Új Energia Sorozat-

SHOUD 3:”A válasz nagyszerűbb, mint a kérdés”


Elhangzott a Bíbor Körben 2003.október 4-én.


Tóbiás: És ez így van, kedves Shaumbrák, összegyűltünk itt együtt ebben a csodálatos energiában. Ez gyönyörűség számomra, Tóbiás számára, hogy itt lehetek veletek újra. Amikor a belégzést végzitek (a csatornázást megelőzően), és amikor a zene szól, itt sétálok körülöttetek és beszélgetek veletek. Kezet rázunk, hogy beszélgessünk. És átölellek benneteket. Néhányan közületek képesek ezt érezni és kíváncsiak: „Tóbiás, te voltál az? És vannak más angyalok is itt körben? Addig ők várakoznak arra, hogy bejöhessenek, amíg Cauldre elkezd beszélni. „Nem, nem, mi a sorok között sétálunk, még mielőtt a Shoud megkezdődik.


Annyira örülünk, hogy újra látunk benneteket! Arra bátorítunk benneteket, hogy nyíljatok meg azért, hogy közülünk mindannyian idejöhessünk ebbe a megszentelt energiába. Ez egyike azon különleges pillanatoknak-mielőtt elkezdem a Shoud-ot-, hogy veletek lehetek. Néha egy kis időt vesz igénybe, míg létrejön az egybeolvadás, mert mi annyira szeretünk csupán itt ülni is veletek.

Sok mindenről fogunk ma beszélgetni veletek. Néhány talán csapongásnak fog tűnni. De, kedves barátaim, mindez összekapcsolódik. Ma sok területet fogunk érinteni, több különböző témában. Amikor ezt olvassátok, vagy hallgatjátok később, meg fogjátok érteni, hogy mindezek hogyan függenek össze. Mindezen dolgok összefüggenek az utazásotokban.


Nagyon nagy ténykedés folyik most a fátyol felénk eső oldalán. Angyalok járkálnak ide-oda. Oly nagy sürgés-forgás van itt, az energiák ki-be ingázása, tehát igen nagy kommunikáció zajlik az emberi birodalom és a mennyei királyság között. Nagyon, nagyon serény munka folyik a fátyolnak ezen az oldalán most.(Kuncogás.) Olyan nagyon szorgalmas munka folyik itt valójában, hogy egy kicsit ma késve értünk ide. Majdnem lemaradtunk a megbeszélt találkozónkról.

Amint látjátok, nekünk nincsenek naptárjaink itt, de birtoklunk energetikai tudatosságokat. Tudtuk, itt az ideje, hogy összegyűljünk, de annyira elfoglaltan sürgölődtünk más energiák körül, és éppen a kellő pillanatban értünk ide, hogy halljuk Lindát (Benyo),amint a Pápáról beszél(a közönség nevet),és a mi jövendöléseinkről. Annyira gyorsan érkeztünk ide, hogy már úgy nézett ki, egy kicsit megrongáljuk az elektronikátokat, és a billentyűzet és egyéb dolgokat(utalva azokra a problémákra, melyek a csatornázás előtt történtek a mikrofonnal és a zenei felszereléssel).Tehát, megpróbálunk egy kicsit lágyabbak lenni. Tudjátok, hogy van ez...amikor késésben vagytok egy találkozóról...amikor le kell lassítanotok az autópályán...amikor berobbantok a szobátokba...és amikor hajlamosak vagytok a dolgokat néha összekuszálni. (A közönség nevet.)


De itt vagyunk, mindannyian. Nekünk is légző gyakorlatokat kellett veletek végeznünk ahhoz, hogy egy kicsit rögzítsük az energiákat.

Talán néhányan éreztétek a ténykedésünk erősödését a fátyol innenső oldaláról, az erősödő aktivitást mindanyiótok körül, a megnövekedő aktivitást még éjszaka is álmaitokban? Sokminden zajlik most, minden, egy esemény előkészítésében, ami a nem is olyan távoli jövőben fog felbukkanni. Ez egy tudatváltás, a nagy változás és átalakulás ideje a Földön. Sok-sok változást követelt válaszként mindaz, amit csináltok. Erről fogunk beszélgetni ezen a napon.


Csodálatos vendégek egész csoportját hívtuk ma meg. Néhányat közülük ismertek-dolgoztatok már velük. Néhányan közülük új, a segítők megváltozásának egy típusaként érkeznek ide.


Azok, akik ma idejönnek, a ti futárjaitok, a ti csapatotok. Nagyon sokan vannak veletek. Nem akarunk egy pontos számot megadni. Nem akarjuk, hogy ti emberek összehasonlítgassátok -nekem van három... és a következő személy azt mondja: nekem tíz van...és a következőnek, akit ismersz, ezer van.(Nevetnek.) Ez nem így működik. Igazából ez nem egy mennyiség. Ez több, mint egy mennyiség. Ezek a futárok valóban angyalok. Néhányan már voltak a Földön azelőtt, ám a legtöbbjük nem.


Ők nem olyanok, mint a korábbi segítőitek. A vezetőitek a ti közvetlen energiamezőtökben voltak. Egy űrt tartottak körülöttetek. Azért voltak ott, hogy kiegyensúlyozzák az energiátokat. Azért voltak ott, hogy lefoglalva tartsák azt a helyet, amíg készen nem álltatok, hogy elfogadjátok az egész kiterjedéseteket, az egész tudatosságotokat, és a teljes, rejtett isteniségeteket. A vezetőitek, amint ti is tudjátok, nem sokkal ezelőtt elhagyták azt a helyet. Néhányan közülük időről időre eljönnek ide, hogy mint futárok vagy mint ’energiaingázók’ dolgozzanak értetek.


De a futárok különbözőek. És most itt vannak. Itt vannak ma a teremben. A céljuk az, hogy az energiákat és az információt oda-vissza mozgassák. Ők hozzák-viszik a szeretetet és a támogatást a fátyol két oldaláról. Tudjuk, hogy néhány anyagban szerepel egy dolog, amit ’ezüst szálnak ’ neveznek, ami összekapcsolja az embert a mennyei oldallal. Bizonyos értelemben, a futárok felelőssége, hogy megőrizzék az ezüst szál sértetlenségét.


Kérlek, értsétek meg, ez nem egy szó szerinti ezüst szál. Ez egy energiacsatorna, amely mind a két oldalhoz kapcsolódik. A futárok járkálnak ide és oda. Ők hozzák nektek el az energiák új típusát és az információt a mi oldalunkról. Segítenek még kiegyensúlyozni és beállítani a spirituális és az emberi energia különböző elemeit a bensőtökben.


Oly sok változást hajtotok most végre, és ezért a ti futáraitok nagyon, nagyon elfoglaltak. Ők folyamatosan segítenek újra igazítani az energiahányadosokat a bensőtökben. Amint megnyíltok és megengeditek az isteniségeteknek, hogy megmutatkozzék a ti Most-otok pillanatában, ők segítenek rendezni az energiákat köztetek és a fátyol felénk eső oldala között. Bizonyos értelemben azt mondhatnátok, hogy ők szolgálók. Ők azért vannak itt, hogy mindannyiótokat szolgáljanak.


Amint keresztül haladtok a ti változó köreiteken -a körökön, melyekről beszéltünk a múltkori összejövetelünkön-ők segítenek Új Energiát vinni ennek, mely létrejön és bekerül a megfelelő helyekre. Most teremtitek az Új Energiát, ám nincsenek még olyan gépek, melyek a ti emberi valóságotokban használni tudnák ezt. A futáraitok elraktározzák ezt a számotokra, és visszahozzák annak az energiának egy részét a fátyol felénk eső oldalára, ahol ez felhasználásra kerül az egész fizikai univerzumban, és az egész dimenzionális aspektusokban is.


Nos, ők most nagyon, nagyon elfoglaltak. Ők úgy érkeznek ma ide, mint a mi díszvendégeink. Ezen a helyen itt együtt teremtjük, hogy ők most sokkal közelebb tudnak jönni. Egy pillanatnyi szünetet tudnak tartani, amíg ti pihentek. Ők most- hogy is mondjam -le tudnak ülni mellétek. Ők most egy teljesen új módon kommunikálnak veletek.


Minden tevékenység most le tud együtt lassulni itt a mi Most- unkban. Mindannyian közülünk most vehetünk egy mély lélegzetet. A futáraitok most egy kicsit megpihenhetnek és arra késztetnek benneteket, hogy egy teljesen új utat ismerjetek meg.


A futáraitok itt vannak, hogy szolgáljanak benneteket. De nem tudnak dolgokat tenni értetek. Ez tagadná annak értelmét, hogy itt vannak és azt, hogy ti itt vagytok. Ők nem tudnak dolgokat teremteni számotokra, de képesek arra, hogy egy folyamatos energiaegyensúlyt tartsanak veletek.


Amikor tudatában vagytok a jelenlétüknek, vagy amikor megengeditek magatoknak, hogy tudjátok, ők valóságosak, ez megkönnyíti az egész folyamatot. Ez sokkal egyenletesebbé teszi a folyamatot. Nem kell minden kihíváson keresztül mennetek, olyanokon, mint amilyeneken átmentetek ebben az utóbbi néhány hónapban. Így lehetővé válik, hogy lényetekben az energiának egy jobban kiegyensúlyozott fajtája jöjjön létre, és egy jobb kapcsolat valósuljon meg a fátyol mindkét oldalán.


Nos, drága barátaim, vegyetek egy mély lélegzetet és engedjétek meg a futáraitoknak, hogy veletek legyenek, ott ülnek ezen a helyen és készek arra, hogy válaszoljanak a ti változó tudatosságotokra...készek arra, hogy ide-oda vigyék az energiát...és készen állnak arra, hogy odahelyezzék az Új Energiákat, melyeket biztonságban őrizgetnek számotokra, hogy a megfelelő időben használni tudjátok. És valóban, lesz sokszor olyan nap az előttünk álló időkben, amikor olyan helyzetek lesznek az életetekben, amelyek az Új Energia teljes beáramlását követelik meg. És akkor ez elérhető lesz számotokra. Amit most teremtetek, az biztonságba van helyezve számotokra, amíg eljön a megfelelő idő.


Néhányan közületek kíváncsiak minderre. Megkérdezünk benneteket: Ez valós? A futárok valóban itt tudnak lenni? Be tudnak erre a helyre jönni..? Vajon a ti otthonotokban ültök...vagy valaki másnak az otthonában...?Vagy itt ültök ebben a kanyonban az összejövetelen? Valós ebből bármelyik? Tényleg vannak olyan dolgok, mint a futárok az első helyen? Ez az energia ,amit most éreztek, ez a vibráció -ám egy újfajta vibráció-ez valós? Vagy éppen csak azt akarjátok, hogy az legyen?


Újra és újra megkérdezzük tőletek: ’Valós ebből bármelyik? A munka, amit itt végeztek -nem a foglalkozás, melyben dolgoztok- de a munka, amit most ezen a bolygón végeztek...ez valós? ’Ha megengeditek, hogy az legyen, igazán az is lesz. Ha megengeditek magatoknak, hogy ott legyetek azon a helyen, ahol szerethetitek magatokat, és tisztelhetitek magatokat azért az utazásért, amelyet választottatok, tényleg, akkor ez valós. Mindez valós egy teljesen újféle módon.


A munkátok...ez nem az a munka, amit akkor végeztek, amikor reggel felkeltek és elmentek valamiféle hivatalba dolgozni. Ez nem a foglalkozásotok. Állandóan kíváncsiskodtok: ’Vajon mit akar a Szellem, hogy most csináljak? Miért vagyok itt ezen a bolygón? Van egy valamiféle alacsonyabb szintű munkám, esetleg olyan munkám, ami ténylegesen semmitmondó számomra. Bizonyára a Szellemnek más tervei voltak velem. Bizonyára egy sokkal jelentőségteljesebb munkát kellene végeznem.’


Tudjátok, vajon mi a ti tényleges munkátok? Energiaszállítók és energiarögzítők vagytok. Egyike vagytok azoknak, akik segítenek kiterjeszteni a tudatosságot. Ti egyike vagytok azoknak, akik keresztül mentetek ezeken a dolgok a testetekben, az értelmetekben és a szellemetekben-mindezen változások és átalakulások-ti nagyon gyorsan mentetek át rajtuk. Egyike vagytok azoknak, akik úttörő munkát vállaltak másokért.


Miközben teremtitek és mozgatjátok az Új Energiát, ugyanakkor rögzítitek is az energiákat. Ezért van az, hogy oly sokan közületek különböző földrajzi területekre költöztek. Birtokoltok egy olyan energiahányados fajtát belül, a ragyogó fénynek egy olyan típusát, hogy úgy mondjam, mely szükséges bizonyos földrajzi területeken az egyensúly fenntartásához és egy új lehetőség biztosításához az adott terület számára.


Ti most nem azért vagytok elmozdítva egy bizonyos területre, mert az birtokol egy bizonyos geológiai szabályt és alakzatot. Nem azért vagytok elmozdítva arra a helyre, mert ott vannak hegyek, vizek vagy kristályok. Nem azért költöztök oda, mert szükségetek van ezekre az elemekre. Azért költöztök oda, mert a területnek van szüksége RÁTOK.


A Földnek- Gaianak -van szüksége rátok. Tudjátok, ő búcsúzóban van. Szüksége van emberekre, akik képesek elfogadni a Szellem felelősségét a belsőjükben. Tehát azért költöztök oda, hogy rögzítsétek azt az energiát, és létrehozzátok azt az energiát, és elérhetővé tegyétek azt azon emberek számára, akik az ajtótokon kopogtatnak.


A munkátok nem arról szól, hogyan keresitek meg a fizetési csekkre valót. A ti munkátok, hogy áttörjetek a régi mintákon, szabályokon. És oly sok ilyen régi paradigma van. Szükségünk van rátok. Szükségünk van mindannyiótokra, hogy ti legytek azok, akik kérdőre vonják a régi módokat, akik elmozdulnak az Újba, de fenntartják még az egyensúlyt is az egész folyamaton keresztül.


A futárok, akik ma itt vannak...boldogok. Örülnek neki, hogy megteremtettétek ezt a helyet nekik és mindehhez hozzájárultatok. És tudják, hogy sokkal több tennivaló van még. Ők elkötelezettek felétek. És ők megtesznek mindent, amit meg tudnak tenni, hogy ezt annyira könnyűvé tegyék, amennyire csak lehetséges. És egy elkötelezettséget kérnek tőletek: Megengednétek, hogy mindez könnyű legyen ... a változatosság kedvéért?(A közönség nevet.)


Szóltunk már erről a megbeszélésünkön a múlt hónapban. Nincs szükség erre a szenvedés energiára soha többet. Van egy különbség azok között a dolgok között, melyek kihívást jelentenek , és azok között, melyek nehézséget okoznak. El tudnátok választani ezt a két dolgot egymástól? El tudnátok különíteni a ’nehéz’ és a ’szenvedés’ szavakat a ’kihívás’ szótól?

És ti, Shaumbrák, szeretitek a jó kis kihívásokat, még ha vissza is tértek a mi oldalunkra. Néha igencsak forgatjuk a szemünket, mert állandóan kihívásokat akartok. Folyton az energiákkal szeretnétek játszani, alig ültök le megelégedve megpihenni. Mindig játszani szeretnétek. Szeretünk bennetek ezért. És akkor a Földre jöttök. És elfogadjátok a kihívásokat...a kihívást, hogy megépítsétek Atlantisz birodalmát...a kihívás elhozását az isteni magba Yeshua idejében...az Új Energia megteremtésének és az ösvények létrehozásának kihívását.


De ennek nem kell nehéznek lennie. Valóban nem kell. Nézzetek magatokra és arra, amit választotok az életetekben. Ha ez a bőség és a szeretet hiánya , vegyétek szemügyre azt. Miért választanátok esetlegesen azt? Milyen energiák ivódtak annyira belétek, hogy azt gondoljátok, hogy birtokolnotok kell ezt a hiányt? Vagy miért választanád azt-csupán azért, hogy elmondhassátok, hogy át tudtok ugrani egy nagyobb akadályt? Vegyétek szemügyre azt. Nem kell, hogy nehézség legyen.


A kihívások mókásak. Örömteliek. Ez olyan, mintha egy elmélyült játékot játszanátok. Ti szeretitek ezt csinálni, csupán a kihívás kedvéért, csupán, hogy gyakorlatozzatok az energiáitokkal, csupán azért, hogy fokozzátok és kiélesítsétek a saját intelligenciátokat és a saját szellemeteket. A kihívások nagyon kielégítőek is lehetnek. De kérlek, hagyjatok fel a nehézséggel és a szenvedéssel.

A múlt hónapban beszélgettünk a változás és a beteljesülés köreiről. Ezek azok a körök, melyeken keresztül mentek, és melyeken keresztül mentetek. Mi behozzuk ezeket a ti tudatosságaitokba, tehát képesek vagytok megérteni, hogy min mentek keresztül. És akkor átmentek a folyamaton, mely megértést és bölcsességet hoz nektek.


És akkor átmentek az elengedésen, mely mindent útjára bocsát, bármilyen megkötött dolog elengedésén, melyet birtokoltatok. Nem, nem félrepakoljátok a lomtárba valahová. Nem a szőnyeg alá söpritek. Az elengedés az az, amikor megengedjük, hogy az a dolog a lehető legmagasabb lehetségességébe lépjen.


Az ébredésetek energiát termel. A folyamat megértést hoz el, de a megértés korlátozott addig, amíg nem tudtok mindent elengedni, melyről azt gondoltátok, hogy ti voltatok. Amikor elengeditek ,az egy teljesen új energetikai szintre kerül.


És akkor visszatér hozzátok. Visszajön az egyesülés formájában. Visszatérve beolvad, tehát minden elmúlt életetek és tapasztalatotok visszajön, hogy szolgáljon benneteket egy Új módon. A bölcsesség, a megértés, és a megvilágosodás, a móka és a kihívások, mind vissza tudnak térni hozzátok, hogy szolgáljanak titeket egy új, egyesített módon.


Keresztül mentek mindezen körökön. És akkor újra átmentek rajtuk. De már el tudjátok engedni azokból a szenvedést és a nehézséget. Megengeditek, hogy az öröm legyen számotokra.


Felhoztuk ezt nektek, tehát majd birtokoljátok a körök egy nagyobb fokú megértését, melyeket magában foglal a folyamat, és így megértenétek azt is ,amikor majd mások jönnének tanácsért hozzátok.


Amikor odamennek hozzátok tanácsért vagy irányításért, azt mondhatnátok: ’Ők most tartanak a felébredésnél. Ismerem ennek a dinamikáját. Ismerem az örömöt. Ismerem a jókedvet, de tudom, hogy ez más dolgokat is hoz magával.’ Amikor ők nem akarnak a feldolgozáson túllépni, mert abban a dologban egy bizonyos kényelem van, nektek, tanítóknak tudnotok kell majd, mikor érkezik el a megfelelő idő arra, hogy azt mondjátok: ’Hagyjátok abba a feldolgozást. Engedjük el most.’ Ti ismerni fogjátok azt a mély aggódást, mely az elengedéshez kapcsolódik. Ez olyan, mint mikor mindent elengedtek. Ez olyan, mint amikor meghaltok azért, hogy újraszülessetek egy teljesen új módon.


Ezeknek a köröknek a dinamikája ott van az emberi élet oly sok elemében. Birtokoljátok ezt az életidőtök egész körével együtt. Birtokoljátok ezeket a köröket az életetek periódusain belül most, amint átalakítjátok az Új Energiába.


Pontosan megértjük, hogy sok új és szokatlan dinamizmus van az utazásotok ezen részében. Szorosan a nyomában vagyunk. A futáraitok állandóan tudatában vannak ezeknek a dolgoknak és megpróbálják újra egyensúlyozni és összerendezni az energiákat.


Néhány pontban nagyon hamar meg fogtok világosodni azzal kapcsolatban, hogyan működik mindez. El fogtok ámulni azon, hogyan voltatok képesek folytatni a továbbhaladást...folytatni az életet...folytatni az ezen az intenzív folyamaton való áthaladást, mikor meglátjátok a munkát, mely az összes futárotok által készül. Ők azok, akik akkor lépnek be kiegyensúlyozni a dolgokat, amikor nem vagytok annyira biztosak benne, hogy ezen a bolygón akartok maradni...mennyire jó, hogy ez bárkit szolgál...vagy éppen titeket. Ők azok, akik behatolnak az energiákba.


A futárok nem tudják megváltoztatni az utat, melyet ti éreztek. Ám ők behatolnak az energiákba, mint egy elmozdulás a lehetségesbe, amit akkor tudtok használni, amikor szükségetek van rá, amikor azt mondjátok: De lennie kell valami okának annak, hogy miért vagyok itt. Lennie kell egy oknak, amiért én folytatom.’ És akkor az a lehetségesség behatolt a futáraitok által, mint egy üzenet, mely tőlünk érkezik azt mondva: ’Itt van az, amiért te most a Földön vagy.’ Ők folyamatosan körbe mozgatják az energiákat. Ti egyszerűen ámulatba fogtok esni a munkájuk kiterjedésekor és attól, hogyan segít az benneteket, hogy elérjetek ehhez a ponthoz. Ti vagytok azok, akik végül használjátok az energiát. Ők azok, akik mozgatják azt körbe a számotokra.


Ahogy mi érezzük a Shaumbrák energiáját most az egész világon, látjuk, hogy néhány érdekes tapasztalaton mentek keresztül ebben a különleges időben. Néhány dolog meghökkent benneteket, talán nem rossz értelemben, csak egyszerűen meghökkent. Az egyik dolog, melyről ezek közül állandóan kíváncsiskodtatok, aggódtatok újabban egy kicsit, az :’Mi lesz többé a valóság? Mi a valóság?’ Azt gondoltátok, hogy egyszer már tudtátok, de ezekben a napokban meg kell kérdezni magatoktól: ’Most akkor egy álom volt, amit átéltem?(a közönség nevet)’Vagy ez tényleg megtörtént?’


Meg kell kérdezni magatoktól ’Tényleg beszélgettem a valóságban azzal a másik személlyel? Vagy az csupán az én fejemben zajlott le? Tényleg voltam a moziban a múlt éjszaka? Vagy csak álom volt, vagy vízió?(többen nevetnek)… Valóban összeakadtam azzal a személlyel, akit oly hosszú ideje ismerek? Vagy csak az én képzelődésem volt?’


Tudjuk, néhányan közületek azt hiszik, hogy eszüket vesztették. Néhányan ezt az öreg kornak tudják be. ’Ó, ez az lehet, amin a nagyszüleim mentek keresztül.’ (többen nevetnek). Ez nem úgy van. Nekik egy másfajta utazásuk volt. Ez egyáltalán nem olyan. Amin ti keresztül mentek, az nem az életkor eredménye, inkább a bölcsességé és a kiterjesztésé.


Néhányan közületek kíváncsiak, hogy vajon féken tudnátok-e tartani a fantáziátokat, a kreatív kinyilvánításotokat, csak egy picit visszatartani. Drága barátaim, engedjétek, had menjen...had menjen. Ti most tényleg a világok között sétáltok. Ti valóban integrálódtok, és ez a folyamat része.


Tudjunk időnként egy kicsit nyugtalanító, mert többet nem lesztek képesek megmondani, mi a valóság. És akkor maradunk annál a kérdésnél, hogy ’Ez valós? Ez valós? Ha megengeditek, hogy az legyen. Az álmaitok valósak? Észrevettétek mostanában, hogy az álmaitok sokkal intenzívebbek? Néha nem is akartok visszajönni az álmaitokból.

Az álmok most mások. Megváltoztak, valamikor ebben az elmúlt két-három hónapban. Az álmaitok a tevékenységnek nem ugyanaz a típusa már, mint amilyenek előtte voltak. Gyakran az álmaitokat használjátok arra , hogy megpróbáljatok dolgokra megoldásokat találni, melyek most a Földön történnek. A lehetséges valóságok tapasztalatán mentek át, mielőtt ténylegesen beemelitek azokat a ti emberi valóságotokba. Ez az, amit ti álomnak neveznétek. Néhány álomban másokat szolgáltatok. Ti odamentetek, hogy segítsetek nekik az álmaikban. Ott voltatok, hogy szolgáljátok őket.


Néhány álomban visszajöttök a fátyol innenső oldalára. És osztályokat tanítotok. Van egyfajta átszivárgás az álmaitokba, ahol érezhetitek vagy láthatjátok ezt, még képi szinten is. Mindannyiótok -mindannyian közületek- osztályokat tanít itt három-négy éjszaka egy héten. (A közönség nevet.) Azokat az angyalokat, akik soha nem voltak emberi formában, tanítjátok az Isteni részetek egyesülésének folyamatát.


Megértitek, hogy ez az, amiről szó volt. Ez az, amiért elsőként hagytátok el az Otthont-hogy birtokoljátok saját különleges identitásotokat, és még azért is, hogy megértsétek, ti is Istenek vagytok. A Szellem nem ismeri a saját identitását. Ti igen. Ti birtokoljátok a saját öntudatotok különleges ajándékát, mely most egybeolvad Istennel. Az angyalok a fátyol felénk eső oldalán, különösen azok, akik soha nem voltak a Földön, összegyűltek itt körben ebben a hatalmas, nagy előadóteremben-ti így hívnátok- hogy meghallgassák, milyen ez.


Tehát ti úgy találjátok, hogy vannak átszivárgások az álmaitokban. Kíváncsiak vagytok, mit jelent többé a valóság. És a válasz az: ’Ez mind valós. Ez mind valós.’ Megtanuljátok elengedni azt a nagyon határozott és magasan fókuszált energiát, melyet magatokba helyeztetek, hogy emberi lények tudjatok lenni a Földön és hozzáférjetek az összes többi dimenziók közötti energiákhoz-mindhez egyszerre. De ez egy kicsit furcsa lesz először.


Egy másik dolog, ami benneteket aggódásra késztet, az az, hogy nagyon, nagyon érzékennyé kezdtek válni. Beszélgettünk néhány ehhez hasonló dologról, amikor az „Aha nyelvén” haladtok keresztül. Annyira érzékenyek vagytok, hogy néha sérülést is okoz. Szó szerint sérülést, mikor bizonyos zajokat hallotok. Majd halálra rémíti a testeteket.


Ez néha ténylegesen sérülést okoz Gaianak, a Földanyának az energiájában, az energiában, melyet ti mindig szerettetek. Ti most annyira érzékenyekké váltatok, hogy az ő energiájának néhány fajtája ingerültséget okoz a testetekben, nagyobbat, mint ezelőtt valaha. Kíváncsiak vagytok erre. Szeretnétek tudni, hogy talán ti most túl érzékennyé váltok. Nos, a válasz a következő: ’Igen, azok vagytok. Ez a ’túl’ el fog múlni. Meg fogjátok tanulni, hogyan kell mindezen energiákat beépíteni.


Az érzékenységnek ezek a magas szintjei aggódásra késztetnek benneteket. Nehéz dolog számotokra, hogy más emberekkel legyetek. Most annyira érzékenyek vagytok az energiákra. Szeretnétek tudni, vajon valami probléma van veletek. Érdekelne benneteket, miért érzitek magatokat annyira furcsának és másnak. Miért van az, hogy szinte ki nem álljátok, hogy csoportokban és tömegben legyetek többé. Néha csak aludni akartok, mert az alvásban úgy gondoljátok, hogy nem lesztek annyira érzékenyek. És akkor rájöttök, hogy érzékenyek vagytok az alvás állapotában, álomállapotban is.


Ezek az érzékenységek, kedves barátaim, szintén egy munka ÉRTETEK. Úgy érezhettek dolgokat, mint soha azelőtt. Érezhetitek az energiákat a szobákban. Ó, mindig is ezt akartátok. Most pedig, mikor ezt csináljátok, nem szeretitek.(A közönség nevet.)


Érezhetitek az energiákat. Igen, ismerünk téged, aki annak a napnak az energiáját érzi, mikor baleset történt az autópályán. Amikor odaértek egy baleset helyszínéhez. Nem tudtátok, hogy baleset volt ott, amíg nem láttátok a saját fizikai szemetekkel. De képesek voltatok megérezni. Émelygést éreztetek a gyomrotokban. Képesek voltatok megérezni a gyötrődést. Érezhettétek a bánatot, azok szomorúságát, akik abban az időben hagyták el a Földet.


Igen, érzitek mindezen dolgokat-a folyamat része, melyen keresztül mentek. De képzeljétek el, mit tudtok tenni most ezzel az új érzékenységgel azokban az időszakokban, mikor másoknak segítetek, támogatjátok őket a folyamatukon keresztül, képessé válva érezni az energiákat a szobákban, és megértitek, hogy az nem ti vagytok az energiában, ami oda beágyazódott hosszú idő óta.


Korábban belehallgattunk Cauldre (Geoffrey Hoppe)és mások beszélgetésébe arról, mennyire nem szeretik többé a régi helyeket-régi otthonokat, öreg épületeket és helyeket .Ezért van az, hogy oly sok energia van a régi dolgokban. Időnként ez nyomasztó. Az Új helyeknek nincs elég energiakonstrukciójuk. A régieknek sok van.


Nem váltok félrevezetettekké az energiák által! Be tudtok hatolni sok-sok rétegébe, vegyünk például egy gyönyörű régi házat. Érezhetitek az összes családot, akik csak ott éltek, minden szeretet és örömöt, az összes gyötrelmet és nehézséget. Megengedhetitek, hogy mindez átgördüljön rajtatok. Érezhetitek, de nem kell, hogy birtokoljátok.


Ez a megemelkedett érzékenység, mely mostanában jellemző rátok, része a megnyílás teljes folyamatának.


Tudjuk, oly sokan közületek a következő érdekes és furcsa dilemma között vergődtök: az egyik pillanatban minden annyira gyorsan zajlik, és a másik pillanatban nagyon, nagyon lassan. Most, Shaumbrák, melyik az igaz? Gyorsan megy vagy lassan? Mind a kettő!


Az energiák gyorsabban mozognak. Ti gyorsabban mozogtok. Néha nehéz lépést tartani önmagatokkal. Olykor nehéz a futároknak is lépést tartani veletek. Néha azt mondjátok: „Szükségem van egy szabadnapra, amikor minden lelassul.” De mi történik? Megkapjátok a lehetőséget, hogy legyen olyan időszak, amikor a dolgok le tudnak lassulni. És akkor azt akarjátok tudni: „Miért mennek a dolgok most annyira lassan?(Nevetnek.)” Több fejlődést akarok. Azt akarom, hogy gyorsan történjen. „Gyorsan át akarok jutni ezen.” Mindez így van rendjén.


Tényleg, az energiák gyorsabban haladnak. Valóban, a türelmi szintetek, a tolerancia szintetek alacsonyabb, mint valaha, tehát nem tetszik, mikor lassan mennek a dolgok. Értsétek meg, hogy ez a folyamat része, mely folytatódni fog még egy kis ideig.

Beszélgessetek a gyorsaság és a lassúság energiájával. Egyesítsétek őket. Kérjétek meg a futáraitokat, hogy mutassák meg, hol van az energiaegyensúly. Az ott van számotokra. Ők már behozták azt. Néha csupán arra van szükségetek, hogy tudatában legyetek annak, hogy az ott van. Kérjétek meg őket, hogy segítsenek megtalálni azt, tehát ne érezzétek azt, hogy a dolgok szörnyen lassúak, sőt inkább annyira gyorsak, hogy nem tudjátok, mit tegyetek.


Van valami, amit mi mostanában látunk a Shaumbrákban. Folyton nyugtalansággal tölt el benneteket. Néha tudni szeretnétek, hol van az értelmetek, mi történik a bensőtökben.

És akkor van egy másik érdekes dilemma, melyen áthaladtok. Nehéz az emberekkel lenni. Néha harcolnotok kell magatokkal ahhoz, hogy más emberekkel legyetek. Néha tényleg dolgoznotok kell ebben. Olykor fel akarjátok rázni őket. Ó, mindannyiótok oly nagyon akar integrálódni velük is...és fogtok...igen, fogtok. Ám egy teljesen új szinten fogtok integrálódni.


Néha kíváncsiak vagytok, miért születtetek annyira másnak. Miért nem tudtatok csak egy kicsit többek lenni, mint ők?(A közönség nevet.) De tudjátok, ti választottátok ezt az utat, tehát saját jogotokon szárnyalhattok. Vissza fogtok jönni egy új megértésre és integrációra a többi emberrel. De közben bizony nehéz.

Olykor megrémültök attól, hogy csoportokkal legyetek. Nos, mit csináltok? Meghibbantok magatoktól. Akkor kitaláljátok, hogy ki nem álljátok, hogy magatokkal legyetek.(A közönség nevet.) Amikor önmagatokkal vagytok, az energia annyira erős. Annyira gyors. Elkezdtek magatokban-magatokkal beszélgetni, és akkor találnotok kell más embereket, tehát nem kell magatokkal beszélgetnetek többé. Hát ez elég nagy dilemma!


Nehéz önmagatokkal lennetek, mert oly gyorsan változtok. Még azt sem tudjátok, kik vagytok többé. Nehéz önmagatokkal lennetek, mert a régi még mindig rángat benneteket. Még mindig halljátok a hangokat a régi energiákból...minden kérdés ott nyüzsög a fejetekben...minden kérdés: ’Ez valós? Mit csinálok én itt? Ez valós?’

Nos, drága barátaim, jó dolog egymagatokban tölteni az időt. De akkor csak lélegezzetek...csak lélegezzetek. Beszélgessetek magatokkal. Beszélgessetek arról, min mentek keresztül. Kérdezzétek meg magatokat. Tiszteljétek minden részeteket azért, amin most keresztül mentek.

Ebben az egész kihívást jelentő nehéz időben, hogy nem akartok másokkal lenni és nem akartok önmagatokkal lenni, és néha úgy érzitek, mintha kitudnátok rögtön csusszanni a bőrötökből...ez egy jó időszak arra, hogy a Shaumbrákkal legyetek. Mint ahogy már szóltunk róla, nem mindannyiótoknak jó, ha kivonultok és az erdőben éltek együtt. Nem ezért vagytok itt a Földön. Egy nagyon rövid idő után tényleg egymás idegeire mennétek. De legyetek együtt a Shaumbrákkal.


Éppen ma is néhányan tudni akartátok, vajon itt kell-e lennetek. Egy részetek megijedt az itt felmerülő és a csoportjaitokban összegyűlő teljes lehetőségtől. Nem gondoltátok , hogy ma így kijöttök másokkal. Az energia nem volt a megfelelő helyen. Ám, mi történt, amikor bekerültetek együtt a Shaumbrák energiájába? Vettetek egy mély lélegzetet. Azt mondtátok: Ó, annyira örülök, hogy itt lehetek ma. Nekem erre volt szükségem. Szükségem volt az energiájukra, a szeretetükre és az elismerésükre. Szükségem volt arra, hogy itt üljek ma a székben és érezzem, hogy a futár angyalaim velem vannak. Arra volt szükségem ,hogy vegyek egy mély lélegzetet mindebből egy kicsit.’


Mi más történik most éppen a Shaumbrákkal? Elkezdtek látni néhány különös és érdekes dolgot a szemeitekkel. Elkezditek érezni az összes fajta dolgot az érzékeitekkel. Észrevettük, hogy ámulatba estek azon, amit elkezdtek érzékelni.

Különösen, mikor átláttok más emberek álarcán!! Először látjátok az aurájukat. Látjátok az arcukat megváltozni. Néha meglepődtök ettől. Kitátjátok a szátokat és kimeresztitek a szemeiteket. Látjátok őket, amint egy átalakuláson mennek keresztül közvetlenül a szemetek előtt.

És ők úgy néznek rátok, mintha azt mondanák: ’Mi baja van annak az embernek? (Néhányan nevetnek.)’ Mit látnak most?’ És, mit láttok? Olyan dolgokat láttok, a melyek ismerősek, de még furcsák.

Átláttok az embereken, különösen azokon, akik az úgynevezett „szürke energiát” hozták be, és a „hüllő” energiát és a „gyík” energiát. Ezek a ti terminusaitok, nem a miénk! De ti látjátok azt az arcukon. Azt mondjátok: ’Az az ember úgy néz ki, mint egy idegen egy másik bolygóról.’ Ami történik most a nagyon gyors és nagyon drasztikus energiaváltozások hatására a Földön, az nem csak az, hogy a látásotok, mint emberi érzékelés sokkal jobban kiszélesedik, és sokkal nyitottabbá válik, de bizonyos értelemben -hogy is mondjam- néhány régi napirendi dolog is kitudódik most. Ők folytatni fogják a tevékenységüket így.


Amikor az Ark Rendje megteremtette ezt a helyet, amit Földnek neveznek, ez egy módszer volt arra, hogy segítsen eljutni az energiák egy új megértésére a kozmosz minden részében. A Föld egy semleges helynek lett teremtve, ahol ti újra tudtátok tapasztalni a dolgokat azelőttről -az ’azelőtt’ azt jelenti, mielőtt emberek lettetek volna, mielőtt még erre a bolygóra jöttetek volna. A Földön át tudtatok sétálni a régi tapasztalatokon egy nagyon lelassított módon...be tudtatok sétálni lényegében ezekbe az emberi testekbe...el tudtátok felejteni, hogy kik vagytok, és honnan jöttetek. A Föld ezen a módon lett megtervezve a célra, hogy újra megtapasztaljátok a dolgokat, amelyek az idő eónjaival ezelőtt történtek veletek, hogy el tudjatok jutni a választásnak a pontjaihoz, a megértéséhez, tehát, hogy a múlt meggyógyulhasson. A jövő A Meggyógyított múlt.


Amikor a Föld megteremtődött és a hívás kiment az angyalokhoz, az nem csupán az úgymond jó angyaloknak tartott angyalokhoz ment ki. Nemcsak a fény angyalai létezetek. Lennie kellett egy pontos energiaegyensúlynak a Földön, mint ahogy az univerzumban is volt. Tehát az angyalok széles skálája érkezett a Földre.

Amit ti hüllőknek, szürkéknek, gyíkoknak neveztek -ezek újra csak a ti meghatározásaitok, de vannak bizonyos jellemzők, melyek mulatságosan pontosak erről- nos, ők is eljöttek ide. A Föld magjának részei voltak. Most mindezen angyalok, akik a Földre jöttek, hogy segítsenek megoldani egy érdekes helyzetet, hogy új megértésre lépjenek az egész univerzumért... semlegesként érkeztek Földre. Így kellett lennie.

De...de néhány angyal bizonyos mennyei családokból beléjük oltotta...az úgy nevezett „idegen dolgot”. Birtokoltak egyfajta dolgot, mely mélyen beléjük volt ágyazódva, képviselve az ő mennyei családjaik dolgát.

Mondjuk ki, ők lettek a ’szürkék’. Nem tudták, hogy ott van elhelyezve ez az implantátum a belsőjükben. Bizonyos értelemben egy hipnotikus szuggesztió volt a belsőjükben, mely el tudta vinni a szürke csoportot a Földre. Nem volt feltételezve ez az út. Ám bárhogyan is, de megcsinálták. És mi mindannyian tudtunk erről. Nem rejtegettek semmit sem.


Most az ő csoportjuk kijön a Földre. Ezért van az, hogy ti, Shaumbrák elkezditek azt látni fizikailag is megtestesülni előttetek. Ezért van az, hogy mikor néha bizonyos emberekkel lehettek, émelygést éreztek vagy valami olyasmit éreztek, ami megpróbál kihasználni titeket, vagy olykor azt érzitek, hogy valami megpróbálja elvenni az összes energiátokat.


Igen, Cauldre a homlokára csap és forgatja a szemeit most (a közönség nevet):’ Tóbiás, Tóbiás...milyen kukacos dobozt nyitottál te fel! De mi azért hoztuk ezt fel, mert ez egy fontos pont. Csomót tett a mi szétfolyó beszélgetésünkre. El fogunk jutni a ponthoz.(kuncogás)


Tehát, az összes most erősen mozgó energiával, nekilendülve a tudatosságban a kvantumugrás pontja felé, mely négyévnyi távolságra van, és az új intuíciókkal és megértésekkel, elkezditek látni ezeket az elrejtett csoportokat!


Most tisztáznunk kell egy dolgot itt. Néhányan közületek, akik ezt most hallgatják vagy olvassák, azt gondolják: Ó, Istenem, egy idegen implantátum van bennem belül!’ (A közönség nevet.) Nem, nem, ti megszabadultatok azoktól... azoktól, akikben volt ilyen. Hosszú idővel ezelőtt szabadultatok meg. Amikor megtettétek, az egy hihetetlen átalakulás volt, ami bekövetkezett. A legtöbb lény életében ez más létidőkben történt. Néhányuk esetében azonban ebben a létidőben.

Ti megszabadítottátok magatokat a múlt kötelékeitől. Nehéz és fájdalmas volt, mert ez annyira a részeteket képezte annak, akik voltatok. Elengedtétek az energiákat, tehát szabadokká válhattatok, ezért tudtatok másoknak segíteni, hogy elmozduljanak az Új energiába.


Néhány ezek közül, úgymond összeesküvésekben manifesztálódik, de végül is ez igazán nem összeesküvés. Történnek egymást követő kísérletek arra, hogy megállítsák a változásokat, melyek most zajlanak, és vannak próbálkozások arra, hogy megtartsák az ellenőrzést. De ez semmiség, úgyhogy egyikőtöknek sem kell aggódni miatta. Messze túl vagytok ezen.

A mi látószögünkből nincsenek hatalmas összeesküvések, melyek mindannyiótokat meghipnotizálnának. Nincsen tömeges összeesküvés, mely megpróbál mindannyiótokat megölni. Ahogy Cauldre szereti mondani, a legnagyobb összeesküvés ott van egyenesen előttetek. Úgy hívják IRS (Belső Adóellenőrzési Hivatal).(A közönség nevet.) Mindannyian tudatában vagytok ennek. Mindannyian együtt mentek vele. Néhányan nem. De ez nem egy összeesküvés, hacsaknem hozzájárultok, hogy az legyen.


Beszélgettek az „illuminátusoknak” nevezett dologról (a fordító megjegyzése : mai jelentésében utalás a szabadkőművességhez hasonló különféle európai titkos társaságok tagjaira a 16.-18. században. Az „Illuminátus” jelentése megvilágosodott. E csoportok egyik vezetője spirituális értelemben St.Germain volt, aki jelen korunkban a „hetedik sugár” –alkímiai átalakulást vezeti az Új Energiában. Tóbiás ezen csoportból kiváltakra utal, akik az alacsonyabb rendű akarat képviselői voltak, s akik a negyedik csakra alatti félelem -patriarchális rendszerére összpontosítottak.) Ez a csoportosulás valóban összeesküvés volt. Volt egy csoport, akik az energiákat használva megpróbálták ellenőrzés alatt tartani a világot. Ám, tudjátok, mit találtak ki? Nem volt vicc ez a próbálkozás az ellenőrzéssel. Több fejfájást okozott, mint ahogy szerették volna. Minden pénzt birtokoltak, amelyre csak szükségük volt. Nem volt szükségük, hogy megpróbálkozzanak a szabályozással. Valójában, elkezdték felengedni a szabályozást kb.10-12 évvel ezelőtt. Rájöttek, hogy ez nem volt olyan nagy móka. És még volt egy energia, mely a Földre érkezett abban az időben, mely rajtatok keresztül született meg és másokon keresztül, akik ebbe a spirituális utazásba kezdtek, amely, úgy mondják, nem volt része az Új Energiának. Nem volt helye az Új Energiában.


Ne lepődjetek meg, amikor elkezdtek látni és érezni dolgokat, melyek idegenként tűnnek fel. Tényleg azok. És valóban, az ti vagytok a múltból. És tényleg, ezen idegen típusú energiák néhány fajtája még mindig próbálkozni fog, hogy megijesszenek titeket vagy megrémítsenek másokat.

De több, mint bármi -elmondhatjuk ezt nektek -több, mint bármi, ők most át akarnak alakulni. Ez az, amiért megjelennek nálatok. Ez az, amiért felfedik az arcukat előttetek. Megértik, hogy itt az idő a változásra. Megértik, hogy az Új Energia itt van. És az Új Energia és a ’TI IS ISTENEK VAGYTOK’ eszméje messze felülmúl bármiféle régi beépült dolgot. Ők ismertté teszik önmagukat számotokra, tehát ők képesek érezni az energiátokat...tehát képesek arra, hogy megkezdjék néhány, a belsejükbe beágyazott régi energia elengedését...tehát ők is Istenné válhatnak. Mulatságos a mi oldalunkról, mert látjuk, hogy ezen beépített régi energiák egyike sem képes hatalmat gyakorolni felettetek...hacsaknem az ő játékukat szándékoztok játszani.

Tudjátok, vannak -hogy is mondjam- nem megtestesült szellemek, kísértetek, melyek minden éjszaka eljönnek hozzátok. Ők összegyűlnek körbe, mert látnak egy fényt és éreznek egyfajta vibrációt, mely annyira más. De nem csinálnak semmit sem veletek. Nem tudnak ártani nektek. Képtelenek rá. Ők egyszerűen vonzódnak a fényetekhez. Semmit sem tudnak elvenni tőletek. Nem tudnak beköltözni a testetekbe és megszállni azt.

Bárki itt, vagy aki olvassa, hallgatja ezt bárki, aki azt gondolja, hogy őket megszállták...gondoljátok újra.(A közönség nevet.) Semmi sem szállt meg benneteket. A Föld fizikai törvényei nem tesznek ilyesmit lehetővé. Van néhány egyedülálló eset, amikor létezett egy erős előzetes megállapodás, hogy a lélek belép a testbe egy létidőre, de ezek csak nagyon korlátozottan fordulnak elő.

Nem vagytok megszállottak. Felemelkedettek vagytok. Egyik létről átvándoroltatok a másikba, miközben még mindig ugyanabban a testben vagytok. Átalakítottátok a tudatosságotokat. És, igen, teljesen másnak érezhetitek magatokat. Úgy érezhetitek magatokat, mint egy új személy, mert azok is vagytok, bizonyos értelemben. De nem volt semmiféle külső entitás, aki egy nap megszállta volna a testetek.


Szálljatok egy kicsit ki a megszokott kerékvágásból. De mi szerettünk volna segíteni nektek néhány dolgot megérteni azokból, melyek az új életetekben történnek, miért jönnek ide ezek a néha kiegyensúlyozatlan energiák, és mit tehettek, hogy kiegyensúlyozzátok őket. Egyszerűen vegyetek egy mély lélegzetet. Értsétek meg, hogy a futáraitok behozzák nektek a megfelelő és kiegyensúlyozott energiákat. És az elérhető számotokra.


Ne tegyétek azt nehézzé. Értsétek meg, visszaléptek a próbálkozás régi módjaira, hogy az egyik tudatos állapotból a másikba lépjetek. Úgy gondoljátok, mindezen nehézségen és kihíváson át kell mennetek, még ha be is hoztok bennünket. Mi itt vagyunk! Itt vagyunk egyetlen lélegzetvétellel! Oly közel vagyunk.


Megpróbáltok visszamenni a régi módokhoz a transzállapotokba lépéssel vagy bármi ehhez hasonlóval. Értsétek meg, hogy ez közvetlenül itt van. Minden gyorsan történik. Egyik szintről a következőre tudtok mozdulni. Rá tudtok csatlakozni most rögtön a futárokra. Csupán átváltotok, és megengeditek, hogy megtörténjen. Ott vagytok. Annyira gyorsan történik mindez.


Minden, amin keresztül mentek, felkészít benneteket valamire, amiről már beszélgettünk ezelőtt-a tudatosság kvantumugrására, a változásra, mely az Új energiába vezet. És ez annyira gyorsan közeledik. A jövendölés úgy szólt, hogy a 2012-es évben fog megtörténni, a jövendölés, mely eónokkal ezelőtt született. Sokan még mindig tartják magukat ahhoz a véleményhez, hogy 2012. december 31-én fog ez bekövetkezni. A maja naptár itt véget ér. Valahol be kellett fejezniük!(A közönség nevet.) És, meg kell hagyni, elég pontos volt a becslésük arról, hogy hol fejezzék be a naptárukat. Sokan még mindig úgy tartják, hogy a változásnak ez az a bizonyos pontja.


Ám, drága barátaim, már régóta dolgozunk ezen a mi oldalunkról, megpróbálunk segíteni, hogy megértsétek, hol foglalhat helyet a dimenzióváltás. Cauldre folyton faggatott bennünket...és ti is állandóan kérdezősködtetek: ’Mi az időpont? Mi az a szent és bűvös dátum?’ Végtelen örülnénk neki, ha most megoszthatnánk veletek azt, azzal a megértéssel, ahogy mi most látjuk, semmi nagyszabású dolog nem fog történni azon a napon. Úgy fog jönni és menni, mint bármelyik más nap. Bárhogyan is, ami az után a nap után fog történni, fontos lesz.

Ha azon a napon össze akartok gyűlni a Shaumbrákkal együtt, ünnepeljetek és örüljetek, hisz az tényleg csodálatos nap lesz. És mi ott fogunk táncolni veletek. Nincs szükségetek arra, hogy könyveket írjatok kataszrófális dolgokról, hogy mi fog történni azon a napon. Nem kell belevinnetek ebbe a félelem érzését. Nincs semmi, amit vennetek kellene, hogy túljussatok ezen a napon. És nincsenek apró fém berendezések, melyeket a lábujjatokon kellene hordani.(Nevetnek.) Ez nem egy olyan dátum, melyet egy mennyei nézőpontból irányítanak.

Ez egy időpont, mely tőletek származik. Ez egy dátum, melyről azt látjuk, hogy ott foglal helyet a kvantumugrás. És ez egyszerűen-2007.szeptember 18.,a beteljesedés időpontja, az átalakulás időpontja.

Ám ez az időpont megváltozhat. Lehetnek olyan események, melyek korábbra, vagy egy kicsit későbbre tehetik ezt. Ám, mi figyelemmel kísérjük azt. A futárok is dolgoznak vele. Ez az a nap, amikor látjuk ezeket a történéseket.

Meglátjátok...hogy ami a most és az akkori közt történik, az egy intenzív és gyors változás a bolygótok körül, széltében-hosszában. A dolgok megpróbálnak összehangolódni. Sokan lesznek, akik elhagyják a Földet, mert bizonyos értelemben, nincsenek felkészülve arra, hogy átlépjenek az Új Energiába. Fizikailag felkészültek rá, de a tudatosság szempontjából nem.


Vannak olyan régi energiák, melyek nem akarják látni ezt a változást. Érzik, hogy a változás közeledik, ám ők elutasítják ezt .A múlt hónapban meghívtuk a Pápát, mert ez is egy jelzés volt az egyháznak, hogy a változás már küszöbön áll. És nem akarják őt elengedni, mert tudják, amikor ő eltávozik, ez változásokat fog hozni az egyházba, változásokat, melyek előre mozdulnak ehhez a dátumhoz, azaz 2007.szeptember 18-ához. Tehát, ők továbbra is ragaszkodnak.


A hüllők, a szürkék, ezek az idegen csoportok, akikről beszélgettünk...ők is tudják, hogy eljön a változás. Addig míg korábban kétséges volt, hogy mikor lesz és, hogy egyáltalán lesz-e. Ők tudatni fogják a jelenlétüket. Ők lesznek azok, akik megpróbálnak megijeszteni másokat és megpróbálják azt mondani, hogy létezik egy bizonyos nagy összeesküvés. Azok, akik a leghangosabban kiabálnak az összeesküvésekről, éppen azok az összeesküvők!


Valóban, könyveket fognak írni -hogyan is mondjam- spirituális és vallási köntösbe öltöztetve. Olyan könyveket fognak írni, melyek félelemmel szólnak ezekről az eseményekről. Ők azok, akik majd megpróbálnak mindenfajta összefüggést tenni más események közé, más dolgok közé, melyek még azelőtt történtek, talán még a mennyei csoportosulás előtt és azt mondják: ’Ez a leszámolás és az ítélet napja lesz.’ Meg fogják próbálni megrémíteni az emberiséget.


Ez nem egy bármilyen fajta ítéletnap. Ez az ünneplés és az átalakulás napja. Bárki emberfia ítélete elbocsáttatik ezen a napon, ha hozzájárulnak ehhez. Ez az, ami felé mi mindannyian haladunk. Ez az, amiért érzitek az energiákat erősödni körülöttetek most.


Látjátok majd a technológiákat gyorsabban fejlődni, és gyorsabban, és gyorsabban. Tehát, ahogy már beszéltünk róla ezelőtt, több türelem fog érkezni ezekbe az elkövetkezendő évekbe, mint valaha. Áttöréseket fogtok látni a gyógyászat, a technika területein, mivel az energiák annyira sebesen mozognak. Most ezek lendületet vesznek.

Ennek részben az oka, mely valóban lehetővé tette ezt, az a kommunikáció. Tisztában vagytok azzal, hogy az Internetetek-melyen most is beszélgetünk- majdnem tizenegy éves? Egy villanásnyi idő! Nézzétek meg, hogyan hatott a Földetekre-tizenegy egyszerű esztendő! Csak a rádió, a televízió és a telefonok gyakorlati alkalmazása 75 éve zajlik...a kapcsolódás útja...a megnyílás módja.

A nyomtatott sajtótok, mely az első jelentős változás volt a kommunikációban, ez a Földön leélt létidőiteknek csupán a mostani időszakában jelent meg...ahhoz képest igazán nemrég. Érdekes megjegyezni, hogy amikor a nyomtatott sajtót kifejlesztették, az első kereskedelmi felhasználás, az első kommunikáció, mely napvilágot látott, az a Szent Biblia volt.

Azokat, akik a nyomtatott sajtónál dolgoztak, akik könyveket készítettek...meggyötörték más emberek. Az ő üzlethelyeiket leégették, porig égették, mert előbukkant a rettegés, hogy ha a kommunikáció nyitottá válna, minden ember számára-különösen a közlések arról, ami a szent iratokban volt, mely azelőtt csupán az egyház néhány embere számára adatott meg-ha ez az átlag ember kezébe kerülne, sok problémát okozna. Ők elveszítenék az irányítást.

A kommunikáció ezekben az elkövetkezendő években meg fog növekedni. Vannak olyan technológiák, melyen most dolgoznak, mely teljesen le fog nyűgözni benneteket. Nehéz elmagyarázni, de a holografikus rezgés egy típusát fejlesztik ki.

Létezik egy új nyelv, mely az elkövetkezendő néhány évben fog kibontakozni. Látjátok, az emberek még mindig gátolva vannak a nyelvük által. Sok-sok nyelv létezik a Földön. A nyelvek nem tökéletesek. Időnként számunkra nehéz, hogy szavakban kommunikáljunk veletek, mert az angol nyelv annyira korlátozott.


Van egy új nyelv, mely most van kifejlődőben. Sőt mi több, ez univerzális nyelv. Ez az, ami egyesíti a matematika, és az általatok úgynevezett digitális algoritmus bizonyos típusait. Ez egy olyan nyelv, mely írható, bizonyos értelemben, ám több, mint bármi, csendül és zeng, nem feltétlenül beszélt nyelv. Ez egy hangzó típusú nyelv lesz. Ez bizonyos értelemben azon a néhány kutatáson és munkán alapszik, mely az Interneten folyik.

A legvalószínűbb, hogy ez a nyelv először a Földön az elkövetkezendő években a gyermekek kicsiny csoportjában fog előfordulni .Meglátjátok...ők játszani fognak. A gyerekek, akik megértik a technológiákat, vagy szeretnek az Interneten játszani, ám kommunikálni akarnak a világ másik oldalán lévő emberekkel...ők egy új típusú nyelvvel kezdenek játszani. Játék lesz számukra, egy titkos kód. Egy nap azonban túl fognak jutni ezen. Lesz néhány kutató, aki megérti, hogy ez több, mint egy játék. Ez egy új módszer a kapcsolatteremtésre.

A kommunikációnak nagy része lesz abban, ami a következő években történni fog, és abban is, ami utána fog történni. A kommunikáció valóban segít felnyitni az emberiség számára az Első Pecsétet...az elkülönülést. Meglátjátok...amint mindezek megtörténnek, a pecsétek elkezdenek felnyílni. Keresztülmentetek a folyamaton és folytatni fogjátok a körökön való áthaladást. Az emberiség elkezdi felnyitni az Első Pecsétet ezzel a kvantumugrással. Ez most történik. A nyelv miatt vagytok elkülönülve egymástól. Elkülönültetek.


El tudnátok képzelni, hogy néhány száz évvel ezelőtt nem volt automatikus és azonnali kommunikáció, mint most? Az információ egyik embertől a másikig kellett, hogy áramoljon. Lassú volt. Most viszont mi mindannyiótokkal egy időben tudunk beszélgetni az Interneten keresztül.

A kommunikáció segít felnyitni az Első Pecsétet. És amint az felnyílik, ez segít elhozni az Otthont a Föld energiájába. Mindez együtt működik. Az Első Pecsét az elkülönülés pecsétje, amikor elhagytátok A Minden Ami Van királyságát. Ó, azóta cipelitek magatokkal mióta csak elkülönültetek...cipelitek, miközben Haza vágytok...miközben vágytok arra, hogy érezzétek a Szellem szeretetét. De a pecsét fel fog nyílni. Fel fog tárulni a kommunikáción keresztül. Ennek a kvantumugrásnak a része lesz a pecsét felnyílása.


Az elkülönülés behatol a fátyolba is. Segít megteremteni a fátyol elemeit. Az elkülönülés nem hosszabb, mint azok a dolgok, melyek visszaérkeznek együtt. Amint az Otthon eljön hozzátok, a fátyol is kezd eltűnni.

A dimenzióváltás idején megváltozik minden dolog fizikája. Oly nehéz elmagyarázni nektek, mi fog történni azután. Ez igénybe fog venni egy kis időt. Nem egy éjszaka alatt fog megtörténni. De minden változni kezd. Egy lineáris úton haladtatok mindenben...a technológiákban...az orvostudományban...a tudatosságban...minden dolog lineáris volt. Ám a dimenzióváltással mindezen fizikai dolgok megváltoznak.


Megpróbálunk segíteni, hogy megértsétek...egy kicsit nehéz így kommunikálni.

A fizikátok és a valóságotok magában foglal olyan energiákat, melyek egy bizonyos szinten rezegnek. Ezek körökben mozognak. Például a hang körkörösen terjed. Fel és le mozog a kiterjedéstől függően. A körök sebessége és távolsága meghatározza, hogy hogyan fogjátok fel a hangot.

Most minden rezeg körülöttetek. Ez az, ami segít megteremteni ezt a valóságot, és ezt a dolgot fénytelenebbnek és tömörebbnek nevezitek. A testetek nem tömör, jóllehet érzi azt a módot. Ezek azok az energiarészecskék, melyek különböző sebességgel rezegnek. Ez az, amit a ti teljes valóságotok tartalmaz.

Ez az, amiből a kommunikáció ered -rezgések. Az összes elem rezgésben van. Felfelé mozognak. És lefelé. Különböző sebességgel. Ám járul egyfajta yin-yang(negatív-pozitív) a rezgéshez. Ez az, ami mindent létrehoz körülöttetek. Itt minden a rezgésről szól.


Amikor eljuttok a kvantumugrás ezen pontjához, a részecskék elkezdenek...nem fognak soha többé rezegni!! A valóság nem lesz azon részecskékből megteremtve, melyek az ellentétes energiaszinteken rezegnek.

A dimenzióváltáskor a fizikának egy új típusa lesz, mely bevezettetik a ti valóságotokba. Egy kis időbe telik a tudósaitoknak, mire megértik, sőt felismerik, hogy az itt van. A részecskék nem fognak többé azért rezegni, hogy megteremtsék az ő valóságukat. Ehelyett, a részecskék minden irányba ki fognak terjedni. Az energia kiterjed befelé és kifelé...és oldalra...fel és le harmóniában. Nem lesz szükségetek a rezgés duális energiáira, hogy létrehozzátok az új valóságot. Egy bizonyos időt vesz igénybe, amíg ez beépül, és a tudósaitoknak is időre lesz szüksége, hogy megtanulják, hogyan kell ezt használni.


Mi ez valójában? Ez az új energia. Ez az, melyen dolgoztatok. Ezek azok a sablonok, melyeket segítettetek megteremteni, mely segített a futároknak elraktározni az alkalmas időpontra.

Az energia, önmagában semleges. Az összes energia, melyet használtatok az univerzum és a valóságotok megteremtésében itt a Földön, ezek az energiák semleges energiákként érkeznek ide. De, akkor ti aktiváljátok őket. Mozgatjátok őket. Rezegtetitek őket. Szembeállítjátok őket, arra késztetve, hogy egymással szemben működve létrehozzanak valami újat. Ez volt a régi út.


A dimenzióváltás után az energiák átalakulása különböző lesz. Nem lesznek többé szembenálló küzdelmek. Az energia átalakul és felhasználásra kerül most -hogy is mondjam-, mint egyetlen alkotóelem, mely egyidejűleg minden irányba kiterjed. Így fog ez működni.

2007.szeptember 18-a után ez elérhetővé válik egy új módon. Alkalmas lesz arra, hogy segítsen a technológiákkal és a találmányokkal együtt elmozdítani és áthelyezni a tudatosságot. Ez egy erős energia. A rezgés régi energiájától annyira különbözően dolgozik. Nagyon gyorsan meg fogja változtatni a dolgokat a Földön.


Amivel ti most dolgoztok, drága barátaim, az egy dinamikus előre haladás 2007. szeptember 18-ához. Ezért hallgatjátok ezt,...olvassátok...vagy éppen itt ültök a közönség soraiban...hogy megkezdjétek az egész folyamatot, keresztül tudtatok jutni a mennybemenetelen és az isteni egyesülésen, mely megelőzi ezt a történést.

Állandóan kérdezgettek bennünket a munkátokról: ’Tóbiás, amikor majd nekem lesz munkám, ugye az jelentőségteljes lesz?’(A közönség nevet.) Nézzétek meg, éppen most mit csináltok. Éppen most segítetek megváltoztatni és kiterjeszteni a valóságot. Segítetek eljutni a tudatosság kvantumugrásának ezen pontjához, mely az energia egy teljesen új típusát teszi elérhetővé.

Még többet fogunk majd beszélni erről. De meg akartuk osztani veletek ezt az időpontot. Ez valóban Az ÚJ Energia Sorozat, és arra fogjuk irányítani a figyelmünket, hogy mi történik most az életetekben, mi történik a világban körülöttetek, és mi az az Új Energia.


Időközben arra kérünk benneteket, hogy ne próbáljátok ezeket kitalálni.(Nevetés.) Mi már említettük ezt egy csoportnak korábban. Megkértük őket, hagyjanak fel azzal, hogy megpróbálnak mindent előre kitalálni. Képzeljétek el, amint felkeltek reggel, Shaumbrák, és nem próbáltok meg semmit sem kitalálni!(Többen nevetnek.) Képzeljétek el, hogy egy teljes órát úgy töltötök el, hogy nem próbáltok meg semmit sem kitalálni! És akkor valóban kitágul a képzeletetek -próbáljatok meg úgy túljutni egy reggelen, hogy nem kíséreltek meg semmit sem kitalálni...majd végül egy teljes napot.

Értsétek meg. Megpróbáljátok kitalálni mindezt. Megpróbáltok egy intellektuális megérzést ráhúzni valamire, ami egyáltalán nem az. Ez az, amiért most nehézségeitek vannak. Mindent megpróbáltok kitalálni.


Ez annyira új. Annyira más. Nem tudjátok kitalálni azt. Csak érezhetitek és ismerhetitek azt-ismerhetitek a szívetekben és nem az agyatokban. Megpróbáljátok kitalálni, következőleg mit tegyetek. Megpróbáljátok kifundálni: ’Balra, avagy jobbra kellene fordulnom? Megpróbáljátok kitalálni, mit igyekszik a Szellem mondani nektek, amikor leejtettetek egy tálca tojást a padlóra.(A közönség nevet.) A Szellem nem próbál meg semmi mást mondani nektek, mint azt, hogy éppen most sok dimenzióban sétáltok.

Néha a tojások szó szerint átmennek a kezeiteken. Kíváncsiak vagytok rá: „Hogy a csudába csinálhattam ezt? Hisz én fogtam azokat.” Egy részed valóban fogta. A másik részed nem, és ők átcsusszantak szépen a másik részbe. A Szellem nem kísérletezik semmilyen nagy üzenetet átadni nektek. A Szellem nem próbálkozik, hogy megmondja nektek, melyik irányokba haladjatok.


Ha abbahagyjátok, hogy megpróbáltok mindent kitalálni, ez a dolog a bensőtökben -amiről mi már beszéltünk -az Isteni Irányító Rendszer munkának láthat. Több evilági emberi dologról tud ez gondoskodni számotokra. Segít kiegyensúlyozni benneteket. Segít elhozni mindent, melyre most az életetekben szükségetek lenne -a bőséget, az egészséget és mindezen dolgokat.

Ám, értsétek meg...mindent megpróbáltok kitalálni, és a ti Isteni Irányító Rendszeretek egy leállási módba lép át, mert szeret bennneteket! Azt mondja: ’Ma ők ki akarnak mindent találni. Nos, ma kiveszünk egy szabadnapot.(Többen nevetnek.) Olyan sokat mókáznak azzal, amint próbálkoznak mindent kitalálni. Mindent dokumentálni akarnak. Diagramokat és grafikonokat akarnak készíteni arról, hogyan mozdulunk mi el az Új Energiába. Meg akarják tervezni és végig futtatni a kompjutereiken, és kitalálni azt.’


Nem tudjátok megtenni, kedves barátaim. Csak tudnotok kell. Később az intellektuális megértésen keresztül fog eljönni hozzátok. Fejezzétek be, hogy kitaláljátok a dolgokat. Mindennap falnak rohantok. Megpróbáltuk eljuttatni ezt az üzenetetet rajtatok keresztül. Ti megpróbáltatok megérteni minden kis dolgot, ám elméből. Az elmétek egy régi energia alapján működik. Ti, istenemberek, az Új Energia alapján működtök.


Képzeljétek el-amikor nem próbáltok meg mindent kitalálni! Meg fogtok lepődni, mennyivel több energiát fogtok birtokolni. El fogtok ámulni, mennyivel tisztábban fogjátok látni a dolgokat. A világossági szintetek exponenciálisan fog megemelkedni. Nem fogjátok magatokat belevinni azokba a mentális kötésekbe. Nem fogjátok magatokat a depresszió azon helyeire juttatni.

Hagyjátok abba a kitalálósdit. Nehéz lesz majd, mert-amint látjátok, mi már tudjuk -el fogtok engedni néhányat ezekből a kitalált dolgokból, de nem az összeset. Még mindig birtokolnotok kell az ellenőrzés azon elemét. Ti még mindig nem tudjátok magatokénak az önmagatokban való teljes bizalmat. Tehát egy kicsit kevesebbet találgassatok ki.


Mi a TELJES „hagyjátok abba a kitalálósdit!”-ra gondolunk. A válasz már ott van, ám egy teljesen Új módon. A válaszok egy egészen Új módon fognak eljönni hozzátok. Ahogy mi már beszélgettünk erről egy csoporttal korábban, a válasz sokkal nagyszerűbben fog megérkezni hozzátok, mint ahogyan a kérdést feltettétek.

De annyira el vagytok foglalva azzal, hogy minden apró dolgot kitaláljatok. Kifárasztjátok magatokat. Jegyezzétek meg a szavainkat-szükségetek lesz az energiátokra a következő négy évben.

Hagyjátok abba az agyalgást. A dolgok eljönnek hozzátok. Meglátjátok...azt gondoljátok, hogy ha abbahagyjátok azt, hogy mindent kitaláltok, valaki jön és átveszi a hatalmat felettetek. Már mondtuk nektek, hogy ők képtelenek rá. Ott nem a fizikai világ törvényei uralkodnak.

Olykor nevetnünk kell. Vannak olyanok, aki még megpróbálják magukat feladni más entitásoknak.(A közönség nevet.) Azok az entitások nem viszont nem akarják ezt. (Még nagyobb nevetés.)


Nos, elengedhetitek a régi emberi ellenőrzést és megengeditek az Isteni Irányításnak hogy belépjen. Megengedhetitek, hogy a válasz még azelőtt itt legyen, mielőtt a kérdés valaha is elhangzott volna. Ez az, ahogy mindez működik.

Amikor az elmébe ragadva találjátok magatokat, már tudjátok, mit tegyetek- vegyetek egy mély lélegzetet. Emlékezzetek miről beszélgettünk itt ma. Emlékezzetek, hogy egy nagyszerű utazáson vesztek részt. Emlékezzetek rá, hogy a munkátok mennyire fontos. És a munkátok akkora különbséget eredményez.


Értsétek meg...amikor a Föld kvantumugrást hajt végre, a mi többségünk is ugyanúgy. Amikor a Föld a létezés egyik rezgési szintjéről átlép egy energiába, mely kiterjed egyidejűleg minden irányba, akkor mi is ezt tesszük. A fátyol felénk eső oldalán mi vibrációs valóságban létezünk. És valóban, oly gyönyörű-a színek, a hangok és az energiák rezgése. De ezek vibrálnak. Lineárisak.


Amikor ti átléptek ebbe az Új Energiába, a kiterjedt energiába, mi is át tudunk lépni. És akkor az Otthon igazán eljön hozzátok. Nem lesz elkülönülés. Akkor mi mindannyian az életnek, a fejlődésnek és az isteni létezésnek egy új útjára lépünk saját jogunkon.


Kíváncsiak voltatok ennek az életnek a jelentőségéről! Ez oly sokkal több, mint azt valaha is gondoltátok volna. Engedjétek magatoknak, hogy érezzétek azt egy pillanatra. Engedjétek meg, hogy az kommunikáljon veletek, mit csináltok ti itt valójában...nem arról, amit gondoltok, hogy csináltok, hanem arról, amit valóban tesztek. Engedjétek meg magatoknak, hogy érezzétek. Anélkül teszitek, hogy rangot kapnátok érte, vagy vernétek a melleteket, és nem csináltok magatokból hatalmas és dicsőséges lényeket, amelyről azt gondolnátok, hogy valaha lehettetek volna. Csupán teszitek a dolgotokat.


Ez az, amiért annyira szeretünk benneteket. Ez az, amiért soha nem vagytok egyedül.


És ez így van!


Fordította: Halász Andrea


vissza az előző lapra