TÓBIÁS ANYAGOK

 

Megtestesítés Sorozat:

8. SHOUD: Kérdések és válaszok – Saint-Germain és Tóbiás közreműködésével

 

Bemutatásra került a Bíbor Körben

2005. március 5-én

www.crimsoncircle.com

 

 

Én, Adamus, visszatérek pár rövid üzenettel a kérdések megválaszolása előtt. Tóbiás és én fogjuk megválaszolni a kérdéseket.

 

Van néhány pont, amit megemlítenék a mai beszélgetésünkkel kapcsolatban. Először is, emlékezzetek arra, hogy a hipnózis állapotában az aspektus-én mindent meg fog tenni, amit csak tud – mindent, amit csak tud -, hogy igazolja és védelmezze önmagát. Hipnotikus állapotában az aspektus-én, ami a történet, amit magyarázgattok, mindent meg fog tenni, hogy igazolja a létezését. Hazudni fog nektek. Eloson majd előletek. Mindent meg fog tenni, hogy igazolja és megvédje a létét. Emlékezzetek erre.

 

Most egy aspektus-én vagytok. Nem a teljes önkifejezésben éltek. Nem ébredtetek fel teljesen, gondoljatok bármit. És ha azt hiszitek, hogy igen, ha az elmétek azt mondja, hogy igen, akkor valóban hipnotizálva vagytok. (nevetés) Az aspektus-én mindent meg fog tenni, amit csak tud, hogy állandósítsa ezt a történetet, mert szeret titeket, mert ti kértétek arra, hogy szolgáljon titeket. A mutatvány az – hogyan juttok ki belőle? Ezért vagyunk most itt.

 

Szeretném, ha a következő találkozónkig eltelő napokban vetnétek egy pillantást a hiedelemrendszereitekre, amiket önmagatokkal kapcsolatban állítottatok fel. Vonatkozzon ez a hiedelemrendszer bármire, a fizikai lényetekkel kezdve… azt hiszed, hogy vmely részed beteg? Azt hiszed, hogy meg fogsz halni? Igen, valóban meg fogsz, ugye? Ám nem kell meghalnod, legalábbis nem olyan módon, ahogy gondolod. Be fogod fejezni a történetedet. Fejlődni fogsz. Ám nem szükséges olyan módon meghalnod, ahogy ezt eddig tetted, létidőről létidőre.

 

Szeretném, ha vetnél egy pillantást azokra a hiedelemrendszerekre, melyek jelenleg formálnak téged. Mit hiszel, amikor a tükörbe nézel? Én semmit nem látok, amikor a tükörbe nézek (némi nevetés). Mindjárt elmondom, miért. Milyen hiedelemrendszereid vannak például a súlyoddal kapcsolatban? És milyen hipnotizáltak vagytok? Mennyire vagytok hipnotizáltak a súlyotokkal, az intelligenciátokkal, a pénzügyi helyzetetetekkel kapcsolatban? Ez egy káprázat, amit ti helyeztetek magatokra…és fenntartottátok…és erősítették az egyéb tényezők…az egyház…a kormány…a család…ezek mindegyike…az üzleti világ…mindezen dolgok, amik erősítik lényetek hipnotikus állapotát.

 

Hipnózis alatt az aspektus-én mindent meg fog tenni, hogy igazolja és védelmezze a létét, beleértve, hogy rémülten hazarohan a következő hónapban, amikor megmutatjuk nektek, hogy hogyan tudtok kilépni ebből. Emlékezzetek erre. Lesz néhány nagyon érdekes tapasztalásotok a következő hónapban. Ám itt az ideje elengedni ezt a hipnózist, ezeket a korlátozott hiedelemrendszereket. A hipnózis mindössze ennyi.

 

Néhányan alkalmaztátok ezt. Rávettétek a klienseiteket, hogy fókuszálják az energiájukat. Állítólagos ellazult állapotba juttattátok őket, ám semmi ellazultság nincs abban az állapotban, amiben jelenleg vannak. Majd hiedelemrendszereket adtatok át nekik különböző energetikai szinteken. Rávettétek őket, hogy higgyenek ebben. Amit tesztek, az annyi, hogy segítetek megformálni az energiát. Emlékezzetek, miről beszéltünk a múlt hónapban – az energia a kifejezett lehetőség. Segítetek nekik abban, hogy energiát nyerjenek a levegőből, és ezt egy formává alakítsák, egy hiedelemrendszerré önmagukról.

 

Hipnotikus üzenetek – vagy hiedelemrendszer üzenetek – bombáznak titeket nap mint nap, üzenetek százai, ezrei naponta. Néhányuk jól szolgál benneteket. Szeretnétek például, hogy legyen egy olyan hiedelemrendszeretek, ami megmondja, hogy egy bizonyos módon kell autót vezetnetek. Hipnotizáltak akartok lenni, amikor az autópályán vezettek. Szeretnétek bizonyos hiedelemrendszereket követni, melyeket mások is követnek.

 

Ám van, mikor nem szolgál titeket. Van, mikor azt mondja, hogy nem vagytok elég jók. Azt mondja, hogy őrültek vagytok. Ez egyike azoknak a holtbiztos jeleknek, amiből tudjuk a mi oldalunkon, hogy milyen mélyen hipnotizáltak vagytok. „Lehet, hogy megőrültem” – mondjátok. „Lehet, hogy a szomszédomnak nem tetszik, amit csinálok. Lehet, hogy egy bizonyos módon kéne öltözködnöm és viselkednem, hogy biztos legyek abban, hogy az emberek elfogadnak.” Ez egy mély hipnózis, nagyon mély hipnózis. Tehát nem kell, hogy többé elfogadjátok…hacsak nem ezt választjátok.

 

Szeretnék megválaszolni néhány, a hátteremre és a hírnevemre vonatkozó kérdést. Összefüggésbe hoztak az energiával, akit Drakula Grófnak neveztek. (némi nevetés) Én nem ő vagyok; én nem ő vagyok, bár az energiáimat – hogy is mondjam – belekeverték ebbe. Saint-Germainként töltött létidőmben elég nagy szenzációt keltettem. Képes voltam meglenni étel nélkül, mivel szó szerint képes voltam energiát kinyerni a levegőből.

 

Néha gabonaszemeket fogyasztottam, melyeket élveztem. És volt, amikor leültem az asztalhoz, és egyszerűen felszívtam az étel energiáit. Nem nagyon rajongtam a húsevésért, mert a ti…nem fogunk most ebbe belemenni. Ez egy teljesen más beszélgetés tárgya. Ám észrevettem, hogy nincs szükségem arra, hogy szilárd táplálékot fogyasszak, hacsak nem ezt választom.

 

A létidőmben nem haltam meg, ahogy említettem. A létidőmben képes voltam ki-be sétálni a testemből. Még most is meg tudom ezt tenni.

 

Ahogy mondtam, soha nem láttam magam a tükörben, mert az egy illúzió. Az egy hipnózis, ha látjátok magatokat a tükörben. Az nem a valóság. Tehát én soha nem láttam semmit önmagamból tükörképként.

 

Elég nagy felfordulást okoztam a létidőmben, és ez folytatódott még az 1800-as években is. Az 1800-as évek végén újra feléledt az érdeklődés a személyem iránt. És ez olyannyira nyugtalanította az egyházat, hogy ki akartak találni egy történetet, egy történetet, amibe az energiáimat is belekeverték. Ám ebbe belekeverték egy ember energiáit is, egy olyan létezőét, aki előttem élt, a Drakula Grófnak nevezett embert, aki valóban létezett és fertelmes volt, aki szerette karóba húzatni az alattvalóit.

 

Érdekesnek tartom megjegyezni, hogy Drakula Gróf gyűlölte az egyházat. Vallásos családban nőtt fel. Jámbornak nevelték. Arra nevelték, hogy tisztelje a szüleit és Istent, és engedelmeskedjen nekik. Ám az egyház ölte meg az apját, majd végül az anyját is. És ez gyűlöletet váltott ki belőle, ami olyan erős, olyan intenzív volt, és olyannyira Isten ellen- vagy legalábbis az egyház ellen - irányult, hogy ez a hihetetlenül erős energia visszájára fordult, és a haragjának és a gyűlöletének kifejezőeszközévé vált. Több ezreket végzett ki a legkegyetlenebb módokon.

 

A vonzereje még mindig él. És ezt felhasználták néhányan, akik – hogy is mondjam – az egyház hipnotikus energiáját irányítják, és beleszőtték az én energiámba azt állítva, hogy bárki, akinek nincs szüksége ételre, bárki, aki nem látszik a tükörben, bárki, aki nem hal meg, az gonosz. Ez is része a hipnotikus energia hatásainak, melyekkel az egyház bír.

 

Helyénvaló nem meghalni oly módon, ahogy az emberek meghalnak. A szenvedés, melyen keresztülmennek, az oka annak, hogy vissza kell jönniük a Földre. Ez visszahúzza őket, akár akarják, akár nem. Ez visszahúzza őket, mert szenvedtek, amikor meghaltak. Az egyház azt állítja ezekben a könyvekben, amit ők segítettek megírni, hogy vannak olyan lények, akik mások vérével táplálkoznak; nekik nincs szükségük normál táplálékra. Elgondolkodtató számomra, hogy valójában ki is él mások véréből és mások energiájából.

 

Sokat tanítottam, sok tanulmányomat folytattam Erdély területén. Fő energetikai rezidenciámat máig azon a területen tartom. Valóban nagyon szeretem azt a területet. És ez egyike a legnehezebb és legelnyomottabb területeknek bizonyos értelemben, ám ennek van a legnagyobb lehetősége arra, hogy belépjen a multidimenzionális birodalmakba.

 

Azt mondhatnátok, hogy van ott egy bizonyos hihetetlen erős energiaportál, amit eltorzítottak, amivel visszaéltek. Ám készen áll arra, hogy újra megnyíljon. Eltöltöttem ott egy bizonyos időt Cauldréval, tanítva a közvetítésről, tanítva őt a multidimenzionális valóságokról. Néhányótokat meg foglak hívni, hogy csatlakozzatok ott hozzánk a nem olyan távoli jövőben. Igen, visszamegyünk Erdélybe. És micsoda út lesz az!

 

És meg fogjátok érteni, hogy hogyan tudtok túllépni a halálon. És semmi szentségtelen nincs ebben. Tehát ez pusztán az egyház energiái általi torzítás, és egyike azoknak az okoknak, hogy miért szeretek róluk annyit beszélni (némi nevetés).

 

Ezzel, kezdjük el a kérdéseket. Integrálni fogjuk Tóbiás energiáit is.

 

1. SHAUMBRA KÉRDÉSE (az internetről, Linda olvassa): Tóbiás, mi történik, ha észrevesszük, hogy megszegünk néhány szabályt a pénzalapok összegyűjtésével kapcsolatban? Mi történik, ha az ilyen pénzalap-gyűjtések sértik a 3D-s szabályokat? A 3D megfontolt gondnoka alkalmazkodik a Szellemhez. Hova a francba vezet ez minket? Olyan sok nagyszerű lehetőségem lenne pénzalapok gyűjtésére, ám mind a 3D-s intézmények ellenállásába ütköznek. Anélkül, hogy kisebbíteni szeretném a nagyszerű San Diego-i Tóbiás közvetítést („A bőség energiáinak spirituális természete”, San Diego, Kalifornia, 2004.11.13.), mit ajánlanál?

 

TÓBIÁS: Ez nagyszerű példa a rendszer elhagyására, a szabályok és a hiedelemrendszerek túllépésére. Tudnotok kell, mik a szabályok, hogy – ahogy mondanátok – megszeghessétek őket. Ám addig, amíg a szív a megfelelő helyen van azzal kapcsolatban, amit tervezel – ami alapjaiban annyi, hogy megengeded az energiának, hogy önmagától terjeszkedjen -, addig ez menni fog. És lehet, hogy ez magára vonja a szabályhozók vigyázó tekintetét. Ám azt is tanuljátok éppen, hogy miképp tudtok túllépni ezen, és hogyan tudjátok megtörni a hipnotikus réteget, amelyről Saint-Germain beszélt, hogy miképp hagyhatjátok, hogy az energia magától mozogjon. Ez az, amit tesztek. Kis vitába keveredtünk Cauldréval. Ám a szabályok megtörésének pontjánál tartunk. És hajlandónak kell lennetek erre, hogy kijussatok a rendszerből. Köszönjük. Meg kell mondanunk, hogy észre fogod venni…tudni fogod a választ…és hagyd abba a szabályok miatti aggódást. Ez a valódi válasz.

 

KÉRDÉS A 2. SHAUMBRÁTÓL (egy nő a mikrofonnál): Áldásom nektek. Tudnátok mondani vmit arról, mi történik 13 éves fiammal? Rossz döntéseket hoz. És hogyan tudom támogatni?

 

TÓBIÁS: Nagyon fontos lenne, hogy vess egy pillantást arra, hogy mit tekintesz rossz döntésnek. És visszatérünk az egyik alapvető megértendőhöz, miszerint nincs jó vagy rossz. Van benned egy ítélkezés ezzel kapcsolatban. És nem tiszteled azt a lelket, létezőt, aki téged választott szülőjeként. Nem tiszteled ennek a létezőnek a döntéseit. Tudjuk, hogy néha nehéz ezt végignézned. Valószínűleg nem tudod elképzelni, hogyan és miért hozza ezeket a döntéseket.

 

Ám az, hogy ítélkezel felettük, valójában azt váltja ki ebben a létezőben, hogy még inkább lázadjon és még inkább a rendszer ellen menjen. Olyan fontos lenne, hogy teljes együttérzéssel viseltess iránta – ami totális elfogadást jelent, félelem nélküli elfogadást – és hogy hagyd, hogy létezzen. Ha megváltoztatod az energetikai kapcsolatot, ami ehhez a drága lélekhez fűz, akkor ez meg fogja változtatni a módját annak is, ahogy tanácsért és vezetésért fordul hozzád. Ám teljes együttérzéssel kell lenned irányába. És tudjuk, hogy nehéz ezt megtennie egy szülőnek, amikor azt gondolják, hogy a gyermekük rossz döntéseket hoz. Ám ez nem biztos, hogy így van.

 

KÉRDÉS A 3. SHAUMBRÁTÓL (Linda olvassa az internetről): Saint-Germain, azon tűnődöm, hogy miért nem egy újonnan manifesztálódott létezőként jelensz meg számunkra, esetleg egy olyan létezőként, akiként már manifesztálódtál korábban, pl. Mark Twain-ként vagy Shakespeare-ként? Miért csak a Cauldre általi közvetítésedet választod? (nevetés)

 

SAINT-GERMAIN: Többszörösen fogjuk megválaszolni ezt a kérdést. Először is el kell, hogy mondjam, hogy nagyon el lennétek kápráztatva, ha hirtelen egy fényesszenciaként manifesztálódnék előttetek. Pontosan tudjuk, hogy mi történne, mert ez már megtörtént másokkal. Ez az oka annak, hogy Saint-Germainként eltöltött létidejében ez az entitás miért kerülte a nagy feltűnést. Nem azért volt itt, hogy mágikus trükkökkel szórakoztassa az embereket a partikon, vagy hogy nevet szerezzen magának. Egy feltűnést, hangsúlyosságot kerülő jelleget kellett tartania, hogy elindíthassa a titkos társaságokat és segítsen az energiáknak abban az időben. Tehát ha közvetlenül előttetek manifesztálódnék, az teljesen letérítene benneteket az utatokról. És próbálunk titeket rávenni arra, hogy ezt magatok tegyétek meg, önmagatokért. A második válaszom az, hogy már manifesztálódtunk előtted, ám te nem választottad azt a lehetőséget, hogy elhiszed. (nevetés) Köszönjük.

 

KÉRDÉS A 4. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Nem tudom. Mit gondolsz? Kiborulnánk és elvesztenénk az eszünket és nem lennénk képesek kezelni, ha fényként vagy bármi más alakban látnánk téged? Úgy gondolom, mindannyian nagyon vágynánk egy futó pillantásra. Nem ez volt az eredeti kérdésem, de (nagyobb nevetés) ez jobb. Úgy gondolom, ez megerősítene bennünket. Erősek vagyunk. Keresztülmentünk már ezen a sok mindenfélén. Légyszi’, nem fogjuk elmondani senkinek! (még nagyobb nevetés és taps)

 

SAINT-GERMAIN: Megosztunk veletek pár dolgot. Részben, jelen van ez a hipnotikus réteg, ami megakadályozott titeket abban, hogy meglássatok engem, amikor valóban feltűntem előttetek. Nagyon hasonlóan ahhoz – hogy is mondjam -, ahogy a tükörképem nem látszik a tükörben, szintén nehéz egy fel nem ébredett ember számára, hogy meglássa, ki vagyok valójában. Így furcsa és szokatlan módokon kell manifesztálódnom. Ahogy korábban említettem, Norma, Garret, Linda és Cauldre számára egy taxisofőrként jelentem meg Párizsban. Ám a hipnotikus rétegük őket is megakadályozta abban, hogy észrevegyék, ki vagyok.

 

A múlt havi találkozó alkalmával Lindán keresztül manifesztálódtam. Ott ült közvetlenül előttetek. Beléptem a lényébe, és mégsem vettétek észre, ki vagyok. És amikor azt mondtam, hogy a teremben vagyok és „Ne forgolódjatok”…és ő beleegyezett ebbe más szinteken…elég betegnek és kiegyensúlyozatlannak érezte magát a találkozó előtt. Ez volt az egyedüli alkalom, amikor – hogy is mondjuk – hátra kellett kicsit vinni, hogy egy kis légzést végezzenek vele. Ám különös – sajnáljuk, drága – ám különös módon a légzés, amit szükségesnek éreztél a múltkori találkozó előtt, valójában csak abban segített, hogy még mélyebben behozz a lényedbe. (nevetés)

 

Tehát a valódi válasz a kérdésedre: ha egyszer elengedted magad a hipnotizált állapotból, akkor nagyon tisztán fogsz látni engem. Akkor nem kell egy közvetítőn keresztül átjönnöm. Nem kell Linda vagy mások testén keresztül megjelennem. Akkor nem kell illúziót teremtenem az illúzión belül. Képes leszel meglátni engem, ahogy most egy inch-nyi távolságra vagyok az arcodtól és mégsem látsz engem. Csak Cauldrén keresztül hallasz. Elengeded a hipnotikus réteget, ami körülvesz téged, és érezni fogod a leheletemet az arcodon.

 

5. SHAUMBRA (egy nő áll a mikrofonnál): Nagyon röviden, a kérdésem innen folytatódik. Képesek vagyunk…úgy érzem, szeretném elengedni az én…szeretnék kilépni a történetemből, kilépni a hipnotikus állapotból és ezzel egyidejűleg a fizikai testemben maradni, majd egy ponton azt mondani: „Na, most kilépek a fizikai testemből .” Ez vmi olyasmi, ami meg fog történni velünk, vagy arra utaltál, hogy amikor meglátlak a valódi énedben, akkor már nem leszek a fizikai testemben?

 

SAINT-GERMAIN: Természetes, hogy a fizikai testedben akarsz majd maradni. Nagy ajándék itt lenni a Földön. És a létnek egy nagy ajándéka rejlik a létezés fizikai állapotában. Tehát ez vmi olyasmi, amire Tóbiás is és én is bátorítunk mindannyiótokat – hogy választhassátok azt és meglegyen a lehetőségetek arra, hogy ki-be sétáljatok a fizikai lényetekbe. Kevesen lesztek, akik kisétáltok a fizikai lényetekből, visszanéztek és (nevetés) úgy döntötök, hogy elölről kezditek. Ám ebben az a lényeges, hogy nem kell keresztülmenjetek a hagyományos születési folyamaton, hogy ezt megtehessétek. Nem kell anyaméhen keresztül megszületnetek. A…a…ez egy másik beszélgetés témája…szóval a biológia szövedéke egyszerűen ott lesz, arra várva, hogy beköltözzetek. Ám válaszként a kérdésedre, nem kell feladnod a fizikai testet, hacsak nem ezt választod. Ez az igazi célja az Új Energiába lépésnek – hogy megtestesülve maradj, megtestesülve, ám ezzel egyidejűleg légy szabad. Köszönjük.

 

5. SHAUMBRA: Köszönöm.

 

KÉRDÉS A 6. SHAUMBRÁTÓL (az internetről, Linda olvassa): Tóbiás, édesanyám, Mary, jelenleg nagyon betegnek tűnik. Ha mondanom kéne róla vmit, akkor azt mondanám, hogy egy nagyon odaadó, őszinte, szeretetteljes személy, így semmi értelme a betegségének. Egy szalmaszálba kapaszkodom, és bízunk benne és reméljük, hogy a nagyobb kép tudja, mit tesz. Nagyon frusztráló sötétségben, tudatlanságban lenni. És ha ő planetáris szolgálatot teljesít, akkor gyors felépülést kérek a számára, vagy legalább némi békét. Sok áldozatot hozott az igazság nevében. És szeretném, ha ebből vmennyi visszajönne számára. Túlságosan össze van zavarodva és túlságosan beteg ahhoz, hogy a maga számára kérje, így én kérem ezt neki. Ok., hogy bízzunk a nagyobb képben, de néha egyszerűen emberek vagyunk és az utunk elég durva tud lenni.

 

TÓBIÁS: Valóban, az tud lenni, mindaddig, amíg helyet adsz a halállal kapcsolatos hiedelmeknek. Először is arra foglak kérni, hogy legyél nagyon bátor és fogadd el félelem nélkül a folyamatot, amin keresztülmegy, fogadd el, hogy ezt ő választotta egy bizonyos szinten. Ez totális együttérzést kíván a részedről. Meg foglak kérni arra, hogy engedd el a hozzá való kapcsolódást is. Annyira össze vagy kapcsolódva ezzel a létezővel, hogy így szó szerint megnehezíted számára, hogy a következő szintjére léphessen. Sok ítéleted van azzal kapcsolatban, hogy mi a jó és mi a rossz, sok ítélkezésed azzal kapcsolatban, hogy a dolgoknak milyeneknek kéne lenniük. Ezekkel önmagadban nagyon nehéz lesz a számodra, hogy egy valóban Új Energiába lépj át. Még mindig ragaszkodsz a Régihez.

 

Ez totális elengedést és teljes elfogadást kíván a részedről, még a szeretetkötelék elengedését is. Bármily furán hangozzék is, a szeretet nem kapcsolódik. A szeretet teljes szabadságot engedélyez minden létezőnek, minden dolognak, az energia minden részének, minden lehetőségnek. Képes lennél arra, hogy egy megszentelt és áldott folyamatként tekints arra, amin ez a drága létező keresztülmegy? Meg tudnád tenni, hogy a halálra ne vmi végső dologként tekints? Képes vagy megérteni, hogy a lélek fejlődéséről van szó, a biológiából való átmenetre, különösen azoknál, akik még mindig a Régi Energiában vannak? Arra fogunk kérni, hogy vizsgáld meg tüzetesen a saját hiedelemrendszeredet, mert ez a kérdés valójában nem az édesanyádról szól. Hanem rólad.

 

KÉRDÉS A 7. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Helló, észrevettem, hogy sok zene van a Bíbor Körben. És úgy tűnik számomra, hogy ez egy nagyon fontos dolog. Úgy gondolom, hogy a hallgatóságból is sokan bizonyára egyetértenének velem abban, hogy a zene nagyon fontos számukra. Emlékszem, hogy Saint-Germain említett vmit az energiával és a zenével kapcsolatban. Tudnátok egy kicsit több részlettel szolgálni az energia és a zene kapcsolatára vonatkozólag?

 

TÓBIÁS/SAINT-GERMAIN: Megtesszük, egy bizonyos mértékig. Ám tartunk majd egy önálló beszélgetést kizárólag a zenéről. A zene számtalan különböző szinten hat, még annál is több szinten, mint az emberi hang. Oh, kicsit belemegyünk most az égi tudományba. Általában az emberi hang kb. 20 különböző – most megpróbálunk információt átnyomni Cauldrén keresztül – szóval 20 különböző szinten hat. Nemcsak a füleitekkel halljátok, hanem egyéb energiaszintek is vannak, melyeken dolgozik. Ez valóban elég korlátozott.

 

A zene ezt exponenciálisan meghaladja. És attól függően, hogy milyen hangszereken játsszák és hogyan szerezték a zenét, hogyan adták elő illetve hogyan rögzítették, a zene szó szerint különböző energiaszintek ezrein ill. tízezrein képes hatni. Tehát nemcsak halljátok a szavakat, hanem elkezditek érezni őket különböző szinteken.

 

Amikor a zenét különböző egymásutániságban és különböző típusú minták szerint alkalmazzátok, ez nagyon hatékony tud lenni abban, hogy a testben, az elmében és a szellemben levő kibillent energiákat újra egységbe hozza. És ahogy tudjátok, a zene képes arra is, hogy összezúzza az energiát, és még egyenetlenebbé tegye, még jobban kibillentse az egyensúlyából.

 

Tehát akik zenét szereztek, vagy előadók vagytok, vagy egyszerűen élvezitek a zenét, ilyenkor multidimenzionális energiákat kaptok. A zenészek, a Teremtők számára jó alkalom ez arra, hogy elkezdjétek behozni az energiákat a másik dimenziókból és az angyali dimenziókból, sőt, a mi birodalmainkból, beleszőve ezt a zenébe, amit játszotok. Megismételjük…a hangszerek, a rögzítési eljárás és még a lejátszó mechanizmus is mind hatással van erre. Előfordulnak olyan alkalmak például, amikor nem szeretnénk, hogy a beszélgetésünk rögzítésre kerüljön bizonyos okokból, és nem akarjuk, hogy bizonyos rendszereken keresztül lejátszhatók legyenek, mert ezek szó szerint eltorzíthatják a rétegeket és a zene ritmusát, még az energiákat is, melyek keresztüljönnek.

 

Tehát egy izgalmas témára tapintottál. És vannak olyanok a hallgatóságban és a jelenlevők között, akiket motiválunk és bátorítunk arra, hogy kezdjetek dolgozni az új zenével. Lépjetek ki az elmétekből azzal kapcsolatban, hogy korábban hogyan komponáltatok zenét, és kezdjetek dolgozni az új zenével. Hamarosan tartunk egy összejövetelt a zenével kapcsolatban. Köszönjük.

 

LINDA: Van vmi köze ezek közül bármelyiknek ahhoz, hogy olyan nagy problémáink voltak az adással?

 

TÓBIÁS: Különböző okai vannak, és nem szeretnénk, ha ezt túlragoznátok vagy túl nagy jelentőséget tulajdonítanátok neki, ám vannak itt olyan energiák, melyek közvetlenül azzal a szándékkal lettek bevetve, hogy az adás ne mehessen át, melyeket arra használtak, hogy eltorzítsák és eltérítsék az energiákat, melyek kimennek az interneten keresztül. Egy tudatos erőfeszítés van jelen, hogy ez ne történhessen meg. És kereshetitek a műszaki vagy fizikai okait az adás megszakadásának, ám ez energetikailag történik egy másik szintről. A legjobb, ha nem foglalkoztok ezzel és folytatjátok, amit tesztek, mert nyilvánvalóan, ha élőben nem is tudják hallgatni, számtalan más módon elérhetővé tudjátok tenni az információt a többiek számára. Tehát ne hagyjátok, hogy ez bármiben is megzavarjon benneteket.

 

LINDA: Köszönöm.

 

KÉRDÉS A 8. SHAUMBRÁTÓL (az internetről, Linda olvassa): Úgy érzem, hogy Ízisz sebe a férfiak sebe is egyben. Beszélgettem erről a férfi partneremmel, és mindketten éreztük a sebünket és sírva fakadtunk, megérezve a nők haragját és a férfiakban levő szégyenérzetet. Tudnál erről mondani vmit?

 

TÓBIÁS/SAINT-GERMAIN: Valóban…beszéltünk erről nemrégiben a találkozóink egyikén. És elsőként el kell mondanunk, hogy a férfi és női energiák megértése eléggé el van torzítva. A női energia egy lágyabb vagy gyengébb energiának, egy sebezhetőbb energiának lett kikiáltva. És ez egyáltalán nem így van. Ez egy hipnotikus réteg, amit azért találtak ki, hogy elferdítse, eltorzítsa a női energiát. Valójában a női energia az erősebb a kettő közül. A férfi energiának az a szerepe, hogy védelmezze. Együtt dolgoznak, és minden embernek része mind a kettő. Pusztán azért, mert női testben tartózkodsz, ez nem azt jelenti, hogy csupán női energiából állsz. Mindkettő vagy. Minden egyes férfiban szintén megtalálható a női energia. A legtöbben elnyomják. És ez az oka annak, hogy nem látsz több férfit ezeken a találkozókon, ők ugyanis megpróbálnak elnyomni vmit, amiről tudják, hogy erősebb, mint amit ők az erősségüknek gondoltak. Köszönjük.

 

KÉRDÉS A 9. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Hello, Tóbiás és Saint-Germain. Mint egy olyan személy, aki szeretett csendben lenni és a háttérben maradni, most azt választottam, hogy bátor és félelem nélküli és sugárzó leszek. És ahogy életet adok egy nemzetközi filmprodukciós társaságnak, örömmel fogadom a segítségeteket, az áldásotokat és bármi információt, amit megosztanátok velem.

 

TÓBIÁS/SAINT-GERMAIN: Meg kell, hogy mondjuk, hogy az áldásunk és a támogatásunk mindig veled van, válassz bármit…bármit. Tehát a terv, amin jelenleg dolgozol…adnánk pár javaslatot. Ne korlátozd magad ezzel, mert több lehetőség is jelen van, mint amit most látsz. Értsd meg, hogy ahogy most itt beszélsz, létrejöttek kapcsolatok, melyek készek megjelenni az életedben és fejlődni. Légy tisztában azzal, hogy van egy teljesen új módja a – hogy is mondjuk – az alternatív valóságtípusok kommunikálásának. Alternatív valóságot mondunk, mert ez olyan, mint a filmjeitek. Az egy valóság. Csak különbözik attól, amit ismersz.

 

És ezek az alternatív valóság produkciók – vagy ahogy mi szeretnénk hívni őket, „új valóság” produkciók, melyekkel dolgozni fogsz, sokkal többek lesznek egyszerű filmeknél, sokkal többek, mint pusztán a látvány, a zene vagy a hangeffektek. Tehát azt szeretnénk, ha elképzelnéd magad, amint azon dolgok mögé mész, ahol eddig voltál. Ez vmi olyasmi, ami még nagymértékben fog fejlődni, és aminek a vibrációk vagy üzenetek vagy energiák közléséhez van köze a kreált valóság mindezen aspektusain belül. Tehát csodálatos, amit teszel. És sok létidőn és sok álmatlan éjszakán keresztül lettél felkészítve erre.

 

9. SHAUMBRA: És sok csodálatos álomállapotban. Köszönöm, hogy itt voltatok. Viszlát.

 

TÓBIÁS/SAINT-GERMAIN: Valóban.

 

KÉRDÉS A 10. SHAUMBRÁTÓL (Linda olvassa az internetről): Drága szeretett Saint-Germain, kérlek, magyarázd meg, mi történik a tartózkodási engedélyemmel és mi a megoldás. Köszönöm, Moshe testvéred Romániából.

 

SAINT-GERMAIN: Valóban…a kihívás arról szól, hogy ki vagy, és ez közvetlenül a – hogy is mondjuk – az identitásodban manifesztálódik. Beszéltél a tartózkodási engedélyedről. És ez arra késztet téged, hogy vess egy pillantást arra, hogy ki vagy, Moshe. Nem az vagy, akinek gondolod magad. Hallottad a beszélgetést a mai Shoudban a hipnózis ezen teljes koncepciójával kapcsolatban. Egy hihetetlen, csodálatos munkát végeztél azzal, hogy segítettél rögzíteni egy nagyon megszentelt hely energiáját - Románia, Erdély és az egész régió energiáját. Ám ezt bevitted a lényedbe is. És a lényed most le akarja ezt rázni magáról. Tehát kihívásra szólítunk fel. És segíteni fogunk ebben a kihívásban, hogy hagyd ezt abba, hogy ne korlátozd magad a történeteddel. Ne ess áldozatául a saját hipnózisodnak, amit annyira jól csinálsz, hogy ez a terület újra és újra visszahív. Tehát eltöltünk majd veled egy kis plusz időt a közvetítés után, ám bizonyos értelemben ez az, ami történik. És ez felhozza az összes problémát és energiát benned. Ami jó dolog.

 

KÉRDÉS A 11. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Adamus, köszönöm, hogy itt voltál a mai napon és a múlt hónapban. Néhányszor éreztem a jelenlétedet és hallottam, hogy beszélsz hozzám. Az utóbbi hat hétben elgondolkoztam arról, hogy elfeledkeztünk arról, kik vagyunk, elfeledkeztünk az „ÉN VAGYOK” -ságunkról. És ma szóba hoztad a témát, miszerint hipnózisban vagyunk. Amikor azt mondod, hogy „engedjétek el és fogadjátok el”, akkor azt úgy érted, hogy engedjük el és fogadjuk a lényegünket, az „ÉN VAGYOK” -ságunkat?

 

SAINT-GERMAIN: Ez arról szól, hogy engedd el a korlátozásaidat, és fogadd el az „ÉN VAGYOK”-ságodat. A korlátaitok bizonyos értelemben a történeteitek, amiket teremtettetek, a múlt életeitekből származó aspektusaitok. Ezek csak történetek, ám hajlamosak azt hinni, hogy náluk van a hatalom, hogy ők tartják az energiát. Ám ezek csak történetek. Ez arról szól, hogy engedd elmenni őket.

 

Szeretnének távozni. Szeretnének szabaddá válni. Ők ebbe a – hogy is mondjuk – kristályba vagy struktúrába dermedve léteznek, megfagyva térben és időben, arra várva, hogy odaadjátok nekik a saját szabadságukat. Amint ezt megteszed, távoznak a korlátaid és ez hagyja elmenni annak a hipnotikus állapotnak az elfogadását, amelyben eddig léteztél.

 

Ha mindent elfogadsz…mindent…beleértve az elméd őrültnek tartott gondolatait is…amikor elfogadod, amit más tesz…amikor elfogadod a gyermekeidet…amikor elfogadod a világot olyannak, amilyen…amikor elfogadsz mindent, ami történik…ez téged is felszabadít egy teljesen új módon. Ez lehetővé teszi számodra, hogy túllépj a hipnózis korlátain.

 

A hipnózisnak szüksége van a korlátozásra. Az elfogadás lehetővé teszi, hogy ezeket magad mögött hagyd. Tehát az elfogadás, ami egyben a könyörület/együttérzés, amiről oly gyakran beszélünk, alapvető fontosságú a teljes szabadságodhoz. Ez nagyon egyszerű, és ne agyalj rajta annyit.

 

11. SHAUMBRA: OK., köszönöm.

 

SAINT-GERMAIN: Valóban.

 

KÉRDÉS A 12. SHAUMBRÁTÓL (Linda olvassa az internetről): Úgy terveztem, hogy ezt a létidőt egyedül fogom leélni? Van olyan férfi a Földön, akivel boldog lehetnék? (nevetés) A kapcsolataim eddig nem létezőek, viszonzatlanok vagy reménytelenek voltak. Azon dolgoztam, hogy élvezzem a magammal töltött időt. Valamint a nyugdíjas korom előtti évtizedemben járva még mindig nem kezdtem bele a karrierembe. KI A FENE VAGYOK? (nagyobb nevetés)

 

SAINT-GERMAIN: Beszélhetnénk egy ideig az egyedüllétről, mivel ahogy korábban említettem, miután a Shaumbra befagyasztott engem a mozdulatlanság eme kristályállapotába, szó szerint százezer éveket töltöttem egyedül, önmagammal. Tehát te nem ismered úgy az egyedüllétet, ahogy én ismerem.

 

Próbálod…és tudjuk, hogy nem fogsz egyetérteni velünk. Már most kiabálsz velünk. Szóval próbálod tovább építgetni a történetedet. Próbálsz behozni egy társat a Régi történetedbe. És csak a történetedet próbálod egy kicsit kényelmesebbé tenni. Mikor fogod megérteni, hogy ez pusztán egy történet…csak egy illúzió…és itt az ideje elengedni? Ám, természetes módon, próbálsz ragaszkodni hozzá.

 

Ahogy korábban mondtuk, a hipnózis hatása alatt az aspektus-én mindent meg fog tenni, amit csak tud, hogy igazolja és védelmezze önmagát. Még azt is megpróbálja, hogy behozzon egy társat, azt állítva, hogy nem teljes anélkül. Próbál karriert és szenvedélyeket teremteni magának.

 

Hányan vesztettétek el a szenvedélyeteket az elmúlt évek során, mert itt volt az ideje, hogy távozzanak? Az pusztán egy olyan szenvedély volt, ami történetépítőként szolgált. Itt az ideje mindezt elengedni. Tudjuk, hogy ez nehéz. Ám másrészt meg nagyon egyszerű. Ám újra és újra vissza kell jönnünk és tudatnunk veled, hogy itt az ideje hagynod őket elmenni, tudatnunk veled, hogy nem kell ragaszkodnod a Régi történetekhez. Igazán dühös lennél ránk, ha segítenénk neked még nagyobbá tenni a Régi történetedet. Itt az ideje, hogy „oszolj”-t mondjunk a történeteknek, hogy meglásd, ki vagy valójában.

 

LINDA: Úgy tűnik, mintha a Shaumbra áldozatának állítanád be magad. Tudnál segíteni ennek jobb megértésében? (nevetés)

 

SAINT-GERMAIN: Valóban…ahogy a shoudban korábban említettem, nagyon tisztán kiemeltem, hogy én választottam azt, hogy keresztülsétálok azon az ajtón. Nincs itt semmiféle áldozatiság. De szeretek erről történeteket mesélni. (nagyobb nevetés)

 

KÉRDÉS A 13. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Hello, valóban nagyon nehéz itt állnom. Ám meg kellett tennem. De nem igazán értem, miért olyan nehéz ez számomra. Ennek ellenére mégis megtettem.

 

TÓBIÁS/SAINT-GERMAIN: Szeretnénk megkérni arra, hogy maradj nagyon csendben egy pillanatra és érezd az átalakulást, amire engedélyt adtál önmagadnak, még akkor is, ha kicsit kényelmetlen számodra itt állni. Megkérlek arra, hogy érezd a Shaumbra szeretetét, akik körülvesznek most téged, akik szeretnek téged. Megkérünk arra, hogy érezd, hogy valójában mennyire nem vagy megragadva ebben a dologban…nem…ez csak nehéznek érződik…valójában nem az. Csak úgy érzed, hogy hibákat követtél el. Ám soha nem voltak hibák.

 

Megkérünk most arra, hogy érezd itt egy pillanatra, hogy mindez pusztán egy illúzió. És minden azt fogja mondani neked, hogy nem, nem az. Minden azt próbálja majd mondani neked, hogy ez valós, ám nem az. Ez egy illúzió.

 

Vannak benned olyan energiák, melyek mozogni szeretnének már. Szeretnék, ha kieresztenéd őket. Szeretnének szabaddá válni. Ám egy részed úgy érezte, maradniuk kéne, egy részed, mely úgy érezte, hogy szenvedésen kell keresztülmenned. És legelső sorban, ha valóban mélyen önmagadba nézel, észre fogod venni, hogy egy részed félt attól, aki valójában vagy. Tehát megteremtetted ezt a csodálatos mátrixot önmagad körül, ezt a csodálatos mátrixot, ami visszatartott attól, hogy előjöjj, ami visszatartott attól, hogy az legyél, aki vagy, ami miatt a saját magadra helyezett bűbáj hatása alatt maradtál. Ez csak úgy tűnik, mintha nehéz lenne. Csak úgy tűnik, mintha bonyolult lenne.

 

13. SHAUMBRA: De jól érzem magam. De ez arról szól, hogy végigsétáltam az emberek előtt és kiálltam ide.

 

TÓBIÁS/SAINT-GERMAIN: Valóban…ám ez valójában nem pusztán arról szól, hogy itt állsz, nem pusztán arról, hogy kiálltál az emberek elé. Hanem valójában arról, hogy ki vagy valójában, ahogy említetted, nem elbújva, nem rejtőzködve, nem elnyomva magad. Ez messze túlnyúlik a félelmen, hogy mások előtt állsz. Ez érinti a valódi önmagadtól való félelem teljes aspektusát, a félelmet attól, hogy engedd magad kijönni a dobozból.

 

13. SHAUMBRA: Köszönöm.

 

TÓBIÁS/SAINT-GERMAIN: Valóban…és pusztán azzal, hogy most itt állsz, ez lehetővé tette benned az energiáknak, hogy megváltozzanak, hogy megmozduljanak. És talán érezni fogod némely hatását az elkövetkezendő napokban, érezni fogsz egy bizonyos elengedést és tisztulást. És ez egy jó dolog most számodra.

 

13. SHAUMBRA: Oh, ez olyan volt, mintha…az utóbbi két évben bennem volt ez a dolog: „Nem, soha nem fogok emberek előtt állni.” Úgyhogy nagyon bátor voltam ma.

 

TÓBIÁS/SAINT-GERMAIN: Valóban…valóban. (taps)

 

13. SHAUMBRA: Akkor most mehetek? (nevetés)

 

TÓBIÁS/SAINT-GERMAIN: Vagy álldogálhatsz még itt egy ideig. (nagyobb nevetés)

 

KÉRDÉS A 14. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Sziasztok, tudnátok némi felvilágosítással szolgálni az életemben nemrég történt eseményekkel kapcsolatban és az emberekkel kapcsolatban, akik az életembe jöttek…és különösen azzal kapcsolatban, ami pár nappal ezelőtt történt…és hogyan tudok továbblépni?

 

TÓBIÁS: Megkérnénk arra, hogy ne légy olyan titokzatos és ossz meg ezzel kapcsolatban pár részletet, hogy másoknak is hasznára lehessen, amit mondani szeretnél.

 

14. SHAUMBRA: Ezzel a sötét lyukkal kapcsolatban? Úgy éreztem, hogy egy sötét lyukban voltam az elmúlt pár hónapban. És hogyan tudom elengedni ezt az energiát, hogy továbbléphessek, mert már nem is ismerek magamra? És az érzés…mi történt tegnapelőtt éjszaka, amikor már félig elaludtam és azt éreztem…nem tudom, mi volt ez, ám vmiféle energia volt, ami leszorított az ágyamra. Nem tudtam megmozdulni, és ez teljesen megrémisztett, és nem tudom, mi volt ez.

 

TÓBIÁS: Megkérünk arra, hogy lépj túl mindenen ezzel az elnyomással kapcsolatban és egyszerűen hagyd, hogy keresztüljöjjön a valódi éned. Mi történt itt? Mi történt itt? Tudod a választ.

 

14. SHAUMBRA: Úgy gondolom, nem tudom. Úgy érzem, mintha minden függőben lenne. Úgy érzem, hogy minden változik körülöttem, és nem tudom, hogyan lépjek tovább.

 

TÓBIÁS: Azt mondod, hogy nem tudod, hogyan lépj tovább, de tudod. Tehát miért állsz ellen neki? Miért tartod magad ebben a hiedelemben, hogy egy függő állapotban vagy, és vársz arra, hogy majd mi kimozdítunk téged ebből?

 

14.SHAUMBRA: Hát az jó lenne! (a kérdező nevet, és a közönség is) Nem akarom ebben tartani magam. Nem akarom…össze vagyok zavarodva.

 

TÓBIÁS: Tehát, mi nyomott le téged? Mi volt az?

 

14. SHAUMBRA: Félelem?

 

TÓBIÁS: Te mondd meg nekünk. Mit érzel, ez belülről vagy kívülről jött?

 

14. SHAUMBRA: Úgy éreztem, hogy kívülről jött.

 

TÓBIÁS: Visszatérek ahhoz, amiről Adamus beszélt korábban. Hipnózis alatt az aspektus-én mindent meg fog tenni, hogy igazolja és védelmezze a létét, beleértve, hogy azt érezteti, hogy egy sötét lyukban vagy, beleértve, hogy azt érezteti, hogy vmi lenyom téged és nincs szabadságod, hogy meg vagy fosztva a hatalmadtól, hogy nem te vagy a Teremtő. Tehát mi történik az életedben?

 

14. SHAUMBRA: Azt tippelem, hogy próbálok változtatásokat tenni az életemben, melyek ijesztőek, melyek új helyekre juttatnak engem. És nem tudom, hogyan tudom ezt megtenni.

 

TÓBIÁS: Valóban…vagy talán mindezzel együtt ez az egész félelem arról szól, hogy valóban felismerd, hogy ki vagy, hogy engedd, hogy túllépj a Régi Energián és a Régi korlátozásokon, és valóban azzá válj, aki vagy. Köszönjük neked, hogy kiálltál ide a csoport elé ebben a kimerítő időszakban, mert segítesz ezzel másoknak is megérteni, hogy ami a legnagyobb félelmet okozza számotokra…és mindannyiótokkal átbeszéltük ezt az álomállapototokban. Ami számotokra a legnagyobb félelmet okozza, az emlékezni arra, hogy kik vagytok. Ez egy olyan erőteljes reakciót vált ki a lényetekben – különösen amikor visszahozzátok magatokat a létezésnek ebbe a háromdimenziós állapotába - , hogy újra megdermedtek. Ti adtok engedélyt arra, hogy kevesebbnek higgyétek magatokat annál, mint akik vagytok. Nagyon erőteljes félelmet okoz az, hogy kiengedjétek magatokat, nagyon erős félelmet, hogy azok legyetek, akik vagytok. Tehát mit gondolsz, miért van jelen ez a félelem? Miért félsz attól, hogy az legyél, aki vagy? Miért félsz attól, hogy te is Isten vagy?

 

14. SHAUMBRA: Talán mert ez egy kicsit letaglózó érzés?

 

TÓBIÁS: Valóban (némi nevetés)….valóban, talán ez a félelem, amit ez mindannyiótokban felhoz, először is arról szól, hogy ott vannak ezek a nagy cipők, melyeket ki kell tölteni – Istennek lenni…ám a jelenlegi hipnotikus állapotban, melyben vagytok….az Istenről alkotott hiedelmeitek miatt….hogy Isten nagy és hatalmas és irányítása alatt áll minden. Tehát jelen van egy intenzív félelem, hogy talán nem tudjátok kitölteni azokat a cipőket.

 

A félelem másik oldala arról szól, hogy talán nincs is Isten, talán csak egy kozmikus véletlen eredménye vagytok, ami életet teremtett a Földön, és egy egyszerű életet éltek, majd meghaltok, és nem történik semmi. Nincs is semmiféle Isten – ez a másik félelem.

 

Tehát ez a két félelem van jelen, ami azt eredményezi számodra – és valójában mindannyiótok számára -, hogy belemerevedjetek a szokásaitokba, a megszokott úton maradjatok, majd képzeletbeli dolgokat teremtsetek, sötét lyukakat és létezőket, melyek visszatartanak titeket. És ez aztán azt eredményezi, hogy mindenféle összeesküvési teóriában hisztek és sok egyéb dologban, melyek visszatartanak titeket.

 

Tehát ha elengedsz minden hiedelemrendszert és minden hipnotikus hatást Istennel kapcsolatban, azzal kapcsolatban, hogy kicsoda Isten vagy ki nem az, és megengeded magadnak, hogy egyszerűen csak érezd, hogy a Szellem micsoda, mi volt és mi lesz mindörökké, akkor nincsenek cipők, melyekbe bele kéne nőnöd. Akkor rájössz, hogy csak hagynod kell, hogy újra megtapasztald magadban az Isten-énedet.

 

Igen, úgy tűnik, mintha minden sötétség…minden harag….minden gyűlölet…és minden félelem előtérbe kerülne, amikor ehhez a ponthoz értek. És ez valóban így van. Ám nem te vagy az egyedüli, aki ezt megtapasztalja. Tehát itt az ideje túllépni ezen. És igen, Adamus vissza fog térni a következő találkozónk alkalmával, hogy megmutassa nektek, hogy szó szerint hogyan tudtok kilépni ebből. Ám egy csodálatos, csodálatos témát hoztál fel. Köszönjük.

 

14. SHAUMBRA: Köszönöm.

 

LINDA: Utolsó kérdés, ha ezt választjátok.

 

KÉRDÉS A 15. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Legdrágább Saint-Germain, Adamus, a kérdésem – az emberi intelligencia általános hanyatlása és a különféle születési rendellenességek…a szellemi visszamaradottság…az ADD (figyelemhiányos rendelenesség)…mindezek a dolgok, melyeket a civilizációnkban látunk mostanság…ezek az atlantiszi kísérletek eredményei, melyekről beszéltél? És ezért dolgoznak közülünk oly sokan az emberiség segítésén, különböző segítő munkakörökben? Ez a karmánk/kötelességünk a sok szenvedés miatt, amit úgy tűnik, mi teremtettünk…ez az? Túlléphetünk végre ezen? Befejeztük? Köszönöm.

 

SAINT-GERMAIN: Valóban…csodálatos kérdés. A biológiai torzulások és betegségek fő okai jelenleg, és a – hogy is mondjuk – az emberi elme változásának okai nincsenek annyira szoros, közvetlen kapcsolatban Atlantisszal, ám van itt pár járulékos elem. Ám jelenleg ez sokkal inkább az emberek egyéni karmájának a kombinációja. És ha jelen van a nem-elfogadás és a harag azzal kapcsolatban, kik ők, és ezt beviszik a biológiájukba, akkor ez a biológiában betegségként vagy egyensúlytalanságként mutatkozik meg.

 

Van néhány, az egyetemes csoporttudatossággal összefüggő oka is némely dolognak, ami most zajlik. Vannak olyan csoportok, akik szó szerint a DNS-szerkezet megváltoztatásán dolgoznak. És ez néha hajlamos elváltozásokat okozni a biológiában. Vannak olyanok, akik csoport vagy családi karmájukat testesítik meg. És ez ismét okozhat elváltozásokat.

 

Például az AIDS néven ismert betegségben…ez az emberiség szexuális bűntudatának manifesztálódása azokban, akik 13 szállal rendelkeznek – akiket homoszexuálisoknak vagy leszbikusoknak neveznétek. Ők hozzák ezt be magukba az emberiség érdekében, hogy segítsenek jobban megérteni a szexualitással kapcsolatos bűntudatot. Ám ahogy korábban említettük, nincs szükség arra, hogy továbbra is ezt tegyék. Az energia átalakításának és a problémák kezelésének vannak más módjai is.

 

A mentális egyensúlytalanságok, amiket említettél, nagyon gyakran az energia átalakulásának/megváltozásának eredményei, hogy az energia átalakul az intelligencia mentális, elme-típusú módjából az Isteni intelligenciává. Az elme szinte lázad, szinte lezáródik sok esetben, mert szeretne újjáéledni, felszabadulni a rá helyezett korlátok alól. És ez – hogy is mondjuk – a Régi elmebeli képességek csökkenéséhez vezet. Ám azoknál az embereknél, akik készen állnak erre, az Isteni intelligencia gyorsan átveszi a stafétát, ahol az elme abbahagyja, és messze túllép a régi képességeken.

 

Tehát a biológia nagyon érdekes dolog. Egy nagyon kényes szövedék. Egy nagyon, nagyon kényes organizmus. Hajlamos a betegségekre és mindenféle egyéb típusú ingadozásra. Ám ahogy beszéltünk erről nem olyan régen, elérkezünk arra a pontra, ahol a biológiának nem kell többé szenvednie. És ahol a biológiának nem kell oroszlánrészt vállalnia abból, ami az egyén lelkében zajlik.

 

Elérkezünk arra a pontra, ahol a biológia nagyon kiegyensúlyozott maradhat, és szó szerint, ahogy Saint-Germain energiái esetében történt, ő egy kb. 35-40 éves kinézetet tartott fent…úgy érezte, ez a leghelyénvalóbb életkor számára. Fenntartotta ezt a kinézetet, bár a biológiai teste jóval meghaladta a 100 éves kort. És ez vmi olyasmi, amire ti is képesek vagytok. Köszönjük a kérdésedet.

 

Megválaszolunk még egyet.

 

LINDA: Tóbiás, ez az a rövid beszélgetés lenne, amit Brian említett az angliai átalakulással kapcsolatban, vagy…

 

TÓBIÁS/SAINT-GERMAIN: Megválaszolnánk még egy kérdést, és utána beszélünk erről.

 

LINDA: OK.

 

KÉRÉDS A 16. SHAUMBRÁTÓL (Linda olvassa az internetről): Tóbiás, a bőségről tartott előadás (San Diego, 2004. november) felvételének meghallgatása után egy nagy kérdés maradt bennem azokkal kapcsolatban, akik kimerítették a hitelkártyájukat. Úgy gondolták, hogy áramoltatják a pénzt, és közben mégsem? Kérlek, fejtsd ki kicsit.

 

TÓBIÁS: Egy jó hosszú értekezésbe belemehetnénk a hitelkártyákkal kapcsolatban. A mi oldalunkon „karma kártyáknak” hívjuk őket. (nevetés) A mélyben meghúzódó nehézség az, hogy azt gondoljátok, hogy ha képesek vagytok magatoknak dolgokat vásárolni, akkor ez bőséget hoz az életetekbe. Ám még mindig veletek van a bőség hiányának a hiedelme. Még mindig hordozzátok azt a hipnotikus hatást, hogy korlátozások, limitek vannak a pénzügyi rendszerben. Tehát nem számít, hogy ezt a hitelkártyának tulajdonítjátok vagy sem, még mindig ott van ez az alatta meghúzódó probléma. Voltaképp ez csak felerősíti a problémát és közvetlenül szembesít titeket vele. És tartunk majd egy másik összejövetelt azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet túljutni ezeken a bőséggel kapcsolatos dolgokon.

 

Igen, ezek a hitelkártyák…oh, ez csupán a hipnózis másik formája, ami azt mondja: „Gyere, használd ezt, és minden nagyszerű lesz pár további napra.” (némi nevetés) Ám a szörny még erősebben fog visszatérni. Tehát nem ez a módja a problémák megoldásának. A bőség közvetlenül, a pillanatban fog manifesztálódni. Nem kell érte kimennetek és ezzel a hitelkártyának nevezett dologgal magatokhoz csalogatnotok. Köszönjük.

 

 

És ezzel, Shaumbra, visszavonjuk az energiáinkat. Lesz itt egy rövid beszélgetés, aminek szeretnénk, ha figyelmet szentelnétek és hozzáadnátok az energiáitokat. Ám mi most visszavonulunk Cauldre testéből, mert már kezd fáradni. És egy nagyon izgalmas következő hónapunk lesz mindannyiótokkal

 

És ez így van!

 

Fordította: LBY

 

 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circel weboldalán (http://www.crimsoncircel.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé. A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazásuk részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle webszájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennnyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból.

A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád.

Amennyiben ezt olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítésmentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403