mit is kellene tenniük, hogy mik is ennek a központnak a szabályai, akkor csak annyit mondanának nekik, hogy egyszerűen csak lélegezzenek, amikor úgy érzik, hogy erre van késztetésük. Ennyi és nem több.


Talán itt és most a világ egy csoport Shaumbrájaként el is kezdhetnénk most használatba venni ezt a fantasztikus képzeletet, és elképzelhetnénk ezt a központot. És nevezzük ezt egy lelki pihenőhelynek! Nevezzük lelki pihenőhelynek, hiszen azok akik eljutnak majd ide éjszakai vándorlásaik közepette - azok, akik most éppen egy padon ülnek a fejükre támaszkodva, akik azon töprengenek, hogy vajon mi történik velük ezután, akik azon elmélkednek, hogy miért is veszítették el azokat a dolgaikat, amik oly értékesek és becsesek voltak számukra, azok, akik most mennek keresztül a depresszió sötétségén – amikor eljutnak ide, ebbe a lélek pihenőhelyére, amit a Shaumbra lelkei hoztak létre, ez olyan módokon fogja majd őket és a Földet egyaránt szolgálni, amit, igen, amit valószínűleg el tudtok képzelni.Ó, hogy mennyire szeretlek mindegyikőtöket azért akik vagytok, és azért amit tesztek!


És ez így van.(Fordította: Telegdi Ildikó)Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.