ÚJ ENERGIA SOROZAT: SHOUD 7: " ÖLELD ÁT AZ ÉLETET"

Bíbor Kör, 2004. február 7.


És ez így van, drága Shaumbrák, mi összegyűltünk ebben a biztonságos és nagyon szent energiában. Milyen öröm visszajönni erre a helyre, ahol mi együtt vagyunk. Akár itt vagytok személyesen a testetekkel... akár energetikailag vagytok itt... ez mind ugyanaz... ugyanaz. milyen öröm hallani, hogy szerenádot adtok nekünk... hallani, hogy a szívetekből fejezitek ki... a lelketekből... abból a lényből, akik vagytok.


Az energiák ezen a napon erősek és gyorsan mozognak, sokkal jobban, mint ahogy ti is itt mindannyian erősek vagytok és gyorsan mozogtok. Ez néha nehéz. Megértjük. De, mint ahogy azelőtt mondtuk, ti folytatjátok. Bírjátok. Sőt még többet kértek.


Tudjátok, hogy a régi utazás véget ért, és Új tapasztalatok kezdődnek most. Néhányan még mindig össze vagytok ezzel zavarodva. Nem vagytok benne biztosak, mit is jelent mindez. Megpróbáltok visszamenni a múltba, visszamenni oda, ahogyan azelőtt voltak a dolgok. Amikor az Új tapasztalások megérkeznek az életetekbe és az Új helyzetekbe, megpróbáljátok ráhúzni a múlt emlékeit, amit azelőtt tanultatok. És valóban sok csodálatos dolog van, amit tanulni lehet, sok bölcsesség. De közüle oly sok most már Új. És, mi tudjuk, ez egy kicsit félrevezet benneteket.


Ez az, amiért mi szeretünk eljönni ezekre az összejövetelekre és dolgozni veletek... játszani veletek... segíteni nektek megérteni, miért érzitek azt, amit éreztek... segíteni nektek megérteni, hogy magatokra vállaltatok valami hatalmas dolgot. És ez nehéz. De, az oly nagyon kifizetődő lehet. Az annyira, annyira mókás és felvidító lehet. Nem kell, hogy nehéz legyen.


Valóban... mi egy biztonságos helyen vagyunk itt együtt, ugyanazon a biztonságos helyen, melyet idehoztunk a múlt összejövetelünkön és onnan folytattuk. És közületek oly sokaknak volt ezzel kapcsolatban tapasztalása... hogyan használjátok a biztonságos helyet... hogyan értsétek meg, mit jelent igazából a biztonság... tapasztalások, melyek nagyon sokféle szempontból jöhettek létre.


De, még mikor áttekintésetek is van, meg fogjátok érteni, hogy az biztonságos. És volt ennek egy célja - nem olyan cél, melyet a Szellem hagyott nektek vagy az angyalok - de volt egy cél, melyet magatok elé tűztetek... amit magatoknak adtatok az Új tapasztalásért, és tanuljatok valamit, hogy majd egy napon, majd valamikor, nagyon, nagyon hamar segíteni tudjatok másoknak megérteni. Ti mentek rajta át elsőként, tanítók, tehát birtokolni tudjátok az együttérzést és a megértést azok iránt, akik utánatok jönnek.


Amikor egy kis idővel ezelőtt beszélgettünk, azt mondtuk: "Ez már nem rólatok szól soha többet. "Tudjuk, nehéz megérteni ezt néha, mert úgy tűnik, hogy rólatok szól. De ti magatoknak adtok tapasztalásokat - olykor nagyon nehéz helyzetekben - azért, hogy igazán megértsétek a tanítványaitokat. Ti valóban tanítók vagytok. Ez egy gyönyörűséges, egy csodálatos és megszentelt elnevezés.


Ti már azelőtt tanítók voltatok, mielőtt a Földre érkeztetek volna - mindannyian. És nem kivétel ez alól az a Shaumbra, aki itt van az összejövetelen, vagy az a Shaumbra, aki hallgatja ezt, vagy azok a Shaumbrák sem kivételek, akik olvassák ezt. Ti mindannyian tanítók vagytok. Ez az, amiről a Bíbor Kör szól. Ez az, amit a bíbor szín jelent. Az a tanítás energiáját rögzíti.


És, amint azt tudjátok, a legeslegjobb tanítók azok, akik belementek a tapasztalásba... akik azt önmagukért tapasztalják... tapasztalják minden különböző irányból. Tehát belementek a kihívásba és a nehéz körülményekbe - valamint gyönyörű, könnyű helyzetekbe - hogy megérthessétek, hogyan működnek az energiák, hogy meg tudjátok ezeket osztani és tanítani másoknak.


Ó, és van egy haszna a számotokra is. Első kézből szerzitek a tapasztalatot... néha kihívást jelent és nehéz, tudjuk. De, eljuttok arra a tapasztalásra, milyen is az. Ti vagytok az elsők, akik az Új Energiával dolgoztok, a legelsők. Megtiszteltetés, hogy ezt teszitek - a legelsők, akik az Új Energiával dolgoztok fizikai testben.


Nos, nos ma - hogy is mondjam - egy kicsit másképpen fogjuk csinálni a dolgokat (néhány "uh, oh" hangzik fel itt - ott a közönség soraiban).


Értsétek meg, amikor ezek az összejöveteleink vannak, akkor van néhány alapvető fogalmunk arról, mi van a Shaumbrák szívében és elméjében. És ahogy már oly sokszor elmondtuk, mi pusztán csak titeket csatornázunk. Ezt hívjuk Shoudnak, amikor az energiátok... a tudatosságotok... a dolgok, melyeken dolgoztok a ti éber emberi valóságotokban... valamint az álom - állapotaitokban. Ez az, amit Shoudnak nevezünk. Mi egyszerűen csak visszasugározzuk ezt az információt hozzátok. vannak gondolataink, hogy miről beszéljünk veletek, mit akartok hallani magatokról. És az olykor változik.


És a mai nap egyike ezen napoknak. Van egy kis változás a programunkban. Arra kérünk, hogy érezzétek a különbséget az energiákban ma. Látható és kézzelfogható változások lesznek a Shoudban, de energetikai szinten mi megkérünk benneteket, hogy érezzétek a különbséget. Tehát vegyetek egy mély lélegzetet és érezzétek a különbséget mindebben .


Mielőtt megkezdenénk a Shoudot ezen a napon, szeretnénk kommunikálni veletek, hogy oly sok információ, mely eljön hozzátok, már előzőleg letöltetett általatok. Dolgoztok rajta álmotokban. És letöltöttétek az információt magatoknak, dolgok, melyeket tanultok, ahogy az álmotokban kikutatjátok. Álmaitokban nagyon különböző dimenzióba léptek ki , különböző típusú valóságokba, újra felfedezve az energiákat, dolgozva azokkal. Az álmaitokban különböző lehetőségét veszitek annak, mi történhet a valóságotokban és játszotok vele.


Lehet, hogy van egy helyzet, valami, ami felbukkan az életetekben. És ti sok különböző lehetőségét birtokoljátok annak, hogy az hogyan valósuljon meg. És álmotokban megtapasztaljátok azt a sok különböző lehetőséget, és akkor választotok egyet, mely a legmegfelelőbb számotokra. Ez az információ, bizonyos értelemben , számotokra már letöltetett. És ez ott rejlik az energiamezőtökben, a ti Most azonnali energiamezőtökben, arra várva, hogy elérjétek.


Vannak időszakok, amikor velünk beszélgettek, és azt gondoljátok, hogy nem kaptok választ. Soha nincs olyan alkalom, amikor beszéltek hozzám, Tóbiáshoz - vagy más angyalokhoz, vagy arkangyalokhoz, lényekhez a mi oldalunkon - soha nincs olyan, hogy a hangotok és a szívetek nem hallgattatik meg. Ez nehéz, a válasznak nem szükségszerűen kell visszajönnie az elmén keresztül. Az lejön, és le is van töltve általatok. Ott tartózkodik az energiamezőtökben. Eléritek ezt az információt a Most pillanatában, amikor az a legalkalmasabb.


Minden Shoudunkban, amit együtt csinálunk, az információ le van töltve mindegyikőtökhöz, aki ebben részt vesz és mindenkihez, aki majd olvasni fogja ezeket a jövőben. Az információ le van töltve. A mai esetben ez Cauldre és Linda beszélgetése alatt lett letöltve. Amikor a figyelmetek rájuk irányult, mi letöltöttük mindannyiótokhoz. Néhányan érezték ezt, s ezek az érzések meg fognak erősödni, amint a Shoud egyre több részletét tesszük bele. Néhányan közületek letöltitek azt, és birtokoljátok közvetlenül mellettetek ülve, közvetlenül bennetek, arra várva, hogy hozzáférjetek az elmétek által, az elmétek, ami feldolgozza az információt, arra várva, hogy igazán behozzátok ebbe a ti emberi valóságotokba, amint mi átadjuk ennek a napnak az energiáit.


A letöltés ezen teljes koncepciója az egyik, amelyben járatosnak kellene lennetek, mert oly sokszor, értsétek meg, keresitek a válaszokat, és a válaszok már ott vannak. Menjetek ki és dolgozzatok ezeken a dolgokon. Visszahozzátok azt a lehetségességbe. Annak a lehetőségnek megvan a maga saját dinamikája. Ki tud terjedni és saját életre kelni. Az folyékony. Meg tud változni. De ti behozzátok annak a lehetőségnek az eszenciáját a valóságotokba, arra várva, hogy dolgozzatok vele, arra várva, hogy megtapasztaljátok azt az életetekben.


Oly gyakran, amikor válasz után kutattok, messze megpróbáljátok kitervelni, jó messze. Azt hiszitek, hogy a válasz az univerzum néhány titkos részébe van elrejtve, vagy más dimenziókba, melyet nem értek el. Látunk néha benneteket... ez olyan, mint mikor megpróbáltok egy papírsárkányt kirepíteni azért, hogy majd a sárkány fogja vonzani a villámlást, és a villámlás szállítja majd az információt hozzátok, és nektek messze ki kell mennetek, hogy megkapjátok azt.


Drága barátaim, az már közvetlenül ott van. Oly sok kérdésetekre a válaszok már ott vannak közvetlenül az energiamezőtökben. Mi látjuk azokat. Hozzáfértek ehhez az információhoz, ha megengeditek, hogy bent legyen, a megértéssel, hogy az már ott van. Hozzáfértek a mély lélegzés által, ami megengedi az elmének, hogy egy pillanatra szünetet tartson és így az információnak is, hogy belépjen.


És akkor ez arról a bizalomról szól, amit kaptok, bízni abban a tudásban, mely átjön rajtatok. Ha nem érzitek, hogy a tudás ott van, egyszerűen engedjétek menni. Egyszerűen haladjon tovább az életetekben. Az el fog jönni hozzátok... akár akkor, mikor az autót vezetitek az úton... vagy éppen egy finom ételt esztek... vagy éppen valami olyat tesztek, ami az intellektuális elméteket kiveszi azon nyomás alól, hogy előhozakodjon a válasszal.


Oly sok információ van letöltve számotokra az Isteni Részetekből, a futároktól, akik veletek dolgoznak, az angyaloktól, akik veletek munkálkodnak. Az ott lakozik bennetek most rögtön. nem kell kivetíteni az energiátokat egy messzi helyre, hogy megtaláljátok azokat.


Drága barátaim, ezen a napon megváltoztattuk a dolgokat körben egy kicsit, nektek válaszolva... válaszolva néhány problémára, válaszolva valamire, ami aggaszt engem, Tóbiást. Nem lesznek ma vendégeink vagy látogatóink ezen a napon. Szeretnék én magam beszélgetni veletek, szív a szívhez, egy valaha élt ember egy mostani emberhez, barát a baráthoz.


Valóban, sok entitás és angyal van, akik a Második, a Harmadik és a Negyedik körben ülnek. De az energiájuk nem közvetlenül van befolyással vagy hatással. Ők egyszerűen csak megfigyelők. Ők azok, akik szintén elviszik a választások energiáját, a választásaitokét az életetekben, és akkor ezeket az energiákat visszaviszik más királyságokba, a mi királyságainkba, vissza az interdimenzionális birodalmakba, és odateszik azokat, hogy dolgozzanak. A futáraitok azok, akik válaszolnak a döntéseitekre és választásaitokra, és segítenek támogatni benneteket ezekben.


Ha nem lennének ezen futáraitok... ha nem lennének ezek az angyalok, akik támogatják a döntéseiteket, igazán üresnek és egyhangúnak éreznétek magatokat. Igazán azt éreznétek, hogy nincs aktivitás vagy energia az életetekben. Ez azért van, mert benne vagytok ebben az "emberi valóságnak" nevezett dologban, amit ti "harmadik dimenziónak" hívtok. Bizonyos értelemben elveszettnek éreznétek magatokat itt, ha a futárok és az angyalok nem tennék a dolgukat. Ők a külsőbb körökben ülnek ezen a napon, ám ők egyszerűen csak megfigyelnek és várnak a választásaitokra, hogy megfelelően tudjanak válaszolni.


Tehát, csak mi vagyunk ma... csak mi. Mi megváltoztattunk néhány dolgot itt körben, témákat, melyekről beszélni fogunk. De amíg dolgozunk veletek és hallgatunk, hallunk benneteket, tudtuk, hogy van egy probléma, amit ide kellett irányítani.


Engedjétek meg, hogy visszamenjünk a múltkori összejövetelünk energiájához, amikor a Négy tanról beszéltünk nektek. Néhányan - hogy is mondjam - úgy érezték, hogy igazából öt volt, még ha jóllehet négy is volt. Néhányan úgy hitték, hogy ötöt hallottak. De ti csak négyet hallottatok. Van egy oka annak, amiért eggyel több tan volt. nem volt idő arra, hogy felhozzuk azt. Nem voltunk biztosak abban, vajon szükségünk van - e arra, hogy felhozzuk.


Amint emlékeztek, az Első Tan a KÖNYÖRÜLETRŐL szólt... a könyörületről először és elsőként önmagatok számára... minden döntés iránt és minden választás iránt, melyet az életetekben tettetek... magatokért, hogy ilyen dolgokat vittetek véghez azért, hogy felfedezzetek valami Újat. Soha nem volt egyetlen rossz választás sem. Volt néhány érdekes módja annak, ahogy a dolgokat tettétek (néhányan nevetnek). Kik vagyunk mi, hogy ítélkezzünk, mi nem járunk ugyanabban a cipőben?


Ez a könyörületről szól minden másik ember iránt, megértve, hogy ők az ő választásuk útját járják, megértve azt, hogy a döntéseik azon alapszanak, amit ők akarnak tanulni, amit ők akarnak tapasztalni és történetesen megosztani másokkal. Ez arról szól, hogy érezzetek könyörületet a világotok iránt, megértve, hogy igazán ezzel nincs semmi baj, megértve, hogy minden megtervezte a maga saját útját. Az képes minden más embert tisztelni azért. A könyörület ezen egész dolga... olyan fontos eleme az Új Energiának!


Beszéltünk az Egyensúlyról is, az egyensúly beviteléről az energiába - régebben a dualitásé - most az Új Energiáké... a női/férfi egyensúlya... a jó és a rossz egyensúlya... a lent és a fent egyensúlya... mindezen dolgok egyensúlyba jönnek.


Beszélgettünk veletek arról, hogy most már elég biztonságban érezhetitek magatokat ahhoz, hogy KITERJESSZÉTEK az energiátokat, hogy felnyíljanak, hogy érezzétek a biztonságot egyszer újra. Tudjuk, sokan közületek még mindig harcolnak ezzel, érezvén, hogy ez valamiféle Pandora szelencéjét nyitna fel, ha kinyitjátok az energiáitokat... mi jönne be? Megtanultátok, hogyan birkózzatok meg vele - ti mondjátok magatoknak - megtanultátok, hogyan kell túlélni. Megtanultátok, ha egy szoros, szűk helyet tartotok az energiának, akkor túl tudjátok élni.


Itt az ideje, hogy felnyíljatok és legyetek minden, aki vagytok. Vannak dolgok, amelyekre vágytok a képzeletetekben, de nem engeditek bejönni, mert olyan szoros gyeplőt tartotok az életeteken. Arról szól, hogy az érzés oly biztonságos és oly szabad ahhoz, hogy felnyissátok az energiáitokat. Ezen keresztül oly sok Új dolgot fogtok felfedezni, nemcsak az emberi tapasztalásban, de más birodalmakban is.


Szeretnétek, ha képesek lennétek beszélgetni velünk. Szeretnétek, ha képesek lennétek érezni az energiákat. Látni szeretnétek entitásokat. Akkor fel kell nyitnotok a TI energiátokat. Mi már ott vagyunk... értsétek meg. ez arról szól, hogy elég biztonságban érzitek magatokat, hogy felnyíljatok és meg fogjátok látni, hogy mi mindig is ott voltunk. Meg fogjátok látni, hogy mindig is ott volt körülöttetek egy interdimenzionális energiaáramlás. Ti egyszerűen annyira szorosan lezártatok, hogy még észre sem tudtátok venni azokat.


Részben, ez azzal a céllal jött létre, hogy ide a Földre összpontosítsatok. De más részben a félelem miatt.


Amint felnyíltok, érzékelni fogjátok az összes aktivitást, mely a különböző szinteken zajlik, keresztül jutva rajtatok, áthaladva rajtatok. Sok dimenzionális folyosón sétáltok át minden nap. De egyszerűen nem vagytok tudatában annak, mert le vagytok zárva.


Beszéltünk nektek az energiáitok KIFEJEZÉSÉRŐL... újra, ez az, amit ott hagytok néhányan a fejeteket vakargatva, igazán felhozva ezzel a félelem problémáját. Láttunk néhányotokat, akik megkísérelték megtenni ezt az elmúlt hónapban... néhányotokat nagy örömmel és nagy sikerrel. Mások nem annyira biztosak benne, úgy érezve, ha kifejeznék magukat - akik valójában vagytok - akkor visszaesnétek... akkor hátrafelé mennétek... akkor az több negatív hatással lenne rátok... akkor elvesztenétek a talajt a lábatok alatt.


Ez annak a megértéséről szól, hogy nincs talaj, melyet elveszíthetnétek. Nincs senki , aki elvehetne bármilyen bölcsességet és tudást, melyet valaha megszereztetek. Nincs senki, aki elvehetné a megvilágosodásotokat. Az MINDIG ott van. Próbáljatok meg eltávolodni tőle. Próbáljátok meg kizárni. Néhányan megteszitek. Nem működik. Ingerültséget éreztek, érzitek azt az oldalba bökést. Ez önmagatok vagytok, amint azt mondjátok magatoknak, hogy térjetek vissza arra a megvilágított helyre, amelyben vagytok. Néhányan egy olyan tapasztalást választanak, amely olyan, mintha kiesnének a megvilágításból. Ez egy nagy egyensúlytalanságot teremt. De nem tudtok kiesni abból. Nem tudtok.


Tehát, drága barátaim, ebben a biztonságos energiában ki tudjátok fejezni magatokat. Oly sokotoknak vannak álmaik és vágyaik... dolgok, melyeket meg akartok tenni az életben... új ötletek jönnek hozzátok állandóan... néhány gondolat, melyek kicsik és egyszerűek... néhány, mely forradalmasíthatja a gondolkodásmódokat, a tudatosságot... forradalmasíthatja a technológiákat.


De akkor korlátokat állítotok az utatokba. Azok a Régi Energia korlátai. Lerakjátok azokat az utatokba, tehát soha nem szabadultok el az indítókorláttól. Soha nem haladtok az ötlettel. És akkor igazán megérinti a lelketek a szomorúság. Akkor azt érzitek, hogy valamit igazán rosszul csináltatok, hogy ti - hogy is mondjam - bukottak vagytok.


Itt az ideje, hogy kifejezzétek magatokat... játsszatok vele és mókázzatok vele... tegyetek meg dolgokat, melyről mindig is álmodoztatok... és tegyetek meg dolgokat, melyekről soha meg sem kíséreltetek álmodni. Próbáljatok ki valami Újat. Az energia átfolyik rajtatok. Ez nem azt jelenti, hogy bent tartsátok vagy korlátozzátok. Ez a ti kreativitásotokhoz fordul. Ez a bőségetekhez folyamodik... az egészségetekhez... mindenhez. Az átáramlik rajtatok.


Különösen az Új Energia áramlik. Ez egy kiterjedő energia. Arra van szüksége, hogy áradjon. Ti a rezgési energiát egy nagyon korlátozott helyen tudtátok csak tartani. Az egyszerűen csak azon az apró helyen rezgett. Az Új Energia kiterjedő. Helyre van szüksége. Áradnia kell. Saját élete kell, hogy legyen.


Igazán amit akkor tesztek, amikor teremtetek és kifejeztek - életet adtok a gondolatoknak, ötleteknek. Azok a tiétek. Ti vagytok ezen dolgok Teremtői. De, ti saját életet adtok nekik, bizonyos értelemben. Ez játsza a Teremtő szerepét most itt a Földön.


Ezek az ötletek akkor felveszik az Új Energia jellemzőit. És folytatják a kiterjedést minden irányba. Tőletek áramlott ki, de most saját életre keltek. Ez az, amiről az Új Energia igazán szól, drága barátaim.


Van egy másik jellemző, egy másik tan. Mielőtt mi beszélnénk erről, engedjétek meg, hogy beszélgessünk veletek egy percet erről az egész Földre tett utazásról... arról, hogy miért vagytok itt... miért ültök ezekben a székekben egy testben. Ó, most már hozzászoktatok. De, volt nap, mikor az nagyon idegen volt számotokra. Nagyon más volt.


Nagy részleteiben mentünk bele a mi csodálatos II. Iskolánkban ezzel kapcsolatban - megérkezvén a Földre... először kivetíteni az energiáitokat az anyagba ... elhelyezni az energiáitokat életformákba a Földön... a molekulákba, sőt még az atomokba... érezni, milyen az éterikus energiát elhelyezni... elhelyezni az angyali energiát az anyagba. Onnan ti különböző állati létformákba helyeztétek az energiátokat - a delfinekbe és a bálnákba. Lovagoltatok rajtuk, hogy úgy mondjam. Az nem a ti testetek volt. Ti egyszerűen csupán beléjük helyeztétek az energiátokat. Ma is megtehetitek ezt... amikor egy madárba helyezitek az energiátokat... vagy egy delfinbe... vagy az egyik kis háziállatba otthon. Érezhetitek, milyen az, amikor az élő energiátokat egy másik lénybe helyezitek.


Nos, megérkeztetek a Földre, és kivetítettétek az energiákat az anyagba. És végül helyet foglaltatok az anyagban. Végül kifejlesztettétek azt a biológiai formát, melyet manapság birtokoltok. És akkor igazán tulajdonjogot formáltatok rá. Ez egy valódi egyesülés volt... anyaggal ... a biológiával a Szellem.


Most, miért tennétek azt? Miért tennétek ezt a hihetetlen utazást a Földre és azután biológiai formában éljetek? Nem azért volt, mert meg voltatok büntetve. Nem azért volt, mert hibáztatok a mennyekben és száműztek a Földre. Nem azért volt, mert kinőttétek a ruhátokat a fátyol felénk eső oldalán, és azt éreztétek, hogy átvállaljátok Isten szerepét.


Ti vagytok ISTEN! Hogy tudnátok átvenni tőle? Van néhány hit , hogy bűnnek számít, ha azt mondjátok, hogy ti vagytok a Teremtők, hogy azt mondjátok, ti is ISTENEK vagytok. Hogy lehet bűn, mikor mindig is ISTENEK voltatok és azok is lesztek? Semmi nem fog elkülöníteni benneteket a Szellemtől. Ti VAGYTOK a Szellem.


Tehát, idejöttetek a Földre, és jó okból magatokra öltöttétek ezeket a testeket ... hogy érezzétek, milyen az, élni... ah, hogy érezzétek, milyen az, mikor a saját teremtéseteken belül éltek! Az csak egy dolog, hogy elképzelitek a dolgokat. Az egy másik dolog, mikor megélitek a dolgokat. Tehát, teremtettetek egy csodálatos helyet, amit Földnek hívnak. Fogtátok az élő erőenergiát, isteni energiát , és képesek voltatok azt beletenni az anyagba és életet adni neki.


Ez a bolygó, melyen most éppen vagytok, csupán egy kődarab volt. Ti töltöttétek meg élő erőenergiával. Ti keltettétek életre... mindannyian... mindannyian, Shaumbrák. Minden ember teremtette ezt a helyet... egy helyet, mely annyira gyönyörű és oly örömteli... annyira a Szellem kifejezésével telve, hogy annak a belsejében akartatok élni... életre kelteni... igen.


Mi beszéltünk korábban a festő történetéről, a művészéről, aki egy gyönyörű festményt teremt. De a művész elkülönült a festménytől. Ők két külön valóságban élnek, két különböző világban. A művész képes megcsodálni a festményt a szemei és más érzékszervei által. De a festmény még mindig külön létezik. Tehát, a művész elhatározza, hogy beugrik a festmény belsejébe, belép a saját teremtésébe, hogy megtapasztalja, milyen az belülről.


És, ez az, amit ti tettetek. Azt mondtátok, hogy a saját teremtésetek belsejében akartok élni, hogy érezzétek, milyen az. De, több, mint bármi, ti tudni akartátok, milyen élni... értitek... milyen energiát szülni az anyagba. Játszottatok minden más dimenzión, az összes éterikus dimenzión. De soha nem játszottatok az anyagban. Az volt... az még most is a legnagyobb tapasztalása, a legnagyobb kísérlete mindannak.


A dolgok, melyeket a másik dimenziókban tettetek, semmivel sem összehasonlíthatók ezzel. Van egy különbség... értitek. A nem - fizikai dimenziókban a dolgok nagyon ideiglenesek. A dolgok a fátyol felénk eső oldalán nagyon múlandók, ahol nekünk nincs emberi testünk. Amint mondtuk, elképzelhetjük az étel evését, de azt is tudjuk, hogy az nem tartalmazza annak a teljességét és gazdagságát mint, amikor ti eszitek az ételt. Mi csupán elképzeljük azt. Az gyorsan elillan.


A fátyol felénk eső oldalán, valóban, ki tudjuk gyorsan magunkat vetíteni a dimenziókon át. Vannak hihetetlen - amit ti úgy hívnátok - színek és hangok. De azok ideiglenesek. Tovatűnnek. Éteriek. Azok csak elképzelések. Az, amit mi használunk itt, az az elképzelés. Örömteli. De nincs megtöltve élettel.


Azért vagytok emberi alakban most, mert tudni akartátok, milyen élni. És azt is tudni akartátok, milyen meghalni, és akkor milyen élni újra, de megváltoztatva a személyiségeteket, megváltoztatva az emberi külsőtöket. Tudni akartátok, milyen nőként és férfiként élni. Ti tudni akartátok, milyen megélni... egy korszakot.


Ahogy mi újra és újra elmondjuk, az angyalok követnek titeket. A Szellem követ benneteket az utazásotokon. Az angyalok, akik soha nem voltak emberi formában, tudni akarják, milyen élni, beleszületni az anyagba, a sűrűségbe, valamibe, amit ti igazán érezhettek és tapasztalhattok. Az angyalok, akik soha nem voltak a Földi birodalmakban, soha nem voltak emberi biológiában, meg vannak ijedve ettől, valóban... jobban, mint ti voltatok... aggódnak attól, hogy elvesznek benne... hogy annyira mélyen beleágyazódnak, hogy soha nem tudnak kijutni belőle... aggódnak, hogy elveszítenék az érintkezést önmagukkal... hogy ott lenne nekik ez a fátyolnak nevezett dolog és ők felejtenének.


"Milyen nehéz egy dolog" mondják itt a mi oldalunkon, amikor körbe ülnek beszélgetni, "nehéz, hogy elfelejtitek, kik vagytok, elfelejtitek a tapasztalásaitokat, és azt, hogy honnan jöttetek. "Mégis ők tudni akarják, jobban, mint bármit - egy mély, mély szenvedéllyel és vággyal - milyen élni.


Tudjuk, ez egy kicsit meg fogja piszkálni a fejeteket. Van ez a felfogás, hogy minden a mi oldalunkon örömteli, és könnyű, és csodálatos, nehézségek és kihívások nélkül. És az igaz. De, mégsem tudjuk... azok, akik nem voltak emberi alakban, nem tudják, milyen élni... élni. Tehát, hosszú sorban várakoznak, hogy idejöhessenek.


Számomra, Tóbiás számára egy nagyon nehéz időszak volt, mikor nem jöhettem vissza emberi formába, amiért én szeretek élni.


És értsétek meg... egyszer ti befejezitek ezt a fejlődést itt a Földön - és most már tudjátok, milyen az, igazán élni... igazán megtestesülni a teremtésetekben... életre kelteni azt, megjeleníteni azt, oly valóságossá tenni, hogy megtapasztalhatjátok minden különböző módon - és akkor viszitek azt a bölcsességet magatokkal, bárhová mentek is... akár az Új Földre mentek... akár néhány - hogy is mondanátok - hatalmas univerzumba a fátyol felénk eső oldalán, hogy tanítsatok... akár meghaltok, ahogy sokan közületek lehet, hogy meg is teszitek, hogy megteremtsétek a saját új helyeteket és dimenziótokat. Tegyétek rá a neveteket - "János dimenziója". Elmehettek megteremteni azt.


Mindig vinni fogjátok a bölcsességet magatokkal, és a tudást, és a megvilágosodását annak, milyen volt élni. És akkor birtokolni fogjátok az éteri energiák egy csodálatos egyesülését, az energiákét, melyek nagyon gyorsan tudnak formálódni és változni. Birtokolni fogjátok az életenergia egy mély megértését. Ez az, amiért azt választottátok, hogy a Földre jöttök. Tettben is, segít válaszolni a mindenség oly sok kérdésére. Tudni akartátok, milyen élni.


De most mi történik, Shaumbrák? Az utazásotok véget ért. A keresés befejeződött. Egy Új Energiában vagytok. Egy olyan helyen vagytok, ahol az isteni be szándékozik jönni, ahol az meg is fog történni bárhogyan is. Nektek nem kell harcolnotok vele. Nem kell, hogy szabályozzátok. Nem kell, hogy erőltessétek azt.


Az isteni eljön a valóságotokba. Amint már mondtuk egy korábbi összejövetelünkön teliholdkor, amikor a Shaumbrák azt kérdezték, mit kellene most tenniük az életükben, "Szálljatok le az utatokról. "Az isteni energiák most jönnek be. Megterveztétek ezt a módot. Azt választottátok, hogy megtapasztaljátok azt. Szálljatok le az utatokról.


Van valami, ami nyugtalanít engem, Tóbiást, amint mindannyiótokkal dolgozom. Elértetek erre a pontra, ahol az utazás véget ér, valóban. Elértétek azt a pontot, ahol elkezdhettek játszani az Új Energiával a teremtés, a Teremtőként létezés egy teljesen új módján. De valamit elfelejtettetek.


Cauldre azt mondja nekem, hogy úgy beszélek, mint egy felháborodott szülő (néhányan nevetnek). De, talán az vagyok ezen a napon. Talán, ez az, amiért egy másik találkozóhelyet kértem, mint ami meg volt beszélve, hogy a másik lehetőség félre legyen téve egy kis időre, amiért én annyira aggódom. Én már ezt érdemben kifejeztem azt korábban az összejövetelünkön. Aggaszt egy nagyon dinamikus energia behozatala, egy nagyon dinamikus fogalomé. Félreviheti a Shaumbrákat, hacsak nincsenek igazán készen.


Shaumbrák - és ez oly közületek oly sokaknak szól - TI ELFELEJTETTÉTEK, HOGY KELL ÉLNI! Elfelejtettétek, hogy kell élni. Harangoznak már? Elfelejtettétek átölelni az életet. Annyira el vagytok foglalva napról napra, hogy elfelejtettétek, hogyan öleljétek át az életet. Nem éltek soha többé.


Mozgásokon mentek át, de azok éppen csak mozgások. Felkeltek reggel - oly sokan közületek - és rettegtek a naptól... túlélve azt... felpumpálva magatokat az Új Energiára... a csatornázott energiára... a vattaszerű energiára... csak, hogy túljussatok egy másik napon. Beeresztitek ezt az intellektuális és spirituális vattacukrot. De elfelejtitek élni az életet.


Arra vártok, hogy visszatérjetek a mi oldalunkra. És amikor visszajöttök ide, mi történik? Azt mondjátok: "Képtelen vagyok arra, hogy várjak, míg visszamegyek a Földre. Az annyira felüdítő volt... oly csodálatos... oly sok kihívás volt... oly sok dolgot tehettem meg. "


De, elérkeztetek erre a pontra, amikor az utazás befejeződik. Elfelejtitek élni az életet. Csalódottakká és összezavarodottakká váltok. Soha többé nem ölelitek át az életet. Nem tudtok arra várni, hogy kikerüljetek abból a fizikai testből. Képtelenek vagytok várakozni arra, hogy vissza menjetek Haza. Valamiféle varázsütésre vártok, egy kis bólintásra Istentől az életetekben, elfelejtkezvén arról, hogy ti vagytok a Teremtők, hogy ti is Istenek vagytok.


Beleragadtok egy keréknyomba. Lehangoltakká váltok. Csalódottakká váltok, mert nem ölelitek át az életet, az élet minden megjelenését. Ah, igen, valóban akár a házatok kezd el égni, öleljétek át. Az biztonságos. Ti csináltátok azt. Akár a szeretett kedves hagy el, öleljétek azt át, mert egy új tapasztalásba mennek. Akár kiégtetek a munkátokban, öleljétek át azt, mert nincs szükségetek rá soha többé. Ti megpróbáljátok magatoknak azt mondani, hogy igen. Ha minden kicsúszik a talpatok alól, öleljétek át azt, mert itt volt az ideje, hogy elengedjétek. Már nem szolgált benneteket. Azt a módot terveltétek ki.


Öleljétek át az embereket az életetekben. Hajlamosak vagytok távol maradni tőlük. Öleljétek át őket. Öleljetek át minden tapasztalást, mely velük jön. Az élet egy szent... szent... szent dolog! Van jó néhány entitás az angyali birodalmakban, akik birtokolják a tapasztalatot, milyen élni... igazán élni... idehelyezik az energiájukat az anyagba és életet adnak neki... és felnevelik azt... megváltoztatják... kifejeznek benne... érzik azt minden különböző módon.


Ti vagytok - hogy is mondjam - a kiválasztottak. Ti választottátok azt, hogy itt legyetek. Ti választottátok, hogy segítsetek megteremteni az Ark Rendjét - a kódot, a kaput - amelyen átjutva idejöttök a Földre. Minden forrást megadtatok magatoknak. Ti már sok száz, sok ezer csodálatos életet éltetek... csodálatos életet. Ó, amikor visszajöttök a mi oldalunkra, beszéltek azokról a nagyszerű tapasztalásokról, melyekben részetek volt... a szerelmekről... a csatákról... a dolgokról, melyet teremtettetek... a formát, melyet felemeltetek. Beszéltek mindezen csodálatos dolgokról.


De, ezen létidő ezen pontjánál, amikor az Új Energiába mozdultok, elfelejtetek élni. Azt gondoljuk, ez azért van, mert van egy vágy most arra, hogy emlékezzetek. Annyira közel vagytok ahhoz, hogy emlékezzetek mindenre. Érezhetitek azt a szívetekben. És, bizonyos értelemben, amikor a fátyol sokkal vékonyabb körülöttetek, mint más emberek körül, egy szomorúság jön át hozzátok. Haza akartok térni. Vissza akartok jönni. És van néha csalódottság is azzal kapcsolatban, hogy a körülöttetek lévő fizikai valósággal kell foglalkoznotok. Ezek azok az elvárások, amit ti gondoltatok arról, hogy a dolgok milyenek lesznek.


Értsétek meg... alapjában véve, elfelejtetek élni. Ez az, amiért azt mondtuk nektek újra és újra: "Vegyetek egy mély lélegzetet. "Hozzátok meg az élet tudatos választását. Válasszátok az életet.


Én, Tóbiás mondom ma néktek: "Az élet ezen ajándékát kaptátok itt a Földön. A körötök végén vagytok. Ne felejtsétek el átölelni az életet. Öleljetek át minden pillanatot. "


Kíváncsiak vagytok néha... megtörténtté teszitek a dolgokat. Azt gondoljátok, hogy a Szellem megpróbál nektek mondani valamit. Azt hiszitek, hogy egy lecke van benne a számotokra. Azt hiszitek, hogy valamit rosszul csináltatok, és ez egy karmaféle dolog. Nem az. Ha bármi van most, az a valami, amit odahelyeztetek, az azért van ott, hogy azt mondjátok: "Át tudom ölelni ezt - a legnehezebb és kihívást igénylő, valamint a legörömtelibb és legszeretetteljesebb? "Át tudjátok ölelni az életet? Tudtok élni újra?


Aggódom, mert látom, hogy oly sokan közületek haldoklanak... igen, valóban. Nem vagytok biztosak abban, hogy akartok - e élni. Nem feltétlenül akartok meghalni, de nem vagytok biztosak abban, hogy akartok - e élni. Tehát, csupán léteztek. És amikor a testetek elkezd omladozni alattatok. Az elmétek nem olyan éles. Depressziót, szomorúságot éreztek. Úgy érzitek, hogy minden eltűnőben van.


Ez azért van, mert minden nektek válaszol. Ha nem ölelitek át az életet, akkor az élet nem biztos benne, hogy vajon veletek akar - e lenni. Elkezd eltávolodni. Ez csak azt fogja szolgálni, hogy megerősítsen néhányat abból a Régi gondolkodásból, egyszerűen azt erősíti meg , hogy talán itt az ideje, hogy Haza térjetek.


Tehát, ma megkérdezlek mindannyiótokat: "Át tudjátok ölelni az életet most? Át tudjátok ölelni az életet... mindent, ami arról szól? "Az influenzát, amit megkaptok... át tudjátok ölelni... abbahagyva, hogy mély spirituális jelentést kerestek? A testetek egyszerűen egy változási folyamaton megy át. Néhányotok eljut ahhoz a ponthoz, amikor azt hiszitek, mivel spirituálisak vagytok, soha nem kellene betegnek lennetek. Ez már magában is, beteg gondolkodás (néhányan nevetnek). A testnek szüksége van arra, hogy most átmenjen az ő körein. Szüksége van arra, hogy megtisztuljon.


Néhányan kiborultok. Kiborultok, és kíváncsiak vagytok, miért nincs bőség az életetekben. Azért mert nem az életet választjátok, tehát, a bőség képtelen belépni. A bőség ott van azok számára, akik az életet választják, mert az támogatja a vágyatokat, hogy éljetek.


Néhányan kíváncsiak vagytok, miért nincs kapcsolat az életetekben. Ha bejönne egy kapcsolat, az olyan lenne, ami a ti életetekről szóló dönteni nemtudásotokkal illene össze. Meghalhattok mind a ketten együtt akkor, lassan elrohadva (a közönség nevet). Amikor az életet választjátok, egy ahhoz hasonló kapcsolat fog eljönni. Lesz egy másik valaki, aki az életet választja... aki élni akar... aki örülni és tapasztalni akar... aki nem ítélkezik minden felett, akár jó vagy rossz... aki nem csodálkozik, miért tűnik az életük úgy, hogy ketté válik. Az, aki eljön az életetekbe, az lesz, aki képes megtalálni az örömet és a szeretet mindenben, aki képes átölelni az életet és megélni minden pillanatot.


Valóban, egy kicsit nyugtalankodom mindez miatt. Idáig jöttetek. Megérkeztetek ehhez a ponthoz. Az Új Energiáról beszélgetünk most és a biztonságos energiáról. De ti nem vagytok benne biztosak, hogy jönni vagy menni akartok. Itt az ideje, hogy döntést hozzatok, Shaumbrák. Öleljétek át az életet. Válasszátok az életet, vagy a halált... nincs semmi a kettő között... nincs ingadozás... ne várjatok többet ránk, hogy megválaszoljuk azt nektek.


Ha nem tudjátok most az életet választani, akkor, bizonyos értelemben, a halált választjátok. És, mi segíteni fogunk támogatni azt a folyamatot... valóban. Segíteni fogunk támogatni a halállal kapcsolatos választásotokat, és nagyon hamar vissza fogtok térni a fátyol felénk eső oldalára.


Olyan sokan vannak, akik most a Földre akarnak jönni, és megtapasztalni az életet. Sokan közületek az útjukban álltok, hogy bejöjjenek. Ha visszajöttök a fátyol felénk eső oldalára, ha elengeditek a fizikai testeteket, ez az időszak egy kicsit más lesz. Azt mondjuk, amikor ide visszajöttök, mindig rögtön vissza akartok menni a Földre.


De most valóban az angyalok egy teljes sora - azok, akik, mint "kristálygyerekek" fognak bejönni - akiknek szükségük van arra, hogy most itt legyenek a Földön. És, bizonyos értelemben, azt mondhatjátok, hogy nekik elsőbbségük van. Mostanáig mindig visszakaptátok azt a jegyet. Mindig elsőbbségetek volt, hogy visszatérjetek erre az élő bolygóra. De most, ha azt választjátok, hogy hazamentek, elsőbbségi jogot élveznek veletek szemben.


Cauldre most rázza a fejét (a közönség nevet). Fontos, hogy beszéljünk erről... és nyitottan és tisztán beszéljünk erről, és azt kérdezem tőletek: "Át tudjátok ölelni az életet most ? Az életet választjátok? "


"Élet" - milyen érdekes szó! "Élet /angolul: live/ - az ellentéte az ördögnek /angolul: evil/ - a "live" visszafelé betűzve, benne van az angol nyelv ezen csodálatos szavában - "live". Értsétek meg... az angol nyelv oly sok dologra alkalmas, mert más nyelveken alapszik és más rezgéseken, más kultúrákon, melyek egyberakódtak az új nyelvben. Az tartalmazza - hogy is mondjam - az atlantiszi daloló nyelv nagyon régi energiáit, valóban. Lemúria energiáit tartalmazza, a magánhangzó nyelvet... melyek mind egyberakódtak ebbe... az angol nyelv részévé váltak.


De ebben a szóban "live" (élet)... visszafelé betűzve az"evil" (ördög). Az élet szóban benne van a "lie (hazugság vagy helyzet, fekvés az angolban - saját megj). És az a "veil"(fátyol) szó is, drága barátaim. Mindezen dolgok... de a lényege az életről szól.


Most, hova mentek innen? Ti válaszoljátok meg a kérdést a magatok számára. Át tudnátok most ölelni az életet? Át tudnátok ölelni minden élő pillanatot? El tudnátok engedni minden olyan Régi Energiájú gondolatot, hogy az élet lesúlyt rátok, hogy azzal a Szellem próbál meg valamit mondani nektek? El tudnátok engedni a gondolatot, hogy valami rosszat tettetek, hogy ez az, amiért valami történt?


Ez mind az életről szól... valóban. Valóban, ez mind könyörület. A könyörület és az élet együtt teremti meg a legnagyobb tapasztalásokat.


Itt volt az ideje, hogy nyíltan beszélgessünk veletek erről. És alapjában véve, nem ultimátumot adunk most. De válaszolunk nektek arra, amit létrehoztok a magatok számára. Akár az élet átölelését választjátok... hagyjátok abba, hogy utáljátok azt. Hagyjátok abba, hogy haragszotok rá. Hagyjátok abba, hogy csalódottakká váltok.


Ez egyszerű. Az élet egyszerű... értsétek meg. Hagyjatok fel azzal, hogy kitaláljátok. Ennél a pontnál, ahol vagytok, ez akár az élet átöleléséről szól, vagy akár a halálról. Talán, nem holnap... lehet, hogy néhány év múlva. De lassan elenyésztek. Láttátok már azt megtörténni másokkal, másokkal, akiket szerettek, milyen lassan hervadtak el.


Ha nem ölelitek át az életet - az életenergiákat - ez az, ami történhet. Ha átölelitek az élet minden napjának minden pillanatát, örömöt találtok mindenben, mindenben... ha átölelitek azt - ezek az Új Energiák, amiről beszélünk, ezek azok a dolgok, amire azt mondtuk "amikor az el fog jönni hozzátok" - azok el fognak jönni hozzátok. Most az energiamezőtökön kívül ülnek, mert nem vagytok biztosak.


Faggatjátok Istent minden nap, kérdezgetitek magatokat minden nap az életről. Mi azt mondjuk, hogy az eljön hozzátok. És úgy is van. De most az rátok vár, hogy meghozzátok a döntést - AZT VÁLASZTJÁTOK, HOGY ÁTÖLELITEK AZ ÉLETET? - nem csupán a létezést... nem várni valakire, hogy döntést hozzon a számotokra... nem arra várni, hogy jó dolgok sorozata történjen meg az életetekben, mielőtt elhatároznátok, hogy tovább fogtok - e menni vagy sem. A jó dolgok akkor fognak eljönni hozzátok, amikor meghozzátok azt a döntést.


Mi valóban elhalasztottuk a rendszeres üzenetünket ezen a napon, én, Tóbiás - a Tóbiás Rend nevében beszélve, szóltam valamiről, ami nyugtalanított bennünket és nyugtalanított benneteket - én tartottam ezt a megbeszélést. Ma röviden tartjuk az energiákat. Emlékeztetni fogunk benneteket újra és újra, amíg meg nem hozzátok a döntést.


Át fogjátok ölelni az életet... abba hagyjátok, hogy vártok valami másra, hogy megtörténjen? Át tudjátok ölelni ezt a pillanatot, amelyben vagytok? Az élet egy drága ajándék.


Szeretnénk, ha egy pillanatra éreznétek azon angyalok energiáit, akik megfigyeltek, akik arra készülődnek, hogy mint "kristálygyerekek" jöjjenek ide, türelmetlenek, hogy megtapasztalják az életet a Földön. Ők nem voltak itt azelőtt. Gyakoroltatok velük, Shaumbrák. Dolgoztatok velük az álmaitokban, segítve nekik, hogy megértsék, mi mindenről szól is a Föld. Ők jönnek most ide.


Megkérünk benneteket arra, hogy érezzétek az ő energiáikat, hogy érezzétek, mennyire izgatottak, tudván, milyen idejönni fizikai formában élni, megnyilvánulni a teremtésen belül, átölelni az élet minden színtiszta pillanatát. Érezzétek őket egy percre... az ártatlanságot... az izgatottságot... nincs kételkedés... nincs negativitás... egyszerűen csak egy vágy, hogy megtapasztalják az életet itt a Földön.


Egy drága ajándékot birtokoltok, Shaumbrák. Tudjuk, az utazás nehéz lehet. Ha most készen álltok, fonjátok a karjaitokat az élet köré... a ti életetek köré. Öleljétek át azt... az életetek minden lélegző pillanatát.


És ez így van!
A csatornázás és Norma Delaney-vel folytatott légzések után, Geoffrey Hoppe, Tóbiás csatornázója a következő megjegyzéseket tette:

 

GEOFFREY: Egy - két megjegyzést szeretnék hozzátenni ma a csatornázáshoz. Amikor ma Tempe-ben, Arizonában voltunk egy héttel ezelőtt, Tóbiásnak volt egy csatornázása a képzeletről. Ez egy csodálatos csatornázás volt. Azt mondta, hogy a magokat arra alapjában véve már elültette ott. De nem tudták annál a pontnál, hogy vajon tudnak - e erről szólni a csoporthoz ezen a héten.

 

És, előtte... korábban ma, mikor készülődtünk, mindig fordítok egy kis időt arra, hogy beszélgessek Tóbiással, összekapcsolódom az energiákkal, mielőtt idejövünk. És azt mondta, hogy úgy döntött, ma nem beszél arról, mert az olyan... ó, hatalmas energia. És ők arról beszéltek Arizonában, hogyan használjuk az új ”spirituális elképzelést” és hogyan hozzuk azt be.

 

Ma azt mondta a csatornázás előtt... ő azt mondta, hogy nem fognak erről beszélni. És azt is elmondta, hogy miről fog majd beszélgetni. Arról is szólt, hogy nem lesznek vendégek. Ő akar szemtől szembe lenni velünk.

 

És én olyan voltam, mint... ó Tóbiás, mi lenne, ha egy másik alkalommal, vagy egy másik személy csatornázná azt.

 

Ám ő meglehetősen komoly volt ezzel kapcsolatban. És ő... és mindannyiójuk aggódnak, azok, akik velünk dolgoznak, azzal kapcsolatban, hogy” Vajon tényleg készek vagyunk behozni és játszani az Új Energiákkal... nagyon erőteljes... a képzelettel összekapcsolt... hogyan működnek azok a mi valóságunkban? „

 

De azt mondta, ha mi még mindig nem vagyunk biztosak abban, hogy itt akarunk - e lenni... át akarjuk - e ölelni az élet szentségét, az ténylegesen néhány meglehetősen ellentétes és kiegyensúlyozatlan hatással járhat. Tehát, azt mondta, hogy beszélni akar erről.

 

És nem remegtem szörnyen. Boldog voltam, hogy átjutottunk ezen. De, érezni tudtam a szeretetét mindenki iránt. Érezhettem a szenvedélyét, amint beszélt erről. De, érezhettem az oly sok emberben meglévő ürességet is, amint végigpásztázta a termet, minden emberen keresztül, akik hallgattak minket a Neten, mennyien nem voltak igazán biztosak abban, vajon ők tényleg akarnak - e élni most... hányan várnak arra, hogy megmondják nekik, mit tegyenek...

 

LINDA (a közönség nevetését követően ): „ Nem kell, hogy felemeljétek a kezeteket!

 

GEOFFRY: ... hány ember vár arra, hogy valami jó történjen... vagy egy kis útmutatást a Szellemtől, hogy jóvá hagyatik az előremenetel... de alapjában ők most egy fajta nemlétben élnek. És alapvetően amit Tóbiás mondott az az, ha nem választjátok mindennek az átölelését az életben - a jó dolgokat, a rossz dolgokat, csupán az életet magát - ha nem ölelitek át azt, akkor haldokoltok. És akkor meglehetősen gyorsan távozni fogtok. És szomorúság volt látni azt, de meg tudtam érteni.

 

És több, mint bármi, ő azt mondta... és akkor, tudjátok, amikor valaha elhagytátok a fizikai testet és visszatértetek az ő oldalukra... tudjátok, akkor ők egy kis házi feladatot adtak nektek, és visszaküldtek benneteket, tudjátok azért, mert...

 

LINDA: Igen, ez egy apró, kicsi lemondás. Ha azt választjátok, hogy mentek, meg is tehetitek most (többen nevetnek).

 

GEOFFRY: Nos, így látom.

 

LINDA: Tudom. Vettem azt.

 

GEOFFRY: És, meg akartam osztani ezt, amíg minden tiszta. De látom azt. Van egy egész csoport, akik ide akarnak jönni... egy csoport, akikkel gyakoroltatok... akikkel dolgoztatok... akik soha nem voltak emberi testben. Ők tudni akarják, milyen élni.

 

Felmerül egy érdekes kérdés - nos, ők nem szeretnek vajon a másik oldalon élni? Tudjátok, nem élnek az angyalok? Ez az energia megtestesülése az anyagban, ahogy mi tettük, felvéve az emberi formát, ahol igazán megértitek, milyen élni, ahol ti... tudjátok, a másik oldalon ez - mint ahogy Tóbiás mondta - csodálatos, de nagyon átmeneti. Nagyon éterikus. Nem kézzelfogható és szilárd. Sok dolgot meg tudnak tenni. De, azt mondta Tóbiás, ha egy angyal tudni akarja, milyen élni, akkor a Földre jönnek.

 

És ahogy mondta, mi adtunk egy... mi magunknak adtunk egy értékes ajándékot. De most mi eltávolodóban vagyunk ettől. Hagyjuk elmenni. Nem vagyunk biztosak benne, hogy vajon itt akarunk - e lenni. És mi csak... mi csak várakozunk. Nos, az a várakozás az óraketyegés. És az a várakozás azt jelenti, hogy egy fajta eltűnésbe haladunk.

 

Tehát, most Tóbiás azt mondja: „ Át tudjátok ölelni az életet... annak minden részét. . mindent, ami történik... mindent, ami most van az életetekben? Hagyjatok fel azzal, hogy várjátok a jó dolgokat, mert az mind jó. Ti talán nem látjátok azt. De, öleljetek át mindent az életetekben. „

 

És, éreztem, hogy ő annyira határozott volt, hogy néhányszor kértem, vegye lejjebb a hangsúlyt egy kicsit. Higgadj le, nagyfiú! (A közönség nevet. )

 

De az is az ő energiája volt, ami átjött. Látta, milyen volt előtte emberi formában lenni. És tudja, hogy vissza akar jönni. Tudja, át kell haladnotok ezen a kapun, hogy a következő fokra jussatok. Át kell mennetek ezen a Földi körön és meg kell értenetek, mi hoz energiát az életbe.

 

És azt is mondja, hogy mi annyira zártak vagyunk. De még mindig a visszafelé útról gondolkodunk. Vagy éppen ténylegesen, több, mint bármi, habozunk... még mindig nem hoztok... azt mondván „ Nem akarok itt lenni... ez dönteni nem tudás - „ Nem vagyok biztos, hogy itt akarok lenni. „ Én Istenre akarok várni, hogy adjon nekem egy nagy ajándékot, és akkor majd tovább megyek. Ez nem így működik.

 

Nos, ez nem az, amikor több...

 

LINDA: Nem tudok várni, hogy a következő alkalommal beszéljünk róla (nevet a közönség, Linda és Geoff):

 

GEOFFRY: ... ez nem az, amikor több mókás csatornázást lehet tenni. De azt érzem - mint ahogy Tóbiás mondta - nagyon fontos volt, hogy ez ma szóba kerüljön, mielőtt ő a következő szintre visz bennünket.

 

LINDA (miután többen nevetnek)Úgy hiszem, ő elég világosan beszélt!


Fordította: Halász Andrea


vissza az előző lapra