ÚJ ENERGIA SOROZAT:"SHOUD 5"

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


Bíbor Kör, 2003.december 13.

www.crimsoncircle.com


És ez így van, drága barátaim, most folytatjuk ennek a napnak a forró és szerető energiájával. Tudjuk, sokatokat megérintettünk a beszélgetésünk alkalmával, a Shoud alatt. Sokatokat bátorítottunk. Sokaknak pedig megzavartuk a fejét. Kíváncsiak vagytok, hogyan tudjátok megtenni ezt a teljes könyörületnek nevezett dolgot, amikor közületek a múltban oly sokan küldetésen, úton voltatok.


Harcosok voltatok, s ideérkeztetek erre a létidőre. Magatokra kellett öltenetek a harcos energiáját, hogy befolyásoljátok a változásokat. Ám most eldobjátok a páncélzatot. Elengeditek a harcos energiáját, hogy az helyet foglalhasson a teljes könyörület egy pontján.


A könyörület ezen helye nem érzés nélküli, és nem izgalom vagy öröm nélküli. Néhányan azt gondoljátok, ha elengeditek mindezen dolgokat, akkor semmi nem marad. Ó...drága barátaim, úgy fogjátok találni, hogy az élet egy teljesen más jelentést vesz fel, amikor birtokoljátok a könyörületet -Isten könyörületét- és az Új Energia szenvedélye eljön az életetekbe. Tapasztalni fogjátok, hogy oly sok Régi terhet cipeltek...terheket a világért...terheket azokért, akiket szerettek...és azokért, akiket még nem is ismertek. De ti azért cipelitek azokat a terheket.


Amikor eljuttok a teljes könyörület pontjához, akkor ez vajon azt jelenti, hogy elvesztitek az érzékenységeteket, vagy azon képességeteket, hogy gondoskodjatok valakiről? Egyáltalán nem! Szó szerint ez egy új szintre jut, egy új szintre, ahol megértitek annak a dinamikáját, mit tartalmaz igazából a helyzet, és akkor megértitek, hol és hogyan használjátok az energiátokat.


Ez az összes teher lejön a vállatokról. Hatással lesz a testetekre. A testetek jobban fogja érezni magát és könnyebbnek, mivel most már nem cipeltek oly sok mindent. Tehát, ezek a terhek lejönnek a vállatokról. És úgy fogjátok találni -hogy is mondjam- könnyebb gondolkodni, könnyebb tudatosnak lenni. Érzékenyebbekké fogtok válni, nem érzéketlenebbekké, hisz olyan helyről léptek ki, ahol minden iránt teljes könyörületet éreztek, éppúgy, mint Isten, aki a teremben ül ma oly sokféle módon, és birtokolja a teljes könyörületet. Az emberek ezen csoportját, akiket Shaumbráknak hívnak, most felkérik, hogy emelkedjen fel arra a szintre.


És most örülnénk, ha válaszolhatnánk a kérdéseitekre, és talán kihívásra késztethetünk benneteket. (A közönség nevet.)


KÉRDÉS AZ 1.SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Tóbiás, majdnem három éve követem a csatornázásokat. Még soha nem voltam olyan bátor, hogy kérdéssel álljak elő. Azon dolgoztam egész felnőtt életemben, hogy megpróbáljak elmenekülni az apám halála elől. Van-e bármilyen megjegyzésed az én korábbi egészségi problémáimmal kapcsolatban? Lehetnék egy jobb szinten?


TÓBIÁS: Bizonyos értelemben, azt mondhatod, hogy valamiféle ősi terhet cipelsz, valamit azon a vérvonalon. De az nem kell, hogy hasson rád most már. Nagyon aggódtál miatta. És, bizonyos értelemben, az elindítja azokat a mechanizmusokat a testeden belül, melyek egy kiegyensúlyozatlan folyamatot indítanak el.


Ahogy mi már korábban mondtuk, a testetek tudja, hogyan fiatalítsa és egyensúlyozza ki magát. Üljetek le Shaumbrákkal. Üljetek le más Istenemberekkel. Kérjétek meg őket, hogy tartsák a könyörület helyét a számotokra, és így teremtődjék egy lehetőség az Új Energiában, egy lehetőség, melyet el tudtok fogadni a lényeteken belül a testetek számára, hogy az újra egyensúlyba kerüljön.


Nem, és valóban, nem vagytok korlátozva a vérvonalaitok miatt, a múltatok miatt-egyikőtök sincs korlátozva! Képesek vagytok elfogadni, ha azt választjátok, de nem kell. Képesek vagytok elengedni azt. A különböző magasságokba és éghajlatba való elmozdulás nem lesz jelentős hatással erre. Ez arról szól, hogy megengeditek a testeteknek, hogy egyensúlyba kerüljön vissza. Ne erőlködjetek. Ne harcoljatok.


Néhányan közületek, tudjuk, megpróbálják ezt a dolgot, amikor küzdenek egy egészséges test vizualizációjáért. Ez egy játék, amit önmagatokkal játszotok. A testetek már tudja, hogyan tegye azt. Meg fog történni...ha megengeditek. Köszönöm.


KÉRDÉS A 2.SHAUMBRÁTÓL: (egy nő áll a mikrofonnál): Tóbiás, a tervem az volt, hogy ott hagyjam a munkám, és spirituális irányú gyerekkönyveket írjak. Most, hirtelen a munkám változóban van, és talán olyan munkává válik, mint amilyenről álmodom. Tehát, minden felborult. A kérdésem arra vonatkozik, hogyan ...hogyan teremtjük a jövőnket? Volt egy célom, és választottam egy jövőt, de egy potenciálisan jobb jövő teremtődött. Hogy csináltam ezt? És hogyan kapcsolódik ez ahhoz, hogy a dolgokat engedjük eljönni hozzánk?


TÓBIÁS: Valóban, annyira fontos a Shaumbrák számára most, hogy elengedjetek minden elvárást, és bizonyos értelemben még a vágyakat és a Régi szenvedélyeket is, értsétek meg. Amikor elengeditek a Régi szenvedélyeket, a Régi listákat és terveket, a megvalósulás legmagasztosabb lehetősége jöhet el az életetekbe.


Kedveseim, ez egy átmeneti dolog. Ez a valami -hogy is mondjam- a változással a munkáddal kapcsolatos helyzeteddel, mely biztosítani fog számodra egy még nagyobb módot és forrást, hogy végül kifejező munkát végezz. Értsd a kifejezést most úgy, mint ezeknek a könyveknek az írását, ezen az úton történő teremtést. Van egy másik, nagyobb lehetőség, mely kész arra, hogy belépjen. Tehát, ne korlátozzátok magatokat.


Ami eljön hozzátok, az a megfelelő. Van egy szándék és cél emögött. Ne korlátozzátok azt az emberi értelemmel. Tudjuk, hogy ez nehéz, mert akkor azon tűnődtök: "Ha Teremtő vagyok, hogyan teremtem meg ezt igazán?" Ez egy rezgési szinten bennetek teremtődik, egy energetikai szinten belül, vonzva a dolgok legmagasabb szintjét. Amikor a kerítés mögött álltok az önmagatok iránt érzett kegyelem helyén, elkezditek megérteni, hogy működnek a dinamizmusok. Képesek lesztek megérteni, hogyan vonzanak a ti energiátok más energiákat.


Oly fontos most, hogy elengedjetek MINDEN elvárást és Régi szenvedélyt, hogy megengedjétek a legmagasztosabbnak, hogy belépjen az életetekbe. Néha az emberi terv, mely az emberi elméből fakad, annyira korlátozott, hogy össze sem lehet hasonlítani azzal a lehetőséggel, mely valóban a rendelkezésetekre áll...annyira korlátozott. Tehát, van néhány dolog, mely el fog jönni az életetekbe, melyek ellentmondónak tűnnek azzal, amit az emberi lista remélt, hogy lesz, vagy tervezett.


Maradjatok nyitottak, mert amit most valójában tesztek, az rajzolás a megvalósulás egy sokkal magasabb szintjén. Vannak néhányan ebben a teremben itt, akik most mosolyognak, mert ők tudják több évi erőlködés után, hogy mi miről beszélünk. Maradjatok nagyon nyitottak és leljetek nagy örömet abban, amit csináltok. Köszönöm.


KÉRDÉS A 3.SHAUMBRÁTÓL: (az Internetről Linda olvassa): Kedves Tóbiás, beszélnél nekünk egy kicsit Michael Jacksonról? Ő egy olyan híresség, aki sokak szívét megérintette így vagy úgy, különösen ezekben a napokban.


TÓBIÁS: Valóban, mi...


LINDA:Ó...és a második...valaki, aki nyíltan kifejezi, hogy ő is Isten. A női és a férfi energiák is látszólag egy nagy témakör. Kérlek, meséljetek egy kicsit többet. Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban, vannak olyanok, akik azért jönnek ide -hogy is mondjam- hogy bizonyos értelemben feláldozzák önmagukat-ebben a különleges esetben ezzel a drága lénnyel, aki Michaelként ismert, aki tényleg a Mihályi energiát hordozza -hogy elérjen egy magas állapotot, egy magas körvonalat, azért ,hogy leleplezzen más problémákat a helyzetük miatt. Felfedik az olyan dolgokat, mint a gyermekeken elkövetett erőszak, még ha úgy gondolják is, hogy ők nem szükségszerűen keveredtek bele...törvénytelenül vádolva, azt mondhatjátok, ebben az esetben különösen.


De ez a lélek beleegyezett abba, hogy megtegye ezt, s ezzel figyelmet irányítson egy problémára, egy erőszakra, melyről itt szó van. Ez a lény valóban ünnepli az életet a saját maga módján a férfi és a nő egyesítésével, s megengedve magának, hogy ezt kifejezze. Ő most bíráló energiákkal terhelt, melyek felé irányulnak. Ez felé irányul már egy ideje. Ez megrendíti az egészségét, az ellenálló képességét. Ám sok angyal veszi körül a mi oldalunkról, Michael családjából, akik vele dolgoznak.


Ez volt az ő szenvedélye, hogy idejöjjön erre a világra és rámutasson az egyensúlytalanságra. Van egy másik valaki, a ti nem oly hosszú történelmetekben, aki azért jött, hogy felhívja a figyelmet a DNS fontosságára. Tehát, drága barátaim, amikor a könyörület helyéről érkeztek, kiszabadultok az ítélkezésből. Megértitek, mi történik igazán, hogyan hoznak ezek a drága lelkek megvilágosodást a Földnek. Köszönöm.


KÉRDÉS A 4.SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Szia, Tóbiás, hosszú idő telt el. A kérdésem a kapcsolatokról szól. Milyenek lesznek ezek a tapasztalás és az öröm ezen Új Energiájában? És még ,kimondottan milyen lehetőségeim vannak ezen a területen?


TÓBIÁS: Valóban, könyveket tudnánk erről írni. És TI tudnátok könyveket írni a kapcsolatokról. Azok drasztikusan meg fognak változni. A Régi kapcsolatok azon alapultak, hogy két entitás összejött egymás beteljesüléséért, a két fél eggyé vált, hogy létrehozzanak valami teljesebbet. Ezek a férfi és női archetipikus energiákon alapultak, mely egybeolvadtak.


Oly sokan közületek a kapcsolatok szétválásán mentetek keresztül, mivel az többé nem volt megfelelő a számotokra a játékhoz abban a dobozban. Tehát, most egy kicsit a 'nem kapcsolódás' időszakában vagytok itt, valóban egy kiegyensúlyozott partnerre várva, hogy eljöjjön. Most, végig tekintve az emberiség földgolyóján -hogy is mondjam- nincsenek túl sokan, akiket most választani lehetne.(A közönség nevet.) Kis számú az a csoport, akik azt választották, hogy átsétálnak az Új Energiába.


Bárhogyan is, nem kell, hogy abban is korlátozzátok magatokat. Sok drága és csodálatos lélek van odakint, akik meg fogják érteni energetikailag, hogy ők nem azért vannak itt, hogy beteljesítsenek titeket és ti nem értük vagytok.


Az Új Energetikai kapcsolatok a teljes és fenntartás nélküli bizalmon fognak alapulni. El tudjátok képzelni a teljes és fenntartás nélküli tiszteletet és könyörületet? Ez kölcsönös tiszteleten fog alapulni és bátorítjátok egymást a szárnyalásban, még ha ez azt is jelenti, hogy időről időre távol kell lennetek egymástól.


Az Új Energetikai kapcsolatokról nem fog házassági anyakönyvi kivonat készülni, melyet a múltban láthattatok, s melyek energetikailag és törvényesen kötötték az embereket. Ezek a kapcsolatok az egymást követő napokon fognak alapulni, az igaz szereteten és az igaz tiszteleten.


Az Új Energetikai kapcsolatok a szex egy teljesen új típusának megtapasztalásán fognak alapulni, az egyik a mindkettőjük számára megadatott beteljesülés és kielégülés, a másik az, hogy az energiák megosztása lesz a jellemző, nem pedig az energiák elrablása. Az Új Energetikai kapcsolatok -hogy is mondjam- fizikailag játszódnak le, de a kettő energetikailag egy teljesen Új módon fog összekapcsolódni.


Két ember Új egyesülésében-akár ez egy férfi-női, női-női, vagy férfi-férfi kapcsolat- ez az angyali futárok energiájának egy teljesen más típusát hozza be a kapcsolatukba. Mert annyira szorosan dolgoznak egymás mellett, hogy az megengedi többünknek a mi oldalunkon, hogy segítsük azt, ami az ő Új Energetikai szenvedélyük.


Önmagatokért...hagyjátok abba a keresést...nincs több utazás itt. Értsétek meg, hogy ez az önmagatokkal való kapcsolat fejlődéséről szól elsősorban. Az a legszentebb és legkegyesebb dolog -a könyörület fejlődése önmagatokon belül. És, akkor maradjatok nyitva a valószínűségekre és a lehetőségekre -hogy is mondjam ezt- lehet, hogy egy kicsit fiatalabb az, aki eljön az életetekbe(a közönség nevet), mert ők -hogy is mondjam- az energetikai jellemzők különböző halmazát hordozzák, mely jobban összeegyeztethető azzal, ahol most vagytok. Tehát, nyissátok tágra a szemeteket itt.


KÉRDÉS AZ 5.SHAUMBRÁTÓL: (az Internetről olvassa Linda): Tóbiás, elmondanád a véleményedet az influenzajárvánnyal kapcsolatban és azt, hogy miért a gyerekeket érinti ilyen erősen? És még beszélnél arról az országos járványról, melyre a járványszakértők számítanak?


TÓBIÁS: Valóban...valóban...ez az influenza bizonyos értelemben tisztítási vagy megtisztulási folyamatként terveztetett. Az influenzák keresztül tarolnak a népességen, hogy segítsenek elengedni a Régi Energiákat. Amikor influenzával fekszetek, oly sok mindent elengedtek magatokon belül. Megengeditek a testeteknek, hogy egy olyan körön menjen át, melyre szüksége van.


Néhányan megpróbáltok harcolni az influenzával. Azt hiszitek, hogy influenzásnak lenni, vagy megfázni a gyengeség jele. Drága barátaim, ez az egyik leggyorsabb és legjobb módja annak, hogy kitisztuljanak a testetekből és az elmétekből a dolgok. Tehát, -hogy is mondjam- ne nehezítsétek meg magatoknak, ha influenzások vagytok.


Mivel minden energia változik, mely helyet foglal itt a Földön most, sokkal több influenzás és megfázásos tünetet fogtok látni. Látni fogtok olyan baktériumtörzseket, melyek ellenállóak azokkal az oltásokkal szemben, melyeket ajánlanak. Ez erősödni fog. Igen, lesznek néhányan fiatalok és lesznek néhányan idősebbek, akik az életüket veszítik el emiatt. De, újra azt mondjuk, birtokoljátok a könyörületet az utazásukkal szemben, melyet ők választottak.


Amikor a testetekre-ha a testetekre-hat vagy megfertőzi az influenza, birtokoljátok a könyörületet magatokkal szemben. Hagyjátok abba, hogy megtagadjátok...hagyjátok abba, hogy ezt mondjátok: "Ó, ma egy kicsit levett a lábatokról az influenza." Engedjétek meg a testeteknek, hogy keresztül menjen a folyamaton. Újra, az érti, hogyan egyensúlyozza ki magát újra.


És értsétek meg...el fogtok jutni egy pontra, amikor egyszerűen már nem lesz szükségetek ilyen típusú energia kitakarítására soha többé. Amint az Új Energiában vagytok, más módokat fogtok találni azon dolgok elengedésére, melyek többé már nem szolgálnak benneteket. Képessé váltok gyakorlaton keresztül megtenni azt.


Ki fogjátok azt is találni -hogy is mondjam ezt- Cauldre szeretné, ha mi most tovább ugranánk(néhányan nevetnek). De ez a pont itt...úgy fogjátok találni, hogy az emésztő- és a bélrendszereteken keresztül képesek lesztek nagyon gyorsan, nagyon gyorsan tisztulni. És nem lesz szükségetek betegségekre vagy influenzára. A saját emésztőszervetek és a vizeletkiválasztó rendszeretek azért terveztetett, hogy elengedje a Régi Energiákat. Tehát, hallgassatok a testetekre. Szüksége van időnként bizonyos fajta rostos anyagokra, hogy elősegítse a tisztulást.


De, közvetlenül a kérdésre válaszolva, ezek az influenzák és megfázások egyre erősebbekké válnak az elkövetkezendő három vagy négy év folyamán.


KÉRDÉS A 6.SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Üdv, Tóbiás. Úgy gondolom, talán dolgoztatok már ezen, de gondolod, hogy valaha is képes leszel úgy beszélgetni Geoffel, hogy nyitva vannak a szemei, úgy hogy ő közöttünk sétál a Shoud alatt? És még, mit szeretnél te kérdezni tőlem?


TÓBIÁS: Cauldre és én beszélgettünk erről már korábban egy hosszú repülőúton. Annyira szeretem a repülőgépeket!(Néhányan nevetnek.) Ha most emberi formában lennék, valószínűleg pilóta lennék. Szeretek repülni...és jó arra is, hogy beszélgessek Cauldre-vel, mert ő ilyenkor csapdában van.(Többen nevetnek.)


És vicces, hogy ezt a kérdést tetted fel, mert ezt kérdeztem tőle: "Mikor fogod kinyitni a szemeidet? Mikor engeded meg, hogy körbe sétáljunk?" Úgy hiszem, nekünk majd dolgoznunk kell vele ezen. Gyakorolni fogjuk vele ezen az oldalon. De hamarosan el fog jönni az a nap. Ő tudja. Mi tudjuk.


És, amit mi szeretnénk kérdezni tőled az az...itt állva a Most pillanatában...mi az a legnagyobb ajándék, melyet magadnak adnál?


6.SHAUMBRA: Azt hiszem, hogy jobban szeressem magamat.


TÓBIÁS: Ez egy jó ajándék. Tehát...úgy legyen.


KÉRDÉS A 7.SHAUMBRÁTÓL (Linda olvassa az Internetről): Sok változás történt velem az Új Energia konferencia óta. Készülök elválni, és szeretném tudni, hogyan tehetem meg ezt az Új Energetikai tudatossággal, sértetlen tisztességgel lépjek ki és ne veszítsek el mindent. Köszönöm. (Néhányan a közönségből nevetnek.)


TÓBIÁS: Valóban, az első dolog, amit tenni kellene, hogy elengedj minden elvárást és listát ezzel a problémával kapcsolatban...és birtokold a teljes könyörületességet az iránt, aki a partnered...és, hogy megértsd, itt az idő. Látni fogjátok ismét majd egymást a mi oldalunkon. Még lehetnek kalandjaitok együtt itt, vagy visszatérve ott a Földön. De az elválás csupán ideiglenes bármelyikőtök számára.


Energetikailag értsétek meg, hogy elengedhettek minden köteléket, mely közöttetek van. És ti elengedhetitek azokat. És értsétek meg, hogy amint nem hordozzátok ezt az energiát, akkor el fogjátok veszíteni az ingeteket is, mert akkor az bizonyosan meg fog történni, hogy sokkal nagyobb bőséget fogtok elhozni, mint ami korábban volt együtt. Tehát ne engedjétek, hogy ez egyáltalán probléma legyen.


Egyszerűen engedjétek el szeretettel és érezzetek teljes könyörületet az iránt az ember iránt. A sebek nagyon gyorsan fognak gyógyulni a számukra. Mi köszönjük, és megértjük, hogy önmagadnak adtál engedélyt, hogy itt legyél a folyamatban. És látjuk, hogy hamarosan normális vágányokra terelődik az életed. Cauldre azt mondja: "Határozd meg, mit jelent a hamarosan." Mi azt mondjuk...március és április környékén fog rendeződni az életed. Köszönjük.


KÉRDÉS A 8.SHAUMBRÁTÓL (egy férfi van a mikrofonnál): Tóbiás, köszönetet szeretnék mondani az életemben való jelenlétért és azért, hogy újra elővettem a csokoládét.(Néhányan nevetnek.) Hosszú ideje olyan játékot játszottam, hogy azt gondoltam, a testem nem képes kezelni azt. És, mikor újra megtapasztaltam azt, úgy találom, ez egy csodálatos tapasztalás. Valójában nincs kérdésem, csak meg akartam osztani ezt, ebben az évben óriási mennyiségű inspirációt kaptam arról, hova szeretnék menni. Felismertem, hogy ez az én emberi tervem. És most lépésekben haladok...egy könyvet írok...és van egy látomásom, hogy szemináriumokat tartok...és a többi. És még külsőleg is annál a pontnál vagyok időben, hogy a szüleimmel maradjak, és segítsek nekik és segítsek nekik az egészségüket érintő néhány problémában. A legtöbb, amit teszek, hogy könyörületes vagyok velük szemben, elfogadom őket, tisztelem őket. Mindamellett vannak időszakok, amikor az energia, a környezetük Régi Energiája fojtogat engem. És ez az, amiért én valójában egy szélesebb perspektívát kérek vagy keresek. Szóval van ez a nagy látomásom, még külsőleg is egy bizonyos helyzetben vagyok. És, csak egy nagyobb perspektívát szeretnék talán tőled, hogy valójában mi is történik.


TÓBIÁS: Valóban, sok szint van itt, sok problémát foglal magában. Az egyik a szenvedély problémája...elvárások...vágyak. Ezek valójában a következő dolgokról szólnak, melyeket tenni akarsz, de nyitottnak kell maradni más dolgok iránt, melyek belépnek. Néha, amikor -ti mindannyian, Shaumbrák- szemellenzőt viseltek, képtelenek vagytok meglátni más lehetőségeket, melyek belépnek.


Valóban, nagyon fontosnak és örömtelinek találjátok, hogy a kifejezés helyén legyetek...akár ezt könyveken keresztül teszitek vagy különböző műhelyeken keresztül...akár egyszerűen egy irányító csoporton keresztül...irányító és befogadó csoportokon a munkában, melyet ők végeznek...és a kifejezés más formáin át, melyek eljöhetnek hozzátok. Valóban, mindezen dolgok elfojtódnak, bizonyos értelemben, a választásod miatt, hogy rendelkezésére állj azoknak, akiket szeretsz, és gondoskodj róluk.


Hogy is mondjam- az teljesen a te dolgod, hogyan bánsz azzal az energiával, amelyben vagy. Ott lehetsz, és gondoskodhatsz róluk és szeretheted őket, anélkül, hogy terheket raknál rájuk. És ezt nehéz megtenni. Most éppen a dolgok felhevítésében vagy. Ott vagy éppen, amikor ők úgy találják, nagyon könnyű téged arra késztetni, hogy sok terhet cipelj. De, értsd meg, hogy birtokolni a teljes könyörületet és szeretetet nem azt jelenti, hogy neked kell cipelni ezeket a problémákat.


Amíg ebben helyzetben még benne vagy velük kapcsolatban, fontos lesz számodra, hogy legyen időd önmagad számára, mely megközelítőleg sem lesz elég, hogy elmenj -hogy is mondjam- vakációra, ahol mások feltöltenek téged. Ha egyszerűen megengeded, ez a pihenés megfelelő lesz számodra. De szükséged van arra az időre önmagad miatt.


Bizonyos értelemben, arra használod a szüleiddel való helyzetet, ami jó alkalom -hogy is mondjam- nem kell teljesen szembenézned a saját teremtői képességeiddel. Amint megengeded a változásoknak, hogy helyet foglaljanak, úgy fogod találni, hogy a környezet is a szeretteiddel együtt nagyon gyorsan meg fog változni. Mi -hogy is mondjam- egy kicsit itt rejtélyesek vagyunk, de szándékosan. Engedd meg az összes energiádnak, hogy ott legyen a saját munkáddal.


A csokoládéval kapcsolatos egyszerű példád annyira sokatmondó mindannyiótok számára. Nemcsak azért tréfálkozunk a csokoládéval kapcsolatban, mert az finom, hanem mert az édesség érzése is hozzá tartozik. Az emberek, különösen a Shaumbrák, idegenkednek, hogy édességet vigyenek az életükbe. Azt hiszik, hogy nem lehet, mert akkor el fognak hízni. És akkor nem fogadják majd el őket soha többet. Nem, mert akkor az kiegyensúlyozatlanságot fog okozni a cukorkészletükben. Mi folyton reklámozzuk azt, mert azt mondjuk: "Hozzatok édességet az életetekbe."


Tehát, van egy metafora ebben számotokra az életetekben is. Megengedtétek magatoknak, hogy behozzátok a csokoládét. Most engedjétek meg, hogy az édesség az életetek minden részébe belépjen. Úgy fogjátok találni, hogy nagyon jellemző változások lesznek. És, mielőtt Cauldre megkérne bennünket, amit hamarosan megtesz (néhányan nevetnek), ezt a nyári napforduló időpontjára fogjuk meghatározni, hogy bekövetkezik. Alapvető változásokat fogtok látni az egész környezetetekben és még a szenvedélyetekben. Ezt a valamit, ti állítottátok be, nem mi.


Tehát, tisztelünk téged és megértjük, hogy oly sok energia kapcsolódik össze a neveddel, melyek veled is vannak. Jó lenne ,ha többet olvasnál a mi kedves barátunkról, Pál apostolról, hogy megértsd, miért választottad ezt a nevet.


SHAUMBRA 8.: Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban.


KÉRDÉS A 9.SHAUMBRÁTÓL (Linda olvassa az Internetről): Úgy tűnik nekem, hogy sok haraggal és/vagy szomorúsággal az utóbbi időben, melyek nem tűnnek hivatkozási pontnak az életemben. De ezeket könnyű elengedni, mintha csak keresztül mennének rajtam. Ez az én saját visszamaradt energiám, vagy a körülöttem lévők energiája megy át rajtam?


TÓBIÁS: Ez valójában mind a kettő. És, amint fejleszted a könyörület ezen teljes jellemzőjét, elkezded megérteni, melyik a tied és melyik az övék. Ez néhány haraggal kapcsolatos probléma, melyek átmennek rajtad. De te is -mivel eléggé empatikus vagy- állandóan érzed ezt másokból. De te megtanultad, hogy megengeded átfolyni azt. Megtanultad, hogy tudatában legyél annak, hogy megértsd az energetikai belekeveredést, de engedd azt átfolyni, anélkül, hogy birtokolnád. Köszönöm.


LINDA: Az utolsó kérdés, tehát választanotok kellene.


KÉRDÉS A 10.SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Tóbiás, mit szeretnél kérdezni tőlem?


TÓBIÁS: Mi a legfontosabb dolog az életedben most?


10.SHAUMBRA: A mesemondás.


TÓBIÁS: És miért?


10.SHAUMBRA: Szeretem csinálni.


TÓBIÁS: És hogyan érzed ezt -hogy is mondjam- beteljesíti a saját szenvedélyed?


10.SHAUMBRA: Nem vagyok benne biztos. Most nagyon homályos lett a dolog. Feltettem a kérdést, vajon kell-e vagy sem maradnom annál, amit csinálok, vagy bele kell mennem egy nagyobb dologba, ha úgy látod.


TÓBIÁS: Mit szeretnél éppen most csinálni?


10.SHAUMBRA(nevetve): Most legszívesebben aludnék egy jót!


TÓBIÁS: Valóban,és Linda meg Cauldre is ezt tenné.(Többen nevetnek.)


10.SHAUMBRA: Nem, én szeretném az otthon érzését. Úgy érzem magam, mint egy vándorló. És szeretném, ha itt Denverben lerakhatnám a gyökereimet. De úgy érzem, húznak. Húz valami Los Angeles felé. Húz Ausztrália felé. Más tájak felé húz, ahol az emberi szellem mélyebb történeteit tudom elmondani, mely nagyobb közönséghez ér el. Most éppen burgonyachip történeteket mondok.


TÓBIÁS: Valóban, és a történeteken keresztül a tudatosság megváltozik. A történeteken keresztül az Új Energia ezen lehetősége eljut az emberekhez. És ez oly dinamikus módja ennek. Hogy is mondjam- a történeteknek nagyobb hatása van, mint a beszélgetéseknek.


Sokféle módon érzed, hogy húznak, mert sok különböző dolog van...oly sok különböző terület hív téged. A szenvedélyed... az örömed...amit fontosnak érzel...ez a mesemondás, beleszövés, a bölcsességed beleszövése, a Shaumbrák bölcsességének beleszövése.


Nos, a feltűnősködés. (A 10.Shaumbra nevet és néhányan vele nevetnek). Nos, mondj meséket itt a Bíbor Körben. Mondd nekik el az Interneten. Mondd nekik el könyvekben. Nyílj meg ehhez. A húzást a belsődben lévő dolgokból érzed, nem pedig tőlünk. Ezek azok a hívások, melyek azért vannak, hogy igazán megengedd magadnak, hogy ezt az Új Energetikai munkát végezd. Mi köszönjük neked.


10.SHAUMBRA: Köszönöm.


Ezzel, drága barátaim, mi még folytatnánk vég nélkül, de Cauldre torka kezd elég reszelőssé válni. Tehát, mi be fogjuk hozni ennek a napnak az energiáját együtt itt, az energiát, melyhez bármikor hozzáfértek. Az nem távozik el. Újra felkereshetitek a pihenő időszakban a hónapokban, még az előttünk lévő években.


Olvashatjátok ezt a csatornázást. Hallgathatjátok ezt, és hozzájuthattok ugyanahhoz az energiához. Egyszerűen megengedhetitek magatoknak, hogy visszagyertek erre a helyre és hozzáfértek az energiához...a nap energiájához, amikor Isten jött el, mint vendég.


Valóban...Cauldre megkérdezi tőlünk, miért nem jött ide ma Yeshua, hisz oly közel van a születésnapjához. Először is, nincs közel a születésnapjához (néhányan nevetnek)...eléggé erőltetett egy dátum. És másodszor, volt egy megelőző programja az egyházzal.(Többen nevetnek.) Szeretik hívogatni az évnek ebben a szakában. Valóban, most ugratunk benneteket...kozmikus humor. Oly sokan éreztétek ma Yeshua energiáját, aki itt volt.


Akármikor visszatérhettek ehhez az energiához...ehhez a helyhez...ehhez a naphoz, amikor beszéltünk az Új szenvedélyről, mely idejön...kiegyensúlyozva a ti teljes könyörületetekkel...ott lenni a teljes könyörület helyén...elengedve az összes régi terhet, melyet a világ nagy része miatt cipeltek. A legeredményesebb orvos...vagy nővér...vagy gyógyító...segítő...vezető...vagy tanár az, aki teljes mértékben könyörületes. Melyiket választanátok -a teljes könyörület gyógyítóját, a segítőt, vagy azt, akinek még mindig megvan a maga saját listája, megpróbálva gyógyítani az ő módján, inkább, mint az Új Energia módján?


Drága barátaim, oly nagyon szeretünk benneteket.


És ez így van!


Fordította :Halász Andreavissza az előző lapra