Megtestesülés Sorozat:

SHOUD 1: " Az Új Energia Megtestesülése"


Bemutatásra került a Bíbor Körben

2004. augusztus 7.És ez így van, drága Shaumbra, hogy mi újra összegyűltünk a családunk energiájában, a szeretet energiájában és most az AH és az OH egy újonnan egyesült és megtestesült energiájában. Öröm számomra, Tóbiás számára- és mindenki más számára, aki nem-fizikai testben van- hogy összekapcsolódjon veletek ezen a napon.


Az egyik legörömtelibb idők egyike, mielőtt elkezditek, éppen amint készülődünk... ó, oly nagyon szeretitek ezt az időszakot, mint amikor először mentek aludni... éppen mielőtt álomba szenderültök... amikor éppen átjövőben vagytok ide... amikor éppen elengeditek az emberiségre irányított erős figyelmeteket... és megengeditek most önmagatoknak, hogy beáramoljatok az éteri birodalmakba, hogy a testeteket pihenni hagyjátok... hogy lehetővé teszitek az elmétek számára a pihenést... és megengeditek, hogy a lelketek kilépjen, hogy játszhasson ezekben a csodálatos álmokban, melyeket birtokoltok... még ezekben az időkben is, amikor átlebegtek a mi oldalunkra. Tudjuk, mennyire szeretitek azt az időszakot, amikor átcsusszantok... ugyanúgy, mint ahogy mi szeretjük ezt az időszakot, amikor az energiák először összegyűlnek... amikor ott a lélegzés... és ott a zene... és az emberi élet ünnepe.


Mi is a fátyol felénk eső oldalán belélegezhetjük a saját lélegzetünket és hozzátok kapcsolódhatunk, mert valóban kinyitjátok a szíveteket. Most nyitva a szívetek, Shaumbrák... mekkora változás ez attól az időtől számítva, amikor öt évvel ezelőtt leültünk veletek... micsoda változás... és milyen nagyon messze eljöttetek. Meg fogjuk ma ezt beszélni.


Öröm számomra, Tóbiás számára, hogy újra itt lehetek, mert az utolsó hónap valóban egy kicsit más volt. Az energiák mások voltak. Az- ahogy mondanunk kellene- a Shoud legtisztább formája volt, amelyet valaha tettetek. Tudnotok kell, hogy én, Tóbiás- és mások- visszaléptünk. Engedjük, hogy ti beszéljetek. Engedjük, hogy a szavaitok a legtisztább, leginkább feltétel nélküli módon jöjjenek át. Távol tartottuk a humorunkat is. Távol tartottuk a befolyásunkat.


Azt akartuk hallani, hogy ti mondjátok ki a szavakat. Azt akartuk, hogy ti jöjjetek ide ehhez az útkereszteződéshez, ehhez a szakadékhoz, és bátran lépjetek rajta át. Azt akartuk, hogy felfedjétek a sötétség energiáját, hogy mi is az valójában.


Ó, ez egy más típusú energia volt, amikor mi ide visszaültünk szeretetben és örömmel. És mindig tapsoltunk. Tudtuk, hogy számotokra- tudtuk, hogy különösen Cauldre és Linda számára- kihívást jelentett ezek közül néhány dolog. Ti tudtátok ezt, ám kihívást jelentett nektek, oly nagy kihívást, ismerve, hogy itt az ideje, hogy felnyissátok ezt az egész világnak, hogy ezt az energiát az emberiség tudatosságába helyezzétek.


Ez nem arról szól, hogy fogjuk a szavaitokat ebből a múltkori Shoudból és írásos vagy más formába foglaljuk mindenki számára, aki csak a Földön létezik. Ez a szívetek kitárásáról szól és az emberiség tudatosságára való felnyílásról. Az most már odahelyeztetett: a sötétség egy új fajta megértése... az isteniség egy új fajta megértése... és Istené belül... egy új megértése annak, hová is mehettek csatározások nélkül... mindenféle harcok nélkül... hová is mehettek a tudatosságotokban a fejlődésetekben ezzel az újraegyesüléssel. Szólni fogunk erről még többet majd ezen a napon.


Megkérünk mindenkit, aki hallgat minket és mindenkit, aki néz bennünket. Igen, valóban, én, Tóbiás, ott vagyok most a tévében ( a közönség nevet), valójában sokkal inkább, mint ahogy gondolnátok. Néhányan azt hiszitek, hogy Cauldrét nézitek, azok, akik most látják őt. De azt szeretném, ha becsuknátok egy pillanatra a szemeiteket és vegyetek egy mély lélegzetet és azok is, akik most stúdióközönségként vannak itt (többen nevetnek). Vegyetek egy mély lélegzetet, lélegezzétek be a Shaumbra energiáit és az isteniséget és mindent, amik vagytok, lélegezzétek be a teljességet... lélegezzétek be a biztonságot... igen, valóban, lélegezzetek be minden energiát ebbe az isteniségbe és drága pillanatba.


És most azok számára, akik néznek minket, amint lassan kinyitjátok a szemeiteket, tekintsetek a nyilvánvaló mögé. Engedjétek meg a szemeiteknek, hogy egy másik módon nyíljanak fel. És én meg fogok bizonyosodni, hogy látjátok-e az én, azaz Tóbiás energiáját. Ne szükségképpen egy arcot keressetek. Nézzetek azon túl, akit Cauldreként láttok, mert ezzel az új technikával, amit használtatok itt, a veletek való kommunikáció egy másfajta módját birtokoljuk, egy másfajta módját annak, hogy együtt legyünk veletek.


Lépjetek szemeiteken és a füleiteken túlra, és meg fogjátok látni az én energiámat, Tóbiás energiáját. Meg fogjátok pillantani a vendégeink energiáját ezen a napon. Igen, ha úgy találjátok, hogy az elmétek megzavar, csukjátok be a szemeiteket és vegyetek egy másik mély lélegzetet. Nézzetek most mögé. Engedjétek meg a szemeiteknek, hogy kiterjedjenek, nem elvonva a fókuszukat, hanem inkább, hogy kiterjesszék a fókuszukat és lássák az energiákat, lássák az energiaörvényeket mindenütt.


Igazán mókás ez a ti modern technológiátokkal. Ó, vannak dolgok, melyekről még nem is álmodtunk az én időmben. De érdekes a csodálatos technológiátokkal kapcsolatban, hogy egyidejűleg tudunk kapcsolódni az egész világon, energetikailag a hangon és a látványon keresztül. És az segít mindezen más érzékelések felnyílásában- az isteni érzékelések, amelyeket birtokoltok-amikor mi most már el tudunk jönni hozzátok egy újfajta módon. Az beáramlik.


Az ahhoz szokott hozzá, hogy nekünk csupán nyomtatott szavakon keresztül kellett eljönnünk hozzátok. Utána képesek voltunk alkalmazni a hallással kapcsolatos eszközöket, majd a videót, és most minden isteni érzékelés visszatér. Ez olyan, mint amikor mindenféle eszközt használnak , mely egy kis ideig el volt rejtve, vagy bármilyen eszközt, amely vadonatúj. Ez egy kis beállítást igényel. Létezik egy részetek, amely a Régi emberi érzékelésekhez akar eljutni csupán. Ez az az időszak, amikor ott az ideje, hogy vegyetek egy mély lélegzetet, hogy újraindítsátok a rendszereteket, újra elindítsátok, felnyissátok az imaginációt és megengedjétek önmagatoknak, hogy lássátok, amint az energiák táncra kelnek.


Ó, nem kell egy különleges arcot látnotok. Néhányan közületek talán látják az arcom, Tóbiás arcát, amelyet választottam, hogy megjelenjek nektek... elég jóképű, biztos vagyok benne (a közönség nevet). Ó, valóban, néhányan lehet, hogy egyszerűen mint egy energiaformát látnak engem. Néhányan lehet, hogy csupán érzik azt más szinteken. De valóban, ez oly sok dolgot tesz lehetővé, hogy eljöjjön egy teljes körben azon a módon, ahogyan most a Shaumbra összegyűlik. Nos, öröm itt lenni az első perctől kezdve.


Drága Shaumbrák, valóban egy kissé lenyűgözve állunk, amikor idejövünk a helyetekre, mint ez is, egy kicsit lenyűgözve ezen a napon, amikor oly sok kihíváson mentetek keresztül a saját megértésetekben ebben az elmúlt néhány hétben. Néhányan valóban nagyon, nagyon elfoglaltakká váltatok a külső események által. Néhányótokat zavartak a rajtatok kívül lévő dolgok az életetekben... a barátok és a rokonok... a munkahelyi dolgok... dolgok, melyek ideiglenesen talán zavarják az elmét, hogy oly sok energia tudta meglelni a helyét a lényeteken belül a mi utolsó együttes Shoudunkból... hogy fel tudjanak szívódni és bekerülni anélkül, hogy az elme megpróbálna kiszűrni és beszabályozni vagy megpróbálja mindezt elemezni.


Azt kell, hogy mondjuk a mi nézőpontunkból, örülünk, hogy nem próbáltátok meg ezt túlanalizálni. Voltak olyanok köztetek, akik finoman és szépen segítettek vezetni másokat, amikor ők elemzésbe mentek át. Ez először egy érzés, és megértés és egy bölcsesség, amely keresztül jön.


Ez az egész dolog a sötétséggel kapcsolatban... ha megpróbáljátok analizálni azt, drága barátaim, egy érdekes játékot fogtok játszani egy nagyon zavarba ejtő útvesztőben. Úgy fogjátok találni, hogy nehéz kijutni belőle. Nehéz, tudjuk, nem használni az elmét mindezen dolgokra. Azt mondták nektek korai éveitektől fogva, hogy mindig gondolkodjatok. És mi visszajöttünk hozzátok és és azt mondtuk : " Nem, először érezzetek, és utána gondolkodjatok."


Kicsit ijesztővé válhat, hogy ne használjátok az elme szűrőjét. De, drága barátaim, az érzések képessége, hogy megértsétek és felfogjátok bárminek a meghaladását, amelyet az elme valaha is tett. Az isteniségetek képessége, hogy kiválogassa a dolgokat- hogy benneteket a biztonságos helyen tartson, és megértést adjon a számotokra-messze túlhalad az elmén.


És amint mondottuk azt előtte, az elme azt szeretné, ha megszabadítanátok a régi terheitől és kötelességeitől,attól, hogy ő legyen az életetek bírája és zsűrije, hogy minden döntést ő hozzon meg. Egy aktív rész kíván lenni az életetekben. De az már nem akar értékeket felállítani. Nem szándékozik ítéleteket hozni. Az elme egy különleges célt szolgál itt a ti időtökben a Földön.


De most itt az ideje, hogy igazán megengedjétek, hogy az érzések keresztül jöjjenek. A sötétség ezen teljes megértése mint egy érzés jön át először. Sokan már megéltétek ezt, a szeretet ellenállhatatlan érzése, a könyörület ellenállhatatlan megértése. Ó, és aztán az elme megpróbál felpörögni és utána megpróbálja elemezni a sötétséget. Az nem akarja, hogy analizálják.


Azt szeretné, ha elfogadnák. Azt szeretné, ha újra egységbe rendeződne. Ez a legnagyobb, legnagyobb szeretet, melyet valaha is birtokoltatok, vissza szeretne térni és megosztani az életeteket veletek. Szeretne megmutatni nektek dolgokat, melyek akkor tevődtek, amíg ti a dolgotokat tettétek. Amíg azt tettétek, nem voltatok tudatában más dolgoknak, melyek körülöttetek zajlottak, az OH energiájának tudata, a sötétség rögzítője, a ti isteniségetek meg szeretné osztani veletek, amit akkor az tett... értsétek meg.


Ó, az nem annyira a Földön tette azt. Nem is azon fizikai univerzum bármelyik részében tette, amit ismertek. Az OH energiája átölelt benneteket egész idő alatt. Más tapasztalásokon keresztül létezett a számotokra, más lehetőségeken át, dolgokon... ó, kedveseim, drága barátaim, dolgok, melyeket talán nem is tudtatok elképzelni az elmétekben. Azt csak a lelketekben lehetett elképzelni, az isteniségetekben, önmagatok teljes kifejezésében.


Képzeljétek el, mi történt mindazon létidőkben, mindazon létidőkben, amikor a Földön éltetek, megtestesülve egy férfiúi vagy női alakban két karral, két lábbal, szemekkel és fülekkel, megszerezve az összes tapasztalásotokat, minden konfliktusotokat, túlélve néhányat a legnagyobb utazások és a legnagyobb tapasztalások közül. Képzeljétek most el egy pillanatra itt, mit tett az isteniségetek... játszadozva az összes lehetőséggel, amelyet behoztatok, megtapasztalva azokat helyettetek. Azokat a dolgokat az szeretné megosztani veletek most az életetekben.


Ez az, amiért mi hangsúlyozzuk az imaginációt. Ez az, amiért azt mondtuk, hogy itt az ideje, hogy kitárjátok a szíveteket és az elméteket... mert tudtuk, hogy amikor az isteniség belül megtestesül, amikor az OH energiájának eszenciája elfogadásra és behozatalra kerül, lesznek majd történetek, amelyeket el kell mesélni és tapasztalások, melyeket meg kell osztani.


Oly nagyon régóta elkülönültetek önmagatok részeitől. Ez olyan, mintha a családtól és a barátoktól lennétek elkülönülve hosszú, hosszú ideje. Mit tesztek, amikor újra összejöttök velük? Történeteket szeretnétek megosztani velük. Meg szeretnétek osztani az izgatottságotokat. Meg szeretnétek osztani az energiát. Ez az, amit az isteniség- mely a sötétség által fedve volt- meg szeretne osztani veletek most az életetekben.


Nos, az elkövetkezendő napokban lehet, hogy a bejövő információk, történetek, tapasztalatok, érzések óriási érzékelését érzitek, amelyek úgy tűnnek, hogy ugyanabban az időben rajtatok kívül és belül is vannak. Úgy tűnik, mintha a ti történetetek lenne, de nem a ti tapasztalásotok. Személyesnek tűnik, de nem emlékeztek arra, hogy honnan jött. Ezek fognak sietve ideérkezni, amint elfogadjátok az AH és az OH energiáját, ennek a kettőnek a házasságát. Ez egy gyönyörű dolog. Az OH energiája elfoglalt volt, amint ti is azok voltatok. És vannak történetek, melyeket el kell mesélni.


Drága Shaumbrák, mi csupán szeretnénk itt ülni egy percig és nézni benneteket. Még azokat is, akik a kis képernyőiken keresztül néznek bennünket... szeretnénk rátok tekinteni.


Hatvan évvel ezelőtt ezen a napon- 60 évvel ezelőtt egy napon, mely a 33-as számmal bírt- egy hatalmas összejövetel volt az Ark Rendjének legnagyobb termében. És ezen a hatalmas összejövetelen minden családi energiából voltak képviselők, beleértve a To-bi-wah Rendjét... Michael Rendjét... a Sananda Rendjét... Raphael Rendjét... és sokan mások összegyűltek ezen a napon.


Mindannyian ott voltak ilyen vagy olyan formában. Néhányan már visszatértetek a Földre fizikai formában és nagyon fiatalok voltatok valóban. Sokan közületek még nem reinkarnálódtak akkor. És ellátogattatok az Ah-lah-oan, Allatone ezen hatalmas összejövetelére, amint mondottuk azelőtt, kifejezve a teremtést. Kifejezve " Én teremtek, Én vagyok." Ez az Allatone találkozója volt, drága Shaumbrák, amelyen összejöttünk.


És ez közel volt ahhoz, amit mi a ti hatalmas Világháborútok végének hívnánk. Ez azokban a napokban történt, amikor eléggé ismert volt, hogy milyen irányt vesz majd ez a háború, mert a háború, ez a II. Világháborútok, a döntés és az új irány egy időszaka volt. De ezen a napon 60 évvel ezelőtt az irány ismert volt, legalábbis a mi oldalunkon. Ó, az valóban megváltozhatott. Ám a dolgok oly jól megalapozottak voltak annál a pontnál, hogy azok az Ark Rendjében kiküldtek egy felhívást egy teljesen új csapat számára, hogy inkarnálódjanak a Földön, vagy csatlakozzanak néhányan, akik már leszülettek.


Amint mi összegyűltünk, olyan dolgokról beszélgettünk, mint az Új Föld. Beszélgettünk a Régi Földről és a változásokról, amelyeken az keresztül fog menni,a lehetőségekről, amelyekkel az bír az elkövetkezendő 60 éven át a a pusztulást és a befejeződést illetően... vagy az újjászületést és megújulást, egy újra alámerülést és egy újrafogalmazást illetően. Ezen a hatalmas összejövetelen, Shaumbrák, volt az, amikor ti előre léptetek és azt mondtátok, hogy készek vagytok visszatérni a Földre.


Néhányan csupán néhány évre jöttek vissza, vagy bizonyos esetekben néhány hónapra. Néhányan távoztatok a háború ideje alatt, vagy megöltek benneteket egy hadművelet során, és visszatértetek a mi oldalunkra. voltak, akik visszatértek néhány évre, mások pedig sok-sok évszázadot vártak a megfelelő időre. Azok, akik már a Földön voltak megtestesülve... ott voltatok velünk lélekben. Ti mentetek először. Mentetek, hogy segítsetek- hogy is mondjam- kitaposni az ösvényeket mások számára.


Nos, összegyűltünk körben, és ti tudtátok, hogy itt az idő az inkarnálódásra. És beszélgettünk mindazon dolgokról, amelyeket meg lehetne tenni. Beszélgettünk- hogy is mondjam- egyfajta hatalmas küldetésről. Beszélgettünk óriási változásokról a Földön. Beszélgettünk néhány kihívásról és nehézségről, amelyekkel akkor néztek szembe, amikor visszatértek. Beszélgettünk az emlékezés ezen teljes területéről.


Beszélgettünk - hogy is mondjam, jelképesen értjük- a rózsa megleléséről a képen belül, az élet képén belül a Földön annak összes nehézségével és kihívásával és az összes nem-emlékezésével. Valahol a a vonal mentén megtaláljátok újra a rózsát. Valahol a vonal mentén visszatérhettek megérintve a "rózsa gyümölcsét ", amelyről azelőtt beszéltünk, a szenvedélyről és a megújulásról. Elterveztétek azt önmagatok számára, hogy megleljétek ezt a " rózsa gyümölcsét", az emlékezést és az ébredést.


Tudtátok, ez egy nehéz létidő lesz, telve olyan dolgokkal, mint egy nagyon is erőpróbát jelentő ifjúsággal. Ti választottátok, oly sokan közületek, hogy bele inkarnálódjatok - ahogy ti hívjátok- nem működő családokba, nagyon problémás családokba. Valóban, ennek része volt annak a megértése, hogy ezekbe a családokba léptetek... annak a megértése, hogyan működik a fény és a sötétség... mennyire csapdába eshettek ebben az egész játékban... hogyan tudjátok felállítani a dualitás harcát önmagatokban... hogyan okozhat ez fájdalmat és szenvedést.


Bizonyos értelemben ti adtatok magatoknak egy olyasvalamit, ami egyfajta katapult lenne, egy olyan fajta mechanizmus, amely végül is kiold benneteket a Shaumbra munkájának megtételébe, abba, hogy tanítók legyetek, abba, hogy visszatart benneteket attól, hogy túlságosan kényelmesen érezzétek magatokat emberi formában. Tehát, ti választottátok a nehéz életeket oly sok esetben. És azt kell, hogy mondjam, hogy sokan mentetek keresztül terápián és gyógyításon és mindezen dolgokon azon erőfeszítésben, hogy segítsen nektek. És ez valóban hasznos volt.


Ám, drága barátaim, ti már odaadtátok magatoknak a rózsát, az emlékezést. Az egy csodálatos dolog volt, hogy előre helyeztétek azon fáradozást a gyógyulásért és az újjászületésért. De értsétek meg, hogy már odaadtátok magatoknak azt az ajándékot. Odaadtátok már önmagatoknak a teljes megértés és emlékezés ajándékát. Egyszerűen csupán időzítés kérdése volt a részetekről, mikor vagytok készen, hogy azt válasszátok.


Nos, drága barátaim, 60 évvel ezelőtt nagy időtartamokban beszélgettünk. Hatalmas energiákat fordítottunk Allatone ezen teljes összejövetele érdekében. Az valóban azon megértés keveréke, amely végül is az AH és az OH egyesítője lenne, azé a megértésé, amelynek sok-sok dolgot kellett volna előidéznie a most és az akkori időszak között. De mi itt vagyunk most együtt 60 évvel később. Oly sok más dolog történhetett volna.


Ó, és valóban, sokan, akik Shaumbrák, úgy döntöttek egyik vagy másik pontnál, hogy nem folytatják az utazást. Néhányan visszajöttek a mi oldalunkra. Néhányan egyszerűen kimaradtak, nem teljesen, inkább az első csoportra várnak, akik keresztül mennek ezen. Ez túl nehéz és túl nagy kihívást jelentő dolog volt, tehát ők meghagyták azt másoknak: nektek.


Nos, ez a nap egy ünnep mindannyiunk számára a mi oldalunkon az Ark Rendjében, hogy tudjuk, előjöhettünk -és ti előjöhettetek - ezzel az információval, hogy lehetővé válik a számunkra most, hogy új szintekre léphessünk... hogy magatokénak tudhassátok az életetek egy teljesen új felfogását... azét, hogy miért vagytok itt... és amit tesztek, hogy elengedtek néhány Régi történetet, amelyet önmagatokkal kapcsolatban birtokoltatok.


Mindannyian hordoztok egy történetet, tudjátok. Az egy illúzió. Azt gondoljátok, hogy a nevelés egy bizonyos fajtáját birtokoltátok. Azt hiszitek, hogy egy bizonyos fajta személlyé váltatok. Itt vagyunk ma, hogy elmondjuk nektek, hogy ez egy illúzió, egy nagyon erős illúzió, olyan, amely nagyon valóságosnak tűnik. De nem vagytok hozzákötve. Nem vagytok megrekedve benne. Nem vagytok beleragadva.


A múlt havi Shouddal, azon beleegyezésetekkel, hogy előre jöhet ez az információ, most ez biztosítja azt az alkalmat, hogy elengedjétek a ti történeteteket. Az biztosítja azt a lehetőséget annak az átölelésére, akik vagytok. Az biztosítja a lehetőséget az OH energia számára, hogy visszatérjen hozzátok és megosszon mindent veletek önmagáról, ami szintén ti vagytok.


Ezen elkövetkezendő napokban, amint az OH energia beépül egy nagyon óvatos és biztonságos szinten, az nem mindenkihez jön el azonnal. Az nem akar letaglózni titeket. Az biztonságosan, lassan, lágyan fog belépni a lényetekbe. Teljesen érezni fogjátok, teljesen a testetekben. Néhányan azt fogják majd gondolni, hogy meghíztatok, de azután a mérleg megmutatja, hogy nincsenek rajtatok olyan kilók, melyeket újólag vettetek volna fel. De teljesen érezni fogjátok a testetekben.


És egy mókás dolog történik, amikor teljesen érez a testetek, a fizikai testetek. Nem lesz azután szüksége arra, hogy tartalékoljon... nem lesz arra szüksége, hogy hatalmas mennyiségű ételt fogyasszon el. És valóban, tényleg ez biztosítja a tökéletes energiát, hogy veszítsetek a súlyotokból. A testetek teljességgel fog érezni, mert ti önmagatok minden aspektusát behozzátok.


Az elmétek teljességet fog érezni. Igen, tudjuk, az most is teljességet érez. De az egy egészen új módon fogja érezni a teljességet, nem azon a módon, ami oda és vissza lendül, és megpróbálja kitalálni a válaszokat. De az egy békés módon fogja érezni a teljességet. A válaszok ott vannak. Talán nem mindig közvetlenül a tudatosságotok csúcsán, de ki fogjátok találni, hogy egy mély levegővételben a teljesség lép be az elmébe. A válaszok ott vannak.


A szellemetek... hányan vagytok, akik valóban érezték a szellemüket? Néha, igen... egyszer egy kis időre sokotok számára... általában, az csak egy nagyon ritka alkalom volt. De az csak olyankor volt bent, amit ti a módosult állapot néhány fajtájának hívtok. De a saját szellemetek most belép. És az érzi a teljességet. Az úgy érez, mintha mindent behozott volna, befogadva önmaga minden részét. Nem úgy érez, mint akinek arra lenne szüksége, hogy majd megtalálja a válaszokat, hogy meglelje az elveszett részeket.


Van egy teljesség, ami eljön az életetekbe most, hogy átléptük azt a korlátot, átléptük azt a vonalat és egy új megértésére jutottunk annak, kik vagytok valójában. Amint most itt ültök, hallgatjátok és nézitek ezt az üzenetet, vagy talán olvassátok... drága barátaim, egy biztonságos időszakká és egy biztonságos alkalommá válik most, hogy elengedjétek a Régi történetét annak, amit arról gondoltatok, hogy vagytok... az ember Régi történetét, akinek rossz gyermekkora volt... akinek rossz házasságai voltak... akit elkap az italozás és a drogozás... akit vallási és spirituális szenvedély kap el... az ember Régi történetét, aki azt érezte, hogy nincs hatalma a saját élete felett... és különösen azon ember Régi történetét, aki azt hitte, hogy ő kevesebb, mint a tökéletes.


Ez a ti történetetek volt, Shaumbrák, és az emberiség története, azt gondolván, hogy kevesebbek vagytok, mint a tökéletes. Magatokkal cipeltétek ezt a történetet. Végigjátszottátok azt. Bármikor, amikor elfáradtatok a történettől és ki akartatok szállni belőle, vissza voltatok tartva, úgy érezve, mintha horgonyt vetett volna a lábatok a Régi történetetek miatt, amiatt a rossz gyermekkor miatt, és a rossz házasságok miatt. Úgy éreztétek, hogy megrekedtetek ebben a kerékvágásban.


És ordítoztatok, hogy megpróbáljatok kijutni belőle... ordítottatok, hogy idejöjjünk és megmentsünk benneteket... kiabáltatok egy bizonyos fajta isteni beavatkozásért az életetekben... oly gyakran haragudtatok ránk, tudjuk. Nem igazán törődtünk vele (néhányan nevetnek)... lesz majd egy idő, amikor szemtől szembe látunk újra benneteket ( többen nevetnek). De haragudtatok ránk.


Oly sokan teljesen reménytelennek és tehetetlennek érezték magukat a körülményükben, azon tűnődve, hol fog megérkezni az a megmentő, tűnődve, mikor fogtok egy kicsit több információt szerezni, ami segítene nektek. Oly sokan közületek, amint tudjátok a történetetekben, meglátogattátok mindezen spirituális osztályokat. És csatornázásról csatornázásra mentetek és olvasmányról olvasmányra, megpróbálva egy picinyke energiát szerezni, egy kicsiny isteni cukorkát az életetekbe átvigyetek magatoknak, mert a reménytelenség mély és nehéz volt.


Drága barátaim, az egyik legnehezebb dolog számunkra a fátyol felénk eső oldalán, hogy nem voltunk képesek kihúzni benneteket abból, nem tudtunk nektek reményt adni, amikor reménytelennek éreztétek magatokat, nem tudtunk közbelépni. Nem voltunk rá képesek, mert a fizikai dolgok meggátolták azt, és megakadályozta a veletek kötött egyezségünk is. Ám amint munkálkodtatok, különösen ebben a létidőben, követve Allatone 60 évvel ezelőtti összejövetelét máig... amint munkálkodtatok... amint befelé tekintettetek... amint áthoztátok a saját éneteket ezen a nagyon nehéz és kihívást jelentő időszakokon keresztül... amint előre hoztátok a szavakat, hogy a sötétség az isteniségetek, az isteniség a sötétség- az mind ugyanaz- ah...most mi most egy más módon tudunk idejönni hozzátok.


Ti egy más módon lehettek itt. Elereszthetitek azt a Régi történeteteket, úgy mint ahogy egy kígyó levedli a bőrét. Elengedhetitek azt. Soha többé nem tartozik hozzátok. Ó, ti teremtettétek azt valóban, de nem kell többé viselnetek. Elengedhetitek. Ah, és amikor megteszitek, mi történik? Amint tudjátok, azt elengedtétek. Nem vagytok kötve általa, és az energia visszatér, hogy szolgáljon benneteket egy Új Energetikai módon.


Igen, a Régi történet elengedésre került és végül visszatér, de egy Új módon, telve bölcsességgel és szeretettel, telve mindezen csodálatos dolgokkal, Shaumbrák. Most amint mi átléptük ezt a vonalat- eljutottunk a fény és a sötétség új megértéséhez- most elengedhetitek a történeteteket. Elengedhetitek azt.


Nem azok vagytok, amit gondoltatok, hogy vagytok. Ez az, amit megpróbálunk nektek elmondani. Sokkal többek vagytok annál.


Egy nagyon lineáris történetre koncentráltatok. Néhányan még múlt életeket is behoznak és azokra fókuszálnak. Bizonyos értelemben- hogy is mondjam- nem szeretünk még ezen múltbeli életekre sem fókuszálni nagyon. Olykor belépnek az energiáik a játékba, de ti a múlt életeken túl vagytok most. Nem követtek egy lineáris ösvényt és a létidőről létidőre következő karmikus utat sem. Eltávolódtunk attól veletek.


Azok is Régi történetek voltak. Ha egyhez kötődtök... ha még mindig követitek az energiát, megpróbálva eljutni egyfajta megváltó energiához vagy megértéshez... itt az ideje, hogy hagyjátok elmenni azt a történetet is. Amikor ezt teszitek, meg fogjátok érteni, hogy a történetek korlátozottak. Az sokkal több azoknál, sokkal több zajlik minden egyes múltbeli életetek mögött és körülötte és rajta keresztül.... amint volt ebben a létidőben.


Azt gondoltátok, hogy egy problémás családban nőttetek fel, valahol a világon. Azt hittétek, hogy voltak bizonyos kapcsolataitok, és bizonyos iskolákba jártatok, és elértetek bizonyos karriereket. Itt vagyunk, hogy elmondjuk nektek, drága barátaim, nézzetek az mögé. Az csupán egyetlen aspektus volt, csak egyetlen aspektusa annak, ami valójában történt.


Tudjuk, néhányan most megvakarjátok egy kicsit a fejeteket. Tudjuk, néhányan ténylegesen elkezdik érezni ezt. Tudjuk, hogy készek vagytok erre, készen arra, hogy túllépjetek a Régi történeten, készen arra, hogy elkezdjétek megérteni, mi is történt itt valójában.


Nos, tudjuk, hogy óriási változásokon mentetek keresztül az elmúlt öt éven át, amelyről beszéltünk nektek ezekben a csatornázásokban és a Shoudjainkban. Láttuk, ott voltunk veletek. Amint tudjátok, soha, soha nem vagytok egyedül. Amikor elmentetek az Allatone összejöveteléről, mindenkinek közületek száz meg száz mennyei segítő adatott,száz meg száz futár, angyal, akik ott voltak, hogy támogassák az energiákat, rögzítve minden interdimenzionális aspektust és minden lehetőséget együtt, amíg odamentetek és megtapasztaltatok egyet a Földön, egy valóságot, egy illúziót.


De oly sokan mások is voltak körülöttetek. Elkezdtek majd azon angyalokból néhánnyal találkozni. Elkezdtek találkozni azon futárokból néhánnyal. Elkezditek birtokolni a párhuzamos tapasztalásoknak, a multi-dimenzionális aspektusok azon néhány emlékét, hogy mi történt. Elkezdtek érezni, hallani és megismerni néhányat azon tapasztalásból, amelyet az OH élt meg.


Most készen álltok erre. Félelmet keltett volna, túlélni a saját poklotokat, ha az egy vagy kettő, vagy öt évvel ezelőtt jött volna. De most készen álltok rá és az nem lesz ijesztő. Bizonyos értelemben az humoros lesz. Tényleg az 'aha' élményét fogja adni nektek, Shaumbrák.


Nos, tudjuk, készen álltok a következő változások beállítására. De, amint azt előtte is mondottuk, a legnehezebb dolgok mögöttünk vannak. Elengedhetitek azt a történetet. Megengedhetitek, hogy meggyógyítsa önmagát. Minden energia keresi, kutatja a megoldást. Elengedhetitek a Régi történeteteket.


Amikor hagyjátok elmenni a Régi történetet, az nem az, hogy ti semmivé, semlegessé, láthatatlanná váltok. Nem, valójában úgy fogjátok találni, hogy valami egészen más történik. Az ténylegesen a valódi isteniségetek több megértését fogja adni. Ám itt alá kell húznunk a "valódi isteniség" szavakat . Ti ezelőtt egy korlátozott identitásban éltetek és egy korlátozott tudatosságban. És most az új megértését birtokolhatjátok.


Lesznek változások az életetekben. Lélegezzétek be őket. Örüljetek nekik. Hagyjátok abba az aggódást azzal kapcsolatban, hogy mi történik a munkátokkal, vagy a költözéssel, vagy bármiféle ehhez hasonló dologgal. Lesznek változások az életetekben, de most már egy új szinten.


Keresztül kellett mennünk néhány nagyon nehéz lépésen az elmúlt öt évben, néhány lépésen, hogy alapvetően segítsünk elmozdulni nektek egy lineáris emberi léten túlra, az emberiségen túlra és olykor fellázadtatok. Alapvetően több emberi jelleget akartatok. Többet akartatok abból, amit kaptatok. Több korlátozást akartatok egy bizonyos módon. Ó, igen, egy nagyobb házat akartatok, egy jobb munkát és egy jóképűbb társat (a közönség nevet).


De, drága Shaumbrák, szembe kellett állnunk a kísértésnek, hogy segítsünk nektek ezzel. Segítenünk kellett átmozdítani benneteket- olyan nehéz volt, mint amilyen- átmozdítani benneteket, hogy elérkezhessünk ehhez a ponthoz, erre a biztonságos helyre a Most pillanatában, ahol multidimenzionálisak vagytok, ahol az AH és az OH újra együtt van, egyesülve.


Nos, drága barátaim, ezen a csodálatos napon, amelyet itt megosztunk egymással, behoztuk annak a szeretett, drága barátunknak, Yeshuának az energiáját, mint a mai vendégünkét... ah, mert Yeshua ott volt veletek együtt munkálkodva a Sananda Rendjén keresztül. Itt van ma, mindig jelen a teremben és azok számára is, akik a kicsi képernyőiken néznek. Igen, lehet, hogy néhány mókás, kicsi dolgot láthattok megtörténni a képernyőiteken... Yeshua energiája jön át.


Igen, még egyszer azok számára, akik élőben néznek vagy akár a képernyőkön, ha becsukjátok a szemeiteket egy pillanatra és vesztek egy mély lélegzetet az isteninek az emberivel való egyesüléséből... vegyetek abból egy mély lélegzetet... engedjétek meg, hogy felnyíljon minden érzékelésetek... engedjétek meg magatoknak, hogy érezzétek és lássátok Yeshua energiáját, nem azt, akinek szakálla és hosszú haja van, egy köpennyel sétálva körbe, hanem Yeshua valódi energiája jöhet keresztül. Ő itt van ebben a teremben. Ott van a szobátokban, ha megfigyelitek ezt.


Egy energiaként fogjátok azt felismerni, mely ott volt, egy entitásként, aki ott volt, mert Yeshua érti. Azt kellene mondanotok, bizonyos értelemben- Yeshua ti vagytok. Az ő tapasztalásai közel állnak és kedvesek, mert ti segítettetek megteremteni ezt a Yeshuának nevezett entitást. Néhányan elutasítjátok az ő tapasztalásait vagy megtagadjátok az ő tapasztalatait, mert azok a tiétek is, olyan dolgok önmagatokkal kapcsolatban, amelyekkel szemben nehézséggel bírtatok.


Yeshua nem egy valaki a Bibliából. Igen, Yeshua egyik aspektusa van ott feltüntetve. Van benne néhány történet, újra elmondjuk, olyan történetek, melyek róla íródtak. Néhányra a csatornázó energia van befolyással, amint a történetek megíródtak. Néhányat pedig kitaláltak. Yeshua energiája az, amely összekapcsolódik velünk ezen a napon, ez nem az, amely a Bibliából való. Tegyétek most azt félre.


Igen, valóban, ez egy régi könyv (a közönség nevet). Az OLY idejét múlt, Shaumbrák, az árt nekünk és nevetésre késztet bennünket ezen az oldalon. Az 2000 évvel ezelőtti időben lett megtervezve. Úgy volt megtervezve, mint egy könyv, amely talán ezer vagy egy kicsivel több ideig marad fenn. És akkor eljött az idő, hogy túl kellett lépni azon. De ők elfelejtették megírni az új könyvet. Féltek. De, Yeshua, amint azt mondottuk, szerette volna, ha elengedik a Bibliából. Nem hisszük, hogy ez meg fog történni (többen nevetnek).


Yeshua érkezik ide, mert ő érti a sötétséggel való szembenézés ezen teljes problémáját. Segített nektek ezekben a hetekben a mi utolsó Shoudunk óta. Megvolt a saját tapasztalata a sötétséggel. Amint ismeritek egy kicsit a történetet, kiment a sivatagba 40 nap és 40 éjszaka- is itt van a "4"-es szám újra- hogy harcoljon a sátánnal... ah, vagy ahogy a régi könyv mondja. Ez egyáltalán nem a sátánnal folytatott harcról szólt.


Kiment a sivatagba, hogy messze legyen a tömegtől, akik tényleg kezdték őt egy kicsit megőrjíteni annál a pontnál (néhányan nevetnek). Ők szerették a csodákat. Amint kitaláltátok, vagy ki fogjátok találni az életetekben, az ember szereti a csodát. Szeretik a jó kis mutatványokat. Ó, de az oly őrjítő lehet, mert adtok nekik egy csodát, ők kettőt akarnak (többen nevetnek). Adjatok nekik halat és kenyeret, és ők majd bort szeretnének a vízből. És ez így fog folytatódni. És ami ezután marad nekünk, az semmi más, csak egy csomó hatalmától megfosztott emberi lény.


Nos, drága barátaim, Yeshua kiment a sivatagba 40 napra és 40 éjszakára. És ti vele mentetek a magatok szintjén. Ott voltatok Yeshuával. Ott voltatok, hogy vessetek egy pillantást arra, mi is a sötétség valójában és mi nem, mert addig az ideig ez nem volt oly nagyon érthető.Igen, ez démonokként volt megjelenítve. Ó, adtak nekik nevet is, és adtak nekik saját személyiséget. Ők voltak a rossz mentségek azon dolgokra, melyeket az emberek nem szerettek magukkal kapcsolatban. Annyira, amennyire ők a mindenható energiáját külső istenekbe, bálványokba és sok-sok istenbe helyeznék el, ők beletennék az energiáit annak is, amit nem szerettek magukkal kapcsolatban mindezen démonokba és ezen lénybe, akit Sátánnak és Lucifernek hívnak.


Yeshua nem fogadta el ezen dolgok egyikét sem. Nem fogadta el, hogy vannak istenek- hogy is mondjam- mindezen bálványtípusokban. Nem fogadta el még azt sem, hogy van egy isten valahol a messzi mennyekben. Nem fogadta el. Nem. Oly sokszor rosszul idézték a Bibliában. Nem fogadta el, hogy létezik ezen összes démon. És nem fogadta el, hogy létezi a Sátán ezen energiája, amely legyőz mindenkit, ha ők nem követnek néhány őrült szabályt. Tehát, kiment a sivatagba, hogy megtapasztalja azt a maga számára.


Ó, hitt abban, amit ti Szellemnek vagy Istennek neveznétek. De nem hitte, hogy az út az egyházak lenne, vagy bármiféle kultusz vagy akármilyen csoport jelenítené meg azt. Annyira zavarban volt. Szól már a csengő, Shaumbrák? És ti vele voltatok.


Nos, kiment a sivatagba, hogy elmélkedjen, hogy egy olyan energiában legyen, mely lenyugodott. Amint ezt felfedezitek ez életetekben- mindannyian- azt veszitek észre, hogy ki szeretnétek menni a természetbe, messze a városok és a családok energiájától.


És amint Yeshua kiment a sivatagba, hogy megnézze azt, amit jól érzett önmagával kapcsolatban, azt, hogy mi a való. Nem harcolt az ördöggel. Arra a megértésre jutott, hogy az ördög a része volt. Megértette, hogy lennie kellett bizonyos oknak erre. Nem azért lett odahelyezve, hogy teszteljék őt. Nem azért lett odahelyezve, hogy kevésbé emberinek vagy kevésbé angyalinak érezze magát.


Miért volt az ott? Mi volt ez a sötétség? És valóban,Yeshua- és mindannyian abban az időben- ráeszméltetek, hogy a sötétség volt minden, amit elutasított az emberi én. A sötétség volt minden, amit megtagadott a szellemi én.


Yeshua ugyanarra a megértésre jutott, amelyet ti kifejeztetek egy másik alkalommal. A sötétség az isteniség. A kettő együtt jár, a kettőnek együtt kell járnia. Yeshua megértette, hogy nincsenek démonok, amelyeket ki kell űzni egy emberből, nincsenek démonok, melyek elől el kellene futni vagy rejtőzni. De, sokkal inkább létezik mindannak a belső résznek az átölelése.


Shaumbrák, ott voltatok energetikailag, spirituálisan. Mindannyian segítettetek magatokba foglalni ezt a Yeshuának nevezett entitást, segítettetek manifesztálni ezt egy fizikai testbe a Földön. 2000 éve sétáltok ezzel a tudással. Ott birtokoltátok a bensőtökben. Ott birtokoltátok a megértést. És tudtátok, hogy lesz idő egy bizonyos pontnál egy bizonyos létidőben, amikor kihozzátok azt , megélitek, megtestesítitek azt. Az idő nem volt megfelelő 1500 vagy ezer évvel ezelőtt.


Az ott volt. Éreztétek azt. Tudtatok valamit, hogy amit a spirituális tanítók tanítottak, az egyházak, az nem volt helyes. Megpróbáltátok helyessé tenni. Megpróbáltatok belekapcsolódni és részt venni benne. Megpróbáltátok magatokat arra rávenni, hogy érezzétek talán azt, amit mások éreznek, de képtelenek voltatok rá, mert mindig is tudtatok valamit, ami más volt.


2000 évvel ezelőtt megértettétek belül, mi is a fény és a sötét ezen egész problémája. Megértettétek, hogy nincsenek külső démonok... kivéve, ha természetesen ti szeretnétek, hogy ott legyen, értsétek meg.


Ó, létezik egy többsége most az emberiségnek a Földön... azt szeretnék, hogy legyen egy külső démon. Harcolni akarnak vele. Oly szánalmas, amilyen, ők harcolni akarnak vele. Szeretnének valami igazságos dolgot ezzel kapcsolatban, valamit, hogy hibáztassák a saját életükért, valamit, amelybe a saját negativitásukat önthetik, és valamit, hogy folytathassák az áldozat szerepének játékát.


Nos, megteremtik ezt a dolgot- Sátánt, Lucifert. Az nem létezik a mi oldalunkon, Shaumbrák. Gyertek ide fel... amikor készen álltok ( a közönség nevet). Nem fogjátok megtalálni a Sátán és Lucifer energiáját.


Nos, meg fogjátok lelni ezt- hogy is mondjam- az ördög ezen típusát itt, ami azoknak az embereknek a tudatosságában lett megteremtve, akik hinni akarnak benne. És az szolgálja őket. Úgy szolgálja őket, mint az ő mesterük. És eljön, hogy meglátogassa őket. És eljön, hogy megkísértse őket. És idejön, hogy játszon velük. És eljön, hogy nyomorúságossá tegye az életüket. Az szolgálja őket. Ők teremtik azt. Ők akarják azt. Ők teremtik.


Nektek nincs szükségetek rá többé az életetekben. Nincs szükségetek szembeszálló harcokra. Semmivel nem kell harcolnotok. Ti túlléptetek azon.


Yeshua sétálgatott mostanában erre, hogy átsegítsen mindannyiótokat ezen a nagyon nehéz dolgon. Igen, ez nehéz, mert az annyira belétek vésődött, a fény és a sötét ezen egész problémája, a téves felfogások arról, hogy mik ezek a dolgok. Nos, Yeshua ott volt az oldalatokon. Segített nektek, hogy emlékezzetek arra az időszakra a sivatagban, segített nektek, hogy emlékezzetek arra, mi a valódi gyógyulás, és melyek a valódi csodák.


Ahogy már mondottuk azelőtt, a csoda- az az igazi csoda- a nyitott tudatosság. És a nyitott tudatosság lehetővé teszi számotokra, hogy kitörjetek azon korlátozott, lineáris emberi körülmények közül, belépjetek egy multi-dimenzionálisba, mely még mindig a jelen marad, teljességgel jelen, teljességgel jelen és élő a Most pillanatában.


De most, a Régi történet nélkül, most a régi poggyász nélkül, az lehetővé teszi számotokra, hogy behúzzátok az OH energiáit az életetekbe. Az lehetővé teszi nektek ténylegesen, szó szerint újra megtapasztalni mindent, amit valaha tapasztaltatok. Ezzel az új bölcsességgel és mély megértéssel az OH és az AH energiáival kapcsolatban, melyet kimondtatok, az igazán lehetővé teszi mindannak az újra való megtapasztalását, amelyen valaha keresztül mentetek.


Bizonyos értelemben, azt mondhatjátok, hogy minden megvilágosodásotok átragyog mindennek az idején és helyén, amelyen valaha keresztül mentetek. Az nem változtatja meg az elmúlt életek vagy dolgok eseményeinek sorrendjét ebben a létidőben. De valóban megváltoztatja azt, ahogyan megtapasztaljátok. Úgy fogjátok találni itt ezekben az elkövetkezendő napokban, hogy újra visszamehettek és újra megtapasztalhatjátok azokat a dolgokat, amelyek nagyon nehéz és fájdalmas emlékek voltak.


Ó, tudjuk, néhányotokat elkísérnek ezek a dolgok. Úgy tűnnek, mintha újra és újra visszatérnének az életetekbe. Nem akarjátok, hogy ott legyenek. Most, képesek lesztek visszamenni és megtapasztalni egy teljesen új megértéssel, tehát az nem látogat meg. Nem zaklat benneteket. Nem fog követni az ösvényeteken, a sötétségeitekben többé. Képesek lesztek örömmel megtapasztalni. Képesek lesztek úgy visszamenni, mint- hogy is mondjam- mint amikor tévéprogramok között válogattok és megfigyelitek a múltatok részeit, újratapasztaljátok őket. Képesek lesztek vissza és előre menni, ahogy döntötök.


Drága Shaumbrák, a sötétség egyáltalán nem az, amit gondoltatok róla. Az a hatalmas szenvedély egy hatalmas helye, egy óriási szeretet és óriási félreértés. Ez az egyike a legnagyobb játékoknak, amelyet valaha játszottatok ezen a Földön. Itt az ideje, hogy most véget vessetek neki.


Ti vagytok az elsők, akik először végigmennek ezen, mint csoport. Néhányótok mentálisan megértette ezt a múltban. De nem testesítettétek meg . És van egy nagy különbség.


A következő év folyamán beszélni fogunk róla. Beszélgetni fogtok önmagatokkal a Shoudon keresztül a megtestesülésről. És mi ezt a sorozatunkat "Megtestesülés Sorozat"-nak fogjuk hívni, behozva azt az életetekbe, nem kívül tartva azt, nem intellektualizálva.


Ó, oly sokotoknak vannak intellektuális koncepciói arról, amit soha még nem is gondoltatok az életről az életetekben. Szerettek róla beszélni, és elfelejtettétek megélni azokat. Ez az év a megélésről szól. Ez az év az energiák, az AH és az OH, a teljesség megtestesüléséről szól. Azt mondtuk: "Érezni fogjátok a teljesen", a teljességet az életetekben, behozva azt oda. Nem tudtok spirituális tanítók, spirituális szupersztárok lenni, ha elkülönítitek az életeteket a fogalmaktól.


Néhányan a legnagyobb főpapok közül a legnagyobb vesztesek az életben (néhányan nevetnek). Valóban, mondhatom ezt, mert én az voltam (többen nevetnek). Ó, szerettem misét tartani a Tóbiásként töltött napjaim alatt. És az emberek tényleg meghallgattak ( többen nevetnek). Ó, úgy szeretnék beszédet tartani. Szeretnék hivatkozni a szentírásra. Szeretném idézni Mózes és Ábrahám bölcsességét.


És még azt sem tudtam, mi a fenéről beszélek, de az emberek meghallgattak és azt gondolták, hogy egyfajta szent ember vagyok, mert idézni tudtam a szentírást. De nem éltem meg az életemben. Ó, játszottam vele. Védekezésként használtam, különösen a feleségemmel szemben. Valamivel vissza kellett tartanom (néhányan nevetnek). És ezt kellő tisztelettel mondom.


Azért használtam az idézeteket, mert azt gondoltam, hogy Isten majd méltányolja azt, ha én azt használom, amiről azt hittem, hogy azok az ő szavai. Idézném ezt az embereknek. És az úgy letaglózná őket, hogy soha nem kérdeznének meg engem az életemről, ami egyáltalán nem az volt, amit hazudtam, hogy az, inkább azt választottam, hogy bizonyos szinten vak legyek, hogy mindazonáltal megvakítson egy madár trágyája. Micsoda sértés volt ez egy szent ember számára!


De ez arra késztetett engem, hogy befelé menjek, hogy megszemléljem az életet. Igen, ez arra késztetett engem, hogy fontolóra vegyem, miért is akarom folytatni az életet. Vak voltam. Minden hatalmam elszállt. A közönségem a királlyal együtt eltávolodott.


Nos, nekem meg kellett szemlélnem az életet. Befelé kellett mennem. És megértettem, milyen hamis voltam. Ó, milyen mulatságos volt azt a részt játszani. De megértettem, hogy semmit nem testesítettem meg ebből. Nem vittem azt a bensőmbe. Én azt mindig mások felé fejeztem ki, ám nem éltem meg azt a bensőmben. És a legviccesebb része az volt, hogy fogalmam sem volt, mit is jelentett ez. Csak jól hangzott.


Tehát, tudok azokhoz is szólni, akik prédikálnak és akik nem élik meg azt, mert megtanultam azt az utam során. Megtanultam azt később abban a létidőben Tóbiásként és a következő létidőben- valójában abban, amikor sok napot töltöttem börtönben. Megtanultam, hogyan kell megtestesíteni. Megtanultam, hogyan testesítsem meg a Szellemet a börtönben a lényemen belül. Megtanultam azt megélni minden pillanatban. Megtanultam a legnagyobb örömet, amit valaha átéltem, mint ember, túl azon a négy falon. Így kellett, hogy legyen. Meg kellett, hogy tanuljam, hogyan testesítsem meg azt.


Shaumbrák, oly sokan közületek elmentek, amikor nehézséggel néztek szembe... amikor kemény helyzetekkel álltok szemben... amikor a saját sötétségetekkel néztek szembe. Elmentek. Elhagyjátok a testeteket. Elhagyjátok a tudatosságotokat. Valahova máshova mentek. Elrejtőztök.


Itt az idő most, hogy megtestesítsétek azt. Itt az idő, amikor a nehéz helyzetek az utatokon járnak, hogy vegyetek egy mély lélegzetet és magatokba szívjátok az egészet, hogy megtestesítsétek azt. Ne gondolkozzatok most... csak testesítsétek meg azt... hozzátok azt be.


A dolgokra való rátekintés egy teljesen új módja jön létre... igen, a nehéz helyzetek a munkában, a kapcsolatokban, de különösen nehéz helyzetek önmagatokkal kapcsolatban. Amint mindent megtestesíttek, legyetek teljes elfogadásban, egyesítsétek teljesen a fizikai valóságotokba a Most pillanatába. Amint beemelitek ezt, az olyan lesz, mintha egy teljesen új módon tekintenétek rá.


Lépjetek a félelmen túl. Lépjetek minden felinduláson túl, amelyet birtokoltok. Lépjetek azon korlátokon túlra, amelyekről azt gondoltátok, hogy ott vannak. Amint megtestesítitek, egy teljesen új módon fogjátok azt látni. Amikor egy nehéz szituáció jelenik meg a számotokra, vegyetek egy mély lélegzetet és teljesen fogadjátok a lényetekbe. És azután valami mást fogtok látni, amikor kinyitjátok a szemeiteket.


Néhányan nem szerettek bizonyos dolgokat. Nem szerettek bizonyos ételeket. Azt hiszitek, hogy azok nem megfelelőek a számotokra. Ah, vegyetek egy mély lélegzetet. Tekintsetek rá egy teljesen más megvilágításban. Ó, máris kategóriákat hoztatok létre az elmétekben- jó és rossz. A "Rossz" beteggé fog tenni titeket. Igen, fog, ha azt a játékot akarjátok majd játszani. Vegyetek egy mély lélegzetet.


Ah, igen, az étel példáját használjuk, mert az tényleg megtestesül. Hozzátok azt be a testetekbe. Menjetek azon túl. Vessetek rá egy pillantást. Van valami, amit nem láttok ott azon ételekben, amit elítéltek.


Mint egy példa, az emberek... emberi kategóriákat teremtetek- jó és rossz emberek... ah, megvilágosodott emberek... és buta emberek (néhányan nevetnek). Néhányukkal nehéz időket éltetek meg, amikor körülöttetek voltak. És mi megértjük... felnyíltatok és érzékenyebbé váltatok.


Valóban, de most azt szeretnénk, ha egy más módon tekintenétek rájuk. Testesítsetek meg minden energiát... a nehéz helyzeteket... lélegezzétek be azt... testesítsétek meg mindet... emeljétek be azt. Azután elkezdtek egy új megértésre felnyílni. Az mögé fogtok látni, amit valaha előtte láttatok, amint megtestesítitek azt.


A saját énetek... lélegezzétek be a testetekbe. Ez egyike volt azon dolgoknak, mellyel nehéz időszakot éltetek meg. Lélegezzétek azt be. Valami mást kezdtek látni a testetekkel kapcsolatban... annak örömét is szépségét... hogyan szolgált benneteket... hogyan szolgált benneteket oly sokféle módon, amikor utáltátok... amikor utáltátok azt, hogy itt vagytok a Földön és kivittétek azt a fizikai testetekre... és megengedtétek, hogy az egy visszatükröződéssé váljon abból, amit az itt létetek során nem szerettetek.


Ah, igen, amit nem szerettek az itt létetek során... megpróbáltátok megtagadni az emberi oldalt, megtalálva a spirituálisat. Az soha nem fog azon a módon megtörténni. Buddha meg tudja mondani nektek. Ő megtapasztalta ezt. Megpróbálta megtagadni az emberi oldalt, hogy szentséggé váljon. Felhagyott ezzel, csak lyukak voltak a spiritualitásában... értsétek meg. ( néhányan nevetnek)


Nos, drága barátaim, ez mindennek a megtestesítéséről szól, mindennek, amiről azt gondoltátok, hogy helytelen vagy rossz, mindennek, amit nem szerettetek magatokkal kapcsolatban, minden sötétséget. Ennek a megtestesítése azt jelenti, hogy kiegyeztek vele, elfogadjátok azt, hogy volt egy oka annak, elfogadjátok, hogy több van amögött, amit láthattok , érezhettek és hallhattok. Ennek a megtestesítése azt jelenti, hogy beemelitek azt a valóságotokba.


Testesítsétek meg az emberi oldalatokat. Testesítsétek meg az emberi lét ezen óriási, hatalmas vállalkozását. Nincs semmi más, mint az. Mindannyiunknak el kell jönni ezen a módon. Mindannyiunknak követnünk kell benneteket. Tehát,amint megtestesítitek és átölelitek az emberi oldalatokat, látni fogtok dolgokat benne- ebben az utazásban- amit el sem tudtatok azelőtt képzelni. Látni fogjátok, mekkora áldás az, amikor oly hosszú ideje azt hittétek, hogy az egy átok.


A sötétség ezen teljes területe, barátaim... annyira félreértett, annyira félreértett. Új területre léptek most át itt az új megértéssel. De az meglehetősen egyszerű.


Mint ahogy a viharfelhők tartalmazzák az összes vízcseppet, kész elengedni azokat a megfelelő időben, az isteniségetek rögzítette a sötétségeteket, úgy fogva azt, mint ahogy egy viharfelhő tartaná a vízcseppeket. Az nem teszi a viharfelhőt helytelenné. Az nem teszi a viharfelhőt rosszá. Az egy célt szolgál.


Az isteniségetek rögzítette a sötétséget - a tapasztalások picinyke cseppjeit, az energia és a szeretet cseppjeit-most kész arra, hogy visszatérjen, most kész arra, hogy lejöjjön az életetekbe egy teljesen más módon. Ah... ez a megtestesülés. Ez az elengedés. Ez annak befogadása, hogy minden megváltozik.


És, Shaumbrák, én, Tóbiás, itt vagytok, hogy elmondjam nektek- nem kell, hogy harcoljatok a változással szemben... értsétek meg. Halljátok, hogy a világ változik, és azon tűnődtök, mit kell tennetek, amikor kisétáltok erről a helyről, amikor elfordultok a monitortól és már nem néztek engem...semmit...semmit. Az energia keresi a megoldást. A változás megtalálja a saját szintjét. Az csupán elkezd megtörténni.


Mit kellene hát akkor tennetek? Vegyétek le a lábatokat a fékről! Értsétek meg... a változás elkezd megjelenni körben, és ti ráteszitek a lábatokat a fékre. És az megállít mindent. És minden válaszol nektek, és azt mondja: "Jó, nincs változás." És akkor mérgesek vagytok ránk, hogy nincsenek változások az életetekben ( a közönség nevet).


Nos, Shaumbrák, a változás meg fog jelenni, és az a változás egy új fajtája lesz. Nem címkézzük meg, hogy jó vagy rossz. Az egy Új Energetikai változás. Nincs többé arra szükség, hogy féljetek, nem kell többé aggódnotok, nem kell többé azon tűnődnötök, hogy helyes vagy helytelen dolgokat tesztek. Képzeljétek el ettől a naptól- nincs helyes vagy helytelen dolog. Csak "dolog" van. Csupán "létezés" van, nincs többé "cselekvés" az életetekben. Meg tudnátok talán engedni magatoknak, hogy az egyszerű is lehet, az egyszerűség ajándékát meg tudnátok engedni?


Ah, igen, valóban, ha talán elengednétek ezt a Régi sötétséget, ezt a Régi harcot, és ezt a Régi történetet önmagatokkal kapcsolatban, és több, mint bármi, Shaumbrák, meg tudnátok magatoknak engedni az emberibe való újramerülés ajándékát ? Ah, igen, az Új Energia keresztsége... újra megmeríteni önmagatokat az emberibe vissza.


Most egy kis ideig felhagytatok azzal, hogy higgyétek-e vagy sem. Ó, azt gondoltátok, hogy igazatok van középen. Visszahúzódtatok. Visszahúzódtatok. Ezt kellett tennetek. Ez a tervetek része volt, a mi tervünk része.


Léteztetek. Éltetek. Érzelmeken mentetek keresztül, de egy részetek visszahúzódott, hogy meg tudjatok tanulni ezen koncepciók közül néhányat. Meg tudtátok tanulni az Új spiritualitást és az Új Energiát más szinteken. Nem voltatok- hogy is mondjam- teljes, de az volt a szándék szerint. Nem voltatok teljesen itt. És tudjuk, hogy az néha bomlasztó volt. Az emberi oldal olykor kiborító volt ezzel kapcsolatban. Egy részetek kint volt ezen más birodalmakban, más munkát végezve.


Most itt az idő az emberibe való újramerülésre. De amikor újra belemerültök, az más már. Az új. Az kiegyensúlyozott és biztonságos. Az egy biztonságos energia. A fény és a sötétség egy új megértésével érkezik. Egy teljes megtestesüléssel érkezik. Ez olyan, mint egy keresztség.


Értsétek meg... miután Yeshua kiment a sivatagba, visszajött a Jordán folyóhoz, ahol Keresztelő János bemutatta az ő keresztségét, és lehetővé tette, hogy ez a keresztség megtörténjen, nem elmosva a bűnöket, éppen fordítva. És azután beszélt Jánoshoz és elmagyarázta neki, hogy ez nem a bűnök lemosásáról vagy az ördög lemosásáról szólt. Ez önmagának az emberi testbe való újra megmerüléséről szól, a fizikai síkba való merülésről, a Szellem teljes megtestesüléséről az emberibe.


A részetek messze volt hosszú ideig. Az készen áll arra, hogy most lejöjjön ide vissza. Drága Shaumbrák, engedjétek meg nekünk, hogy együtt legyünk egy pillanatra itt- ha annyira készen álltok- azon a biztonságos helyen, amelyet mi teremtettünk Yeshua energiájával. Ah, igen, néhányan emlékeztek, hogyan ment Yeshua át a keresztségen Jánossal.


Ha készen vagytok ezen a biztonságos helyen, engedjétek meg, hogy újra megmerüljünk. Engedjétek meg, hogy visszatérjünk teljes megtestesülésben az emberi dimenzióba az emberi testben, az emberi teljes elfogadásában, a biológia teljes elfogadásában, ennek a pompás Most pillanatának a teljes elfogadásában, amelyben vagyunk. Amint megengeditek magatoknak, hogy megmerüljetek, engedjétek meg magatoknak a teljességet visszajönni ide. Nincsen harc. Nincs előre és hátra. Ténylegesen még küldetés sincs többé.


Amint megengeditek magatoknak, hogy újra megmerüljetek, hogy visszajöjjetek most, beemelitek az AH és az OH minden energiáját, nem megtagadva, semmit nem hagyva mögötte. Nem lehet semmit mögötte hagyni. Megengeditek mindannak, hogy idejöjjön. Megengeditek azt is, hogy az OH minden tapasztalása bejöjjön, hogy megossza veletek a megfelelő időben. Beengeditek az egész lényeteket ebbe a Most pillanatába, többé nem szégyellve az emberiséget és a saját emberiességeteket, többé nem szégyellve ezt a gyönyörű dolgot, amit "emberi valóság"-nak neveztek. Most behozhatjátok azt mind, mindet a Mostba. A lélegzésen keresztül, a mély lélegzésen keresztül, engedjétek meg nekünk, hogy újra megmerüljünk egy teljesen új módon.


Azon tűnődtök... néha megkérdezitek tőlünk: "Mi az élet értelme? Mi az élet célja?" Egyszerűen az, hogy éljétek. Egyszerűen az, hogy itt legyetek. Nem kell, hogy küldetésetek legyen most.


És olyan üres, mint amilyennek tűnhet, nem kell, hogy célotok legyen. A célok, bizonyos értelemben, korlátoznak. Cél nélkül teljesek lehettek. Amikor teljesek vagytok, akkor lehettek Teremtők. Amikor Teremtők vagytok, bármit megtehettek, amit csak akartok. Nem kell, hogy küldetésetek vagy célotok legyen most.


Azután egyszerűen legyetek beteljesültek, újra megmerültek ebben az életben. És amint néhányan azt már kitaláltátok, amikor ez megtörténik... ah, nem kell, hogy meghatározott célotok legyen. Nem kell, hogy lefirkantsatok néhány küldetést. Nem kell, hogy küldetést vállaljatok a sötétség megsemmisítésére soha többé. Nem, amikor eljuttok erre a pontra, minden nyilvánvalóvá válik.


A cél nélkül való létezés ezen pillanatában váratlanul elkezditek elérni azt. Hirtelen egy új szenvedély jelenik meg. Nem kell, hogy egy új szenvedélyt próbáljatok megteremteni vagy gyártani többé. Egyszerűen tudjátok azt. Egy szenvedély jelenik meg. A "rózsa gyümölcse" jön elő, egy teljesen új módon.


Ah, azután megértitek, milyen Teremtőnek lenni. Azután megértitek, hogy- bármit választotok, hogy megteremtetek és bármit választotok, hogy megtesztek- mindazon eszközök ott vannak... nincsenek elrejtve előletek... semmi sincs visszatartva. Nem kell többé találgatnotok. A tudás keresztül jön.


Ne sürgessétek azt, Shaumbrák. Ne erőltessétek azt. Az eljön hozzátok. A megtestesülés, a teljesség, az energiák, a források... az eljön hozzátok. Ez az élet egy másfajta módja, mint amit megtapasztaltatok. Az eljön hozzátok.


Shaumbrák, sok-sok nehéz éven mentetek keresztül. El kellett engednetek a vezetőiteket. "Vezető nélkülivé" váltatok. El kellett engednetek a megmentőt. Senki nem tud megmenteni titeket és nincs is szükség arra, hogy megmentsenek benneteket. El kellett engednetek a mankókat. El kellett engednetek a Régi történeteket. Mindent el kellett engednetek. Át kellett kelnetek a Kardok Hídján, hogy eljussatok erre a helyre, hogy eljussatok a teljes megtestesülés és újra megmerülés ezen helyére.


Most, többé ne úgy gondolkodjatok, mint egy Régi Energiájú ember. Képzeljétek el, mint egy Új Energiájú istenember...értsétek meg. Hagyjátok elmenni a Régi módot, és engedjétek meg, hogy szárnyaljon a képzelet.


Azt szeretnénk, ha éreznétek egy pillanatra mielőtt befejezzük azzal a csapattal, akik veletek voltatok, más szinteken támogatva benneteket. Azon tűnődtetek, hol voltak ők a Földön. Azt feltételeztétek, hogy itt vannak. Ott voltak más szinteken, más dimenziókban.


Azt szeretnénk, ha éreznétek a társaitokat egy pillanatra, a csapatotok tagjait, mit tettek ők értetek más szinteken, hogy őrizzék az isteni sértetlenségét, amíg keresztül mentetek a folyamaton. Ah, igen, érezhetitek őket, ugye? Szinte meg is tudnátok őket nevezni. Majdhogynem látjátok őket.


Ők voltak azok, akik szolgáltak titeket. Semmivel nem tartoztok nekik. Semmivel nem tartoztok. A szolgálatuk fizetség volt felétek... a szolgálatuk a nagyszerű vezetők felé, ezen teremtés nagyszerű családjai felé. Soha nem vagytok egyedül.


És ez így van!


Fordította: Halász Andreavissza az előző lapra