Új Energia Sorozat-

SHOUD 1. : ,,ISTENI JELLEMZŐID''


Elhangzott a Bíbor Körben, 2003. augusztus 2.

Tóbiás: És ez így van, kedves Shaumbra, mi újra összegyűltünk, mint egy család. Megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek veletek, és megtiszteltetés, hogy egy újabb sorozatot kezdhetünk el veletek. Akkora öröm számomra, hogy láthatlak benneteket és, hogy mindegyikőtökkel, aki itt ül, összekapcsolódhatok, mindegyikőtökkel közületek, aki bekapcsolódott ebbe a csatornázásba.

Mondtam Cauldrének már régebben, hogy ez egy nehéz munka, ne várjon hatalmas tömeget (néhányan a közönség soraiból nevetnek, mivel a helyiségben több, mint száz ember van és több ezren hallgatják adásban) . Ez egy nehéz munka, amit csinálsz. Ez egy állandó kihívás. Ez a régi rendszer áttörése, és a legnagyobb kihívás mindezek közül az, hogy áttörd e régi rendszert önmagadon belül.


Nem vártuk el Tőled, hogy itt ülj még négy évet a Shaumbrák ezen erős és szeretetteljes csoportjával, a csoporttal, mely azokból a kis találkozásokból nőtte ki magát, melyet ezen a kis hegytetőn tartottunk. olyasvalamivé nőtte ki magát, mely magára vonta az ÚJ ENERGIÁVAL dolgozók figyelmét az egész világon és felfigyeltek rá az angyalok, a különböző csoportok és szövetségek a fátyol innenső oldaláról is.


Tehát különös megtiszteltetés számomra, Tóbiás számára, hogy itt lehetek veletek ma és nézhetem a csoportotokat, ahogyan növekszik, nézhetem, ahogy visszajössz, hogy ide leülhess ezekbe a székekbe azért, hogy még többet kaphass tőlem (kis nevetés) . Megtiszteltetés, hogy láthatom a fejlődéseteket, amelyen keresztül mentetek néhány rövid év alatt.


Mint ahogy mondottam már ezelőtt, ez egy olyan kurzus, amiről azt hittük, hogy sok-sok létidőt vesz igénybe. De íme, itt vagytok ti, túljutva a "Fogadj el mindent, ahogy van" -on, túljutva a megértésen, hogy valóban fejlődtetek. Ti még mindig a Földön vagytok és még mindig emberi formában. De fejlődtetek, életről életre vándorolva, és ami még fontosabb, hogy egyetlen létidőn belül átkapcsoltátok a tudatosságotokat a régi rendszerekből az ÚJBA.

Még mindig dolgoztok ezekkel a dolgokkal. Még mindig találtok egy kis küszködni valót. De minden egyes nap, amikor veletek dolgozunk, azt látjuk, hogy miközben azon vagytok, hogy egyre több és több dolgot elengedjetek a régi energiákból, megpróbáltok néhányat átcsempészni az ÚJ ENERGIÁK közé. Olyan sok mindenen keresztül mentetek az elengedés útján, a barátságaitokban, az élettervetekben, amellyel erre a létidőre érkeztél. Elengedtél munkahelyeket. Sőt még az egészségedet is elengedted. Annyi dolgot elengedtél, hogy az igazán vissza tud jönni hozzád, de most már egy ÚJ és ISTENI módon.


Nos, egy kicsit meg vagyok hatódva, hogy itt lehetek veletek, és attól is meg vagyok hatva, akiket ma meghívtunk ide közénk. És ez egy nagyszerű pillanat.

Cauldre azt mondja nekünk, hogy mi néha egy kicsit túl lélegzetelállítóak vagyunk. De engedd meg nekünk, hogy félbeszakítás nélkül folytassuk (a közönség nevet és Tóbiás kuncog) .


Ez egy nagyszerű idő, az idő, amely három-négyezer éve megérkezett, a tudatosság kora, mely kész a változásra. És természetesen amint te is tudod, te is egyike vagy azoknak, akik ezt a változást előidézték. Ez egy nagyszerű időszak, amikor az energiák és az entitások, kik kikövezték az utat a mához és akik tartották az eredeti, ősi típusú energiát, ők most készek arra, hogy tovább haladjanak feléd. Erre vannak példák az évek alatt megtett csatornázásainkban és beszélgetéseinkben. De most óriási változás van. Hogyan lehetséges ez? Mindez amiatt a munka miatt lehetséges, amit ti végeztetek. Ez egyáltalán nem az a fajta munka, mint amire ti gondoltok. Beszélgetni fogunk erről még ma egy kicsit. Szólni fogunk néhány régi típusú energiáról, amelyek többé nem érvényesek, és amelyek most távozóban vannak.


De, kedves barátaim, engedjétek meg hogy belélegezzük most a Szellemet együtt, hogy megosszuk ennek a találkozásnak és ennek a napnak az energiáit, mely rendkívül figyelemre méltó, spirituális szempontból történelmi nap, s itt van az Új energiamunkások egy csoportja, akik készek megtenni a következő lépést, akik készek rálépni "Hogy is mondjam? " Új mezőkre, Új horizontokra. Ez egy emlékezetes nap.

És ez az, amiért a Mesterek ma idejönnek, mint a mi vendégeink, hogy leüljenek mellétek és menet közben közvetlenül adjanak nektek át energiát. Különösen négy fő energia van jelen, és természetesen sok másféle is, itt vannak mások is, akik helyet foglalnak a második, a harmadik és még további körökben, amelyek körbe vesznek benneteket. Igen, ti valóban mindannyian itt vagytok? Vajon itt vagytok személyesen? Tényleg hallgattok minket? Körbevesznek benneteket szeretettel és támogatással.

Ami veletek jön, az jön velük is. Nos, ők annyira érdeklődnek irántatok. Nagyon érdekli őket mindaz, amit csináltok.


Engedjétek meg nekünk, hogy behívjuk az első vendég energiáit, azét, akivel nagyon meghitt a kapcsolatotok, azét, akinek a szerepe a Földön most változóban van, és akinek különösen megváltozik a szerepe a Hét Pecsét kinyílásával, és az Új Energia eljövetelével. És valóban, a mi kedves vendégünk ma Yeshua (Jézus). Hatalmas fénnyel érkezik, kedves barátaim, sugárzó szeretettel és hálával, nem abban a formában jelenik meg, mint ahogy arról ma már korábban beszéltünk, nem az lép be, akit keresztre feszítettek, és nem azt a Yeshuát látod itt, aki érted szenvedett. Ez mind a régi energiájú Yeshua volt.


Itt az áll, aki oly sokban hasonlít rád. Itt az áll, akivel oly sokan sétáltatok, és akivel annyi időt töltöttetek el. És ma ő, igen, ő érkezik ide, hogy elmondja nektek, hogy az idők változóban vannak. Az ő ideje is változóban van. Az ő ideje, mely egykor annyira szerves része volt a Földnek, most megváltozott, mert te nyitva állsz, hogy magadra öltsd a Krisztusi energiákat.

Tehát, kedves Yeshua, drága Yeshua most felszabadulhatsz. Ő most megszabadulhat a Földnek ettől a nagyon intenzív energiájától, hogy folytassa munkáját abban a családban, amit ti Sanandának (teljes nevén Szanat-Szananda) hívnátok, a munkát a másik oldalon. Szeretett itt járni a Földön, és szeretett itt lenni mindannyiótokkal . De itt az ideje, hogy az ő energiája most eltávozzon, azért, hogy Te, ismétlem, hogy Te legyél e krisztusi energiák egyike.


Most már valóban sokan vannak, akik átörökölték Yeshuának, Jézusnak ezt az energiáját. És ők fogják folytatni az energia rögzítését. És, ő folytatni fogja a velük való munkát. De kérd meg őket, kérd meg őket, hogy szabadítsák fel és engedjék el. Kérd meg őket, hogy nézzenek magukba. Kérd meg őket, hogy találják meg azt a tanítót, aki Shaumbra néven járkál köztetek, azt a tanítót, aki segíteni fog nekik, hogy megértsék végre, hogy ők is istenek.


Yeshua érkezik, és azt mondja, hogy az ő energiája mindig rendelkezésetekre áll, de már egy újfajta módon, nem pedig a régi Szentírás útján, s nem úgy, hogy ő az út, s rajta keresztül kell haladjatok. Azokat a szavakat oly nagy mértékben kiforgatták. Ő azt mondta: "Az út, amelyen járok, az én utam, de te is járhatsz egy utat, mint ahogy én is megtettem. Járd a saját utadat, és fel fogod fedezni, mi mindig is ott volt az első helyen."


Yeshua ma csodálatosan sugárzik, mivel a Shaumbrák végre elegendő energiát hoztak létre az Új Könyvhöz, az Új Szentíráshoz. TI IS ISTENEK VAGYTOK. Ez volt az, amire várt, mielőtt elindult volna. Ezek után ő más síkokról és más szintekről fog veletek dolgozni. Ám ma kifejezetten megkértük, hogy térjen vissza ehhez a csoporthoz, de már egy másik névvel és egy másik energiával, mely ehhez kapcsolódik. Tehát ő vissza fog térni. Ti mindannyian együtt tettétek meg ezt a kétezeréves utazást, egy úton vagy másikon. Úgy van ma ő itt jelen, mint egyfajta búcsúzás, búcsúzás, de csak a régi időktől.


És most nagyszerű mesterek érkeznek, hogy átadják nektek a stafétabotot, ami azt jelenti, hogy most már nektek kell dolgoznotok, kedves barátaim. És most belép ennek a csoportnak az energiájába Gautama Buddha hőn szeretett és nagyszerű energiája, aki most széles mosollyal érkezik, és boldogság tölti el, hogy ember lehetett, és boldog, hogy most isteni. Boldog, hogy a Földön van az embereknek egy csoportja, akik közel vannak annak a megértéséhez, mi az igazán beépült megvilágosodás. Ez az ember és a szellem egybeolvadása. Ez az Én és az Isteni együttes elfogadása.


Itt az ideje, hogy Buddha energiája is távozzon. Meg fogod látni, észre fogod venni "hogy is mondjam? "ennek egy meglehetősen érdekes megjelenésében a Földetek sok-sok pontján. Majdhogynem egy Buddha elleni lázadást fogtok látni azon néhányak által, akik nem kezelik többé ezt az energiát, sőt szobrok lerombolását is láthatjátok. És Buddha mindennek örül, kedveseim. Neki nincs szüksége fém, bronz vagy kőszobrokra, sőt még műanyagra sem a tiszteletére.

Ma ő érkezik ide, hogy leüljön mellétek. Azért volt itt, hogy vezessen benneteket oly sok úton keresztül, hogy része legyen az utazásotoknak. Ő is vissza fog térni egy új névvel és új energiával, de nem azért, hogy újra szobrokat csináljatok belőle vagy oltárra emeljétek, ám egy új képet hoz magával, mely kialakulhatott amiatt a hatalmas munka miatt, amit ti végeztetek, az emberiség hatalmas fejlődése.


Igen, valóban, ez egy irtózatosan nagy fejlődés volt. Ezek most nehéz idők. Tudjuk mi jól, hogy néha, mikor körbenézel a világban magad körül, kíváncsi vagy, vajon az emberiség túl fog-e rajta jutni (néhányan a közönség soraiból nevetnek).

De, kedves barátaim, tekintsetek a főcímekre! Nézzétek meg az újságok címlapjait! És nézzétek meg az embereket, akikkel beszélgettek! Annyira más, mint tíz évvel ezelőtt volt, vagy akár hússzal, vagy harminccal. Vajon jellemző-e az, hogy a magazinjaitok elején meditációról szóló történetek vannak? És a történetek az új energiájú egészségről? És a sztorik, melyek megkérdőjelezik, hogy vajon a keresztényeknek tényleg meg kell változtatniuk a moszlimokat? És a címek, melyekről nem beszélhettünk volna néhány évvel ezelőtt? Most ezeken van a hangsúly. Amit tíz évvel ezelőtt bolondságnak tartottál, most elfogadod. (A közönség nevet.)


Új szintekre érkeztetek. És tényleg, éppen amikor az emberiség elkezdi legalább megérteni és részben elfogadni a meditáció tulajdonságait, ti akkor már elengeditek a meditációt (még nagyobb nevetés). Amikor népszerű újságaitok az ima erejéről beszélnek, ti már tudjátok, hogy nincs többé szükségetek imára soha többé. Tehát, valóban átléptetek a következő szintre.

De figyeljétek, nézzétek meg azt a hatást, amelyet a Föld tudatosságára tettetek. És ez már nem fordítható vissza. Ez már csak előre haladhat. És a mi üzenetünk egy része, melyet egész évben felétek sugárzunk, segíteni fog nektek, hogy megértsétek azokat a dolgokat, melyek oly sebesen haladnak előre, annyira gyorsan, négyszer gyorsabban, kedves barátaim.

Egy esemény felé rohantok, a dimenzióváltás felé, ami most, azt mondhatnánk, "hogy is mondjam? " egy változó időpont. Ám most azt mondhatjuk, hogy ez 2007 nyarán történhet meg. Mostantól számítva ez már csak négy év, ahol a tudatosság dimenzióváltáson megy keresztül. Ez egy hatalmas dolog. Veletek együtt fogunk ünnepelni azon a napon.

Ám most még olyan sok tennivalónk van addig. Egy kicsit izgatottak vagyunk. (A közönség nevet.)


Cauldre mindig kíváncsiskodik, mi lesz a mi utolsó csatornázásunk. A"Hét Pecsét" után, amikor visszatért az otthonába, leült egymagában a szobájában és azt mondta nekem:

-Tóbiás, búcsúzás? Semmi más mondanivalód nincs? (A közönség nevet.)

-Becsuktad a régi könyvedet. Már egy Újat írtál!

-Találgathatok? Mindez tőlünk függ?

És bizonyos értelemben igaza volt. Tőletek függ. De kedves barátaim, mi most rögtön képtelenek lennénk elmenni. Túl sokat mókázunk veletek! (Nevetés.)


Nos, Buddha csodálatos energiája jön ma ide széles mosollyal, annyira nagyrabecsülten. Lehet, hogy néhányan egy finom érintést éreztek a hátukon, esetleg egy kis szellőt a bokátoknál, amikor ő elhaladt mellettetek, mindez izgatottságot válthat ki. Ő már elfáradt, hogy folyton szobrokat csinálnak belőle (többen nevetnek).

Van egy dolog, kedves barátaim, amin mi mindig kuncogunk ezen az oldalon. Bármikor egy nagy emberről van szó, és nekik szobrot emelnek, ez ránehezül az ő energiájukra, amikor ők visszatérnek ide. Nagyon nehézzé válik számukra elengedni azt az egyéniséget, akik akkor, abban a létidőben voltak. Vannak akik imádattal tekintenek azokra az energiákra, és vannak akik utálják azt. Az emberek megkötik azt a fajta energiát.

Mi nem állítunk nagy emlékműveken ezen az oldalon. (Többen nevetnek.) Ez az amiért mi alkalmanként madarakat küldünk, hogy gondoskodjanak azokról az szobrokról. (Még nagyobb nevetés.) És ez az, amit mi gondolunk ezekről a szobrokról. Nagyon érdekes, hogy az emberek rendszerint szobrokat állítanak.


Nos, kedves barátaim, Buddha, aki a ti modern és aktuális tudatosságotok energiáját reprezentálja, valamint a Föld ezen vallásainak korszakát, nos ő érkezik ide ma, hogy köszönetet mondjon, értve ezalatt, hogy búcsút int nektek, és átadja a stafétabotot. Ő mosolyog, mert tudja, hogy ti elég bátrak voltatok ahhoz, hogy azt mondjátok:

"Én is Isten vagyok! ". És elég bátrak voltatok ahhoz is, hogy elengedjétek a régi energiákat, amelyek annyira rátok telepedett.

Ha most mélyen belélegeztek, érezhetitek azt a szabadságot, amit a régi energiák elengedése ad. Ó most láthatod, ez mennyire nehéz volt, hisz ti segítettetek megírni azt a könyvet is. Hisz ti szerepeltek abban a könyvben, a régi energiák könyvében is. És jó néhányan közületek szó szerint segítettek megírni azokat az oldalakat. És annyira mélyen kötődtetek azokhoz az utazásokhoz. Nos, kedves barátaim, oly hatalmas szabadság érkezett el ezen a napon.


És eljön Mohamed energiája is a mai napon, hogy meglátogasson titeket, annak a Mohamednek az energiája aki oly nagy hatást tett és most is oly nagy hatást gyakorol a Földre. Ez egy nagyon békés energia, annak ellenére, amit lehetséges, hogy a külvilágban látsz, azon sokak ellenére akik most ezzel az energiával élnek a Földön. Nagyon, nagyon áhítattal teli és szeretetteljes energia ez. Ám Mohamed most megérkezik és azt mondja újra, annak ellenére amit a külvilágban látsz, hogy azok, akik valóban megértik annak a hitnek a lényegét, azok igazán megértik ezt a négy szót: "Te is Isten vagy! ". Ez az, amit már oly régóta próbálnak nekünk elmondani.


De valójában az emberek kiforgatják ezeket a szavakat. Az emberek megváltoztatják őket. Az emberek követeléseket fogalmaznak meg, amelyeket az igazi próféták sohasem mondtak. Most tehát Mohamed érkezik, tudván, hogy az energiája most eltávozhat, hogy ez az energia visszatérjen a fátyol innenső oldalára, hogy majd a mennyei seregekkel dolgozzon és segítsen felszabadítani azokat az embereket a Földön, akiket még elnyomnak és rabszolgává tesznek, ám nem változtatják meg "hogy is mondjam? " energiáját, akik diktátorok és akik visszafognak másokat. Visszatér Mohamed energiája erre az oldalra, hogy dolgozzon azokkal az emberekkel, akik nem hisznek magukban, akik nem értik vagy nem érzik isteni természetüket önmagukon belül. Az egyetlen dolog, ami az embereket szolgaságban, zsarnoki kormányzás alatt tartja, az nem más, mint az ő saját önértékelésük hiánya!

A munka, amit mi ezen az oldalon végzünk, az nem más, mint az állandó, nemes biztatás, állandó biztatás, a bátorítás és a szeretet hullámainak folytonos sugárzása felétek és az, hogy titeket szeretnek, és a Szellemhez vezető út megkezdődött. Nem próbáljuk meg megváltoztatni a folyamatot, amelyben az emberek vannak. Nem próbáljuk megváltoztatni azt, akik. De amint ők egyszer nyitottá válnak, mi képesek vagyunk odalibbenni abban a nemes, bátorító üzenetben, ami úgy érkezik hozzátok, mint egy szellő, vagy mint egy nemes érzés, vagy gondolat, esetleg dallam, ami azt mondja: "Te valóban értékes vagy! ".


És a negyedik energia, mely ma ideérkezik, Mózes energiája. Ő manapság a világ vallásainak számára egy alapvetően fontos energia. Ő az egyik, aki valóban segített felszabadítani a híveit. Ő az egyik, aki segített meghatározni az emberi és szellemi létezés körülményeit. Mózes jön ma ide, mint ahogy már jelen volt egy másik találkozónkon is, szóval ő érkezik ma, hogy elmondja, itt az ideje, hogy az ő energiái is visszavonuljanak. Itt az idő, hogy itt hagyja azt a sok bölcsességet és világosságot, melyen ő dolgozott veled.


Ez a négy hatalmas mester, Yeshua, Buddha, Mohamed és Mózes és még sokan, sokan mások, ám ők négyen képviselik, "Hogy is mondjam? " a ti modern korotok legjobban elismert eredeti energiáit.

Ők azért jönnek, hogy elismerésüket fejezzék ki nektek azért a munkáért, amelyet végeztetek, és megkérjenek benneteket, hogy most már ti rögzítsétek azokat az energiákat, melyet ők tartottak oly hosszú idő óta. A FÖLDÖN ÉLŐ HUMÁN ANGYAL ALKALMASABB ERRE, MINT A RÉGI TÍPUSÚ ENERGIÁK.

Ti már láthattatok sok-sok energiát eltávozni innen az utolsó néhány évben. Sokan a mi találkozóink, összejöveteleink alkalmával mentek át az átjárón. Sokan más utakra tértek. És újra ez újra, ez azt jelenti, hogy tisztelet nektek és az útnak, melyen jártok, és, hogy mindezt el tudjátok fogadni.


És van még egy ötödik energia, mely ma ideérkezik, mely egy kicsit különbözik a többitől, ám ez az energia a ti új tudatosságotok és kultúrátok szempontjából annyira fontos, fontosabb annál, mintsem gondolnátok, sokkal fontosabb, mint egy történet. Néhány megtörtént a valóságban. Néhány pedig több dimenzióban zajlott. De mindegyik alapköve volt a ti jelenlegi tudatosságotoknak és a hitrendszereteknek.


Az energia, mely ma ideérkezik, nos, igen, Arthur király van most veled. Vajon ő valóságos személy volt? Bizonyos szempontból, bizonyos szempontból. Nem teljesen úgy, mint ahogy a könyveitekben ábrázolták, nem teljesen úgy, mint az emberi lény, aki királyként létezett, vagy úgy, mint a gyermekkirály. Ennek az energiának egy része megjelent bizonyos szempontból. Ha visszamész Britannia eredeti földjére, megérezheted. Megérezheted az energiáját. De ez mind több dimenzión keresztül történt.

Ez "Hogy is mondjam? " olyan energiává fejlődött, melyet mindannyian elfogadtatok magatokon belül. Mindannyian összekapcsolódtok vele, ki így, ki úgy. Mindannyiótok birtokolja legbelül az arthuri energiákat. És vele van Lancelot, Guenevere, Morgaine és Mordred energiája is, és minden szereplőé.


Kedves barátaim, ők is készek arra, hogy útra keljenek. Készek arra, hogy búcsút intsenek, hisz itt vannak a változások, melyek végig fognak söpörni azon a földön, amellyel ők összekapcsolódtak, ez Anglia földje, vagy ahogy ti neveznétek : Nagy-Britannia. Végigsöpörnek a változások ott, melyek az elkövetkezendő 12 hónapban fognak bekövetkezni.

Megengedjük nektek, hogy végigkövessétek, mi is történik. És, amint ti az eseményeket figyelitek ezen a csodálatos földön, a földön, mely energiákat hozott létre oly sokatok számára, mely létre hozta az energiát az európai kontinens számára, mely átjárókat teremtett azok számára, akik Amerikába érkeztek, hogy megalkossák a szabadság földjét, ó, ez mind együtt jött létre. És ennek a belsejében ott vannak az arthuri energiák. És most ezek itt vannak. Ezek annyira szerves részévé váltak mindannak, akik vagytok és akik voltatok. Kedves barátaim, ezekből keletkeztek a keresztes-hadjáratok. Ebből indult el a Szent Grál utáni kutatás, ezek mind metaforák, de mind ott vannak a valóságban is.


Tehát Arthur jön ma ide és azt mondja, hogy már nem szükséges tovább kutatnotok a Szent Grál után. Ez mindig is bennetek volt belül. Ez az isteniségetek serlege volt, amelyet mindig is birtokoltatok, de lepecsételtétek egy fal mögé, olyan körülmények közé zártátok, amelyekről már beszéltünk a múltkori találkozónkon. Ez mindig is ott volt.

Arthurt a fia ölte meg, mely önmagában is egy érdekes metafora. Arthur hozzájárult ahhoz, hogy a fia megölje, hogy így bűnbocsánatot nyerjen a saját elkövetett vétkeiért. amint láthatod ő egy hadfi volt. Egy harcos. Nagyon szerette a háborút. Semmit nem tudott a fejek levágásáról és arról sem, mit jelenthet az, amikor valakinek átszúrta a szívét a kardjával, amíg egy napon nem eszmélt rá, hogy valami felkavarodott benne ott legbelül. És ez az ő istenisége volt. És ez volt az ő ébredése.

És őt valóban megérintették az energiák, a krisztusi mag, az energiák, amellyel oly sokan dolgoztak közületek Yeshua eljövetelének azon korai időszakában és közvetlenül Yeshua után. Ő általatok lett megérintve és a munka által, melyet ti végeztetek. Letette a kardját és a békének egy új helyét hozta létre a békének, a jómód, a bőség és a legteljesebb szabadság helyét. És akkor ő hozzájárult, hogy őt megöljék a csatákban elkövetett bűneiért. Nos, az ő energiája jön ma ide, köszönetet mondva nektek azért, hogy felébresztettétek.


És az ő és a ti munkátokból az energiák újabb hajtásai jöttek létre. Ezeket nevezték keresztes-hadjáratoknak, és egy érdekes észrevétel, hogy olyan sokan vagytok itt most, és abban a pillanatban, amikor kimondtuk a ezt a szót, az energiátok tíz szintnyit esett vissza (a közönségből néhányan nevetnek) . Ezek akkor nehéz idők voltak. Ti pedig kereszteslovagok voltatok. Ti voltatok azok, akik megpróbálták megvalósítani ezt a szót, széjjel hordani a krisztusi tudatosság magját az egész világon keresztül. De, kedves barátaim, amint tudjátok, ez egy kissé kicsúszott a kezeitek közül. De ti annyira szenvedélyesek voltatok, annyira szenvedélyesek, annyira tűzzel teliek, melyet azóta sem engedtetek meg magatoknak.

Arthur érkezik ma hozzátok, hogy elmondja, amit tettetek, hatással volt a világra. Megváltoztatta a világot. És most itt az idő egy újabb változásra. És ez az, amiért itt vagytok. És most Arthur visszavonja az energiáit. És kedves Lancelot, most róla fogunk egy kicsit beszélni, ő is visszavonja az energiáit, mint egy szeretetteljes energiát, jóllehet néha nem övezte túl nagy tisztelet ezt az energiát.


És Morgaine, aki a fény és a sötétség egyensúlyát tartotta, nagyrészt félreértették azt a munkát, melyet ő végzett, megpróbálta a dimenziókapukat nyitva tartani, törekedett arra kedves barátaim, hogy minden oldal megértését elősegítse, segítse a misztikum megértését abban az időben a hadakozó egyházzal szemben, mely mindenűvé behatolt és mindent elfoglalt. Abban az időben az egyház a politika, a vallások és ritkán a spiritualitás keveréke volt, és ez az egyház megpróbált mindenkit uniformizálni belül, és megpróbálta arra kényszeríteni az embereket, hogy Istenről és Krisztusról alkotott elképzeléseiket és természetes eszméiket azonossá tegyék. Nos, Morgaine, aki annyira része mindannyiótoknak, ő is kész arra, hogy itt hagyja az energiáját, hogy vissza tudjon térni a mi oldalunkra és dolgozzon veletek egy teljesen új úton, ám már egy más, új néven.


És Mordred, aki annyi zűrzavart okozott a palotában, nos, ő is eltávozik. A munkája elvégeztetett. Most már nincs szükség az általa felvállalt, ám oly nehéz sötét szerepre soha többet. Itt az idő, hogy visszatérjen az ő energiája is egy egyensúlyba.


És sohasem feledkeznénk meg a kedves Guenevere-ről, aki annyira tudott szeretni, és aki tele volt szenvedéllyel és annyi konfliktussal is, aki nem tudta, hogy szolgáljon-e vagy kövesse a szívé. Vagy talán van olyan út, melyen a szolgálatban követhetitek a szíveteket is? Ő annyira része volt a ti energiáitoknak, segítve titeket, hogy megpróbáljátok megérteni ezt az egyensúlyt. Ez a szeretet és a gondoskodás egyensúlya, mely ugyanúgy a szolgálaté is. Segített, hogy megértsétek, hogyan lehet nyitott szívvel és szabadon szeretni, be már egy más, újfajta módon.


Nos, Camelot energiája csatlakozik Yeshuaéhoz! Ugye ez érdekes kombináció ma? És Buddha, Mózes és Mohamed azért jön, hogy átadja nektek a stafétabotot, sohasem hagyva benneteket egymagatokra, kedves barátaim, s ahogy mindig is mondjuk, soha nem vagytok egyedül. De most azt kell, hogy mondjuk, Itt az ideje, hogy most már ti hordozzátok a krisztusi tudatosság ezen magját még tovább azok számára, akik erre készen állnak. És ezek a mesterek, nos ők segítettek szétáradni a krisztusi tudatosságnak. Ez nemcsak Yeshuáról szólt. Buddhán belül létezett Krisztus tudatossága és Mohameden belül, és Mózesen belül is, és még sokan másokon belül is. De, íme ez már tőletek függ.


Ez egy emlékezetes összejövetel ma. És a mi jövőbeli találkozóink is azok lesznek, mert ti egy nagyon régi és nehéz energián törtetek át. Ti egyike vagytok azoknak, akik a Hét Pecsétet ki akarják nyitni és magukra ölteni egy egészen új módozatot. Ez egy emlékezetes nap.

Tudjátok, a tanítványok, Yeshua korának apostolai valóban azt gondolták, hogy amit ők csinálnak, az nagyon fontos volt. Úgy vélték, hogy ők hétköznapi emberek a válaszok keresésében, a válaszokban Yeshuán keresztül. Igen keveset tudtak a munkájuk hatásáról, a hatásról, mely kétezer és néhány éven át hatott.

Mi oly nagy tisztelettel tekintünk mindannyiótokra, Shaumbrák. Még csak el sem kezdtétek felfogni a mai tudatotokkal, mit is csináltok, valamint a munkátok hatását. Fogalmatok sincs róla. Az utolsó összejövetelünkön beszéltünk a Hét Pecsétről. Ma újra áttekinthetitek őket, és a szívetek mélyén pontosan tudjátok, hogy mik ezek és azt, hogy mit is jelentenek. A Hét Pecsét volt a régi energiák könyve vonalának a vége. Most, hogy kinyitottátok őket, beáramolhattok az új energiába. És ti annyira egyszerűen tudtok áramolni az új energiákkal, annyira egyszerűen, ti is istenek vagytok.


A Hét Pecséttel eljuthattok addig, kedves barátaim, amíg azok ki nem virágoznak. És mi meg fogunk kérni titeket, és meg fogjuk kérni Cauldrét és Lindát is, hogy folytassák ezzel a munkát. Ez igénybe vehet egy évet. Ez lehet, hogy négy évetekbe telik majd, ez egy folyamatos felnyitása az energiaközpontoknak, azoknak a körülményeknek, melyeket magatokon belül lepecsételtetek. Ez nem egy egyszeri megnyitás. Ez újra és újra fel fog bukkanni.

Megkérjük és kihívást intézünk a Shaumbrák felé, hogy ennek bemutatására fejlesszenek ki sokféle egyedi módot. Ez, nem kell, hogy egyetlenféle módon történjen. Nem akarjuk, hogy mindez csakis egyetlen módon jöjjön végbe. Használjátok az utolsó hónap összejövetelének energiáját és dolgozzatok vele. Meglátjátok, hogy a gyógyításnak, az újraegyensúlyozásnak, melyek összekapcsolódnak ezzel, mennyire potenciális típusai.

Még csak más Shaumbrákkal sem kell együtt dolgoznotok. Lesznek emberek, akik majd készek lesznek erre, ők maguk fognak felkeresni benneteket. A Hét Pecsét, ha megnézed az ezek mögött lévő energiákat, és, ha megnézed a testükben lévő egyensúlytalanságot, újra egyensúlyba kerülhetsz csupán azáltal, hogy megengeded magadnak, hogy érezd, ezen pecsétek közül melyik a legkiegyensúlyozatlanabb.


Mély sebek vannak az Elkülönülés (1.) Pecsétjében, melyeket meg kellene nevezni. Nem szükséges, hogy ezekről közvetlenül beszélgessetek a pácienssel, és az sem kell, hogy közvetlenül dolgozzatok vele. Csupán az kell, hogy engedjétek meg magatoknak, hogy érezzétek azokat a mély sebeket, melyek összekapcsolódtak ezzel a sérüléssel. Egy gyermeket elhagytak a szülei, akkor ez az a seb, ami fájdalmat okoz. Ha vannak még mélyebb végletes problémák azokkal, akiken dolgoztok, menjetek arra a szintre azonnal és értsétek meg, mit tartalmaz az a pecsét azon ember számára.

Vannak közöttetek olyanok, akik zenével dolgoznak. Ez "Hogy is mondjam? " egy rezgés az adott pecsétben. Ez egy olyan vibráció, mely megengedi, hogy az adott pecsét újra egyensúlyba kerüljön, ha az ember is úgy akarja. És a zenén keresztül tudtok ezzel dolgozni, valamint a hang tónusok különböző típusán és az energiák többféle típusán keresztül munkálkodtok mindezekkel.


Kedves barátaim, ez az oly sok újfajta energia eszenciája, mely létrejöhet. És oly sokan, akik keresitek a szenvedélyeteket, és kíváncsiak vagytok, hogy mit tegyetek: Menjetek vissza és olvassátok el újra ezeket! Újra látogassátok meg ezeket az oldalakat és akkor azok belépnek a ti belsőtökbe. Oly sok információ lesz ott számotokra, és az, hogy hogyan juthattok ezekhez a lényeges alapinformációkhoz, ehhez az anyaghoz, és, hogy hogyan teremtsétek meg az új programokat.

Nézzétek meg a gyermekeitekkel, hol vannak az ő blokkjaik, hol vannak a kiegyensúlyozatlanságok az ő Hét Pecsétjükben. A legtöbbjüknek egyenesen az Üdvözülés (6.) Pecsétjében lesz a diszharmónia. Ez az, ahol ők nehéz időket élnek meg. Az új energia gyermekei keresztül jutottak már a szenvedésen, de problémáik vannak az üdvözüléssel.


Ez az amiért rád tekintenek, egy bizonyos szempontból, a válaszokért és nem jutnak dűlőre veletek a hiten túl (néhányan nevetnek) , mert ők azt akarják tudni, hogy elfogadtátok-e már, hogy ti is istenek vagytok. És akkor ők máshová mennek a válaszokért és nem találnak egy emberi lényt, aki megértette mindezt. És csodálkoztok, hogy ők sikertelenek, lázadók és visszavonultak? Ó, kedves barátaim, ők iránytvesztettek. És képtelenek összpontosítani már soha többet.

Nézzetek az Üdvözülés Pecsétjére, amikor velük dolgoztok, hogy segítsetek kiegyensúlyozni őket. Segítsetek nekik megérteni, hogy mindez a bensőjükben kezdődik. És, hogy ezt a fényt ők már birtokolják legbelül. Segítsetek nekik, hogy ezt a felszínre hozzák, hogy az én egy újfajta érzékeléséhez jussanak az Új Energiában. Ez annyira egyszerű.


Nos, sok munka vár rátok a Hét Pecséttel az elkövetkezendő négy évben. Kíváncsiak vagytok, mit kell tennetek. És mi elmondjuk nektek ma, ez egy áldott alkalom. Oly sok módja van annak, hogy ezzel dolgozzatok: történetek, gyógymódok, csoportos összejövetelek. Nem kell korlátozni ezeket a Shaumbrák számára. Még csak beszélgetnetek sem kell a Hét Pecsétről azokkal, akiken dolgoztok. Legyetek tudatában az egyensúlytalanságoknak. Legyetek tudatában annak, hogy ezek a hét csakraközponthoz tartoznak, amelyek, mint egy egységes energiaközpont, állandóan megpróbálnak visszakerülni az egyensúly állapotába.


Amelyet most tesztek, emlékezetes. És nem győzzük újra és újra elmondani, hogy megértsétek, hogy nemcsak azért jöttetek ide, hogy egy pár kedves szót halljatok néhány órán át. Azért jöttetek, mert itt egy új munka folyik. Azt választottátok, hogy itt maradtok ezen a bolygón. A Shaumbrák a fejlődést választották, és azt, hogy tanuljanak, valamint, hogy ők legyenek azok, akik tartják ezt az energiát, melyet mások most elengednek, melyet a mesterek most átruháznak rátok.

Ó, kedves, kedves barátaim, bevezettétek az új energiák könyvét. ez is egy metafora egy bizonyos szempontból. Érdekes lesz látni, hová is jut mindez. De ti bevezettétek az energiát, és ez fontos dolog volt. Megengedtétek, hogy felszínre jöjjön és átöleltétek, amikor az átkarolt benneteket.

Ti már ismeritek azokat a szavakat évek óta. A Mesterek már elmondták nektek így vagy úgy. De még nem hatolt a szívetek mélyére. Nem jutott még minden szinteteken és minden szűrőtökön át. Ez egy elgondolás volt, de ti nem gyakoroltátok a mindennapi életetekben. Úgy gondoltátok, hogy ez csupán egyike azon ügyes kis elképzeléseiteknek, ahol ti egyszemélyes spirituális játékot játszhattatok másokkal, akik a legjobb kulcsszavakat hozzák el. És mindez jól volt, mert az segített beépíteni a valóságotokba ezeket az elképzeléseket.

De akkor ti elkezdtétek átölelni azt. Elkezdtétek igazán, valóban érezni azt. Elkezdtétek felismerni azt, hogy ti is istenek vagytok ebben a sajátos öltözetben, melyet emberi testnek hívtok.


De ti is istenek vagytok, egy másféle módon, másképpen, mint az Otthon Teremtője. Értsétek meg, Isten, a Király és a Királynő, az Anya/Apa-Isten, tehát az az elképzelés, melyet a régi energiában használtatok, nem ugyanaz, mint az, amikor ti, mint Istenek léteztek, nem ugyanaz. Annak az Istennek nem volt tapasztalata az Első Körön kívüli létről, az Otthontól távoli létről, a személyiség újfajta érzékének fejlődéséről, sem arról, mit jelent Teremtőnek lenni szabad akaratból.

Az Otthon Istene csak rajtatok keresztül tesz szert tapasztalatokra. Ti egy nagyon különleges típusai vagytok Istennek, mert ti birtokoltátok mindezen tapasztalatokat. Emberi formában éltetek. Isten Otthonában ez nem volt megtehető, csak rajtatok keresztül.


Tehát, amikor azt mondjátok, hogy ti is istenek vagytok, akkor ez már mást jelent. Ez már más természetesen, mint a régi energia, a régi illúzió egy hosszú, fehér szakállas öreg emberről, aki a mennyekben üldögél. Olyan hosszú ideig élt ez az elképzelés. Ez más, mint a ti elgondolásotok a "Hogy is mondjam? " Minden Létezőről. Oly sokan tartották meg ezt az elgondolást, az érzést, ahogyan ti mindannyian összekapcsolódtatok, és az a Létező kitalálta az Egyediséget, és ez Isten. Ez az, amiért más. A "Ti is Istenek vagytok" azt is jelenti, hogy ti vagytok mindazon dolgok összessége, de birtokoljátok az utazásotok különleges tapasztalatát, az utazásét, melyet mint angyal tettetek meg, és az utazásét a Földön is, amit emberként éltek meg és most egy teljes kört megtéve, ez már más.


Az elkövetkező évben, kedves barátaim, be fogjuk kapcsolni Shoud energiáját veled, amely "Hogy is mondjam? " a ti kéréseteken alapszik. Tényleg beszélgetni fogunk veletek arról, mi zajlik a mi oldalunkon. De beszélgetni fogunk veletek "Hogy is mondjam? " a Föld némileg időszerű kérdéseiről, hogy mi történik a Földön, hova jutnak a Föld energiái.

És ezt mi Új Energia Sorozatnak fogjuk hívni, valójában, ti tényleg átsétáltok az Új Energiába most, s egy részetek még mindig a régiben van. Ám, és ez a szépsége ennek, ti egyszerre lehettek az újban és a régiben is. Igen, lehettek.

Az Új Energia Sorozatban beszélgetni fogunk veletek. Beszélgetni fogunk veletek meglehetősen mindennapi dolgokról, mint pl. hogyan fognak működni az üzletek az Új Energiában, és, hogy milyen ügyeken dolgozol most, és milyenek az energetikai irányzatok és minták feltételei, melyeket mi látunk, hogyan fognak az üzletek kikerülni az ő versenyképes duális módjukból, és átlépni egy újfajta energetikai módozatba. És, úgy véljük, hogy jócskán meg fogtok lepődni néhány dolgon, melyet mondani fogtok. (Néhányan nevetnek.)


Beszélgetni fogunk az egyházakról és arról, hogy hová fognak jutni, hogyan illeszkednek vagy nem az Új Energiába, és hogyan fognak kinézni az Új Energiában a spirituális összejövetelek, melyek azon a munkán alapulnak, melyet ti végeztek. csupán két évvel és két hónappal ezelőtt volt, amikor mi leültünk veletek és beszélgettünk az egyház energiáiról és szóltunk a düledezőfélben lévő falakról. Nézzétek meg az egyházak legmagasabb szintjein e két rövid év alatt bekövetkező változásokat. Nézzétek meg, hogy a régi típusú egyházak mennyire megváltoztak.

Néhányan közülük szívük mélyén tényleg elfogadták az embereket, például azokat, akik magukat homoszexuálisoknak tartják. Mi a változás, kedves barátaim? Ez több,mint egy főcím az újságban, ez a kiegyensúlyozott energia alapjául szolgáló erő, mely visszatér néhány egyházhoz. Azoknak, akik nem nyitják meg magukat, hogy hozzájáruljanak a női és férfiúi aspektusuk kiegyensúlyozódásához és nem fogadnak el mindenkit annak, aki, nos az ő falaik le fognak omlani. Le fognak omlani.


Mi beszélgetni fogunk az egészséget érintő problémákról. Szólni fogunk a ti biológiátokról. És beszélni fogunk az Új Energiában létrejövő gyógyászatról és most Cauldre megállít bennünket (a közönség nevet) . Azt szeretné, ha mi most beszélnénk a gyógyászatról és efféle dolgokról. de, meg fogjátok látni, hogy ez nem az, amit ti gyógyászatnak gondoltok. Beszélgetni fogunk- nem fogunk semmit pontosan körbeírni, Cauldre. (Néhányan nevetnek.) Meg fogjátok látni, hogy az energetikai gyógyászat és a kemikáliás gyógyítás mennyire együtt tud dolgozni. És szólni fogunk arról is, hogyan működnek, amikor lerombolják egymást.


Beszélgetni fogunk a közösségről. Szólunk majd arról, hol gyűlnek össze az emberek, hogy együtt éljenek és dolgozzanak, és a kormányokról. Említést teszünk az Új Energia útjáról, az utakról, amelyek létre fognak jönni azokban a napokban, melyek rövidesen eljönnek. Beszélni fogunk róluk, mert ti most teremtitek az energiákat ezekhez az új körülményekhez, melyekben létezni fogtok. Szólni fogunk nektek róluk, mert azt szeretnénk, hogy megértsétek minden szinten, hogy mi történik a világban körülöttetek. Amikor zűrzavar üti fel a fejét, amikor konfliktusokat láttok, amikor háborúk és harcok folynak, azt akarjuk, hogy megértsétek, ez mind a folyamat része, ez mind helyénvaló, ez a változás és az elengedés folyamata. Nos, mi néhány ehhez hasonló témát fogunk átbeszélni veletek egy éven keresztül.


Arra szólítunk fel benneteket, hogy tegyetek meg többet, mint valaha is tettetek, kedves barátaim, ami a szívetekben van, kövessétek azt a szenvedélyt! A rózsa gyümölcse magában foglalja belül a Hét Pecsét kinyílását. Ez ott van.


Bátorítani fogunk titeket, hogy elengedjétek azokat a helyzeteket, amelyekben vagytok. Tudjátok, hogy kötve vagytok, mégis féltek attól, hogy elengedjétek ezeket. Bátorítani fogunk benneteket, hogy kövessétek a szíveteket. Nem vagytok arra rendeltetve, hogy a szenvedés néhány komor, siralmas ösvényét kövessétek (a közönség nevet). Ti csupán egyszerűen azt választottátok (még nagyobb nevetés). És mi segíteni fogunk, hogy megértsétek, hogyan tudjátok elengedni, hogyan hagyjátok elmenni azt.


Egy újfajta vendéget fogunk ide hozni a találkozóinkra, vendégeket, "Hogy is mondjuk? ) ? akiket mi együtt fogunk várni az összejöveteleinkre.


Valóban, ti már megmutattátok minden módon, hogy készek vagytok az Új Energia befogadására. Már megmutattátok minden módon, készen álltok arra, hogy magatokhoz vegyétek a vezetést, valóban.

Kedves barátaim, ti is istenek vagytok. Lélegezzetek be mélyen, most. Tiétek Yeshua ezen felismerése, és tiétek Buddha, Mózes, Mohamed és természetesen Arthur király és az egész Camelot felismerése is. Ti már megtettétek azt a lépést, mellyel átléptétek a vonalat ezen dolgok elfogadásában. És most itt az ideje, hogy ezt megéljétek. TI IS ISTENEK VAGYTOK.


Isten szeret titeket, kedveseim, és mindig is szeretett. Mindig ott volt bennetek belül. És Isten irántatok való szeretetének megértésével, talán megértitek az önmagatok iránt való szeretetet tehát az igaz szeretetet, az igaz szeretetet más emberek iránt, az élet iránt, mely körbevesz. Megérteni, hogyan is vagytok ti istenek annyit tesz, mint megérteni azt a könyörületet, mellyel a szellem mindig is körülvett, a totális könyörület, a totális szeretet, még a legsötétebb pillanatokban is.

Amikor a mélybe zuhantatok és úgy éreztétek, hogy a Szellem egyáltalán nincs veletek, a Szellem ott volt. A Szellem ott volt veletek. A Szellem ott volt veletek teljes könyörületességgel, ugyanazokat a könnyeket sírta és ugyanazt az a magányt tapasztalta és veled együtt érezte a sötétség mélységeit.


A Szellemtől való könyörületességet, nos ezt a könyörületességet néha nem érzitek, mert annyira közel van hozzátok, hogy még fel sem ismeritek. Könyörületesség azokban a napokban, amikor úgy éreztétek, fel kellene adni és kíváncsiak vagytok, hol volt a Szellem? A könyörületesség annyira mély és tiszta és oly belétek ivódott volt, hogy képtelenek voltatok úgy érezni, mint egy külső energiát. A könyörületesség annyira hiteles és igaz volt, hogy aligha érezhettétek. Bezárult oda. Mindig ott volt.

A Szellem mindig is könyörületes volt abban a formában, hogy teljességgel elfogadta mindazt, amik vagytok, mindent, amik voltatok és mindent, amit tettetek. Teljes elfogadás, sohasem volt egyetlen homlokráncolás a Szellem arcán, sohasem volt még egy sugallat sem, hogy valamit rosszul tettetek. Ezek azok a dolgok, melyek a szüleitektől származnak, melyet a társadalmatoktól kaptok, de nem a Szellemtől. A Szellem mindig tisztelt mindent, amik vagytok és mindent, amit tettetek, mert MINDEN áldott volt.

Rajtatok keresztül a Szellem megtapasztalta a napfelkeltét reggel. A Szellem sohasem tudta volna megtapasztalni ezt a ti szemeitek, az érzéseitek és a szívetek nélkül. A Szellem rajtatok keresztül érezte az összetört kapcsolat okozta sérülést, melyet sohasem érzett azelőtt. A Szellem még a kapcsolatot sem értette, mint olyat, amíg ti meg nem érkeztetek. A Szellem rajtatok keresztül ismerte meg egy barátság örömét. A siker okozta boldogságot is általatok ismerte meg. És megismerte általatok a sötét napok kétségbeesését is.

A Szellem teljes könyörületességgel viseltetik irántatok. És a könyörületesség elfogadást és tiszteletet foglal magában. TI IS ISTENEK VAGYTOK. És, kedves barátaim, ti mindannyian a szellem egy válasza vagytok.


És amint besétáltok az Új Energiával telített napjaitokba és azt tudakoljátok magatoktól, hogy "Mit jelent ez? Én is isten vagyok? Mit jelent ez? ". Gondolj a könyörületességre, melyet a Szellem érzett és most is érez irántatok. Legyetek ti is könyörületesek ti is mások iránt. Ez lesz a legnagyobb kihívást jelentő dolog számotokra a kezdetekben, hogy ezen túljussatok.


Érezzetek könyörületet azok iránt, akik nélkülöznek, azok iránt, akik szenvednek. És érezzetek könyörületet azok iránt is, akik elvesztek vagy bajba kerültek. És érezzétek ezt azok iránt is, akik igazán sikeresek. Sugározzatok könyörületet azok felé, akik egészségesek. Érezzétek a könyörületességet minden emberi lény iránt.

Hagyjátok abba a próbálkozást, hogy megváltoztatjátok a világot. Isten nem változtatta meg azt. Isten nem avatkozott bele az utazásotokba. Isten csupán óvott benneteket a teljes könyörületességgel. Tudnátok ti isten lenni és érezni annyi könyörületességet minden ember iránt, hogy tiszteljétek és elfogadjátok őket azon az úton, melyen ők haladnak? Fejezzétek be a világ megváltoztatására irányuló próbálkozásaitokat! Isten nem változtatta meg, mert Ő szeretett titeket.

A legnagyobb kihívás oly sokatoknak az Új Energiában a tisztelet, az elfogadás, és a teljes könyörületesség lesz, még akkor is, ha valakit nagyon nagy fájdalmak között láttok. Ó, mi tudjuk, mit szándékoztok majd csinálni. Megpróbáljátok majd rögzíteni őket és meggyógyítani. (Néhányan nevetnek.)

És ez helyénvaló, amikor ők kérnek rá. És nem kell, hogy szavakban fejezzék ki ezt a kérést. Birtokolni fogtok egy felismerést, mely egy a Szellem-az Isteni Szellemhez felismerés lesz. Kétszer is ellenőrizni fogjátok, hogy megbizonyosodjatok, hogy az az igazságotok legmélyebb szintje-e. Nem a ti feladatotok, hogy megváltoztassátok őket. Emlékezzetek a könyörületességre, mellyel Isten körülvett benneteket és vigyétek azt tovább az Új Energiába mások iránt is. Ez lesz a kihívás számotokra.

És akkor, kedves barátaim, érezzétek ezt magatok iránt is. Érezzétek ugyanezt a könyörületességet minden iránt, mely felemel a pillanathoz, teljes könyörületességet magatok iránt, könyörületességet minden fizikai kiegyensúlyozatlanság iránt.


Az egyike a legnagyobb energetikai kiegyensúlyozatlanságoknak, amelyen éppen most mentek keresztül, az a testsúly problémája. És mi már annyira elfáradtunk ettől. (A közönség nevet.) Isten szeret titeket, akár kövérek vagytok, akár soványak, magasak, vagy éppen alacsonyak. Érezzetek könyörületet magatok iránt. Képesek vagytok erre? Képesek vagytok élvezetet találni a fizikai létetekben? Rá tudtok tekinteni a kihívásra, melyet magatoknak állítottatok?

Ha képesek lennétek könyörületet és szeretet találni önmagatok számára a testben, melyet ti választottatok magatoknak, az a test vissza fog térni egy áldott egyensúlyba. Engedjétek el az elképzeléseteket amit arról gondoltok, hogy milyennek kellene kinéznetek és engedjétek meg a testeteknek, hogy kiegyensúlyozza önmagát a legistenibb módon, sokkal nagyszerűbben, mint ahogy azt gondoltátok volna. És ez a kihívás számotokra.

És, igen mi most egy kicsit fel vagyunk spannolva. (A közönség nevet.)


Kedves barátaim, TI IS ISTENEK VAGYTOK! Isten mindig teljes könyörületességgel volt irántatok. És ezekben a napokban érezzétek azt az embertársatok iránt! Érezzétek a Föld iránt. Érezzétek azt a Föld összes királysága, az állatok és a növények iránt!

A könyörületesség nem közömbösséget jelent. Ez egyszerűen tiszteletet jelent.


És amikor egy másik humán angyal egy másik ösvényre akar lépni, ők el fognak jönni hozzátok. Ők már keresik a Shaumbrákat. Ne hímezzetek-hámozzatok! Dolgozzatok velük az ő szintjükön! Nézzetek a szemükbe! Kapcsolódjatok össze velük! És mondjátok a szívetekből nekik, nem egyszerűen a szájból a fülbe, hanem szívtől szívig, mondjátok: Ti is istenek vagytok. Én felismertelek téged! ez fogja megváltoztatni az utat, a munka elkezdődik, és, hogy hogyan dolgozzatok velük? Nos, érezzetek teljes könyörületességet! Kedves barátaim, most mi erre fókuszálunk, erre itt, a könyörületességnek ezen jellemzőjére, mert annyira fontos, hogy ezen keresztül jussatok.


Értsétek meg, volt egy másik vendég is, akire, azt akartuk, hogy várjatok, eddig a pillanatig. És ezt mi komolyan gondoljuk. Segíteni akarunk, hogy megértsétek a könyörületesség mögött lévő energiát, Isten ezen nagyon egyszerű jellemzőinek egyike ez, s mi idehozzuk ennek a nagyszerűnek és, ennek az erősnek és merésznek az energiáját.

Ez a valaki halott. Szupermen halott, kedves barátaim. (A közönség nevet.) Szupermen halott. Szupermen, amint látjátok, meghalt, mert nem birtokolta a könyörületességet. Megpróbálta megmenteni a világot, amikor a világ nem akarta, hogy megmentsék. Ő gátolt mindent, ami körülöttem zajlott. Nem a kriptonite volt, ami megölte őt. A könyörületesség hiánya volt az, ami megölte.

Szupermen egy régi típusú energia volt, melyet akkor hoztak létre, amikor a világodnak arra tényleg szüksége volt. Nekik szükségük volt egyfajta reményre, egy kis szuperember félére.

De, bizonyos értelemben, az az ősi típusú energia ellenetek dolgozott. Ez nem csupán Szuperember. Ez az összes szuperhős és az összes hatalmas lény, akiket ti életre keltettetek. Tökéletes testet akartatok, tökéletes erősséget, röntgenlátást, és képességet, hogy megtehessétek mindezeket a dolgokat, és, hogy megmentsétek a világot.


Ám, kedves barátaim, Szupermen már halott, pótolva a könyörületességet, pótolva ennek a tökéletes testnek az elképzelését, mely erős volt, és minden olyan jellemzőt, mely a fizikai lényhez tartozik. Most ez halott. Szenvedtetek és harcoltatok az úttal, melyről azt gondoltátok, hogy nektek szuperembereknek kell lennetek. És ez megy most is? Nem, már halott.

Ez az isteniségeteket pótolta. Ez azt a természetes egyensúlyt pótolta, melyet a test felvesz, melyet az értelem és a szellem teremt. És egyszer már elengedtétek azon próbálkozásaitoknak régi elméleteit, hogy Szupermenek és Szuperwomenek legyetek. A figyelmetekre összpontosítottatok. Sőt még el is ítéltétek a spiritualitásotokat, mely ilyen természetfeletti dolgokon alapultak. Most távozóban vannak. Pótolja őket a az önmagad szenvedélye és tisztelete, valamint a szenvedély és tisztelet minden iránt, ami körül vesz benneteket. Szupermen elfelejtette tisztelni önmagát és másokat. és neki el kellett mennie. (Többen nevetnek.)


A második jellemzője a Szellemnek- ámbár sok van -ma négyet fogunk felfedni előttetek. A szellem második attribútuma egyszerűen az öröm és az ünneplést. A Szellem egyfolytában örül és ünnepel állandóan mindent, ami történik, tehát kedves barátaim, akkor is, mikor féltek attól, amit csináltok, és ünnepel, még ha rossz napotok van, akkor is, ünnepel, ha tudja, hogy egy rossz naphoz van kedvetek. (A közönség nevet.) Nem kell, hogy azt sokszor megtapasztaljátok, mert a Szellem most már ismeri . (Többem nevetnek.) Meg kaptátok a pontotokat.

A Szellem folyamatos ünneplésben létezik, akár egy csata zajlik éppen, akár egy születésnap, vagy éppen egy parti van, akár egy iskolás amikor tanul, akár azon gondolkodnak, hogy helyet foglaljanak, ám ez állandó öröm és ünnep.


Ti is istenek vagytok. Képesek lennétek egy állandó örömben és ünneplésben létezni? Abba tudnátok hagyni az ítélkezést arról, hogy mi a helyes és mi a helytelen, vagy mi a jó és mi a rossz? Meg tudnátok ünnepelni olyasvalakinek a halálát, aki közel áll hozzátok? Meg tudnátok ünnepelni a saját közelgő halálotokat? Képesek lennétek örömben és ünneplésben létezni, amikor arról olvastok, hogy szörnyű dolgok történnek a világotokban? Ha erre nem vagytok képesek, kedves barátaim, akkor még mindig nem engeditek meg magatoknak, hogy istenek legyetek.


Először nehéz lesz, tudjuk mi jól. De Isten, a Szellem egy folytonos örömben és ünneplésben létezik. Ez nem azt jelenti, hogy Isten nem érti azokat a bonyodalmakat, melyek megtörténnek, vagy nem értené azon tapasztalatok mélységét, melyeket az emberek magukénak tudhatnak. Isten teljes tudatában van a sötétségnek és a világosságnak. Ám Isten minden tapasztalatot megünnepel bennük.

Ti is istenek vagytok. És itt az idő a ti életetekben is az örömre és az ünneplésre. Itt az ideje, mint már mondtuk, hogy elengedjétek a szenvedést, amelyen keresztül mentetek, elhelyezve magatokat benne. Minden pillanat öröm és ünneplés, hagyjátok abba, hogy ránk vártok, hogy mi cselekedjük meg azt. Ti teszitek meg. Ünnepeljétek a bőséget minden módon az életetekben! Ünnepeljetek mindent!

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mit jelent "Istennek lenni", ez szenvedélyt jelent. Ez örömet és ünneplést jelent.


Isten mindig teremt -és ez a harmadik jellemző. Ez az energia állandó mozgása. Ez a szeretet kifejeződése és ez a teremtés : mindig teremteni. Isten nagy örömöt és ünnepet talál a teremtésben.

Ti is istenek vagytok. Ti is Teremtők vagytok minden módon, állandóan teremtetek, akár tudjátok, akár nem. Itt az ideje, hogy tudatos Teremtők legyetek.


Kedves barátaim, a veletek folytatott munkából mi tudjuk, hogy éjszaka ezekről álmodtok. Beszélgetni fogunk az álmokról itt az egyik veletek folytatott megbeszélésen. Ám nektek vannak álmaitok éjszaka, és ezen álmok közül néhány elég szörnyű és rémisztő. Néhány közülük kihívást jelent és bonyolult és van, amiknek nincs egyáltalán értelme.

De, ezekben a mostani időkben nagyon sokan, sokan vannak itt közületek, mindig ott voltunk közvetlenül mellettetek az eléggé megrázó álmotok közepette is. Megálltatok az álmotokban és azt mondtátok magatoknak tudatosan: Ez csupán egy álom. Én meg tudom változtatni azt. Ez csak egy illúzió, melyet én teremtek. És mert én vagyok a Teremtő, én ezt az álmot képes vagyok átváltoztatni bármivé, amit akarok. Egyszerűen nem vagyok többé az álmom áldozata. Én vagyok az álom teremtője.

És, amint itt ültök most, ti egy álomban vagytok. Ez egy illúzió. Próbáljatok megtalálni engem. (Nevetnek.) Ez egy illúzió, amely nagyon, nagyon valóságos. Ez egy lehetőség, amit éppen most játszotok egy nagyon intenzív, egy nagyon fókuszált és nagyon anyagi szinten. De, amint látjátok, vannak más lehetőségek, melyek más szinteken játszódnak. Azonban ez az egy szint az, melyre legfőképpen fókuszáltok. És nincs szükségünk rá, hogy célozzunk. Itt fogunk maradni.

De, kedves barátaim, amint istenként ültök itt, ugyanazt a dolgot meg tudjátok csinálni, amit megtettetek az álmaitokban. Álljatok meg egy percre. Lélegezzetek be. Odamentek. Meg tudjátok változtatni azt. Ti vagytok a Teremtő. Az életeteknek nem az áldozatai vagytok. Annak a Teremtője vagytok. Ti vagytok az életetek Teremtője. És ez az egy dolog, mely annyira különlegessé tesz benneteket, még a Szellemtől is.


Ti Istennek egy más típusa vagytok. Amint látjátok, a Szellem, ahogy ti ismeritek, minden dolgok Atyja, az Egyetlen, nem próbálja meg meghatározni, hogy mit kell teremteni. A Szellem hozzájárul, hogy mindez rajtatok keresztül legyen megteremtve. Minden dolgok Teremtője csupán azt akarja, hogy folyamatosan teremtsetek, felfedezzetek, tanuljatok és fejlődjetek.

Ez egy nagy különbség közted, mint Isten és az Otthonról érkező Isten között. Ti meg tudjátok változtatni a teremtéseiteket. Tudjátok azokat irányítani azokat bármilyen módon. A Királyság Istene, az Otthoné, ő sem nem női sem nem férfiúi, ő adta nektek a teremtői választás jogát. Ma itt ültök és meg tudjátok változtatni azt. És nem kell semmiféle különleges dolgot szereznetek ehhez.


Mi már beszélgettünk veletek az egyik csatornázásban a "Teremts széles ecsetvonásokkal". Egy percre se hagyjátok abba. Nem kell azzal törődnötök, hogyan alakítja át a testetek az ételt energiává. Ez már az isteni szinteken zajlik. Ugyanez a helyzet a ti teremtésetekkel. Teremtsetek széles ecsetvonásokkal.

Ha nem tetszik, amit teremtetek, változtassátok meg! Hogyan változtatjátok meg? Egyszerűen lélegezzetek be jó mélyen! Engedjétek el a régit! Emlékeztessétek magatokat arra, hogy ti egy nagyon valósnak tűnő álomállapot egyik fajtájában vagytok, és egy általános, széles szinten választotok. Szólni fogunk a jövőben több különleges teremtésről. De először is meg kell értenetek a teremtés alaptermészetét.

Tehát, teremtsetek széles ecsetvonásokkal. Változtassátok meg, ha nem tetszik a teremtésetek. De teremtsetek! Csináljatok valamit! Teremtsetek! Ez a Szellem természete és ti is istenek vagytok!

Kedves barátaim, ezt a "Ti is istenek vagytok" gondolatot most kezditek felfogni, érezni és megérteni. És mi azt mondjuk, hogy Szuperman meghalt, és ti megértitek, hogy itt nem csupán egy tökéletes test megteremtéséről van szó. Ez egy gyerekjáték. Ez gyerekjáték. Azt akarjuk, hogy az energia most el legyen engedve. Ez a teremtésről szól a legistenibb szinteken, a magasan kifinomult szinteken.


És, kedves barátaim, Isten mindig szeret- ez a negyedik jellemző. Isten mindig szeret és mindent szeret, szereti az élettapasztalatot, szereti az Én kifejeződését. Nézzétek meg az életetekben azokat a területeket, amelyeket nem szerettetek, sötét területeket, nehéz területeket, területeket önmagatokon belül, engedjétek meg magatoknak, hogy birtokoljátok azt a szereteteket. Engedjétek meg magatoknak, hogy birtokoljátok ezt.

A terület, melyen megkértük, hogy dolgozzatok az az, hogy menjetek vissza az Isteni szenvedély első feltételéhez. Ez az, ami vissza fog jönni hozzátok az elkövetkezendő hetekben, hónapokban, de különösen a következő néhány napban, a teljes szenvedély birtoklása. Ez nem jelent közömbösséget. Ez nem jelent közönyt.

Éppen ellenkezőleg, a szenvedélyben birtokolhatjátok a totális szeretet, a teljes elfogadást, és szenvedélyt mások iránt. A kerítés mögötti állás nem azt jelenti, hogy nem foglalkoztok dolgokkal. Ez azt jelenti, hogy kiléptek azokból a dolgokból, melyet a régi energia szerint tettetek, a dualitás világából. Ez azt jelenti, hogy úgy néztek a dolgokra, ahogyan azok valóban megteremtődnek. Ez az, ahol mi őszintén megkérünk benneteket, hogy dolgozzatok most ezen egy kicsi ideig.


Nos, sok-sok tennivalónk van még. Ahogy már említettük, az elkövetkezendő négy évben-nincs pontos dátum-, de az emberi tudatosság dimenzióváltást fog végrehajtani. Nem mondunk semmi különöset, mi fog történni azon a napon. Nem mondjuk azt, hogy mások lesznek a főcímek. De lesz valami, ami megtörténik az alap szinten, valami olyasmi, mint ami a ti harmonikus egybeeséseteken történt. Ez nem csupán a bolygók sorba állítása volt. Ez a feltételek megváltozását jelentette.


Van egy fő változás, mely mostantól számítva négy éven belül bekövetkezik. Sokat kell még dolgoznotok. Sok munka vár még rátok, hogy "Hogy is mondjam? "felkészítsétek az új házat arra, ami azután az idő után fog történni. A dolgok itt felgyorsulnak körülöttetek. Értsétek meg, ez miért éppen most történik.

És mind: Arthur, Buddha, Mohamed, Mózes és Yeshua szeretetteljes energiái jönnek ide és átölelnek benneteket. Ők is visszajönnek az Új világba, már egy új névvel. De most elmennek, elhagyják a régi energiát. És ők elindulnak az ösvényen az Új felé, ehhez a csoporthoz, melyet mi Shaumbrának hívunk.


Soha nem vagytok egyedül. De a dolgok mindig meg fognak változni!


És ez így van!


fordította: Halász Andrea


vissza az előző lapra