TÓBIÁS ANYAGOK


Megtestesülés Sorozat: „SHOUD 9.” - Adamus Saint Germain és Tóbiás szereplésével

Kérdések és válaszok


Bemutatásra került a Bíbor Körben

2005. április 2.És ez így van, drága Shaumbra, hogy folytatjuk ezzel a pompás energiával ezen a napon. Én, Tóbiás térek most vissza a kérdés-válasz részhez, hogy biztosítsak egy másik meglátást is azzal az üzenettel kapcsolatban, melyet Adamus adott át.


Először is el kell mondanom, hogy a történet, amikor bent ragadtam a saját gödrömben (a közönség nevet), nagyon el volt túlozva ( még nagyobb nevetés). Egy céllal ástam be magam ( a nevetés tovább folytatódik). Ez volt a módja annak, hogy egy kis békére és egyedüllétre leljek, messze minden nyomástól és követelőzéstől. A király egyik bevásárlója voltam. És szükségem volt egy kis időre, hogy távol legyek. És tudtam mindvégig, hogy egyszerűen is ki tudom ásni magam. De mint ti, én is jobban szerettem még mélyebbre ásni.


Nos... Adamus beszélt nektek a dolgokon túl való élet egész koncepciójáról. Ez magában foglalja a belső- a legmélyebb és a legbensőbb- bizalmat önmagatokkal szemben. Beszélt a teljes, feltétel nélküli szeretet fogalmáról. És újra, hallottátok a fogalmakat. De most élni kezdtek ezen a módon, önmagatok teljes szeretetének módján, újraintegrálva minden részét annak, akik vagytok.


Beszélt a kiterjedésről, a korlátokon való átlépésről. És Isten tudja, hogy sok korlát van, melyet teremtetek. A korlátok valójában segítenek megérteni a körülöttetek lévő valóságot. De a korlátozások és megkötések az energiában, be is zárnak dolgokat arra a helyre.


Itt most feloldjuk az energiákat, hogy kiszabaduljanak. Itt vagyunk ezen a napon, megkérve azokat, akik készek arra, hogy előremozduljanak, azokat, akik készek engedélyt adni, hogy éljenek azon kívül. Az élet meg fog változni. Igen, ez felvet más problémákat is.


Tartottunk egy kis szünetet. Tartottunk egy kis pihenőt itt, mielőtt visszatértünk a talán legfontosabb kérdéssel mind közül. És azok számára, akik csak a csatornázást figyelik és nem hallgatják meg ezt a csodálatos kérdés- válasz részt, nem élvezhetik ennek a bölcsességnek a jótéteményét.


Néhányan kérdezgették a szünetben: „ De mi a kulcs? Hogyan tegyük meg ezt? Hogyan élhetünk azon kívül? Természetesen úgy, hogy engedélyt adok. És megkértek néhány angyalt, hogy jöjjenek ide és kezdjenek el velem egy új módon dolgozni, egy teljesen új szinten. De valójában mi az, amit tennem kell? Mi az a titok?"


Ez meglehetősen egyszerű, Shaumbra. Egyszerű. És ha igazán tudni szeretnétek, hogyan sétáljatok ki a testetekből, ha tudni akarjátok, hogyan alakítsatok át bármilyen energiát egyik formából a másikba, ez eléggé egyszerű. Ez azt jelenti, hogy engedjetek el minden irányítást, amelyet birtokoltok- vagy azt hiszitek, hogy birtokoljátok. Nincs irányítás... ez ilyen egyszerű. Ez a kulcs. Ez a válasz. Ez az Új Energia „szent grálja” itt és most. Nos, az most kívül van... NINCS KONTROLL... ez ilyen egyszerű.


Azt mondjátok: „De, Tóbiás, miért nem mondtad ezt nekünk azelőtt? (néhányan nevetnek) Öt éve hallgatom a Shoudokat (többen nevetnek), hogy megtanuljam elengedni az irányítást.” De, Shaumbra, fejlődnünk kellett. El kellett jutnunk ehhez a ponthoz.


A kontroll elhagyása elengedi az összes energiát. Ez az, amikor a váratlan dolgok megkezdődnek az életetekben. Ez az, amikor a depresszió eltűnik és belép a szenvedély. A kontroll elhagyása felszabadít minden csepp energiát, melyet egy szerkezetbe helyeztetek. Egyszerűnek hangzik. És nem az.


Ahogy az én drága barátom, Adamus mondta: „Egy kicsit merev voltam a Tóbiásként élt létidőmben.” Az életemben akkor minden az irányításról szólt. Elég érdekes, hogy a következő létidőben véget ért önmagam irányítása. Börtönben találtam magam. Minden irányítás, melyet gyakoroltam az életemen át, annyira szeretett engem, hogy a következő létben bebörtönzött.


Tehát tanultam az irányításról. Megtanultam, hogyan engedjem el a kontrollt. Nehéz dolog volt. Ez volt talán a leginkább kihívást jelentő dolog, amit valaha is tettem. Igazából az üzenet számomra egy madár alakjában érkezett. De valójában az Michael arkangyal volt. „ Engedj, Tóbiás, engedj el minden irányítást."


Nehéz dolog egy embernek ezt megtenni, mert úgy érzitek, ha elengeditek az irányítást, akkor az összes külső energia beszáguld, hogy felfaljon titeket, mint a keselyűk a holttestet. Úgy érzitek, ha elengeditek a kontrollt, akkor minden részeire fog hullani. És igen, ez történik ( a közönség nevet). De ez az, amit akartatok. Ha elengeditek az irányítást, minden illúzió összetörik. Ha elengeditek az irányítást, nem lesz kontroll... értsétek meg.


És szeretitek az irányítást. Szeretitek manipulálni az energiákat. De azt egy nagyon felületes alapon tettétek. Amatőr színvonalon csináltátok. Irányítók vagytok, nem Teremtők – értitek-e? -- irányítók, nem Teremtők. Ez nagy különbség.


Egy Teremtő soha nem irányítja az energiát (a közönség nevet). Egy Teremtő elképzel és megáldja, teljes szabadságot és életet ad az energiának. És ez a legnagyobb öröm, mely egy Teremtőt érhet. Egy amatőr csak irányít. Nos, legyünk profik abban, amit teszünk, és többé ne amatőrök. Engedjük el az irányítást. Ez problémákat vet fel, mert azt gondoljátok: „Ha elengedem a családom irányítását, természetesen ők rossz irányba fognak menni. Ha elengedem a testem irányítását, természetesen az ellenem dolgozna.”


Ismeritek már ezt a hiányzó kelléket, ezt az elrejtett eszközt, melyről Adamus beszélt... ami nem a ti valóságalapotokon van, de ott van... ez az eszköz, mely nem létezik ebben a Földi létben... de ugye ott van előttetek? Ott van. Szeretne értetek dolgozni. De nem tud, ha folyton mindent irányítotok. Csak vár türelmesen... türelmesen... türelmesen várakozik ( többen nevetnek, mert Tóbiás ezeket a szavakat nagyon lassan ejti, utánozva a hipnózis stílusát) rátok, hogy elengedjétek a kontrollt. Szeret benneteket és figyel titeket és néhány könnyet is ejt arra várva, hogy elengedjetek.


Nos, az igaz kérdés az : El tudjátok-e engedni az irányítást? Tudnátok-e igazi Teremtő lenni? Ez a titok. Ez minden.


Sétálhatunk eónok óta, de most értünk el hozzá -- nagyobbak vagytok, mint az a történet, melyet a tükörben láttok. Nagyobbak vagytok. Engedjétek el az irányítást és fedezzétek fel, kik is vagytok valójában.


És most arra bátorítunk benneteket, hogy tegyétek fel a kérdéseiteket!


LINDA: Hihetetlen volt. Köszönjük, köszönjük!


KÉRDÉS AZ 1. SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál): Helló, Tóbiás, el fogom engedni azt a kontrollt, hogy te válaszolod meg a kérdést és nem Adamus, mivel a kérdésem Adamusnak szólt. De bízom majd benne, hogy ez mind így teljes. Két hónappal ezelőtt kaptunk egy fejtörőt az energia összpontosításával kapcsolatban. Nagy mennyiségű munkát végeztem előzőleg a hipnoterápiával kapcsolatban. És most még többre várok. És az még nem jött. Most kilépek és intuitíve dolgozom egy bizonyos módon, ami úgy tűnik, megfelel nekem. És be tudtam a héten jegyeztetni ezt a vállalkozást - rózsa gyümölcse társaságként. Nos, most lépek be a szenvedélyembe. Megvolt a lehetőségem, hogy ezt egy drága Shaumbra testvéremmel tegyem, aki tegnap elhagyta a fizikai testét. Ő segített nekem egy Új módon való munkába belépni. És a kérdésem két részből áll: Szeretném megkérdezni, hogy van... és ha itt van velünk a fátyol túlsó oldaláról... és ha adnál nekem egy kis útbaigazítást is annak a dinamikájáról, hogy mi is volt abban, amit együtt csináltunk, hogy ki tudjak erre terjedni. Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban... beszélgettünk Adamusszal az energia összpontosítással kapcsolatban. És ez a munka- hogy is mondjuk- élénken folyik most. Adamus majd egy nagyon, nagyon intenzív munkába kezd egy kis csoporttal egy elkülönített helyen. Ezt - hogy is mondjuk- ismertettük Cauldrével. De Adamus még, többségében, nem válogatott ki egy csoportot. Ez az év vége felé fog megtörténni vagy a következő év elején.


A munkából, mely egy nagyon kis csoporttal zajlik, egy nagyobb csoport fog növekedni. De Adamus úgy érzi, szükséges lekorlátozni két tucatra ebben az időszakban, hogy keresztültudjunk menni -- hogy is mondjuk -- néhány érdekes tapasztaláson ezzel kapcsolatban. Túlságosan nagy csoport hajlamos lenne eltorzítani az energiát. Adamus személyesen fogja kiválogatni őket, és még én, Tóbiás sem tudom, kik lesznek ott ennél a pontnál.


De az energia összpontosításának munkája, és az, hogy igazán képesek legyünk használni ezt -- amit definiálhatnánk Új Energiájú, nem kontrollált vagy nem megszerkesztett hipnózisnak -- azon nagyon fontos pontok egyike lesz a Shaumbra közösség számára általában.


A te drága társad és barátod, aki átment, ma nincs itt az összejövetelen, mert oly sok minden történik az átkelés és az átalakulás időszaka folyamán. Az általában minimum három földi naptól több hónapig terjedhet, míg az az entitás készen áll, különösen ezen kedves lény esetében. És az átalakulás elég jól ment, de még oly sok részlet van, amelyről gondoskodni kell energetikailag azokkal kapcsolatban, akiket maga mögött hagyott. Nos, ma nem tudtak jelen lenni.


Az egyik dolog, mely működésbe jön itt, az a kapcsolat most kettőtök között- az egyikőtök itt van a 3-dimenziós birodalomban, a másikotok a mennyei birodalmakban -- együtt munkálkodva, lényegében megmutatva másoknak, hogyan terjeszthetik ki az energiájukat a háromdimenziós valóságon túlra. Néha segít, hogy vannak olyan lények a mi oldalunkon, akik segíteni tudnak kiterjeszteni a tudatosságszintjüket. És körülbelül ez az a munka, amit tenni fogtok, amint az a tudatosság kiterjedéséről szól, és más birodalmakba való mozgásról, miközben még mindig a 3-dimenziós világban vagytok.


SHAUMBRA 1: Köszönöm, és vigyázzatok Steve-re.


KÉRDÉS A 2.SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Drága Tóbiás, egy nagyon bonyolult és beteljesületlen életem van. A kiábrándultság, a csalódás, a szomorúság és a káros szenvedélyek uralták egész felnőttkori életemet. Egy 40 éves, közép-keleti, homoszexuális férfi vagyok, aki az Egyesült Államokban él 14 éves kora óta. A szívemben lévő vágyak ellenére, soha nem volt romantikus kapcsolatom az életben. Művészi hajlamú, képzett és tehetséges vagyok, de több évtizedes szenvedés után sincs munkám vagy hivatásom a jelen pillanatban. Szeretem a szépséget, a fényűzést és a kényelmet, mégis összetört vagyok és kétségbeesett. Spirituálisan megvilágosodott vagyok, mégis a sötétség, a kiábrándulás és a harag egy szakadékában élek. Vidám, társasági ember vagyok és mégis borzalmasan egyedül és ritkán hagyom el a kis lakásomat. Fiatalosan nézik ki, mégis öregnek és kimerültnek érzem magam a szemeim mögött. Arra vágyom, hogy áttörjek ezen és befejeződjön, még sincs energiám, motivációm, vagy szenvedélyem. Szeretnék élni és érezni az örömet, mégis állandóan az életem befejezésére gondolok. Hová megyek innen? Meg fogom-e találni a boldogságot az én nehéz és rejtélyes életemben? Ha nem, vajon majd a lelkem beleegyezik, hogy átengedjen a ti oldalatokra?


TÓBIÁS: Valóban... és köszönetet mondunk neked és tisztelünk azért, mert oly őszinte és nyílt vagy. És amint tudod, egy spirituális, magasan spirituális lény vagy a dualitás világában élve. És ebben van az egész kihívás.


Beleegyeztél abba, hogy visszagyere fizikai testbe, amikor nem kellett, hogy visszagyere ide. Különösen azért jöttél vissza, hogy segíts másoknak az életed korai éveiben. Amikor a munka elvégeztetett -- ami számodra a legjobb érzés, nem voltál benne nagyon sikeres -- de amikor a munka elvégeztetett, kezdtél nagyon mérges lenni, amiatt, hogy visszajöttél. Elkezdted nagyon bezártnak érezni magadat.


Tudod, hogy óriási adottságaid és lehetőségeid vannak, de még nem fogadtad el azt a tényt, hogy itt vagy a Földön. Döntést kell hoznod, igen őszintén arról, hogy vissza akarsz jönni a mi oldalunkra vagy maradni akarsz-e a Földön. Teljes mértékben elfogadható, ha visszajössz ide. Nem vagy bezárva egy karmikus kötésbe, amely a Földön tartana. Egyszerű, hogy úgy döntesz, visszamégy néhány meglehetősen nehéz időszak folyamán.


Arra fogunk kérni, hogy értékeld újra át az életed, vess egy pillantást a hitrendszerekre, melyről Adamus ma beszélt, vess egy pillantást arra, vajon továbbra is itt akarsz-e maradni a Földön. És ha igen, vajon készen vagy-e arra, hogy túllépj az energiádon? Az intuíció nagyszerű ajándékát és a gyógyítás természetes képességét birtoklod. Hihetetlenül éles intellektusod és ellenállhatatlanul meleg szíved van. De beleragasztottad magad a saját szituációdba. Ha egyszer meghozod azt a döntést- hogy elhagyd a Földet vagy maradj- utána a dolgok elkezdenek megváltozni körülötted.


Tudjuk, hogy a kérdésed egy része speciális: Mit tehetünk érted? Hogyan segíthetnénk ezt a folyamatot? Nem tudjuk... amíg nem hozod meg a saját választásaidat és döntéseidet. Ez egy - hogy is mondjuk- csodálatos szépség, melyet már láthatsz, egy szépség a Földdel és az emberi élettel kapcsolatban. És még több szépséget fogsz meglátni, miután meghozod azt a döntést önmagad számára. Meg fogsz látni mindent, ami most itt zajlik a Földön az átalakulás ezen hihetetlen idejében. Köszönjük a kérdésedet.


KÉRDÉS A 3.SHAUMBRÁTÓL ( egy nő van a mikrofonnál): Szia, Tóbiás. Azt mondtad az egyik Shoudban, hogy ki kellene lépnünk a tömegtudatból, és hogy bőségre munka nélkül is szert tehetünk. Magam mögött hagytam a rendszert és nagy szabadságot érzek. Tudnál valamit mondani nekem a bőséggel kapcsolatos helyzetemről most? Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban... és behoztuk a tömegtudatból való kilépés kérdését, hogy megízleltessük minden Shaumbrával azt, milyen a tömegtudat igazából. Amikor beleegyeztek abba, hogy kilépjetek ebből, még mindig van ott sok dolog, amely megpróbál visszatartani benneteket, különösen a saját hitrendszeretek.


Ott voltak a saját kihívásaitok önmagatokon belül azzal kapcsolatban, hogy honnan származik a bőség és a munkával kapcsolatban. És szeretnénk tisztázni ezt a dolgot- soha nem mondtuk azt, hogy nektek ott kellene hagynotok a munkátokat. Egyszerűen csak azt mondtuk, hogy vannak új fajta munkák. Nem kell a manifesztáció Régi Energiájú módját rögzítenetek.


A bőség szigorúan a hitrendszerek egy beállítása. A bőség a saját életetekben is arról szól, hogy megengeditek-e magatoknak, hogy birtokoljátok. Ez arról szól, hogy kiléptek a korlátaitokból, ahogy ma Adamus mondotta. Néhányan azt hiszitek, azért mert spirituálisak vagytok, egyedül fogjátok behozni a bőséget. Meg kell értenetek, hogy az- hogy is mondjuk- még mindig egyfajta energiamozgatást vesz igénybe a részetekről.


Ahogy mondottuk egy csoportnak sok évvel ezelőtt, a bőség akkor kezdődik, amikor ti kezditek. A bőség most is ott ül rátok várva az életetekben. Nem kell Régi Energiájú módon dolgoznotok, hogy elérjétek. A tény, hogy az valójában meglehetősen egyszerű. Az most is rátok vár.


De most visszakérdezünk- Mit akarsz tenni? Mit akarsz... hogyan akarod megmozgatni az energiát, hogy birtokold azt, hogy azután visszajöjjön, hogy veletek mozogjon? Ez az, ahogyan a bőség működik. Amikor elkezdtek egy folyamatot, ennek megfelelően minden válaszol körülöttetek.


Nos, arra kérünk téged, hogy kezd bármit is... tégy bármit is... ne érezd csapdába esettnek vagy megrekedtnek magadat többé... hanem kezdj el bármiféle mozgást... és értsd meg, hogy ha az még nem is a - hogy is mondjuk- a pontos mozgás, be fogod állítani és pontosítani fogod magadat ennek megfelelően. Nincs teljességgel semmi, ami korlátozná a bőséget abban, hogy bejöjjön az életedbe. Az ott van. Az készen áll a számodra.


És tudjuk, ezek szavak; ezek gondolatok. És néha nehezek, hogy megértsd őket az életedben. De nem tudjuk, hogyan mondjuk ezt neked még érthetőbben. Az ott van a számodra, bármikor, amikor elindítasz egy folyamatot, és aztán igényt tartasz arra a bőségre. Ez sokkal könnyebb annál, mint amit bármelyikőtök csinált.


Lesz majd erre egy - hogy is mondjuk- példánk az elkövetkezendő hónapokban, hogy mennyire könnyen tudnak a Shaumbrák, együtt dolgozva, manifesztálni. Közben bármelyik folyamat, legyen az akár -hamburgerek készítése egy étteremben, akár felszolgálás, vagy legyen az bármi is, az elindít egy folyamatot, azután minden más beszáguldhat az az életetekbe. Nem létezik a bőség hiánya. Néha az irány vagy a mozgás hiánya van. Köszönjük.


SHAUMBRA 3: Köszönöm.


KÉRDÉS A 4.SHAUMBRÁTÓL ( az Internetről olvassa Linda): Szeretetteljes üdvözlet újra. Amint haladunk befelé a történeteink elengedésében és bizonyos elemekben a történetben, olyan szeretetteljes kapcsolatok és vele együtt kérdések bukkannak elő, mit kell tennünk, hogy tényleg elengedjük a történetünket? El kell-e engednünk az összekapcsolódásokat ezekben a kapcsolatokban azokkal, akiket annyira szeretünk, azokkal, akikkel megosztjuk az életünket? Tényleg el kell engednünk azokat a szeretteinket fizikailag az életünkből, fel kell szabadítani őket és magunkat a kapcsolatból azért, hogy folytatódjék a történetünk elengedése? Ó, van-e mód arra, hogy megtartsuk ezt a szerettünket a mindennapi életünkben, ugyanakkor pedig elengedjük a kapcsolatot? Ez egy meglehetősen aggasztó dolog! Nagy szeretet és hála nektek.


TÓBIÁS: Valóban... valóban... és egyike azon problémáknak itt, melyekről korábban már beszéltünk a kontroll elengedésével, a teljes elengedéssel kapcsolatban. Annyira vágynod kell rá, hogy kitárd annak a kalitkának az ajtaját és engedd a madarat kirepülni, annyira vágynod, tudván, hogy lehet, az saját maga tér majd vissza- és nem azért, mert annyira akarod, hogy ott legyen, és nem azért, mert bebörtönözöd- hanem mert ő maga is azt szeretné! Szeretnél bármilyen másfajta szeretetet bárkivel az életedben? Szeretnéd tudni, hogy vajon energetikailag fogsz-e valakit vagy bebörtönözöd-e őket?


Nos, az nem azt jelenti, hogy fel kell kelned az egyik reggel és ki kell dobnod őket az ajtón kívülre, és azt kellene mondanod nekik, hogy soha ne jöjjenek vissza (néhányan nevetnek) Az csupán azt jelenti, hogy ki kellene nyitnod az ajtód és hagynod kellene őket elmenni, ha ezt választják. Ez a valódi szabadon bocsátása és elengedése az irányításnak. Nos, minden elkezdhet visszahelyeződni a megfelelő egyensúlyba. Minden elkezdhet újra mozogni.


Ez olyan, mint az előző kérdés a bőségről. Ez arról szól, hogy elkezdetek mozgatni, megkezdődik a folyamat bemozgatása, elengeditek a kontrollt és hagyjátok áramolni. Ez az, ahol a kvantumugrás személyes szinten történik meg.


A bőség itt nem probléma. És még a kapcsolat sem kérdés itt. Csak az (a kérdés), hogy „el tudjátok-e engedni az irányítást és a Régi korlátokat?” Ha ezekkel a problémákkal néztek szembe az életetekben -- a bőség, kapcsolatok vagy egészség, bármelyike ezen dolgoknak- az azt jelenti, hogy valami megrekedt energetikailag.


Kezdjétek el a folyamatot. Ne csináljatok semmit. Engedjétek el az irányítást és figyeljétek meg azt a nagyszerű csodát, ahogyan minden eljön hozzátok. Ha van bármi is az életetekben, ami most hiányzik vagy fáj, engedjétek el az irányítást. Kezdjétek el mozgatni az energiát, és nézzétek meg, mi történik. Csodálatos Teremtők vagytok... mindannyian. Mindannyian kezdjétek el a folyamatot. Köszönjük.


KÉRDÉS AZ 5.SHAUMBRÁTÓL: Helló, Tóbiás. Ez egy kérdés lesz az én 15 éves, csodálatos fiamról. Gyakran van problémája azzal, hogy a jelen legyen a háromdimenziós világban. És ez nehézségeket okoz, például az iskolában is. És a másik dolog az aggodalma, annyira, hogy fél egyedül maradni. És lehet, van egy kis tanácsod vagy magyarázatod erre.


TÓBIÁS: Valóban... az, akiről most beszélsz, a kedves fiadról -- és sokan vannak úgy, mint ő -- úgy jönnek vissza, mint ahogy ti neveznétek, hogy a „kristályok.” Nagyon érzékenyen érkeznek ide. Úgy jönnek ide, hogy nem értik, hogy miért is vannak szabályok elsősorban. Nem konformisták. Meglehetősen különbözőek, mint a legtöbb Shaumbra. Nem próbálnak meg átlagosak lenni. Ők tudják, hogy nem azok. Nem próbálnak meg beilleszkedni a dolgok megtételének egy bizonyos módjába.


Problémáik vannak az iskolában, mert az iskolák nem azért vannak jelenleg, hogy érzelmi szinten tanítsanak. Az iskolák teljesen értelmi jellegűek lettek. És mentesek a valódi imaginációtól és érzéstől.


Nos, ne ítélkezz az iskolában való viselkedésével kapcsolatban. Az azt jelenti, hogy kevéssé vagy semmi sincs rendben. Még a szociális kölcsönhatással kapcsolatos probléma bármelyike is azt jelenti. Úgy fogod találni a fiaddal kapcsolatban, különösen 2007. szeptembere után, hogy az egész viselkedése megváltozik, a dolgokkal való rezgésének egész módja körülötte és a más emberekkel való munkája és kapcsolata is megváltozik.


Most úgy jön ide, mint rendszerromboló. Magasan érzékenyen érkezik ide. A legjobb dolog, amit tehetsz, hogy meghallgatod, méltányolod, szereted őt és soha nem próbálod meg irányítani. A legjobb dolog, amit tehetsz, hogy egy csodálatos példa is lehetsz.


Ismered ezeket a fiatalokat, akik idejönnek... a valódi mesterekre és a valódi vezetőkre néznek fel. Amikor segítenek kiválogatni, milyen család jöjjön be, olyan mestereket keresnek, akik meg fogják őket tanítani arra, hogyan létezzenek a 3-dimenziós világban és hogyan integrálják az összes isteni energiájukat. Ez te vagy. És ez az összes Shaumbra. Ti vagytok azok a mesterek.


Emlékezzetek rá, ők figyelik ezt, amint tudjátok, figyelnek mindent, amit tesztek, hogy lássák, hogyan dolgoztok a 3-dimenziós világban... hogy lássák, hogyan hozzátok be az isteniségeteket... hogy lássák, hogyan ragadtatok meg a saját történetetekben... végül hogy lássák azt is, hogyan juttok ki belőle. Engedjétek el az irányítást.


LINDA: Az utolsó kérdést, ha kiválasztanátok.


TÓBIÁS: Talán még néhányat.


LINDA: Ó, istenem, annyira megdöbbentem.


TÓBIÁS: Nos, Adamusnak is megvolt a maga ideje ( a közönség nevet).


KÉRDÉS A 6.SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): A múlt hétvégén folyton csak egyetlen mondat kószált a testem minden sejtjében. És ez a mondat az volt: Kész vagyok. És most valóban élni szeretnék. És az engedélyemet adom mindenre. Annyira készen állok. És néha úgy érzem, mintha ki tudnék ugrani a bőrömből, mert a testem még mindig sokszor ellenáll. És olykor nagyon nehéz azt érezni, hogy oly készen állok és annyira izgatott vagyok, és aztán ott van mindezen fájdalom és pánikroham, szédülés és minden, amit valaha is el tudsz képzelni. És szeretnélek megkérdezni, ha van bármiféle mondandód erről..


TÓBIÁS: Valóban... ezek a fájdalmak, ezek a pánikrohamok, a fizikai nyugtalanság és fizikai rosszullét mind része egy nagyon rövid idejű folyamatnak. Olykor a tested nagyon gyorsan megtalálja a módját annak, hogy kitisztítson dolgokat. Nagyon szélsőségesnek tűnhet. De a testetek most megpróbálja kitakarítani azokat a dolgokat, melyek hosszú ideje bezáródtak. Mindannyian egy gyorsvonaton vagytok. Ezt a tisztítást a - hogy is mondjam- leghihetetlenebb módon teszi, ám olykor a Régi dolgok elengedésének legdurvább módjain.


Néha a testeteket fájdalom járja át, és olykor a rendszeretek aggódni kezd, mert nehéz időszakot él meg az Új Energia bejövetelekor keletkező túlterhelés kezelésével, a változásokkal, melyek mostanság zajlanak. Néha azért van fájdalmatok és azért aggódtok, mert a rendszeretek szó szerint megpróbál megvédeni benneteket, azt mondván: „ Valóban ezt akarod tenni? Azon kívül akarsz mennei, amelyen valaha voltál?” Nos, az egy kis- hogy is mondjuk- egyensúlyt teremt számotokra, hogy azt mondja: „ Valóban ide akarsz menni?"


És aztán egyszer csak megérti, egyszer csak a tested és az elméd megérti, hogy ez az, ahová tartasz, és segíteni fog beállítani a folyamatot. Egy olyan módon teszi, mely nem égeti ki vagy nem terheli túl a DNS-eteket vagy a sejtjeiteket. Tudjuk, hogy ez egy lehetséges probléma lehet.


Amint korábban említettük, volt egy kis csoport, akikkel talán hat, hét évvel ezelőtt dolgoztunk egy gyorsvonaton. És ők beleegyeztek abba, hogy olyan gyorsan mennek, amilyen gyorsan csak gondolják, hogy képesek. És sokan közülük már nincsenek a Földön többé. Tesztelték annak a korlátait, mennyire tud gyorsan haladni a lélek és a fizikai test, mielőtt kiégne.


Nos, a sok fájdalom és aggódás csak egyszerűen azt jelenti, hogy a tested most dolgozza ki a saját ellenőrző és egyensúlyozó rendszerét. És fontos a számotokra ezt biztosítani, hogy ez az, ahová menni akartok. Fontos a számotokra, hogy elengedjétek az irányítást, mint ahogy mondottuk. Engedjétek a testeteknek, hogy kitisztítsa, kiöblítse önmagát, ahogy neki szüksége van rá. Engedjétek meg az elmének, hogy keresztül menjen a saját körein. Mindannyian így fogjátok találni.


Amikor Adamus arra kért benneteket ma, hogy fejezzétek ki az engedélyeteket, néhányan megtettétek; sokan pedig nem. De amikor azt mondta, és azt is mondta, hogy sok minden fog történni és több változás jön, ott lehet néhány nagyon- hogy is mondjuk- zavaró dolog, ami fizikailag és érzelmileg történik veletek. De tudtok-e bízni önmagatokban eléggé ahhoz, hogy tudjátok, az mind helyénvaló? Tudtok-e eléggé bízni magatokban, hogy tudjátok, hogy nem teszitek magatokat semmilyen hirtelen alámerülésbe? Szeretitek-e eléggé magatokat ahhoz, hogy tudjátok, bármilyen folyamat zajlik is, az a teljes átváltozás ás átalakulás része?


Nos, tudom, egy kicsit elkalandoztunk itt. De igen, ez helyénvaló. Köszönjük, hogy keresztül mégy rajta.


SHAUMBRA 6. : Köszönöm.


KÉRDÉS A 7.SHAUMBRÁTÓL ( egy nő van a mikrofonnál): Köszönöm. Saint-Germain elkezdett a vízről beszélni az első csatornázásban és azt mondta, hogy dolgozni fog rajta. És soha nem tette. Nos, nem tudom, hol tart. De reméltem, tudsz beszélni a víz fontosságáról és arról, hogy hogyan tudjuk különösképpen használni vagy hogyan kellene használnunk. Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban... ellenőriznünk kell Adamusszal. Azt mondja: „Ó, a kis türelmetlenem! ( a közönség nevet) Lesznek dolgok, amelyekről majd beszélnünk kell az elkövetkezendő összejöveteleinken. Nem tudunk mindig előadást tartani dolgokról, mint ma. Azt mondja: „ Az egyik elkövetkező Shoudban egy teljes beszélgetés lesz a vízről, ha ez örömet okoz a Teremtőnek ( többen nevetnek).


De valóban, komolyan, a víz... Adamus nem szeretne most ennek a fizikai dolgaiba belemélyedni. Ám alapvetően a víz egy olyan elem, melyet megteremtettetek, hogy segítsen stabilizálni egy angyali vagy isteni energiát, amikor az a Földre érkezett. Az lényeges része, nem csupán a testeteknek, hanem lényeges része a Földön való rögzüléseteknek. Ha nem lenne semmi, felborulna az itt rögzülésetek, lennie kell víznek, mert valóban az egyedülállóan legfontosabb eleme itt a Földön való rögzüléseteknek.


A víz a legnagyszerűbb energiaátalakító önmagatokon kívül. Megvan az a hihetetlen képessége, hogy kitakarítsa, kitisztítsa és megváltoztassa bármilyen energia hullámhossz természetét. A Földetek legnagyobb része vízzel borított és vízzel körülvett, mert ennek megvan a közvetlen célja. Az szó szerint rögzíti a rezgéseket. Szó szerint egy olyan elem, ami- hogy is mondjuk- helyén tartja a Földetek mágneses hálóját. És a víz az az elem is, mely helyén tartja a Föld hálóját, vagy kristályrácsát.


Nos, a víz nagyon fontos. Az, amint tudjátok, időről időre alakul és változik, ahol az óceánok, ahol a tavak és a folyók vannak. A víz rögzíti... egy csepp víz is rögzíti mindennek az emlékét, ami valaha is a Földön történt. Minden egyén minden létideje fellelhető a vízen belül. Az minden lehetőség tartalmazója, és az imagináció társa itt a Földön. És Adamus azt mondja, több információt is fog adni róla egy következő beszélgetésen.


LINDA: Az utolsó kérdés?


TÓBIÁS: Valóban... az utolsó.


KÉRDÉS A 8. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Szia, Tóbiás, szeretnék köszönetet mondani neked és a srácoknak a Bíbor Körből azért a szeretetekért és támogatásotokért. Érzem, hogy szeretnék olyan emberekkel foglalkozni, akik most mennek át (fátyol túloldalára). Szeretném többet tudni arról, hogyan tegyem. Tudom, megtettem azt előtte, de elfelejtettem. Ez most egy intuitív folyamat? Vagy többet kellene tanulnom? És úgy látod-e, hogy ez helyénvaló lenne nekem, mint hivatás? Vagy csak kezdjem el, és az majd kialakul?


TÓBIÁS: Valóban... a halál ezen egész területe, a haldoklás és az átalakulás előtérbe kerül. Annak -- amit ti úgy mondanátok -- racionális vagy elmebeli okai vannak, mert a népesség sok-sok országban öregszik. És most jobban irányul a figyelem a halálra és a haldoklásra. De az messze túl van azon. Ez az a tudatosság, mely annál a pontnál tart, ahol szeretne többet tudni a halálról és a haldoklásról. A tudatosság annál a pontnál van, ahol nem akarja, hogy a halál egy rettenetes, sötét vagy ijesztő dolog legyen. Nem akarja (a tudatosság), hogy olyan dolgokkal forduljon elő (a halál), mint egy betegség. A halál egy ünnep. Az egy változás és egy átalakulás.


Hihetetlen munka ezt megtenni. És valóban, amint ösztönös módon tudjátok, nagyon intuitívek vagytok. Megvan az a képességetek, hogy azokkal dolgozzatok, akik most mennek át, akik elvesztették az elméjük funkcióját, de a szívük még mindig sértetlen. És ez az, ahol a legnagyobb erősségetek rejlik.


Volt egy teljes beszélgetés San Diego ezen helyén, mely a halálra és a haldoklásra vonatkozott, az igény, hogy ezeket „virág otthonoknak” nevezzük. Volt egy igény az „álomjárókra” ... hosszú, hosszú időkkel ezelőtt, ahol voltak álomjárók, akik szó szerint segítették azokat, akik éppen átmenőben voltak ( a fátyol túloldalára). Ők emberi lények voltak Atlantisz napjaiban és néhány más kultúrában, olyan emberi lények, a Földön élve, akik megértették az átalakulás természetét. Szó szerint álomjárókként dolgoztak, hogy átkísérjék azokat, akik távozóban voltak, átsegítették őket azon, amit mi a „Virágok Hídjának” nevezünk.


Szó szerint egy megváltoztatott tudatállapotban dolgoztak, miközben fizikai testbe maradtak. De egy megváltoztatott tudatállapotban dolgoztak, készen állva, hogy átsétáljanak azokkal, akik egy bizonyos ponton haldokoltak a Virágok Hídján. Annál a bizonyos pontnál az emberek eltávoznak és az angyalok a mi oldalunkon átveszik őket. Az a legkiegyensúlyozottab és leggyönyörűbb átalakulást szolgálja.


De képzeljetek el most azt, ahogyan a kultúrátok működik: meghal egy személy, és nekik meg kell találniuk a saját útjukat a Virágok Hídjához. Meg kell találniuk a saját átjárójukat ezen a nagy szakadékon. És az ijesztő és kérdéseket vet fel. Sokkal nehezebbé teszi az átkelés munkáját a számunkra. Van egy hajlandóság arra, hogy sok ember nagyon, nagyon kötődik a Földhöz.


Most arra bátorítunk benneteket Shaumbra, hogy csináljatok valamit, ami megmozgatja az energiát és elkezdjétek a dolgotokat a virágotthonok ezen munkájában, az átkelésben, az álomjárók munkáját. Meg fogom kérdezni a Shaumbrát: amikor eltávoztok- amit meg fogtok tenni, előbb vagy utóbb- nem szeretnétek, ha emberi álomjárók segítenének nektek... szeretnének benneteket... és ott lennének az ágyatoknál... és aztán energetikailag veletek tartanának... hogy, bizonyos értelemben, átsegítsenek benneteket egy nagy díszfelvonuláson... legalább is addig a pontig, ahol az angyalok a mi oldalunkról aztán üdvözölni tudnak titeket és elhoznak titeket az út nagy részén? Nem szeretnétek egy kíséretét a szerető és érző emberi lényeknek, akik ott vannak veletek a Virágok Hídján való átkelés folyamatában?


Bátorítunk benneteket Shaumbák. Részletesen belementünk az összejövetelen a halállal és haldoklással kapcsolatos dolgokba. Bátorítunk minden Shaumbrát, akiket érdekel ez a terület, hogy hallgassák ezt a CD-t. Cauldre most az ujjával fenyeget bennünket ezen arcátlan termékreklámozás miatt (néhányan nevetnek). De itt felvázoljuk az egész dolgot ezen otthonokkal és az álomjárókkal és végül a méltóságteljes halállal kapcsolatban. Itt van már ennek az ideje. És elcsodálkoznátok, Shaumbra, a kívánságon.


Tudjuk, néhányan már gondolkodtatok rajta, hogy erre a területre mentek, hogy ebből éljetek meg. De bátortalanok vagytok, és azon tűnődtök, vajon képesek vagytok-e megtenni ezt... Shaumbra, az emberek annyira vágynak rá, hogy ezért fizessenek, és többen és többen minden nap. Ez egy szolgálat, amire szükség van. Köszönöm a kérdésedet.


Nos, ezzel elég volt egy napra. Tudjuk, sok minden van az elmétekben, de nincs sok a gyomrotokban (a közönség nevet). Tudjuk, a szívetek és az érzéseitek teli vannak. De tudjuk, hogy most ti is elengeditek az irányítást. Arra fogjuk kérni Cauldrét és másokat, hogy bizonyosodjanak meg arról, hogy a nyitott üzenetet az irányítással kapcsolatban a Kérdés- válasz rész egyesül-e a Shouddal, hogy azok, akik olvassák, élvezhessék az egész jótéteményét.


És szeretnénk köszönetet mondani mindannyiotoknak, akik ma itt vannak vagy bekapcsolódtak, hogy része legyenek ennek a történelmi eseménynek ezen a napon. Nos, néhányan még mindig a latolgatás pontjánál vagytok bármelyik döntéssel kapcsolatban. Nincs rohanás. Nincs nyomás. Közben ott állunk melletetek és körülöttetek a legnagyobb szeretettel és csodálattal. Soha nem vagytok egyedül


És ez így van!


Fordította: Halász Andrea