ÚJ ENERGIA SOROZAT: "SHOUD 6"

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


Bíbor Kör, 2004. január 3.

www. crimsoncircle. com


És ez így van, Shaumbrák, folytatjuk ennek az emlékezetes és szeretetteljes napnak az energiájával, annak a napnak az energiájával, amikor Quan Yin megtisztelt bennünket a jelenlétével... egy biztonságos energia megalapozásával... a képességgel, hogy választásokat hozzatok az életetekben most már egy egyensúlyi helyzetből, a kiterjedés emelvényéről. És újra elmondjuk, mindez megerőltetés nélküli, nagyon egyszerű.


Ismerjük a szabályozásotok miatt, a múltatok miatt, melyet ti meg fogtok próbálni bonyolulttá tenni. Harcolni fogtok vele. És akkor emlékezni fogtok, miről beszéltünk ma itt. Ez megerőltetés nélkülivé válik. Meglehetősen könnyeddé válik, drága barátaim.


Most hallottuk, hogy néhányotok hangosan, vagy volt, aki az elméjében beszélgetett a szünetben. És azt mondtátok: "Ez csodálatos, Tóbiás, hogy egy biztonságos energiáról beszélsz. Biztosítani fogod azt a számunkra? Garantálni fogod nekünk a biztonságot? Hogyan mondhatsz ilyeneket, Tóbiás? Hogyan mondhatod nekünk azt, hogy mi most egy biztonságos energiában vagyunk? Mi változott? Mit tudtok ti mindannyian a másik oldalon tenni, hogy biztosítsátok, hogy mi biztonságban vagyunk? "


Újra elmondjuk, ez elég egyszerű. Ez visszanyúlik a múlt Shoudon a könyörületről szóló megbeszélésünkhöz. Értsétek meg... amikor könyörületesek vagytok-nem próbáljátok megváltoztatni a dolgokat, nem próbáljátok meg átalakítani azokat, csak egyszerűen tiszteltek mindent és mindenkit-és akkor az univerzum, a Szellem, és a Minden, Ami Van könyörülettel lesz irántatok... értsétek meg. Ez ennyire egyszerű.


Amikor nem próbáltok megváltoztatni másokat, ők nem próbálnak megváltoztatni titeket. Ha nem próbálkoztok befolyásolni mindent és ítélkezni a dolgok felett, azok nem befolyásolnak titeket és nem ítélkeznek felettetek. Ez egy energetikai alapelv a Földön. És, ez mindig így volt és így is lesz.


Amikor el vagytok telve könyörülettel, minden, ami visszatér hozzátok, az könyörület. Amikor nem ítélkeztek mások felett-inkább tisztelitek és elfogadjátok őket-ami hozzátok visszajön, az az elfogadás és az ítélkezésmentesség. És, az biztonságos... értsétek meg. Nem jön semmiféle sötétnek nevezett entitás, hogy megragadjon és felfaljon titeket, mert egy könyörületes helyen vagytok, és ők képtelenek erre. Ez csak akkor van, ha kiegyensúlyozatlanok vagytok... amikor ítélkeztek... amikor nem tiszteltek másokat... amikor megpróbáljátok megváltoztatni őket az ő akaratukkal szemben, hogy bármelyik energia beléphessen.


Tehát, ez meglehetősen egyszerű. Amint korábban mondtuk, ez nem olyasvalami, amit mi teremtettünk. Mi egyszerűen csak hírnökök vagyunk.


Amikor könyörületesek vagytok, minden körülöttetek támogatja a könyörületeteket. És akkor ez biztonságos. Biztonságos. Az a négy energiájának, az Új Energiának a dinamikájával keveredik, egy biztonságos emelvényt teremt a számotokra, hogy éljetek... és létezzetek... és kifejezzetek... és örüljetek... és ünnepeljétek az életet.


Egyszerűen csak tartsátok azt, Shaumbrák. Egyszerűen csak tartsátok... nincs szükség itt már semmilyen harcra.


És mi most örülnénk, ha feltennétek a kérdéseiteket, ha elég biztonságban érzitek magatokat, hogy feltegyétek. (A közönség nevet. )


KÉRDÉS AZ 1. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): A napokban Keiko, a bálna meghalt, ezzel világhírt teremtve. Több van emögött, mint Keiko, a bálna, illetve a történet, amit mindenki megért?


TÓBIÁS: Valóban, azt lehet mondani, hogy a bálnák és a delfinek és oly sok más vízi állat hordoz-hogy is mondjam-egy nagyon csodálatos energetikai jellemzőt. Sokan közületek, akik most emberi formában vagytok, a Föld ezen helyére először látogatóba érkezvén bálnákba és delfinekbe terveztétek az energiátokat. Ezzel nem azt mondjuk, hogy bálna vagy delfin lelketek lett volna. Ti egyszerűen... szóval ők úgymond taxik voltak a számotokra. Ők közvetítő közegek voltak a számotokra. Hozzájárultatok, hogy az energiátok beléjük menjen. És, ők egy csodálatos, bámulatos helyet biztosítottak a testükön és az energetikai lényükön belül azért, hogy ti használni tudjátok a Föld összes energiáját.


Ők még hordozták-hogy is mondjam- a múltatok nagyon erős emlékét, annak az útnak az emlékét, mely során idekerültetek a Földre. Ők Gaiáért is hordoztak egy nagyon erős energiát. Helyrögzítők és energiarögzítők voltak a számotokra és a Föld számára hosszú, hosszú idő óta. Ezen típusú élőlényekhez különösen nagyon kötődtök.


Tehát, mikor ez a híres bálna nemrégiben átment, és ebből hír lett, ez egy emlékeztető volt. Ezzel tudatták veletek, hogy sok energia, melyet ezek a drága barátaitok tartottak, visszatér hozzátok. Nincs szükség szomorúságra. Visszatér a könyörülethez és mindennek a teljes körnek a megértéséhez. De itt az idő, hogy emlékeztetésre, hogy megértsétek-legalább energetikai álláspontból-az utazást, ami idehozott benneteket a Földre, azokba a korai napokba a Földön.


És, azt is meg kell érteni, hogy ezek a lények-bizonyos értelemben nehéz leírni-angyalok a saját jogukon. És újra, amíg ők elhagyják a bolygót, legalábbis ami a fizikai testüket illeti, az energiájuk még rendelkezésetekre áll, hogy dolgozzatok vele. Bizonyos értelemben, ők a ti futáraitokká válnak. Tehát, eggyel több ok, hogy elengedjétek, és eggyel több ok, hogy tiszteljétek! Köszönöm.


KÉRDÉS A 2. SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál): A munkám eléggé zűrzavaros, és bizonytalan és igényes. És van egy főnököm magas elvárásokkal. És elég nehéz időszakom ez, hogy használjam, amit ajánlottál-hogy engedjük meg, csak üljünk és engedjük meg. Tudnál valamit javasolni nekem?


TÓBIÁS: Valóban, a megengedés van minden állásponton. A megengedés azt jelenti, hogy megengeded nekik, hogy nekilássanak az igényesnek lenni című játéknak... és a szabályozóénak... a manipulálóénak... hogy listáik legyenek... hogy hatalmi játékokat játsszanak. Milyen csodálatos dolog játszani... ha benne akarsz lenni abban a játékban! A megengedés azt is jelenti, hogy megengeded magadnak, hogy eltávolodj attól az energiától. Nem vagy odaragasztva.


Nincs isteni dogma, mely kijött és arról szólt, hogy neked ott kell lenned. Úgy gondoltuk, hogy korábban megszólítunk téged ma a csatornázásunkban, hogy bármikor, amikor te el akarsz menni, biztonsággal megteheted azt (néhányan nevetnek). Örülünk, hogy visszajöttél, hogy többet fogjál fel ebből az energiából.


A megengedés megértése annak, hogy ők keresztül fognak menni az ő folyamataikon, de nektek nem kell benne soha többet részt vennetek... hacsak nem azt választjátok... hacsak nem azt választjátok. Oly sok más lehetőség van kint most számotokra. Mi látjuk azokat a mi nézőpontunkbólAzok most körbe vesznek titeket. Egyszerűen valamelyiket kiválasztjátok.


Most, nektek nem kell különlegességeket vagy neveket tudnotok. Egy választási lehetőséget ad számotokra a biztonságos emelvényről, amelyről beszéltünk azelőtt... a választás-nem annyira az anyagi szükségleteitek számára van kijelölve, hanem, hogy kiteljesítsétek a szellemeteket... a választás, hogy örömötöket leljétek az életben... a választás arról, hogy azokkal az emberekkel legyetek, akikkel azt választjátok, hogy legyetek... a bőség választása szenvedés nélkül... értsétek meg. Mindezen dolgok rátok várnak. Nektek nem kell ott lennetek.


Senkit közületek... senkit sem a szellem vagy az angyalok helyeztek valahova, akár a munkahelyet, vagy egy bizonyos célt, vagy egy bizonyos kapcsolatot értünk alatta. Ti választottátok. Ti választottátok. Ahogy egy héttel ezelőtt mondtuk, ne használjátok soha többé azt a kifejezést: "ŐK mondták nekem, "mert mi soha nem mondtuk nektek. Talán, "Ők tanácsolták nekem, "de nem azt, hogy mondták nekem. Ez a ti választásotok. Most, ez a ti választásotok és szabadságotok, hogy ezt tegyétek egy nagyon biztonságos helyről. El lesztek ámulva attól, hogy mi robog be az életetekbe. Köszönöm.


SHAUMBRA 2: Köszönöm.


KÉRDÉS A 3. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Drága Tóbiás, én olyan élethelyzetben találtam magam egy családtaggal, aki, úgy tűnik, hogy konfliktust, drámát és harag energiát lélegez és él meg. Meg vagyok zavarodva, hogyan kezeljem ezt. És, én is hordozom a saját haragomat ennek eredményeképpen. Segítenél nekem megérteni, mi történik? Szeretlek!


TÓBIÁS: Valóban, megérteni-ahogy már azt teszed-hogy ez az ő haragjuk, az ő drámájuk, és az ő konfliktusuk. És, amint mondtuk már ma korábban, nem kell, hogy az hasson rátok soha többet. Tudatában lehettek annak, de nem kell, hogy az lenyomjon titeket. Ha úgy találjátok, hogy az egy nehéz helyzet ahhoz, hogy a közelében legyetek, akkor távolodjatok el időben tőle. Ez a mozgásoknak egy jobb perspektíváját adja, mint benne a játékban.


Értsétek meg, hogy sok-sok ember van a Földön, akik szeretik a drámát. Ez egy fel-le mozgó kör, melyet nekik szükséges, hogy tápláljanak. Ez a dualitás munka közben. Ők szeretik.


Tehát, ahogy mondtuk, legyetek könyörületesek, de legyetek könyörületesek magatokkal is. Nem kell, hogy abban a helyzetben maradjatok. Most, lehet kíváncsiak vagytok, hogyan távolítsátok el magatokat ettől. Néhány félelemmel kapcsolatos elem bukkan elő. Egyszerűen menjetek a biztonság ezen emelvényére, és onnan hozzátok meg a választást. Hozzátok azt a választást, hogy nem fogtok belesodródni mindebbe. És újra csak el fogtok ámulni mindazon új mozgások láttán, amelyek belépnek a játékba.


KÉRDÉS A 4. SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál): Szia, Tóbiás. Néhány nappal ezelőtt meghalt az édesanyám. Karácsony estéjén halt meg. Mit csinál, különösképpen annak fényében... vitte magával a hitét, az egész élete folyamán, hogy semmi nincs az egyetlen emberi életen túl ? Mit csinál?


TÓBIÁS: Amiatt a munka miatt, amit mi rendszeresen végzünk veled-hogy is mondjam-nagyon is elérhetőek voltunk, amikor ő átment. Maga az átmenet eléggé békés volt. Nem volt trauma. És, mi szó szerint értjük... amikor tudatára ébredt az átmenet után, az első gondolatai vagy szavai hozzánk ezek voltak: "Mindnek igaza volt! " (sokan nevetnek és tapsolnak). Ez nagyon megörvendeztette őt, mert mindig volt egy része, amint tudod, ami harcolt, hogy egyenesbe jöjjön az édesapád energiájával, és volt egy része, mely igazán egyenesbe akart jönni veled.


Mindig volt egy része, amit félretett, igazán azt akarva, hogy veled legyen. De érezte, hogy az ő szerepe az életben, egy másodlagos női szerep, energetikai kapcsolat az apáddal. Hallgatta, amit mondtál-csendben, természetesen. Hallotta a szavakat és valóban érezte az energiát. De, soha nem tudta megengedni magának, hogy megvizsgálja vagy feltegye a kérdéseket, melyeket igazán meg akart kérdezni.


Az utolsó napokban, amint te is tudod, sokkal másabb és mélyebb kapcsolat volt kettőtök között. Számított rád, még ha szavakra nem is volt feltétlenül szükség. Az ott lévő energiák, annyira az életed részei voltak ebben az elmúlt hónapban vagy tovább. Annyira tartotta azt különösen - a te energiáidat-hogy amikor áttért, ezért volt az békés. És, amikor a mi oldalunkra került, találkozott a Bíbor Tanácsból mindazokkal - a te kérésedre természetesen-hogy ott legyenek vele és fogadják őt.


Most ő - a legmegfelelőbben mondva-éppen pihen. Az energiái most közvetlenül nem elérhetők. És, el fog telni néhány hónap, mielőtt érezni fogod, hogy visszatér. Most egy kicsit vakációzik egy nagyon nehéz fajta élet után, mentálisan nehéz élet után. Amikor ő visszajön hozzád, az energiája más lesz. Nem úgy fogod felismerni azt, mint az édesanyád energiáját, akit ismertél. Frissebb lesz, nyitottabb, vidámabb, valóban.


És úgy fogod találni, hogy a kapcsolat, mely kettőtök között, mint testvérek között volt egy megelőző életben, most visszatér, amikor ő azért van itt, hogy segítsen neked-amint már tudod-egy új típusú energetikai... ez nem egy tanácsadó, hanem egy energetikai segítő munka, amelyre vártál, hogy megtehesd.


És, amint jeleztük is feléd, a szenvedélyével most, ez egy teljesen új kaput nyit meg egy beteljesülő kapcsolat számára, hogy beléphessen az életedbe. (Néhányan nevetnek azon, hogy a kérdező tett egy "Igen! "bólintást) Te mostanáig ellenálltál.


Tehát... tehát... de most közvetlenül nem elérthető. De, a mi egyik összejövetelünkön az elkövetkezendő három vagy négy hónapban, meghívunk téged, hogy gyere vissza, és meg fogjuk hallani, mit kell neki mondania a számodra, a lánya számára.


SHAUMBRA 4: Köszönöm:


TÓBIÁS: Valóban.


KÉRDÉS AZ 5. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Drága Tóbiás, szeretnék többet tudni az Új Energiában létező házastársi kapcsolatokról. Hogyan teremtsünk Új Energiamintákat a létező kapcsolatokon belül? Elengedhetjük anélkül, hogy a partnereinket elengednénk? Vagy, csupán a félelem beszél most belőlem? Tudom, sokakat közülünk most ez foglalkoztat. Köszönöm.


TÓBIÁS: Most megkívántatik, hogy képesek legyünk nagyon őszintén beszélni Cauldrén keresztül. Sokatoknak majd... sokan közületek keresztül fognak menni a Régi Energetikai kapcsolat elengedésének folyamatán. És, amikor azt mondjuk, elengedés, az a lényetek magjából fog jönni, hogy teljesen elengedjetek-nem valamit elengedni, vagy egyfajtát elengedni, vagy csak egy kicsit-hanem teljesen elengedni. És, amikor úgy találjátok, hogy annyira őszinték vagytok ahhoz, akik vagytok, és igazán megengeditek, hogy azok elmenjenek, néhányan azok közül el is fognak menni... néhányan.


Lesznek a kapcsolatban olyan helyzetek, melyek úgy tűnnek, hogy kívülről jönnek, ám ténylegesen belülről jöttek létre, ami azt fogja okozni, hogy ti ketten különböző irányba mentek. Bele kell egyeznetek abba, hogy sorban mindent letegyetek. Késznek kell lennetek arra, hogy teljesen elengedjetek.


Néhányótok számára ez nem fogja azt jelenteni, hogy külön utakra tértek, inkább megújulást a kapcsolatban. De, az-hogy is mondjam-majd okozhat egy szívből jövő mindent átértékelést a kapcsolatban... beleértve a pénzt... beleértve a szexet... beleértve a könyörületet, melyet egymás iránt éreztek... beleértve a saját céljaitokat és szenvedélyeiteket az életben.


Nos, nem akarjuk meghatározni, hogy néz ki pontosan egy Új Energetikai kapcsolat, más, hogy azt mondjuk, az nem épül többé két beteljesületlen darab eggyé válására, hogy azok megpróbáljanak egy beteljesült darabot alkotni-ami, mint ti is tudjátok, nem működik többé-inkább jelenti két ember kapcsolatát, akik a saját beteljesültségükben, a saját isteni energiájukban vannak, megosztva az élet ünneplését és örömét. Amint azt oly sok Shaumbra tudja, a szívetekben igazán el kell engedni. És akkor, ha megfelelő lesz minden számára, hogy visszatérjen egy új szintre és egy Új Energiába, az vissza fog térni.


Mi nem... Cauldre megkér bennünket, hogy tegyünk egy jogos megjegyzést itt (néhányan nevetnek). mi most nem azt javasoljuk a pároknak, hogy hagyják el egymást. A kapcsolatokat csodálatosnak tartjuk. Ahogy már említettem korábban a Shoudban, én is örömmel várom az én saját kellemes kapcsolatomat! De azt mondjuk, hogy annak könyörületen kell alapulnia, és szereteten, és Új Energián, inkább, mint Régi karmán, vagy félelmen. Köszönöm.


KÉRDÉS A 6. SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál): Szia, Tóbiás. Egy eseményen mentem keresztül csütörtök éjszaka, ami eléggé érdekes volt. És, úgy érzem, hogy azzal tett valamit, amit csatornáztál a mi elkötelezettségünkről, melyet Atlantiszban tettünk. És, úgy hiszem, teljesen elengedtem azt. Tudnál erre valami magyarázatot... vagy megjegyzést tenni?


TÓBIÁS: Valóban... valóban... az elmúlt néhány napban volt egy Shoudunk, ami annak a csoportnak szólt, akik ünneplésre gyűltek össze. Kimondottan ahhoz a csoporthoz szóltunk, akik összegyűltek Tien templomaiban Atlantiszon. Ezek-hogy is mondjam-fenomenális templomok voltak, ahol az emberi természetről tanultunk.


Elkezdtük birtokolni egy pillanatra az isteniséget, egy pillanatra Istent. Mi nem értettük Istent, mint ahogy ti teszitek ma. Nem voltak vallásaink azokban a napokban. Sokkal inkább tudományosabbak és gyakorlatiasabbak voltak. De, elkezdtünk birtokolni valamiféle megvilágosodást, ami több volt, mint pusztán az emberek a Földön. Volt egy irányító erő.


Tehát, Tien templomaiban volt egy csoport. Sok Shaumbra volt akkor ott. Ha megengeditek magatoknak, érezhetitek a kapcsolatot-ha ott voltatok - Tien templomaival. Ott kötelezettséget vállaltunk. És, ott voltam oly sokotokkal közületek.


Kötelezettséget vállaltunk az időre, hogy megértésre jutnánk az istenivel kapcsolatban. Megértésre jutnánk azzal, amit ti Istennek hívtok. Állást foglaltunk, hogy követnénk az ösvényt, mely elvinne bennünket az emberi és az isteni eggyé kapcsolódásának pontjához.


Megértettük a körök ezen teljes koncepcióját a létidőkön át. Elég jól megértettük, amit ti most reinkarnációnak neveztek. De furcsának tűnhet, Istenről alkotott koncepciónk nagyon gyerekes, nagyon kiforratlan volt, még összehasonlítva azzal is, amilyen istenképet ti most magatokénak tudhattok. Mély, mély elkötelezettséget tettünk megszentelt és beható szertartások hónapjain keresztül, hogy ugyanannál a pontnál együvé hozzuk ezt, az istenit és az emberit.


És ez egy út, melyet oly sokan közületek, különösen azok , akik ott voltak azon a másik éjszakán, követtek. Az állásfoglalás olyan mély volt, hogy még azt sem vettétek észre, hogy ott van bennetek, még azt sem tudtátok, hogy ott van, csak gondoltátok, hogy a teljes elrendezésetek része. Ez egy eskü volt bizonyos értelemben.


Tehát, felszólítottuk a csoportot azon a másik éjszakán, hogy lényük magjában engedjék el az elkötelezettséget. Majdhogynem szentségtörésnek tűnt azt kérni, hogy engedjenek el valamit, mely annyira része volt annak, akik ők-akik ti vagytok, kedveseim-hogy engedjék el az elkötelezettséget. Amikor megengedtétek magatoknak, hogy ezt megtegyétek, az egy mélységes hatással volt az energiátokra és folytatódni fog-hogy is mondjam - a remegések és borzongások előidézése a bensőtökben egy kis ideig.


De, azáltal, hogy megengeditek az elkötelezettség elengedését-más szavakkal annak a megértését, hogy az utazás véget ért, az isteni és az emberi egyesül-annak az elkötelezettségnek az elengedésével, hatalmas súlyt engedtetek el, terhet és felelősséget magatokon. És most elkezdhetitek egyszerűen megélni azt, inkább, mint hajszolni .


Lesznek dinamizmusok az életetekben itt, melyek változnak. Azt gondoljátok, hogy az elmúlt néhány év tele volt változással. (A közönség soraiban nevetnek és Tóbiás kuncog. )Sokkal több jön! De, ezek a beteljesülés változásai, és azon változások, mellyel magatokat egy teljesen új szintre hozzátok a bensőtökben először, majd utána külsőleg megnyilvánulva.


Maradjatok nagyon nyitottak a dolgokra. És-hogy is mondjam - Quan Yin kér most bennünket, hogy mondjuk ezt. Halljátok... halljátok meg a dolgokat. Nem arról beszélünk itt, hogy a fületekkel kell hallani. De halljátok meg önnönmagatok lelkét, az emberek lelkét körülöttetek és az egész emberiségét. Quan Yin mestere annak, hogy meghallja az emberek énekét, a szívük énekét. És nagyon fontos lesz számotokra, hogy meghalljátok.


Most, ha úgy találjátok, hogy küzdötök és megpróbáljátok kitalálni, hogyan halljátok meg, rossz irányba haladtok. A meghallás egyszerűen átölelést, felnyílást és a biztonság érzését jelenti. Legyetek azon a biztonságos helyen, és halljátok meg, mi történik körülöttetek. Köszönöm.


SHAUMBRA 6: Köszönöm, Tóbiás.


KÉRDÉS A 7. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Drága Tóbiásom, először is, köszönöm. Az emberekkel folytatott beszélgetés, akik spirituális dolgokban érdekeltek, olykor felmerül egy kérdés, amit én nem tudok megválaszolni. Azt kérdezik tőlem: "Miért nem hiszel a negatív, rossz, ördögi lényekben... hogy az emberek fekete mágiával kapcsolatos rituálékat végeznek, s ezek kárt tudnak okozni és meg tudnak sérteni bennünket? Ha azt hiszed, hogy ez egy jó, szerető és pozitív energia, akkor ott kell lennie mindkettőnek. "S amint ez a kérdés már felbukkant az elmúlt néhány hétben, elgondolkodtatott, és elkezdtem egy kicsit aggódni. Mivel én még igen új vagyok ebben a teremben, megmondanád nekem, hogyan válaszoljak erre a kérdésre? Egyáltalán nem vagyok benne biztos.


TÓBIÁS: Valóban, az csak egy energia. Hogyan akarod felhasználni? Fel akarod használni, amint te mondtad a dualitásban, a sötét oldal érdekében? Fel akarod használni a világos érdekében? Mindkettő kiegyensúlyozatlan lenne.


Van egy kiegyensúlyozatlan fény, drága barátaim. Sokan közületek tapasztaltátok a létidőtökben. Ez egy "vattacukor" fény, melynek nincs saját szilárdsága vagy ereje. Ez összetörik még a sötét megemlítésekor is.


Van egy kiegyensúlyozatlan sötétség, természetesen, amit ti ördögnek vagy negatívnak hívnátok. Ez mind létezik. Ez most létezik ebben a helységben is. Vannak itt negatív és sötét erők is. De nem tudnak behatolni vagy megváltoztatni, mert ti a könyörület helyén vagytok. Kíváncsiságból jöttek ide ma, érdeklődve, hogy mi történik. Hozzászoktak a vattacukor fényhez. És ők szeretik ijesztgetni azt. De itt nem találnak olyat. Egy nagyon kiegyensúlyozott dolgot lelnek, ami csupán energia.


Ez az ördög. Ez a sötét. Mindannyian játszottatok benne azelőtt. Mindannyiótok csodálatos időket élt át. Ott is ott van a fény. És csodás időket éltetek át ott is. Most csupán energiák vagytok. Egyszerűen magyarázd ezt el nekik. Ők még mindig a dualitásban vannak... értsétek meg. Szemben álló erőket szeretnének. Erről a biztonságos helyről nincsenek szemben álló erők. Az egyszerűen csak van. Köszönöm.


KÉRDÉS A 8. SHAUMBRÁTÓL (egy férfi áll a mikrofonnál): Tóbiás, a kérdésem valójában egy állításból származik, amit Geoff, a csatornázó említett a Santa Fében korábban megtartott beszélgetés végén. És ő azt mondta, hogy ha ti nem szeretitek az életeteket... az utazásotokat... ahol vagytok... a megállapodásotokat, ha akarjátok-és most kifejtem-megváltoztathatjátok azt, ha szeretnétek, és csak kérjétek azt. Tehát, a kérdésem az-mennyi időt vesz ez igénybe? Hogyan kérjek... először, hogyan tegyem fel azt a kérdést? Másodszor, mennyi időbe telik, mire meglátom, érzem és tudom... és honnan tudjam azt, hogy mit, mikor és kit engedjek el? És kérhetlek, hogy ezeket egyszerű kifejezésekkel magyarázd el? (A közönség nevet. )


TÓBIÁS: Valóban... itt jön Cauldre, mindezen felfordulást okozva (többen nevetnek). Bizonyos értelemben ti már engedélyt adtatok a változásra, hogy az megjelenjen. De mi látjuk, az energiátokra tekintve, hogy míg egyik lábatokkal a féket nyomjátok, addig a másikkal gázt adtok. És ez nem mindig működik olyan jól, amint tudjátok, különösen ezeken az utakon ma éjszaka (utalva a behavazott utakra Colorádóban a jelen időszakban. )


Ez, újra, az érzésről szól, hogy egy biztonságos helyen vagytok, ahonnan megengeditek a változásoknak, hogy eljöjjön az életetekbe, hogy kiszálljatok a Régi karmikus köreitekről, hogy kikerüljetek a Régi Energiából. Amint már korábban is mondtuk, ez bármilyen módon megtörténhet. És meg fog történni bármilyen módon, mert megadtátok rá az engedélyt.


Egy sajátos időkeretet adni erre nem lenne helyénvaló. De-hogy is mondjam-ha más Shaumbrákkal beszélgettek, akik itt vannak a teremben, ők elég jó ötleteket fognak adni, hogy ez mennyi időt vesz igénybe. Néhány évtől néhány évtizedig terjedhet . (Egy páran nevetnek a közönségből. )


De ez könnyebb lehet, ha kihagyjátok a szenvedés elemét, ha megengeditek, hogy a változások nagyon elegánsan érkezzenek meg, megerőltetés nélkül az életetekbe. Azok a jellegzetességek, hogy ki, mi, mikor, hol és miért még nincsenek meghatározva. Minden a megfelelő módon jön el hozzátok.


A legjobb, amit itt mondhatunk, hogy most ti megpróbáltok behatolni az elmétekbe. És mi nem hibáztatunk benneteket. Megpróbáltok különlegességeket keresni. Megpróbáljátok megkeresni a legfelemelkedettebb lehetséges ösvényt.


Egyszerűen önmagatokért hozzátok azokat a választásokat... újra elmondjuk, a biztonságos energia emelvényéről. Válasszatok úgy, hogy az a választás ezeken a változásokon egy nagyon szeretetteljes és nagyon méltóságteljes módon menjen át. Az egész dolog szempontjából az idő lényegtelen, bizonyos értelemben. Valójában az nem fontos. Az arról szól, hogy milyen sok konfliktus, milyen sok szenvedés van a múltban.


A Shaumbrák, akik most hallgatnak bennünket, akik ma itt vannak a teremben, el fogják neked mondani, hogy az idő nem fontos összetevő. Az arról szól, milyen sok szenvedésen mentek keresztül, fennakadva a Régi dolgokon, a dolgokon, melyek terhekké válnak és fájdalmassá. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb Shaumbra, akik ennek a Shoudnak ma a részei, azt mondanák, ha nekik újra kellene ezt csinálni, sokkal gyorsabban engednének el, sokkal könnyebben. Abbahagynák az ellenállást.


De, természetesen, értsétek meg, hogy ők nem... nem tudták, mi fog történni. Nem volt senki más, aki előttük ment volna. Tehát ők nagyon új úttörő munkát végeztek.


Köszönet nektek... de, az gyorsabban fog megtörténni, mint ahogy gondolnátok. (Néhányan nevetnek. )


KÉRDÉS A 9. SHAUMBRÁTÓL (egy férfi áll a mikrofonnál): Helló, öreg cimborám. Szeretném megköszönni, hogy válaszoltál az Új Földről feltett kérdéseimre, amit leírtam-meg kellett nézned-és a halálról feltett kérdésre, igen. És, bátorkodnék egy pillanatra a Shaumbrák nevében beszélni. Nagyon szenvedélyesen köszönjük neked. És , szeretném tudni-szeretnénk tudni-hogy csinálod? (A közönség nevet. )


TÓBIÁS: Köszönöm. Elég remekül! Öröm volt ma Quan Yint idehozni. Vártunk már erre egy kis ideje. És, könnyű volt ma idehozni mindezen energiát, mert oly sokan voltatok , mint közönség a teremben, és még néhányan hallgatták is Internetről, akik az összejövetelünk részei voltak azon a másik napon. Nos, az energia nagyon jól megalapozott volt-sokkal könnyebb volt nekem, Tóbiásnak és másoknak, hogy segítsünk behozni ebbe a biztonságos energetikai elembe.


Nagyon elfoglaltak voltunk a mi oldalunkon 2007. szeptember 18-a előkészítésével. Tehát nagyon, nagyon el voltunk foglalva emiatt. Nem volt mostanában túl sok időm arra, hogy kiugorjak a nyaralómba (néhányan nevetnek, mivel Tóbiás itt az "álomházikóra" utal, melyet már leírt a múltban). De találtam időt, hogy összejöjjünk egy kis beszélgetésre és nevetésre St. Germainnel egy szokásos helyen.


Én-hogy is mondjam-kötelezettséget vállaltam a munkára a fátyol ezen oldalán addig, míg vannak Shaumbrák az első hullámban, akik még mindig a Földön vannak és még mindig támogatni és segíteni akarnak.


De, én nagyon-nagyon nagyon-várom, hogy visszajöhessek a Földre, a Régi Földre. Nagyon várom, hogy visszajöhessek, mert a terep megváltozott és most is drasztikusan változik. Nos, én vissza fogok térni a Régi Földre. De az meglehetősen más hely lesz, mindazon munka miatt, melyet ti végeztetek. Mélységesen vágyom rá.


A legnehezebb döntés az volt, hogy... Cauldre azt mondja most, hogy én itt össze-vissza beszélek. (A közönség nevet. )De ti megkérdeztétek. (Többen nevetnek. )Nagyon nehéz döntés volt, elhagyni a Földet a múlt életemben, nem sokkal Yeshua előtt, amikor Michael arkangyal eljött hozzám... és megkérdezte, visszatérnék-e a mennyei birodalmakba... úgy, hogy nem jövök vissza addig, míg az emberek ezen kiemelkedő csoportja Shaumbraként ismertté nem válik, hogy tegyék a munkájukat... hogy sok létidő kerekén mennek át azért, hogy behozzák az Új Energiát, és felépítsék azt a helyet, amit Új Földnek neveznek.


Tehát, van egy mély kötelezettségvállalásom, hogy ezen az oldalon maradok. De, drága barátaim, mennyire vágyom, hogy visszatérjek a Földre, tudván azt, amit tudok! (Többen nevetnek. )Köszönöm.


SHAUMBRA 9. : Köszönöm.


LINDA: Utolsó kérdés.


KÉRDÉS A 10. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Szia, Tóbiás. Szia mindenkinek. Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek. Ez az első alkalom, és tényleg csodálatos. A kérdésem a szomorúsággal és a haraggal kapcsolatos a szüleimnek köszönhetően, a helyzeteiknek, és a választásaiknak a múltjukban az életükben. És, úgy veszem észre, hogy állandóan haraggal és szomorúsággal küzdök. És, úgy találom, hogy az helytelen módokon jeleníti meg önmagát az életemben ... néha, tudod, az azokkal való kapcsolaton belül, akiket szeretek, vagy apróságokban.


És én... és küszködök valamivel, amit az anyám mondott nekem, ami alapvetően az volt, hogy ő 53 éves, és nagyon beteg fizikailag, és ő meg akar halni, ez az, amit mondott nekem. És, tudod, úgy találom... úgy gondolom, hogy ő egy csodálatos ember, akinek nehéz élete volt, és akinek nagyon sok adottsága van. És, alapvetően én küszködöm mindezzel. És, most lehet, hogy szükségem van egy kis tanácsra, vagy egy kis megértésre, amit úgy tűnik, én képtelen vagyok megtalálni magam , vagy birtokolni magamban, vagy éppen nem jön ki, vagy nem vagyok rá képes... érted, mire gondolok?


TÓBIÁS: Valóban... a harag és a küszködés, amelyen te éppen most keresztül mégy, csupán a biológiai családoddal való helyzet eredményének tűnik . De mi arra kérünk, hogy lélegezz mélyeket, és menj mélyebb szintekre a valós megértéséért annak, hogy honnan jön a harag és a küszködés. Mindenki, aki itt van ma-és ebben a teremben hallgatja ezt, vagy az Interneten keresztül-értsétek meg a harag és a küszködés ezen változásait és elemeit. Ez jön most el, mert volt bennetek egy ébredési folyamat.


Most elértetek a harag és a csalódottság egy pontjára, azokhoz a kérdésekhez, hogy miért vagytok itt... a kérdésekhez, hogy honnan jöttetek... a kérdésekhez, hogy az életnek miért kell annyira nehéznek lennie. Ez a te saját haragod, és a csalódottságod, és a küszködésed. De ott látod mindenütt kivetítve magad körül. Ott látod a szüleidben... az életről feltett kérdéseidben... a kérdéseidben, melyek arról szólnak, hová menj következőleg. Ott látod azt a szüleidben.


Tehát, mi megkérünk téged, hogy tekint rá sok szintre és rétegre itt... állj a kerítés mögé... és nézd meg, mi történik a bensődben... és akkor megérted, hogy nem kell keresztül menned az ébredés egy hosszú és nehéz folyamatán. Sok Shaumbra megtette ezt előtted. És, az utazásotok ezen része mély küszködés nélküli lehet. Arra kérünk, hogy állj a kerítés mögé a biztonságos energia ezen emelvényére és hozz döntést, hogy megengeded magadnak, hogy ezen teljes ébredés isteni egyesülési folyamatán mély sebek nélkül menj át, melyek ennek a folyamatnak a részének tűnnek.


Arra kérünk, hogy egy teljesen új megvilágításban nézz a szüleidre. Ők azok, akik azért jöttek-hogy is mondjam- hogy egy fajta tanítók legyenek a számodra. Bizonyos értelemben, azt mondhatod, hogy azért jöttek ide, hogy téged szolgáljanak-elég különösen hangozhat most-de ők tényleg azért jöttek, hogy a szolgálatodra legyenek. Egy nagyon hosszú történet van emögött, nagyon hosszú, melyet az ősi karmával kellett tenni, és bizonyos értelemben, jól kiválogattad, hogy mit hozol egy nagyon komisz karmikus körből a saját származásodba. Tehát, a szüleid azért jöttek , hogy szolgáljanak téged.


A biológiai édesanyád tudja, hogy közeleg az idő, amikor elérkezel a beteljesüléshez, ezért a munkája, bizonyos értelemben, elvégeztetett. Tehát ő megjelenít néhány fajta egyensúlytalanságot a testében és azt mondja, hogy itt az ideje távozni. Beszélgess el vele-nem szükséges szavakkal-de beszélgess vele energetikai szinten. Beszélgess vele, mint lélek a lélekkel. Tudasd vele, hogy valóban értékeled és tiszteled a szolgálatot, melyet érted végzett.


De neki nem kell elhagynia a Földet most, ha nem ezt választja. Vissza tudja hozni a testét az egyensúlyba. Valóban ki tud menni és élni a saját életét önmagáért most először. Tudasd vele ezt. Beszélgess vele, mint lélek a lélekkel és tudasd vele, hogy elérkeztél az ébredés ezen pontjához, hogy birtoklod a család támogatását itt, mely Shaumbra néven ismert. Tudasd vele, hogy most már teljességgel élhet.


És ebben az elkövetkezendő néhány napban, különösen Quan Yin szeretné tudatni veled, hogy ő-neked nem kell tudnod, hogy ki ő-el fog jönni hozzád és dolgozni fog veled. Quan Yin energiája fog dolgozni veled nagyon közelről, hogy meggyógyuljon néhány dolog, amit mi most nem akarunk kitárgyalni itt, de néhány dolog, ami személyes ott benned. Ez az ő ajándéka neked.


SHAUMBRA 10. : Nagyon köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm.


Nos, ezzel, Shaumbrák elérkeztünk ezen energia befejezéséhez. De kérünk - Quan Yin kéri még egyszer-engedjétek meg, hogy mi mindannyian belélegezzünk, hogy igazán megalapozzuk ezt a biztonságos energiát, az emelvényt, amelyről most dolgozni tudtok, mely a könyörületre épült-könyörületre minden ember iránt, és könyörületre magatokkal szemben- az energia egy biztonságos helyéről, mely a "négyen" alapszik, nem versenyző, nem egymással ellenkező elemekre. Lélegezzétek be és alapozzátok meg ezt a biztonságos energiát, mely több, mint bármi, Shaumbrák engedjétek meg, hogy legyetek minden, ami vagytok. Most már biztonságos számotokra, hogy azok legyetek, akik vagytok.


És ez így van!

Fordította :Halász Andreavissza az előző lapra