Új Energia Sorozat - SHOUD 4:

Amikor az Isteni Terv találkozik az Emberi Tervvel


Elhangzott a Bíbor Körben, 2003.november 1-én.


(Megjegyzés: Ez a csatornázás a Bíbor Kör rendszeres havi találkozóján jött létre, egy héttel a Harmonikus Egybeesés előtt. Időszerű és fontos információkat tartalmaz a közeledő Harmonikus Egybeesés. Kérünk látogassatok meg bennünket szombaton, 2003.november 8-án 5 óra 30 perckor délután helyi idő szerint :egy élő 'Harmonikus Egybeesés' Web előadásra. A Web előadás jellegzetessége egy különleges Tóbiás csatornázás és egy világraszóló 'A Szellem Lélegzete' nevű gyógyító légzőgyakorlat Dr. Norma Delaney -jel. Hallgassatok meg az Interneten élőben a http://www.crimsoncircle.com/ oldalon találtok meg.)


Kérlek, küldjétek el ezt a csatornázást a barátoknak és fénymunkásoknak mindenhová.

Tóbiás: És ez így van, drága barátaim, mi újra összegyűltünk a humán angyalok egy csoportjával, akik megmerik változtatni a Föld energiáját, az univerzum energiáját, és a kozmosz energiáját... akik elég bátrak voltak ahhoz, hogy leszülessenek erre a létidőre nagyon nehéz emberi körülmények között...akik elég merészek voltak, hogy elviseljék azt a néhány igen nagy kihívást, melyet valaha is átéltek bármelyik létidőben ... akik ide mertek jönni, hogy megváltoztassanak valamit a Minden, Ami Van érdekében... hogy elmozduljanak az Új energiába.

Megtiszteltetés számomra, Tóbiás számára, hogy itt lehetek veletek. Képzeljétek, mit jelent ez mindannyiunk számára a Bíbor Tanácsban, minden vendég és mai látogató számára az angyali birodalmakból, akik azért jöttek, hogy összeszedjék mindannyiótok energiáját, ezrekét és ezrekét, akik ma összegyűltek a Most ezen pillanatában, összegyűltek szívben, lélekben és szellemben.

Ti adjátok az engedélyt arra, hogy itt legyetek és számunkra is, hogy összeszedjük az energiátokat, hogy együtt vigyük azt a Shoud-ba. Ti adjátok hozzá az engedélyt, hogy beemeljük az energiátokat ebbe a Shoud-nak nevezett dologba, mely akkor elérhető lesz sok más ember számára, akik velünk tartanak. Oly sokak számára, akik olvasni fogjátok ezt, és hallgatni fogják ezt egy hónap múlva... egy év múlva... , talán 10... , esetleg 50... , netalántán 100 év múlva... elolvassák ezt az információt, melyet ti hoztatok elő a Shoud-ba... melyet megengedtek nekem, Tóbiásnak és többségünk számára, hogy segítsünk egybeolvadni. Akkora megtiszteltetés, hogy itt lehetünk, és hogy itt ülhetünk veletek.

És, talán észrevettétek, hogy minden egyes alkalommal, amikor meglátogatunk benneteket és összegyűlünk a Shaumbrákkal, egy kicsit közelebb tudunk jönni... , és még egy kicsit közelebb. És valóban, idejövünk, és érezhetjük itt ma a szenvedélyetek melegét a csarnokban. És annyira közel tudunk jönni azokhoz is, akik most hallgatnak bennünket. És ténylegesen elkezdjük hallani a lélegzeteteket... nem csupán érezzük azt... nem csupán tudjuk, hogy ott van. De, elkezdjük érezni az ember lélegzését. Érezni kezdjük a szíveteket. Oly nagyon közel tudunk jönni hozzátok.


Négy évvel ezelőtt ez lehetetlen volt. Új ajtókat nyittok meg. Új ösvényt nyittok meg, így a Szellem eljöhet hozzátok, és az összes angyal idejöhet hozzátok egy teljesen új módon.

Tudjátok, drága barátaim, mi beszélgettünk erről a dologról, amikor azt mondjuk: „El fog jönni az életetekbe. Legyetek a Most pillanatában. Lélegezzétek be az életet. Engedjétek meg magatoknak, hogy érezzétek.” És a mozgások megváltoznak ebben az Új Energiában. Az eljön hozzátok. Minden, amire szükségetek van a valóságotokban, eljön hozzátok.

Most kezditek tapasztalni ezt. Halljuk mi azokat az 'aha-'kat a fátyol innenső oldalán, amikor megkapjátok azt, amikor megértitek, nincs szükségetek arra, hogy birtokoljátok mindezen zűrzavaros energiákat. Nem kell, hogy kilépjetek bárminek a felkutatásáért. Eljön hozzátok-a megfelelő emberek... a megfelelő anyagi javak... minden energia... minden angyal. Eljön hozzátok. Most kezditek megérteni ezt az óriási paradigmaváltást.

Ó, ez az, ami egy kis időt fog igénybe venni. Ez az, amiért mi újra és újra ismételjük. Hisz annyira fontos. ELJÖN HOZZÁTOK. És akkor a ti felelősségetek, hogy táncoljatok vele... , cselekedjetek vele... , kölcsönösen hassatok egymásra az emberekkel... az eseményekkel... az alkalmakkal... amennyiben azt választjátok, hogy játszatok ezekkel a dolgokkal. De eljön hozzátok. Néhányan megértettétek még az ebben elrejtőzött jelentéseket is. Most kezditek megkapni azokat az igazi 'Aha-'kat. Mi azt mondjuk: 'Eljön hozzátok.'

Amiről mi ténylegesen beszélünk, energetikailag ez alatt van, az az utazásotok teljes üzenete... az egész értelme annak, amiért itt vagytok a Földön... amiért elhagytátok az Ark Rendjét és idejöttetek a Földre. És eljön hozzátok, kedves barátaim. Az Otthon eljön hozzátok. Nem ti mentek Haza, ahogy mondtuk már korábban. Nem mentek Haza innen. Nem haltok meg és nem tértek vissza ebbe az örök egységbe. Ehelyett az Otthon jön el hozzátok.

Ez az utazás beteljesülése. Az Otthon jön el hozzátok. Eljön hozzátok. Minden, amire esetlegesen szükségetek lehet... vagy amit akartok... amire vágytok... amit teremtetek... eljön hozzátok. És vele érkezik az Otthon is, eljön az Új kapcsolat a Szellemmel, a Király és a Királynő energiája.

Ti most a Minden Ami Van külső oldalán léteztek. Hiszitek-e vagy sem, Cauldre még mindig próbálkozik, hogy kitalálja ezt, még ha azt mondjuk is neki: 'Hagyd abba ,hogy állandóan megpróbálod kitalálni azt.'(A közönség nevet.) Itt ülve ebben a pillanatban, most ti a Minden Ami Van-on kívül léteztek. Elképesztő, ugye? Hogyan lehetséges? Érezzétek. Érezzétek, amit teremtettetek.

Ó, teremtettetek valamit. Vagytok valamik, de az Otthon birodalmain kívül léteztek, amit ti hagyományosan Mennyeknek hívtok. Ám, amikor megengeditek, hogy eljöjjön hozzátok, a Mennyek idejön, az Otthon jön el hozzátok. Az Otthon kiterjed.

A Királyság, oly nagy, amilyen, korlátozott volt önmaga miatt. Isten, az egység volt korlátozott. A Szellem nem tudott mindezen dolgokról a teremtéssel kapcsolatban... a kiterjedéssel és az igazi beteljesüléssel kapcsolatban... és az Én igaz megértésével kapcsolatban. Amikor a Szellem feltette a 'Ki vagyok Én?' kérdést, a Szellem akkor két formában-a Király és a Királynő, a férfi és a nő formájában jelent meg. Ők hoztak létre bizonyos értelemben. Mi most metaforákban beszélünk, ne szó szerint értsétek. A Szeretet a Király és a Királynő között, az teremtett titeket. És ti elhagytátok az Otthont. Az Otthon birodalmain kívül kellett mennetek, áthatolva a Tűz Függönyén, hogy a Minden Ami Van -on kívülre kerüljetek.

Azóta egy hosszú utazáson vesztek részt. De most az Otthon eljön hozzátok. Lehetővé tettétek az Otthon egységének, és a Király, valamint a Királynő szeretetének, hogy kiterjedjen. És az kitágult az összes dimenzión keresztül, az összes utazáson és tapasztalaton át, melyet valaha birtokoltatok.

Ez olyan, mint amikor a fény ereje megkísérli kitolni a falakat, a Tűz Függönyének korlátait. Ez egy csodálatos fény. Ez egy bámulatba ejtő tudatosság, ami átkel azon tapasztalásokon, melyeket birtokoltatok, eónokon keresztül, azért, hogy egyesüljön veletek a pillanatban.

Az Otthon eljön hozzátok. Minden, amire szükségetek van, eljön hozzátok. Ez az, amiért ti most itt vagytok. És ez az, amiért mi most itt vagyunk, biztosítva benneteket az utazásotokról.

Beszélgetni fogunk még az utazásotokról ma az összejövetelünk végéig. De engedjétek meg ,hogy idehelyezzünk egy energiát a Shaumbrákkal ezen a csodálatos napon a humán angyalok ezen nagyszerű csoportjával.

Az utazás most végetér. Végetér. Beszéltetek csatornákon és Shoudokon keresztül a hosszú, hosszú utazásotokról, mintha még mindig azon az utazáson vennétek részt, mintha még életidők mérföldjeire lennétek magatok előtt, több tapasztalattal. Engedjétek meg, hogy az utazás befejeződjön most. Mi idehelyezzük most azt az energiát -a TI energiátokat- amint folytatjuk ezzel a beszélgetéssel a mai napon.

Kedves Shaumbrák, egy csodálatos vendégünk van ma. A legtöbbőtök érezte e nagyon erős vendégünk, e nagyon energetizált vendégünk energiáját. Általában ez a vendég nem lép be az Első Körbe ennyire közel. Ennek a szeretett lénynek az energiája a háttérben szokott maradni, mert van egyfajta képessége -hogy is mondjam-, hogy felhozzon a bensőtökben dolgokat. Ő az, aki veletek volt a korábbi utazásotokon.

Különböző szerepe van. Különböző -hogy is mondjam- személyiségeket vesz fel, néha emberi, néha állati. Nevet, amikor ezt mondjuk. De, igen, néha egy kicsit állati (néhányan nevetnek).Oly gyakran a háttérben marad, mert az energiája- mely valójában a ti energiátoknak a része... ez egy őstípusú részetek-az energiája hajlamos felhozni dolgokat.

De ő ellátogat ma ide, mert a dolgok feljövőben vannak.(Többen nevetnek.)És ti éreztétek ezeket. Állandóan azt kérdezgetitek: 'Drága Szellem, mikor fog mindez egy kicsit lelassulni? Mikor fogom befejezni, hogy oly sok mindenen keresztül menjek ?

Drága barátaim, ez folytatódni fog. Folytatódni fog ennek a felerősödése az elkövetkezendő években. Ez az, amiért mi állandóan és állandóan arra kérünk, hogy gyűljetek össze a Shaumbrákkal. Igen, legyetek itt ezeken a találkozókon egyszer egy hónapban. De, gyűljetek össze a Shaumbrákkal. Találkozzatok nappalitokban és a konyhátokban. Gyűljetek össze az éttermekben. Gyűljetek össze a műhelyekben. Gyűljetek össze bárhol.

Mi látjuk azt a mi oldalunkról, hogyan dolgoznak ezek az erők, amikor összegyűltök napirend nélkül. Ténylegesen segítetek egymást megerősíteni. Erőt adtok egymásnak és bátorságot, hogy folytassátok az utazást.

De térjünk vissza a mi vendégünkhöz... ez a kedves vendég ma eljön ide, mert oly sokminden zajlik most itt. És vannak kérdések, melyeket megemlítünk nagyon röviden, melyek fel fognak hozni -hogy is mondjam- néhányat, a számotokra legnehezebb kihívást jelentők közül. Ez a döntésnek egy pontja lesz. Az elkülönülés egy pontja, melyet, mint olyat hosszú, hosszú ideig nem láttatok.

Megkérünk téged, lépj be, hogy üdvözölhessünk, -A Félelem Arkangyala -Raphael. Micsoda neved van, Raphael! De, amint tudjátok, a félelem mozgatórugóként szolgálhat. A félelem segít nektek átjutni néhány kihíváson és azokon a változásokon, melyeken keresztül mentek. Raphael segít nektek, kedves Shaumbrák, átalakítani a félelmet.

Amikor érzitek a nehézségeket, vagy erős és furcsa energiákat magatok körül... mikor ösztönösen tudjátok, a kihívás, mely a valóságotokba érkezett, értetek van... és megpróbáljátok megtagadni azt... és úgy tesztek, mintha az nem lenne ott... és a félelem megjelenik- Raphael közvetlenül ott van azzal a félelemmel. Ó, nem ő az a valaki, aki ezt teremti -ti vagytok. De, ő ott van, mint egy lehetséges energia a számotokra, hogy használjátok a félelem bölcsességgé való átalakításában... hogy átalakítsátok tudatossággá... hogy elmozduljatok egy teljesen Új Energiába.

Ti oly sokszor összekapcsoljátok Raphael energiáját a félelem megteremtésével, mert ahol a félelem, ott van Raphael. Tehát, amikor érzitek az energiáját, néha azt gondoljátok: 'Ó, drága Istenem, mi jön legközelebb?' Ez az, amiért ő oly gyakran ott marad a háttérben.

Ám, drága barátaim, ti éreztetek ilyesmit korábban. Tudjátok, hogy valami történni fog, ugye? Tudjátok, hogy ott van, közvetlenül most az életetekben.

Tehát, Raphael érkezik ma ide mindannyiunkhoz, mindenkihez, hogy segítsen átalakítani azt, segítsen új megértést adni ennek, segítsen megtudni, miért vagytok ennél az időpontnál. Lélegezzétek be Raphael energiáját. Lélegezzétek be az energiát, amely átalakítja a félelmet. Hozzátok be azt a részeteket... azt az ajándékot, melyet önmagatoknak adtatok, ami megengedi, hogy birtokoljátok az erőt... és a bátorságot... és a bölcsességet a nehéz időszakok alatt.

Érdekes dolog-amikor hallgatjuk néhányatok beszélgetését az Arkangyalokról. Az Arkangyalok nem emberek, valóban. Nem birtokolják Isten lelkeit, mint ahogy ti birtokoljátok. Van nekik egyfajta személyiségük, vagy karakterük. Ám, ők igazán őstípusú energiák.

Metatron az a részetek, mely a ti hangotok a Szellemben. Metatron az a részetek, mely annyira erős és annyira intenzív. És, igen, olykor könnyebb úgy gondolni rá, mint egy 'férfi'-re, mint egy személyiségre, mint egy entitásra. Ez mind TI vagytok.

Raphael egy őstípusú energia, ami megnyilvánul veletek a félelem idején. Raphael- Rapha, az energia- a Bíbor Tanácsnak és a Bíbor körnek olyan nagyon fontos része volt. Valóban, az energiája felbukkan az egyik Tóbiás történetben, amint azt tudjátok. Ez az utazás és a félelem története.

Tehát, Raphael energiái itt vannak most, már dolgoznak veletek az átalakításon. Raphael ti vagytok. Az energiája az Ark Rendjéből való. Be lett építve egy teljesen bonyolult kódba, valóban, mely felhasználásra kerülhetett általatok, amikor a Földre érkeztetek... amikor keresztül mentetek az összes tapasztalásaitokon... amikor ez a dolog, melyet ti félelemnek vagy sötétségnek neveztetek, rátok tört. Rapha, az energia, ez mind az átalakulásról szól.

Kuncogunk, mert Cauldre megkért bennünket, hogy magyarázzuk meg ezt egy kicsit. Az Ark Rendje, drága barátaim, az Arkangyalok mind őstípusú kód. És ezek a pillérek teremtenek -hogy is mondjam- némiképp egyfajta kaput. A kapu, az Ark Rendjét összeállító energiák az energetikai kódok egy bonyolult, gondosan kidolgozott sorozatában vannak, melyet ti segítettetek megírni. Ti segítettetek megírni azokat, mert tudtátok, hogy szükségetek lenne bizonyos energiákra, amikor a Földre érkeztetek.

Ám azt is tudtátok, hogy szükségetek lenne más energiákat távol tartani attól a munkával való kölcsönhatástól, melyet most ti végeztek. A kód, az Ark Rendje, távol tart minden külső hatást, tehát a Földre tudtatok jönni, és utazhattatok külső zavaró hatások nélkül. Ez tartja távol azokat a kicsi emberkéket a repülő csészealjakban, amelyekről beszélgetni szoktatok. Ez tartja távol azokat a hatalmas, óriási hatalmakat, melyek kint vannak a kozmoszban... amelyek kint vannak a mindenségben multi-dimenzionális szinteken.

Ez egy láthatatlan kapu-egy kód-melyet ti segítettetek megírni. Soha nem törték fel. Soha nem lehet feltörni, mert a kulcsok őrzői itt vannak, közvetlenül itt. Nincsenek a kulcsok őrzői az Ark Rendjének kapujánál. Ah... egy pontosan kidolgozott kód mindannyiótok számára.

Cauldre külön megkért bennünket, hogy magyarázzuk el azt most, még akkor is, ha ez nem volt a mai beszélgetésünk része.

Nos, oly sokan közületek keresztül mentetek a harag problémáján az utolsó összejövetelünk óta, ugye? Egy mókás dolgot műveltek a haraggal... tudjuk. Egy mókás dolgot, drága barátaim. Megpróbáljátok megtagadni, és megpróbáljátok elfojtani azt. Amikor kiengeditek azt a palackból, akkor bűnösnek érzitek emiatt magatokat, és állandóan bemocskoljátok magatokat, mentegetőzve azért, hogy mérgesek voltatok.

Drága barátaim, a harag egy természetes reakció. Ez egy természetes érzelem a dolgokhoz, melyek körülöttetek foglalnak helyet. Soha nem tudjátok elfojtani. Valahol ki fog jönni. Ha nem jön ki durva szó formájában, melyet a házastársatokhoz intéztek -Cauldre (a közönség nevet)-ha ez nem jön ki így, akkor ki fog jönni akkor, mikor éppen vezettek, és lesz egy kis balesetetek. Ha nem így fog kijönni, akkor a fizikai testetekben fog megnyilvánulni. Akkor meg fog jelenni ingerültségként... bőrkiütések formájában... vagy egy lehetséges rákos megbetegedésként... vagy más nagy egyensúlytalanság formájában... vagy 'rend-ellenességekként' a testeken belül.

A harag természetes. És ez most történik éppen. A legjobb, ha nem tagadjuk meg. Vannak módok rá, hogy kezeljük azt. De a legjobb, ha nem tagadjuk meg.

Nos, miért vagytok most mérgesek? Oly sokan úgy érzitek, hogy csapdába estetek egy palackban. Csapdában vagytok egy palackban. Időnként átláttok az üvegen. Jóllehet az üveg homályos. Nem láthattok elég tisztán. Amikor megpróbáltok áttörni rajta, az majdnem olyan, mint egy gumi lemez. Egyszerűen megnyúlik, amint megpróbáltok áttörni rajta. És akkor mi történik? Visszadob benneteket nagy erővel, vissza az üvegbe.

Ami éppen most történik az az, hogy elkezditek igazán érezni a Szellemet. Elkezditek igazán érezni, hogy a fátyol kivilágosodik. És valóban kezditek érezni, hogy a dualitás elhalványul. Néhány tudás eljön hozzátok. A megértések, a megvilágosodások, eljönnek hozzátok egy napon. De, akkor a következő nap érzitek, hogy visszamentetek a régi helyetekre, és az lehet még rosszabb.

A mélyebb részetekben, a Szellemi részetekben vannak a haraggal kapcsolatos kérdések. Mérgesek vagytok. 'Miért kellett a fátyolnak az első helyen léteznie? Miért vágtátok el magatokat minden mástól, beleértve az összes angyali erőket is, melyek benneteket támogatnak?'

Még akkor is, mikor a fátyol felénk eső oldalára jöttök, akkor is van számotokra egy fátyol. Mivel az emberi tapasztalások körein haladtok át, még akkor is magatokkal hoztok valami fátyolfélét, amikor a mi oldalunkra érkeztek. Ó, ez nem olyasvalami, amit itt szereztek, és akkor minden érthető. És az még több csalódottságot okoz nektek. És ez a csalódottság mondatja veletek: 'A fene egye meg, vissza fogok menni a Földre, és majd kitalálom!'(A közönség nevet.) Látjátok a kört, amelyben szaladtok.

Amint beléptek a saját isteniségetekbe és az Új Energiába, kedves barátaim, kíváncsiak lesztek, miért kellett ennek így lennie. Miért kellett magatokra ölteni az emberi testet, hogy megértsétek, kik vagytok? Miért kellett felvennetek egy meghatározott nemet-a férfi vagy női nemet? Miért kellett magatokat elzárnotok a tudástól, a megértéstől?

Miért nem csúsztattátok azt a kicsi kulcsot a zsebetekbe, amikor a Földre érkeztetek, a kulcsot az összes megértéshez, az utazásotokhoz, és a kulcsot ahhoz, hogy miért vagytok itt? Miért nem tette Isten ezt egyszerűvé a számotokra, és kiírta volna azt, és betette volna egy könyvbe?(Néhányan nevetnek.) Miért nem távozik el gyorsabban a fátyol? Miért van még mindig a dualitás körülöttetek? Miért lépnek be még mindig a múlt életek aspektusai?

És ez okozza most a haragot-a haragot magatokkal szemben, a haragot a Szellemmel szemben. Ez a harag most segít létrehozni valamit, előállít egy energiát, amely előre mozdíthat benneteket. És most felteszitek a megfelelő kérdéseket. Miért... miért kellett mindennek léteznie? Miért vállalkoztatok valaha is önként az Ark rendjében arra, hogy ide a Földre jöjjetek, és alávessétek magatokat mind ennek? Ez nem lehetett annyira rossz, ha mindez volt ÉS a megértés. Miért kellett mindezt csinálnotok?

Miért engedték az angyalok, az Arkangyalok és a nagy részünk itt ezen az oldalon, hogy megtegyétek ezt? Emlékszünk, amikor néhányan azt mondtátok:' Amikor visszajövök ide a következő életemben, ne engedjétek, hogy visszajöjjek a Földre, bármit is mondok!'(Nevetnek.)'Állítsatok meg! Megszállott vagyok. Tudom, hogy majd vissza akarok jönni. Mondjátok: Nem! Zárjatok el!'(Többen nevetnek.) És akkor bólintunk egyet a fejünkkel... és egy kicsit elmosolyodunk, és várunk rád ,hogy visszagyere... és készítjük a következő csónakot nektek, hogy visszamenjetek a Földre(Még nagyobb nevetés.)Nincs megállás ,Shaumbrák. Nincs, ami eltérítsen benneteket az utazástól.

Nos, hogyan kezelitek ezt a haragot most, amikor ki akartok kerülni a palackból, amikor azt akarjátok, hogy a tudás visszatérjen hozzátok? Az OTT van, és ti tudjátok ezt. Hogyan szerzitek azt vissza? Hogyan egyesültök az istenivel? Hogyan nyitjátok meg magatokat, hogy a Szellem be tudjon lépni?

Drága barátaim, mindez a légzésről szól. Ez ennyire egyszerű. Ez annak a folyamatnak a megértéséről szól, amelyen most keresztülmentek, arról a hihetetlen utazásról, amely elvezetett benneteket ehhez a ponthoz. Ez arról szól- többről, mint bármi más-hogy a Most a megfelelő idő számotokra, hogy isteniek legyetek és az Új Energiában... hogy nincs szükségetek soha többé azokra a dolgokra, amelyek körülöttetek vannak.

Ti helyeztétek oda őket. Ti raktátok oda ezeket a „megnemértésről” szóló dolgokat. Ti helyeztétek a fátyolt és a dualitást magatok köré. Ti építettétek a palackot is, amelyben most éltek. Ti vagytok az egyetlen, akik le tudjátok azt bontani. Mi nem tudjuk.

Mi bátoríthatunk titeket és szerethetünk benneteket. Elmondhatjuk nektek, melyek a tünetek. És, elmondhatjuk, mi a megoldás. De nektek kell megcsinálnotok. Ám, nem azzal teszitek meg, ha visszafojtjátok magatokat. És nem azzal teszitek meg, ha szenvedésre kényszerítitek magatokat. Egyszerűen azzal teszitek meg, ha mély lélegzetet vesztek, és azt mondjátok, hogy készek vagytok.

Mi történik, amikor azt mondjátok, hogy készek vagytok? A palack mindazon kapcsolódásai, amelyben éltek, szétbomlanak -mi történik? Ah... a félelem belép. A félelem belép. Gyorsan átfut az agyatokon. Ilyen gondolataitok vannak: „Mi van, ha én lebontom azt az összes valóságot, amit magam köré építettem? Lebontani a dualitás falát? Mi van, ha lebontom a valóságnak mindazon megnyilvánulásait, melyet magam köré helyeztem?'

A félelem belép. 'Ha én azokat lebontom, talán valami idekerül, hogy uralkodjon rajtam... hogy hasson rám... hogy arra kényszerítsen, hogy a saját akaratom ellenére a 'sötét oldal' számára dolgozzam.. Mi van, ha én ezeket lebontom, és rájövök, hogy soha nem léteztem az első helyen? Talán bizony jobb volt ennek az illúziónak a palackján belül élni, mint itt lenni.'

Mi van, ha elengedem? Mi történik, ha a körülöttem lévő összes kereteket elengedem... mi van, ha elengedem és rájövök, hogy ezek egyike sem volt valóságos? Mi van ,ha elengedem, és rájövök, hogy valóban azokra kellett volna hallgatnom, akik azt mondták, hogy csupán egy megoldás van Jézus Krisztuson keresztül? És ez micsoda sok szenvedéssel és tanulással jár! Mi van, ha ezek helyesek voltak? Mi van, ha én tévedtem? És mi van, ha ezt magam mögött hagyom?' Mindezen hatások, drága barátaim! Nos, ti a haragnak annál a pontjánál vagytok, mikor arról van szó, miért teremtettétek azt, vagy -jobban kifejezve- miért gondoljátok, hogy az számotokra teremtődött... a dualitás... a nemtudás... a nemkapcsolódás... mindezen dolgok.

Tudtok annyira merészek és bátrak lenni, hogy elengedjétek azt a szorítást, melyet magatokon éreztek a valóságnak attól a tárolójától, amelynek belsejében éltek? Engedjétek el. Engedjétek el teljesen, nem csupán néhányat közülük. Ez -hogy is mondjam- annyira összefonódik, hogy képtelenek vagytok áttörni rajta és ajtót vagy ablakot vágni, hogy kívülre nézzetek és lássátok, vajon tényleg elengeditek-e azt. Teljes hitet és bizalmat követel, bizalmat önmagatokban és Istenben ott belül bennetek.

A harag problémái, melyeket magatokénak tudhattok, folyton depressziót és szomorúságot okoznak, részben, mert ti vagytok szomorúak és lehangoltak, hogy nem úgy tűntök, mint aki át tud törni rajta. Nem úgy tűnik, mint akik túljutnának rajta. Ti akarjátok, hogy az az ügyeskedés annyira rossz legyen. És, ez ott helyénvaló volt. Mégis, képtelenek vagytok felvenni a kezetekbe azt. Ez olyan, mint a sárgarépa a ló orra előtt. Egy pontnál a ló elfárad a játéktól. És lehangolttá válik. Szomorú lesz.

De van még egy másik összetevője. Ez az összetevő elenged valamit, amiről azt gondoltátok, hogy voltatok... újra, átkelni a halálon azért, hogy újraszülessetek. Ám, most valami mást is ismertek, amiről nem tudtatok néhány évvel ezelőtt. Amikor elengeditek -teljesen, teljesen, teljesen-amikor nekilódultok, megengeditek, hogy a régi jellemzőtök meghaljon. Amikor hozzájárultok, hogy az újjászületés helyet foglaljon bennetek belül... ah, igen, akkor a Régi visszatér hozzátok egy egészen Új úton... de már fájdalom nélkül, nehézségek és kihívások nélkül, és a lidércnyomásszerű helyzetek nélkül. A Régi bölcsességgel, megértéssel és Új Energiával tér vissza hozzátok.

A jövő a meggyógyított múlt.

Tehát, érdekes időben éltek. Továbbra is próbálkozni fogunk, hogy segítsünk nektek megérteni, min mentek keresztül. Amin most mentek éppen át itt a Földön, az nagyon, nagyon érdekes. És, mindez a haragotokhoz kötődik.

És a múlt héten láthattatok néhányat azon legnagyobb napkitörések közül, mely valaha is lejátszódott, mely valaha is ismert volt a fátyol felénk eső oldalán. Napkitörések... óriási kitörések a Napból... és ti azt gondoljátok, hogy nem a haragotok ereje van emögött!(Néhányan nevetnek.)Ami a tudatosságotokon és az emberiség tudatosságon keresztül most történik... oly sok Régi Energiát engedtetek el, hogy az szó szerint visszaverődött a Nap energiájában. Hatalmas napkitörések... nyílegyenesen érkeznek a Földre.

Ezekkel voltatok bombázva az elmúlt néhány napon keresztül. És, kíváncsiak vagytok, drága barátaim, miért érzi magát a testetek olyan furcsán... az elmétek miért olyan kiegyensúlyozatlan... miért érzitek az érzelmek záporát! Az érzelmek akkor bukkannak fel, amikor hozzájárultok ahhoz, hogy a bensőtökben lévő energia olyanképpen nyilvánuljon meg-mint hatalmas energiák a Napból-de ti teremtettétek ezeket.

Elengedtek dolgokat, melyek felhalmozódtak. Beszéltünk már azokról az energiákról, melyek Gaiaban, a Földben vannak felhalmozódva, és azok tényleg ott vannak. Elengeditek őket, a jellemzőiteket a múltból. Vannak még energiák felhalmozódva más bolygókon is, a napokban, a csillagokban és a galaxisokban. És azok a tiétek. Azok a ti energiáitok. Miért gondoljátok, hogy bizonyos bolygóknak van asztrológiai tulajdonságuk, hatásuk rájuk? Az energiátok egy része halmozódott ott fel.

Nos, ami most történik, az... ezek a hatalmas robbanások és kitörések a Napban- a haragotok elengedései és kifejeződései -mondhatnánk, itt az ideje, hogy az Otthon eljöjjön hozzám. Egy csodálatos mennyiségű energia érkezik a Napból és tart egyenesen a Földnek. Ezt tapasztaltátok az elmúlt néhány napban.

És ott jelenik meg pontosan, ahol kell -tüzek, kedves barátaim, melyekről Metatron beszélt. A tüzek... nem láttátok a múlt héten? Nem láttátok-még itt a hegyekben ezen a területen is-de különösen Dél-Kalifornia területein, és a világ más részein is? Oly sok energia és figyelem irányult erre a helyre, amit Kaliforniának hívunk, megtisztítva az energiákat, és elengedve azokat, amelyek ott voltak.

És valóban, ezrek vesztették el az otthonaikat. Néhányan az életüket vesztették el. Semmi... semmi nem hasonlítható ahhoz, mint aminek néhány évvel ezelőtt történnie kellett volna -katasztrofális földrengéseknek kellett volna megráznia azt az egész régiót. Millióknak és millióknak kellett volna elveszteniük az életüket. Vissza kellett volna térniük a fátyol felénk eső oldalára. Igen, készek voltunk, hogy kezeljük mindezt. Ehelyett, néhány tűz, amihez hozzájárultatok, hogy tisztítson ezen a területen, mely annyira -hogy is mondjam- erősen fókuszált... mely annyira része az egész Új Energia mozgásnak... néhány tűz, mely fellángolt, hogy a földterületek és Gaia meg tudjon tisztulni, hogy mi mindannyian tovább tudjunk haladni.

Ez mind együttesen dolgozik -a haragotok... a napkitörések... a tüzek itt a Földön. Néha, Shaumbrák, megpróbáljátok a dolgokat oly nehézzé tenni. Amikor egy pillanatra a kerítés mögé álltok, és egyszerűvé teszitek azt, meg fogjátok látni, mit is teremtetek igazán. Meg fogjátok látni, hogyan dolgoznak mindezek együtt.

Jönnek még ilyen tüzek arra földre, mely oly sok változást tapasztalt korábban. Ez California területe... mely annyira kész az elengedésre, készen áll, hogy elmozduljon az Új Energiába és megtisztítsa a múltat, hogy elmozdítsanak egy politikust. Ah... érdekes, érdekes... hogy jön létre ez... oly sok szemrehányás rakódott erre a 'szürké'-re. (A közönség nevet.) Mosolyogjatok, Shaumbrák. A válasz ott van. Néha maga a név hordozza a választ (utalva Kalifornia távozó kormányzójának nevére, Gray Davisre)(-gray magyarul szürkét jelent-saját megj.)

Elfáradtak a Régi Energiáktól. Eltávolították azt, akire szavaztak. Elfelejtetik, mit jelent felelősséget vállalni. És megérteni, hogy szeretnek ujjal mutogatni a szomszédokra, és azt mondani: 'Te a 'szürké'-re szavaztál, én nem.' De mindannyian azt tették, bizonyos értelemben, még azok is, akik nem rá szavaztak.

Kicserélték azt egy csillaggal?(A közönség nevet.)Egy csillaggal? Kicserélték azt egy nagyon, nagyon erős férfi energiával. Mi adni fogunk nektek egy érdekes-, hogy is mondjam- hátteret ehhez. Ó, már utánanéztünk és fogadtuk az engedélyt Arnoldtól (utalva Arnold Schwarzeneggerre).

Ez az energia, ez a lélek, akit ti, mint e föld új kormányzója ismertek-röviden- az elmúlt életeinek nagy részét nőként élte le. Ebbe az életbe férfiként érkezett magával hozva a nagyon erős női energiákat. Ám, a férfi része-az új férfi része- nem szerette ezt. Ő (a férfi) gyengének érezte azt. Úgy érezte, hogy az értéktelen. Érezte, hogy a női energiákat, melyek annyira a része voltak, kinevetnék és kigúnyolnák az ő férfias társadalma miatt .

Nos, ő mit tesz? Felpumpálja a vasat!(A közönség nevet.)Megpróbálja legyőzni a női energiát. Oly sok erővel érkezik. De még ebben is volt női energia, mert ő szerette a testét mutogatni.(Nevetnek, amíg Tóbiás Cauldre bicepszét mutatja.) Ő büszke volt a fizikumára. Szerette, ha a testre figyeltek. Nagyon érdekes dinamika!

Most, ő túlmozdult ezen. Olyan helyre lépett, ahol segíteni tud az embereknek megérteni néhány dolgot, amelyek megtörténhettek a Földön-bizonyára egy hollywoodi változat (mint a Terminátor mozifilm),ám néhány a katasztrofális dolgok közül, a csaták, a harcok, a fény és a sötétség. És felvállalja a sötétség szerepét, mely fénnyé alakul. Drága barátaim, a válaszok annyira egyszerűek.

Ő most -hogy is mondjam- a világ egyik leghatalmasabb társadalmainak egyikében kormányzó, kormányzója annak a földnek, mely hihetetlen gazdagsággal és hihetetlen forrásokkal rendelkezik, de ez a föld, mely leégett a Régi 'új energia-gondolkodásban'. Tehát, ennek a földnek az emberei olyasvalakit választanak, aki erős.

De nem látnak a felszín alá. Nem látják a női energiát, mely fel fog bukkanni, amely erre a helyre fog érkezni. Ez megerősödik azok által, akiket -hogy is mondjam- maga köré hoz, és az akit elvett. Ez egy módja a női energia bekerülésének a nagyon erős férfi külső mögé. Nézzétek rá és lássátok, hogy mi történik ezen a területen.

Tehát, elképesztő események... minden összefonódik. Nem kell tudósnak vagy metafizikusnak lennetek, hogy kitaláljátok ezt.(Néhányan nevetnek.)

Van egy másik esemény, mely egy héttel ezelőtt jött létre. A Harmonikus Egybeesés nevet adtátok neki. Ó, drága barátaim, sokkal több van emögött, mint amit a szemetekkel láttok! Mielőtt beszélnénk erről, szeretnénk megmutatni- ez nem egy olyan esemény, mely megváltoztat benneteket, ti voltatok azok, akik teremtettétek az eseményt.

Az esemény, ez a Harmonikus Egybeesés, bizonyos csillagoknak az egy vonalba esése, bizonyos bolygóknak... akárhogyan is, de ott volt. Megtörtént így vagy úgy. De... de, ha az emberiség tudatossága nem lett volna alkalmas rá, elszalasztottátok volna azt. Ez egy lehetőség volt, mely egy vonalba esett. De, talán ti soha nem láthattátok volna. Lehet, hogy hosszú, hosszú idő múlva tért volna vissza csak.

De a tudatosság megfelelő volt. Megvizsgálták. És a fénymunkások, spirituális lények átölelték azt. Még a vallási szervezeteitek felsőbb fokain is sokaknak van valamiféle fogalmuk arról, mi történik most.

Egy héttel ezelőtt egy érdekes egybeesés történt... még a holdfogyatkozás idején... egy elrejtőző és ugyanakkor leleplező, a fény és ugyanakkor a sötétség. A Harmonikus Egybeesés a bolygók egybeesése a Dávid csillagba. És, főleg ezen a területen, ahol mi most ülünk -Coloradóban, itt a hegyek között-ez majdnem egy tökéletes egybeesés lesz. Ez tapasztalható lesz az egész világon. Ez a bolygók egybeesése, mely egy tökéletes Dávid csillagot hoz létre. Egy Dávid csillagot... amely két egyenlő oldalú háromszög egymásra való átfedéséből jött létre.

(Megjegyzés: November 8-án a Dávid csillag a következő bolygók által rajzolódott ki: Nap, Hold, Mars, Jupiter, Szaturnusz és a Chiron. A Nap, Mars, és a Szaturnusz fogja alkotni a víz elemének nagy hármasságát. A Hold, a Jupiter és a Chiron fogja alkotni a föld elemének nagy hármasságát. Ez a két hármasság átfedi egymást a mennyekben a Dávid csillag formájában. Az ezzel a formációval 'véletlenül' időben egybeeső lesz egy teljes holdfogyatkozás a Holddal a Taurus csillagképben. Még több információ található a holdfogyatkozásról és a Dávid csillagról egy oldalas leírásában, a Hegyi Asztrológus című újság aktuális kiadásában. A leírás itt nagyon hasonló a Tóbiás beszélgetéshez. És még sok más forrást is találhattok az Interneten ezt az eseményt illetően.)

Ez a Merkaba szimbóluma is. De, mi az valójában, és mi a ti Merkabátok valójában... olyan gyakran elámulunk azokon az embereken, akik pörgetik a Merkabákat. (Néhányan nevetnek.) Egyre mélyebbre és mélyebbre ástok magatokban. Nem értitek a szimbólumnak és a saját Merkabátok nagyon egyszerű természetét.

Két egyenlő oldalú háromszög, egyik a másik a tetején megalkotva a Dávid csillagot... ők mutatják be a dualitás lényegét .Egy felfelé mutat. Egy pedig lefelé... fel és le. Az egyik háromszög a férfi energia. Ez egy phallikus energia... egy kifele hatoló energia... a cselekvés energiája... stb.

Az ellentét a női energia. Ez egy megalapozott és tápláló energia. Igen, ez egy edény. Ez egy kehely, ahogy oly sokan olvashattatok erről( utalás Dan Brown:A Da Vince kód című aktuális regényére.)

Ez a két energia átfedi egymást-a férfi és a női. Fent és lent vannak. Képviselhetik még-amit ti úgy mondanátok -fény és sötétség, jó és rossz. És képviselik az istenit és az emberit.

Ők el voltak különítve. Nem látjátok? Hosszú, hosszú idő óta elkülönültek. Az elkülönülés magenergiája a férfi és a női energiák, Ádám és Éva. Amióta elhagytátok az Otthont, értsétek meg-mióta elkezdtétek az Én felfedezését-ti osztottátok fel magatokat. Most ezt fizikai formában teszitek meg, férfi és női részre osztottátok. Van egy maszkulin és feminin energia, a jin és a jang.

Ez mind az, ami a Dávid csillag... elkülönült, szétválasztott rész(mint egy gyémánt félbevágba).Mi történik, amikor ez a kettő egy vonalba esik? Hat pont helyett, négy lesz.

Drága barátaim, hagyjátok abba ezeknek a Merkaba energiáknak az ellenkező irányba való forgatását. Mi történik ezzel? Úgy gondoljátok, hogy erősebbek és jobbak lesztek? Csupán a dualitás energiáit erősítitek. Egy percre lehet, hogy jobb lesz. Ez nem olyasvalami, ami tőlünk származik -ezen energiák felpörgetése. Rá kell csapnunk a fejünkre. Rá kell csapnunk, mikor azt látjuk, hogy ezt csináljátok.

Az energiák egyberendeződnek. Mostantól számítva hét napon belül van ennek az ideje. Ez egy lehetőség, hogy elkezdje, lehetőség a két egyenlő oldalú háromszögnek, hogy együtt térjenek vissza.

Van egy érdekes erő vagy hatás az egy vonalba esésben, mely most itt helyet foglal. Van az elemek között egy, a bolygók között egy, mely egy kis félelmet okozhat. Ez egy kis fájdalmat és egy kis szomorúságot okoz. Néhányan közületek most tényleg érzik ezt .

Ez Chiron energiája, a Megsebesült Harcosé... az áldozaté... a harcosé, aki bűnös azért, amit tett... a sebek, a karma, a múlt emléke. Nos, a Megsebzett Harcosnak most ide kell jönnie, hogy része legyen ennek a Dávid csillagnak és azt mondja: 'Készek vagytok, hogy elengedjétek a sebeket?'... Mert ez az, ami a kétfelet visszatartja az eggyé válástól. Ez az, ami távol tartja a férfi és a női rész egyesülését-ez a Megsebzett Harcos, Chiron. Ez az ,ami fenntartja a Mennyek és a Föld elkülönülését -Chiron.

A seb mély. A haragnak részben az is oka lehet, amit ti tapasztaltatok. Miért..Miért van seb? Be fog valaha gyógyulni? Vagy tovább kell folytatnunk ezt a kört újra, a kört, mely több tízezer éve pöröghetett?

Az egy vonalba esés, mely éppen most zajlik -mely akárhogy is, de megtörténik- az egy vonalba esés nagyon ritka, nagyon ritka. Történik vele együtt egy holdfogyatkozás is, a Hold energiájának elrejtőzése, ez az elrejtőzés-hogy is mondjam- valami, ami a férfi és a női között van. De ez is a tisztulás egy időszaka.

Nem az esemény az, ami a változást létrehozza. Ti vagytok azok, akik megengedtétek magatoknak, hogy lássátok ezt az eseményt. Ám, belül ez egy lehetséges energia és megvalósulása annak, ahol most éppen vagytok. Az egy vonalba esés ezen időszakában... ez olyan, mint egy hatalmas hirdetőtábla a Mennyekben... megmutatva nektek, hol vagytok most... megmutatva az összes változót, melyet magában foglal... megmutatva a férfi és a női, a jó és a rossz, az emberi és az isteni elkülönülését.

De értsétek meg, Chiron energiája annyira erős, hogy el is téveszthetitek ezt. Chiron energiája annyira rettenetes lehet, a sebek pedig annyira mélyek, hogy lehetséges, elszalasztjátok ezt az alkalmat, ezt az eseményt, mert a sebek annyira mélyek... és a szomorúság. Vagy vissza fogja hozni... vissza fogja hozni annak az emlékét, hogy hol voltatok. Sokatok számára ez egy nagyon erős hét lesz, és a mély lélegzések ideje. Vissza fogja hozni-vagy az értelmetekbe, vagy a belső érzéseitekbe-a sok-sok idővel ezelőtti emlékeket, azelőtt, mielőtt még a Földre érkeztetek volna, főleg azon időszak emlékét, mielőtt valaha a Földre érkeztetek volna.

Újra ,engedjétek meg magatoknak, hogy felkészüljetek erre az eseményre. Az esemény lehetőséget hoz a változásra. De, ugyanakkor a múlt emlékét is elhozza.

Mostantól nyolc napon át-egy jelentős esemény zajlik! Azt mondhatjuk a mi szintünkön, a mi gondolkodásmódunk szerint, hogy ez jelentősebb, mint az, amit ti Harmonikus Egybeesésnek neveztek. Ez egy lehetőség volt az ébredésre. A Föld megmérettetett.

De, ez egy hihetetlen jelzés, egy hihetetlen jele annak a kérdésnek: 'Készen vagytok? Készek vagytok, hogy a férfi és a női részt beemeljétek a testetekbe... a valóságotokba.. és készek vagytok túljutni a Régi elképzeléseken arról, amit gondoltatok, hogy mi a férfi és mi a női? Készek vagytok ezeket visszahozni és nem zavarba jönni emiatt? Készek vagytok, hogy azt mondjátok, hogy soha nem volt fény és nem volt sötétség, hogy sohasem volt semmi rossz egyik utazásotokban sem, egészen a máig, addig az időig, amikor az utazásotok befejeződött? Készek vagytok, hogy megengedjétek az Otthonnak, az isteni és az emberi energiának, hogy egyesüljön?'

Beszélgettek erről. Filozofáltok róla. De még mindig nem érzitek magatokat érdemesnek rá. Ti még mindig úgy érzitek, hogy a palack belsejében éltek és az isteni nem tud belépni.

Ez egy jelentős esemény lesz. Mit kellene tennetek azon a napon? Ünnepeljetek! Ünnepeljétek a tényt, hogy tudjátok, az itt van. Ünnepeljétek a tényt, hogy minden energia felsorakozik most, hogy gyógyulást hozzon a Dávid csillagnak.

Soha nem volt olyan szándék, hogy annak részekre kell bomlani. Soha nem volt o9lyan szándék, hogy az ellenkező irányba kell pörögnie. Ez egy teljes egység. Ez mindennek az egyesülése. Ha bármi pörögni kezd, akkor az megtörténik, ez az, mikor a háromszögek újra eggyé olvadnak. Tudjátok, mi történik, amikor ezt az új elemet pörgetitek? Új kört hoz létre, amikor pörgetitek. Négy pontja van, amikor két dimenzióban nézitek, ám egy kört alkot. A kör, melyet még az asztrológusok is látnak ebben a formában, mely a beteljesülés emlékeztetője, hogy az utazás befejeződött, itt az idő egy Új szintre lépni.

Ó, igen és akkor rátok tör a félelem. 'Vajon érdemes vagyok rá? Ez valós? Lehet, hogy nem kellene megtennem ezt a lépést. Emlékszem, amikor megtettem azt a lépést, mely a Tűz Függönyén vezetett. Lehet, hogy hagyom, először valaki más tegye meg!' És akkor jönnek a félelmek. Ez az ,amiért Raphael itt van.

Nos, drága barátaim... sokminden fel fog bukkanni a következő héten. Lélegezzétek be azt a napot. Lélegezzetek... folyamatosan. Lélegezzétek be a Szellem lélegzetét azokba a sebekbe, melyek még mindig ott vannak.

Chironnak vissza kellett térnie, hogy megtörténjen a szükséges gyógyulás. Ez egy jellemző. Ez a részetek. És még mindig sebzett. Félretették azt valahova máshova. Nem tetszik, mikor a Chiron visszatér a térképeitekre. Megpróbáljátok eltenni valahova máshova. Még más bolygókra is megpróbáljátok eldugni.

Ám most visszatér teljes erővel, hogy a sebek be legyenek gyógyítva, értünk, hogy előre mozduljunk, Shaumbrák, és értetek, hogy előre mozduljatok. Engedjétek meg magatoknak, hogy meggyógyuljatok.

Értsétek meg... értsétek meg, hogy soha nem volt semmi rossz. Csupán tapasztalat volt. Értsétek meg, ahogy a Szellem nagyon tud szeretni benneteket ,úgy szerethetnétek magatokat is.

Vegyetek egy mély lélegzetet, Shaumbrák.

Ez után az érdekes dátum után(2003.11.8.),és van még egy érdekes dolog -hogy is mondjam- nemcsak a számmisztika miatt, de a számok érdekes energetikája. Van benne egy tizenegyes(a november a 11.hónap),amelyet a fátyol felénk eső oldaláról a 'dualitás' képviselőjeként értünk. Van benne egy nyolcas-november 8.-a nyolcas a mi oldalunkról a 'végtelenség' szimbóluma. És van benne egy ötös, amikor összeadjuk az évnek a számát (2+0+0+3=5).Ez a számunk a 'változás' száma. A központban a 'végtelenség' van ,a dualitás az egyik oldalon, a változás a másikon.

Micsoda érdekes dinamika! Egyik részetek a Régi dualitásban akar maradni. Ám felfogjátok, hogy végtelenségnek, vagy örökkévalóságnak fog tűnni, ha nem mozdultok előre. Tehát, változnotok kell. Miért gondoljátok, hogy Raphaelt azért hoztuk ide, hogy segítsen nektek túlmozdulni rajta? Nagyon érdekes, érdekes számok vannak mindebben!

És ,természetesen vannak olyan emberek, akik erről részletesen tanulnak. Nézzétek meg a ti-hogy is mondjam- Interneteteket, és az érdekes információk minden fajtáját meg fogjátok ott találni. De, emlékezzetek, amikor azt olvassátok, mosolyogjatok. Van egy tendencia, mely megpróbálja túlságosan bonyolulttá tenni azt.

Chiron egyetlen céllal érkezik -a gyógyítás, a seb begyógyítása. Ez azt jelenti, hogy elengeditek a Régi Energiaszemléletet arról, ami volt.

November 8.-és minden utána következő nap-egy időpont arra, hogy az isteni terv találkozzon az emberi tervvel. Elkülönítve tartottátok ezeket, majdnem úgy, mint ahogy ez a két háromszög elkülönült a Dávid csillagban. Elkülönítve tartottátok őket-az isteni terveteket és emberit. És, ez a haragot is idehozta.

Az isteni terv azon volt, hogy kijusson és tapasztaljon, hogy megteremtse az öntudatot, az önazonosságot, hogy egy napon megörökölhessétek a trónt. Ez volt az isteni terv. Az emberi terv egyszerűen csak a túlélés volt... egyszerűen túlélni itt a Földön... hogy ételt szerezzetek, szállást és ruházatot és megéljetek.

Az isteni tervetek azon volt, hogy megadjon nektek mindent, amire szükségetek van ebben az életben-minden anyagi forrást, az összes eszközt-hogy megadjon nektek mindent. És az ott van. Ám az nem találkozott az emberi tervetekkel. Az emberi tervetek ,elég furcsán, azon volt, hogy éppen csakhogy a minimumot adja... csak a minimumot.

Értsétek meg... ez érdekes, mert ti bőséget kértek. 'Drága Szellem, fizesd ki ezt a számlát. Add meg nekem azt a pénzt, amire szükségem van.' Ó... ám, amikor rápillantotok az emberi tervetekre, az épp az ellenkezője volt -magatoknak olyan keveset adni, amilyen csak lehetséges, és olyan gyorsan tanulni az utazásotokon, amilyen gyorsan csak lehetséges. Ó, azt mondottátok nekünk... azt mondottátok magatoknak: 'Képes vagyok kiállni bármit.' Ez egy kis munka a Földön, mint emberi lény... Nekem nem kell semmi.' Az emberi tervetek a lehető legkisebb szükséglet volt.

Engedjétek most meg, hogy egyesüljön az isteni tervetekkel, mely mindennek a hatalmas bőségét jelenti. Azt hittétek, hogy ez egy másik út. Úgy gondoltátok, hogy az isteniség rajtatok kívül tartózkodik. Drága barátaim, ti voltatok azok, akik kívül tartottátok. Engedjétek meg az isteni és az emberi tervnek, hogy egyesüljön.

Az isteni terv a férfi és a női energiák hatalmas újraegyesülése volt. Mindig a terv része volt. Az elkülönülés végbement, tehát igazán megtapasztalhattátok és megérthettétek magatokat. Nem a férfi és a női testről beszélünk. A jin és a jang energiákról, a férfi és a női energiákról beszélünk, mindkettő annyira helyénvaló. Az isteni terv azon volt eggyé olvassza őket.

Az emberi terv azon volt, hogy nemekre tagoljon -férfira vagy nőire és felnagyítsa bármelyiket, amelyet választottatok és érezzétek az elkülönülést és elmozduljatok a másik energiából. Az egyik rész az volt, mely meg tudta tapasztalni, milyen az, mikor a kiáramló maszkulin energiát birtokoljátok. A másik rész megtapasztalta a gondoskodó és szerető női energiákat. Ám az isteni és az emberi terv nem találkozott.

Itt az ideje annak, hogy ezeket egyesítsük. A tudatosság pontjánál vagytok. a megvilágosodás pontjánál vagytok, ahol most eggyé tudnak válni. Nem kell, hogy elkülönüljenek.

Az isteni terv arra törekedett, hogy megtegyen egy teljes kört az Én megértésében. Nektek egy különleges ajándék adatott a Szellem által. Ezt neveztük Öntudatosságnak... a ti saját identitásotok... többé már nem a Minden Ami Van hatalmas egységében. Ám nektek megadatott az a képesség, hogy mindannyian birtokoljatok egy saját különleges spirituális ujjlenyomatot és megnöveljétek azt. Az emberi terv annyira korlátozott volt. Ez nem volt más, mint -próbáljátok megszerezni azt, amit tudtok. Ez arról szólt, hogy -először próbáljátok kifejleszteni az önazonosságotokat ebben az életben anélkül, hogy bepillantást nyernétek az összes életetek egészébe.

Ám amikor elértetek egy bizonyos pontra, eljutottatok egy szintre, amikor azt mondtátok: 'A terv megérett a változtatásra.' Szükség van az Én lerombolására, mert bizonyára az Én az, mely az összes problémátoknak oka. A modern pszichológusaitok az Én lerombolásáról, megsemmisítéséről beszélnek. Vannak olyanok, akik az egó és az Én lerombolását nagyon brutális módon gyakorolják. Még mindig ezeknek a részeit és darabjait szedegetjük fel a fátyol felénk eső oldalán. Annyira szétszóródtak, és a sebek annyira mélyek.

Az isteni terv az Én megértése. Az emberi terv pedig az, hogy közületek sokan megsemmisítsék az Ént. Egyesíteni tudnátok ezt és meg tudnátok érteni, hogy az Én egy célt szolgált itt? Egyesíteni tudnátok az isteni és az emberi tervet most? Nem kell, hogy azok elkülönüljenek egymástól.

Az emberi terv a halál, a betegség és a rendellenesség miatt volt. Az emberi terv úgy szólt, hogy nektek ezeket a dolgokat a valóságotokba kellett emelnetek, hogy új megértést nyerjetek. Meg kellett, hogy betegedjetek. Rendellenességgel kellett, hogy szülessetek, hogy az visszahozzon benneteket az ösvényre. Meg kellett halnotok, hogy ne essetek csapdába és ne vesszetek el itt a Földön. Az isteni terv az életről és a teremtésről szól. Ez minden, ami van -a tapasztalás.

Tudnátok egyesíteni ezt a két elemet-az istenit és az emberit most, hisz nekik már nem kell külön válniuk? Át tudnátok hidalni a szakadékot, az űrt, hogy az isteni terv találkozni tudjon az emberivel?

Elérkeztetek ahhoz a ponthoz, kedves Shaumbrák, ahol egyesíteni tudnátok a Dávid csillagot-az igazi Dávid csillagot, nem azt, melyet az ábráitokban lefestettetek, ahol azok elkülönülnek -talán kicsit fedve egymást-de elkülönülnek. Meg tudnátok gyógyítani a Dávid csillagot, hogy azok újra egyesüljenek most, egybeolvasztva az isteni és az emberi tervet?

Az emberi terv az elkülönülés... az elszigetelődés miatt lett életre hívva... számotokra, hogy oly sokszor érezzétek egyedül magatokat az utatokon. Az isteni terv-mint, ahogy újra és újra állítjuk- egyáltalán nem arról szólt, hogy egyedül legyetek... hogy elszigeteltek legyetek... hanem arról, hogy megértsétek, honnan jöttetek és miért vagytok úton.

Abbahagynátok végre, hogy folyton magatok elől és mások elől bujkáltok? Ki tudnátok úgy lépni most, mint egy istenember, mint egy tanár -kis t-vel-, segítő... házigazda... vagy használjatok bármiféle elnevezést, de ragyogó istenemberként? Tudnátok most egyesíteni az isteni és az emberi tervet, előre tudnátok jönni és azok lenni, akik valójában vagytok?

Az emberi terv arról szólt, hogy leckéket, leckéket és újra leckéket vegyetek. Minden, ami ezzel egyenlő, szenvedés. Azt mondjátok, nem tudtok eleget. Azt mondjátok, hogy kell még egy fenékberúgást adni magatoknak, egy másik fejrekoppintást. Az isteni terv egyszerűen a tapasztalásról szólt, az élet és a teremtés örömének megtapasztalásáról.

Nem vettétek tudomásul az isteni tervet, és a szenvedést választottátok ahelyett, hogy áthatoltatok volna a leckéken, ezeket a dolgokat hívjátok ti leckéknek. Ez nem a leckékről szól. Ez nem arról szól, hogy megpróbáljatok bármit is bizonyítani a Szellemnek. Ez a Most-ban élésről szól és annak az igazi ajándéknak a megtapasztalásáról, akik vagytok és a könyörület ajándékának megtapasztalásáról.

Itt az ideje, hogy az isteni terv találkozzon az emberi tervvel. Meg tudnánk ezt együtt tenni ebben a pillanatban? Megengedjük a gyógyulásnak, hogy megtörténjen, hogy Chiron sebei begyógyuljanak, a harcosé, a harcosé, aki mind közületek volt, nem csak itt a Földön, főként más birodalmakban? Megengeditek az isteni tervnek, hogy most átölelje az emberi tervet... hogy áthidalja a szakadékot... hogy megállítsa az elkülönülést e kettő között... hogy egymás iránt teljes könyörületet és tiszteletet érezzenek?

Meg tudnátok ezt tenni, hogy lebontjátok annak a palacknak a falait, amelyben éltek, hogy képesek legyetek érezni és tudni ezt az egyszerű isteni tervet, hogy az harmóniában dolgozzon az emberi tervetekkel? Hozzájárulnátok ehhez? Megengednétek, hogy a Dávid csillag meggyógyulása ebben a pillanatban megtörténjen?

A gyógyulás, a megértés ezen folyamatának egy részét jelentik a sebek... a sebetek egyszerűen a szétválasztás. Minden, ami ez -egy szétválasztás-, egy vágás, mely elválaszt. Egy része felelősséget vállal az összes utazásotokért, mindenért, egészen a most pillanatáig. Ám, a felelősségbe megvilágosodás... szeretet... megértés is érkezik... és annak a könyörülete, hogy miért teremtettétek és mit teremtettetek. A felelősség annak a tudása, hogy tettetek valamit... hogy teremtettetek... és annak a tudása is egyben, hogy abban volt egy isteni terv.

Mindezt a -hogy is mondjam- pusztítás és a káoszhoz, valamint a sötét erőkhöz fűződő szemléletetek miatt gondoljátok... úgy vélitek, hogy ez olyasvalami, amit szégyellnetek kellene. Oly régóta cipelitek magatokkal azt a sebet. Néhányan közületek megengedték maguknak, hogy a sötét erők megnyerjék őket. Ó, a mozifilmjeitek (utalva a Csillagok háborúja című mozifilmre) annyira jól ábrázolja.

Átpártoltok a sötét oldalhoz. Nekik dolgoztok a haragotok miatt. És akkor bűnösnek érzitek magatokat miatta, és szenvedésre kényszerítitek magatokat. Beszéltünk már azokról az eseményekről, melyek réges-régen történtek, egy messzi-messzi galaxisban.(A közönség soraiban morajlás hallatszik, mert ez utalás volt a Csillagok háborúja című film kezdetére.) De, kedves barátaim, ez csupán egy lélegzetnyi idő volt.

Tehát, ezeket a dolgokat a nagyobb megértésért és tapasztalásért tettétek. Azért tettétek ezeket a dolgokat, hogy minden előre tudjon mozdulni, hogy minden ki tudjon terjedni. Azért cselekedtétek ezeket a dolgokat, mert szerettek másokat.

Ó, hosszú idővel előtte, mielőtt a Földre jöttetek, felfedeztétek, milyen az, mikor más entitásokat szerettek. Csodálatos! Csodálatos! Ott volt a lehetőség, tudjátok, hogy csak magatokat tudtátok volna szeretni. Csak gondoltátok, hogy ezt teremthettétek volna! (Néhányan nevetnek.)

A Minden Létezőn kívül, az Első Körön kívül, megtanultatok szeretni valaki mást, egy másik lényt. És mi most nem a férfi / női vagy a szexszel kapcsolatos dolgokról beszélünk. A szeretetről beszélünk, a tiszta szeretetről, a tiszta könyörületről más lények iránt, egy jellegzetességről, melyet a Szellemtől vettetek. A Szellem igaz szeretettel és könyörülettel bír irántatok. Micsoda nap volt az, visszatérni a Királyságba, amikor megtanultatok valaki mást is szeretni önmagatokon kívül.

De abban a szeretetben harcoltatok is másokkal, hogy megvédjétek azokat, akiket szerettek. És abban a szeretetben éreztétek az elhagyatottság legmélyebb formáját, amikor ők otthagytak titeket. Abban a szeretetben éreztétek, mit jelent mérgesnek lenni, amiért ők tettek valamit veletek. A szíveteket adtátok oda nekik. Miért nem adták nektek azt vissza?

Ebben az egész gyógyulásban és energiaátalakulásban... a felelősségvállalásról van szó, hogy megteremtettétek ezt. Ne próbáljátok meg kitalálni. Ne próbáljatok vissza menni ezekbe az elmúlt életekbe és elismételni azt. Nem szükséges, hogy segítőkhöz rohanjatok hétfőn és múlt életekkel kapcsolatos gyűléseken vegyetek részt. Már ismeritek azt. Ott van közvetlenül. Nem kell ismernetek a részleteket.

Ez a felelősségvállalásról és önmagatok szeretetéről szól még egyszer újra... a felelősségről, melyet az egész utazásotokért vállaltok. Ahogy mi már említettük ezelőtt, vagy áldozatok vagytok vagy teremtők. Chiron energiája jelenleg egy az áldozat energiája. Látjátok magatokban azt... hogyan okoljátok a véletlen eseményeket, az embereket, az angyalokat és az eseményeket, melyek a múltban történtek?

Nem kell semmit sem okolnotok egyáltalán. Tudjuk, mi történt. Ők tudják, mi történt. Egyszerűen vállaljatok felelősséget és értsétek meg, hogy isteni okok voltak ott... mind emögött isteni terv húzódott meg. Ez az, amiért megtörtént.

A felelősség olyan érdekes dolog. Még a gyakorlati életetekben, melyet most éltek, ez annyira fontos. Újra és újra azt kérdezitek tőlünk: Drága Tóbiás, mit tehetnénk, hogy megváltoztassuk a világ kormányait? Vállaljatok felelősséget magatokért. A kormányok csupán a csoporttudat megnyilvánulásai, akár diktatúráról... akár korrupt vezetőkről van szó. Ez annak a populációnak az összes megjelenése, mely náluk jelentkezik.

Amikor felelősséget vállaltok önmagatokért, rögtön kívül fogjátok magatokat találni a tömegtudaton. Lehet, hogy egy bizonyos politikai társadalmi struktúrában éltek, mint például egy diktatúrában. Lehet, hogy a korrupció világában éltek. Ám, amikor felelősséget vállaltok, és megértitek, hogy soha többé nem vagytok korruptak -isteni részek vagytok- akkor képesek vagytok a korrupció földjén élni, de nem kell, hogy annak a részévé váljatok.

A vezetők szigorúan a válaszok az emberek tudatosságára. Ez minden. Szerettek ráfogni dolgokat a vezetőitekre. Szeretitek hibáztatni őket. Szeretitek azt mondani 'Én nem szavaztam rájuk.'(Néhányan nevetnek.) Ám, drága barátaim akkor is felelősek vagytok. Ők a csoporttudatosság megnyilvánulásai.

Hogyan változtatjátok meg a világ kormányait? Ó, egész könyveket tudtok írni az új szerkezetekről... az új teóriákról... a rendszerekről... a szocializmus új típusairól... vagy a demokráciákról. És ez nem fog semmit sem számítani. Csak vásároljátok egyiket a másik után.

A változások, akkor történnek meg, mikor felelősséget vállaltok, amikor ti, és utána mások is, és megint mások ,és mások felelősséget vállalnak. Ez az, ami meg fog történni az Új Energiában... ha folytatjátok a munkátokat. El fogtok indítani egy teljes láncreakcióját a 'Felelős vagyok.'-nak, mert 'Én vagyok a teremtő.'

Ki fogtok jutni ebből az áldozatosdiból. Nem fogjátok soha többé a kormányokat hibáztatni. Meg kell értenetek, hogy ti segítettetek felállítani azt. Nem fogjátok az egyházakat hibáztatni. Felelősséget vállaltok. Ugyanakkor, mikor elegendő ember vállal felelősséget a saját teremtéseiért, a szükséglet a kormány iránt, amint ma már tudjátok, eltűnik.

Amit mi igazán látunk -és ezt mi igazán, szemtelenség nélkül állíthatjuk. Amint egyre több és több ember a Földön felelősséget vállal a saját létezéséért, a kormány iránti szükséglet eltűnik. A szolgálat iránti szükséglet-mint például a kórházak és az utak, és más dolgok, melyekre szükségetek van, mint működő lények-ezek átalakulnak magánvállalkozásokká, melyet az emberek olyan csoportja vezet, akik önkéntesek, és nem vállalkozók. Érdekes... visszatér szolgálatra a felelősség hozzátok, a magánvállalkozáshoz. Kicsit ijesztőnek tűnhet néhányótoknak.

De, kedves barátaim, amikor mindenki felelősséget vállal, akkor már nincs szükség soha többet a nagyon hierarchikus és nagyon férfias kormányok energiájának ezen típusára, melyet a világotok majdnem összes földjén láttok. Az önkéntesek csak egy kis csoportja lesz, akik segítenek irányítani a magánipart, akik szolgálatot látnak el. A kormány szolgál benneteket. Az út, melyet bemutattunk, nem egy másik út.

De találgassatok, mi ... lemondtatok a felelősségről. Lemondtatok a felelősségről számukra, a szolgák számára, így azok nőttek... nőttek... nőttek... és növekedtek. Átadtátok a saját létezéseteket másvalakiknek. Tehát, valójában ők csupán a visszatükrözésévé váltak a korrupciónak... az erős ellenőrzésnek... a fegyelmező férfi energiának... az egyensúlytalanságnak... és mindezen dolgoknak. Ők mindennek a visszaverődése.

Ragadjátok magatokhoz a felelősséget, és meg fogjátok látni, hogy a kormányok megváltoznak. Hagyjátok abba az új tervek írását. A mag, az egyszerű lényeg, még mindig az, hogy vállaljatok felelősséget önmagatokért.

Nos, mostantól egy hétig az alakzat, a mennyei alakzat, a Dávid csillag... használjátok ezt az időt a belső gyógyításra... azokra a maradványokra, melyek még mindig bennetek vannak... arra a hitre, hogy a dualitásnak léteznie kell... arra a hitre, hogy az isteni és az emberi terv nem működik együtt... a hitre, hogy az ember és a Szellem két különböző dolog. Használjátok ezt az időt arra, hogy egyesítsétek a férfi és a női elemeket. Ezek a legalapvetőbb formái az isteni elkülönülésnek. Ez a mag.

Engedjétek meg... engedjétek meg, hogy a női energia eljöjjön hozzátok, amennyiben rátok a férfi energia jellemző. Ne érezzétek emiatt magatokat zavarban. Ne érezzétek úgy, hogy ezáltal majd emiatt kevésbé erősekké váltok. Ha férfiak vagytok, lélegezzétek be a női energiákat azon a napon.

Ha nők vagytok, engedjétek meg ,hogy belépjenek a férfi energiák. Ha nők vagytok, engedjétek meg ,hogy meggyógyítsátok a sebet- Ízisz sebét. Valóban, ő is itt van ma. Rapha ellentételeként kellett, hogy idejöjjön. Ízisz sebe-oly sokan közületek, akik fizikai értelemben nők és ösztönösen nők, pontosan tudjátok, miről beszélek -ez mind közül a legnagyobb seb.

Engedjétek meg, hogy belélegezve a férfi energiákat, azok belépjenek. És, amint ezt megteszitek, engedjétek meg Ízisz ezen őstípusú energiájának-az Anyának... a Teremtőnek... a Szülő nőnek... az Életet adónak-hogy meggyógyuljon. Tudjátok, hogy az mennyire megsértett, mennyire meggyalázott. Ez okozta az ellenreakciót, különösen a ti korabeli társadalmatokban. De ez sokkal régebb óta létezik, mint ezen életek korábban a Földön.

A férfi energia, melynek, ti nők, megengedtétek, hogy erőssé váljon... ti engedtétek meg, hogy erős legyen, mert elrejtőztök attól, akik vagytok és attól, amit tettetek. Ízisz sebe mély, mélyebb, mint Chiron sebe. Pontosan tudjátok, hogy most miről beszélünk itt. Belefáradtatok, hogy elrejtsétek azt. Mérgesek voltatok miatta. Nem tudjátok, hogy mit kezdjetek vele. Átruháztátok a felelősséget a férfire.

Itt az ideje, hogy az isteni találkozzon az emberivel. Itt az ideje, hogy a férfi találkozzon a nővel. Itt az ideje, hogy most elengedjétek Íziszt. A seb mély volt. Ám mostantól számítva hét nap, és mi mind meg tudjuk gyógyítani ezt a dolgot. Ez mind a mi múltunk-nem csupán egy emberi dolog-ez mind a mi múltunk.

A Dávid csillag meggyógyításának ezen eseményét a tudatosságba emeltétek. És most mi mindannyian kezdeni tudunk ezzel valamit. Emlékezzetek rá, hogy Rapha energiája veletek lesz. Raphael veletek lesz, hogy segítsen az átalakításban. És ott lesz Ízisz energiája-a könnyeivel együtt- a gyógyulásért.

Mostantól egy hétig és utána is mindig, soha nem vagytok egyedül.


És ez így van!


Forditotta: Halász Andreavissza az előző lapra