Megtestesülés Sorozat :

SHOUD 2: " A Megtestesülés négy TION-ja

(Megzavarás, Fordítás, Megerősítés, Érzékelés)"


Bemutatásra került a Bíbor Körben

2004. szeptember 4.

http://www.crimsoncircle.com


És ez így van, drága Shaumbra, hogy visszatértünk az összejövetelünkhöz... az Új Spirituális Energia ezen osztálytermébe... ahol ti vagytok a tanítók és a tanítványok is egyszerre... ahol egyesítitek az energiáitokat velünk egyszer minden hónapban, hogy sok különböző szinten beszélgethessünk a Shoudon keresztül arról, mit tapasztaltok és mit tanultok most. Idejövünk és segítünk idehozni az energiákat. Idejövünk, hogy szeressünk benneteket és viccelődjünk veletek és, hogy melletetek foglaljunk helyet.


Idejövünk, hogy segítsünk továbbítani a saját szavaitokat önmagatokhoz. Ti vagytok azok, akik mindezt teremtitek, és ez elképesztő dolog. Ami ma ideérkezik, az nem került leírásra azelőtt, nem tapasztaltátok előtte. Ez nem olyasvalami, amit mi tanítunk nektek. Ez olyasvalami, amit ti most tanultok, és bennünket tanítotok és mindenki mást.


Nos, meg vagyunk tisztelve. Elhozzuk az áldásainkat ezen a napon. Idehozzuk a szeretet és a veletek lévő család áldásait, az emlékezés áldásait.


Igen, valóban, idejövünk, hogy emlékeztessünk benneteket arra, kik is vagytok igazán. Amint szóltunk arról a mi múltkori Shoudunkban, ti nem személyek vagytok, akik abban a székben ültök. Annál sokkal többek vagytok. Nem az a személyiség vagytok, aki a jogosítványotokban van. Sokkal nagyszerűbbek vagytok annál. Nem csupán egy ember vagytok...sokkal többek annál.


Ma itt, hallgatva ezt vagy itt ülve - vagy még azok is, akik olvasni fogják ezt az üzenetet, vagy később fogják hallani - itt most azokat szólítjuk meg, akik a mennyei családok vezetői voltak, akiket Királynak és Királynőnek hívtak a múltban, akik tanítók voltak más dimenziókban. Azután idejöttök a Földre, hogy még tanuljatok valami újat a Minden Létező helyett. Olykor nem látjátok ezt, mert csupán az illúzió egyetlen észleléséből tekintetek rá. Néha elfelejtitek, kik vagytok, mert könnyebb csupán emberként itt ülni ezekben a székekben.


De ide fogunk jönni ma és fel fogunk rázni néhány energiát (többen nevetnek), hogy segítsünk nektek megérteni, hogy kiszállhattok azokból a székekből. Többek lehettek, mint amit csupán gondoltok, hogy vagytok, ki tudtok terjedni azon túlra.


Drága Shaumbrák, meg kell osztanom egy kis történetet itt, hogy Cauldrét újabban az a vád érte, hogy passzív, és ennek következtében, hogy mindannyian passzívak voltatok, hogy nem tesztek eleget, hogy megváltoztassátok a világot, hogy ki kellene onnan szabadulnotok, hogy ott valamit elő kellene idéznetek. Harcolnotok kellene dolgokért. Állást kellene foglalnotok és szenvedélyt kellene éreznetek a munkátok iránt.


Kuncognunk kellett, mikor ezt hallottuk. És kuncognunk kellett akkor is, mikor éreztük, Cauldre felelősségérzetét ez iránt, mert ő azon tűnődött... vakargatta is a fejét. De utána megtörtént az vele- és biztosak vagyunk, hogy veletek is megtörténik-amennyire nem vagytok passzívak, milyen sok munkát végeztek.


De most egy más típusú munkát végeztek. Ez nem a dualitás Régi harcmezőin zajlik. Most nem próbáltok meg harcolni egyik vagy másik ok miatt, mert amint tudjátok, abban a pillanatban, amikor egy indokból harcot kezdtek, hozzátevődtök a dualitáshoz. Ti ugyanannyira vagytok a probléma, mint ahogy ti vagytok a megoldás is.


Érezzük ezt az energiát, különösen az eljövendő választásokkal kapcsolatban, amelyek itt vannak az Egyesült Államokban, amikor állást kell foglalnotok. Ó, ez az egyik csatornázásra emlékeztet bennünket, amit négy évvel ezelőtt tettünk meg. "Kire fogtok szavazni," kérdeztétek a Kérdések és Válaszok részben. És mi azt mondtuk: " Ne szavazzatok. Húzódjatok vissza. Álljatok a kerítés mögé. Figyeljetek." Legyetek megfigyelők egy kis ideig, mert amikor ti megfigyelők vagytok, a dualitáson kívül vagytok. Az Új Energia dinamikáiban vagytok, és akkor meg tudjátok érteni, hogyan működnek igazán a dolgok.


A megfigyelő megérti, hogy neki nem kell megváltoztatni a világot. Nem tartoznak azzal a felelősséggel. Az egy nagy felelősség. Ez egyike azon okoknak, amiért néhányótoknak fájdalmai és egyéb kínlódásai voltak a testében, megpróbálva magatokra venni a világ összes problémáját és megváltoztatni a világot.


A legnagyobb dolog, amit valaha is tehettek a világért, a legnagyobb dolog, amit bármelyik vezető valaha is tehet a világért az, hogy szeresse azt, hogy elfogadja azt, hogy megértse, a világ pontosan ott tart, amit választ, hogy legyen. Minden egyes ember, minden életforma pontosan ott van, amit ők választanak, hogy legyenek. És ha ti visszahúzódtok, láthatjátok, hogy ez mennyire igaz. És akkor tudni fogjátok, mit tegyetek abban a pillanatban. Megértitek, nem kell azért lépnetek, hogy megváltoztassatok mindent. Megértitek, hogy nem kell soha többé felvennetek a kardot, Shaumbrák, különböző okok miatt.


Passzívak vagytok? Aligha... mert új munkát végeztek most... határmunkát...úttörőmunkát az Új energiába...egy új megértésébe annak, hogy túl tudjátok lépni a dualitást... hogy túl tudtok mozdulni az erők Régi csatározásán. Passzívak vagytok? Aligha... azért, amit elviseltetek az életeitekben... a sok kihívás és nehézség miatt... és most mindezek közül az egyik legnagyobb kihívás- hogyan mozduljatok mögé, hogyan engedjétek el, elengedni, és elengedni mindent, amiről azt gondoltátok, hogy voltatok, azért, hogy mindazzá váljatok, akik igazán vagytok.


Az beállítja a lehetőséget a változásra mások számára is. Ez nem egy kellemetlen változás. Ez nem egy megkövetelendő változás. Az a lehetőséget állítja be. Mennyire messze nagyszerűbb dolog lehet ott minden ember és angyal számára, akik utánatok jönnek, akik követik felemelkedett lábnyomaitokat és megértik, hogy ti megterveztétek a lehetőségek egy ünnepét a számukra, ha ők is úgy döntenek? Beállításokat tettetek és elképzeléseket és lehetőségeket. Jeleket és irányadást helyeztetek el mindezen dolgokba. Ők választhatják azokat, ha azt szeretnék. És ha nem akarnak változni, hát legyen úgy. Nos,ők pontosan ott vannak, ahol vannak.


Ti, Shaumbrák, ti vagytok a változás munkásai... vagy a változás játékosai, akárhogy szeretnétek azt látni. Ti vagytok azok, akik hatással vagytok a változásra önmagatokon belül most, mert ti ezt választottátok. Egy másféle életmódot választottatok, hogy megéltek, egy másféle módot arra, hogy itt legyetek ezen a Földön. Azt választottátok, hogy túlmozdultok a "kettő"-n, vagy a dualitáson, túl a csatározó erőkön, és bele egy teljesen új energiába, az Új Energiába. És ez még mindig új, meglehetősen új.


Ó, ebben a sorozatban sok fizikai dologról fogunk beszélni, melyek Új Energiával vannak beburkolva... mit is jelent ez igazán... hogyan emelhető az be az életetekbe... mi is ez... és mi nem. Sok minden van, amit meg kell tárgyalnunk. De a mai összejövetelünket számotokra az áldásunk egyszerű idehozatalával akartuk kezdeni.


Érezzétek az áldások energiáját. Érezzétek a szó "áldások" energiáját. Nem próbálunk megváltoztatni vagy gyógyítani. Az "áldás" a ti elfogadásotok és az irántatok való tisztelet. Az "áldás" azon energiákat jelenti, melyek a lehetőség egy állapotában helyezkednek el vagy semlegesek, aktiválásra várva. Az "áldás" az irántatok való szeretetünk, melyet idehozunk.


Ezen a napon, drága Shaumbrák, van egy kis különbség az energiában, mely a vendégünkön alapszik, aki itt van, mert az nem csupán az én hangom, Tóbiás hangja, mely keresztül jön. Az nem csak Cauldre. És az nem csak ti mindannyian vagytok a Shoudban együtt. Összekapcsolódunk ma Ohamah energiái által ( Tóbiás ezt O-ah- mah-nak ejti), aki idejött nemrégiben... igen, az ő jó kis filmjével. És, ő meglehetősen büszke. Ha tudjátok, képesek vagytok érezni, amint büszkén lépdel itt.Értsétek meg... ő egy harcos volt, közülük is az egyik legrosszabb... igen, a barbár, aki szerette a harcot... aki szerette a gyilkolást... aki mindezt hatalmas szenvedéllyel tette. De egyszer csak megsebesült. Hét éven keresztül feküdt és ki volt szolgáltatva annak, hogy mások etessék, mások segítsenek neki, mások tartották őt életben. És ő annyira utálta ezt, és elkeseredett volt. Ám ez egy tapasztalás volt, melyet önmagának adott, és teljességgel megélte azt.


Ó, ezen idő alatt OLY mérges volt a Szellemre és oly nagyon haragudott az emberiességre, és haragudott mindenre, amit valaha tett a gyógyulás ezen hét éve alatt. Ám oly nagy szenvedéllyel volt, hogy az az akaraton keresztül megyógyította önmagát. Felülmúlta a testét az akaraton és az erőn keresztül. Túllépte a története emberi oldalának korlátait. Átlépett rajtuk. Függetlenné vált.


Nem állt sorba egyetlenegy különleges csoporttal sem. Önmaga kezdte. Nem hívta az angyalokat segítségért, amikor a sziklákon feküdt. Azt akarta, hogy ő maga tegye meg azt. Annyira szenvedélyes volt... annyira bátor...és annyira merész...és erős... és oly hülye is. (a közönség nevet).


És most nevet, mert egy üzenetet hoz ide ezen a napon...ó, különféle üzeneteket. Az egyike az ő üzeneteinek, hogy most már érti, hogy nem volt szükség erre az akaratra vagy erőre, hogy kiszabadítsa őt a történetből, hogy kiszabadítsa őt a korlátok közül. Megértette, hogy talán szüksége volt arra az útra akkor, mert ez az, amit a világ megértett 50000 évvel ezelőtt.


De, drága Shaumbrák, ő idejön ma, hogy elhozzon egy üzenetet- egyet a sok üzenetéből- hogy az nem követel akaratot és nem kíván erőkifejtést. Nos, ma sok hangon fogunk beszélni, a ti hangotokon, és Cauldre hangján, Ohamah-val... és igen, egy kicsit Quan Yinnel fűszerezve. Beszélni fogunk mindezen hangokon.


És át fogunk haladni ezeken az energiákon, Shaumbrák, az Új Energiára, az Új Energiában, az erőkifejtés NEM erőfeszítés. Az erőkifejtés nem erőfeszítés... értsétek. Még mindig van egy elmebeállítás a tudatosságban, hogy a dolgokat akarni kell, erőfeszíteni és nyomást gyakorolni rájuk. És nem így van. Amint megtanultátok ezen évek folyamán, ez az elfogadásról és a tiszteletről szól.


És ez az egyik üzenet, amit Ohamah idehoz. Ohamah folytatni fogja ezzel az üzenettel az iskolájában, megértve, hogyan működnek valójában a fizikai dolgok.


Ó, a fizikai dolgok működnek, amikor rájuk erőltetitek, de van mindig egy erőfeszítés azután a másik oldalon is. Ah... igen... igen. Ha most tesztek dolgokat, Shaumbrák, érzékeny, magasan energetizált állapotban, amelyben egy erőfeszítéssel vagytok, lesz egy hátul lévő erőkifejtés. Nem azt mondjuk, hogy ez jó vagy rossz. Csupán azt mondjuk, óvakodjatok attól, ami a hátsó feletekbe rugdos (néhányan nevetnek).


Most az Új Energia arról szól, hogy NINCS erőkifejtés. Ó, energia, az van. Mozgások, azok vannak. A szenvedély teljesen megtapasztalásra kerülhet, a kreativitás teljesen kifejeződhet. De nem kell akarnotok az utatokat azon keresztül.


Látjuk, amint rátekintünk a Shaumbra energiájára, hogy oly sokan vagytok, akik ehhez a ponthoz fegyelmen, elhatározáson keresztül jutottak el. Hallotok bennünket, amint azt mondjuk, hogy az Új Energia nem igényel erőkifejtést... egy Új erőkifejtés egyáltalán nem erőkifejtés. Megvakarjátok a fejeteket és azt mondjátok:" Elég könnyednek hangzik, lényeg nélkül, vagy váz nélkül"...igen, mert hozzá vagytok szokva, hogy a dolgokon átnyomjátok a módszereteket. És az működött.


De mit vettetek észre? Amint átnyomjátok valamin a módszereteket, valami más is ott van, hogy azt is áttuszkoljátok. Nem vagytok fáradtak ettől a játéktól most?


Egyébként hozzá kell tennünk, hogy Ohamah jött ma ide. És az ő hangja is hozzátevődik ehhez. Nos, én, Tóbiás, mellékesen meg kell jegyeznem, hogy lehet, lesz néhány olyan állítás itt, amelyért semmilyen különös felelősséget nem vállalok ( a közönség nevet). Ez az én cáfolatom, mert most egy kevert hanggal foglalkozunk. És azt is el kell itt mondanom, hogy... óvakodjatok azoktól, akik ma kérdéseket tesznek fel (többen nevetnek).


Nos, drága barátaim, az Új erőfeszítés nem erőfeszítés. Az természetes módon jön, és az könnyedén jön. És, ha nektek most erőkifejtést és fegyelmet kell használnotok, és mindezen szerkezetet az életetekben, itt az ideje, hogy elengedjétek azt... hacsaknem folytatni akarjátok azt az utat. Az OLY simán és nyugodtan jön el hozzátok, ám még magasan energetizáltan. Lehet, hogy úgy találjátok, hogy van egy ellentmondás az állításokban. Hogyan lehet az élet izgalmas és beteljesült és energetizált, amikor nektek nem kell minderre nyomást gyakorolni és erőből húzni? Az homályosan hangzik. Elég vérszegényen.


Ah, drága Shaumbrák, úgy fogjátok találni, hogy az meglehetősen más lesz. Létezik az Új Energiának egy olyan fizikája, ami megváltoztatja a mintát, ami megváltoztat mindent, ami azt mondja, egy beteljesültségben lehettek, amelynek soha nem lehettetek volna tudatában előtte erőkifejtés és nyomás nélkül. Azt mondjátok: " Nos, hogyan tudok életben maradni a közlekedésben? Hogyan tudok életben maradni a hivatalban? Az erők mindig nyomást gyakorolnak rám. Vissza kell nyomnom, hogy megvédjem magam."


Megvédeni magatokat mitől? Mitől? Mitől féltek? Az érzéstől? Újra az érzéstől féltek? Engedjétek azokat az erőket hozzátok jönni most. Engedjétek meg, hogy megtámadjanak benneteket, ha azok úgy érzik, hogy az kell, mert amikor azt teszik, és azok kitátják a forrongó szájukat és belétek süllyesztik a fogaikat, és harapni akarnak belőletek, ott nem lesz semmi, mert ti most egy másik birodalomban léteztek... értsétek meg... egy másik energiában.


Ők a dualitásban vannak. A gyengékből táplálkoznak. Azokból táplálkoznak, akik még mindig harcolnak. Ők azt szeretnék látni, ki a jobb harcos. Engedjétek meg nekik, hogy eljöjjenek hozzátok. Olyanok lesztek, mint a levegő. El fogtok párologni és el fogtok tűnni, és ők nem lesznek képesek bármiből is táplálkozni. És valaki máshoz fognak menni, hogy helyette belőlük harapjanak egyet.


Nos, Shaumbrák, emlékezzetek erre- hogy az Új erőfeszítés nem erőfeszítés. Az a "van-ság". Az egy dinamika és egy fizika, ami ott van ebben a filmben-ha elmentek megnézni- a "kisípolással" kapcsolatban (a "Milyen kisípolást ismerünk?" filmre utalva) Miért használták a "kisípolás"szót? Ohamah azt mondja, ő azt az adott szót használta volna (a közönség nevet).


Mit tudunk mi valójában? Sokat... de sokkal több tanulni való van. Sokkal több van ezen Új Energia fizikájában- és a Régi Energiában- de annak a megértése, hogyan működnek a dolgok, az valóban működik... hogyan működnek a dolgok, amikor a materiális szinten túlra mentek... hogyan működnek azok abban, amit Ohamah " A Mező-nek" hív.


A Mező mindaz az energia, amely az anyagi energián túl van, túl az atomokon és a protonokon és a neutronokon és az elektronokon és mindazon más dolgokon. Azok mind reagálnak A Mezőre. Azok olyan energiák, melyek válaszolnak... hogyan mozdulnak bele és ki a realitásokból. Ők ezt teszik. Azok állandóan ezt teszik.


Az elemek-a szubatomikus elemek- bemozdulnak és ki a realitásból.Egyik pillanatban láthatóak és felfedezhetők... a következő pillanatban nem. Hová mennek ? Más dimenziókba lépnek. Csupán mert a fizikai szem- és a durva elektronikus felszerelés- nem tudja mérni őket, ez nem jelenti azt, hogy azok nincsenek ott.


Nos, mit mond az veletek kapcsolatban, Shaumbrák, és a valósággal kapcsolatban, azon valóságotokkal, hogy kik vagytok? Mit mond azzal kapcsolatban, hogy mi más is lehetnétek, aminek nem voltatok tudatában?


Nos, mi ma el fogjuk kezdeni határozottan és mélyen megalapozni önmagunkat ebben a Most pillanatában. Ez az, ahol minden elkezdődik... most itt. Belélegezhetitek. Elgondolhatjátok.


Ohamah mond valamit, amin kuncogunk ezen az oldalon. Azt mondta, megtanulta, hogy abbahagyja a gondolkodást és elkezdjen teremteni. Van egy nagy különbség, tudjátok. Az emberek hajlamosak arra, hogy kigondolják a helyzetekből való kiutat erőszakkal újra. Ő megtanulta, hogy felhagyjon a gondolkodással és elkezdjem teremteni. A gondolkodás lelassította őt. A gondolkodás egyike volt a korlátoknak. A próbálkozás, hogy mindent kigondoljatok a fejetekben olyan, mint amikor egy patkány útvesztőben van, és nem képes kijutni onnan.


Ti még mindig a fejetekben vagytok. Ti még mindig a fejetekben vagytok. Engedjétek azt a Most pillanatába jutni. Engedjétek meg nekünk, hogy itt legyünk ebben a Most pillanatában szilárdan megalapozódva, hogy érezhessétek a lábaitokat... érezhessétek az ülőhelyeteket... érezhessétek a karjaitokat és a lábaitokat és az arcotokat... érezhessétek a hajatokat... érezhessétek a lélegzetet, akár felszínes, akár mély.


Az oly szilárd ebben a Most pillanatában, ahol azt érzékelitek, hogy egy teremben vagytok... a legtöbbőtök más emberekkel együtt van... néhányan nem... nincsenek zajok a teremben. A múltban megpróbáltatok belemenni ebbe a megváltoztatott állapotba és kizárni a zajokat. Minek? Azok ott vannak. Azok a ti valóságotok és a Most pillanatának részei. Lehet, hogy a testetek bizonyos részei kényelmetlenek. Hagyjatok fel azzal, hogy megpróbáltok harcolni vele erővel. Fogadjátok el a testetek azon részeit, melyek kényelmetlenek.


Legyetek oly szilárdan a Mostban... annyira a Mostban fókuszáltak... annyira jelen a Mostban...érezzetek mindent a Mostban... legyetek a test és a lélek a Mostban... és a Szellem a Mostban... most itt ezen a helyen... most ahol vagytok... az idő ezen pillanatában... a hely ezen részében, amelyben vagytok... a pillanatfelvétel, melyet most rólatok készítünk... katt, itt a Mostban.


Az itt kezdődik. Az a Mostban kezdődik. És ne felejtsétek ezt el soha. Nem tudtok hozzáférni A Mezőhöz... nem tudtok belépni a dimenzionalitás folyosóira, ha nem vagytok a Mostban, mert az ki fog lökni benneteket. Az egy légjáratba fog lökni benneteket. Az a kiegyensúlyozatlanság egy állapotába fog vinni benneteket. Ti most itt vagytok. Ettől a forrástól a Most ezen horgonyában ki tudtok terjedni más dimenziókba.


Hogyan tehetitek meg azt? Ó, nem erőfeszítéssel és nem gondolkodással. Képtelenek vagytok azt a módot más dimenziókba elgondolni. Néha kikényszeríthetitek az utatokat, de az nem egy egyenlő és szembenálló erőkifejtés, amikor megpróbáljátok megtenni azt. Az a megengedésről és az elfogadásról szól. Az annak tudásáról szól, hogy ti nem csupán a fizikai test vagytok. Ti nem korlátozódtok erre a személyiségre ebben a létidőben. Ez arról szól, hogy engedélyt adtok önmagatoknak.


Én, Tóbiás, engedélyt adok önmagamnak, hogy teljességgel jelen legyek a Mostban, és az nem csak az emberi valóságot jelenti, nem csupán az emberi illúziót, de minden mást is. Engedélyt adok önmagamnak, hogy itt legyek a Shaumbrákkal a Földön, mint ahogy az angyali birodalmakban vagyok. Engedélyt adok önmagamnak, hogy teljes és kiterjedt legyek, szárnyalva a birodalmakon keresztül, a dimenzionalitás birodalmain át. Én, Tóbiás, engedélyt adok önmagamnak, hogy több legyek, mint Tóbiás, hogy több legyek, mint egy aspektus, ami az egyik létidőben volt hosszú, hosszú idővel ezelőtt. Engedélyt adok önmagamnak, hogy legyek minden, ami vagyok, és legyek minden lehetőség, amely csak valaha is lehetek és minden kifejeződés, amelyet választok a kifejezésre.


El tudnátok ezt mondani önmagatokért, Shaumbrák? Engedélyt tudnátok adni önmagatoknak, hogy teljességgel rögzítve legyetek a Mostban... nem kétségbevonva azt, hol vagytok és kik vagytok... és azután engedjétek meg magatoknak, adjatok engedélyt önmagatoknak, hogy túllépjétek, hogy szárnyaljatok?


Ez az, ahol elkezdjük majd megérteni azt a dolgot, amit A Mező-nek nevezünk. Néhányan " kozmikus rácsnak" hívják, "összefüggő háló-nak", "zóná-nak". Sok-sok név van erre. Ez egy forrásenergia. Ez az, ahol új meglátásokra és megértésekre juttok. Beszélni fogunk még róluk ma. Ez az, ahol meghaladjátok a határokat. Ez az, ahol...ó, olyan módokon terjedtek ki, amelyeket az emberi elmétek most képtelen elkpézelni.


A Mező..." a zóna"... amint megértjük, hogyan működik az energia ennél a pontnál A Mezőben... ó, ez olyasvalami, amivel kapcsolatban részletekbe fog belemenni Ohama az ő iskolájában. A mező, Shaumbrák, az, ahol az Új Energia átjön. És azáltal, hogy képesek vagytok hozzáférni ehhez a forrásenergiához, ti is birtokoljátok az Új Energiát... az Új Energiát.


Elképesztő dolog vele dolgozni. Dolgoztunk vele valamiképpen a mi oldalunkon, segítve azt, hogy előkészítsük azt a számotokra ténylegesen. És az ellenállt mindenféle leírásnak. Ez Új Energia valaha is először.


A Mezőből meg tudjátok érteni az egész utazásotokat itt a Földön- az emlékekről beszélgettünk- megértitek, hogyan találkoztunk mi, Shaumbrák, először Atlantisz napjaiban Tien templomaiban, a transzdimenzionális valóságok tanulmányozásakor. Emlékeztek rá? Emlékeztek arra, hogyan ültünk együtt és beszélgettünk... valóban tízezrével... beszélgetve a transzdimenzionális valóságokról... képessé válva ténylegesen elfoglalni a helyeinket, a templomainkat... és áthelyezni őket más dimenziókba... elrejtve őket, bizonyos értelemben?


Ó, mi nem tennék azt manapság. Mi annyira nyilvánvalóvá tennénk a templomainkat a Most pillanatában. De visszatérve, szükség volt arra, hogy elrejtsük őket. Szükség volt arra, hogy ne legyenek láthatók. Olyan volt ez, mint egy fátyol. Átlátszó volt.


A Mezőn keresztül igazán meg tudjátok érteni. Ne menjetek az Akasha lemezekhez. Az annyira korlátozott A Mezőhöz viszonyítva - két különböző, teljesen más dolog. A Mezőben emlékezni tudtok azokra az időkre, amikor mi először együtt összegyűltünk, amikor azt mondtuk, hogy egy utazásra fogunk indulni együtt. Tanulmányozni fogjuk és meg fogjuk tanulni és meg fogjuk tapasztalni a valóság mindezen dolgait a Földön és más helyeken. El fogunk érkezni a beteljesülés ezen idejéhez együtt.


A Mezőben... ti benne ültök egy pillanatra. Az emlékek áradata fog visszatérni. Oly sokan vagytok Yeshua idejéből, kétezer évvel ezelőttről. Néhányan ott voltatok közvetlenül, ott a Szentföldön. Néhányan a Föld más részein voltatok, behozva a Krisztusi tudatosság magvait, az isteniségét. A Mezőn keresztül fel tudjátok eleveníteni és érezni tudjátok azokat az emlékeket. De emlékezzetek rá, hogy ti most jelen vagytok ebben a Most pillanatában is... érdekes, hogyan tudtok mindkét helyen lenni.


A Mezőben segíteni tudtok emlékezni, miért választottátok azt, hogy visszatértek erre a létidőre a Földre most, a változás ezen idejére, az Új Energia ezen idejére. Az segíteni tud nektek emlékezni ezen egész okra, miért jöttetek ide most, miért vagytok a Földön. A Mezőben láthatjátok, hogy a történetetek mennyire csupán egy történet, korlátozott, ám csodálatos. Felül tudjátok múlni azt és most ki tudtok azon túl terjedni.


Ez mind elkezdődik... és mindez befejeződik azzal, hogy legyetek határozottan, szilárdan tudatosak ebben a Most pillanatában. Semmi nincs olyan, mint ez, egyáltalán semmi. A Mezőben csodálatos megfigyelővé is válhattok, hogy lássátok, hogyan működnek az energiák, hogy lássátok, hogyan terveztétek meg a létidők ezen sorozatait, hogy eljussatok ehhez a ponthoz, hogy megtegyétek a következő lépést. A Mező energiából azt is meg tudjátok figyelni, mi történik most a ti világotokban.


Ezen elmúlt hónap, Shaumbrák, magasan energetizált volt, mindenfajta változással történve, mindenféle dologgal az életetekben. És, azt gondoltátok, hogy augusztus hónapja a vakáció és a pihenés hónapja volt. És az nagyon, nagyon tevékeny hónap volt a Földön és az életetekben. És ez folytatódni fog még néhány hónapon át. A tény az, hogy az még fel is fog erősödni.


Ó, de Shaumbrák, ti A Mezőben vagytok. Ti a Mostban vagytok. Az erőt adhat. Annak nem kell nehéznek lennie. Ó, a világ körülöttetek keresztül megy a maga mozgásain, a hurrikánok, melyek átszelik Bahamákat és az Egyesült Államok déli részeibe hatolnak, egyik a másik után. A Mezőből tekintsetek rá, mi is történik itt igazán.


Ami ténylegesen zajlik itt, az az Atlantiszból származó Régi Energiátok megtisztulása, Azur-tamu energiáinak a megtisztítása és megtisztulása a szigetekről származó nagy szelek és esők által. Ezek a szelek és esőzések át fognak söpörni Atlantisz két korábbi központján, az egyik, ami Kuba területe körül volt és a másik, amely Atlanta területe körül volt. És ezek meg fogják tisztítani és el fogják engedni a Régi Energiákat. Micsoda öröm, hogy egy ilyen dolog megtörténik! Azok egy elengedő energiát fognak behozni,hogy az a sok minden, ami felgyülemlett, vissza tudjon térni egy teljesen új módon.


Ezen elkövetkezendő hónapokban továbbra is látni fogjátok az események egy sorozatát azokon a területeken- ó, különösen az átalakulásukon és újra kiegyensúlyozódásukon keresztül - a Közép-Kelet földjein. Láttátok, hogy a tevékenység felerősödött ott mostanában, és az folytatódni fog.


Láttátok azt mostanában az események sorozatában Oroszországban, mert ez a terület most készen áll egy igazi-amit ti úgy hívnátok- gyógyulásra, de az energiák valódi egyesülésére. Ez egy mélyen sérült terület. És most itt mi közöljük, hogy el fogjuk vinni Cauldrét és Lindát- és néhányótokat - oda elég hamar. Az most készen áll. Látni fogjátok... igen, a... amint beszélgettünk arról a közvetlen erős lehetőségekről a nagy változásokra a földön itt újra felbukkanva, néhány közüle Atlantisz más területeivel teszi, a másik két központtal, néhány pedig ezt csak a Föld egy általános újraegyensúlyozódásával és újrarendeződésével.


De kell, hogy azok hassanak rátok? Meg kell, hogy engedjétek, hogy azok energiát vonjanak el tőletek? Vagy lehettek megfigyelők, és láthatjátok, hogy is van minden, mint ahogy annak lennie kell. Szükség van arra, hogy minden drámába folyjon? Vagy lehettek a saját szuverenitásotok helyén, a biztonságos energiátokban? Egy jelzőfény mások számára, másoknak, akik közben jönnek, másoknak, akik a tanítót keresik.


Nos, Shaumbrák, oly sok minden van azzal kapcsolatban, hogy maradjatok a Mostban fókuszálva és utána nyíljatok fel. Igen, lesznek változások körülöttetek ebben az elkövetkezendő néhány hónapban. Igen, mert ti érzékenyek vagytok, érezni fogtok ezen dolgok közül néhányat, de azt is megértitek, hogyan lehettek a Most pillanatában. Vegyetek egy mély lélegzetet. Kapcsolódjatok bele ebbe a dologba, amit A Mezőnek nevezünk. Szólni fogunk még majd ennek a fizikájáról. Legyetek a Földön most, mint egy fönséges emberangyal, aki meghaladja a dualitást, aki az Új Energiában létezik, mely ott van mások számára.


Nos, Shaumbrák,szeretnénk ma beszélgetni valamiről, amit mi a megtestesülés négy "TION-jának" hívunk. És ez betűzve T-I-O-N-S. De úgy is vehetitek, mint S-H-U-N-S (saj. megj.:ejtve sönsz-az angol szavak kiejtés szerinti végződését érti alatta). A TION-ok, a megtestesülés négy - TION-ja... ezek olyan dolgok, melyeken keresztül mentetek. Ezek olyan kihívások, melyek különösen az elmúlt 30 nap alatt bukkantak fel. És akartatok róluk beszélni, meg akartátok osztani ezeket, önmagatok elé akartátok rakni és elérhetővé tenni mások számára... négy terület, amellyel dolgoztatok. Szeretnénk erről beszélni egy kicsit ma.


Az első, az első TION a megzavarás...(ang.:distrac-TION)...a megzavarás. Ó, Shaumbrák, tartsátok az irányt most. Tartsátok az irányt most önmagatok számára. Ne erőltessétek az irányt. Egyszerűen maradjatok irányban. Legytek irányban.


Annyira könnyű most zavarodottá válni... zavarodottá a hírekben megjelenő eseményektől... a családotok miatt... a szeretteitek miatt... zavarodottá még a saját elmétek miatt is. Ennél a pontnál vagytok, az energiák és az isteniségetek behozatalának ennél a csodálatos pontjánál. De most a zavarodottság felerősödik. Úgy tűnik, oly sok dolog elvisz benneteket. Azok megpróbálnak elhúzni titeket- ugye?- nehézséget okozva. Csak mikor azt hiszitek, hogy ti most kicsit fejlődtetek vagy mélyebb bepillantást szereztek, a megzavarás belép.


Bármi lehet most az életetekben. Álljatok meg egy pillanatra itt. Tekintsetek úgy a megzavarásra, mint az életetek megfigyelője... valamire, ami tévedésből jött létre... valamire, amire még nem számítottatok... egy eseményre... egy tapasztalásra... egy személyre... lehet, hogy egy szerettetek egészséggel kapcsolatos helyzetére... egy munkahelyi helyzetre... egy pénzügyi helyzetre... egy megzavarásra.


Még az a kicsike hang is azt mondja a fejetekben: "Kíváncsi vagyok, vajon meg tudom-e tenni ezt. Kíváncsi vagyok, ha nem próbálom meg ráfordítani az energiáimat arra, hogy normálisabb legyek (néhányan nevetnek). Kíváncsi vagyok, hol zajlik mindez és hová juttat mindez engem." Shaumbrák, ezek csak megzavarások. Tartsátok az irányt.


Azok azért vannak ott, mert ti változásokat tesztek. És az energiák körülöttetek vonzódnak ehhez. Azok vonzódnak ehhez, és ennek következtében azok megzavarnak, mert arra kíváncsiak, mi történik veletek.


Bizonyos értelemben, amint azt mondottuk előtte, az egy teszt. Azok tesztelnek benneteket, hogy lássák, mit értetek belőle. Azok tesztelik a ti határozottságotok mélységét és a megértésetek mélységét. Nos, ők betoppannak az életetekbe. Ők nem úgy vannak ott, mint rossz dolgok. Nem Isten helyezte oda őket. Természetesen nem mi helyeztük oda azokat. Azok természetes történések.


Amint elmozdultok az egyik energiaformából a másikba, az azt fogja előidézni, hogy a formák minden más energiái körülöttetek valahogyan válaszolni fognak. Bizonyos értelemben, amint keresztül mentek a saját folyamataitokon és átalakulásotokon az Új Energiába, kis csengőket tesztek ki vagy talán riasztókat mindennel körülöttetek az életetekben. Azok vissza fognak oda ugrani. Azok nem szándékosan próbálnak megzavarni titeket, de vissza ugranak oda, hogy megtudják, mi történik, megtudják, hogyan teszitek a dolgotokat.


Ne engedjetek a zavarásoknak, hogy visszahúzzon benneteket, vagy levegyen titeket vagy elvegye az energiátokat. Értsétek meg, hogy azok természetes válaszok felétek.


Globális méretben a megzavarások ott vannak, mert az elkövetkezendő három év a Földön a nagy, nagy változások időszaka lesz. Nem azt mondjuk, hogy katasztrófák. Azt mondjuk, hogy változások... energiaváltozások...nagy váltások egy rezgési energiából egy kiterjedő energiába... nagy változások... egy kvantumugrás.


Egyre többet, többet és többet fogtok hallani a kvantumugrásról, és nem csak tőlünk. Minden irányból el fog jönni. Ez fog jönni a tudomány világából. A vallás világából ez fog jönni. A szociális munkásoktól és azoktól, akik a kormányokkal foglalkoznak- a kvantumugrás, újra és újra. Tehát, ami most történik a világban, mint a változások, amelyek most zajlanak, mint az átalakulások, melyek most történnek, a megzavarások belépnek. A változások belépnek.


Nos, Shaumbrák, az első TION az, hogy tartsátok az irányt. Ne engedjetek a megzavarásoknak, hogy levegyenek. Legyetek a megfigyelő. Legyetek tudatában, hogy azok ott vannak, de tartsátok az irányt.


A megtestesülés második TION-ja a FORDÍTÁS (ang.:transla-TION)... fordítás. Nos, ez egy érdekes jelenség, mert olyan sokféle dolog történik bennetek és körülöttetek most éppen. Érzitek ezeket. Panaszkodtok nekünk miattuk folyton, a fene egye meg! (a közönség nevet) Tudjátok, hogy azok ott vannak. Tudjátok, hogy valami történik körülöttetek. Ó, és oly egyensúlyvesztetten érzitek magatokat némelykor önmagatokkal.


Tudjátok, hogy a keresztüljövő és a számotokra letöltendő információ túltengése van most. Azt mondjátok nekünk, hogy érezhetitek a letöltést, de nem tudjátok, mi is az. Nem tudjátok rápakolni az elméteket. És ott a probléma- az átfordítás problémája. Az elme még mindig ahhoz van hozzászokva általatok, hogy a fordítandó információ elsődleges forrása. Az információt, mely átjön, nem lehet könnyedén lefordítani az elmén keresztül. Az elmének nincs kapacitása erre.


Ez olyan lehet, mintha megpróbálnátok egy teljesen új számítógépes programot, egy nagyon magas szintű, kifinomult operációs rendszert feltenni egy régi PC számítógépre... értsétek meg. A PC chipek és lemezek nem tudnák, hogyan fordítsák le ezt az egész új operációs rendszert. Ez pontosan az, amin ti most keresztülmentek. Nem tudjátok, hogyan fordítsatok le mindent, ami belép.


Álljatok meg egy pillanatra itt. Hagyjatok fel a gondolkodással. Álljatok meg egy pillanatra és csak érezzétek. Érezzétek az energiamozgást. Hagyjátok abba, hogy megpróbáljátok kitalálni azt.


Mi most letöltünk itt a számotokra valamit. Ó, ez az egész mai fecsegés csak azért van, hogy megzavarjon titeket, mellékesen (néhányan nevetnek). Oly sok más dolog történik itt. Mi most letöltünk nektek. Megpróbáltok belekapaszkodni. Megpróbáljátok megérteni azt. És nem tudjátok megtenni. Azt mondjátok: " Ott nem lehet letöltés. Bizonyára csak a bolondját járatom magammal." Ah... belépnek a kétkedések, ugye?


Az elmének, az emberi elmének, jelenleg nincs meg az a képessége, hogy átfordítsa azon interdimenzionális információ nagy mennyiségét, mely most hozzátok érkezik. Ti tudjátok, hogy az ott van, ugye? Ám, nem tudjátok, mit tegyetek vele. Nem tudjátok, hogyan tagoljátok azt. Nem tudjátok, hogyan tegyétek azt a takaros, kis dobozaitokba és rekeszeitekbe, a kis celláitokba.


Nos, ez majdnem észrevétlenül zajlik. Ez majdnem úgy érezhető, mint egy beáramlás és utána rögtön egy kiáramlás, éppen mint a szél. Ah, de az egyáltalán nem történik meg. Nem árad ki. Beépül. Elraktározódik addig, amíg meg nem értitek.


Tehát, hogyan értitek mindezt meg? Hogyan fordítjátok át, ha az nem az elmén keresztül érkezik? Ah, az az isteni központon keresztül jön át... az isteni megértésen át.... a szíveteken... a lelketeken keresztül... bárminek is akarjátok nevezni. Azt mondjátok: " Nos, hol van ez? Hol van? Hogyan tudom felismerni azt?"


Ah... hagyjátok abba a gondolkodást! Az ott van és mindig is ott volt. Engedjétek meg, hogy "isteni fordítórendszernek" nevezzük azt, mely mindig ott volt. A tény az, hogy soha nem használtátok, míg a Földön voltatok. Az ott van. Az ott van.


Hogyan aktiváljátok? Egyszerűen adjatok rá engedélyt. Ez minden, ami kell - engedély tőletek. Ti vagytok az urai. Ti vagytok a saját királyságotok uralkodója. Adjatok neki engedélyt, hogy dolgozni kezdjen. Engedjétek meg, hogy az elkezdjen munkálkodni értetek.


Nos, kezdetben ott lesz majd az elme küszködése, hogy megpróbáljon beugrani oda és azt mondja: " Add ide az irányítást. Küldj minden információt nekem. Én akarom azt birtokolni. Még nagyobbá akarom építeni a történetemet." Shaumbrák, mondjátok meg az elmének, hogy húzódjon vissza. Mondjátok meg neki, hogy pihenjen. Tulajdonképpen küldjétek el vakációra egy hónapra.


Engedjétek meg ennek az isteni felfogó rendszernek, hogy elvégezze a fordítást. Hogyan tehetitek meg? Adjatok rá engedélyt. Hadd kezdje el fordítani ezt az óriási mennyiségű információt.


Néhányótok... tudjátok, hogy az ott van. Megpróbáljátok lerajzolni azt. Megpróbáljátok lefesteni. Megpróbáljátok leírni a költészeten és a zenén keresztül. És ez csodálatos ... folytassátok azt, mert ez engedélyt ad az információ számára, hogy lefordítassék. Lehet, hogy az nem rögtön érzékelhető a számotokra, mert az érzékelés egy mentális dolog. De az ott van, amint azzal dolgoztok, amint megengeditek neki, hogy belépjen, amint nem féltek tőle. Amint használni kezditek, látni fogjátok a különbséget.


Az elmétek át fogja dolgozni. Ez az egy dolog az elmétekkel kapcsolatban- hogy az nagyon rugalmas. Hatalmas történeteket tud teremteni, amit ti kitaláltatok. Az nagyon rugalmas, tehát át fogja dolgozni. És utána be fog lépni, hogy segítse a fordítási folyamatot. És, mindezen információ, mely a dimenzióbeli birodalmakból érkezik, elmélyülhet az elme által.


De most az elme vállalt egyedüli felelősséget ezért. Tudjuk, néhány ezek közül csalódottá tesz benneteket. Szeretnétek tudni pontosan, melyek ezen isteni intelligencia jellemzői. Hagynotok kell azt végbemenni. Bíznotok kell magatokban és az isteniségetekben... nem bennünk... nem valaki másban... hanem önmagatokban. Az átfordítás el fog indulni. Az energiák egy belső mozgását fogjátok érezni.


És újra lesz az elmének egy kísérlete arra, hogy szeretne beugrani és elragadni azt, hogy meghatározza. Engedjétek elmenni egy kicsit. Értsétek meg, hogy ennek az információnak sok szintnek megfelelően kell átjutnia a ti valóságotokba. De utána lesznek majd olyan "ah" vagy "aha" pillanataitok, amikor elkezditek megérteni.


Nos, nehéz lesz elmagyarázni másoknak. Talán az a legjobb, ha nem próbáljátok meg most, mert ezek olyan fogalmak lesznek, melyek a kvantumfizika, a teremtés és a spiritualitás legnagyobb fogalmait alkotják, melyek olyan alapvetőnek tűnnek. Új megértésekre fogtok jutni. Nem kell, hogy megpróbáljátok ízenként összeilleszteni most. Egyszerűen szívjátok fel.


Nos, azt kell, hogy mondjuk, az információ ezen átfordítása a megtestesülés egyik legérdekesebb aspektusa, mert ti most behoztok mindent. De még mindig azt mondjátok: "Hol van mindezen rendszer, mely ezzel foglalkozik?" Azok ott vannak, de az nem az elme Régi rendszere.


Nos, engedjétek meg, hogy tovább lépjünk a harmadik TION-ra. Ez a megerősítés (ang.valida-TION)... megerősítés. Shaumbrák, most, itt ülve a Most ezen biztonságos energiájában együtt, TI TUDTOK MINDEN VÁLASZT. Tudtok minden választ. A probléma része az, hogy kételkedtek magatokban és utána megerősítést kerestek mindenütt körülöttetek a dualitás világában.


Ti ismeritek a választ az Új Energiájú dimenziókban és valóságokban. De utána keresitek a megerősítést a Régi energiájú dualitásban. És van egy nagy ellentmondásunk ott, ugye? Azok nem működnek együtt. Azon vagytok, hogy mindezen új dolgok megtörténjenek veletek az életetekben. Azon vagytok, hogy birtokoljátok ezeket az új érzékeléseket és érzéseket, de kételkedtek- a kétkedés ezen hídja az, ami elkülönít titeket, az Új Energiájú éneteket a Régi Energiájú dualitástól- a kétkedés ezen hídja lép vissza oda, hogy megerősítést keressen. Azt keresitek az emberekben körülöttetek. Azt keresitek az eseményekben, a különleges eseményekben, az életetekben.


Ó, rendelkeztek mindezen csodálatos intuíciókkal, teremtő elképzeléssel. És azt mondjátok: " De most látnom kell azt, ahogy megvalósul egy bizonyos módon." Egy próbát tesztek magatokra, hogy behozza azt előre a dualitásban. Oda fogtok menni a dualitáshoz megerősítésért. És majd kiegyensúlyozatlanságot szereztek ezzel.


Tudtok minden választ most. És ti tudjátok, hogy tudjátok,ugye? Ez az az érzés. Ez az a tudás, melyet birtokoltok belül. De utána kételkedtek benne. Nem veszitek figyelembe.


Shaumbrák, maradjatok abban a Most pillanatában, az Isteni Mostban. Lélegezzétek be és engedjétek meg, hogy kilépjen az a válasz. Azt gondoljátok, hogy nem adtatok volna oda minden választ önmagatoknak, mint lehetőséget, mielőtt idejöttetek a Földre ebbe a létidőbe... minden választ minden lehetőségre? Azt mondhatjátok, "előre elástatok" minden eszközt és forrást, melyre szükségetek lenne az utatok során, hogy amikor arra kerül a sor, az csak felbukkan és rögtön ott van a számotokra. Ti tudjátok a választ.


Nos, lehet, hogy a válasz nem az, amit az emberi oldalatok gondol, hogy lennie kellene, de az ott van. A válasz olykor még más kérdéseket hoz. A válasz lehet ténylegesen sok válasz, melyeket ugyanaz a csomag tartalmaz, de az ott van. Az éppen ott van most.


Amikor megerősítést kerestek, hagyjatok fel azzal, hogy átkeltek a kétkedés hídján és visszamentek a dualitásba, mert azt NEM fogjátok ott megtalálni. Ténylegesen a dualitás SOHA nem fog nektek megerősítést adni az Új Energetikai munkára, melyet végeztek. A dualitás nem akar megerősíteni benneteket. Szeretné megőrizni a saját identitását. Nem erősít meg benneteket. Tehát, ha visszaléptek oda, akkor nem fogtok megerősítést kapni.


Többé nincs szükségetek megerősítésre. El tudnátok engedni azt? Nincs szükségetek megerősítésre. A megerősítés csupán egy mód arra, hogy megpróbáljátok igazolni a létezéseteket, hogy megpróbáljátok igazolni a kétségeiteket, hogy megpróbáljátok még nagyobbá tenni a Régi történeteteket. Ó, a megerősítés egy csodálatos mód, metódus, amit arra használtatok, hogy felépítsétek a Régi történeteteket. Nincs szükségetek rá soha többé.


Mit akartok megerősíteni? A létezéseteket? Csípjétek meg magatokat! Ez a megerősítés (a közönség nevet). Ti itt VAGYTOK. Megpróbáljátok megerősíteni, hogy az Új Energiában vagytok? Vegyetek egy mély lélegzetet. Itt vagytok sok- sok különböző módon.


Az a spiritualitásotok megerősítése... ez a pénzetek mennyisége, ami a bankban van? Amikor nincs pénz a bankban, és utána nem vagytok megerősítve, utána azt gondoljátok az egész spiritualitásotokról, hogy az egy adag marhaság? A megerősítéseteket egy bizonyos számú ember jelenti, akik szeretnek titeket, egy bizonyos számú ember, akik bólogatnak és azt mondják nektek: "igen"? Ez a megerősítésetek? Hagyjatok fel, hogy oda tekingettek. Shaumbrák, nincs szükségetek megerősítésre soha többé.


Emlékezzetek erre a szóra, mert lesz majd tapasztalásotok az elkövetkezendő néhány napban, ami nem rossz, de azt eredményezi, hogy egy pillantást vessetek a megerősítés témájára. Arra van szükségetek, hogy megerősítsenek? Emlékezzetek rá, hogyan szóltunk erről ezen a napon.


Megerősítés - nincs rá szükségetek soha többé. A legtöbb ember megerősítésért könyörög, törekszik rá és küszködik a megerősítésért különféle változatos módon. Minek a megerősítés?


Haladjunk tovább a megtestesülés negyedik TION-jára. Ez, Shaumbrák, az ÉRZÉKELÉS (ang.:percep-TION)... az érzékelés. Ti most egy oly teljesen más állapot felé haladtok- és ti tudjátok, hogy így van. A valóság változik. Az érzékelés változik. Minden változik.


Most egy nehéz időszakot éltek meg ezzel néhány napon át, mert azon tűnődtök, miért változik meg minden. Ez azért van, mert TI változtok. Olykor megengeditek magatoknak, hogy megőrüljetek, mert minden megváltozik és a részetek ezzel harcol. Szeretnétek, ha minden ugyanúgy maradna, de úgy, hogy az ugyanúgy egy kicsit jobb legyen ( a közönség nevet).


Shaumbrák, ti kértétek ezt. Ti választottátok ezt, hogy eljöjjenek ezek a változások. A valóságotok változik. Minden pillanatban az továbbra is változni fog. A valóság természete nem az többé, amit gondoltatok róla, hogy az. A valóság természete többé nem egy állandó forma, amelyre előtte építettetek. A valóség egész alapja eltűnt alulról. Az eltűnt, Shaumbrák.


A valóság egész természete változik. Nincsenek történeteitek. Nincsen egy álló Régi Energiátok. Amitek van, az az Új Energia... új szabadság... új kreativitás. Azon tűnődtök olykor, miért nehezek a napjaitok, miért tűnik minden összekuszáltnak. Azért... mert az változik.


A valóságotok természete változik, tehát kezdjetek el rátekinteni egy másik perspektívából. Birtokoljátok egy másik érzékelését annak, akik vagytok... és a valóságnak. Birtokoljátok egy másik érzékelését a valóság természetének. Engedjétek meg, hogy az szabad legyen és áramoljon, sokkal inkább, mintsem hogy statikus és állandó legyen. Nézzetek mindenre minden irányból.


Dolgoztunk Shaumbrákkal a mostani megtestesítés-workshopunkon a dolgokra való rátekintésben, megfigyelve a dolgokat és értékelve minden más irányból. Mit gondoltok, hova jutottunk előbbre? Vessetek egy pillantást arra, hogyan megyünk visszafelé is. Amint azt gondoljátok, hogy néhány dolog magas és néhány alacsony... nézzetek rájuk más módon.


Most minden... mi most kihívást intézünk felétek... arra fogunk kérni titeket, hogy nézzetek mindent egy másik nézőpontból. Változtassátok meg az érzékeléseteket. A dolgok NEM azok, mint aminek látszanak... egyáltalán nem. Az csupán egyetlen irány, amelyből arra tekintetek.


A dolgok NEM azok, mint aminek látszanak. Ti lineárisan néztek rá, három dimenziós módon, korlátozottan. Nézzetek rá fordítva... visszafelé. Nézzetek mindenkire, akit ismertek most, egy másik nézőpontból. Változtassátok meg az érzékeléseteket. Nézzetek minden eseményt, mindent másként. Amikor azt gondoltátok valamiről, hogy az a kezdet, nézzetet rá, mint befejezésre. Amikor azt gondoljátok, hogy valami lassú, tekintsetek rá a gyors érzékeléséből. Most minden... ez az, ahová mindezzel megyünk.


A valóság természete változik. Mellesleg megválaszthatjátok a valóságot. Az nem erőszakolja magát rátok. Ez a szabadság. Ez a korlátlan uralom. Megválaszthatjátok azt. De a természete változik. Minden feltételezés, melyet felállítottak idáig bármivel kapcsolatban... most vessetek egy pillantást rá egy másik módon.


Ha azt gondoljátok, hogy valami nehéz, egy tárgy nehéz, változtassátok meg az érzékeléseteket. Az ténylegesen meglehetősen könnyű... értsétek meg. Mi van mindazon molekulák között, mely úgy tűnik, hogy azt nehézzé teszi? Mi van az atomok között, ami feltűnik, hogy a molekulákat arra készteti, hogy azt nehézzé tegye? Semmi...semmi... semmi...elemek, melyek be és kimozdulnak a valóságból, tehát a nehéz dolgok, melyről azt hiszitek, hogy nehéz, egyáltalán nem az. Ti csak azt gondoltátok, hogy az.


Együtt megyünk egy helyre, ahol a valóság egész természete megváltozik. Nos, nem kell, hogy haragudjatok a változásra többé. Nem kell, hogy kiborítsanak azok a dolgok,melyek többé nem olyanok, mint aminek látszanak. Nem kell, hogy kiboruljatok tőlünk többé, hogy semmi nem tűnik állandónak többé.


Volt egy bizonyos meghatározásotok arról, hogy mit gondoltatok, milyen lesz az életetek és hol kellene lennetek. Változtassátok meg azt az érzékelést is. Több, mint bármi, változtassátok meg a történetetek érzékelését. Adjatok önmagatoknak szabadságot. Minden változik... a valóság természete. Amikor azt gondoltátok, hogy hideg van, változtasátok meg az érzékelést és érezzétek a melegséget.


Nos, minden... minden...minden... újra és újra el fogjuk ezt ismételni nektek. Nézzetek rá másképpen. Tekintsetek rá egy másik irányból.


Ez olyan, mint amikor elmentek megnézni egy képet a múzeum falán, egy festményt. Ott álltok előtte és azt mondjátok: "Ó, ez egy festmény." Ah... ti most egy irányból és egy dimenzióból tekintetek rá. Nos, képzeljétek el magatokat egy pillanatra ott állva, a festményt nézve a múzeum falán egyenesen azt bámulva mereven. Azt hiszitek, hogy látjátok az egész festményt. Most kihívást intézünk felétek, tehát próbáljátok meglátni az ecsetvonások árnyalatait és a fényhatásokat és minden más ilyen dolgot.


Ó, nem , mi messze túlhaladjuk azt. Vessetek egy pillantást belülről a festmény külsejére, visszatekintve magatokra. Ah... nézzétek a festő szemein keresztül inkább, mint a sajátotokkal. Lássátok, hogy a festmény mennyire nem igazán kétdimenziós. Az sok más dimenzióban létezik egyszerre. Ott vannak benne a mélység, a magasság és a szélesség Új Energiájú dimenziójai. Nem kétdimenziós... ezek interdimenzionális mélységek, interdimenzionális magasságok és interdimenzionális szélességek. Azok nem mérhetők egyetlen mérési rendszeretekkel sem. Amit mi most itt mondunk az az, hogy a festmény a falon most multi-dimenzionálissá válik. Az kiterjed minden irányba és dimenzióba.


Újra és újra kihívást intézünk hozzátok, hogy mindent egy másik nézőpontból nézzetek, beleértve magatokat is. Ti nem csupán emberek vagytok... és tudjátok ezt. Nem csak angyalok vagytok emberi formában. Talán azt hiszitek, hogy azokra a dolgokra voltatok korlátozva. Ti sok-sok más dolog vagytok.


Ti nem csupán az elmúlt életeitek és elmúlt tapasztalataitok egy gyűjteménye vagytok, itt üldögélve egy fizikai formában most. Sokkal többek vagytok annál. Tekintsetek rá minden irányból.


Nézzétek meg a pohár vizet, amit ma este a kezetekben tartotok, egy másik irányból. Az nem víz. Tehát azt mondjátok: "Nos, akkor mi?" Ah... fedezzétek fel és tapasztaljátok meg. Nyissátok fel a szíveteket és az elméteket. Érezzetek mindent, ami az és utána érezzétek, ami nem az .


Át fogunk vinni benneteket ezen újra és újra, különösen Ohamah iskolájában a valóság természetével kapcsolatban, amiről azt gondoltátok, hogy az, amiért a gyógyítás nem működik oly nagyon ezen a Földön most, amiért oly sok gyógyítási technika oly Régi Energiájú. Igen, megnevezzük azt, mint itt is. A kezek lendítgetése - mit jelentenek? Nem értjük (a közönség nevet). Az imák, amit az emberek mondanak- talán jobban érzik magukat tőlük - de azok nem tesznek másokat is jobbá, azokat, akikért ők imádkoznak. Az egy teher rajtuk, Shaumbrák. Teher.


Fel fogjuk fedezni a valóság és a nem-valóság természetét. El fogunk menni néhány helyre mindannyiótokkal, Shaumbrák, mindannyiótokkal az Új Energia fizikájában. Fel fogunk készíteni titeket ebben a sorozatban arra, mi fog történni az elkövetkezendő néhány évben... hogy ti egy teljesen új megértésben legyetek... hogy ezek a dolgok, melyek az egész emberiségen és a dualitáson keresztül fognak vonulni, ne billentsenek ki titeket az egyensúlyból... hogy ti lehessetek a tanítók, amelybe beleegyeztetek.


Nos, ma összegezve, tartsátok az irányt. Ne engedjétek meg, hogy a ZAVAROK, kibillentsenek titeket. Figyeljétek meg a zavaró hatásokat. Értsétek meg, miért vannak ott. De ne engedjétek, hogy azok kibillentsenek titeket. Ti azt a munkát végzitek, amiért idejöttetek, hogy megtegyétek. Mi elmondjuk most nektek, nem csupán a mi hangunkon, de a tiéteken is.


A FORDÍTÁS...értsétek meg... arra vagytok kíváncsiak, hol van mindezen információ? Az ott van. Azt nem lehet lefordítani az elmén keresztül. Nyissátok ki az isteni értő rendszereteket, hogy az információ azután el tudjon jutni hozzátok tudásként. El fog jutni hozzátok, mint tudás.


MEGERŐSÍTÉS... hagyjatok fel a megerősítés keresésével. De ha nektek nincs szükségetek mgerősítésre, nem mentek vissza érte a dualitásba. Az megerősítetlenné tesz benneteket a pillanatban.


És az ÉRZÉKELÉS... nézzetek mindenre másként, mint ahogy azelőtt tekintettetek ... mindenre. Az ételre, amit a szátokba tesztek... ne ételnek tekintsétek többé. Nézzetek rá úgy, mint minden másra. Itt nem lineárisan beszélünk most, mi most multi-dimenzionálisan beszélgetünk. Változtassátok meg az érzékeléseteket. És hagyjátok abba a panaszkodást az életetekben történő változások miatt.


Nos, Shaumbrák, öröm volt számomra, Tóbiás számára, hogy itt lehettem, hogy itt volt velünk Ohamah energiája, aki most visszajött , hogy elvégezze az ő új munkáját, aki néhány nagyon- hogy is mondjam-érdekes fizikai dologba fog belemenni, néhány fizikai dologba, mely felboríthatja a legtöbb hagyományos teóriát. De Ohamah azt mondja itt, még Newton is kifogásolt néhány hagyományos bölcsességet az időről. Minden nagyság kétségbe vonta azokat. És a nagy Ohamah kétségbe fogja vonni a hagyományos rendszereket.


Nos, mi eltávozunk ma ezzel a megjegyzéssel, hogy emlékeztessünk rá, hogy az Új Energiájú erőkifejtés nem erőfeszítés... nem erőfeszítés. Ez lesz a kulcs Ohamah tanításaihoz és a Shaumbra tanításaihoz. Nem kell erőfeszítést tenni, hogy hatással legyetek a változásra és a kreativitásra.


Soha nem vagytok egyedül. De, azután, mikor arra rátekintetek, egyedül voltatok egy kicsit, ugye? (néhányan nevetnek)


És ez így van!


Fordította: Halász Andreavissza az előző lapra