Megtestesülés Sorozat: " SHOUD 6"

Kérdések és válaszok


Bemutatásra került a Bíbor Körben

2005. január 8.És ez így van, Shaumbra, hogy mi visszatérünk a házam energiájához, a Shaumbra Szoba energiájához. És mindnyájatokat meghívlak, hogy gyertek ide, bármikor, amikor azt választjátok, bármikor, amikor egy kicsit szeretnétek elvonulni, bármikor, amikor arra van szükségetek, hogy megtapasztaljátok vagy újratapasztaljátok, milyen az, amikor az imaginációt használjátok. Megtettétek egyszer már ma. Megengedtétek magatoknak, hogy megtegyétek ezt a buta dolgot, hogy menjetek a történettel, ezzel a vizualizációval haladjatok. De amit tettetek, az adott igazán netek szabadságot, hogy megengedjétek az imaginációnak, hogy kiterjedjen.


Ez a hely, ez a ház olyan valóságos, mint az otthonotok, amelyben éltek. Nincs körülvéve olyan falakkal, melyek fából vagy kőből készültek volna. Az energiák falaiból készült, olyan energiákból, melyek nagyon cseppfolyósak, energiákból, melyek változni tudnak. Nos, amikor ide visszajöttök, hogy újra meglátogassátok ezt a helyet, ne várjátok, hogy az majd mindig ugyanúgy fog kinézni. Az változik. Az fejlődik, épp úgy, mint ahogy ti változtok és fejlődtök.


Amikor visszajöttök ide és úgy találjátok, hogy a szobák mások és átrendeződtek, értsétek meg, hogy az azért van, mert TI változtattatok meg valamit önmagatokon belül. Ti változtattátok meg a saját szobáitokat. Ti tettétek magatokat mássá, hogy ennek következtében minden más másként jelenjen meg... értétek meg.


Be tudtok ide jönni és tudtok gyakorolni, használva a képzeleteteket. Az imaginációs energiákat itt elengedhetitek. Itt használhatjátok őket - hogy is mondjam - kiterjedten más dimenziók felé. Visszahozhatjátok azokat a Földre magatokkal. Képzeljetek el egy örömteli, bőséges életet. Képzeljétek el azt, míg itt ültök a Shaumbra Szobában. És utána hozzátok azokat az energiákat vissza. Manifesztáljátok azokat a valóságotokba. Hozzátok vissza őket a Földre. Nem kell pontosa meghatároznotok, hogy azok milyenek, egyszerűen csak azt, hogy egy bőséggel teli életet képzeltek el, egy egészséges életet. Utána hozzátok azt vissza a Földre.


Szeretnénk egy kicsit beszélgetni itt, mielőtt nekilátnánk a kérdéseknek. Szeretnénk szólni egy pillanatra a blokk egy másik típusáról, egy másik dologról, ami talán visszatart benneteket. És ez az, amit mi "spirituális blokknak" nevezünk. Ti- oly sokan közületek- előre kialakítottatok egy nézetet vagy egy gondolatot arról, hogy miről is szól az egész spiritualitás.


Azért van ez meg bennetek, mert oly sok létidőt töltöttetek spirituális szolgálatban az egyházaknál és a zsinagógákban, a templomokban. Oly sokan hozzájárultatok a mai modern vallások elindításához. A spiritualitás egy nagyon megszerkesztett és szabályozott ösvényét követtétek. És azt megtartottátok létidőről létidőre. Igen, különböző fajta vallásokhoz vonzódtatok. És oly sokan ebben a létidőben ténylegesen azt választottátok, hogy eltávolodtok a vallásokból egy bizonyos céllal.


De ott volt mindig a spirituális hívás. Ezen fajta háttér miatt főleg a Shaumbráknak, és számotokra, van a spiritualitásnak egyfajta korlátja, melyet alkalmaztatok, melyet behoztatok az életetekbe, határok közé szorítva azt, mit gondoltok a a spiritualitásról, minek kellene lennie. Sokan azt hiszitek, hogy a spiritualitás azt jelenti, hogy nagyon komolynak kell lenni... és nagyon csendesnek.... és nagyon fájdalmasnak ( néhányan nevetnek)... valami olyasmi, amin át kell veszkődnötök magatokat.


Megtettük a legtöbbet a a Shaumbrákkal folytatott munkában ezen évek alatt, hogy segítsünk megérteni nektek, az más is lehet. Nevethettek. Ténylegesen- hiszitek-e vagy sem- élvezhetitek a Föld gyönyörűségeit. Igen, valóban élhettek így! Mit gondoltok, mi másért kellene itt lennetek? Élvezzétek az örömöket. Nem kell, hogy kelepcébe essetek velük kapcsolatban. Nem kell, hogy a rabjaik legyetek. De élvezhetitek azokat.


Nos, sokféle blokk van, mely a spirituális szabadság ezen dolgával áll kapcsolatban. Ezen elkövetkezendő hónapban, amikor szorosan együttműködünk veletek és segítünk nektek felfedezni, hogyan szabadíthatjátok fel önmagatokat, az egyik dolog, amit fel fogunk hozni, az a spirituális szabadság. Milyen előre kialakított nézeteitek vannak a spiritualitással kapcsolatban? Mit gondoltok, kit tartotok spirituális vezetőnek? Ki az a spirituális bálvány, melyet éltettetek? Le fogjuk venni azt a kis bálványszobrot a kandallópárkányról és összetörjük, (nevetnek) mert az már Régi volt.


Sablonokat vettetek fel - Yeshuát fogjuk példaként használni. Oly sokan vettetek fel egy sablont arról, amit gondolnak, hogy mi volt Yeshua. A legtöbbötök most már jobban ismeri. De az átlagember azt hiszi, hogy Yeshua vagy Jézus egy bizonyos módon létezett. Ők könyveket írtak róla. És a könyvek nem pontosak. Yeshua egyáltalán nem olyan volt, ahogyan őt lefestették.


Nos, van egy- hogy is mondjam- alternatív valósága Jézusnak, mely azoknak a tudatosságán keresztül teremtetett, akik azt hiszik, hogy ő egy bizonyos módon létezett. És aztán megjelenik, hogy valóságos legyen. És követnek egy olyan Jézust, aki ítéleteket mond, egy olyan Jézust, akin keresztül vezet az út az üdvösséghez. Ők megteremtették ezt a másodlagos alakot, de ez nem az, amely a valóságos Yeshuáról szólna.


Néhányótoknak vannak jó előre kialakított nézeteitek a spiritualitásról... és még arról is, hogyan kellene éreznetek.... és arról is, hogyan kellene cselekednetek... és hogyan kellene kinéznetek. És megpróbáljátok követni azt, és az nem működik. És utána csalódottá váltok. Beleragadtok.


Nos, dolgozni fogunk veletek a spirituális szabadság ezen kérdésén az elkövetkezendő hetekben, segítve benneteket, hogy megértsétek, hogyan szabadulhattok meg a szokásaitoktól... ugye? ( A közönség nevet Tóbiás szójátékán, mely a "szokás" szóra vonatkozik, - saját megjegyzés: angolul a "habits" ruhát is jelent, tehát a fordítás úgy is hangozhatna, hogy segítenek megszabadulni a ruházatainktól - ez egy olyan ruházatra utal, mely vallási alakok által hordott, mint például az apácáké.) Cauldre azt mondja nekem, hogy ragaszkodnom kellene az üzenet puszta átadásához ( többen nevetnek).


Megszabadulhattok a gondolkodás Régi módjaitól azzal kapcsolatban, hogy mit jelent spirituálisnak lenni. Néhányan azt hiszitek, hogy spirituálisnak lenni azt jelenti, hogy olvasni tudtok az elmékben, azt jelenti, hogy majd tudni fogtok dolgokról, mielőtt azok megtörténnének. Az el fog jönni, de nem ez az elsődleges irány. Annyira összekapcsolódtok majd mindennel, amint kifejlesztitek a spiritualitást, hogy mindezeket az érzéseket és gondolatokat birtokolni fogjátok. És érezni fogjátok az embereket. És képesek lesztek beszélgetni a kutyákkal és az állatokkal.


És képesek lesztek megtenni mindezen dolgokat. De ez másodlagos. Az annak a megértésének eredményeként jön létre, hogy ti vagytok a Teremtő, hogy ti is Isten vagytok. Annak a megértésének eredményeként jön létre, hogy egyszerre lehettek angyalok és emberek is, éppúgy, mint ahogy itt ülhettek ebben a teremben, vagy hallgathattok bennünket most, és ugyanakkor lehettek a házamban is.


Most pedig örülnénk, ha feltennétek a kérdéseiteket.


LINDA: Köszönöm.


KÉRDÉS AZ 1. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Elnézést, hogy pazarlom mindenki idejét, de úgy érzem, elértem a végső határt, és teljesen kifogytam a választásokból. Egy évvel ezelőtt azt említetted, hogy a Shaumbráknak könnyebb lesz. És egy év múlva lett életem legszomorúbb időszaka (többen nevetnek). Úgy tűnik, képtelen vagyok bármit is tenni. Úgy látom, hogy szenvedést, küszködést teremtek csak és mély fájdalmat legjobb szándékaim ellenére is. Nincs szeretet és öröm az életemben, alig van pár barát, nincsenek álmok és nincsenek remények. Az öngyilkosság gondolata gyakran átsuhan a fejemen, mióta úgy tűnik, hogy elvesztegetem az életemet. Nem maradt önbizalmam sem vagy bármi más. Teljesen egyedül érzem magam és olyan mélységben, egy sötét lyukban,ahol semmit sem várok. És még mindig szeretnék egy utolsó próbálkozást. Mit csinálok most rosszul? Mit kell megváltoztatnom? Van bármiféle remény a számomra, bármi egyáltalán? Köszönöm teljes szívemből.


TÓBIÁS: Valóban... a szavaid és az energia oly sok Shaumbrához szól most, oly sok a - hogy is mondjam - megosztott történet a nehézségekről, melyeken keresztülmentetek. Alapvetően neked, aki ezt írta - és mindenkinek, aki itt van - átmentél az egyik létidőből a másikba, amíg ugyanabban a fizikai testben maradtál... nagyon nehéz megtenni! Megváltoztattál és elengedtél dolgokat, mely sok-sok létidőt vett igénybe. De te választottad ezt. Te választottad, hogy megteszed mindezt egy adott időben.


Igen, nehéz volt. A mai Shoud nagy része azon problémákhoz van címezve, melyeket te felvetettél. Nehéz volt keresztül menni ezeken a változásokon. Az nagyon is kihívást jelentő volt. De valóban, a legrosszabbon túl vagy. A nehézségek legnehezebbjén túl vagy. Azért tudjuk ezt, mert folyamatosan mérjük és figyeljük a Shaumbra energiáit. Látjuk, hol vagytok ti mind egyénenként.


Azt kell, hogy mondjuk neked - és mindannyiotoknak - hogy olykor akkor éritek el a legsötétebb szinteket, a legkétségbeesettebb szinteket, amikor azon agytok, hogy a legnagyszerűbb változásokat tegyétek. Miért van ez? Azért, mert az arra kényszerít titeket, hogy adjatok fel mindent, amit gondoltok, hogy vagytok. Az arra kényszerít titeket, hogy felhagyjatok a Régi történetekkel. Az arra kényszerít titeket, hogy elengedjétek mindazt, ami már nem szolgál benneteket. És igen, szörnyű az érzés, azon keresztül menni. És beszéltünk már erről veletek újra és újra.


Most hogy eljutottál alapjában a teljes elengedés egy pontjához, úgy találod, hogy a Régi többé már nem működik, a depresszió és a csalódottság egy elsődleges oka. A Régi nem működik. Az egyszerűen nem reagál. De te még mindig folyton visszajársz és megpróbálod a Régit használni újra és újra és újra. És egyre kétségbeesettebb és depressziósabb leszel, amíg végül feladod, amíg végül megadod magad.


És abban a megadásban ott vannak a válaszok is. Önmagadnak adod át magadat. Most feladod az összes Régi történetet. Most megadod magad önmagad egy magasabb természetének és megengeded, hogy az bejöjjön és veled legyen. Szeretünk és csodálunk téged, mindannyiotokat, aki azt mondja: " A végére értem. A sötétség legsötétebb pontján vagyok. Már azt sem tudom, ki vagyok többé. De még folytatni fogom, hogy tegyek egy próbát."


Amit ma most kérni fogunk tőletek az az, hogy többé nem tegyetek próbálkozást, mert azt folyton Régi eszközökkel teszitek... értsétek meg. Nincs többé arra szükség, hogy küszködjetek. Teljesen elengedhetitek azt és bízhattok az Énetekben, az isteni énetekben, az emberi énetekben. Mindannyian... elengedhetitek. Megérthetitek, hogy amiatt érezhetitek úgy, mintha a szikla széléről egy szakadékba zuhannátok.


De ez az, amikor a valódi csodák megtörténnek. Ez az, amikor egy olyan pontnál vagytok, hogy megengeditek az isteniségeteknek, hogy felbukkanjon. Elengeditek a Régi emberi út korlátait és korlátozásait. Nem kell véget vetnetek az életeteknek, hogy azt megtegyétek. Csak arra van szükségetek, hogy felhagyjatok a próbálkozással, hogy befejezitek a Régi módokat és megengeditek mindezen Újnak, melyről ma beszéltünk, hogy kijöjjön. Tényleg készen vagytok arra, hogy szabaddá tegyétek magatokat.


De nem vagy benne biztos, hogy megérdemled-e. Ez a te személyes gyökerű problémád itt. Nem vagy benne biztos, hogy mindezt megérdemled-e. Nem vagy benne biztos, vajon folytatnod kell-e az - hogy is mondjam - iskolába járást, a tanulást és hogy leckéid legyenek. Ó, mindannyiotoknak, aki ezt teszi, hagyjátok azokat a leckéket elmenni. Nem kell, hogy leckék legyenek az életetekben.


Te, aki ezt a kérdést feltetted, továbbra is azt érzed, hogy nem vagy érdemes mindezen dolgokra, melyekről beszéltünk. Azt szeretnénk, ha belenéznél a tükörbe. Szó szerint és jelképesen nézz bele a tükörbe. Kérdezd meg magadat, vajon továbbra is a Régi módokon való életet akarod-e folytatni, érdemtelennek érezve magadat. Vagy odaadományozod önmagadnak az érdemet? Odaadományozod vajon magadnak a jegyet, hogy eljöhess velünk erre a hihetetlen, mágikus, titokzatos útra? (néhányan nevetnek) Köszönjük.


KÉRDÉS A 2. SHAUMBRÁTÓL ( egy nő van a mikrofonnál): Tóbiás, a férjemnek minden éjszaka csodálatos spirituális álmai vannak. Ésazt teszi, amit szeret a nap folyamán. De én úgy érzem az életemben azt hittem, hogy tudom, mit teszek spirituálisan, és azt hittem, hogy a megfelelő munkát végzem a megfelelő helyen. De a munka feszültséggel teli és sok nem dolgozó emberrel vagyok körülvéve. És most kételkedem, hogy tényleg azt csinálom-e , amit feltételeztem, hogy teszek, és nem vagyok igazán biztos benne, hogy ahol vagyok, az megfelelő és miért teremtem mindezt. Nos, szeretném a tanácsodat kérni.


TÓBIÁS: Valóban... az első fontos dolog, hogy ne mérd magad más emberekkel összehasonlítva. És van egy általános hajlam arra, hogy ezt tegyétek. Ti- hogy is mondjam- a saját visszatükröződéseiteket látjátok más emberekben olykor. És hogy önmagatokat mérjétek a társatokhoz vagy bárki máshoz, ez nem helyénvaló, mert az utazásotok, az ösvényetek nagyon egyedi a számotokra. Valóban megterveztétek azt ezen a módon. A türelmetlenség azon pontján vagy- hogy is mondjam- unottá, csalódottá váltál oly sok Régi dologgal kapcsolatban. És most egy csodálatos tisztulási folyamaton mégy keresztül. Van néhány blokk, de egyik sem nagyobb az utadon. Kételkedsz önmagadban... olyanban, amit mindannyiotoknak könnyű megtenni.


Arra fogunk kérni téged, hgy egyszerűen kérdezd meg magadat, vajon készen állsz-e a változásokra. Tudjuk, hogy újra és újra ezt ismételgetjük, de van egy részetek, mely fél és bizonytalan néhány olyan dolog elengedésével kapcsolatban, amelyekbe eléggé beleragadtatok. Valóban készen állsz arra, hogy keresztül menj néhány ilyen változáson? Nem látjuk a mi nézőpontunkból, hogy bármit rosszul tennél. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy nem vagy benne biztos, vajon készen állsz-e arra, hogy keresztül menj valami olyasmin, ami még jobb vagy őszintébb.


Arra fogunk kérni, hogy tedd meg a saját módodon a hited átugrását. És a szívedben, a lényed mélyén nem kell aggódnod különleges külső események miatt, hogy azokat meg kell tenned. Amikor készen vagy, a dolgok, mint a munkád is el fog mozdulni. De állj készen arra a változásra. Állj készen- hogy is mondjam- arra, hogy valami más felé mozdulsz el. Amikor készen vagy, mindezen dolgok el fognak jönni hozzád.


Tehát, képzeld el- hogy is mondjam- amikor senki nem zavar, képzelj el egy vonalat a padlón. Te most a vonal ezen oldalán állsz, és nem vagy benne biztos, vajon tényleg készen állsz-e vagy fel vagy-e készülve. Amikor készen állsz, lépd át azt a vonalat. Az egy szimbólum a számodra, hogy készen vagy elmozdulni afelé, hogy hogy megtedd azt a változást. De újra elmondjuk, ne ítéld el magadat egyetlen lénnyel szemben sem, mert ez nem egy gyalogkakukk verseny a spiritualitás felé. Ez egy nagyon, nagyon egyedi tapasztalás, melyen most keresztül mégy. És nincsenek nagyobb blokkok itt. Csak ez a kis dolog tart vissza. Köszönöm.


KÉRDÉS A 3. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Drága Tóbiás, az Új Energiában a feleségeknek osztozkodni kellene a férjeken szexuálisan? ( sokan nevetnek a közönségből)


LINDA: Ténylegesen, ezt egy nagyon... a személy, aki ezt kérdezte, ő egy nagyon komoly és mély helyről kérdezte.


A közönségből valaki: És oda-vissza is! ( többen nevetnek)


TÓBIÁS: Valóban... azzal fogjuk kezdeni a válaszadást, hogy azt mondjuk, az lenne a leghelyénvalóbb az elkövetkezendő hónapokban, hogy legyen egy teljes összejövetel, amit úgy hívtok "Kérdezd Tóbiást" összejövetel - de valójában az a "Kérdezd saját magad" összejövetel- a szexualitásról, mert ez egy olyan téma, ami eléggé... érdemes lenne róla napokig beszélni. Most fontos téma.


És ez egy olyan dolog, amiben én, Tóbiás- hogy is mondjam- nem vagyok járatos, az emberként töltött időszakaimtól számítva. Be kell valljam mindannyiotoknak, hogy féltem a szexualitástól, amikor itt jártam a Földön, különösen az utolsó létideimben. A szexet valami olyasvalaminek tartottam, ami talán helytelen volt. Az csak a szaporodás, a gyermeknemzés miatt történt. De az én nagyon mély vallásos meggyőződéseim miatt nem volt nyitva az elmém vagy a szívem a szexualitásra. És Cauldre most nevet, mert ő látja a képet. Ő "jó öreg prűdnek" nevez engem. ( a közönség nevet)


Azt mondhatjuk, nem érezzük, hogy bármelyikőtöknek is szabályokat vagy korlátokat kellene emelnetek a szexualitással kapcsolatban. Más szavakkal, nem kell azt mondanotok, hogy ezt ilyen vagy olyan módon kell tennetek. Nincs helyes vagy helytelen ebben a mi nézőpontunkból.


Bárhogyan is, mint Teremtő és mint ember, akinek van felelősségérzete, megértitek a társatok célzásait. Ha a párotok kényelmesen érzi ezzel kapcsolatban magát, az egy dolog. Ha nem, akkor döntéseket hoztok önmagatokkal kapcsolatban.


Nincs semmi rossz abban, ha több partneretek van. Mindamellett sokan visszaéltek ezzel a múltban, mert ők azt keresték, hogyan vehetnék el más emberek energiáját és hatalmát. A szexualitás a leggyorsabb módja annak, hogy félrevezessetek egy másik embert, hogy szó szerint elvegyétek az energiáját, hogy arra használjátok, hogy önmagatokat tápláljátok. A szexualitás egy nagyon is függőséget okozható energia lehet


Tehát kérdezd meg magadat, miért vágysz erre. Szerelemből? Szereted azt a személyt? Vagy csak egyszerűen megakarod tapasztalni, milyen az, ha megosztod a tested vele? Vannak mások is, akikért felelős vagy, akiknek lennének bizonyos érzéseik ezzel kapcsolatban? Ne kérdezz engem, Tóbiást, vagy bármelyik más angyalt, hogy rendezze az elmédet a számodra. Nézd meg a saját életedet. Nézd meg, miért vágysz most rá, miért keresed ezt.


Értsd meg, hogy nincsenek szabályok. Az csak nehezebbé tesz ezt, nemde? Könnyebb lenne nekünk azt mondani: " Nem, soha nem teheted ezt meg. Vagy, igen, meg kellene tenned." De az tőled függ. Az egy személyes választás, nincs ítélkezés a mi részünkről. Menj mélyre belül és kérdezd meg önmagad a kérdésed mögött húzódó okokról most. És tudjuk, nem válaszoltunk rá, de ez olyasvalami, amire csak te adhatsz választ. Nézz belülre. Ne félelemmel tedd. Ne ítélkezéssel. Tedd azt szeretettel, és fel fogod fedezni a saját válaszodat.


KÉRDÉS A 4. SHAUMBRÁTÓL ( egy férfi van a mikrofonnál, angol akcentussal beszél): Szia, Tóbiás. Szerencsés vagyok, hogy itt vagyok, amikor a szexről van szó. Igazán sokszor megtapasztalom, és az nagyszerű... tényleg nagyszerű ( a közönség nevet).


TÓBIÁS: Lehet, hogy visszajövök és megkérlek, hogy légy a tanárom.


SHAUMBRA 4: Ha úgy veszed azt, mint egy tapasztalást, az igazán nagyszerű. Ha ítélkezésként veszed, neki se kezdj.


TÓBIÁS: Valóban... az a legörömtelibb és legbeteljesítőbb emberi tapasztalás lehet, ha azt egy megosztó és szeretetteljes módon teszitek. De lehet a legbecstelenebb is.


SHAUMBRA 4: Szeretnék reményt nyújtani a világnak, hogy megmutassam a világnak, vannak olyan Shaumbrák, akik nem félelemben vannak, hanem valóban a Most pillanatán belül. És nem fogom tudni, mi történik 2005-re. Munkanélküli vagyok. És a legnagyobb munkát végzem, mint amit valaha is végeztem, azt, hogy energiát mozgatok. Üldögélek a hátsókertben, üldögélek, üldögélek, és elkezdem érezni Metatront, és egy olyan érzésem van, ami nagyon feszültséggel teli. De az nem az... csupán nagyon intenzív.


TÓBIÁS: Ez az intenzitás, melyet Metatronból származóként érzel, ez megmutatja a saját lényedet. Nagyon intenzív energiád van és nyilvánvalóan nagyon össze vagy kapcsolódva Metatronnal.


SHAUMBRA 4: Nos, Itt vagyok, hogy feltegyem ezt a kérdést. Vagy, szeretném megosztani az indigógyerekekkel kapcsolatos imaginációt és az iskola új rendszerét. És szeretném, ha te, Tóbiás mondanál nekünk valamit- vagy megosztanád- az új iskola ezen imaginációját, mely rövidesen felbukkan az imaginációimban.


TÓBIÁS: Valóban...és ez egy olyan téma, melyről mi újból hosszan tudnánk beszélni. Ha megnézed az iskolák energiáit az egész világon mostanság, amit azok ténylegesen lezárnak, az az imagináció és a kreativitás. Az iskolák - költségvetési problémák miatt, melyek valójában energiaproblémák - inkább az elmére korlátozták a tanulást- ahogy azt nevezhetnénk- a logikusabb vagy eszesebb dolgokra. Eltávolították a kreativitást és az imaginációt az iskolákból.


És ez az, amiért ők szenvednek most. Ez, Shaumbra, az, amiért az iskolákban erőszak van és gyilkosságok. Ez az, amiért a tanulóknak oly sok érzelmi és pszichikai problémáik vannak. És akkor az orvosok gyógyszereket adnak nekik. És nem tudják, hogyan kezeljék azt. valamitől megfosztották őket, ami oly fontos az életükben, a képességtől, hogy szabadon elképzeljenek, a képességtől, hogy kreatívak legyenek a szerkezet mindenféle terhe nélkül.


Tehát, ez arról szól, hogy amit most elképzelsz és segítesz megteremteni most, az az iskolarendszer egy teljesen más típusa. Lehet, hogy talán majd Shaumbra Iskolának hívod. És ez az, ahol a gyerekek arra lesznek majd bátorítva, hogy használják a képzeletet és alkalmazzák a képzeletet az élet inkább bal agyféltekés problémamegoldó részeihez. De most nincs ilyen. Ők spirituálisan és mentálisan is ki vannak erre éhezve.


Ez olyasvalami, melyről részletesen szeretnénk beszélni az egyik - ahogy ezeket nevezitek - " Kérdezd Tóbiást" összejöveteleken...""Kérdezzétek a Shaumbrát" összejöveteleken. De tudnánk az iskolákról beszélni, és ebben azt mondhatnánk, hogy itt az idő a számotokra, Shaumbra, hogy felkeljetek a székeitekből és elindítsátok az iskolákat. Magától értetődően először nem lesz könnyű. Majd a Régi Energiával találjátok magatokat szemben, amely nem akarja ezt látni. És sokféle okot hoznak majd fel, hogy azt ne tegyétek meg. De itt az ideje.


A gyerekek, akik koncentrációs problémáik vannak - ezeket nevezitek ADD-nak, vagy HDDH-nak (saját megj. magyarul: hiperaktív vagy túlzott mozgásigényű) vagy bármik is ezek ( néhányan nevetnek) - ezek félrediagnosztizált problémák. Ezek a gyerekek magasan érzékenyek , igen érzékenyek. Azt mondják, hogy ők nem tudnak koncentrálni. Ők nem akarnak fókuszálni. Azt szeretnék, ha az energiáik kiterjednének.


És nagyon nehéz nekik néhány ilyen energetikai környezetben élni a világban mostanság. Szükségük van megnyilvánulási alkalomra. Szükségük van olyan alkalomra, hogy használhassák az imaginációt. Akkor az emberi fókuszuk jól fog működni. A legrosszabb dolog, amit tesznek velük, amikor gyógyszereket adnak nekik. Ez megöli a szellemüket. Ez nagyon, nagyon nehéz rájuk nézve. Nos, köszönjük neked, és arra fogunk kérni, hogy segítsd vezetni ezt a törekvést.


SHAUMBRA 4: Nagyon köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönjük, hogy önként jelentkeztél ( a közönség nevet).


KÉRDÉS AZ 5. SHAUMBRÁTÓL ( az Internetről Linda olvassa ): Tóbiás, nyolc gyerekünk van. Miért van az, hogy a többségük olyan mérges mostanság?


TÓBIÁS: Úgy gondoljuk, már megválaszoltuk ezt a kérdést. Köszönjük, hogy újra feltetted. És ez... vannak más tényezők, de a gyerekek nagy része most kibillen az egyensúlyából, mert nincs elég megnyilvánulási alkalma a kreatív energiáiknak. Nos, ezeket a játékokat játsszák. Elektronikai játékokkal játszanak. De, az olyasvalami - hogy is mondjam- mely meghatározza, hová mehet a képzeletük. Valami más beállította a paramétereket. Ők csak azon belül játszanak. Arra van szükségük, hogy képesek legyenek elképzelni, mint ahogy te tetted ma, ahol most vagy és az én házamban. Az vajon valós? Teljességgel! Az fizikai? Nem! Nem, de ez ugyanolyan a gyerekek számára. Ők mérgesek és nyugtalanok. És remélhetőleg, Shaumbra, ti segíteni fogtok a világ nagy részének megérteni, hogy itt az ideje, hogy a kreatív képzeleti energiák bejöjjenek, mert mindaz az Isteni Intelligencia... Isteni Intelligencia. Köszönjük.


KÉRDÉS A 6. SHAUMBRÁTÓL ( egy nő áll a mikrofonnál): Én Joe Engel számára szeretnék kérdezni ( ő az, aki egyike azon önkénteseknek, aki a videókamerát kezeli az összejövetel alatt és nem tud maga a mikrofonhoz jönni). És azt szeretné tudni: " Vajon te, Tóbiás, tudnál valmait mondani a piramisokról és a technológiákról, melyeket Tien templomaiban használtunk? Különösképpen, szólnál-e a piramisokhoz kapcsolódó fizikai dolgokról? Azok integrálódnak "a mezővel"? És vajon ezen technológiák hasznosak-e az Új Energiában? Hogyan állnak azok kölcsönhatásban az Új Energiával? Vagy meghaladjuk ezeket a technológiákat?


TÓBIÁS: Valóban... Tien templomai nem mind piramisok voltak. Néhány nagyon különböző szerkezetű volt. Hogy is mondjam - néhány nagyon hasonlított egy tömbhöz. Mások úgy néztek ki, mint a piramisok. Mások pedig egyszerűen magas oszlopok voltak. Sokféle energetikai okai voltak ennek, az elsődleges dolog, amit meg szeretnénk osztani veletek itt az, hogy volt egy módja a Régi Energia koncentrálásának, a legjobb módja, hogy azt mondjuk.


Mostanság megpróbálni a piramis energiáira számítani azt jelentené, hogy befejeznétek önmagatokat. Igen, valóban, azoknak megvan egy bizonyos módja arra, ahogyan behozzák az energiákat. De azok jobban arra helyezkednek, hogy behozzák azt, ami Régi Energia lenne, mintsem egy Újat. Nincs szükségetek rá, hogy a piramisok egy forrás legyenek, vagy egy vezeték az Új Energia számára.


A piramisok lenyűgözőek. A múlt szó szerinti piramisaiban sok munka folyt. Nagyon érdekes megjegyezni, hogy ezeket a piramisokat csak részben építették emberi munkával. Ám az emberi munka óriási segítséget adott az emberek csoportjainak imaginációs támogatásával akkor, mikor összeültek és egyfajta.... ó, kántálási gyakorlaton mentek keresztül. Meg tudták emelni a rezgésszintjüket és ennek következtében megemelték az imaginációjukat, hogy eltudják képzelni, amint ezek a kövek, ezek a hatalmas kövek könnyűvé válnak a munkások hátán. Ez segítette és támogatta az energiákat ás a munkásokat magukat is. Néhány kő szó szerint- hogy is mondjam- úgy mozgott mint egy tollpihe, amelynek mozgatásához alig kellett emberi kéz. De ez jó például szolgál nektek arra, hogyan tud működni az imaginációs energia.


Nos, amint itt elhangzott, el tudnátok-e képzelni ezt az óriási, csodálatos energiát ezen piramisok belsejében azon mód miatt, ahogyan azok először épültek? A piramisokkal jó móka játszani. És egy bizonyos pontnál majd szólni fogunk minden Shaumbrához az Új, megszentelt geometriáról, nem a Régiről, hanem az Új megszentelt geometria egy teljesen új fajtájáról. És adni fogunk még néhány információt a piramisokkal kapcsolatban. De most nem megyünk bele ezekbe az energiákba. Van egy Új fajta energia, melybe elmozdulunk.


Te nyilvánvalóan - amint tudod- egyike voltál ezen piramisok megépítőinek, egy azok közül, akik segítettek egyesíteni az imaginációs energiákat. Nagyon, nagyon összekapcsolódtál ezekkel. És az- hogy is mondjam-egy csodálatos szoba,melyet meglátogathatsz a saját házadban. Köszönjük.


KÉRDÉS A 7. SHAUMBRÁTÓL ( az Internetről olvassa Linda): Az energiám annyira lassú mostanság. Problémám volt a családdal való időtöltéssel a karácsonyi szünet alatt. Vajon személyes okai vannak ennek? Vagy egyszerűen azok az okok, melyekről a múltkori Shoudban beszéltél?


TÓBIÁS: Valóban... több tényező van itt. Részben ez azért van, mert még mindig bele vagy tömődve "a mező" egy Régi részébe. "A mező" energiaforrás, mely semleges állapoton alapszik, melyhez mindannyian kapcsolódtok. Ez az, ahogyan visszahozzátok az energiát önmagatoknak.


Te most egy olyan folyamaton mégy keresztül önmagadon belül, hogy alapjában véve most újrakapcsolódsz a hálóhoz, hogy egy Új és magasabb szintű energiát hozhass be. De ez a folyamat még mindig zajlik. Tudod, hogy most történik ez a munka az alvási mintáid és az álmaid természete miatt is. De az egy kis időt vesz igénybe, míg áthaladsz ezen a folyamaton. Az nagyon durván is hathat a fizikai testre.


Nos, az energiáitok egy nagyon alacsony állapotban vannak elsődlegesen, mert sokan közületek leválasztódtatok "a mezőről". Van még mindig néhány csatlakozás a helyén, hogy előkészítse az újrakapcsolódást vagy az újra-megalapozást "a mező" más szintjein. Nos, amin most mégy keresztül, az természetes. Az itt meg fog változni. Nem szeretnénk egy különleges időszakaszt adni, de természetesen az elkövetkező néhány hónapban.


És amíg egy alacsony energiapontnál vagy itt, a kinti világ jobban hat rád, mint egyébként. Természetesen ezen mostani Földel kapcsolatos változás a cunamival, ez is hatott rád, és még jobban kifárasztott. De te adtál engedélyt rá, hogy keresztül menj ezen a folyamaton, ahogy minden Shaumbra is, ilyen vagy olyan módon. És ez csak egy dolog abból, amin megengedted, hogy keresztül menj. Köszönjük.


KÉRDÉS A 8. SHAUMBRÁTÓL ( egy nő van a mikrofonnál): Szia, Tóbiás, itt Kathleen beszél. Szeretném megkérdezni, vajon fel kellene adnom bármit is hamarosan. Körülbelül egy évvel ezelőtt arról beszéltél nekünk, hogy megújítjuk önmagunkat az Új Energiánkon keresztül. És akkor elhatároztam, hogy felhagyok a napi kiegészítőimmel, vitaminjaimmal és ásványaimmal és mind ilyesmivel. És valóban jól tettem. Ha megsérülök, belélegzem és utána jól vagyok De olykor, ha van néhány bőrkiütésem, tudod, vagy a memóriám úgy tűnik, mintha megbolondulna, vagy bármi ilyesmi, visszaesek néhány Régi dologba és akkor azok idéződnek elő. Tehát most ezt két szinten kérdezem - először önmagam számára, és talán más Shaumbráknak is, akiknek ugyanúgy megvolt a szokásos vitaminadagjuk, stb. De készítek egy egészséggel kapcsolatos mintát, melynek remélhetőleg híre megy, de arra lennék kíváncsi, vajon álszentnek tűnnék, ha az embereknek ezt tanácsolnám, én pedig nem teszem.


TÓBIÁS: Mindez attól az energiától függ, mely okként emögött húzódik, amiért ezeket teszed. Néhány ember elkezdi rábízni magát a vitaminokra és kiegészítőkre. Beleragadnak egy szokásba vagy csapdába. És azt hiszik, hogy ezeket fogyasztaniuk kell. Tehát, rendszeresen szedik azokat. Mindennap. Felállítanak egy csodálatos és érdekes rendszert azok mögé, mert úgy gondolják, hogy ezeket szedniük kell.


Vannak időszakok, amikor a testeteknek szükségük van bizonyos kiegészítőkre. Talán szüksége lesz vasra vagy magnéziumra vagy kalciumra, mint erősítőkre, különösen akkor, mikor nagyon gyors energiaváltozásokon mentek keresztül. Itt az idő, hogy hallgassatok a testetekre. A testetek nem szükségképpen azt fogja mondani, hogy kell egyfajta vitamin, hanem el fogja mondani nektek, hogy itt az ideje, hogy talán kipróbáljatok néhány kiegészítőt.


És még ha be is mégy ilyen üzletbe, ahol ezeket a dolgokat árusítják, vonzódni fogsz a megfelelő dologhoz. Vagy, ha nem vagy biztos benne, egyszerűen próbálj ki - hogy is mondjam- olyan kiegészítőket, melyek minden dolgok tartalmaznak, amire szükséged van, ezek az összetett kiegészítők. Fontos dolog olykor szedni őket, mert érzed, hogy a testednek szüksége van rá, de ne azért szedd azokat, mert azt hiszed, hogy szedned kell mindennap.


Te személyesen nagyon pontos voltál abban, amit tettél. A tested kész volt elengedni azt a szokást,melyben voltál. De vannak időszakok, amikor annak szüksége van erősítésre. Vannak időszakok, amikor annak külön erősítésre van szüksége.


Ez olyan- hogy is mondjam- vannak időszakok, amikor a testeteknek bizonyos fajta ételre van szüksége. És beszéltünk már erről egy párszor. Néha magas proteinszintre van szüksége, máskor pedig magas szénhidrátszintre. Nagyon nehéz most bármelyik Shaumbrának, aki megpróbálja azt mondani: " Ez az én pontos diétám. Ez az én pontos előírásom a vitaminokra és kiegészítőkre."


Nos, nehéz egy listát írni erről, mert te majd - hogy is mondjam - nehéz lenne azt mondani az embereknek, hogy hallgassanak a testükre, mert az olvasók nagy része nem értené ezt. De azt szeretnénk - hogy is mondjam - amint a kutatásodat végzed, és segítesz megosztani ezen kiegészítők energiáját az emberekkel, segíts nekik megérteni, hogy nekik aktív résztvevőknek kell lenniük mindenben, bármit is visznek be a testükbe.


Nem tudják csak egyszerűen felnyitni azt a halom vitamint és behajítani a szájukon keresztül és elvárni, hogy a testük majd kiegyensúlyozza magát. Nekik részt kell venni ebben. Akarniuk kell egy egészséges testet. Akarniuk kell, hogy az energia beáramoljon és rajtuk keresztül folyjon. Mielőtt a szájukhoz emelik azokat a tablettákat, energetizálniuk kell azokat és ki kell egyensúlyozniuk a testükkel, mielőtt magukhoz veszik. És ez lenne az egyik legfontosabb dolgok egyike, melyet be kellene vinni a munkába, amit teszel.


LINDA: Az utolsó kérdést, ha kiválasztanátok.


TÓBIÁS: Szeretnénk, ha lenne még egy pár.


KÉRDÉS A 9. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Szia, Tóbiás. Az apám elment három évvel ezelőtt. És a születésnapja holnap lenne. Nos, szeretném azt mondani neki, hogy "Boldog születésnapot!" És csupán azt szeretném tudni, van-e valami, amit ő szeretne megosztani velem... és ha veletek is.


TÓBIÁS: Valóban... úgy érzem magam, mint John Edwards ( a közönség nevet). Kapcsolatunk van vele. Az néha - hogy is mondjam -...


LINDA: John Edwards? (többen nevetnek)


TÓBIÁS: Kapcsolatban vagyunk a drága apával a mi oldalunkon, és beleegyezését adta, mert van néhány dolog, melyet látunk, hogy ő... természetszerűleg az személyesebb. Van egy dolog, melyet ő... igen. Azt mondja, hogy te makacs vagy (a közönség nevet). Azt mondja, hogy most valamihez ragaszkodsz, mert makacs vagy és most nevet rajta. Azt mondja most, hogy nem érti, miért ragaszkodsz annyira ahhoz. És ha most ő a Földön lenne egy kicsit elfenekelne, nem komolyan, hanem hogy segítsen neked megérteni, hogy túl kell azon jutnod most. És... igen.... egyszerűen azt mondja a konokságod ellenére, hogy mindig nagyon szeret téged. Köszönjük.


KÉRDÉS A 10. SHAUMBRÁTÓL ( az Internetről olvassa Linda): Drága Tóbiás, mit is tegyek? Milyen meglátásaid vannak a kapcsolati problémáimmal a szüleimet illetően, a halva született fiútestvéremet illetően, és az abortuszommal, melyen átmentem... hogyan hatnak ezek a kérdések és talán mások is, melyeket lehet, nem látok, hogy hatnak a hatalomba és a pénzteremtési dolgaimba való belépéssel? Szerető öleléssel.


TÓBIÁS: Valóban... valóban. Amint a saját energiádból elmondhatod itt, van egy bűntudat. Van egy kis visszatartás. Van egy kis - a mélyebb szinteken - hiány önmagad szeretetével kapcsolatban. itt az ideje, hogy nagyon mélyre menj belül, mert kinti dolgokra fókuszáltál mostanság... kinti kapcsolatokra.... kinti eseményekre. És itt az ideje, hogy nagyon mély szintre menj belül.


Olyan messzire mennénk, hogy azt javasolnánk, hogy kicsit most távolodj el az emberektől néhány hétre. És tudjuk, azt fogod mondani, hogy ezt nagyon nehéz megtenni, de fontos a számodra, hogy ezt most megtedd. Fontos a számodra, hogy elhúzódj egy olyan helyre, ahol nagyon minimális kapcsolatod van, és egyáltalán ne legyen kapcsolatod azokkal, akik általában fizikailag és energetikailag nagyon közel állnak hozzád. Menj el egy rövid időre. Van egy részed, mely kétségbeesett emiatt, hogy egyedül kell töltened egy kis időt, és szembe kell nézned önmagaddal. Légy önmagaddal. Tanuld meg, milyen is az, amikor újra szereted önmagad és hagyj fel azzal, hogy más emberekbe teszed az energiádat és a szellemedet. Köszönjük.


KÉRDÉS A 11. SHAUMBRÁTÓL ( egy nő van a mikrofonnál): Tóbiás, van egy kérdésem, mely az energiamozgatásra vonatkozik. Volt egy érdekes tapasztalásom ezen a héten a jeges utakkal. És itt Colorádóban a bal oldali utak azok, melyek haladnak és a jobb oldaliak, melyek csak döcögnek. És éppen haladtam át a jobbról balra, amikor egy autó ment el mellettem, és az olyan volt, mintha félelmet éreztem volna. Tudtam azonnal, hogy az nem az enyém volt. Tehát, vettem egy mély lélegzetet és, tudod, átengedtem azt. Tudni kell- e róla, érted, amint odairányítjuk a figyelmünket, amikor mi mozgatjuk ezt az energiát most? Vannak annak értelme?


TÓBIÁS: Valóban... te most energiát mozgatsz dolgok számára úgy - egy egyéni szinten vagy elmebeli szinten - úgy, hogy még csak tudatában sem vagy neki. Elképesztő mennyiségű energiát mozgatsz most. Néha nem fontos, hogy különösebben tudjátok, mi az. Ha valóban ki akarjátok találni mindennek a kimenetelét, egyszerűen figyeljétek a híreiteket és az embereket, ahogyan beszélgetnek. Meg fogod látni, mennyire megváltoznak a dolgok. Az egyfajta - hogy is mondjam- csapdát is jelenthet, ha mindenről tudsz, amit most mozgatsz.


Ebben a különös eseményben, melyet említettél, az azért van, mert létezik egy kapcsolata veled, egy mélyen lévő hely a bensődben, mely kiváltja a saját félelmeid emlékeit. Birtokoltad a könyörületet ezen félelem iránt, melyet ebből a személyből éreztél. Nos, nagyon gyorsan odavonzotta a figyelmedet.


Tehát, amint te - és amint mindannyian- többet tanultok az energia mozgatásáról, majd tudatossá váltok néhány szövevényének. Majd tudatában lesztek annak, hogy az honnan származik. Csak egyszerűen nem fogtok beleragadni.


Bizonyos értelemben, megérteni mindent, mely keresztül jön, az nyomasztó lenne a számotokra. Hajlamosak lennétek azt akarni, hogy mindent megfigyeljetek és mindent meglássatok. És az mindent lelassítana. De egyre több és több megértésre tesztek majd szert arról, milyen energiák jönnek be és azok jellemzőiről is és igazán megértitek, honnan származnak azok, ahogyan az idő majd halad, de anélkül, hogy lelassítanátok azokat. Tehát, örülünk, hogy felhoztad ezt a példát.


SHAUMBRA 11: Köszönöm.


KÉRDÉS A 12.SHAUMBRÁTÓL ( az Internetről olvassa Linda): Drága, Tóbiás, én egy energiamunkás vagyok, aki beleragadt egy Régi gyógyítói hitrendszerbe. Minden alkalommal, amikor megpróbálom elengedni azt, megrémülök és összezavarodom. Az elmém elkezd harcolni, vajon el kellene egyáltalán engednem azt. Tudom, hogy a félelem ahhoz a módhoz kapcsolódik, mellyel rögzítem a régi tanítóm energiáját, de nekem nem tűnik úgy, hogy mozgatnám ezt az energiát. Kérlek, segíts nekem, hogy jobban belelássak ebbe.


TÓBIÁS: Valóban... nagyon fontos teljességgel megtestesíteni mindent, melyet a múltban tanultál. Ez nem arról szól, hogy tagadd meg azt vagy megpróbálod azt lezárni. Az a teljességgel való megtestesítésről szól. Óriási mennyiségű dolgot tanultál a spiritualitás Régi iskolájából és nagy mennyiséget ettől a tanártól. Testesítsd meg ezt, és hozd be, és utána nem lesznek félelemeid azzal kapcsolatban, hogy megtedd a következő lépést.


KÉRDÉS A 13. SHAUMBRÁTÓL ( egy nő van a mikrofonnál) : Üdv, Tóbiás, Gabriella vagyok. Van egy kérdésem a barátommal és a lányommal kapcsolatban, aki nagyon beteg. A neve Matt. Beszéltem már róla neked azelőtt. Még nem ment át és volt egy közvetítő, aki kommunikált vele, hogy meg tudjuk érteni, hogy mi is történik Matt-tel. És azt mondták nekünk, hogy ő Attahhal dolgozik. Tudnál nekem valamit mondani Attahról, ki is ő? Ő egy harcos, aki az Új Földön dolgozik most. Ez egy ismeretlen entitás a számodra?


TÓBIÁS: Most keressük itt.


SHAUMBRA 13.: Lehet, hogy a név nem helyes.


TÓBIÁS: Nem vagyunk olyan gyorsak, mint a a keresőprogram (sokan nevetnek). Képtelenek vagyunk... vagy ez az entitás nem járul ahhoz hozzá, hogy az energia keresztül jöjjön vagy... ez minden... nincs semmi, ami keresztül jönne ettől.


SHAUMBRA 13: Szeretnénk tudni, tudnánk-e segíteni Matt-nek bárilyen módon? Vagy talán ő jól van?


TÓBIÁS: Tudtok segíteni neki azzal, hogy végtelen könyörületet éreztek, végtelen könyörületet iránta, és ez a " nincs lista" energia ki fog áramolni hozzá. Meg kell érteni, hogy ő pontosan ott van, ahol most lenni szeretne. Ő pontosan ott van, ahol lennie kell. És egyszerűen érezzetek könyörületet iránta. És aztán tőle függ, vajon azt választja hogy használja-e ezt az energiát vagy nem. Ez a legfontosabb dolog, amit tehettek. És az is fontos- hogy is mondjam- fontos, hogy ne ragadjatok bele az energiájába, ha tudjátok, mit értek alatta.


SHAUMBRA 13: Igen, köszönöm.


LINDA: Az utolsó kérdést kérjük. Oké, jó, köszönöm.


KÉRDÉS A 14. SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál): Tóbiás, vannak emlékeim az atlantiszi termekben múltban végzett munkáról, a gyógyító kamrákban. És néhány emlék felbukkant most. Tudni szeretném, vajon néhány ilyen energia használható-e ebben az Új Energiában most?


TÓBIÁS: Egy kicsit elmerültem az emlékekben és a múltban én is. Néhány hihetetlen dolgot tettünk meg együtt - mindannyian, Shaumbra - az Atlantiszban, Tien templomaiban töltött időszakban. Néhány hihetetlen megértésre jutottunk azzal kapcsolatban, hogyan működik a dimenzionális energetikai munka, hogyan fordítható az a gyógyításra, egy nagyon, nagyon könnyed és nagyon hatásos gyógyításra azoknak , akik ezt választják a világon.


De el kellett ásnunk azokat az energiákat amiatt, ami akkor történt. És ott kellett tartanunk azokat mostanáig. Rejtve kellett tartanunk őket. Néhányan - a legtöbbötök- most részeket hoztok be abból a saját energiamezőtökbe, amíg az ide megfelelővé nem válik, hogy felszínre hozzuk ezeket.


Mi, mint a Shaumbra egy csoportja, nem érezzük úgy, hogy az idő teljességgel megfelelő lenne most. Az- hogy is mondjam- az a Föld ellen dolgozna és ellenünk is ugyanakkor. Lehet, hogy lennének olyanok, akik azt választanák, hogy visszaélnének vele vagy manipulálnák azt. Alapvetően várakozunk a " kvantumugrás " 2007-ben bekövetkező eseményéig, hogy újra elkezdhessük a vele való munkát.


Néhányan most nyugtalanul érzitek magatokat, mert ezen energia részeit hordozzátok. Az nem helyezkedik el együtt egyetlen helyen. Mi mind adtunk magunkat abból egy részt, hogy magunkkal hordozzuk. És amikor az idő megfelelő, egyesíteni fogjuk ezeket a puzzle darabkákat. Nem véletlen, hogy ilyen álmaid vannak, és sokan közületek emlékezni fognak. De van egy megegyezésünk, mely a legmagasabb jón alapszik, hogy várni fogunk arra, hogy egyesítsük ezeket a darabkákat újra.


SHAUMBRA 14: Köszönöm.


TÓBIÁS : És ezzel, Shaumbra, öröm volt számunkra, hogy itt lehettünk veletek ma. Öröm volt, hogy vendégként fogadhattalak benneteket a házamban. És örülök annak a ténynek, hogy Metatron egy másféle részét láthattátok, hogy az energiák oly nőiesek lehetnek, oly gondoskodóak, és oly könyörületesek. Ez egy módja annak, hogy elmondjuk nektek, hogy mindennek sok- sok szintje van. Ne csak a felszínét lássátok értékként. Nézzetek mögé. Nézzétek meg a sok szintet, mely a valóságot alkotja és az imaginációt.


És ez így van!


Fordította : Halász Andreavissza az előző lapra