Új Energia Sorozat: "SHOUD 11"

Kérdések és válaszok


Bíbor Kör, 2004. június 5.

http://www.crimsoncircle.com/home.htm


____________________________________És ez így van, drága Shaumbrák, hogy mi folytatjuk ennek a napnak az energiáját... az energiát, ahol minden visszatér a saját megoldásához, a saját egyensúlyához... és folytatja a kiterjedését... újra, mint egy egyszerű fogalom... mint egy nagyon dinamikus fogalom... mint egy energia most, mellyel dolgozni tudtok a gyógyításban, az előmozdításban. Lehet, hogy nem minden ember szeretné igazán átölelni ezt egy gyógyulási folyamatban. Lehet, hogy ők még azt szeretnék, ha harcok folynának a lényükön belül és a körülöttük lévő világban, majdnem úgy, mint Anna történetében.


Ám lesz a Shaumbráknak egy csoportja és hamarosan sokan, sokan mások is, akik meg fogják engedni, hogy ez a nagyon egyszerű folyamat végbemenjen, eggyé váljon, hogy megtörténjen az elemek megoldása. Ez megosztásra került ezzel a csoporttal korábban a mai napon, a sötétség már nem akar az lenni, aminek tűnik, és a fény sem. Vannak értékek... vannak vélemények, melyek az energiákban helyet foglalnak... a sötétség hordozta a negatív tulajdonságok mindegyikét... minden dolgot, amit nem akartatok... minden dolgot, amelyre féltetek rátekinteni. Minden félelem a sötétségre volt rakva és terhelve.


Ha minden negatív energiát és felfogást eltávolítanátok, úgy találnátok, hogy a sötétség nem az, amit gondoltok róla. A negatív nem az, amit gondoltok, hogy egyáltalán az. Annak szépsége van. Annak mélysége van. Az a visszatükröződés. Az a Teremtő energia része.


Nos, drága barátaim, az- a sötétség- megoldást szeretne. Azt szeretné, ha elengednék ebből a szerepből és feladatból, mely számára adatott. A világos és a sötét egyfajta házaságba szeretne visszalépni, egy újraegyesülésbe és szeretnék megteremteni a saját utódjukat, hogy úgy mondjam. Ők megoldást akarnak. A lényetek minden része megoldást akar.


Van megoldás, mely rajtatok kívül helyezkedik el. A külső világban látjátok azt, a megoldást, amely még mindig harc, energaiharc egymással. Ez az, amiért mi megosztottuk Anna történetét ma, mivel ő önmagával harcolt belül és kívül mindennel oly nagyon régóta.


Vannak országok, ahol harcok folynak. Ők megpróbálják megtalálni a megoldást, néha olyan módokon, amelyeknek úgy tűnik, semmi értelmük, de az energiák azért megpróbálják eljásztani egymással a játékot, megpróbálják megvalósítani a különbségeket és újra felfedezni önmagukat. Vannak emberek, akik egymással harcolnak és még mindig különbségeket próbálnak létrehozni.


Olykor az energia megragad. Látjátok azt a háborúkban, melyek úgy tűnnek, hogy örökkön-örökké tartanak és a kapcsolatok még mindig harcra épülnek. Az nem tudja, hogyan válhatna le. De, mélyen a magban már szeretné azt. A belsejében azt szeretné, ha elengednék, hogy meglelje a megoldást. Minél jobban nem találja a kiutat a megragadásból, annál jobban kiabál és segítségért, irányításért sír.


Az energia keresi a megoldást... és FOG is találni ilyen vagy olyan módon. Most tanuljátok, hogyan tegyétek azt itt a biztonságos energiában egy csendes módon, egy stresszmentes módon, egy olyan módon, amelynek nem kell, hogy darabokra szakítson titeket soha többé. A külvilág még mindig nem biztos benne, hogyan aktiválja ezt. Ők félnek. Úgy érzik, meg kell védeniük a területüket és életterüket. Nekik birtokolniuk kell az egyensúlyból a részüket. De hamarosan ők bele fognak fáradni ebbe a játékba. És keresni fognak olyan embereket, Shaumbrákat, akik magukban foglalják az Új Energiát, akik magukban foglalják az energiákkal való élet ezen új módját, mely visszatér az egyensúlyba és most újra kiterjed.


Drága barátaim, ha ez mind ismerősnek hangzik, az az. Ez az , ahogyan a mindenség egy jó ideje létezett. Megragadt. Ez az, amiért azt választottátok, hogy visszatértek a Földre- hogy megleljétek a megoldást...megtaláljátok az egyensúlyt...és megengedjétek a kiterjedésnek, hogy folytatódjon újra, de már egy másféle módon. Ti most mindezt a személyes életetekben tapasztaljátok- hogyan kerüljetek ki a megragadt állapotból... hogyan engedjétek az energiákat újra visszatérni az egyensúlyba...és folytatni a Szellem kiterjedését vagy kifejeződését. Ez az, amiért mi többdimenzióban dolgoztunk veletek.


Cauldre azt mondja nekünk, hogy haladjunk tovább... vannak kérdéseink, hogy eljussunk ide ( a közönség nevet). Teljesen kivagyunk!


KÉRDÉS AZ 1.SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda ): Van egy kérdésem Tóbiás számára, kérlek. A fiam április 27-én átment. Miért távozott ilyen hamar? Van valami, amit Tóbiás tudna ezzel kapcsolatban mondani nekem most?


TÓBIÁS: Valóban...a fiad az volt, akikre mi szeretetteljesen úgy utaltunk, mint B tervre. Az A tervben az emberek egy csoportja volt, akiket, mint ahogy magadat is, Shaumbraként ismersz, akik ebbe a létidőbe körülbelül ugyanakkor jöttek, hogy megkezdjék az energia ezen teljes elmozdítását az Újba. És mi tudtuk, hogy ez nehéz lesz. Ti tudtátok, hogy ez nehéz lesz. Hogy sok-sok kihívás lesz az úton.


Nem volt ismert számodra-ahogy egyikőtök számára sem- hogy el tudjátok-e mindezt viselni a lényetekben. Természetesen sok-sok Shaumbra eltávozott. Néhányan közülük korán elmentek, néhányan saját kezüleg, mások betegségek által, amelyet maguknak teremtettek a lényükön belül. Ez volt az, amit mi "A" Csapatnak hívunk. És oly sokan még mindig itt vagytok, akik ehhez az információhoz csatlakoztok.


De volt egy háttér is. És ez volt a "B" csapat. Azt választanátok, hogy nem fogadjátok el a megbizatást (néhányan nevetnek), a következők idejönnének, hogy folytassák a munkát, amit ti már elvégeztetek. A fiad egyike volt ezeknek. Ismerted őt sok más létidőben, nem mint fiadat, hanem mint partneredet, és mint társadat. Együtt dolgoztatok az angyali birodalmakban. És te "A" Játékos lettél, ő meg "B."


És amikor mindkettőtök számára világos volt, hogy te folytatni fogod itt, és hogy nagyszerű dolgot tettetek a munkátokban, azután ő elengedhető lett ebből a szerepből. El tudta hagyni a Földet. És ő ezt különös módon tette, mert azt akarta, hogy befejeződjön az életkör, tehát nagyon hamar vissza tud térni, nagyon hamar, úgy mint egyike azoknak, akiket te "kristályoknak" hívnál, mentes oly sok Régi Energia módtól, tehát nagyon hamar vissza tud térni a Földre. Ő most készülődik.


És mi nem akarunk egy különleges dátumot adni, de a terve, hogy megismerjen téged újra ebben a létidőben, téged mint "A" Játékost. És szeretne veled összeköttetésben lenni újra, még ha csak energetikailag is a Földön. Tehát, ez nem egy szomorú dolog. Ő elérte a célját, és utána a saját következő szintjére akart lépni. Tehát ő... az ő energiája ott van körülötted állandóan. És ez- hogy is mondjam-egy kicsit más, mint ahogyan ismerted, amikor ő a Földön volt.Köszönjük neked, és tudjuk, meg fogod érteni.


KÉRDÉS A 2.SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikorfonnál): Tóbiás, szeretettel és megbecsüléssel üdvözöllek mindazért, amit mindannyiunkért teszel. Két részből áll ma a kérdésem. Hogyan van a Dakkon nevű entitás (nem biztos, hogy így betűzik, ejtve duh-CONN) kapcsolatban Kuthumival, vagy hogy vannak kapcsolatban? És az Ark Rendjének melyik részéhez tartozik a Dakkon nevű entitás?


TÓBIÁS: Ez az entitás, akit te Dakkonként ismersz...ez te vagy. Ez önmagad egy aspektusa. Ez az, amit te egy több, mint léleken felletti névnek hívnál. Ez a te szellemed és isteniséged, mely hozzád kapcsolódik. És valóban, te Kuthumi energiáival dolgozol. Tudjuk, hogy olykor nehéz elképzelni azt, hogy ez az energia- amiből oly sok kívül jelenik meg- ugyanúgy te vagy,de tényleg így van. Az -hogy is mondjam- te vagy sok-sok oldallal. És ez egy lehetőség a számodra, hogy vess egy pillantást a saját tudatosságodon túl, hogy rátekints arra a Mesterre, aki valójában vagy, és lásd a saját nagyszerűségedet. De ez az, aki te vagy, ez az, amiért oly erősen jött át mostanában és ismertette meg önmagát is másokkal. És Kuthumi és te ismeritek egymást egy bizonyos számú létidő óta, tehát van itt egy természetes közelség. Köszönjük.


KÉRDÉS A 3.SHAUMBRÁTÓL ( az Internetről olvassa Linda): Szia, Tóbiás. Gyakran beszélsz arról, hogy a Shaumbra választja azokat a dolgokat, amelyek megjelennek az életünkben, úgymint egy legyengítő betegség, egy szeretett lénynek az elvesztése, a munka elvesztése, és mindenféle más, nagyobb fajta kihívás. Ki választ valójában? Ismerem az ember "énem", akivel azonosítom magam, természetesen az nem választott rettenetes kihívásokat. És sok más Shaumbra, akikkel beszélgettem, érzi ugyanezt, önmagukat kérdezgetve: " Hogyan vagy miért választottam volna ilyen dolgot esetlegesen önmagam számára?" Ez olyannak tűnik, mint egyfajta intellektuális "kibújás" az alól, hogy választ kapjunk az ilyen "te választottad azt " típusú kérdésekre, amikor nincs tudatosság, öntudat vagy kapcsolat ilyen választás meghozatalával. Ha valamelyik másik tudattalan részem hozza ezeket a választásokat, mi a lényeg abban, hogy bennünket, embereket Teremtőknek hívnak? Köszönöm.


TÓBIÁS: Drága lény, aki túl sokat gondolkodik elméből (a közönség nevet), amikor abbahagyod az elemzést... és befejezed a boncolgatásra tett próbálkozásod... és befejezed azt, hogy megpróbálsz mindent kitalálni... és megengeded magadnak egyszer és mindennek, hogy megnyissa a szívedet- amelyről azt hiszed, hogy van, ám a szíved most annyira bezárt- meg fogod érteni, hogyan választasz nem elméből, hanem a szellemedből. A szellemed keresi a saját megoldását és a saját egyensúlyát. És az nem nézheti, hogy olyan nehéz helyzetekbe teszed magad, amibe az elméd helyez. És az ki fog forgatni mindent a legnagyobb szeretetből és könyörületből, hogy kimozdítson az elmés megoldásaidból. Köszönöm.


KÉRDÉS A 4. SHAUMBRÁTÓL ( egy nő van a mikrofonnál ): Szia, Tóbiás. Köszönöm, hogy válaszoltál minden kérdésemre. Viszont van egy másik kérdésem a Yellowstone Parkkal kapcsolatban. Van néhány olyan erőfeszítés, hogy építkezzenek ott. És kíváncsi vagyok... azt mondtad, hogy a Föld kihívásai nem lesznek olyan rosszak, mint most. Még lesz néhány felfordulás Yellowstone-ban?


TÓBIÁS: Yellowstone, ez a terület, amelyről beszélsz,- hogy is mondjam- már oly sok változáson ment keresztül. És nem látjuk, hogy ez egy különösen jelentős területté fog-e válni. Az már sok tisztuláshoz hozzájárult, hogy megtörténjen. És- hogy is mondjam- több harc lesz ott az emberek között, mint maguk a föld energiái között. Ez egy nagyon érdekes hely lesz az elkövetkezendő években a tulajdonjogot és a szabályokat illetően- hogy is mondjam- valamint a fejlődések beszivárgásával és még azon energiákkal kapcsolatban, melyek hathatnak a föld szépségére ott. Tehát, ha valami, hát több emberi konfliktus lesz, mint Földi.


SHAUMBRA 4: Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönjük.


KÉRDÉS AZ 5. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda ): Mi az az élet, amit mi most választunk? Úgy érzem, mintha ott lennék valamiben, várva valamire, mozgásokon keresztül menve? És milyennek kellene lennie az életnek- mások megjavításával kapcsolatos munka legyen... vagy a Földanya megjavításával kapcsolatos munkáról szóljon... vagy csupán fogjunk minden egyes napot egy időszakban és öleljük át, amit felkínál?


TÓBIÁS: A kérdés magában foglalja a választ (a közönség nevet). Ez az élet átöleléséről szól és annak megértéséről, hogy az élet nem az, amit előtte gondoltatok róla, hogy az. Az élet változik és minden Régi szenvedély eltávozik. A dolgok megtételének minden régi módja eltávozik. És még a megértés és életszemlélet minden módja is megváltozik. Átmégy -mindannyian átmentek- azon dolog elvesztésének szakaszán, amiről azt hittétek, hogy a szenvedélyetek. De az valójában egy nagyon korlátozott Régi Energiájú módja annak, ahogyan a dolgokat szemléltétek. Te a változás ezen folyamatán mégy át a 3-Dimenziós vonalú emberből egy többdimenziós angyalba, aki történetesen egy emberi formában van az idő egy rövid periódusára. Az élet teljesen megváltozik.


Nos, ugyanakkor oly sokan fellázadtok a változás és a saját lényeteken belüli kreatív erőkkel szemben, amelyek megpróbálnak túlmozdítani titeket azon egyszerű próbálkozáson, amikor azon vagytok, hogy egy nagyobb, kövérebb, zöldebb hernyók legyetek. Ezek az erők a saját lényeteken belül, a ti Teremtő energiáitok, most megpróbálnak finoman belökni titeket ebbe az egész jelképes folyamatba, ami teljesen meg fog változtatni mindent körülöttetek. De néhányan még mindig ragaszkodni akarnak a Régihez, beleértve a Régi szenvedélyekhez való ragaszkodást. Azok mind megváltoznak. Azok mind eltávoznak.


Tehát, valóban, megválaszoltad a kérdést. Ez az élet minden aspektusának átöleléséről szól. Ez nem arról szól, hogy szolgálatra ajánlod fel magadat az emberiségnek. Ez nem arról szól, hogy megpróbálod a világot megváltoztatni. Ez egyszerűen az, hogy megengeded magadnak, hogy átmenj ezen az óriási folyamaton most. Ez nem egy önző dolog. Ez egy szükséges dolog, mert amikor megengeded magadnak, hogy ezen Új Energiájú ember legyél, ez az, amikor a mindenki más iránti szolgálat legmagasabb formájában vagy.


Ha a mi nézőpontunkból tekintesz rá, látnád, hogy- Cauldre most ellentmondásra késztet bennünket- de mi át fogunk menni ezen ( néhányan nevetnek). Látni fogod, hogy az emberek energiái...ők rád tekintenek. Ők valóban rád tekintenek, hogy megtedd ezt a hihetetlen változást, mert amikor te áthaladsz rajta, utána ők is át tudnak menni rajta. Az emberek, akik még nem ismernek téged, az emberek, akikkel soha nem fogsz találkozni ebben a létidőben szó szerint számítanak rád. A te legnagyobb szolgálatod, hogy megengeded magadnak, hogy átmenj a folyamaton és köszönetet mondj magadnak, amint teszed. Ez a legnagyobb dolog, amit tehetsz. És, egyszerűen öleld át az életet.


Azon vonalak mentén, Shaumbra, nem elég belőled az, aki megengedi magának, hogy részesüljön az élet örömeiből, mert azt hiszed, hogy azoknak a rabjaivá fogsz válni vagy ragaszkodni fogsz hozzájuk, vagy nem leszel képes kikerülni belőlük. Ez egy Régi Energiájú gondolkodás. Annyira megtagadtad magadat. Itt az idő, hogy szeretet adj önmagadnak mindenféle módon...és, igen, teljesen élvezni az élet örömeit. Öleld át az életet minden módon. Köszönöm.


KÉRDÉS A 6. SHAUMBRÁTÓL ( egy nő áll a mikrofonnál ): Tóbiás, öröm és megtiszteltetés, hogy beszélhetek veled ma. És természetesen, a teljes csatornázásra jöttem. Mindamellett, van még egy személyes kérdésem, amit szeretnék megkérdezni, mert ez a szindróma vagy példa úgy tűnik, behatol a hatalmamba való igazi lépésem útjába.És ez nagyon régóta velem van. Egy tudományos csapatban dolgozom hosszú ideje, és éppen most léptem ki abból, hogy új utakat fedezzek fel. És amint ezt tettem, és mentem, hogy új ajtókat nyissak a gondolkodásommal, hogy ott vannak az ismereteim a kezemben, meglepődtem azok miatt a dolgok miatt, amelyek történtek, mint például nem kaptam jó ajánlásokat azoktól az emberektől, akikkel dolgoztam, és én úgy éreztem, hogy jól megvoltunk együtt. Nos, ez a rejtély, ami felbukkant a számomra, egyenesen a pokolba fog juttani. Fel és le himbálózom, úgy érzem, hogy energetikailag teljesen kimerülök emiatt, mert ez egy rejtély a számomra. És, valóban nagyra értékelnék bármilyen észrevételt, amit ezzel a példával kapcsolatban mondanál. Ez egy mély nyom az életemben most.


TÓBIÁS: Valóban... valóban, ez egy mély nyom és ez -hogy is mondjam- valamilyen félelem is egy nagyon mély belső szinten azzal kapcsolatban, hogy beszállj ebbe az új kísérletedbe. Bizonyos értelemben, van egy energia, amely most vonzódik hozzád újra és újra, ami meggátolja ezt, hogy valóra váljon. Ez egy sajátságos dolog, ami most veled történik energetikailag. Nos, azt mondhatod, hogy az alapvető okai ezek a Régi Energiák, amelyek egyensúlyra szeretnének visszatérni, de még szándékosan visszatartanak.


Van sok jó energiaelőmozdító a Shaumbrákon belül-még ebben a teremben is-akik le tudnak ülni veled egy biztonságos energiába és lehetővé teszik ezen kiegyensúlyozatlan energiáknak a múltból, hogy most megtalálják a saját szintjüket és megoldásukat. Ez nem egy bonyolult dolog itt. Csupán arra van szükség, hogy megszólítassék... és egy kis külső segítség.


Nos, javasolnánk azért, hogy segítsünk neked kijutni ebből a megrekedtségből, amit már te felismertél, hogy dolgozz néhány ilyen energiaelőmozdítóval. Nekik nem kell semmit meglökni vagy megnyomni. Csak arra fognak kérni, hogy lélegezz és eljuttatnak egy biztonságos helyre, ahol megengedheted a változásokat. Van egy nagyon -hogy is mondjam-egy nagyon nagy vágy a tudatosságodon belül és minden részedben, hogy most ezeket kidolgozd. De van egy Régi félelelem is, ami folyton bekukkant. Ez arról szól, hogy engedd meg magadnak, hogy az legyél, aki vagy. Tehát, egy kis trükkel itt, látjuk, hogy gyorsan túl fogsz ezen jutni.


SHAUMBRA 7: Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban.


KÉRDÉS A 8. SHAUMBRÁTÓL ( az Internetről olvassa Linda ): Szia, Tóbiás. Mint segítő és mint egy Shaumbra társ, azt tapasztalom, hogy sokan vannak, akik ragaszkodnak minden szavadhoz, hogy megtalálják a végleges választ, annak ellenére, hogy kitartó vagy abban, hogy bennünket arrafelé lökdöss, hogy hangolódjunk rá belülről a válaszra a saját kérdéseinkre. Mit érzel a beszélgetéseidtől való függőséggel kapcsolatban? És mit tehetünk, hogy abbahagyjuk ezt a függőségi kört? ( A "kör" szóval most arra a folyamatra utalok, hogy szemben legyetek egy kihívással.... azután felhasználni a Bíbor Kör elveket hozzá... majd azt érezni, hogy a válaszok nem jönnek vagy semmi nem változik... utána jön a kérdés: "Mit csinálok rosszul?" ... és utána úgy érezni, hogy az egyetlen eszköz az, ha megkérdezünk téged... még ha ez azt is jelenti, hogy folyton egy külső forrásra tekintünk válaszokért... utána újra jön, hogy erőtlennek érezzük magunkat a kihívással kapcsolatban.) Amióta mi is Istenek vagyunk, miért várják el még mindig oly sokan tőletek, hogy agyontámogassatok bennünket? Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban... azt mondhatnád, hogy mi szándékosan szoktatjuk le a Shaumbrákat a csatornázások szükségességéről. Ezek valóban Shoudok, amiben mi mindannyian részt veszünk. És meghívunk benneteket, hogy érezzétek az összes energiátokat ezen belül. Lesznek- hogy is mondjam- lesznek folyamatos változások abban, ahogyan mi veletek dolgozunk és abban, ahogyan kommunikálunk veletek egy időszakon keresztül. Nos, mindannyiunknak van egy megállapodása egymással ezen az oldalon és a ti oldalatokon, hogy nem teremtünk még több Yeshua szindrómát, még több függőséget. De azt is megértjük, hogy ez egy nagyon nagy kihívást jelentő és olykor nehéz folyamat.


Vannak időszakok, amikor szükségetek van rá, hogy halljátok és akarjátok is hallani, mennyire szeretnek benneteket. Néha szükségetek van arra, hogy halljatok egy választ, amit már tudtok, de az kell, hogy halljátok azt tőlünk, mint megerősítést. Ez az, amiért sok ember segítőkhöz megy. Ők már tudják a választ, ám nem eléggé biztosak benne, tehát ők elmennek megerősítésért és igazolásért. Amikor mi ebben az energiában ülünk együtt a Shaumbrák ezen összejövetelén, sok más dolog is van, melyet megengedtek nekünk, hogy megtegyünk, például, hogy Kuthumi idejöjjön ma és elvégezzen néhány beállítást az elkövetkezendő átalakulás előkészítésében és néhány más energetikai eseményt.


Továbbra is együtt dolgozunk a Shaumbrákkal, akik nyitottak és bátrak és új programokat mernek fejleszteni, amelyek lehetővé tennék számotokra, hogy a Shaumbra hangjává váljatok-vagy ahogy ti neveznétek azt- Tóbiás hangjává is, mivel azon vagytok, hogy a saját hangotokon is szóljatok. Van egy elkövetkezendő program azzal kapcsolatban, hogyan tudnátok mindezt igazán beépíteni az életetekbe, ahol nem függtök Tóbiás szavaitól-amelyek valóban a ti saját szavaitok egyébként- ahol megtanuljátok behozni azt az életetekbe és átvinni azt az életetekbe, és utána másokhoz is szólni a saját szavaitokon.Ezt hangsúlyoztuk újra és újra. Ne idézzetek engen, Tóbiást. Ne hivatkozzatok Kuthumira, vagy bárki másra, mert mindkettő el fog szaladni tőletek, vagy el fognak páholni titeket, egyik a kettő közül ( a közönség nevet).


Beszéljetek a saját hangotokon. Az aranyszínű. Ti vagytok a Mesterek. Amikor egy másik ember tőletek hallja a bölcsesség szavait, az sokkal nagyobb hatással lesz.


Azt kellene, hogy mondjuk itt a Shaumbrák ezen csoportjával, hogy csak-a mi nézőpontunkból ezen az oldalon- nagyon kevesen vannak azok, akik túlságosan függővé váltak vagy rabjává a Shaumbra vagy Tóbiás energiájának. És úgy találjuk, hogy ők is gyorsan kimozdulnak ebből, tehát egy másik csoporthoz mennek, mert van egy függő energia, melyet újra és újra táplálni kell. A fátyol felénk eső oldaláról kifejezetten nem tápláljuk ezt a függőségi energiát ezen összejöveteleken. Mi távol maradunk a drámától. Távol maradunk- hogy is mondjam- azoktól a dolgoktól, melyek nem vonatkoznak a mindennapi életetekre.


Nagyon megfontoltak és óvatosak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy ne- hogy is mondjam- csupán behozva az energiát feltuningoljunk titeket, és egy-két nap múlva visszaessetek. Tehát, ez nem egy cukor energia, amit mi idehozunk. És sokan jöttek és mentek is ebből a csoportból, mert ők azt az injekciót szeretnék, amit mi itt nem kínálunk fel. Nos, ennek tudatában folytatjuk mindannyiótokkal a munkát a saját hangotokon való megszólalásban. És köszönjük neked ezt a pompás kérdést.


KÉRDÉS A 9. SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál): Nem tudom, hogy akarok-e kérdezni ezután a kérdés után. A kérdésem a munkámmal , a foglalkozásommal kapcsolatos. Sokat dolgozom és úgy érzem közben, hogy fuldoklom a Régi Energiában, fuldoklom a dualitásban. És én ezt teljes szívből választottam, hogy tudatosan legyek ott, mindenben. És látom az előnyöket. Látom a jótéteményeket, hogy egyre jobban állok a saját hatalmamban. De a probléma, amivel szemben állok, hogy az kimerít engem, kiszipolyoz teljesen. Hazamegyek és fáradt vagyok. Az egész hétvégét igénybe veszi- úgy érződik- hogy visszanyerjem az egyensúlyomat. És szeretnék egy jobb egyensúlyt találni az életemben és találni... és elkezdeni több dolgot csinálni a munkán kívül és utána megújítani az energiámat. Van erre bármilyen tanácsod?


TÓBIÁS: Meg kell, hogy kérdezzünk- valóban kész vagy a változásra, vagy egyszerűen egy nehéz helyzet könnyed javításaira? ( a közönség nevet)


SHAUMBRA 9 (nevetve): Nem, kész vagyok a változásra.


TÓBIÁS: Újra meg kell kérdeznünk téged- VALÓBAN kész vagy a változásra ? (többen nevetnek)


SHAUMBRA 9: Nem ijedtem meg azért a változástól, bárcsak megijednék olykor.


TÓBIÁS: Látjuk, hogy egy nagyon nehéz feladatot vettél magadra, bizonyos értelemben, nem csupán a te megszokott munkádról szól mellesleg. Ez egy energia rögzítéséről szól egy területen, ahol te is élsz más emberek egy csoportja számára itt. A munka csak mindennek az eredményének a vége. Ez az, ahová fókuszálod a figyelmed, és azt hiszed, hogy ez kifáraszt téged. De mindezen más energia, ahol dolgozol, az, ami kifáraszt. Nos, a változás itt- ami elég természetesen fog jönni- potenciálisan egy mozgással fog járni az életedben. És a mozgás magával hozná néhány olyan dolog elengedését, amely közel van hozzád. De a szándék, mely már oda ki lett helyezve, és beállítódik abba, hogy megmozgasson mindent, ami eljön most, hogy előre mozdítsa ezt. De ne átkozz bennünket, amikor a mozgás megtörténik ( a közönség nevet).


SHAUMBRA 9: Köszönöm, Tóbiás.


KÉRDÉS A 10. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Igencsak más helyzetekben te a "Krisztusi tudatosság" kifejezést használod. Mit értesz ez alatt pontosan? Folyton ezen töröm a fejem a kezdettől. Kérlek, segíts megoldani a rejtvényt.


TÓBIÁS: Valóban...mi a "Kriszttusi tudatosság "kifejezést elég széleskörűen használjuk. És a legmélyén belül ez a "kristály tudatosságot" vagy egy "tiszta tudatosságot "jelentené, nincs visszahúzva olyan dolgoktól, mint a karma és mint a dualitás a legegyszerűbb állapotában. Yeshua- vagy Jézusként is ismert- volt az első, aki a Krisztusi tudatosság ezen energiájával érkezett. Oly sokan közületek segítettetek ezen néhány ezer évvel ezelőtti kezdeti magokat behozni. Ez egy lehetőséget teremtett a Földön akkor, hogy az növekedjen és növekedjen és növekedjen.


A Krisztusi tudatosság nem egy személy. Ez a tisztaság és egyszerűség és a dualitáson túlra mozdulás egy attribútuma. És az beágyazódhat és bekerülhet a mindennapi életetekbe. Meglehetősen egyszerűen került be azon sokak által, akiket ti Mestereknek hívtatok, úgymint Buddha,és mint Mohamed és Yeshua. Mindannyian magukban hordták a Krisztusi tudatosságot, de az nem fejeződhetett ki oly teljesen és nem került úgy bemutatásra, mint ahogyan most ti megtehetitek. Tehát, a Krisztusi tudatosság a tisztaság és a múltból való felszabadulás. Az a legbelsejében olyan energiákat jelent, amelyek egyensúlyra térnek vissza és kiterjednek egyszer újra.


KÉRDÉS A 10. SHAUMBRÁTÓL (egy férfi áll a mikrofonnál ): Szia, Tóbiás. A múlt éjszaka azt álmodtam, hogy egy sor dobozt mutattál nekem, mindegyik egymáson belül és mondtál valamit arról, hogyan vártuk, hogy mostanra kikerüljünk a dobozunkból. Kíváncsi voltam, vajon szeretnéd-e kidolgozni. És mit kell különösen tennem, hogy lássam ezt a pontot?


TÓBIÁS: Valóban... a múlt éjszaka egy vacsora partin voltam Kuthumival és St.Gemaine-nel (a közönség nevet). Nem voltam az álmaidban. Erre az összejövetelre készülődtünk. Nem tudtunk magunknak sem segíteni (többen nevetnek). Mivel bele vagy kapcsolódva a Shaumbra frekvenciába, valóban, jelképesen élted ezt meg, mint egy találkozót közted és köztem. És az a dobozok ezen sorozatával van kapcsolatban... amik tipikus dobozok voltak, dobozokkal és dobozokkal megrakva... amiről mi azelőtt beszéltünk... falak a falak mögött és azok mögött is falak... a dolgok oly sok rétege visszatartva nem csak a számodra, de mindenki számára.


És a megszólítás által ez közvetlenül az álmodban mint most, most tanulod elengedni a dobozokat, amelyek visszatartottak téged, és elengedni néhány olyan dolgot,amelyekre messze túl sok időt fordítottál szemlélődéssel és dolgokat, melyeknél megengeded, hogy jól megzavarjanak. Te most engeded el a dobozokat és most tanulod-hogy is mondjam- megengedni, lehetővé tenni magadnak, hogy szabadon élj. Ez a Krisztusi tudatosság szó szerinti elbujtatásának szimbolikája, amiről éppen beszéltünk, az isteniség mindezen dobozokon és mindezen hitrendszereken és koncepciókon belül egy meglehetősen szokatlan módjában annak a próbálkozásnak, hogy megvédelmezd az isteniséget. Most itt az idő, hogy az isteniség előlépjen és játsszon.


Nos, a legjobb tanácsunk a számodra itt- azon alapulva, amit látunk ebben az álomban- az az, hogy menj ki és játssz te magad, mert amikor te, mint a férfiember kilép és egyszerűen élvez valamit pusztán annak az élvezetének a kedvéért, és nem analizálja azt, egyszerűen megengedi, hogy az öröm átjöjjön, utána úgy fogod találni, hogy az isteniséged sokkal inkább kívülre kerül a dobozból is. Tehát, egy kis igazi szünetet ajánlunk. Ne elemezd, hogyan fogsz majd játszani itt. Csak lépj ki és tedd azt. Köszönjük.


LINDA: Utolsó kérdés.


KÉRDÉS A 11. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Reméltem, még bekerülök. Köszönet, Tóbiás a válaszért. Köszönöm, David ( ez annak a Shaumbra társnak szól, aki odavitte a mikrofont). Az egyik kliensemről van szó, aki egy hihetetlen fiatal ember. És tele vagyok félelemmel vegyes bámulattal, amikor rá gondolok. Hogyan tegyem most ezt ( latolgatva, hogyan tegye fel a kérdését)? OK... volt egy baklövése egy évvel ezelőtt. Ez volt a második az elmúlt pár év alatt. Úgy érződik, amikor vele vagyok, ő azért csinálta azt a baklövést, mert túl gyorsan haladt, és nem tudott foglalkozni azzal, aki volt, tehát lelassított. És a katalizátor erre a változás volt a gyógyszeres kezelésben- ami nem kellett volna neki, de megörtént. És ő megállította önmagát, hogy azzá váljon, aki. Látom a szakadást. Ide-oda ingadozik. Amit most én teszek- az elmúlt néhány alkalommal láttam őt-az az, hogy lezártam. Ott van ez a dolog körülöttem, mert nem vagyok elég biztos benne, mit tegyek ezzel a fiatalemberrel. Ő egy bizonyos irányba halad, de egy másik irányt érez. És én nem vagyok elég biztos benne, hogy mit tegyek. Nos, nekem tudnom kell tőled... ha adnál, kérlek, némi irányítást azzal kapcsolatban, mit tegyek vagy hogyan tudom a legjobban irányítani őt. Ő annyira bámulatos.


TÓBIÁS: Valóban... azt szeretnénk, ha megvizsgálnád, hol vagy és hol vannak a te saját gondolataid és folyamataid, minden, ami benned történik. És utána nézz rá. Ő egy közvetlen visszatükröződésed. Ti nagyon közel voltatok a múltban. Ő most oly erősen számít rád. Amikor belépsz a félelembe, ő belép a félelembe. Ő a te saját folyamatod felnagyítása. Ő, bizonyos értelemben, keresztül megy ezen egy tandemen ülve veled, de oly sokkal többet fejez ki... egy nagyobb méretben. Amikor problémád van annak elfogadásával, aki vagy, nézd meg, mi történik vele. És akkor majd ő leáll vagy szünetet tart. Ez egy közvetlen kölcsönhatás kettőtök között.Van egy megállapodásotok, hogy most itt a Földön együtt legyetek. És most arra vár, hogy te lépj először. Tehát, tekints úgy rá, mint önmagad visszatükröződésére, és meg fogod érteni, hogyan működik ez az egész kapcsolat és hogyan lehettek egymás hasznára, inkább, mintsem hogy megállítsátok egymást. Köszönjük.


SHAUMBRA 11: Köszönöm.


TÓBIÁS : Úgy érezzük, van még egy másik kérdés.


KÉRDÉS A 12. SHAUMBRÁTÓL (egy férfi van a mikrofonnál): Elnézést, időnként le kell ülnöm. Szia, számomra van egy kis zűrzavar az Új Földdel kapcsolatban. Ez olyan mint egy szerkezet, egyfajta "boldog vadászmezők" a Shaumbrák számára (néhányan nevetnek) ? Vagy ez olyan célállomás, amelybe ez a Föld fog átalakulni?


TÓBIÁS : Ez nem biztos most. Olyan sok dolog van, ami nincs meghatározva, mint ahogy még az sem, amit mi tudni fogunk az elkövetkezendő három éven belül. Vannak néhányan, akik nagyon erősen érzik, hogy két különálló Föld lesz egy ideig. Ez mind változik.


Ez az Új Föld, bizonyos értelemben olyan, mint egy Shaumbra álom. Ez egy olyan fajta hely, ami több, mint-hogy is mondjam-mint egy univerzum. Ez olyan, mint az oktatás egy helye. Ez könyvtár az Új Energia számára, amit ti mindannyian segítetek megteremteni. Nos, ez olyan energiákkal rendelkezik, amit az egyik legjobb egyetemetekből éreznétek mindenféle szintek, hierarchiák és bürokrácia nélkül, mely hozzákapcsolódik. Ez az, ahová azok tudnak eljönni, hogy tanuljanak, akik soha nem voltak emberi formában és különösen azok, akiknek egy nagyon nehéz utazásuk volt a Földön a létideik során, hogy az energiáik nagyon messze vannak az egyensúlytól, idejöhetnek pihenni és rehabilitálódni ilyen típusú dolgokra - mielőtt visszatérnek a Földre.


Nos, a célok változatosságát fogja szolgálni. De az egy olyan hely lesz, ahol a Shaumbra energia lesz- hogy is mondjam- a vezető energia. És ez az, ahová mehettek és -ahogy beszéltünk róla azelőtt- fizikai testben lehettek, amikor azt választjátok és nem nem lesztek fizikai testben, amikor nem akartok.


Ez egy olyan hely itt, ahol tisztán hozzá fogtok férni az információhoz, mindenhez a múltatokkal kapcsolatban. Még ez az információ sem érhető el az Akasha lemezekben, amint tudjátok. Az Akasha lemezek egy kicsit különböznek attól, amivé az Új Föld és az Új Energia könyvtára válik. Az elérhetősége annak a sok mindennek, akik voltatok, nagyon korlátozott az Akasha lemezekben, amíg az Új Földön ez nagyon is elérhető lesz.


Nos, ez még mindig a fejlődés folyamatában van, és ti mindannyian- beleértve téged is- most segítetek kifejleszteni ezt és segítetek meghatározni, mi fog történni, igazán megtörténni a Régi Földdel. Ez nincs meghatározva még a tudatosság által sem.


SHAUMBRA 12 : Hű, nincs nagy bumm?


TÓBIÁS. Nincs.


SHAUMBRA 12: OK.


TÓBIÁS: Valóban.


Nos, drága Shaumbrák,most elérkeztünk ennek az energiának, ennek az összejövetelnek a bezárásához. Valóban, folytatni fogjuk a veletek való munkát az előttünk álló napokban néhány eseménnyel, melyekbe ti is mindannyian beleegyeztetek. És Kuthumi arra kér benneteket, hogy legyetek tudatában az ő jelenlétének az éber állapototokban, mert valóban soha nem vagytok egyedül.


És ez így van!


Fordította : Halász Andreavissza az előző lapra