TÓBIÁS ANYAGOK


Megtestesülés Sorozat:

SHOUD 10: „Engedjétek el az irányítást” - Tóbiás közreműködésévelBemutatásra került a Bíbor Körben

2005. május 7.És ez így van, drága Shaumbra, hogy összegyűltünk az Új Energia ezen osztálytermében. Tóbiás vagyok... ti Shaumbrák vagytok... és mi mindannyian a család vagyunk. Hm... Csodálatos idők, melyben éltek, és amelyet megosztunk veletek- a beteljesülés időszaka, teljesen új ösvények kinyílásának az időszaka, teljesen új dimenzióké. És még a „dimenziók” szó sem fejezi ki azt, ami valójában most történik.


Beszéltünk mostanság a Shaumbrák egy csoportjával a Harmadik Kör felnyílásáról. Az Első Kör természetesen az Otthon volt, a Királyság energiája, a Minden, Ami Volt-é. A Második Kör volt minden, ami az Otthonon kívül volt, a létezés, a valóság, amelyben voltatok, mióta keresztül mentetek a Tűz Függönyén és belementetek az Ürességbe és elkezdtetek teremteni.


Most azon Kör beteljesítésének a határán vagytok . Az Új Föld, melyről egy héttel ezelőtt beszéltünk, ezt jelzi. Az Új Föld nem tudna megépülni, nem tudna formába öntődni, ha nem lenne megfelelő az idő. Olyan sok kérdés van az Új Földdel kapcsolatban: „Hol van?... Hogyan fejlődik?... Kik mehetnek oda?". De ezek egyike sem lenne lehetséges, Shaumbra, ha nem lennétek most a Második Kör beteljesülésének pontjánál.


' Mi ez a Második kör?'- mondjátok. Ez minden, ami az Otthonon kívül van. Ez a játszóteretek. Ez az , ahol megtanuljátok, hogy Teremtők legyetek. Ez a Teremtés gyakorlópályája. Ez az, amit csináltatok. Megtanultátok, hogyan legyetek Teremtők. Ezt sokféle módon tettétek, multidimenzionálisan. Aztán, amikor a Földre jöttök, és ezt egy nagyon korlátozott, nagyon durva valóságban teszitek, az utolsó lépést, az utolsó megállást teszitek, mielőtt tovább mennétek, mielőtt tovább mennétek a Harmadik Körbe.


A szavak nem fogják kifejezni ezt az igazságot, Shaumbra, amikor megpróbáljátok leírni a Harmadik Kört. Hadd mondjuk csupán azt, hogy ez egy hely a beteljesedett Teremtők számára... a teljes Teremtők számára korlátok nélkül, korlátozás nélkül... a beteljesedett Teremtőknek, amire mindig úgy gondoltatok, mint a Szellemnek magának az adottságaira, képességeire a beteljesedett Teremtők számára, amikor nem korlátozódtok egyetlen dimenzióra sem, a specifikus valóság egyetlen fajtájára sem. Arra kérünk majd titeket, hogy érezzétek azt a szívetekből, és nem az elmétekből.


De az emberiség fejlődésének ezen pontjánál vagytok, az Ark Rendjének beteljesedésénél, amikor elérkezett az idő most, hogy azon túl lépjetek, miközben még mindig itt vagytok a Földön... még mindig ezekben az emberi testekben... keresztül haladva még mindig ezen a csodálatos, de olykor csalódást okozó ébredési folyamaton. Oly sok dolgot tesztek mostanság, hogy kitárjátok az ajtókat mások számára, hogy segítsetek másoknak felszabadítani az energiáikat.


Néha azon csodálkoztok, miért olyan nehéz ez. Azt mondjátok nekünk:” Tóbiás, St. Germain, Kuthumi, Ohamah, miért van az, hogy ez néha nehéz?” Újra elmondjuk, ez azért van, mert ti vagytok az elsők, akik ezen keresztül mentek. Ti mentek elöl. Az energiák a legnehezebbek, de a legizgalmasabbak.


Az idő, melyben most éltek, annyira nagyon izgalmas, valóban. És talán azt mondjátok: „De, Tóbiás, hogyan tudsz megnézni egy újságot vagy tévét, és hogyan tudod azt mondani, hogy ez az időszak izgalmas? Erőszak van. Szomorúság van a Földön. Háborúk vannak. Szegénység.” És azt mondjuk nektek, Shaumbrák, ez egy izgalmas időszak, mert mindezek is a változásuk folyamatában is vannak. Azok mind helyénvalóak, de most változóban vannak, mert az emberi tudatosság eljut annak a megértésére, hogy a háborúk nem oldanak meg semmit. Az emberi tudatosság elkezdi megérteni, hogy a saját maga vállalt szegénység nem old meg semmit. A betegség nem old meg semmit.


Van egy masszív változás, ami most zajlik éppen a Földön. Amiről az újságokban olvastok és a hírekben láttok, azok maradványok, a dráma részei... igen, ez a legnehezebb. De arra kérünk titeket egy pillanatra, hogy érezzétek körben az egész világon az emberiség tudatát. Az most változóban van. Belefárad néhány Régi módozatba. Az most kidobja azokat.( a régi módokat). Belefárad a saját szenvedésébe. Az egy másik időszak volt, másik inkarnáció. Belefáradt az emberi természet korlátozásaiba. Elfáradt attól, hogy az emberek még mindig másoktól próbálnak energiát lopni, elvenni az energiájukat. Belefáradt abba, hogy mindig kifelé tekintgessen a válaszokért. Most tanul befelé menni.


Olvassatok a sorok között, Shaumbra, hogy most valójában mi történik a Földeteken. Menjetek a főcímeken túlra. Beszélgessetek más emberekkel. Érezzétek, mi van a szívükben. Amikor kikerültök az elméből és belementek ebbe az isteni szívbe, ebbe az isteni energiába, megértitek, hogy óriási, óriási változás van a Földön. Most emberek milliói és milliói vannak világszerte, akiknek fáj, hogy az ébredési folyamaton keresztül menni, hogy tanuljanak. Nem tudják, hol kezdjék.Ez az, amiről szóltunk előtte nektek. Ti vagytok azok, hogy tanítók legyetek.


Shaumbra, a teljességetek ezen időszakától... a Föld időszakában, mely most az utolsó valódi körébe lép a kvantumugrás előtt... mielőtt a tudatosság teljesen megváltozik, azért, hogy lehetővé tegye az újraegyesülést... ebben az időszakban most a kvantumugrás előtt, ez egy olyan időszak, amelyen oly sok folyamatotokon mentetek keresztül. Megtanultátok, hogyan engedjetek el. Megtanultátok, hogyan testesítsetek meg... ami alapjában ellentmondásnak tűnhet, de teljességgel illenek egymáshoz.


Amint megtestesítetek, félelem nélkül fogadtok el mindent. Behozzátok azt. Szeretitek... mindent önmagatokkal kapcsolatban... mindent, a múltatokkal kapcsolatban... mindent a múlt életekkel kapcsolatban... az ősök múlt életeivel kapcsolatban... a csillagmagbeli múlt életekkel kapcsolatban. Behozzátok mindezeket. Újra üdvözölve őket a Most ezen drága, megszentelt pillanatában. Birtokoljátok ezt a hihetetlen család újraegyesülést, ezt a csoportot a Mostban. Egymás után vonulnak be. Belépnek a ti Most-otokba, az aspektusaitok a múltból. Energiák, melyek régóta elszakadtak tőletek, most visszatérnek egymás után, néha csoportosan, mindannyian a szeretetekért jönnek, az elfogadásotokért, a félelem nélküli elfogadásotokért.


Ne változtassátok meg, Shaumbra... ne próbáljátok megváltoztatni egy dolgot... miért is akarnátok megváltoztani bármit is a múltatokkal kapcsolatban? Ti teremtettétek azt. Tehát az aspektusok egyre csak vonulnak ... vonulnak befelé most mellettetek... csak azért, mert szeretnék látni azt a mosolyt az arcotokon... mert szeretnék tudni, hogy minden rendben van-e... szeretnék tudni, hogy van-e gyűlölet a szívetekben önmagatokkal szemben vagy bármelyik aspektusotok iránt... szeretnék tudni, hogy megáldjátok-e, ugyanúgy, mint ahogy a Szellem áldaná meg őket... hogy elengeditek-e, nem a megtagadás elengedésével, hanem a teljes szeretet elengedésével. Ó, csak akkor engedhettek el valamit, amikor teljesen szeretitek azt. Csak akkor engedhettek el valamit, amikor teljességgel szeretitek azt... értsétek meg.


Nos, mindazon aspektusok a múltatokból ott várakoznak... mindazon aspektusok, melyeket eltemettek vagy megsebeztek... vagy bármiféle megfagyott energetikai állapotban voltak... mindazon aspektusok, melyek darabokra hasadtak széjjel, összetörtek... mindazon aspektusok, melyeket megtagadtatok, nem szeretettek... azok most bevonulnak a befejezés ezen időszakában az áldásotokért...ez minden. Ti is Isten vagytok. Ezek a teremtéseitek. Egyszerűen csak az áldásaitokat szeretnék most.


Fenomenális idők, melyben éltek, Shaumbra! Tudjuk, hogy újra és újra elmondjuk ezt, de oly megtiszteltetés a számunkra, hogy veletek dolgozunk. Felsorakozunk itt, mindannyian, akik veletek dolgozunk- Quan Yin energiái, Yeshua és Mária, Adamas, Ohamah, Kuthumi, mindannyian- oly megtiszteltetés, hogy veletek dolgozunk... bizonyos értelemben irigykedve, hogy nem lehetünk ott a Földön most veletek ...nevetve mellettetek... örülve minden tapasztalásnak... megértve, mikor bosszankodtok és mérgesek vagytok... megértve, mikor néha azt mondjátok:” A fene egye meg, ha annyira tiszteltek, gyertek csak le és legyetek az én helyemben !( nevetés) Tiszteld ezt, Tóbiás!( Tóbiás int egyet ,még nagyobb nevetés) Ó, azt hiszem ez egy másik módja (Tóbiás most másként int) Tiszteld ezt!” Láttam már ezt a jelet, és nem úgy értik, ahogy mondják. Nem vagyok biztos benne, mit jelent. Meg kell majd kérdeznem Kuthumit.


Shaumbra, elérkeztek a saját beteljesülésetek ezen idejéhez. Tudom, néha úgy tűnik, hogy az csalóka, hogy hosszú még az út. Pedig egyáltalán nem az. Az itt van most- a befejezés azon pillanata. Most itt táncolunk a teremben veletek. Már ízlelgetitek. Az most egységbe rendeződik veletek.


Vannak még mindig maradványok a Régiből, melyek még annyira jelen vannak. És ez helyénvaló. Engedjétek meg nekik, hogy veletek legyenek. Ne próbáljátok meg azokat kihajítani. A Régi maradványai, melyek félelemmel teliek, önmagatok maradványai, melyek tartanak a változástól... szeressétek őket, tiszteljétek őket. Tudassátok velük, hogy bármikor elengeditek őket, amikor azt szeretnék. Tudassátok velük, hogy megszabadulhatnak mindenféle struktúrától, mely korlátozza őket.


Micsoda hihetetlen időszak, melyben éltek és hihetetlen időszak a Shaumbra számára! Mondtuk nektek, visszatekintve múlt év augusztusára, hogy a dolgok meg fognak változni, hogy a dolgok másmilyenek lesznek. És azok lettek. Elmondtuk nektek, hogy különböző entitásokat, különböző angyalokat fogunk behozni, hogy beszélgessenek veletek arról, mi is történik. És ezt tettük.


Elmondottuk nektek, hogy egy változást fogunk véghez vinni. Hogy lesz olyan időszak, amikor többé nem lesz szükség a feldolgozásra. Sőt még többé a gyógyulásra sem lesz szükség, mert az illúzió az, ami meggyógyult... értsétek meg. Az mind egy illúzió. Azokat a szavakat használjuk, mert ti is azokat a szavakat használjátok. De tudjuk- és mélyen ti is tudjátok- semmi nincs, amit meg kell gyógyítani. És azt mondjátok: „De belenézek a tükörbe és látok egy testet, aminek szüksége van a gyógyulásra. Tudom, hogy az elme az, aminek szüksége van arra a gyógyulásra. De hogy érted azt, Tóbiás- hogy nincs mit meggyógyítani?” Nincs semmi, amit meg kellene gyógyítani. Csak az energia van ott, ami keresi az elengedést, az áldást és a megoldást , hogy egy új fajta módontudjon szolgálni benneteket. Az annyira egyszerű.


Itt az ideje most a cselekvésnek a Shaumbra számára, hogy megmozgassa az energiát. Emlékezzetek rá, hogy mondtuk, hogy Energiarögzítőkből- ó micsoda csodálatos munka, de egy nehéz munka. Az Energiarögzítőkből Energia Mozgatokká váltok. Ti és a tudatosságotok egy új irányt vesztek fel és most, amint a székekben üldögéltek, itt az ideje, hogy valóban elkezdjétek mozgatni az energiát. Ezt tesszük most veletek. Miért? Miért van az, hogy oly könnyű nekünk most megtenni? Mert megengedtétek magatoknak, hogy kikerüljetek a fejetekből.


Ó, igen, mondtuk egy csoportnak az Ohamah iskolából nem olyan régen: „Nem tudtok bemenni fejetekbe; a szíveteket kell használnotok. Nem tudjátok kigondolni, kianalizálni. Csupán érezhetitek.” Micsoda hihetetlen dolog... az érzések öt napja, és nincs gondolkodás! Egy órán belül készek megölni egymást (nevetés).


Shaumbra, ez azért van, mert az elme irányított. Beszélni fogunk ma róla. Engedélyt adtatok neki az irányításra. Lezártátok az érzéseket, lezártátok, elrejtettétek, a bizalom hiányzott abból, hogy hogyan használjátok az érzéseiteket .


De most mások vagytok, még egy pár rövidke hónapon belül is. Meg tudjuk mondani a különbséget most, amint rátok tekintünk. Igen, még azoknál is, akik fizikailag nincsenek itt a teremben, rátok tekintve, amint a nappalitokban üldögéltek, ott ülve az ágyatokon, vagy éppen fekve. Nme vagytok annyira lezárva a fejetekben. Lassan, biztosan, könnyedén megengeditek önmagatoknak, hogy belemenjetek egy érző érzékelésbe.


Az nem csak az érzelmekről szól. Az érzésekről szól. Ez egy kiterjedt létállapot, egy tudása annak, hogy az isteni, és nem intellektuális, egy tudása annak, hogy nem tudjátok rátenni a kezeteket. Szeretnétek... megpróbáljátok elemezni... megpróbáljátok kitalálni, honnan származik a tudás. Ne tegyétek! Nem kell, hogy ezt tegyétek. Tudni fogjátok a Szellemetek mélyéről, hogy honnan is jön ez- nem az elméből, hanem a Szellemetek mélyéről.


Tehát most változást visztek véghez. Egy újfajta egyensúlyba kerültök, egy új dinamizmusba most- a szívébe... abba, amit a szív energiájának hívtok... az isteni energiába... egyesülve az elme emberi energiájával... az analízisével... a testével is... ezen valóság energiájával. Ez mind egyesül. Most egy olyan ponthoz érkeztek el, ahol elengeditek azt, és most azokká váltok, akik igazán vagytok. Nehéz keresztül menni rajta, egy nehéz folyamat. Oly könnyűnek tűnik, ám nehéz elengedni azt a történetet, hogy azokká váljatok, akik vagytok.


És mindezzel, Shaumbra, elérkeztek most egy ponthoz, ahol megkezdődik a móka. Nos, már teremtitek az eszközöket, melyek lehetővé teszik számotokra, hogy megtegyétek azokat a dolgokat, melyek örömet hoznak nektek, melyek lehetővé teszik, hogy a szenvedélyetek felszínre jöjjön. Most teremtitek az új Shaumbra találkozóhelyeket. Néhányotok most könyveket teremt, mások dalokat. Rövidesen gyógyítóközpontok lesznek. Azután létrejöhetnek az igazán magasabb szintű tanulás helyei. Majd lehetnek egy olyan gyógyulás helyei, amelyet soha nem gyakoroltak tömegesen, mint egy csoport a Földön... egy gyógyítóközpont, amely rendelkezik Tien templomainak attribútumaival... de a ti Mostani pillanatotokba helyezi azokat, félelem nélkül... néhány olyan kiegyensúlyozatlan energia nélkül, mely ott volt Tien templomaiban... de nagyon is lényegi energiák, melyekkel ott megjelentünk... valódi gyógyulás, mely nem kíván erőfeszítést... karlengetést... nem kell megváltoztatni.


Képzeljétek el a gyógyulást, a fizikai gyógyulást, ahol nem próbálkoztok változást okozni. Képzeljétek azt el! Ez az, ahol a Shaumbra van.


Néhányan kiestek mostanában, ahogyan Cauldre említette. Néhányan úgy érezték, hogy- hogy is mondjam- az Új Energia intenzitása egy kicsit sok volt. És lehet. És tudjátok ezt, értitek.


De, Shaumbra, látunk titeket, ahogyan az energiát mozgatjátok most. Látunk a lehetséges teremtésekben- az éteri teremtésekben, mellyel interdimenzionális szinteken dolgoztok- látjuk, mit egyesítetek most, (látjuk) a lehetőségeket, melyeket nagyon hamar behoztok a Földre. De hogy megtegyétek ezt, szükségünk van arra, hogy felfedjünk néhány dolgot ma veletek. Szükségünk van arra, hogy szóljunk néhány olyan alkotóelemről, melyek hamarosan természetesen még könnyedebbé teszik azt, még inkább Új Energiává.


Nos, ezen a néhányan hónapon keresztül Adamas, aki St.Germainként is ismert, beszélt nektek a lélek valódi szabadságáról. A lélek csapdába esett egy energiában, csapdába esett a teremtésetekben. Formába öntöttétek- hogy úgy mondjam. Egy kalitkába raktátok. Most itt az idő, hogy az kijöjjön abból.


Idejött Adamas és beszélt nektek a múltjáról, hogy ki volt... igen, valóban... megbántva néhányotokat. De micsoda örömteli dolog, hogy képes olyan jól beszélni a történetetekről! Miért szégyellitek, Shaumbra, hogy annyira szemtelenül beszéljetek a történetetekről? Meglehet, féltek, hogy más emberek talán más utat járnak, talán azt hiszik, hogy arrogánsak vagytok. Talán egy napon majd ők is tanulni fogják, milyen gyönyörű dolog beszélni a történeteitekről.


Az emberek hajlamosak arra, hogy folytassák önmaguk ütlegelését a történeteik miatt. Kezdjetek el szépen beszélni magatokról. Csodálatos dolog, még ha senki sem törődik vele vagy senki sem hallgatja meg (nevetés) Legalább egy barátra leltetek önmagatokban.


Nos, Adamas igazán jól beszélt a történetéről és az egy hihetetlen történet... sok volt benne a szépítés (nevetés tör ki)... finomítva a sok durva szélsőséget, amit csinált. De a lényeg az volt- ahogy ti is észrevettétek- hogy egy kicsit felébresszen titeket, hogy egy kicsit felrázzon benneteket. Elmesélte a történetét, hogy mennyire beleragadt ebbe a kristályba százezer évig. De el kell mondanom nektek egy titkot . Ma nincs itt, tehát elmondhatom ezeket a dolgokat. Az idő nem az, aminek látszik. Százezer év és St. Germain felnagyította a létállapotában, néhány perc lehet a ti valóságotokban. (többen nevetnek) Nos, értsétek meg, hogy mi is ez.


Ténylegesen az egy csodálatos dolgot hoz felszínre. Az idő nagyon hajlékony valóság. Sokan beleragadtatok. És természetesen azt hiszitek, hogy a világotoknak szüksége van rá, hogy irányítsanak benne. De az sokkal hajlékonyabb, mint ahogy gondoljátok. Kétezer évvel ezelőtt, amikor a legtöbbetek itt volt a Földön, az idő másmilyen volt, mint most. Egy nap nem egy nap volt, mint ahogy mostanság ismeritek. Egy év nem egy év volt.


Nos, a tudósok vitatkozhatnának rajta . És azt mondanák:” Van tudományos, meggyőző bizonyítékunk arról, hogy ez az mód, ahogyan az van. Ez az, ahogyan az működik..” De emlékeztetnénk azokat a tudósokat, hogy vannak, akik akkor jöttek ide, mielőtt még éreztétek volna, hogy a Föld az egész dolog központja. Voltak olyanok, akik úgy érezték, hogy a Föld lapos volt. Voltak olyanok, akiknek olyan tudományos elképzeléseik voltak, hogy többé igaz ebben, hogy nap és korszak dologban. Tehát, a tudósaitok is meg fogják tanulni, hogy az idő nagyon flexibilis.


Az idő felgyorsul és lelassul ebben a valóságban ugyanabban az időben. Azon tűnődtök, hogy némely napon kiegyensúlyozatlannak érzitek magatokat. Kíváncsiak vagytok, hogy némely napokon alig tudjátok, hogy kik vagytok többé, mert egy részetek megpróbál az idő Régi vágányán maradni, amit ott láttok a csuklóitokon (a karórákra utal). Míg a valóság most is változik, az idő lelassul és fel is gyorsul egyszerre. Ez egy hihetetlen dolog, tehát ne ruházzatok át semmit többé, Shaumbra. Ne ruházzatok át semmit.


Adamas beszélt arról, hogy mennyire beleragadt a kristályba és hogyan próbálkozott minden eszközzel, amit csak, ismert, hogy kiszabaduljon. Ő megpróbált erővel kijutni. Megpróbálta kisírni a kifelé vezető utat, kikönyörögni. Megpróbálta kielemezni a kifelé vezető utat. Mindent megpróbált. És végül megtanulta, hogy ő csak a valóságából használt fel eszközöket.Azon túl kelett lépnie. Azon túl kellett élnie. Szó szerint ki kellett terjesztenie a valóságalapját, mert önmagát egy korlátozott létállapotba helyezte.


A kristálya mind metafora és valóság is. De az egy korlátozás volt, mint ahogy mindenki közületek most egy kristályban él... igen, abban éltek. Egy gyönyörű kristályban éltek, amelyet „ember"-nek hívnak. Annak a belsejében vagytok, azon tűnődve, hogyan tudtok azon túljutni. Megpróbáltatok kitörni. Néhányan még az életeteknek is véget vetni, azt hihetvén, hogy az majd kijuttat titeket a kristályból. De az csak egy még szilárdabb kristályba helyez benneteket, ez minden. Néhányan megpróbáltok könyörögni, kölcsönkérni, lopni, csalni, hazudni, minden utat, hogy kijussatok. De az csupán egy kicsit nagyobbá teszi a kristályt, egy kicsit keményebbé, és egy kicsit fényesebbé.


Tehát St. Germain beszélt nektek arról, hogy menjetek azon túl, éljetek azon túl, olyan meghitt bizalommal önmagatokkal szemben, hogy tudjátok, már odaadtátok magatoknak az eszközöket. Ó, az eszközök nem azok az eszközök, melyekre gondoltok. Az nem egy különleges módszer. Az nem egyfajta szertartás, melyet el kell végeznetek. Az nem egy elrejtett kulcsszó... egyik sem azon dolgokból.

Ez a bizalomról szól. Minden dolog megtestesüléséről szól. A pillanat, melyet visszahoztok önmagatok minden aspektusába, és megáldjátok, és szeretitek azt, amikor felfedezitek ezt a kulcsot. Ameddig vannak olyan részeitek és darabkáitok, melyek szét vannak szóródva, részeitek, melyeket nem szerettek, részeitek, melyek csapdába estek az energiában, nem lesztek képesek meglátni, mi is van már ott.


Ó, és haragudni fogtok ránk, és sírni fogtok, és azt mondjátok:” Tóbiás, ez valami trükkféle. Azt mondjátok, hogy az ott van, de mindenhol néztem.” Ha mindenhová néztetek volna, tekintsetek önmagatok részeire és darabjaira, amelyeket nem szerettek, amelyeket nem fogadtok el. A Rózsa Gyümölcse, a szenvedélyek szenvedélye a totális szeretet és elfogadás. Ó, nem egy intellektuális szeretetről beszélünk, hanem a szívből jövő igaz szeretetről, az igazi szeretetéről mindannak, amik vagytok.


Nos, Shaumbra, hadd beszéljünk az egyik dologról, ami valóban, valóban visszatart most benneteket. Ez nem egy nagyobb mennyiség. Ezen nem nehéz túllépni. De ott van, néha oly közel hozzátok, hogy még csak észre sem veszitek, még csak nem is látjátok.


A probléma, amiről beszéltünk a legutóbbi összejövetelünk végén- az irányítás. Nos, egy Teremtő, aki a teremtésen belül él, hajlamos arra, hogy irányítani akarja az energiáit. Szeretnétek mindent irányítani önmagatokkal kapcsolatban. És, a mai összejövetelünk kedvéért itt, engedjétek meg, hogy ne gondoljuk rátok úgy, mint akik megpróbálják irányítani a kinti világot. Az valójában inkább manipuláció. Vessünk egy pillantást az irányításra, amellyel önmagatokkal szemben éltek. Tudjuk, sokan aggódtok azon, hogy másokat irányítotok. De ez egy teljesen más téma, és szó szerint az még fel sem merül, amikor nem próbáljátok meg irányítani önmagatokat.


Nos, milyen fajta irányítások vannak?Vannak nagyon is nyilvánvalóak, egyszerűek. Megpróbáljátok irányítani a gondolataitokat. Megpróbáljátok irányítani a gondolataitokat. Azt hiszitek, hogy nem kellene egyetlen rossz gondolatotoknak sem lenni, például, mert aztán rossz emberek lesztek. Hozzáadjátok ehhez- hogy is mondanátok- a spirituális szennyeződést, ami mostanság zajlik, az éteri hulladékot, ami most az egész világon áramlik. Nos, az egy csodálatos, irányító ítélkezés önmagában. Megpróbáljátok irányítani a gondolataitokat.” Nekem nem lehetnek rossz gondolataim. Csak jók lehetnek. Csak jó dolgokat gondolhatok."


Engedjétek azt el, Shaumbra. Legyen egy rossz gondolatotok most rögtön. (nagy nevetés) Legyen egy nagy, rossz gondolatotok most.(nevetés) Gondoljunk valami olyasmire, ami tényleg rossz (újból felnevetnek). Gondoljatok valami rosszat. Ó, még ha össze is zavar titeket az, hogy valami rosszra gondoljatok. „Ó, mi van, ha oly erősek lennénk? Mi van, ha mindannyian valami rosszra gondolnánk és a tető beomlik?"


Shaumbra, ez egy irányítás, amit magatokra tettetek és talán az egyik legnehezebb dolgok egyike, amellyel önmagatok ellen dolgoztok mostanság. Megpróbáljátok irányítani az elméteket. És szó szerint az őrületbe kergetitek magatokat. Olyan sok terhet és felelősséget helyeztek az elmétekre. És aztán megpróbáljátok irányítani azt. Megpróbáljátok irányítani annak a működését. És az folyamatosan megpróbál válaszolni nektek, folyamatosan próbál szolgálni benneteket.


De az most nagyon zavaróvá és nagyon elnyűtté vált azok miatt az irányítások miatt, melyeket rápakoltatok. Olyan dolgokat mondtok: „ Nem mondhatok csúnya szavakat, mert az egy „csúnya vödörbe” kerül. És ez a „csúnya vödör” olyan naggyá válik majd, hogy át fogja venni a hatalmat a „jó vödör” felett.(néhányan nevetnek) Azt hiszitek, hogy még azt a szót sem mondhatjátok ki, hogy „sötétség". Tehát irányítjátok. És amit tettetek, az önmagatok korlátozása. Saját magatokat. Elvágjátok az energiaáramlás egy eleven készletét. Hogyan lehetnétek Energiamozgatók, ha az nem áramlik?


Vannak olyanok köztetek, akik tanfolyamat, órákat vettek vizualizálásból. Az mind irányítás. Igen, csodálatos volt. Szeressétek azt. Szeressetek a tanfolyamra járni és szeressétek a tanárt, mert az szolgált benneteket. De most engedjétek el azt az irányítást. A vizualizáció egyfajta irányítás. Azt hiszitek:” Csak egy jó Földet vizualizálhatok."


Álljatok meg itt egy pillanatra itt, és vizualizáljatok egy nagyon rossz Földet. (nagy nevetés) egy nagyon szennyezettet, amit álnok lények árasztanak el és irányítás... ó, ez az, amilyen most.(még nagyobb nevetés) Nos, látjátok, amit már megteremtettek itt! Megpróbáljátok irányítani a vizualizációitokat. Szó szerint fogtok egy gyönyörű, egy nagyon hatalmas fajta vonalat az energiaáramlás számára, és egy kicsire korlátozzátok azt.


Ez egy kissé, az olyan, mint a lefolyócsatlakozó otthon. Először nyitott, megengedi az energiának, hogy keresztül áramoljon rajta, nem törődve azzal, hogy azon rossz energiák mennyire bűzlenek (nagy nevetés). De aztán egy kis idő múlva a csatlakozó bedugul, és a cső belseje egyre kisebb, és kisebb, és kisebb. És végül egy nap egyáltalán nem is működik. És aztán tudjátok, mi történik. Hívnotok kell egy vízvezeték- szerelőt. Ez az, amiért itt vagyunk.(kuncogás)


Shaumbra, álljunk meg itt egy pillanatra. Nos, ez az azon túl való élet. Lehet, hogy néhányótok nem érzi kényelmesen magát ezzel kapcsolatban. Elhagyhatjátok most rögtön, ha ezt akarjátok. Vizualizálni fogjuk. Majd lehetővé tesszük egy nagyon sötét és kopár Föld képét, hogy bejöjjön. Meg tudjátok tenni? Fáj, tudjuk. De van ennél több is- egy olyan Föld, amely szomorú... egy Föld, ami sötét... egy Föld, amely szenved... egy Föld, ahol irányítás van, egy személy irányítja a másikat.


Megengedtétek magatoknak, hogy érezzetek vagy elképzeljetek a valóságot, amely létezik. Van egy aspektusa a Föld bolygónak, melyen éltek... van egy réteg vagy más- ahogy mondanátok- dimenzió, ahol ez létezik. Ez egy lehetőség. Az nem valósul meg a Föld színészei által. Ez valahol a színpadon kívül állítódik be. A jellemzői behozatalra kerülnek a Föld ezen gyönyörű játékszínpadán olykor. A szomorúság, a sötétség, a szenvedés részei jönnek be. De ez nem azért van, mert az emberek azt vizualizálják. Ez nem azért van így, mert az emberek most ráfókuszálnak. Azért van, hogy vannak kiválasztódó elemek a tapasztalásra.


A lényeg itt, Shaumbra, hogy megpróbáljátok irányítani- nem csupán a gondolataitokat- hanem az álmaitokat is, a kreativitásotokat. Talán jó okaitok vannak arra, hosszú ideje tanuljátok, igazán mennyire hatalmasok vagytok. Tehát, mit csináltatok?Elkezdtetek kontrollálni, ahelyett, hogy teremtenétek. Elkezdtétek korlátozni magatokat, ahelyett, hogy felnyílnátok.


Megpróbáljátok irányítani a testeteket. És aztán az bajba sodor benneteket. Megpróbáljátok kontrollálni a külsőtöket. Állandóan ezt teszitek azzal, ahogyan tisztogatjátok magatokat, ahogyan öltözködtök. Megpróbáltok irányítani az összes aspektusotokat.


Álljatok meg egy kicsit, és egy pillanatra engedjétek el az irányításokat. Engedjétek el azokat. Vessetek egy pillantást a valódi Énetekre, inkább, mint arra az aspektusotokra, amit a tükörben láttok. Lássátok azt, akik valójában vagytok. Néhányan irányítotok és azt mondjátok:'Úgy kell tennem, mintha jól néznék ki' (nevetés) Néhányotok másfajta irányítással bírnak, és azt mondják:' Egyáltalán nem vagyok jóképű.' Irányítjátok magatokat. Meghatároztok egy energiát és aztán abban hisztek és ragaszkodtok hozzá és az is ragaszkodik hozzátok. Kontrolláljátok azt, hogyan nézzetek ki. Ó, óriási irányítás ez.


Látjátok, hogy St. Germain is beszélt a hipnózisról, a rétegekről. Olyan hihetetlen irányítások vannak, amelyekbe belementek. És aztán irányítjátok azt még tovább önmagatokon belül. Tehát ha a divatipar irányítása szerint éltek... az egyik kedvencem, ami felbosszant. Az én időmben egy egyszerű köpenyt hordtunk. És talán egy nap visszatérünk ehhez.


De vannak irányítások, melyekbe belementek. Engedjétek el azokat az irányításokat. Tegyetek úgy -- mint ahogy Cauldre tesz -- alig felöltözve egy napon (nagy nevetés) Előzetesen egyetértett azzal, hogy ezt mondjuk. Hagyjatok fel azzal a próbálkozásotokkal, hogy kontrolláljátok a külső megjelenéseteket. Egy nap felkeltek és úgy öltözködtök, ahogy akartok, nem pedig úgy, ahogyan irányítjátok önmagatokat, hogy öltözködjetek... értsétek meg.


Megpróbáljátok irányítani a testeteket. Megpróbáljátok irányítani a biológiai folyamatokat, melyek most zajlanak. Úgy tesztek néhanapján, hogy jól érzitek magatokat, mikor nem is így van. Letagadjátok, hogy bizonyos részeitek fájnak. Ó, időnként teljesen összeomlotok,és aztán egy szomorú pillanatban beismeritek. De, Shaumbra, megpróbáljátok irányítani a testeteket.


Megpróbáljátok ráerőszakolni a gyógyítást önmagatokra és az nem fog működni, nem ott, ahol most vagytok. Az erővel gyógyítás nem fog működni. Megpróbáljátok manipulálni a testeteket. Pedig az tudja, mit tegyen. Kijelölitek azt egy módon. Teremtők vagytok. Főmérnökök. Kijelölitek azt egy módon. A testetek már tudja, hogy mit tegyen. Annak nincs szüksége többé az irányításotokra. Hagyjatok fel az irányítással. Hagyjátok azokat.


Megpróbáljátok irányítani a spiritualitásotokat. És ez az egyike a legnehezebb dolgoknak. Megteremtettétek ezt az egész dolgot a spirituális lényetekkel kapcsolatban, és ez egy gyönyörű dolog. De most megpróbáljátok irányítani azt azzal kapcsolatban, hogy mi a helyes és mi a helytelen. A spirituális lény azt mondja, hogy bizonyos ételeket ehettek és bizonyos dolgokat tehettek. Próbáljátok meg azt elengedni. Próbáljatok meg valami olyasmit tenni- amire azt mondanátok- hogy rossz. Próbáljatok ki más módot.


Megpróbáljátok irányítani az Istenről alkotott elképzelést. De amint ezt teszitek, megpróbáljátok korlátozni Isten közvetlen természetét. Megpróbáljátok irányítani, hogy ki és mi is Isten. De tudjátok... nem tudjátok. Nem akarjátok tudni a fejetekben; egyszerűen érezni szeretnétek és a Szellemmel lenni.


Elméleteitek vannak. Magatokévá teszitek azokat. Sokszor beszélgettek velük a barátokkal és a családdal kapcsolatos elméleteitekről. Korlátozzátok a Szellem természetét, részben a félelem miatt, részben pedig az irányítások miatt. Engedjétek el Isten irányítását. Hagyjatok fel azzal, hogy megpróbáljátok meghatározni azt. Csak legyetek a Szellem azon energiájában. Irányítjátok azt ezen egész dolgon keresztül, amit a múltban tettetek, mostanság nem annyira, de ez az egész dolog Istennel és a Sátánnal kapcsolatban, irányítjátok azon dolog természetét arról, hogy mit gondoltok helyesnek és mit helytelennek.


Kontrolláljátok ezt az egész dolgot a bőségetekkel kapcsolatban, a belső és külső bőségeteket. És azt mondjátok: 'Csupán ennyi van. Csak ennyire vagyok jogosult. Csak ennyire vagyok érdemes.” Irányítjátok azt. Képzeljétek el, milyen is lehetne felháborítóan gazdagnak lenni! De még mindig szabályozzátok azt. Kéritek egy részről ( a bőséget), de még mindig szabályozzátok azt.


A valóságotok mostanság olyan szabályozások sorozatára lett beállítva, melyeket önmagatokkal kapcsolatban birtokoltok. Az egyik legelképesztőbb dolog, hogy oly nagyon szabályozzátok magatokat, hogy még azt sem engeditek meg magatoknak, hogy mérgesek legyetek. Azt mondjátok, hogy spirituális ember vagytok. „Isten nem dühödik fel.” Nos, Isten igenis feldühödik. Isten megengedi azt. Isten megtestesít azt . Isten szeret mérges lenni,(halk nevetés innen-onnan) de annak nem kell azon a módon manifesztálódnia, amelyet ártalmasnak tartanátok mások számára.


Megpróbáljátok azt belül tartani. Shaumbra, csináljatok valamit az elkövetkezendő harminc napban. Ne próbáljátok meg benn tartani. Próbáljátok meg valakinek pontosan kifejezni, hogyan éreztek. (halk kuncogás) Megpróbáljátok szépítgetni a szavaitokat. Megpróbáljátok kontrollálni. Azt mondjátok:” Nos, szeretetből teszem ezt.” De ez egyáltalán nem szeretet. Fojtogatjátok önmagatokat és szó szerint fojtogatjátok azt a másik személyt.


De most azt mondjátok: „Tóbiás, nos ha ezt mind kipróbálnám egyszer, ha elengedném az összes irányítást, akkor lehet, hogy kisétálnék az ajtón és megvernék valakit.(néhányan nevetnek) Akkor lehet, hogy valami olyasvalamit mondanék valakinek, amit már régóta szeretnék megmondani neki, de nem tettem, mert nem akartam megsérteni őket.” Valóban, micsoda csodálatos tapasztalás... micsoda megtiszteltetés... nyitottság... hogy engeditek az energiákat áramolni korlátok nélkül!


Azt mondjátok: ' Ha elengedném az irányításokat, tudom, hazaszaladnék és felfalnám a hűtőt, az összes csokit... az összes tortát... pitét... és csokis aprósüteményt... talán egy pohár borral is leöblíteném ( nagy nevetés). Nekem szabályoznom kell magamat, Tóbiás. Kontrollálnom kell magamat. Irányítanom kell a testemet, ha azt szeretném, hogy az ne tegyen mindenféle nevetséges dolgot velem. Nekem társadalmilag megfelelően illedelmesen kell viselkednem. Nekem... nem engedhetem ki azokat az apró zajokat nyilvánosan mindenki előtt (nagy nevetés). Nekem szabályoznom kell magamat.”


Shaumbra, nem kell kontrollálni egy dolgot sem többé. Nos, ez egy nagy lépés. Ez egy óriási lépés. Ez egy olyan lépés, amit a legtöbb ember még el sem tud képzelni. De mi most ennél a pontnál vagyunk. El tudnátok engedni azokat a kontrollokat?


Mik a kontrollok? Mi a szabályozás? Nos, az az energia egy limitálása. Ez a belső lény egy olyan módja, mely szó szerint megpróbál ragaszkodni a saját identitásához. Amint mondottuk korábban, a Régi Energiában minden entitás személyiség megpróbálja majd megvédeni a saját énjét... értsétek meg.


A történetetek megpróbálják megvédeni önmagát most, az aspektus, amely most versenyt fut, azt mondván: „ Tóbiás nem tudja,miről is beszél egyáltalán ma. Úgy fogok tenni, mintha elengednék egy-két kontrollt, azokat, amiket nem szerettem. De ha elengednénk minden irányítást, mi történne? Milyen bolondot csinálnánk magunkból? Miféle dolgok jönnének az életünkbe akkor? Mit szólnának mások?” El kell mondjuk, hogy ők már most is ezt mondják, úgyhogy nem számít.(nagy nevetés)


A szabályozások az energia korlátozása. Azok korlátozzák az energiát. Ténylegesen szó szerint lelassítják az energiát. Szó szerint lelassítják az időt. Korlátozzák a helyet.


Nos, amivel ma idejövünk hozzátok a kéréseteken felül, a Shoudotok energiáján felül, az az, hogy el kell mondjuk: „Itt az idő, hogy el engedjétek a kontollt.” Nos, amikor ezt teszitek, a dolgok meg fognak változni. Adamas megkérdezett titeket a múltkori összejövetelünkön:” Vajon készen álltok-e az igazi változásokra? Készek vagytok-e megbízni önmagatokban fenntartás nélkül?"


Amikor elengeditek a szabályozásokat, megértitek, az a bizalom. Most a bizalommal repültök. Minden pillanatban önmagatok iránti színtiszta bizalommal működtök. Bíztok-e a Szellemetekben és önmagatokban annyira, hogy el tudjátok engedni a jelképes irányításokat és a szó szerinti kontrollokat? El tudnátok azokat engedni?


Nos, harcolni fogtok értük. Azt fogjátok mondani: 'Nekem kellenek bizonyos szabályozások, hogy megtegyek bizonyos dolgokat.' Arra fogunk kérni, hogy nézzétek meg mindegyiket azok közül. Tényleg szükségetek van rá? Azt fogjátok mondani:” De nekem kell egy bizonyos mennyiségű kontroll, amikor éppen az autómat vezetem.” Vagy nem? Nem fogjuk megválaszolni most a kérdést.


Azt fogjátok mondani:” Nekem szabályoznom kell bizonyos dolgokat a folyamataimmal kapcsolatban. Attól a pillanattól, hogy reggel felkelek, szabályoznom kell az időt, hogy ott legyek az irodában, amikorra úgy gondolom, hogy ott kell lennem.' Amikor úgy gondoljátok! Micsoda burkolás... micsoda hipnózis, melybe beleestetek!


És akkor azt mondjátok: 'De, Tóbiás, ha nem vagyok ott időben, akkor kirúgnának. És ki fogja akkor kifizetni a számláimat?” Ah, egy másik szabályozás, amibe beleszaladtunk, egy kontroll, ami azt mondja: ' Nekem dolgoznom kell, hogy kifizessem a számláimat.” Először is, ki mondja azt, hogy nektek ki kell fizetni a számlákat?(nevetés)Ki mondja, hogy a bőség nem jön el sokféle más módon, ami megkönnyíti az energiák megfelelő cseréjét, aminek meg kellene történnie?


De látjátok, a kontrollok, a hitrendszerek, a burkok, a hipnózis... hatással vannak rátok. Mit csináljatok velük kapcsolatban? Szeressétek azokat. Szeressétek őket. Áldjátok meg és most engedjétek el őket. Engedjétek elmenni azokat.


Mi lenne, ha a körülöttetek lévő dolgok kontrollja nélküli életet élnétek , ha mindazon energia, energiák tömege kontrollja nélkül , amit valaha is irányítottatok? Kimerít, hogy látom ezt. Ez az egyik oka annak, Shaumbra, hogy nehéz közel menni a valóságotokhoz.


Néha távol kell maradnunk a háttérben, az energiatömeg miatt, melyen keresztül mentek, és az energia manipulációja miatt, amit tesztek, az nagyon kimerítő még a mi energiánknak is. Nem vagyunk elkülönülve tőle. Közel vagyunk hozzátok. Óriási mennyiségű energiát használtok fel, hogy a valóságotokban éljetek azon szerkezetek kontrollja alatt, melyeket birtokoltok, hogy a valóságotokban éljetek annak az illúziójával, a hiteivel és a hipnózisaival.


Megkérdeztünk titeket korábban:” Készen vagytok-e elhagyni a tömegtudatot?” És azt mondtátok: 'Igen.' a legtöbben. És azóta veletek dolgozunk azon. De most elértünk egy pontra , hogy azt mondjuk: „Engedjétek el a szabályozásotokat.” Természetesen néhány kihívással jár majd.


És újra nagyon is tisztán fogunk emlékeztetni benneteket. Nem arról beszélünk most, hogy próbáljátok meg a külső világotokat szabályozni. Ez arról a kontrollról szól, melyet önmagatokkal kapcsolatban birtokoltok. Ne aggódjatok azzal kapcsolatban, amit ti a külső világotok szabályozásának neveztek. Ne kezdjetek versenyezni, hogy hogyan szabályozzátok a családotokat. Igen, ezt teszitek, de az most nem fontos. Abban, sem, hogy hogyan irányítjátok a barátaitokat... ez mellékes.


Ha egyszer elengeditek önmagatok kontrollját, akkor a dolgok nagyobb része is elengedésre kerül. Ha megpróbáltok más módokon dolgozni, vagy más szavakkal, a külső kontrolljának elengedésével először, ez egyszerűen csak még mélyebbre fog darálni benneteket. Ez a belső szabályozásról szól, az elme kontrolljáról, az érzékeléseitek szabályozásáról.


Annyira pontos szabályozásotok van a víziótokkal kapcsolatban most, hogy nem vagytok képesek meglátni engem. Itt vagyok. Annyira közel vagyok hozzátok. De kontrolláljátok a szemeiteket. És amint haladtok előre a biológiai éveitekben, még keményebben próbáljátok meg szabályozni a víziótokat. Azt mondjátok: ' De nekem energiát kell tennem a szemeimre, hogy még mindig szemüveg nélkül tudjak olvasni, tehát még mindig távolra is láthassak". Vagy valójában, Shaumbra, talán most kontrollált energiák sokaságát és tömegét külditek a szemetekhez, és egyszerűen azok már kiabálnak azért, hogy szabadok legyenek.


Talán először kicsit homályos lesz, amikor elengeditek a szabályozást. Talán az izmok majd pihenni fognak egy kicsit, annyira keményen dolgoznak. De aztán bepánikoltk és azt mondjátok: 'Ó, Tóbiás, nem tudod, miről beszélsz. Elengedem a szabályozást, és most a látásom tényleg homályos.” De talán homályosság egy új tisztulás előtt jelenik meg, mely multidimenzionális látáson alapul... értsétek meg. Annyira profin szabályozzátok minden érzékeléseteket, és annyira pontosan. Megpróbáljátok fenntartani azt a szabályozást most időben, amikor az egyáltalán nem helyénvaló, hogy fenntartsátok.


A gondolatok... tényleg, Shaumbra, nem csak viccelünk. Tényleg, menjetek ki és gondoljatok valóban megragadt gondolatokra.(néhányan nevetnek) Oly rég volt. Szükségetek van arra az ünnepre. Szükségetek van egy kicsit a „rosszra” gondolni. Ez olyan, mint az elfojtott, büdösödő energia, melynek arra van szüksége, hogy elengedjétek. Annak szüksége van a szeretetetekre is.


Ami talán számomra az egyik legcsodálatosabb dolog a Shaumbrával kapcsolatban- a teljes elkötelezettségetek, a totális felajánlásotok erre a hihetetlen munkára, amit most tesztek, ami elvezet titeket ehhez a dologhoz, hogy csak „világos” dologra gondolhattok, és nem gondolhattok „rossz” dolgokra. Csak „jóra” gondolhattok, mert ha „rossz"-ra gondoltok, bizonyára felrobbantjátok majd a világot. Értsétek meg, azt kértük tőletek néhány perccel ezelőtt, hogy gondoljatok „rossz"-at a Földdel kapcsolatban. A Föld még mindig itt van. Nem robbant fel.


Most egy fajta tudatosság mögé megyünk és egy új fajta tudatos Új Energiájú teremtésbe, ahol nem kell aggódnotok azzal kapcsolatban, hogy mit gondoltok. Az elme mögé megyünk. A korlátokon túlmegyünk. A bizalom ezen területére hatolunk. A kiterjedt létezés nyitott, szélesen, nagy kiterjedésűen felruházott fajtája felé haladunk.


De el kell engednünk a szabályozásokat. És magatokat állandóan nagyon is jól szabályozzátok... oly nagyon jól, minden kis dolgot. És újra (elmondjuk), kontrolláljátok magatokat- feledkezzetek meg a külső világról- hogy hogyan szabályozzátok önmagatokat.


Annyira kontrolláljátok a pénzeteket, hogy az ténylegesen kárt okoz. Fáj, ahogyan ránézünk. Olykor nevetünk, néha sírunk. Szabályozzátok. Azt hiszitek, hogy a pénznek van energiája. Kontrolláljátok. Nézitek a csekkfüzeteteket, és kontrolláljátok. Nos, azt mondjátok:” Tóbiás, nekem meg kell tennem. Irányítanom kell. Ki kell egyensúlyoznom a csekkfüzetemet. És minden pennyre oda kell figyelnem. És költségvetésen belül kell maradnom."


Ez annyira fárasztó, Shaumbra, annyira korlátozó, annyira nem a Teremtőhöz való, annyira régi energia. Hagyjatok fel a pénzetek szabályozásával. Engedjétek, hogy hadd dolgozzon az számotokra. Fogjatok egy pár dollárt... dobjátok a földre( nevetés) Valóban annyira kitömitek a pénztárcátokat. Az fáj nektek, néha, hogy szétnyissátok a pénztárcátokat. Azt hiszitek, hogy minden pénzenergia eltávozik tőletek? Nem, ha abbahagyjátok a kontrollt, az visszajön olyan módokon, amiket még csak el sem tudtok képzelni.


Azt mondjátok: 'De nekem nincs megfelelő képzettségem. Nincs a pénzügyi piacról tudásom.' Ilyen szabályozásokat raktok magatokra, ilyen korlátokat, melyeket birtokoltok és belementek! A financiális energia valójában az egyik legkönnyebb dolog, hogy visszajuttassátok az áramlásba.


És intenzíven dolgozunk most néhány Shaumbrával, hogy ezt megtegyék. Birtokolni fogjuk ezt az egész Shaumbra támogatást, ahol a pénzenergia edényének egy óriási kontrollálatlan fajtája van, mely ki és be fog áramolni. De el kell engednetek a Régi szabályozásokat, a Régi hiteket. Gondoljatok valami rosszat a pénzzel kapcsolatban egy kis ideig (kuncogás).


Valóban, Shaumbra, arra fogunk kérni titeket ezen egész hónapban: „Gondoljatok valami rosszra:” (további nevetés a közönség soraiban). Tudjuk, lehet, hogy vannak, akik egyáltalán nem értik, hová is jutunk ezzel. Annyira kontrollálnak minden energiát önmagukkal kapcsolatban. Azt hiszik, majdhogynem nekik mindig „jó”-ra kell gondolniuk. Mindig a legszentebb és tiszta gondolatokra kell gondolniuk. És soha nem szabad „rosszra” gondolniuk. Most önmagatok kontrolláljátok, ha ezt teszitek. Most önmagatokat szabályozzátok. Csak éppen drasztikusan korlátoztátok azt az energiamennyiséget, amely bejön.


Az energia semmi más, mint lehetőség. Nincs rajta egy jel. Nincs rajta vibrációs lenyomat, amíg a tudatosságotk be nem hozza azt a valóságba. Igenis gondolhattok valami rosszra, sötétre, még borzalmasra is. És ahogy mindig is teszitek....(nevetés) csak úgy tesztek, mintha nem... ez a szabályozás egy másik formája. De most megtehetitek. Felhatalmazásotok van rá, hogy ezt tegyétek. És nézzétek meg, mi történik. A sötét nem sötét. A rossz nem rossz. És a fény sem fény. Ez a tiszta, isteni energia áramlása... kontroll, limit és korlátozás nélkül .


Engedjétek el az összes kontrollt, Shaumbra, az összeset önmagatokkal kapcsolatban. Ne szabályozzátok a pénzt. Ne szabályozzátok a testeteket. Ne szabjátok meg, hogy mit egyetek. És különösképpen ne kontrolláljátok, hogy mit gondoltok.


Ne szabályozzátok azt, hogy mit beszéltek a következő hónapban. Ez a valódi házi feladat. Ne szabályozzátok azt, és figyeljétek meg, hogy mi történik. Ó, néhányotokat ez fel fog rázni!(nagy nevetés). Mondjátok ki azt. És amikor kimondjátok, érezzétek úgy, ahogy éreztek. Érezzétek, amint az energiák keresztül áramlanak. Érezzétek, hogy milyen sokan lezáródtatok és, mennyire elfojtottátok és elrejtettétek hosszú idők óta.


Annyira teli vagytok félelemmel azzal kapcsolatban, hogy engedjétek magatokat kijönni abból, hogy kontrolláljátok önmagatokat. Annyira féltek, hogy megsebezhettek egy másik személyt. Nem tudjátok (megsebezni). Higgyetek nekem, nem tudjátok (megsebezni). Nem tudtok megsebezni egy másik személyt, abban a tudatosságban nem, amiben most vagytok. Ez egy Régi Energiájú jellemző. Igen, még mindig vannak emberek, akik meg tudják sebezni egymást, és őket is megtudják sebezni. De ti túlléptetek azon. Ez arról szól, hogy a kerítés mögé álltok.


Figyeljétek meg, mi történik, amikor korlátok nélkül nyitjátok ki a szátokat. Ó, féltek. Féltek:' De , Tóbiás, ha valami olyasmi fog kijönni a számon.' Nézzétek meg, mi történik. Érezzétek az energiákat. Figyeljétek meg annak a tökéletességét, ami történik. Hagyjátok abba a szabályozást.


Néhányan szeretnétek, ha a Szellem megszólalna bennetek és rajtatok keresztül, de még mindig kontrolláljátok azt. Csak nyíssátok fel. Engedjetek mindent felnyílni, Shaumbra. Az egy másik tapasztalás lesz. Meg fogjátok érteni, mennyire vissza voltatok fogva, mennyire blokkoltátok magatokat, mennyire birtokoltátok ezeket a Régi Energiákat, melyek korlátoztak titeket.


Hoztunk ide vendégeket ma korábban. Azt szerettünk volna, ha hallják, hogy mi történik. Szerettünk volna, ha érzitek az energiájuk intenzitását. Ez az, amit a pszichológiai fogalmatok szerint a „szülői éneteknek” neveztek. Itt van ebben a teremben, körbevéve benneteket, a szülői én.


Most nem a szó szerinti szüleitekről beszélünk, jóllehet olykor archetipikus energiával azonosítjátok őket. De ez a szülői én a részetek, ami azt mondja: 'Ne tegyétek ezt. Ne tegyétek azt. Megsérültök, ha ezt teszitek. Nem tehetitek meg azt. Ezek a szabályok. Engedelmeskednetek kell nekik, vagy másnak.” Ott van ez az energiamátrixotok, mely bennetek felépült, a szülői én.


És a szülői én elég őszintén belefáradt a saját szerepébe most. Erre nincs többé szükség. Az Új Energiának, mint az Istenembernek, nincs szükségetek a szülői énre soha többé. Nincs szükségetek arra a körültekintő, szerető, de szabályozó energiára körülöttetek soha többé. A szülői én jön ma ide, hogy megkapja a papírjait, az elbocsátó levelét tőletek. A szülői énnek arra van szüksége, hogy tudatosan elengedjétek. És azt szeretné, ha elengednétek. Vissza szeretne menni az isteni lét tiszta állapotába. Nem akar többé abban a szülői szabályozó energiában csapdában lenni.


Nincsenek szabályok az Új Energiában. Nincsenek szabályozások, ahová menni fogunk. Nincsenek korlátok azzal kapcsolatban, kik vagytok, mit tehettek.


Nos, Shaumbra, magatokkal hoztátok a papírt. Nem tudtátok, de ezt tettétek. Elhoztátok magatokkal. Csupán az aláírásotok kell nekik. Csak arra van szükségük, hogy átadjátok a ti szülői éneteknek az elbocsátó leveleket. Leszolgálták már az idejüket veletek. Túlléptek az idejükön.


Csak képzeljétek el magatokat, amint aláírjátok, ha azt választjátok, hogy nem birtokoljátok a szülői ént, amely többé nem szabályozza az életeteket. Megtették vele. Nem akarnak többé kontrollokat. Tudják, hogy az nem szolgálnak benneteket. A szerető szülői részük, és a részetek, tudja, hogy nincs többé rá szükségetek. Nos, bármikor, amikor készen álltok, egyszerűen írjátok alá. Engedjétek el a szabályozásokat.


És újra egyike ezen dolgoknak. Ez ugyanaz a dolog, amiről beszéltünk a bizalommal kapcsolatban. Nem tudtok megtenni néhányat. De itt az ideje, hogy elengedjetek minden szabályozást, azokat a kontrollokat, melyeket önmagatokkal kapcsolatban birtokoltok, a korlátaitokat, amelyeket magatokra pakoltatok.


Beállítottátok ezt a csodálatos illúziót, melyet szabályoztok, ami azt mondja, hogy egy bizonyos életkorban vagytok. Engedjétek el azt a kontrollt. De azt mondjátok, amikor a tükörbe néztek és látjátok az életkort. Engedjétek el a kontrollt. Az nem szolgál többé benneteket. Szó szerint írjátok alá annak a papírjait is. Mondjátok: „Drága Életkor-szabályozás, Életkor-én, én most befejezem. Elengedlek.”


Az a szabályozó energia, melyet birtokoltok... amit néhányan igazán szerettetek játszani... amelyet igazán szerettetek néhányan túlszabályozni... most ténylegesen visszafelé sül el rátok nézve... az a kontroll, amit birtokoltok a nemetekkel kapcsolatban: ' Férfi vagyok. Nő vagyok.' Kontrolláljátok azt az energiát. És most már nem azok vagyok többé. Írjátok alá azokat a papírokat is.


Engedjétek el a maszkulin, korlátozott energiákat vagy a nőit. Többé már nem nő vagytok, még ha úgyis néztek ki. Amikor elengeditek a szabályozásokat, azt mondjátok: „Ó, amindenit, nő vagyok. Rossz helyen fogok szőrzetet növeszteni.( nevetés) Férfiasan fogok kinézni, mély hanggal, olyannal, mint amilyen Cauldrének is van.” ( folyamatos nevetés). Ez egy formája a szabályozó kontrollnak. Engedjétek azt el. Talán... talán... talán... még nőiesebb leszel, gyönyörű, de olyan nő, aki beintegrálja a férfias energiákat, melyekre szükségetek van az erő miatt, a maszkulin energiákra szükségetek van az egyensúly miatt.


Engedjetek el minden szabályozást, a kontrollt, ami azt mondja, hogy most egy bizonyos fizikai hátrányotok van. Engedjétek el azt a kontrollt. Engedjétek meg magatoknak, hogy átváltozzatok a fizikai lényetek egy tiszta állapotába. Törjétek le a szabályozásaitokat a következő harminc napban. Nézzétek meg közelről- hogyan szabályozzátok az életeteket. Az rettenetes. Sok-sok jegyzettömböt fogtok venni,(nevetés) hogy leírjátok minden szabályozásotokat. Újra (elmondjuk), ez nem arról szól, hogy másokkal kapcsolatban aggódjatok. Ne aggódjatok azzal kapcsolatban, hogyan kontrolláltok másokat. Az természetesen távozni fog.


Mindez ahhoz vezet, Shaumbra -- hogy elengedjétek a kontrollokat, hogy hagyjátok elmenni a történeteteket, megáldva minden részeteket és engedjétek meg az energiáknak, hogy megszerkesztetlenekké, szabaddá váljanak és nyitottá- ez olyasvalamihez vezet, amiről mindannyian beszélni fogtok és írni és tanítani fogjátok másoknak. Úgy hívjuk, hogy „szinkronisztikus élet", „ Shaumbra, szinkronisztikus élet". Mi az? Amikor többé nincs kontroll az elmétekben. Az isteni, belső tudásotokból fakad, ahol nem próbáljátok szabályozni az életeteket. Csak egyszerűen élitek azt. A szinkronisztikus élet az, amikor valóban eljön minden hozzátok, minden energia, amire valaha is szükségetek van.


Beszéltünk erről ezelőtt. Volt egy elmélet. És most itt az ideje, hogy betegyétek azokat a valóságba. Minden hirtelen ott van. Nem kell azt beszabályoznotok a valóságba. Az megjelenik, hogy benneteket szolgáljon. A szinkronisztikus élet ott van, amikor minden forrás, eszköz, és csepp energia ott van a megfelelő időben, lehet, nem előtte, hanem mindig a megfelelő időben.


Az emberek... az egybeesések (véletlenek)... minden szinkronisztikussá válik. Az csak van. Felülmúlja még a magyarázatot is, és természetesen szembeszegül az analízissel. Az a kontrollon túl van és most áramlásba megy át. A szinkronisztikus élet az, ahol minden annyira helyénvalóan történik, könnyedén és istenien a pillanatban, ahol a holnap félelme távozik, a múlt bűntudata elengedésre kerül. A szinkronisztikus élet az, ahol minden egyszerűen jelenik meg előttetek, majdhogynem a ritka levegőn kívül.


A szinkronisztikus élet, Shaumbra, az, amikor a válasz ott még azelőtt ott van, mielőtt a kérdést feltennétek. Ez a valódi szinkronicitás. És ez az, amelyet már néhányan elkezdtetek tapasztalni és mindannyian tapasztalni fogtok. Ez az, amikor az még előtte ott van, mielőtt szükségetek lenne rá, mielőtt megtörténne. Ez a szinkronisztikus élet. Még többet is fogunk beszélni erről a Shaumbra következő összejövetelén.


De egy pillanatra engedjétek el kontrollokat. Érezzétek a szinkronisztikus élet energiáját... az életetekét... kontrollok nélkül... korlátok nélkül... ahol minden egy áramlásban van. Belőletek árad. Nem mások által van beállítva. Ez a ti áramlásotok. A ti isteniségetek, valóban idehozva a Földre, a Földön létezve.


Az emberi körülményeitek számára állítottatok kontrollokat, mert ezt kellett tennetek. Emlékezzetek egy hosszú, hosszú időre, amikor a Földre inkarnálódtatok, annyira nehéz volt megtartani az energiátokat ezen a bolygón az anyagban. Az irányítások pontosan megmunkált sorozatát állítottátok be, ami itt tudott tartani benneteket, ami jelen tudott tartani titeket a Földön. Azokra a szabályozásokra építettetek. De most itt az idő, hogy elengedjétek azokat. Nincs szükségetek azokra a szabályozásokra, hogy az energiátok teljesen jelen legyen itt a Földön és más helyeken egyidejűleg.


Shaumbra, az utazás olykor nehéz lehet, mert ti vagytok az elsők, akik ezen keresztül mentek. Az utazás oly kifizetődő, mert ti vagytok az elsők. Az utazás megszentelt, mert ott jönnek mások utánatok, utánatok tanulnak a szinkronisztikus életről, a szinkronisztikus útról. Mások szintén át fognak jönni azon a hídon, és megtanulják, amit ti megtanultatok a legnagyszerűbb tanítóktól és legnagyszerűbb mesterektől mind közül... azaz tőletek.


És ez így van.


Fordította: Halász Andrea