TÓBIÁS ANYAGOK


Megtestesülés Sorozat: "SHOUD 5"

Kérdések és válaszok


Bemutatásra került a Bíbor Körben

2004.december 11.És ez így van, Shaumbra, hogy visszatértünk erre az összejövetelre. El vagyok ragadtatva, hogy hallom a zenéteket és hallom az éneketeket. Amint észre fogjátok venni az energiamozgatás ezen teljesen új fázisával kapcsolatban, amikor felhasználjátok a kreatív energiáitokat és életkifejező energiáitokat bármire, amit tesztek, az oly sokkal nagyobb hatással lesz rá. Amint segítetek megmozgatni az energiákat más birodalmakból önmagatokba és rajtatok keresztül, az fel fogja ébreszteni a saját teremtőképességeteket, a saját teremtő/isteni központotokat. És az segíteni fog nektek kifejezni önmagatokat olyan módokon, amelyeken még csak soha nem is képzelhettétek.


Még egy olyan dolog, mint egy dal eléneklése is oly sok mélységet tartalmaz a hangotokban, és energiát a hangotokban, olyan sokat, mint mikor mi tesszük ezt Cauldréval, amikor beszélünk. Ez nem a szavakról szól, vagy még nem is a hangokról. Ez az energiák megmozgatásáról szól sok különböző rétegen és szinten, mely létrejön, mint a mi kommunikációnk veletek és ami rajtatok keresztül történik. Nos, úgy fogjátok találni, hogy az egyik örömteli haszna az energiamozgatás ezen új foglalkozásának az egy új fajtája annak, hogy kifejezzétek a saját kreativitásotokat, hogy megmozgatjátok a saját energiáitokat.


Nos, Cauldre két dolgot kérdezett tőlünk ezen a napon. Először, az, amikor mi létrehozzuk a kapcsolatunkat, amikor ő csatornázási módba megy, az az-e, hogy mi nem engedjük, hogy a száját szélesre nyissa ( a közönség nevet). Ő elég öntudatos ezzel kapcsolatban. És ő szó szerint azt mondta nekünk, úgy gondolja, hogy emiatt elég hülyén néz ki (többen nevetnek), amikor a szája kevésbé van nyitva. Ma mókázunk vele. És ő azt is kérte, hogy vegyük rövidre a beszélgetésünket, tehát hogy térjünk rögtön a kérdésekre, mivel sokan vannak a mai napon. Nos, kezdjük.


KÉRDÉS AZ 1.SHAUMBRÁTÓL (az Internetről Linda olvassa): Tóbiás, az idegeim darabokban vannak. Az elmém egy köd. A szíven hideggé vált, még a barátaim felé is. Nos, nem vagyok egy jó Shaumbra nagykövet. Úgy érzem, mintha egy üres jégszekrény lennék a Plútón. Azt gondoltam, megtettem a szándékom az öröm behozatalára. Miért nem tudom megtenni?


TÓBIÁS: Valóban... sokat beszéltünk erről a rendszerinti Shoudban, erről az egész dologról, amit depressziónak hívtok. De az más, mint - hogy is mondjam - amin a legtöbb ember most keresztül megy. Néhányan segítséget kerestetek vagy egy hagyományos mentális egészségügyi dolgozó segítségét kértétek ebben a depressziónak nevezett dologban. És amint kitaláltátok,csupán egy kicsi segítség az, amit ők nektek adni tudnak, mert ők nem értik, még ha úgy is tesznek.


De ez egy klasszikus típusú depresszió vagy egy klasszikus típusú - itt a te esetedben - érzés, amit hideggé és távolivá növesztettél. Az csak ennek a folyamatnak a része, amelyen most mégy keresztül, átváltva a Régi Énből az Újba. És újra, amint már korábban mondottuk, sokan vannak a fátyol felénk eső oldalán, akik most nagyon szorosan működnek együtt veletek. Ez arról szól, hogy megengeditek magatoknak, hogy megtestesüljön ez az eléggé kihívást jelentő és nehéz időszak.


Hagyjatok fel azzal, hogy megpróbáltok Régi utakat keresni, hogy azok kihozzanak egy Új szenvedélyt. És ez az igazából, ami most itt történik. A szenvedély egy teljesen Új típusa, amelynek nem tudtok a mélyére hatolni egy hagyományos emberi elmével, az most kezd keresztül jönni. De ti még mindig Régi helyeken próbálkoztok, újra, hogy visszahozzátok a Régi szenvedélyeket vagy Régi érzéseket. Meg próbáltok újra meggyújtani valamit, amit nem lehet újra meggyújtani.


Az a lényeg, hogy ezen keresztül lélegezzétek be az utatokat. És Cauldre itt most megállít bennünket, azt mondván, hogy olykor ez nagyon leegyszerűsítettnek tűnik. És azt mondja, hogy a Saumbra világosabb válaszokat szeretne. Ám ki kell jelentenünk, hogy a légzés, a Most pillanatában való létezés, és az, hogy megengeditek önmagatoknak, hogy érezzétek ezt, ezek a legjobb módok vagy gyógyszerek, amit magatoknak adhattok. Nincs - hogy is mondjam-egy kis varázsszó, és természetesen egy kis boldogságtabletta, ami majd segíteni fog.


Meg kell értenetek, hogy ez része egy nagyon jelentős változási folyamatnak. Nem kellene titoknak lennie, hogy a rendszeretek, az érzelmeitek egy teljes mértékben alapos, egy teljes mértékű átdolgozáson mennek keresztül. Ennek a másik végével álltok elő a csodálatos Új szenvedélyekkel és Új meglátásokkal. Ez arról szól, hogy engedjétek meg ennek a változási folyamatnak, hogy megtörténjen. Köszönöm ezt a kérdést sok Shaumbra nevében.


KÉRDÉS A 2. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Szia, Tóbiás. Egy különleges ember érkezett az életembe. És megveregettem a saját hátamat ennek a nagyszerű lehetőségnek a megteremtéséért. És az ellenállhatatlanul fájdalmas volt, amikor megértettem, hogy az nem volt egy nagyszerű lehetőség. És szeretnék jobbat teremteni. És valójában nem tudom, hogyan. Szükségem van arra, hogy jobbat teremtsek. És oly sokunk szeretné ezt. Tudnál segíteni nekem?


TÓBIÁS: Valóban... a teremtésed először önmagadnak, kell hogy szóljon.... először önmagadnak. És oly sok Shaumbra próbálkozik azzal, hogy teremt és behoz másokat abba a teremtésbe. Tisztelnetek kell és tekintettel kell lennetek a tényre, hogy nekik lehet, hogy másfajta tervük van önmaguk számára. Lehetséges, hogy nekik egy másik teremtő ösvényük van önmaguk számára.


És olykor nem megfelelő - a legtöbbször nem jó - ha megpróbáltok teremteni másik Teremtő kiterjedésében... értsétek meg. Most, itt megengedted magadnak, megteremtve, hogy egy Régi kapcsolatot hozz vissza be magadnak. Te voltál az, bizonyos értelemben, aki behívta azt az energiát vissza, de amikor megértetted az energiát, hogy ő egy másik helyen van, mint ahol te voltál, az nem valósult meg. És utána idejössz, hogy kételkedj a saját Teremtői képességeidben.


Teremts magadnak először. Néha az önmagadnak való teremtés azt jelenti, hogy nincs kapcsolat... értsd meg... mert egy kapcsolatban többé nem magadnak vagy. Egy kapcsolatban valaki másnak az energiájában húzódsz. És - hogy is mondjam - és nagyon kevés az, ami összeegyeztethető a Shaumbra energiával most. Teremtsd a kapcsolatot önmagad számára először. Ez annyira fontos. És tudjuk, hogy a szívet megosztani mással, ez egy áldott és megszentelt része az életednek. De fontos, hogy először teremtsd meg azt a kapcsolatot önmagadon belül. Utána az egész fogalmad, egész új megértésed a másokkal való kapcsolataidról meg fog változni.


De ez egy Régi kapcsolat volt, mely lényegében megfelelő volt egy rövid ideig. Ám az nem működött volna hosszabb távon. Tehát, majdhogynem azt mondhatod, hogy azt teremtetted, hogy lezárod azt, mielőtt túl beburkolózott volna önmagába.


SHAUMBRA 2: Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm.


KÉRDÉS A 3.SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Honnan tudhatnám, hogy vajon tényleg az én spirituális utamon vagyok-e, amikor jelenleg nem vonzódom a mostani pozíciómhoz. És nem érzek vonzódást semmi máshoz sem ebben a pillanatban. És hogy fér ez össze velem most, hogy nem rögzítjük az energiát többé? Méltányolnám, ha megvilágítanád ezt.


TÓBIÁS: Valóban... amint az utóbbi időben mondottuk a Shaumbráknak, el fogtok jutni egy pontra, amikor szétválasztottnak és szenvtelennek érzitek magatokat mindennel szemben, ami Régi, és az Új még nem jött be. Oly sokan közületek szó szerint megengeditek magatoknak - hogy is mondjam - hogy újra összekapcsolódjatok ezzel "a mezőnek" nevezett dologgal, minden energia forrásával. Az újrakapcsolódás ezen folyamatában érezni fogtok egy olyan tapasztalást - a szenvedély ezen elvesztését, a lelkesedés vagy izgalom elvesztését - mert ti valóban teljesen újraindítjátok az egész rendszereteket.


Az élet és a működés egy teljesen Új módjába mozdultok el. Ennek következtében meg fogtok olyan dolgokat tapasztalni, mint a depresszió és az aggódás, melyről beszéltünk korábban. És ez annak egy természetes eredménye, hogy újrakapcsolódtok "a mezőre". És érezni fogjátok a szenvedély elvesztését... a szenvedélyét a munkátok iránt... a szenvedélyeteket a családotok iránt... és talán még az önmagatok iránti szenvedélyt is.


De nem ti adtatok önmagatoknak.... ténylegesen nem ti kértétek ezt az egész változási folyamatot, hogy megtörténjen? Nem ti kértétek " a mezőhöz" és még a saját isteniségetekhez való újrakapcsolódás ezen időszakát? Testesítsétek meg a folyamatot ahelyett, hogy harcolnátok vele. Kérdezzétek meg a folyamatot, melyen keresztül mentek most, hogy az miért van ott? Az nem egy leckéről szól, hanem egy erőteljes energiáról, egy változó erőteljes energiáról.


Azt mondhatjuk a Shaumbrával közelről folytatott munka kapcsán, hogy az csupán a folyamat része, mely egy viszonylag rövid időszakra jelenik meg. Lélegezzétek azt keresztül. Testesítsétek meg azt. Ne próbáljatok meg elmenekülni belőle. Értsétek meg, miért van az ott. Köszönöm.


KÉRDÉS A 4. SHAUMBRÁTÓL ( egy férfi van a mikrofonnál): Törődni fogok magammal itt. Áldások, drága Tóbiás, áldások. Kicsit ideges vagyok, és csak azért, mert nehéz megengednem önmagamnak, hogy az legyek, aki igazán vagyok. Szeretném, ha tudnád, hogy a havi látogatások óta sok örömet és hálát érzek. Tovább haladok a kérdésemmel, mielőtt lehorgonyoznék ( néhányan nevetnek). Az én véleményem, amint tudod, hogy kétezer évvel ezelőtt ott sétáltam Yeshuával. És van egy olyan is, hogy az előző életemben veled is sétáltam, Tóbiás, vagy lófráltunk, ha úgy tetszik. Miféle egyén voltam én... mit tudsz mondani a kapcsolatunkról? Együtt borozgattunk ( többen nevetnek)? Őrült voltam (többen nevetnek)? Én... vajon én voltam... te te voltál vajon? És ha még a nevemet is megmondanád - mert nem tudok visszaemlékezni - az nagyon klassz lenne ( többen nevetnek).


TÓBIÁS: Valóban... együtt lógtunk. És a fontosabb időszakok nem a Földön voltak, hanem azok között, a létidők közti időszakok voltak a fontosabbak, amikor te visszajöttél ide, másokkal dolgozva és velem, Tóbiással... jóllehet nem vagyok sokat említve ezen a néven a mi oldalunkon.


De a munka nagyon hathatós, amikor te visszatérsz ide. Oly sok beszélgetés folyik arról, mit is tanulsz most a Földön és arról a módról, ahogyan a Föld változik és növekszik. És mi nagyon figyelmesen hallgatunk. És - hogy is mondjam - sok munkát végzel - hogy is mondjam - a nem - fizikai, nem-emberi típusú energiaformákkal, amelyek-ezt egy kicsit meg kellene magyarázni - most a valóságokba születtek le. Az entitások ezen típusai nem léteznek most egy valóságban. És most születnek a valóságokba. Sokat dolgozol azzal. És ez az, amit igazán most veled kapcsolatban hangsúlyozok.


A tényleges emberi életekben nem ismertelek téged személyként abban a létidőben én, mint Tóbiás. De a későbbi létidőmben, amikor bebörtönöztek, téged is bezártak egy rövid időre ( többen nevetnek) az egyik cellába, elég közel az enyémhez. És érdekes, hogy azt mondjam, soha nem láttam az arcodat, de sokat beszélgettünk oda és vissza. Beszélgettünk a borozgatásról (többen nevetnek), ám valójában soha nem tudtunk együtt borozni. Beszélgettünk az élet oly sok bölcseletéről.


És elég hosszan beszélgettünk a zsidó vallásról. Sokat beszélgettünk a zsidókról. És volt néhány - hogy is mondjam - érdekes nézőpontod abban az időben. Úgy érezted, hogy a zsidó vallás - hogy is mondjam - nagyon megragadt, nagyon régi. És ez szemben állt az én saját gondolkodásommal és véleményemmel akkor. És volt néhány heves és élénk vitánk ezzel kapcsolatban.


És - hogy is mondjam - a csúfneved, amit a bebörtönzésed ideje alatt adtam neked, Saul volt. És ez valahogy egy egyéni vicc volt, mely azt takarta, hogy több mindent felszedegettél Saullal kapcsolatban a Bibliában, amikor olvastad. És jó látni téged. ( többen nevetnek).


SHAUMBRA 4: Nekem is jó látni téged. Köszönöm.


KÉRDÉS AZ 5. SHAUMBRÁTÓL ( az Internetről olvassa Linda): Helló, egy meglehetősen sürgős kéréssel fordulok hozzád útmutatásért, Tóbiás. Néhány nappal ezelőtt fogadtam egy telefonhívást egy Shaumbratársamtól, aki elmondott nekem egy üzenetet, melyet egy pár más Shaumbrán keresztül fogadott ezen a területen, akik csatornáznak. Egy nagy földrengésre figyelmeztettek bennünket, ami a Keleti -part felé közelít ebben a hónapban, decemberben, amelyben olyan szétszakadások lehetnek, hogy nekünk kötni kellene biztosítást földrengésre az otthonunkra - az hihetetlenül drága, egyébként is itt - és raktározzunk el ételt és vizet két hétre személyenként... stb... stb. A Shaumbra, aki felhívott, hogy informáljon engem, az információ hatására úgy döntött, hogy azonnal a piacra dobja az öröklakását. Keresett egy szobát, hogy azt kibérelje időközben, és úgy tervezte, hogy áttelepszik az ország másik részébe. Annyira könnyű bepánikolni. Van valamiféle megerősítése, vagy jobb ötlete Tóbiásnak, talán egy lehetséges időpontja ennek a földrengésnek? És melyik elmozdulás tesz majd ezt? És köszönöm.


TÓBIÁS: Ó, istenem! ( a közönség nevet) Nos, nézzük meg az emögött húzódó összes energiát, mert ami - sok - sok szint van itt - ami itt látható most, az a földrengés ezen típusának egy olyan lehetősége, amiről beszéltél. És abba-ebbe a lehetőségbe, ebbe az egyedi rétegbe - azok kapcsolódtak bele, akik olvassák és érzik az energiákat. És ők teljesen pontosak - van egy lehetőség, de ez csak egyetlen szint.


Nos, van itt egy fontos lecke minden Shaumbra számára. Ez egy réteg, és ez egy olyan réteg, mely az érdeklődést és a drámát vonzza, mert az kiemelkedik más szintektől,bizonyos értelemben. De az egyetlen réteg. Vannak más szintek is.


Hadd beszéljünk egy másik szintről, mely nem annyira érdekes, és nem annyira szórakoztató, és nem oly dinamikus. Az embereknek nem kell elköltözniük és eladniuk a házat és ehhez hasonló más dolgokat tenniük. Ez a szint az, hogy van a Shaumbráknak egy csoportja, akik együtt ülnek, összegyűlnek világszerte december 11 -én és végeznek egy kis lélegzést és csinálnak egy kis energiamozgatást a Minden Ami Van kedvéért, az egész Föld kedvéért és az egész emberi tudatosság kedvéért. És az energiák ezen mozgatásán keresztül nem kell, hogy megtörténjen ez a hatalmas földrengés és ez a hatalmas pusztítás a Keleti -part területén... talán, Shaumbra, egy másik oka is van annak, amiért mi Cauldrével és Lindával Kalifornia központjába megyünk egy hónap múlva ( a közönség nevet) egy kis energiamozgatásra.


Igen, lesznek rengések és lesznek morajlások a földben. De nem kellenek, hogy legyenek. És ez nem csupán az egyetlen lehetőség. Ráirányítva a figyelmet erre a nagy - hogy is mondjam-erre a nagy kataszrófára, ennek köszönhető részben az tény, hogy van egy belekapcsolódás az atlantiszi időszakba. Van egy érzet az energiával kapcsolatban abból az időből. Az csupán egyetlen szintnek az olvasása. Ám nem kell, hogy megtörténjen azon a módon.


Amikor bárki közületek kint van a birodalmakban, amikor felnyissátok a tudatosságotokat, és amikor - akár csatornáztok, akár adjátok az olvasmányokat - amikor magatoknak adjátok és a hallgatóknak minden réteg és minden szint ellenőrzésének hasznát, majd vessetek egy pillantást arra, mit is képviselnek azok, és a lehetőségekre ezek szempontjából. Igen, lesznek rengések Kalifornia ezen területén, főleg a déli területet említettük itt. De lesznek rengések. Ám nem kell, hogy emberéleteket követeljenek. Nem kell, hogy kataszrófálisak legyenek.


És több, mint bármi, Shaumbra, nem kell, hogy drámába keveredjetek. Bármikor, bármikor meg tudjátok teremteni a biztonságos helyet, a biztonságos energiát önmagatok számára, és ott tudtok lenni. Bármikor és minden időben a biztonságos energiában vagytok. Tehát, köszönöm, hogy felhoztad ezt a kérdést, mert az sok Shaumbrának szól. És emlékeztetünk benneteket - az nem tesz senkit jóvá vagy rosszá. Mi egyszerűen csak azt mondjuk - nézzetek meg minden réteget és szintet, ami itt jelen van. És nem, és mi nem fogunk adni egy különleges dátumot.


LINDA: Köszönet, hogy hagytad Geoffnek és nekem, hogy kacérkodjunk a drámával az utazásunkon. Értékelem ( a közönség nevet).


TÓBIÁS: És észreveszed, hogy amikor mostanság Japánba mentetek, a workshopotok végén volt egy nagy, nagy földrengés a sziget északi végén. És nagyon, nagyon kis vámot szedett emberi életekből. Volt egy lehetőség arra is, hogy szétszakítsa a nagyobb városokat. Volt egy lehetősége annak is, hogy nagy számú sérülés legyen. De volt a Shaumbráknak egy csoportja, akik összegyűltek, akik segítettek megmozgatni egy kis energiát, és egy bizonyos hatást tettek a kimenetelre.


LINDA: Köszönöm neked, Tóbiás. Volt egy a Richter skála szerinti 7.1-es vagy 2-es vagy 3-as komoly rengés. Nagyon köszönjük. Jó volt (többen nevetnek).


KÉRDÉS A 6. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Drága Tóbiás és minden barátod odafenn, vagy körülöttünk, valójában bennünk. Leírtam ezt, mert érzem, hogy ti mindannyian és én hosszú utat tettünk meg az energia birtoklásától a testünkben, többé nem tudom feltartóztatni az energiát. És most képes vagyok jelen lenni a testemben és jelen lenni veletek, amint ezt teszem. Nos, ez az első... köszönet ezért. És azt is érzem, hogy azt teszitek... lehet, hogy az ellenkező irányba megyek, de a sok éve tartó depresszióm valójában most el kezd távozni. És most el kezdtem jobban jelen lenni. De a kérdés az: a mi általános iskolarendszerünknek - ami a Régi Energiában van, és különösen ahol én dolgozom, ami egy általános Montessori iskola - mi teljesen a túlélés anyagi drámájában vagyunk. A személyzet teljes összeesküvésben. És olyan egyszerű azon dráma részesévé válni. Nos, mint Energia Mozgató, más mikor lélegzem és észreveszem, hogy a jelzőpontok elmozdultak, hogyan tudnék megállni és rögzíteni az oktatás jövőjét a gyerekeink számára?


TÓBIÁS: Valóban... mint Energia Mozgatónak, itt az ideje, hogy megmozgasd az energiádat abból az iskolából, amelyben most vagy. Ez nagyon - hogy is mondjam-egy dinamikában alapul, ami végül nem fog megfelelni neked. És van a dolgoknak egy sorozata, ami körülötted történik, mely arra bátorítana, hogy dolgozz más Shaumbrákkal és teremtsétek meg a saját Új iskolátokat. A Montessori energia - hogy is mondjam - csodálatos és megfelelő, de van egy Új alkalmasság, mely bejön. Nos, itt az ideje, hogy elkezdd, Shaumbra, a fiataljaid számára.


SHAUMBRA 6: Ez Argentínában vagy Amerikában lesz?


TÓBIÁS: És mindenütt.


SHAUMBRA 6: Köszönöm.


KÉRDÉS A 7. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Tóbiás, egyre több és több fizikai fájdalmat tapasztalok. És nem számít, mit teszek, nem tudom elengedni azt. Kaptam rendszeres masszírozást és hátgerinc kezelést. Lélegzem, sok tiszta vizet iszom, kiegészítőket szedek, elengedek, kreatív munkában dolgozom, stb., stb. A fájdalom

nem tágít. Depressziót, aggódást tapasztalok. Nagyon átélő típus vagyok, és... Azt hiszem, te elveszed.


TÓBIÁS: Valóban... te egy nagyon érzékeny és átérző személy vagy. És ami most történik itt az az, hogy te szó szerint imádod az energiarögzítőként végzett munkádat. És ez hat most a te fizikai testedre. A fizikai tested alapjában azért sikoltoz hozzád, mert azt szeretné, ha túljutna rajta. Azt szeretné, ha abbahagynád az energiák rögzítését.


Azt szeretnénk, ha fognál és írnál egy listát arról, amit látunk - mi most viccelődünk magunk között - de látjuk, hogy legalább egy tucat vagy még több nagyobb dolog van, amire te most energiát rögzítesz. És ezek a dolgok az életedben most ott vannak körülötted. Ezek az emberek és ezek a helyzetek, amik még nem számítanak múlt életbeli dolgoknak sem. Te az energiák tucatjait rögzíted most. Írd le ezeket egy darab papírra. És ha helyénvaló, adj magadnak engedélyt, hogy elengedd ezeket. Tépd szét a papírt. Dobd a tűzbe. Engedd el. De te most rögzíted az energiát, és az kimeríti a testedet. Köszönjük.


SHAUMBRA 7: Köszönöm.


KÉRDÉS A 8. SHAUMBRÁTÓL ( egy nő van a mikrofonnál): Helló, Tóbiás. Azt szeretném mondani, hogy elnézést kérek minden olyan alkalomért, amikor nem szépeket mondtam rólad, mikor mérges voltam (a közönség nevet), és ez sokszor előfordult.


TÓBIÁS: Azt kell, hogy mondjam, nekem is volt hozzád egy-két szép szavam (még többen nevetnek).


SHAUMBRA 8: Elnézésed kérem ezért. És bárcsak lett volna egy kis jegyzetem a drámával kapcsolatban, mielőtt éttermet nyitottam volna, mert nincs mód arra, hogy az ember kijusson a drámából. De kíváncsi vagyok rá, vajon tudnál-e tanácsot adni arra nézve, hogy miért az a helyzet a partneremmel, ami és... amikor az álomról beszélgetek az új dolgokkal kapcsolatban, folyton azt hiszem, lehet, hogy egy másik üzletbe kellene fognom. És az alternatív fűtőanyagokat használna, de nem olyanokat, melyről te beszélsz. És azon tűnődöm, vajon tudnál-e nekem egy kis tanácsot adni ezzel kapcsolatban.


TÓBIÁS: Valóban... mi már egyeztettük a partnereddel előzőleg, hogy felteszed a kérdésed a teljes és nyitott közzététel alkalmassága miatt, mert sokszor nem tudunk válaszolni a kérdésekre, ha a másik nem akar részt venni. De valóban, ő akar. És ez egy érdekes dinamika.


Ti ketten, amint tudod, sok -sok csodálatos létidőt töltöttetek együtt olyan helyzetekben, amikor ti mélyen szerelmesek voltatok, amikor nagyon közeli, közeli társak voltatok oly sokféle módon. Ti mindketten egyfajta érdekes ígéretet tettetek önmagatoknak, hogy ebben a létidőben nem folytatjátok azt. Éreztétek, hogy az mindkettőtöket visszatart, mindkettőtök energiáját. Nos, alapjában nektek volt egy megegyezésetek, hogy ebben a létidőben nem számít, mi történik és majd ti - hogy is mondjam - utálni fogjátok egymást ( néhányan nevetnek a közönségből).


SHAUMBRA 8: Túl késő. Úgy értem... mi most ott tartunk ( többen nevetnek).


TÓBIÁS: Valóban... valóban... egy csodálatos dolog ( többen nevetnek).


SHAUMBRA 8: Igen, gyere és legyél az én cipőmben egyszer.


TÓBIÁS: Te most teljesíted be a saját teremtésed és az ő teremtését, mert tudtad, túl könnyű lenne újra együtt lenni. De túl sok munka volt, amit neked személyesen kellett végezned ebben a létidőben. Tehát - hogy is mondjam - noha...


SHAUMBRA 8: Nos, ki megy majd a másikhoz?


TÓBIÁS: … noha ebben az emberi kondícióban vagytok, megtaláltátok az utatokat egymáshoz, még akkor is, ha azt mondod, hogy nem. És ezen emberi körülmények között egy romantikus helyzetben találtad magadat, még akkor is, ha azt mondod, hogy nem. És utána, mikor ez a romantikus helyzet - hogy is mondjam - feloldódott, megpróbáltál visszasompolyogni és elindítani egy üzletet és partnerekké válni együtt. És te tudtad, hogy ez nem működik ( többen nevetnek).


SHAUMBRA 8: Igen, dráma.


TÓBIÁS: Nos, nem, ez egyáltalán nem dráma. Ez egy mély és igazi belső szeretetről szól. És ez arról a fogadalomról szól, melyet a legnagyobb szeretettel tettetek egymás iránt, hogy hagyjátok a másikat elmenni legalább egy létidőben. Nos, közbevetetted mindezen dinamikákat, amelyek megakadályoznának, ha megpróbálnátok visszatérni egymáshoz.


Nos, el kell döntened-el fogsz-e ettől távolodni? És ez még mindig az, amit szeretnél? Ez az a fogadalom, amit még mindig fontosnak tartasz? Tudnátok-e együtt lenni egy új módon, ami nem szükségképpen foglal magában egy Régi Energiájú románcot? El tudnátok mozdulni a lehetőség következő szintjére, amit beállítottál, hogy alapjában azt mondtad: " Rendben, ha mi visszatalálunk önmagunkhoz együtt, újra fogjuk teremteni ezt egy új módon. Újra fogjuk teremteni, hogy két ember, aki ezt a fogadalmat teszi, ne legyen itt, megtegyen mindent, hogy megpróbáljon nem itt lenni, ez a két ember együtt lehet egy teljesen új módon." És nem szükségszerűen értünk alatta romantikus történetet. Meg tudod - hogy is mondjam - fogni ezt az üzletet, amid van és az összes személyes benne lévő problémáddal együtt, és ami kettőtök között van, és meg tudod engedni , hogy kifejlődjön? Ez egy óriási lépés. És ő tudni fogja, miről beszélünk mi most. Még beszélgethetsz is vele erről az őrültségről, amelyben vagy.


SHAUMBRA 8: Már tudja.


TÓBIÁS: Tudjuk. Ez az, amiért arra kért bennünket, hogy alapvetően legyünk nyitottak erre. De el tudnál menni néhány olyan kelepce mellett, mely egy Régi Energiájú kapcsolat kelepcéje az Újba, ami nem szükségképpen kell, hogy magában foglaljon románcot, vagy fizikai szexet, vagy bármi ilyesmit? De meg tudnád találni a kettőtök közötti kifejeződést ezen az üzleten keresztül?


SHAUMBRA 8: Talán egy közvetítő segítségével. Gondolod, hogy egy közvetítő...


TÓBIÁS: Nem közvetítő. Egy közvetítő nem lenne megfelelő itt. Szeretnéd, ha megváltoznának az energiák és az előrelépésekkel mindkettőtök viselkedésében, ennek meg van a lehetősége, hogy megtegyétek. Vagy talán... talán, a legjobb mindkettőtök számára, ha ez a kapcsolat feloszlana, és te mennél a saját utadon és ő menne az övén. És - hogy is mondjam - talán ez új ajtókat fog felnyitni a számodra is. De mi látjuk itt, mint a lehetőségek legmagasabb szintjét, amit mindketten kidolgoztatok... hogy túljuttok mindezeken és kifejlesztetek egy új és egészséges kapcsolatot. Igen, vannak jogi, anyagi és érzelmi problémák, melyek nagyon mélyek és nagyon sűrűek. És fogok... van itt valami, ami nincs megengedve nekünk, hogy a nyilvánosság előtt beszéljünk róla. Beszélgetni fogunk veled utána róla, valami, ami lehet, hogy elő fogja mozdítani a teljes folyamatot ebben.


SHAUMBRA 8: Oké, köszönöm.


TÓBIÁS: Értsd meg, hogy te vagy ennek a Teremtője. Ez egy csodálatos történet kettőtök között.


SHAUMBRA 8: Olyan, mint egy őrültség teremtője... képzeld el... ejha!


TÓBIÁS: Nem, valóban, az őrültség az a fogadalom volt az első helyen, hogy nem együtt jöttök vissza erre a létidőre. Ez volt az őrültség.


SHAUMBRA 8: Hogy történt ez? Oké, nos, nagyon köszönöm, Tóbiás.


TÓBIÁS:Valóban.


LINDA: Közelednénk ennek a résznek a végéhez, de van-e még kérdés?


TÓBIÁS: Néhány.


LINDA: Ó!

KÉRDÉS A 9. SHAUMBRÁTÓL ( férfi van a mikrofonnál): Üdvözöllek, Tóbiás, csak azt szeretném elmondani neked, mennyire mély változások voltak az elmúlt négy év óta, mióta Bíbor Tanáccsal és Körrel dolgozom. És ma el fogok játszani néhány dalt, amit az elmúlt húsz/huszonöt évben írtam és meg fogom osztani a Bíbor Tanács előtti utazásomat és az alattit. És van egy kérdésem. Volt egy tanárom húsz évvel ezelőtt, aki mélységes hatással volt az életemre. És betegen végezte Thaiföldön, és elvesztettem a nyomát. Nagyon visszavonulttá és magányossá vált. A neve Lewis (Louis?) Gitner. és kíváncsi vagyok, vajon ő még mindig a fátyol innenső oldalán van, vagy a fátyol felétek eső oldalán?


TÓBIÁS: Ő most velünk van, történetesen most itt van veled. És - hogy is mondjam - neki bele kellett mennie az - most mi beszélgetünk vele-elhagyatottság ezen periódusába itt. És oly sok minden volt, amit ő szeretett volna megváltoztatni a saját életében. De - hogy is mondjam - most azt mondja nekünk, hogy az energiái nagyon közel vannak hozzád, hogy neked el kellene döntened, hogy létrehozol-e egy együttműködést néhány új zenére.


SHAUMBRA 9: Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban... és az nem volt egy nehéz és nyomasztó halál. Az egy gyors átkelés volt.


KÉRDÉS A 10. SHAUMBRÁTÓL ( egy nő áll a mikrofonnál): Tóbiás, teljesen készen állok egy széles bőségre az életemben, mindamellett, úgy tűnik, beleragadok a Régi Energiába, amikor az elérkezik a bőséghez. Mi az, ami blokkolja a bőséget, a jólét áramlását az életemben most?


TÓBIÁS: Ebben az esetben ez különböző dolog. Az egy hit egy korlátozott - hogy is mondjam - korlátozott hitrendszerben, melyben a bőség korlátozott. És itt - hogy is mondjam-egy kicsit személyeskedni fogunk veled. De ez arról az ingadozásról is szól a te részedről azzal kapcsolatban, vajon te valóban akarsz-e itt maradni, vajon tényleg akarod-e élvezni az életet. Vannak időszakok, amikor vissza szeretnél jönni ide. Nehéz a bőségnek belépni, amikor nem vagy biztos benne, tényleg akarsz-e élni.


A bőség ezen dolga, tudjuk, nagyon nehéz. Beszéltünk már erről jó hosszan San Diego ezen helyén. És jó lenne, meghallgatni ezt. De ez egy nagyon, nagyon egyszerű energia. Az emberek blokkokat teremtenek köré.


A tiéd egy valahogy mélyen ülő hitrendszer, hogy az korlátozva VAN a SZÁMODRA... hogy nincsenek forrásaid vagy tudásod, hogy azt behozd. Nos, azt fogjuk mondani neked-egyszerűen, teljességgel adj magadnak engedélyt, hogy az hadd menjen. Értsd meg, hogy az talán néhány változást fog előidézni az életedben, amikor ezt teszed... változásokat a munkával kapcsolatos helyzetedben, különösen... áthelyezve téged egy másfajta munkahelyi környezetbe, amely meg fogja engedni azt. Te szó szerint odahelyezted magadat egy korlátolt vagy limitált munkahelyi környezetbe most, elhitted, hogy ez az, ahol lenned kellene. Nos, ez a változás valószínűleg behoz valamit a munkádba és talán még egy másfajta mozgást is. Arra kérünk téged, ne átkozz bennünket, amikor ezek a változások megtörténnek. Azok részei az egész folyamatnak.


És mi fel fogjuk használni a kérdésed kínálta lehetőséget, hogy bátorítsuk a Shaumbrákat, hogy kapcsoljátok össze a forrásaitokat. Nagyon nehéz olykor - hogy is mondjam-egy Régi Energiájú helyzetben dolgozni és rávenni a bőség ezen áramlását, hogy idejöjjön, mert ti most ellenkezően dolgoztok - vagy éppen azzal - oly sok Régi Energiájú hitrendszerrel. Amikor Shaumbra dolgozik Shaumbrával, és Új lehetőségeket és alkalmakat fedezel fel, ki fogod találni először, hogy oly sokkal több tehetséges emberrel van dolgod, mint ahogy gondoltad, hogy nem kell másvalaki számára ténykedned. Ez egy kulcspont - hogy te megteremtheted a saját nagyszerű lehetőségedet. Amint mások számára munkálkodsz, nehéz igazán befogadni azt a bőségmennyiséget, melyre jogosult vagy. Köszönöm.


SHAUMBRA 10: Ez a munka eljön hozzám... ez olyasvalami, amit magam is meg tudok csinálni nem mások számára teszek... mert az az én szenvedélyem?


TÓBIÁS: Az kihívásra fog szólítani téged abban az értelemben, melyet gondolsz talán, hogy azt hiszed esetleg, nincsenek eszközeid, hogy megtedd ezt. De ez a változás, melyről most beszélünk, igen, az magával hozza a tiédet. És az kihívásra fog szólítani téged először sok szinten, megtudván, vajon meg tudod-e tenni. És ez egy kitűnő időszak arra, hogy megmozgasd az energiákat és engedd az energiának, hogy be tudjon jönni és azonnal kezdjen is munkához a számodra.


SHAUMBRA 10: Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm... de az egy kicsit ki fog venni téged a kényelmi zónádból egy kis időre (néhányan nevetnek).


KÉRDÉS A 11.SHAUMBRÁTÓL ( egy nő van a mikrofonnál): Szia, Tóbiás, köszönöm, hogy itt vagy. Két kérdésem van, kérlek. Az egyik -azt gondolom, szükségem van egy kis megerősítésre. Egy nagyon különleges helyzetben érzem magam a pénzügyi területen. És én szeretném, ha te tudnál mondani valamit nekem ezzel kapcsolatban, és hogy mi a fontos számomra ennél a pontnál. És van egy másik kérdés a pillanatban való maradásról. Mi teszi azt oly nehézzé, abba beleérezni? A lélegzés... nehéz... és mennél inkább szeretnék benne maradni.... annál jobban taszítom magam kifelé belőle.


TÓBIÁS: Valóban... nézzük meg, mi is "a pillanat.” Nézzük meg, hogyan határozzuk meg azt, és hogyan jelöljük. A Bíbor Tanácsban mi "a pillanatról" és "a kiterjedt pillanatról" beszélünk. A kiterjesztett pillanat lehetővé teszi a számunkra, hogy teljességgel jelen legyünk itt és most, tudván, hogy ti ebben a teremben vagytok, tudván, hogy ti ebben a testben vagytok. De az lehetővé teszi azt is nektek, hogy kiterjedjetek más birodalmakba és érezzétek és legyetek tudatában sok más dolognak körülöttetek.


Nos, egy kicsit nyugtalanító lehet, amikor elkezdtek kiterjedni, amit te is tettél. Te is csodálatosan és gondosan tetted. De attól majd lehet, hogy azt gondoljátok, hogy kívül kerültetek a tényleges pillanatból. Az mind együtt lehet. Ti lehettek ebben a testben is, és ezen a helyen, és a kiterjedt helyen. És ez azt jelenti, hogy lehet egy olyan érzékelő felfogásod, ami körülölel mindent, mindent.


Nos, most egy kicsit nehézkesen vagy itt. És meg tudjuk érteni a dinamikáját, hogy miért,de azt szeretnénk mondani, hogy fontosabb a számodra, hogy engedd magadat kiterjeszteni ezekbe a más birodalmakba. És annyira keményen próbálod megtartani az irányt itt. Jól csináltad. Nos, nyílj fel ezeknek a más birodalmaknak.


A változások óriási mennyisége zajlik most az életedben, amint tudod, változás, melyekre te adtál engedélyt önmagadnak, hogy megtedd. És minden úgy tűnik, mintha felbolydult volna. Minden úgy tűnik, mintha egy olyan állapotban lenne, ahol a Régi Energiakészlet el lenne vágva és téged nagyon bizonytalanná tesz azzal kapcsolatban, hogy mit fogsz tenni következőleg és hol fogd azt megtenni. Ez mind egy nagyon is helyén való folyamat. Te megadtál önmagadnak minden választ erre.


Tisztelnünk kell egy kicsit - hogy is mondjam - azt, ahogyan mi itt beszélünk. Nem próbálunk meg semmiféle jóslatokba bocsátkozni. Arra fogunk kérni téged - van most egy kis megbeszélés itt köztünk - arra fogunk kérni téged, hogy tegyél valamit meg itt. Bíznod kell majd önmagadban egy kicsit, mert vannak bizonyos dolgok, melyhez nem kaptunk engedélyt, hogy beszéljünk róluk, tehát ez arról, szól, hogy adj magadnak engedélyt, hogy keresztül menj ezeken a változásokon, melyekben vagy. Jobban bízz magadban. Értsd meg, már odaadtad magadnak a megoldást. És ez minden, amit mondhatunk most. Beszélni fogunk veled majd egy kicsit később.


SHAUMBRA 11: Köszönöm.


TÓBIÁS: Még egyet kérünk.


LINDA: Cauldre is egyetért vele?


TÓBIÁS : Valóban.


LINDA: Oké.


KÉRDÉS A 12: SHAUMBRÁTÓL ( egy nő áll a mikrofonnál): Szia, Tóbiás. Az én kérdésem a tizenhét éves lányomra vonatkozik, aki úgy tűnik, hogy egy nagyon nehéz ösvényt választott ebben az életben. Egy daganat növekedett az agyában több éve. Az most elment, eltűnt. De hatott sok más aspektusban az életében... fizikailag... személyiségben... és ilyen dolgokban. És csak azt szeretném tudni, hogy adnál-e nekem némi rálátást, miért választotta ő ezt, és ki ő valójában, ő vajon Shaumbra-e?


TÓBIÁS : Valóban... sok ember nagyon nehéz tapasztalást vesz fel, hogy keresztül menjen rajtuk az életben , mint a tanulás, kiterjedés és növekedés egy útján, mint az önmaguknak adandó tapasztalás útján, melyen különböző dolgok széles skáláját kezelik. Olykor ez karmán alapszik. És néha szigorúan a tapasztaláson alapul, amikor az ilyen dolgokat akarják megtapasztalni, mint a daganat vagy valamit, amelyet hátrányos helyzetnek tekintenétek. Azt örömteljesen - az ő esetében különösen - örömteljesen és boldogan fogadják el és hozzák be.


Nos, az azért van, hogy megértsd és tiszteld ezt úgy, ahogy van, tiszteld azt teljességgel. És amíg az emberi részednek nehézségei vannak olykor - és az anyai résznek, aki nagyon szereti ezt a lényt, nehézségei vannak - engedd magadnak, hogy behozd és ott legyél könyörülettel. Engedd magadnak, hogy megtestesítsd Quan Yin energiáit teljes könyörületben, és látni fogod az egész történetet önmagad számára. Látni fogod, mennyire inkább áldás ez, és nem átok. Látni fogod, mennyire gyönyörű dolog is ez, nincs benne semmi ronda. És látni fogod , hogy az emberek valóban Teremtők. Néha azt hiszed, hogy ezek a dolgok az irányításodon kívül történnek, de ez azért van, mert te vagy mindezen dolgoknak a Teremtője.


Ő Shaumbra abból a nézőpontból, hogy megengedi önmagának, hogy keresztül menjen a felemelkedési folyamaton, megengedi magának, hogy integrálja az istenit még itt a Földön... nos, abban a tekintetben, igen. Szeretnénk figyelmeztetni, azt mondván, hogy a Shaumbra nem egy cím, melyet adunk. Nem kell, hogy legyen egy cédulátok. És nem kell természetesen fizetni semmiféle járandóságot. De, a Shaumbra az emberek egy csoportja ,akik most keresztül mennek ezen az egész integrációs folyamaton amíg itt vannak a Földön. És valóban, ő egyike ezeknek. Nos, ezzel megköszönjük a kérdésedet.


SHAUMBRA 12: Köszönöm.


TÓBIÁS: És ezzel mi most egyesítjük ennek a napnak az energiáit. Belélegezzük a lakoma illatát ( néhányan nevetnek). Kezdünk éhesek lenni, és tudjuk, hogy ti is kezdtek éhesek lenni. Nos, drága Shaumbra, hadd vegyünk egy másik mély lélegzetet együtt. Engedjétek meg, hogy az energiák rajtunk keresztül mozogjanak és áramoljanak. És várjuk ezt a különleges időszakot, mely a tiétek, a szeretet időszakát, a megosztás és a gondoskodás időszakát. Várjuk azt, hogy majd viszontlátunk titeket itt néhány rövid hét múlva munkára gyűlve a Shaumbrával.


És ez így van!


Fordította : Halász Andrea


vissza az előző lapra