TÓBIÁS ANYAGOK


Megtestesülés Sorozat:

SHOUD 12: „A tisztánlátás ajándéka” -Tóbiás szereplésével


Bemutatásra került a Bíbor Körben

2005. július 16.És ez így van, drága Shaumbra, hogy összegyűltünk az Új Energia ezen osztálytermében. Ó, oly édesen és annyira lágyan hoztatok ide bennünket ezen a napon, nem is sejtve mi jön (néhányan nevetnek). Szó szerint az energiahullámainkon, energiaszekereinken ülve érkeztünk ma ide. Ó, igen, hetek óta ott voltunk veletek, mielőtt még idejöttetek volna. Ott voltunk veletek ezen elmúlt néhány napban.


De most valóban veletek lehetünk, nemcsak a mellettetek lévő ülőhelyen vagy mögöttetek helyet foglalva, hanem ott ülünk bennetek is, mert olyan messzire jöttetek. Lehetővé tettétek a teljes megtestesülést. Annyira megnyíltatok és elengedtétek a félelmeket, hogy bármit meg tudtok testesíteni félelem nélkül. El tudtok fogadni bennünket. Be tudtok fogadni bármit a teretekbe, a valóságotokba, azon félelem nélkül, hogy az majd elvesz tőletek, azon félelem nélkül, hogy az majd megzavar benneteket, anélkül a félelem nélkül, hogy az valahogy megsemmisít majd titeket. Ó, ez az Istenember igazi ismertetőjegye, amikor úgy tudnak megtestesíteni, mint ahogy ti teszitek most.


A bensőtökből szólunk. Ott beszélgetünk mindenütt körülöttetek. Ez egy drága pillanat, amit megosztunk itt veletek a Shaumbrák ezen éves összejövetelén mindazokkal, akik ebben a teremben vannak, mindazokkal, akik most hallgatnak bennünket, mindazokkal, akiket megérint a Shaumbra ezen energiája, mely ez idő alatt bejön.


A Shoudunk ma egy kicsit másmilyen talán, mint amihez hozzászoktatok. Valójában ez mind tőletek függ. Rajtatok múlik mindez. Most itt összegyűlve ebben a teremben veletek vannak a Jel, Ohamah, a Fehér Sas, a Tanács és Quan Yin energiái. Valóban, van itt egy energia, mely behívja Máriát- Mária azon áldott, megszentelt, női energiáját- ebbe a terembe. Mária ezen föld anyaenergiája. Még az őslakosok, az Első Nemzet népe is Mária ezen energiájába csatlakozott bele. Máshogy hívták őt, de ugyanaz a lény volt. Mindez az energia idejön, hogy beáramoljon a terembe, hogy velünk legyen ezen sorozat 12. Shoudjában.


Most bejövünk és összegyűjtjük a Shaumbra energiáját a Shoud számára. Ezek valóban a ti szavaitok, a ti energiátok, a ti tudatosságotok. Mi csak egyszerűen összegyűjtjük ezt és támogatjuk. Itt vagyunk, hogy szolgáljunk benneteket. Oly gyakran érzitek- és már napokkal előtte- hogy miről is lesz szó, mert az ti vagytok. Ez ma egy kicsit másmilyen, mert van két feljegyzés, mely ezen 12. Shoud számára íródott. És még nincs eldöntve, melyik lesz idehozva (néhányan nevetnek).


Van két feljegyzés, Shaumbra. Az egyiket fogjuk ma idehozni, nem mind a kettőt. Az egyiket hozzuk majd ide. Tőletek függ ezen Most pillanatában. Legyetek tisztában ezzel kapcsolatban. Legyetek tisztában vele. Ez tőletek függ. Vegyetek egy mély lélegzetet. Nos, lehet, hogy azt szeretnétek, ha leírnánk, mi ez a két feljegyzés. És mi nem tudjuk (ezt megtenni). Annak a ti érzésetekből kell jönnie.


( Itt váratlan változás az energiában):


Namaste... namaste... namaste. Én, Kuthumi vagyok, aki most bejött (a közönség nevet) félbeszakítva ezt a Tóbiás csatornázást. Namaste... (arra várva, hogy a közönség válaszoljon).


KÖZÖNSÉG: Namaste.


KUTHUMI: Valami hiba történt. Én, Kuthumi, amint ennek a konferenciának a tervezetét nézegettem és láttam Tóbiás nevét, és láttam mindenki másét... a Fehér Sasét... és a Jelét. És még Ohamát is meghívtátok ebben az évben (többen nevetnek). És átnéztem minden oldalt, egyiket a másik után, és nem találtam Kuthumit (többen nevetnek). Azt mondtam: ”Hol van Kuthumi? Ez biztos egy tévedés!” És bejelentkeztem Tóbiásnál. És ő nem vett tudomást rólam. (többen nevetnek).


Meg kell szakítanom ezt (a csatornázást), hogy elmondjam, kicsit zavar mindez. Nem tudok elképzelni egy Shaumbra eseményt, amire nem hívnak meg, tehát bekukkantottam (többen nevetnek). Annyira kiborultam emiatt az eseménysorozat miatt, hogy elhatároztam, megcsinálom a saját workshopomat. És itt fogom most reklámozni (többen nevetnek). Félreállítottam Tóbiást.


És csinálok egy workshopot, mert annyira bánt, ami itt történt. Ezt a workshopot úgy fogom hívni... úgy fogom hívni, hogy „Mi vagyok én... talán kamu?” (sokan nevetnek) Ez egy önértékelésről szóló workshop lesz. És olyan dolgokat tárgyalunk majd, mint... milyen érzés, mikor lepuffantanak az Internetről (többen nevetnek)... milyen érzés megjelenni egy étteremben, mikor nagyon, nagyon éhes vagy és azt mondják, hogy zárva vannak és nincs felszolgálás... milyen érzés, amikor a társad faképnél hagy.


Hé... mi vagyok én... tehénszar egyébként? Ez az, ahogy most érzek... az önértékelés hiánya, mert nem hívtatok meg erre a konferenciára. Nos, majd megteremtem a saját eseményem. Majd megtartjuk ezt a „ Hé, mi vagyok én...talán tehénszar” című workshopot az önértékelésről. Clevelandban tartjuk majd (nagyon sokan nevetnek) a tél közepén (többen nevetnek).


És azoknak, akik jelentkeznek... el kell mondanom, hogy nagyon, nagyon drága lesz, hogy tényleg zavarban érezzétek magatokat, ha nem engedhetitek meg magatoknak ezt (a tanfolyamot) (többen nevetnek). És amikor elvégzitek a workshopomat, egy oklevelet fogtok kapni. Hivatalosan is hitvány emberek lesztek (többen nevetnek)... valóban, valóban, mint egy „hiány” szörny (saj. megj. Kuthumi szójátéka itt magyarul nem jön át, mert a lackness-hiány szót használja a Loch Ness-i szörny helyett- tehát lackness-Loch Ness)...ez is az enyém volt. Nos, be kellett kukkantanom. Félre kellett állítanom Tóbiást, hogy megjelenhessek a konferencián. Namaste...


KÖZÖNSÉG: Namaste...


( Egy másik változás történik az energiában ennél a pontnál, amikor Tóbiás visszatér.)


TÓBIÁS: Két választásotok van ma (a közönség nevet, mert Tóbiás úgy folytatja, mintha semmi nem zavarta volna meg a beszédfolyamát)... és tőletek függ, melyik az, amelyiket választjátok. Arra kérünk titeket, menjetek mélyen belülre és érezzétek mindkettő választást. Ez egy kereszteződés. Itt az ideje, hogy belülre menjetek és érezzétek a különböző irányokat, amelyeken nem csak ti, Shaumbra mehettek, hanem azok is, akik követni fognak benneteket.


Arra fogunk kérni titeket, hogy vegyetek egy mély lélegzetet. Talán amíg befelé mentek, kijöttök az elmétekből, és belementek a szívenergiába. Nincs olyan választás, mely jobb vagy rosszabb lenne, mint a másik. Mindkettő választás ugyanarra a helyre visz titeket, csak két különböző úton, Shaumbra, két különböző úton. Itt nincs helyes vagy helytelen. Ez csupán két választás. Mindkettő jól kidolgozott erre a napra. Engedjétek meg, hogy érezzük az energiátokat most, minden Shaumbra energiáját, mielőtt folytatnánk.


12 hónapon át és 11 Shoudon keresztül beszélgettünk a megtestesítésről. Beszélgettünk arról, hogy a megtestesítés a félelem nélküli elfogadás... eltávolítva azokat a blokkokat... elengedve azokat a dolgokat, melyek visszatartanak titeket... megtestesítve mindent önmagatokkal kapcsolatban... megtestesítve a rokonszenves dolgokat és az ellenszenveseket... megtestesítve a múlt élet energiáit... megtestesítve a lehetőségeket, melyek soha nem voltak hatással, soha nem manifesztálódtak. A megtestesítés a félelem nélküli elfogadás.


És ez az, amit 12 hónapja tesztek. Ez a történet elengedése, amiről azt hittétek, hogy ti voltatok. Ez egy gyönyörű történet. Ti teremtettétek. Ez egy mestermű. De jön egy pont, amikor itt az ideje, még azt is elengedni... ó, nem kidobni az utcára, nem megtagadni . Amikor azt mondjuk „elengedés” - bármikor, amikor azt mondjuk „elengedés” a teremtéseitek energetikai szerkezetének, korlátainak és kontrolljainak levetéséről beszélünk.


Amint mondottuk végig egész évben, amikor a Szellem, a Szellem nyers energiája teremt, nincsenek korlátok. A Szellem teremt, aztán megáldja a teremtést és engedi, hogy az a teremtés folytassa a kiterjedést és a fejlődést kontroll nélkül, régi koloncok nélkül a nyakán, lista és korlátozás nélkül. Ez az a mód, amire most emlékeztek, hogy teremtsetek.


Történetet teremtetek. Nevet adtok neki ebben a létidőben, és testformát, hogy belesétáljatok. Aztán jön egy pont, amikor megértitek, hogy az többé már nem ti vagytok, az egy aspektusotok. És hagyjátok elmenni azt a történetet. Ó, és amikor ezt teszitek, természetesen a dolgok megváltoznak.


De az igazán lehetővé teszi nektek, hogy kiterjedjetek és a következő szintekre menjetek. Lehetővé teszi számotokra, hogy ezen 3 dimenzión túllépjetek, melyben vagytok, egy olyan 3 dimenzión, melyet annyira valósnak éreztek, és oly valósnak tűnik, de csupán egyetlen valóság, és ez a 3D annyira tömör, annyira sűrű, hogy valójában homályossá válik egy rövid idő után. Elveszíti a tisztaságát. Elveszítitek a tisztánlátásotokat ezzel kapcsolatban. Elveszítitek az utat.


Nos, a megtestesülésben, az elfogadásában mindannak, amik vagytok és mindennek körülöttetek, mindenkinek, mindennek...ó, elengedi azt az energiát, amely szeretne egy új módon kifejeződni. Szeretne belépni az Új Energiába. És ez az, mit tesztek egy éve. És szeretünk és tisztelünk érte benneteket.


Tanultatok arról, hogy törődjetek magatokkal. Szokatlannak tűnik, hogy még ezt is mondani kell. De kell. Elfelejtettetek törődni magatokkal. Elfelejtettétek tisztelni a testet, tisztelni az elmét és tisztelni a szellemet.


Tiszteljétek az utazásotokat. Törődjetek magatokkal. Mint tanítónak, szükségetek van arra, hogy gondoskodjatok magatokról. Szükségetek van rá, hogy megajándékozzátok magatokat. Semmi rossz nincs a „önmaga-féle” módban, az önszeretetben. Nincs benne semmi rossz. Valahogy az emberi tudatosság csinált belőle rossz dolgot.


Képzeljétek, amint kisétáltok innen és látjátok, hogy mindenki szereti önmagát a világon. Micsoda áldás lenne! Nos, megtörténhet most rögtön veletek. Törődjetek magatokkal. Szeressétek magatokat. Gondozzátok magatokat. Nincs semmi rossz ebben.


Féltek az elkényeztetéstől. Most túlléptek azon. Féltek tőle, mert a múltban talán elkényeztettek. Egy kiegyensúlyozatlan módban voltatok. De most az energiátok egyensúlyba tér vissza.


Emlékezzetek arra, amit mondtunk: „Az energia keresi a megoldást. Az energia keresi a saját egyensúlyformáját.” Természetellenes létállapotban van, amikor kiegyensúlyozatlan. Ne féljetek szeretni önmagatokat. Ne féljetek olyan dolgoktól, melyek akkor történtek, amikor azt hittétek, hogy el vagytok kényeztetve.


Néhányan még mindig cipelitek az alkoholista lét energiáját. Felállítottátok azt a blokkot. Folyton azt mondjátok: „ Alkoholista vagyok” Ebben a pillanatban ebben a biztonságos és megszentelt helyen, amelyben vagyunk, el tudnátok-e engedni azt és tudnátok-e szeretni magatokat? Nem vagytok alkoholisták. Angyalok vagytok, akik jól berúgtak (a közönség nevet). És most azon túlléptek. Tudjátok, hogy nem szolgál benneteket többé, ha így berúgtok.


Nem szolgál benneteket, ha túleszitek magatokat, ha bármit túlságosan csináltok. Most az egyensúly egy formája van jelen. Az az egyensúly most bennetek van és veletek. És egyébként azt kell mondanunk néhányotoknak- az egyensúly nem unalmas, az egyensúly a beteljesülés és a kifejezés egy egyedülálló módon.


Az egy év folyamán beszélgettünk a lélek szabadságáról. Megtiszteltetéssel hallhattátok egy néhány alkalommal Adamustól - hogy is mondjuk - amint néhányszor felrázott Adamus benneteket, és az energiát mozgásra késztette, amint Saint Germain energiája beáramlott, az alkímia és a transzmutáció energiája. Átfogóan beszélgettünk a lélek szabadságáról. És a lélek szabadságában azon ragyogó szinkronisztikus lényekké váltok, amit választotok, amik lenni szeretnétek.


Ó, most sugároztok. Van egy energia, mely most belétek lép és rajtatok keresztül, mely általatok áldatik meg, és egy óriási ragyogást hoz létre a teremben és mindazok számára, akik most bennünket hallgatnak. Gyönyörű ragyogó lények vagytok.


Ma még többet is hallottatok - és tegnap is - a szinkronisztikus életről. A szinkronisztikus élet az, amikor felnyíltok... amikor megtestesítetek... amikor szeretitek önmagatokat... amikor szabadságot adtok önmagatoknak... amikor kijöttök az aggasztó gondolkodásmódotokból és beléptek az Új Energiájú létezésbe... minden szinkronisztikus. Az abban a pillanatban történik. Minden esemény éppen akkor tűnik fel, hogy beáramoljon. Szó szerint, a válasz ott van, mielőtt a kérdés elhangozna.


Ez a ténylegesen igazi és természetes útja az Új Energiának. A válaszok ott vannak, mielőtt még a kérdést feltennétek. Ez az a mód, ahogyan működik. Hogyan kerül ki a polaritásból, abban nem vagyunk elég biztosak. Itt az ideje, hogy visszatérjetek ahhoz a létállapothoz, ahol minden szükségletetek ott van, mielőtt még tudnátok, hogy szükségetek van rájuk. Nos, aztán az valóban megszünteti a szükség iránti szükséget.


A múlt évet a megtestesítéssel, elengedéssel és a megengedéssel töltöttétek. Eljutottunk ehhez a ponthoz a 12.Shoudban, ehhez a ponthoz, ahol kiválasztottatok egy irányt ezen Shoud számára. Azt kell mondjuk, ez egy különleges nap. Ez a három hetes napja. Nem az, melyet szabályoztok vagy kontrolláltok a számok által, de olykor felvesztek bizonyos energiaösvényeket - mint ahogy a tripla hetes is az- mint egy időszakot, mint egy eseményt, talán még ünnepségnek is lehet hívni. Ez az, ahol ma vagyunk - egy tripla hetes, mely azt jelenti, hogy kiemelkedő lehetőségetek van ezen napon, itt ülve most veletek. Olyan ez számunkra, mint egy hozzáadott lehetőség, amely beáramlik... a hét megszentelt, misztikus, transzformáló. Nem meglepő, hogy most itt ülünk ezen a napon ebben az időpontban.


Nos, mielőtt belemennénk annak a belsejébe, hogy igazán miért is vagyunk itt, beszéljünk három fontos összetevőről, három fontos jellemzőről, mely hozzákapcsolódik mindehhez, három dologról, melyek szó szerint ott lesznek veletek ezen következő évben. Ezek nagyon egyszerű „izmusok", de közvetlen kulcsok a munkához, amit végezni fogtok.


Először is, Shaumbra, értsétek meg, hogy Isten nem a hatalom. Az emberi tudatosság most egyenlővé válik Istennel a hatalmat illetően. Azt mondja, Isten felhőket, villámokat és fákat képes teremteni. Isten tárgyakat tud elmozdítani. Isten képes mindezen hatalmas dolgokra.


Az emberiség még mindig abban a tudatban van, hogy Isten az erő. Van egy közvetlen kapcsolódó energetikai kapocs a két fogalom között- Isten és a hatalom között. Ha tömören összefoglaljuk, a világ vallásai még mindig úgy érzik, hogy Isten az erő. Félnek Istentől és az erejétől.


Kis dolognak tűnik, Shaumbra, de mégis nagy. Segíteni fog nektek megérteni a tudatosságot. Segíteni fog nektek megérteni, hogyan játsszák az emberek azt a módot, amit játszanak és hogyan látjátok a dolgokat, amiket tesztek. A Régi Energia azt mondja : Isten a hatalom. Az Új Energia, az új tudatosság azt mondja, hogy Isten egyszerűen kifejeződés... kifejeződés... folytonos teremtés, és egy olyan teremtés, melynek nincs szüksége arra, hogy mögötte hatalom (erő )legyen. A hatalom egy Régi Energiájú koncepció.


Nos, belemegyünk az energia fizikai dolgaiba veletek. Itt egy gyors felfrissítés. Nincs energia. Az nem létezik. Nincs semmi, csak lehetőség. „A mező,” a háló- akárminek szeretnétek hívni- semmi, csupán lehetőség semleges létállapotban, mely arra vár, hogy a tudatosság aktiválja, legyen az akár egy csoport, egy család vagy egy egyén.


Minden valódi forrása egy semleges létállapotban van, minden lehetőség, minden semleges. Nincs lista... nincs követelmény... nincs saját mozgása sem, amíg nem aktiválódik a tudatosság által. Amikor aktiválódik, felveszi az energia jellemzőit. Különböző fajta egyensúlyait veszi fel annak, amit pozitívnak vagy negatívnak hívnátok, plusznak vagy mínusznak, férfinek/ nőinek neveznétek... akárhogyan is szeretnétek nevezni. De felveszi a dualitás jellemzőit. És aztán működni kezd.


Mindig van egy egyensúlya ennek a pozitívnak a negatívval szemben. Általában, ahogyan az előző Shoudokban mondottuk, egy kétharmad/ egyharmad egyensúly létezik. De ez mindig változik. És mindig hajlamos arra, hogy visszamegy egy kétharmad/ egyharmad egyensúlyba, akár ez a pozitív felé hajló egyensúly, akár a mínusz felé hajló. De ez egy Régi Energiájú jellemző. Ez a módja annak, ahogyan a Régi Energiájú világ szó szerint működik és töltődik.


Ám most az Új Energiában Isten egyszerűen egy kifejeződés. Nincs szüksége hatalomra. Még csak a régi negatívra és pozitívra sincs szüksége. Képzeljétek el és érezzétek egy pillanatra, amint létezik és teremt a világotokban, nincs szüksége arra, hogy a negatív és a pozitív aktiválódjék. Nincs szüksége a Régi Energiájú egyensúlyokra. A kifejeződés egy Új Energiájú fajtájában működik.


Értsétek meg, a kifejeződés és az erő, vagy a hatalom, két különböző dolog. Tudjuk, itt most a jelentésekkel foglalkozunk. És az angol nyelv néha nagyon korlátozó. De képzeljétek el... érezzétek egy pillanatra, a szinkronisztikus életben működve, ahol nincs szükségetek hatalomra. Az egyszerűen puszta, színtiszta kifejeződés. Ez az egyik nagyon fontos dolog, amire emlékeznetek kell. Isten nem a hatalom. Isten a kifejeződés.


És amikor a tudatosság elérkezik a megértés azon pontjára, meg fogja változtatni a vallásokat, és meg fogja változtatni azt a módot, ahogyan az emberek egymással viselkednek. Meg fogja változtatni azt a módot, ahogyan az emberek egymásra hatnak. Mostanáig egy hatalmi harc volt látható. Mindenki megpróbálta beolvasztani, összegyűjteni és ellopni az erőt, akár arra, hogy a saját történetüket építgessék, akár arra, hogy Haza térjenek, olykor mindkettőre.


A második dolog, amire emlékeznetek kell, Shaumbra, az, hogy... meséltünk nektek a Tűz Függönyéről, mint metaforáról. Attól az időtől, amikor elhagytátok az Otthont, vagy nevezhetitek bárminek- a nagy központi napot, a Királyságot, a Szellemmel való egységet- amikor elhagytátok az Otthont, és azt választottátok, hogy eltávoztok Otthonról, és aztán megáldattatok a Szellem által, hogy elhagyjátok az Otthont, hogy ki tudjatok menni felfedezni azt, amit a Szellem nem ismert, keresztül mentetek ezen a dolgon, amit Tűz Függönyének hívunk. És a Tűz Függönyében megteremtődött az egyéni személyiségetek. Megteremtődött az, amit a lelki lényeteknek hívtok, a Teremtői képességeteknek.


De milliárd és milliárd darabkára hasadtatok, amikor keresztül mentetek a Tűz Függönyén. És a Tűz Függöny eseményén való áthaladás tapasztalásában, a darabokra hasadásban, megtapasztaltatok minden lehetőséget is, ami valaha is megtörténhet. Nos, ez sok... ez sok. Megtapasztaltátok a lehetőségeket a lehetőségeken belül. Képzeljétek el mindezt, amint mindegyik eljön hozzátok, ami az idő egyetlen pontjának és egyetlen tapasztalatnak tűnhet. Az összes lehetőség, melyet valaha is választanotok kellene az áramlásból, belétek ömlik. Képzeljétek ezt el.


Nos, nem akarunk innen messzire vezetni titeket. És tudjuk, hogy ez néhány vitát is eredményez az asztalok körül ma este. Ám, bizonyos értelemben, még mindig a Tűz Függönyében vagytok, Shaumbra. Mind ott vagyunk. Még mindig a Tűz Függönyét tapasztaljuk.


Választottatok egy lehetőséget és ráugrottatok. És az a lehetőség tűnt valósnak a Tűz Függönyének elhagyására és a fizikai univerzum megteremtésének ezen nagyszerű kalandjába való belépésre, és az összes dimenzió, és befejezés itt ül ma a Shaumbra ezen összejövetelén. Ám egy lehetőség volt, amit választottatok. Van sok-sok másik is, mely ugyanolyan vagy éppoly fontos egyensúly.


Nos, bizonyos értelemben még mindig a Tűz Függönyében vagytok. A lehetőségek még mindig ott vannak mind. A lehetőségek most belétek áramolnak és rajtatok keresztül, mint az álmok vég nélküli zuhataga, belépve és kiáramolva.


Az egyik dolog, melyért az univerzum összes angyala, az arkangyalok idejöttek, hogy érezzenek és tudjanak, az az volt, hogy egy bizonyos pontnál le kellett lassítanunk mindezt. Ide kellett jönni a létezés ezen anyagi formájába... amit Földnek hívtok... az anyagba... a lelassított energiába... a harmadik dimenzióba... azért, hogy önmagunk egy igazabb, nagyszerűbb megértésével bírjunk... azért, hogy kiszabaduljunk... vagy bizonyos értelemben újraintegrálódjunk ezen Tűz Függönyében.


Nos, az egyik dolog, melyet most szó szerint tapasztalunk, hogy még mindig a Tűz Függönyében vagyunk. És most egy másik lehetőséget választunk, hogy létezzen egy harmadik dimenziós, anyagi világban, mint ahogy a választásunk egy módja annak, hogy újraintegráljuk azt, amit azon résznek és darabkának érzünk, melyek darabokra hullottak, széthasadtak egy céllal, széthasadtak nagy szeretettel. De hogy visszahozzuk őket, éreztük, hogy a 3dimenziós világ, az anyagi világ lenne a legjobb.


Talán majd emiatt egy kicsit túl sokat fog pörögni az elmétek, amikor arra gondoltok, hogy még mindig a Tűz Függönyében vagytok. Ám a szívetek érti, miről beszélünk. A szívetek érti.


És itt lenne a második fontos jellemző, amely folyton visszatér majd ezen következő évben. Oly sok mindent meg fogtok érteni annak jelentéséről, amit mondtok és amiről ma beszélünk.


A következő jellemző, hogy emlékezzetek rá- és emiatt tényleg pörögni fog az elmétek, ám a szívetek felnyílik - ti már ott vagytok Már befejeztétek mindezt. Ez oly igaz. Amit most csináltok az az, hogy mókázgattok az odajutás tapasztalatával... értsétek meg.


Már megérkeztetek. Már felemelkedtetek. Már egyesültetek. Igen. Ó, most nem jelképesen értjük. Szó szerint mondjuk. Már átalakultatok az Új Energiába. Már befogadtátok a teljes Teremtői mivoltotokat... vagy akárminek szeretnétek nevezni. Megtettétek a teljes kört. Bezártátok a kört.


És azt mondjátok: „De aztán miért tűnik minden úgy, ahogy? Miért tűnik az befejezetlennek?” Mert ez része a brilliáns és pompás teremtői vágynak. Most meg akarjátok tapasztalni... értsétek meg. Nos, keresztül mentek a tapasztaláson.


Nos, az egyfajta kényelmet adna nektek. Talán most élvezni tudjátok a tapasztalást, inkább, mintsem hogy aggódjatok miatta minden nap. Már ott vagytok, Shaumbra. Élvezzétek a tapasztalást most. Nincsenek csapdák az úton az itt és az ott között. Nincsenek mumusok. Nincs semmi, ami elpusztít majd benneteket. Nincs semmi, ami elvehetne tőletek.


Nos, mennyit akartok tapasztalni? Hogyan akartok tapasztalni? Ez az alapvető kérdés, melyet korábban kérdeztünk. Két feljegyzés... tőletek függ.


Alapjában, a cédulák- ha röviden össze akarjátok foglalni- a két feljegyzés: a nehéz út vagy a könnyű út (a közönség nevet) Ez egy nagyon egyszerű formába lett helyezve. De az egyik út nehezebb. Az egyik út a mártír útja volt, az az út, amikor a vállaitokon cipelitek a keresztet. Az egyik út a szenvedés útja volt. Az egyik az az út, melyen nagy traumákon és drámákon haladtok keresztül.


És ismeritek azt, ami olykor mókás lehet (többen nevetnek). De a saját csapdája is lehet. És szeretjük, amikor azt halljuk „nem.” Az csapda lehet. Az... megrekeszthet titeket. És azt gondoljuk, volt elegetek belőle, annak létideiből. És talán itt az ideje, hogy tovább haladjunk (sokan a közönségből azt mondják erre : „igen”).


A másik út a könnyedség és a szinkronicitás útja (többen „igen”-elnek a közönségből)... az egyszerűség útja... a félelem nélküliség útja... a bőség útja... a sugárzó tanítói lét útja. Azért vagytok most itt ezen a bolygón, mert ti választottátok azt, hogy itt legyetek, azt gondolván, ez segítene nektek abban, hogy még jobb tanítók legyetek. Eljátszottátok az Adamus játékot- „Az én szenvedésem rosszabb volt, mint a tiétek (többen nevetnek); az én problémám nagyobb” - mert éreztétek: A. ez egy mókás játék, hogy eljátsszátok, és B. mert éreztétek ez a legnagyobb empátiát, szeretetet és tudást fogja adni nektek azok számára, akikkel majd dolgozni fogtok.


Nos, a könnyű utat választottátok, ugye? És még mindig a birtokotokban van a bölcsesség ezen mélysége. Nem áldoztátok fel. Még mindig birtokoljátok a tudás óceánját. Még mindig ott van az érzés egy univerzuma a bensőtökben. Nos, ez a könnyű út, amelyen megyünk aztán. És ez jó, mert valahogy elfáradtatok a nehéz úttól (többen nevetnek).


Tehát menjünk most a következő szintre. Itt az ideje az ajándékozásnak, egy ajándék, melyet becsomagoltatok magatoknak a könnyű történetben. Nem a nehéz történetben, hanem a könnyű sztoriban. Még azt sem akarjátok tudni, mi volt becsomagolva a számotokra a nehéz történetben (többen nevetnek). De az csinált valamit az önértékelés hiányának ezen kis tanításával, amit hallottatok (többen nevetnek). Azt kell, hogy mondjuk, annyira élvezzük a fátyol felénk eső oldalán még a mókát is, a tréfát mindenfelé. Azt hittük, becsuktuk Kuthumit mára (többen nevetnek).


Nos, most itt az idő. Annyira egyszerű. Itt az ajándékozás ideje. Itt az ideje a VILÁGOSSÁG ajándékának.... a tisztaságénak. Megérdemlitek, Shaumbra. Ti adtátok önmagatoknak ezen a napon. Úgy ül itt, mint egy gyönyörű, izzó, sugárzó drágakő ezen terem közepén, ezen biztonságos hely központjában, melyet teremtettetek. Ez egy olyan játék, mely ott van mindannyiótokban is.


Tettre készen tartottátok ezt a világosságot. Távol tartottátok önmagatoktól, amíg nem volt megfelelő az időpont. És most a tripla hetes ezen napján úgy érzitek, az időpont megfelelő. És tudjátok, hogy az időpont megfelelő. És kiválasztottátok ezt az ajándékot. Nos, ez a tisztánlátás. A világosság egy képesség... ez , egyébként, nem csupán az ébredés. Az talán az első lépés volt a világosságban. Ám a világosság ezen más fajtája, Új Energiájú világosság az életetekben.


Ahogy mondottuk előtte, néha a dolgok nagyon homályosak. Nehéz meglátni, mik is azok. Olykor nagyon nem vagytok tisztában vele. Olykor annyira elvesztek abban, amit éppen csináltok.


De most odaadjátok magatoknak, megjutalmazzátok magatokat a tisztánlátás ajándékával. És az különböző módokon fog eljönni hozzátok. Ne legyen elvárásotok azzal kapcsolatban, hogy milyen módon lép be. Néhányotok számára ez a látás tisztasága lesz szó szerint vagy a hallásé. Sokótok számára pedig ez egy világosság lesz a tudásban, hogy lássatok amögé, amiről azt hiszitek, hogy nyilvánvaló, hogy ezen valóság és dimenzió mögé lássatok.


Látjátok még egy fában is... ránéztek úgy, mint egy fára... és azt mondjátok:” Van kérge, és vannak gyökerei és levelei.” Ah... legyünk tisztában vele, mi is az. Menjünk más rétegbe vagy szintre. Söpörjünk félre néhány illúziót, melyet az a fa rögzít és amit gondoltok a fáról. A fa belsejében dinamikus életerő energia van. És láthatjátok, érezhetitek azt vagy tudjátok, ha megengeditek magatoknak, hogy átugorjatok a valóság egy szintjéről- amit 3-D-nek hívtok- és kiterjedjetek más szintekbe.


És, igen, kiterjedhettek ezekbe könnyedén, ha ráugrotok néhány ilyen energiaáramlásra, melyről beszéltünk már egy másik alkalommal, ha kijuttok a dobozból. Ráugrotok a spirálra. Szólítsatok fel egy kört. Lebegjetek az energiával, mely fel- és lemozog. Néhány be- és kimegy, tudjátok. Néhány ilyen energia be- és kimegy, egyik pillanatban itt, a következőben már nem. Érzitek, hogy benne vagytok és érzitek, hogy kint vagytok. Ugorjatok ezekből az egyikre.


Tegyétek egyszerűvé... tegyétek egyszerűvé. Mondjátok magatoknak, hogy most a világosságot választjátok és képesek lesztek meglátni a fát, hogy mi is valójában. Meg fogjátok látni, hogy ez az illúzió- hogy van neki kérge, gyökerei és levelei- létezik, de egyetlen réteg és szint, csak egy illúzió.


Ah, és amikor emberekkel foglalkoztok, időnként nagyon homályosan láttok. Csupán egy energiát láttok, amit kivetítenek. És azt hiszitek, hogy az csak egy aspektusuk. Legyetek tisztában vele. Amint mondottuk, az egy drágakő a terem közepén. És az most leáramlik az egyetlen csakrátokba, most, amikor beszélünk.


Még ha nem is ültök itt most ebben a teremben vagy nem is hallgattok most bennünket, ha ezt később olvassátok vagy hallgatjátok, oka van ; ti kértétek ezt. Ez a világosság a tiétek Hozzátok tartozik. Ti teremtettétek. És most azt választottátok, hogy behozzátok.


A világosság olyan képességet ad nektek, mellyel a nyilvánvaló mögé láttok az emberekben, akikkel foglalkoztok. Ó, játékokat játszanak. Megvan a saját külső látszatuk, ugye? A világosság lehetővé teszi számotokra, hogy lássátok az energiájukat. A világosság lehetővé teszi nektek, hogy lássátok, kik ők valójában. A világosság lehetővé teszi nektek, hogy aztán tisztában legyetek azzal, kivel álltok kapcsolatban őket tekintve.


A világosság lehetővé teszi az energiáért és hatalomért folyó ezen régi játékot, azt, hogy lopkodják egymástól és manipulálják egymást... ez kiküszöböli azt. Nem lesznek majd olyanok, akik elveszik az energiátokat, vagy ti próbálnátok meg elvenni az övékét. Nincs szükségetek rá. És végül nekik sincs szükségük rá.


A tisztánlátás segíteni fog nektek meglátni az összes lehetőséget, mely az életetekben most létezik. Körbevesznek. Ott örvénylenek körülöttetek... a lehetőségek arra, hogy mi történjék a következő pillanatban... a lehetőségek arra, hogy mi kerülthet kifejezésre az életetekben az elkövetkezendő napokban.


Oly sokan nem vagytok tisztában vele, kátrány- vagy sárrétegek, ezek rétegei mindenütt körben. És ti kértetek bennünket. És azt mondjátok nekünk: „Mi az, amit tudnom kellene?” Azt mondjuk, hogy szeretünk benneteket.


Szeretnénk, ha tudnátok most, hogy tisztán láthattok. Ez nem egy mágikus dolog. Ez nem olyasmi, melyért törekednetek kell, vagy meg kell próbálnotok megtenni. Hagyjatok fel a próbálkozással az életetekben, Shaumbra. Vegyétek ki a szótáratokból... többé ne próbálkozzatok. Az egyszerűen csak van. Egy lehetőség. Azt választottátok, hogy a lelketek tisztaságán át behozzátok a kifejeződésbe, ebbe és sok más valóságba... értsétek meg... ne próbálkozzatok többé. A próbálkozás az erővel nyomás és a küszködés energiáját hozza be. És most a könnyebb (utat) választottátok. Nos, könnyű életet szeretnétek.


Az nem a próbálkozásról szól. Hanem a választásról. A megengedésről és arról, hogy beengeditek azt, és tisztában vagytok a saját választásaitokkal és lehetőségeitekkel. Majdhogynem végtelen számú lehetőség örvénylik most is körülöttetek. Azok, amelyek a legközelebb vannak, valószínűleg azokat választjátok a leginkább. De nem kell azt tennetek. Meg tudjátok változtatni egy pillanat alatt és választhattok más lehetőséget.


És, igen, tudjuk, gyakran azt mondjátok: „ Mielőtt kiválasztom a lehetőséget, pontosan tudnom kell, mi van benne (néhányan nevetnek). Szeretném elolvasni a feljegyzést. Szeretném tudni, mi a jó nyomat. Tudni akarom az összes részletet és elágazást. Analizálni akarom mindezt, mielőtt meghozom a választást."


Csak elvesztettétek a lehetőséget. Kiugrik a megragadottságotokból annál a pontnál... értsétek meg... mert most a fejeteken próbáljátok áthúzni; megpróbáljátok analizálni; megpróbáljátok elemezni. És elveszti a Most pillanatot, a spontaneitást és a szinkronicitást, melyet belül tartalmaz.


Érezhettek minden lehetőséget... értsétek meg... ahogy korábban is tettétek, egy gyönyörű, gyönyörű tapasztalást. Két lehetőségetek volt a feljegyzéseket illetően ma. Lehetővé tettétek önmagatok számára, hogy érezzétek. Igen, tudjuk, kicsit bekerült az elmétek is, de a zsigereitekben, a szívetekben és az egyetlen csakrátokban már tudtátok... már tudtátok. Éreztétek... nos, a világosságot a lehetőségeitek között.


Azt kell, hogy mondjuk, hogy ki kell jönnötök a fejetekből. Válasszátok azt ki, amely a legjobbat érzi a lélekből és a csakraérzésből, azt, amely a legjobbat érzi. Válasszátok ki és fejezzétek ki.


A világosság (tisztánlátás) az összes energiával foglalkozik, mely körülöttetek van. És ott sok-sok energia van. Oly sok energia van ott, kinti energiák, az emberi tudatosság energiái és ezen 3 dimenziós világé körülöttetek. Olyan, mint egy zsúfolt autópálya. És zavaróvá, nehézzé és akadályozóvá válik, és szó szerint felemészt benneteket.


Érdekes dinamika. Minél inkább nem vagytok tisztában vele, annál inkább elfáraszt benneteket. Minél inkább elfáraszt benneteket, annál inkább nem vagytok tisztában vele. Minél inkább nem vagytok tisztában vele, annál inkább elfáraszt titeket. És ez egy vég nélküli kör. Néhányan szó szerint kimerültök.


Nos, ami egy bizonyos pontnál történik az az, hogy annyira kimerültök, hogy el kell engednetek. El kell engednetek az irányítást. Vissza kell jutnotok a szellemi forráshoz a bensőtökben. Felfrissít egy időre titeket és egy nagyot sóhajtotok. És aztán rögtön visszatértek a régi körbe.


Shaumbra, lépjünk most ki abból. Birtokoljuk a világosságot... a tisztánlátást. A tisztánlátás az a képesség, hogy tudjátok, mielőtt az megtörténne. A tisztánlátás az a képesség, hogy beleláttok bármibe, legyen az akár anyagi vagy nem anyagi, és megértitek annak a belső lényegi eszenciáját, hogy megértsétek a magenergiáját... értsétek meg. Nagyon egyszerű. Ne menjetek az elmétekbe, hogy megpróbáljátok kitalálni ezt. Annyira egyszerű.


És nevetünk. Értsétek meg, minden energiából képződik... minden. A mikrofon, amibe most beszélünk, energiából készült, mely azért lett megteremtve, hogy egy bizonyos fizikai formában legyen és végrehajtson bizonyos feladatokat. De legyetek tisztában vele egy pillanatra. Legyetek tisztában vele. Az nem az, aminek látszik.


Az nem csupán az a dolog, aminek látszik. Az más dolog is. Mindannak az energiája is, akik belebeszéltek. Az- a legtisztább létformájában- a képesség, hogy átalakítsátok és szétszórjátok az energiákat még az emberi hallásterületen túlra is, amit most is tesz (a mikrofon)... értsétek meg. Legyetek tisztában vele. Hatoljatok bele. Hatoljatok a rétegekbe. Menjetek az egyszerű belső energiarétegekbe.


Elkezdtek majd mindent tisztán látni, hogy mi is az. Nem fog megbolondítani a megjelenésével, legyen az akár egy személy, akár egy tárgy vagy egy fa vagy egy növény. Látni fogjátok... annyira tisztává válik, hogy elkezditek látni az eredeti Teremtő energiát bármiben is van... legyen az egy személy... egy tárgy... vagy a számtalan angyal egyike, akik most itt lebegnek körben.


A tisztánlátás, igen, meglátogat benneteket az imaginációtokhoz. Az imagináció egyszerűen egy közvetítő közeg a kreativitás számára, hogy kifejeződjék. Nos, szólítsátok fel az imaginácitókat.


Azt mondjátok: „ De, Tóbiás, nem értem. Hogyan legyek tisztában vele?” Válasszátok a tisztánlátást... lássátok a tisztánlátást... tudjátok azt. Ezekben a napokban, hetekben és hónapokban, melyek most következnek, nézzetek meg bármilyen tárgyat vagy személyt. És aztán lássatok tisztán... és megtehetitek ezt a légzésen keresztül... lássatok tisztán. És használjátok (ezt) arra, hogy kitisztázzátok az arra való rátekintés régi módját, minden megfigyelésének a régi előfeltételezett, háromdimenziós módjait. Lássatok tisztán. Ez majd, bizonyos értelemben, szertefoszlatja a réteget vagy a látszatot, ami megjelenik, feltűnik a számotokra. És most még távolabbra láthattok benne. Lássatok tisztán újra, és mélyebbre és távolabbra láthattok.


Ez nem egy fizikai gyakorlat. Nem arról szól, hogy megpróbáltok belemenni és behatolni. Ez arról szól, hogy a dolgokat a maguk legvalódibb, legegyszerűbb energiaformájában látjátok, áttörve, kijutva a 3D dobozából, abból a módból, ahogyan arra tekintettetek.


A tisztánlátás ezen ajándéka, melyet önmagatoknak adtatok ezen a napon... ó, ez egy áldás. Ez egy régóta várt áldás. Szolgálni fog benneteket abban, ami a következő időszakban jön majd. Tulajdonképpen ahová majd mentek innen, az megkívánja a tisztánlátást. Nem tesz majd lóvá titeket a külső megjelenés, és nem járatja veletek a bolondját az, amit valóságnak és valótlannak gondoltok. A képesség arra, hogy birtokoljátok a tisztánlátást, hogy behatoljatok az energia azon legegyszerűbb alapjaiba, melyek blokkokat építenek bármiben, (ez a képesség) fontos lesz. Nagyon fontos lesz.


Ne bennünket hívjatok, hogy tisztítsunk meg benneteket. Ez egy ajándék, melyet most magatoknak adtok. Ez egy ajándék, melyet magatoknak adtok. És fogadjátok el ezen a napon. Nem kell semmit sem tennetek, hogy aktiváljátok. Nem kell újraaktiválnotok. Nem kell megvennetek. Mindig ott van. Csak emlékeznetek kell rá, hogy használjátok. Egy kis időt vesz igénybe, aztán egyre természetesebbé és természetesebbé válik. A tisztánlátás... minél többet használjátok, annál inkább ott lesz... a tisztánlátás ott lesz, amikor éppen egy könyvet írtok például.


Ó, igen, néhányan annyira sárosak, annyira homályosak vagytok, hogy szó szerint lehetővé tettétek, hogy a tudatosság minden külső energiája bejöjjön és bizonyos értelemben elhomályosítják, nehezen érthetővé teszik a dolgokat, mert ez az, amilyen most a tudatosság. Az olyan, mint egy zavaros folyó. És ez rendben van. Azt választja, hogy zavaros folyó legyen. De ti most azt választjátok, hogy tiszta folyó legyetek.


Ez egy Shaumbra történetére emlékeztet bennünket, egy rövid történetére (néhányan nevetnek, mert Tóbiás történetét is, mely meglehetősen hosszú volt, „rövid”-nek nevezte). És nem voltak heten; csak egy volt. A neve Clare volt. Megkérték, hogy menjen el egy partira. Egy barátja felhívta és azt mondta neki: „ Mindannyian összejövünk. Rendezni fogunk egy partit. Egy tucatnyian leszünk. De ez egy álarcosbál. Arra kérünk, hogy öltözz jelmezbe és gyere át.”


Nos, valóban, Clare ezt tette. Felvette a jelmezét. Boszorkánynak öltözött be, ami valahogy illik egy Shaumbrához, úgy vélem (néhányan nevetnek). És elment a partira. Ott töltötte az éjszakát. És látta, hogy mindenki más is jelmezt viselt.


És a következő napon éppen kávézgattak egy barátjával, amikor a barátja azt mondta: „ Nos, Clare, milyen volt a parti?” És Clare azt mondta: „ Jó volt a kaja, csodálatos volt az ital és gyönyörű a zene. De bajos volt az egész. Nem ismertem senkit ott.” Jóllehet, ők mind a barátai voltak, mégis álruhát viseltek. És úgy érezte, nem ismer senkit sem. Annyira belezuhant a saját valóságába és illúziójába, hogy nem ismert fel senkit, még akkor sem, ha jóllehet évek óta ismerte őket.


Ez egy módja annak, hogy elmondjuk, Shaumbra, hogy ez az, amilyen most az élet a Földön. Olyan, mint egy álarcosbál. Minden szerepet játszik, mintha valami lenne... az emberek szerepet játszanak, mint személyiségek.... a növények és az állatok a növények és állatok szerepét játsszák (többen nevetnek)... minden valaminek látszik. De az egyáltalán nem az, ami, és természetesen nem a magenergiája. A világosságban elhaladhattok közvetlen az illúzió mellett, közvetlen a maszkabál mellett. Nos, legyetek nagyon is tisztában vele, mi is történik most a saját életetekben és mindennel körülöttetek.


A tisztánlátás könnyű is, egyébként. Annyira könnyű. Kezdjétek el használni. Kezdjetek dolgozni vele. Tegyétek ezt együtt a csoportban. Néhány dolog, amikor dolgoztok a tisztánlátással.... nem kell erőfeszítésnek lenni ott. Az egyszerűen csak egy választás. Az egy választás, hogy az illúzió mögé menjetek a magenergiába, hogy a felszín alá hatoljatok és a valódi realitásba. Nézzétek meg a tárgyakat. Nézzetek az emberekre. Mindaz, amit tennetek kell az, hogy lélegezzetek be és mondjátok azt : „ A tisztánlátást választom."


Nos, egy érdekes dolog történhet itt. Az elmétek még nem fogja fel. Az emberi fizikai elme még nem érti azt az érzékelő bemenetet, mint ahogy ti érzékelni fogjátok. Nos, nem ért néhány információt, mely beérkezik. Nehéz a számotokra még a mélyére hatolni a valami nem értésének koncepciójába az elmén keresztül.


Ám ez az, ahol az Új Energia egy másik jótéteménye belép. Ah... azt eredményezi, hogy elkezditek használni az Isteni Intelligenciát, a lelki létet, a belső tudást, az egy csakrát. Ki fog venni benneteket a fejetekből és odatesz arra a központi helyre.


Elkezdtek majd információt kapni, amikor más emberekre tekintetek. Lélegeztek egyet... tisztán láttok... beléptek az eszenciájukba... nem behatolva, természetesen. De beléptek a lényegükbe, hogy lássátok a valódi természetüket. Nos, a fejetekben lehet, hogy először egyáltalán nem értitek, mi is történik éppen. De a szívetek tudja... a szívetek tudja. Az elmétek, a fizikai elmétek- ami egyszerűen olyan, mint egy nyomkövető, lejátszó és elemző berendezés- meg fogja érteni. És növekedni fog szó szerint is, egyébként. Az elmétek növekedni fog és kiterjedni ebben. Csak fogadjátok az információt. Ott van. Csak nem az elmén keresztül jön át.


A tisztánlátás mindenben, amivel foglalkoztok... annyira fontos lesz ott, ahová megyünk innen... értsétek meg. Amint előtte említettem, egyikőtöknek sem kell itt lenni most éppen. Leszálltatok a múlt életek karmikus köreiről. Azt választjátok, hogy itt legyetek, behozva az Új Energiát, (azt választjátok), hogy tanítotok és egyszerűen élvezitek az életet. A tisztánlátás segíteni fog nektek meglátni a dolgokat olyannak, amilyenek valójában.


Nos, minden Shaumbrának, akik készen állnak, a következő szintre fogunk menni. És ez egy jó és könnyű dolog. Minden Shaumbra számára, aki az utazás ezen következő részébe akar menni, amint tudjátok, gyorsan közeledünk 2007.szeptember 18-ához, az emberi tudatosság kvantumugrásához. Ezért van az, hogy a dolgok annyira kiszámíthatatlannak és kaotikusnak tűnnek mostanság.


És újra elmondjuk, hogy ez egy áldott esemény. Nem a Föld vége. Csak annak a tudatosságnak a vége, melyet ismertetek. Az új idők kezdete szó szerint, az Új Energiájú út kezdete. Nos, most nagyon megváltoznak a dolgok.


Hat éve dolgozunk veletek, most lesz a hetedik. A kezdő hívásunk a szolgálatban, a kezdő kérés tőletek nekünk szólt, hogy jöjjünk le és segítsünk nektek keresztül menni a személyes és egyéni ébredéseteken. És azért is, hogy segítsünk nektek keresztül menni az elengedés és a megengedés ezen egész időszakán. Ott mennek kéz a kézben, felébredve, az elengedésért és a megengedésért kiáltva. Az elengedés annak az energiaszerkezetnek a levetését jelenti, amelybe megformáltátok azt.


Bizonyos értelemben azt mondhatjátok, hogy a veletek való szolgálat befejezéséhez érünk. Megtettük, amit kértetek tőlünk, hogy tegyünk. Végrehajtottunk egy megállapodást arra nézve, hogy veletek legyünk 2007 végéig. És ez alapjában tőletek függ annál a pontnál, akár folytatjuk a veletek való munkát, mint ezt ilyen módon, akár nem. Mindig lesznek olyanok, akik idejönnek, hogy veletek dolgozzanak, angyalok és csoportok... mindig. De az út, melyet beállítottunk köztünk és a Shaumbra között, különleges.


Amint mondottuk, meg voltunk bízva, hogy veletek dolgozzunk a 2007-es év végéig. Ha azt választjátok, hogy a következő szintre léptek, maradni fogunk. Én, Tóbiás fogok személyesen itt maradni egy pontig, ami megközelítőleg mostantól tíz év múlva lesz... és nem tovább... és jegyezzétek meg a szavaimat ezzel kapcsolatban. Ezen a napon tíz évre kötelezem el magamat, és nem többre. Nincs... ez tiszta. Nincsenek „ ha”-k, „és”-ek vagy „de”-k ezzel kapcsolatban. A testem a Földön már inkarnálódott. Már őrületbe kergeti a szüleit (a közönség nevet). Oly régóta vissza akartam már jönni a Földre. Annyira... hiányoztok... és hiányzik a Föld... hiányzik mindaz, amit az életnek kínálnia kell.


Késlelteni fogom az újrabelépésem egy kis ideig, ha a Shaumbra úgy dönt, hogy előrelép. De előrelépés úgy néz ki, mint ez. Itt az ideje, hogy kilépjetek a dobozból. Itt az ideje, hogy felkeljetek a székeitekből. Itt az ideje, hogy tegyetek valamit, Shaumbra. A világ most ezt igényli. A világ ezt akarja. Itt az idő, hogy egyesítsétek a Shaumbra energiákat.


Felkészültünk a mi oldalunkon. És valóban azt kell mondanunk, hogy Kuthuminak igen vezető szerepe volt ebben. Felkészültünk a mi oldalunkon, dolgozva többetekkel is az oldalatokon ennek megfordulásában egy valóságba, abban, amikor a Shaumbra átfordul egy dinamikus áramló kifejezésbe, jobban, mint a Shoudokban egyszer egy hónapban.


De itt az idő, Shaumbra. Mi már - hogy is mondjuk - céloztunk erre. Utaltunk erre, és néhányotokkal, majdnem megőrjítve benneteket vele. Itt az idő, hogy tanítók legyetek... írók... zeneszerzők... színdarabok írói... az új technológiák feltalálói... tanácsadók... segítők... és gyógyítók.


Itt az idő a számotokra, hogy visszahozzátok a Rózsa Gyümölcsét, a szenvedélyt. Többé ne csak beszéljetek róla. Ne csupán álmodozzatok róla többé. Itt az idő, hogy manifesztáljátok és kifejezzétek azt most a valóságban.


Egy struktúra jött létre a Shaumbrák által a potenciális szinteken. És ez- hogy is mondjuk- egy Új Energiájú struktúra, melynek van egyfajta áramlása, mozgása feléje, mely nem olyan, mint az a szerkezet, mellyel jelenleg rendelkeztek a Földön. Ez egy struktúra a Shaumbra számára, hogy belül teremtsen. Hadd hívjuk ezt Shaumbra inkubátornak, egy születés (segítő) berendezés, a Shaumbra méhe. Megteremtődött a potenciális szinteken. Egy bizonyos számú Shaumbra vigyáz rá a valósági szinteteken. És itt az idő, hogy azt most behozzátok.


Ennek behozatala azt fogja eredményezni - hogy is mondjuk- hogy néhányan majd ellenállnak, akik még mindig a Régi Energiában vannak. Ennek behozatala eredményezhet- hogy is mondjuk- némi kétkedést a Shaumbrákon belül, minden bizonnyal a New Age körökön belül, és természetesen a fundamentalista körökből. Nincs semmi ijesztő vagy rémisztő ezen energiával kapcsolatban. Ez egyszerűen a Shaumbra energia, mely készen áll arra, hogy manifesztálódjék, készen áll arra, hogy kifejeződjék a Földön.


Ebből a méhből mindanyian támogatást vehettek ki, és bőséget, kreativitást. Használhatjátok ezt a méhet, mint egy olyan helyet, ahol megszülhetitek a saját szenvedélyeteket az életetekben. A tisztánlátással, melyet behoztatok ma, tudni fogjátok, mit tegyetek, hogyan tegyétek. És aztán átmentek annak tapasztalatán. A méhből ered a szinkronicitás, mely mindent el fog hozni hozzátok igyekezetetekben.


Igen, most amit kérünk itt a Shaumbráktól, akik készen állnak... azt kérjük most tőletek, hogy végezzétek a lelki munkátokat itt a Földön, az Új Energiájú lelki munkátokat. És pánikba estek és azt mondjátok : „ De nem tudom, mi az.” Ah... tisztánlátás, Shaumbra, tisztánlátás. Tisztánlátás... ez olyan, mint amikor leporoltok néhány részletet, ami már régóta ott üldögélt... megtisztítva a portól. Olyan, mintha a mélyebb rétegekbe mennétek, a multidimenzionális rétegekbe, hogy lássátok, mi is ott valójában az energia.


A szenvedélyetek ott van. A lelki munkátok ott van. Lehet, féltetek tőle. Lehet, azt gondoltátok, hogy nem vagytok érdemesek rá. Ebben az esetben lehet, hogy Kuthumi tanfolyamára kellene járnotok (néhányan nevetnek)- „Mit... gondoltok, hát tehénszar vagyok én?” Tetszik.


Itt az idő, hogy kimenjetek és tegyétek a dolgotokat. Ez nem igehirdetés. Ez kifejezés és teremtés. Nem próbáltok megtéríteni vagy megváltoztatni senkit. Tisztelitek őket, mert pontosan ott vannak, ahol vannak. De oda fognak menni hozzátok, ahogy mondtuk. El fognak jönni hozzátok egyre nagyobb és nagyobb számban, óriási számban. Majd meg akarják tapasztalni, amit most teremtetek... legyen az egy könyv... legyen az egy zenedarab... legyen az egy üzlet.


Ó, és amint tegnap hallottátok, még ha egy kipufogódob- javító boltot üzemeltettek is, az is lehet spirituális. Tudjátok, ezek mind metaforák. Egy kipufogódob néhány olyan- hogy is mondjuk- nagyon nehéz zajos kipufogástól szabadul meg, amely az emberi ébredési folyamattal történik. Néhányotoknak szó szerinti kipufogó üzletre van szükségetek, mert ti is majd metaforikus és spirituális kipufogó javítást fogtok végezni. Szükségetek van, hogy kontrolláljatok néhány ilyen kiáramlást és gázt, melyek kijönnek (többen nevetnek).


Nem kell, hogy workshopokat adjunk belőle. Le lehet festeni. Tudjátok-e, mennyi energiát tartalmazhat egy kép, melyet a Shaumbra fest le? Ez egy kis matematika. Tisztázzuk egy pillanatra itt... tisztázzuk egy pillanatra... helyezzétek az energiátokat egy képbe... egybe, amit láttok... egybe, amit nemrégen láttatok. Lássátok tisztán... menjetek mélyebb benső szintű energiákba. Ez egy matematikai sorozat és szakrális geometria. Azok nem csupán színek a vásznon. Sokkal több annál. Egy gyógyulás lehet. Lehet egy másik valóságról szóló történet. Egy módja lehet, ahogy a festő önmagát gyógyítja. Oly sokkal több. Egyszer tisztában lesztek vele, és a nyilvánvaló mögé fogtok látni.


Shaumbra, itt az idő, hogy a lelki munkátokat végezzétek. Kérünk majd - Cauldre engedelmével- némi magyarázatot ezzel kapcsolatban holnap. Egy kicsit- hogy is mondjuk - hidegek a lábai ezzel kapcsolatban. (saját megj. talán bizonytalan?) De itt az idő a számára, hogy tisztán lásson. Itt az idő, hogy megossza ezt mindenkivel.


Készen vagyunk. A kérdés, Metatron szavaival: „Készen álltok? Készen álltok az Új Energiára és a könnyű útra?” (A közönség „igen”-nel válaszol.) Ne érezzetek- néhányotoknak (szól), akiknek nem jön ki nagyon az az igen a szájából- ne érezzetek szégyent a könnyű miatt. A mi oldalunkon nincs ítélkezés a könnyűvel vagy nehézzel kapcsolatban. Nem kaptok semmiféle plusz pontot a nehézért (a közönség nevet és tapsol). Nem kaptok egy jobb szobát a mi oldalunkon. Nem ültetnek le majd elsőként az étteremben. És nem kaptok egy különleges hétvégét sem az én kunyhómban.


Tulajdonképpen rázzuk a fejünket és olykor néha könnyezünk, amikor a nehéz utat választjátok. Nem kell, hogy így legyen. Isten nem sugároz több kegyet vagy szeretetet azokra, akik a nehéz utat választják. Azok, akik a nehéz utat választják, szó szerint elveszítik a kapcsolatot Istennel.


Nos, Shaumbra, két évünk van a felkészülésből. Ez nem egy félelmetes dolog. Ez egy örömteli dolog. Ez nem valami kérés. Nem lesztek otthagyva. Csak másik csoportokban teszik (a közönség nevet, mert Tóbiás az „Elhagyatva” című könyvsorozatra utal ).


Mindig lesz egy szék a számotokra a Shaumbra asztalánál... mindig... mindig... még akkor is, ha felálltok egy kis időre és elmentek valahová másfelé. Bármikor, amikor úgy döntötök, visszatérhettek, mindig lesz ott egy szék a számotokra. És mindig ott leszünk, hogy szolgáljunk benneteket.


Soha nem vagytok egyedül, mert Shaumbrák vagytok.


És ez így van!


Fordította: Halász Andrea