Your browser may not support display of this image.
 
 
 

CRIMSON CIRCLE

Breckenridge, Colorado USA 
 
 
 
 

  
 

Kuthumi Lal Singh

Július 18, szombat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Your browser may not support display of this image.
 
 
 
 

TÓBIÁS ANYAGOK

 

Nyárközépi Új Energiás Konferencia Kuthumi Lal Singh közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

       

Elhangzott a Bíbor Körben,

2009. július 18-án 

www.crimsoncircle.com 
 
 
 

     NAMASTE! (a közönség válasza: „Namaste”) NAMASTE! (a közönség ismétli: „Namaste”) És még egyszer a világért, Namaste! (a közönség válasza: „Namaste”) 

      Üdvözöllek titeket drága Shaumbra, én vagyok az, Kuthumi… Cauldre böffentett egyet itt. Micsoda öröm újra itt lennem mindannyiótokkal ennek a hegynek a tetején, és hallani a zenét és a felhangokat – azt a fajta zenét, amit én szeretek – miközben megérkezem ide közétek.  

      Akkor most egy pillanatot kérek, hogy teljesen behozzam ide az energiáimat, és kifejezzem a szeretetet a bennem élő Istentől a benned élő  Istennek… 

      Továbbá  a megbecsülést a bennem élő Istentől a benned élő Istennek… 

      Valamint a tiszteletet a bennem élő Istentől a benned élő Istennek. 

      Ezt jelenti a Namaste. Azt, amikor az Istenek összejönnek, pont úgy, ahogy ezt most mi is tesszük.  

      Hmm, ezt magamba lélegzem. Érzem. És hadd ismételjem meg még egyszer, de ez alkalommal ti is menjetek bele az érzéseitekbe! 

      Namaste, a bennem élő Istentől a benned élő Istennek. Namaste drága Shaumbra! 

      Micsoda áldással bír ez a mai nap, ugyanakkor talán egy kis szomorúsággal is, de ahogy azt már a saját életedben is felfedezted, minden szomorúságnak meg van a maga öröme. Minden sötétséggel kapcsolatos észlelésnek meg van a maga fénye is egyben. Minden egyes rossz fordulat lényegében egy jó fordulat. Amikor képessé válsz megtestesíteni ezeket az egyszerű alapelveket, és ahogy ezt Tóbiás a minap említette: túllépsz azon, hogy bármit is rosszul tettél – amikor képes vagy ezeket megtestesíteni, és ellazulsz végre az életben, akkor képessé válsz az élet élvezetére – és akkor majd felemelkedhetsz. 
 

      Energia higiénia 

      Tehát a mai napon megbeszélésünk két részből fog állni. Az első rész a személyes higiéniáról szól majd Kuthumi oktatásával (nevetés) vagy más szóval:  -Tanácsok erre a piszkos, koszos világra. (nagyobb nevetés)  

      Kicsit úgy érzem magam, mintha a középiskolai oktatótok lennék, tudjátok az, akinek el kell mondania nektek, hogy: „Tessék beszappanozni az egész testedet, és rendesen mosakodj meg fent is és lent is, és ki ne hagyd a sorban P urat vagy V asszonyságot! Minden nyílást moss meg rendesen, a füledet is! (nevetés) Tessék mosakodni, és mosakodni, és mosakodni, sikálni, sikálni és sikálni minden egyes részedet! Ó, emlékszem én milyen is volt embernek lenni. (nagy nevetés) Hmmm, hmmm, hmmm, hmmm, hmmm, hmmm, hmmm, hmmm, hmmm, hmmm. (Kuthumi dudorászik, miközben úgy tesz, mintha mosakodna) Ó, szegény drága Linda! Szegény drága Linda! (nagy nevetés, Kuthumi kuncog) Ó, attól belül nevetett! (még nagyobb nevetés) 

      Pedig manapság a személyes higiénia nagyon is megfelelő –  nagyon is helyénvaló – de mi most egy pár más típusról fogunk beszélgetni. Feltételezem, hogy rendszeresen fürödtök és zuhanyoztok, tehát erre a részre nem kell külön figyelmet fordítanunk. Beszéljünk ma akkor az energia higiéniáról! 

      Mit jelent az energia higiénia? Nos, először is, ez egy bizonyos mértékben a testeddel veszi kezdetét. Tisztán akarod azt tartani, mert ez egyben egy szimbolikus aktus az összes többi energia meződ vonatkozásában is. Ennek következtében időt szánsz a fürdésre vagy zuhanyzásra, hogy tiszta légy, felfrissülj.  

      Ahogy ezzel a legtöbben tisztában vagytok, nagyon könnyű ám magadra venni az energiákat. Mindenhol ott lebegnek körülötted, és miközben ezt a termet színültig tölti a gyönyörűséges angyali energia, közben tele van energia lelkekkel, energia bogarakkal, energia parazitákkal, ragadós és nyúlós energia nyálkákkal – és tökfilkókkal is – akik mind itt kószálnak körülöttünk. És ahogy egyre érzékenyebbé váltok és egyre inkább integrálódtok, létezik egy hajlam ezeknek a szagos energiáknak a testedbe való felvételére. És miközben a legtöbb ember képtelen érzékelni ezt a szagot, egy önmagát tisztelő angyal képes erre. Mi ezt érezzük rajtatok.  

      Szóval az csak természetes, hogy meg akarjátok tisztítani a fizikai testet. De beszéljünk valami fontosabbról – az elme megtisztításáról! Ó, az elme nem más, mint egy óriási energia mező, ami bizonyos meghatározott frekvenciákra és mintákra lett ráhangolva és beprogramozva. Az elme sok szemetet felszed, ahogy ezt már bizonyára ti is észrevettétek.  

      Lényeges az elme megtisztítása, és ez rendkívül könnyen elvégezhető  a légzéssel – a légzés által. Igen: minden egyes nap tölts egy pár percet a tudatos légzéssel – mert amikor lélegzel, olyankor hagyod, hogy a tiszta energiáid, és a rajtad kívül létező kristályos energiák elmossák azt a temérdek sok szükségtelen energiát és gondolatot, amik ott tanyáznak az elmédben.  

      A következő dolog az elméd megtisztítására: énekelj! Hallottátok ezt ma már több alkalommal is! Éneklés. Az éneklés nagyon hasonló  a légzéshez. Kivesz az elmédből, és amikor egy pillanatra kiszállsz az elmédből, akkor az elmének a természetes, beépített mechanizmusa öntisztulást végez, és felszabadítja magát azoktól a gondolatoktól, amik többé már nem felelnek meg vibrációs és kiterjedt státuszotoknak. De ha folyton csak az elmétekben tartózkodtok, amikor örökösen ott kontárkodtok, akkor az elmétek nem képes kiöblíteni saját magát.  

      Tehát lélegezz, és énekelj is egy keveset – és még valami – egy rendkívül jelentős dolog, és ezt most nagyon komolyan mondom – mesélj viccet! Csinálj viccet valamiből, mert tudod, arra programoztad az elmédet, hogy irtó komoly legyen, olyan n-a-gy-o-n komoly, ami néha már f-á-r-a-sz-t-ó, mert annyira k-o-m-o-ly vagy. És megpróbálsz mindent kiötölni, kitervelni, de erre soha nem leszel képes egyébként sem, tehát jobb, ha most el is engeded. Hadd jöjjön természetesen! Engedd meg az áramlást! 

      Te egy természetes létező vagy – természetes az energia kiterjesztésed és energia megoldásod értelmében. Szóval, amikor elmesélsz egy viccet, olyankor legalább egy kis időre kikerülsz az elmédből. Egy kicsit könnyebbé válsz! És néhányan még attól is féltek, hogy elmondjatok egy viccet, attól tartván, hogy ezzel esetleg megbántotok valakit. Nos, nézzétek csak meg Saint-Germaint! (nevetés) Ő elmondja… (Kuthumi nevet) Ne aggodalmaskodjatok amiatt, hogy bárkit is megbántotok. Többé már nem abban a régi energiában vagytok. Nem fogtok semmi másokra nézve bántót, vagy oda nem illőt mondani! A lényeg az – hogy nyílj meg, engedd ki, és szállj ki az elmédből! 

      Ez egy csodálatos módja a mentális energia megtisztításának. Hogy egy számítógépes analógiával éljek – olyan ez, mint amikor újrarendezed az összes fájlodat. Ez hatékonyabb módszereket fog behozni az agy és az elme vagy az intellektus használatára ebben az Új Energiában. Rá fogtok jönni, hogy az elme sokkalta gyorsabb lehet mint most, lényegesen kevesebb energiát felemésztve, és jóval kevesebb stresszt okozva számotokra. 

      A következő: személyes energia mezőtök, ami kissé meghaladja a testet és az elmét. Ott van nektek ez a dolog, amit aurának neveztek, és ami a ti energia mezőtök. Ez az, ami összekapcsol, energiát hoz be, továbbá régi energiákat szabadít fel személyes tapasztalásodból. Ez lényegi, ugyanakkor gyakran félreértett részetek. Hallottatok az auráról, de valójában nem igazán értitek. Ez ott van. Hajlamos rengeteg szemetet, hulladékot összeszedni. Miközben járkáltok – ahogy ezt korábban a Plejádiak is megemlítették (Wendy Kennedy csatornázásában) – elmentek egy áruházba mondjuk, felvehetitek más emberek energiáit. Ha nem a testetekbe vagy az elmétekbe veszitek azokat fel, akkor gyakran az energia mezőtökbe kerül. Odagyűlik.   

      Sötét pszichikai energiák 

      Ugyanakkor létezik egy másik típusú energia, ami szinte… úgyis lehet fogalmazni, hogy ez egy spirituális radioaktív energia, amiket rendesen magatokra vesztek manapság, és ez jókora zűrzavart és fájdalmat okoz nektek. Mivel egyre érzékenyebbé váltok, tudatában vagytok annak, hogy ezek az energiák ott vannak, amik nagyon erősek. Szeretnek lándzsákat növeszteni magukra, és azonnal behatolnak. És olykor előfordul, hogy áthatják a teljes éterikus mezőt, és egyenesen bejutnak az elmébe és a testbe. Ezek olyan energiák, amiket korábban fekete mágiának, boszorkányságnak és sötét üzelmeknek hívtatok, és ezeket most felhalmozzátok, összegyűjtitek az energia mezőtökben.  

      Ennek több oka is van. Először is, ezek olyan régi átkok és fekete mágiák, amiket ti szórtatok más emberekre elmúlt életeitek során. És az a vicces a fekete mágiával kapcsolatosan, hogy az mindig visszatér a feladójához. Tehát mostanában sok ilyen fekete mágia energiát éreztek, amiket valamikor ti indítottatok útjukra – átkok, bűbáj, varázslat és egyéb más formákban – amik most egyenesen visszatérnek hozzád – ahogy az aspektusaid bejönnek. Ne legyetek annyira naivak, hogy azt gondoljátok, hogy a régi sötét üzelmek nem térnek most vissza! 

      Ezenkívül  éreztek más emberektől érkező pszichikus támadásokat! Ők nem feltétlenül vannak ennek tudatában, de attól ez még megtörténik. Ahogy egyre több és több ember kerül egy enyhén zilált és zavarodott mentális állapotba (nevetés), az egyben afelé is hajtja őket, hogy egy zilált és háborodott pszichikus vagy spirituális állapotba is bekerüljenek. Valahol a az itt és az ott között vannak – a Föld között és a többi dimenzió között -  nagyon össze vannak zavarodva és igencsak elveszettek. És hajlamosak arra, hogy fekete mágiás nyilakat lövöldözzenek ki magukból, nem kifejezetten valaki irányába – de szerintetek kit találnak el elsőként? Azokat, akik nyitottabbak, akiknek emelkedik a rezgésük és a tudatosságuk, és ezek pedig történetesen ti vagytok.  

      Akkor most vegyünk egy mély lélegzetet!  

      (szünet) 

      Ezen túlmenően temérdek sok nagyon is szándékos átok vagy fekete energiás támadás is folyik mostanság. Ahogy a Föld átkel az Új Energiába, számtalan régi energia, aspektus, kultúra és civilizáció  van, akik nem akarják ennek bekövetkeztét. Ezek némelyike a szó szoros értelmében a fizikai dimenzióban székel, és aktív erőkkel gyakorlatoznak a nagyon sötét energiákkal. Aztán vannak, akik a Földközeli birodalmakban vannak, ahonnan úgyszintén támadást intéznek ezzel a rendkívül kusza és zavaros energiával a Föld felé. 

      Meg vannak a maguk terveik, céljaik. A régi utakat akarják. Létezik egy mögöttes hiedelmük arról, hogy amennyiben a Föld végrehajtja a maga fejlődését, úgy az ő létezésük megszűnik. Ezért mindenáron folytatják a ragaszkodást, és bármire képesek egy nagyon is tisztességes, erkölcsös és szándékos módon.  

      Tehát  érzitek mindezeknek az energiáknak a beérkeztét, de semmi ok az aggodalomra. Semmi ok az aggodalomra! 

      Ezen túlmenően az is történik, hogy az isteni energiátok, a legfelső lélek energiátok egyre közelebb és közelebb jön, feltölt benneteket, részecskéről részecskére, bejön az energia mezőtökbe, a testetekbe és az elmétekbe. Ennek ragyogása szintén érzékeli és magához is vonzza ezeket a nagyon-nagyon nehéz és sötét energiákat, amik most a Földön vannak.  

      Nos, miközben ez talán elég baljósan és ijesztően hangzik, és látom is, ahogy az aggodalom szint ugrásszerűen elérte a plafont, sőt, túl is szaladt rajta, ez valójában nem olyan nagy dolog. Egyáltalán nem az. Ez mindössze energia. Ennyi az egész.  

      Természetesen ez egy bizonyos meghatározott struktúrába csomagolt és formázott energia, ami rád lett dobva. De attól ez még csak energia, és egy egyszerű, aprócska kis szemléletváltással rá fogtok jönni, hogy titeket többé nem húznak le magukhoz ezek a régi energiák. Többé nem hurcolod őket magaddal, mert ez csupán energia, ami azért jön, hogy téged szolgáljon. 

      Akkor most mihez kezdjetek? Nos, természetesen ismeritek a válasz első  részét: Lélegezzetek! Akkor most lélegezzünk! 

      És miközben lélegeztek itt most, lélegezzétek magatokba azokat az energiákat! Ó igen, lélegezd magadba azokat! Ne állj ellen nekik többé már! Ne próbáld többé félrenyomni őket! Mivel fogalmazzunk így – mindannyian voltunk valamikor a fekete üzelmek mesterei – és most, az Új Energia mestereiként, többé nem kell azzal próbálkoznod, hogy elfuss előlük! Mert bizony számtalan életet töltöttetek el a sötét energiák előli meneküléssel – mivel ti is jól ismertétek azokat. Dolgoztatok vele. Értitek az ütőképességét.  

      És amikor úgy döntöttetek, hogy többé nem ártjátok magatokat azokba az energiákba, lényegében elkezdtetek félni tőlük. Menekülni kezdtetek előlük. Rejtőzködni kezdtetek, fedezékbe vonultatok előlük. A sötét/fekete energiák, a pszichikus energiák, az idegen eredetű energiák említése félelmet ébreszthet bennetek, és ez a félelem bezárhatja a szíveteket, és lekorlátozhat titeket az elmétekben. A sötét üzelmek felemlegetése elállíthatja a lélegzeteteket, megfagyaszt, megdermeszt titeket, amitől meg egészen kicsi méretűre töpörödtök. 

      Én pedig arra kérlek titeket, hogy lélegezzétek magatokba ezeket, és értsétek meg, hogy ez mindössze energia, valamint azt is, hogy ez többé nem tud ellenetek fordulni. Mások többé nem tudnak titeket manipulálni. Az aspektusaid többé nem tudnak feletted uralkodni. A többi birodalomban élők többé nem képesek levadászni titeket, ha belélegzitek ezt. Ó, és tudom én – hogy jókora feszültséggel telt meg ez a terem, nagy feszültséggel – és most azt kérdezitek: - De mi lesz akkor, ha belélegzem mindezt, és ennek következtében én is sötétté változom? 

      Látjátok, ez az a régi félelem a sötétségtől – ezektől a visszaélő, pszichikus energiáktól – amiktől már régóta tartotok. Amit ezek tesznek az nem más, minthogy megteremtik annak érzékelését, mintha valóban tudnának tenni veled valamit, és ha csak egy résnyire is kitárod előttük az ajtót, akkor arra ítéltetsz, hogy a poklukra jutsz és a hatalmukba kerítenek. De mi már nagyfiúk és nagylányok vagyunk. Értjük hogyan működik az energia, és egy pillanat múlva azt is érteni fogjuk, hogyan lehet abszolút megtisztítani az energiákat. Hogyan rendelkezhetsz személyes higiéniával összes energia meződ felett. 

      Tehát a menekülés helyett, a blokkolás helyett, ahelyett, hogy elrejtőznél és fedezékbe vonulnál mindezek elől a most jelenlévő energiák elől, azok elől, akik megpróbálnak ragaszkodni a dualitáshoz, akik megpróbálnak kötődni az egyház szenvedéseihez, akik megpróbálnak ragaszkodni a karmába vetett hiedelmeikhez, és akik megpróbálnak kitartani a mennyországba és pokolba vetett hitük mellett. Mindezek az energiák működésben vannak, és mindenhonnan körbevesznek. És néhanap bizony erősen hatást gyakorolnak rád. Olyan mélyen hatnak rád, hogy rejtőzködésbe vonulsz. 

      Megtisztíthatod ezeket az energiákat, átalakíthatod őket anélkül, hogy mentálissá válnál, mégpedig rendkívül egyszerűen. Az első dolgod az, hogy lélegezz – úgy értem tényleg lélegezz!  

      Lélegezz úgy, mint amikor energiát hozol be, mintha semmitől sem félnél, mert nincs is mitől félned. 

      Lélegezz akár a szeretet, és a benned lakozó isteniség tudja, hogy ez mindössze energia.  

      Ez nem sötét, és nem is fény – mindössze energia. És sem kontrollálni, sem bántani nem fog. Azért van itt, hogy szolgáljon, teljesen mindegy milyen illúzió alatt került megteremtésre – azok által, akik most pszichikai támadások létrehozásával próbálkoznak, vagy a saját sötét múltbéli sötét energiád által – ez mind nem számít. Azért van itt, hogy szolgáljon téged.  

      Miután belélegezted, akkor valami kivételes következik. Elképzelsz valamit – bármit, amit csak akarsz. Csak képzeld el! 

      Tudod, a képzelőerőd az egyik legnagyszerűbb ajándékod, amivel csak rendelkezel! A képzelet teremti meg a valóságot, továbbá annak al-valóságait. A képzelőerőd a te világítótornyod arra vonatkozóan aki vagy, és aki választásod szerint lenni akarsz.  
 

      A képzelet           

      Akkor most beszéljünk egy kicsit a képzelet és a mentális látomás, vagy felidézés közötti különbségről. A képzelet nyitott és szabad. Nem próbálkozik a figyelem stabilizálásával, és nem az elméből ered. Úgy is fogalmazhatnátok, hogy ez a szívből ered, valamint az ihletettségből és az isteniségből. 

      Én nem azt mondom, hogy kicsit képzelj el! Hanem azt, hogy képzelj nagyot! Nem azt mondom, hogy a világ számára képzelj el dolgokat, hanem azt, hogy saját magadra használd a képzeleted! 

      Ebben a Most pillanatában is elképzelhetsz bármit! Néhányan azt mondjátok: -De én azt hittem, hogy a képzelet csak a jövőre vonatkozik.”-Ó, ez egyáltalán nem így van. Itt és most vessük be a képzeletünket! Csináljuk ezt együtt! 

      Képzeljük csak el, hogy egy hegytetőn ülünk éppen együtt egy szépséges napsütötte napon, ahol mindenhol érezzük Gaia ragyogását. Képzeljük el, hogy együtt ülünk egy teremben, ahol is megosztjuk egymással az energiánkat és a szeretetünket, a biztonságos terünket, és az utazásunkat. Képzeljük csak ezt el egy pillanatra! Képzeljük el, hogy szól a zene! Képzeljük el, hogy nevetünk. Képzeljük el, hogy a Shaumbra az egész világról csatlakozik hozzánk! Csak lélegezzük ezt be, és képzeljük el! 

      Képzeljétek el ezt a ragyogó képet – ami éppen most történik. Képzeljétek el, hogy színültig körbevesznek titeket az angyalok ebben a teremben, akik a teremtés minden szegletéből érkeztek, hogy részt vegyenek ezen az ünnepségen. Képzeljétek ezt el egy pillanatra! 

      És abban a pillanatban, ahogy elképzeled – felszabadítod magad. Megnyitod magad. Lehetővé teszed, hogy a kreatív, dinamikus, isteni energiák beáradhassanak. 

      És ezzel át is alakítottál bármiféle sötét energiát, beragadt energiát, minden támadást, minden pszichikai nyilat. Egyszerűen csak megváltoztattad azokat, pontosan így. Pont így. 

      Elképzelheted azt is, ahogy éppen egy felhő hátán lebegsz, ha ehhez támad kedved. Elképzelheted azt is, hogy Yoham zenéjére énekelsz. Elképzelheted magad, ahogy elalvás előtt éppen az ágyadban fekszel, abban a csodás két világ közötti térben. Ez nem számít.  

      Elképzelheted azt is, hogy a lehető legínycsiklandozóbb és legfinomabb ételt eszed. Nem számít. Nem az a lényeg, hogy mit képzelsz el, mindössze az számít, hogy elképzeled. 

      A képzelőerő a te kifejezésed. Ez te vagy kifejezésre jutva, érted? Fogod a lelked, és kifejezed azt, megnyitod. És abban a pillanatban, ahogy ezt megteszed, visszatérsz magadhoz. Hazatérsz önmagadhoz.  

      Elképzelhetsz pillangókat. Elképzelheted, ahogy végigszántod, végighasítod az eget! Elképzelheted magad, ahogy egy csodálatos hegyi patakban fürdesz – nem számít. Elképzelheted a szenvedést is – ha jólesik. Nem tudom ugyan miért is tennél ilyet. Elképzelheted magad a zuhany alatt, ahogy mosakszol. Bármit, amit csak akartok drága barátaim. A képzelet az olyan energiák átalakítója, amik egyénként megkínoznának, kísértenének és üldöznének. 

      Ne bonyolítsd ezt jobban! Légzés és képzelet! 

      Akkor most képzeljük és együtt, hogy ezen a csodálatos helyen vagyunk, amit ti Shaumbra Szerviz Központnak neveztek. Teli van vízi sajátosságokkal, gyönyörűséges energiákkal, a természettel – amivel csak akarod. Képes vagy felszabadítani magad a képzelet erejére, hogy nagyot és nyitottam képzelj? 

      Vegyél egy mély lélegzetet és képzeld el! Képzeld el, hogy ott vagy. Ó, mindig ott vagy. Nem kell erre fókuszálnod, ami alatt azt értem, hogy nem kell analitikusnak lenned. Még csak amiatt sem kell aggodalmaskodnod, ha a képzeleted változik, áramlik és megnyílik, ha az egyik színhelyről átvált egy másikra. A szabad képzelet felszabadít téged. Így tisztítod ki azokat a sötét szemét energiákat, amiket begyűjtöttél, amik bejutottak az energia meződbe. Némelyikőtök esetében ez a testetekbe is bejutott, és egy rakás meg az elmétekbe került. 

      Te szabadítod fel magad. Te tisztítod meg magad az egyszerű képzelet által. Ennyi az egész. Képzelet. 

      Ha egyszer nekiállsz rendszeres alapon igénybe venni a képzeleted, akkor rá fogsz jönni, hogy ez egyben a manifesztáció eszköze is. Nem kell egy zsák pénzre fókuszálnod. Nem kell a tested bizonyos részeire összpontosítanod a figyelmedet, amik talán egy kissé le vannak robbanva. Bármilyen képzelet – képzeld azt el, hogy egy csokoládé folyóban úszkálsz. Képzeld egy, hogy egy hatalmas, minden képzeletet felülmúló kényelmes karosszékben ücsörögsz, ahol angyalok legyeznek és szőlővel etetnek. Nem számít. Ne ítélkezz a képzeleted felett! Ne fél a képzeletedtől! Kezdd el élni a képzeleteidet, és megtisztítani az energiáidat! 

      Tehát ez volt a személyes higiéniáról való leckénk egy koszos, piszkos világban.  
 

      Tóbiás 

      Egy pár pillanatot most drága barátunknak Tóbiásnak szentelnénk, és elmondanék nektek róla pár olyan dolgot, amiről ő maga eddig soha nem beszélt nektek. Itt most energia sebességet váltunk, szóval tartsatok velünk, és mi is veletek tartunk, ahogy ezt megteszitek.  

      (szünet) 

      Ó, drága barátunk, Tóbiás – aki oly közel van most a születéshez, visszaszületik a Földre – rendkívül el van ő most ezzel foglalva. Még ebben a pillanatban is szinte alig van velünk jelen az energiája, mert holnap újra megtestesül a Földön, és közöttetek fog járni, osztozik majd veletek, és remélhetőleg veletek együtt ő is használja majd a képzeletét.  

      Hadd meséljek nektek róla egy kicsit! Mindannyian, akik most itt vagytok, mindannyian, akik most kapcsolódtok hozzánk, ismertétek Tóbiást a múltban. Létidőket osztottatok meg vele Lemúriában és Atlantiszban, sőt, még azt megelőzően is az angyali birodalmakban. Tóbiás egyikünk számára sem idegen. 

      Atlantisz végnapjaiban Tóbiásnak volt egy neve, ami tulajdonképpen sokkal inkább egy titulus volt. És ez a név Muir volt. Muir. Nem ez volt a születési neve, hanem sokkal inkább a titulusát vagy a rangját jelentette. Aminek a jelentése – a mai fogalmak szerint – Úr, a Nagy Létező.  Nem olyan Úr, akit imádni és csodálni kell, hanem olyan értelemben Úr, hogy a Nagyszerű Létező, a Bölcs, a Fejlett.  

      Tóbiás szeretete ismert volt egész Atlantisz szerte. A tudományokban, a szellemben és az emberiségben való jártassága oly hatalmas volt, hogy Atlantisz egészéből sereglettek hozzá az emberek, és azok, akik vele dolgoztak – akik ti voltatok – tanácsadásért és gyógyításért.  

      És valóban, Tóbiás- Muir volt az, aki vezette az exodust - sokak számára, akik most Shaumbrának nevezik magukat – Atlantisz egyéb részeiből Tien Templomaiba. 

      És Tóbiás volt az, aki összehozott bennünket, aki segített kifejleszteni a saját isteniségünket és emberségünket.  

      Tóbiás volt az, aki mindannyiunkkal együtt dolgozott, ő volt az, aki segített nekünk megérteni a Földi élet áldásait.  

      Ő volt a Főpap. Ő volt az Úr. Ő volt az, akit ma a Királynak neveznétek, de nem egós értelemben, és nem a régi tulajdonságok alapján. Nem létezett kontroll, uralom: látomás létezett. Nem volt struktúra: hanem egy vágy arra vonatkozóan, hogy mindannyian együtt dolgozzunk. Nagy tisztelet és megbecsülés övezte.  

      És Atlantisz végnapjaiban, amikor Azura Tamu hadseregei már közeledtek Tien Templomaihoz – melynek emléke oly sokatok belsejében ma is ott él jó mélyen – Muir volt az, aki végül azt mondta: -„Fel fogjuk áldozni magunkat mások védelme érdekében!” És Muir volt az, aki mindannyiunk közül legelsőként sétált ki Tien Templomaiból, feladva magát a közeledő hadseregnek. Tóbiás volt az Muirként, aki elsők között halt meg közölünk Atlantisz végnapjaiban.  

      Amikor Tóbiás átért a másik oldalra – ahogy ezt ti fogalmaznátok – óriási mérvű fájdalmat és bűntudatot vitt át magával a történtek miatt. Mélységesen szerette Atlantiszt. Magával vitte ez a fájdalmat, bánatot és bűntudatot a túloldalra, és minden egyes alkalommal, amikor látta, hogy az egyikőtök szintén átkelt a támadó hadsereg kezeitől meghalva, vagy az Atlantiszban pusztító katasztrófák eredményeként meghalva, Muir volt az, aki még több fájdalmat, szomorúságot, bánatot és bűntudatot vett magára. Minden egyes alkalommal, amikor látta, hogy megint valaki átkelt a túloldalra, mindig egyre csak nehezebb lett a szíve.  

      És az úgy volt, hogy Atlantisz, és az általunk megismert Földi élet véget ért.  

      Voltak maroknyi főket számláló embercsoportok, akik elmenekültek Atlantiszból – nem túl sokan, de elegen – és voltak, akik a föld felszíne alá mentek, mert a felszín erőszakos és pusztító volt. Az emberi élet nem volt rajta fenntartható. A föld alá mentek a kristályok átjáróit követve, oda, ahol az élet fenntartható volt, ahol nem volt szükség a napfényre, mert ott volt a kristályos fény, és ahol az emberi élethez szükséges oxigént a kristályok állították elő. És sokan emlékeztek ezekre a mélyen a föld felszíne alatt zajlódó életekre.  

      Tóbiás egy ponton úgy határozott, hogy visszatér a Földre szenvedéseként és vezekléseként, hogy megnézze mi történt, hogy belül megélje, ami történt. És jó sokáig a Föld mélyében élt, nem Királyként, nem Úrként, nem Nagyszerű Létezőként, hanem olyan valakiként, aki félénk, szégyenlős, olyan valakiként, akit most parasztnak neveznétek, és aki magányos volt.  

      Tóbiás sok-sok életen át hagyta magát szenvedni mindazért, ami Atlantisszal történt. És annak ellenére, hogy az angyalok próbáltak közeledni hozzá és elmondani neki, hogy: -„Drága Muir, nem kell neked ezt elviselned, nem kell emiatt szenvedned” – ő mégis ezt tette. És sokan azokban az időkben vele együtt a Föld mélyén éltetek. 

      Körülbelül 5000 esztendeje történt, hogy Tóbiás úgy határozott, visszatér a Föld felszínére, ahol mostanra már nagyon is elterjedt az élet – sok-sok ember visszatért a felszínre, és csak egy kevesen maradtak a mélyben. És egy földi életet választott. A Közép-Kelet vidékét választotta – a mai Izrael, Jordánia, Szíria, Irán és Irak területét.  

      Tóbiás továbbra is folytatta szenvedéseit, de ezúttal másképpen. A vallás nevében Isten kegyeiért szenvedett. Ó, tanulmányozta a vallást. Kezdetben azokat tanulmányozta, amit talán pogány vallásnak neveznétek. Aztán belevetette magát a judaizmusba, és minden egyes könyv minden egyes betűjét megtanulta, ami csak a keze ügyébe akadt. Életeken át rabbi volt. Tanulmányozta a szövegeket, meghallgatta az előadásokat, mert… érdemes és méltó akart lenni Isten szemében. Ez alkalommal helyesen akart cselekedni, mert úgy érezte Atlantiszban rosszul tette a dolgát.  

      Voltak csodálatos időszakai az életében, ugyanakkor rengeteg fegyelem volt benne. Igencsak hiányzott az élet élvezete. Még mindig bűnösnek érezte magát. Úgy érezte, hogy nincs joga élvezni az életet olyannak, amilyen. Ezért aztán csak tanult, hajbókolt, imádott, és szenvedett – egészen legutolsó életéig. 

      Legutolsó  életében nem Tóbiásnak hívták, hanem Agosnak. Ebben az utolsó  életében megtalálta a szerelmet és voltak gyermekei. Imádta a Galilea környéki tájat. Újra szerette az életet.  

      De a történet úgy folytatódott, hogy volt valaki, aki szintén az ő földjeire pályázott, és ezért rászedte, ami végül azt okozta számára, hogy bebörtönözték, és mindenét elvették – élete szerelmét, a gyermekeit, a földjét és az állatait. El tudjátok képzelni azt a csüggedést és félelmet, amit Tóbiás érzett, mikor azt hitte, hogy az Isten hátat fordított neki? 
 

      Tóbiás felemelkedése 

      És csak élete legvégén, börtönben töltött legutolsó napján, amikor a halál már a küszöbön állt következett be, hogy végre eljutott a tudatáig. Végül elengedett mindent, ahogy ezt a történetet nektek is elmesélte. Elengedte az összes hiedelmét. Szélnek eresztette minden bűntudatát és minden szenvedését. Mindent elengedett, amit csak gondolt magáról annak érdekében, hogy önmagává válhasson. 

      Már oly közel volt a halálhoz, hogy ezen a ponton ez már nem számított neki. Nem számított. Elengedte. És abban a ragyogó felvillanó szikrában, ami még most is látható az Univerzumban, Tóbiás végre megértett négy egyszerű szót. Én Is Isten Vagyok.  

      Minden összeállt. Az összes darabka a helyére került. A szeretett beáramlott és Tóbiás felemelkedett. 

      Tóbiás tovább járta a saját szuverenitását, és beleegyezett, hogy szellemben itt lesz, hogy kivétel nélkül mindegyikőtökkel együtt dolgozzon, de többé már nem az Atlantisz miatt érzett bűntudata következtében, hanem őszinte szeretetéből fakadóan. És az elmúlt 10 év során mindig ugyanaz volt az üzenete: - TE IS ISTEN VAGY. Lélegezd ezt be! Éld meg! 

      Üzenete az volt számotokra: - Megteheted ezt, miközben itt vagy a Földön. Nem kell ehhez átkelned a túloldalra. Nem kell ehhez meghalnod. Nem kell ehhez életeken át szenvedned. Itt és most megteheted. Megteheted az egyszerű módon, vagy meg is nehezítheted azt, de meg tudod tenni! 

      Tóbiás tovább járta a maga szuverenitását, és bizony nem olyan sok felemelkedett mester – ahogy ti nevezitek őket - található a birodalmak összességében – talán 9000-re rúghat a számuk – de ez nem lényeges – de nincsenek sokan. Létezik sok-sok kiváló mester, van sok kiváló angyali létező, akik igencsak magas szinten vannak, de még sincs sok felemelkedett mester – olyan, aki elfogadta a saját szuverenitását.  

      És egy olyan sincs közülük egészen a mai napig – a mai napig drága Shaumbra, aki valaha is visszatért volna a Földre fizikai testben. Egy se – soha.  

      Sokféleképpen tértünk vissza hozzátok – Sananda, Quan Yin, Maitreya,  Afra – és a lista folytatódik azokkal a felemelkedett létezőkkel, akik dolgoztak veletek, és akik dolgoznak veletek. Ők a csatornázókon keresztül térnek vissza, a prófétákon át szólnak és az ihletetteken keresztül, és egytől egyig mindegyikőtökön keresztül jönnek a maguk módján. 

      Néha eljönnek hozzátok, ahogy ezt Adamus szokta tenni, aki magára ölti az ittlétnek egy átmeneti illúzióját, de nem született vissza. Én sem születtem vissza. Jeshua, Sananda nem született vissza. Jeshua meghalt, de nem tért vissza.  
 

      A visszatérés 

      De én, Kuthumi ma meg szeretném veletek osztani, hogy Tóbiás – To-Bi-Wah – lényegében a legelső felemelkedett mester, aki újra visszaszületik a Földre, és ez olyan valami, amiről soha nem tett említést a veletek töltött munkája ideje alatt. Tehát engem ért ez a megtiszteltetés, hogy ezt megosszam veletek. És órákon belül visszatér. Itt lesz veletek, köztetek. Ez csakis azért vált lehetővé – csak azért vált lehetővé – csak miattatok. Mert átléptétek a Kvantumugrásnak nevezett határkövet, mert a tudatosság azon a ponton volt, hogy lehetővé tette, hogy ez a meglehetősen bonyolult fizika bekövetkezhessen.  

      Tóbiás nem azért tér vissza, hogy bárkit vagy bármit is megmentsen. Azért tér vissza, hogy újra a Földön lehessen, hogy örömben és szeretetben éljen, hogy a mesterekkel éljen, akik ti vagytok. Ebben a pillanatban egy roppant érdekes folyamaton megy pont keresztül, amikor is visszavonzódik a Földre. Keresztül megy a maga kihívásain az újraszületés, a felejtés jelen pillanatában, amikor is bekerül ebbe a bizonyos energia alagútba, ami alapos gyorsasággal elfeledteti veled honnan is érkeztél.   

      Ugyanakkor én tudom, hogy Tóbiás emlékezni fog arra kicsoda ő –  és ennek egy oka van – mert ti most itt vagytok, és segítetek behozni ezt az energiát. Nem kifejezetten azért vagytok itt, amit erről gondoltok. Egy történelmi jelentőségű esemény miatt vagytok itt – amikor is egy felemelkedett mester újra megszületik a Földön – és ez éppen most történik.  

      Szeretném, ha éreznétek… arra kérlek titeket, hogy egy pillanatra most érezzetek bele ezekbe a bámulatos energiákba, ahogy Tóbiás újraszületik, mert egy részed szintén újraszületik. Egy részed Tóbiással együtt visszatér ezen az energia üstökösön. 

      Próbáltam rájönni, mi lenne a legmegfelelőbb módja annak, hogy segítsek nektek átélni mit is tapasztal most éppen Tóbiás…hazatérés…  hazatérés…és akkor tegnap meghallottam azt a dalt, pont itt, és abban a pillanatban tudtam, hogy nem létezik ennél jobb módja Tóbiás visszatérésének és egyben a ti visszatéréseteknek a megtapasztalásának, minthogy Anders elénekelje a Hazatérést. 

      Tehát akkor most, ezekben a végső órákban, mielőtt Tóbiás visszatérne, engedjétek meg magatoknak, hogy megtapasztaljátok egy felemelkedett mester újraszületését és önmagatok újraszületését. 

      (Anders Holte elénekli a mélységesen megindító Hazatérés című  dalát – (A dal pontos címe Lemúriai Hazatérés, és Anders ugyanezt a nevet viselő CD-jének ez az első száma) 

      És most már tudjátok. 

      Tóbiás energiája visszatér a Földre… te visszatérsz önmagadhoz. 

      Üdvözöllek Itthon! 

      Namaste.  
 
 

      (Fordította: Telegdi Ildikó – telegdiildi@globonet.hu) 

          

Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó  

 

    A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

    A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

    A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

    A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

    Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com