TÓBIÁS ANYAGOK


Megtestesülés Sorozat:

SHOUD 5: "Törődjetek magatokkal"


Bemutatásra került a Bíbor Körben

2004. december 11-énÉs ez így van, drága Energia Mozgatók és drága Shaumbra, hogy mi összegyűltünk veletek a naptáratok ezen ünnepi időszakában. Ah, úgy tűnik, mintha csak egy pillanattal ezelőtt lett volna, hogy itt ültünk ebben az energiában mindannyiótokkal, beszélgetve a régi munkátok elengedéséről, amit mint energiarögzítők végeztetek. Úgy tűnik, mintha egy pillanatra elfordultunk volna és utána megint itt vagyunk veletek. A ti időszámításotok szerint ez egy kicsit hosszabb volt, megértjük.


Shaumbra, ma egy másféle módon jövünk ide veletek. Idejövünk Cauldréban megtestesülve, többé nem kívül. Hunyjátok be a szemeiteket egy pillanatra. Vegyetek egy mély lélegzetet. És óvatosan nyissátok ki újra a szemeiteket és tekintsetek mögé, más rétegekbe, és egy másfajta pontból fogtok bennünket látni, szó szerint a szemeitekkel. Ne dolgozzatok annyira keményen. Látni fogtok bennünket Cauldre bensőjéből áramolni. Látni fogtok bennünket Linda bensőjéből áramolni.


Látni fogtok bennünket mindannyiótokból áramolni. Amíg nem néztetek oda egy pillanatra, mi belétek csusszantunk ( néhányan nevetnek a közönségből). Valóban, ti engedélyt adtatok arra, hogy megtegyük ezt. De én, Tóbiás, és minden vendég a mai napon, a bensőtökből szólalunk meg most.


Azt hiszitek, hogy ezt az üzenetet kívül halljátok. Ez az érzékelésetek szintjeinek egyike. Igen, ti most halljátok ezt. De valójában ezt most a bensőtökből halljátok. Itt vagyunk bennetek, mert ti is itt vagytok most. Ez egy csodálatos dolog. Tudunk hozzátok szólni kívülről és belülről. Hallhattok a füleiteken keresztül. De hallhattok és érezhettek a kreativitásotokon és az érzékenységeteken keresztül.


Nos, köszönjük, hogy beengedtetek bennünket önmagatok azon gyönyörű templomába ezen a napon. Ez lehetséges, mert amint elengedtek néhány Régi Energiát, melyet rögzítettetek, cipeltetek és segítettetek kiegyensúlyozni, ez helyet csinál. Kimozdítottatok néhány Régi dolgot. Ez helyet csinál belül.


Tudjátok, valóban, keresztül haladva ezeken a változásokon, az nem mindig könnyű. De könnyű lehet. Ám olykor, hogy érezzétek a teljes hatását a változásnak, egy kicsit nehezebbé teszitek azokat. De ti átmentetek a rögzítő lényének pontjából a mozgatókéba. Szólni fogunk még erről a mai napon. Csupán szerettük volna megosztani a benntartózkodás ezen finom pillanatát veletek.


Értsétek meg... a megtestesülés annyira teljes lehet, annyira gazdag. Amikor bármit is megtestesítetek, amikor beviszitek azt a lényetekbe, azt jobban megérthetitek. Nehéz néha megérteni dolgokat, akár más emberekről van szó, akár spirituális fogalmakról, akár rólunk. Nehéz, amikor azt rajtatok kívül birtokoljátok. A dualitás és az elkülönülés majdnem egy természetes fajtáját építettétek fel. És most ránéztek és érzékelitek azt az érzékelések egy másfajta beállításán keresztül.


Amikor a dolgok megtestesülnek bennetek - mint én, Tóbiás, ebben a pillanatban - úgy találjátok, hogy elengedhetitek annak szükségét, hogy megpróbáljátok kitalálni azt, hogy megpróbáljátok megérteni... és hogy egyszerűen érzékeljétek azt. Az csupán van. Az egyszerűen csak van. A jártasság, az energia szerkezete később eljön talán hozzátok. De most miért kell szerkezetet helyezni bármelyikünk energiájára, amint hozzátok beszélünk most? Miért kell megpróbálnotok megérteni, hogyan jön el az hozzátok? Az egyszerűen csak van. Élvezhetitek a pillanatot, anélkül, hogy megpróbálnátok kitalálni azt.


Nos, Shaumbra, engedjétek meg nekünk, hogy a megtestesülés mély lélegzetét tegyük együtt... hogy megosszuk ezt a megszentelt helyet, amelyben vagyunk... hogy megosszuk a család ezen energiáját... hogy megosszuk az angyalok ezen energiáját. Milyen gyönyörűséges, örömteli találkozó, melyet ma tartunk itt mindannyian!


Shaumbra, oly sokszor mostanság visszamentek a Régi jelzésekhez. Megpróbáljátok meghatározni a változásaitok és a fejlődésetek szintjét. Most megpróbáljátok megérteni, hogy hol helyezkedtek el a Régi szintjelzőkön. Visszamentek a Régi Energiához, hogy megpróbáljatok segíteni magatoknak megérteni, hol is vagytok. És valóban, ez érthető, mert ez az, amit tudtok, és ez az, aminek értelme van a számotokra. De mi itt vagyunk, hogy segítsünk nektek megosztani, hogy ezek a Régi szintjelzők egyszerűen nem működnek többé, az összehasonlítások, amit csináltok, nem működnek.


Például, Shaumbra, sokan használtok egy szintjelzőt arra, hogyan néztek a tükörbe önmagatokra, mint egy összehasonlításképp, hogy segítsen nektek megérteni, milyen messzire jöttök. És mostanság oly gyakran látjátok magatokat gyorsan öregedni. Úgy érzitek, hogy egy nagyon gyors öregedési folyamaton mentek keresztül. És a ti jelzőtök az oka, hogy úgy érzitek, a fiatalság jó, az öregedés rossz. De mi van, ha nem az? Mi van, ha a jelzőszint megváltozott?


Néhányan pánikba estek azok miatt a dolgok miatt, amik mostanság történnek az életetekben, az elmétekben, a testetekben. És visszamentek a jó és a rossz, a helyes és a helytelen Régi jelzőpontjaihoz. De mi van, ha a jelzőpontok megváltoznak most? Mi van, ha azok most mások ebben az Új Energiában? Bátorítunk benneteket, mielőtt elkezdenétek aggódni, mint ahogy mostanság tettétek - vessetek egy pillantást magára a jelzőpontra. Az érvényes-e? Érvényes-e, amikor azt mondjátok: "Nos, természetesen, Tóbiás, az megalapozott, hogy fiatalabbnak nézzek ki, amikor a tükörhöz megyek."


De mi van, ha valami történik most éppen bennetek? Mi van, ha a részetek - nem az összes részetek, de egy részetek - most haldoklik éppen, gyorsan öregszik, és ez az a szint, amit láttok a tükörben? Talán ráncokként érzékelitek azt... vagy nincs az a ragyogás többé a bőrötökön... vagy a testetek még kimerültebbnek és fáradtabbnak érzi magát. De mi van, ha az csupán egy aspektus, egy kicsi részetek, amely most változik, ami most öregszik, és az most fokozatosan kivonja magát? Mi van, ha az a Régi Energiájú ember egy aspektusa, amely képtelen létezni az Új Energiájú fizikai testben többé... értitek?


Megkértünk titeket előtte, hogy tekintsetek mindenre másféle módon - mindenre másként - mert az más. Oly sok szint létezik, amit most megtekinthettek. Amikor a tükörbe néztek, önmagatok egy szintjét látjátok. Szeretnétek valami meglepőt látni? Hunyjátok be a szemeteket egy pillanatra, amikor a tükörbe néztek. Vegyetek egy mély lélegzetet és nyissátok ki újra a szemeiteket, de ne csak a közvetlen tükörképre tekintsetek, hanem a közvetett tükörképekre. Új dolgokat kezdtek el majd látni. Talán egy kisbaba arcát kezditek el látni a tükörben.


Amit láttok a tükörben, az valóban a visszatükröződésetek. Az a tükörképe annak is, amit mások látnak most, mert ki tudod vetíteni az energiádat és lényegében a hitrendszeredet rájuk is. Igen, egy napon lehet, hogy azt mondják nektek:" Olyan fáradtnak nézel ki. Úgy nézel ki, mint aki öregszik." És a következő napon lehet, hogy könnyedén így szólnak hozzátok:" Micsoda fiatalos kinézeted van." Ti szó szerint egyik napról a másikra változtok.


Vessetek egy pillantást a jelzőitekre, hogyan méritek magatokat, hogyan tekintetek a saját fejlődésetekre. De, Shaumbra, mi van, ha a világosság, amit valaha ismertetek, eltávozik? Annak el kell mennie, hogy a megértés egy Új típusa tudjon bejönni.


Tudjátok, az agyatok most haldoklik. Valóban így van. Néhányan ezt jobban tudjátok, mint ahogy szeretnétek megérteni ( a közönség nevet). De ami valójában most történik ott az az, hogy az elmén keresztül történő információ feldolgozásának Régi módja most készíti az utat az Isteni Intelligencia számára, hogy keresztül jöjjön. És nincs még összehasonlítás sem. Ez nem olyan, mint egy nagyobb, erősebb elme. NINCS összehasonlítás egyáltalán. Ez a megértés egy teljesen más módja, egy más típusa - ahogy ti mondanátok - a működő rendszernek.


Az most nagyon elavulttá, nagyon Régivé, nagyon duálissá válik. De még néha azt mondja a jelzőtök: " Nekem meg kell próbálnom a Régi módokhoz ragaszkodnom, úgy hiszem. Meg kell őriznem a tisztaság azon Régi módját, az információ felszedésének Régi útját". És utána pánikba estek és azt gondoljátok: " Mi történik most itt?" Tekintsetek rá másképpen. Változtassátok meg a jelzőszintet.


Az elmétek szó szerint utat ad, hogy egy Isteni Intelligencia... amely nem csupán az agyi területen helyezkedik el, a vállaitok tetején... az minden más birodalomban ott van. És néhányan fenomenális áttöréseket tesztek, teljesen új megértéseket, olykor olyan megértéseket, melyek messze meghaladják saját korukat. De az idejön, hogy dolgozzon értetek.


Nos, vessetek egy pillantást arra, hogyan becsülitek meg magatokat, hogyan méritek önmagatokat. Értékeljétek újra mindazt. Ti most nagyon gyorsan változtok. De amikor visszatértek a Régi jelzőpontokhoz, nehéz megérteni.


Most szeretnénk behozni ennek a napnak az energiáit, behozni a vendégeinket erre a napra. És sokan, sokan vannak, akik a Második Körben helyezkednek el, sokan vannak, akik összekapcsolódnak velünk. Valóban itt vannak Yeshua energiái, mert az esztendőben most az ő ideje van. Szeret sok összejövetelt meglátogatni. Szeret a krisztusi időszak, a karácsony ezen teljes energiájában lenni. Szeret az emberekkel lenni, amikor azok elengednek egy kis nehéz ténykedést, néhány stresszt az életükben, amikor elmentek, hogy megosszák saját magukat és adjanak, sőt még el is fogadjanak.


Itt vannak ma Quan Yin energiái, oly nagy könyörületet érezve az iránt, amit most tesztek, különösen az Energia Mozgatóvá levés ezen teljesen új fázisában. Itt vannak Ohamah energiái, segítve benneteket egy kis Új világossággal, segítve nektek, hogy bátrak legyetek oly sokféle módon, segítve titeket, hogy csökkentsétek a hajszát ebben az egész átalakulási folyamatban. Ohamah néhány Új fizikai dologgal is segít most, amelyek most kezdenek megtörténni itt a Földön. Igen, valóban, láthattok néhányat belőle a " Mit tudtok valójában?" című filmjében. Mi van még több, amit tudni kell?


Nos, jelen vannak velünk ma St. Germain energiái... segítve titeket, hogy valódi varázslókká váljatok... segítve nektek megérteni, hogy működik az átalakulás... segítve nektek megérteni, fontos, hogy kitörjetek a Régi elmebeállításotokból és Régi Hitrendszereitekből. Változtassátok meg a jelzőpontot. Ez az, amit neki meg kellett tennie szó szerint az ő létidejében, hogy megértse, hogyan alakul át ez a fizikai halálnak nevezett dolog. Neki meg kellett változtatnia a jelzőpontokat. Meg kellett változtatnia a mérési rendszert, mellyel önmaga számára rendelkezett.


Sok tesztet és sok tapasztalást irányított, melyet meg kellett tennie a valósággal és a valóság változásával. És fiatal korában úgy találta, hogy ebből sok mindent nehéz megtenni, mert ő Régi mérési rendszert használt. Mint ahogy bármelyik jó tudós tudja, olykor meg kell változtatnotok a kritériumokat. Meg kell változtatnotok a paramétereket előtte, hogy meg tudjátok változtatni az eredményt, máskülönben lehet, hogy csapdába estek, megismételve folyamatokat újra és újra, azt gondolva, hogy van valami titkos ajtó, vagy csapóajtó, vagy egy varázslatos válasz. Van. És ez a mérési rendszer. Az a Régi jelzőpontok. Változtassátok meg azokat.


Kuthumi energiái vannak itt ma, pajkosan, és köztetek sétálgatva, és nevetgélve, és megpróbálja rávenni azokat, akik mostanság nem nevettek, hogy élvezzék azt, amin most keresztül mentek, élvezzétek a folyamatot, még ha a folyamat nehéz is. Élvezzétek, hogy nehéz. Élvezzétek a teljes tapasztalást.


Nos, a teljes csapat összegyűlt itt ma, jelen van, teljességgel jelen ebben a megszentelt energiában mindannyiótokkal, még ha nem is vagytok itt személyesen, még ha ma csak hallgattok bennünket. Mindenki veletek van és ezen hatalmas angyalok energiái is veletek vannak.


Most arra kérjük azokat, akik hallgatnak most bennünket, akik hallanak, vagy ezeket a szavakat olvassák éppen, hogy hívjatok be egy vendégeteket, valakit, aki eltávozott... valakit, aki visszajött a mi oldalunkra, talán mostanában... talán egy kis állatkát... talán egy szülőt... egy gyereket... egy barátot... egy munkatársat... egy társat. Arra kérünk titeket, hogy hívjátok be őket. És valóban, tudjátok, hogy ők mindig örömmel fogadtatnak.


De néha, mikor beállítjátok az energiát, hogy behívjátok őket, az arra készteti őket, hogy kényelmesebben érezzék magukat. Az arra készteti őket, hogy ti valóban azt szeretnétek, hogy átjöjjenek a fátyolon és meglátogassanak titeket, hogy itt legyenek. Néhányuk számára ez nagyon nehéz - még néhányunk számára is - hogy átjöjjünk a fátyol túloldaláról, más szavakkal, hogy behozzuk az energiáinkat az emberi birodalmakba. De amikor behívtok valakit, hogy veletek legyen, hogy meglátogasson és megosszon, ó, az oly sokkal könnyebb.


Nos, arra kérünk közületek mindenkit, hogy hívjon meg valakit erre a helyre, hogy vegyen egy mély lélegzetet. Vegyetek mély lélegzetet és hívjátok be azt, akivel igazán meg akarjátok osztani ezt a tapasztalást ma a mi helyünkön. Nem kell kényszerítenetek őket vagy könyörögnötök nekik... egyszerűen csak hívjátok meg őket. Az angyalok, a futárok, akik mindig körülöttetek vannak, hogy ez a meghívás eljut hozzájuk, nem számít, hol is vannak. Meg fognak bizonyosodni arról, hogy az keresztül hatol a fátyolon és megtalálja az útját hozzájuk, hogy be tudjanak jönni erre a biztonságos és megszentelt energiába itt ma mindannyiunkkal.


Shaumbra, idehozzuk ma a mi fő vendégünk energiáit, egy vendéget, aki veletek dolgozott ebben az elmúlt hónapban, egy vendéget, akit talán nem ismertek ezen a néven, de átkoztátok az energiát olykor. Nos, arra kérünk titeket, hogy vegyetek egy mély lélegzetet és hívjátok be Szellemben a hangotok energiáit - Metatront. Arra kérlek, hogy egyszerűen csak érezzétek, hogyan változott a Metatron energia azóta, mióta először hoztuk be ezt... mennyire másként jön most be a Metatron energia... talán finomabban... talán egy kicsit közelebb... talán sokkal jobban megtestesülve bennetek... a testetek valóban képes behozni és elfogadni mindezen energiákat. Most Metatron valóban ti vagytok, az valóban egy közösség, és oly sok szempontból egy individuális energia is.


Metatron energiái nagyon erősek, nagyon tiszták, olykor nehéz az emberek számára még az is, hogy közel kerüljenek, mert az hatással van az ő saját rendszereikre, a biológiai és az elektromágneses rendszereikre. De, drága Shaumbra, amint megalapozottak vagytok, teljesen jelen vagytok, ezek az energiák belépnek, hogy segítsenek nektek elengedni néhány olyan energiát, amelyet rögzítettetek. Néhány ilyen energia, amelyek maradni akartak veletek, nem akartak eltávozni. Értsétek meg, amennyire nehézségetek van néhány energia elengedésével, melyet rögzítettetek - a család energiái vagy az elmúlt életek energiái, vagy Gaia energiái-annyira nem akar ezek közül néhány elhagyni titeket. Néhány közülük annyira ragaszkodik hozzátok.


Néhány annyira hozzászokott, hogy belőletek táplálkozzon... igen, belőletek táplálkozzon, mint egy gyermek, egy kisbaba, akit az anyja táplál. Az továbbra is belőletek táplálkozik. Az továbbra is segít nektek állandósítani egy történetet... értsétek meg. Az nem szeretné, ha elengednétek a történetet, mert az a Régi aspektus úgy véli, ha elengeditek, akkor megszűnik a létezése. Nem szűnik meg. Igazából nem szűnik meg létezni. Bármi, ami valaha is történt vagy valaha is megteremtetett, mindig létezik. De vannak aspektusok, talán az elmúlt életekből, vagy olyan aspektusaitok ebben a létidőben, amelyek azt szeretnék, hogy rögzítve legyenek. Rögzítve lenni megnyugtató lehet. Kedves lehet.


És igen, Metatron most néhány nagyon, nagyon ragyogó energiát irányít néhányótokra, tudván, hogy itt az ideje néhány aspektus számára, melyet rögzítettetek, hogy most elengedjétek azokat. Néhányan tudjátok, hogy el kellene engednetek ezeket a dolgokat, de továbbra még védelmezitek... továbbra is megpróbáltok ragaszkodni hozzájuk... még elrejteni is ezeket az energiákat, melyeket rögzítetek. Drága Shaumbra, ezek az energiák nem rosszak... azok nem rosszak. Egyszerűen itt az ideje, hogy elengedjétek a szerkezetet, melyet köréjük helyeztetek, hogy megtalálhassák a saját új és legmagasabb lehetőségüket.


Most nem tagadjátok meg a múlt ezen energiáit. Most nem próbáljátok meg lerázni őket. Ti most csupán elengeditek a szerkezetet. Olyanok vagytok, mint egy szobrász, aki agyaggal dolgozik, és megformálja azt, belemintázza azt egy történetbe, egy létidőbe, és valóságba. És azt ott marad abban a formában, abban a szerkezetben, amelyben megformáztátok.


De elérkezik egy időszak és egy pont minden számára, hogy kiszabaduljon annak a Régi struktúrájából. Annak ki kell szabadulnia. Az Energiának folytatnia kell az áramlást előbb vagy utóbb. Ez az, amiért van ez a halálnak nevezett dolog a Földön, hogy minden, minden elengedtessék a szerkezetéből és kibontakozhasson. Ugyanez a helyzet a történetekkel, önmagatok részeivel, és aspektusaitokkal. Előbb vagy utóbb a szerkezetnek mennie kell. Ez minden, amit mi most teszünk - a szerkezet elengedése.


És Metatron idejön ma, hogy segítsen ebben. Metatron energiája oly nagyon, nagyon tiszta, hogy azt - hogy is mondjam - nehéz volt valahogy kezelnetek ebben az elmúlt négy vagy öt hétben, amikor az energiája jelen volt és körülöttetek. Az nagyon nehéz még néhány - hogy is mondjam -elektromágneses és elektromos berendezésnek is. Néhányótoknál tönkremennek az elektromos tárgyak, talán a számítógépeitek, vagy a lámpák körülöttetek. Néhányan összetörtök dolgokat, és leejtetek dolgokat és azt hiszitek, hogy olyan kétbalkezesek vagytok.


Ez egyszerűen azért van, mert Metatron energiája veletek volt a mi elmúlt Shoudunk óta. És az erős. Néha még a fizikai lényetek nyomvonalát is elvesztitek. Olyan falakba ütköztök, amelyekbe nem ütköztetek soha azelőtt. Összetörtök dolgokat, és fogalmatok sincs arról, hogyan törtek össze. Az egyszerűen egy energiaváltozás, amely zajlik most.


Amint mi elkezdtük összegyűjteni az energiánkat itt erre a Shoudra az elmúlt néhány napon különösen, az egy kis túltöltést okozhatott a rendszerekre, talán még az itt lévő rendszerekre is, amely arra késztet titeket, hogy továbbítsátok a jeleiteket az egész világon. Az nehézséget jelentett néhány elektromos készüléknek, hogy kezelni tudja.


Nos, Shaumbra, arra kérünk titeket, hogy vegyetek egy mély lélegzetet, és segítsetek behozni Metatron energiáit, segítsetek megtestesíteni azokat a lényeteken belül. Metatron továbbra is sétálni fog veletek és dolgozni fog veletek ebben az egész energiarögzítőből Energia Mozgatóvá való változásban. Metatron meg fog mutatni nektek néhány olyan dolgot, amiről ma beszélünk, hogy hogyan mozgassátok az energiákat, a folyamatot, hogyan tartsátok fenn a saját integritásotokat. Metatron meg fogja mutatni nektek, mennyire könnyű lehet az energia mozgatása oda, ahol azt feltételeznétek, hogy - hogy is mondjam -egyfajta súrlódásnak kellene lennie, vagy egyfajta dualisztikus hatásnak. Az energia mozgatása olyan lehet, mint a szárnyalás. Ó, tudjátok, milyen álmaitokban repülni, mennyire örömteli. Ez az, amilyen az energiamozgatás. Az oly nagyon felszabadító lehet.


Álljatok meg egy pillanatra és képzeljétek el. Igen, használjátok azt a csodálatos dolgot, amit imaginációnak hívnak. Álljatok meg egy pillanatra és képzeljetek egy csapat gyereket, akik az iskolaudvaron játszanak, egy tucat gyerek a szünetben és játszanak. és ti tudjátok, hogy is van a gyerekekkel. Meg fogják alkotni a saját kis csoportjaikat. Lesz a gyerekeknek egy kis csoportja, akik hintázgatnak...lökik egymást... és nevetnek... megfordulnak a hintán... látva, milyen magasra is mehetnek... teljeséggel átérezve az előre - és hátrahintázás tapasztalását, amíg valaki más segít meglökni őket, segít megmozgatni őket.


És lesz egy másik csoportja a gyerekeknek a játszótéren... talán fiúk...harcolnak... vitatkoznak... felemelve az öklüket... bírkózásba bonyolódnak, amíg más fiúk... és talán még néhány lány is... körbe állják őket éljenezve... biztatva őket, hogy üssenek... megéljenezve egy győztest... és megünnepelve egy vesztest is.


Utána van az iskolásoknak egy másik csoportja... talán fiatal lányok egy csoportja... kibeszélik a tanáraikat... beszélgetnek az osztálytársaikról... társalogva a játszótéri legújabb divatról. Talán van a tanulóknak egy másik csoportja, félrevonulva az egyik oldalra, akik különböző dolgokat gyűjtenek... furcsa részeket és darabkákat... fadarabokat...fémdarabokat...madzagdarabokat. Megpróbálnak valamit csinálni, megalkotni valamit, és felépíteni valamit. És ők nagyon szeretik a kihívásokat. Szeretik annak a tapasztalását, amikor összeraknak különböző darabokat, hogy megpróbáljanak valami újjal előhozakodni. És az elméjük és a kezük most munkában van.


És van egy másik csoport külön, az álmodozók egy csoportja. Üldögélnek a pázsiton, messze másoktól... álmodozva... beszélgetve arról, mi lehetne... arról beszélgetve, mit fognak tenni az életben...olyan dolgokról társalogva, amelyek nem szükségképpen állnak még összefüggésben az emberi természettel. Ők az álmodozók. Ők a filozófusok, még ebben a fiatal korban is. Koncepciókról beszélgetnek. Lehetőségekről és lehetségességekről váltanak szót.


Shaumbra, amint tudjátok, ti álmodozók vagytok. Ti vagytok az álmodozók az emberiség számára. Ti vagytok, akik fogalmakat alkotnak. Ti vagytok azok, akik túlra jutnak. Ti vagytok azok, akik felidézik a látomását egy új valóságnak és egy új lehetőségnek.


Ti már lejátszottátok azokat a játékokat, melyek a játszótéren voltak. Ti már megharcoltátok a magatok harcát. Ti már hintáztatok, építettetek, fecsegtetek eleget. Megtapasztaltátok azt. Éreztétek, milyen is volt az. Mindezen létideitekben megtapasztaltátok mindezen különféle dolgokat. És ti most álmodozók vagytok. Ti vagytok a lehetőség-gyártók. Ti vagytok azok, aki most segítenek egy új jövőt teremteni. Ti vagytok azok, akik arra kíváncsiak, milyen változás lehet.


És amikor ti ezt teszitek a kis csapatotokban - vagy akár egymagatokban - valami történik az egész csoporttal. Amikor azt mondjátok: "Készen vagyok a változásra, én most egy változásról álmodom," az egy új energiát indít el azon többiek egész csoportjában, akik most a játszótéren játszanak... értsétek meg. Ha nem álmodoznátok, a változások nem történnének meg. Ha nem álmodoznátok, mint ahogy ti tettétek, ha nem figyelnétek a változásra, az új lehetőségekre és valószínűségekre, minden régi állapotban maradna.


Ám néhány álmodozó, az álmodozók egy csoportja előre lép és azon tűnődik - mi lesz következőleg... mi van, ha... mit tehetnénk... hogyan tudnánk szárnyalni - az nemcsak az ő energiájukat változtatja meg - vagy ebben az esetben a ti energiátokat - az megváltoztatja az egész csoport energiáját. A fiatal iskolások a játszótéren - akik álmodozók, azok a fiatalok, akik arra kíváncsiak, mi húzódik azon túl - hatnak mindenkinek az energiájára... értsétek meg. A pillanat, amikor elkezdenek álmodozni és fontolóra veszik a változást, fontolóra veszik, mi lesz a következő, az megváltoztatja az egész csoport dinamikáját. És az megváltoztat mindent azon a játszótéren... értsétek meg. És az összes váratlan dolog elkezd bejönni.


Talán egy új tanuló fog hirtelen belépni az egyenletbe, megváltoztatva a csoport teljes energetikai egyensúlyát. Talán egy tanár fog besétálni a játszótérre, egy tanár, aki segít irányítani, de egy olyan tanító, aki egy kis új bölcsességet fog idehozni. Talán egy esemény fog felbukkanni az utcán a játszótér mellett, ami odavonzza minden tanuló figyelmét. Meglehet, hogy egy vihar fog megjelenni és eláztatja esőcseppjeivel a gyerekeket és az egész játszóteret.


A lényeg, amit mi most megpróbálunk itt kifejezni, Shaumbra, az álmodozók, az úttörők, felállítják a színhelyt a változásra, hogy az megtörténjen. Utána, ők lesznek az elsők, akik elkezdik megtapasztalni azt. De az megváltoztat mindent mindenki számára. Az beállítja annak a lehetőségét. Ez az, amit ti most tesztek éppen.


És a lényege, hogy én, Tóbiás - és hogy Metatron itt van ma - az, hogy segítsünk nektek megérteni újra, miért vagytok itt. Ti vagytok az álmodozók az emberi tudatosság számára. Ti vagytok az a csoport, mely saját maga tért le és új valóságokat mérlegelt. A régi állapot többé nem lehetséges, legalábbis számotokra. Itt az idő a változásra. Itt az ideje valami újnak.


A kérdés része volt - vajon az emberi tudatosság, az emberiség nagy része készen áll-e majd a változásokra, amelyek történnek? Vagy el kell hagynotok a Régi Föld ezen helyét és az Új Földre kell mennetek azért, hogy igazán megtapasztaljátok az új álmaitokat? A kihívás része volt, hogy álmodozó legyetek a Földön, amíg sokan pedig nem azok. Ez nehéz... ez elhagyatottá tehet... csalódást hozó lehet. É ti azon tűnődtök, hol vannak az ő álmaik. De az ő álmaik is ti bennetek van... értsétek meg. Az emberiség nagy része bennetek álmodik és rajtatok keresztül. Fogunk még erről és az Energia Mozgatók fontosságáról beszélni.


Sokan közülük nem tudják, hogyan birtokolják a saját álmaikat és nincsenek készen, hogy birtokolják azokat. Ők most éppen azt tapasztalják, milyen a Földön lenni. Ők most egy történetet tapasztalnak. Ők most abban a valóságban élnek. Nincsen náluk hely az álmok számára, így ők bennetek álmodnak és rajtatok keresztül.


Shaumbra, ti most ezt teszitek, nem csupán önmagatokért, hanem mindenki helyett. Ti vagytok azok, akik most beállítják a változásokat. Ti vagytok azok, akik most segítenek megteremteni ezt az egész dolgot, amit mi "kvantumugrásnak" nevezünk. Ti megálmodtátok azt. Ti megálmodtátok, Shaumbra. Megálmodtátok azt sok létidővel ezelőtt. Újra és újra megálmodtátok Atlantisz napjai óta. Ti megálmodtátok azt attól a pillanattól fogva, amikor a Földre születtetek. Attól a pillanattól fogva, amikor először vettetek levegőt ebben a létidőben, mely a kvantumugrás álmáról és új lehetőségeiről szólt. Öröktől fogva ezt álmodtátok.


Shaumbra, néha ilyen álmodozónak lenni, megpróbáltatok annyira normálisok lenni, megpróbáltatok beleilleni a többiek csoportjába ( néhányan nevetnek). Az nem működik. Tudjuk, hogy ti ismeritek ezt. Az nem működik. Mennyi évet töltöttetek el az életetekből azzal, hogy megpróbáltatok beleilleszkedni és normálisnak lenni? Az álmodozónak ez egyszerűen nem megy. Nincs türelmetek a szabványossággal szemben ( többen nevetnek). Ott voltatok és megtettétek azt, és tudjátok, hogy most már ideje tovább lépni.


Amikor megpróbáljátok beleerőltetni önmagatokat ezekbe a másféle csoportokba a játszótéren más iskolásokkal, az olyan, mintha fojtogatnának. Az fáj. Az nehéz. Ó, valóban, ők kigyúnyolnak titeket. Azt mondják: " Nézzétek csak azokat az álmodozókat amott. Nézzetek csak rájuk a saját kis képzeletbeli játszóterükön." De kinek a játszótere képzeletbeli, Shaumbra? Kié képzeletbeli? Talán neveket mondanak nektek. Talán azt mondják nektek, hogy különcök vagytok vagy mások. De, Shaumbra, ti vagytok az álmodozók. Ti vagytok azok, akik segítenek megváltoztatni az energiát a számukra.


Ez nem könnyű munka. Nem könnyű munka. Ó, szólni fogunk olyan módokról, ahol az sokkal könnyebb lehet. Ám ti már tudtátok, hogy az nehéz lesz, nehéz lesz úttörőnek és álmodozónak lenni, olyannak lenni, aki elősegíti a változást, olyannak lenni, aki segít megteremteni ezt a kvantumugrást a Minden Ami Van nevében. Ez nem könnyű munka, de ti odaadtátok magatokat ennek. Nem tágítottatok. Ragaszkodtatok hozzá. És mi most itt vagyunk. Ez nem könnyű munka, Shaumbra.


Még a saját Új Korotokban is kicsúfolnak titeket. Még a saját Új Korotokban is azon tűnődnek mások, miért nem szerettek az UFO-król beszélgetni és az elmúlt életekről, és sok más ilyen dologról - amit titkoknak neveznek. Nincs titok. Ez az élet, mely rajtatok keresztül fejeződik ki és az isteniségeteken át. Minden az, ami van. Vannak New Age-sek, akik nem értik, miért akarjátok leszólni mindig, amikor van egy új könyv... mindig, mikor van egy új - hogy is mondjam - drámai kiadás... mindig, amikor van egy új összeesküvés-elmélet. Ó, tudjuk, az néha megkísért.


De, Shaumbra, mondottuk már a kezdetektől -ez nem mindenki számára van így. Ez nem minden ember számára van. Nem minden metafizikus számára. Mondtuk nektek a kezdetektől, hogy arra fogunk kérni titeket, hogy tekintsetek önmagatokon belülre oly mélyen és oly tisztán, hogy meg tudjátok tanulni, milyen szerelembe esni magatokkal újra, nem könnyű dolog ezt megtenni egy embernek. Mondtuk nektek, hogy el fogunk vinni benneteket arra az ösvényre, amely érintetlen, egy ösvényre, mely talán nehezebb.


Igen, könnyű belemenni ezekbe a terelőutakba. Ismeritek azt. Könnyű beleszólni a drámákba. Néha vicces. Úgy fogjátok találni, hogy képesek vagytok előre ás hátra mozogni a drámákban, ám anélkül, hogy beleragadnátok. A drámák csodálatosak, feltéve ha ki tudjátok magatokat vonni belőle. De amikor beleragadtok, amikor úgy találjátok, hogy a dráma energiáját rögzítitek, akkor nehéz kivonni magatokat belőle. De, Shaumbra, ti jóváhagytátok ezt a nagyon egyedi.... nagyon különleges feladatot... annak a feladatát, hogy ebben az időben a Földre jöttök...és álmodozók lesztek...és újra segítetek megmozgatni az energiát.


Nos, szóljunk egy percre az Energia Mozgatók fontosságáról. Oly hosszú ideig energiarögzítők voltatok. Hadd beszélgessünk most az Energia Mozgatók jelentőségéről, különösen a nagyszerű és hatalmas változás ezen időszakában a Földön.


Az energia alapvetően a létezés egy semleges állapota. Az energia a saját puszta magjában - még a Szellem energiája is - ha figyelembe vennétek, a létezés egy semleges állapotában van. Tudjuk, hogy vannak olyanok, akik vitatkoznának ebben velünk. Isten vagy a Szellem energiája nem a fény formájában van, vagy nem a "jó" alakjában. Az egyszerűen van. A " van" semleges, legalábbis abból a megértésből, mellyel ma bírtok. A " van" semleges.


Az energia keresi a kibontakozást... keresi, hogy megtapasztalja....megismerje önmagát. Ezért találnia kell egy forrást, ami hajlandó azt aktiválni, amely hajlandó vele játszani. Az energia belép minden emberbe, minden életformába a Földön, még olyan dolgokba is, melyek nem életbeli formák. Az energiának van egy szenvedélye és egy szeretete arra, hogy kifejezze önmagát, még akkor is, ha az semleges.


Van néhány ellentmondás ebben, ha azt a ti elfogadott tudományotok és fizikátok jelzőpontjából nézitek. DE azon túlra tekintetek, úgy fogjátok találni, hogy az energia semleges lehet. És az rendelkezhet azzal a csodálatos szenvedéllyel, hogy kifejeződésre törekszik, hogy tapasztalásra, integrálódásra és megtestesülésre törekszik. Az energiának be kell jönnie, be kell hozni azt, hogy tapasztaljon.


De amikor az rögzítve van, mozdulatlanná válik. Régivé. Azt szeretné, ha elengedésre kerülne. És az meg fogja találni az elengedését a leggyengébb pontnál. A leggyengébb pont általában olyan dolog, mint a boldogtalanság... szomorúság... sötétség... depresszió... csalódottság... aggódás. Azok a leggyengébb pontok, vagy - itt most óvatosan kell bánnunk a meghatározásainkkal - de, igen, az emberi természet leggyengébb pontjai. Nos, a Régi Energiák, melyek rögzítve voltak, meg fogják keresni az útjukat ezeken keresztül, hogy elengedésre kerüljenek így vagy úgy. Akár harcolhattok is vele, akár segíthetitek azt megmozgatni... értsétek meg.


Fontos, hogy folytatódjon az energiák mozgatása, hogy folytatódjon a segítség az áramoltatásukban. Fontos, hogy az energiák megtalálják az útjukat ebbe - amit ti úgy hívtok -emberi valóságba és emberi tudatosságba most. Az energiák más birodalmakból... más dimenziókból... energiák, amelyek érintetlenek egy semleges formában... de más energiák, melyek egyszerűen az álmok teremtései... a lehetőségek teremtései... azok mind szeretnének bejönni most.


De nekik kell, hogy legyen egy forrásuk. Kell, hogy legyen az áramlásuknak egy forrása. Ez az, amiért az Energia Mozgatókra szükség van - nem az energiarögzítőkre - hanem az Energia Mozgatókra. Ez az, amiért beszéltünk a Shaumbrának arról az időről.... arról, hogy itt az ideje, hogy Energia Mozgatók legyetek. Ez arról szól, hogy lehetővé teszitek a semleges energiáknak, hogy belépjenek... hogy megáldassanak az isteniségetekkel... és az emberiességetekkel ebben a valóságban... és ebben a dimenzióban... és utána keresztül menjen. Különösen az Új Energiák segítségével -ezek Új, Új Energiák, amiről beszélünk most - hogy belépjenek és megtalálják a saját rögzítőpontjukat rajtatok keresztül... és megtalálják az útjukat ebbe a valóságba át rajtatok... majd az megteremti a saját útját kifelé más emberekhez... más tudatosságokhoz ebben a dimenzióban, melyben azok rögzültek... melyeknek szükségük van erre... melyeknek szükségük van erre az áramlásra.


Azt mondjuk, hogy nekik szükségük van rá. Több, mint bármi, ők most azt kérik. Kérnek egy módot, hogy segítsünk nekik abban, hogy az energiáik ne legyenek megragadva. Ők ott vannak a történeteikben. Ők vannak a struktúráikban oly régóta, és szeretnének egy módot arra, hogy segítsetek elengedni azt. Mi van az Új Energiák áramlásán át? Most az energiák áramlása zajlik rajtatok keresztül, melyek segítenek majd előmozdítani a folyamatot.


Fontos, hogy legyenek energiamunkások a Földön - vagy Energia Mozgatók - a Földön most, hogy fenntartsák az energiaáramlást, mely most történik, különösen amint felgyorsulunk a kvantumugrás felé e néhány esztendőben. Egyre több és több semleges és tiszta energia jön a Földre mostanság, több, mint bármelyik másik időszakban. Az egyre gyorsabban jön... egyre gyorsabban. Az vonzza, ami most zajlik éppen itt. Azért vonzódik ide, mert az emberek hívják. A változásra vonatkozó álmaitok miatt vonzódik ide.


Ez az energia nem csak a ti fizikai univerzumotokból jön, hanem más birodalmakból is. Láthatjátok annak néhány nyomát a fizikai univerzumotokban, hogy az energiák bejönnek ide azáltal, hogy az események néhány érdekes és különféle típusa történik a csillagokkal, bolygókkal, üstökösökkel és ilyen dolgokkal.


De vannak más birodalmakból idejövő energiák is. Amikor azok megtalálják az útjukat a Föld dimenziója és az emberi tudatosság felé, az kell, hogy gyorsan mozogjanak, különben, vagy visszatükröződnek - érdekes módja ennek a kifejezésnek, hogy ők visszatükröződnek - vagy nem találnak helyet, hogy a Földön landoljanak és az energiájuk visszakerül egy valamiféle szunnyadó állapotba hosszú időkre. Akárhogyan, ha vannak Energia Mozgatók, mint ti magatok is, az megtalálhatja a tulajdonképpeni utat és a megfelelő emberi megalapozottságot és átmozog rajtatok.


Ti most egy hihetetlen szolgálatot tesztek az emberiségnek és Gaianak. Ti Energia Mozgatók vagytok. Ez nagyon fontos munka. A haszna a számotokra az, Shaumbra - kíváncsiak vagytok rá (néhányan nevetnek) - a haszna a számotokra, hogy az valóban segít energetizálni titeket. Az valóban segít kiterjedni nektek, túl ezen jelenlegi emberi tudatosság szerkezetein.


A számotokra a haszon, amit az nektek ad... az a szabadság egy teljesen új felfogását fogja adni nektek, a megértés egy teljesen új értelmét. Az rendelkezik a lehetőséggel, hogy nagyon, nagyon gyorsan segít megfiatalítani ezt a fizikai testeteket... amint megengeditek magatoknak, hogy egy biztonságos energetikai helyen legyetek... amint megengeditek magatoknak, hogy itt legyetek és jelen legyetek. Ez a rajtatok keresztül jövő energia oly sok más kapcsolatot és ösvényt is idehoz más dimenziókba, más valóságokba. Bizonyos értelemben azt mondhatjátok, hogy az nagyon gyorsan fel fogja nyitni a tudatosságotokat és a megértéseteket a dolgokkal kapcsolatban, amelyek nem voltak lehetségesek az emberi elmében. Nagyon gyorsan fogtok szert tenni a tudatosság egy mély érzékelésére azon dolgokkal kapcsolatban, melyek nem ebben a földi birodalomban vannak.


A másik haszna az, hogy ti lesztek az elsők, akik ezt tudjátok. Egy mély megértésre fogtok szert tenni azzal kapcsolatban, hogyan történik minden energetikai munka a Földön most, egy megértésre, hogy hol vannak az emberek. Majd - hogy is mondjam - szert fogtok tenni egy áttekintésre, amelyet soha nem birtokoltatok előtte. És ezen energia minden részecskéje, mely rajtatok keresztül áramlik, átmozog rajtatok, egyben szolgál is benneteket. Ti nem csak be - és kiengeditek azt. Az megérint benneteket. Az táncol veletek. Amint megáldjátok azt, az megáld titeket. Az energia ott van, hogy szolgáljon benneteket. Az ott van, hogy szolgáljon titeket.


Nos, Metatron megkért bennünket, hogy beszéljünk az energia mozgásának néhány irányelvéről ezen a napon. És azt mi egyszerűen mondjuk el. Érthetően fogjuk elmondani.


Először is, fontosabb, mint bármi, bármi, bármi a listán az az, hogy TÖRŐDJETEK MAGATOKKAL. Nektek törődnötök kell magatokkal. Fontosabb - majdhogynem nem is mennék bele más pontokba itt, mert ez a domináns. Ez mindenek felett érvényes. VIGYÁZZATOK MAGATOKRA.


Elhanyagoltátok magatokat. Sok tekintetben mint energiarögzítők, úgy éreztétek, hogy fontosabb mindenki másról gondoskodni. Valójában elfogadtátok ezt a hitrendszert, hogy helytelen önmagatokról gondoskodni. Azt mondtátok, hogy ez önzés, tehát, hagyjátok, hogy önzés legyen, és engedjétek meg, hogy az önzés nagy legyen. Úgy érzitek, hogy mindig adnotok kellene másoknak és tennetek kellene másokért. Úgy érzitek, hogy soha nem lehetne többetek, mint másoknak, mert akkor valami rossz történne azzal. Egy egyensúlytalansággal kellene bírnotok. Másvalakit fosztottatok meg. Csupán megfosztottátok őket a saját történetüktől, amikor azt hiszitek, hogy meg kell tagadnotok önmagatokat miattuk. Energiabőség van körben.


Gondoskodjatok magatokról. Engedjétek meg magatoknak, hogy bőségesek legyetek, Shaumbra. Legyetek a hihetetlen bőség példája az életetekben. Azt hiszitek néha, azért mert nem tudjátok, hogy hogyan tegyétek azt...nem tudjátok, hogyan teremtsetek pénzt... ez azért van, mert NEM akarjátok tudni, hogyan keressetek pénzt. Ez egy Régi dolog, melyhez ragaszkodtok, visszatérve a kereszténység korai időszakába a legtöbbőtök esetében. Itt az idő, hogy féktelenül bőségesek legyetek.


És ha nem azok vagytok, elég egyszerűen nézzetek a történetetekre, és nézzétek meg, miért gátoljátok meg magatokat ebben. Nincs többé olyan azzal kapcsolatban, hogy nincs tulajdonképpeni családotok... nincs megfelelő végzettségetek... hogy nem voltak jó sanszok az életben. Nézzétek meg a TI méréseiteket és a TI paramétereiteket... a TI jelzőpontjaitokat. Itt az ideje, hogy törődjetek magatokkal.


Amint ez az energia idejön és szeretne rajtatok átmenni, az olyan, mint egy tehervonat. Az sebesen fog érkezni... és gyorsan... és szét fog szakítani minden Régi rendszert bennetek. És ez egy áldás. Éreztétek ezt mostanában, amint az most idejön. Nos, sokan, sokan vannak a mi oldalunkon, akik most segítenek kiegyensúlyozni mindezt és segítenek megfigyelni . De az gyorsan megy keresztül.


Az Energia Mozgatóknak nagyon önzőnek kell lenniük... értsétek meg. Nekik vigyázniuk kell a testükre. Más szavakkal, engedjétek meg magatoknak a testedzés áldását... a masszázst. Engedjétek meg magatoknak néhány étel elfogyasztásának áldását a változatosság kedvéért ( néhányan nevetnek)... túl sok a nyuszikaja (zöldségféle) olykor a Shaumbráknak ( többen nevetnek). A testeteknek nagy tömegű ételre lesz szüksége. És néha majd néhány napig nagy adag tésztáért fog kiabálni hozzátok. Ah, tészta! Látjátok... a negatív energia kijön belőletek. "Ó, én nem ehetek tésztát." Szükségetek lesz néha rá. Más napokon nagy mennyiségű meleg vízre lesz szükségetek... meleg vízre, hatalmas mennyiségre belőle.


Hallgassatok a testetekre. Ne hallgassatok rám, Tóbiásra. Ne kezdjétek leírni: "Meleg vizet kell innom." (többen nevetnek). Hallgassatok a testetekre. Meg fogja mondani nektek. Csokoládé! Igen!


Vannak időszakok, amikor a testetek lehet, hogy nem kíván semmiféle ételt. Lehet, hogy émelyegtek, mert olyan sok energia jön be, hogy valójában nincs - hogy is mondjam - idő, hogy feldolgozódjon az étel a testetekben. Mi beszéltünk már erről, Shaumbra. Beszélgettünk ezelőtt már róla. Hallgassatok a testetekre. Hagyjatok fel azzal, hogy az elmétekre hallgattok az étellel kapcsolatos dolgokban.


Nagyon nehéz lesz, ha megpróbáltok követni néhány szigorú diétát, nem számít mi az. Nagyon nehéz lesz behozni az Új Energia mennyiségeit és megmozgatni, ha ragaszkodtok és rögzítitek a Régi diétát. Hallgassatok a testetekre. Az pontosan és szeretetteljesen el fogja mondani nektek, hogy mire van szüksége. Tehát, törődjetek a testetekkel. Vigyázzatok magatokra.


Ha ti egy olyan kapcsolatban vagytok, melyhez ragaszkodtok - sokotokra célzunk ezzel ( a közönség nevet) - az igénybe veszi az energiátokat és a múltban tart titeket, engedjétek el. Engedjétek el. Ők tudnak gondoskodni magukról. Hiszitek-e vagy sem, tényleg tudnak. Engedjétek el, hogy tudjatok magatokról gondoskodni. Amikor önmagatokkal törődtök, az is beállítja a dinamikákat, az álmodozó dinamikáit, hogy behozza a kapcsolat egy olyan formáját, amely A megfelelő a számotokra.


Törődjetek magatokkal minden módon. Amikor fáradtnak érzitek magatokat és arra van szükségetek, hogy elvonuljatok az emberektől, akkor töltsétek azt az időt távol tőlük. Nem kell, hogy itt legyetek - hogy is mondjam - azon próbálkozva, hogy megmentsétek a világot... annak nincs szüksége a megmentésetekre. Az csupán azt jelenti, hogy az emberek változást kérnek, és utána a változás megérkezik... értsétek meg.


Az angyalok nem próbálják meg állandóan megmenteni a világot. Itt szórakoznak sokáig ( a közönség nevet). De ők szeretik és tisztelik a világot. De nem próbálják meg megmenteni azt. Ők várakoznak... egyszerűen csak várják, hogy bejöhessenek. Amikor az álmodozók egy csoportja azt mondja :" Készen állunk a változásra," akkor ők már akcióba is kezdenek. Megkezdik a munkájukat. Ők elkezdik az energiák ide-odaingázó munkáját előre és hátra. Az angyalok idejönnek, amikor az idő megfelelő, amikor az emberek változást kérnek, amikor az álmodozók egy csapata valami újat szeretne megtapasztalni, szeretne a következő szintre lépni.


Vigyázzatok magatokra, Shaumbra, jobban, mint bármikor. Szeretnénk ezt aláhúzni. Szeretnénk azt jó nagy betűkkel leírni. Szeretnénk ezt annyira megerősíteni. VIGYÁZZATOK MAGATOKRA és ne érezzétek magatokat önzőnek ezzel kapcsolatban. Ne érezzétek önzőnek magatokat.


Ha tényleg nem tudtok valamit megtenni valakinek, nem tudtok megbeszélni egy időpontot, vagy bármi ilyesmit, mondjátok meg nekik: " Nem tudom megtenni." Vannak olyanok, akik azt játsszák veled, akiket szeretsz, hogy felhívnak:" Megtennéd ezt? Megtennéd azt?" És ti megteszitek, és utáljátok magatokat. Shaumbra, mondjátok azt nekik:" Nem, nem tudom megtenni. El vagyok foglalva azzal, hogy magammal foglalkozom."


Az annyira fontos, hogy ha ti nagymérvű Energia Mozgatók lesztek, hogy törődjetek magatokkal. Nincs ebben semmi önzés. Nézzétek, mit tesztek most mindenki más lehetősége számára. Ti most energiamennyiségeket mozgattok magatokon keresztül a Föld számára, más emberek részére, annak a nagy mennyiségét. Ti most csináltok valamit. Nem kell, hogy mindent ti csináljatok.


A második irányelv ezen a listán az Energia Mozgatók számára az, hogy engedjétek meg, hogy az be - és kiáramoljon. Nem kell, hogy ragaszkodjatok hozzá. Lesz egy hajlam arra, hogy azt gondoljátok, hogy ragaszkodnotok kell hozzá, hogy azt higgyétek, ki kell kényszerítenetek, vagy nyomnotok kell, vagy csinálni valamit vele. Hagyjátok beáramolni azt. Engedjétek kiáramolni.


Egyszerűen adjatok önmagatoknak engedélyt, hogy lehetővé tegyétek a számára, hogy az táncolhasson veletek. Az - hogy is mondjam, nehéz meghatározni ezt - de a pillanat törtrésze alatt történik, egy áldott, megszentelt pillanatban táncol veletek. Nem kell, hogy manipuláljátok azt. Nem kell, hogy átdolgozzátok vagy megformáljátok azt. Az véghezviszi ezt a hihetetlen, hihetetlen magszintű táncot a bensőtökben. Az kirobban bennetek.


Néhányan azt hiszitek, hogy rá kell írnotok a kézjegyeteket. Nos, ti már megtettétek. Néhányan azt hiszitek, hogy meg kell határoznotok az Új Energia mozgását bennetek és rajtatok keresztül, meg kell határoznotok és megváltoztatnotok azt egy bizonyos értelemben. Ne tegyétek. Fájni fog, ha ezt teszitek. Adjátok neki áldásaitokat, adjátok neki az emberiességetek megalapozottságát, ez minden, amit tennetek kell. Hagyjátok beáramolni. Engedjétek kiáramolni.


Nincs lista...nincs lista, Shaumbra. Amint az kiáramlik rajtatok keresztül, az a változás és az energiák egy lehetőségévé válik, és az új bölcsesség lehetőségévé bárki és bármi számára az életében. Ne legyen elvárás az eredményt illetően. Ez egy Régi jelzőponti probléma újra.


Néhányan már áramoltattok energiákat, mozgattok energiákat. De csalódottak vagytok, mert elvárásaitok vannak a kimenetelt illetően. Ez az, amikor az nagyon nehézzé válhat a számotokra. Az elvárások gyakran Régi jelzőpontokon, Régi Energiákon nyugszanak. Azt gondoljátok, ha az Új Energia egy bizonyos mennyisége áthalad, akkor egy bizonyos reakciónak kellene történnie kívül. Ez a Régi Energia ki-energia beáramlásának -egyenlete. Ám az az egyenlet megváltozik az Újjal. Többé nem olyan, mint a Régi.


Csak azért mert beteszitek az összetevők egy bizonyos keverékét az egyik végébe, ez nem jelenti azt, hogy az összetevők azon keveréke fog majd kijönni a másik oldalon. Minden megváltozik. Az energiaváltozások hányadosa, és ennek következtében a kimenetelnek magának is meg kell változnia. Az elvárásaitok korlátozni fogják azt, és az nagyon zavaró lehet a számotokra. Ne legyenek elvárásaitok.


Figyeljétek meg, amint áramoltatjátok az energiát, mi történik. Nézzétek meg, mi történik. Majd egy teljesen új gondolatot nyertek azzal kapcsolatban, mik lehetnének az eredmények. Amint áramoltatjátok és mozgatjátok az energiákat önmagatokon keresztül, keltsétek őket saját életre. Engedjétek meg nekik a saját kifejeződésüket.


Oly gyakran majd az emberek be fognak vinni egy energiát, és ők - hogy is mondjam - ők majd oly nagyon fogják rögzíteni azt egy szerkezetben vagy egy történetben, amelynek így nem lehet saját élete. Minden energia, mint ahogy ti - arra van jelölve, hogy legyen neki saját élete, saját kifejeződése. Ti mások vagytok, mert ti Teremtő - lények vagytok, de minden energiának, mely rajtatok átfolyik, minden gondolatnak, tapasztalatnak, létidőnek, bármi ilyesminek, szüksége van arra a képességre, hogy kifejezze önmagát.


Nos, amint átáramoltatjátok az energiákat, ne korlátozzátok azt. Ne korlátozzátok. Adjatok neki saját életet. Ez az, amit ti most tesztek, amikor az rajtatok keresztül mozog és ti megáldjátok. Megáldjátok azt az élő valóságba, az élő kifejezésbe. Engedjétek azt átáramolni.


Van újra egy hajlam arra a Shaumbrákban, bennetek, hogy azt szeretnétek, ha valamit tennetek kellene vele, hogy behozzatok egy energiát, amely idejön más dimenziókból, és átírányítja azt olyan dolgok felé, mint a világbéke, átirányítja olyan dolgok felé, mint valakinek a meggyógyítása, vagy olyan dolog felé, hogy valaki jobban érezze magát. Ez tiszteletre méltó. És mi megértjük, miért teszitek ezt, Shaumbra. De nézzetek másként rá. Változtassátok meg a jelzőpontot. Változtassátok meg az elvárást.


Mi van, ha beengednétek egy olyan tiszta energiát és megáldanátok azt a létezésetekkel, az Isteni énetekkel, és utána engednétek kiáramolni lista nélkül? Képzeljétek el, mit tehetne az, ha ők a gyógyulást választanák? Képzeljétek el, mit tehetne az, ha ők a békét választanák? Képzeljétek el, mit tehetne az, ha azt választanák, hogy kreatívak legyenek? Képzeljétek, mit tehetne az, ha nem lenne korlátozott, ha nem lenne rajta semmilyen lista?


Shaumbra, az energiamozgatásban ez olyan egyszerű, mint mikor engedélyt adtok magatoknak, hogy megtegyétek ezt. Ez olyan egyszerű, mint a légzés egy rendszeres alapon. Ez segíteni fog az energiáknak átmozogni rajtatok.


Amiatt, ahol voltatok és akik vagytok, lesz egy hajlandóság arra egy kis ideig, hogy szeretnétek egy energiát rögzíteni, tartalékolni, vagy megformálni azt. Ez rendben van, amint elismeritek azt, amint megértitek, hogy szándékosan és tudatosan választjátok azt. Olykor majd szeretnétek megtartani egy kis energiát abból és játszani vele, mint a gyerekek a játszótéren. De értsétek meg és ismerjétek be, hogy ez az, amit tesztek most, és értsétek meg, hogy előbb vagy utóbb annak majd át kell áramolnia és ki is. Ti ezt a légzésen keresztül teszitek... a légzésen keresztül... az tartja fenn az energiamozgást.


Olykor a mennyiség, amely be fog jönni és rajtatok átdolgozza magát... néhányat majd szeretnétek megízlelni önmagatok számára a ti élettapasztalatotokban. És ez jó. Jó. Megízlelhettek belőle annyit, amennyit csak akartok. De, értsétek meg, hogy ez az, amit most tesztek. Ti most egy tudatos választást hoztok. Lesz idő, amikor ezt is el kell engedni és hagyni elmenni.


Nincs szükség rá, hogy bármit is tartalékoljatok ebből, egyébként, önmagatok számára. Nem kell, hogy ezt tegyétek. Az mindig ott van. Az mindig hozzáférhető... nincs szükség rá, hogy tartalékoljátok. Az mindig belétek áramlik és át rajtatok.


Shaumbra,újra elmondjuk, hogy ez egy fontos munka, szükség van erre a munkára most, nem mindenki számára. Oly sokkal többet fogtok megtanulni ezzel kapcsolatban a saját élettapasztalataitokban az elkövetkezendő néhány hónapban. És, igen, el fogjuk nektek mondani, hogy lesz néhány kihívás az úton, néhány részetek ellen fog állni ennek, néhány részetek, amely még fél is tőle. Csak ismerjétek be azt. Nézzetek rá és érezzétek azt. Lesz majd olyan részetek, amely szeretne - hogy is mondjam - rögzülni a Régibe és tenni az Újat... amint ti elismeritek, hogy ez az, amit tesztek. De, előbb vagy utóbb az az energia keresztül fog áramolni.


Néha, amint megváltoztatjátok a mérés, a felbecsülés és a kijelzés teljesen módját, az egy kihívást és egy konfliktust idézhet elő belül. Nem vagytok hozzászokva. Az a folyamat része. Annak nem kell, hogy fájjon, hogy fájdalmas legyen. Azt finoman és könnyen meg lehet tenni. Amint az elsők keresztül mennek ezen, igen, ez nagyobb kihívás.


Igen, kell, hogy gyakrabban számítsatok egymásra. Jöjjetek össze és beszélgessetek. Beszéljétek meg, hogy megy ez. És beszéljétek meg, hogy is van Metatron végső pontja ebben az Energia Mozgatókhoz szóló útmutatóban, az, hogy - TÖRŐDJETEK MAGATOKKAL. Ez az első pont és ez az utolsó pont is. Minden más majdnem lényegtelen. Igen, hagyjátok azt áramolni. Engedjétek bejönni és keresztül áramolni. Ne legyen lista. De törődjetek magatokkal.


Majd úgy fogjátok találni, hogy az energia nagyon nehéz lehet. Emlékezzetek, amikor mi először idehoztuk Metatront... mennyire durván hathatott a rendszeretekre? Az energia nagyon nehéz lehet, ha nem törődtök magatokkal, ha nem engeditek meg magatoknak a bőséget és a boldogságot és az örömet az életetekben. Törődjetek magatokkal. Ez annyira fontos.


Szeretnénk ezt feliratozni, a Shoudot feliratozni "Törődjetek magatokkal." Ez oly fontos. Újra és újra fogjuk hangsúlyozni.


Néhányan azt mondjátok:" De én azt csinálom. Megpróbálok törődni magammal. Megpróbálok vigyázni magamra." És mi arra kérünk titeket, hogy vessetek egy pillantást az önmagatokkal való törődés jelzőppontjaira. Mit használtok most mérésre? Mi tartóztat fel most titeket? Milyen Régi Energiákat rögzítetek, mely benneteket tart most?


Nincs semmi, Shaumbra, semmi, ami visszatart titeket bármitől, sem a mi oldalunkon, sem a Szellemmmel, sem semmivel. Az ti vagytok. És tudjuk, hogy ezt nem akarjátok hallani. De tekintsetek rá. Van ott valami. Ha ti nem a bőséget, a szeretetet és az örömöt tapasztaljátok most az életetekben, nézzétek meg, mi is az. Az áramlás és a mozgás ott lehet. De van valami, ami blokkolja azt. Nézzétek meg. Törődjetek magatokkal.


Arra fogunk kérni benneteket az Energia Mozgatókká levés ezen teljesen új birodalmában is, hogy mindig nézzétek meg. Az vajon ti vagytok, vagy valami más kívülről? Az a ti valóságotok, vagy valaki másé? Sok tapasztalás, melyen keresztül mentetek az elmúlt néhány hétben... az érzések nagy többségében, melyeket éreztetek, valójában nem a tiétek volt... értsétek meg, Energia Mozgatók.


Amint az energiát mozgatjátok és felnyitjátok önmagatokat, sokkal érzékenyebekké váltok mindenre. A pillanat, amikor felnyitjátok önmagatokat, külső energiákat vonz oda... valóban. Más emberek külső energiáit vonzza oda, még ha ők nincsenek is talán tudatában ennek, mert vannak olyan részeik, amelyek szeretnének távozni, melyek szeretnének átalakulni.


És ők megtalálják az utat hozzátok a - amit ti úgy hívtok - a fizikai birodalmakon és az interdimenzionális folyosókon. Hetek óta ostromoltak benneteket mostanság, elérkezvén a valóságotokba. És ti azt hiszitek, hogy azok a tieitek. Azt gondoljátok, hogy az aggódás és a depresszió érzései a tiétek. Néhány igen. De a többségük kívülről jön. Azt hiszitek, hogy néhány érzés azzal kapcsolatban - hogy is mondjam - hogy csapdában vagytok és bebörtönözve, az mind tőletek származik, de a legtöbbjük kívülről jön.


Meg kell majd tudnotok különböztetni. Mi az, ami a ti belső valóságotokból származik? Mi jön kívülről? Ezek az energiák nagyon gyorsan meg fogják lelni az útjukat hozzátok. Az nem csak Új Energia, amit ti most mozgattok. Ti majd más emberek számára is fogtok energiát mozgatni... nem rögzíteni, figyeljetek oda, nem rögzíteni az energiájukat, mozgatni az energiájukat.


Nos, néha például, vegyünk egy munkatársat a hivatalotokban. Ők hozzászoktak, hogy arra késztettek titeket, hogy rögzítsétek az ő energiáikat, még akkor is, ha nem beszélgettek túl sokat egymással, még akkor is, ha éles szavakkal illettétek egymást alkalmanként. Ebben a példában ti az ő energiáikat rögzítitek. Az energiáik meg fogják találni maguk, hogy egy új módon menjenek hozzátok. Lehet, hogy ezt tapasztaltad. De hirtelen ők most szeretnének beszélgetni veletek ezekben a hetekben. Sőt még megpróbálnak egy kicsit közelebb is kerülni.


És csodálkoztok, hogy mi történik. Ők vonzódnak hozzátok. Az ő dinamikájuk vonzódik hozzátok. A részük szeretne birtokolni titeket, ezt az energiafeldolgozót és energiamozgatót, dolgozzátok fel azokat. Az energiájuk egy része szeretné, ha csak rögzítenétek őket, fogni az energiájukat önmagatokon belül még jobban, mint ahogy rögzítettétek. Ez nem egy megfelelő időszak erre. Itt az ideje, hogy megmozgassátok az energiákat, nem pedig, hogy rögzítsétek.


Úgy fogjátok találni, hogy az állatok energiái, még a fáké, a növényeké és a Földé is eljön hozzátok, odamegy hozzátok, hogy megmozgassátok. Ők csapdába estek. Börtönben vannak. Ha vannak olyan álmaitok éjszaka, amikor úgy érzitek, hogy megpróbáltok kiszabadulni egy börtönből, kikerülni a föld alól, ahová eltemettek, ahol - hogy is mondjam - sírtok, de képtelenek vagytok sikítani, felszeditek mások, más emberek energiáit, más történetek energiáit, amelyek azt szeretnék, ha elengednék őket. Az eljön hozzátok most, mert ti engedélyt adtatok rá.


MOZGASSÁTOK AZ ENERGIÁKAT...NE RÖGZÍTSÉTEK AZOKAT... nagy különbség, nagy különbség van ebben! Engedjétek meg önmagatoknak, hogy mozgassátok azokat az energiákat. Hogyan tegyétek ezt? Megint adjatok magatoknak engedélyt és egyszerűen lélegezzetek. Annak nem kell egy nagy problémának vagy nagy eljárásnak lennie. Nem kell éveket gyakorolnotok benne. Az csupán annak az elismerése, hogy ti most inkább mozgattok, mint sem rögzítetek.


Amikor mozgattok, amikor segítetek más emberek energiáját mozgatni vagy az állatokét vagy a növényekét, az lényegében az isteniség és a megszenteltség egy áldását adja annak. Utána, visszatér hozzájuk. Az visszatér hozzájuk és megszólítja őket - az energia birtokosát és teremtőjét - visszatér hozzájuk és azt mondja: " Most mit teszel velem? Én rendelkezem azzal a lehetőséggel, hogy segítsek neked változtatni." Nos, nem ti teszitek az a számukra. Ti egyszerűen csak megáldjátok azt.


Vessetek egy pillantást arra, ami most zajlik éppen az életetekben. Mi most valójában a TI problémátok? Milyen múlt életbeli probléma merül fel belül? És mi a külső probléma? Meg lesztek lepve, ha megtaláljátok - Cauldre szeretné, ha itt most mondanánk egy számot - nos, mi azt fogjuk mondani, hogy mindennek a 93 és fél százaléka ( a közönség nevet) a mostani energiából, amit érzel, de azok külsőek. Olyan könnyű sajátotoknak tekinteni őket. Olyan könnyű mostanság azt érezni, hogy annyira terheltek és annyira töltöttek vagytok mindezen energiákkal. " Miért merülnek fel mindezen problémák most hirtelen bennem," kérdezitek. Nincsenek ott. Azok kívülről jönnek hozzátok. Lélegezzétek be őket... áldjátok meg őket... engedjétek el őket.


Arra fogjuk kérni a Shaumbrákat az egész világon, hogy legyenek energiamozgató összejöveteleitek egymással. Egyszerűen csak lélegezzetek, csak csináljatok egy kis lélegzést egymással, és utána törődjetek magatokkal, ünnepeljetek (néhányan nevetnek), érezzétek jól magatokat. Ez fontos része lenne a folyamatnak.


Emlékeztetünk benneteket, hogy NE próbáljátok meg megmenteni a világot. És majd rá kell, hogy csapjunk a kezetekre, ha ezt teszitek (többen nevetnek). A világnak nincs szüksége megmentésre. Bizonyos része változni akar. Ez az, amiért mi itt vagyunk,és ez az, amiért ti itt vagytok. A világ nagy része most borzasztó sok időt tölt a játszóterén, történeteiket mesélve, játszva a játékaikat, harcolva a harcaikat. Ők szeretik ezt. Tiszteljük őket érte.


Van egy hajlandóság újra, Shaumbra... megpróbáljátok megmenteni a világot. A világnak nincs szüksége rá, hogy megmentsék. De vannak ott olyan energiák, melyek szeretnének változni , és vannak átalakulások, melyek készen vannak. Elfáradtak a Régi szerkezettől. Azt szeretnék, ha elengednék őket. És ők majd elkezdenek átáramolni rajtatok. Lesznek majd energiaáramlásaitok és mozgásaitok a külsőbb birodalmakból... az angyali birodalmakból... az Új Föld birodalmaiból... és a Föld birodalmaiból... mind együtt áramlik... mind összetalálkozik a valóság általatok képviselt pontjánál... az ti vagytok... az áramlás rajtatok keresztül.


Tudnátok foglalkozni ezzel a munkával?


Shaumbra válaszol: Igen.


Mi válaszolni fogunk rá nektek ( a közönség nevet), de köszönjük. Igen, tudnátok (többen nevetnek). Ez egy méltóságteljes munka. Ez gyönyörű munka, és tulajdonképpen ez az, amiért idejöttetek, hogy ezt tegyétek. Minden más vacak dolog csak előjáték volt (többen nevetnek), és most indultok neki az igazi munkátoknak.


De azért, hogy azt mindenféle nehézség nélkül tegyétek a rendszereteken, emlékeztetünk benneteket, hogy meg kell változtatnotok a jelzőpontokat. Meg kell változtatnotok azt, ahogyan mértétek önmagatokat és ahogyan mértetek más dolgokat. Igen, kényelmetlen időnként, mert a jelzőpontok segítenek nektek megtartani egy irányt vagy segítenek nektek megérteni, mit is csináltok éppen. Ám, most minden változik, Shaumbra, minden - észrevettétek ezt - minden. Változtassátok meg a jelzőpontokat.


Újra hangsúlyozzuk - törődjetek magatokkal...törődjetek magatokkal. Adjátok meg magatoknak, amire szükségetek van. Engedjétek meg magatok a bőséget. Hagyjátok abba a vitatkozást és a harcot mindezen belső aspektusokkal, és értsétek meg, hogy oly sok minden jön most keresztül rajtatok, ami most nem rólatok szól.


Szeretnénk itt megjegyezni még egy dolgot ebben a Shoudban. Szeretnénk megjegyezni azokat a problémákat, melyek mélyen nyugtalanítanak néhányótokat... két dolog. Használnunk kell - hogy is mondjam - olyan terminusokat, melyek nem épp megfelelőek, de nincs más emberi szó rá. Ti ezeket a dolgokat "depressziónak " és "aggódásnak" nevezitek. Csatáztatok ezzel, Shaumbra. Nehéz időket éltetek meg vele. Nehéz számunkra még látni is.Az annyira lesúlytó, annyira nehéz. Az a folyamatnak egy természetes része sajnos. De annak nem kell, hogy olyan nehéz legyen.


Van az elemeknek egy kombinációja, mely most zajlik, ami ezt okozza, mert egy részetek haldoklik, és a halál teljes folyamatának van egy depresszió ott bennetek. A Régi ti most változik. Az Új ti sikítozik, szeretne rögzülni. Ez a célok és a szenvedélyek ellentétének egy típusa, mely megjelenhet a Régi ti és az Új ti között. Ez létrehozhat egy olyan dolgot, amit energia megfordításnak tekinthetnénk, ami okozza azt, amit ti depressziónak neveztek. A depresszió nagyon valóságos. Az nagyon mély. Az nagyon nyomasztó, amint tudjátok.


Ebben a depresszióban, ebben a sötétségben, nem vagytok egyedül. Olyan szakértők csoportjával vagytok körülvéve a fátyol felénk eső oldaláról, akik most segítenek fenntartani egy egyensúlyt, segítenek nektek keresztül menni ezen a folyamaton, mely oly nehéz. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy mi tudatában vagyunk ennek. Tudatában vagyunk annak, hogy min mentek keresztül. Ki fogtok jutni annak a másik oldalára. És ti akkorra fogtok kijutni, amíg még mindig itt lesztek a Földön. Nem kell elhagynotok a Földet azért, hogy legyőzzétek vagy megváltoztassátok ezt a dolgot, amit depressziónak hívtok.


Ez egy nehéz kérdés, Shaumbra. És nem tudjátok végig harcolni az utatokat belőle. Oly sokan közületek megpróbáltátok végig ütni az utatokat belőle. Sokan megpróbáltátok táplálni a depressziót közhelyekkel, klisékkel, kis jópofa frázisokkal. És ez sem működött. Az számít, hogy elismeritek a nagyfokú és mély változásokat, melyeken keresztül mentek. Bizonyos értelemben, azt mondjuk nektek, engedjétek meg önmagatoknak, hogy legyetek ennek a depressziónak nevezett dolog végtelen mélységében. Mindent megtesztek, hogy felmászhassatok az oldalaira, hogy megpróbáljatok kikerülni belőle.


Ez arról szól, hogy megengeditek önmagatoknak, hogy teljességgel megtestesüljetek benne. És tudjuk, hogy ez nem az, amit hallani szeretnétek. A depresszió és az aggódás teljes megtestesülésén keresztül el fog jönni egy Új típusú energia és egy Új típusú mozgás. Ezen dolog mély megtestesülésén keresztül, amibe nem szeretnétek olyan mélyen belejutni, el fognak jönni a múltatok, a múlt életeitek, és minden alárendelt valóságotok energiái, melyet valaha teremtettetek. Azok be fognak száguldani. Be fognak száguldani, hogy dolgozzanak veletek, átmozgassanak titeket ezen a depresszión.


Az aggódás most mély sokotok számára, mert érezhetitek a küszöbön álló változást. Érezhetitek, hogy valamit majd ad. De a kérdés az - az a valami bennetek van, vagy valami olyasmi, ami rajtatok kívül van? Éreztek egyfajta aggódást, mert sokkal érzékenyebbek vagytok, mint valaha voltatok. Igen, felnyitottátok az érzékenységeteket, és most mindent éreztek. Érzitek az aggódásokat saját bensőtökből, ÉS a világban körülöttetek. Ez nyomasztó lehet. Az aggódások és mindezen energiák nyomasztóak lehetnek.


Egy másik pontja az Energia Mozgatóvá levésnek az, hogy mindig megfigyelőknek kell lennetek, még a saját depressziótok és a saját aggódásotok megfigyelőjének is. Legyetek annak a megfigyelői. Ti vagytok abban azzal harcolva, megpróbálva megsemmisíteni azt. Néha azt hiszitek, ha abbahagyjátok a munkát, a depresszióval szembeni harcot, az egyszerűen majd átjuttat benneteket rajta. Az segíteni fog egy energiamozgást, de nem juttok túl rajta. Az segíteni fog egy folyamatot, de az nem fog megsemmisíteni titeket.


Shaumbra, azt kell, hogy mondjuk itt is, hogy mindannyiótok számára , akár tapasztaljátok most az aggódásokat és a depressziókat, ti az érzékenységet tapasztaljátok most. Van egy hajlandóság, hogy szeretnétek lezárni, bezárni. Arra kérünk titeket, hogy folytassátok az energiák mozgatását, megengedve magatoknak, hogy megfigyelők legyetek, és ugyanakkor érzékeljetek mindent. Az érzékenységek nyitottak, mert ti kértétek meg őket erre. Minden változik most, mert ti kértétek.


Engedjétek meg ennek a folyamatnak, hogy folytatódjon, de változtassátok meg a jelzőpontját annak, hogyan mérjétek azt, hogy hol vagytok. Olykor úgy tűnik, mintha egy nagy, zavaró energiaforgatag lenne. Ti adtátok magatoknak a tapasztalást és a teljes megértést.


És egy végső pont... nagyon könnyű most beleszólni a drámába. Ez egy jó időtöltést. Az vissza visz benneteket, egy bizonyos értelemben, egy meleg és barátságos helyre a Régi Energiában (néhányan nevetnek). A dráma mindenütt ott van körülöttetek, legalább ismerjétek be, hogy ez az, amit csináltok. Ez az út egy könnyebb visszautat ad a számotokra.


Könnyű beleszólni az összes összeesküvésbe. Nincsenek összeesküvések, Shaumbra, számotokra nincsenek.... hacsak azt nem választjátok. Az összeesküvés, egyébként egyszerűen azt jelenti, hogy összegyűlnek az ötletek, célok és gondolatok, összegyűlnek, hogy legyenek néhányan olyanok, akik összeesküsznek, összeesküsznek arra, hogy összegyűjtik a gondolataikat valamilyen céllal. Néhány összeesküvő azt hiszi, hogy a világot baljós erők akarják uralni... és utána... meg nekik.


Shaumbra, nagyon könnyű beleszólni ezekbe a dolgokba, mert azok eltérítik a figyelmeteket, mert egy energiát hoznak létre, egy Régi Energiát, egy dualisztikus energiát, de az egy olyan energiát hoz létre, mely átmeneti magasságra emel titeket. Ám tudjátok, mi történik később. Szépen lementek. Ez segíteni fog kinyomni a depresszió és aggódás egész problémáját. Nos, ha megpróbáltok visszatérni egy drámához, egy összeesküvéshez, bármiféle drámaenergiákhoz, igen, az egy kicsit jobb közérzetet ad nektek egy kis időre, de utána ki fogja hangsúlyozni a depressziót és az aggódást. Ha szeretnétek azon a játszótéren játszani, az jó. Mi csupán - hogy is mondjam -egy kissé óva intünk titeket.


Könnyű beleszólni a számotokra az áldozatiságba most, nagyon könnyű, mert érzitek más emberek áldozatiságát. Éreztek néhány saját érzést a megelőző áldozatiságaitokból. Könnyű beleszólni és azt mondani: " Tóbiás, én nem vagyok Teremtő. Mindez csupán megtörténik velem." Nos, legyen úgy. De a beismerés, hogy most ti választjátok, hogy áldozat legyetek egy kis ideig, amíg készen nem álltok visszakerülni a Teremtőségbe.


Cauldre azt mondja most nekünk, hogy ma messze bőbeszédűek voltunk. Ez van, amikor Metatron idejön (a közönség nevet).


Nos, mi meg fogjuk kérni a Shaumbra ezen gyönyörűséges csoportját, hogy vegyetek egy mély lélegzetet. Engedjétek meg, hogy áthaladjon rajtatok. Ne ragaszkodjatok semmihez. Áldjátok meg azt az isteniségetekkel amint keresztül halad. És engedjétek meg nekünk, hogy leüljünk erre a biztonságos és tökéletes helyre együtt... nem próbálva meg a dolgokat rögzíteni... még magunkat sem próbáljuk meg rögzíteni... nem próbálva gyógyítani semmit... csak lenni ezen a drága helyen.


A biztonságos hely az, ahol a biológiátok természetes módon meg tudja magát fiatalítani. Az tudja, mit tegyen. Már tudja, mit tegyen. Amikor a biztonságos helyen ültök, az végezni tudja a munkáját. A mentális egyensúly tudja, hogyan egyensúlyozza és tartsa fenn azt... az elmétek... még az érzelmeitek is ebben a biztonságos energiában vannak együtt... az végezheti a munkáját.


Értsétek meg... nem kell semmit sem tennünk. Nem kell semmit sem tennetek. Ez egy természetes folyamat, melyet ti teremtettetek. Az energiamozgás egy természetes folyamat. Nem kell semmit sem tennetek. Csupán ülhettek ezen a biztonságos és megszentelt helyen együtt és mozgattatjátok az energiákat. Nincsen szükségünk drámákra az energiamozgások körül. Nincs szükségünk semmiféle keménységre körülötte. Csupán megengedjük neki, hogy mozogjon.


Shaumbra, megtehetitek ezt bármikor... legyetek a biztonságos energiában... engedjétek meg a testeteknek, hogy megfiatalodjon... engedjétek meg az elméteknek, hogy az egyensúly egy új szintjére leljen... engedjétek meg az isteniségeteknek, hogy idejöjjön az Új játszóteretekre.


És ez így van!


Fordította: Halász Andreavissza az előző lapra