ÚJ ENERGIA SOROZAT: "SHOUD 3"

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


Bíbor Kör, 2003. október 4.

www.crimsoncircle.com.


Tóbiás: És ez így van, drága barátaim, oly sok minden történik most az életetekben, és oly sok minden történik a világban körülöttetek. Ne billenjetek ki az egyensúlyból azoktól a dolgoktól, melyeket az újságokban olvastok, vagy a televízióból hallhattok. Ez mind része ennek a folyamatnak-amikor az időben előre haladunk és az arany kapuk megnyílnak, mostantól számítva kb. négy év múlva. Ez az Új Energia megvalósulása, az ember és a Szellem egyesülésének létrejötte... a tudatosságban bekövetkező kvantumugrás ezen idejében, mely az egész emberiségre fog hatni.


Amint azt már említettük korábban, ez nem az, ami azon a napon történik. Ez annak a történésnek a lehetősége, mely az után a nap után jöhet létre. A dolgok elmozdulnak egy rezgési energiából, ahol az energiák leválnak egymásról, hogy létrehozzanak egy vibrációt, mely megteremti a ti valóságotokat. Ez meg fog változni... lassanként... apránként. Nem egy éjszaka alatt fog megváltozni. Az Új Energia dinamikusan be fog épülni a valóságotokba. Ez egy olyan energia, mely jelenleg létezik a részecskéid között lévő üres térben...ott van egy semleges állapotban. A tudósok nem látják. Tudják, hogy valami van ott. Ám nem láthatják, mert a Régi Energiájú szemeikkel nézik.


Ezután az arany ajtó nyitva áll, és amint beléptek erre a teljesen Új területre, tudni fogjátok, hogy az ott van. Dolgozni fogtok vele egy tudatos szinten. Néhányan közületek már ott vagytok azon a szinten, ami már több, mint kísérleti szint. Elég hamar ,a tudósok látni kezdik ezt az energiát és akkor elkezdik megérteni, hogyan használhatják azt, talán azt nem, hogyan működik, de azt igen, hogy hogyan használják.


Ahogy már mondottuk azelőtt, ahelyett, hogy az energetikai erők egymással szemben hozzanak létre rezgést, és ennek következtében a valóságot, az a semleges energia lesz aktivizálva ,kiterjeszt és összehúz mindent ugyanakkor. Az fogja megteremteni az Új valóságot.


Nehéz megmondani, mennyire gyorsan fog ez bekövetkezni 2007.szeptember 18-a után. De csodálatos változásokat hoz a technológiákban és az orvostudományban és a gyógyászatokban. Hozzá fogtok férni az összes új képességhez a másokkal folytatott munka során.


Meg fogja változtatni azt a módot is, ahogyan most használjátok az energiát itt a Földön. Jelenleg az energia fosszilis fűtőanyagokon alapszik-elégetitek, hogy mozgási energiát kapjatok, hogy áramot termeljetek, hogy minden olyan dolgot működtetni tudjatok, melynek használatához energia kell. Ez is meg fog változni. Igaz, egy kis időt igénybe fog venni. Meg fogjátok látni még a ti életetekben. Látni fogjátok, hogy a változások megkezdődnek.


Meg fogjátok érteni, mi történik most emiatt a Shoud miatt. Szóltunk arról, mi van a valóságotokban. Megszólaltunk egyetlen hangként és sok-sok Shaumbra hangján az egész világon.


És most örömmel válaszolunk a kérdéseitekre.


KÉRDÉS AZ 1.SHAUMBRÁTÓL:Hogyan vélekedtek a Mennoniták arról az információról, melyet számukra csatornázott az 1900-as évek legelején egy entitás, akit John Kaufmannak hívtak. Annak a csatornázásnak az energiája egy régi őstípusú energiának tűnik és sok követője úgy tűnik ebbe beleragadt. Mi a véleményed?


TÓBIÁS: Azt mondhatjátok, hogy a csatornázók -bármelyik csatornázó- a Most pillanatába szállítja az üzenetet. Amit a Mennoniták csoportja kapott, bizonyos értelemben csatornázás volt. Azt jelentette annak a csoportnak. És azt jelentette annak az időszaknak.


Ti már tudjátok, mit jelent az, ha ragaszkodtok a Régi energiához. Beleragadtok.És nem tudjátok, hogyan kerültök ki belőle. Tiszteljük azt az információt, mely akkor annak az időszaknak érkezett.


Most pedig érkezik egy kihívás -vajon a Mennoniták ezen csoportja, ez a család új szintre tud-e lépni? Lesz-e valaki abban a csoportban-aki kilép(néhányan nevetnek), aki új információt csatornáz, és talán nem is csatornázásnak nevezi? Hívjátok isteni inspirációnak. A legtöbb ember szereti ezt. Nevezzétek a Mennyekből érkező üzenetnek. Hozzátok be az Új információt, mely fontos most a csoportotok számára.


Vezetésre kérnek fel benneteket. A magatok finom és megfontolt módján kérjétek meg őket, hogy engedjenek el mindent, amiről azt gondolták, hogy ők voltak. Kérjétek meg őket, hogy szeressék Istent és bízzanak benne oly annyira, hogy meg tudják találni az Új utat. Kérjétek meg őket, hogy tárják ki a szívüket a Szellem szeretetének a gonosztól való félelem nélkül, hogy ez az egész csoport átalakulhasson.


Ez nagyon rövid idő alatt megvalósulhat. Hatalmas szeretetteljes energiák vannak itt. Ám ezek annyira lezártak ,mert a Régi rituálék és a Régi szabályok körbeveszik őket. Olyan vezetőt keresnek, akiben nincs félelem, aki bátor, és kész kifejezni a szándékát.


Kérjétek meg őket, hogy tiszteljék a Régi információt, de engedjék azt el, mivel az annak az időszaknak és annak a csoportnak szólt. Még ez az információ is, mely itt létrejön a Shoudokban a Shaumbrák ezen csoportjának szól,...a Most ezen szakaszáról, melyet mi most együtt élünk meg. Nem azt mondjuk, hogy ez az út, melyen mostantól járni kell. Éppen hogy azt mondtuk, az üzenetünk változni fog, mert ti is változtok.


KÉRDÉS A 2.SHAUMBRÁTÓL:Drága Tóbiás, először is köszönetet szeretnék mondani neked és mélyen tisztellek azért a munkáért, melyet te és mindannyian a fátyol túlsó oldalán végeztek és segítitek nekünk, Shaumbráknak az emlékezésben. A múltkori csatornázás után feltettem egy kérdést és te megválaszoltad, és Cauldre azt mondta ő is szerette volna, ha megkérdezik következő volt: vajon II.János Pál a Bíbor Tanács része volt? És akkor azt is mondtad- és úgy érzem, ez egy apró információ arról-hogy Isten olyan, mint egy gyermek. Valahogy nem rezonálok ezzel a dologgal együtt. Nos, ha tudnál erről néhány szót mondani...köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban, II.János Pál nem-hogy is mondjam-dolgozik közvetlenül a Bíbor Tanács energiáival, jóllehet az energiáink oda-vissza működnek. Ám nem mondhatnánk azt, hogy ez ugyanaz a család vagy Rend. De van egy nagyon szoros kapcsolata ezzel a kettővel. Ő azt tervezi, hogy eljön ide és egyre gyakrabban látogat meg bennünket, hogy helyet foglaljon a Második és a Harmadik körben a találkozóinkon. Végtelenül elámul azon a munkán, melyet itt folytat most egy kicsi, ám- az ő szavaival élve-a spirituális tanítók és spirituális vezetők nagyon előrehaladott csoportja.


Azért használjuk ezt a metaforát, melyben Istent gyermeknek nevezzük, hogy ez segítsen nektek elszakadni az Isten, mint Apa mintától, vagy más típusú szülői alaktól, aki szabályokat diktál...aki azt akarja, hogy imádjátok és szolgáljátok...aki azt akarja, hogy egyetértsetek bizonyos mennyei rendszabályokkal. Ezért ez nem az az út,ami.


Jóllehet, ez néhányótoknak kényelmetlen lehet, megkérünk benneteket, hogy úgy gondoljatok Istenre, mint egy pajkos gyermekre, aki egyszerűen csupán azért indul útnak, hogy tapasztaljon...és tanuljon...és érezzen...és érzékeljen...és szeressen feltétel nélkül. Ezek mind egy gyermek jellemzői.


Néhányan közületek még mindig vannak olyanok, akik fentről érkező mennyei seregeket akarnak. Szeretnétek tudni, hogy minden egy bizonyos sorrendben van a fátyolfelénk eső oldalán. Tudni akarjátok, hogy van egy irányító rendszer, ami helyes, ami a ti szinteteken a Földön mindent biztonságossá tesz.


Azt kell, hogy mondjuk, hogy olyasféle rend, mint amilyenre ti gondoltok, nincs ott, mert ennek a Régi Energiájú megértésével foglalkoztok. A rend megértésének nagyon is szülői típusú megértésével foglalkoztok.


A fátyol felénk eső oldalán minden-és valójában a tiéteken is-isteni rendben van. Nincsenek jó és rossz irányok, végül nincs jó és rossz. Mint ahogy mondottuk azelőtt, még ezek az idegen listák(programok?)is, melyek néhány angyalba beépültek, azok közül, akik idejöttek a Földre, még azokat is úgy ismerjük, mint a rend része ,a tanulás és a megértés része, a teljes folyamat része. Nincs szükségetek a Régi szülői energiák típusára, melyet azelőtt birtokoltatok.


A Szellem egy gyermek. És a gyermek maga jó. A gyermek tökéletességgel érkezett a saját jogán. Egy gyermek csupán érezni és kifejezni akar, teremteni és tudni.


KÉRDÉS A 3.SHAUMBRÁTÓL:Drága Tóbiás, mit jelent az, hogy? És mi annak a lehetősége?


TÓBIÁS: Ez egy energetikai jellemző, melyet ti használtok, különösen az, aki a kérdést felteszi. Ezt egy segítő rendszerrel kell tennie, melyet az angyali oldalról birtokoltok. Ez egy energia, melyet most a ti valóságotokban tudtok használni. Bárhogyan is, azt kellene mondanunk: "Ne foglalkozzatok túl sokat ezzel, mert az a saját módján amúgy is korlátozva van." Vannak energiák, melyek sokkal terjedelmesebbek és körülfogottabbak. Ez egyszerűen az értetek lévő segítő rendszer része. De van itt még sok más dolog is.


KÉRDÉS A 4.SHAUMBRÁTÓL: Szia, Tóbiás, valami most történik velem az utóbbi időben, amikor birtoklom ezt a gazdagságot a tapasztalataim legtöbbjében. És birtoklom ezt a szerkezetet, mely hozzájuk rendeltetett. Például, az egyik nap éppen ebédeltem a legjobb barátommal, és ott üldögéltünk és nevetgéltünk abban a kicsi étteremben, amit Házikónak hívnak. És egyre többen jöttek be az étterembe. És ez olyan nagy móka volt és annyira szórakoztató. És ez olyan volt ez a tudatosság, mely kiterjedt az egész helyen. És mint mikor (és csattintott az ujjával) szomorú voltam. És a könnyek...úgy értem, ez olyan, mint...annyira más...és annyira hétköznapi is. Tudnál ehhez valamit mondani?


TÓBIÁS: Valóban, szóltunk erről egy keveset, amikor a mostani és a múltbeli álmaitokról beszélgettünk néhány hónappal ezelőtt. Mindannyiótok számára az álmok elkezdenek felvenni egy teljesen más dimenziót. Cauldrének személyesen van ezzel kapcsolatban tapasztalata, amikor az álom annyira teljes volt, és nem volt hosszabb-hogy is mondjam- három dimenziós, sőt simán négy dimenziós látszattal.


Ez az Új érzékelés, az Új tudatosság része, amint az isteniségetek a belsőtökbe lép. Mindannyiótok elkezdi ezt tapasztalni, először egy kicsit, majd egyre többet és többet. Mindennek nagyobb mélysége lesz. A 'gazdag' jó szó. A 'teljes' is egy szó, de ezen a módon még nem tudjátok olyan jól meghatározni.


Ezidáig a valóság az elemek és az elemek vibrációjának ellenállásából jött létre. Bizonyos értelemben, ez nem annyira mély. Az új gazdagság az Új Energia, és minden irányban mozog. Minden sokkal teljesebb.


És értsétek meg...állandóan megpróbáljátok elképzelni, hogyan alakulnak a dolgok. Ám egy Régi Energiájú elmével próbáljátok meg elképzelni.


És most, kedveseim, elkezdtek tapasztalni.


Az kibocsátja az energiahullámokat és a szó szoros értelemben megengedi az energiáknak -hogy is mondjam- hogy újrateremtsék magukat, de nagyobb és szélesebb módon. Ez mindenkire hat, mindenkire körülöttetek.


A szomorúság akkor jön, hozzátok, amikor megértitek, hogy az csupán átmeneti volt, hogy csupán visszalépést tettetek a Régi Energiájú módozatba. A szomorúság akkor is eljön, ha felismeritek, hogy az az Otthon energiája volt, mely a bensőtökbe lépett. És oly mélyen ragaszkodtok hozzá. Tudjátok, hogy az elillan, mert a Régi Energiák húznak visszafele. Vissza fog térni. Vissza fog térni.


Ne próbáljátok meghatározni, mert az egy kicsit most másképp fog visszatérni. Az egy új tapasztalás lesz. Az nem lehet ugyanannak a másolata, melyet már birtokoltatok. Ezért kérünk benneteket, hogy ne próbálkozzatok annak kitalálásával vagy meghatározásával. Másképpen fog idejönni. Ez egy újabb, újabb gazdagság, mint amit annak előtte birtokoltatok.


Létezik egyfajta szomorúság, mely annak a tudása-hogy is mondjam-, hogy oly sok ember fog élni ebben a Régi Energiájú világban egy jó ideje. Meg akarjátok osztani velük, amit éreztek és tapasztaltok. De, nincsenek szavak, melyek segítenének határozni azt a számukra is. Ők a saját életükkel vannak elfoglalva egy valamiféle korlátozott dimenziójú módon. Azt akarod, megtapasztalják, amit ti éreztetek.


Ez az ébredés egy másik formája, értsétek meg. Beszéltünk nektek a körökről a múlt hónapban, a kiterjedő körökről. Ti az ébredés egy másik formáját birtokoltátok. És, szükségetek van egy kicsi feldolgozásra-amit mi most veletek csinálunk itt. És akkor, elengedtek néhány dolgot, melyről azt gondoltátok, hogy úgy kell, hogy legyen. És akkor az igazi egyesülés el fog hozzátok jönni, magával hozva egy másik Új tapasztalást és egy másik ébredést.


Már megízleltétek ezt, egy kicsit belekóstoltatok abba, hogy ez milyen lesz. Ez egy gyönyörű dolog. Tudjuk, szomorú és nehéz visszamenni a Régi-ahogy ti neveitek-majdnem színtelen, unalmas, egyhangú Régi Energiájú valóságba.


Tehát, köszönet nektek, és tudjuk, sokan éreztétek ezt, mialatt beszélgettünk, míg mi beszélgettünk. Ők szintén megkóstolhatják ezt.


KÉRDÉS AZ 5. SHAUMBRÁTÓL: Kedves Tóbiás, hosszú ideje dolgozom egy dinamikus helyen. Tudnál nekem egy kis bepillantást adni a társaság lehetőségéről...azokról a kedves emberekről, akikkel dolgozom...beleértve a nagyon bonyolult főnökömet...mindent egybevéve, mit csinálok én ott? Becsapom magamat, hogy ez az a hely, mely abba a lehetőségbe mozdul, melyet én látok, vagy visszatartanak azok az energiák, melyek nem akarnak elengedni? Közel lesz az a hely? A jelenlegi helyzet végeérhetetlennek tűnik. Semmi más nem jön el hozzám, és én előre akarok jutni vagy így, vagy úgy, különösen,mivel új helyre szeretnék költözni, mielőtt a tél beköszönt. A faházam széthullóban van. Hideg van itt télen. Köszönöm.(A közönség nevet.)


TÓBIÁS: Valóban, mi megkérünk benneteket, amikor ezt olvassátok, amikor ezt halljátok, vegyetek egy mély levegőt. Emlékezzetek, mit mondtunk korábban nektek ma a valódi munkátokról. Amit most csinálsz, az egyszerűen a hely tartása és az energia rögzítése.. Igen, tényleg, a társaság összeomolhat. Nem baj. Tovább fogsz haladni. Megpróbálsz túl sok gondolatot ebbe beletenni, túl sokmindent kitalálni.


Azért vagy ott, mert ott vagy.(A közönség nevet.)Ez ennyire egyszerű. Nem számít, hogy hol van az az 'ott'. Csak legyen.(Többen nevetnek.) Nem a Szellem az, aki megpróbál utasítani egy kis munkára téged. Szó szerint azért vagy ott, hogy biztosítsd a segítség és a rögzítés egy fajtáját másoknak, akik veled vannak a társaságnál.


Bizonyos értelemben, azt mondhatod, hogy az a munka, melyért odamentél, hogy megcsináld, elvégeztetett. Tehát, mi megkérünk, hogy engedd el az ÖSSZES érzést, mindent,azzal a társasággal kapcsolatban és a helyzeteddel kapcsolatban. Értsétek meg...lezárjátok más dolgok elől az utat, hogy azok beléphessenek.


Most, azt akarod, hogy meghatározzuk, melyek azok a dolgok, de az nem szolgál téged, és nem szolgál bennünket. Egyszerűen, engedd el ennek a munkának, ennek a pozíciónak az energiáját...engedd elmenni, hogy más dolgok beléphessenek. Annyira rákoncentrálsz, megpróbálva kitalálni azt, hogy az blokkol minden más lehetőséget.


Bizonyos értelemben, amikor te-amikor minden Shaumbra- ezt a dolgot csinálod, nem élsz szabadon...nem élsz nyitottan. Belesodródsz azokba az energiákba, melyek vissza fognak tartani. Tehát,engedd el mindezt most rögtön.


Időközben, amíg elengeded azt, menj erre a munkahelyre, és értsd meg, sokkal többet teszel ,mint csupán dolgozol ott. És az tényleg el fog jönni hozzád. Ismerünk sok Shaumbrát, akik még mindig megkérdőjelezik ezt az egész energetikai mozgást. De az eljön hozzátok. Minden megfelelő dolog eljön hozzátok, ha megengeditek.


KÉRDÉS A 6.SHAUMBRÁTÓL: Köszönöm, Linda, és köszönöm, Geoff. És Tóbiásnak, megtiszteltetés, hogy itt lehetek, miután majdnem három évig távol voltam. Az otthon az...ez az én fizikai otthonom. És, körülbelül három éve dolgozom a biológiai családdal. És azt éreztem...az égető kérdés az, hogy szeretném, ha megválaszolnád valamennyire azt-amit mi úgy hívunk- a"szürke" energia. Ám, megpróbálok egy kicsit a reinkarnáción és a karmán kívül kapcsolódni a családi helyzetekkel, és megpróbálom megérteni, ha a család valahogy nem kapcsolódik abba az energiába, melyről beszéltél a rossz bánásmód és a családtagok közötti viszály kapcsán. Ez volt az, ahonnan ez elkezdődött? Várok egy olyan fajta kezdést, amikor a dolgok összekuszálódnak a család számára, mert akkor ez onnan kiterjed a világba. És csupán egy kapcsolódást látok ott. És fontos nekem, hogy képes legyek egy átfogóbb megértést szerezni...ha egyáltalán van bármi értelme. És,mielőtt választ adnál erre, vagy információt, csupán azt szeretném mondani: "Én is Isten vagyok:" A mai naptól érzem ezt először. Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban, és mi úgy gondoljuk, hogy te már megválaszoltad a kérdést(a közönség nevet), de egy kicsit még ki fogjuk fejteni. Valóban, az észrevételeid helytállóak. Kérünk téged, továbbra is bízz magadban, ahogy eddig is. Továbbra is bízz az érzéseidben. Néha ez nehéz, mert vannak ugyan érzéseid, de nem tudod, hogy honnan jönnek. Képtelen vagy meghatározni azokat. Ez egy olyan időszak, amikor igazán vegyetek egy mély lélegzetet, és a válaszok el fog jönni hozzád.


Pontosak az észrevételeid ezen a családon belül. Van néhány nagyon Régi energia, de az nem egy szürke energia. Ez az energiának egy Régi idegen típusa, mely mindenkire hat most. Vannak változások, melyet sokan megpróbálnak létrehozni, de emiatt gátolva érzik magukat.


A te jelenléted köztük nagyon fontos volt, mert szükségük volt látni valakit, aki azt mondja: "Én is Isten vagyok."


Bizonyos értelemben-ezt nehéz meghatározni- de ők még mindig harcolnak oda-vissza hosszú, hosszú ideje, de ez is jelen van. Ők még mindig harcolnak egymással, még mikor itt mi most beszélünk, akkor is, de ez egy Régi csata, értsétek meg. Ez különböző dimenziós szinteken zajlik. Megoldásra próbálnak jutni. De képtelenek egyensúlyt találni önmagukon belül. Egy részük még mindig itt van a Földön, és sok konfliktuson megy keresztül, drámán és dilemmán.


A legjobb dolog, amit tenni lehet, hogy álljatok ezzel a helyzettel a kerítés mögé. Engedjétek meg nekik, hogy keresztül menjenek a feldolgozáson. Engedjétek meg nekik, hogy meglátogassanak, de ne engedjétek meg, hogy lecsapolják az energiátokat. Ez el fogja érni a tetőfokát itt -hogy is mondjam- egy éven belül. Időnként forró és intenzív lehet. De most minden egy megoldás felé halad. Több, mint bármi, továbbra is bízz a saját érzéseidben, mert jó helyen vagy.


KÉRDÉS A 7.SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Tele vagyok hálával mindenért, Tóbiás, és neked is Linda és Geoff. Az apu nemrég ment el...egy tényleg szép halállal 93 éves korában...jó élete volt. Értelmiségi volt és nem hitt a Szellemben, és félt meghalni. Megpróbáltam neki segíteni, amennyire csak tudtam. Mi van vele most? Én nem éreztem semmit. Fogadták őt?


TÓBIÁS: Engedd meg, hogy itt megálljunk. Néha mi...mi nem tudunk mindent.(A közönség nevet.) Néha nagyon kicsi az, amit mi tudunk., tehát egyeztetnünk kell másokkal.(Kuncogás.)


Ez nem közvetlenül tőle jön, ő -hogy is mondjam- közvetlen kommunikáción kívül van velünk most. De, vannak itt mások, akik vele dolgoznak. Az átmenetele nehéz és ijesztő volt. Besodorta az energiáját egy gömbbe.


Amikor elfogadta azt a tényt, hogy átment, megengedte, hogy néhány előző családtag megvigasztalja őt. Ő még mindig nem biztos abban, hogy hol van. Nem biztos a mennyek és a pokol ezen teljes koncepciójában. Nem biztos benne, vajon szembe tud-e majd ezzel nézni.


Sok-sok szerető entitás veszi körbe. Néhányan a Földre érkezés előttről ismerték őt, sokan, akiket ő mennyei szintekről ismert. Meg kell értened, nem próbálkoznak semmi mással, csupán köré engedik az energiájukat. Ez nem olyan, hogy ők most előadást tartanak neki, vagy megpróbálnak mindenbe beleszólni nála. Ők csupán ott vannak.


Lassan elfogadja a jelenlétüket. Folytatni fogják a vele végzett munkát még egy jó ideig. Megkérünk téged, hogy jelentkezz be velünk vagy vele, jóllehet ez beletelik egy kis időbe, mielőtt az energiája megfelelő lesz a számodra. De az elég tisztán át fog jönni, úgy gondoljuk.


Örülünk, hogy feltetted ezt a kérdést, mert ez lehetővé teszi nekünk, hogy megerősítsük mindazt, amit azelőtt mondtunk mindannyiótoknak, Shaumbrák. Sok munkát kell elvégezni most, és különösen ezekben az Új Energiával teli napokban, az átalakulás energiájával kapcsolatban. Oly sok félelem kapcsolódik hozzá. Amikor visszajöttök ide, meg fogjátok érteni. Rázzátok a fejeteket a létidők között, mert megértitek, hogy az teszi oly nehézzé, és hoz a felszínre oly sok félelemmel kapcsolatos problémát.


Az energia közvetlenül szállítódik át az emberből, amikor ők átalakulnak. És azt visszahozzák ide. Nehéz vele dolgozni, mert annyira beágyazódott, hogy amint mi is mondtuk, Yeshua odament valakihez, akinek ilyen Régi félelmei voltak, ilyen Régi vallásos félelmei -vagy nem vallásos félelmei- és ők nem képesek felismerni őt. Nem ismerik fel azt, amire várnak


Amikor a ti oldalatokon tanítod az átalakulást, ez egy korai életkorban kellene kezdeni. Nem szükséges hozzá, hogy ott legyenek azok, akik éppen készek arra, hogy átlépjenek. De segítsetek nekik megérteni, hogy mindenekelőtt, rögtön, mikor ők átjönnek, mi ott leszünk velük. Magasan képzett angyalok vannak ott, akik segítenek nekik átjönni a folyosón, segítenek nekik megérteni, hogy a másik végen nincs elítéltetés. Ez az, amit ők várnak.


Segítsetek nekik megérteni, hogy a lelkük tovább él. Nem kell, hogy vallásos légy, amikor erről beszéltek. Főként, ha valaki, mint az édesapád nem hitt-vagy legalább is azt mondta, hogy nem hitt Istenben. A valóság az volt, hogy félt Istentől, tehát neki azt kellett mondania, hogy nem hisz Istenben. De, segítsetek nekik megérteni, hogy nincs elítéltetés, amikor ők átjönnek ide.


Segítsetek nekik megérteni, hogy a lelkük tovább létezik. Ez egy olyan nézet, melyet megközelítőleg mindenki képes megérteni -a lélek folytonossága. A lélek folytatódik még a test nélkül is. Beszélgethetsz valakivel, aki ateista, aki nem hisz Istenben, és ők meg fogják érteni ezt a koncepciót.


Segítsetek azoknak, akikbe annyira mélyen beleivódtak a Régi vallásos hiedelmek, hogy nincs ítélet, mely rájuk várna, csak olyanok, akik szeretik őket. Nem kell belemennetek egyetlen más hitrendszerbe sem. Nem kell a reinkarnációról beszélnetek. Semmit nem kell velük tenni. Az átalakulás tanítása, melyre mindannyitokat kértünk, hogy kezdjétek el, annyira édes és gyengéd.


Nos, köszönöm nektek, hogy megengedtétek ezt. És most, hogy tudjuk, hol van, továbbra is figyelemmel fogjuk kísérni őt.


KÉRDÉS A 8.SHAUMBRÁTÓL: Kedves Tóbiás, nekem két kis kérdésem van. Az első- ugyanazon a helyen élek és dolgozom. És amikor odaköltöztem, szenvedélyesen szerettem a munkámat és az embereket. Mi jelenleg kétharmad részben bevándorlók vagyunk. És különösen kötődöm az etiópiai emberekhez, akiket nagyon mélyen szeretek és a gyerekeiket is. Nem fogok szenvedélyt érezni a munkával kapcsolatban sohatöbbet, de minden bizonnyal az emberek iránt igen, szeretném tudni, mi a csuda folyik itt? És az egyike ezen etiópiai gyerekeknek autista. És te hallattál ilyen hangot. És ez a kisfiú ült az erkélyen, és ezeket a hangokat produkálta. Szeretnék erről tudni.


TÓBIÁS: Valóban, a mély szenvedélyek megváltoznak, és ez nehéz, mikor többszörös szinten zajlik. A munkád iránt érzett szenvedély nagyon gyorsan megváltozhat, de még mindig szenvedéllyel vagy azon más angyalok iránt, akik körülötted dolgoznak. Ez teljes mértékben a te döntésed. E kettőnek nem kell feltétlenül együtt járnia, még ha azt is gondolnád, hogy így kellene lennie. Ám fontos lenne számodra, hogy kinyisd az energetika kaput, mely megengedi annak a lehetőségét, hogy egy másik munka eljöjjön hozzád. Alapjában egybefonódtatok mindezen dolgokkal, hogy blokkoljátok az utat. El tudtok mozdulni egy új szenvedély felé, és meg tudjátok őrizni a szerető kapcsolatot a családoddal, a családdal, mellyel mint ahogy tudjátok, oly sokszor voltatok itt a Földön, tehát az egy mély kapcsolat.


Az autizmus, melyről beszéltél, bizonyos értelemben áldás és átok egyszerre. A Régi energiában átok, mert az emberek úgy tekintenek rá, mint valami hátrányra. Az autizmus azért teremtődött, mert azok az új lények, akik idejönnek, olyan nagyon érzékenyek mindenre, ami körülöttük van. Ők annyira belső lények. Birtokolnak ilyen tudást, de még nem tudják, hogyan kell kezelni azt, amit magukon kívül látnak a világban. Tehát elkezdenek befelé fordulni. A körülöttük lévő külső ingerek elkezdenek hatni rájuk.


Szükségük van a szüleik, a barátaik és a tanáraik szeretetére és bátorítására, hogy segítsenek nekik megérteni, hogy valóban hatalmas ajándékot hoznak a Föld tudatosságába most. Ők az érzékenység ajándékát hozzák el. Az egyikőjük, főleg akiről beszéltél, a hangokkal dolgozik, mert van egy intuitív tudás, mely itt valós rezgés és valós nyelvezet.


Beszéltünk már korábban a nyelvekről. A nyelv, melyet Atlantiszon használtunk, egyáltalán nem olyan, mint amit manapság használunk. Egy éneklő nyelv volt. A ti nyelvetek nagyon egyhangú. Amikor most hozzátok szólunk, viszonylag elég monoton. Jeleket formáltok a szájatokon keresztül, különböző hangokat a szájatokon át. De ez oly nagyon egyhangú.


Ha most mi csatornáznánk, és Cauldre énekelné a csatornázásunkat, lennének magas hangok és mélyek, és akkor az egy teljesen új vibráció lenne. (A közönség nevet, amint megpróbálja Cauldre hangján bemutatni ezeket az éneklő szavakat.) De ez az a típusú nyelv, melyet mindannyian hátrahagytunk Atlantiszon. Ez volt az éneklő nyelv.


Most, Cauldre... zavarban van önmaga miatt! (Többen nevetnek.)


Nos, ez az, amit láttok ebben a drága lényben. Ő egyszerűen egy Új típusú nyelven fejezi ki magát. Tehát, bátorítsátok, bátorítsátok őt.


Mindannyian tudjátok, mikor fiatalok voltatok, hogy azok, akik körülöttetek voltak -a szüleitek és a tanáraitok- megpróbáltak arra késztetni, hogy alkalmazkodjatok. És ti megpróbáltátok, megpróbáltátok, ugye? És az fájt. Megpróbáltatok alkalmazkodni, amikor inkább bátorítani kellett volna titeket, hogy kilépjetek a dobozon kívülre. Tényleg mások voltatok egy ok miatt. Ez az ok itt más-nagy gyógyító képesség a belső szinteken. Tehát bátorítsátok ezt a lényt, hogy énekeljen és örömet szerezzen. És tudassátok vele, hogy biztonságos helyen van.


KÉRDÉS A 9.SHAUMBRÁTÓL: Hello, Kathleen vagyok. És van egy kényes kérdésem. A Shoud alatt beszéltél a kiterjedésről, az Új Energiáról és a természetben való kiterjedésről. És, OKÉ, annyira szeretem a dolgokat kitalálni. De, ami eljött hozzám, az az emberek által már megtapasztalt orgazmus volt. És kíváncsi vagyok rá, hogy vajon ez a módja annak, amit mi most tapasztalunk az új kiterjedő energiából. Köszönöm. Ó,és még valami...a hangok, melyek az orgazmussal járnak.(A közönség nevet.)


TÓBIÁS: Valóban, az orgazmus, melyet az emberek most tapasztalnak -NEM most itt (többen nevetnek) - annyira korlátozott és néha irtózatosan fájdalmas. Mi most nem egy fizikai álláspontból, hanem egy érzelmi álláspontból. Ez látszólag egyike a legnagyobb ajándékoknak, melyet magatoknak adtatok, amikor a Földre jöttettek. És az -hogy is mondjam- oly kicsi, összahasonlítva azzal, amilyennek lennie kellene.


Az orgazmusnak sokkal beteljesültebbnek és örömtelibbnek kellene lennie. Az energiák, melyek ebből származnak, melyet az emberek megosztanak egymás közt, és önmagába emelnek...annyira óriásiak.


Most akadályozzátok ezt a folyamatot -mindannyian. Nem engeditek meg magatoknak, hogy birtokoljátok ezt az örömet. Ennyi tömören. Megpróbáljátok magatokat az orgazmus egy tetőfokára eljuttatni. Erőlködtök,hogy eljussatok oda. Oly sok energiát kötöttetek meg ebben. Kíváncsiak vagytok rá, vajon jól csináljátok-e. És,ó...mi mindenütt ezzel kezdenénk.


Ennek sokkal beteljesültebbnek kellene lennie, ha elengednétek néhány nézetet és érzelmet, mely ezt körülveszi. Ez annyira teljes és annyira többdimenziós. Ez annyira áldott és spirituális!


Ám, ez csökkentetté vált egy bizonyos koron túl. Arra késztettek benneteket, hogy azt szégyenteljesnek érezzétek. Arra késztettek benneteket, hogy úgy érezzétek, az valami mocskos, bűnös dolog. Azt mondták nektek, hogy örökös pokolra fogtok jutni, ha a házasságon kívül gyakoroljátok ezt. Kinek a szabálya hangzik így? Ez nem Isten törvénye. Isten arra kért benneteket, hogy gyertek a Földre és élvezzétek az életet.


Lemúria korai időszakában, és még az atlantiszi időkben is, a szex és a szaporodás két különböző dolog volt, értsétek meg... különböző nyílások. Tehát, nem kellett aggódnotok, hogy teherbe estek a gyönyör miatt. Az összes programozás és az összes küzdelmen, melyen az emberiség keresztül haladt, ez a két dolog egyetlen szervvé kapcsolódott össze.


És ezek a test végbélnyílásához közel helyezkedtek el. Ott voltak együtt ugyanazon a területen. Eltüntetitek a pazarlásokat a testetek ugyanazon részéről, hogy megpróbáltok szaporodni és élvezetet szerezni. Drága barátaim, itt az ideje, hogy mindezek megváltozzanak.


Volt idő, mikor egy óriási orgazmusban tudtátok élvezni a fizikai, érzelmi és a spirituális örömöket együtt, egy gyönyörű, csodálatos egymással való megosztásban, vagy önmagatok által. Ez annyira eltorzult!


Nos, megkérünk titeket, különösen -mindannyiótokat- hogy menjetek ki és kezdjetek új munkát ezen a területen. Tegyétek szégyenkezés nélkül. Tegyétek szemtelenül merészen. Meg fogjátok látni, milyen gyorsan válaszolnak rá az emberek.(A közönség nevet.) Meg fogjátok látni, hogy az emberek mennyire hevese vágynak az Otthonra való emlékezésre. Mit gondoltok, mi a leggyorsabb módja annak, hogy birtokoljátok ezt az emléket? Az út emberi szexuális tapasztaláson át vezet. Ez gyorsabban fogja visszahozni az Otthon emlékét, mint bármi más.


Nos, kezdjétek a tanításokat. Kezdjétek az osztályotokat. Ne aggódjatok azon, hol kezdjétek...bárhol. Ne aggódjatok a bőség miatt. Ők majd hatalmas összegeket akarnak nektek fizetni. (Többen nevetnek.) Ha megnézitek...amikor ez a csodálatos eszköz, amit Internetnek neveztek, létrejött először, mi volt az első, amit ráhelyeztek? Szex. Nos, látjátok, hogy vágynak rá, még azok is, akiknek -hogy is mondjam- perverz szexuális nézőpontjuk van. Ők egyszerűen megpróbálnak Haza találni. Tehát, köszönöm, köszönöm neked...itt az idő, hogy a megkezdd a munkát.


KÉRDÉS A 10.SHAUMBRÁTÓL: Helló, Tóbiás, köszönöm. Tudom, hogy te már tudod, én mit fogok mondani, de mindezért a jótéteményért...


TÓBIÁS: Valójában, meg kell, hogy állítsunk. Nem tudjuk, mit fogsz mondani, mert a lehetőségek ezrei vannak körülötted most. És a tény az, hogy azt gondolod, választottál egyet, de nem szükségképpen. Meghajtjuk a fejünket az előtt, amit mondani fogsz. De, értsd meg, hogy te teremted azt, amikor most beszélsz.


SHAUMBRA 10: Köszönöm, Tóbiás, hogy kijavítottál.(A közönség nevet.)


TÓBIÁS: Értsétek meg...te nem azt mondtad, amit gondoltál, hogy fogsz mondani!


SHAUMBRA 10: Négy héttel ezelőtt vírusos agyhártyagyulladást diagnosztizáltak nálam. Vasárnap, az utolsó Shoud után kínzó fejfájással mentem vissza MR vizsgálatra. És a készülék akkor egy agyvérzést mutatott ki. Az MRI a következő nap olyat mutatott, ami összeegyeztethetetlen volt az agyvérzéssel. Egy fehér foltot mutatott az agykamrában. Az orvosok soha nem láttak ezelőtt ilyet és fogalmuk sem volt, mi ez. Teljesen megzavarodtak. Azt mondtad, hogy az Új Energiában olyan dolgokon fogunk keresztül menni fizikailag, amelyet az orvosok nem lesznek képesek megmagyarázni. Biztos vagyok benne, hogy ez a teljes folyamat és ez a fehér folt része a mennybemeneteli folyamatnak, de nagyon hálás lennék, ha bármilyen magyarázattal szolgálnál nekem. Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban, most egy óriási folyamaton mégy keresztül, ez a mennybemeneteli folyamat, mely a fizikai testedben mindenféle változást okoz. Vannak tisztulások, melyek most előfordulnak. Ezek néha úgy jelennek meg...vagy olyan dolgok formájában jönnek ki, mint betegségek vagy egyensúlytalanságok.


Amiatt az óriási elengedés miatt, melyet az életedben tettél, egy csodálatosan Új területre törtél be az életedben. Nem meglepő, hogy eljöttél a Shaumbrák energiájába az utolsó összejövetelünkön, hogy megengedted az Új energiáknak, hogy belépjenek, szó szerint megengeded az isteniségednek, hogy belépjen arra a helyre, és azt ellenőrizni lehet és mérni.


Engedd meg, hogy az isteniség az agyadban legyen. A Régi Energiájú agyad helyett, az isteniség most oda belép, és mikor ők fényképet készítenek róla, valami szokatlant látnak...mást...valamit, amit soha nem láttak azelőtt. Te szó szerint megengeded. A sok munka után, megengeded, hogy az elméd és az isteniséged egyesüljön.


Nos, ez volt látható a felvételen az agyadban. Értsd meg, hogy nincs egyetlen pontja, ahol ez megjelenik. Ez az egész fizikai testeden keresztül történik és a spirituális testeden is. De most azt itt figyelték meg. Megengeded ezt a folyamatot az egész testeden át.


Bizonyos értelemben, keresztül kellett menned ezen a fizikai egyensúlytalanságon, hogy magadat olyan állapotba hozd, ahol a szellem most már fel tud emelkedni belülről. Néha kicsit ragaszkodsz...kissé csökönyös vagy...néha egy kicsit megpróbálod kitalálni a dolgokat. De, megengeded ezt most.


Emlékezzetek, az nem csupán azon a ponton jelenik meg a készüléken. Ez csupán az a hely, ahol ez szemrevételezhető volt. Ez benned mindenütt megjelenik. Rövidesen képes leszel elengedni bármilyen egyensúlytalanságot, mert úgy fogod találni, hogy nincs rájuk már szükséged, hogy megnyílj. Meg tudod tenni azt saját magad, anélkül, hogy a tested kizökkentene téged abba a helyzetbe.


KÉRDÉS A 11.SHAUMBRÁTÓL: Helló, Tóbiás. Szeretnénk valamit kérdezni, ami úgy érzem, sokunknál közös. Képtelen vagyok éjszaka aludni, képtelen vagyok felébredni, vagy fent vagyok két-három órán át, vagy van másik választási lehetőség: néhány gyógyszert bevenni. Érdekelne, vajon tudnál-e bármit ajánlani a váltás időszakára erre a helyzetre, hogy újra át tudjam aludni az éjszakát. Nagyon köszönöm.


TÓBIÁS: A válasz - valószínűleg nem. (A közönség nevet.) Vannak okok, amiért többé neked nincs szükséged...azt tanultad, hogy nyolcórányi alvásra van szükséged. A legjobb alvási minta a legtöbb Shaumbra számára-főleg neked most- négy-öt órányi alvás éjszaka, melyet néhány órányi ébrenlét követ, vagy munkával...vagy zenehallgatással, ami éppen jó neked...vagy egyszerűen lélegzéssel-de ez néha egy kicsit unalmassá válhat-vagy csinálj valamit, valamit a magad számára. Ez a te időd és a mindené. Ez annak az ideje, amikor magadért teszel-élvezd az időt-amikor felébredsz.


Majd, lehet, hogy vissza akarsz menni aludni egy kicsit, hogy megengedd, amit a pihenő idő alatt adtál magadnak, azt beszívja a tested. És jó, amikor általában van szieszta időtök napközben, hozzávetőlegesen 2:00 körül délután. Nehéz ezt megtenni a legtöbbeteknek a munkahelyeteken. De mi tudjuk, hogy találtok rá módot, bárhogyan is.(A közönség nevet.)


Az alvási minták feltehetőleg nem fognak visszatérni a régi nyolc órás vagy hét órás mintához. Ez más lesz. Csupán próbáljátok meg elfogadni. Nehéz ezt megtenni, mikor megpróbálsz mindenki más alvási mintájába belekeveredni.


De, ha elfogadod ezt-és a tested át fog menni egy kis átalakuláson, használva a megváltozott alvási mintát-de ha elfogadod ezt, úgy fogod találni, hogy az energiák az ébrenléti órák alatt sokkal tisztábbak, mert mindenki más alszik. Nincsenek zajok -hogy is mondjam- rezgések, melyek rád hatnak és néha kikényszerítenek az egyensúlyból. Egyszerűen próbáld meg ezt elfogadni. Azt is ki fogod találni, hogy vannak időszakok, amikor egyszerűen 10 vagy12 órányi alvásra lesz szükséged. Tehát ne várj el semmiféle különös alvási mintát ennél a pontnál.


A legtöbbőtök el fog jutni itt egy pontra a következő néhány évben, amikor nagyon ,nagyon kicsi alvásra lesz szükségetek. Az ok elég egyszerű. Azért volt szükségetek alvásra, hogy vissza tudjatok térni a mi oldalunkra feltöltődni, megfiatalodni. Azért is kellett az alvás, hogy így nem tudtatok elveszni a Földön, így nem tudtatok elveszni abban az illúzióban, melyben éltek. Értsétek meg..ha nem aludtatok volna és nem haltatok volna meg, elvesztetek és elmerültetek volna az illúzióban hosszú időkre. Ez a két csodálatos ajándék, melyet magatoknak adtatok.


Amint beépítitek az isteniséget, nincs szükségetek az alvásra, mert állandóan feltöltődtök és megfiatalodtok. Nem lesz szükségetek az alvásra, mert nincs aggodalom többé lelki szinten,hogy elvesznétek a Föld energiáiban. Azért fogtok egyszerűen aludni, mert élvezetes dolog visszajönni és mindannyiónkkal beszélgetni.(Nevet a közönség.)


(szünet)


Drága barátaim, ez egy örömteli összejövetel volt, egy másik mérföldkő, egy másik előre mozdulás ebben az egész utazásban. Tüntessétek ki magatokat az elkövetkezendő napokban. Ne próbáljatok meg mindent kitalálni. Hagyjatok fel azzal a próbálkozással, hogy megtervezitek és feltérképezitek ezt a teljes folyamatot. Csak korlátozzátok azt, ha megteszitek. A válaszok el fognak jönni hozzátok.


Értsétek meg...felkeltek az ágyból reggel és rögtön nekikezdtek mindent kitalálni arra a napra. Nos, valóban, vannak bizonyos dolgok, melyeket meg kell tennetek. Azok mechanikus szinten vannak, természetes szükségletek. De, ti már tudjátok, hogyan tegyétek azokat. Azok viszonylagosan automatikusan hajtódnak végre. De megpróbálni kitalálni az életet...és, hogy miért vagytok itt...és, hogyan vegyétek rá az isteniségeteket ,hogy egyesüljön a szellemetekkel...és hogyan kellene ezt tennetek. Vegyetek egy napot, amikor nem próbáljátok meg kitalálni azt. Meg fogtok lepődni azon, hogy mennyire nehéz ezt megtenni.


De meg fogtok lepődni, mennyire felvillanyozó is ez. Meg fogtok lepődni, hogy a válaszok még előtte eljönnek hozzátok, mielőtt a kérdés elhangozna. És a válaszok annyira teljesek és tökéletesek lesznek. Ez az Új módja az életnek. Bizalmat fog adni magatoknak, hogy ne találgassatok ki mindent, mert ez az, amit csináltatok. Közelítsétek meg így a holnapot. Ne próbáljátok meg kitalálni. Csak legyen.


Amikor más emberek megpróbálnak visszahúzni és rávenni, hogy találjatok ki dolgokat, megpróbálnak visszajuttatni titeket abba a Régi dualitásba, ti tudjátok már, mit kell tennetek. Vegyetek egy mély lélegzetet. Álljatok a kerítés mögé. A válasz egy teljesen Új módon fog eljönni hozzátok.


Mélységesen szeretünk benneteket. És várjuk a következő összejövetelünket. Időközben a futáraitok visszajöttek. A háttérben dolgoznak az energiákkal. Járkálnak ide-oda. Értsétek meg, hogy óriási munkát végeztek itt. Soha nem vagytok egyedül.


És ez így van!


Fordította: Halász Andrea


vissza az előző lapra