ÚJ ENERGIA SOROZAT -

SHOUD 8: „IMAGINÁCIÓ „


Elhangzott a Bíbor Körben, 2004. március 6 - án.

(www.crimsoncircle.com)


És ez így van, drága tanítók és Shaumbrák, hogy mi összegyűltünk ezen a napon ebben a nagyon szeretetteljes energiában, ebben a nagyon édes energiában, valóban különbözik a mi kis családi csevegésünktől, ami múlt hónapban volt (a közönség nevet és Tóbiás kuncog). Csodálatos egy hónap volt számomra, Tóbiás számára látni a változásokat és átalakulásokat, amelyek oly sokatokkal történt, akik megkértek bennünket arra, hogy idehozzuk ezt az üzenetet nektek, azt az üzenetet, hogy öleljétek át az életet. Készek vagyunk egy teljesen új szintre lépni veletek. Ez egy dolog volt, amiről beszélni kellett. Megkértetek bennünket, hogy beszéljünk az élet értékéről, mielőtt kitárnánk egy új ajtót, ami miatt ma itt vagyunk.


Valóban, az energia édes, és mi táncra perdülünk a sorok között, amikor a zenéteket halljuk. Segítünk nektek az elmozdulásban és a változtatásban, és abban a változásban, mely átvezet egy rezgési energiából egy kiterjedő energiába - egyáltalán nem könnyű munka. De, amikor idejöttök erre a helyre, amikor Shaumbraként összegyűltök az egész világon, akkor engedélyt adtok nekünk, hogy segítsünk megkönnyíteni egy folyamatot, hogy segítsünk szolgálni benneteket ezen dologba való haladásba, amit Új Energiának neveznek.


Ma mi valóban egy nyitáson fogunk keresztül haladni veletek, az engedélyetekkel. Ma egy csodálatos, különleges vendég érkezik ide. Most nem csak én, Tóbiás leszek a Shaumbrákkal. Egy vendég érkezik hozzánk.


Ha észrevettétek, Shaumbrák, hogy sok tisztító munka folyt, melyet szükséges volt elvégezni még ezen találkozó előtt... a tisztító munka, ami általatok végeztetett a szelek segítségével, amelyek ideérkezetek és megtisztították ezt a területet (Tóbiás ezzel azokra a nagy szelekre utalt, amelyek Denverben/Colorádó - Boulder hegységének területén voltak a csatornázás ideje alatt)... nem csak ezt a hegyi területet tisztították meg, de átalakultak az energiák itt és át lettek adva mindenkinek, akik most hallgatnak bennünket. A szelek mindannyiótok számára segítséget adtak, hogy változtassatok. A szelek azoknak is segítettek, akik majd később fogják ezt olvasni. Sokan, akik ezt egy későbbi időpontban fogják olvasni, hallani fogják a szelek hangját... éppen, amint hallgatjátok ezt... mert egy tisztításnak kellett, hogy végbemenjen... a Régi hiedelmek és a Régi koncepciók, amelyek odarögzültek, annyira odaragadtak, hogy még csak észre sem vettétek azt.


Még ma is, amint itt ülünk együtt, néhányótok még mindig birtokol egyfajta gyötrődést okozó energiát... egy része önmagatoknak, amit semmibe vettetek... sőt utáltátok... a sötétségbe tettétek... és oly régóta harcoltatok vele... valami, ami miatt bűnösnek vagy megszégyenülve éreztétek magatokat... valami, ami miatt úgy éreztétek, hogy kevesebbek vagytok, mint Isten... valami, amit lenéztetek... amit egy ronda részeteknek tartottatok... amit oly mélyre elrejtettetek, hogy még mindig van egy réteg, aminek fel kell nyílnia most. És mi arra kérünk benneteket, hogy azt a részeteket - önmagatok minden részét - nyissátok ma meg, mivel ott oly sok fény , szeretet és támogatás van. Ha meg tudnátok engedni magatoknak, hogy felnyíljatok és megosszátok önmagatok azon részét saját magatokkal... soha többé ne utáljátok azt... de öleljétek át.


Pontosan tudjátok - akikhez most szólunk - tudjátok, miről beszélünk. Nincs ítélkezés a mi részünkről. Annyira mélyen szeretünk benneteket. Ezek azok a dolgok voltak, amit magatoknak, mint tapasztalást adtatok. Nincs miért szégyenkeznetek Isten szemében. És ti is Istenek vagytok.


Ezek azok a dolgok voltak, amit ti... tapasztalások voltak, amit magatoknak adtatok. És talán a kimenetel nem az volt, amit vártatok. Talán, ez olyasvalami volt, amit úgy éreztetek, hogy rajtatok kívül van, az irányításotokon kívül, egy démon bennetek.


Ez az a nap, hogy végre meggyógyuljanak mindazon démonok. És kiengedhetitek most már azokat, hogy lássuk - és hogy ti is lássátok - annak az értékét, amit magatoknak adtatok. Bármiféle sötétség... bármi, amit lenéztetek magatokkal kapcsolatban... most fel tudjátok nyitni, mert az idő és az energia más. Rátekinthettek ezekre a dolgokra magatokkal kapcsolatban, amit régi limlomként cipeltetek, mint valami bűnt. Kiengedhetitek azokat ma, és tekintsetek rájuk, és lássátok az ajándékot, amit igazából tartalmaznak még a legaljasabb dolgok is. Az egy ajándék volt saját magatoknak. Itt az ideje, hogy felhagyjatok a harccal, melyet ezen részeitekkel vívtok, akik vagytok.


Tudjátok... oly sokszor hallunk benneteket, amint magatokkal beszélgettek. Azt mondjátok, bárcsak erősebbek lennétek. Azt mondjátok, bárcsak több akaratotok lenne és nagyobb elhatározásotok, hogy túljussatok ezeken a dolgokon. Ez egyáltalán nem erő kérdése. Ez nem arról szól, hogy kiparancsoljátok azokat az életetekből. Bizonyos értelemben, amikor megpróbáltok uralkodni ezen dolgok felett, amit nem szerettek magatokkal kapcsolatban, az csupán több energiát ad nekik.


Ez annak megértéséről szól, hogy miért adtátok magatoknak ezt a dolgot... miért manifesztáltátok azt, vagy miért teremtettétek egy bizonyos módon... miért nem szolgál már többet benneteket... és miért tudjátok szabadon bocsátani azt. Ne próbáljatok meg harcolni többet dolgokkal, Shaumbrák, magatokon kívül - az szóljon az elengedésről. Az elengedés azt jelenti, hogy szeretettel és a legnagyobb könyörülettel teszitek azt.


A Szellem, Jehova, rátok tekint most és szereti minden részeteket, még azokat a részeiteket is, amelyek szégyenteljesek, még azokat a részeiteket is, amelyekről úgy éreztétek, hogy azok okozták, hogy kiestetek a Szellem és önmagatok kegyeiből. A Szellem minden részeteket szereti, minden részeteket feltétel nélkül.


És ebben az energiában, melyet ma megosztunk veletek, megkérünk benneteket, hogy nyissátok meg magatokat, engedjétek meg, hogy a gyógyulás végbemenjen. És a gyógyulás azt jelenti, hogy birtokoljátok a bölcsességet. Ez nem azt jelenti, hogy ki kell irtsatok valamit. Ez nem arról szól, hogy harcolni kellene vele, vagy le kellene győzni vagy ki kellene erőszakolnotok az életetekből. Ez azt jelenti, hogy véglegesen a könyörület helyére emeljétek, ahol rátekinthettek még a legnehezebb és a legnagyobb kihívást jelentő dologra is magatokkal kapcsolatban... és meglelve az igazságot és a bölcsességet benne... nem okolva magatokat egy rossz irányért... vagy azért, hogy nincs erőtök... ez arról szól, hogy birtokoljátok a könyörületet... a teljes könyörületet.


Tehát, ezen Shoud alatt ma dolgozni fogunk veletek, hogy segítsünk meglátni a bölcsességet abban, amit a magatok számára választottatok, még azokban a választásokban is, amelyekről azt hittétek, hogy rosszak voltak. Azt kérjük tőletek, hogy vegyetek egy mély lélegzetet és nyissátok meg minden részeteket a Szellem szeretetének és könyörületének, mindannyiónknak a Bíbor Körben és a To - bi - wah rendnek, és - több, mint bármi - nyissátok fel magatokat önmagatok számára... segítsetek átalakítani... segítsetek átalakítani a legnagyobb sötétség ezen területeit a legnagyobb fény területeibe, ami esetlegesen ragyoghat. Meg tudjátok tenni, Shaumbrák.


Tehát, itt vagytok a Földön most 2004-ben. Miért vagytok itt - oly gyakran kérditek? Miről szól ez a létidő? Miről szól ez a különleges időszak? Mi jön ezután? Miért érzitek oly gyakran, mintha várnátok, várakoznátok valamire, hogy megtörténjen?


Azért vagytok itt egyszerűen, hogy megtapasztaljátok az életet. Megengednétek, hogy az annyira egyszerű legyen? Azért vagytok itt, hogy megtapasztaljátok az életet... bármit, amit szeretnétek. Megtapasztalhatjátok, mi az, fájdalomban lenni, mit jelent ragaszkodni a sötétség ezen dolgaihoz a belsőtökben.


Megtapasztalhatjátok minden egyes nap örömét, azt az örömet, amikor másokra tekintetek és látjátok őket a saját teremtéseikben. Megtapasztalhatjátok, mit jelent hatalmas szeretetet és könyörületet érezni mások iránt. Megtapasztalhatjátok, mit jelent befogadni a szeretet és a könyörületet tőlük.


Itt vagytok a Földön most, hogy tapasztaljatok... érezzetek... tanuljatok... megtudjátok, mit jelent az, hogy élni... élni. Ez ilyen egyszerű. Nem kell bonyolulttá tennetek azt. Azért vagytok itt egyszerűen, hogy tapasztaljatok.


Miért jártok a hullámvasútra, hogy felüljetek rá? Miért fizettek jó kis pénzeket azért, hogy megijedjetek (néhányan nevetnek) - hogy megtapasztaljátok azt... hogy azt mondhassátok, megtettétek... hogy érezzétek, mit jelent aggodalommal feljebb és feljebb jutni, tudván azt, hogy egy mély és drámai lejtő vár rátok, csak azért, hogy újra felemelkedhessetek. Ez egy tapasztalás.


Ti is itt vagytok most a Földön - szó szerint a valaha is volt első létidőben - hogy élvezzétek az életet, örüljetek. Most, bármilyen furcsának tűnhet, az igazi életélvezetnek ezen teljes koncepciója viszonylag új.


Ti itt mindig, bizonyos értelemben, egy fajta iskolában voltatok. Tanultatok. Sok fajta kihívást állítottatok magatok elé, néhányan pedig teszteket. Megpróbáltatok annyi tapasztalást összegyűjteni, amennyit csak lehetséges. A legtöbb korábbi létideitekben megpróbáltatok túljutni a földi karmán.


És mert minden létidő, amit valaha is itt a Földön töltöttetek, amit itt tettetek, visszajön és újra átélve a tapasztalatokat, melyek jóval azelőtt történetek, mielőtt a Földre érkeztetek volna, jóval azelőtt, mielőtt fizikai testet öltöttetek volna - a dolgok, amik akkor történtek, mikor az angyali dimenziókban voltatok, megpróbálva megtalálni a Haza vezető utat, megpróbálva megérteni, hogy kik voltatok és kik voltak mások. Oly sok dolog történt... amit ti csatáknak hívnátok. De oly sok csodálatos dolog történt.


Mi már mondottuk a csoportunknak azelőtt, hogy ez a mozi sorozatotok - Csillagok háborúja és még sok sci-fi - azokról a dolgokról szólnak, melyek oly nagyon régen történtek, melyeket elképzeltetek a vásznaitokon és életbe léptettétek. Nem volt akkor fizikai testetek. Nem utaztatok űrhajókon. De a lényeg ugyanaz.


Nos, tehát idejöttetek a Földre, hogy újra átéljétek azokat a dolgokat... hogy újra átéljétek, mit jelent a szeretet kötelékét bírni más emberekkel... mit jelent párbajozni, viszálykodni másokkal... mit jelent, amikor megpróbáljátok összegyűjteni az erőt. Azért jöttetek a Földre, hogy újra átéljétek ezeket. Nem volt karma. Nem volt semmi, amit a Szellem kierőszakolt volna tőletek, hogy meg kell tennetek. Ti választottátok, hogy célul tűztök ki egy szélesebb látásmódot és megértést. Oly sok létidőtöket úgy állítottátok be, hogy keresztül sétáljatok a régi helyzeteken egy nagyon, nagyon lelassított módban emberi formában, ahol birtokoltátok azt a képességet, hogy tudatos választásokat hozzatok, és utána megértsétek a választásaitok hatását.


De az most mind megváltozik ebben a létidőben, ahol most vagytok. Ebben a létidőben most valóban élvezhetitek az életet. Az utazás véget ért. És most igazán élvezhetitek az életet.


Beszéltünk erről azelőtt. Leülhettek az élet ünnepén. Mindent élvezhettek az ételektől kezdve... a kapcsolatokig... akár egy sétát téve az erdőben... vagy a tengerparton. Élvezhetitek, mit jelent egyszerűen csak élni... csupán élni. Azért vagytok itt most, hogy megtapasztaljátok és élvezzétek az életet.


Azért is vagytok itt, mert ti választottátok, hogy ott legyetek az elsők között, akik besétálnak ebbe a világba, amit Új Energiának hívunk, hogy segítsétek létrehozni az átalakulást - nem csak magatokért, de beállítani az energiát mindazon más emberek számára, akik titeket fognak követni. Igen, valóban, tudjuk, sokan közületek elfáradtak és kimerültek attól, hogy oly sok változáson mentetek keresztül, az elmúlt létidők oly sok elengedésén. Néha kimerültök attól az egész dologtól, amit életnek hívunk. De ti választottátok, hogy itt legyetek most, hogy ti legyetek az elsők, akik behozzák az Új Energiát, beépítsétek az életetekbe és azután megosszátok azt másokkal.


Azt mondhatnátok, hogy ti vagytok a „haladó csoport”, a felderítők, akik mások előtt mennek, a tömegtudaton kívül lépkedve, hogy segítsetek megteremteni az összes szerkezetet, az energetikai vázat ezen dolog számára, amit Új Energiának hívunk. Ugyanakkor, amíg teszitek a dolgotokat itt a Földön, ti az Új Földön is vagytok az álomállapotaitok alatt, segítve megteremteni azokat az energiákat is. Azt mondhatjátok, hogy itt most szolgálatban vagytok a választásotok szerint... nincs többé karma... nincs több lecke... nincs több utazás. Itt vagytok, hogy megtapasztaljatok bármit, amit választotok... hogy élvezzétek az életet, ahogy csak akarjátok... és azért is, hogy segítsétek ezt az átalakulást az Új Energiába.


És végül a legmagasabb célja és legmagasabb rendeltetése annak, amiért most itt vagytok, az az, hogy tanítók legyetek. Ez arról szól, hogy tanítók legyetek. Abból, amin keresztül mentetek - a tapasztalataitok és az összes bölcsesség, amit szereztetek - itt vagytok, hogy segítsetek megtanítani másoknak. A tanítás messze túl megy azon - messze túl - amit ti el tudtok képzelni.


Mindannyiótok, akik ma itt ülnek, összekapcsolódtok a Shaumbrákkal az egész világon. Ti most tanítotok. Most alapoztok meg egy energiát, mely elérhető lesz mások számára, aki erre az útra lép. El tudjátok képzelni, hogy amit most teremtetek földgolyót, ezt a masszív, mozgó, élő energiagolyót, mindennek egy könyvtárát, amit most tanultok, az elérthető lesz mások számára.


Értsétek meg... a tanításnak nem kell, hogy beszélt nyelven történjen. Nem kell, hogy egy csoport előtt kiállva jöjjön létre. Ti most is tanítotok. Ott hagyjátok most a bölcsességet mások számára, akik az ösvény mentén fognak érkezni. Ebben a pillanatban most is itt hagyjátok azt. Nem tudjátok, kinek szól vagy mikor történik az meg. A lényegi munka, amit most mély belső szinteken végeztek - amit ti a pszichológiai szintjeinek neveznétek annak, akik vagytok - az most különbséget idéz elő ezen a Földön... különbséget azok számára, akik utánatok jönnek... különbséget az egész univerzumban.


Szálljatok ki egy pillanatra az elmétekből és kapcsolódjatok össze velünk, hogy érezzétek, hogyan segítetek most megváltoztatni a Földet, hogyan segítetek most megváltoztatni az univerzumot és a mindenséget. Minden időszak, amikor egy csatán vagy egy kihíváson mentetek keresztül magatokon belül és választottatok, a megértés egy új szintjére kerültetek , segítettetek megváltoztatni a világot.


Furcsa módon a legtöbb ember nem megy keresztül azokon a dolgokon az elméikben, amelyeken ti átmentek. Cauldre itt kuncog, úgy hív engem, hogy, Tóbiás, a „nyilvánvaló mestere” (néhányan nevetnek). Ami a legtöbb más ember elméjében és szívében zajlik, az nem olyan, mint amin ti mentek keresztül. Nincsenek ugyanazon kérdéseik. Nincsenek ugyanolyan kihívásaik, amit maguknak adnak. Nincsenek ugyanolyan álmaik és vágyaik, mint amilyenek nektek vannak.


Néhányan rájöttetek erre, amikor elmentetek a tanácsadókhoz, akik nem értik az Új Energetikai spiritualitás természetét. Megpróbálnak veletek Régi módszerekkel bánni, és ez csalódottságot okoz a számotokra. Ők nem értik, mi történik belül. A hernyó a gubóban a poklon megy keresztül, átalakuláson... ők nem értik.


Mindenek felett ti tanítók vagytok. A fátyol ezen oldalán ezt a címet birtokolni, tanítónak lenni A Legnagyobb dolog. Nincs cím... nincs név... nincs szerep, mely nagyobb lenne.


Furcsa, hogy a Földeteken a tanítóknak nincs kellő becsülete - a tanítóknak, akik az iskoláitokban vannak - mert a fátyol felénk eső oldalán ez a legmagasabb kör, a legmagasabb rend. Ti az élet tanítói vagytok... a Szellem tanítói... a test, az elme és a lélek tanítói... feljegyezve minden információitokat energetikailag... nem szükségszerűen könyvekben, hanem energetikailag... és azt a könyvtárban hagyva azok számára, akik utánatok jönnek.


Tehát a kérdés mindegyikőtök számára most az, minden reggel, amikor felkeltek: „Hogy fogom kiválasztani, hogy mit tanítsak ma ? „Értsétek meg... ti akkor is tanítotok, akár tudatában vagytok neki, akár nem. A többiek figyelnek benneteket. A többiek kihívásokat intéznek felétek, nem azért, hogy egy nehéz időszakot teremtsenek a számotokra, de ők ki szeretnék találni, miből álltok. Ők meg szeretnék találni a bölcsességet és a hitet a lelketekben.


Tehát kihívást intéznek felétek, talán kinevetnek és kigúnyolnak titeket, talán ugratnak benneteket a ti furcsa és másfajta hiteitek miatt. Amit ők valójában kérdeznek az az: „Tanító, milyen sok bölcsességet birtokolsz? Mennyire jól megtanultad a tapasztalataidat? Mit tudnál velem megosztani?”


Tanítók, Shaumbrák, hogy fogtok holnap tanítani? Hogyan fogtok tanítani a következő nap? Hogyan fogjátok megosztani azt, akik vagytok és amit tudtok? Majd példákat fogtok adni? Vagy tettekkel tanítotok majd? Vagy egy könyv, esetleg egy dal segítségével osztjátok meg majd mindezt? Vagy tanácsot adtok? Esetleg csupán azzal, hogy rögzítitek az isteni egy helyét, és megengeditek az energiátoknak, hogy ragyogjon most korlátlanul, nem visszatartva, átélve mindent, amik igazán vagytok?


Minden egyes reggel megkérdezitek magatokat: „Hogyan fogok ma tanítani? Hogyan fogom megosztani az élet ezen ajándékát? Hogyan fogom megosztani az élet egyszerűségét és csodáit itt a Földön? Hogyan fogom megosztani azt a szabadságot, mely belül a lelkemben él, tudva, hogy a Szellem szeret engem mindenért, amit valaha tettem... . feltétel nélkül?”


Hogyan fogom azt megosztani másokkal, hogy nincs büntetés itt a Földön? Nem lettünk ide száműzve. Nem vagyunk bukott angyalok. Azért vagyunk itt, hogy tapasztaljunk, élvezzük az életet és segítsünk beállítani az Új egy energiáját, és azután segítsünk másokat tanítani.


Tehát, nem kell, hogy ezzel foglalkozzatok, Shaumbrák - hogy fogtok tanítani minden egyes pillanatban, minden egyes napon? Nem kell, hogy szónokok legyetek. Nem kell nagy miséket tartanotok. Mindannyian megtettétek azt már a múltban. És nézzétek meg azt, amivel kezdtétek - az egyházakat! (Néhányan nevetnek.) Hogy fogtok tanítani - a példáitokon, a fényeteken, az energiátokon, a kreativitásotokon vagy az érzéseiteken keresztül?


Nos, a Shaumbrák múltkori találkozóján, valóban, mi... én, Tóbiás egy nagyon közvetlen beszélgetést folytattam veletek. Itt volt az ideje, hogy feltegyük a kérdést életről és halálról. Itt volt az ideje, hogy lássátok annak az értékét, hogy itt vagytok, hogy idehozzátok a Szellemet erre a helyre, amit Földnek hívnak, és most idehozzátok az isteniséget, hogy összekapcsolódjon veletek, idehozzátok azt, hogy egyesüljön az emberi természetetekkel.


Oly sokan közületek nem is éltek, ahogy mondottuk, vártak valamire - nem vagytok biztosak benne, hogy mire - de nem éltetek, nem éreztétek, hogy Teremtők vagytok, nem éreztétek, hogy ti választottátok azt, hogy leszálltok az anyagba. Tehát, felvetettük a választást a számotokra - élni vagy meghalni. Boldogok vagyunk, hogy majdnem mindenki közületek az életet választotta. Egy néhányan nem. Ők készen álltak arra, hogy visszatérjenek a mi oldalunkra, készek voltak arra, hogy itt legyenek és dolgozzanak velünk benneteket segítve, átsegítsenek titeket ezen a csodálatos, de néha nagy kihívást jelentő folyamaton. Több változást láttunk az energiában az elmúlt hónap rövid ideje alatt, sok - sok csatornában láttuk. Ezt az okozta, hogy ráébredtetek annak az értékére, miért vagytok itt.


Mielőtt a következő szintre lépnénk, üdvözölnünk kellett azt, és - hogy is mondjam - dolgoznunk kellett mindannyiótok energiájával és azokkal a mi oldalunkon is, mert sok vita volt azzal kapcsolatban, mikor van az ideje ennek a nyitásnak. És, ma van a napja valóban... valóban. Ma a sok tisztítás és sok megnyílás megtételének napja van, és készen áll egy új szintre lépésre.


Megkérünk mindenkit közületek, hogy érezzétek az energiát. Ne találgassatok... ne találgassatok itt. Vessétek ki azt az elmétekből. Az egy Régi, Régi Energetikai emberi játék. Nem arra kérünk benneteket, hogy fizikusok legyetek. Arra kérünk, hogy érző lények legyetek, az energia érzői, az energia mozgatói. Arra kérünk, hogy érezzétek. Most nem tudtok ellenállni, ugye? Be fogtok lépni az elmétekbe, megpróbáljátok kitalálni!


Vegyetek egy mély lélegzetet és érezzétek az energiáját a mi kedves és különleges vendégünknek, a vendégünknek, aki egy kis időre itt össze fog kapcsolódni velünk. Vegyetek egy mély lélegzetet és érezzétek ennek a drága lénynek az eszenciáját. Érezzétek, hogy az energiája mennyire jó a csoportnak. Igen, valóban, ő érkezik most ide nagyon határozottan. Oly sokótokkal dolgozik.


És valóban, mi ismerjük őt. Mi őt az energiája alapján Myriamnak hívjuk (Tóbiás úgy ejti, mint Máj - Rí - ám), Myriam... igen, valóban... Miriam, így is ismerhetitek őt (most a nevét úgy ejti, hogy MÍR - i - ám)... Mária Magdolna... Mária Magdaléna. (Emlékeztetőül, ha Tóbiás Mye - REE - um - ot ejt, akkor ezt a nevet M - á - r - i - á - nak kell betűzni á - val. ha Tóbiás MEER - ee - umként mondja, akkor ezt í -vel kell elbetűzni M - i - r - i - a - m. )


Mi Mária energiaként ismerjük őt, azt a drága lényt, aki most idejön Ábrahám leszármazási ágából, aki mint Deborah is ismert volt, aki Izrael tizenkét törzséből vezetett egyet, egy nagy, nagy vezetője a férfinek és a nőnek. Mária átöleli a Quan Yin energiát is, és segít azt az életbe elhozni. Mária egy tanító, egy tanítvány, egy apostol, aki Yeshuával sétált, elsőként mint Yeshua tanítványa és oly sokat tanult, majd elérte saját erejét és a saját jogát arra, hogy Yeshua mellé álljon... mivel egy női egyensúlynak is kellett lennie, mint tudjátok.


Különösképpen visszatérve akkorra, Yeshua nem tudta az összes energiát rögzíteni a maga számára. Tehát, Mária összekapcsolódott vele. Ó, és mások, John, Paul, (szünet)... Ringo és George - ja, ez nem az a csoport (sokan nevetnek, mert Tóbiás viccesen a Beatlesre utalt) - szóval Péter és mind a többiek. Ők féltékenyek voltak Máriára, arra a figyelemre, amit Máriának szentelt. De meg is értettétek az ő jelenlétének teljes okát, a teljes egyensúlyt.


Sok félremagyarázás volt a Biblia írásaiban. Míg közelebb akartak kerülni Yeshuához, ők igazán megértették a női egyensúly okát. Sok mindent elferdítettek, amint tudjátok, a Biblia átdolgozásaiban, melyekben el kellett helyezni őt, aki megértette - hogy is mondjam - a varázslatos széptudományokat... Mária, aki tudta, hogyan bánjon a láthatatlan energiákkal.


Tehát, úgy kellett ezen embereknek őt bemutatni, mint a sötétséget, mint a boszorkányt, mint egy szajhát. Még az is le van írva, hogy Yeshuának hét démont kellett kiűznie belőle. És, drága barátaim, ez áll a legtávolabb az igazságtól. Yeshua vele dolgozott és ő Yeshuával, abban segítve, hogy egyesítsék a hét csakra energiáját, hogy felnyissák ezeket - amint mi most veletek tesszük - a Hét Pecséttel, hogy elengedjétek a Régi hiedelmeket és az energiákat, melyek mögöttük vannak.


Talán ezeket hívhatnátok: démonoknak. Azok csupán Régi hiedelmi rendszerek voltak, melyek csapdába záródtak a hét csakrában. Mária és Yeshua közösen dolgozott, hogy kinyissa ezeket együtt... nem démonok voltak... egyszerűen egy felnyitás... és azután következett a hét csakra egy egyesülése és egységesítése eggyé. És amikor az egyesülés befejeződött, és ott volt a kiterjedő energiák egy csakrája, amikor egyetlen csakra volt, akkor kezdte ő igazán a munkáját, amiért ideérkezett, hogy megtegye.


Mária, aki behozza a Quan Yin energiát is, össze fog kapcsolódni velünk a mi elkövetkezendő utunkon visszafelé a szülőföldre, ami miatt én nagyon izgatott vagyok. Sok történetünk van... sok hely van, hová el fogjuk vinni Cauldrét és Lindát. És én enni fogok egy kicsit a kedvenc ételeimből. És Cauldre már aggódik egy kicsit a gyomorrontás miatt. De akkor én azt visszavettem, és vissza fogom venni újra, ha szükségem lesz rá (a közönség nevet) ! Micsoda öröm! Tehát, Mária össze fog kapcsolódni velünk ezen az utazáson, ahogy sokan mások is megteszik.


De most Mária ideérkezik. Mi utalni fogunk - most Cauldrével beszélünk itt - szóval utalni is fogunk őrá mindvégig ezen Shoud alatt úgy is, mint Mária Magdalénára, mert vannak néhányan közületek, akik számára ismerősebb, amit az az energia fog megértetni. Az egyháznak úgy kellett beállítani őt, mint valaki, aki rossz. De az a vicces benne, hogy valahogy nem tudták megváltoztatni annak a tényleges történetét, amikor Mária találkozott Yeshuával a keresztre feszítés után - a fizikai test halála után - és ő beszélt Yeshuához, és osztozott vele. Sok volt a félreértés ezzel az esettel kapcsolatban. Azért vagyunk itt, hogy néhányat tisztázzunk ezek közül ma.


De azért vagyunk itt, hogy behozzuk ezt a csodálatos tanítót. Nos, mi megkérünk mindenkit közületek, hogy lélegezzétek be és öleljétek át Mária Magdaléna, Mária energiáit.


Igen, oly sok minden történik most az emberi tudatosságban ezen mozifilmjeitekkel! Gondoljátok, hogy egyáltalán létezik bármiféle hiba? Ó, valóban, a legnagyobb szenvedés mozija régen előttetek volt, ott volt régen minden ember szemében „Krisztus szenvedése”(utalva egy mostani filmre), lefestve azt a szomorúságot és szenvedést, alapjában véve a film megkérdezi az embereket - nem szavakkal, hanem energetikailag - folytatjátok a szenvedés választását az életetekben?


Yeshua egyszerűen csak eljátszotta azt mindannyiunk számára. Azt választjátok, hogy folytatjátok a szenvedést és az üldöztetést, az ujjal való rámutogatással, és a nevek megnevezésével? Vagy szeretnétek azt most elengedni?


Vannak néhányan, akik meg fogják nézni ezt a filmet, akik félbe fogják hagyni a drámát, akik félbe lesznek szakítva abban az érzésben, hogy nekik folytatniuk kellene a szenvedést. És vannak olyanok, akik megértik, hogy itt az idő... itt az idő, hogy levegyék Yeshuát a keresztről. Itt az ideje, hogy vége legyen a szenvedésnek. Itt az ideje, hogy vége legyen az ujjal való mutogatásnak. És itt az ideje, hogy birtokoljátok a könyörületet az utazás miatt.


Tehát a Mária energiák érkeznek ma ide. Amikor ő találkozott Yeshuával a keresztre feszítés után, csupán ő volt ott egymaga. És ők találkoztak, mert valóban egy drága, édes és szeretetteljes kapcsolat volt köztük. Soha nem házasodtak össze. Mária soha nem szült neki gyermeket. Óriási tiszteletet és szeretetet éreztek egymás iránt, de abban az időben a társadalomban az - hogy is mondjam - nem volt megfelelő a számukra, hogy házasságot kössenek vagy gyereket vállaljanak. De a szeretet mély volt. A csodálat kölcsönös volt.


Szükség volt arra, hogy legyen egy egyensúly. Az egyház azt írta amit, mert azt akarták, hogy csak egy férfi energia legyen jelen. De Mária ugyanolyan fontos volt, mint Yeshua... bizonyos értelemben tanító volt Yeshua számára. Még azután is, miután Yeshua oly sok mindent megtanult a papoktól a templomokban és a misztikusoktól, még utána is sokat tanult Máriától, valamit, amiről ma még beszélni fogunk, egy nyitást, amit ma meg fogunk tenni.


Yeshua megkérte Máriát, hogy ne érintse meg a halála után, de nem azért, mert ő romlott nő lett volna , vagy nem lett volna érdemes rá, egyszerűen arról volt szó, hogy Yeshua energiája akkor annyira magas volt, és a szerelmük annyira erős volt, hogy félt attól, ha Mária megérinti őt a szellemi formájában, akkor majd ő is vissza szeretne menni, és el akarja majd hagyni a fizikai testét, hogy rögtön vele legyen a fátyol ezen oldalán. Tehát esdekelve kérte, hogy ne érintse meg őt.


Kérve kérte, hogy folytassa a tanítást, folytassa az írást és a női energia rögzítését. Yeshua elmondta neki azon a találkozón, abban a beszélgetésben, hogy a női energia az erőszak tárgyává válhat és támadások áldozatává, mely több ezer évig tarthat, mert az emberiség annyira megragadt a férfi energiában. És a női energia hozzájárulását adta mindehhez, hogy megtörténjen, megengedte, hogy maga legyőzötté váljon.


Tehát Yeshua megkérte Máriát, hogy rögzítse az energiákat... hogy ossza azt meg másokkal..., akik majd szintén megosztják azt másokkal... és azok is másokkal. És ők lehetnek a női energia rögzítői, amíg el nem érkezik a megfelelő idő arra, hogy az megfelelő egyensúlyba kerüljön a férfi energiával.


Néhányan szó szerint is dolgoztatok Máriával, odamentetek az ő - ahogy ti hívnátok ezeket - előadásira, összejöveteleire, ahol arra késztett benneteket, hogy érezzétek és rögzítsétek a női energiákat. Néhányan közületek, egy páran itt olyan energiarögzítők voltatok, hogy - ezen női energiák rögzítői - hogy soha nem szültetek gyermeket azóta. Nem volt hely az energetikai lényeteken belül gyermekek számára, mert a női energiát rögzítettétek a többiek számára, amíg a megfelelő idő el nem érkezett.


Most van itt az idő, hogy elengedjétek azt, hagyjátok elmenni. Az idő most jött el. Nem kell többé cipelnetek azt a vállaitokon, mert most már itt vannak a Shaumbrák tízezrei, hogy megengedjék, hogy az veletek együtt ragyogjon. Milliók vannak az egész világon, akik készen állnak a saját spirituális ébredésükre, tehát eljött az ideje annak, hogy elengedjétek azt.


Mária energiája érkezik ma ide, hogy segítsen megkönnyíteni ezt az elengedést ma. Oly sokan voltatok ezen hely tudatos rögzítői, ezen energia támogatói. Nem kell már többé szenvednetek ezzel. Itt az ideje, hogy elengedjétek ezt is.


Tehát, most Mária kapcsolódik össze velünk erre a napra egy nagyon érdekes megnyílásra. Ő egy tanító volt. Ő volt az imagináció mestere... a képzelőerőé... segítve még Yeshuát is, hogy megértse, hogyan nyissa fel az imaginációt, és hogyan használja azt.


Nos, ő jön ma ide a megnyíláson keresztül az összes Shaumbrával - ha engedélyt adtok rá... tőletek függ. Ez nincs rátok erőltetve. De, elérkezett az ideje. Ezért kellett beszélnünk nektek a múlt hónapban az élet választásáról, mert nem azt választottátok, és most feltárjátok az imagináció ezen dinamikus ajándékát.


Ó, ez nem az az imagináció, amit ti gondoltok, hogy az. Az egy nagyon korlátozott képzelőerő, ami az elméből származik. Ez „spirituális” vagy „lelki” imagináció. Készen áll arra, hogy felnyíljon bennetek.


Szólnunk kellett a múlt hónapi kis beszélgetésünkben az élet választásáról, mert nem voltatok biztosak benne, vajon az életet válasszátok - e, és megpróbáltátok felnyitni az imaginációt, és néhány nagyon érdekes visszalökést tapasztalhattatok. Az visszafelé sülhetett el rátok nézve, és így okozott nektek fizikai, valamint mentális, fájdalmas nehézségeket. Tehát ez arról szólt, hogy megkértünk benneteket, hozzátok meg azt a választásotokat, hogy mi tovább tudjunk lépni erre a szintre. Ez egy másfajta imagináció.


Sok információt szállítunk ma ide nektek energetikailag. Beszélni fogunk néhány Shoudon keresztül majd erről. El fogjuk magyarázni azt, tehát az elmétek elégedett lehet. De mi is keresztül fogunk menni veletek ennek a megnyitásán.


Az imagináció nem tartózkodik egy különleges helyen a fizikai testetekben. Ez a Szellem és a tudatosság egy lényege. Ez arról a természetes és eredeti ajándékról szól, melyet birtokoltatok, de egy idő óta nagyon korlátozott volt és nagyon lezárt. Nem feltétlenül szükséges, hogy ebben a pillanatban döntést hozzatok. Bármikor bekövetkezik, amikor készek vagytok rá.


De ez egyben arról is szól, hogy engedélyt adtok önmagatoknak, hogy felnyissátok az „Új Energetikai Imagináció” ajándékát. És akkor, akik beáramolnak, ideérkeznek - Máriával, Maryvel, azok, akik futárok, akik a Bíbor Körben vannak - be fognak áramolni, hogy segítsenek nektek lágyan, óvatosan elkezdeni felnyitni ezt. Úgy fog kinyílni, mint egy virág, mint egy lótusz, egy bizonyos időszak alatt, fokozatosan és gyengéden. De ki fog nyílni.


Amikor Mária Yeshuával beszélgetett a feltámadáskor, ő azt az imaginációján keresztül tette... értsétek meg. Később megkérdezték őt: „Láttad vagy nem Yeshuát a fizikai szemeiddel ?” És ő azt válaszolta: „Nem a fizikai szemeimmel, mert azok csukva voltak... mivel a fény oly ragyogó volt. Én Yeshuát a szívemmel láttam.” Amit ő valójában mondott az az volt: „Láttam Yeshuát az imaginációmban.”


És azt mondták neki - amikor az apostolok összegyűltek - azt mondták neki: „Hallottad a mestert a füleiddel? „ És ő így felelt: „Csengtek a füleim. Rezegtek, és a zaj oly felemelő és oly gyönyörű volt, hogy nem hallhattam a szavait a füleimen keresztül. De hallottam a szavait a képzeletemben.”


És akkor ők azt kérdezték: „Megérintetted a tanítót?” És ő azt mondta : „Nem, ő kért meg, hogy ne tegyem. Ő kért meg, hogy képzeljem el magam vele, szeretve őt, osztozva vele, ugyanúgy, mint azokban a napokban, amikor ő még fizikai testben volt. De ő kért, hogy ne érintsem meg.”


És akkor néhány tanítvány azt mondta: „Akkor, valójában te nem láttad a mestert feltűnni előtted.” És ő így válaszolt: „Valójában, láttam, mert a képzelőerő hatalmasabb. Hatásosabb és több valóságot tartalmaz, mint amit a szemeim, a füleim, és amit az érzékelő képességeim valaha is érezni lesznek képesek.” És attól fogva hittek neki, mert ő megosztotta velük az energiáját, az igazságát és a szeretetét abban a pillanatban. És ők megértették.


Ő az imagináció tanítójává vált, a láthatatlan birodalmak tanítójává. Sokatokkal dolgozott ő ebben a létidőben, segítve nektek, hogy belépjetek ebbe a láthatatlan birodalomba, segítve nektek, hogy használjátok a képzelőerőtöket.


De most egy másik ponthoz érkeztünk, egy másik szintre itt, hogy igazán felnyíljatok. Amikor Cauldre kapcsolatba lép velem, Tóbiással - és amikor így beszélünk hozzátok, mint most - ez nem az elméteken keresztül történik. Az elmétek most foglalt az energiáink egyszerű fordításaival... nagyon foglalt. Nem szükségképpen azt jelenti csak, hogy a szíveteken keresztül. Ez azon dolgon át történik meg, amit képzeletnek nevezhetnénk.


Cauldre használja az imaginációt. Dolgozunk vele a képzeletben, hogy létrehozzuk ezt a kapcsolatot. Az imagináción keresztül oly sok mindent be tudunk hozni. Cauldrének fel kell nyílnia, bíznia kell önmagában eléggé ahhoz, hogy megengedje, hogy átáramoljon ez az energia.


Beszélgettünk vele és néhányótokkal erről a meghatározásról. Ez más. Ez Új. Ez a „valósággá válni „képe. Ha az ráüt egy huzalra... az van leírva a Bibliában, hogy ti Isten hasonlatosságára teremtettetek. Képzeljétek el! Képzeljétek el magatokat, Istent is, elképzelve ezt a helyet, amit Földnek hívnak, és azután megtestesíteni azt, elképzelve egy dolgot, amit fizikai testnek neveznek, és megvalósítani azt. Mindez az imagináció eredményeként jön létre... képzelet... képzelet.


Tehát most, hogy Istenemberek vagytok - a földre helyezett Istenemberek - új szintekre és birodalmakra tudjuk megnyitni a képzelőerőt.


Nézzétek meg ezt az utat. Képzeljetek el egy színészt - aki lehet férfi vagy nő, Cauldre megkért bennünket, hogy magyarázzuk el - egy színészt, akinek sok forgatókönyve van, amiből választhat. Elolvassa az összes különböző forgatókönyvet és miközben ő olvassa ezeket, különböző érzései vannak. Elképzeli, milyen lenne, ha ezeket eljátszaná a színpadon. Tucat és tucat forgatókönyve van, és megpróbálja megtalálni azt az egyet, amelyet kiválaszt, hogy eljátssza.


Végül kiválasztja. Feláll a színpadra és elkezd játszani. Elkezdi játszani az egyiket a forgatókönyvek közül, az egyik lehetőséget. De még akkor is, mikor ő fent van ott és játszik, csak a lényegét játssza el, és nem a részleteit... értsétek meg. Rögtönöz, amikor játszik. Emlékezett a darab, a forgatókönyv lényegére.


De azt is megengedi minden energiának, hogy beáramoljon. Megengedi a képzeleti és a teremtő energiáknak, hogy önálló életre keljenek. Ellenkező esetben a darab, az ő játéka nagyon merev, nagyon korlátozott lenne. Nem lenne benne öröm. Tehát egyszerűen fogja a forgatókönyv lényegét és megengedi annak, hogy beáramoljon a színpadra. A ti képzelőerőtök is ilyen.


Ebből a pillanatból előre haladva sok - sok lehetőségből választhattok az életetekben, sok forgatókönyvből. Minden egyes forgatókönyvet ti magatok írtatok. Valójában kaptatok segítséget a mi oldalunkon, de azok a ti teremtéseitek. Az tőletek függ, hogy kiválasszátok, melyiket akarjátok eljátszani, melyiket akarjátok életre kelteni a fizikai valóságotokban. Tehát, képzeljétek el az összes lehetőséget.


Az imagináció olyan, mint egy álomállapot. Vannak érzések... színek... reakciók... következmények... irányok. . több lehetőség minden egyes lehetőségen belül. Mindezen lehetőséget birtokoljátok, amelyekből választhattok. Ott vannak az imaginációban. Mit képzelnétek el a saját magatok számára? Melyik forgatókönyvet szeretnétek beemelni az életetekbe?


Talán büntetendőnek érzitek, ha azt hozzátok be a forgatókönyvbe, ami nektek gazdagságot, hírnevet és szerencsét ad. Talán nem gondoljátok, hogy érdemesek vagytok rá, tehát egy másikat választotok. De ez a ti elképzelésetek itt a munkában. És akkor behozzátok azt és életre keltitek. Eljátsszátok.


Az imagináció egy teljesen teremtő terület, mely le volt zárva emberi körülmények közé, le volt zárva oly sokótokon belül. Arra tanítottak benneteket, hogy gondolkodjatok logikusan, hogy a képzelet csak az álmodozóknak való, nem pedig a tettek emberének. Ez éppen ellenkezőleg van.


Ez az, amiért Mária ma ideérkezik, hogy energetikailag segítsen megosztani veletek az imagináció hatalmas lehetőségét.


Az imagináció valahol a szív és az elme között fekszik. Valahol a szív és az elme között van ez a teremtő terület... ez a terület, ahol felfedezhetitek a lehetőségeket... ábrándozzatok a lehetőségekről... és emeljétek azokat az életetekbe. Oly sokan vagytok ti ábrándozók és azok is voltatok, még mielőtt a Földre érkeztetek volna erre a létidőre. És még leszidtak, megbüntettek érte benneteket.


Az ábrándozás az imagináció egy része. Az álom is az imagináció egy része. Az álom nem tartalmazza annak minden lehetőségét. Ez az imagináció jellemzőinek egyike. Az imagináció valós... nagyon, nagyon valós.


Néha kiléptek az elképzelt királyságokba és az éteri birodalmakba. Ott eljátsszátok, de nem hozzátok azt ide a Földre. Ami most történik az az, hogy mi veletek dolgozunk azoknak a csatornáknak a felnyitásában, feltárva azokat az energiákat, hogy áramoljanak a pályákon, segítünk nektek most megérteni, hogy be tudtok dolgokat hozni ebbe a valóságba. El tudjátok képzelni őket és utána életre tudjátok kelteni. Értsétek meg... ti vagytok most az életetek kiválasztói, tehát be tudtok hozni dolgokat az életbe. És ti behozhatjátok azokat egyszerűen azzal, hogy belélegzitek őket.


Az imagináció, drága barátaim, itt már nem az elme kontrollját jelenti. Ez az elmeszabályozás ellentéte. Az elmének le kell szállnia az útról, hogy a képzelőerő végezhesse a munkáját.


Az imagináció nem vizualizációt jelent. A vizualizáció, amint tudjátok, az elme funkciója. Oly sokan részt vettetek agykontroll tanfolyamokon és vizualizációkon. Ez akkor jó volt, de itt az ideje, hogy túllépjünk ezen.


A vizualizáció, drága barátaim... ez az, mikor azt mondták nektek, hogy ha akartok valamit az életben, vizualizáljátok azt. Vizualizáljátok a nagy piros sportkocsit a bejárótokra. Ez az elme funkciója volt. Egyszer a sokból néha összejött. A legtöbbször csalódást okozott nektek és kíváncsiak voltatok arra, hogy mi volt a baj veletek.


A vizualizáció bizonyos értelemben segített nektek akkor, de az ok, amiért mi nem ajánljuk az , hogy a vizualizáció korlátozott. Miért korlátozzátok magatokat egy piros sportkocsira a bejárótokon, mikor az egész életet birtokoljátok, amikor elérhetitek a bőséget, a szeretetet és mindezen más dolgokat? Miért korlátozzátok magatokat?


Az imagináció nem az elme szabályozása. Ha az elmétekben találjátok magatokat, vegyetek egy mély levegőt és lépjetek ki. Mi most egy teljesen új központot nyitunk meg, valahol a szív és az elme között. Nem helyrajzilag beszélgetünk most. Most mi tudatosan beszélgetünk. Ez a teremtésről szól. Ez a lehetőségek beemeléséről szól.


Nincs semmi, amit erőltetni kellene. Nem kell, hogy küzdjetek ezzel. Engedjétek meg magatoknak, hogy szárnyaljatok... hogy felnyíljatok... hogy birtokoljátok a szabadságot.


Kutassátok fel a lehetőséget most. Tegyetek egy kis utazást együtt, hogy érezzétek, milyen az. Tegyetek egy utazást, csak egy olyan egyszerűt. Mária, Yeshua, én, Tóbiás, és te... a tengerparton sétálva... csatangolva... mi a díszpalástjainkban... ti azokban a mókás fürdőruháitokban (a közönség nevet)... kószálva a part mentén... érezve a vizet... a levegőt... a feloldódást... érezve a szeretet, amit mindannyiótok iránt érzünk... a nevetéseket és az örömöt, amit átéltünk.


Értsétek meg... ez a ti elképzelésetek. Amint elkezdtek bízni magatokban, a színek fényesebbé, intenzívebbé fognak válni, olyan színekké, amelyeket talán még soha nem láttatok a fizikai szemeitekkel azelőtt. Elkezdtek érzékelni más dolgokat is. Nem lesz annyira áttetsző. Intenzívebbé kezd majd válni.


Ez egy elképzelés, de valós. Ahogy Mária tanította a tanítványokat, ez valóságosabb, mint az emberi valóság. A társadalmatok arra tanít titeket, hogy hagyjatok fel, vonjátok kétségbe az imaginációt. Itt az ideje, hogy azt az őt megillető helyre tegyétek vissza.


Amint megnyíltok és megengeditek ennek a központnak, hogy felnyíljon, az határozottabbá, részletesebbé, jobban érthetőbbé válik. Elkezditek majd hallani azokat a szavakat, amelyeket Yeshua intéz hozzátok. Képesek lesztek érezni Mária kezének érintését a hátatokon, amikor az megsérült... érezzétek a segítséget.


! ! ! Ez valós, Shaumbrák? Ez valós, hogy mi ezt együtt tudjuk megtenni? Ha megengeditek, akkor az lesz!


Engedjétek meg, hogy használjuk itt a ti képzeleteteket egy pillanatra. Helyezzétek magatokat a Most pillanatába, ahol a testetek ki tudja magát egyensúlyozni... képes megfiatalítani magát... . és képes elengedni azokat a mérgező anyagokat, melyekre nincs szüksége... képes elengedni a küszködést, ami néhány biológiai szövetben zajlik... elengedni azt a dolgot, amit öregedési folyamatnak hívnak - képzeljétek azt el! - ahol az öregedési folyamat lelassul... amikor visszahozhatjátok a fiatalságot és az életerőt.


Képzeljétek, amint érzitek az egészséget minden pillanatban. Képzeljétek el a testeteket, amint veletek beszélget, elmesélve nektek, miféle ételeket is szeretne - egyik nap talán azt mondva nektek, hogy kevés szénhidrátot kér... a következő nap már azt mondja, hogy zsíros ételt szeretne... a következő napon pedig semmi mást, csak kekszet (néhányan nevetnek). Képzeljétek el, amint a testetek beszélget veletek, hallgassátok meg, s ezzel magatokénak tudhattok egy olyan kapcsolatot vele, amely visszaemeli azt az egyensúlyba és egészségbe az életerővel együtt.


Értsétek meg... ez a hely, amit képzeletnek hívtok... nem kell, hogy erőltessétek. Nem kell küszködnötök vele. Az egyszerűen van.


Most az egészséges test ezen imaginációja - egészséges minden kiegyensúlyozott módon - most fogjátok meg azt a külsőbb, éterikus birodalmakból és lélegezzétek azt be a valóságotokba. Most itt... most rögtön... alapozzátok azt meg. Fogadjátok azt el. Birtokoljátok. És éljétek meg. Ez olyan egyszerű... nincs semmiféle hókusz-pókusz itt... nincs semmi boszorkányság.


Nem kell, hogy a testetek minden részletén keresztül haladjatok. Az tudja, mit kell tennie. Ez volt az az esszencia, amit elképzeltetek és belélegeztetek. Egy lehetőség... értsétek meg... vannak lehetőségek, melyek ott tartózkodnak a következő ajtónál, mely egy lerobbant testhez nyílik... egy beteg és lerokkant test lehetőségei... és annak a lehetősége is, amikor már nincs testetek. De mi arra késztetünk, hogy irányítsátok a figyelmeteket a lehetőségre.


Képzeljétek el az egészséges, kiegyensúlyozott test lehetőségét. Válasszátok azt... lélegezzétek azt be... adjatok életet neki. Nem kell a részletekbe belemennetek. Nem kell, hogy orvosok, tudósok vagy bölcsészek legyetek, hogy tudjátok, mi történik, amikor belélegzitek ezt az energiát. Az tudja, hogy mit tegyen. Csak az elmétek az, ami még egyszer újra ellenőrizni akarja. A szívetek tudja, hogy mit kell tennie. A lelketek tudja, mit tegyen.


Most arról az egyszerű, egyszerű dologról beszélgetünk, amit imaginációnak nevezünk. De ez annyira, annyira valóságos. És elkezdhettek játszani vele. Kezdjétek el használni az életetekben. Ti vagytok a forgatókönyvírók. Mit választotok? Hogy választotok, mit éltek meg? Mit választotok, hogy elképzeljétek?


Újra elmondjuk, nem kell aggódnotok a részletek miatt. Bőséget választotok? Képzeljétek el, amint bőségben éltek... jólétben éltek... válasszátok mindkettőt - az életet és a bőséget. Nem kell elképzelnetek a részleteket. Nem kell elképzelnetek, mennyi pénz van a bankszámlátokon. Egyszerűen érezzétek.


Érezzétek egy percre, amint itt beszélgetünk veletek. Érezzétek, milyen az, mikor bőség van az életetekben. Elég jók az érzések? Egy kis bűntudat talán? „Ó, túl sok a bőség... akkor másoknak nem jut elég! „Ne aggódjatok miattuk most. Később bele fogunk menni ebbe is.


Adjatok magatoknak bőséget. Szükségetek lesz rá ahhoz, hogy tanítói munkát végezzetek. Adjátok meg magatoknak a bőség azon ajándékát. Képzeljetek el egy életet, ahol nem kell aggódnotok soha többé a számlák kifizetésén. Igen... képzeljetek el egy életet, ahol az ennivaló és az eszközök, melyekre szükségetek van, ott lesznek. Képzeljétek el azt!


Ti vagytok az Elképzelők. Ti vagytok a Teremtők. Ha most azt választjátok, lélegezzétek be azt a valóságot az életetekbe és alapozzátok meg. Lélegezzétek be azt. Adjatok életet neki. Hozzatok létre bőséggel teli életet - a TI életetekben. Ne aggódjatok a részletek miatt. Minden el fog jönni hozzátok.


Oly sokkal több van ennél, drága barátaim, mint ami most eljut a füleitekhez és a szemeitekhez ezen a napon. Ez egy új életmódról szól. Ez a teremtő képzeletről szól. Ez az élet átöleléséről szól, és aztán arról a választásról, hogy hogyan akartok élni.


Értsétek meg... most terjesztitek ki az energiátokat. Most engeditek meg magatoknak, hogy újra érezzetek, felnyitva ezt a dolgot, amit imaginációnak nevezünk. Ez egyike az Új eszközöknek. Ez nagyon Új.


Azok számára, akik... néhányan, akik hallgatnak bennünket, ezt mondják: „Ó, már előtte is megtettem ezt.” Új program van itt - az imagináció nevet adjuk neki - de ez Új és más. Mi átvesszük ezt néhány Shoudon keresztül veletek... de most csupán az alapok.


Amint felnyíltok az imagináció ezen szintjére, néhányan először kételkedni fogtok. Azt fogjátok mondani: „Ó, ez csak az én képzelgésem. „Mondjátok azt: „Ez VAN, ez az én képzeletem.” És az valósággá válik. Ti vagytok a teremtők. Képzeljétek el a lényeget és akkor lélegezzétek azt be az életetekbe.


Amint megengeditek a képzeleti energiák ezen felnyílását itt az emberi valóságotokon belül, lehet, hogy néhányan úgy érzitek, egy kicsit kívülebb kerültetek , kicsit jobban az egyensúlyon kívül, mint általában. Néhányan lehet, hogy egy kicsit bizonytalannak érzitek magatokat néha, mert ti tényleg most változtatjátok meg az energetikai mozgásokat. Amikor ez megtörténik, vegyetek egy mély lélegzetet. Földeljétek le magatokat. De ne zárjátok le. Ez nem a lezárásról szól. Ez a megalapozásról szól. Felnyílhatjátok és kiterjeszthetitek az energiátokat és megalapozhatjátok ugyanakkor.


A legtöbbőtök azonnal bele fog rohanni az elméje problémájába, megpróbálva irányítást szerezni, és a részleteket kitalálni. Mondjátok meg az elméteknek, hogy menjen egy kis szabadságra. Az egyszerűen megpróbál védelmet adni nektek... segíteni nektek... bizonyossá lenni, hogy nem hoztok semmiféle rossz döntést a magatok számára. Mondjátok neki, hogy felmentitek most ezen kötelességei alól. Más dolgokra kellene irányítania a figyelmét - a logikára és az információ elraktározására. Szolgálnia kellene titeket, nem irányítani vagy ide - oda futtatni benneteket.


Mondjátok meg az elméteknek, hogy vonuljon vissza erről az útról. Ti fogtok játszani ezzel a dologgal, amit imaginációnak hívnak. Meg fogjátok tanulni, hogyan hozzátok be azt, hogy megtestesüljön az életetekben. Meg fogjátok tanulni, hogyan kell használnotok azt. Meg fogjátok tanulni, hogyan növekedjetek vele. Az elméteknek nincsen arra szüksége, hogy szabályozzon. Amikor belélegzitek az imaginációt - bármit is választotok, hogy elképzelitek - oly nagyon erőteljes!


De saját életet kell adnotok neki. Van egyfajta hajlandóságotok arra, hogy szabályozni akarjátok azt, és megmondani neki pontosan, hogy mit tegyen és hogyan növekedjen. Egy rövid ideig majd megfigyelők lesztek, annak a megfigyelői, hogyan érkezik az meg az életetekbe és kel életre saját maga, bizonyos értelemben. Ez olyan, mint mikor a színész a színpadra lép a forgatókönyv eszenciájával... de akkor szabadon áramlik... rögtönöz néha... belép a pillanatba... néha még meg is változik, át is alakul.


Lélegezzétek be a képzeletet - bármit is választotok, hogy elképzelitek - és azután adjatok neki saját életet. Engedjétek, hogy megtalálja a saját irányát. Figyeljétek meg. Nézzétek, mi történik. Nézzétek meg, mi történik körülöttetek és bennetek. Ha bármelyik pontnál úgy határoztok, hogy ez nem az a megfelelő dolog, vagy fáradtak vagytok attól az imaginációtól, melyet behoztatok, egyszerűen engedjétek el azt. Vegyétek ki a valóságból. Ti teremtettétek azt. Megsemmisíthetitek. De ne próbáljátok meg irányítani, amint belép, hogy játsszon az életetekben.


Ne használjátok ezt más emberekkel, Shaumbrák. Ez most önmagatoknak szól. Dolgozni fogunk veletek később, hogy segítsünk megérteni, hogyan hat az másokra.


Ne próbáljátok megváltoztatni az időjárást... értsétek meg... de képzeljétek el magatokat, amint alkalmazkodtok hozzá vagy elfogadjátok azt. Az időjárásnak is megvan a maga oka. Az másokat is szolgál, nemcsak titeket. Ha nem szeretitek azt az időjárást, ahol vagytok, képzeljétek magatokat valahova máshová, egy olyan időjárásba, amely kellemesebb lenne számotokra... értsétek meg.


Az imagináció nem arról szól, hogy megpróbáltok megváltoztatni másokat. Az most nektek szól.


Ne harcoljatok vele. Ne küszködjetek vele. Ha úgy találjátok, hogy mégis ezt teszitek, sétáljatok egy kicsit. Majd később gyertek vissza hozzá. Ne rakjatok rá korlátokat most, és ne legyenek elvárásaitok a kimenetellel kapcsolatban - ne legyenek korlátozások és elvárások. Figyelni fogtok egy kis ideig, hogy lássátok, hogyan tehettek meg valamit a képzeleteteken keresztül és hogyan hozhatjátok be azt az életetekbe.


Igen, valóban, Mária segíteni fog nektek, dolgozni fog veletek. Ő a teremtő képzelet mestere és tanítója. Ő tudja, hogyan működik ez. Ő tudja, hogyan lép túl még azon a valóságon is, melyben ti vagytok.

Ez az imagináció segíteni fog nektek, hogy elkezdjetek szárnyalni új dimenziók felé. Igen, valóban, mindkét úton dolgozik - behozzátok a dolgokat az életetekbe, de kezdhettek elindulni más dimenziók felé is. Amikor ezt teszitek, soha nem hagyjátok el az alapotokat. Soha nem hagyjátok a testeteket magatok mögött. Ne próbálkozzatok csillagkutatással. Nem vagytok ti rakéta. (Néhányan nevetnek.) Ez arról szól, hogy legyetek a Most pillanatában, teljesen megalapozódva az emberi testben, de az energiátokat kiterjesztve és feltárva más birodalmak felé.


Kapcsolódjatok össze egy pillanatra itt a képzeleti energiákkal - igen, most ezt teszitek, mellesleg - a képzeleti energiákkal. Engedjétek meg, hogy a következő - ahogy ti neveznétek - dimenzióba lépjünk... de mi nem szeretjük ezt a nevet. Engedjétek meg, hogy belépjünk a negyedikbe egy pillanatra itt. Néhányan közületek amúgy is, már igen messze túl vannak ezen, de engedjétek meg, hogy belépjünk a negyedikbe, abba, ami a legközelebb van a ti Földetek energiájához.


Ez egy érdekes - ahogy ti mondanátok - dimenzió. Mi energiazónának nevezzük. Ez az a hely, ahol a nem inkarnálódott energiák hajlamosak arra, hogy kiakaszkodjanak, földhöztapadt lelkek, akik elhagyták a fizikai testet, de nem jöttek teljesen vissza a mi oldalunkra. Ők ebben a dimenzióban függnek. Ez az a hely, ahová oly sokan közületek ellátogatnak - hogy is mondjam - álmodozás közben, mint egy búvóhelyre. Ez az energia nagyon hasonló a Földi energiákhoz, de még fizikai forma nélküli.


Ez egy energia, ahol mi elég gyakran találkozunk. Nagyon nehéz számunkra a legtöbb esetben, hogy egészen közel jöjjünk, tehát a negyedikben szoktunk találkozni. Valamikor írtunk egy dalt erről (néhányan nevetnek) - „Találkozzunk a negyedikben”.


Csak érezzétek egy percre. Engedjétek szabadjára a képzeleteteket itt, kérlek. Engedjétek szabadjára a képzeleteteket. Engedjétek szárnyalni azt egy kis időre. Itt állunk most mellettetek. Nincs miért félnetek. Engedjétek szárnyalni azt egy pillanatra. Ez egy csodálatos energia.


Igen, valóban, egyszer egy kis időre szembe találjátok magatokat néhány démoni energiával itt, de ők nem tudnak egyáltalán semmit sem csinálni veletek. Soha nem is tudtak, tudjátok.


De képzeljétek el... igen, tudnátok eléggé bízni magatokban, hogy egyszerűen elképzeljétek? Innen kimehettek sok más dimenzióba. És újra kérünk benneteket, ne tegyétek azokat számozási vagy lineáris sorrendbe. Ti interdimenzinálisan bele fogtok ragadni az utazásba, ha megteszitek, hogy sorrendet állítotok fel. A dimenziók egymáson keresztül hatolnak, egymáson át és át. Nincs hierarchia. Csupán energetikai különbségek vannak köztük, nagyon szokatlan különbségek. A képzelőerővel odarepülhettek.


Nos, miért ne akarnátok ezt megtenni, Shaumbrák? Az egyik segít elengedni ezt a dolgot, amit fátyolnak hívnak. Amint elkezdtek utazgatni mindkét úton - dimenziók között kifelé és befelé - az segít elengedni a fátyolt. Az segít nektek - hogy is mondjam - kiélesíteni a képzeleteteket. Néha könnyebb idejönni ezekbe a más dimenziókba a képzeletetekkel, hogy játszatok egy kicsit. Az is lehet, hogy össze fogtok találkozni néhánnyal azok közül, akikkel együtt dolgoztok egy állandó bázison. És itt kívül könnyebb lesz kilépni az elmétekből... meglátjátok... és felnyíltok... szabadságot adtok... szárnyakat a képzeleteteknek. Tehát most van itt az alkalom, hogy itt kint játszatok.


Azt javasoljuk most, mikor ki fogtok jönni ezekre a területekre, hogy ideutazzatok és idemerészkedjetek, előtte hívjátok Mária energiáit, hogy kísérjen el benneteket.


Ez arról is szól akkor, hogy visszahozzátok az életetekbe - a TI életetekbe - amit választotok... értsétek meg. Ti is Istenek vagytok. Isten képmására teremtődtetek. Ti egy Isten vagytok, aki képes elképzelni, és megtestesíteni és beemelni azt az anyagba.


Nos, drága barátaim, engedjétek meg, hogy megragadjuk a pillanatot, ha azt választjátok, és adjatok engedélyt, hogy felnyíljon ez az Új Energetikai terület, amit imaginációnak hívunk, egy lehetséges eszköz, amit addig mi nem tudtunk üdvözölni, amíg át nem mentünk az élet választásának ezen problémáján. Néhány új helyre fogunk majd együtt menni, és az élet egy új módját fogjuk élni a Földön.


Metatron most hirtelen belép és azt kérdezi: „Készek vagytok, hogy eljöjjetek velünk ezekre az Új helyekre? Készek vagytok, Shaumbrák, hogy túllépjetek még a legvadabb álmaitokon is?”


Tehát, ide fogunk jönni, hogy beszélgessünk mindannyiótokkal a képzeletetekben, valóban. Ne kételkedjetek bennünk, vagy magatokban azt mondva: „Ez csak az én képzelgésem volt. „El fogunk jönni. Beszélgetni fogunk veletek. Ez az, ahogy Cauldre beszélget velünk - a képzelet segítségével. Beszélgetni fogunk veletek.


Ha az elmétek belép ebbe, vegyetek egy mély lélegzetet. Enyhítsétek a régi kötelességeit, mely arról szólt, hogy vigyázzon a palotára. Az a Régi Energia volt. Most már biztos helyen vagytok. El fogunk jönni és beszélgetni fogunk veletek. Ha akarjátok, együtt fogunk utazni. Engedjétek meg a képzeleteteknek, hogy szárnyaljon.


Mi a különbség az imagináció és az illúzió között? Nem sok! (A közönség nevet.) Egyáltalán nem sok! Azokat, akiket ti illuzionistáknak neveztek, azok messze nagy képzelőtehetséggel rendelkeznek. Ez arról szól, hogy visszakerül az életetekbe az, ami arra megfelelő, ami odaillik, amit választotok... értsétek meg.


Tehát, mikor itt vagytok kint az elképzelt birodalmakban, felderítésen, vegyetek egy mély lélegzetet és kérdezzétek meg magatoktól, mi illeszkedik most legjobban az életetekbe. Mi felel meg nektek? Mit választotok, hogy visszahozzátok azokat? Mit választotok, hogyan éltek? Mit választotok, hogyan ölelitek át az életet? Ez az, amiért nekünk át kellett mennünk ezen egy hónappal ezelőtt. Milyen típusú egyensúlyt szeretnétek? Milyen tanítók akartok lenni majd? És mit fogtok ma tanítani? Ez a különbség az imagináció és az illúzió között - hogy lenne számotokra az megfelelő?


Valóban, ők azok, akik oly sok részre és darabra hasadtak szét, ők csupán hatalmas képzelőtehetségű lények. Egy csodálatos játékot játszanak önmagukkal. Azok, akik fantasztikus történeteket teremtenek az életükkel kapcsolatban, ami nem illik össze az adott valósággal - azok, akiket illuzionistáknak hívtok - valóban ők csupán elképzelik azt.


Ám ők egy kiegyensúlyozatlan szempontból képzelik el. Ki nem állhatják a megszokott életüket, tehát átlépnek a képzelőerővel rendelkező birodalmakba. És ők ott élnek. De amit ők tettek, az annak a megtagadása, akik ők igazán. Túl sok limlomot söpörtek a szőnyeg alá, túl sok mindent rejtettek el maguk elől.


Ezért mondtuk a találkozónk elején: „Nyissátok fel önmagatok minden részét és engedjétek meg a szélnek, hogy átszárnyaljon rajta”... értsétek meg. Engedjétek meg a napfénynek, hogy beragyogjon és a szélnek, hogy átszárnyaljon rajta - egy másik dalt szeretnénk írni (a közönség nevet).


Ez a különbség az imagináció és az illúzió között.


Itt az ideje, hogy bízzatok eléggé magatokban... értsétek meg... itt az idő, hogy bízzatok mindenben magatokkal kapcsolatban. Félretettétek az imaginációt, mert féltetek a saját teremtői képességeitektől. A legnagyobb félelmeteket és a legnagyobb ajándékot úgy hívják, hogy képzelet.


A régebbi időkben láthattátok, hogy mit tehettek vele. De oly sokat tanultatok azóta. Itt az ideje, hogy felnyissátok azt. Itt az idő, hogy a képzeletet egy Új helyről tárjátok fel... egy Új Energiában... egy biztonságos energiában... és egy olyan energiában, mely átöleli az életet.


Oly nagyon szeretünk benneteket, és dolgozni fogunk veletek mindennap a képzeletben. Kapcsolódjatok össze ott velünk és soha nem lesztek egyedül!


És ez így van!


Fordította: Halász Andrea


vissza az előző lapra