TÓBIÁS ANYAGOK


Megtestesülés Sorozat:

SHOUD 3:”Megtestesülő változások”


Bemutatásra került a Bíbor Körben

2004.október 2.

http://crimsoncircle.com/home.htm


ENTITÁS: Namaste. (Szünet.) Namaste (hangosabban).


SHAUMBRA: Namaste.


ENTITÁS: Namaste.


SHAUMBRA: Namaste.


Megtiszteltetés és öröm számomra, Kuthumi számára, hogy itt lehetek Tóbiás nagy székében (a közönség nevet). Valóban, arra kértetek bennünket, hogy jöjjünk ide és beszéljünk a változásokról. Tehát megváltoztatjuk azt, aki nektek a változásokról beszél (többen nevetnek).


Tóbiás most valójában a közlekedésben tesz rendet (többen nevetnek). Ez a mennyei autópálya nagyon bedugult ezekben a napokban, amikor ezen összejöveteleitek vannak. Nos, ma nagyon jól érzem magam, hogy most itt vagyok.


És én szeretnélek meghívni benneteket, hogy érezzétek az energia különbségét. Tudjuk, hogy Cauldre egy kicsit pánikba esik itt, hogy most nem kapaszkodhat bele Mr. Tóbiásba. De sok minden van, amit megosztunk veletek. És egy kicsit meg akartuk változtatni a dolgokat. És olyan jó Kuthumi számára, hogy itt lehet.


Most érzem a szagotokat (többen nevetnek). Érezlek benneteket, az energiátokat. És ezt ti is meg tudjátok tenni. Igen, képesek vagytok megszagolni az energiákat. Ez a legkönnyebb módja annak, hogy érezzétek mindazt a bensőtökben. Tehát, meghívlak benneteket, hogy most beleszagoljatok az energiákba, hogy belélegezzétek azt az orrotokon keresztül. Igen, lélegezzétek be… és utána fújjátok ki (Kuthumi bemutatja). Most érezzétek Kuthumi illatát… lélegezzetek be engem… és fújjátok ki azt.


És most érezzétek a saját illatotokat. Valóban, meg tudjátok tenni - nem úgy ( többen nevetnek, mivel néhányan a közönségből olyan mozdulatokat tesznek, hogy fizikailag megszagolják önmagukat) - érezzétek a magatokat illatát, akik vagytok, mivel egy energiaeszenciát birtokoltok. Igen, érezzétek… vegyetek egy mély lélegzetet… és utána fújjátok azt ki.


Most, érezzétek az illatát mindannak a változó energiának, ami bennetek van. Lélegezzétek be az orrotokon keresztül. Érezzétek az illatát. És utána fújjátok ki. Nem, valóban fújjátok ki ( Kuthumi itt bemutatja). Érezzétek önmagatok illatát újra és valóban fújjátok azt ki ( többször bemutatja).


Jó móka (többen nevetnek a közönségből).


És oly sok változó energia van a bensőtökben, mely csapdában van és lezárva. És olyanokká válnak, mint a felgyülemlett hulladék. És nem mindig van olyan jó szaguk. Nos, érezzétek az illatát újra… és utána fújjátok ki. Ez csodálatos… ez egy jó kis fújtató munka, Shaumbrák! (többen nevetnek) Jól csináljátok .


Igen, egy kicsit mókázni fogunk ma, nem az a régi, erőltetett energia lesz, amihez hozzászoktatok. Igen, Tóbiás… lehet, meglepődik, amit eddig tett vele, annak vége.


Ó, Shaumbra, jó ide visszajönni. Jó ezen a helyen veletek lenni. És ez jó ennek a másfajta energiának. Jó NEKTEK is, hogy valami mást láttok és éreztek, ami innen jön. Tudjátok, oly sokótokkal dolgoztam különböző módokon. De most itt lenni az energiátokban nem belekapaszkodva mindenféle más energiába… ez ti vagytok és én közvetlenül beszélek most.


És oly sok munkánk van. És ez olyan izgalmas, mert ez a fizikai dolgok egy keveréke. Ez a spirituális egy keveréke. Ez az elmétek és a testetek egy keveréke. És ezek a dolgok azok, amelyeket a Kuthumiként leélt létidőmben tanultam. De nem jutottam olyan messzire ezekkel a dolgokkal. A világ nem volt kész rá. Néha olyan volt, mintha egy téglafalhoz beszéltem volna. Ám most idejöhettem, és beszélgethetünk ezekről a dolgokról, amelyek, lehet, hogy őrültségnek tűnnek, ezekről a dolgokról, melyek lehet, hogy másnak tűnnek, és ezen dolgokról, melyek lehet, hogy éppen ellenkezői mindannak, amit tanultatok néhány tudományos könyvben. De beszélgethetünk ezekről a dolgokról.


És ma hatalmas és pompás változásokról beszélgetünk, melyek most zajlanak a Földön. Soha ezen Föld történetében nem történtek ilyen gyorsan a változások. Igen, ezek a vá-vá- változások nagyon, nagyon gyorsan zajlanak. Szeretnék most dalra fakadni, de Cauldre nem fogja megengedni (sokan nevetnek, mert ez a „dadogás” egy David Bowie dal kezdetére utalt, aminek a címe „Ch-Ch-Changes- magyarul változás- és utalás arra is, hogy jól ismert Cauldre tartózkodása az énekléstől közönség előtt.)


Ó, Shaumbrák, néha azt hiszitek, hogy mindennek oly komolynak kell lennie. És azt gondoljátok, hogy mi komolyak vagyunk. Olykor megvannak a magunk pillanatai, de megpróbáljuk azt egy könnyedebb oldalon tartani. Tudjuk, hogy a dolgoknak nem kell nehéznek és terhesnek lenniük, hogy egy kicsit hülyéskedhetünk . Nevethetünk és ezen teljes folyamat, melyen most keresztül mentek, egy örömteli folyamat.


Beszélgetni fogunk róla, mielőtt befejeznénk a mai napon. De jó dolog nevetni. Az megmozgatja az energiát. Az arra késztet, hogy egy másfajta módon tekintsetek önmagatokra. Jó dolog megengedni, hogy csak minden legyen, hogy megengedjük magunknak, hogy pihenjünk.


Nos, sokan vannak, akik azt hiszik, hogy ez a Kuthumi, mint létező - hogy is mondjam - nagyon tudományos, nagyon komoly. De ez egyáltalán nem az, amilyen én voltam. Soha nem vettem az életet olyan komolyan. Mókáztam az életemmel. Utaztam. Mindenen átmentem. Sok emberrel beszélgettem. Hatalmas örömben volt részem. Kuthumi, mint ahogy én ismertem, nem volt úr, nem volt próféta… egyszerűen egy ember volt, aki hihetetlenül szomjazott és éhezett arra, hogy megértse az életet és az energiákat.


Tehát áldás az, hogy ma itt vagyok veletek, hogy itt vagyok a közönség előtt, hogy érezhetem az összes energiátokat, és hogy érezhetem az illatukat. És mókázni is fogunk ma.


De mindenekelőtt, szeretném, ha vetnétek egy pillantást mindazon dinamizmusokra, melyek most zajlanak. Szeretném, ha megnéznétek a változást, amelyen most keresztül mentek és azt, hogy azok miért vannak ott. Hagyjatok fel azzal, hogy megpróbáltok keményen bonyolult jelentéseket kihámozni belőlük. Egyikőtök számára sem kell, hogy az nehéz legyen.


Nem volt nagyon rég, hogy emberi formában voltam, hogy itt jártam a Földön, tehát igenis tudom, hol tartotok. De itt vagyok ma, hogy hassak rátok ezen megtestesülő változások fontosságával egy örömteli és könnyű módon.


Ezen elmúlt hónap vagy kicsivel több, oly sokótok számára nehéz volt. És igen, az energiák most is változnak. És a következő néhány év, a szeptember a bensőtökben folyó változások időszaka lesz és a világé mindenütt körülöttetek. Ez az energetikai kör lett beállítva néhány évvel ezelőtt, amint tudjátok. Az be lett állítva és folytatni fogja a körforgást és a kibontakozást szeptember hónap folyamán. Sok-sok változáson fogtok keresztül menni az életetekben. A változásoknak nem kell nehéznek lenniük. A változás nagy, nagy móka lehet. Sok örömötök telhet benne.


Engedjétek meg, hogy egy pillantást vessünk most a megtestesülő változásokra a bensőtökben. Hadd vessünk egy pillantást a fizikai dolgaira itt annak, hogyan történnek a változások. A változások természetesek. Amennyiben létezik energia és bármiféle entitás - vagy amit ti léleknek hívnátok - hogy megegyezzen azzal az energiával, változások lesznek. Ez a Szellem és Isten természete, hogy ti folyamatosan fejlődtök, kiterjedtek, és az energiát új módon fejezitek ki. Ez azt jelenti, azt kell, hogy mondjuk, hogy mindig lesznek változások.


Az emberiség egy fajta nyomvonalon haladt. Nem szeretik a változásokat, mert aggódnak a kimenetelük miatt. Aggódnak amiatt- nem annyira, amit tudnak- hanem, amit nem tudnak. Néhányuknak nagyon is kényelmes a saját szenvedésükben, fájdalmukban és sajnálatukban lenni, mert azt legalább értik. Legalább ismerik a jellemzőket. Vagy ahogy sokan mondanátok, ismerik a csatateret. Nos, ők ezen a helyen maradnak. És amikor a változás - ami természetes- elérkezik ezzel kapcsolatban, ők ragaszkodnak a régihez. Ragaszkodnak hozzá.


A Régi Energiában, amikor a változások belépnének az életetekbe, létezett a körülmények egy egész beállítása, ami megtörténik, hogy válaszoljon azokra a változásokra. A test, például érzi az ezzel kapcsolatban elérkező változás energiáját. Az majd megpróbál néhány szinten harcolni vagy megpróbálja megállítani a változást. Az nem tudja, hogyan kezelje ezt a kibontakozó energiát. Az elme minden bizonnyal vizsgálgatja és mérlegeli a változásokat. Majd meg fog tenni mindent, hogy megpróbálja megállítani azt. Ez az Én védelmezésének egy módja… mert nem kellemes a változó energiával. Tehát, létezik egy dinamizmus, mely arra állítódik be, bizonyos értelemben, hogy felemeljen egy falat, vagy harcoljon a változással, hogy megakadályozza a változást, hogy az megtörténjen.


És most ellenállunk. Igen, van egy ellenállás. Van egyfajta súrlódás, mely a dualitásban történik, minden ellenállva a változásnak… vagy legalábbis megpróbálja megvédeni a saját identitását, a saját történetét… értsétek meg. Ez egy csodálatos dolog. Ez egy természetes dolog. Ez mindannyiótok által lett beállítva egy jó ideje. Ez egyfajta erőltetett ellenállás.


És az ténylegesen károsan hat a testre és az elmére. Érezhetitek. Tudjátok, milyen volt az különösen hozzávetőleg az elmúlt hónapban. Tudjátok, milyen gyorsan kimerül a test. Az gyorsan elfárad a változás ideje alatt. Még a Föld is változik és a hold és a nap is változik… ezek hatással vannak a testetekre. És létezik egy természetes ellenállás ezekkel szemben.


Az emberek hajlamosak arra, hogy egy fajta nyomot kövessenek, egy fajta kényelmi zónát. És olykor nagyon nehéz az energiának, hogy folytassa a saját természetes körét. Amikor az energiák nagyon blokkoltak, amikor egy nagy ellenállás van a változással szemben, azok segítenek a rendszeretekben, a fizikai rendszeretekben. És látjátok az eredményeit mindenben, ami a fájdalomból ered, hogy megbetegítsen és más efféle dolgok. Az is segít az elmében. És elveszettnek, zavarodottnak vagy félrevezetettnek érzitek magatokat.


Nos, ez a folyamat része most, amit jelenleg jobban éreztek, mint valaha. Ez egy felhívás egy részetekből, hogy vessetek egy pillantást a változó energiák természetére, hogy vessetek egy pillantást arra a különbségre, hogyan kezeltétek a változásokat a Régi Energiában azzal ellentétben, ahogyan most testesülnek meg a változások az Új Energiában.


Nos, szeretnénk veletek egy nagyon érdekes aspektusról beszélgetni. A test egy olyan jármű, mely körbevisz benneteket ebben a valóságban, amelyben léteztek. Az elme pedig egy olyan eszköz, amely adatokat tárol. Emlékei vannak… van egy memóriabankja. És eleget tesz azon ajándéknak is, hogy ítéleteket alkot.


Oly gyakran azt hiszitek, hogy az elmétek az, ami blokkol benneteket, az elme az, amely ellenáll. Összekapcsoljátok az egót az elmével. És azt gondoljátok, hogy az elme valahogy megpróbál megállítani titeket. És harcoltok az elmétekkel. Oda- és visszamentek. Figyellek benneteket. Hallom, amint ezen dolgokat teszitek az elmétekben.


De szeretnénk valamit megosztani veletek azzal kapcsolatban, hogy ez az ellenállás megváltozzon. A szellem, a lélek az, amely ellenáll, Shaumbrák… az a szellem. Most itt meg kell néznünk a szellem meghatározását, mert az emberi terminológia nem mindig írja le pontosan ezeket a dolgokat. A szellem, azon energetikai részetek, mely azzal kapcsolódik össze, amit mi „A Mező” -nek hívunk, a Minden Ami Van energiaforrással. Most a szellemetek, az energiátok A Mezővel van összekapcsolódva egy módon, melyet az ismer. Szinte majdnem láthatjátok azt, majdnem olyanok, mint az autópályák, az utak, mint a cérnaszálak, vagy hívjátok bárminek is őket, kapcsolódnak A Mezőhöz, a végtelen, végtelen energiához, a Minden Ami Van forrásához az Otthonon kívül. A szellemetek ahhoz kapcsolódik. És az nagyon kényelmesen érzi magát.


Most itt segítenünk kell egy pillanatra és el kell mondanunk, hogy létezik egy különbség- legalábbis a mi nézőpontunkból- a ti szellemi energiátok és a lelki energia között. A lelketek mindazon dolgok együttese, amelyet valaha is tettetek és valaha is voltatok és gondoltatok. Ez az ÖSSZES tapasztalatotok. Ez a ti lelketek. De a szellemetek az életerő energia a bensőtökben. A szellem ténylegesen az, ami szembeszegül mindezen változásokkal szemben.


Ezt tanultam. Ezt tanultam az én létidőmben. És megráztak a saját felfedezéseim. Megráztak, amit mások - más entitások, akikkel dolgoztam - mondtak nekem. És sok-sok éves gyakorlati megtapasztalásomba került, hogy felfedezzem, ez igaz. Hogy nem az elme az, mely igazából ellenáll. Az egyszerűen megpróbálja megvédeni, megpróbál ragaszkodni ahhoz, amit a szellem érez. Nem a test az, ami ellenáll. A test egy gyönyörű eszköz, egy csodálatos teremtmény, amely egyszerűen csak válaszol, a test csak válaszol. A test birtokolja az összes képességet, hogy meggyógyuljon és újra kiegyensúlyozódjon és megfiatalodjon, amikor arra kéretik, hogy megtegye azt.


Ám a szellem ellenáll. Miért lenne mindez, Shaumbrák? Miért állna ellen a szellem? Ez azért van, mert hozzászokott A Mezővel való összekapcsolódáshoz és az annak való megfeleléshez, ezen végtelen energiaforráshoz, egy bizonyos módon. Kényelmes abban lenni. Létrehozott egy kapcsolatot A Mezővel egy bizonyos módon. Nem biztos, mi fog történni, amikor az megváltoztatja azt a kapcsolatot.


A szellemi energia, azt mondhatjátok, egy energia, mely megsebezve érezte magát. A szellemi energiátok egy olyan energia, mely sok-sok nehézségen ment keresztül. Megvan neki a saját identitása, a saját rezonanciája vagy talán ti vibrációnak hívhatnátok. Az, bizonyos értelemben olyan, mint egy gyermek. Más értelemben viszont olyan, mint egy szamár ( néhányan nevetnek). Nagyon csökönyös… nagyon, nagyon makacs… nagyon hajthatatlan olykor.


Nos, azt szeretnénk, ha abbahagynátok az elmétek hibáztatását. Azt szeretnénk, ha elbeszélgetnétek a szellemetekkel… hogy beszélgessetek el az eszenciával… beszélgessetek az energiával. Az elmétek ténylegesen nagyon, nagyon intelligens.


Igen, jó dolog egyébként ilyen dolgokat mondani: hogy okosak vagytok, hogy egyensúlyban vagytok, és hogy egy kicsit szexisek is. (a közönség nevet) Az emberek egy negatív viselkedést fejlesztettek ki ezen teljes dologgal kapcsolatban, hogy magukról beszéljenek. Sok ember azt gondolja, hogy le kell alacsonyítania önmagát, hogy kicsinyesen kell beszélnie önmagáról.


Próbáljátok ki az elkövetkezendő néhány napban. De először önmagatokkal tegyétek. Beszéljetek szépen magatokról. Beszéljetek szépen magatokról és a testetek meg fogja ezt hallani, tényleg, és még a szellemetek is. Még most is azt hiszitek, hogy nem állhattok ki az emberek elé büszkélkedve- az emberek megköveznének titeket. De észre fogjátok venni azt, hogy amikor egy másfajta energetikai helyen vagytok, ők valójában csodálni fognak benneteket. Csodálni fognak, hogy szépen tudtok önmagatokról beszélni. Képzeljetek el egy embert, aki oly biztonságos és kiegyensúlyozott helyen van, hogy azt mondhatják: „Bölcs vagyok, az vagyok valóban.”


Én, Kuthumi, az vagyok valóban! (többen nevetnek) Én tudom ezt. Nagyon bölcs vagyok… igen, és jóképű is (többen nevetnek). De én ezt példaként használom, hogy tanítsalak titeket. Jó dolog magatokról szépen beszélni. Az át fog rezegni az egész belső lényeteken keresztül.


Ám engedjétek meg, hogy visszatérjünk itt a szellemhez. Ez az energia, ami bennetek van, egy forráshoz kapcsolódva, A Mezőből húzva ki energiát, vagy a forrás a valóságotokba - ahogy mondottuk- ez egy kicsit hajthatatlan. Ez egy kicsit megsebzett. Az többé nem oly biztos önmagában.


Nos, ki menti meg a szellemet? Mi jön ide és biztosítja a szellemet? Miért, ti teszitek… ti teszitek, mert ti vagytok a testetek együttese… és az elméteké… és a szellemeteké… és az isteniségeteké… és a lelketeké… TI. Ti azt hittétek, hogy csupán egy ember vagytok, itt üldögélve. Ti ostobák… ti buták! Írni fogok egy dalt- „Buta, buta ember” címmel. ( a közönség nevet)


Folyton azt hiszitek, hogy az valahonnan máshonnan jön, várakozva valami másra, hogy majd az idejön. Ti azt hittétek- ti buták - hogy a szellemetek vagy az isteniségetek idejön és mindezt majd kezelni tudja. Ó, nem… ó, nem. Az ti vagytok… most itt, most rögtön… ti, én, és a többiek. Az ti vagytok, aki ezt megteheti.


Igen, mi meg fogjuk ezt tenni most. Tudjátok, mit kell tennetek - lélegeznetek kell ( Kuthumi vesz egy mély lélegzetet)… és fújjátok ki ( Kuthumi bemutatja). Köszönöm. „Ó, ahogy azok a baktériumok úszkálnak körülöttetek” gondoljátok (többen nevetnek), ó, mindenütt ebben a teremben! Ti buták… ti buták, buták! A baktériumok nem fognak bántani benneteket. Lélegezzétek be őket (Kuthumi újra bemutatja)… lélegezzétek be a baktériumokat. Ejha! Fújjátok ki őket. Nem fognak bántani benneteket… nem, nem, nem.


Ó, Cauldre, az rosszabb lenne - ha Ohamah lenne itt! (Sokan nevetnek) Sokkal rosszabb! (még többen nevetnek)


Meg kell, hogy mondjam, hogy szeretném, ha éreznétek itt egy pillanatra az én energiámat. Találgassatok, melyik filmben voltam benne… kettőben, kettőben, amit csatornáztam… belevittem az energiámat. Ez a „Csillagok háborúja” c. film volt. Igen… találjátok ki, kit játszottam. C3PO! (sokan nevetnek, mert itt Kuthumi az egyik robotra utal a filmben, arra a robotra, amely a protokollra lett programozva és az egész film alatt folyton aggályoskodik.) Én játszottam… Én játszottam. Az én voltam. Az írón keresztül, a hangokon keresztül, bekerültem C3PO-ba. Felismertek engem? Olyan mókás volt!


Beszéljünk most ezekről a baktériumokról… hogy úgy mondjam. A baktériumok nem bántanak benneteket. A baktériumok csupán energia. És amikor rátok találnak a megfelelő módon, ha megengeditek nekik, hogy megváltozzanak, ők át fognak alakulni tiszta energiává, tiszta energiává - nem baktériumenergiává- mindez az, amik ők.


De most beszélgessünk rólatok és a szellemetekről és arról, hogyan győzitek meg a szellemeteket, hogy minden oké, hogy az megtalálhatja a saját új egyensúlyát, és a saját új biztonságos energetikai helyét A Mezőben. Most, újra A Mező az energiaforrás, amely egy semleges helyen van. Messze alatta van annak, amit szubatomi szintnek neveznétek. Ez a hely közti helyen van, ha értitek, mire gondolok.


Ott üldögél téli álmát aludva. Ez az, amiért nem láthatják azt. Az, bizonyos értelemben, láthatatlan. Arra várakozik, hogy aktiválva legyen, hogy belekapcsolódjanak. Utána egy egész folyamaton megy keresztül- az energia A Mezőből- követve a hozzátok visszavezető vonalat. Szellemi energiaként lép be, és utána egy olyasféle valamibe változik át, amit ti fényenergiának hívnátok, és utána elektromos energiává alakul és aztán bekerül a valóságotokba.


Ez egy csodálatos folyamat. Ez történik most a testetekben éppen, ez az egész folyamat, a szellemi energia ezen egész folyamata A Mezőből fényenergiává változik. A fényenergia ott van mindenütt a testetekben. Ott van minden sejtben. Az most kommunikál minden más sejtetekkel. Az most az elmétekkel, a biológiátokkal és a szellemetekkel kommunikál. Minden adott pillanatban, a másodperc minden törtrészében az egyéni kommunikációk milliói és milliói zajlanak a lényeteken belül, a testeteken belül. Újra, az A Mezőből áramlik és belép ebbe a valóságba.


Ó, de a szellemetek egy kissé vonakodott új utat találni, hogy mindezt kezelni tudja. És ez hozza létre a tartalékolást az elmétekben, a testetekben és mindenütt máshol. És ez az, amiért arra lettem kérve, hogy idejöjjek és beszéljek ma. Ez az, amiért meg foglak most kérdezni benneteket, drága Shaumbrák, benneteket… benneteket… benneteket, hogy tudassátok minden részetekkel… tudassátok a szellemetekkel, hogy mindez rendben van.


Mindig azt gondoltátok, hogy a szellemeteknek kellett tudatni veletek, hogy rendben van. De ti- mindannyiótok megtestesülése- elmondhatjátok a szellemeteknek, hogy az rendben van. Az biztonságos. Ez az, amit választotok. Ez az, amit választotok. Azt választjátok, hogy ezeken a változásokon egy nagyon könnyed módon mentek keresztül… egy szeretetteljes módon… egy vidám módon… egy olyan módon, melynek nem kell annyira nehéznek lennie vagy kihívást jelentőnek… egy olyan módon, mely nem kell, hogy letörjön benneteket soha többé, hogy egy támogatást építsetek magatoknak. Tudjátok, milyen az- részekre hasadva létezni… szétszóródni minden irányba… darabokra törten létezni… tehát meg tudjátok teremteni a mező energia teljesen új hullámára való felnyílást, hogy az belépjen.


Mi most rögtön megtehetjük ezt. Bíznotok kell magatokban. Folyton azon tűnődtök: „De ki vagyok én? Mi a részem? Ez az a rész, amiről most éppen beszélek - nem pedig valami hatalmas angyal valahol máshol… nem csupán az elmétek… nem csak a testetek- hanem ti vagytok. Mi megtehetjük ezt. Engedjétek, hogy most ezt megtegyük. „ A Szellem… én… odakint… itt bent… a szellem, én választom ezt. Én választom, hogy megtestesüljön az Új Energia. Én választom ezeket a méltóságteljes változásokat. A Szellem, én választom azt, hogy A Mezőhöz kapcsolódjam és a Minden Ami Van-hoz… az univerzumhoz… a hálóhoz… a rácshoz… bárminek is szeretnétek nevezni. Én választom azt, hogy egy új módon kapcsolódjam, egy nyitott módon.” Számít ez? Nem mulatságos, hogy mindig, amikor az elméteket hibáztattátok, kimerítve önmagatokat, azon tűnődve, tűnődve, csodálkozva, honnan származott mindez?


Az most ti vagytok. Igen, ti vagytok a kormánykeréknél. Ti álltok az irányításnál. Ti vagytok azok, akik választásokat és döntéseket hoztok… ti. Ne törjétek magatokat össze mindezen részekre. Ti mindannyian zavarodottá váltok. Az csak ti vagytok ebben a pillanatban. Ez nagyon, nagyon egyszerű, ahogy Tóbiás mondaná.


Nos, szeretnélek emlékeztetni benneteket erre az egyszerű dologra, amit beszéltünk… az egyszerű… ti vagytok.


Atlantisz… ott voltam veletek. Együtt voltunk mindannyian ott. Nagyon érdekes idők voltak… nagyon szeretetteljes idők. Ó, Shaumbrák, azt hittük, hogy megteremtjük az új világot újra utána. És megtettük, egy bizonyos értelemben. Azt hittük, hogy feltártuk minden misztériumát annak, hogyan működnek az energiák. És megtettük azt néhány módon. Azt gondoltuk, megteremtettük Utópiát, a tökéletes módját annak, hogyan éljünk. És, ó, megtettük.


Tienben mi mindannyian együtt voltunk. Tienben oly sok mindent megtanultunk önmagunkkal kapcsolatban. Megtanultuk, hogyan jelenítsük meg a változást. Megtanultunk, hogyan mozgassuk az energiákat. Ez egy olyan időszak volt, amikor a szellem - a te szellemed, az én szellemem - kecsesen táncra perdült. Nem félt attól, hogy hajlítható legyen. Nem félt attól, hogy új utakat találjon, érdekes és merész utakat, hogy A Mezőbe belekapcsolódjon.


Atlantisz oly sok fájdalmat hozott létre a lelkünkben… értsétek meg… fájdalmat a lélekben. Lélegezzétek be azt a fájdalmat, ami ott van a lelketekben, a múlt emlékeit. Lélegezzétek azt be. És utána fújjátok ki (Kuthumi bemutatja). Engedjétek elmenni mindazt a régi megragadt energiát. Engedjétek azt el. Hadd menjen. Hadd menjen. Az megrekedt ott.


És Atlantisz most felemelkedik. Láthatjátok azt a fizikai világotokban - a Föld változásait és a hurrikánokat és még a földrengések lehetőségeit, amelyek sokkal rosszabbak lehettek volna. És ez az, ami lehet, hogy átáramlik hamarosan… igen, az most felemelkedik (utalva azokra a változásokra, amelyek a Szent Helens vulkánban zajlanak Washington államban az USA-ban). Az most felemelkedik a bensőtökben. Az azt szeretné, ha elengednétek abból az energiából, amely rögzíti. Azt szeretné, ha elengedésre kerülne a saját történetéből.


Ez az egyik legnehezebb dolog, amelyről a Shaumbrákkal beszélgetünk- Atlantisz - mert azok az idők nehéz idők voltak… igen, valóban, azok számára, akik mostanában kapcsolódtak. Amikor ott voltunk Tienben, létezett a Shaumbra energia egy elkülönülése. Nézeteltérések voltak a családon belül. És ez annyira felzaklatott mindannyiunkat, mert azt éreztük, hogy az egység és a harmónia egy helyén leszünk mindig.


És voltak olyanok, akik ellenezték a megmutatkozásunkat az emberiségnek akkor. Voltak köztünk olyanok, akik rejtve szerettek volna maradni. És voltak mások, akik úgy érezték, hogy láthatóvá kell tenni magunkat a világ nagy részének, hogy megelőzzünk több katasztrófát, több erőszakot, több gyötrelmet.


Voltak mások, akik velünk voltak, akik harcolni akartak, szó szerint megragadni az energetikai gépezeteket, amelyeket használtunk - amelyeket most talán varázslatoknak tartanátok vagy fekete mágiának- és azon erők ellen használni, akik Atlantisz irányítását tűzték ki célul. Sok harc volt a családunkon belül abban az időben. Nem csoda hát, hogy a nézeteltérések közül néhány most visszatérne, néhányan a harag energiából újra tudatnak önmagukról?


Atlantisz ezen Régi Energiái azt szeretnék, ha elengednétek. Ezek a Régi Energiák szeretnének eltávozni, hogy változni tudjanak. De most ti birtokoljátok ezt az egész dolgot, ami most történik veletek… változások kívül… az atlantiszi energiák felbukkannak azt akarván, hogy megváltozzanak… minden erre szólít fel benneteket… a figyelmeteket követelve… az energiátokat követelve. Ez az, amiért ez annyira zavaró most. De nem kell, hogy az legyen, Shaumbrák.


Az atlantiszi energiák… azok nagyon harcosnak érzik magukat - mint amikor azok felbukkannak, amikor azok keresztül jönnek. Nagyon elnyomottnak érzik magukat, egy másik értelemben. Ők éreznek - hogy is mondjam- egyfajta elveszettséget, reménytelen érzéseket is olykor, mert oly sok volt a reményünk… voltak ilyen álmaink. Oly sok mindent megtanultunk az interdimenzionális energiáról.


És utána azt letettük, és ami még rosszabb, nem csak letettük, de megkínoztuk… széttördeltük… elkülönítettük… összetörtük… szétszórtuk univerzum szerte… szétszórtuk szó szerint ezen Föld tájain. És ezek az energiák továbbra is felbukkannak egy bizonyos időre. És néhány évet igénybe fog venni nekik, hogy teljesen keresztül áradjanak. Értsétek meg, hogy honnan jön ez. És ne próbáljátok megtagadni azt. De ne engedjétek, hogy mások elnyomjanak benneteket. Ezek az energiák felszínre akarnak jönni.


Ez egy részetek, mely oly megszerkesztett, elfojtott és sérült… sérült, igen, Atlantisz ezen időszakából. Felszínre jön, mert az is változni akar. És azt szeretné, hogy tudjátok, hogy TI- ti, ti, akik itt ültök most, akik most hallgatnak bennünket- meg fogjátok engedni, hogy ez megtörténjen. Igen, a szellemetekből oly sok korlátozódott azokban az energiákban. Oly sok a lelketekből kötődött le az energiáitokban. És ők most mind rátok tekintenek, hogy engedjétek meg a változást és engedjétek meg, hogy az elengedés megtörténjen… igen.


Nos, nagyon érdekes, hogy a világotok most egy energetikai válságon megy keresztül… nagyon érdekes, hogy szó szerint kevés a fűtőanyag, a régi fosszilis fűtőanyag kifogyott a földből. Ez mind egybefonódik… mindaz, amiről ma beszélek. Érdekes megjegyzés, hogy- most nem szeretnénk, ha belekeverednétek egy összeesküvésféle dologba - de azt kell mondjuk, hogy a fűtőanyagoknak kevesebb a készlete, mint amit a legtöbb vezető szeretne beismerni, mert félnek, ha beismerik ezt, akkor pánik törne ki. És talán így lenne.


Érdekes a választási eseményekkel kapcsolatban ebben az országban, amelyben vagytok, hogy oly sok figyelem fordul más dolgokra, mind messze a valódi problémáktól, a valódi kérdésektől. Vannak harcok, melyek az energiákért folynak, a kis készletért, amely még maradt. Nem beszélünk semmiről a létidőtökben, hogy az teljesen ki fog apadni. De az egyre nehezebbé és nehezebbé válik. És az elkövetkezendő néhány generáció számára, talán nem fogják sehol sem fellelni a Régi Energia azon bőségét, melyet ti még birtokoltatok… értsétek meg. A Föld egy energetikai válságon megy most keresztül - szó szerint, nem elég, hogy a Régi Energia körbejár (néhányan nevetnek és Kuthumi kuncog).


Nos, Shaumbrák, ez az Új Energia behozataláról szól - ugye- szó szerint a Földetekre most a fűtőanyag forrásainak új típusai kerülnek, amelyek nem a földből származnak, hanem az interdimenzionális energiákból, melyek semlegesek. De a tudósok még nem láthatják azt, mert az semleges. Keresnek valamit, ami dinamikus, ami birtokolja azt, amit ti duális jellemzőknek mondanátok- egy pozitívot és egy negatívot, egy szemben álló erőt. Ez az, amit ők most keresnek.


Ám néhány tudós hamarosan a korlátlan energia fenomenális mennyiségét fogja felfedezni, amelyek más szintekbe kapcsolódhatnak bele és visszahozhatók ebbe a valóságba, az anyagi valóságba. Értsétek meg… ez lehetséges. Talán nem is felfedezésnek fogjátok hívni, amikor az megtörténik, mert az már most is zajlik.


Ti teszitek azt, amint most itt beszélünk… értsétek meg. A szellemetek összekapcsolódik A Mezővel, visszahozva az energiát a Mostotokba. A szellemetek teszi most ezt, egy kicsit a Régi Energia módján… igen. Ezt kell kijavítanunk most veletek ma. Most segítünk, hogy az egy Új Energetikai módon kapcsolódjon.


Nos, a tudósok, akik remélhetőleg hamarosan fel fogják fedezni ezen kiaknázatlan energialehetőséget szubatomi dimenziók szintjein… az igazi felfedezés és találékonyság az lesz, hogyan hozható az vissza anyagi alkalmazásba a ti 3-dimenziós világotokba. Az ott van. Hogyan juttatjátok ide? Ah… igen, van néhány érdekes fizikai dolog, amelyben nagyon benne vagyok. És annak nem csupán ezen fizikai világba való idehozatal fizikai készülékeivel kell foglalkoznia. Annak az interdimenzionális elkülönülés érzékelésével is kell foglalkoznia… értsétek meg. Át kell jutnunk ezen egész dolgon, hogy létezik elkülönülés, hogy létezik más energia is odakint, és hogy ti itt vagytok.


Nos, most sok munkám van, azért hogy nem szerepelek filmekben (néhányan nevetnek). Sok a teendőm, hogy segítsek néhány tudósnak megérteni és meglátni. Olykor ez nehéz dolog, mert azon zárt körben kell dolgoznom, melyben sok tudós van, még sok fizikus is, sok gondolkodó. A gondolkodók ronda fráterek az én könyvemben (többen nevetnek). Nehéz velük dolgozni, mert ők annyira lezártak és oly igaznak tartják azt, amit ők gondolnak. Azt hiszik, hogy mindenki másnak is úgy kellene gondolkodniuk, mint nekik… nehéz. Itt ki kell kapcsolnunk a munkánkat. Nos, Shaumbrák, létezik egy energiaválság szó szerint, és van egy energiaválság átvitt értelemben.


Van egy másik dolog, amelyen keresztül mentetek - a saját energiaválságotokon a lényeteken belül. Észrevettétek, hogy a testetek annyira más - a mód, ahogyan könnyebben kifárad… a mód, ahogyan másként válaszol az nektek… a változások, amelyeken az most keresztül megy? Az még mindig a Régi Energiát próbálja meg használni. És az tudja, hogy itt az ideje az Újat használni. Az elmétek még Régi Energiát használ a forrásból, annak a behozatalának egy Régi Energiájú módját. És azt jobban ismeri.


Nem tudjátok, hogy valami mást akartok? Nem vágytok mélyen valami másra? Nem vágytok rá, hogy az könnyebb legyen… könnyedebb…mulatságosabb… beteljesültebb? Nem vágytok bőségre… kapcsolatokra… és mindezen más dolgokra? Mi nem tartunk vissza. A szellemetek az… igen. Tudjuk, ez sok-sok vitát, prédikációt és töprengést fog okozni azzal kapcsolatban, mi is történik itt valójában. Tisztázni fogjuk mindezeket az elkövetkezendő hónapban.


Nos, van egy másik dolog, amit szerettem volna hozzátenni mindehhez. És ezek mind összekapcsolódnak. Vessetek egy pillantást arra, hogy is van mindez- az energiaválság, az atlantiszi felemelkedő energia, az egész dolog, a változások, amelyeken most keresztül mentek- ezek mind együtt összekapcsolódnak. Azok mind összefonódnak.


Szeretnék valamit kérni itt tőletek. Szeretnék valamit kérni. Ha tudnátok, hogy minden rendben fog menni, nem lennétek most mások? Ez az a kérdés, amit magamtól is megkérdeztem az én létidőmben. Utána azt gondoltam magamban: „Ha tudnám, hogy minden működni fog és én rendben lennék, és az élet jó lenne, és én is jó lennék, mit tennék másképp?” Abbahagynám az aggódást. Abbahagynám a nyugtalankodást. Abbahagynám önmagam részekre hasítását. Élveznék minden pillanatot.


Shaumbrák, el tudnátok így képzelni magatokat mostantól számítva három évig? Minden kidolgozásra került. Ti még mindig itt vagytok, a fecsegésünket hallgatva (néhányan nevetnek). Még mindig van bőséggel ennivalótok. Még mindig van egy csodálatos hely, ahol éljetek. Még mindig vannak emberek, akik szeretnek titeket és törődnek veletek, noha jóllehet olykor visszautasítjátok őket. Mindez megvan nektek. Minden kidolgozásra került. Kikeresitek a lehetőségeket, hogy minden kidolgozásra kerüljön. Ti választottátok azokat a lehetőségeket a millió és milliárd lehetőség közül, amely most éppen a számotokra létezik. Ti választottátok azokat, hogy lehetővé tegyék minden számára, hogy kidolgozásra kerüljön.


Nos, nem tennétek a dolgokat másként, ha tudnátok, hogy minden már ki van dolgozva? Értsétek meg… értitek, amit most itt beszélek? Abbahagyhatjátok az aggódást. Csak válasszátok ki a lehetőséget és engedjétek meg, hadd menjen és dolgozza azt ki a számotokra.


Most néhányan azt mondjátok: „Mi van, ha a rossz lehetőséget választom? Honnan tudom, hogy amit kiválasztok, éppen az a megfelelő lehetőség? Talán, a lehetőség, amit kiválasztottam… lehet, hogy van valami negatív azon belül, elrejtve, hogy ne láthassam azt. Ó, nem… ó, nem, mi van, ha én ezeket a dolgokat választom? Nézzetek meg, ami a filmben voltam C3PO-ként (többen nevetnek)- aggódj, aggódj, aggódj minden miatt!


Nos… ám mi van, ha egy jó élet tiszta lehetőségét választjátok? Abbahagyhatjátok az aggódást. Nos, mi történik? Ez nagyon érdekes dolog itt. Arra fogunk kérni benneteket, hogy érezzétek és szagoljátok az energiákat. Tehát, kiválasztjátok a lehetőséget, hogy mostantól három évig minden rendben lesz. És befejezitek az aggódást most rögtön, amíg itt ülünk. Megengeditek mindennek, hogy megtörténjen és eljusson a helyére.


És vannak más dinamikus lökések ennél a pontnál. Egy másik dinamizmus is belép, hogy szerepet játsszon. Nehéz leírni, de alapjában egy szó szerinti kvantumugrás az energiában, mert többé már nem aggódtok azzal kapcsolatban, mi fog történni. Nem kell többé megtapasztalnotok azt. De a tapasztalás, melyet most birtokoltok, még kiterjedtebb lehet, még beteljesültebb és még örömtelibb. Ez nem csak azt jelenti, hogy megengeditek magatoknak, hogy, hogy pihenjetek és örüljetek, hanem az most megsokszorozódik, vagy van egy kvantum átfordulás az energiában, ami azt még örömtelibbé és pihentetőbbé teszi.


Nos, azt kérdezem tőletek, amint azt magamtól is kérdeztem az előző létidőmben: „Tudhatom -e, hogy jól választottam a lehetőségeket?” Ó, ez egy nagy kérdés! Bízhattok-e magatokban annyira? Képesek vagytok-e megérteni, hogy nem kell választanotok a Régi karmával összefüggő lehetőségeket, azért ami történni fog veletek éppen egy pillanatban? Bíztok-e magatokban és szeretitek-e magatokat eléggé ahhoz, hogy egy olyan lehetőséget válasszatok, amely hatalmas bőséget ad nektek, nem csupán egy kicsi bőséget, egy hatalmas bőséget?


Miért választanátok csak egy kis bőséget? (néhányan nevetnek) Azt hiszitek, hogy nincs elegendő mások számára? Válasszatok egy nagy bőséget, mint lehetőséget. Válasszátok azt. Válasszatok egy egészséges testet. Tudjuk, már ezt teszitek, de az néha blokkolódik. És néhány dolog, amely átjön rajtatok, az nehézséget jelent a szegény testetekre nézve.


Nos, válasszátok mindezen nagy lehetőségeket… NAGY lehetőségeket, Shaumbrák, nem pedig icipici lehetőségeket… NAGY lehetőségeket. Tudnátok-e azt mondani: Ügyes vagyok, nagy lehetőségeket választok, igen, kiegyensúlyozott vagyok, nincs szükségem olyan lehetőségekre, melyek mindenféle Régi karmát birtokolnak és silány energiát körülöttük?” És elég jóképű is vagyok,” mondhatjátok ezt magatoknak (többen nevetnek) Igen, mondhatjátok ezt. Ti most mindezen dolgokat választjátok. És az megváltoztatja a pillanatot, amelyben éltek.


Nos, nem arról beszélünk most, hogy menjetek és manipuláljátok a múltat vagy a jövőt. Az egyszerűen az, amit kiválasztotok. Ti most kiválasztjátok a lehetőségeket, ahol minden biztonságos… minden rendben van… minden nagyszerű… minden az a mód, ahogyan egy Teremtő teremtené azokat… egy Teremtő, aki szereti önmagát és tiszteli önmagát, ahogyan Isten is.


Nos, Tóbiás úton van. A mennyekbe vezető autópálya szabaddá vált. Ő vissza fog térni ide és válaszolni fog a kérdéseitekre. De nem akartuk megváltoztatni ma azt, ahogyan mi veletek beszélgettünk, ahogyan mi energetikailag veletek dolgoztunk. És tudjuk, hogy nagyon is hiányoljátok Tóbiást. De legalább volt egy időszak az életemben, amikor itt voltam veletek ( többen nevetnek).


Nos, most Shaumbrák, jó újra érezni az illatotokat, belélegezni a szájon keresztül, az orron keresztül és kifújni (Kuthumi újra bemutatja). Hadd mozogjanak azok az energiák. Lélegezzétek be, érezzétek az illatát és fújjátok ki. Mint ahogy a mi buszsofőr barátunk, Gary mondaná: „ És most már tudjátok.”Fordította: Halász Andreavissza az előző lapra