Megtestesülés Sorozat:

SHOUD 8: "A Lélek Szabadsága; III. rész" - Saint Germain és Tóbiás szereplésével


Bemutatásra került a Bíbor Körben

2005. március 5-énTÓBIÁS: Én vagyok itt, Tóbiás, veletek ezen a napon. De engedjétek meg, hogy Adamas, Saint Germain energiái is megtestesüljenek Cauldrében. Kicsit szűk is lett most benne a hely... (sokan nevetnek a közönségből). Egy plusz helyet kellett csinálnunk. Kuncogtunk magunk között, amikor behoztuk az energiánkat a megtestesülésbe Cauldréval és veletek. Igen, egyenlőek vagyunk veletek. Körben játszadoztunk, amint ment a zene, a DNS-etekkel. Érezzétek egy pillanatra, milyen is az, amikor nem csupán a saját DNS lényeteket birtokoljátok, hanem mi is megtestesülünk veletek.


Öröm számomra, Tóbiás számára, hogy visszatérek a Shaumbrával. Saint Germain fog ma beszélni. De én szerettem volna megnyitni ezt a beszélgetést ezen a napon, hogy érezzétek az energiáimat... hogy én is érezhessem a tiéteket...hogy megosszunk néhány pillanatot egymással, ahogy mindig is tesszük... hogy osztozzunk a Shaumbra szeretetében.


A Shaumbra egy család. A Shaumbra egy ébredés. A Shaumbra egy megvalósulása annak, akik vagytok és akik voltatok. És engedjétek meg, hogy elmondjam nektek - óriási, óriási dolog, amit tettetek. Ti a dinamika egy érdekes fajtája vagytok mostanság, amikor kifelé jöttök a Régiből és haladtok az Újba. De vannak még mindig olyan Régi aspektusok, melyek megrekedtek. Még mindig vannak Régi módjai annak, ahogyan a dolgokat teszitek.


Saint Germain meg fogja szólítani ezeket ma, hogy segítsen nektek jobban megérteni néhány dolgot, amin keresztül mentek. Beszélt arról a múlt hónapban, hogy mi az energia, és mi nem az, hogy megpróbálja megértetni veletek, hogy az mind egy illúzió- egy csodálatos, gyönyörű illúzió- de illúzió, mely annyira valós, hogy ha beleszaladtok a falba itt most, talán meg fogtok sérülni (néhányan nevetnek), de nem valóságosan. Végül is a fájdalom, a szenvedés, a létidők... minden egy illúzió... más, mint a tapasztalás, amelyet belőle szereztek... értsétek meg.


Ne kicsinyeljétek le az illúziót, azt mondván, hogy az semmi sem volt, mert azon tény ellenére, hogy az egy illúzió volt, valamit nyertetek vagy tanultatok belőle. Az szó szerint lehetővé teszi a számotokra, hogy kiterjedjetek. Az lehetővé teszi nektek, hogy megértsétek, kik vagytok a lényetek legbelsejében- egy Teremtő, egy Teremtő, aki ugyanazt kapta, mint az, amit ti Istennek vagy Szellemnek neveztek. Teremtői képességet és Teremtői jogokat kaptatok, éppen úgy, mint a Király és a Királynő, éppen úgy, mint az Otthon energiája. Tehát, keresztül mentetek ezen a hihetetlen tapasztaláson, ezen az illúzión, amelyben vagytok, hogy jobban megértsétek azt, mi is a Teremtő és mi nem az. Megtanultátok mindezen csodálatos dolgokat.


Shaumbra, hosszú ideje együtt vagyunk. Azt hiszem, tudjátok ezt és érzitek ezt. Ott voltunk együtt Tien templomaiban. Együtt voltunk a Krisztusi ébredés időszakában, Yeshua idejében. Összejöttünk újra, hogy örömmel belesétáljunk, vagy talán beleszaladjunk, beleugorjunk az Új Energiába. Ó, ez nehéz, tudom. Tudom, mert mindannyiotokhoz szólok. Nehéz, mert a történetetek egy része ebben a valóságban ott van körülöttetek. Nehéz azt elengedni. Nehéz megérteni, hogyan működik az illúzió.


Néhányan azt mondjátok: "De miért olyan nehéz ez? Miért van olyan nehéz időszakom ezekkel a dolgokkal, és éppen amikor azt hiszem, hogy most fejlődöm, úgy tűnik számomra, hogy két lépést léptem hátrafelé? Hogyan jön az el, még ha sírok és imádkozom is a változásért, nem azt kapom, amit kérek?"


Talán, Shaumbra, meglehet ez azért van, mert annyira szeretitek a történeteteket. Oly nagyon szeretitek a történeteteket, hogy talán nehéz elengedni. Gondolkozzatok el ezen. Érezzétek azt ezen Shoud hátralevő részében. Vessetek egy pillantást arra, mennyire szerelmesek vagytok a saját történetetekbe. Igen, beszéltünk a szerelemről a Shaumbra néhány mostani összejövetelén. Mindig nehéz a szerelmeseknek, hogy elköszönjenek, nehéz a szerelmesek számára igazán elengedni az energiájukat.


Mondottuk mostanság, hogy a szeretetnek nincsen kapcsolata... értsétek meg. Ti mindig azt hittétek, hogy a szeretet kapcsolódás volt. Semmit nem birtokol. Semmihez nem köt titeket. Az egy nem formai , nem-lét állapotban tart titeket. A szeretet megengedi nektek, hogy azok lehessetek, akik vagytok és kifejezzétek, hogy kik vagytok bármilyen módon, ahogy csak szeretnétek. A szeretetnek nincs kapcsolódása... értsétek meg.


Egymást szeretitek. Egy másik személyt szerettek. Szerelmesek vagytok beléjük. És aztán mit tesztek? Nos, egymáshoz kapcsolódtok. És azt hittétek, hogy ez volt a normális, ez volt a természetes. Kötelékeket és kötéseket hoztok létre egymással. Korlátozzátok és leszűkítitek egymást. Az a szeretet egy formája, de nem a lélek igazi szabadsága, és nem a szeretet igaz szabadsága. A szeretetnek nincs kapcsolódása.


Nos, meglehet, hogy mélyen beleszerettetek a saját történetetekbe. És talán itt az ideje, hogy hagyjátok azt a kapcsolódást elmenni. Talán a mód arra, hogy hagyjátok elmenni a kapcsolódást, a teljes elfogadás, a teljes megtestesülés, hogy ti vagytok annak a történetnek a Teremtője, a teljes felelőssége annak, hogy ti teremtetek most minden egyes pillanatot.


Tudjuk, nehéz néha látni azt, mert azzal próbálkoztok, amit ti "teremtésnek" hívtok. Megpróbáltok- hogy is mondjam - elfújni egy gyertyát szó szerint fújás nélkül, anélkül, hogy megérintenétek. Megpróbáljátok azt az elmétekben tenni, és küszködtök, és erőlködtök. és aztán visszazuhantok és azt mondjátok: "Biztos, hogy nem vagyok Teremtő. Nem értem, miért mondja Tóbiás folyton azt, hogy az vagyok."


Talán egy Régi módon tekintetek a teremtésre. Meglehet, oly sok energiátok elfáradt már a történetetek megalkotásával... értsétek meg. Néha nem azt kapjátok, amit kértek, ugye? Néha imádkoztok Istenhez és az angyalokhoz bizonyos dolgokért, hogy megtörténjenek. Talán most megpróbáljátok a történeteteket felnagyítani.


Talán a belső lelki szinten van egy mélyebb szenvedély, egy mélyebb megértés. És talán most itt az ideje, hogy behozzátok azt a tudatosságotokba. Nos,azt mondjátok, "Mi tartott vissza engem attól? Mi fogott vissza?" Nos, St. Germain szólni fog róla ma.


Tehát, Shaumbra, vessetek egy pillantást a történetetekre. Vessetek egy pillantást arra az energiamennyiségre, amit kiterjesztetek, rögzítve azt a történetet a helyén. Mint ahogy egy bölcs mondotta nem régiben, egy bölcs Shaumbra: "Megpróbáljuk rávenni a történeteinket, hogy működjenek. Folyton a történeteinken dolgozunk. És amikor a történetek nem működnek, csalódottakká válunk és mérgesekké. És aztán visszajövünk folyton ismételgetjük az inkarnációk köreit a Földön." Talán itt az ideje, hogy elengedjétek azt. Talán nem kell óriási mennyiségű energiát használnotok, hogy megpróbáljatok megtámogatni egy történetet, amely semmi más, mint egy illúzió, csupán egy illúzió.


Nos, ezzel, az enegiám jelen lesz a teremben ma. Ott fogok maradni megtestesülve Cauldrével és mindannyiotokkal. De most engedjétek meg, hogy megváltoztassuk az energiát. És hadd fordítsuk azt át Adamas felé.


SAINT GERMAIN: Én vagyok... igen, én vagyok. Én vagyok Adamas energiája. Ott vagyok mindegyikőtökben ma. Visszahoztam magamat a Shaumbra ezen csoportjához, hogy folytassam, ahol abbahagytam. Össze vagyok kapcsolódva Tóbiással. és össze vagyok kapcsolódva másokkal, akik ma itt vannak velünk. Az energiám finomabban és könnyedebben érkezik ide mindegyikőtökhöz.


El kellett nyernem a figyelmeteket a múlt összejövetelen. Tudatnom kellett veletek, hogy valami más történik most. Tudatnom kellett veletek, hogy mi nem... mi nem fogunk megelégedni azzal, hogy csupán több jó érzést keltő energiával tápláljunk benneteket. Nem fogunk megelégedni azzal, hogy csak felpumpáljunk titeket egy hónapra és aztán arra késztetünk, hogy visszagyertek, hogy több energiára legyen szükségetek. Fel kellett hívnom a figyelmeteket és tudatnom kellett veletek, hogy a dolgok változnak. És talán néhányan el fognak menni. Talán mások majd be fognak kapcsolódni most. De Új Birodalmakba fogunk menni. El fogunk oszlatni néhány dolgot, melyről azt hittétek, hogy az a valóság volt.


Eónok óta veletek vagyok. Együtt utaztunk. Létidőket töltöttünk együtt. Felismertétek az energiámat, amikor idejöttem. És néhányan meghajoltatok. Néhányan nem akartatok emlékezni, ki vagyok. Néhányan intenzíven dolgoztatok velem, Tóbiással. Üdvözöltétek az energiát. Néhányan nem voltatok készen arra, hogy megtegyétek azt a következő lépést. De a múlt hónapban, mely lezajlott, látjuk, hogy értitek... emlékeztek arra, mi is történik most.


Vannak sokan a mi oldalunkon, akik támogatják ezt a munkát, akik támogatnak benneteket. Ti vagytok ennek a vezető élvonala. Ti vagytok azok, akik belesétálnak az Új Energiába . És a nagy részünk most segít, mint egy támogató rendszer.


Igen, valóban vannak dolgok, melyeket én megtettem és ti nem. És vannak dolgok, melyeket ti tettetek meg és én csak álmodoztam róluk. És ezért van az, hogy az energiáink annyira összeegyeztethetőek a "kvantumugrás" ezen közeli időszakában.


Ez nagyon érzékeny és nagyon törékeny időszak, és egy olyan időszak, amit szeretnénk bekeretezni. Csupán néhány évünk maradt. És az évek a mi oldalunkon nem jelentenek semmit. Valójában azok nincsenek a ti oldalatokon sem. Olyan gyorsan haladnak. Ez nem egy pánikba- vagy kétségbeejtő helyzet. De tudjuk, hogy van egy fontos energetikai esemény, mely most zajlik- a "kvantumugrás", ahol a tömegtudat jelentős része elér egy szintet, hogy meghaladja a vibrációs energiát és egy kiterjedt energiába lépjen, mely hatással van minden másra körülötte.


A Saint Germain grófként töltött létidőmben sok különböző kisebb csoporttal dolgoztam." Fényesség csoportoknak" hívtam őket. Sokan közületek ott voltatok azokban. Dolgoztam csoportokkal a létidőmben, úgy mint a rózsakeresztesekkel, a szabadkőművesekkel. Dolgoztam a templomi lovagokkal és a templom barátaival és az illuminátorokkal... és még sokan másokkal.


Az elképzelésünk az volt, hogy ezeket a kis- melyeket ma már úgy ismertek mint- titkos csoportok, hogy ezek szétszóródjanak egész Európában, néhányan Amerikában, és biztosítsanak egy fajta fényességet, és egy fajta energiaáramlást, amely meg tudja tartani a megvilágosodottakat, akiket mi "sétáló mestereknek" nevezünk... soha nem szeretném még csak hallani sem, hogy "mesternek" szólítotok. Ti vagytok a Mesterek, a sétáló Mesterek. Ezek a fénylő csoportok elhelyeződtek, hogy energiát küldjenek ki mindnyájatokhoz, akár benne voltatok abban a csoportban akár nem. Az olyan volt, mint egy lámpaoszlop vagy mint egy energetikai kapcsoló az út során. Nos, a munka nehéz volt.


Érdekes megjegyezni, hogy ezek a csoportok kialakított csoportok voltak. Ezek a titkos társaságok kialakított társaságok voltak, mert az egyházi hatalom annyira erős volt abban az időben. Az egyház karja erős volt, durva, és erőszakos. És nekünk ezen titkos csoportok azért kellettek, hogy megtartsanak egyfajta energiaegyensúlyt abban az időben.


Sokan közületek ott voltatok azokban. Ti voltatok- amit ti most úgy mondanátok- energiarögzítők voltatok azon csoportok számára. Felemelkedtetek az Energia Mozgatók állapotába. De energiarögzítők voltatok. Tudom, néhányan emlékeztek az összejövetelek időszakára, a templomi lovagok összejövetelire - na, szól már csengő néhányotoknál?- a szabadkőművesek összejöveteleire.


Miért a szabadkőművesek? Ez egy belső móka volt, bizonyos értelemben. Mi magunkat Kőműveseknek neveztük, Szabadkőműveseknek, mert volt egy csoport, amely nem volt szabad. Őket az egyház irányította. És a Kőművesek összes energiáját az egyház fogta, az építőkét, az építészekét, az energiaépítőkét és befogta azt a maga számára. Nem volt egyetlen egy munkás, egyetlen egy kőműves, felépülő emlékmű nekik, kőtemplomaik, nem voltak helyeik, ahol imádkozhattak volna. De azon voltak, hogy rögzítsék és kiforgassák az energiát.


És a Kőművesek, akik az egyház irányítása alatt álltak, nem voltak szabadok. És nehéz volt majdnem mindenkinek Európában, hogy felépítse a saját helyét, mert minden Kőműves korlátozva volt az egyház által. Sok helyen illegális volt bármilyen munkát végezni, ha nem az egyház számára végezték.


Nos, a szabadkőművesekkel kezdtük. Valódi geometriákról, a megszentelt geometriákról és energiákról beszéltünk. Sokan közületek ott voltatok. Ma csak egy kis hasonlóság van az energiákkal, vagy nincs is hasonlóság, amit szabadkőművesekként birtokoltunk.


Az Illuminátorok, egy csodálatos csoport, rossz hírnevet szerzett végig, amíg egyikőtök legújabb könyvei meg nem jelentek, segítve a megértését az egész célnak. Az Illuminátusok... fényesség, Shaumbra... fényesség... egy fény... egy fény, mely behatolt az egyház falai közé.


Cauldre most egy kis beszélgetést folytat velünk az egyházról (néhányan nevetnek).


De fontos számotokra, hogy megértsétek, hogy nem számít, mert tudjuk vannak néhányan közületek, akik az egyházak energiáit rögzítitek és ma bennünket hallgattok. Van egy üzenet ebben a számotokra. Ez nem az gyűlölet vagy a félelem vagy a rossz üzenete. Az azt mondja nektek, akik most hallgattok az egyházak soraiból- elengedhetitek most... elengedhetitek most. Úgy találjátok, hogy az nem működik. Létezik egy Új spirituális energia, amely arra vár, hogy idejöjjön a Földre, mint ahogy volt 2000 évvel ezelőtt,de az most más.


Az Illuminátorok egy olyan csoport volt, akik megértették, hogy van valami azon túl, amit az egyház ajánlott és mondott. Hogy volt valami azon szabályokon túl, amit az egyház lefektetett. Az Illuminátorok megértették, hogy a szellem, a fény ott van minden férfin, asszonyon és gyermeken belül a Földön. Az nem korlátozódik az egyház falai mögé. Az nem korlátozódik egyetlen könyvre. Mikor fogják az emberek megérteni, hogy közülük mindenki Isten? Mikor fogják az emberek abbahagyni a harcot Isten nevében, megállítva ezeket a háborúkat és szenvedéseket Isten nevében? Engedjétek el azt a Régi Energiát.


Részt vettem abban, hogy kialakítottam és segítettem bátorítani ezeket a titkos társaságokat a háttérben azokban az időkben. Oly sokótokban még mindig megvannak azok az energiák belül. Oly sokotokat vonz egy ékszer ragyogása, ami megfogja a pillantásotokat egy bizonyos módon és egy emlékezést biztosít azokra az időkre a titkos társaságokban.


A titkos társaságok, egy bizonyos módon visszaeredeztethetők a Shaumbra közvetlen eredetére Yeshua idejéből, ahol találkoztunk. Titokban gyűltünk össze. Úgy találkoztunk, mint az esszénusok, és mint az esszénusok egy alcsoportja, hogy valóban behozzuk a Krisztusi magot a Földre, hogy behozzuk az ébredező tudatosságot egy olyan tudatossághoz, mely régóta alszik.


Oly régóta együtt dolgozunk. Az időnk végig visszanyúlik Atlantiszhoz. Ott voltatok; én is ott voltam. Ott voltunk együtt a templomokban. Ott voltunk együtt az utolsó létidőkben Atlantiszban. Megtapasztaltunk néhányat a legjobbakból és néhányat a legrosszabbakból. Ezaz, ahonnan ered a mi kapcsolatunk, Shaumbra.


Atlantisz idejében én nem egy király voltam. Nem voltam szerzetes. Nem voltam az, aki megtöri a hatalmat. Nem voltam az energiák egyik mágusa sem. Csupán egy szolgafiú voltam. Ez minden, ami voltam. Ti voltatok a királyi méltóságok. A legtöbbötök itt a templomokban egy magasabb helyet foglalt el. És értettétek, hogyan működik az energia.


Sokan itt közületek ott voltatok Tien templomaiban, ahol megértettétek, hogyan szabadítsátok fel az energiát a szerkezetéből, hogy a multi-dimenzionális birodalmakba mehessetek, miközben még mindig léteztek egy helyen a fizikai Földön. Sokan közületek Atlantisz hatalmas energiáival dolgoztatok. És tudtátok, hogyan rögzítsétek az időt még mindig. Tudtátok, hogyan óvjátok meg a testet az öregedéstől. Tudtátok, hogyan gyógyítsatok. Tudtátok, hogyan alakítsatok át anyagi tárgyakat anélkül, hogy megértenétek azokat. Sok abból a technológiából később használatba került a piramisok építésénél. És tudtuk, hogy hamarosan odamennek néhányan.


Ez mind az illúzióról szólt, az energiáról, mint illúzióról. Tien templomaiban megértettétek azt. Én csak egy egyszerű szolga voltam a dolgozó osztályból, akit azért vittek a templomokba, hogy szolgáljon benneteket, hogy ételt vigyen nektek, hogy feltakarítsa a szemetet. Azért voltam ott, hogy az életeteket és munkátokat könnyebbé tegyem.


Érdekes, hogy én is belekerültem a kísérleteitek közepébe. Szó szerint, egy napon, amikor az egyik, energiával végzett kísérletetek során az spirálisan forgott bizonyos értelemben, amit ti nem értettetek, és többé nem tudtátok irányítani. Véletlenül a rossz ajtón mentem keresztül a rossz időben, és ez a kicsi szolgafiú belekerült ebbe. Elkapott az energia ezen örvénye, melyet ti teremtettetek és alapjában egy - amit ti úgy hívnátok- hogy kristály szerkezetbe helyeztetek, melyből nem tudtam kijutni... értsétek meg... és ti sem tudtatok kiszabadítani engem.


Ott mutogattak mindegyikőtöknek, beleragadva a kristályban. És ott éltem abban a kristályban heteket, napokat és létidőket és az idők eónjait. Ez az, ahonnan ismerjük egymást, mert ott öltem egy szörnyű ábrázattal az arcomon, amint visszanéztetek rám. Ti tudtátok, hogyan működnek az energiák. És én annak a kellős közepében voltam.


Nos, itt voltam, és nem tudtam meghalni, nem tudtam élni, de megrekedtem. És ti nem tudtátok, hogyan szabadítsatok ki. Még mikor Atlantisz elbukott, még akkor is itt voltam beleragadva a kristályba. Még mindig a karmátok része voltam. Még mindig a felmenő ágatok része voltam. Összekapcsolódtunk. És ezért van az, hogy annyira felbosszantottalak benneteket a múltkor, amikor láttatok engem, mint most ( a közönség nevet).


Ó, igen, kiszabadultam egy hosszadalmas és szörnyű időszak után, amit abban kristályban töltöttem... nem volt halál, amikor meg szerettem volna halni... senki nem hallott, amikor kiabáltam... a testem ott függött fagyottan egy helyen... az elmém pedig aktív. Senki nem hallhatott, más birodalmakban sem. A kristályszerkezet, melyet a ti energiáitok teremtett, meggátolt mindenféle külső energiát, hogy meghalljon engem. Mindent elvágott. Egyetlen egy angyal sem tudta a mennyekben, hogy hol vagyok. Beszélgessünk a magányról és beszélgessünk a pokolról, amibe raktatok! Nem azért vagyok itt, hogy elégtételt vegyek (többen nevetnek) Azért vagyok itt, hogy megosszam.


Micsoda tapasztalást nyújtottatok nekem... úgy elszigetelődni... hogy nincs halál... csapdába esve. Micsoda egy tapasztalása annak, hogy csupán a saját hangomat hallhattam. Micsoda tapasztalás úgy bezáródni bizonyos értelemben, ahogyan soha el nem tudnátok képzelni. Szó szerint végignéztem, amint Atlantisz széthullott... amint Tien templomai eltűntek... amint a lángok keresztül nyargaltak azon, amelyek valaha Tien hatalmas termei voltak. Szó szerint elsüllyedtem az óceánba, az óceán szintje alá és ott maradtam. Néhányan azt mondták, visszajövök. Néhányan azt mondták, hogy gyötörtem az utazókat utána több százezer éven keresztül... valahol igaz.


Az energiáim azt szerették volna, ha elengedésre kerülnek és kiszabadulnak a kristályból, amelybe helyeztetek engem. De amit tanultam, hogyan legyek önmagammal. Amit tanultam az az, hogy hogyan engedjem el önmagamat az illúzióból. És az az egész kristályotok volt. Az egy illúzió volt. Hosszú időt vett igénybe, amíg rájöttem. Talán ezt több százezer emberi években mérnétek . Az a pokol volt, Shaumbra. De rajta keresztül megtanultam, hogy az egy illúzió. Meg kellett tanulnom. Meg kellett tanulnom, hogyan jutok ki belőle.


Nos, itt vagyok... elengedve. Ó, és mára már szeretem a kristályokat. Szeretem az ékszereket. Szeretek anyagi tárgyakat készíteni és átváltoztatni azokat, mert tisztában vagyok vele, mennyire könnyű is az.


Amit megtanultam, azt mindannyiunk helyett tanultam. Besétáltam Tien templomának abba a termébe a kísérletezésetek közepébe teljes tudással, teljes jártassággal. Az nem volt hiba. Azt mondom, hogy rossz időszak és rossz hely volt. De tökéletesen jól tudtam, hogy mit csinálok.


Néztelek benneteket. Figyeltem Tien papjait és papnőit, ahogyan teszik a dolgukat. Azt szerettem volna, amiről azt gondoltam, hogy a birtokotokban van. Akartam ezt az elixírt. Akartam a hosszú életet. Akartam az egészséget és az energiát. Nos, nem volt véletlen, amibe én belesétáltam. Nem voltak elvárásaim, mit kapok. De gyönyörű volt az. Amit a templomokban tanultam, azt mindannyiunk számára tanultam. És én most visszajövök ebben a megszentelt időben és energiában, hogy megosszam veletek, mindannyiotokkal.


Bizonyos értelemben, ti be vagytok zárva a ti kristályotokba, ugye? Bizonyos értelemben egy energiaörvénybe sétáltatok bele a rossz időben és a rossz helyen...de talán a tökéletes helyen. És bezáródtatok. És itt ültök belül, és most már én kint vagyok (néhányan nevetnek). Ezt a legnagyobb szeretettel és könyörülettel mondom. De ti , ti be vagytok zárva.


Be vagytok zárva azon keresztül, amit én hipnózisnak tartanék, vagy neveznék. Ti most ott ültök a hipnózis egy állapotában... "hypno" - azt jelenti alvás. Ti most jó mélyen alszotok. Hipnotizáltak benneteket. Azt hitették el veletek, hogy ez valós és ti kevesebbek vagytok annál, mint akik vagytok.


El fogjuk űzni ezt az átkot, melyet magatokra szórtatok. Igen, elfogjuk űzni ezt az átkot, melyet magatokra szórtatok. El fogjuk engedni a hipnózis állapotát, amelyben most léteztek.


Igen, van egy részetek, amely oly jól kapcsolatban áll az én kristály-történetemmel- csapdába esve a saját lényeteken belül, a saját teremtéseteken belül. Nem érzitek-e néhanap, mintha sikoltoznátok és senki nem hall benneteket... mintha csapdába estetek volna... lebegve... megfagyva... szélesre tárt szemekkel... a száj sikításra készen.... kitárt kezekkel.... megfagyva? Én tudom, milyen is az. Tudom, milyen hipnotizáltnak lenni, mély álomban lenni, megbabonázva, hogy ténylegesen higgyetek ezekben a dolgokban, melyek többé nem szolgálnak benneteket.


Nos, nem lehet azt mondani, hogy bármelyik tapasztalásotok, melyeket szereztetek, rossz volt. Nem voltak rosszak. Nem bánok egy pillanatot sem, amikor ott lebegtem kristálybörtön állapotomban. Nem bánom egyáltalán. Eltöltenék még másik százezer évet abban a pokolban és megtudnám, amit most tudok.


Nos, engedjétek meg, hogy beszéljünk egy pár percig arról, miért vagytok hipnotizálva. Mi okozza ezt? Miért vagytok a létezés ezen állapotában?


Először is, ott van az egyházak hatása. Sok időmet és energiámat töltöttem ezzel mostanság, mert ahogy mondottam, az egyházak hordozzák a legbetegebb energiát a Földön bármelyik közül most. Az egyházak energiái - vagy a vallásoké, általában, a legtöbbjük, nem mind, de a legtöbbjük- oly sok félelmet és oly sok dualitást hordoznak. És hatással vannak az emberekre.


És hipnotizálták az embereket. Hipnotizálták az embereket, elhitetve velük, hogy van egy jó és egy rossz. Vannak emberek, akik mostanság tapossák a Földet, és szó szerint hisznek egy ördögben, vannak gyerekek, akiket a Sátánnak nevezett dologgal ijesztgetnek.


Vannak intelligens, jó szándékú emberek, akik hisznek abban, hogy van egy hely, amit "mennyeknek" neveznek. Ők hisznek benne, tényleg szó szerint, ebben a lényben, akit Szent Péternek neveznek, aki nyilvántartást vezet és felkeres benneteket, miután elhagyjátok a Földet, hogy lássa, vajon szemtelenek vagy jók voltatok-e (néhányan nevetnek)... vagy lehet, hogy az a Mikulás ( többen nevetnek).


Abban a hitben, Shaumbra, a valóság szerepel; igen az. A valóság szerepel, mert a hitrendszer ott van, hiszen ott van ez a hipnózis, mely ki van ott terítve és az emberek beleestek a csapdájába. Nos, van egy pokol, és van egy mennyek. És van egy döntés más birodalmakra nézve, mert más birodalmak semmi mással nincsenek telve, mint óriási lehetőséggel.


Szeretnétek egy tapasztalást? Megszerezhetitek azt más birodalmakban, nem-fizikai birodalmakban. Elmehettek a mennyekbe. Pokolra is mehettek. És millió lélek tart pihenőt, ítéletre várva, Yeshuára várva. Ez nehéz. És dolgoztok velük éjszaka. Ti egyfajta EMS munkások vagytok azok számára, akik annyira bezárták magukat a saját hiteikbe és a saját típusú hipnózisukba. A hipnózis a fátyol mindkét oldalán működik. Működik.


A Föld egyházai leterítették a félelem ezen energiáját, az ördög ezen energiáját. És az még mindig olyan erősen ránehezedik az emberiségre. Ez egy hozzávetőlegesen új teremtés és találmány. Igazából csak az emberiség elmúlt hat vagy hétezer évében volt ott a vallások ezen hipnózisa. Azt megelőzően nem volt ilyesmi nálunk.


Atlantiszban, Lemúriában nem voltak vallások. Nem értettük Isten koncepciója. Az egységet értettük. Értettük a szeretetet. értettük a fejlődést és mindezen dolgokat.


De Isten egy hozzávetőlegesen új találmány. A dualitás az egyházakban a hipnózis egy formája. És ebben a pillanatban a világban körülöttetek az emberek milliárdjait tartja félelemben.


Ti részei voltatok ennek. Oly sokan birtokoltátok azt a létideitekben. Harcoltatok ezzel és még mindig hadakoztok vele. Még mindig azon tűnődtök, vajon helyes dolgot tesztek-e. Még mindig azon tűnődtök, talán vissza kellene térnetek a korábbi vallási gyökereitekhez.


Volt abban egy fajta kényelmi érzés, nemde? Azok biztosítottak dolgokat a számotokra. Ők megválaszolták a kérdéseket a számotokra. Ők megmondták nektek, hogyan éljétek az életeteket. Megmondták nektek, kik legyetek és különösen azt, hogy kik ne legyetek. Az hipnózis volt. És az még mindig hatással van rátok. Hatással van részben azért, mert ti még mindig annyira szeretőek, érzékenyek és nyitottak vagytok.


A vallás ezen hipnózisa a Föld oly sok tudatosságát rögzíti mostanság. Nem akarom rossz hírét kelteni az egyházaknak. Csupán megpróbálok az alapvető tényekről szólni. Nem akarok rosszat mondani az egyházakról. Ti és én segítettünk megteremteni azokat. Mi teremtettük azokat egy másik céllal, különösen két ezer évvel ezelőtt. Mi teremtettünk néhány kezdeti egyházat, az emberiség kezdeti útjaiból néhányat, amint megszültük ezt az isteni magot, ezt a Krisztusi tudatosságot a Földön.


Amint belementetek az inkarnációba, megértettétek, hogy olyan nehéz megtartani az isteni magot, a Krisztusi tudatosságot egy nagyon barátságtalan és nehéz világban. Tehát, elkezdtétek megépíteni az egyházakat, a fizikai helyeket, melyek megszentelődtek, melyek rögzíteni tudták azt a megszentelt energiát, mely be tudta fogadni az isteni Krisztusi energiát addig, amíg el nem érkezett az idő igazán szétsugározni az egész világon keresztül. Nos, ti segítettetek megépíteni a fizikai egyházakat.


Ti segítettetek megépíteni az egyházak néhány struktúráját, az életmódok szerkezeteit. És azt mind ti megpróbáltátok megtenni. És azt mind Yeshua megpróbálta megtenni, hogy életmódokat építeni fel, szabályokat, melyekre az emberek figyelhetnek. De ők eldönthették, hogy vajon akarják-e vagy sem használni azokat, a megvilágosodás darabkáit és a bölcsességet, melyekbe mások is bekapcsolódhattak, ha ők úgy döntöttek. De ezek az energiák eltorzultak. Ezek az energiák bemocskolódtak.


Az Föld és más birodalmak energiarablói megkaparintották az egyházakat és arra használták őket, hogy elapasszák az emberiség energiáját. És ők most is ezt teszik az egész világon. A szeretet szavain szólnak. És azokat a szavakat ismétlik, melyeket feltehetőleg Yeshua mondott. De hogyan játszanak? Milyen háborúkat teremtenek? Milyen gyűlöletet rögzítenek a szíveikben? És milyen félelmük van a szellemükben?


Mint a Shaumbra egy csoportja, biztosítani tudunk egy kisugárzást. Nem próbáljuk meg megváltoztatni őket. Mi csupán megpróbáljuk megmutatni egy utat, mely azon túl van, egy utat, mely az egyházakból fejlődött ki. Az egyházak régóta hipnotizálják az embereket. Nagyon nehéz lesz - nagyon nehéz - a tudatosság számára, hogy ezt elengedje. Ti látjátok mostanság a csatákat, melyek zajlanak.


Minek is neveznek titeket, azokat, akiknek egy kicsit más gondolataik és eszméik vannak, azokat, akik a szeretetet hordozzák a szívükben, azokat, akik szeretettel cselekednek az életükben? Ők titeket " sötét alakoknak" hívnak, ugye? Ők benneteket "eltévelyedetteknek" neveznek. Azt mondják, talán a Sátán uralkodik rajtatok. Ó, megint ott van az a félelem. Ez egy hipnózis. És a világ nagy része annak a bűvébe került.


A hipnózis egy másik formája a világ kormányaitól származik. Nos, meg kell értenetek, hogy a kormányok- és sok-sok több száz különféle kormány van a Földön- a kormányok szigorúan annak az embercsoportnak a tudatosságának a reprezentációja. De az a tudatosság magára ölti a saját létforma energiáját. A kormány magára ölti a saját személyiségtípusát. És hatása van az emberek felett. Az hipnotizálja őket. Az mind az, Shaumbra - hipnózis. Nem azt mondjuk, hogy az rossz. Csupán azt mondjuk, hogy az egy hitrendszer-beállítás, mely olyan erős, hogy nem tudtok kiszabadulni belőle.


Azon tűnődtök, miért is nehéz ez olykor? A kormány ténylegesen kiküld egy hihetetlenül erős hipnotikus jelet. Nos, mi most nem kicsi, kézi berendezésekről beszélünk. Nem beszélünk semmiről, ami összeesküvés lenne.


Az összeesküvések nem működnek, mert a legtöbb ember nem elég okos (néhányan nevetnek) - majd rá fogok szánni egy egész beszélgetést valamikor (néhányan nevetnek) - mert ők igazán nem értik magszinten, hogyan működik az energia. Olyanok ők, mint a gyerekek. Ők olyanok, mintha megpróbálnák folyton egymás energiáját ellopkodni. És ezt néhány nagyon gyermeteg módon teszik. Nem, nem hatalmas összeesküvésekről beszélünk a kormánnyal, bizonyos fajta rádiófrekvenciákat küldve, vagy hullámokat, vagy beszennyezve az égboltot dolgokkal, melyek feltételezhetően megölnek titeket... nem ilyen típusú dolgokról beszélünk.


A kormány kiküld egy tudatosságot. És újra, a kormány az embereit jelenti. A kormány kiküld egy tudatosságot a dolgokkal kapcsolatban, mint például az adók. Beleestetek egy hitrendszerbe, hogy nektek adókat kell fizetnetek, mert a kormány azt hiszi, hogy annak energiát kell elvennie tőletek azért, hogy fenntartsa a saját énjét.


A kormánynak vannak szabályai azzal kapcsolatban, hogy hogyan éljetek. Megmondja nektek, mi a helyes és mi a helytelen, és ti beleestek abba. Annak a része vagytok, mióta megszülettetek a Földön ebben a létidőben." Itt van, hogy mi a helyes és itt van, hogy mi a helytelen." A kormánynak még egy hipnotikus kapcsa is van hozzátok azzal kapcsolatban, hogy mit egyetek, mit tegyetek.


Mondani fogok nektek valamit a példa kedvéért. Minden a valóságotokkal kapcsolatban most egy hipnotikus állapot. Ti hiszitek azt. Ti estek bele abba. És aztán azon gondolkodtok, hogyan kerültök ki belőle. Itt majd egy példával szolgálunk nektek. Ez olyasvalami, ami közeli és kedves téma Cauldre számára.


Nikotin van a cigerettában - ez nem káros szenvedély. Ez nem káros szenvedély! Dohányosok, nem hisztek nekem, ugye? (nevetés) Ti, nem dohányzók, nem akartok hinni nekem (többen nevetnek). Az nem káros szenvedély. A nikotinnak önmagában hihetetlen hipnotikus hatása van. Minden, amire ez vonatkozik, hajlamos arra, hogy túlzásba vigyék. Nos, ha valaki azt mondja, hogy a nikotin a cigarettában veszélyes, az azt erősíti, és az veszélyessé teszi azt. A nikotin az egyik legérzékenyebb anyagok egyike a Földön. Az tele van a hitrendszereitekkel. Csodálatos.


Nos, sokan vannak, akik azt hiszik, amit nekik mondtak, hogy a nikotin káros. Tehát, az nagyon károssá válik. Önmagában nem az. Nem az. Az szigorúan egy hit erősítő. Ez minden. De a hipnotikus hatás, mely kiküldődött , ahhoz vezet el titeket, hogy az rossz, hogy az káros, hogy szenvednetek kell vele. Vannak olyanok köztetek, akik igencsak dohányoznak és még mindig küszködnek és még mindig álmodoznak róla, mert hipnotizálva vagytok.


A kormány segít irányítani a hipnotikus hatásokat az ételekkel, a tevékenységekkel, a pénzzel, az erkölccsel kapcsolatban. A kormány teremti ezt a hihetetlen hipnotikus hatást. Nos, ezt különösen akkor érezhetitek, amikor bármelyik kormány központjába mentek, akár az ti városi kormányzatotok, akár a nemzeti kormányotok. Menjetek az országotok fővárosába és csak lófráljatok ott egy kis ideig. Érezni fogjátok a hipnotikus hatását. Érezni fogjátok, amint húzna befelé. Érezni fogjátok a dualitás intenzitását mindenütt körben, hogy a kormányotok felnagyítja a dualitást minden tekintetben.


Nos, hát nem érdekes, hogy az egyházak és a kormány olykor ugyanaz, még ha azt mondják is, hogy nem? Még ha úgy tesznek is, mintha létezne egy különállás, együtt dolgoznak. Újra elmondjuk, ez nem egy összeesküvés. Ez csupán olyasvalami, ami történik. Ez csupán egy beállítása a hitrendszereknek, melyekkel ti is egyetértettetek... melyből ki tudtok jutni.


Nos, vannak kormányaitok és egyházaitok, melyek együtt dolgoznak. Néhány országot irányítanak. Az ő kormányuk az egyházuk. Másoknál egy olyan kormány van, melybe olyanok szivárogtak be, akiknek erős vallásos hitük van, de azt mutatják, hogy nekik nincs. Tehát, ez a hipnózis második formája.


A harmadik- és ez egy nagyon érdekes dolog, ami mostanság a bolygón történik- az, amit üzletnek nevezünk. Az üzlet- micsoda csodálatos módja- hipnotizál benneteket minden egyes nap, amikor besétáltok a munkahelyre, és azt mondják nektek, hogy nem érdemlitek meg az előléptetést vagy a fizetésemelést. Azt mondják nektek, hogy nem vagytok abból semmi, akik igazán vagytok Azt mondják nektek, hogy van egy bizonyos módja annak, ahogyan a dolgokat tennetek kell... hogy bizonyos formulákat kell tennetek... hogy nektek bizonyos keresési és fejlődési szakaszokon kell keresztül mennetek... és hogy az emberek csak kicsiny csoportja hozakodhat elő ötletekkel.


Azt mondják nektek, hogy oda kell mennetek és egy bizonyos mennyiségű órát kell eltöltenetek ahhoz, hogy egy bizonyos mennyiségű pénzt keressetek. Beleestetek a valaha is legkomikusabb hitrendszerekbe. Azt mondják nektek, hogy korlátozottak vagytok abban, hogy mennyi pénzt tudtok keresni. Beleestek egy olyan hitrendszerbe, ami arra késztet titeket, hogy elhiggyétek, hogy nektek egy bizonyos fajta oktatásban kell részesülnötök... vagy képzésben... vagy bizonyos háttérrel kell rendelkeznetek... vagy talán jó családból kellene származnotok.


Ezen üzleti hipnotikus hatás nagyon gyorsan növekszik, gyorsabban, mint a többi. Ez egy új hipnózis, mely az egész világon működik most. Az segíti kifárasztani a világot. Az az emberek új osztályait állítja be. Az az erkölcs új szintjeit állítja be mostanság. Az beállítja a ruházkodás szabványait, hogyan kell öltözködnötök, és hogyan kell cselekednetek.


Az üzleti élet hipnotizálja a világot. Ó, nagyon nyitottan teszi azt vele. Nézzétek a televíziót, látni fogjátok a hirdetéseket. Az hipnotizál benneteket, hogy elhiggyétek, szükségetek van bizonyos dolgokra bizonyos időszakokban. Az üzlet alakítja azt a módot, ahogyan világ működik. Az alakítja az emberi tudatosság lüktetését és ritmusát most. Az üzleti élet megpróbál uralkodni a világ felett. A vallások energiái elég rosszak. De aztán hozzáadjátok a kormányt meg az üzleti életet ehhez, és egy nagyon, nagyon mérgező fajta koktélt kaptok, egy hipnotikus hatást, mely mindannyiotokon dolgozik.


Megpróbáltok kiszabadulni belőle. Mit tesztek? Annak a saját eszközeit használjátok arra, hogy megpróbáltok kikerülni belőle. Megpróbáljátok a vallás vagy az üzleti élet vagy a pénz eszközeit használni ahhoz, hogy kijussatok a hipnotikus hatásotokból. Az által csak mélyebbre kerültök. Az csak mélyebbre visz benneteket. Csapdába estetek azon kristályon belül. Én kint vagyok itt; és látlak benneteket.


Mikor akartok kijutni belőle? Mikor akarjátok mindazt otthagyni? Mielőtt válaszoltok, van itt néhány tényező. Tudjuk, hogy ki akartok szabadulni. Van néhány tényező. Mennyire fogja az megváltoztatni az életeteket? Mennyire fogja az megváltoztatni a történeteteket? Mi vezethet el hozzá?


Beszéljünk a negyedik fontos hipnotikus hatásáról, amely hatással van rátok. Ez a családotok. Nos, az a hipnotikus hatás-hogy is mondjam- nagyon korlátozott, de nagyon erős. Nincs mélysége. Nem rendelkezik a vallás félelem tényezőjével. Nem rendelkezik az üzleti élet anyagi irányításával. És nem rendelkezik más irányításokkal, mint ami a kormány által keltett hipnózisban van.


De a családotok hipnózisa közvetlenül kapcsolódik, oly közvetlenül, belétek. Az tudja, hogyan nyomkodja a gombjaitokat. A ti családi hipnózishatásotok természetesen nagyon korán megkezdődik. Az segíti kialakítani néhány hitrendszereteket, amit még mindig magatokkal cipeltek, különösen a hiteket azzal kapcsolatban, hogy kik nem vagytok.


Az nem szolgált nagyon jól titeket, mint kisugárzó lényeket a korai éveitekben, mert megpróbáltatok ragyogni és megpróbáltatok felnyílni. Megpróbáltátok megengedni annak a Krisztusi tudatosságnak, hogy bejöjjön ebbe a valóságba. És az lezáródott a családtagokon keresztül, akik nagyon gyorsan tudatták veletek, hogy nektek nem kellene ragyogtatnotok a fényeteket... hogy alázatosnak kellene lennetek... hogy kicsinek kellene lennetek... hogy jelentéktelenek vagytok... hogy nem kellene olyan pompásnak lennetek, mint ahogy én neveztelek titeket (néhányan nevetnek)... hogy nem kellene annyira biztosaknak lennetek önmagatokban.


A legtöbbötök megtapasztalta ezt - egy nagyon erős hipnotikus hatás, amely még mindig veletek van. Még mindig halljátok azokat a hangokat- ugye?- az édesanyátok/édesapátok hangjait a fejetekben. A modern pszichológia egy csodálatos időt töltött vele, hogy megpróbálja megállapítani és megérteni mindezt. Mindent megpróbáltak kitalálni. Az nagyon egyszerű. Ez egy hipnotikus hatás, melyet rátok fejtettek ki a szüleitek által. És most archetípusos alakokként látjátok őket, és irányításuk van felettetek. Ez csak egy hipnózis. Az mind az volt.


A családi hipnotikus hatás más létidőkbe, múlt életekbe nyúlik. Tóbiás beszélt már az ősi karmáról. Mi megértjük, hogy ő egy egész összejövetelt fog erre szánni. Ott leszek vele. Van egy karma, mely az elődeitek vonalát követi. És az ilyen típusú hipnózis hat az egész családfátokra. És ti a családfátok része vagytok. Visszamentek néhány élettel ezelőtt, amikor talán a nagyapátok dédapja vagy dédanyja voltatok. Ti a családfátok része vagytok. És cipelitek azt a hipnózist magatokkal és rajtatok keresztül.


Nos, Shaumbra nekünk megvannak ezek az erős effektusok, ezek a hipnotikus hatások, ezek a hitrendszerek, melyekbe oly mélyen belekerültetek, hogy úgy tűnik, nem tudtok kiszabadulni. Be vagytok zárva ebbe a kristályszerkezetbe... belefagyva... sikoltozva... megpróbálva kiszabadulni. Ti szó szerint- a hipnotikus hatás miatt- ti szó szerint továbbra is megpróbáltok a történeteteken dolgozni, és azt hiszitek, hogy ha helyreállítjátok a történeteteket, az ki fog szabadítani titeket. Az nem fog kiszabadítani. Nem fog. Továbbra is megpróbáltok ráépíteni egy történetre, melynek megvolt a maga ideje.


TI NEM AZOK VAGYTOK, AMIT HISZTEK, HOGY VAGYTOK. Az mind egy illúzió. Én most az illúziótok másik oldalán ülök, és kuncogok és nevetek, tudván, hogy ti ki fogtok jutni belőle, tudván, hogy az sokkal könnyebb, mint amit gondoltok, mint ahogy érzitek, tudván, hogy annyira könnyű kitisztítani azokat a hipnotikus hatásokat belőletek.


Érdekes, hogy a hitrendszerek állandósították magukat. Mi beszéltünk róla azelőtt, hogy bármi, amit teremtetek, bizonyos értelemben ti saját létformát adtok neki és lehetővé teszitek nekik, hogy maguk folytassák az életüket, hozzájárultatok a szabadságukhoz. A hitrendszerek is ilyenek. A hitrendszerek megpróbálják megtartani a saját sértetlenségüket. Megpróbálnak ráépíteni magukra és kiterjeszteni magukat.


És ez az, ami most történik veletek és a társadalmatokkal. A hipnózis miatt, a hitrendszeri hatás miatt, amit magatokkal cipeltek, a történeteitek megpróbálják megvédeni, megóvni és felépíteni a történeteket. Nos, még most is, mikor hozzátok beszélek, a történetetek most is megpróbál védekezni. A történetetek megpróbál hibát találni abban, amit most mondok... megpróbál lyukat ütni rajta... megpróbálja azt elhinni, hogy amit most mondok, az valaki másnak szól, és nem nektek.


Az nektek szól. Most rátok tekintek és én kívül vagyok. Ti csapdába estetek belül. De még ha azt is hiszitek, hogy csapdában vagytok, még ha azt is hiszitek, hogy én fogom felnyitni a burkotokat, a kis páncélotokat, a ti kristály szerkezeteteket, azt mondván: "Én itt kint vagyok, szabad vagyok," még mindig van valami a bensőtökben - az a hipnózis - ami megpróbálja megvédeni a ti páncélotokat. Még mindig van valami a lényeteken belül, ami megpróbálja eldönteni, hogy nincs igazam. Az még mindig egy védelmi berendezés. A hipnotikus hatás, mely alatt álltok, megpróbálja még nagyobbá építeni a történeteteket... és még nagyobbá a kristály szerkezeteteket... hogy a börtönötök még jobban bebörtönözzön. Ez az, amit a hipnózis csinál. Ez az, amit a hitrendszerek tesznek.


Bármikor, ha szerkesztitek az energiát, az megpróbálja megtartani az integritását. Miért? Mert szeret benneteket... ti teremtettétek azt... ti készítettétek ezt a történetet... ti készítettétek magatokat. Minden próbálkozni fog, hogy védekezzen, mert az az, amit hisz, hogy azt szeretnétek, ha azt tenné. Ti készítettétek fel, hogy megtegye azt a számotokra. Ti tanítottátok meg a hitrendszereiteket arra, hogy folyton megvédje magát. Ti tanítottátok meg őket arra, hogy nagyobbra építsék a hitrendszereket.


Hihetetlenek vagytok. Teremtettetek egy kis hitrendszert és hagytátok, hogy nagy hitté váljon. És most nem tudtok kiszabadulni. Még ha azt is mondjátok, hogy szeretnétek, a hitrendszeretek egy védekező módozatot vesz fel, mint ahogy most is teszik, belelépve egy védekező módba. Nem tudják, hogyan bánjanak azzal a gáttal, amit Tóbiás és én most küldünk. El akarnak szaladni, ugye? Nem biztosak abban, hogy mit tegyenek.


Van egy nyomás. Van egy kényelmetlen érzés. Szeretnétek, ha most véget érne ez a csatornázás (néhányan nevetnek). Most a hitrendszereitekkel beszélgetünk. Azok nem tudják, mit tegyenek. Ők ezelőtt soha nem beszélgettek még így. Ők tudják, hogy ez igaz, de még nem képesek megérteni, még nem tudják kezelni azt. Megpróbálnak most védekezni, mert ők szeretnek titeket, és szolgálni szeretnének titeket.


Nos, itt vagytok ebben a hihetetlen hipnotizált állapotban... azon valóság elfogadásának állapotában, melyben vagytok és azt hiszitek, hogy nem tudtok, kijutni... egy olyan létállapotban, melyet az egyházak... a kormányok... az üzleti élet... és a vallások... és a családok... és a barátok hipnotikus hatása irányít. Nézzetek magatokra... annyira hipnotizáltak vagytok, hogy más emberek szemein keresztül látjátok magatokat. Aggódtok amiatt, hogy mit gondolnak rólatok. Micsoda hipnózis! Teljességgel hipnotizálva vagytok, a hipnózis egy igazi jele, amikor aggódtok, hogy mit gondolnak más emberek rólatok, mi vagytok. De ezt teszitek. Ez az, ahogyan látjátok magatokat.


Van itt egy másik dolog - tudjátok, hogy hipnotizálva vagytok, amikor amiatt aggódtok, hogy megőrültök ( néhányan nevetnek). Túl sok időt töltötök aggódással azzal kapcsolatban, vajon meg fogtok-e őrülni. Miért? Mert az egy hipnotikus hatás, amely ragaszkodik hozzátok, ami megpróbálja megtartani a ragaszkodást, mert szeret titeket. Nos, kitalálták azt a "dili-flepnit". (többen nevetnek) Azt mondjátok: "azt hiszem, meg fogok őrülni, nos, majd visszafogom magam. Vissza fogok menni a hipnotikus állapotomba, mert a normálison kívül megyek. Kimegyek a tömegtudaton kívül. Valaki lehet, hogy észrevesz engem (többen nevetnek). Türtőztetnem kell magam."


Engedjétek meg, hogy elmondjam nektek, Shaumbra, én teljesen őrült vagyok. Vannak királyok és királynők, bankárok és püspökök, akik meg fogják mondani nektek, hogy az vagyok. De mégis tanácsosnak kértek fel engem. Arra kértek fel engem, hogy segítsek megmutatni nekik, hogyan kerülhetnek ki a saját kristálybörtönükből.


Egyszerű... elmondom nekik. Elmondom a királyoknak, a királynőknek, és a hercegeknek és a kormány vezetőinek és szabályozóinak- "Engedjétek meg magatoknak, hogy kijöjjetek abból a hipnotikus állapotból, amelyben vagytok. Engedjétek meg 100 százalékban - nem kicsit, nem némileg, nem 90 százalékban - 100 százalékban."


Ah, és ebben van egy kihívás. 10 százalékot fogtok megtenni. A történetetek 10 százalékából fogtok kijönni. De minden, amit most tesztek, az elengedi azt, hogy megpróbálja megnagyobbítani a történeteteket. A hipnózis hatása alatt, majd megpróbáljátok megvédeni, megóvni és felépíteni a történeteteket. annak lennie kell.


A hitrendszerek... bármelyik hitrendszer majd megpróbálja megvédeni magát és megnagyobbítani. Ez az, amiért ti itt vagytok. Ti áldozata- vagy szerencsés befogadója - vagytok a saját hitrendszereiteknek. Akarnotok kell majd 100 százalékban elengedni.


És itt van, amit csináltam. Nem volt választásom. Be voltam zárva ebbe az energiába, miután besétáltam a spirálotokba Tien templomaiban és megfagytam, és ott hagytatok. Nem tudtátok, mit tegyetek. Nem tudtátok, hogyan juttassatok ki engem onnan. Tehát elfutottatok. A karmátok részévé váltam.


Nos, meg kellett tanulnom kijönni mindenből... mindenből.... 100 százalék. Meg kellett tanulnom kijönni minden hitrendszerből. És ez az, ahol megértettem, mi a hipnózis. Soha nem beszélgettünk erről a hipnózisnak nevezett dologról a templomokban. De pontosan ez az, ami ez volt - a hitrendszerek, amik olyanok lehetnek, mint a démonok, mint a szörnyek... arra van szükségük, hogy még több energiával etessék őket... egyre több és több energiára van szükségük... szükségük van rátok, hogy több történetet teremtsetek... más szavakkal... megfogva egy semleges létállapotot, átfordítva azt energiába.


Ez egy gonosz és őrült kör. Egy hitrendszernek szüksége van arra, hogy továbbra is táplálják. Nos, szüksége van rátok, hogy folytassátok a történet teremtését. Szüksége van arra, hogy megnagyítsátok a történeteteket. Értsétek meg... látjátok-e, hogyan működik ez? Ez egy nagyon érdekes dinamika... amíg ki nem sétáltok belőle... amíg ki nem sétáltok.


Nos, kisétálva minden hitrendszerből, kisétálva a hipnózis ezen állapotából, eléritek a bizalom leghihetetlenebb szintjét. Akarnotok kell elengedni mindent. Akarnotok kell tudni, hogy meg fogtok halni abban a pillanatban, amikor elengeditek, nem csak meghaltok, hanem nem léteztek többé, mert nem fogtok létezni többé azon a módon, ahogyan tettétek.


Akarnotok kell elengedni mindent, de egyidejűleg megtestesíteni is mindent. Elengedni és elfogadni egyidejűleg. Ez nem a szív elbátortalanítására szól. Nem azoknak szól, akik megpróbálják az életüket egy kicsit jobbá tenni. Ez azoknak szól, akik készek arra, hogy ott legyenek, ahol én vagyok. Ez azoknak szól, akik készek arra, hoy kisétáljanak a valóság azon hipnotikus állapotából, amelyben most ültök.


Ha tetszik a valóságotok és csak azt szeretnétek, hogy a valóságotokat egy kicsit nagyobbá tegyétek, az könnyű. Meg tudjuk mutatni nektek, hogyan csináljatok több energiát, hogy a történeteteket nagyobbá tegyétek Ez az, amit a legtöbbötök, a legtöbb ember tesz. Folytonosan a történeteteken dolgoztok, ugye? Féltek elengedni azt. És a hipnózis igazolja a félelmeteket.


Nos, én abba fogom hagyni ennél a pontnál. Vissza fogok jönni a Shaumbra következő összejövetelére. És beszélgetni fogunk részletesen arról, hogyan lehet kisétálni... hogyan lehet azon túlsétálni... hogyan lehet mindent feladni... hogy igazán visszakaphassátok azt, ami igazság szerint a tiétek. Emlékezzetek, Shaumbra, ebben a következő hónapban, ti a hipnózis egy állapotában vagytok. Emlékezzetek arra, hogy az nem rossz. Az csupán az, ami most lezár benneteket.


Egy olyan csodálatos hipnózis alatt vagytok. Dolgozni fogunk veletek az elkövetkezendő hetekben és segítünk nektek meglátni magatokat, mennyire hipnotizálva vagytok, meglátni magatokat, hogy féltek elhagyni azt a rendszert, mely csapdába ejtett titeket. Látni fogjátok a saját félelmeiteket attól, hogy milyen elhagyni a rendszert, nem csupán egy kicsit jobban ellenni a rendszeren belül, hanem elhagyni azt.


Most vissza fogom fordítani ezt Tóbiás felé. Továbbra is meg fogok jelenni nektek különböző formában az elkövetkezendő hónapban. Vagyok, aki vagyok.


TÓBIÁS: És ez így van, drága Shaumbra , hogy folytatjuk az összejövetelünk energiájával. És Cauldre néha azon tűnődik, ki is ő, és ki fog jönni következőleg.


Megkértük St. Germaint, hogy beszéljen nektek az energia hitek elengedéséről. Megkértük őt, hogy meséljen nektek arról, mi is az energia igazán. És a következő összejövetelünkön beszélni fog arról, hogyan lehet kilépni, hogyan lehet visszajönni abból az alvásból, amelyben vagytok.


Érdekes megjegyezni, hogy ti az alvás egy állapotában vagytok, a hipnózis egy állapotában mostanság, oly kényelmes benne, hogy megkérdőjelezitek, vajon tényleg el akarjátok-e azt hagyni. De még a - amit úgy hívnátok- az álomállapototokban is, amikor éjszaka elalszotok, sokkal szabadabbak vagytok, mint amilyenek most, sokkal szabadabbak. Néhány érdekes dinamizmus zajlik most, néhány nagyon erős, intenzív munka, melyet most tesztek.


Ebben a következő hónapban szembe találjátok magatokat azzal a kérdéssel, hogy mi a valós. Ez vajon valós? Folyton újra és újra hallani fogjátok ezeket a szavakat. Igen, mi most hipnotizálunk titeket! (a közönség nevet) Újra és újra hallani fogjátok a szavakat (ugratásként ezt egy hipnotizáló hangszínnel mondja) tőlünk. Ez vajon valós? Ez valós? Lehet, hogy valósnak tűnik, de az vajon valós? Meg fogjuk kérdőjelezni a valóság szerkezetét, melyen keresztül fel fogjátok fedezni, hogyan teremtődnek a valóságok és hogyan juthattok el a lélek szabadságához.


Oly nagyon szeretünk benneteket és mi egy izgalmas utazáson vagyunk együtt.


És ez így van!


Fordította: Halász Andreavissza az előző lapra