TÓBIÁS ANYAGOK


Megtestesülés Sorozat: „SHOUD 3”

Kérdések és válaszok


Bemutatásra került a Bíbor Körben

2004.október 2.

http://www.crimsoncircle.com/home.htm


És ez így van, drága Shaumbrák, hogy én, Tóbiás jövök most ide, hogy hozzátok szóljak. Azt hittétek, hogy követni fogjuk azt a játékot (néhányan nevetnek Tóbiás Kuthumi üzenetére tett utalásán), de oly öröm volt számomra, hogy az én helyzetemből figyeljek, figyeljek és nézzek, mivel egyébként az eltelt sok-sok év óta én voltam az egyetlen lény, aki itt volt veletek. És én most a Második Körbe kerültem, hogy megfigyelő legyek, hogy nézzek és nevessek, és lássam, hogyan változott meg az energiátok. De jó visszatérni ide ebbe székbe. Jó érezni az energiátokat.


Szeretnék egy pillanatra szólni hozzátok, hogy folytassam azzal, amit Kuthumi mondott a változásokról, amelyek most történnek és továbbra is történni fognak. Folytatódni fognak, Shaumbrák. Az évek következő időszakán át- a következő három évben különösen- olyan gyorsak lesznek, mint még soha azelőtt. Azok ott lesznek bennetek és körülöttetek. Ez az, amiért a múlt hónapban a négy különböző TION-ról beszéltünk - a képesség, hogy ne legyetek megzavarva, hogy egy nyitott érzékeléssel rendelkezzetek a dolgokkal kapcsolatban, hogy ne keressetek kívül megerősítést. Mindezen dolgok, amelyekről beszéltünk, Shaumbrák, segítenek előkészülni nektek, tudatják veletek, hogy a változások itt vannak… a változások ott kavarognak az egész bolygón keresztül… és természetesen bennetek.


A változások visszahozzák az emlékeket, amint Kuthumi említette, azokból az időkből, amikor együtt voltunk Atlantiszban, Tien templomaiban. Azok a változások olyan időszakai voltak az eredményekkel, hogy nagyon mélyen belénk vésődött, a sebekkel, amelyek még mindig ott vannak. Mi együtt jöttünk vissza akkor. Megváltoztattuk a világot. Megváltoztattuk saját magunkat. És, én ezt a veletek való ottlétből tudom.


Megpróbáltunk előidézni a változásainkat, megpróbáltuk ráerőszakolni önmagunkat és az utunkat a világ nagy részére…értsétek meg. Ez az, amiért azt mondjuk most, hogy ez a világ tiszteletéről és minden más tiszteletben tartásáról szól. Ez azon fontos dolgok egyike, amit tanultunk.


Tien templomaiban hatalmas felfedezéseink voltak, olyan felfedezések, melyek el voltak rejtve egy jó ideje, hogyújra felfedezésre kerüljenek- felfedezések az energiamunkákkal kapcsolatban… hogyan játszik az összes különféle elem egymással…hogyan tudja az energia megújítani önmagát még azután is, miután elhasználódott. Megtettük ezeket a felfedezéseket, és utána elrejtettük hosszú, hosszú időkre.


Nos, van egy félelem, ami ezekkel a dolgokkal kapcsolatban visszatér. Létezik egy félelem, ami ezzel az egész Atlantisz-felemelkedési tapasztalathoz kapcsolódik. És ezek a dolgok most eljönnek az életetekbe. És ti reagáltok. Félelemmel teliek lesztek. Ijedtté váltok. Azon tűnődtök, hogy most a helyes dolgot teszitek-e. Átelemeztek mindent az életetekben. Megpróbáltok külső forrást találni a válaszoknak, a megvilágosodásnak. Vártok valamire vagy valakire, hogy eljöjjön és hirtelen leereszkedjen, hogy megmentsen benneteket. Oly kicsinynek és csupán emberinek látjátok magatokat.


Drága Shaumbrák, mint ahogy Kuthumi mondta ma, ti most ti vagytok. Ti most minden vagytok ebben a pillanatban, amikor hozzátok szólok. Ti vagytok a test, és ti vagytok az elme, és a szellem, és a lélek, és az isteniség. Ha láthatnátok azt, ahogyan mi látunk- és képesek vagytok rá- láthatnátok, hogy minden itt van ebben a pillanatban, itt megfogva, mindezen dolgok.


Ti ti vagytok. Lehetőségeket választhattok. Elengedhetitek a Régi történeteket, amint arról mostanában beszéltünk. A Régi történetek egy korlátozott helyen tartanak benneteket, bezárva tartanak titeket. Ez az, amiért azt mondtuk: „Engedjétek el azokat, ne haragudjatok rájuk, csupán engedjétek el az energiát. Ne formáljátok meg azt. Engedjétek meg, hogy az egy teljesen új módon térjen vissza hozzátok.” Látni fogjátok, hogy valóban ti teremtitek mindezt.


Néhányan tudjátok, hogy megragadtatok. Néhányan pedig még ragaszkodtok is hozzá, hogy elakadjanak, ragaszkodtok hozzá, hogy megpróbáltatok mindent, ragaszkodtok hozzá, hogy megtegyetek mindent a kapcsolatokat vagy a bőséget kifejezve. Ez majdnem olyan, mintha követelnétek és ragaszkodnátok ezen dolgokból néhányhoz. Elkezdtek ránk haragudni. És haragszotok más emberekre.


Levertek lesztek és elkedvetlenedtek. Azt mondjátok: „ Ez nem lehetséges. Valami vagy valaki meggátol engem abban, hogy birtokoljam a bőséget, mert minden, amit kipróbáltam, nem működik… vagy meggátol a kapcsolatokban, mert mindig, amikor megpróbálom, az nem működik, és én mindent megpróbáltam.” Tehát, oly mélységesen ragaszkodtok a történetetekhez, hogy még a körülöttetek lévő lehetőségeket is képtelenek vagytok meglátni. Annyira mérgesek lesztek, hogy képtelenek vagytok látni ezen dolgok szépségét és örömét körülöttetek.


És utána azt mondjátok, hogy nem szeretitek a közhelyeket. Nem szeretitek a puszta szavakat. De megragadva érzitek magatokat. Nem vagytok biztosak benne, mit tegyetek. Nos, mit tegyetek? Mit tesztek, amikor abban a megragadt helyzetben vagytok? Úgy tűnik, semmi sem működik, még az sem, amit mi mondunk, amit mi veletek teszünk, úgy tűnik, nem működik. És végül az a belső rendszeretekre is hat. Az lerobban. Vagy megbetegszetek vagy hirtelen meghaltok, visszatérve a mi oldalunkra és mindent kezdtek újra. Annak nem kell olyan nehéznek lennie. Nem kell olyan kihívást jelentőnek lennie. Az valójában nem az, Shaumbrák.


Ezt a pillanatot, amelyről beszélek most nektek- nektek, mindannyiótoknak- ti vagytok az egyetlen, aki azt most teremti.Ne várjatok még erre az isteniségnek nevezett dologra sem. Ne várjatok semmire. Az most ti vagytok.


Ti most húzzátok vissza azokat a darabokat, melyek elkülönültek és darabokra hullottak. Mi most húzzuk azokat vissza együtt. Néhány hónappal ezelőtt visszahúztuk a sötétség darabjait. Azt mondottuk, hogy a sötétség a ti isteniségetek, mert az eltávolodott és elkülönült tőletek. Megijedtetek tőle. Utáltátok. Megtagadtátok önmagatokat. Mi visszahúztuk azt.


Visszahúztunk minden darabot. Elengedtünk minden Régi Energiájú szerkezetet most, mindent azokból a Régi történetekből. Ez a lélek igazi szabadsága. Ez a valódi felszabadulás. Ezek a változások, amelyeken most keresztül mentek és tapasztaltok körülöttetek, ezeknek nem kell nehéznek lenniük. Az egy könnyed tánccá válhat.


Ma Kuthumi beszélgetett közvetlenül a szellemetekkel, az energiáitokkal, amelyek minden más energiaforrással összekapcsolódnak. Ő beszélgetett az lelketekkel, az elmétekkel és a testetekkel is. Azt mondta: „ Adjatok engedélyt önmagatoknak, hogy rugalmasak legyetek most, hogy könnyedek legyetek.” Te, ahogy Kuthumi mondta, az, aki itt ül most, nem az, aki a létezés valamiféle isteni álomállapotában ücsörög… te, nem az, aki elkülönült vagy különbözik… hanem te, Isten, most itt, most te teremted mindezt.


Adhattok magatoknak rugalmasságot. Adhattok magatoknak örömet. Elengedhetitek a Régi történeteteket. Azon nem ragszkodnak most hozzátok. Azt szeretnék, ha elengednétek őket… értsétek meg. Azt szeretnék, ha elengednétek őket. Ez olyan egyszerű, mint mikor engedélyt adtok.


Ez nagyon mélyen zsúfolt lehet. Ez nagyon nehezen teletömködött lehet- ha azt akarjátok, hogy az legyen. Vagy lehet nagyon egyszerű. Az lehet nagyon örömteli. Lehet nagyon humoros, ahogy Kuthumi bemutatta ma. Ő rendelkezik azzal a képességgel. Sokszor megnevettetett bennünket. Ő, oly sok módon, egy kicsit kellemetlennek tűnhetett a humora miatt St.Germainnel és Madame B-vel állandóan. Meg van a képessége arra, hogy belépjen és szabaddá tegye az energiákat.


Nos, Shaumbrák, a változások itt vannak. Azok folytatódni fognak. Választhattok. Tetszett, amit Kuthumi mondott: „Képzeljétek el, már minden ki van dolgozva… minden rendben van. Ti fizikailag, mentálisan és spirituálisan is biztonságban vagytok. Minden rendben van. Nos, hogyan élnétek másként? Hogyan élveznétek az életet? Hogyan engednétek meg a teremtő energiáitoknak, hogy áramoljanak és táncra perdüljenek?”


Mindannyian tapasztaltatok már olyan pillanatokat az életetekben, amikor annyira ott voltatok az öröm és a szenvedély egy helyén az egyesült energiákkal. Ti most olyasvalamit tesztek, amit teljességgel élveztetek és minden csak kiáramlott. Ismeritek az érzést- az összegyűlt. Az szinkronisztikus volt. Minden együtt működött. Az volt az öröm és a teremtés egy pontja. Tudjátok, milyen az az érzés.


Amint elengeditek a Régi történetet…amint elengeditek a holnappal kapcsolatban az aggódást… és mindezek azon dolgok, amelyekről beszélgetünk veletek- az lehet az életetekben minden pillanat. Minden pillanatot oly áldottan élhettek meg, egyesítve a szellem, az ember és az én áramlását minden itt létező válasszal. Visszautasíthatjátok, amit most mondok. Vitatkozhattok velem arról, amit nektek mondunk. De mi tudjuk. Tudjuk abból, amikor oly sokotokat figyelünk- az igaz, és az valós,és az most lehetséges.


A Földnek nem kell zűrzavaros és katasztrófális változások fajtáján keresztül mennie, mint amit megéltünk Tien idejében. Nem kell keresztül mennünk olyan háborúkon és gyötrelmeken, mint amin akkor átmentünk. A Föld nem fog kereszztül menni ilyenen. Az események hullámain fog keresztül menni. Különböző ismétléseken fog átmenni, de az nem lesz katasztrófális.


Most nem fogjuk elemészteni a Földet. Túl messzire jutottunk. Beállítottuk az Új Földet, ezen fizikai Földdel megegyező energiát, azzal az Új Földdel megszilárdítva helyben és kapcsolódva a Régi Földhöz, együtt munkálkodva, mint egy ikerpár, két szerető ikertestvér. Az megváltoztatta ennek a Földnek az egész egyensúlyát és dinamizmusát, ahol ennek a Földnek nem kell megszűnnie. Annak nem kell nehézségeken keresztül mennie többé ahhoz, hogy megértse az ő teljes lehetőségét.


Azt szeretném, ha éreznétek itt egy pillanatra, hogy ez az Új Föld, amiről beszéltünk- ez a hely, amely fizikai és nemfizikai- hogyan rögzíti a legjobb dinamikáit és jellemzőit mindennek a Földből, és mindennek a mennyei birodalmakból együtt. Az úgy működik most, mint szívdobbanás és szívdobbanás együtt a Régi Földdel. A szíveik együtt dobbannak most. Ez néhány nagyon érdekes energetikai mintát és kapcsolatot állít be a kettő között, néhány nagyon érdekes dolgot, amiről beszélgetni fogunk- hogyan lehettek ott és itt ugyanabban az időben.


Drága Shaumbrák, amint tudjátok, oly mélyen szeretünk benneteket, és érdekes volt egy másik energiát behozni ma, hogy valaki más volt itt, mint én, Tóbiás, hogy szóljon hozzátok. Több ilyen dolgot tervezünk. Azt tervezzük, hogy folyamatosan változunk, ahogyan ti változtok.


Most pedig örülnénk, ha válaszolhatnánk a kérdéseitekre.


KÉRDÉS AZ 1.SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Tóbiás,ez a kérdés talán nem lesz kiválasztva, de hallható és érezhető a másik oldalon. Tóbiás, miért hangsúlyozod az engedélyezést arra, hogy az Új isteni energiák manifesztálódjanak, miért hangsúlyozod a Régi történet elengedését, mégis hónapról hónapra olyan vendégeket hozol ide, akik Régi történetekben és Régi energiákban gyökereznek? Mi van, Tóbiás, a humoroddal, ami leereszkedőnek tűnik és súrolja az ítélkezés határvonalát? Hol van a könyörület? Ez a fajta energia nincs jelen azokban a birodalmakban, amelyekből vallod, hogy érkezel.


TÓBIÁS: Arra kérünk, hogy egy pillanatra nézd meg, hogy TE kit hozol ide be ( a közönség nevet). Mi egyszerűen csak mindannyiótok egy visszatükröződése vagyunk. Mi egy visszatükröződése vagyunk talán az energiáinkkal való összekapcsolódásodnak, talán a múltból, de lehet, hogy nem. Olykor a te saját ítéleteid egy reflexiói vagyunk. Igen, megőrizzük a saját identitásunkat, de mi egyszerűen csak téged csatornázunk. Örülünk a kérdésednek. És arra kérünk, állj meg legközelebb, hogy belenézz a tükörbe ( többen nevetnek és sóhajtanak).


LINDA: Aú!


KÉRDÉS A 2.SHAUMBRÁTÓL ( egy nő van a mikrofonnál): Szia, Tóbiás. Köszönöm, hogy a mennyei közlekedésen átjutottál. Az életem legkellemetlenebb hónapját éltem meg, amire vissza tudok emlékezni. És, nos szeretnék némi rátekintést kérni, hogy vajon a helyes úton járok-e… most siránkozom.


TÓBIÁS: Valóban, ez egy nehéz hónap volt, nem csak a te számodra, tehát ne érezd úgy, hogy egyedül voltál ebben itt. Ez nehéz volt oly sok Shaumbra számára. És amint mondottuk, szeptember a létezés egy olyan köre volt, ami a változás hónapja. És ez nehéz lehet a rendszeretekre nézve. Bizonyos értelemben, ti- hogy is mondjam- ti most megengeditek a változásokat a bensőtök legmélyebb szintjén, de különösen azért aggódtok, hogy helyes dolgot tesztek-e. Nos, ez egy kis traumát okozhat nektek.


Valóban, ti most a megfelelő helyen VAGYTOK és most a helyes döntéseiteket HOZZÁTOK meg. Olykor hajlotok arra, hogy annyira szenvedélyesen kiéljétek a választásaitokat, hogy- hogy is mondjam- az egy nagyon drámai hatással bír az életetekre. És amint ezt megértitek, az helyénvaló. De azt is meg kell értenetek, hogy nem kell lenyelnetek a kellemetlenségeket oly sokszor. Nem kell megélnetek azt olyan nagyságban. Az nincs zavaró hatással rátok, ezen dolgok egyike sem, melyek most történnek az életetekben.


Nos, mi most arra kérünk téged, hogy állítsd be a lehetőséget, hogy annak a lehetőségét válaszd, amit te az életedben szeretnél, és értsd meg, hogy nem kell mindezen körülötted lévő kinti energiák vagy változások miatt sajnálkozz, amelyek most történnek. Hajlamos vagy arra, hogy más emberek változásait és az emberiség energiáit testesítsd meg. Soha többé nem kell ezt tenned. Ez a saját változásaid megtestesítéséről szól és azon választások megtestesítéséről, amelyeket te hoztál.


Tehát, engedd meg, hogy egy egyezséget hozzunk itt létre, mert amint tudod, sok-sok alkalommal dolgoztunk már együtt. Mi most egy állandó alapon dolgozunk együtt. De engedd meg, hogy legyen egy megállapodásunk, hogy nem kell birtokolnod ezeket a dolgokat soha többé. Azok nem kellenek, hogy ott legyenek az életedben, ezek a nehézségek, amelyek az ajtódon kopogtatnak, megpróbálva lerombolni azt. Mondd azt nekik, hogy távozzanak. Te vagy az, aki odavitte őket. Mondd meg nekik, hogy most már távozzanak. Nem kell, hogy ott legyenek.


SHAUMBRA 2: Azt akarom, hogy azok távozzanak, de ez vajon tényleg igaz…


TÓBIÁS: Azt hallottam, hogy "de".


SHAUMBRA 2: Menjetek el! Takarodjatok! Takarodjatok, ti rohadt kis akármik!


TÓBIÁS: Csakugyan. Te teremtetted őket… semmi "de"!


SHAUMBRA 2: Oké, menjetek el. Én…most naplót vezetek. Megpróbálom lejegyzetelni. Michael arkangyal mondta ezt nekem. Jól mondom? De annyira ki vagyok borulva, hogy van egy nehéz…


TÓBIÁS: Azt akarod, hogy Michael arkangyallal ellenkezzünk? ( sokan nevetnek) Jegyzetelj, ha szükségesnek érzed.


SHAUMBRA 2: Nem, ne forduljatok ellene, de kötelességem megtenni azt, amit ő mond? (többen nevetnek)


TÓBIÁS: A legnagyobb csodálattal és tisztelettel adózva Michael arkangyal felé azt kell mondanunk, hogy először is, egyikünk sem mondja meg soha neked, hogy mit tegyél. Ha ezt így érted, akkor félreérted. És bármikor te mondhatod meg NEKÜNK, mit tegyünk vagy hova menjünk (többen nevetnek).


SHAUMBRA 2: Oké, tehát nem kell ezt tennem. Ha nem akarok csatornázási könyveket írni, akkor nem kell?


TÓBIÁS: Nem, nem, te te vagy. Vagy ahogy Kuthumi mondja néha: „ Jé, te te vagy. Te vagy a guru.” (Guru = G-U-R-U). Nem kell arra hallgatnod, amit bármelyikünk is mond neked. Mi nem mondunk neked dolgokat. Mi szeretünk téged. Támogatunk téged. Segítünk megmutatni neked különböző nézőpontokat. De nem mondjuk meg neked, hogy mit tegyél.


És ha erőlködsz a jegyzeteléssel kapcsolatban, engedd el azt. Ha küszködsz az imádkozással, engedd el azt. Ha harcolsz a meditációval, engedd el azt. Itt egyáltalán nincsenek formalitások. Az egyetlen dolog, amit folyton elmondunk neked különféle módon, ahogy esetlegesen meg tudjuk tenni az az, hogy ”Te is Isten vagy. Te teremted azt.” Mi támogatunk most téged. Michael arkangyal támogat téged, akár akarsz harcolni a jegyzetelésen keresztül, akár felhagysz evvel. Ez rajtad áll.


SHAUMBRA 2: Nem tudom, mit akarok tenni. Szeretnék nagy bőségben élni.


TÓBIÁS: Akkor úgy legyen.


SHAUMBRA 2: Szeretném érezni azt, látni, megérinteni és elkölteni (sokan nevetnek és tapsolnak).


TÓBIÁS: Ez egy nagyszerű dolog. És még mindig egy nagy adag bűntudat kapcsolódik ehhez oly sok Shaumbrával kapcsolatban. És van egy ellenállás ezzel szemben. Ez egy nagyszerű dolog, hogy birtokoljátok! És azt mondhatjuk most nektek, Shaumbrák, nem azért vagytok bölcsek, rendelkeztek energiával vagy egyensúllyal, hogy becsméreljétek azt. Szerethetitek… és élvezhetitek… és engedjétek rajtatok keresztül áramolni. De tudjuk, hogy nem fogjátok becsmérelni. Még mindig birtokoljátok azt a bűntudatot és félelmet. Azt hiszitek, ha sok van valamiből nektek, akkor másoknak majd semmi nem jut.


Shaumbrák, az nem így működik. Az energia nem így működik. Birtokoljátok azt az életetekben. Azt szeretnénk. Teljességgel támogatni fogunk annak megszerzésében. És ne menjetek az elmétekbe azzal kapcsolatban, hogy honnak fog az jönni. Az meg fogja találni az útját hozzátok. Ez egy fizikai dolog. Ezek nem szavak, nemcsak szavak. Ez egy fizikai dolog. Ha a bőség egy helyén tartózkodtok a ti Most pillanatotokban, semmi mást nem vonzotok, csak bőséget. Nem vonzotok leckéket, hogy megmutassátok magatoknak, hogy nem kell birtokolnotok a bőséget. Nem vonzotok Régi karmákat, melyek megpróbálnak rávenni arra, hogy azt érezzétek. A bőség bőséget hoz létre.


SHAUMBRA 2: Nem tudtam, hogy én vonzottam bármelyik dolgot is…


TÓBIÁS: Nem én csináltam ( a közönség nevet). A kapcsolatok kapcsolatokat hoznak létre. Amikor kapcsolatban önmagaddal- mi most itt másokhoz is szólunk- amikor kapcsolatban vagy önmagaddal, az más kapcsolatokat is létrehoz. Amikor egy egészséges kapcsolatban vagy önmagaddal, az más, egészséges kapcsolatokat is behoz. Ez ennyire egyszerű. Nos, most…igen.


SHAUMBRA 2: Oké, ez rendben van-e, hogy eladjam a tényleges vagyonomat képező épületet, hogy megváltoztassam az életemet az elmúlt 20 évtől különbözően? És remélem, hogy nem válok "hajléktalanná"! (többen nevetnek)


TÓBIÁS: Mit választasz, hogy teszel most?


SHAUMBRA 2: Nos, építkeznem kell a piacon.


TÓBIÁS: Tehát, most azt választod, hogy eladsz.


SHAUMBRA 2: Nos, csakhogy ehhez az kell, hogy legyen pénzem…


TÓBIÁS: De mi azt halljuk, hogy most azt választod, hogy „hajléktalannő” legyél, és rejtvényt adj fel nekünk (többen nevetnek).


SHAUMBRA 2: Nem!


TÓBIÁS: Érdekes dinamika alapján teremtesz most a saját magad számára! Miért választod, hogy ezt tedd?


SHAUMBRA 2: Nem, én nem. Én nem akarom. Én csak… Janice Burney mondta, hogy neki egy szép zsákja lenne, ha "hajléktalan asszony" lenne. Nem, én nem akarok "cekkereket cipelő hajléktalannő" lenni.


TÓBIÁS: Valóban… nos, mit választasz akkor?


SHAUMBRA 2: Nos, én szeretnék minden nagyszerű dolgot az életemben, mint ahogy Kuthumi mondta… mint a hatalmas bőséget, és mindent.


TÓBIÁS. És te ezt választod?


SHAUMBRA 2: Igen.


TÓBIÁS: És te azt hozod el az életedbe?


SHAUMBRA 2: Igen.


TÓBIÁS: És te el is fogadod azt?


SHAUMBRA 2: Igen.


TÓBIÁS: És tudod, hogy érdemes vagy rá?


SHAUMBRA 2: Igen.


TÓBIÁS: És tudod, hogy te vagy a Teremtő?


SHAUMBRA 2: Igen.


TÓBIÁS: Tehát legyen úgy.


SHAUMBRA 2: Igen! Köszönöm.


TÓBIÁS: Ez olyan egyszerű ( a közönség tapsol).


KÉRDÉS A 3.SHAUMBRÁTÓL ( az Internetről olvassa Linda): Kérlek, magyarázd el azoknak közülünk, akikegy másik személlyel való kapcsolat után sóvárognak, milyen az a nap az ember életében, amikor egy tökéletes kapcsolatban van saját magával. Azért kérdezem ezt, mert most fejeztem be a kapcsolatokról szóló csatornázás hallgatását és az sok érzelmet felhozott a számomra. Úgy érzem, noha jobban felkészültem egy kapcsolatra, még mindig azt mondják, hogy ajándék, hogy egyedül van valaki és ez a legjobb számomra, hogy egyedül maradjak. Szeretném megosztani az életemet valakivel. Miért kell olyan sokáig várnom?


TÓBIÁS: Valóban…meg kell kérdezned magadat újra, miért választod ezt. Nem akarunk ezzel zaklatni. Nincs más külső energia, amely erősebb, mint te, ami ezt előidézné, hogy megtörténjen. Önmagadra kell tekintened. Meg kell nézned az önmagaddal való kapcsolat létrehozásának problémáit és meg kell szólítanod azértéktelenség ezen néhány kérdését, megszólítanod ezen kérdéseket a… egyszerűen az önmagaddal való időtöltés kérdéseit.


Nehéz meghatározni, hogyan néz ki egy nap az önmagaddal való egészséges kapcsolat életében. És ez tőled függ, egyénileg.


De az én nézőpontomból, Tóbiás nézőpontjából, az önmagammal való kapcsolat életében egy nap lehet, mint ahogy említettem azelőtt, azt az én kis házikómban tölteném magammal, hogy ott legyek a teremtésem középpontjában és megértsem, hogy én teremtettem azt.Én teremtettem ezt a virtuális, bájos, csodálatos helyet. És időt tölthetek el magammal és egyszerűen csak ragyoghatok. Ez az, amit én ott teszek… csupán ragyogok… csak szétáramlok… csupán vagyok. És utána meghívhatok másokat. Meghívhatom Kuthumit, vagy St. Germaint, vagy bárki mást a helyemre, az önmagammal való kapcsolatba.


Ez arról szól, hogy békében vagy azzal, aki vagy. És rátekintve az energiádra úgy találom, hogy az egy elszánt energia, ami valaki mást akar behozni az életedbe,hogy ne kelljen szembenézned saját magaddal. Ám rád tekintek és egy hihetetlen, hihetetlen Isteni energiát látok. És ez annak megtalálásáról szól önmagadon belül. Tudom, mennyire nagyon vágysz egy kapcsolatra mással, de az először belül kezdődik. És nézd meg a barátokat, akik ott vannak az életedben, nem a kapcsolatokat még, hanem a barátokat az életedben. És tekints az élvezetre, melyet birtokolsz. És nézz meg néhány problémát, amely ott van neked. Az a te visszatükröződésed. Köszönöm.


KÉRDÉS A 4.SHAUMBRÁTÓL ( egy nő áll a mikrofonnál): Szia, Tóbiás. Mostanában van néhány olyan tapasztalásom, hogy úgy gondolom, valami olyasfélével haladok előre, amit te a múlt Shoudban említettél, a nem-fogalmi birodalommal vagy világgal vagy valami ilyesmivel. És jó sokáig lélegeztem reggel és este egy hosszú ideig elmélkedtem magamról. És ami az elmúlt néhány hónapban történt, az pazar. Az annyira nagyszerű és annyira jó. És olyan jó érzés. De amint én meg akarom ragadni azt, eltűnik. És utána amit észreveszek az az, hogy amint sétálok a kutyámmal, olyan tapasztalataim vannak, hogy úgy érzem, majdnem mintha egy 5 éves kislány lennék. És hirtelenszőke lányokat látok korcsolyázni, és visszatérek mindehhez a csodálatos, teljes és bámulatos tapasztalásokhoz. És amint átmegyek ezen az összes mókán, soha nem tapasztaltam ezeket a tapasztalásokat a lélektan birodalmában, tudod. És én most…minden nap, négyszer-ötször élem meg ezeket a tapasztalatokat egy nap, tudod, a gyerekkorom meglehetősen átkozottul jó volt. És tudod, jól vagyok. És ez a nem- formai megnyílás, óriási nagyság, az úton lefelé vezetve…ez bámulatos… ez majdnem olyan, mint amikor ott vagyok az autó előtt,magamat nézve, amint lefelé vezetek az úton. Megőrültem?


TÓBIÁS: Valóban…( sokan nevetnek)… valóban, te most engeded el azt a szoros ragaszkodást, melyet birtokoltál az elméhez fűződő dolgokkal kapcsolatban és minden dolog kezelésének elemző módját. És- hogy is mondjam- ott voltál a mezőben, amelyben vagy, hogy segítsen megérteni a dolgokat önmagaddal kapcsolatban.


De most te azt meghaladtad. Meghaladtad ezt az egész lélektani értékelést. Megérted, hogy az egy nagyon korlátozott energia. És te elmozdultál az Új birodalmak felé. Nos, kiterjesztetted magadat. Most megengeded magadnak, hogy az elmén kívül legyél. Megengeded magadnak, hogy a multi-dimenzionális birodalmakban táncolj, amíg még mindig ott vagy a Most pillanatában. Te csak most kezded megérinteni azt a hatalmas lehetőséget, mely ezzel bír, akár ez egy 5 éves kislány elképzelése, akár az autód vezetőülésén való elhelyezkedés. Ez csak a kezdet.


Mindannyian rá fogtok ébredni, amint elengeditek a Régi történeteteket, amint megengeditek magatoknak,hogy sokkal jobban multi-dimenzionálisak legyetek, hogy ezek egyre inkább és inkább valóságosak. Talán néhány nehézséget is találtok majd ezekben, mert a valós meghatározása nagyon nehéz lesz. Ti most úgy határoztok, hogy itt legyetek vagy hallgassatok bennünket valóságosan, de olyan események történnek majd veletek, hogy meg kell kérdeznetek önmagatoktól. Azt kell mondjátok: Na most ez valóságos volt, vagy képzelődtem?” És azután nekünk azt kell mondanunk: „Mi a különbség? Mi a különbség?” Ez a valóság, a 3-dimenziós, egyszerűen a ti imaginációtok, amit egy nagyon, nagyon szűk fókuszba helyeztetek, talán egy olyan fókuszba, hogy most tanultok lazítani és kiterjedni.


Nos, amin most mégy keresztül, az valós. Egyike a kihívásoknak, amit te most tapasztalsz-hogy is mondjam- az, hogy most nyílsz fel, de a részed-hadd nevezzük szellemnek, mint ahogy Kuthumi mondta- a részed az, ami úgy érzi most, hogy talán néhány kliensed útját járod. És bizonyos értelemben, igen, mert amint tudod, oly sok közülük elég furcsa volt. A valóság a számukra nagyon homályos volt. De te most ezt a Most álláspontjából teszed és egy kiegyensúlyozott álláspontból. Ez a különbség, igen, valóban. Köszönjük neked a csodálatos megjegyzéseidet.


KÉRDÉS AZ 5. SHAUMBRÁTÓL ( az Internetről olvassa Linda): Drága Tóbiás, ki vagyok borulva, hogy azt javaslod az embereknek,hogy ne szavazzanak. A szavazás hat a politikára, ami hat az emberekre, gyakran a leggyengébbekre közöttünk. A szavazás az, amikor a hangunkat használjuk, hogy megvédjünk másokat, még ha nekünk magunknak nincs is semmire szükségünk. Egy szavazás megvédhet egy megerőszakolt gyermeket vagy egy idős személyt, aki nem engedheti meg magának a gyógyszeres kezelést. Egy szavazás a bolygónak egyensúlyt hozhat és segíthet megvédeni a környezetet. A csirkefogók számítanak a szavazási közönyösségre. Kérlek, vizsgáld meg újra a tanácsodat ( néhányan nevetnek és Tóbiás kuncog).


TÓBIÁS: Hogyan válaszolsz erre? Nos szavazz! (még többen nevetnek) Arra kérünk, hogy ugorj be és szavazz… és próbáld megváltoztatni a világot…és akkor mindannyian belezavarodtok a dualitásba. És amikor visszajöttök hozzánk egy vagy több év múlva, és azon tűnődtök, a dolgok miért nincsenek kidolgozva a számotokra, mi vissza fogunk menni a kezdetekhez. Azt fogjuk mondani: „Álljatok a kerítés mögé. Figyeljétek meg, hogyan működik a dualitás. Figyeljétek meg, hogyan alakulnak a valós változások, nem a duális változások, hanem a valósak, Shaumbrák.” Alig várjuk, hogy újra halljunk felőled egy éven belül (többen nevetnek).


KÉRDÉS A 6. SHAUMBRÁTÓL ( egy nő van a mikrofonnál): Tóbiás, egy nagyon csodálatos kapcsolatom van, csakhogy az interdimenzionális. A barátom három hónappal ezelőtt távozott. És az emberek hajlamosak azt mondani: „Engedd el azt a személyt, ne bánkódj.” Nem szomorkodom. Ez a személy sokszor meglátogat engem. És ez mélyebb, szeretett teljesebb és csodálatosabb. És csak néhány testvéri- az én spirituális fitness edzőmtől- megnyugtatást szeretnék, hogy nem akadályozok meg senkit a kiterjedésben.


TÓBIÁS: Valóban nem. Ez egy csodálatos fajta kapcsolat… minden, kivéve a szexet (a közönség nevet). Az bonyolultabb. De el fogjuk itt mondani itt- csak így kettőnk közt- hogy vannak módok, hogy ezt megtegyétek energetikailag egymással ( többen nevetnek).


SHAUMBRA 6: Köszönöm. És én a kerítés mögé fogok állni és megnyomom a szavazógombot.


TÓBIÁS: Valóban… de ti mindannyian ezt egyre többet fogjátok így találni. Az…nem ragaszkodtok vagy nem vagytok beleragadva a Régi Energiába. A tény az, hogy most egy sokkal újabb módon engeditek azt el. Amikor valaki elhagyja a fizikai testét és idejön a mi oldalunkra, ha létezik a szomorúság, ami bűntudaton alapszik, nagyon nehéz annak a valakinek könnyedén és méltóságteljesen idejönni. És ők fogva vannak, bizonyos értelemben, földhöz kötöttek. De amikor elfogadásra kerül ez a bánkódási folyamat, amikor létrejön egyfajta megértés és elengedés, utána az az angyal vissza tud jönni és meglátogatni, és egy csodálatos kapcsolatban lehettek velük, egy csodálatos társ lehet. És ők tényleg segíteni fognak eljutni nektek ezekbe a nemfizikai birodalmakba. Ők a ti irányító kezetek lesznek ebben. És ez csodálatos.


Szeretjük azt a kapcsolatot, amelyet veletek tartunk. Szeretjük azt a képességet, hogy idejöhetünk. Ti nem függtök tőlünk. Mi most kitárjuk az ajtókat a birodalmak között. Mi most eltávolítjuk ezen egész dualitás fátylát. És szeretünk visszajönni és idelátogatni. Nos, nem, mi bátorítunk téged abban, amit most csinálsz.


KÉRDÉS A 7. SHAUMBRÁTÓL ( az Internetről, Linda olvassa): Sok éve van az a szilárd hitem, hogy én vagyok Jézus kislánya . Ez , természetesen, sok bajt okozott mind nekem, mind pedig az elmeorvosoknak, akikkel találkoztam ( sokan nevetnek a közönségből). Sok gyógyszert adtak, de én még mindig hiszem ezt ( többen nevetnek). Most úgy érzem, hogy az elmegyógyászat megölte az a lányt. De én még mindig kíváncsi vagyok rá. Tudnál mondani valamit ezzel kapcsolatban? Köszönöm, hogy itt lehettem.


TÓBIÁS: Valóban… szeretnénk itt óvatosok lenni. Nem szeretnénk alátámasztani vagy tagadni. Ez része a te- hogy is mondjam- lelki folyamatodnak, amelyen most keresztül mégy, hogy segítsen neked jobban bízni önmagadban és belelátni magadba. Nos,most arra kérsz bennünket, hogy ne támasszuk alá vagy ne tagadjuk , most ez az, amit mondunk. Te most egy kihívásba helyezed magadat itt, hogy szemben állsz a pszichológusokkal, hogy teletömjenek gyógyszerekkel, amivel megpróbálnak mindent, amit csak tudnak. Ez egy nagyon érdekes játék, amit most te játszol. És ezt tényleg egy nagyon szeretetteljes módon értjük.


Te most segítesz megszerezni és fejleszteni néhány óriási intuíciót a valóság természetével kapcsolatban,és különösen a bizalom természetével kapcsolatban önmagad részei és elemei között. A Jézus lánya mint beállítás, a beállítással kell tenni ezt az egész dolgot itt, de nem arra fókuszálni. Ez arról szól, hogy tekints minden más dinamikára, amellyel mókázol és amelyből tanulsz.


És mi veled vagyunk a folyamatban. És továbbra is kívülről fogjuk azt látni veled. És az birtokolja azt a lehetőséget a számodra, hogy egy nagyon, nagyon erőteljes munkát végezz az elmegyógyászattal kapcsolatban valóban, de ezzel a teljes sajátossággal is, hogy mi a valóság és hogyan marad meg önmagad minden aspektusának egy egyensúlya a multi-dimenzionális valóságokban. Nos, folytasd ezt a munkát és ne légy megrémülve miatta. És ne zavarjanak a külső dolgok sem.


KÉRDÉS A 8. SHAUMBRÁTÓL ( egy férfi van a mikrofonnál): Szia, Tóbiás. Szeretnék valamit felovasni a Shoud 1-ből, augusztus 7-éről. „ Szeretitek ezt az időszakot, amikor aludni mentek, átlebegni az éterikus birodalmakba, hogy elhagyjátok a testeteket és pihentessétek az elméteket, és megengeditek a lelketeknek, hogy kijöjjön játszani ezekbe a csodálatos álmokba, amelyet álmodtok.” A spirituális életben úgy tűnik, hogy nagyon, nagyon szerencsés vagyok. Nincsenek problémáim. Számomra ez nem egy kemény élet. Nagyon könnyűnek tűnik. Elfogadom az összes energiát. Voltaképpen nincs semmi, ami miatt aggódhatnék. Nincs teher. És az nem nehéz. De az álomállapotom egészen más. Normális éjszakákon két, három, négy álmom van, melyre nagyon határozottan emlékszem. Azok mind nagyon zavaróak és frusztrálóak. Teljességgel képtelen vagyok megbirkózni azzal, amit most teszek. Nincs képességem rá. Minden, amit megpróbálok tenni, nem tudom befejezni azt. Nem tudom befejezni. Lehetetlenség megtenni. És ez megy, mondhatnám, 30 éve. Úgy gondolom, hogy az az életem normális része. Megtanultam vele élni. Olykor, amikor felébredek két álom között minden alkalommal és megpróbálok megszabadulni a hatásoktól, a nyomásoktól,így vagy úgy. És emlékszem a szavaidra, hogy lélegezzünk mélyen és lazítsunk. Felülök a díványon egy pillanatra és mélyen lélegzem. És két perc múlva már egy másik álomban vagyok, ami rosszabb, mint az összes többi. Ez olyan, mintha visszafelé sülne el. Nos, csak azt szeretném tudni, hogy van-e valami javaslatod. Lehetséges lenne, hogy a hónapban egyszer legyen egy kellemes álmom, csodálatos álmaim. Nem tudok visszaemlékezni, mikor volt az utolsó ilyen.


TÓBIÁS: Igen, valóban… valóban… és amint egy ember megkezdi az ő teljes felébredési folyamatát és felnyílását, az első dolgok egyike, amelyekre hatással van, az az álmuk, amelyet te is tapasztaltál. Az álmok sokkal intenzívebbekké válnak, és olykor erőszakosnak, zavarba ejtőnek vagy erőt vesztettnek tűnnek.


Ezen álmok óriási többsége azzal az idővel kapcsolatos, mielőtt még te egyáltalán a Földre jöttél volna, abban az időben, amit mi Csillagok háborúja időszaknak hívunk, amikor még az ürességben voltál. És oly sok dolog történt utána, mindannyian megpróbáljuk megérteni, megpróbálunk szavakat találni. Amikor álomállapotba mégy, te majdhogynem azokba a Földi napok előtti időszakba kerülsz vissza, vissza oda, amikor nem volt fizikai test, megpróbálva segíteni a megértést és megoldani a helyzetet. Te szó szerint fel fogod szedegetni az ellentétes energetikai helyzetek darabjait és aspektusait, amelyek azelőtt történtek. Te szó szerint megpróbálsz majd visszamenni oda az álomállapoton keresztül, hogy be tudj húzni néhányat ezekből az energiákból a te Most valóságodba, ebbe a létidőbe, hogy segíts nekik megoldódni. Azt mondhatod, hogy most te megpróbálsz visszamenni oda, hogy megszabadítsd önmagad.


Most, nem kell azt ezen a módon tenned. Nem kell visszamenned és keresztül menned az álmok traumáin és kiemelni olyan sok dolgot, amelyek megtörténtek. Te szó szerint megengedheted önmagad azon Föld előtti energia aspektusainak, hogy idejöjjenek hozzád most, hogy ezen a helyen legyenek veled. Felépítettél egy gyönyörű és biztonságos házat, értve ezalatt, hogy ebben a létidőben egy nagyon stabil és egy nagyon egészséges típusú energiát teremtettél önmagad körül.


Most behívhatod önmagad összes azon aspektusát- ők olyanok, mintha a te spirituális rokonaid lennének- hogy eljöjjenek a házadba. A házadban te meggyógyíthatod őket. Segíthetsz elengedni őket az energiából, amelyben elrendeződtek. Beszélhetsz nekik arról, aki vagy. Leülhetsz velük… és megoszthatod a szeretetet, amit a szívedben érzel…az örömet, mellyel élsz… amit tanultál az emberi formában töltött életről… és amit a Föld mutat. Nos, hívd meg őket a házadba. Utána el tudod engedni őket azokból az energiákból, amelyben jelenleg megrekedtek. El tudod engedni a varázsigét, értsd meg. És többé nem lesz szükséged ilyen típusú álmokra, hogy hassanak rád.


SHAUMBRA 8: Nagyon köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm.


KÉRDÉS A 9. SHAUMBRÁTÓL ( az Internetről olvassa Linda): Tóbiás, évek óta azt hallom, milyen fontos kiegyensúlyozni a női/férfi energiákat önmagunkban. Eddig úgy tűnik, senki nem jutott el odáig, ahogyan gondoljuk,hogy ezt tegyük. Tudnál valamit adni nekünk, hogy ezen dolgozzunk? És honnan tudjuk vajon hogy mikor vannak a mi férfi/női energiáink teljesen egyensúlyban?


TÓBIÁS: Valóban, oly sok az energia, melyet te és mások kimunkálnak, hogy megteremtsétek a férfi és a női ezen egyensúlyát, melyek megnyilvánulnak, eljöttek ebbe a valóságba, a Harmónikus Egybeesés megérkezésével. Most ezek az energiák elérhetők számodra és mindenki más számára, hogy használjátok.


A férfi és a női egyensúly valójában az aspektusok- az érzékenységek, a felhatalmazás- megértése- ezen összes aspektusé. Az csupán elhozza az életedbe. Ez nem szükségképpen jelenti azt, hogy drasztikus fizikai változások lesznek. Ez inkább érzelmi vagy spirituális szinten van, az energiák ezen egyensúlya.


A tény, hogy ezt kérdezed, azt mutatja, hogy te most hozod ezt az egyensúlyt be. Tudatában vagy, hogy mind a maszkulin és feminin résznek meg kell engedni és rögzíteni egy helyet egymás számára. És ők természetszerűleg ezt teszik. Ez egy- a férfi és a női ezen egyensúlya- természetes folyamat. Tényleg az. Az energiák szeretnének egyesülni. Szeretnék megosztani egymással azt, amit tanultak amíg ők elkülönültek. Ők egyesülni szeretnének. Tehát, azt mondjuk, hogy nincsenek technikák vagy ravasz trükkök. Nem létezik különleges iskola, amelybe járnod kell. Az a biztonságos hely megteremtéséről szól. És azok újra egyesülni fognak egymással. Köszönöm.


KÉRDÉS A 10.SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál): Tóbiás, az idő koncepciója is csak a történetünk része vajon, amit el kell engednünk? És mi történne, ha megengednénk magunknak, hogy elengedjünk minden félelmünket, kétségünket, és ellenállásunkat azonnal,és igazán megengednénk magunknak, hogy feltétel nélkül bízzunk önmagunkban?


TÓBIÁS: Soha nem tették még meg, tehát nem tudjuk ( a közönség nevet). Az- és ez egy nagyon összetett válasz itt- engedd meg, hogy először az időről szóljunk. Az idő valóban a történetetek része. És azt nagyon nehéz elmagyarázni. A te idővel kapcsolatos társításod azon minden dolgon alapszik, karóráktól kezdve, ami ott van a kezeden és a falióráktól egészen a mintákig és a holdmozgásokig és a nap keringéséig és a Föld ritmusaival magával bezárólag. Erre alapozod az időtök szekvenciáját. Ez egy illúzió, de vannak dolgok, melyek lehetővé teszik a tapasztalások egy áramlását.


Egy párszor már megkérdeztük, vajon igaz-e, hogy a múlt, jelen és a jövő mind együtt zajlik. Ez újra egyike azon nehéz kérdéseknek, hogy megválaszoljuk. De a mi nézőpontunkból azt kell mondjuk, nem, azok nem mind együtt zajlanak. A jövő még egyáltalán nincs megteremtve. Visszamehettek a múltba és megváltoztathatjátok a történetet- vagy annak a felfogását-de nem változtathatjátok meg az eseményeket. Ami igazán számít, az a Most pillanata, amelyben vagytok. Ez az igazán fontos dolog. Nos, csodálatos kérdéseket tettél fel. És ez annyira arról szól, hogy engedjétek meg magatoknak, hogy a Mostban létezzetek.


Te egy elméleti és egy feltételes kérdést tettél fel. Ha elengednétek minden félelmet és teljesen megbíznátok önmagatokban, ez egy áldott dolog lenne. Nem tudjuk, vajon a test képes lenne-e kibírni ezeket a változásokat egy adott pontban. És tudjuk, hogy önmagatok kollektívája képes (lenne kibírni), de az lehet, hogy a testetek elvesztését idézné elő. Gyakorlatilag mi itt most megerősítést kapunk. Az valóban a testetek elvesztését okozná ( néhányan nevetnek). Semmi nem lenne, csak egy kupac ruha, ami maradna (többen nevetnek). És az oka, hogy az energiák azonnal bejönnének, és bizonyos értelemben az a testetek egy spontán égését hozná létre. És ha a testetek képes is volna megmaradni ezen a folyamaton keresztül, olyan hirtelen vágy fogna el benneteket, hogy a testetek szabad legyen, hogy a szellemetek egyszerűen kiugrana belőle. Nos, köszönjük.


KÉRDÉS A 11. SHAUMBRÁTÓL ( az Internetről olvassa Linda): A Teremtés Sorozat alatt, a 3. leckénél, azt hiszem, említetted, hogy lenne egy újfajta dualitás. Ez a dualitás kellemesebb lenne vagy könnyebb lenne legyőzni?


TÓBIÁS: Szóltunk már az Új Energiákról. És az Új Energiák, amiről beszéltünk nektek, is belekeveredtek a dualitás energiáiba. Tehát, azt mondhatjátok, bizonyos értelemben, annak dualitásos aspektusai vannak. Az Új Energiának elegyednie kellett a dualitás aspektusaival,mert ez az, ahonnan az származik. Ez az út, amelyen eljutottatok az Új Energiába. Mindig birtokában lesztek a képességnek, hogy odaforduljatok a dualitáshoz vagy éppen tőle el, ha azt választjátok. Birtokoljátok a képességet, hogy a dualitásban legyetek vagy éppen a dualitáson kívül. Tehát, az valóban az Új dualitás egy fajtája, amelyet aktiválni lehet vagy hatástalanítani bármely pontnál. Köszönöm.


KÉRDÉS A 12. SHAUMBRÁTÓL ( egy férfi áll a mikrofonnál): Üdvözöllek, Tóbiás. Az energetikai testemet nagyon, nagyon hatalmasnak tapasztalom mostanában, és vannak olyan tapasztalásaim is, hogy nagyon közel vagyok az angyali birodalmakhoz. És szeretném megkérdezni a te rálátásodat az angyali birodalmakkal és különösképpen a Michael arkangyallal való kapcsolatomra.


TÓBIÁS: Valóban, ez a telítettség, amiről beszélsz, a testben, és különösen a fizikai testben, ez az, amiről beszéltünk néhány hónappal ezelőtt, amikor azt mondtuk:” Amint megtanuljátok újra átölelni azt, amit mi sötétségnek hívtunk, más szavakkal, önmagatok azon könyörületes részét, amely rögzített minden negativitást, érezni fogtok egy telítettséget a testetekben, mert azt feltöltitek mindennel, amik vagytok.” Amint elengeditek a Régi történeteiteket a múlt életekből- vagy még ebből az életből- sokkal inkább egy teljességet, egy elevenséget fogtok érezni a testetekben, mert ők visszatérnek, hogy betöltsék az üres helyeket.


Érdekes - néhányótoknak micsoda üres helyeik vannak a biológiai testükben. És ti étellel próbáljátok megtölteni azokat. És utána azon csodálkoztok olykor, hogy miért híztok. De létezik egy üresség a bensőtökben. És ti most azt tapasztaljátok, milyen egy teljes testet birtokolni. Néhány ember… ők panaszkodnak emiatt, nem értik ezt. Van néhány zűrzavar ezzel kapcsolatban. Nem értik, mennyire üresek addig, amíg el nem kezdik feltölteni újra. Ez egy teljesen új érzékelés, amint megértitek a testben érezni ezt újra még egyszer, értsétek meg. Fájdalmakat és kínokat éreztek, Shaumbrák, de valójában nem érzitek a testeteket, mert az csak egy kis ideig volt üres.


Nos, a te szavaiddal az angyali birodalmakkal kapcsolatosan, különösen Michael arkangyal energiáival, valóban az érzékelésed pontos. Te most ezt a munkát végzed. És ha van valami, amit ők most kérnek- az, hogy te is vetted már ezt az üzenetet- de arra kérnek most hozd be, hogy ebből többet jeleníts meg itt a Földön. Más szavakkal, ahelyett, hogy találkozókra mennél az angyali birodalmakba, inkább hozd azokat a találkozásokat ide. Van egy teljes változás abban a módban, ahogyan a dolgok most működnek. Ez is olyan, mint az előző kérdés az álmokkal kapcsolatban. Ahelyett, hogy visszamennétek a múltba az álmaitokban, hívjátok az álmokat a házatokba ide a Mostba. És ők ezt kérik most csak egyszerűen. Könnyebb téged támogatni ha ezt teszed, ha idehozod az energiájukat.


SHAUMBRA 12 : Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm.


LINDA: Az utolsó kérdést kérjük.


KÉRDÉS A 13. SHAUMBRÁTÓL ( egy nő áll a mikrofonnál): Szia, Tóbiás, valójában két kérdésem van. A legidősebb fiam most jött elő a kis csigaházából, hogy úgy mondjam. És…


TÓBIÁS: Miért volt ott? ( sokan nevetnek a közönségből)


SHAUMBRA: Egyike azon keverékeknek, akiket említettél. És én aggódom miatta. Egy kis hebehurgyának tűnik. És vajon ő rendben lesz?


TÓBIÁS: Nehéz számunkra válaszolni, mert ő még nem egészen hozta meg a lehetőségei kiválasztását. Ő - hogy is mondjam - nem biztos önmagában és nem válogatta ki, mi fog eljönni legközelebb az életében. Ő nagyon tartózkodó, hogy kiválassza azt, mert nem teljesen fogadta azt el, aki ő. Tehát, nagyon nehéz nekünk ezt válaszolni. De a te energiádon alapulva, azon alapulva, amiről egymással beszélgetünk itt nem szóbeli terminusokban, el fogunk készíteni egy pontot, ami különösen közel lesz most hozzá. És elnézést kérünk, hogy nem tudunk közvetlenül válaszolni a kérdésre, mert egyszerűen ő nincs olyan helyen, ahol kiválasztotta a lehetőségeket.


SHAUMBRA 13: Köszönöm.


TÓBIÁS : De érezzük- hogy a másik kérdésre is válaszoljunk- érezzük, hogy TE rendben vagy. Te a megfelelő helyen vagy. És ezt nem azért mondjuk, hogy pusztán jól érezhesd magad most. De látjuk azt is, milyen nagy jelentőségű nyomokat fogsz a hagyni magad után, amelyek meg fogják találni a mindennapi életedbe, a fizikális világodba vezető útjukat az elkövetkezendő néhány hónapban, igen.


SHAUMBRA 13: Köszönöm.


TÓBIÁS: Igen. És akkor kérnénk még egy kérdést.


KÉRDÉS A 14. SHAUMBRÁTÓL ( egy férfi van a mikrofonnál): Heló,Tóbiás, örülök, hogy itt lehetek. És köszönöm, hogy összekapcsolódsz velem a házamban. Sok áldást látok. Érzem őket. Nemcsak az engedélyt kérem az elfogadásra, hanem még mindig kimegyek és külső megerősítést keresek. Miért van ez?

TÓBIÁS: Bizonyos értelemben, azt mondhatod, hogy az jó érzés. Az megerősít. És nagyon nehéz tapasztalat, amelyen minden Shaumbra keresztül megy, mert azt előtte nem tettétek. Könnyű néha visszanézni mögéd, hogy megértsd, hol vagy most és milyen messzire jöttél. Ez az, amit te most csinálsz a megerősítés keresésével. Így nincs semmi helytelen a megerősítés kérésével kapcsolatban. Az egyetlen aggodalmunk ezzel csak az,hogy a Régi Energiájú világ általánosan nem fog neked visszaigazolást adni.


Ha megerősítést keresel, az a Shaumbrával van. Az ott van benned. És ez belül-hogy is mondjam- elég különös módon, az ott lesz néhány gyerekben belül, néhány fiatalban, akiket „kristály-nak” határoztak meg. És annyira nem szeretjük a meghatározást. De azok a fiatalok jobban meg fognak erősíteni téged, mint bármi, mert ők nem az annyira korlátozott duális energiából jönnek. Ők egy sokkal nyitottabb helyről jönnek. Ők már tettek egy lépést az Új Energiában. Ők rád tekintenek vezetésért, de megerősítést fognak adni.


Nos, beszélgess néhány nagyon fiatallal közülük. Ez a két vagy három éves korúaktól még a kilenc vagy tíz éves korúakig is kiterjedhet néhány esetben. Ha nyitott vagy erre, ők meg fogják találni az útjukat hozzád. És úgy fognak a szemedbe tekinteni, ahogyan más emberek nem tudnak. És ők látni fogják, ki vagy,és ők meg fognak erősíteni téged. És amikor ezt teszik, ne úgy vedd figyelembe ezt, hogy az egy kisbaba szájából jön, hanem sokkal inkább, mint amikor a szelleméből, aki tiszta.


SHAUMBRA 14: Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm. Nos, Shaumbrák, ez egy csodálatos nap volt. Megtiszteltetés volt számomra ,hogy visszatérhettem a Kuthumival töltött program után. És amint tudjátok, szeretünk vendégeket hívni ide. Szeretünk sokféle módon beszélgetni veletek. És örülünk, hogy elfogadtátok ezt az energiát. És az lehetővé tesz egy másik kiterjedési kört és megújulást és azt, hogy néhány mókás helyre menjünk veletek. És amint tudjátok, Kuthuminak van humora. Ohamah pedig elég szenvedélyes és erős. És hamarosan mi, Cauldre engedélyével- ő most megfenyeget bennünket az ujjával- hamarosan közvetlenül fogunk hallani St. Germain grófról, és mások is előre fognak jönni. És ez mindennek a kiterjedő energiának a része, amit most teremtetek.


És ez így van!


Fordította: Halász Andreavissza az előző lapra