ÚJ ENERGIA SOROZAT: "SHOUD 7"

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Bíbor Kör, 2004. február 7.

És ez így van, drága Shaumbrák, mi összegyűltünk ezen a napon, e napon, amikor megtiszteltetés számomra, Tóbiás számára, hogy ennyire közvetlenül lehetek veletek itt. Szeretek idehozni vendégeket, természetesen, és egy egész sor várakozik arra, hogy itt lehessenek. Azon angyalok energiájának központjában szeretnének lenni, akik oly messzire jöttek, akik az Új energiával dolgoznak. De az volt ma mindannyiótok számára a jó, hogy én magam legyek itt.


Valóban, ahogy a gyönyörű dal is mondja: "Haladjatok tovább ragyogva, Shaumbrák. "Ne fussatok most el. Oly messzire jöttetek. Egy óriás kört fejeztetek be most itt a Földön. Oly messzire jöttetek minden tanulásotokban.


És most elérkezett a számotokra az idő, hogy tanítóként lépjetek ki. Beszéltünk már nektek erről a kezdetek kezdetén. Itt az ideje, hogy az Új Energia tanítói legyetek, az isteni és az emberi tanítói. Néhányan nem hiszitek, hogy birtokoljátok azt, ami ezzel jár. Néhányan csak vártok, vártok, hogy még több tudásra és megértésre tegyetek szert. De nincsenek mások, akik birtokolnák azt, amit ti birtokoltok, nincs más, aki rögzítené a tapasztalás, a bölcsesség és a tudás alapját.


Tudjuk, hogy aggódtok amiatt, mikor kinyitjátok a szátokat vagy felnyíltok, hogy kifejezzétek magatokat, mert talán semmi sem fog kijönni rajta. De mi arra kérünk benneteket, hogy ragyogjatok... ragyogjátok be az életeteket, hogy mások is lássák... a tanítványok... és mindazok, akikkel kapcsolatba kerültök minden nap. Ők a ti tanítványaitok, tudjátok. Ti hoztátok létre ezt az utat... az érdekes módokat, melyekkel megoldjátok azt.


De azok, akikkel dolgoztok - akik a családotokhoz tartoznak, akik a barátaitok - ők a ti tanítványaitok. Ti hoztátok létre azt az utat. Ők tőletek tanulnak, talán nem is dolgokat - hogy is mondjam - egy könyvből, ők abból tanulnak, hogy odanéznek, megfigyelnek. Csupán azzal, hogy a ti energiátokban helyezkednek el... tanulnak. Azt szeretnék, ha ti ragyognátok. Azt szeretnék, ha ti átölelnétek az életet, hogy segítsetek nekik megérteni, hogyan öleljék ők át az életet.


Én, Tóbiás oly hosszú időn át veletek voltam ebben az elmúlt néhány ezer évben - egy megállapodás, melyet közösen tettünk, amikor az isteni Krisztusi Mag először idejött a Földre. Együtt tettük meg ezt az utat.


Én, Tóbiás, szeretném, ha átölelnétek az életet. Szeretném látni mindannyiótok erőfeszítéseinek betetőzését, mindezen munkának a betetőzését, melyet tettetek, és mindent, amit tanultatok. Azt szeretném, ha átölelnétek az életet, hogy itt maradjatok ezen a bolygón. Azt szeretném, ha ti lennétek azok, akik majd az ÉN tanáraim lesztek, amikor visszatérek a Földre.


Azt szeretném, ha ti lennétek azok, akik megmutatják másoknak, hogy fel tudtok tartani egy folyamatot, mely ott volt a térben valaha mióta a Földre kerültetek... a karmikus körök ezen folyamata... a megszületés ezen folyamata... és a halálé... és a visszatérésé újra és újra. Azt szeretném, ha ti lennétek azok, akik megmutatják másoknak, hogy fel tudjátok tartóztatni még a fizikai test öregedési folyamatát is. Mutassátok meg nekik, hogyan visztek életet a biológiába... még akkor is, mikor testben vagytok... egy újjászülető életet belevinni... hogy megfiatalítsátok magatokat a külsőtökben... hogy élettel telibbé, erősebbé, rugalmasabbá tegyétek... hogy megmutassátok nekik, hogy nincs szükségetek késekre, hogy kivágjanak egy részt a testetekből, amikor az megbetegszik... hogy megfoghatjátok az életet, az életerő energiát, a Szellem energiáját, és engedjétek beáramlani a fizikai testetek azon kiegyensúlyozatlan részébe, hogy újra megerősítse azt, és a testetek így meggyógyíthatja saját magát. Általatok terveztetett így, hogy ezt megtegyétek, hogy a testetek meggyógyítsa önmagát. Amikor eltaszítjátok magatoktól, elfojtjátok az életerő energiákat, melyek rajtatok keresztül áramlanak, akkor semmi sem történik. A testetek elhasználódik.


Én, Tóbiás, oly mélyen, mélyen szeretlek mindegyikőtöket. Név szerint ismerlek benneteket. Mindannyiótokkal dolgozom. Itt nincs kivétel. És nyugtalansággal tölt el engem az, hogy néhányan elfojtjátok, megrekesztitek azt az életet. Azért teszitek ezt, mert lehet, hogy vannak bizonyos elvárásaitok, és természetesen azért, mert a dolgok kis részét ölelitek át és kíváncsiak vagytok, miért történik minden más körülöttetek.


Itt az ideje, hogy átöleljetek minden pillanatot, mindent az életetekben. Találjatok örömöt még a legsötétebb dolgokban is. Az ajándék. Az egy gyöngyszem a sötétség legsötétebb zugában. Ez az, amiért ezt a napot választottam, ezt az energiát, és ez előrevetít egy nagyon különleges kérdést: "Azt választjátok most, hogy átölelitek az életet? "


Most pedig örömmel szólok hozzátok, és válaszolok a kérdésekre, és én magam és kérdezek néhányat.


KÉRDÉS AZ 1. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről Linda olvassa) : Drága Tóbiás, van egy drága Shaumbra itt, aki valóban megpróbált követni, és egy hihetetlen, felszentelt Shaumbra volt. Nem volt több porc a térdében és mégis azon döntés felé fordult, hogy éljen, éljen a fájdalommal vagy hogy történjen valami a térdeivel, hogy könnyebb legyen élni. Tudnál egy kis megerősítést vagy információt adni?


TÓBIÁS: Valóban... tudjuk, hogy ez fájdalmas, nehéz, és kihívást jelentő volt számotokra. És mi azt mondjuk nektek most, hogy újra megerősíthetitek ezt a területet. Elengedhetitek azt, amit az orvosok mondanak.


Cauldre mégegyszer közbevetve azt mondja, hogy ő nem felelős orvosi tanácsok miatt (a közönség nevet) , hogy én, Tóbiás menjek tovább. Ám, itt az idő arra is számára, hogy túljusson néhány meglehetősen korlátozó gondolatmintán.


Visszahozhatjátok az életerő energiát a térdetekbe - a térdeitekbe, melyek megtartanak, melyek szállítanak titeket, hogy megengedjétek magatoknak, hogy minden egyes napot megéljetek. Nehéz terheket cipeltek azok a térdek, terheket, melyek sok problémából származtak, melyet cipeltetek, különösen a másokért való problémákat.


Vannak időszakok, amikor a megfelelő az, - hogy is mondjam - ha egy segítővel dolgozol, olyannal, aki energiákkal dolgozik. Ők meg fogják mutatni neked. Ők nem gyógyítanak meg téged, de meg tudják neked mutatni, hogyan vigyél energiát arra a területre.


De mielőtt megteszed, szeretnénk megkérni, hogy tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy: "Azt választod, hogy átöleled az életet most rögtön? "Nem feltétele annak akár az, hogy a térdeid jobbak lesznek. Nem mondhatod ezt nekem, Tóbiásnak, vagy a Szellemnek. Hallunk, amint ezt mondod: "Át fogom ölelni az életet, ha a térdeim jobbak lesznek. "A térdeid akkor lesznek jobbak, ha átöleled az életet, ha megengeded, hogy az energiák átáradjanak rajta.


Vannak itt más fizikai aspektusok is, melyek kiegyensúlyozottabbakká válnak a számotokra. Volt néhány nehézségetek itt. És mi tudjuk, magában már az is terhet jelenthet, hogy fizikai testetek van. De ha az lehet teher, akkor az öröm egy lehetősége is.


Beszélni fogunk nektek... szólni fogunk mindenkihez, Shaumbrák, a következő összejövetelünkön arról, hogyan használjátok a képzeleti energiákat... hogyan emeljétek azokat a valóságotokba... hogyan testesítsétek meg azokat... . hogyan teremtsetek egy teljesen új módon, egy olyan teremtési módon, melyre oly régóta vágytok, hogy megtegyétek. Beszélni fogunk róla. De időközben, megfelelő az alkalom arra, hogy behozzuk az életerő energiákat ide, hogy dolgozunk mindenkivel itt ezen a területen, hogy megértsétek, hogyan dolgozhattok az Új Energiákkal.


LINDA: Mióta tanácsokat adsz, foglalkoztál azzal, hogy beazonosítasz?


TÓBIÁS: Ez a kérdező választása lesz. Sokan vannak a teremben. És ők ki fognak keresni, mielőtt elmégy.


LINDA: Köszönöm.


KÉRDÉS A 2. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál) : Tóbiás, én azt választom, hogy átölelem az életet.


TÓBIÁS: Fel tettük neked is azt a kérdést. (A közönség nevet. )


SHAUMBRA 2: A múlt hónapban tapasztaltam az Új Energia áramlását. Tapasztaltam, milyen biztonságban lenni olyan helyzetben, mely nagyon veszélyes helyzet lehetett volna.


TÓBIÁS: Valóban... te egyszerűen ott egy energiát rögzítettél valaki más számára. Az nem rólad szólt. Azért kerültél - hogy is mondjam - arra a helyre, hogy megengedd valaki másnak, hogy egy csodálatos tisztulási folyamaton menjen keresztül. De mindez nagyon biztonságos volt, valóban.

SHAUMBRA 2: Igen, és olyan események sorozatát tapasztaltam, melyről Santa Fében beszéltél nekem. Bárhogyan is, most is tapasztalom az alacsony energiát, a kimerültséget, a fejfájásokat. Azt gondolom, hogy elengedtem néhány félelmet és a légzés rövidségét, melyet a múlt héten tapasztaltam. De a többi tünet még mindig létezik. Azt hiszem, néhány ezek közül az új munkám helyzetére vonatkozik... amellyel úgy hiszem, megteremtettem a megfelelő helyzetet. Beszélnél mindezekről, kérlek?


TÓBIÁS: Valóban... van néhány tényező itt a játékban. Az egyik a biológiai körülmény, mellyel te bírsz, és van egy kiegyenlítés a környezetedhez is. A tested most újraigazodik ehhez. És van néhány más megújulás, mely helyet foglal a testedben. Oly sok fizikai energia van ennek most felajánlva.


Amint azt mostanában is tetted... és és arra kérünk, hogy folytasd a mély lélegzéssel végzett munkát... ez segíteni fogja ezen teljes változtatást a testedben. Vannak - hogy is mondjam - ételek, amelyekre vágyni fogsz, és azok - új ételek lesznek, mások, mint amilyenekre régebben vágytál - azok segíteni fogják ezt az egész folyamatot.


De azt is el kell, hogy mondjuk, hogy egy kicsit túlzásba viszed mostanában éjszaka a munkát, amikor elhagyod a tested és más birodalmakba utazol, akár tanítasz, akár ellátogatsz... túl sok időt töltesz az Új Földön ezekben a napokban.


SHAUMBRA 2: Nem vagyok meglepődve, hogy olyan fáradtnak érzem magam reggel!


TÓBIÁS: Valóban... és egy kis szünetet kell tartanod most és akkor. Nincs miért sietni ezekkel a dolgokkal. De azt kell, hogy mondd magadnak, a szellemednek, hogy nem feltétlenül szükséges csavarognod az egész univerzumon át éjszaka, és hogy van néhány éjszaka, mikor igazán mély pihenésre van szükséged. A tested miatt van szükséged rá. Köszönöm.


SHAUMBRA 2: Köszönöm.


KÉRDÉS A 3. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről Linda olvassa) : A kérdésem a Régi és az Új energia közötti létezésre vonatkozik. Az Új Energia része vagyok, de nehéz az, hogy érezzem a biztonságot. Például: én ott hagytam a munkámat a gyógyítás kedvéért, de eddig még nincs fizető kliensem. Magam mögött hagytam a Régit, de az Új még nem érkezett meg. Akkor most hol vagyok? (Néhányan nevetnek. )


TÓBIÁS: Valóban... kimondottan az, amiért ezt a témát szóvá tettük veled ma - és mindannyiótokkal - az élet átöleléséről szól. A világok között vagy, nem pusztán csak sétikálsz mindkettőben, a Régiben és az Újban, de olykor egyikben sem, sem a Régiben, sem az Újban. Ez egy kihívást jelentő és nehéz folyamat. Ez egy folyamat, mely bárhogyan is, de meg fog történni. Akárhogy is, de ki fog bontakozni. Ez egyszerűen még az átölelésről szól, annak a kihívást jelentő periódusnak az átöleléséről a világok között.


Ez annak a megértéséről szól - hogy is mondjam - hogy elhagytad a Régi Energiájú munkát, hogy egy Újat kövess. De bizonyos értelemben, azt mondhatod, hogy sok ember nincs még kész arra az Új munkára, amit fel kell ajánlanod. Egyre többen és többen fognak eljönni. De megkíséreltél egy teljesen Új területre lépni. Most, még ebben - hogy is mondjam - a Régi Energiájú munkában voltál előtte, még mindig a tanítói munkádat végezted... amint mondottuk az előző kérdésben, arról szólva, hogy ti mindannyian tanítotok ott így vagy úgy.


Azt mondjuk néked - és ma minden kérdésre - ez most igazán az életenergia átöleléséről szól. Az teremteni fog egy fajta - amit ti úgy hívtok - ragyogást, amikor ki fogjátok árasztani az energiátokat. És az valóban el fogja hozni azokat az új embereket az ajtódhoz. De, öleled át azt a Régi és az Új közötti átmenet ezen nehéz időszakában is.


Tehetségesek vagytok... nem annyira megfelelő a "gyógyító" szó. Ti tehetséges elősegítők vagytok. Nektek még sok adottságotokat kell felfedeznetek, néha még mindig a Régi módszerekben bízva. Értsétek meg... ott egy ellentmondás van, bízni a Régi - ahogy ti mondanátok - gyógyítói eljárásokban.


A legjobb és leghathatósabb gyógyítás vagy segítség a pillanatban foglal helyet. Ti már letöltöttétek az információt arról az egyénről, akivel dolgoztok. Engedjétek meg, hogy az eljöjjön hozzátok a pillanatban. Engedjetek el mindenféle Régi módszereket, melyekhez ragaszkodtok. És pontosan tudni fogjátok, mit tegyetek velük. Köszönöm.


KÉRDÉS A 4. SHAUMBRÁTÓL (Linda olvassa az Internetről) : Tóbiás, te azt állítottad, hogy minden, amire szükségünk van, ott van előttünk, de mi még nem látjuk azt. Nos, Tóbiás, nem az vagyok, aki a pénzre összpontosít, de miért nincs ott, hogy lássam? Csak azoknak az embereknek, akiket én ismerek, van egy világos fogalmuk arról, hogy hova mennek és nincs bőség problémájuk, azok az én átmeneti szállós pácienseim. (Kicsit később nevetnek. ) Elmagyaráznád pontosan - hol van a pénz? (Sokkal többen nevetnek. )


TÓBIÁS: Valóban... te tudod, hogy mi tudjuk, hogy te már tudod a választ erre (többen nevetnek) . Nem engeded annak, hogy bejöjjön a valóságodba most különféle okból. Hogy is mondjam - úgy találod, hogy boldogabb vagy önmagaddal most a bőség nélkül. Ez a te választásod... nem a miénk. A vágyad a bőség, de tudod, hogy az nem hozza el a boldogságot, tehát elzártad magadtól.


A kérdés most így szól hozzád: "Beengednéd a bőséget és megengednéd, hogy ott maradjon veled az egyensúly helyén? Birtokolnád a bőséget és a boldogságot? "Most nem csupán arról a boldogságról beszélünk, hogy képes vagy kifizetni a számláidat vagy el tudsz menni üdülni, de az igazi boldogságról beszélünk.


Értsd meg... annyira jó vagy abban a munkában, amit itt a menedékházban végzel. Gyengéd és szeretetteljes vagy. Te vagy az erő azok számára, akikkel leülsz. És oly sok humort és örömet adsz nekik az életük egy időszakában, mely egyébként lehet, hogy félelemmel teli vagy fájdalmas, vagy haragos. És te viccelődsz velük. Nevetsz velük. Fogod a kezüket. Megtanultad, hogyan lélegezz velük. És, meglelted az örömet.


És emlékezz arra is, amikor a pénz nem hozott örömet, amikor nem követted a szenvedélyedet. Tehát, most vakargatod a fejedet, és elmerengsz azon, "Hol van a pénz? "De valóban hogy elámulnál, mit tennél, ha most pénzed lenne?


Egy új érettséghez közeledsz magadon belül, annak a megéréséhez, hogy meg kellene engedned magadnak birtokolni a bőséget. Valóban, mi azt szeretnénk, hogy birtokold azt. Ha mi arany pénzérméket adnánk neked most, mi... ó, ne használj arany pénzérméket (a közönség nevet) . Ha most dollárban adhatnánk neked oda, azt tennénk. De, nem tesszük... nem tehetjük. Ez tőled függ. Az ott VAN.


Beleszülettél a pénz egy energiájába. Az mindig egy energia volt, mely erősen ott van veled. De te meg akartad tapasztalni azt is, milyen - hogy is mondjam - szélsőségekben játszani a pénzzel, és azt, mikor nincs pénz.


Nos, ez így van... visszakérdezünk feléd: "Mikor fogsz átölelni egy olyan életet, amikor boldog lehetsz és tiéd lehet a teljes bőség? "A boldogság, melyet most a lelkedben érzel... tudjuk, mikor aludni térsz éjszaka, megelégedettséget érzel. A tested tényleg fáradt. De a szívedet elégedettség tölti el.


Arra kérünk, folytasd ezt a menedékházzal kapcsolatos munkát. De, amint tudod, arra bátorítunk, hogy emeld azt egy új szintre. Neked el kell kezdened másokat megtanítani arra, hogyan létezzenek a menedékházban. Ismered a gyakorlatot. Tudod, milyen az, ott lenni. Itt az ideje, hogy tanítsd a Shaumbrákat. Kezd a Shaumbrák tanításával, mit jelent azokkal dolgozni, akik folyton átkelőben vannak. Sok mindent birtokolsz, amit megoszthatsz velük. És mi addig fogunk - hogy is mondjam - cseszegetni, amíg meg nem teszed ezt.


KÉRDÉS AZ 5. SHAUMBRÁTÓL (egy nő álla mikrofonnál) : Szia, Tóbiás. Először szeretnék egy megjegyzést tenni. Sokszor beszélsz az emberekkel folytatott munkáról az álmokban. Én soha nem emlékszem az álmaimra. De a kérdésemnek kell... és köszönöm neked ma, hogy olyan dolgokon mentem keresztül, melyeken korábban átmentem. És amint tudod, választottam, hogy előre haladok, követve a szívemet, húzva és felszólítva, mellyel újra összekapcsolódtam, amikor elmentem, hogy megnézzem a bálnákat múlt év márciusában. És a szívem valóban jól érzi. Élvezem az Új Energiát körülötte. A kérdésem az... azt érzem, hogy van valami, hogy én és még két másik Shaumbra , akik elköltöztek innen - Casey és Robin - készek ezen a területen valamit tenni. És mindketten érzik is ezt. De van - e valami olyan lehetőség, amit megoszthatnál velünk most?


TÓBIÁS: Valóban, bármit választasz, hogy teszel, támogatni fogunk benne. Nem akarunk beleavatkozni ezen döntések meghozatalába. Éreztetek valamit. Birtokoljátok a tudást, hogy az megfelelő, valóban.


Az egyetlen dolog, amit javasolhatnánk itt, mint a segítőid, tanácsadóid - engedd meg, hogy az folyékony legyen. Engedd meg, hogy az nagyon nyitott legyen. Amint elkezdesz ezzel dolgozni, amint mondottuk, egy fajta saját életet fog magára ölteni. Engedd meg, hogy kivirágozzon és növekedjen, még azokba az irányokba is, melyeket lehet, hogy nem láttál előre. Tedd azt könyörülettel telve. Ez oly nagyon fontos itt. Tedd azt könyörülettel telve.


De, valóban, vágysz arra, hogy kifejezd, hogy játssz ezekkel az energiákkal. Valóban... ez most szükséges. Tehát, természetesen támogatjuk és helyeseljük azt, amit most teszel.


Az álmokra vonatkozóan pedig... vannak olyanok, mint te, akik oly mélyen hatolnak az álmaikba... az álmok, melyek egy olyan szinten vannak, amit nagyon nehéz emberi elmén keresztül megérteni... olyan - hogy is mondjam - szimbólumokból és energiákból állnak össze, melyek nem az emberi birodalmak szimbólumai és energiái. Tehát, ez az, mikor felébredsz, és nem emlékszel ezekre, mert nem tudnak feldolgozódni az elmén keresztül, és mert oly nagyon, nagyon mélyen beléjük hatoltál.


Ha azt választod, hogy emlékszel az álmaidra, egyszerűen engedd meg magadnak, hogy emlékezz rájuk, emlékezz a szimbólumokra, még ha nehéz is megérteni őket. Kérd meg magadat, hogy szimbólumokban kifejezve hozd be azokat.


Te, valóban, - és minden Shaumbra - egész éjszaka hosszan álmodtok. Vannak tudományos tanulmányok, melyek azt mondják, hogy az éjszaka egy darabjában álmodtok csak. A szünetben van egy nagyon kicsi, ha van, agytevékenység. Ez az, amiért oly messze elmentél, mivel az agy valóban leáll, vagy minimális tevékenységet végez. De oly messze mentél. De az álom - mely csupán az utazás egy fajtája - az álom folytatódik. Köszönöm.


SHAUMBRA 5: Köszönöm.


KÉRDÉS A 6. SHAUMBRÁTÓL (Linda olvassa az Internetről) : Tóbiás, kíváncsi voltam - miért vagyok oly szörnyen fáradt állandóan? Gondolod, hogy ez az Új Energia? De, ugyanakkor hivatásunk és munkánk van, melyet el kell végeznünk. Meddig fog ez még így tartani?


TÓBIÁS: Valóban... ha ti - különösen aki ezt kérdezte - ha átölelitek az életet, ha újra lángra lobbantjátok az életerő energiát magatokon belül azáltal, hogy azt választjátok, hogy az élet minden egyes pillanatában ott vagytok, úgy fogjátok találni, hogy az energiák visszatérnek hozzátok. Ti azok vagytok, mint oly sokan, akik nem biztosak benne, hogy vajon itt akarnak - e lenni, nem biztosak benne, mit is tartogat ez az Új Energia dolog. Az életetek minden egyes napjának oly sok tapasztalását zárjátok el, úgy ítélve néhány tapasztalást, hogy azok alantasak vagy jelentéktelenek, a dolgok, melyek - hogy is mondjam - emberi szükségletek. De minden egyes tapasztalásban - mindegyikben - egy csodálatos ajándék van. Tehát, öleljétek át az egész életet. Lélegezzétek be rendszeresen. És az életenergia, melyet elfojtottatok, vissza fog térni hozzátok. Köszönöm.


KÉRDÉS A 7. SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál) : Tóbiás, köszönöm, hogy tisztáztad az Új Energiával és az élet átölelésével kapcsolatos dolgot. Az nagyon hasznos. Mármint abban az értelemben, hogy van néhány kérdésem az anyámmal való kapcsolatról. Az anyám nagyon ki volt a múlt évben, és én látogatom őt. Tíz hónappal ezelőtt a férjét váratlanul meggyilkolták. Én gondoskodtam róla és ott éltem Michiganben. Az egyike azon ellentmondásoknak, ami egyfolytában történik, hogy úgy érzem, mintha nagyon tisztán tudnám azt, hogy számára közeleg a halála napja. És, te tudod, én megpróbálok gondoskodni róla és még valahogy sikerül is boldogulnom itt Kolorádóban. És, tehát te tudod, próbálkozni fogok tervezgetéssel, vagy akármivel, amit teszek. És ez, mintha háromszor történt volna meg most. Tehát, az Új Energia értelmében és az élet átölelésével, lehet, hogy magyarázatot tudnál adni az anyám és a vele való utazásom helyzetére most.


TÓBIÁS: Valóban... ő sok időt tölt tudatosan a fátyol felénk eső oldalán, keresztül haladva egy némiképp lassú folyamaton, de ez is az ő választása. Jól érzékeled, és jól megérzed, hogy tudod, ő választott - hogy is mondjam - időpontokat, bár ez nem annyira egy naptári időpont, mint inkább egy energetikai jelző. Kiválasztotta ezeket és, különböző okoknál fogva, úgy döntött, hogy nem megy el. Az egyik az - hogy is mondjam - hogy több időt töltsön veled. És ennek része egy fajta aggodalom is irántad, így azt választotta, hogy nem megy el.


Jó, ha ennél a pontnál tudatod vele, hogy egy biztonságos helyen vagy... energetikailag kiegyensúlyozott helyen... így nem kell, hogy az energiái egy részét itt tartsa számodra... de azt is jó lenne tudatnod vele, hogy az átmenet sokkal könnyebb lesz, mint ahogy azt ő előre gondolta volna. Sok minden van - hogy is mondjam - amit energetikailag visszatart és megoszt veled. De tudasd vele, hogy nem szükséges a testének itt lennie kettőtök számára ahhoz, hogy folytassátok a kommunikációt.


És, a te saját álláspontodból, ez arról szól, hogy engedd meg neki, hogy örömmel telve távozzon. És mi tudjuk, hogy te tudod ezt, de ez csupán megerősítése annak, hogy örömmel és megértéssel engedd el őt, hogy igazán nincs halál. Csupán az energiák újra feldolgozása és újra átalakítása van. Köszönöm.


SHAUMBRA 7: Köszönöm.


KÉRDÉS LINDÁTÓL (SHAUMBRA 8) : Tóbiás, két teljes dossziém van kérdésekből. Újra és újra átolvasom őket, de sok kérdés ugyanaz. És, sok ember van, akik, úgy tűnik, oly nagy fájdalomban élnek most. Van oka ennek ebben a különleges időszakban?


TÓBIÁS: Amint ma már elég hosszan beszéltünk róla, ez az élet átöleléséről szól. Ez arról szól, hogy ti, Shaumbrák nem tudjátok, hogy vajon mit válasszatok, itt legyetek, vagy visszagyertek a mi oldalunkra. És valóban, a fájdalom felerősödik, ha nem azt választjátok, hogy átölelitek az életet. Ez az, amiért én hajthatatlan voltam, amikor azt mondtam ma: "Itt az ideje, hogy átöleljétek az életet. "


Amint átölelitek az életet, az minden dolgot elhoz hozzátok, akár legyen az a bőség... vagy kapcsolatok... vagy akár még egy új fajta szenvedély, ám ez már másféle szenvedély, mint amilyen a ti Régi Energiájú szenvedélyetek. Az élet átölelése egy teljesen új dinamikát hoz létre. És akkor a fájdalom, melyről itt beszéltél, a kihívások titokzatosan eltűnnek.


Látjuk, amint oly sokan közületek nem is élnek. És ahogy mi mondtuk a beszélgetésünk alatt ma, az élet olyan, mint egy ajándék. Minden entitás át fog menni ezen az úton, át fognak jutni ezen, amikor megtestesülnek az anyagban. Életre kelnek a teremtésben. Minden entitás ezt az utat fogja járni. Ez egy ajándék.


De oly sokan közületek fáradtak és kimerültek. Sokotoknak olyan elvárásaik vannak, melyeket nem lehetséges végrehajtani - amit mi "Szupermen elvárásoknak" nevezünk. És akkor csalódottakká és kiábrándultakká váltok.


Oly sokan a megmentő energiára vártatok. Ez alatt mi Yeshuát értjük, vagy bármelyik más mestert. De, több mint az, csupán a Szellem keze lenyúljon... és dolgokat adjon nektek... és tegyen meg dolgokat értetek... és mondja meg nektek, hogy mit tegyetek.


Shaumbrák, az Új Energiában ti is ISTENEK vagytok. Ti vagytok a Teremtő. Ti vagytok azok, akik választásokat hoztok. Ez tőletek függ. Mi nem tudjuk, hogy az nehéz, és nem fogjuk megpróbálni megtagadni ezt. De megpróbálunk segíteni nektek megérteni, hogyan jussatok túl az alacsony energián... a fájdalmon... a csalódottságon... a falakon, melyeket ti helyeztetek az utatokba. Megpróbálunk segíteni nektek ezeken a dolgokon ma túljutni, és arról beszélünk, hogy öleljétek át az életet, öleljétek át az életet.


Nem akarunk kiegészítő megjegyzést tenni az előző kérdéshez az édesanyjáról (utalva a 7. Shaumbrától érkező kérdésre) . Az energia visszajött ide, míg mi beszélgettünk. Az édesanyád most már választott egy időpontot. És azt mondja, addig az időpontig tényleg maradni fog (a közönség nevet) . Ő, bizonyos értelemben, érezte a beszélgetésünk energiáját itt, és - hogy is mondjam - ez megint csak nem egy naptári időpont. Ez egy "tudatossági jelző". De, most már tudja, hogy itt az ideje, hogy elmenjen. Tehát, köszönjük.


LINDA: Az utolsó kérdést válasszátok ki.


TÓBIÁS: Valóban.


KÉRDÉS A 9. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál) : Heló, Tóbiás. Kíváncsi vagyok az Új Energetikai létezésről szóló magyarázatodra... biztonságban vagyunk a testünkben az Új Energiában. Azért jöttem ide ki novemberben, hogy dolgozzam a könyvemen, vásárolva egy valóságos kis birtokot, az előadásaim miatt... és belesétáltam az üvegfalba. És akkor, körülbelül egy hónappal később hazamentem... és elcsúsztam néhány jeges lépcsőn. És éppen tegnap tettem egy félórás sétát... . elcsúsztam és ráestem a térdeimre a jégen. Úgy értem, nem ez volt a fő, de szeretném tudni, mi a fene ez? És úgy tűnik, nem számít, hogy Kansasben vagy Kolorádóban vagyok - e. Nos, hogyan tudok megalapozott maradni a testemben?


TÓBIÁS: Valóban... itt vagy a mikrofonnál és hozzánk beszélsz. Sértetlen vagy. Egészben vagy. Biztonságban vagy. Te tetted meg ezt a távot (néhányan később nevetnek) . Az életnek ebben a valóságban az anyagban megvannak a maga kihívásai. Oly sokszor fog történni valami, és a Shaumbrák majd tudni akarják, mit akar a Szellem nekik mondani. Ez egyszerűen arról szól, hogy az életnek az anyagban megvannak a maga kockázatai.


Biztonságban vagy - mindannyian biztonságban vagytok - abból a nézőpontból, hogy önmagatok lehettek. A biztonságot mi nem csupán a fizikai szintre értjük. Biztonságos az, hogy önmagatok lehettek. Nem kell semmiféle sötét energiák miatt aggódnotok, melyek elragadhatnak benneteket. Nem kell aggódnotok amiatt, hogy megszáll valami benneteket, ami már teljesen más lapra tartozik.


Nem kell amiatt aggódnotok, hogy elvesztitek az eszeteket. Oly sok Shaumbra aggódik igazán, igazán emiatt. Mi "biztonságról" beszélünk, értjük ez alatt, hogy nem kell aggódnotok, hogy a kinti energiák elragadnak vagy , hogy a saját - amit ti úgy hívtok - egótok vagy elmétek trükköt űz veletek. Biztonságos annak lenni, akik vagytok.


Egyszer egy kis időre még mindig bele fogtok ütközni a falba... ahogy Cauldre és Linda is tapasztalja (néhányan nevetnek) .


SHAUMBRA 9: Átvitt értelemben beszélsz most kettőtökről, ugye.


TÓBIÁS: Szó szerint.


SHAUMBRA 9: És szó szerint?


TÓBIÁS: Egyszer egy kis időre egy kis zuhanást tesztek majd. Ez az emberi tapasztalás része. Át tudnátok ölelni azt, mely az élet része... hogy birtokoljátok ezt a testet és érezni tudjátok azon keresztül a dolgokat... és hagyjatok fel a kíváncsiskodással, hogy mindez mit jelent? Biztonságos annak lenni, akik vagytok. Értitek - és sokaknak tanácsoltátok - értitek, milyen az, mikor nem vagytok biztonságban magatokkal. De most azok lehettek, akik vagytok.


És általánosan... fizikailag... mindannyian biztonságban lesztek. Nem lesznek - hogy is mondjam - balesetek a semmiből kialakulva... amint átölelitek az életet. Tehát, köszönet a kérdésedért.


SHAUMBRA 9: Köszönöm.


TÓBIÁS: Ezzel, drága Shaumbrák, egy csodálatos napunk volt... egy mélyre ható napunk... egy nap, melyre egy kis ideig még emlékezni fogunk. Jó volt számomra, Tóbiás számára itt lenni veletek - ahogy már mondtam, mikor megkezdtük az ülésünket - érezni a különbséget az energiában... az energiákban, melyek átadásra kerültek... a szavakat, melyeken szóltatok... azt az isteni energiát... hogy a "többi te", ami be szeretne lépni. De nem tud addig, amíg nem ölelitek át az életet mindenféle módon. Hogyan tudna az isteni - mely olyan, mint egy kisgyerek, pajkos és ártatlan - hogyan tudna az isteni belépni, ha ti nem vagytok itt, vagy ha arra vagytok kíváncsiak, vajon el kellene - e távoznotok?


Ha arra vagytok kíváncsiak, vajon folytatjátok - e, vagy még mindig csak a kerítésen ücsörögtök, bizonytalanul, az isteni ott fog csücsülni veletek a kerítésen... értsétek meg. (A közönség nevet. ) Ha panaszkodtok az életetek miatt, az isteni, mely annyira szeret bennetek, ő is panaszkodni fog az életre veletek. Ha visszatartjátok, ha lezártok, minden körülöttetek le fog zárulni. Az csupán válaszol nektek. Ha nem vagytok benne biztosak, vajon akarjátok - e folytatni itt, hogyan is tudna a bőség, a szeretet, az egészség és a jólét belépni az életetekbe?


Ha átölelitek az életet - fonjatok körbe karjaitokkal minden pillanatot - és akkor az élet eljön hozzátok. Az válaszol nektek.


Volt egy megállapodásunk itt, hogy egy kicsit éneklünk ezen Shoud végén. És ez a csodálatos dal, melyet ti énekeltek... és a szavak - Cauldre mondja - a szöveg le van írva az értesítő lapokon. A többségetek ismeri a szöveget. A címe az, hogy "Amire a világnak most szüksége van". De szeretnénk, ha a szavak egy kicsit megváltoznának. Ahelyett, hogy "amire a világnak most szüksége van, az a szeretet, édes szeretet, "szeretnénk, ha azt énekelnétek - ha úgy is érzitek - "amire a világomnak most szüksége van, az az élet, édes élet. "(Néhányan nevetnek. ) "Amire a világomnak most szüksége van, az az élet, édes élet. "


Öröm volt veletek lenni. És emlékezzetek erre a napra, mert nemsokára ti fogtok erről a dologról a tanítványaitoknak beszélni. El fognak jutni a tudatosságukban egy pontra, amikor arról fogtok velük beszélgetni, hogy válasszák az életet.


És ez így van!


Fordította: Halász Andrea


vissza az előző lapra