Új Energia Sorozat-

SHOUD 5. : ”Az Új Energiás Szenvedélyetek”

Elhangzott a Bíbor Körben
2003. december 13-án

Mindnyájatokat arra kérjük most, hogy érezzétek, lélegezzétek be, mivel valami teljesen különleges van jelen itt a levegőben, valami nagyon különleges van ma itt. Ez az, először is, az Új Energia. Ti teremtettétek ezt meg.

Látjátok... az energiák beáradnak. Belétek áramlanak, Új éberségeteket hozva néktek, Új szakértelmeket hozva néktek, valamint tehetségeket is, képességeket, olyan megértéseket eredményezve..., melyek nagyon különböznek az összes eddigiektől. Ez az egyik legnagyobb kihívásunk, ami elé a Saumbrát állítottuk. Tudtok arról, hogy a dolgok változnak. Tudjátok, hogy nagyon másmilyenek lettek. De ti még mindig a válaszokat a Régi helyeken keresgélnétek. Még mindig próbáljátok a dolgokat arra késztetni, erőltetni, hogy ugyan bukkanjanak fel már az életetekben, próbáljátok ezeket megtörténtté tenni. Ami amúgy is megtörténik. Erőltetni és sürgetni akarjátok a dolgokat, hogy minél előbb megjelenjenek a valóságotokban.

Egy pillanatra figyeljetek oda arra, amint ezek oda mennek hozzátok. Ezeket az energiákat ti készítettétek el. Ezek azok az energiák, amelyek most beáramlanak azon istenemberek közé, akik itt ülnek ezekben a székekben, hallgatnak bennünket a Hálózat(Internet)-rendszereteken keresztül. Érezzétek meg, hogy milyen érzés, amikor ezek a feltételek nélküli energiák belétek áramolnak.

Nagyon, nagyon különleges vendégünk van ma. Vendégünk energiája nagyon egyszerű, nagyon szerető és szerfelett kényeztető. Ennek a vendégünknek nincs elvárása, napirendje. Ez a vendég teli van együttérzéssel és szeretettel irányotokba. Nagyon, nagyon hosszú időbe telt, míg valóban megengedtétek magatoknak, hogy érezzétek ezt - a lényt, akit ma elhoztunk ide.

Annyiféleképpen elhatároltátok magatokat a mai kedves vendégünktől már. De most ez pont jó alkalom, hogy beléphessen ide. Szóval, arra kérnénk benneteket, hogy egy kicsit szálljatok ki a fejetekből, lazítsatok, érezzétek ezt a legbensőségesebb, legszentebb szintjeiteken is... amint meginvitáljuk Elohim energiáját, Isten energiáját. Micsoda csendes vendéget hoztunk! Isten energiáját, a Szellemét, Mind Azt, Ami Van... egyszerű, szerető, feltételnélkülit... nem valami fehér szakállú férfit, aki egy pöpec trónon ücsörög.

Látjátok... hajdanában az utazásotok során megpróbáltátok meglelni Istent. Egy külső manifesztációra vártatok. Valamire, ami megjelenik néktek. Ezen létidőtök gyakorlata az volt, hogy újra és újra jeleket kértetek. Egy jelenlétet kértetek, ami megjelenik előttetek. Mivel ez jórészt sosem történt meg, hát nem zavartattátok magatokat emiatt..., nem kezdtétek azt gondolni, hogy isten valamiféle külső dolog..., nem kezdtétek azt gondolni, hogy Isten csak alkalmanként bukkanhat fel.

A Szellem mindig is ott volt bennetek, de egy alvó állapotban, hogy úgy mondjuk. Most, Isten szeretete, az az Isten, aki vagy, minden dolgok Istene, az Elohim, beléphet ide, együtt lehet véletek. Amikor megpróbáljátok kitalálni, amikor megpróbáljátok megragadni Őt az elmétekkel - mint ahogyan most egy páran teszitek ezt most - el is tűnik mindjárt, ugye? Elillan. Ez a szíven keresztül működik, a lelken keresztül, a szellemen keresztül.

Isten nem tűr magyarázatot vagy definíciót, így lehet hát egyszerűen csak a ,,van''-ság. Ki bírtok nyílni most ezen ,,van''-sága előtt a Szellemnek, itt, ebben a teremben? Lehettek-e egy olyan terében a békének magatokkal... ahol tisztában vagytok Isten jelenlétével a levegő molekuláiban... a testetek sejtjeiben... a fényben, amely ott ragyog mindenütt? Isten esszenciája táncol a tűzben. Ez áramlik belétek, azzal az élelmetekkel, amit épp most vettetek magatokhoz.

Van még néhány vendégünk ma, akiket ma szeretnénk az Első Körbe elhozni. És, tényleg, amikor úgy mint most összegyűlünk, nagyon, nagyon, nagyon sok entitás van itt. Sokan közülük azokban a körökben ülnek, amelyeket mi a Második, Harmadik, Negyedik körülvevő köröknek hívunk. Az ő energiájuk nem jön olyan közel, hogy - hogy is mondjam - interferálhatnának véletek. De, vannak olyan vendégek, akik eljöttek és odaültek mellétek, akik eljöttek a teretekbe, az otthonaitokba, a nappalijaitokba, a találkozó helyetekre, itt, ezen a hegyen, ebben a gyönyörű Saumbra gyűléseitek helyén.

A mai vendégeinket - hogyan kéne ezt mondani - nehéz körülírni emberi szavakkal, szóval nem is törekszünk a pontos megnevezésre. De, Ti hívhatjátok őket nyugodtan ,,Izisz lányainak,'' akik ma fognak eljönni ide. Kezdenek beáramlani a valóságaitokba, a teretekbe a Harmonikus Konkordancia energiája óta. Egy darabig maradni is fognak itt, dolgozva veletek, hogy meggyógyuljanak Izisz sebei, hogy integrálják a maszkulint és feminint.

A sebeitek, kedveseim, nagyon mélyek... a sebhelyek Izisz első sérüléseinél keletkeztek. Azután ott vannak azon hegek is, melyek ebben a létidőben keletkeztek s néhány közvetlenül ezelőttiben... alávetettétek magatokat a maszkulin energiáknak, akik fizikálisan használtak ki benneteket... meg érzelmileg s mentálisan is... a teljes ,,leállásotokat ,, okozva... visszatartva benneteket... félelmet és teljes önbizalom hiányt okozva saját magatokban.

Izisz nővérsége, Izisz lányai jönnek el ma, hogy együtt lehessenek véletek. Itt az idő a transzformációra. Hogyan tegyétek ezt meg? Hogyan tegyétek ezt meg? Először is, kezdjétek a lélegzéssel, és nyíljatok meg az érzéseitek előtt ismét. Annyira kikapcsoltak voltatok idáig. A megoldásokat oly furcsa módokon kívántátok fellelni eddig. Mint tudjátok, a szívetek be volt csukva. A kielégülést és az elismerő üdvözléseket mindenféle más utakon akartátok elérni.

Szóval, múltkor a ti Harmonikus Konkordanciának nevezett eseményetekkor jöttünk össze. Ez pedig egy olyan esemény volt... hihetetlen a mi perspektívánkból, a fátyol felénk eső oldaláról. Figyeltük, amint itt ültetek együtt... amint ünnepeltetek... amint energetikailag éreztétek az esemény hatását... amint éreztétek, ahogyan a részeitek kezdenek egyre közelebb húzódni egymáshoz.

Valóban, ez volt az törött gyémánt, amit ti Dávid Csillagának hívtok. Ez volt a két oldal, az ellentettek, egymás tükrei. S ezek egy célt szolgáltak. De, ez volt az ideje annak, amikor ezek ismét összejöhettek.

November 8-án egy folyamatot indítottatok el. És ez a folyamat egyre csak fejlődik tovább, egyre közelítve ahhoz a 2007-es dátumhoz, amiről beszéltünk már. Elkezdtétek egy csodásan új útját az összes energia újraegyesítésének, egybe illesztve a törött Dávid Csillagot, olyan formára hozva, ami az eredeti jelentése lehet. Egy energetikai lenyomat keletkezett bennetek azon a napon, amikor összegyűltünk.

De, a folyamat elindult. A változások megtörténtek. Ott zajlanak bennetek, rajtatok keresztül. Nagyon nagy öröm volt a számunkra, hogy megoszthatjuk véletek ezt a processziót, ezt az ünnepet, ennek a nagyon Régi sérülésnek a gyógyítását, amit mindig úgy szoktunk mondani, hogy az utolsó nagy sérülés, amit még 2007 előtt meg kell gyógyítani.

Most minden egy végponthoz jut el. Nem kell semmi mást sem keresni. Semmi mást sem kell ezenkívül a Régi energiás módokon megpróbálni megoldani. Az utazás véget ért. Most pedig a tapasztalás kezdődik el. Az utazásnak vége. Az öröm kezdetét veszi. Az utazás véget és és a felismerés és a manifesztáció elkezdődik.

Szóval, drága barátaim, valóban befejeződött az utazás... hacsak persze nem akarjátok még mindig folytatni tovább. Egészen új élet és tapasztalás veszi kezdetét. Minden megváltozik. Nincs több üldözés. Ez mind elétek jön. Mind megtalálja a hozzátok vezető útját. Újból és újból és újból el fogjuk ezt néktek mondani, amíg valóban nem ismeritek ezt fel. Ez el fog hozzátok jönni.

Nem kell többé válasszatok - hogy is kéne ezt mondani - kihívásokat magatoknak az életetekben. Amikor elgondolkodtok erről, drága Saumbra... amikor elgondolkodtok erről, a hiábavalóságukról, az életetek kihívásainak a hiábavalóságairól, amelyek nem is rólatok szólnak. Ezek azok a dolgok, amiket más emberek miatt vettetek magatokra, Magatokra vettétek a kihívásaikat és a fájdalmaikat. Róluk gondoskodó szerepet vettetek fel, mely néha bizony függőséget okoz. Ez biztosan fájdalmas lehet a számotokra.

Mielőtt is túlságos részletekbe bocsátkoznánk, azt mondanánk, hogy az esetek 90 százalékában életetek problémái, nehézségei a többi, más emberekhez köthetőek mostanság. Ezen gondoknak csak egy nagyon kis része szól valóban rólatok. Itt az idő, hogy ezt szintén hagyjátok eloldozódni. Legalábbis ismerjétek el ezt a tényt, úgy, ahogyan ez van, de ezt is el kéne engedni.

Mindjárt el is mondanánk azt, hogy nagyon sok tennivaló van az Új Energiában. Ezek nem hasonlítanak a Régire. De akkor is, nagyon sok elvégzendő áll előttünk. Az Új Energia a kifejezésről szól. Többé nem a kihívások, vagy a szenvedés, esetleg a válaszok meglelése lesz a lényeg. Ez a kifejezésről szól. Ez az, ami Isten is - tiszta kifejeződés.

Néhányatok mostanság heves késztetést érez, hogy zenész legyen, de úgy gondolja, hogy mivel nem a megfelelő családba született, vagy csak egyszerűen nincs meg ehhez a megfelelő tehetsége. Meg fogtok lepődni, ahogy elhagyjátok az utazást és kezdtek időt fordítani magára a tapasztalásra, hogy micsoda muzsikusok is vagytok, milyen hamar megtanuljátok, hogy milyen is valójában a zene. Egy teljesen új megértésre tesztek így szert. Ezek nem szimplán az akkordokról és a hangjegyekről fognak szólni. Ezek vibrációk és harmóniák lesznek, az Új Energia pedig mindennel együtt fog dolgozni.

Sokan közületek nem tartja magát túlságosan okosnak. Úgy gondoljátok, hogy az IQ-tok nem ér fel a többiekével. Ez az IQ dolog... mi ezen az oldalon nem nagyon törődünk evvel. Az emberek így szokták méricskélni egymást, hogy néhány ember lefokozhassa a többit.

Egy dolog az, hogy okos vagy és egy másik, hogy bölcs vagy. De, drága barátaim, amint végére értek az utazásotoknak, amint a megtapasztalásba kezdtek, meg fogjátok érteni és fel is ismeritek, hogy valójában milyen bölcsek is vagytok. A bölcsesség pedig, segíteni fog abban, hogy megjelenhessen az, amit ti okosságnak hívtok... intelligenciának... képesek legyetek megragadni olyan koncepciókat is, amilyeneket soha eddig... megérteni a dolgok működését, anélkül, hogy végig kéne menjetek a Régi mintájú iskolás tanulás folyamatán... anélkül, hogy az összes unalmas részletet meg kéne tanuljátok... de, mindvégig képesen arra, hogy jelen legyetek a jelen pillanatában... képesek arra, hogy egyik kezetekben egy virágot tartva, intuitíven értitek, miképpen működik minden.

Később elolvashatjátok az összes idevágó tudományos értekezést is a folyamatokról. De, érteni fogjátok azt is, amiről a tudós még nem jött rá, hogy miképpen árad az élet a virágba s teremti meg.

Szóval, amint végére értek az utazásnak és kezditek megtapasztalni, egy egészen új fajta intelligenciára tesztek így szert, nem csak az emberi agy intelligenciáját, hanem egy isteni intelligenciát is. Igen, tudjuk, hogy sokan közületek már meg is tapasztalta ezt.

Amint az utazás véget ér a számotokra, nem kell többé kihesszeljétek magatoknak a többi embert. Nem kell keresztül menjetek egy olyan mentális folyamaton, amellyel megérthetitek őket. Bizonyosan nem kell a Régi Energia pszichológiai irányelveihez folyamodjatok, mindenféle skatulyát elhelyezve magatok köré, hogy segítse a megértéseteket. Miközben a többiek társaságában vagytok, nagyon könnyen érezhetitek és olvashatjátok az energiáikat. A róluk szóló tudás egyszerűen oda fog jönni hozzátok. Ilyen szintű megértésetek és empátiátok lesz ezen emberek iránt.

Amint kiszálltok a Régi utazásból, amint a tapasztalásba értek, rájöttök, hogy az mennyire könnyű is, drága barátaim, hogy az anyagi bőséget manifesztáljátok az életetekbe. Most ezt gondoljátok, mivel nem értitek az értékpapír piacot, vagy mert csak nagyon kevés ember érti igazán, mi mozgatja a pénz áramlását, mivel nem vagytok sem könyvelők, sem közgazdasági végzettségetek sincs, ezért hát nem vagytok a bőség áramában sem.

Amikor befejezitek az utazást, és átadjátok magatokat a teljes mértékű tapasztalásnak és az emberi élet teljes kifejezésének, ezek mind oda fognak jönni hozzátok. A jelenlegi struktúra lehetőségei, beleértve a jelenlegi financiális szerkezeteket is, oda fognak jönni hozzátok, a tudása annak, ahogyan az energiák - ami a pénz is -, ahogyan áramlanak, oda fognak jönni hozzátok.

Kedves barátaim, amint megengeditek magatoknak, hogy az utazásotok véget érhessen, addigra egy egészen új megértésre tesztek szert önmagatokról, arról, hogy kik is vagytok igazából és arról, hogy miért is jöttetek ide, erre a helyre. Nem fogtok küszködni evvel. A felismerésetek erről isteni lesz. Már mindenhonnan ez kacsingat rátok. Már el is kezdődött ez.

Szóval, tényleg itt az ideje befejezni a konyhában a főzőcskézést. Ideje kijönni a konyhából és nyomás a lakomára, a lakomára, melyet ti teremtettetek meg. Amely annyira gyönyörű, annyira termékeny, annyira gazdagító. Néhányan közületek bűntudatot is érezhettek emiatt. Hogyan is ünnepelhetnék önfeledten, amikor annyi elvégzésre váró munka van még a világban? Miképpen örülhetnék az életnek, amikor oly sokan vannak akik szenvednek? Mindjárt beszélgetni fogunk erről.

Elsősorban egy nagyon egyszerű tanítást adnánk itt erről, egy nagyon egyszerű koncepciót. csodálkoztok azon, ahogyan ez az Új Energia cucc működik. Csodálkoztok, hogy hogyan, hogy miért, hogy mikor. Mindezeket át veszitek az elmétekben. Csodálkoztok, amikor én, Tóbiás, le fogok fektetni egy jellegzetes struktúrát, egy ösvényt, specifikus dolgokat, amelyeket el kell végezzetek nap, mint nap, hogy behozzátok ezt az életetekbe.

Drága barátaim, van egy piciny közös titkunk, köztetek, Isten és köztem. Mindenképpen meg fog ez történni. (páran felnevetnek) Ez az egész tranzíció az Új Energiába, a dualitás elengedése mindenféleképpen meg fog történni. Beleegyezéseteket adtátok ehhez. Megengedtétek ezt. Megnyíltatok ez előtt. A kerekek forognak. A mozgás beindult. Az energia felépül. Mindenképpen meg fog történni.

Szóval, küzdhettek ez ellen... feszülhettek ellene... és csodálkozhattok... megpróbálhatjátok kitalálni ezt.... s megkísérelhettek valami speciális technikát is kifejleszteni, hogy ez az egész kőkemény favágás legyen a számotokra. Vagy, egyszerűen tudhatjátok is, hogy mindez egyszerűen meg fog csak történni. Meg fog történni véletek, avagy nélkületek. Ez történik most. Ez fog véletek történni.

Nem kell azon csodálkozzatok, hogy vajon a jó avagy a rossz irányba indultok-e el. Ez nem számít. Amint mondottuk már, nem számít, milyen irányba indultok el, előre, oldalra valamerre, hátra, le vagy fölfelé.

Már mozgásban is vagytok. Benn a Szellem, minden dolog Isteneként, elhozzátok a pillanatot a megfelelő helyre, a megfelelő irányba. Ez fog mindenképpen történni, ez a dolog, amit ti az Új Energiába lépésnek hívtok. Már meg is kezdődött.

Szóval, most megkérdezzük, képes vagy hátradőlni és tudsz lazítani? Fel bírod fogni, hogy most éppen ez történik? Elbírsz szakadni azoktól a dolgoktól, amelyek a visszabírnak tartani az életedben? Képes vagy arra, hogy nem idegeskeded szét magad amiatt, hogy vajon milyen lesz ez a folyamat? Ismétlem, ez elfog jönni hozzád. Épp most történik ez.

Oly sokan támogatnak benneteket, annyian mennek együtt véletek. Segítjük ezt a folyamatot. Csodálkoztok azon, hogy a futáraitok mit csinálnak. Elmondjátok nékik, hogy milyen új állásra van szükségetek. Ők ennél jobb dolgokat tudnak a számotokra. (a hallgatók felnevetnek)

Ők egy nagy változást készítenek elő a számotokra, nagy változásait a megértésnek. Segítenek az Új Energiába jutnotok. Segítenek benneteket, hogy egyensúlyban maradhassatok a fátyol felénk eső oldalával. Segítenek benneteket, hogy szert tegyetek egy kis bölcsességre, amit tovább erősítetek és azt a futárok visszahozhatják ide, ezekbe a dimenzióba. Látjátok... amíg itt ültök, a többi dimenziókban szellemlények várakoznak rátok, hogy végezzétek a folyamatot, hogy felfedezzétek az isteni eredeteteket, akkor pedig ők is felfedezhetnek.

Szóval, váltsunk egy fokozatot az energiák sebváltóján most egy pillanatra. Beszéljünk csak arról aminek az energetikai magvait nem régiben a ti Ausztráliának nevezett helyeteken, Ah-tara-ban (?) vetettük el. Beszéljünk a szenvedélyről és az együttérzésről most és az ehhez kapcsolódó összes energiákról.

Emberekként ebben a létidőtökben oly sok szenvedélyetek volt. Ebbe az életbe oly erős vággyal érkeztetek, hogy valami változtatást vigyetek végbe, hogy hatással legyetek a Föld dolgaira. Olyan volt ez a szenvedélyetek, mint valami hajtó-űző erő az életetekben. Szenvedélyesek voltatok egy munka miatt.

De, volt egy szenvedélyetek, ami erősen fűtött benneteket. Ez sokszor változott közben, a szenvedély, ami kisgyerekként, ami tinédzserként, s majdan felnőttként hajtott benneteket. De mindig is volt egy elvi alapokon nyugvó szenvedély is mindezek mögött - a szenvedély aziránt, hogy az Új Energiát elhozzátok ebbe a világba... a szenvedély, hogy megváltoztassátok a tudatosságot... megváltoztassátok azt, ahogy a többi ember viszonyul az élethez... a szenvedély, hogy újra egyesüljetek a Saumbrával... Hogy megteremtsétek ezt a Mennybemenetelnek nevezett folyamatot.

És, nagyon sokan közületek felhagytak evvel a szenvedéllyel. A szenvedély elillant. De, nem is volt meg már. Nem volt már ott a késztetés, hogy reggelente felkeljetek ezért. Nem volt meg többé ez a benső, mögöttes késztetés. Csodálkoztatok, mi történt a szenvedélyetekkel. Ezután, minden nap, minden áldott nap, azt kerestétek, mivel tudnátok ezt pótolni, felcserélni. Csodálkoztatok, amikor a Szellem új szenvedélyt adott volna néktek, egy új hajtóerőt.

Sokan éreztetek ürességet, legbelül, mivel nem volt többé szenvedély az életetekben. Csalódtatok a Szellemben, csalódtatok saját magatokban, gondolván azt, hogy nyilván itt az idő a távozásra. Oly irigyen tekintettetek a többi emberre, akik látszólag oly szenvedélyesek voltak az életükben, sóvárogva arra, hogy hátha ez hozzátok is visszatér esetleg, csodálkozva ezen az egész Új Energia dolgon, gondolva azt, hogy ha szenvedélymentesek lettetek, akkor egyben élettelenek is és örömtelenek, valamint kifejezésmentesek is lettetek.

A szenvedély elmaradt, bizonyos értelemben véve, mivel ez volt a Régi Energia. Mennie kellett. El kellett múlnia. A Régi Energia szenvedélye generálisan a kihíváson, a küzdelmen, valaminek a megváltoztatására irányuló kísérleteken alapult. A Régi Energiás szenvedély sokszor éppen az ellentétes összetevőkön dolgozott. Mindig ott volt az ellentétes összetevő is, nem számított, hogy mit is csináltatok éppen. Engedd meg magadnak, hogy ezt egy pillanatra átérzed. Még akkor is, ha a szenvedélynek számtalan csodás dolga is volt, akkor is a dualitáson alapult, a Régi Energián. Szóval, a szenvedélynek mennie kellett.

Most pedig itt csücsültök, csodálkozva azon, hogy ,,mi lesz most?'' Mindenfelé kerestétek, bekukkantottatok az ágyatok alá, kerestétek a gardróbokban, megpróbálva meglelni ezt a szenvedélyt, újra fellobbantani. Nem találtátok még ki? Nem tudjátok újra éleszteni ezt a régi tüzet. Egy kicsit persze még áltathatjátok magatokat, de nem tudjátok újra éleszteni.

Most egy Új szenvedély érkezik, s ez nem a Régi Energia jellegzetességeivel bír már. Erre már nem is szeretjük ezt a szót használni, hogy szenvedély. Mi több, azon kihívás elé állítanánk benneteket, Saumbra, hogy találjatok erre egy új kifejezést, mivel ez túlmegy minden szenvedélyen. Ez maga az öröm, a kifejezés, önmagában az élet megtapasztalása. Nincsenek benne dualisztikus elemek többé.

Épp, ahogyan a Régi Energia is rezgéseken alapszik - előre, hátra, le, fel - a Régi Energia szenvedélye ugyanezen a dolgokon nyugodott. Az Új Energia, amint már magyaráztuk ezt, olyan energián alapszik, mely minden irányba, szimultán mozog. Kitágul és összehúzódik. Az Új Energia ugyanilyen. Minden irányba szimultán mozog. S ez az öröm és a Teremtő energia kifejezése.

Az összes Régi helyeken kerestétek a szenvedélyetek felizzításának a lehetőségét. Egy Új jelent meg pedig. Egy teljesen Új születik meg most is bennetek, amint most erről beszélünk. Fejezzétek be a Régi helyeken való keresgélést, Saumbra, a szenvedélyetekért.

Engedjétek meg magatoknak, hogy még egy darabig az ürességben legyetek, amíg ez kialakul. engedjétek meg magatoknak, hogy egy darabig szenvedélymentesek legyetek, eresszétek el magatoktól mindazt, amit eddig a Régi Energiában a szenvedélyhez asszociáltatok.

Ez az Új Energiás szenvedély annyira más. Ez annyira picivé, apróvá teszi látszólag, összehasonlíthatatlanná. A Régi energia szenvedélye hajtóerő volt. Az Új Energia szenvedélye kifejező erővel bír. Ez annyira más.

S megint, nem nagyon szeretjük ezt szenvedélynek nevezni, mivel ez annyira kapcsolódik a Régi utas léthez. Szóval, ismét azt kérjük tőletek, hogy találjatok ki ennek egy új nevet. Amint ezt érezni kezditek a lényetekben, várva ezt az Új szenvedélyre, hogy eljöjjön hozzátok, hogy az életetek Új Kifejezése eljöjjön végre. Akkor pedig, használjátok azt a szót, amit ennek az energiának az érzése miatt társítanátok mindennek a leírásához.

Amint az Új Energia szenvedélye megérkezik, annyira más jelentést fog adni életnek és halálnak. A halál annyira vicces dolog a ti világotokban. A legtöbb ember, majdnem mindenki nagyon fél ettől. Meg te is, Saumbra, Te is félsz ettől. Tudod, hogy ez elkerülhetetlen.

Mindig azt kérdeznétek tőlünk, újra és újra: ,,Miképpen kerülhetem el a halált?'' És mi azt fogjuk mondani nektek: ,,Nem fogjátok.'' Megváltoztathatjátok a halál dinamizmusait, de nem vagytok arra ítélve, kárhoztatva, hogy emberi testben maradjatok örökre. Egy perc, és beszélünk még erről. De, drága barátaim, ez az Új Energiás szenvedély egészen új értelmet az életnek, halálnak és annak, amiért itt vagytok.

Annak érdekében, hogy valóban megengedjétek magatoknak az érzését, a tapasztalását, látszólag a totális szenvedélyetekre lenne szükség. Az Új Energia szenvedélye totális együttérzést igényel. Mi a totális szenvedély? Miképpen érez Isten rólatok, az az Isten, aki itt van ma a teremben, mint a mai meghívott vendégünk? Istennek totális az együttérzése. Éreztük néhányotoknál, amikor azt mondottuk, hogy Isten volt itt...hogy most lebuktatok (a hallgatók felnevetnek) ... mennydörgős mennykő... Isten keze utolért. ,,Á, megtaláltalak. Itt vagy hát. Rejteztél eddig.'' Nem, ez nem ilyen.

Isten a teljes elfogadás. Másféleképpen mondtuk ezt eddig. Újra el fogjuk mondani. Képesek vagytok-e, Saumbra, totális elfogadással, együttérzéssel lenni minden iránt? Mindennel... mindennel... mivel Isten totális szeretettel és együttérzéssel viseltetik irányotokban... mindennel, amit csak tettetek, minden kis mocskos dolgotokkal... minden csúnya tettetekkel... minden gyönyörű szép tettetekkel... minden nagyszerű, nagyszerű, hatalmas tettetekkel... mindennel, drága barátaim.

Néhányotok még mindig elrejtené bizonyos részeit az itt jelenlévő Élohim elől, aki itt van ebben a teremben most, aki itt van bennetek. Tudjátok, hogy megtehetitek ezt. Elrejtőzhettek Isten elől. Elrejtőzhettek Isten elől. Elzárhatjátok részeiteket saját magatok elől. A vallásaitok azt tanítják néktek, hogy Isten mindent lát, tud mindent - de ez nem igaz! Elrejtőzhettek az angyalok elől és elrejtőzhettek Isten elől is. De, amikor ezt teszitek, akkor elrejtőztök saját magatok elől is, látjátok.

Szóval, drága barátaim, ez a teljes elfogadásról szól, csakúgy, ahogyan Isten is teszi. Képesek vagytok teljes együttérzésre az összes családtagotok irányába? Nem? Vegyetek egy mély lélegzetet. El bírjátok ismerni, fogadni őket, nem akarva megváltoztatni őket - a lányaitokat, fiaitokat, házastársaitokat, a szüleiteket? El tudjátok teljesen fogadni őket?

Hagyjátok abba a megváltoztatásukra irányuló kísérleteiteket. Ők a saját újaikat járják. Lehet, hogy ti befejeztétek a sajátotokat, de ők még mindig a sajátjukat járják. Ismerjétek el őket, éppen úgy, mint ahogyan Isten is elismeréssel adózott a ti ösvényeteken megtett minden lépésetek előtt.

Meg bírjátok-e állni, hogy ne akarjátok megváltoztatni a gyerekeiteket olyanná, mint amilyennek elképzelnétek őket? Kezdjétek tisztelni őket. ŐK annyira másféle energiával érkeztek ide, mint amivel ti jöttetek, annak idején. Annyira másféle karmikus struktúrát hordoznak, ami teljesen más, mint amivel ti jelentetek meg. Fejezzétek be a kísérleteiteket, hogy megváltoztatjátok őket. Fogadjátok el őket. Ez egy nehéz dolog. Mert nem mindegy, hogy megpróbáljátok megváltoztatni őket, avagy kalauzokként szolgáltok a számukra, az életükben.

Fejezzétek be a kísérleteiteket, melyekkel a házastársaitokat akarjátok megváltoztatni. Megpróbáltátok ezt, és ők elmentek tőletek. A következő dolog, ami meg fog jelenni - tiszteljétek őket előfeltételek nélkül. Csodálkoztok, hogy a párkapcsolataitok miért olyanok most, mint amilyenek. Azért ilyenek, mert meg akarjátok változtatni a társaitokat. Nem tudtok mindent elfogadni bennük, mivel nem tudtok magatokban sem elfogadni dolgokat.

Képesek vagytok-e a totális együttérzésre azokkal az emberekkel, akik betegek, beleértve a gyerekeket is? Rájuk bírtok-e tekinteni maximális együttérzéssel, tisztelve az utazásukat, drága barátaim... nehéz így tenni, különösen a fiatalokkal? Néhányan közülük betegségekkel érkeznek ide, tudván azt, hogy bizonyos deformitásokat hordoznak a testükben, Ők választották ezt. Tudjátok-e ezt totálisan tisztelni, és abbahagyni a megváltoztatásukra történő próbálkozásaitokat, hogy olyanokká váljanak, mint amilyennek elképzelnétek őket?

El tudjátok-e fogadni azokat az országokat, ahol háború dúl? Tudunk arról, hogy pár szemgolyóbist sikeresen fennakasztottunk, amikor azt mondottuk: ,,Hagyjátok abba az imádkozást a békéért. Annyira jó buli hadakozni egymással.'' Hagyjátok meg nékik a játékaikat. Ők szintén a maguk régi karmikus feladatait végzik evvel. Ők azokat a régi küzdelmeket és nehézségeket dolgozzák fel evvel, ami már régen fennáll közöttük. Képesek vagytok-e az ő tiszteletükre, amikor kinyitjátok az újságotokat és a háborúkról olvastok, a terrorista akciókról? Ez nem arról szól, hogy erre bátorítanátok őket. Ez nem arról szól, hogy ez lenne a leghelyesebb viselkedés. Ti csak egyszerűen tiszteljétek őket.

Voltak idők, amikor rátok néztünk és néha a fejünket csóválgattuk, amikor láttuk, hogy milyen irányokba indultatok el. De tiszteltünk emiatt benneteket, és ott voltunk végig mellettetek. Rossz irány vagy sem, de mi végig ott voltunk mellettetek, mivel ti választottátok valamilyen okból a tapasztalást. És a végén mindnyájan tanultunk ebből. Ti tanultatok és mi tanultunk tőletek. Fel bírjátok-e magatokat annyi együttérzéssel, hogy tiszteltek és elfogadtok mindent, de mindent?

A környezetvédelem... tudjuk, hogy érdekel benneteket a környezetetek védelme, mivel ez Gaia különleges helye. Ezt túlértékelitek mostanság. Tudjuk, hogy érdekel benneteket a vizeitek minősége, a levegőtök minősége, a földeteké. De először is, hátrább bírtok-e lépni, tisztelettel nézve a témára, megértve a folyamatot, mindennél jobban felfogva azt, hogy Gaia energiái messze felülmúlják az emberek fizikális energiáit? Gaia egészen jól tud magáról gondoskodni (páran nevetnek), amint azt közülünk jó páran, beleértve engem s titeket is, Atlantiszban megtapasztalhattuk.

Tudjátok-e tisztelni azokat, akik haldokolnak, s megérteni azt, hogy a haldoklás egyszerűen csak egy folyamat? Nagyon sokszor átmentetek ezen. Meg bírtok-e becsülni mindent és mindenkit, oly sok együttérzéssel, mint amilyennel Isten érez az irányotokba? Tudsz-e együttérzéssel lenni a szomszédod felé, aki már évek óta az agyadra megy, bírod-e őt tisztelni?

Az egyik legnagyszerűbb jellemzője az embereknek, hogy mindig, mindent megváltoztatnának maguk körül. Amikor bejöttök az Új Energia terébe, az mindennek a totális elfogadásáról szól. Mindennek! Ez lesz számotokra a legkeményebb kihívás. Tudjuk... tudjuk ezt jól. Becsülj, tisztelj mindent. Fejezd be a megváltoztatásukra törekvést.

Egész egyszerűen az a lényeg, hogy vonuljatok vissza a kerítés mögé, kilépve a dualitásból. Ők még mindig a dualitásban vannak. Ti nem. Amikor teljesen együttéreztek, akkor vagytok IstenEmberek itt a Földön, akkor fogjátok megérteni, miképpen is alkalmazzátok ezt az Új Energiás szenvedélyeteket. Nem kell, hogy ti legyetek a világ megmentői, illetve megváltoztatói. Nagyon mély bölcsességetek és megértésetek lesz. Ez önmagában fogja a lehetségességeket biztosítani azoknak, akik változni akarnak. Mindez a potencialitások megteremtéséről szól, azok számára, akik változni akarnak.

Életetek egy pontján változtatni akartatok. Így szóltatok: ,,Drága Szellem, változni akarok. Ismerni akarom Istent benn.'' Ezzel kezdetét is vette egy csomó esemény az életetekben. Evvel nagyon sok potencialitás meg is jelenik az életetekben, elétek jön, amit ti teremtetek meg saját magatoknak. ÉS, mi pedig segítjük ezt a mi oldalunkon, teljes együttérzéssel minden ember iránt, teljes elfogadással.

Ne próbáljátok többé megváltoztatni őket. Ne próbáljátok megjavítani őket. Ne próbáljátok meggyógyítani őket, jobbá tenni őket, addig, amíg nem jönnek oda hozzátok, amíg nem keresnek változtatni valót a saját életükben, és amíg nem fogadják el annak a lehetőségét, amit ti segítetek nékik megteremteni.

Amikor az Új Energia együttérzése... amikor az új szenvedélyetek kezd megszületni és teljesen kifejeződni bennetek, akkor már meg lesz a teljes megértésetek, hogy miképpen is dolgoznak valójában a dolgok, hogyan alkalmazzátok az energiáitokat, amikor alkalmazzátok is őket. Látjátok... most még a Régi Energiákkal ügyködtök mindig, harcolva ide-oda, küszködve.

Az Új szenvedély annyira más... Az Új szenvedély a teljes elfogadáson alapszik. Ilyen egyszerű. Innentől kezdve egy nagyon erős vezető erőként működhet ez az életetekben. Figyeljétek magatokat. Figyeljétek, miképpen reagáltok a dolgokra. Figyeljétek, milyen gyakran akarjátok megváltoztatni őket. Nem szeretitek ezt. Vegyetek egy mély lélegzetet. Legyen teljes elfogadásotok minden iránt... mindennel... semmi se tartson vissza benneteket, drága barátaim.

Egy holnap reggeli tesztet akartok... olvassátok az újságotokat. Szaladjátok át a cikkeket. Lássátok, hogy képesek vagytok-e teljesen elfogadni azt, hogy valakinek az éjszaka porrá égett az otthona... vagy azt, aki elvesztette egy szerettét egy közlekedési balesetben... azért, akit elraboltak... azokért, akik életüket vesztették, vagy eltűntek egy háborúban. Amennyiben nehézségetek támadna elfogadni ezt, akkor vegyetek egy mély lélegzetet.

Megértendő, hogy nincsenek balesetek. Megértendő, hogy ők adták meg maguknak ezt a tapasztalást. Nem kell többé megvegyétek azt, hogy továbbra is így kéne éljetek. Nem kell többé ilyen nehéz küzdelmeken keresztül menjetek az életetekben többé. Csak mert valakit szerencsétlenség ért ilyen vagy olyan formában, az még nem azt jelenti, hogy néktek is el kell fogadjátok azt az energiát az életetekben. De érezzetek együtt ezeknek az embereknek az életével.

Legyetek ugyanakkor együttérzőek a halállal is. Amint említettük már, ez el fog majd jönni. Ez változik az Új Energiában, egy olyan pontra, ahol már választhattok, hogy mikor akartok majd elindulni innen. Sohasem teremtettetek olyant, hogy ebben a mostani testetekben akartok élni örökkön-örökké. Ez csak időszakos volt. Úgy terveztétek, terveztük meg, hogy ne veszhessetek el benne. Az emberi test úgy lett kialakítva, hogy egy bizonyos pontra eljutva meghaljon. A csodálatos dolog az, hogy visszajöhettek és teremthettek egy másikat, egy fiatalt, egy élénket, egy igen jól kinézőt. (a hallgatók felnevetnek)

De, érezzetek együtt a halállal, és értsétek meg azt is, hogy ez nem Isten büntető kezét jelenti. Ez a ciklusos tapasztalások módja. Barátkozzatok meg avval a ténnyel, drága barátaim, igen, hogy egy napon levetitek a fizikai testet, amit most magatok körül hordoztok. Egy napon másmilyen azonosságot és nevet fogtok felvenni.

De, annak az esszenciája, akik most vagytok, ebben a létidőben, mindig is ott lesz... mindig ott lesz. Sohasem fog eltűnni. Nem fog a sírba szállni. A név... az identitás, amit most birtokoltok nem tűnik el. Mindig is a részetek lesz.

Érezzetek együtt azzal a folyamattal, amit halálnak hívnak. Ne féljetek többé tőle. Hagyjátok abba az elkerülésére tett kísérleteket és a tagadását is. Ne akarjátok azt hinni, hogy mivel spirituális és metafizikus emberek vagytok, akkor valahogyan majd csak elkerülhetitek a halált. Ha ezért dolgoztok ezzel - elkerülni a halált -, akkor a legjobb amit tehettek, hogy felhagytok evvel.

Megértendő, és együttérzést igényel az, hogy amíg az emberi testetekben éltek, nyugodtan ünnepelhettek, örülhettek ennek, és lakomázhattok az élet asztalánál. Olyan hosszú, hosszú időt töltöttetek el már a konyhában. Most már mehet a lakoma. Ugyanakkor, legyen teljes az együttérzésetek saját magatokkal, mindennel, amit eddig valaha is tettetek, éppen úgy, mint ahogyan Isten is teszi, ahogyan a Szellem is teszi. Amikor felidézitek, hogy miket tettetek ebben a létidőtökben, avagy a többiben, hagyjátok abba a próbálkozást ezek megtagadására, letagadására. Legyetek együttérzőek.

Valójában sohasem bántottatok senkit sem. Úgy gondoljátok, nagyon sok embert öltetek meg csatákban vagy egyéb más szörnyűséges tettek közben. Nem tudtátok megölni őket. A legtöbbjük most is itt van valamiképpen az életetekben. (páran felnevetnek) Vannak olyan napok, amikor még most is szeretnétek megölni őket. (még többen nevetnek)

Képtelenek vagytok egy lélek esszenciáját elpusztítani. Egész sor játékot játszhattok evvel. De sohasem pusztíthatjátok el. Éppen így legyen teljes együttérzésetek magatokkal is.

Azért, hogy ezt az Új Energiás szenvedélyt alkalmazhassátok az életetekben, ami annyira más, mint a Régi Energia szenvedélye, totális együttérzésre van szükségetek... együttérzésre mindenkivel és mindennel szemben... ne tartson semmi sem vissza benneteket. Isten, aki ma ebben a teremben van itt, aki itt van véletek, akik ezt hallgatjátok... Isten valaha is ítélkezett rajtatok, mondott-e bármi egyebet is, azonkívül, hogy azt mondotta volna, hogy végtelenül szeretlek benneteket? Na, Élohim energiája most arra kér TÉGED, hogy tedd Te is ezt.

Nagyon erős ez az energia itt most!

Ti valóban az első nagyobb embercsoport vagytok, akik ezt kérték, hogy ugyanolyan együttérzésük legyen, mint Istennek van, együttérzés mindennel és mindenkivel. Ugyanekkor vannak egyének, pár pici csoportja az embereknek, akik ugyanerre a megértésére jutottak a folyamatnak. Ez a kezdetek ideje most - azoknak, akikről most beszélünk -, ami fogalmi szinten be lett mutatva az emberek egy csoportjának.

Szóval, röviden szeretnénk még egy témáról szót ejteni, miközben itt a ti fizikai testetekről beszélgetünk, drága barátaim. Tudjuk, hogy nyugtalanok vagytok miatta. Aggódtok miatta. Csodálkoztok, mi történik vele. Csodálkoztok a megfázásaitokon, meg a betegségeiteken, meg az összes ilyen dolgokon.

Először is, megértendő az, hogy kezdésnek miért választottatok fizikai testet magatoknak. Tapasztalni akartatok. Ide akartatok jönni, ebbe az anyagi világba, az anyag és a tömeg világába. Érezni akartátok, hogy milyen valójában a dolgok milyenek valójában, milyen valójában a teremtés. Az elég nehéz a mi oldalunkon az entitások számára, hogy teljes mértékben megérezzék azt az érzést, ami néktek van a Földön.

Szóval, fizikai testet öltöttetek magatokra, mintha csak egy jármű lenne a számotokra. Nem szükségszerűen birtokoljátok ezt. Kölcsönvettétek ezt. Felelősek vagytok azért, hogy megóvjátok, hogy szeressétek, hogy dédelgessétek. De ez nem ti vagytok, mint ezt jól tudjátok. A lelketek nincs ez elől valahová máshová elrejtve. Bizonyos értelemben... a test egy állat, amiben lélek lakozik... Isten... ti lakoztok benne.

A test teszi lehetővé a számotokra, hogy manipuláljatok és dolgozzatok fizikai valóságban. A test olyan, mint bármilyen organizmus a Földön. Érez. Minden organizmusnak a Földön, van egy életciklusa, amíg él, és egyszer meghal. És éppen így tesz a testetek is.

Amint mondottuk már, amikor a test elkopik, ti tovább folytatjátok. Idejöhettek a fátyol felénk eső oldalára. Időzhettek a Földön is, test nélkül, mint ahogyan számos entitás teszi is... bár ma elég kevesen jöttek, mentek ma itt. Vagy, dönthettek úgy is, hogy egy új testbe inkarnálódtok.

Most a biológia nagyon gyorsan változik. Gyorsan változik, mivel az Új Energiába keltek át. Nagyon sok új mód lesz arra, hogy elősegítsétek az újra egyensúlyozását a testnek. Az egyik dolog, amit megadtatok magatoknak, az az volt, hogy a testnek természetes képessége van arra, meggyógyuljon, hogy ismét egyensúlyba hozza magát. Ez már itt is van. Ez nagyon lényeges része a biológiai rendszereteknek, hogy újra egyensúlyozódásra képes - már ha megengeditek ezt.

Ha vannak olyan biológiai részeitek, melyek kiegyensúlyozatlanok, betegek, vagy nem jól funkcionálnak, egyszerűen csak vegyetek egy mély lélegzetet. Lélegezzetek gyakran. Hadd tudjon arról a test, hogy beleegyezéseteket adtátok a saját maga újraegyensúlyozásához. Meg van a maga természetes képessége a gyógyulásra, a javulására.

Még az a naturális képessége is megvolt, hogy akár végtagokat is újra növesszen. De, ez a része nem nagyon volt gyakorolva már igen hosszú ideje - újra növeszteni egy kart vagy egy lábat. Bár már most is csináltok ilyet, ha nagyon elnagyoltan vesszük a dolgot, mint a fogak és néhány csontszövet. De, meg van az a képessége, hogy újra növessze a végtagjait. Nem a legerősebb sajátossága a DNS-eteknek most ez persze. DE, meg van a lehetőség erre, hogy ez visszatérjen, amennyiben hozzájárultok ehhez persze.

Nagyszerű fejlődést fogtok látni az orvosi kutatások terén a jövő év során. Az előttetek álló pár év során egyre többet fogtok ebből meglátni. És azt is megfogjátok látni, hogy mennyire fel fog ez gyorsulni a mi 2007-es dátumunk után. De, drága barátaim, még mindig a leggyorsabb és leghatásosabb mód az, ha megengeditek a testeteknek, hogy újraegyensúlyozhassa magát.

Meg fogjátok látni, hogy miféle fejlődés fog bekövetkezni a gyógyászatban - hogy is mondjam - szóval a doktorok nem fognak nagy darabokat kivágni a testből. Tekintve, hogy mi a fátyol innenső oldaláról szemléljük ezt, ez eléggé durva. Még Atlantiszban is tűhegyes energiákkal dolgoztunk, összpontosítottan irányítva őket a kellő helyekre - általában kristályokból, de más készülékeket is gyártottunk erre a célra - megváltoztatni magában a szövetekben a rezgésmintákat, néha pedig magába a DNS-be hatolva közvetlenül. A kortárs orvostudomány el fog távolodni attól, ahol most tart, hogy le kell vágni végtagokat, gondolva azt, hogy az minden baj forrása, gondolva azt, hogy ha egy rákos terület van a testetekben, akkor annak kell lennie a problémának.

Drága barátaim, ez nagyon messze van az igazságtól. A rák, a rák előjelei, máshol jelennek meg a testben, a lélekben, az elmében. Kivágni ezt mindösszesen időleges eredménnyel jár. Kivágva ezt a részt, azt is jelenti, hogy nem adjátok meg a tiszteletet a testetek azon részének.

Nagyon sok vívmánya van a modern orvostudománynak. Nem azt mondjuk, hogy ne használjátok ezeket fel.

De, azt mondjuk mindnyájatoknak - amikor orvoshoz mentek, vagy akár kórházba mentek, adjátok meg a beleegyezéseteket a testeteknek, hogy részt vehessen az újraegyensúlyozódási folyamatban. Vigyetek egy energia facilitátort magatokkal, amikor az orvoshoz mentek. Vannak, akik már el is kezdték ezt a folyamatot, néhányan akik itt vannak ezen a területen. És ez csak növekedni fog. Mi pedig erősen bátorítjuk a munkájukat.

Amikor elmentek megnézni egy orvost, aki nem érti ezt az Új Energiát, vagy a Szellem természetét, vigyetek egy energia facilitátort magatokkal. Nekik nem kell hadonászni a karjukkal. Semmilyen rituálét sem kell előadjanak. Ők egy bizonyos teret fognak biztosítani. Ők egy potenciált fognak megteremteni véletek, egy olyan lehetségességet, ahol a test újraegyensúlyozhatja magát.

Amint beléptek az Új Energiába, úgy fogjátok találni, hogy a testetek jóval gyorsabban és sokkal jobban fogja magát regenerálni. Tudjuk, hogy mennyien kérdeztétek - és kérdezni akarjátok továbbra is -, hogy mik lesznek az orvostudomány vívmányai. Lesz néhány. Nem fogják legyőzni a rákot a ti létidőtökben. Ez most túl mélyen benne van az emberi tudatosságban. Ennek pedig oka is van. Nem lesz legyőzve. Kontrollálva lesz, de nem legyőzve.

Látni fogjátok, miképpen burjánzanak el új betegségek, mindenfelé felbukkanva. Néhány már meg itt is van. A cukor egyensúlytalansága a testben, járványos méreteket fog ölteni... a diabétesszel... az alacsony vércukorral. Drága barátaim, mindez összefüggésben van az élet édességének az elfogadásával, a szeretet elfogadásával az életetekben. Összefügg a saját magatok szeretetével is. Összefügg avval, hogy hagyjátok-e másoknak, hogy szeressenek és avval, hogy ti szeretitek-e őket. Ez egyre tovább fog növekedni, jókora problémává válva. Amikor pedig gyógyítva lesz ez, utána valahol máshol fog manifesztálódni.

Továbbra is látni fogjátok, hogy olyan problémák, mint az AIDS, ami az immunrendszerrel áll összefüggésben - a képességgel, hogy saját magatokat meggyógyítsátok -, mivel önbizalom-hiány lépett fel. Ekkor - hogy is mondjam - a negatív energiák érzései nyelik el az egyént. A mi perspektívánkból nézve, nem látjuk úgy, hogy ennek a gyógyítása megoldódna, fel lenne számolva a ti létidőtökben. Ellenőrzés alá tudjátok venni. Még több tudatossággal fogtok viszonyulni ezen téma gyökereihez, okaihoz.

Észre fogjátok venni, hogy figyelemre méltó módon megemelkednek a mentális egészségi problémák, amelyek egy pontján túl már a kormány, a kormányaitok már nem lesznek képesek kezelni problémákat. Be kell csukják majd az ajtajaikat, be kell hunyják a szemeiket a problémák előtt. Ki kell majd osszanak mindenféle drogokat, mivel ez valamelyest csökkenteni fogja a hatást. Az emberekre most elég nehéz idők járnak, hogy megfelelően beállíthassák magukat. Új Energiák jönnek, régi energiák próbálnak menni. Ezek olyan erők, amelyektől az elme hajlamos kissé kiakadni. Ez folytatódni fog.

Ma üzenetünk a számotokra, Saumbra, az az, hogy semmit sem kell elfogadjatok ezekből a dolgokból. Nem kell elfogadjátok őket. Megengedhetitek magatoknak, hogy a testetek újraegyensúlyozhassa magát. Arra bátorítunk benneteket most, hogy legyetek egymás kiegyensúlyozói... egymás kiegyensúlyozói. Ezt nagyon könnyű megtanulni. Csak üljetek együtt a másik emberrel teljes együttérzéssel. Ne próbáljátok megváltoztatni őket. Ne próbáljátok megjavítani őket.

Üljetek együtt, egytől-egyig. Az egyik legyen egy energia tér megtartója, a potencialitások megteremtője, mint egy barát, egy társ... a másik pedig csak üljön ebben az energiában, megengedve, hogy ez az energia beléphessen az ő rendszerébe, hogy segítse a biológiájának az újraegyensúlyozódását. Két ember üldögél együtt... vagy végezzétek ezt csoportban. De ez mindenképpen azt igényli, hogy totális elfogadásban végezzétek ezt.

Amikor másoknak segítitek az újraegyensúlyozódásukat, akkor nem megjavítani próbáljátok őket. Nem csináltok mindenféle woodoo kéztartásokat sem felettük. Nem próbáltok meg kiűzni belőlük külső energiák szellemeit sem. Egyszerűen csak együtt ültök egy olyan térben, ahol a totális szeretet és az elfogadás van. S ez a lehető legnagyszerűbb dolog, amit egy ember egy másikért megtehet... a lehető legnagyszerűbb. Ez lesz a legjelentősebb dolog, amivel segíthetitek újraegyensúlyozni a biológiájukat.

Próbáljátok ki, Saumbra, egymással. Ki lesztek evvel hívva. Még mást is akarnátok majd csinálni. Szeretnétek majd azt gondolni, hogy ki kell vetítsétek majd rájuk az energiátokat, hogy vizualizálni kell őket egy egészséges testben. Semmi ilyesmi, Saumbra... legyetek teljes együttérzéssel. Legyetek Isten, aki együtt ül velük. Az egy olyan energiát teremt, amit ők vagy magukba fogadnak, vagy nem. Az már ott rajtuk múlik. Nektek csak Új Energia potenciálját kell megteremtsétek. Ilyen egyszerű. Ilyen hatásos. Ilyen a Saumbra.

Szóval, drága barátaim, tudjuk, milyen hosszúra nyúlt ez a nap. Egyszerűen csak szeretnénk itt ülni véletek. Néha sopánkodunk is emiatt (felnevetnek), hogy csak úgy szeretnénk véletek lenni. De érezzük mennyire kiszáradt Kauldre torka. Tudjuk... tudjuk, hogy páran közületek már vibráló szemmel várták, hogy mikor érünk el a befejezéshez. De, engedjétek meg nekünk, engedjétek meg nekünk, hogy csak üljünk itt véletek egy cseppet, csak véletek és Istennel ebben a csodás térben, amit együtt teremtettünk meg, tudván azt, hogy az utazás véget ért és az élet lakomája elkezdődött.

Soha sem vagytok egyedül az asztalnál.

És ez így van.


Fordította: Ziegler Attila


vissza az előző lapra