TÓBIÁS ANYAGOK - Záró csatornázás Tóbiástól

Bemutatásra került a Nyárközép Új Energia Konferencián Santa Fében, Új-Mexikóban

2004. július 18.

És ez így van, drága Shaumbrák, hogy idehoztuk az angyalok és az emberek ezen összejövetelét együtt erre a biztonságos helyre egy lezáráshoz. És most, Shaumbrák, a valódi munka elkezdődik... a valódi munka a fátyol MIfelénk eső oldalán.

Elvégeztétek a munkátokat az energiák behozatalával, a valódi isteniségetek szeretetének behozatalával. Megengedtétek, hogy az megtörténjen a valóságotokban. Megengedtétek, hogy az eljöjjön a tudatosságotokba.

Nem mi tettük azt értetek. Mi csupán megismételtük felétek azt, amit ti behoztok a tudatosságba. Mi egyszerűen visszatükrözzük azt nektek. Elvégeztétek a munkát  a ti oldalatokon azzal, hogy megengedtétek azt. Beállítottátok a lehetőségeket a változásokra. És most közülünk a fátyol felénk eső oldalán, megyünk, hogy elvégezzük a mi munkánkat.

Valóban, Quan Yin energiái el fognak távozni innen, hogy bejárják ezt az egész világot, hogy elhozzák a könyörület és az újraegyesülés egy énekét és történetét. A Fehér Sas és Jel energiái távozni fognak innen, hogy bejárják mindenütt a világot, hogy elhozzák a szeretet, a törődés, a táplálás és a saját magáról való gondoskodás történetét.

Zadkael Arkangyal energiái távozni fognak innen és bejárják az egész emberiséget, hogy elhozzanak egy történetet, amely új és különleges, de egyáltalán nem is új és nem is különleges... ez olyasvalami, ami mindig ott volt. Zadkael el fog távozni innen és ellátogat a világon körben mindazokhoz, akik fel akarnak ébredni és azokhoz, akik al akarják fogadni annak a "mindenségét", akik vagytok.

Én, Tóbiás, és azok a To-bi-wah Rendből, el fognak távozni innen és előkészítik azt, ami következik a számotokra. Elő fogjuk készíteni a lehetőségeket. Elő fogjuk készíteni a bőség kosarait, ha majd azt kívánjátok, hogy elfogadjátok azokat. Elő fogjuk készíteni a megfelelő embereket, a megfelelő lehetőségeket, a megfelelő helyzeteket és körülményeket a számotokra, ezen új hír tanítói számrára. Nos, a munkánk elkezdődik.

A tiétek, drága barátaim, elvégeztetett, legalább is egy kis időre. Itt az idő a számotokra, hogy pihentessétek a testeteket, mert tudjuk, hogy az tele van energiával. Az kimerült, de még izgatott. Itt az idő a számotokra, hogy pihentessétek az elméteket, mert oly sokat, nagyon sokat munkálkodtatok ezen elmúlt néhány napban.

Itt az idő a számotokra, hogy pihentessétek a lelketeket, hogy pihentessétek ezt a dualitást, mely előre és hátra mozog oly nagyon régóta, hogy nyugodjon békességben és pihenjen egy biztonságos helyén azon tudásnak, hogy valóban meg tudjátok engedni  minden energiának, hogy manifesztálódjék. Meg tudtok testesíteni minden energiát... pihenni, tudván, hogy az AH és az OH ezen két energiája mindig ott volt oly mélyen szeretetben a bensőtökben, oly mély szeretetben, hogy azok egymást szolgálták feltétel nélkül, teljességgel.

A zárásban Shaumbrák kérünk egy dolgot tőletek. És néhányan már tudjátok, hogy mit fogunk mondani. Legyen az egyszerű, Shaumbrák. Legyen egyszerű.

Lesznek beszélgetések. Lesznek érvek. Lesznek viták éveken és éveken keresztül, hogy átjöjjön ez az információ, át azon, amit ti előrehoztatok. Lesznek olyanok, akik hajlamosak lesznek túlanalizálni azt, olyanok, akik hajlanak majd rá, hogy szélsőséges tapasztalatokat állítsanak fel a vele való tesztelésre. Lesznek olyanok, akik hajlamosak lesznek arra, hogy csak az elmében dolgozzanak vele és nem a szívben.

De ez annyira egyszerű. Ez oly egyszerű. Ez a Yinről és Yangról szól... az AHról ás az OHról... a fényről és a sötétről. Arról a két szerelmesről szól, akik oly mélyen szeretnek, hogy magukból adtak egymásnak. Ez az OH energiáról szól, mely felvett minden sötétséget... hogy felvette azt körben... hogy magára öltött minden negatívot... felvett mindent, amit ti és mások nem szerettek önmagukkal kapcsolatban.

De mi elérkezünk ahhoz az időhöz most, amikor az OH és az AH, a két társ,  újra együvé akarnak válni egy új módon, egy másfajta módon, egymást szolgálva tisztaságban és szeretetben, és többé  már nem cipelve a terheket, többé már nem felvéve a fény és a sötét egymással szemben álló szerepét.Ez az a biztonságos Új Energia, amely lehetővé teszi, hogy ez megtörténjen. Az lehetővé teszi a számotokra, hogy azt, amit ti "sötétség"-nek neveztetek, egy teljesen új módon lássátok és felfedezzétek, hogy ez volt az a hely, ahol az isteniség elrejtőzött folyton, elrejtőzve a legmélyebb, a legmélyebb szeretetben a számotokra.

Az a biztonságos Új Energiában van és a Szellem és az ember együttes megtestesülése az, ami lehetővé teszi mindezen energiáknak, hogy együtt idejöjjenek. Nincs szükség többé arra, hogy cipeljétek a félelmet vagy a haragot vagy a gyűlöletet a lényeteken belül. Amikor léteztek, teljesen léteztek, a biztonságos Új Energiában, amikor megengeditek, hogy az AH és az OH újra egyesüljön, drága barátaim, ez beállítja a változás és minden más lehetőségét is.

De emlékezzetek rá, hogy az veletek kezdődik és veletek végződik. Ez nem arról szól, hogy megpróbáljátok megváltoztatni a világ nagy részét, mert lehet, hogy ők szeretik, amin keresztül mennek. Talán ők választják azt. Ez arról szól, hogy oly nagy könyörülettel vagytok a világ nagy része iránt, hogy lehetővé teszitek mindennek, hogy megtörténjen.

Nos, tegyétek egyszerűvé, Shaumbrák, tegyétek azt oly nagyon egyszerűvé. Amint elhagyjátok ezt a hatalmas termet, ahol voltatok ebben az elmúlt pár napban, elkezdtek kísérletezni és tapasztalni azt, hogyan működik most mindez. Amint elfogadjátok önmagatok minden részét...amint megértitek, hogy a sötétség egyáltalán nem az, aminek tűnt, hogy az csupán szeretet és könyörület volt, önmagatok saját szeretete, a lehetséges legmélyebb szeretet... amint belélegzitek ezt az életetekbe... és amint beépítitek ezt a mindennapi tapasztalatotokba... tegyétek hozzá az imagináció és a kreativitás elemét.

Lássátok a különbséget. Nézzétek meg, mi történik. Most, hogy egy új helyre és egy új egyensúlyba érkeztetek, lássátok, mennyire sokkal teljesebb az imagináció és mennyire sokkal másképpen hat, mint azelőtt. Figyeljétek meg, hogy a a kreativitásotok, hogyan fog feltűnni, amint átáramlik egy teljesen új helyen egy iránta való teljesen új szenvedéllyel, egy teljesen új szenvedéllyel a kreativitásotok felé, amely azt szeretné, ha kifejeződne bennetek és rajtatok keresztül, egyszerűen csak a kifejeződés kedvéért.

Most, hogy létezik a sötétség új megértése, a legnagyobb szeretet ezen helye bennetek, a hely, mely elvisz titeket a biztonság és az Új Energia egy új szintjére, használjátok a képzeleteteket. Játsszatok vele. Nézzétek meg, mi történik az életetekben. Nem akarunk semmiféle különlegességet megállapítani itt, mert az tőletek függ, hogy mit tapasztaltok. De- elmondjuk nektek- az élet és a tapasztalás egy teljesen új módjába fogtok jutni. Ez az igazság. Ez a szeretet. És ez az Új Energia.

Mi most rátok tekintünk. Látjuk a különbséget a színeitekben. Látjuk a különbséget az energiátokban. Arra kérünk benneteket, hogy pillantsatok most ránk. Összegyűlünk ezen az emelvényen a számotokra, hogy kifejezzük a tiszteletet a színeinkkel.

Ah, igen, a képzelet... használjátok azt most. Lépjetek az emberi szemeken túl. Lépjetek azon túl, ami itt fizikai formában feltűnik és engedjétek meg magatoknak, hogy elképzeljétek azt egy pillanatra. Engedjétek meg, hogy a kreativitás előre jöjjön. Ne tegyetek oda korlátokat és nézzétek, amint  játszunk a színeinkkel, benneteket tisztelve.

Nos, engedjétek meg magatoknak, hogy halljátok a zenét, amely a fátyol felénk eső oldaláról száll felétek. Ah, halljatok a füleitekkel azon túlra itt egy pillanatra. Most vegyetek egy mély lélegzetet és egy teljesen új módon érzékeljetek- nem a fizikai orrotokon keresztül- de érezzétek az illatunkat, érezzétek a Szellem energiájának illatát ebben a teremben.

Drága Shaumbrák, tudjátok, hogy az könnyű lehet. Nem kell, hogy az küszködéssel járjon soha többet. Áthozhatjátok a saját isteniségeteket. Könnyedén áthozhatjátok önmagatokon keresztül. Az áramolhat. Nem kell, hogy az nehéz legyen, egyszerűen engedjétek meg, hogy az megtörténjen és tudjátok, hogy ti az  ember és a Szellem megtestesülése vagytok, a fényé és a sötétségé, a Minden Ami Van-é, mely most a Földön sétál.

Mi most befejezzük ezt a hatalmas ünnepet mindannyiótokkal azzal- hogy is mondjuk- hogy átadunk egy mennyei medált. Igen...igen... tudjuk, hogy néhányan most azt mondjátok: " Jobb lenne egy valódi." (néhányan nevetnek) De van benne egy bizonyos varázslat abban a medálban, amit nektek adunk.

A futárok  most kimennek, a nyakatokba rakják, Shaumbrák. Ó, igen, használjátok itt az imaginációt. Elhelyezik azt a nyakatokban most. Ez olyasvalami- hogy is mondjam- amelyet minden angyal felismer, minden ember és minden nem-emberi lény. Látni fogják, hogy itt voltatok. Itt voltatok ezen az eseményen. Itt voltatok a Minden Ami Van elismerésén.  

Ezzel, drága Shaumbrák, arra kérünk mindannyiótokat, hogy álljatok fel és öleljétek át önmagatokat. És arra fogjuk kérni Cauldrét, hogy jöjjön ki , hogy titeket is át tudjunk ölelni. Arra fogjuk kérni Cauldrét, hogy nyissa ki a szemeit is (a közönség nevet). És egy kis kellemes zene mindezzel. Nos... öleljétek át.

Fordította: Halász Andrea

vissza az előző oldalra