ÚJ ENERGIA SOROZAT: "SHOUD 4"

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


Elhangzott a Bíbor Körben, 2003.november 1.

www.crimsoncircle.com


Tóbiás: És ez így van, drága Shaumbrák, hogy oly sok energiát elengedtünk ezen a napon, energiákat, melyek oly mélyen, mélyen bennetek voltak, nagyon mélyen az emberiségen belül általában, és még mélyen bennünk is. Létrehoztatok egy hajtóerőt egy kis időre, hogy véghez vigyétek ezt az elengedést, és Raphael segítségével elmozduljatok ezen túlra, hogy azt elengedjétek.


A Dávid Csillag teljes fogalma - a két elkülönült háromszög koncepciója, mely részben fedik egymást - egy olyan magszintű sebet mutat be, melyet most is cipeltek. Az is érdekes, hogy néhányan közületek már kitalálták. És az is érdekes, hogy ez a szimbóluma "Izrael gyermekeinek", annak a földnek a jelképe, ahonnan én jöttem. Nos, el tudnátok képzelni egy hetet mostantól számítva... el tudnátok képzelni a gyógyulás lehetőségét ezen a földön... a zsidó nép gyógyulását?


Tudjátok, oly sokakat kértek fel - a palesztinaiakat... a jordániaiakat... a szíriaiakat... a terület minden részén - hogy segítsenek nekik a gyakorlatba átvinni, segítsenek nekik - hogy is mondjam - átjutni néhányon azon régi, régi ősi karmák közül, melyek oly régről erednek, előbbről, mielőtt bármelyikőtök a Földre érkezett volna. És, ők idehelyezték azt közvetlenül a világ elé, hogy lássák - az elkülönülést, az elkülönülés szimbólumát, a sérülés szimbólumát - ők iderakták. Itt az ideje számukra is, hogy meggyógyuljanak. Mivel oly sok létidőt töltöttem Izrael ezen spirituális családjával, dolgozni fogok az elkövetkezendő héten, hogy segítsem a gyógyulási folyamatot.


De azon Shaumbrák számára, akik itt élnek Izrael földjén, és ezen földet körülvevő szomszédok számára itt az ideje, hogy megértsék, az meggyógyítható. Itt az ideje, hogy a Dávid Csillagot visszaidézzétek eggyé, mely eredetileg a gyémánt formája volt - négy pont - hozzátok most ezeket együvé vissza a négy Új Energiájába. Itt az idő mindannyiótok számára, hogy eggyé hozzátok - még a saját életetekben is - megvalósítsátok ezen két darab egyesítését, mint ahogy már beszéltünk róla... a női, a férfi, a világos, a sötét, az isteni, az emberi... hozzátok ezeket mind együvé.


Az egyike a dolgoknak, melyeket megláttok, hogy meg fognak jelenni az életetekben hamarosan, egy állandó emlékeztető a gyémántra. Igen, néhányan közületek nagyon szeretik ezt! (Néhányan nevetnek.) Amint számsorozatokat láttatok az elmúlt néhány évben - a 11:11,12:12,és más számok - elkezditek látni a bejövő gyémánt egy teljes mintáját. A gyémánt... annyira drága, oly tiszta... a gyémánt, mely önmaga oly erős... de minden egységbe rendezett, minden összerendezett.


Látni fogjátok, hogy a gyémánt ezen jelképe újra és újra el fog jönni hozzátok, akár egy jelben a hirdetésben, kicsi dolgokban az életetekben... állandó emlékeztetőjeként annak, hogy minden darab egyesül.


Ez is kinyitja a kaput, egy csodálatos energetikai kaput azoknak, akiket ti "tiszta gyermekeknek," mi pedig "gyémánt gyermekeknek" szeretnénk hívni. Ők integráltan érkeznek ide. Ők a férfi és a női, az isteni és az emberi egyesítésével érkeznek ide. Elkezditek látni ezt, főleg a következő hét után, ha a Shaumbrák tudatossága, és az emberek tudatossága az egész világon él ezzel a csodálatos lehetőséggel. Értsétek meg... ti teremtettétek a lehetőséget. De most mit fogtok ezzel kezdeni?


És most, örülnénk, ha válaszolhatnánk a kérdéseitekre.


KÉRDÉS AZ 1.SHAUMBRÁTÓL (egy nő álla mikrofonnál): Igen, Tóbiás, én két kérdést szeretnék feltenni újra. Az első - amint már mondtam, a hetedik emeleten lakom. Na már most, ott találom magam a tetőn állva teliholdkor valamit a solar plexusról motyogva férfihangon, karjaimmal az ég felé. És én igazán szeretném ezt megérteni. És az utolsó csatornázáson felhoztam egy kis autista fiút, aki kiköltözött az épületünkből. Tudnál bármit is mondani a jövőre nézve számomra... vagy ennek a kisgyereknek... a lénynek, aki gyermeki életet él bárhogyan is?


TÓBIÁS: Ez a tetőn való állás és ugatás a holdra(a közönség nevet)... és a mormolás, amit csináltál... ez a te intuitív természeted, a női természeted kéri a férfi részedet újra egyesülni. Ez elég egyszerű, különösen teliholdnál, amikor az energiák és a női, férfi egyensúlyok annyira erősek. Ez minderről szól - hogy is mondjam - a telihold energiáiról és arról, hogy az mit hoz a felszínre. De ez a női és a férfi legerősebb táncát hozhatja ki. Tehát emeld fel a kezeidet elfogadással. Férfi tónusban, férfi nyelven mormolsz, beengedve azt a lényedbe. Ez csodálatos. Tisztelünk érte. Néhány szomszédod azt gondolhatja, hogy egy kicsit fura vagy (néhányan nevetnek), de mi megértjük.


Valameddig - hogy is mondjam - megpróbáljátok kitalálni azt. A legjobb dolog, hogy megérted, hogy itt egy nagyon csodálatos természetes folyamatról van szó. Légy nyitott rá. De ne próbáld meg kitalálni azt vagy küzdeni. Az életedben ez egy ok miatt történik, drága lény. És jóllehet az utad egy kis időre elkülönülhet, van egy energia, mely kettőtök között jött létre, egy energia, mely egy hatalmas szereteten alapszik, és az egy másban való bizalmon. Még ha a fizikai nincs is ott, a szellem ott van. És azon belül, van egy csodálatos kulcs a számodra.


KÉRDÉS A 2.SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvas fel Linda): Hahó, Tóbiás, hogy vagy? Ha van valami, amiben segíthetek, csak tudasd velem... Csupa fül vagyok. (A közönség nevet.)


TÓBIÁS: Te segítesz... mindannyian... te és minden Shaumbra. Könnybelábad a szemünk a fátyol felénk eső oldalán, amikor rátok nézünk... amikor látjuk azt a hitetlen munkát, amit végeztek, amikor látjuk, hogy még mindig nem értitek, kik vagytok. Nem engeditek meg magatoknak, hogy lássátok, kik vagytok - azok, akik a legnagyobb, a legremekebb angyalok az univerzumban... akik segítettek megteremteni az Ark Rendjének kódját... és aztán beletettétek a kulcsot a zsebetekbe és idejöttetek a Földre... folyton gondolkodni, tudni, amíg az Ark kódját teremtettétek... azt gondolván, hogy mások voltak, akik át akartak jönni.


Ám amikor elérkezett az idő, tudtátok, hogy az utazás túl nehézzé válhat. Tudtátok, hogy bizonyos értelemben, feláldoznátok magatokat és idejönnétek a Földre. Azt mondtátok másoknak, akik igazán önként jelentkeztek: "Engedjétek, hogy mi menjünk először. Engedjétek meg nekünk, hogy mi tapossuk ki azt az ösvényt. Engedjétek meg, hogy keresztül menjünk a nehézségeken, az elkülönülés igazi érzésein, elkülönülve nemcsak a szellemtől, de a spirituális családtól is. "Állandóan az Ark kódja, melyet teremtettetek... mások úgy gondolták, hogy ők lesznek az elsők. Ám ti tudtátok, hogy ti fogtok először elindulni azért, hogy a mindenkit szolgáljátok.


Nos, mit csináltok most? Valami elképesztő dolgot tesztek az egész univerzum számára, a Szellem számára. És ki kell egészítenünk ezt. Drága Shaumbrák, ti már tudjátok ezt, de mindez, bárhogyan is, de meg fog történni. Igazán. A mennybemenetel, melyben már benne vagytok... az Új Energiába való mozgás... az Új Energia eljövetele az életetekbe... az isteni egyesülése az emberivel... ez mind meg fog történni. Efelől nincs semmi kétség.


Ez nem olyasvalami, amit manipulálnotok kellene vagy megvalósulásra késztetni. Nem kell semmit tennetek, sem különleges szertartásokat vagy gyakorlatokat, hogy megtörténjen. Nem kell harcolnotok érte. Ez olyan, mint egy szent és áldott dolog. El akar jönni az életetekbe. Néha le kell, hogy üljön a háttérben, várva arra, hogy keresztül jussatok minden emberi terveteken, és az isteni be tudjon lépni. Egyesíteni tudnád most rögtön az emberi és az isteni tervet, hogy az csupán megtörténjen... mert az meg fog történni bárhogyan is? Csupán az számít, hogy mennyire teszitek azt a magatok számára bonyolulttá. Köszönöm.


KÉRDÉS A 3.SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Köszönöm, Tóbiás. A kérdésem a Most pillanatának tiszteletében fogalmazódott. Beszélnél hozzánk egy kicsit bátorítóan?


TÓBIÁS: Egyáltalán nem kell, hogy beszéljek hozzátok bátorítóan. A szavaidban megfogalmazott energia önmagában is beszél a bátorság mértékéről. Mindenki, aki hallja... aki itt van... bárki, aki olvassa ezt... bátorságot merít, hogy megtegye ezt. Bátorságot jelent az, hogy itt vagytok. És bátorságot jelent, hogy felteszed ezt a kérdést a bátorságról.


Óriási angyali energiák vannak itt a mi oldalunkon, amely támogatja azt, amit ti bátorságnak hívnátok... mely valóban igazi megértés... amely valóban megengedi magatoknak, hogy megérintsétek az utazásotok legmélyebb, legmagasabb és legszélesebb szintjeit. Néha nem értitek, miért. Ám, felidézitek ezt a bátorságnak nevezett dolgot, és az megengedi nektek, hogy a megértés mélyére hatoljatok.


A megértés megsemmisíti az összes félelmet. A megértés adja nektek az erőt. A belégzés elhozza mindezen dolgokat, amint tudjátok. A bátorság egyszerűen megengedi nektek, hogy megérintsétek a valódi okát annak, hogy miért vagytok itt. Talán, nem fogjátok ismerni a szavakat a fejetekben. Talán, nem lesztek képesek - hogy is mondjam - felépíteni azt, hogy az elmétek elégedett legyen. De van egy másik részetek, mely azt mondja: "Tudom, miért kell tovább mennem."


Most, egy érdekes - hogy is mondjam - dilemmáról szólunk ma mindannyiótoknak. Az utazás itt véget ért. Az utazás itt véget ért... nincs több okotok azt gondolni, hogy végig kell rohannotok az úton, megteremtve ezeket az emberi betervezett leckéket, melyek voltak... nincs több okotok cipelni azokat a terheket a vállatokon. Az utazás itt véget ért.


Na, most mi van? Most mit csináltok? Nem fogunk most azonnal válaszolni. Azt szeretnénk, ha ezt magatokba szívnátok. Azt szeretnénk, ha éreznétek ezt az elkövetkezendő hat hetes időszakban. Vissza fogunk térni, hogy beszéljünk róla. De az utazás most véget ért. Na most mi van? Mi van... érdekes beszélgetés az értesítő oldalad számára a weboldaladon.


Köszönet a bátorságért, hogy feltetted ezt a kérdést, mely oly sok Shaumbra kérdése is volt egyben.


KÉRDÉS A 4.SHAUMBRÁTÓL (az Internetről, Linda olvassa fel) :Tóbiás említette, hogy a Hét Pecsét a hét csakrához tartozik. Tudnál erről többet mondani? Például, hogyan tartozik az 5.Pecsét, a Szenvedés Pecsétje az 5.csakrához, a torokhoz... ugye? Köszönöm.


TÓBIÁS: Visszautalunk az utolsó Shoudra, melyet együtt csatornáztunk - hagyjátok abba a próbálkozást, hogy kitaláljátok! (Néhányan nevetnek.) Tudjuk, hogy részleteket szeretnétek. Tudjuk, hogy szeretnétek mindezen dolgokat, ezeket a mentális dolgokat, mert nyugodtabbá tesznek benneteket, és egy kicsit több bizalmat ad nektek.


Nem szándékozunk belemenni a csakrákról egy hatalmas vitába, mert évekkel ezelőtt már említettük, hogy a csakráitok lényegében egy csakrává egyesültek. Együvé kapcsolódtak újra, tehát nincs elkülönülés. Vannak még energetikai jellemzők, melyek - hogy is mondjam - még mindig ott vannak. De mi azt szeretnénk, ha ezeket egységbe hoznátok.


Mi - hogy is mondjam - megválaszoltuk a kérdést a Hét Pecsétről szóló Shoudban. Különösképpen, annak a Shoudnak a közepe táján volt egy kérdés, mely telepatikusan érkezett valakitől, aki hallgatta az előadást, csodálkozva ezt kérdezte: "Ezek a csakrákhoz tartoznak?" Mi pedig azt válaszoltuk: "Igen, oda." De nem kell térképeket és ábrákat készítenek arról, hogyan működnek ezek együtt.


Engedjétek meg a pecséteknek, hogy felnyíljanak, hogy ne legyen többé Hét Pecsét. Most már ezek egysége létezik az Én megértésével együtt... az átalakulás megértésével... és a végső lépés, hogy tudjátok azt, hogy ti is Istenek vagytok. Engedjétek meg a testetek hét csakrájának, hogy egységbe olvadjanak, mint egy csakra... mint egyetlen csakra.


Felosztjátok a testeteket. Mégegyszer újra, veszitek ezeket a kicsi színeket és fényeket, melyek a testeteken belül forognak. És, újra csak ráznunk kell a fejünket. A homlokunkra kell csapnunk, igen, mert nem igazán értitek, miért pörgetitek a csakráitokat. Olvastátok valahol, és ők azt mondják: "Most meg fogjuk pörgetni a negyedik csakrát." Ti pedig éppen egy csomó dolgot pörgettek magatokon belül ugyanabban az időben.


Értsétek meg most, hogy ezek eggyé váltak... hogy a testetek férfivé és nővé válik ... hogy ti is férfivé és nővé váltok... világossá és sötétté. Engedjétek meg, hogy mindezen dolgok egyesüljenek. És - hogy is mondjam - nem kell valami hatalmas intellektuális megértésre jutnotok. Több, mint bármi más, a válasz el fog jönni hozzátok, a kérdésetekre. El fog jönni hozzátok, és keresztül mentek egy "aha" megértésen, hogy hogyan működik mindez. Nem az intellektuson át érkezik, hanem az isteni érzékelésen keresztül. Köszönöm.


KÉRDÉS AZ 5.SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Tennél néhány megjegyzést Dr.Eric Pearl munkájáról, "Az újracsatlakozás" - ról (a címe Dr.Pearl egyik könyvének),és az újrakötődő gyógyításról, és a DNS tizenkét száláról? Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban - hogy is mondjam - mi, a Bíbor Tanács szorosan együttműködünk ezzel a lénnyel, akit ti Dr.Eric Pearl - nek hívtok. Micsoda érdekes háttérrel rendelkezik... milyen érdekes munkát választott magának. Ő, lényegében, egy nagyon különleges ok miatt érkezett ide - leegyszerűsíteni egy isteni folyamatot. Az előző létideiben, és mikor a mi oldalunkon tartózkodott, látta, hogy volt egy bizonyos szükséglet az iránt, hogy elengedjétek a segítség minden fárasztó módját, megengedve egy gyógyító folyamatot egy gyógyító helyen belül.


Tehát, valami nagyon egyszerű dologgal érkezett. A kihívás számára az volt, hogy ez annyira egyszerű, hogy a legtöbb ember nem hiszi el, hogy ez tényleg igaz. Ők pontosan kidolgozott szertartásokat akarnak. Könyveket akarnak tanulmányozni.


A gyógyulás annyira egyszerű. Ha van valaki, aki ezt választja, és van egy másik fél, aki segít előremozdítani az energiát, az megtörténhet. Többé már nem számít csodának. Ez az Új Energia orvostudománya, mely azonnal létrejöhet két ember között.


Most, ő azt is megérti, hogy azok, akik gyakorolják az "újrakapcsolódás" ezen technikáját, azoknak meg kell érteniük azt is, hogy ők csupán a folyamat előremozdítói. Fel kell ismerniük, hogy ők nem gyógyítók. Nincsenek gyógyítók. Segítők vannak, és vannak azok, akik azt választják, hogy meggyógyuljanak.


De mi szorosan együttműködünk azokkal az energiákkal. És látjuk - hogy is mondjam - hogy ez a két dolog - a Bíbor Kör és Dr.Pearl munkája - újra eggyé válik a nagyon közeli jövőben. Köszönöm. Nagyon hatásos munka ez is.


KÉRDÉS A 6.SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál): Köszönöm, Linda. Köszönet neked, Geoff. Köszönöm, Tóbiás. A kérdésem a Harmonikus Konvergenciához kapcsolódik (a beszélő valójában a Harmonikus Egybeesésre utalt) abban az értelemben, hogy van egy lányunokám, aki négy éves lesz azon a napon. És látom... hogy félelem tölt el az a tény, hogy a születésnap és az a nap ugyanarra az időpontra esik. És, kíváncsi vagyok, hogyan fog ez hatni az olyan korú gyerekekre, a nagyon pici gyerekekre, és hogyan hat arra a gyerekre a családban. Óriási gyógyulásokról beszéltél. Ez az a valami, amit a gyerek fog elősegíteni a családon belül? Milyen ráhatásai vannak ennek a különleges napnak a gyerek születésnapjára?


TÓBIÁS: Ennek a hatásai és ezen energia lehetősége elérhető mindenki számára - gyerekeknek, felnőtteknek, az időseknek. A lényeg, hogy hogyan használják fel azt. Ez ott van, ahol ők tartanak az utazásukon, attól függően, hogyan akarják felhasználni azt.


Most - hogy is mondjam - érdekes lenne, ha ez a kedves kis lény, akiről beszéltél... ez a negyedik születésnap, mely megengedi neki, hogy létrehozzon egy hatalmas lehetőséget számukra, hogy használják ezt a lehetséges energiát. Nincs semmi különleges, amit tenned kellene, csak - hogy is mondjam - hogy örüljetek ezzel a szeretett lénnyel azon a napon. Nem kell szentbeszédet tartanod vagy ábrákat rajzolnod, csupán azt mondd: "Ez az a nap, amikor elengedünk mindent, ami nem szolgál bennünket többet. Ez az a nap, hogy felismerjétek, Isten mennyire nagyon szeret bennünket... birtokolja a könyörületet... mosolyog mindenen, amit teszünk... szeret bennünket, nem számít, milyenek is vagyunk. "Ez fogja felépíteni - hogy is mondjam - az események teljes sorozatát, melyet belsőbb szinteken fogtok megérteni.


Ez egy lehetőség, mely mától számítva egy hét múlva jön el. És ez minden egyéntől függ, mit választanak, hogyan használják fel azt. Mi már tudjuk, hogy világszerte vannak milliók, akik tudatában vannak az eseménynek, és egyik vagy másik szinten, tudatában vannak az esemény átalakulásra adott lehetőségével.


Vannak olyanok, akik egy kicsit letérnek a vágányról a lehetőség igazi megértésével. Túlságosan intellektuálisak lettek megpróbálva ezt bonyolultabbá tenni, mint amilyen az valójában. Ez a gyógyulás. Ez a Dávid Csillag, az eredeti elkülönülés egyesítése. Ez ennyire egyszerű. Köszönöm.


KÉRDÉS A 7.SHAUMBRÁTÓL (az Internetről Linda olvassa fel): Nem értem, miért nem jelenik meg senki az ajtómnál, mikor oly sokaknak van szüksége segítségre. Kétségek merülnek fel az életem minden területén, és elvesztettem a fonalat. Úgy tűnik, soha nem fejezem be, amit elkezdtem. És van egy kapcsolat, amely az életemben dominál. Kérhetnék bármi megjegyzést? Köszönöm.


TÓBIÁS: Itt az alkalom arra, hogy vegyetek egy mély lélegzetet (néhányan nevetnek), és megértsétek, hogy néha, mikor semmi nem jelenik meg a bejárati ajtótoknál, ez azért van, mert a dolgok éppen átalakulóban vannak belül. Nem a legalkalmasabb idő, hogy kopogtassanak az ajtótokon, amikor éppen aludni készültök... ha értitek, miről beszélünk. Itt most magatoknak adtatok időt a belső munkára, és semmi nem fog megjelenni a bejárati ajtótoknál, amíg igazán fel nem készültök rá.


Az egyik problémátok a saját férfi és női egyensúlyotok. Van egy domináló kapcsolatod. Miért teremtetted azt? Hogyan vállalsz érte felelősséget? Miért éppen most kérdés számodra, és hogyan akadályoz meg másokat abban, hogy eljöjjenek hozzád a te emberi és isteni útmutatásodért? Vess egy pillantást ezekre a kérdésekre, és - hogy is mondjam - és hagyj fel az aggódással és az elvárással, hogy mi jöjjön el a bejárati ajtódhoz. Ha még nincs is ott semmi, akkor is van valami ott. Emlékezz erre.


KÉRDÉS A 8.SHAUMBRÁTÓL (egy férfi áll a mikrofonnál): Helló, Tóbiás. Olyan sok kérdésem van, hogy nem is tudom, mit kérdezzek... az emberekről... mindenről. Nos, csupán egy kérdést fogok feltenni mindenki helyett itt... és Linda helyett (néhányan nevetnek, mivel a kérdező Linda gyakori kérésére céloz, hogy minden kérdező csak egy kérdést tegyen fel, így adva lehetőséget több embernek). Csak azt akarom tudni a te nézőpontodból, hogyan érzel a tapasztalásaimmal kapcsolatban, és ha tudnál néhány kapaszkodót adni, melyek segíteni fognak átjutni azon a sok dolgon, amelyekkel éppen foglalkozom, nos, hogy a legjobban tudjam szolgálni a Shaumbrákat, az emberiséget és az univerzumot.


TÓBIÁS: Értsétek meg, hogy ti már szolgáltok. És ez egy jó pont itt mindenkinek... köszönöm. Ti már szolgáltok. Néha kíváncsiak vagytok, mi lehet a szenvedélyetek. Kíváncsiak vagytok, mit kellene tennetek. Már azt teszitek. Érdekes, hogy amikor eljuttok a kíváncsiságban ahhoz a ponthoz, hogy mi a szenvedélyetek... ez egy nagyszerű időszak a tisztulásra. Értsétek meg... vannak úgynevezett mesterséges szenvedélyek... és isteni szenvedélyek, melyek valósak... mesterséges szenvedélyek, melyek az emberi terv része.


Ti már szolgáltok. Ti már a dolgotokat teszitek. Az annak a beépítésnek a lényege. A lelassítás lényege. Annak a lényege, hogy megengeditek mindennek, hogy eljöjjön hozzátok elvárások nélkül, ahogy mi már beszéltünk róla. Ez a megértés lényege, melyet nem kell bonyolulttá tennetek az energetikai technikáitokkal.


Ti - és már tudjátok is ezt - nyilvánvalóan tudjátok, hogy sok - úgynevezett - vibrációs munkát végeztetek, energetikai munkát a múltban, az előző életekben. Nagyon is értetek hozzá. De most különböző okok miatt harcoltok vele. Az egyik ok az, hogy nem akarjátok magatokat visszajuttatni néhány Régi mintába és a dolgok Régi módon való megtételébe. Nem akarjátok használni a munkátokhoz a rezgési energiákat. Megengeditek a lehetőségnek, hogy előjöjjön, hogy egy kiterjedt energetikai munkát végezzen. Tehát, ti harcoltok néhánnyal ezek közül. Régi technikákhoz akartok folyamodni, annak tudatában, hogy azok nem megfelelőek.


Nos, ez a Most pillanatában való létezésről szól. Ez arról szól, hogy megengeditek, hogy a szenvedélyetek következő szintje eljöjjön hozzátok. De azt elvárás nélkül kell tennetek.


Már szolgáltok. Mindannyian. El tudjátok fogadni ezt?


És köszönjük nektek. És tudjuk, milyen sok kérdésetek van. Tudjuk, állandóan hívtok bennünket (a közönség nevet)... állandóan! És többet érzünk, mint elragadtatottság, mikor veletek dolgozunk. Elég kicsi időt töltünk veletek éjszaka. Oly sok mindenre vagytok kíváncsiak. Telve vagytok mindezen dolgokkal.


Emlékeztetni fogunk benneteket valamire, amiről pár éve már beszélünk. A válasz a kérdésetekre már ott van belül. És mi tudjuk, hogy megpróbáltok körbesompolyogni, hogy rávegyetek bennünket a válaszadásra. Újra csak azt fogjuk állítani - már birtokoljátok a válaszokat. Engedjétek meg nekik, hogy a felszínre jöjjenek. Az sokkal jobb, mint amit én, Tóbiás tudnék adni. Köszönöm.


KÉRDÉS A 9.SHAUMBRÁTÓL (Linda olvassa az Internetről): Drága Tóbiás, amikor látom Yeshuát felfeszítve a keresztre, látom az utolsó próbálkozását is, hogy meghallják. Érzem, hogy ő meg akarta velünk láttatni, hogy a halál egy illúzió, és azért van, hogy elengedjük a félelmeinket. Lehet, ahelyett, hogy levennénk Jézust a keresztről, nekünk arra van szükségünk, hogy megváltoztassuk a hozzá kapcsolt érzelmeinket negatívról pozitívra, vagy a kettőt egyesítsük. Úgy érzed, képtelenek vagyunk megváltoztatni ezen Régi Energetikai szimbólumhoz kötődő érzelmeinket, hogy visszaadjuk annak a jelentését, mely Yeshua utolsó próbálkozása mögött húzódott meg?


TÓBIÁS: Ez tényleg - amit ő úgy hív - a mennybemenetel volt, amely az utolsó próbálkozása volt, hogy meghallják.(A közönség nevet.) Nem volt látható a keresztre feszítés. Az több volt egy emberi tervnél. Az utolsó próbálkozása, hogy meghallják az volt, hogy megjelent mások előtt a fizikai halála után... hogy elmondja, a halál egy illúzió... hogy elmondja, a lélek tovább él... és, hogy kifejezze, nincs többé szenvedésre szükség a földön. Tehát, ezek voltak az ő utolsó benyomásai.


Nagyon nehéz bármelyik emberi lénynek rátekinteni erre a feszületre és bármiféle örömteli dolgot látni benne... bármi boldogsággal telit... bármi beteljesültet... bármit, ami arra késztetné őket, hogy folytatni akarják a saját spirituális ösvényüket. Ez olyan, mint - hogy is mondjam - egy hatalmas koponya és keresztbe tett lábszárcsontok vannak az isteni szimbólum felett - az emberi és az isteni találkozási pontjánál - ami azt mondja:" Bárki, aki át merészel hatolni ezen, szembe fogja magát találni a sötétség haragjával." Tehát azt mondjuk, hogy irányítsátok a figyelmeteket a feltámadásra, mely a beteljesülés. Ám a feltámadás azt mondja: "Nincs halál, és vissza fogok térni." Köszönöm.


LINDA: Utolsó kérdés.


KÉRDÉS A 10.SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál): Én csupán köszönetet szeretnék mondani azért a világosságért, melyet ma elhoztál nekünk. És, szeretném megkérdezni, vajon járatos vagy - e a "harmonikus hullámnak" nevezett rendszerben, mely hajlamos felhasználni a rezgéseket a testen belül a betegségektől való megtisztításra. És, kíváncsi vagyok, vajon látod - e jövőt, hogy... vagy hogy... vagy pontosan mit látsz ezzel kapcsolatban. Sokat nem tudok erről.


TÓBIÁS: valóban... az a dolog, melyre te itt utalsz, a "harmonikus hullám" - hogy is mondjam - a Régi Energetikai rezgéseket használ. Ez valamennyire hatásos, ám az alapelveknek át kell, hogy tevődjenek az Új Energiába. Vannak, akik szó szerint megpróbálják újrateremteni ezeket a hullámokat és/vagy más hullámokat, hogy mechanikai berendezéseket használjanak. Most, Shaumbrák, van egyáltalán értelme, hogy elkezdjetek ilyen mechanikai vibrációs berendezéseket használni bármiféle kiegyensúlyozáshoz, vagy mágneses berendezéseket, vagy bármilyen ehhez hasonló dolgokat?


Először is, ezek Régi Energetikai rezgésen alapszanak. Másodszor, ezeket a gépeket nem lehet eléggé beállítani most, hogy igazán létrehozhassák azokat a rezgéseket, melyekre szükség van. És mi több, még azok is, melyek valamiképpen hatásosak, elhalványodnak azon típusú munka mellett, mely ember - ember között jön létre használva az Új Energiát... még Dr.Pearl ezen módszereiben, az "újrakapcsolódás" technikáiban is, mely minden energia közül a legnagyobbat hozza el a megkönnyítő folyamatba.


Nos, néha tudjuk, hogy el vagytok bűvölve a módszerekkel... és a gépekkel... és a vitaminokkal... és más ilyesféle dolgokkal. Néhányukban csodálatos lehetőségek rejlenek. De, értsétek meg, elhalványulnak ezek amellett, amit ti mindannyian magatok tehettek.


Bátorítjuk ezt a csoportot. Most bátorítunk minden Saumbrát az egész világon, hogy lépjen a következő szintre, behozva ezzel az igazán erős energiákat, az isteni energiákat. És amikor megengeditek, hogy ezek az isteni energiák találkozzanak az emberivel, ez az, amikor az igazi átalakulás végbemegy.


Nos, ezzel, drága barátaim, egy tényleg érdekes, egy csodálatos napunk volt.


Szeretnénk, ha megértenétek - de különösen kedves Linda - nem engednénk meg, hogy bármi történjék Cauldrével, mivel létezik az egyensúlynak és a védelemnek egy csodálatos fajtájú hálója, mely tőletek ered, mely tőlünk származik. Néha az energiák nehezek, de - hogy is mondjam - ő gyorsan felépül. Mi nem engedjük neki - hogy is mondjam - hogy hányjon a közönség előtt, mert azt ő megalázónak találhatná. Annyira tiszteljük és méltányoljuk az emberi kívánságokat. És ő oly nagyon kötődik hozzád, drága Linda, és számít rá, hogy ez a kötődés segít őt visszahozni. Nos, semmi baj nem fog ezzel járni.


(Tóbiás fenti utalásai magyarázatot adnak arra, amit Cauldre tett ezen Kérdés - válasz rész kezdete előtt. Cauldre elmesélte a közönségnek, hogy eléggé kiborult a gyomra a csatornázást követően, a csatornázás ideje alatt mindenki által elengedett energiák miatt.)


Drága barátaim, ebben az elkövetkezendő hat hétben a következő csatornázásig, igazán engedjétek meg az emberi tervnek, hogy egyesüljön az isteni tervvel. Legyetek a tudatában a bensőtökben annak, hogy mi volt az emberi tervetek. És ez nem mindig az, amit gondoltok. Az emberi terv az volt, hogy a lehető legkevesebbet birtokoljátok. Az emberi terv az volt, hogy magatoknak a legkevesebbet adjátok. Az isteni terv a bőséget akarta.


Tehát legyetek tudatában néha még az ellentmondásoknak is... hogy amit gondoltok, az ellentétben áll a különböző tervekben. Nézzétek meg, hogy a saját emberi tervetek hogyan faragta az életeteket, és hogyan akart az isteni terv belépni, de nem tudott.


Értsétek meg most, főleg mától egy héten át... ez egy lehetőség, hogy újraegyesítsétek az energiákat, hogy a Dávid Csillag egyesüljön. Értsétek meg, hogy itt az ideje az emberi és az isteni terv egyesítésének is. Engedjétek meg, hogy ez a két terv az istenember egyetlen tervévé váljon a Földön.


Oly nagyon szeretünk benneteket. És valóban csodáljuk a bátorságotokat.


És ez így van!


Fordította: Halász Andrea


vissza az előző lapra