TÓBIÁS ANYAGOK


Megtestesülés Sorozat: „SHOUD 7” - Saint Germain szereplésével

Kérdések és Válaszok


Bemutatásra került a Bíbor Körben

2005. február 5.


Újra itt vagyunk a teremben. Professzor Adamus vagyok, és Saint Germain-ként is ismert. Csodálatos volt a zene, amit játszottak. A zene tesz valamit az energiával. Ebbe majd egy másik alkalommal fogunk belemenni.


De most azt kell neked mondjuk, Ralph, hogy itt túl kell lépned a korlátaidat. Van egyfajta túltengésed ezen tehetséges energiából, mely a zenével kapcsolatos, amit most nem engedsz ki. És továbbra is megsebzed magad azon a módon, ahogy azt teszed, amíg meg nem engeded magadnak, hogy elereszd. Most válaszolunk a kérdésedre, mielőtt még feltennéd ( taps és moraj).


Ralph engedélyével, példaként használjuk itt őt, mert Shaumbra, mert az energia megrekedt. Ez az, amiért mi megváltoztattuk a sorrendet ma. Annyira hozzászoktatok Cauldre és Linda beszélgetéséhez. És hozzászoktatok a csatornázáshoz is. Kezdtek elálmosodni.


Ezt teszitek ebben a létidőtökben. Belementek a kitaposott kerékvágásokba. Általában ugyanabban az időben ébredtek fel. Ugyanolyan ételeket esztek. Ugyanazon a módon dolgoztok. Végezzétek más módon a munkátokat egy napon. Szálljatok ki azokból az energiamintákból, melyekben vagytok. Felépítettétek ezeket a mintákat, hogy azok olyan tömörré váljanak, mint egy hegy. Itt az ideje, hogy megkezdjétek a változást. Csináljatok valamit másként.


Nos, nem szeretitek ezt csinálni, mert létrehoztatok egy kényelmi szintet. Értitek, hogyan válaszol az energia nektek, amikor egy bizonyos mintaként teszitek a dolgokat. Általában ugyanazon a módon válaszol nektek. Mostanság nem ugyanazon a módon felel, mert van valami a bensőtökben, ami megpróbál erőt fejteni rátok, hogy kikerüljetek a mintáitokból és kerékvágásaitokból. A munkahelyek el fognak tűnni. A társak ki fognak sétálni. Dolgok fognak történni az életetekben, mert nagyon mély szinten a bensőtökben most megpróbáltok kikerülni a kerékvágásotokból.


Megváltoztattuk a Shoud sorrendiségét ma, hogy segítsünk nektek kijutni a kitaposott keréknyomból. Itt az ideje, hogy megmozgassuk az energiákat. Az azt jelenti, hogy kikerültök azokból a mintákból, amelyekben a múltban voltatok. Próbáljatok ki különféle dolgokat a mostani és a következő összejövetel között. Próbáljatok ki különböző módokat arra, ahogyan azt teszitek. Lehet, hogy először egy kicsit kényelmetlen lesz, de ki fogja az energiát emelni abból a szerkezetből, amely oly korlátozott. Ha van egy bizonyos módja annak, ahogyan énekeltek... egy bizonyos módja annak, ahogyan a munkátokat végzitek.... egy bizonyos módja a meditációnak... vagy a lélegzésnek... próbáljátok meg azt másképpen. Lépjetek ki a kerékvágásból.


Elmentem a Ballardokhoz, amikor rajtuk keresztül végeztem a csatornázást, vissza az 1930-as években. Elmentem Guy Ballardhoz egy hegyre, hogy segítsek neki kipróbálni egy dolgot, nem mintha én szeretnék egy hegyen élni vagy ott lófrálni körben. De annyira meg volt ragadva önmagában. Hosszú időkkel ezelőtt volt egy megegyezésünk, hogy együtt fogunk dolgozni. De szerettem volna megmutatni neki, hogyan tud egy szilárd hegyi energiát teremteni, ami majdhogynem elkerülhetetlen volt. De ha látjátok az illúziót benne, és látjátok, hogy az energiák hogyan tevődnek össze, ténylegesen ki tudtok belőle jutni. A csatornázás, melyet ténylegesen Edna Ballardon keresztül tettem, más volt, mint az, amit most csinálok, mert más a tudatosság is, hiszen ez a csoport határozottan más, határozottan más.


Ma beszélgettünk arról, hogy mi az energia, a tény, hogy valójában nincs semmi olyasmi, amit energiának hívhatnánk. Az egy semmi. Az energia nem létezik ezen a helyen, amit ti Mennyeknek vagy Otthonnak hívtok. Nincs energia ott.


Az energia csupán egy lehetőség, mely kifejeződésre kerülhet. A lehetőségek a lét egy semleges állapotában fekszenek, amíg nem aktiválódnak vagy ki nem fejeződnek. Egy jó példa a saját kultúrátokban mostanság a benzin. A benzin semleges mindaddig, amíg át nem jut valamin, ami aztán létrehoz egy mozzanatot, ami egy lehetőséget idéz elő. Azt mondjuk, azt akkor fejeztétek ki, amikor a lábatokat a pedálra tettétek és elindítottátok az autót és mindezen más dolgot.


Ez mind imagináció. A képzeleteteket használjátok. De a képzelet oly valósnak és oly kézzelfoghatónak tűnik, hogy úgy értelmezitek azt, mint olyan dolgok sorozatát, ami megtörténik. Az csupán a képzeletetek. Kifejeztek egy lehetőséget. Az az összes energia. Egyszer megértitek... egyszer megértitek, hogy nem kell erőt kifejtenetek rá... és hogy az a saját magjában nem birtokol semmiféle dualisztikus elemet... hogy a saját belsejében az általánosan egy semmi, ami arra vár, hogy kifejeződjék... és aztán elkezdhetünk dolgozni. Utána úgy tehettek meg dolgokat, mint az átváltozás.


Ne kezdjétek el most. Ne fussatok haza és ne ragadjátok meg a gyémántjaitokat, hogy megpróbáljátok azokat megtisztítani a szennyeződésektől. Az alapoknál fogjuk kezdeni. Az egyszerű szintekről fogjuk kezdeni. Amint mondottam korábban a Shoudunkban, majd eljuttok arra a megértésre, mennyire egyszerű is mindez. Butának fogjátok érezni magatokat, amikor megtanuljátok, mennyire egyszerű is ez. És ezt mondhatom nektek, mert én is butának éreztem magam sok-sok létidő után, amikben küszködtem, próbálkoztam és a legnagyobb mélységekbe vetettem magam, amit valaha is képzeltem. Ostobának éreztem magam. Majdhogynem hülyének amiatt, hogy nem vettem figyelembe néhány igazán egyszerű tényt... valamit, amit nektek meg kellett tennetek... valamit, amit mindannyiunknak meg kellett tennünk, hogy eljussunk ehhez a ponthoz.


Mielőtt még elkezdenénk a beszélgetésünket, a kérdéseinket és válaszainkat, szeretnék köszönetet mondani az összes Shaumbrának ezért a lehetőségért, hogy idejöhetek ebbe a valóságba, hogy megoszthatom ezt a helyet veletek. Ez oly megtisztelő, és tudom talán ma egy kicsit közvetlen vagyok. De újra emlékeznetek kell, hogy ti vagytok azok, akik most ezt kéritek.. Ti vagytok azok, akik most ezt mondják:” Gyorsítsuk fel azt. Jussunk el egyfajta belső anyaghoz itt. Készítsük elő magunkat a tudatosság ezen kvantumugrására, ami meg fog történni.” Ti kértétek a Bíbor Tanács energiáit, beleértve Tóbiást, Kuthumit, Ohamát, Quan Yint, és sokunkat közülünk, hogy most gyorsan mozgassunk meg titeket, hogy azokra a szintekre mozogjunk, ahol valódi tanítók lehettek, hogy átmozduljatok néhány Régi Energiájú módozaton. Fel lesztek készülve ezen 2007-ben eljövendő eseményre.


És akkor kezdjük a beszélgetést.


KÉRDÉS AZ 1.SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Tóbiás, 12 éve tumorom van a jobb kezemben. Meg tudnád-e mondani az okát és a gyógyítását?


SAINT GERMAIN: Megragadt energia... én nem vagyok Tóbiás... de az megrekedt energia. Bármilyen betegség a testetekben egy olyan energia, mely csapdába esett és megrekedt. És egy dolgot mondhattok az energiáról, hogy az mozogni akar. Szeretne tova gördülni. Nem akar listákat. Ténylegesen még egy különös célja sincs.


De van egy veleszületett érzéke, hogy folyamatosan mozogni akar. Ha egyszer a nyers, tiszta energia „a mezőből” aktivizálódik, az tovább akar mozdulni. Soha nem tud vissza menni „a mezőbe". Soha nem tud visszamenni „a mezőbe". Tehát megtlálja önmagában azt, hogy folyton mozogni akar.


Ez a daganat a kezedben egy megrekedt energia. Szólni fogunk a beszélgetésünkben a következő hónapban arról, hogyan bírhatjuk azt szó szerint rá arra, hogy újra mozogjon. Nem akarjuk, hogy most a múlt életek ezen összes dolgába belemenj... a dolgokba, melyeket rosszul tettél...és az összes többi dologba. Még a legbelső okát sem kell, hogy megnézzük annak, miért van ott. Az ott van. Volt egy oka. Bezártad az energiákat és az a kezedben manifesztálódott. Van néhány egyszerű utalás ebben talán, hogy a gyógyítómunka visszafelé sült el. Nem fogunk belemenni ennek a részleteibe, akár érzelmiek, akár elmebeliek is. De beszélni fogunk arról, hogyan késztethetitek azt mozgásra. Energiamozgatók vagytok. Köszönjük.


LINDA: Saint Germain, meg szeretnék bizonyosodni, hogy nem hadartam. Az egyfajta remegés volt, és nem daganat ( saj. megj.az angolban tremor-remegés- és tumor-daganat... )


SAINT GERMAIN : Az is. Mind a kettőben ugyanaz az energia. És újra elmondom, a következő hónapban a beszélgetésünk során bele fogunk ebbe menni.


LINDA: Oké, köszönjük.


KÉRDÉS A 2. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Üdvözöllek, Saint Germain. Van egy kérdésem a memóriával kapcsolatban. Problémám van az emlékezettel. Ha körülbelül öt vagy tíz perccel előtte csináltam valamit, nem emlékszem, hogy mit. És ott vannak azok az érzések és az agyamban és lent a nyakam oldalán... van valami ötleted erre?


SAINT GERMAIN : Minden alkaommal, amikor elmozdultok egy szemléletből, egy illúzióból, vagy egy történetből egy nagyobb létezésbe, el fogjátok veszíteni a kapcsolat és a kontaktus érzékét, melyet birtokoltatok. Szó szerint ki fogtok jutni a Régi típusú gondolkodásból. Érintve lesz a memóriátok.


Nem te vagy az egyetlen, aki ezen megy keresztül. Vannak Shaumbrák az egész világon, aki ezt tapasztalják. Erővel hat rátok, hogy elmozduljatok egy mentális vagy intellektuális lénynek a létezéséből egy Isteni Intelligenciájú létezésbe. Amikor megpróbáltok visszamenni az emlékezés Régi módjaihoz és megpróbáltok... valahogy megrémültök és megpróbáltok ragaszkodni hozzá. Egyszer újra eldugítja az energiát. Megrekeszti azt az energiát. És még zavaróbbá válik.


Mindannyiótok számára, akik ezt az emlékezetvesztésnek nevezett dolgot tapasztaljátok mostanság, engedjétek el. Ez egy természetes folyamat. Engedjétek el az információ megtartásának Régi módját. Van sokkal hatásosabb és hatékonyabb mód.


Nos, most mentek keresztül éppen egy folyamaton. Éreztek mostanság néhány ilyen hatást a testetekben. Mostanság néhány fájdalmon is keresztül mentek emiatt. Tehát engedjétek el. És igen, lesz néhány rövid távú következménye az emberi valóságotokban. De hosszú távon jól fog szolgálni benneteket.


SHAUMBRA: Köszönöm.


KÉRDÉS A 3. SHAUMBRÁTÓL ( az Internetről olvassa Linda): Véletlenül ez egy ugyanolyan kérdés, de mindenképpen szeretném folytatni. Ez ugyanolyan kérdés, de egy gyerekkel kapcsolatban.


Az unokaöcsémnek daganata van a lábában. Chemoterápiát kapott. Most egy új daganat jelent meg. A lehetőségek vagy a chemo(terápia) vagy az amputáció. Mit kellene éreznünk vagy tudnunk?


SAINT GERMAIN: Ez egy ugyanolyan kérdés. És újra (elmondjuk), a megrekedt energiával kell dolgozni. Felvehettek néhány modern gyógyítást, mint a chemo és ehhez hasonló dolgok, megpróbáltok kirekeszteni néhány betegségközpontot vagy megrekedt energiát. Ám általában akkor a test más területén fog megjelenni egy másik időpontban, mert az csupán egy megrekedt energia, amely áthelyezésre került és egy másik irányba fog elmozdulni.


Ezért van az, hogy a rák egy furfangos dolog, amivel tudni kell bánni, hacsak nem mentetek az elengedés, azon energia felszabadításának magjáig, amely megrekedt. Bizonyos értelemben, amikor ti... most a rákról beszélünk... amikor fogtok egy energiát, mely bejön hozzátok... a földi valóságotokba... és lezárjátok őket... megrekesztitek... mint ahogy említettem, az energiának megvan a hajlama arra, hogy folyton mozogjon és fejlődjön. Sok minden történik, amikor belementek egy rákos beteg állapotába. Megpróbálja majd állandósítani önmagát, ám egy olyan módon teszi, ami végül a testet fogja elpusztítani.


Van egy egyszerű módja annak, ahogyan bánhattok vele, és az ténylegesen felnyitja a megrekedt energiákat. A következő beszélgetésünkben fogunk ebbe belemenni. Beszélni fogunk arról, mennyire nagyon könnyen és simán fel tudjátok szabadítani ezeket. Vannak néhányan, akik most hallgatnak bennünket... Cauldrének egy mély lélegzetet kell vennie.... vannak néhányan, akik hallgatnak bennünket, akik most éppen azt tanulják, hogyan tegyék ezt és meg fogják érteni, hogy nem fogtok a rák ellen harcolni... nem fogjátok kikényszeríteni a testetekből. Meg fogjátok engedni, hogy visszatérjen az energiák természetes áramlása.


Úgy találjátok, hogy ugyanaz a dolog jelenik meg az országotokban is. Ami most a testetekkel történik, az történik a ti vidéketeken is. Azok megrekedt energiák. És előbb vagy utóbb elő kell törniük. Tovább kell mozogniuk. Láttátok ezt mostanság a hullámokkal és a földrengésekkel, és egyéb dolgokkal kapcsolatban. Ez egy közvetlen kölcsönhatás. Néha mikor veletek dolgozunk és segítünk megérteni, hogyan működik együtt az energia és az imagináció a testben, akkor tovább fogunk mozdulni a Föld néhány szélesebb területeire. Bele fogunk menni azokba, hogy segítsünk enyhíteni néhány feszültséget és a Földben megragadt energiát. De újra (elmondjuk), még ne próbáljátok meg.


KÉRDÉS A 3. SHAUMBRÁTÓL ( egy nő áll a mikrofonnál) (saj. megj. : nem elírás, az eredeti szöveg elírását követem, a sorrendiség követhetőségéért): Saint Germain, köszönet a sok üzenetedért ma. Nagyon vonz az a munka, melyet az Új Energetikai hipnózissal kapcsolatban említettél, és szeretném tudni, hogy ebben a csoportban, melyet tanítasz- vajon egyénenként jössz-e el hozzánk? Vagy ez egy osztály lesz, ahol majd fizikailag jövünk össze? És ez része annak az Új Energiájú munkának, melyre vártam?


SAINT GERMAIN: Először néhányotokhoz személyesen fogok elmenni. Azután egy összejövetelre fogunk hívni a megfelelő időben. Nem akarok semmiféle különleges dátumba belemenni. Azok... azok, akikhez elmegyek, tudni fogják, hogy ott vagyok, hogy ezen dolgozunk. Vannak... ez egyfajta kísérleti csoport lesz.


Óriási lehetőségek kapcsolódnak ahhoz, amit valaha „hipnózisnak” hívtatok. És majd „energiaösszpontosításnak” fogjuk hívni. Bizonyos értelemben, azt mondhatom nektek, hogy azoknak a nagy többsége, akik itt vannak és akik most hallgatnak bennünket, azok energetikailag összpontosultak most. Egy fajta hipnotikus állapotban vagytok, de olyanban, melybe beleegyeztetek. Nem pusztán a vágyam vagy az akaratom által teszitek. Ám csodálatos időt töltök most ezzel (néhányan nevetnek).


Meg fogunk nézni néhány ilyen energiát, ahogy Mesmerrel is tettem. És azt is meg fogjuk nézni, ezek hogyan használhatók egy kis gyógyításra. Van itt néhány érdekes és meglehetősen nehéz kérdés, mert van néhány csodálatos módja annak, ahogyan az energiával dolgozhatunk, de a befogadónak, akit kezeltek, magszinten kell akarnia.


Amint tudjátok, lehet felszíni a gyógyítás, melyet végezhettek. Sokan közületek, a segítők, ezt tettétek. Felszíni gyógyítást végeztetek, de a probléma újra megjelent. Azután rosszul érzitek magatokat és a páciens is. Nos, le kell mennünk néhány mély, igen mély szintre és egy nagyon tiszta megértésére annak, hogyan működik az energia. De köszönjük a kérdésedet. És azt kell, hogy mondjuk bármelyikőtöknek, hogy ez mindegyikőtöknek más munkát jelent. És lehet, majd elhívunk abba a speciális csoportba, ahol az „energia összpontosításáról” beszélgetünk , de lehet, hogy nem. Ám sok munka vár mindenkire. Ez nem egy elit csoport. Csak egy más fajta csoport. Köszönjük.


KÉRDÉS A 4.SHAUMBRÁTÓL (kérdés Lindától) : Saint-Germain, valamit meg kell jegyezni azzal a ténnyel kapcsolatban, hogy hihetetlen számban vannak új emberek ma a közönség soraiban, és mindennek az időzítése és az a feltételezés, hogy talán ugyanaz a dolog megy az élőben ( utalás az élő közvetítésre)?


SAINT-GERMAIN: Valóban, az. Egy másik szintre haladunk. Tóbiás mindannyiunkat elvitt ehhez a ponthoz. De bele fogunk menni ennek az egész munkának néhány jellegzetességébe, a velejéig. És meg fogjuk mutatni nektek, hogyan dolgozzatok most az energiával.


Az elmúlt évek alatt sokat dolgoztunk, hogy megértését adjuk annak, kik vagytok és miért vagytok itt. Azt is mondhatjátok, hogy kigyomláltuk azokat, akik nincsenek készen arra, hogy a következő szintre lépjenek. Néhányan közülük odébbálltak és... Cauldre most a fejét rázza felém.


De vannak olyan emberek, akik egyszerűen nem állnak készen arra, hogy ezen következő szintekre lépjenek. Nem állnak készen arra, hogy felfedezzék annak a mélységét, kik is ők. Annyira belevesztek a történeteikbe. Szeretnék tovább játszani azokat.


És ez jó, de nem arra a munkára nézve, melyet a Bíbor Tanácson belül végzünk. Ez nem egy egoista dolog. Ahogy Tóbiás mondotta nemrégen, az „egó” egy csodálatos dolog. Azt jelenti „Én megyek.” Azt jelenti, hogy az egó önmagatok egy kifejezési módja különböző dimenziókban. Nos, ne kapcsoljátok hozzá, hogy ez egyfajta negatív egó-féle dolog volt. De igen, van... a megfigyelésed nagyon pontos. Oka van az új arcoknak itt.


KÉRDÉS AZ 5.SHAUMBRÁTÓL ( egy férfi van a mikrofonnál): Adamus professzor, nagyra értékelem, hogy itt van. És szeretném a személyes engedélyemet adni, hogy jöjjön és dolgozzon velem bármilyen mértékben, ahogyan csak szeretné. Annyira készen állok, hogy túllépjek a megrekedtségen. És végül a kérdésem önnek. Sok kérdésem van. Szeretnék leülni és egy egész napot önnel tölteni és megtudni minden választ. De az összes kérdés, mely összegyűlt, most a megrekedtség problémájára vonatkozik. Tehát, ha van bármi, amit személyesen tudna nekem küldeni menet közben, ami segítene megértenem, mit tehetek az én „itt és mostomban,” hogy megmozgassam az energiáimat, ahelyett, hogy beléjük lennék ragadva, nagyra értékelném.


SAINT-GERMAIN: Természetesen, és amit megosztok veled, az mindenkire vonatkozik itt. Te - ahogy nevezted- megrekedtél a történetedben. Érzelmileg annyira kötődtél a történetedhez, hogy több ezer éve zajlik már. És az hatással van rád. Van egy bűntudat, ami ehhez kapcsolódik.

Van egy teher, amit magadra raktál. És egyszerűen beleragadtál a történetedbe. Próbálj ki különféle módokat arra, ahogyan a dolgokat teszed. Értsd meg, hogy az csupán egy történet volt. Az az egyik aspektusod volt.


Vannak olyan aspektusaim, melyek... néhány közülük csodálatos és néhány pedig nyomorúságos. De fel kellett ismernem, hogy azok az én teremtéseim voltak... és én adtam nekik életet... én adtam nekik kifejeződést. De csupán egyike voltak a történeteimnek.


Folyton vissza akarsz menni a történetedhez. Vissza akarsz térni a 2000 évvel ezelőtti korszakba. És nem tudsz. Nos, úgy találod, hogy csak körben forogsz. És itt az ideje, hogy megértsd, hogy sok más dolog is van, amit itt csinálhatsz. Van egy lehetőség, amint tudod, amint azt már csináltad is, a tanításra. Megvan a lehetősége bizonyos fajta közvetlen energetikai munkának. És amint korábban mondottam, egyszerűen itt az ideje, hogy túljuss rajta. És nagyra értékeljük a munkádat, amit csináltál. De itt az ideje, hogy továbblépj. Köszönjük.


SHAUMBRA 5. : Köszönöm.


SAINT-GERMAIN: Túl sok időt töltesz az azon való gondolkodással.


SHAUMBRA 5.: Köszönöm... tudom (néhányan nevetnek).


SAINT-GERMAIN: Igen. És beszélgetünk, mindannyian. Bármelyikőtök tud beszélgetni velem akármikor. Nem kell csatornázóknak lennetek, mint amit láttok, hogy Cauldre tesz. Sok napot tölthetünk együtt, beszélgetve. Csak bíznod kell önmagadban. Engedd meg, hogy egy kicsit megőrülj ( többen nevetnek).


KÉRDÉS A 6.SHAUMBRÁTÓL ( az Internetről olvassa Linda): Az energiamozgatás átölelése óta, három különböző férfi támadott meg, akiket nem ismerek, csak elmentek mellettem az utcán vagy a buszon. Rám ordítottak, káromkodtak velem, és az egyik még oda is súgta, hogy ki nem állhat engem. Megpróbáltam átmozgatni ezeket az energiákat. Sajnos, elkezdtem félni. Miért vonzom ezeket az összeütközéseket? És ez vajon rólam szól-e, vagy más emberek energiái azok, melyeket el kell engedni?


SAINT-GERMAIN: Vannak olyan megragadt energiák, önmagad olyan aspektusai, melyek abban manifesztálódnak, amit te fizikai formának tartasz. De az csupán önmagad egy része. Azok önmagad részei, amikkel magadat terrorizálod, melyek attól félnek, hogy a saját megsemmisülésükhöz fogod eljuttatni őket. Ez a saját bűntudatodnak egy kifejeződése.


Mindannyian meg tudjátok teremteni önmagatok egy interdimenzionális aspektusát, mely manifesztálódni látszik egy emberi valóságban. És ha megérintitek és megtapogatjátok, garantálni fogjátok önmagatok számára, hogy valós. De ebben az esetben ezek csak önmagad aspektusai, melyek újra előtűnnek.


Sok helyen tudom magam megjeleníteni ugyanazon időben, sok különböző, sajátos célú aspektusban bármikor. Ahogy mindegyikőtök. Csupán azt gondoljátok, hogy az valami rajtatok kívüli dolog. Még ha ... lesz majd egy hosszú beszélgetésünk... de haladjunk tovább. Azok csupán önmagatok aspektusai.


Meg kell értened, hogy bármikor bárkivel, legyen az akár egy olyan aspektus, mint ez, melynek nincs lelki lénye, vagy legyen az egy másik ember, vagy egy idegen, vagy bármi, bármikor irányítani tudjátok. Bármilyen energetikai lénynek megmondhatod, hogy el kell hagyniuk a tereteket, az életeteken kívül kell lenniük. Elmondhatjátok nekik. Megkövetelhetitek tőlük. Gyakran ezek az aspektusok vissza fognak térni és azt mondják majd, hogy ezt nem tehetitek meg, azt fogják mondani, hogy nem fognak távozni. Benneteket tesztelnek, hogy lássák, vajon tudjátok-e, hogy ti is Isten vagytok. De felszólíthatjátok őket a távozásra. Köszönjük.


KÉRDÉS A 7. SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál): Hálás vagyok, hogy itt lehetek ma. És köszönöm, hogy itt vagy. Mióta leszálltam a Kaliforniából jövő repülőgépről szerdán, nem tudok jól aludni. A szemeim folyton leragadnak. Nos, remélem, valaki segít nekem valahol. Emberekkel dolgozom a nehézfém-mérgezéssel kapcsolatban. És szükségem van a fejemre. És memóriával kapcsolatos dolgokkal foglalkozom. Ez a kis idős pár, akikkel dolgozom... jobban kezdenek el emlékezni dolgokra, mint én. Azon tűnődöm, vajon helyet kellene cserélnünk. Két kérdésem van. Valóban nyugtalankodom a Kaliforniából való elköltözés miatt. Most éppen a házam kölcsönadásán vagy egy kölcsönhitelen munkálkodom. Sok stresszet okoz. És nem vagyok biztos benne, merre menjek... meglehetősen egymagam vagyok, hogy nincs kapcsolatom valakivel valamerre, csak Kanadában... és vissza fogok menni oda. Nos, ha tudnál némi útbaigazítást adni, amiről azt hittem, talán észak lesz. Nem tudom.


SAINT-GERMAIN: Ha megengeded magadnak egy pillanatra, hogy érezd az összes lehetőséget körülötted, mely létezik. Van egy lehetősége északnak, délnek, keletnek és nyugatnak. Megvan a lehetősége az új munkának, az új háznak. Megvan annak a lehetősége is, hogy ott maradsz megrekedve. Mindennek megvan a lehetősége, amit csak el tudsz képzelni.


És azok a TE lehetőségeid. Nem tőlem erednek. Nem Tóbiástól származnak. Azok a te lehetőségeid. Azok majdnem olyanok, mint- úgy hívjuk őket- a gubók, amelyek szeretik és tisztelik azokat, akikkel dolgozunk. A lehetőség kis gubóinak nevezzük őket, melyek arra várnak, hogy kifejeződjenek és aktiválódjanak.


A probléma része az, hogy aktiválnod kell őket. Mi nem tudjuk azt neked megtenni. Nincs semmi előre predesztinálva. NINCS SEMMI ELEVE ELRENDELVE. Minták vannak, melyek ahhoz vezetnek, hogy hidd, bizonyos dolgok megtörténhetnek a jövőben. De tőled függ, hogy kiválaszd őket.


Mit akarsz tenni? Hová akarsz menni? Hogyan akarod élni az életed? Az egyetlen kulcs, amit itt adni fogunk az, hogy gyere ki Régi gondolkodásmódodból. Néhány hajlamos arra, hogy félelem alapú legyen és azt szeretné tudni, vajon a dolgok ott lesznek-e számodra. Igen, ott lesznek... ha azokat választod... ha azt az energiát aktiválod.


Majd a következő néhány beszélgetéskor bele fogunk ebbe menni. De azt szeretném, ha egy kis időt eltöltenél a lehetőségeid áttekintésével. Ne ugorj rögtön ki és ne próbálj meg egyet azonnal felkapni. A lehetőségeid olyanok, mint egyike azon szupermarketeknek, ahová bemehetsz és választhatsz bármit, amit szeretnél... bármit, amit szeretnél.


Ne aggódj a pénz miatt, melyet a lehetőségért fizetsz. Az is bejön. Mindig is ott van. És tudom, néhányotok most nehéz időszakát éli ahhoz, hogy ezt elhiggye. De az mindig is ott van. Bármilyen lehetőséget veszel fel, amit pénznek hívsz, vagy financiális energiának, automatikusan bejön és egybeesik vele. Lehet, hogy nem előtte. Ez az egész feltöltési rendszer téves következtetésének része. Lehet, hogy nem előtte lesz ott, de egybe fog esni azzal a pillanattal, amikor kiválasztasz egy lehetőséget.


Tölts egy némi időt mindazon körülötted lévő lehetőségek érzésével. Olyanok, mint a kis buborékok. Látom őket. Azok a lehetőségek gubói. Érezd őket... nézegesd őket... döntsd el, mit akarsz önmagad számára.


De ne használd a félelmedet, mint mérőrudat. Használd az áldott teremtést és az imaginációt. És aztán kezd el kiválasztani azokat a lehetőségeket, amiket szeretnél. Engedd meg... amikor kiválasztod a lehetőséget... engedd meg, hogy folytassa a saját energetikai feljődését és saját életerő energiáját. Ne akard elkezdeni újra megszerkeszteni. Ne akard határok közé szorítani az energiát. Akard csak kiválasztani és aztán vele áramolni. Akarod az energiát és ezt a gyönyörű táncot járod vele. Nos, köszönjük a kérdésedet. Tölts egy hónapot az áttekintéssel, a lehetőségeid érzésével. És Teremtő vagy. Értsd meg... Teremtő vagy.


SHAUMBRA 7: A Yellowstone volt az, amikor összegyűltünk az indiánokkal 24 órára Yellowstone pusztulásának lehetősége miatt. És megtudnád-e nekem mondani, vajon a földvonalak... elkezdték újra-összekapcsolni őket. Ez olyasvalami, ami megalapozott?


SAINT GERMAIN: Érvényes, mert az egy lehetőség. Valami olyasmi, ami egy valóságként fejezhető ki. Nem szeretnénk, hogy te- vagy bárki közületek- beleragadjon a földvonalakba. El fogjuk mondani most- minden földvonal, melyről azt hittétek, hogy ott van, megváltozott. Azok, akik továbbra is visszajárnak a régi földvonalakhoz és a régi övek vonalához, azok nagyon Régi Energiában dolgoznak.


Van egy drágakő, egy energetikai ékkő annak megértésében, hogy a földvonalak elmozdultak. Még különbözőképpen is működnek. Nem tartozik hozzájuk ugyanaz az energetikai szerkezet többé. Ténylegesen... többé még vonalaknak sem hívhatjátok őket. Egyszerűen csak tájékozódási pont, mely összeköti a Földet és az Új Földet... és ez így megy tovább és tovább. Nagyon érdekes matematika. De egyikőtök se korlátozza magát a földvonalakkal.


A lehetőséget választod. Ha a lehetőséghez az összejövetelen keresztül akarsz eljutni... ha bármi máson át akarsz hozzájutni... ez mind rendben van, de TE választod ki a lehetőséget. Te választod ki a lehetőséget.


A másik dolog, amire szeretnék itt rámutatni, míg erről beszélgetünk... és Cauldre megengedi, hogy eltérjünk egy kicsit a tárgytól. Oly sokan azt mondjátok: „Azt akarom csinálni, ami a legfőbb jóban van.” Úgy használjátok azt, mint a találkozási pontotokat.” Azt akarom tenni, ami legfőbb jóban van.” Nos, azt válaszoljuk nektek: „Akkor válassz valamit.” (néhányan nevetnek) Mi nem tudjuk (megtenni). MINDEN a legfőbb jót szolgálja végül! Mi nem tudjuk. Még mindig nektek kell kiválasztani. Nem vállaljátok fel a saját felelősségeteket. MINDEN AZ ÖSSZES JÓT SZOLGÁLJA! Bármit is választotok, az a legfőbb jót szolgálja és végül mindenkit. Válasszatok valamit. Köszönjük.


KÉRDÉS A 8.SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Van egy bizonyos ember, akivel nagyon szoros spirituális kapcsolatban vagyok. Álmainkban kommunikálunk egymással. Próbálgatom ezt kitalálni kilenc éve. Vajon leszünk-e együtt valaha is fizikailag ebben a létidőben? És ha igen, tudod-e, hogy mikor? Remélem, tudsz nekem segíteni.


SAINT-GERMAIN: Egy fizikai kapcsolat igen túlértékelt (a közönség nevet).


SAINT-GERMAIN: A következőt. ( többen nevetnek)


KÉRDÉS A 9.SHAUMBRÁTÓL ( egy nő van a mikrofonnál): Micsoda kérdés következik.. Saint-Germain, egészen felvillanyoz, hogy itt vagy. Mindig is szerettem az írásodat, legyen az akár a szerelemről szóló szonett vagy novella az ugráló békákról, vagy európai utazásról. Éreztelek Párizsban, amikor ott voltam. Elszédültem az idefelé vezető úton. Nos, drágám, annak kockázatával, hogy ez úgy hangzik, mintha egy Saint-Germain rajongó lennék, emlékeztetnél arra, honnan ismerlek... és miért vagyunk jóban?


SAINT-GERMAIN: Amint korábban említettem, mind együtt tanultunk a Bíbor Tanácsban, tudod, amely oly annyira valóságos, mint ez itt. Ez az összejövetel csupán a Bíbor tanács egy kiterjedése. És mindannyian sok órát töltöttünk megosztva, beszélgetve, amikor együtt voltunk. És azt kellene mondanom, majdnem mindnyájatoknak megjelentem- most gyorsan átfutok mindannyiótokon, akik hallgatnak bennünket és akik itt vannak- megjelentem majdnem mindegyikőtöknek, akik itt vagytok emberi formában egyik vagy másik alkalommal az életetekben. Valójában örömet okoz, ha ezt teszem. És a legtöbbetek nem ismer fel, de mégis egy teljes energiát éreztek. Nos, igen, egy pár különböző alkalommal neked is megjelentem. És folytatni fogjuk a munkánkat együtt a Bíbor Tanácsban.


SHAUMBRA 9.: Köszönöm.


SAINT-GERMAIN: Köszönjük.


KÉRDÉS A 10. SHAUMBRÁTÓL ( az Internetről olvassa Linda): Drága Tóbiás, amikor az emberek megosztják velem a fájdalmas történeteiket, nem látok tragédiát. Átalakulást látok. De úgy tűnik, mintha sok ember csak azt szeretné, ha valaki megértené és megerősítené a történetüket. És ez az a valami, amit nem tudok többé megtenni. Aggódom, hogy ez szétválasztódást eredményezhet, és úgy érzik majd, hogy hiányzik a részvétem irántuk.


LINDA: Bocsánat... ezek az emberek ( utalva azokra, akiknek sorra kerül a kérdésük élőben) természetesen, nem tudták, hogy Saint-Germain fog válaszolni ezekre a kérdésekre.


SAINT-GERMAIN: Amint elengeded a történetedet és megérted, mi az, azután elkezdesz más emberekre úgy tekinteni és látni, mennyire beleragadtak a saját történetükbe. Hiszed vagy sem, te még mindig... valójában a nagyobb könyörület egy helyéről érkezel, mert most meg tudod hallgatni őket, amikor csak fecsegnek és fecsegnek arról, hogyan cselekedtek rosszat, fecsegnek az áldozatiságukról vagy bármi másról. És most nem űzök ebből tréfát, de direktnek kell lennem.


Történeteket teremtetek, és aztán bennük éltek. És azt szeretnétek... az emberek azért beszélnek dolgokról, melyek megtörténnek, mert a nagy többségük csupán ki akarja terjeszteni a történetet. Annyira szerelmesek bele és annyira elfogultak a saját történetükkel, a saját fájdalmukkal, hogy folyton arról kell beszélniük.


És itt jön egy pont, Shaumbra... amint a Shaumbra tudja, belefáradtatok. Kifáradtatok tőle. Itt az ideje, hogy a teremtés, az energiamozgatás és az energiákkal való játék nagyobb, hatékonyabb és örömtelibb formáihoz lépjetek tovább. Nagy örömöt lelek az energiákba való be- és az abból való kiugrálásokban. Amint mondottam azelőtt, megéltem a legszánalmasabb életeket, tehát elmondhatom nektek, mennyire csodálatos és örömteli be - és kilépni és nem beleragadni akármelyik történetbe.


Sokan közületek, akik hivatásos facilitátorok és tanácsadók, nagyon büszkék rá, hogy mély empátiával rendelkeznek az emberek történetei iránt. És aztán hallgathatjátok órákig. És tudjátok, csak szerettetek volna a saját fejetekre csapni néha, amikor az emberek csak beszéltek, csak beszéltek. Ám erővel harcoltatok magatokkal, hogy hallgassátok, figyeljetek és oly sok energiájukat is felszívtátok. A történeteik részévé váltatok.


Most tanuljátok, itt az idő, hogy továbblépjetek. A kérdés annak szól, aki tovább folytatja- „Készen állsz a változásra? Készen állsz a változásra?” És ha nem válaszolnak arra a kérdésre, többé ne foglalkozz velük, ne hallgasd meg a történeteiket. Majd találni fognak valaki mást. És még rád sem fognak emlékezni és az összes, hosszú órákra sem, melyet velük töltöttél ( a közönség nevet).


Ez egy olyan kérdés, melyet Tóbiás személyesen tett fel mindannyiótoknak, mielőtt még bekapcsolódtatok volna a Shaumbrába. És ha azt kérditek, hogy van-e bármiféle tagságotok a Shaumbrába, van egy egyszerű dolog - „Készen állsz a változásra?” És azt mondtátok : „Igen!” És ez az, amiért itt vagytok. Kérdezzétek meg azokat, akiket segítetek- „Készen állsz a változásra?”


KÉRDÉS A 11. SHAUMBRÁTÓL (egy férfi van a mikrofonnál): Észreveszem, hogy néha valóban félelmet érzek attól, hogy feljöjjek ide és kérdezzek. Nos, szerettem volna ezen keresztül sétálni. És ezenfelül...


SAINT-GERMAIN: Rá kell mutatnom itt- amikor ezt a szívedből mondtad, akkor az energia egy azonnali átalakulása vagy rögtöni átforgása történt, amit nem csupán mi vettünk észre az oldalunkon, hanem a közönség és a hallgatóság is. Ez olyan egyszerű. Ez olyan egyszerű. Hagytad, hogy az energia átalakuljon. Nos, folytassuk.


SHAUMBRA 11: Köszönöm. És megrekedtséget érzek. És szeretnék egy pofont ( a közönség nevet), és...


SAINT-GERMAIN: Nagyon csábító (többen nevetnek).


SHAUMBRA 11: És az a terület, melyről azt hiszem a leginkább érzem a megragadottságot, az valóban, tényleg, a valódi önelfogadás és önszeretet. És a körhinta folyton csak megy körbe és körbe, és állandóan feldolgozom és elengedem. De még mindig úgy tűnik, hogy magprobléma. Nos, szeretnék... készen vagyok a változásra.


SAINT-GERMAIN: Köszönjük. És az önszeretet ezen egész fogalma talán egy központi kérdés az összes angyal és az összes ember számára. Nos, most valami olyasmit érintettél, mely annyira alapvető és oly fontos és egy kihívás, mellyel szembesülsz és szembesül minden Shaumbra. Amikor el tudod fogadni önmagadat, aki igazán vagy és eljutsz arra a szintre, azután fejezed ki igazán, ahogy Isten is. Ne adj önmagadnak egy nehéz időszakot ahhoz, hogy elfogadd és szeresd magad. Ez a leginkább kihívásra szólító dolog.


A pillanat, amikor te- és bárki közületek- keresztül ment a Tűzfalon, az mind annak ténye volt, hogy eljutottatok a szeretet és az elfogadás ezen pontjára. Nos, most leegyszerűsítem. De ami igazán a lényeg, hogy miről szól. Amikor eljuttok az önmagatokkal és az isteniségetekkel való belsőséges kapcsolathoz, az összes elemhez, mindenhez, amit tettetek és voltatok, visszatér együtt a Most pillanatában. És ez majdnem olyan, mint ezen áldott energia kirobbanása, ami most itt történik. És aztán ráébredtek, hogy Teremtő vagytok. Ráébredtek, hogy egyszerűen arról szól, hogy megteremtetek bármit magatok körül.


Nos, a tökéletes és megfelelő úton vagytok. Most lehatoltok a magproblémákhoz. Nem aggódtok kis vacak dolgok miatt többé. Lejuttok az alapokhoz.


És tudjuk, az elengedés sok körén mentetek már keresztül. Sok kört vesz igénybe. Az energia megmozgatásának óriási mennyiségét veszi igénybe, hogy átdolgozzátok mindezen rétegeken magatokat, mindezen történeteken, melyet teremtettetek, minden dolgon, melyet tapasztaltatok. De szeretném elmondani neked -- és minden Shaumbrának -- most odajuttok. Közel vagytok. Köszönjük.


SHAUMBRA 11.: Köszönöm, Saint-Germain.


KÉRDÉS A 12. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Szia, lehet, hogy arrogánsan hangzik, de ismerem a legtöbbjét annak, amit mondtál. Nagyon unom, mert mindez annyira világos a számomra. A legtöbb ember az idegeimre megy ezzel az összes hülye bla-bla-bla szöveggel (néhányan nevetnek). Duzzadok az energiától. Mondj bármit... hallgatni fogom. És kérlek, köszönj a halott apukámnak (többen nevetnek).


SAINT-GERMAIN: Egyik sem kellett, hogy megrázzon, ami ma itt elhangzott vagy „új” információ lett volna bármelyik Shaumbra számára. Az összejövetelünket a legutóbbi álomállapototokban tartottuk És egyszerűen ebbe a valóságba manifesztáljuk most. Megjelenik más dimenzióban, mint valóságos dolog, talán valóságosabban, mint ami most itt jelenik meg. Tehát, igen, egy részed unatkozik. Egy részed szeretne továbbhaladni. És ez egy csodálatos jel. Nos, köszönjük, hogy megosztottad.


KÉRDÉS A 13. SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál): Helló, Saint-Germain. Tudnál többet mesélni önmagunk aspektusairól, melyekkel találkozunk vagy a teremtéseinkről? Vannak tényleg emberek, akik úgy mennek keresztül egy egész emberi életen, hogy egyszerűen ők nem-lelki lények, akik a mi teremtéseink? Tudnál erről többet mesélni?


SAINT-GERMAIN: Valóban... ez egy nagyon hosszú és terjedelmes beszélgetés lenne. Nem szeretnénk eltérni a az eredeti beszélgetésünktől az energiával kapcsolatban. De adni fogok némi bepillantást ebbe.


Folyamatosan teremtetek aspektusokat különböző szinteken és különböző dimenziókban. Amint most itt ültök, történeteteket teremtetek vagy aspektusokat más dimenzióban. Természetesen ezek nem fizikai dimenziók, habár némelynek fizikai jellemzői vannak. Szó szerint... vannak olyan kifejeződéseitek, melyek átjönnek tőletek most ezekbe a más dimenziókba.


Energialehetőségeket fogtok most és odarakjátok őket, hogy dolgozzatok velük. Aktiváljátok az energiát. Néhányat visszahoztok majd ebbe a valóságba. Néhányan ebből a valóságalapból teremtitek ebben a valóságban az aspektusokat, melyekről most vagy azelőtt is beszéltem. Ez egy állandó folyamat.


Tóbiás beszélt egy csoportnak Hawaiin nemrég és szólt az egóról. Beszélt arról a tényről, hogy az egó folyton létrehozza, folyamatosan készíti mindezen teremtéseket, mindezen történeteket. Nem vagytok bezárva ezekbe a történetekbe, hanem minden irányban játszotok több dimenzióban.


Itt a Földön is minden irányban játszotok. Aspektusokat teremtetek. A legtöbbjük nem marad ebben a valóságban. Nem folytatják a létüket biológiai formában. Meglehetősen bonyolult dolog ezt tenni. Azok be fognak jönni és ki fognak menni a valóságból.


Hallottátok a tudományt arról szólni, hogy a részecskék be- és kijönnek a valóságból. Úgy tűnik, mintha a semmiből jönnének a valóságba és aztán kilépnek. Ugyanez történik az aspektusaitokkal- bejönnek és kilépnek. Nagyon ritkán vesznek fel hosszú idejű biológiai kifejeződést. Sok bonyodalommal jár még ez most.


Azoknak, akik arra kíváncsiak, vajon önmaguk egy másik része- egy másik énje, másik fele- létezik-e valahol a világ másik oldalán, általában nem. Nincs különös oka, hogy ez így legyen. Teljességgel beintegrálódtatok önmagatokba a Most pillanatában. Tehát, ne gondoljátok azt, hogy van valami ikerláng. És én nem vagyok senkinek az ikerlángja, egyébként! ( a közönség nevet) Ne gondoljátok, hogy létezik valamiféle ikerláng valahol máshol. Minden a Shaumbra számára... most minden belétek integrálódott.


Van néhány érdekes dolog, ami az inkarnálódással és a biológiával történik. Van néhány ember, akik... szeretnék átugrani a bébi és még a tinédzser kor meglehetősen nehéz és terhes időszakát is. Nos.. ezt nehéz elmagyarázni. Egy ideiglenes edényt teremtenek, egy biológiai testet hoznak létre, melyben egy átmeneti személyiség van elültetve, és majd később visszatérnek, amikor túljutnak az emberi felnövekedés nehéz részén, általában 16, talán 17 éves korban. Ezek nem a „besétálók.” Ne tévesszétek össze ezt azzal, amikor az egyik lelki lény hirtelen felváltja a másik lelki lényt. Alapjában véve egy üres edényt teremtetek, aminek- úgy nevezhetnétek- egy színlelt története van.


Mondani fogok nektek valamit, melyet duplán ellenőriznem kell a hozzájárulás miatt. Tóbiás beszélt a Földre való visszatérésről. Nos, visszatért. Már ott van a Földön. Teremtett magának egy ilyen üres edényt. Nem akar keresztülmenni a bébi és a tinédzser szakaszon (néhányan nevetnek) és mindezek nagy részén. Nos, megteremtette ezt az edényt.


Az nem tudja, hogy ő Tóbiás. És nem fogjuk felfedni, ki az. Ő nem tudja, hogy Tóbiás. Egy jellegzetes életmódon nő fel. És a megfelelő időben- itt ne találgassatok- a megfelelő időben, aztán bele fogja manifesztálni az energiáját abba a biológiai lénybe. Egyesülni fog vele.


Amikor ez megtörténik, talán lesz egy nyomasztó esemény, ami azzal a biológiai lénynel majd történik. Az most olyan, mint egy biológiai robot. Lesz egy traumatikus esemény. Tóbiás bele fogja oltani az energiáját abba lénybe. Lesz egy betegséggel járó periódus, talán amikor ő - ez a biológiai lény- kórházba kerül, hogy Tóbiás teljességgel beintegrálja az energiáját abba a lénybe. És aztán íme, Tóbiásként fog feltűnni. De valószínűleg nem ezt a nevet fogja használni.


Nos, tovább mehetünk, Shaumbra. A lényeg itt, hogy óriási Teremtők vagytok. Most is teremtetek, amikor beszélgetünk. Ez az, amiért mindez elkápráztat engem néha és csalódást okoz, hogy olyan kis dolgokra fókuszáltok... az életetekben... és tudjátok, hogy mik azok. Nem fogunk zavarba hozni senkit, de ezekre az apró dolgokra fókuszáltok. És elfelejtitek, kik vagytok valójában. Nos, most meg fogjuk ezt változtatni. Köszönjük.


Ezzel még egy kérdést választanánk... még egy kérdésre válaszolunk, aztán befejezzük mára.


LINDA: Van egy kis kérdésem. Ott van nála Cauldre telefonszáma ? (néhányan nevetnek)


SAINT-GERMAIN: Nem akarunk találgatósdiba belemenni ezzel kapcsolatban. És ... mi és Tóbiás nem fogunk erre a kérdésre válaszolni. Oka van ennek. Szeretnénk megőrizni ennek a biológia lénynek a sérthetetlenségét és a kapcsolatát Tóbiással. Köszönjük.


KÉRDÉS A 14. SHAUMBRÁTÓL ( egy nő áll a mikrofonnál): Szia, úgy érzem, mintha sok elengedésen és dolgon mentem volna keresztül ebben a hónapban. És volt egy tényleg furcsa eseményem a héten. Felébredtem reggel és úgy éreztem, nem nagyon vagyok rögzített, nem igazán, a testemben. És el kellett vinnem a gyerkőcöket a suliba. Nos... kiraktam őket. És a hazafelé vezető úton volt egy autóbalesetem. Tudtam, nem teljesen voltam jelen a testemben. Nem kellett volna kimennem. De ez majdnem olyan volt, mintha én teremtettem volna ezt a balesetet, mert... nem láttam semmit... még akkor sem, mikor az elé az autó elé szaladtam, becsuktam a szemem, mintha megéreztem volna, hogy valami történni fog. És történt. Elütöttem egy kamasz fiút az autójában. Nem volt komoly baleset. De úgy éreztem, talán azért teremtettem ezt, hogy segítsen elengedni sok dolgot, mert sokat sírtam és bűnösnek éreztem magam azon a napon. De szeretném azt is tudni, miről szólt az ő része ebben a találkozásban... és hogyan találkoztunk?


SAINT-GERMAIN: Sokféle módon megválaszoltad a saját kérdésedet. Igen, te teremtettél egy eseményt, hogy felrázzon néhány megragadt energiát és néhány sérülést benned. És engedd meg magadnak, hogy az gyorsan kitisztuljon, ahogy már előtte beszéltünk róla. Gyorsított pályán fogunk haladni mindenkivel különböző úton és különböző módon.


De azt kell mondanod, nincsenek véletlenek. Minden tervezés és teremtés által jön létre. És a lény, aki itt részt vett az eseményedben vagy tapasztalásodban... nem mondhatod, tudták előre, hogy ez a bizonyos dolog meg fog történni. Ez némiképp félreérthető. Akárhogy is, önként vállalták, hogy az energiájukat- egy olyan módon, melyet nehéz leírni- odahelyezik önmagukat arra a helyre, tudván, hogy egy fajta szolgálatot tesznek, tudván, hogy ott lesz egy háttér energia, mely tőlük származva lép be. Egy tanulási és oda-vissza működő energia fajta lenne a számukra ott.


Nos, ez nem olyan, hogy ti ketten leültök előre és mindent megterveztek. De lehetővé tették az energiájuknak, hogy jelen legyen abban a pillanatban a számodra. Nagyon sok elengedésen mentél keresztül. Teremtettél egy másik érdekes energiát is abban, hogy ezt tetted. És amint kifejezted a szavaidon keresztül, nem vagy biztos benne, hogy helyes dolgot tettél, nem vagy benne biztos, vajon jó úton jársz-e. Nos, elengedtél néhány energiát, de teremtettél egy másik dobozt önmagadnak. Tehát, azzal, hogy itt állsz és megengedted, hogy egy kicsit dolgozzam rajtad, megszabadultunk attól a doboztól is.


SHAUMBRA 14.: Köszönöm.


SAINT-GERMAIN: Az órát most befejezzük. Saint-Germain vagyok.