Tóbiás Záró csatornázása a Nyárközép Új Energia Konferencián Santa Féből


Bemutatásra került:

2005.július 17.És ez így van, drága, drága Shaumbra, folytatjuk az Új osztálytermének ezen energiájával, itt ülve most mindannyiótokkal ezen megszentel helyen, hallgatva a hárfa ezen gyönyörű zenéjét, hallgatva a lélegzéseteket, én, Tóbiás, azt hiszem, hogy meghaltam és a mennyekbe kerültem ( a közönség nevet) És aztán eszembe jut, hogy tényleg így van ( többen nevetnek).


Amikor együtt ültünk, mint ebben a csoportban, néha pontosan ebben a csoportban, néha sokkal kisebben, néha sokkal-sokkal többen voltunk. Így ültünk együtt a múltban. Ó, Tien templomaiban ott voltunk több tízezren, akik ott ültünk együtt egy helyen, mint ez itt, multidimenzionális, isteni, emberi (helyen). Ám együtt ültünk, mint itt, szó szerint olykor hetekig. Többé nem kell, hogy ilyen hosszú ideig tegyük.


Így ültünk együtt azelőtt barlangokban Jeshua idejében. Összeültünk azelőtt úgy, mint itt, a találkozótermekben abban az időben, amit Sötét Koroknak hívtok . Ott ültünk együtt kis csoportokban, mint abban a létidőkben nem oly sokkal ezelőtt... csupán üldögélve... és ittuk a pillanat édességét... emlékezéssel töltve az időt, hogy angyalok vagyunk, mindannyian... hogy fény vagyunk... és sötétség... és emberek... de több, mint bármi az, hogy Isten is vagyunk... ó, egy hihetetlen tapasztalás.


Nos, megragadjuk ezt a pillanatot ezen találkozóhelyen... egyesítve azon más találkozások energiáit, melyeket tettünk... más megszentelt pillanatokkal, amikor csupán egy kis szünetet tartunk... csak egy kicsiny szünetet a napi tevékenységekből... a táblázatainkból... a házimunkáinkból... és a munkánkból... családunkból.. csak ragadjátok meg azt a pillanatot, hogy együtt legyünk mint Shaumbra.


A múlt évben keresztül mentetek a megtestesülésen, a minden, ami van félelem nélküli elfogadásán, és különösen önmagatok félelem nélküli elfogadásán- ah, a legnehezebb dolgok egyike, melyen ember valaha is keresztül fog menni, és keresztülmegy. Miért? Mert amikor anyagi formában vagytok, akkor mindennek sokkal inkább van sűrűsége. Az jobban köt. Jobban ragaszkodik hozzátok. A sebek valóságosabbak. És azoknak is kell lenniük. A fájdalom még fájdalmasabb. Jobban tudatában vagytok aztán. És ez az a mód, ahogyan ez a háromdimenziós világ működik. Lehetővé teszi számotokra, hogy sokkal jobban érezzétek és tudjátok és érzékeljétek azt annál, mint amikor éteri szinteken vagytok.


Megtanulni megtestesíteni önmagatokat, mindent önmagatokkal kapcsolatban… annyira nehéz, de mindennek a legnagyobb ajándéka... megtestesíteni önmagatokat... és hogy önmagatok vagytok... visszahozni minden darabot és részecskét szeretettel... vissza a központba... a szeretetek körébe... többé már nem megtagadva... többé már nem szétválasztva... visszahozva az összeset. Ó, és amint sokszor mondottuk mostanság, amikor visszahozzátok mindezt, akkor tudjátok megáldani, elengedni a közvetlen szerkezetét minden azon teremtésnek és előteremtésnek. És most egy hihetetlen utazásra mentek, egy útra, egy kifejezésbe. Amikor elengeditek azokat, akkor minden a saját megfelelő következő szintjére léphet.


Megtestesültetek mindenféle módon, megtanulva megtestesíteni azokat az embereket, akik közel állnak az életetekben. És néha kitaláltátok, hogy a megtestesítés valójában elengedés, az ő elfogadásuk, annak elfogadása, hogy ők a partnereitek voltak, vagy a gyermekeitek vagy némelyikőtöknél még szüleitek is. Megtestesítettétek őket. És akkor el tudjátok engedni őket. Micsoda áldás, amikor nem birtokoljátok azokat a kapcsolatokat, a Régi Energiájú kapcsolódásokat velük... micsoda áldás, hogy el tudjátok őket engedni, mert amikor elengeditek őket, akkor elengeditek önmagatokat is.


Itt vannak az energia gyönyörű és egyszerű alapelvei... az Új Energiáé... a Szellem gyönyörű és egyszerű alapelvei... a folyamatos teremtés... a folyamatos megtestesülés... és a folyamatos elengedés. Ez az áramlás. Ez az, ami ideérkezik a szinkronisztikus élettel kapcsolatban.A múlt évben megtanultátok, hogyan tehetitek a lelketeket szabaddá, hogyan emelhetitek azt ki bármilyen kristályszerkezetből vagy csapdából, amibe raktátok, bármilyen gödörbe a földben. Megtanultátok, hagyjátok magatokat azon a valóságon túlra szárnyalni, amiben azt hiszitek, hogy vagytok. És most valóban itt az ideje, itt az idő, hogy mindezt gyakoroljátok. Tanultatok róla. Belélegeztétek. Megtestesíttettétek. És most itt az ideje, hogy ténylegesen kifejezzétek azt az életetekben.


Emlékezzetek rá, Isten nem egy erőkifejtés. Isten egy kifejezés. Tehát Isten, most itt az ideje, hogy megfogjátok mindezt és kifejezzétek az életetekben.


Tegnap beszélgettünk a tisztánlátásról, az ajándékról, a tisztánlátás ezen gyönyörű ajándékáról. Még mindig lebeg. A tisztánlátás ezen drágaköve itt lebeg a teremben. Még mindig töltődik lefelé a számotokra, még mindig táplál benneteket ez az ajándék. Néhányan játszottatok vele az elmúlt napokban, arra voltatok kíváncsiak, mi is ez a tisztánlátás, mit is jelent a számotokra.


Amit elkezdtek majd látni és érzékelni minden szinten... amikor valamit megnéztek például a fizikai szemeteken át... amikor ránéztek a vörös színre a függönyredőkben mögöttünk.(saj. megj.: Tóbiás a Cauldre mögött, a teremben lévő függönyről beszél). Ez egy másfajta vörös, egy új fajta vörös. Több a mélysége és a színe, több, mint azelőtt. Ez a tisztánlátás. Amikor látjátok ezt a vörös anyagot egy új rezgéssel és egy új intenzitással benne, amikor vesztek egy mély lélegzetet és tisztán láttok, azután mögé láttok annak, ami csupán egy vörös anyag volt. Akkor elkezdtek látni más attribútumokat benne. Látjátok, elkezditek multi-dimenzionálisan látni. Talán azt, ahogyan a színek elkezdenek váltakozni vagy még rezgőbbé válnak. Talán ebben a vörös anyagban azt látjátok, hogy ott angyalok vannak. Igen, itt ültek minden héten.


Az új tisztánlátással a zene, melyet játszanak a hárfa húrjain... egy új intenzitást vesznek fel és szépséget, talán egy olyan édességet, melyet soha nem hallottatok azelőtt. Ah... ez a tisztánlátás... értsétek meg... egy új tisztánlátás. És amit most éreztek a bőrötökön... megértitek, nem kell nyomni azt vagy erőlködni. Az mindig is ott volt. Ó, egyesek talán azt gondolják, hogy ki kell vetítenetek magatokat valamiféle multi-dimenzionális módon, hogy erővel nyomni kellene önmagatokat azért, hogy lássatok valamit. Ó, egyáltalán nem kell ilyet tennetek.


A tisztaság megjelenik még az ételben is, amit esztek, felvéve egy új ízt és egy új rezgést önmagába. Az mindig is ott volt. Mindig is rendelkezésre állt, mint egy lehetőség. Egyszerűen csak nem voltatok nyitottak rá.


Amikor az étel tisztaságáról beszélünk, bármi, amit esztek, tisztítsátok meg, mielőtt a szátokba teszitek. Tisztítsátok meg. Vagy más szavakkal engedjetek el mindent, ami kiegyensúlyozatlan lenne vagy szennyezett, mielőtt a testetekbe kerül. Ahhoz nem kell erőkifejtés. Nem kell hozzá tíz perc, hogy mielőtt megeszitek, megtegyétek. Csak nézzetek a tányérra, nézzetek az ételre és tisztítsátok meg. Még azelőtt, mielőtt lenyelnétek, az majd egy eredeti energetikai állapotába viszi vissza (az ételt) a testetek számára.


Nos, lehet, hogy ez egy nagy zsíros hamburger, amit a szátokba tesztek (halk kuncogás), és féltek mindettől a- hogy is mondjuk- kiegyensúlyozatlan energiáktól, tisztítsátok meg, ne erővel, csak tisztítsátok meg. Vigyétek vissza a saját eredeti energiaállapotába és aztán élvezzétek. Tudjuk, néhányan lehet, hogy nem értenek ezzel egyet, azt gondolván, hogy bizonyos gyakorlatokon keresztül kell mennetek. De drága barátaim, ez az Új Energia lehetősége. És ez most itt van. a számotokra.


Ha valóban emlékeztek, oly sok mindent megtettünk ebből, különösen Lemúriában, ahol meg kellett tisztítanunk a növényeket és még néha az állati termékeket is, melyeket a szánkba raktunk. A testünk, a fizikai testünk, közel sem voltak képesek annyira kezelni ezen néhány energiát, nem úgy, mint a fizikai testek most. Jól felhangoltuk a fizikai testet. Megtisztíthatjátok az ételt és a vizet.


Megtisztíthatjátok az energiát a szobákban. Besétálhattok egy terembe, ami emberekkel teli. És, igen, amint tudjátok, az energia lehet bomlasztó és kiegyensúlyozatlan, néha fejfájást okozhat a számotokra, némely pedig kifáraszthat titeket. Csak tisztítsátok meg. Hozzátok vissza a saját eredeti energiaállapotához... önmagatok számára. Ne próbáljatok meg senkit megváltoztatni a teremben. Önmagatok számára tisztítotok.


A maskara, a maszk mögé mentek, a látszat mögé vissza az eredeti energiákhoz. Tisztítsátok meg a termet ítélkezés nélkül, természetesen. Ah, aztán elkezditek látni az embereket egy másfajta módon. Az energiák nem fognak negatívan hatni rátok, mint ahogy tették. Csak tisztítsátok meg a termet.


Igen, valóban, megtisztíthatjátok az autótokat. Megtisztíthatjátok a levegőt magatok körül. Ó, és néhányótok számra, akiket néhány nemfizikai entitás zaklat folyton a nyomotokban járva, folyton zavarva titeket, ezt is megtisztíthatjátok. Vigyétek vissza azokat az eredeti energiaállapotukba, az energia egy tiszta, kiegyensúlyozott állapotába.


És újra (elmondjuk), ez nem arról szól, hogy megváltoztatjuk őket, hacsak nem ők választják azt, hogy megváltoznak. Arról szól, hogy egyszerűen megváltoztatjátok azt a módot, ahogyan érzékelitek és megnézitek az energiát... egyszerű, egyszerű alapelvek, a megtisztítás. Megtisztítjátok az energiát ebből a vörös szövetből itt mögöttünk, és elkezditek látni azt egy újféle módon, egy rezgő, és dinamikusabb, ám mélyebb módon.


Ó, amint folytatjátok a megtisztítást, megengeditek a tisztánlátást ( tisztulást) , észre fogjátok venni, hogy minden elkezd változni. És újra emlékeztetnünk kell benneteket: ne erővel nyomjátok a megtisztítást. Csak egyszerűen átalakultok; egyszerűen csak visszatértek az eredeti energiaállapotokba. Azt mondjátok, akármilyen tárgy is az, látni akarjátok az eszenciáját. Nem akarjátok látni fogjátok a homályos felszínt. Ismerni akarjátok a mögötte lévő valódi energiát.


Nos, Shaumbra, ez az ajándék, amit magatoknak adtatok, semmi olyasmi, amivel küszködnötök kellene. Csupán gyakorlatiasan kell felhasználni az életetekben. Gyakorlatiasan kell felhasználni a döntésekhez, melyet önmagatok számára hoztok. Megtisztítás... gyakorlatiasan használjátok fel a bőségre az életetekben. Tisztítsátok meg... ó, néhányótoknak annyira homályos problémái vannak a bőséggel kapcsolatban. Tisztítsátok meg. Hozzátok vissza az eredeti energiaforráshoz. A megtisztítás lehet egyszerűen az, hogy vesztek egy mély lélegzetet és beismeritek, hogy meg akarjátok tisztítani azt a részt.


Amikor elmentek ebből a nagy teremből, ahol most összejövünk, visszatértek a dualitás világába... ó, valóban, lesznek olyan dolgok, melyek húznak és rángatnak titeket. Tudjátok, milyen ez, mert ez történt azelőtt. Kisétáltok a körülöttetek lévő világba, amit Régi Energiájú világnak hívtok, és rögtön megtámad az energiájával, a kiegyensúlyozatlanságaival, a küszködéseivel. Rögtön úgy érzitek magatokat, mintha visszahúzna magába.


Amint mondottuk azelőtt, fáradtnak érzitek magatokat és elhasználódottnak. Ez azért van, mert a Régi Energiájú tudatosság igazán, igazán szeretné, amit birtokoltok. Egy Új Energiájú tudatosságot szeretne, egy újfajta módját a létnek. Most azt keresi, tényleg. De néha az a régi tudatosság elfelejti. És a szereteteket akarja. Annyira szeretné az energiátokat, hogy visszahúz benneteket anélkül, hogy tudná, hogy azáltal, hogy visszahúz titeket, fojtogat is titeket.


Nos, amikor kimentek a körülöttetek lévő világba, visszamentek a családotokhoz, a munkahelyetekre, vegyetek egy mély lélegzetet és tisztítsátok meg. Értsétek meg, hogy az nem tud visszahúzni benneteket, amikor ott vagytok a saját tisztaságotokban. Értsétek meg, hogy az megpróbál most szeretni benneteket, de még nem tudja, hogyan tegye. Megpróbál szeretni benneteket, de nem tudja, hogyan.


Bizonyos értelemben, különösnek hangozhat talán, álljatok fel a saját hegytetőtökre. Ez nem az arroganciáról szól, a fennsőbbségről szól. Csupán arról, hogy ott vagytok a tiszta teretekben. Tudjátok, amikor ott álltok a hegytetőn, a levegő tiszta. A napfény hevesebb. A színek fényesebbek. Álljatok fel a saját hegytetőtökre. Tartsátok a tereteket. Tartsátok tisztán.


És ezen következő évben használni fogjuk a tisztaság ezen gyönyörű ajándékát oly sok Shoudban, melyben együtt leszünk. Elkezdjük használni azt a megvilágosodásotok gyakorlati használatában az életetekben.


Megtiszteltetés mindannyiunk számára a mi oldalunkon, beleértve Kuthumit is ( halk nevetés), hogy folytatjuk a veletek való munkát. Nos, drága Shaumbra, mindannyiótokat megkérünk most, hogy adjatok egymásnak egy nagy, tiszta ölelést, ahogy befejezzük ezen összejövetel energiáját. És igen, valóban, Cauldre szeretne odamenni a közönséghez újra az ölelésekért.


És ez így van!


Fordította: Halász Andrea