1


TÓBIÁS ANYAGOK


Megtestesülés Sorozat: " SHOUD 4"

Kérdések és válaszok


Bemutatásra került a Bíbor Körben

2004.november 6 -án

http://www.crimsoncircle.com/home.htmÉs ez így van, drága Shaumbra, hogy mi visszatérünk ezen összejövetel energiájához, a változások ezen időszakának energiájához. Tudjuk, hogy néhányan közületek már készek - hogy is mondjam - megtárgyalni az energiarögzítés és az energiamozgatás ezen egész problémáját (néhányan nevetnek), mert jártasakká váltatok és élvezetet találtok az energiarögzítésben. Az jó és drága a számotokra. Az a sejtjeitekben van. Az a tudatosságotokban van. Az a részetek, igazán.


Az olyan, mint amikor elengeditek az Én egy részét, amikor elengedtek egy munkát, melyet oly nagyon régóta végeztetek és olyan nagyon jól végeztetek. Nos, tudjuk, hogy van egy olyan része az energiátoknak, mely azt mondja: " Talán elengedhetek néhány nehezebb energiarögzítést (többen nevetnek), de ragaszkodni fogok néhányhoz, melybe komolyabban befektettem. És végezni fogok néhány energiamozgatást is."


De meg kell osztanunk veletek, Shaumbra - nehéz mindkettőt csinálni. A rögzítés és a mozgatás energetikai jellemzői teljesen mások. Az olyan, mint amikor egy követ tartotok a kezetekben, a zsebetekbe teszitek és magatokkal cipelitek, ellenben egy Energia Mozgató eldobná a követ és új történéseket hozna létre, azt tenné, hogy eldobná a követ a megfelelő időpontban, a megfelelő helyen, hogy egy különbséget hozzon létre mások számára. Nos, nehéz megtartani és eldobni is a követ ugyanabban az időben egyszerre (többen nevetnek).


Nos, ha ez az, ami most az elmétekben és a szíveteken keresztül zajlik, arra kérünk benneteket, hogy lélegezzetek ezzel egy kis ideig. Nem kell feladnotok a régi munkátokat most rögtön. Arra kérünk titeket, hogy lélegezzetek ezzel egy kis ideig és vessetek rá egy pillantást, miért is szeretnétek elmozdulni egy Energia Mozgató léte felé most.


Elmondjuk nektek, hogy mostanság szükség van Energia Mozgatókra a bolygón. Ez egy nagyon új típusú pozíció. Az azt fogja eredményezni, hogy folytatódni fognak a változások az életetekben. De annak a megértésnek egy teljesen új módját foglalja magában, hogy mi az energia, hogyan működik és hogyan működhet a számotokra ezekben az új időkben. Tudjuk, sok kérdés van ezen a napon, így hát én, Tóbiás - és talán néhány más vendég is - örülnénk, ha elkezdhetnénk válaszolni rájuk.


KÉRDÉS AZ 1. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Tóbiás, az én kérdésem az édesapámmal kapcsolatos. Manapság a drogot nem megfelelően használják az amnéziára az egész világon az emberek számára? És mint Shaumbra, mi az a legjobb, amit tehetek ezért a helyzetért?


TÓBIÁS: Valóban, most a drogokról beszélünk itt, melyek segítenek azoknak, akik egy olyan átalakulási folyamatban vannak, hogy többre emlékezzenek és megtartsák a mentális képességeiket. Az segít nekik tudatosságban maradni és felfokozni ezt. Ez - hogy is mondjam - egy nehéz kérdés, mert vannak olyanok, akik már idősebbek és most mennek át egy átalakulási időszakon, akik szeretnének olyan élesek maradni, amilyennek csak lehetséges, és olyan jelenvalónak lenni, ahogy csak lehet az utolsó lehetséges pillanatig. De nekik meg kell érteniük, hogy önmaguknak van egy aspektusa, amely most engedi el a mentális képességeiken való megragadást, hogy ők ki tudjanak lépni és fel tudják fedezni, milyen átmenni.


Nos, felmerül néhány érdekes kérdés. Amikor elhagyjátok az emberi testet és átjuttok a mi oldalunkra, átjöttök a fátyol felénk eső oldalára, nincs semmiféle kötött kritériuma annak, hogy mi történjék. Sokféle variáció létezik. Az mind a ti hitrendszeretek kombinációjától függ, és attól, hogy mit választotok, hogy megtestesítsetek.


Vissza tudtok jönni a mi oldalunkra és választhatjátok, hogy behoztok egy hatalmas lakomát vagy ünnepséget önmagatok számára, hogy a saját ünnepetek saját partiján megtisztelt vendégek legyetek. Választhatjátok azt, hogy visszajöttök a mi oldalunkra és ragaszkodtok néhány vallásos hithez, hogy vártok a megmentőre, vagy arra vártok, hogy ítélkezzenek felettetek. És mi örömmel várakozunk veletek. És ti hosszú, hosszú időkig fogtok még várakozni (a közönség nevet).


Sokan közületek, Shaumbra, amikor visszaérkeztek a mi oldalunkra, azt fogjátok választani - hogy is mondjam - hogy visszajöjjetek ide és eltöltsetek itt egy kis időt. Azt fogjátok választani, hogy pillantást vessetek az életetek sok tapasztalatára és játszatok velük vagy újra játsszátok őket sok különböző dimenzió szintjein. Azt fogjátok választani, hogy visszajöjjetek ide, mint ahogy néhány Shaumbra már megtette, és különböző lehetőségeket vesztek és megnézitek őket, hogy lássátok, mi történt volna, ha más lehetőségeket választottatok volna. De amikor ide visszajöttök, nincs kötött sablon.


Nos, mi történik, amikor - hogy is mondjam - egy nem - felébredt ember elkezdi az ő átalakulási folyamatát és annak a megértését, hogy ő akkor éppen haldoklik, elkezdenek kilépni és felfedezni az összes más lehetőséget. Elkezdik felfedezni a vallási és a spirituális minőséget. Elkezdik felfedezni a halált. Bizonyos értelemben, ők azt vizsgálgatják a mi oldalunkon, hova is érkeznének, amikor egyszer majd elhagyják a fizikai testüket.


Nos, ezeknek a drogoknak a szedése, amelyről beszélsz itt, megfosztja az elmét és a szellemet attól, hogy kilépjen és kipróbálja ezt. De még jobban tudatossá és funkcionálissá teszi őket a ti világotokban. Tehát, nekik választást kell hozniuk.


És emlékeztetnünk kell benneteket itt, hogy nem a családnak kell döntést hoznia a számukra. Sokszor a családok tablettákat akarnak adni nekik, megkövetelve, hogy vegyék be ezeket a pirulákat, hogy ezek az átalakulási folyamatok - hogy is mondjam - jobban képesek legyenek gondoskodni róluk és rögzíteni a történéseket és ehhez hasonló dolgokat. De meg kell értenetek, hogy van egy fontos aspektusa is az elme elengedésének, megengedni az elmének, hogy elhagyja azt régebbi dolgot, hogy a halál végbemenjen. Különösen nem támogatjuk egyik drogot sem, mely módosítja az ember pszichológiai és pszicho-spirituális természetét, mert előbb vagy utóbb, a vámot meg kell fizetni. Köszönöm.


LINDA: Kiegészítésként, van bármiféle javaslatod a csoportunk munkájára vonatkozóan Izraelben ebben az időszakban?


TÓBIÁS: Valóban, valóban, valóban… több, mint bármelyik csoport, amelyhez szólunk most, itt az ideje a számotokra, akik annyira legyökereztetek és beágyazódtatok az energiarögzítésbe, hogy elengedjétek azt. Mi elmondtuk ezt nektek, amikor Izraelben jártunk. Itt az idő, hogy Energia Mozgatók legyetek. Többet tudtok tenni önmagatokért és az egész Közel -Kelet területéért. Többet tudtok tenni a Föld spiritualitásáért, ha megengeditek magatoknak, hogy Energia Mozgatók legyetek. El fogunk jönni és meg fogunk látogatni mindannyiótokat hamarosan, Szellemben először, és utána fizikai testben. És látni fogjuk, hogy milyen jó munka is az, amit tettetek azon energiák elengedésével, amelyhez ragaszkodtok. Majdhogynem képtelenek vagytok segíteni önmagatoknak. Nos, én, Tóbiás - és Ohamah - el fogunk jönni, hogy segítsünk nektek (a közönség nevet).


KÉRDÉS A 2. SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál): Namaskar… Nem érkeztem kérdéssel. Ténylegesen meghívással jöttem. És nyolcan vagyunk, akik félelem nélkül fel fogunk mászni a Kilimanjaro hegy csúcsára februárban. És én ide hívlak benneteket, és a csapatom nagy része különösen - szükségem van segítségre - hogy teljesen közreműködjetek és velünk legyetek a hegy tetején. Ott leszünk a következő év februárja végén. Majdnem egy teljes évig terveztük ezt az utazást. És úgy tűnik, hogy van egy nagyon erőteljes aspektusa annak, hogy megmásszuk a Kilimanjaro hegyet. És van egy erőteljes aspektus azon emberek számára is, akik azt választották, hogy összekapcsolódnak ezzel a kis kirándulással, amelyet együtt teszünk. Nos, kérlek, gyertek el. Valóban szeretném, ha ott lennétek velem.


TÓBIÁS: Valóban, és a meghívás minden Shaumbrának szól. És amint tudjátok, én, Tóbiás, és mások is be fognak áramolni velem együtt amint ti felemelkedtek. De ez - hogy is mondjam - több, mint egy hegymászás. Ez egy spirituális metafora és - hogy is mondjam - amint te is mondod, egy olyan dolog, amiben részt vesztek. A Kilimanjaro sok - amit mi úgy hívnánk - lehetőséget tartogat a Föld számára, az emberiség számára közvetlenül a szerkezetén belül, a köveken belül. És ezek a lehetőségek készek arra, hogy előre jöjjenek. És még hozzá kell tennünk - hogy is mondjam - egy kis kacsintással itt, hogy az Energia Mozgatóknak szükségük vannak arra, hogy érezzék ezt az energiát és érezzék Gaia energiáját, mely azt körülveszi azért, hogy elkezdődjön ezeknek az elengedése a Föld felé. Ti most itt nem nyittok portált és nem csináltok semmi ilyesmit. De amit tesztek most, az segít elindítani az energia mozgásának egy spirálját itt. És igen, és meghívhatjátok az összes Shaumbrát, hogy veletek legyen.


KÉRDÉS A 3. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Drága Tóbiás, egy kórházban dolgozom, melyben pszichoszomatikus betegségekkel foglalkoznak. Ott én egyre több és több fiatal női beteget veszek észre, a legtöbbjük rendellenesen táplálkozik, akik megvágják a karjukat vagy a lábukat. Kérlek mondd meg nekem - mit gondolsz ezen jelenség okaival kapcsolatban, és hogyan tudnánk hatékonyabbá tenni ezeknek az embereknek a kezelését? Köszönöm és minden jót.


TÓBIÁS : Valóban, nagyon bonyolult energiák kapcsolódnak ehhez. És – hogy is mondjam - azt a test és bármiféle öröm megvonásával kell tenni. A női energia szépsége lelkének a megvonásával kell tennie. És éri majd néhány szemrehányás szociális nyomásra - hogy is mondjam - egy vékony testben. De hangsúlyozva a problémát az jobban megfosztja az életörömtől az Ént, és leviszi ahhoz a ponthoz, ahol az eljut a bosszantó sebekhez a fizikai testben, hogy elcsúfítsa önmagát. Vannak olyanok, akik - hogy is mondjam - mély és régi sebeket cipelnek.


És nagyon nehéz ezen rövid idő alatt egy specifikus választ adni arra, hogyan bánjatok velük. De - mint ahogy mindannyian tudjátok, Shaumbra - azt úgy kell tenni, hogy önmagatokat szeressétek minden részen. És ez egy nagyon hosszú és nehéz utat jelent ezekkel az emberekkel. Nagyon fontos számukra, hogy lássanak egy olyan embert, mint te és más Shaumbrákat, akik ténylegesen átjutottak a legnehezebb időszakokon, és eljutottak ahhoz a ponthoz, ahol azt mondhatjátok: " Én igazán szeretem önmagam minden részét. Valóban megtestesítek mindent. És most ezt választom. Bármit választok most, az történik az életemben. És ha én azt választhatom, meg is változtathatom."


És érezzük, csak szépítgetjük a dolgot. Beszélhetünk arról részleteiben. De nektek is van tapasztalatotok abból, amin keresztül mentetek az életetekben, hogy megértsétek, mi vezet el egy másik embert arra, hogy szeresse önmagát. Nos, kezdjétek ezzel. És mi el fogunk jönni, hogy veletek dolgozzunk.


KÉRDÉS A 4. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Azután a dal után, félek feltenni a kérdésemet. De láttam valamit az elmúlt néhány napban, és én úgy érzem, mintha az önmagam egy aspektusa lenne. De az olyan, mint egy arany, folyadékszerű folt. És csupán szeretném azt megérteni.


TÓBIÁS: És mit gondolsz, mi az? (a közönség nevet)


SHAUMBRA 4: Egy aspektusom, ami megpróbál egyesülni velem.


TÓBIÁS: Valóban, valóban. Érdekes dolog történik most, hogy te és más Shaumbrák elkezdtek olyat tapasztalni, amit más emberek nem. És ez az az egyesülés, amely most történik, az a felnyílás minden részed felé, hogy belépjenek.


Van egy dolog, amit úgy neveznek " felsőbb szellem", amiről az emberek beszélnek. A felsőbb szellem minden energia együttese, mindené, amik voltatok. Ez nem az a hatalmas angyal, aki mindent ellenőriz. Meg kell értenetek, TI vagytok az a hatalmas angyal, aki mindent ellenőriz. A felsőbb szellem a ti kollektívátok. És az arra figyel, hogy visszajöjjön, hogy szolgáljon titeket az összes különböző tapasztalatán keresztül. Ám ti nem tekinthettek rá válaszokért, csupán egyszerűen a jelenlétért.


Ott van - hogy is mondjam - az isteniségetek. Az isteniségetek az, amit mi tiszta eszenciának hívunk. Ez a legártatlanabb… a legnagyszerűbb… és a legdicsőségesebb minden energia közül. És ez - hogy is mondjam - oly nagyon régóta le volt pecsételve minden ember által, a legtöbb angyal által… tulajdonképpen a legtöbb angyal által. A legtöbb angyalnak majd ide kell jönni a Föld útjára, hogy újra egyesítsék az isteniségüket.


Nos, most látjátok és érzitek önmagatok aspektusait. És ez egy nagyszerű és dicsőséges időszak, amelyek következnek. Alapértelmezésénél fogva számotokra - és bárki számára közületek - ha ti most láttok és éreztek dolgokat, vagy álmodtok dolgokról, értsétek meg, hogy az ti vagytok, az a ti részetek. Úgy használjátok ezt, mint az alapértelmezéseteket, mikor furcsa és szokatlan dolgokról álmodtok. Ti most valójában önmagatokról álmodtok. Amikor jelenléteket éreztek önmagatok körül - amint mi már beszéltünk korábban a mai napon az atlantiszi energiákról - az a ti aspektusotok. Az eljön hozzátok. Az mind most odaáramlik hozzátok.


Nos, nagyon is jól érzékelitek, helyesen tudjátok, hogy az a ti részetek. Az változni fog. Neki nehéz lesz visszamenni és megpróbálni újrateremteni azt, mert továbbra is változni fog, fejlődni és új módokon veletek lenni. És el fogjuk mondani nektek - neked személyesen - meg fogjátok találni és meg fogjátok érteni a szerelmesnek lenni egy teljesen új meghatározását, mert az arról fog szólni, hogy szerelmesek vagytok magatokba. Köszönet ezért a csodálatos kérdésért.


KÉRDÉS AZ 5. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Nos, én egy kicsit lehangolt vagyok és csalódtam a fél Amerika szavazóinak hozzáállásáért (sokan nevetnek a közönségből).


TÓBIÁS: Cauldre szeretné tudni, hogy vajon ez Linda, vagy hogy ő olvassa -e a kérdést (többen nevetnek és tapsolnak).


LINDA: Én olvasnék egy kérdést, de ha te éreznéd a lelkem átjönni ezen, az rendben lenne, mint Energia Mozgatónak. (Folytatja a kérdéssel)… fél Amerikai szavazói…nekik tetszett, hogy vesztegeltek, úgy találom. Utoljára D.C.ben (Columbia állam -saját megj.) éltem -mármint nem én (fűzi hozzá Linda) - a korai 70 -es években volt és Nixon lemondott. Srácok, én kész vagyok állampolgárságot keresni egy másik országban. Úgy érzem, mintha most ismételnénk "a Római Birodalom hanyatlását." (többen nevetnek) Akartam -e Itáliában lenni, amikor a barbárok/ terroristák kezdtek beáramlani, mert vonzották őket a mi idiótáink és a császár ellenfelei? Lehet, hogy átteszitek ezt a kérdést Tóbiásnak hétvégére? Ez vajon az, hogy az Egyesült Államok megismétli a Római Birodalom hanyatlását? Köszönöm, és vigyázzatok magatokra. Peti.


TÓBIÁS: Valóban, valóban…amint tudjátok, ti - hogy is mondjam - nagy része voltatok ennek a Római Birodalomnak. És egy erős vonzódást tartottatok Itália és azon terület iránt. És láttátok széthullani ezt a birodalmat a vágyak és a kapzsiság keverékén keresztül és talán az élet élvezetén keresztül, mely néhány nagyon érdekes módon zajlott. És ez ott nehezedett bennetek azóta. És most felhozzátok ezt a Régi félelmet.


Az valójában nem erről az Amerikáról szól, ahol éltek. Az egyáltalán nem róla szól. De ez egy Régi félelem a hatalmi visszaéléssel kapcsolatban. Létrehoztátok az utatokat vissza ezen hatalmi központ ezen területére Washingtonban újra és újra. Majdhogynem képtelenek vagytok segíteni önmagatoknak amiatt, amit előtte tapasztaltatok a rómaikkal kapcsolatban és amit a hatalommal tettetek és, hogy szeretnétek segíteni rögzíteni egy energiát (néhányan nevetnek).


Nos, azt javasoljuk nektek legelőször, itt az ideje, hogy elengedjétek ezt az energiarögzítést. Az már elkopott rajtatok és a családotokon azon érzés által, hogy nektek közvetlenül ennek a középontjában kell lennetek, hogy rögzítsétek az energiát és lényegében megfosztjátok magatokat más lehetőségektől és sok örömtől az életetekben, hogy odahelyezitek magatokat.


Ezzel azt is mondjuk - mindannyiótokhoz szólunk - hogy vessetek egy pillantást arra, mi történik most. Amint tudjátok, a kormányok és a politikai játékok egyszerűen a tudatosság egy visszatükröződése. Az egyszerűen az egész emberiség visszatükröződése, amely keresztül jön a vezetőiteken, azok akár diktátorok, akár megválasztottak. Nos, arra kérünk titeket, hogy tekintsetek az amerikai jog tudatosságára most. Talán van egy félelem az előrehaladástól. Talán van egy aggodalom is, hogy szükség van azon rögzítések egy speciális szintjére a Régi Energiában, hogy mások el tudjatok mozdulni az Újba és birtokoljátok az egyensúly egy típusát vagy a kötés egy típusát.


Tehát arra kérünk, hogy nézzetek a nyilvánvaló dolgok mögé. Az nem csak a hazugságról szól, mert ismert, hogy minden politikus ezt teszi, nem számít, melyik pártból jön. Azt akarják mondani az embereknek, amit azok hallani szeretnének. Ez az, amiért ők belefolynak a politikába (a közönség nevet). Nos, arra kérünk benneteket, hogy vessetek egy pillantást annak a dinamikájára, mi is történik most valójában, és arra a tényre is, hogy ez a mostani választás különösen szoros volt, annyira kiegyensúlyozott bizonyos értelemben.


És igen, azok, akik egy régi energiát rögzítenek, úgy tűnt, ragaszkodnak a pozíciójukhoz most. De amint el tudjátok fogadni, amint az inga ellendül, hatalmas változásokat fogtok látni a következő kettő és négy évben. Köszönöm.


KÉRDÉS A 6. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Szia, Tóbiás. Amikor én ideköltöztem néhány hónappal ezelőtt, megnyitottam a házamat a Shaumbrák számára, csupán meghívtam őket, hogy maradjanak velem, ha ők éppen áthaladóban voltak. Szeretném megérteni az energiákat itt. Sokan jöttek, maradtak néhány órától néhány hónapig terjedően. Szeretném tudni, mi történik. Sok dolgot tapasztaltak, és főleg az a csoport, amely a hétvégén itt van velem.


TÓBIÁS: Olyan kérdést teszel fel, amelyre te már tudod a választ (néhányan nevetnek). Nos, arra kérünk téged, hogy oszd meg velünk - mi az, ami bevonzza a Shaumbrákat? Mi az, ami arra készteti őket, hogy erre a helyre jöjjenek?


SHAUMBRA 6: Úgy érzem, rögzítek egy helyet az energia számára., hogy mozogjon.


TÓBIÁS: És mi van még más?


SHAUMBRA 6: Az egy biztonságos hely arra, hogy odajöjjenek. Az embereket elfogadják.


TÓBIÁS: Bármi más?


SHAUMBRA 6: Talán, amire nem tudok most gondolni.


TÓBIÁS: Te - hogy is mondjam - nem szeretnénk, hogy Ohamah jöjjön ide megválaszolni ezt (többen nevetnek). Van néhány angyalunk, akik visszafogják őt a karjainál fogva (többen nevetnek).


SHAUMBRA 6: Köszönöm nekik magam miatt.


TÓBIÁS: Hogyan - hogy is mondjam - mit érzel, amikor ezek az emberek meglátogatnak? Mit érzel, hogy történik, amikor ők erre a helyre jönnek?


SHAUMBRA 6: Mi újra összekapcsolódunk.


TÓBIÁS: Nem, hogy érzel TE?


SHAUMBRA 6: Örömet…mint amikor a családdal találkozom újra.


TÓBIÁS : És a családdal a …


SHAUMBRA 6: Sokszor.


TÓBIÁS: És hogyan kerülsz velük kapcsolatba? Mi a te - hogy is mondjam - nem próbáljuk meg a szádba adni a választ. De mi a te kapcsolatod velük?


SHAUMBRA 6: Szeretném azt mondani, hogy olyasvalaki vagyok, aki - a diplomata nem elég jó szó - de valaki, aki rögzít, aki segít kapcsolatokat teremteni.


TÓBIÁS: Talán, tudunk neked szavakkal segíteni (többen nevetnek).


SHAUMBRA 6: Köszönöm.


TÓBIÁS: Azok, akik idevonzódnak, együtt voltak azelőtt, amint tudjátok. És érezhetitek ezt. És ők is érezhetik ezt. Ez a Régi Energiák újralobbanása és visszajövetele együtt. Ti sok -sok létidőt osztottatok meg együtt. A létideitek egymást keresztezték oda és vissza. És néhányban, különösképpen a legutóbbiakban, te tanító voltál és vezető és egy irányító a számukra. De egy energiarögzítő is voltál, amint mondottad is, a számukra.


És most,ti mind – hogy is mondjam - összegyűltök újra, azon tűnődve, felismerve, hogy valami történik, de nem vagytok benne biztosak, hogy mi. Nos, sok kérdés van itt - miért vagyunk itt…miért vonzódunk ide… hova megyünk következőleg… mi lenne a tervünk? És sokan vagytok, akik most azt mondják, hogy nem kellene, hogy tervünk legyen, de van egy általános csalódottság, hogy nincs terv (nevetnek).


Úgy érzitek, valamit tennetek kellene. Annak a része azért van, hogy segítsen nektek elengedni néhány Régi Energia rögzítést, amelyet te tettél a számukra. Az része annak, hogy elengedjétek a Régi Energiájú szerepet, amelyet velük kapcsolatban birtokoltatok, mint tanítók, hogy ti mindannyian egymással dolgozzatok egy egyenrangú szinten. Ez segítene felhatalmazni őket és elengedni benneteket néhány olyan dologból, amit cipeltek. Minden fajta tervet kifejezve, nem kell, hogy legyen. Egyszerűen ezen újrakapcsolódás megteremtésével, oly sok Régi Energia egyensúlyba tér vissza. Néhány csak egy nagyon rövid időre fog bevonzódni. És néhány pedig jön és megy is, be és utána ki az ajtón, hogy úgy mondjam.


De a fontosabb az, mert te most ezt kérdezed, itt az ideje a számodra, hogy elengedd a Régi szerepet és egy Új típusú szerepbe lépj be. És te ezt tetted. Nagyon gyorsan - hogy is mondjam -megtanultad, hogyan engedj el dolgokat és hogyan mozdulj el az Új énedbe. Tudjuk, ez kihívást jelent és nehéz. De ugyanakkor azok, akik azért jönnek, hogy veled maradjanak, ők támogatnak is most téged abban. Tehát, különféle oka van ennek. És ez mind ki fog alakulni.


SHAUMBRA 6: Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm.


KÉRDÉS A 7. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Tóbiás, nagyon nehéz pillanatokat élek meg magammal munka nélkül. Még akkor is, mikor tudom, hogy van egy nagyon erős szenvedélyem a tudománnyal kapcsolatban, minden a fordítottjának tűnik. Bizonyos pillanatokban szeretnék a fátyol túlsó oldalára menni, de tudatában vagyok, hogy oly sokat tettem, hogy éljek. Ez olyan, mintha némely pillanatban szeretek élni, és némely pillanatban fáradt az emberiességem. Néhány észrevétel ezekkel a nagyon nehéz pillanatokkal kapcsolatban? Köszönöm neked és a fény és a fátyol azon részén lévő minden lénynek.


TÓBIÁS: Valóban, és a Shaumbrák nevében beszélsz, mert oly sok Shaumbra van, akik most nehézségekkel bírnak, akár a munkával, vagy az egészséggel vagy sok más problémával kapcsolatban, nem tudva, vajon maradni akarnak vagy távozni. Te - hogy is mondjam - összezúztad az elvárásaidat sokféle módon és a reményeid kikerültek alólad. És, újra ez az egész… ez valójában mind része a változásnak, ez az egész változási folyamat. Az emberi elvárások… hozzájárultál, hogy azok összezúzódjanak, és sok - hogy is mondjam - a tervnek vagy vágyakozásnak és a reménynek megengedted, hogy kikerüljön alólad. Komolyan kutatod, és erőteljesen keresed a válaszokat.


Ám el kell, hogy mondjuk, különösen neked - most rád fókuszálunk - mindezek ott vannak a te birodalmadon belül. És te tudod, amikor te és én beszélgetünk, és én elmondom ezt neked,és te azt mondod: " Igen, tudom, de, Tóbiás, azok csak szavak, nem látom a választ már belül." Ez azért van, mert még mindig harcolsz elmében. Még mindig rögzíted a Régi Energiákat a múltból.


Ezeket nem kell manipulálni vagy kényszeríteni vagy bármi más. Minden válasz ott van közvetlenül. Nagyon nehéz megmagyarázni ezt, de ha beengeded őket az életedbe, a megtestesülés és minden behozatalának ezen teljes elfogadása és beengedése az életedbe. És te most a legnagyobb kihívást jelentő és legnehezebb szakaszon mégy keresztül, melyen bármelyik emberi angyal keresztül fog valaha is menni. Ezt hívtuk mi a " lélek sötét éjszakájának"," a Kardok Hídjának". Ez az az időszak, amikor a legelhagyatottabbnak érzed magad, még ha nem is vagy egyedül. Nehéz, nehéz időszak. Nem szükséges, hogy így legyen.


Láthatod más Shaumbrák példáján keresztül - azokén, akik már átmentek azon a nehéz időszakon - láthatod ezt… és ők el fogják mesélni neked azt, amikor ők abbahagyták a keresést és felhagytak a – hogy is mondjam - haraggal, és abbahagyták, hogy megpróbálják kitalálni a válaszokat önmagukon kívül, utána az előtűnt. És tudjuk, hogy ezek csupán szavakként hangzanak. Ezek közhelyeknek hangzanak, amíg meg nem tapasztalod, milyen is ez. És utána meg fogod érteni. És köszönjük a kérdésedet. És tudjuk, hogy dolgozni fogsz a megértésbe haladó utadon, elfogadva azt, aki valójában vagy.KÉRDÉS A 8. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Szia. A barátnőmnek, Bettynek van egy furcsa kicsi fia, akit Mattie-nek hívnak. És sokat aggódik miatta, mert ő még nem kezdett el beszélni. Tudnál egy kicsit beszélni Mattie-ről, és lehetne, hogy néhány tanácsot adj Bettynek, kérlek?


TÓBIÁS: Valóban…nekünk most ellenőriznünk kell ennek az energiáját itt. Az, akiről beszélsz, azt mondjuk, hogy ő – hogy is mondjam - egyfajta - nem szeretjük a kategóriákat - de ő néhány újabb, kristálytisztább energiát hoz be. Ő azt választotta, hogy az energia egy elnyelője legyen, nem - hogy is mondjam - kifejezője ennél a pontnál, és azt, hogy még nem hoztak döntést, vajon akarják ezt az utat megtartani, vagy jobban fognak kommunikálni. De nem kell túlságosan aggódni ezzel kapcsolatban, és nem kell megpróbálni… ez nagyon fontos, mondjuk, hogy ne próbáljatok meg harcolni ezzel a drágával a beszéd miatt. Ők tökéletesen tudják, hogyan tegyék azt. Ez így van, akár ezt választják, akár nem. Köszönöm.


SHAUMBRA 8: Köszönöm.


KÉRDÉS A 9.SHAUMBRÁTÓL (egy férfi van a mikrofonnál): Helló,Tóbiás, az én kérdésem - és ténylegesen két részből áll - a következő: néhány évvel ezelőtt egy vegyi nyomást kaptam az agyamban. És felteszem a legnagyobb kérdést, hogy… sok ember a világon úgy tűnik, ebben szenved az összes droggal a piacon és az összes hirdetéssel. És ez nem csupán az Egyesült Államokban van így. Ez az egész világra vonatkozik. És van valami, amit tudnál nekem mondani erről, és van -e valami, ami segíthetné az én körülményemet személyesen?


TÓBIÁS: Valóban, a depresszió nem vegyi anyagok által jött létre, de a vegyi anyagok egy mélyebb - hogy is mondjam - spirituális kiegyensúlyozatlanság eredménye, vagy a depresszió egy mélyebb lelki szintű fajtája. A drogok egyszerűen eszközök arra, hogy segítsenek csillapítani vagy segítsenek csökkenteni azokat a tüneteket, amelyeken átmennek. A depresszió sok teherrel kapcsolódik össze, melyet a belső lényetekben cipeltek… a bűn terhei miatt… az elítéltetés terhei miatt, azok miatt a dolgokért, melyeket rosszul tettek. Más esetekben ezt a depressziót - ahogy mi már mondottuk ma - az okozza, hogy túl sok energiát rögzítenek másoknak.


A te esetedben, különösen, ez… te egy energiarögzítő voltál sokak számára, amint tudod. Hajlamos vagy arra, hogy felvedd az ő problémáikat. És hajlamos vagy felvenni a fájdalmaikat és érzéseiket. Te, bizonyos értelemben, megfosztottad magadat ezen elegendő szintű energiától a saját lényedbe, a saját valóságodba. Te, bizonyos értelemben, kipréselted az energiát, amely "a mezőből" jön, vagy a minden forrásából, és azt mások számára használtad, de közben nem adtál elegendőt belőle önmagadnak.


Nos, a lényed belső része most sír a szeretetért hozzád, sírdogál, hogy elfogadd, megmutatva az arcát, mint depresszió, amely depresszió, amint tudod, uralja az egész lényedet. Az fogja az elmédet és a testedet. Teljesen fogja a figyelmedet. Az majd… a depresszió…önmagad egy része… az majdnem olyan, mint egy fuldokló személy. Annyira szüksége van a szeretetre és annyira szüksége van a figyelemre, hogy az meg fog fojtani téged, vagy megölni, vagy talán azt eredményezi, hogy te ölöd meg saját magadat, mert neki annyira szüksége van rád.


Itt az ideje a számodra most, amint mondottuk az összejövetelünkön ma, hogy elengedd az összes energiát, amelyet rögzítettél mások számára. Még ha nem is vagy tudatosan felkészült, csak engedd meg magadnak, hogy elengedd mindezen energiarögzítéseket. És most rád tekintünk - és tudjuk, hogy van néhány energiamunkás a teremben, akik szintén tudnak ebben segíteni - de neked az kell, hogy elengedj néhányat ezekből. És ezek ősrégi, életidőnyi energiarögzítések. És te megfosztottad magadat a figyelemtől és a szeretettől. És te most sikítozol önmagadhoz, hogy megadd saját magadnak ezeket a dolgokat.


Javasoljuk, hogy csináltass egy erős testedzést és masszírozást, különösen attól a Shaumbrától, ha lehetséges, vagy azoktól, akik értik az igazi munkáját annak, mi történik a test szöveteiben. Csináltasd ezt meg azonnal és intenzíven. És gyakran. És lehet, hogy azt mondod magadnak, hogy a források lehet nincsenek meg erre, de meg fogod találni azt, ha egyszer elkezded megadni magadnak a szeretet ajándékát, ha önmagad megadod magadnak a bőség ajándékát is. Nos, ez nagyon fontos, nem csak neked, és köszönjük, hogy feltetted ezt a kérdést önmagadért,de oly sok Shaumbra helyett is, akik tapasztalják most ezt, a depresszió megnyomorító hatásait. És arra kérünk titeket, hogy vessetek egy pillantást arra, mi is történik most valójában itt. Oly sok mindent adtatok magatokból, hogy elfelejtettétek önmagatokat szeretni. Köszönöm.


SHAUMBRA 9: Köszönöm.


KÉRDÉS A 10. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Kíváncsi lennék a véleményedre Mayanra és az ő ősi Vasstu tudományára és annak alkalmazásaira az Új Energiában. Vajon ő szót kap -e majd egy következő Shoudban?


TÓBIÁS: Nincs tervben, hogy beszéljen egy elkövetkező Shoudban, de tudunk vele beszélni és megláttatni őt. És oly sok - nekünk most bele kell néznünk ebbe az energiába is. Az, akiről beszélsz - hogy is mondjam - jelenleg éppen most változtatja meg a tervét vagy néhány dolog beállítását, melyről beszélt vagy írt korábban. Lesz ennek az anyagnak egy újra megjelenése egy másik név alatt 2007 után. És - hogy is mondjam - de addig nem fog jönni több információ ebből a forrásból. Köszönjük.


KÉRDÉS A 11. SHAUMBRÁTÓL (egy férfi áll a mikrofonnál): Helló, Tóbiás, hogy s mint vagytok, fiúk, odaát? (a közönség nevet)


TÓBIÁS: Éppen pohárköszöntőt mondunk rád (többen nevetnek).


SHAUMBRA 11. Van két dolog, amit szeretnék végre világossá tenni. Az elmúlt néhány éven át felépítettem egy tervet, amelyre vágyok. És ez egy kisebb hajó terve, és feltételezhetőleg én vagyok állítólag az első, aki egy elektromos hajóval utazza körbe a földgolyót. Meg tudnád ezt a dolgot egy kicsit világítani… mármint az energiaformát, mert valami új dolog van alakulóban. És én elutazom New Yorkba, hogy megcsináljam azt.


TÓBIÁS: Érdekes… mi látjuk most ennek az energiáját. És - hogy is mondjam - nehéz az, hogy megpróbáljuk megosztani, mi jön, mert nem akarunk elvenni tőled egy tapasztalatot. De azért mondjuk ezt, mert lehet, hogy van itt némi késleltetés, ami nem azt jelenti, hogy a terv nem jó. A késleltetés egyszerűen egy mód az energiáknak és a forrásoknak, amelyekre szükség van ehhez, hogy azok egyesüljenek… a késleltetés lehet talán egy év kb… egy késleltetés ebben a tervben, amely ténylegesen el fog jönni, hogy szolgáljon téged egy sokkal jobb módon. Nos, maradj nagyon nyitott erre.


És mi látjuk a lehetőséget, amelyet választottál, és azokat, akik veled dolgoznak. Látjuk azt, hogy ezt végre fogod hajtani. De lesz - újra csak a lehetőségeket nézve - lesznek olyanok néhányan, akikkel dolgozni fogsz, vagy most dolgozol, akik ott fogják hagyni a tervet különböző okok miatt. De ez jó, mert utána megnyílik az út mások számára, hogy belépjenek. Nos, a tanácsunk az, hogy folytasd a munkát ezen és engedd be a fényt a különféle módok változatán keresztül.


SHAUMBRA 11: Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban.


LINDA: Az utolsó kérdést, ha kiválasztanátok.


TÓBIÁS: Még néhányuknak válaszolunk, akik állnak és várakoznak.


KÉRDÉS A 12. SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál): Szia, Tóbiás. Vajon tudnál -e beszélni nekem körülbelül az anyagi döntésről, amelyet csupán mostanában hoztam és kifejeztem a folyamat és az eredmény szándékát.


TÓBIÁS: Hogy is mondjam - azt vissza kell passzolnunk neked. És meg fogunk kérdezni téged, miért választottad ezt az energiát az első helyen, és mi volt a szándékod, és mik voltak a lehetőségek, amelyeket be fogsz hozni ebbe.


SHAUMBRA 12: A szándékom az volt…úgy tűnt, mint egy eszköz arra, hogy kilépjek a tömegtudatból ezen a területen. És a szenvedélyem, hogy megvalósítsam a szabadságot.


TÓBIÁS: Valóban… és ez így van. Te ezt választottad. És ez arról szól, hogy lehetővé válik, hogy az önmaga is megnyilvánuljon. Az majd egy kis idődet és figyelmedet veszi igénybe, természetesen, de az, bizonyos értelemben, azt mondhatod, segítettél életet adni ennek, és mi látjuk, hogy az elkezd kivirágozni. Ez olyasvalami a számodra, hogy megtartsd önmagadat. Más szavakkal, nem annak van az ideje, hogy kimenj és megpróbáld megosztani ezt másokkal, vagy még hogy tanítsd is azt most, hanem hogy figyeld meg, hogyan feljődik. Figyeld meg a kanyargásokat és fordulatokat, amelyet az tesz. Ez egy jó időszak arra, hogy a kerítés mögé állj, hogy valóban lásd, az hogyan működik. És utána majd szeretnél néhány beigazítást tenni, amint ezzel haladsz. De látjuk, hogy annak kitűnő, fenomenális lehetősége van.


SHAUMBRA 12: Köszönöm.


TÓBIÁS : Valóban.


KÉRDÉS A 13. SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál): Szia, Tóbiás. Képtelen vagyok rá, hogy egy jót aludjak. Az nagyon összevissza zajlik. Fáradt vagyok! Nos, mit tehetek ezzel?


TÓBIÁS: Ez olyasvalami, még egyszer elmondjuk, hogy oly sok Shaumbra megy most ezen keresztül. És különféle oka lehet ennek. Van néhány - hogy is mondjam - alapvető ok, hogy a biológiai testetek és annak a ritmusa és mozgásai nagyon kötődnek Gaia mozgásaiba. És hogy a test aludni tér és egy ébrenléti állapotban van, mint ahogy Gaiaval is meg kellett tennie, és valóban ott van a nap, a hold és mindezen más dolgok.


Nos, te most eljutsz egy olyan pontra, ahol megváltoztatod a belső lényedet. És amint ezt teszed, nem kapcsolódsz Gaiahoz biológiailag, mint ahogy tetted. Tehát, ez elhagy minden alvási mintát, és ez nagyon, nagyon zavaró lehet.


A Shaumbrák most úgy találják, hogy néha jobb fényes nappal aludni. Ez nagyon nehéz, ha egy nappali munkád van. De néhányan azt is kitalálják, hogyan lehet munkában is aludni (a közönség nevet). Sokan közületek úgy találják, hogy felébrednek az éjszaka közepén. És ahogy mondtuk egy évvel ezelőtt, legjobb, ha nem hánykolódtok vagy forgolódtok, hanem tényleg felkeltek. Ez a legkreatívabb része lehet a napotoknak, még akkor is, ha nehéz kikászálódni az ágyból az éjszaka közepén. De nagyon kreatívnak fogjátok magatokat tartani. És azt fogjátok észrevenni, hogy új ötletekkel és tervekkel álltok elő ebben az időszakban.


Sok más alkotórész is belép most. Vannak… az alvási mintákat megzavarják az álomállapotok, melyekbe mentek, mert oly sok más energiát is belehúztok. Amint említettük ma, az atlantiszi energiák nagyon, nagyon jelen vannak az álmokban, és ez néha kicsit megrémíszthet benneteket, egy kicsit elszomoríthat. De ezek az energiák most visszajönnek. És még a Földi időszak előtti energiák is visszajönnek ide most, látogatóba. És most megpróbáltok feldolgozni olyan dolgokat, amik sok - sok idővel ezelőtt történtek. Nos, lényegében mindez lerombolja azt, ami a legbékésebb időszakotok volt egy napban, az alvási idő alatt.


Úgy találjuk, hogy végül a Shaumbrák el fognak jutni arra a pontra, ahol sokkal kevesebb alvás is elegendő, ahol már megélhetitek azt, amit úgy hívtok - hogy is mondjam - "mély alvás". És… az összesűrűsödik egy nagyon rövid periódusba. És a testetek, jóllehet most fáradt, nem lesz szüksége közel sem olyan mennyiségű regenerálódási és alvási időre, mint amennyire előtte szüksége volt. Újra elmondjuk, azt nagyon, nagyon gyorsan tehetitek.


Nos, ez az egész fáradtság dolog el fog múlni. Meg kell értened a testedet és az összes energiádat. Ők tökéletesen tudják az alvás megfelelő mennyiségét. És ez lehet, hogy nehéz lesz a számodra, hogy lépést tartsál vele, de nem fogsz soha… nem fogsz belehalni, hogy nem alszol eleget. Csupán egy kicsit kényelmetlenül érzed majd magadat. Köszönjük.


KÉRDÉS A 14. SHAUMBRÁTÓL (egy férfi van a mikrofonnál): Két kérdésem. Az egyik az, hogy miért… már egy ideje, hogy munkát keresek. És olyat szeretnék, ami pénzzel jár, nem pedig olyat, ami összecsapással. Nos én ilyen munkát keresek. És készítettem egy tervet is egy jobb úthoz az izraeliek és a palesztinok számára. És szeretném tudni, hogy én vajon rögzítem vagy mozgatom az energiát. Nos, ez minden.


TÓBIÁS: Valóban, a válasz a második kérdésedre… ez a folyamat, melyen keresztül mégy, része a munkádnak, mint egy energiarögzítőnek, nem mint egy Energia Mozgatónak. És mi azt javasoljuk, hogy azt engedd el most, még akkor is, ha az nehéz lehet. Ami a bőség beengedését jelenti az életedbe, arra kérünk , vess egy pillantást rá. Van egy közvetlen kölcsönösség a két kérdésed között, még ha különállónak tűnnek is. De azok közvetlenül összekapcsolódnak. Tehát, egyszer elengeded az energiarögzítést, a bőség egy új áramlása tud belépni. És ez a munka, amely ott forog körülötted - az nem is annyira munka - ez a munka, a bőség ezen módja, amely mostanában ott forog körülötted, de még nem tudott földet érni, majd most képes lesz landolni. Látni fogod… azok együtt dolgoznak. Köszönöm.


LINDA: Remélem, ez lesz az utolsó kérdés. De arra kérlek benneteket, hogy legyetek udvariasak.


KÉRDÉS A 15. SHAUMBRÁTÓL (egy férfi áll a mikrofonnál): Sziasztok fiúk, nem vagyok benne biztos, mi is a kérdésem. Úgy találom, lehet, hogy nem is kérdés, sokkal inkább egyfajta adás, ahol én élek adott a helyzet, melyet én választottam és a tény, amelyet birtoklok - én is Isten vagyok, birtoklom azt - találgatok, hogy csak megerősítést keresek - vagy lehet, hogy segíteni tudsz nekem, hogy a megfelelő kérdéseket tegyem fel önmagamnak - miért választottam azt, ahol vagyok.


TÓBIÁS: Azt szeretnéd, hogy én, Tóbiás válaszoljak… vagy Ohamah? (a közönség nevet)


SHAUMBRA 15: Nyitott vagyok.


TÓBIÁS: Hagyjuk Ohamah-t, hogy dolgozzon - hogy is mondjam - a közönség soraiban ma. Lemondtam az ülőhelyemről a múlt hónapban. Tehát, ez a kérdés - hogy is mondjam - a legjobb, amit önmagadtól kérdezel, amelyet tudjuk, hogy felteszel. De az a legjobb, hogy folytasd önmagad kérdezését arról, miért vannak mindezen körülmények itt.


Amikor megkérdezed önmagadat, vess egy pillantást mindenre. Tekintsd meg az összes különböző aspektusát annak, ami történik. És vess arra is egy pillantást, mik a te elvárásaid. És nézd meg, mire vágyik valóban a lelked most. Az - ez az egész probléma, melyet most átdolgozol - messze meghaladja az emberi kérdéseket, amit felteszel, de az egész lélek vágyakozik.


És újra mi nem - ténylegesen nekünk nincs megengedve, hogy választ adjunk, még ha szeretnénk is. TE nem engeded meg nekünk, hogy válaszoljunk neked, elég furcsa,mert te szeretnél képessé válni arra, hogy felfedezd azt belülről.


Amire most te valóban kérsz bennünket az az, hogy segítsünk neked megérteni azt, hogy van valami mélyebb szinten, mélyebben, mint az emberi szint. A lelki szenvedélyed, vágyad helyzeteket és helyszíneket állított be, beállította az összes eseményt, amely most történik az életedben. De az azt szeretné, ha te azonosítanád be. Az most azt szeretné, hogy önmagad emberi aspektusa ismerje fel a lelki aspektust.


Nos, tudjuk, hogy most egyáltalán nem válaszolunk a kérdésedre. De, bizonyos értelemben, te kértél bennünket rá, hogy ne tegyük. Arra kértél bennünket, hogy segítsünk neked megérteni, hogyan kérdezz. És a kérdés egyszerűen ez: "Mi az én szenvedélyem? Mi az én lelki vágyam? Mit jelent mindez?"


Egyszer felfedezed, utána az meg fogja változtatnia azt az irányt, amelyen most vagy. Az még mélyebb és belsőbb beletekintést foglal majd magában, de a belső meglátás harc nélkül vagy követelés nélkül teendő. Azt lágyan és könnyedén kell tenni. Tehát, köszönjük neked, hogy megengedted, hogy ne válaszoljunk a kérdésre (néhányan nevetnek).


SHAUMBRA 15: Köszönöm, hogy nem válaszoltál (még többen nevetnek).


TÓBIÁS: Nos, ezzel, Shaumbra, eljutottunk az összejövetelünk bezárásához. De ezentúl is a közeletekben fogunk maradni, különösen a következő összejövetelünkig. Amint rátekintetek az energiarögzítőknek az Energia Mozgatókká válásának ezen egész kérdésére… engedjétek el azt a munkát, amelyet oly nagyon, nagyon régóta végeztek… engedjétek el azt a felelősséget és azt a terhet, hogy elkezdhessétek ezen új típusú munkát…arra kérünk titeket, hogy a következő hetekben lazítsatok ott, ahol azt megkönnyíthetitek magatoknak, nem kitalálva még azt is, hogyan legyetek Energia Mozgató. Szólni fogunk erről a következő beszélgetésünkön, de használjátok ezt az időt arra, hogy gyengéden elengeditek az energiarögzítő ezen szerepét, megértve, hogy vannak most sokan mások is , akik készek arra, hogy átvegyék a karmesteri pálcát tőletek.


És ez így van!


Fordította: Halász Andrea


vissza az előző lapra