ÚJ ENERGIA SOROZAT: "SHOUD 8"


KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK


Bíbor Kör, 2004. március 6.

www. crimsoncircle. com


És ez így van, drága tanítók, hogy mi folytatjuk a szeretet áramoltatását... az elengedést... és ezen nap energiáinak az erősítését. Megpróbáltunk itt egy kicsit táncolni, egy kicsit keringőzni a zenétek alatt. És igen, valóban, Mária és én egy csodálatos táncot jártunk együtt. Szeretjük, mikor megnyíltok és behívtok bennünket a helyetekre, amikor most nem csak a szíveteket tárjátok ki, de megengeditek, hogy szárnyaljon a képzeletetek, áthatolva a fátylon, átjutva a dimenziókon, összetörve a korlátokat, összetörve a határokat.


A képzelet szabaddá tesz titeket. Az egy teljesen új szabadságot ad az életben. Nem mindent, amit elképzeltek, amivel játszani akartok, amit majd szükségképpen vissza akartok hozni az emberi valóságotokba. Néha lehet, hogy egyszerűen csak meg akartok nyílni és csak játszani akartok. Máskor lehet, hogy minden olyan eszközt be akartok hozni, melyre szükségetek van, melyre vágytok az emberi tapasztalásotokban. De az imagináció valóban szabaddá tesz benneteket.


Amikor én az elmúlt életemet a Földön börtönben töltöttem, Michael Arkangyal volt az (Tóbiás itt Mike-ot ejt), Michael (itt most Tóbiás Meek-eye-elként ejti), amint tudjátok, aki segített nekem megérteni a képzelet értékét, és azt a szabadságot, hogy kimehetek a falakon túlra a börtönből bármikor, amikor úgy döntök. Ez valós volt, ha nem valóságosabb, mint a realitás a falakon belül. Ez az élet megbecsülését adta nekem, a valóság természetének egy új megértését.


Az elme túszul ejtette a képzeletet oly sok létidőre itt a Földön. És most itt az ideje, hogy a képzelet végre szabaddá váljon. Nem hibáztathatjátok az elmét, drága Shaumbrák, mert ti adtatok neki jogot arra, hogy ezt megtegye. Ti járultatok hozzá, hogy az túszul ejtse a képzeletet... hogy kelepcébe csalja... bebörtönözze... hogy megkötözze a szárnyait.


Ó, valóban, tényleg, az angyalok szárnyai igazából imagináció. Itt az ideje, hogy megengedjétek, hogy szárnyaljon újra az elme irányítása, ítélkezése nélkül. Az elme nem fog felügyelni rá soha többet (néhányan nevetnek). Ahogy már mondottuk azelőtt, az elme túlságosan is igénybe volt véve, túlterhelt volt, agyonhajszolt. Ezért van az, hogy fáradtak és kimerültek vagytok.


Itt az ideje, hogy szárnyakat adjatok ennek az ajándéknak, amelyet mindig is birtokoltatok - a képzeletnek. Játsszatok vele. Fedezzétek fel, milyen messzire is képes elmenni igazából. Derítsétek ki, mit hozhattok vissza a valóságotokba, és hogyan lélegezhetitek be az életet a ti imaginációtokba. Ha rájöttök, ahogy rá is fogtok jönni, az elme megpróbálja mindezt irányítani, egyszerűen csak lélegezzetek és biztassátok a teljes lényeteket, hogy ti most az életet és a szabadságot választjátok.


Nos, mi már látjuk, amint energetikailag felnyíltok, és látunk néhány apró botladozást is. De mesterekké fogtok válni. Szakértőivé fogtok válni ezen dologgal való munkálatnak, amit imaginációnak hívunk.


És ami a legjobban zavarba fog ejteni benneteket itt az , amint ezzel dolgoztok, hogy más emberek annyira bezárkóztak a saját világukba. Majd meg akarjátok osztani ezt a dolgot. Majd meg akarjátok nekik mutatni, hogyan terjesszék ki a szárnyaikat, és repüljenek, hogyan teremtsék meg a saját valóságukat, bármilyen módot is választanak, akár egy valóságot ebben a harmadik dimenzióban, akár mást egy másikban.


Ó, drága tanítók, ez az, amikor a ti igazi munkátok megkezdődik. Ma egy új kaput nyitottunk meg veletek. Amint tudjátok, a kibontakozás és a virágzás egy kis időt fog igénybe venni. Egy kis gyakorlást fog igényelni, egy kis kísérletezést. Ha néha rossz irányba tévedtek , ne aggódjatok emiatt. Ti egy önbeállító, önkiegyensúlyozó spirituális emberi lények vagytok. Vissza fogjátok magatokat terelni a megfelelő mederbe. Ne féljetek attól, hogy néhányszor hibáztok, mivel azok valójában nem is hibák. Azok csupán felfedező, különböző irányok.


A képzelet a lélek szabadsága. Az emberiség sok-sok évszázaddal ezelőtt ezt félretette. Megfosztottak benneteket tőle a kormányok, a tanítók, az egyházak... mert amikor egy ember elképzel, akkor igazán szabad. Amikor az emberek elképzelnek, bármit megteremthetnek. És nem ez volt oly sok vezetőnek a napirendjén. Ők irányítani akartak. Azt akarták, hogy minden az elméből jöjjön, mert az elme korlátozott. Az egy korlátozott lehetőség. De most ezen a napon mi - t i - a szabadságot választjuk.


Most pedig örülnénk, ha válaszolhatnánk a kérdéseitekre. De ti már tudjátok, hogyan fogjuk mi azokat megválaszolni (néhányan nevetnek).


KÉRDÉS AZ 1. SHAUMBRÁTÓL: (az Internetről olvassa Linda): Tóbiás, azt értem, hogy nincsenek rossz választások, és azt választottam, hogy követem a szívemet és átölelem az életet minden egyes nap, amint a szemem elé tárul előttem. Látom a jót, amely ebből származott, de gyakran nyugtalanít az fájdalom, amit egy olyan embernek okoztam, akit szerettem és akivel hosszú éveken át megosztottam az életem. Mert még képtelen vagyok a nagyobb képet látni, és befejezem az állandó kérdezősködést, hogy vajon a választásom valóban mindenek közül a legmagasztosabb jó volt-e. Vagy csak egyszerűen becsaptam magam? Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban... mindig léteznek megállapodások két vagy több ember között, nem szükségképpen a kimenetelben, nem szükségképpen a részletekben. De vannak megállapodások arra nézve, hogy ugyanabban a dobozban játszotok, ha úgy akarjátok, hogy tapasztaljatok.


Most te sok terhet cipelsz. És mi megkérünk téged, hogy tekints magadra a Szellem szemeivel-amelyek a könyörület szemei-és megkérünk, hogy engedd el ezt a terhet, melyet cipelsz, mert az csak a karma, az adósság létideinek eredménye lesz. És itt az ideje, hogy elengedd azt.


Használd a képzeletedet. Menj oda a társadhoz. Menj oda ahhoz, aki oly nagy szerepet játszott az életedben, és beszélgess vele. Kérdezd őt a fájdalomról. Kérdezd őt a szeretetről. Kérd meg, hogy engedjen el. És akkor kérd meg önmagadat, hogy engedje el.


És akkor, ha azt választod, hogy behozod azt a valóságodba, menj oda hozzá szemtől szembe... értsétek meg... és kérd meg még egyszer újra. Fel fogod fedezni, hogy nincs keserűség a mélyebb belső szinteken, mert az csupán egy olyan dolog, amit te választottál, hogy eljátszol. Most már jobban tudod. Ismersz egy jobb módot arra, hogy eljátszd. Ismersz egy másik módot, hogy megteremtsd, tehát ne félj, hogy azokat a mintákat kellene megismételned.


Ahogy mi már szóltunk róla a beszélgetésünk kezdetén, itt az ideje, hogy felnyissátok azon összes sötét helyet magatokon belül... és engedjétek meg a szeleknek... és engedjétek meg a fénynek... és engedjétek meg a szeretetnek, hogy megtisztítsa azokat a Régi Energiákat. Köszönöm.


KÉRDÉS A 2. SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál): Helló, Tóbiás, tudnál segíteni nekünk, akik nyugtatószereken élünk, mert túl sok mindent érzünk. És valóban nehéz reggel azzal a lelkesedéssel felkelni, amiről beszélsz. És az alvás egy fontos módjává válik annak, hogy az imagináció helyére menjünk, amelyről gondolom, hogy beszélsz.


TÓBIÁS: Valóban... ezen pszichotróp drogokat használva, tényleg nehéz lesz a képzeletbeli birodalmakba lépni. Szószerint - személyesen számodra is-sokkal jobban készen állsz, hogy elengedd ezeket, mintsem gondolnád. Van egy félelmed, hogy ha hagyod ezeket elmenni, akkor mindenféle bajos dolgok fognak történni. De te valójában készen állsz arra, hogy elengedd.


Vannak homeopátiás és természetes szerek, úgymint energetikai szerek, amelyek helyénvalóak most ebben a teremben. Vannak itt gyakorló orvosok. És kérjük, tegyék fel azok a kezüket, akikben van egy kis érdeklődés az iránt, hogy hogyan tegyék ezt. És ha körbenézel, láthatod a kezeket a teremben. Ne féljetek felemelni a kezeteket. Sokan vannak, akik segíteni tudnak leszoktatni téged ezekről a szükségletekről.


Az gyakorlást fog igényelni. Egy irányítóra lesz szükséged, hogy segítsen neked. Nehéz lesz itt most, ha megpróbálsz akarattal átmenni ezen és küszködsz az utaddal azon keresztül. De vannak, akik megértik az Új Energia tanácsadóit és az Új Energia homeopátiáit, akik most tudnak neked segíteni ma.


Amint elkezded elengedni az ezekhez való függőségedet... és ez nagyon, nagyon... "a káros szenvedély" nem a megfelelő szó erre... függő... az elméd oly nagyon függővé válik ezektől. De felfedezed majd, hogy elengedheted azon emberek irányításával, akik megmutatták magukat nektek. Itt az idő a számodra. És te egyike vagy azoknak, akik ezt mélyen érzik, és mélyen megnyílnak. És úgy találtad-hogy is mondjam-hogy beleütköztél néhány falba és lezártál. De most van egy természetes ajándékod és képességed. Itt az ideje, hogy még egyszer újra szárnyaljatok. Köszönöm.


SHAUMBRA 2: Köszönöm.


KÉRDÉS A 3. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Tóbiás, mi a te Izraelbe való utazásod sajátossága?


TÓBIÁS: Valóban... szeretjük Cauldrét és Lindát elvinni körbe a világon. Szeretnék visszatérni erre a nagyon szent földre, erre a földre, mely oly sok vallást szült, de oly sok konfliktust is eredményezett.


Látjátok... annyira bezáródtak a hitrendszerekbe. És a HIT NEM MÁS, MINT KORLÁTOZOTT KÉPZELET. Ők annyira bezáródtak a hitrendszerekbe. Odamegyünk. Odamegyünk, hogy élvezzük az életet. Odamegyünk, hogy átöleljük az életet. És odamegyünk, hogy megnyissunk néhány energiát és megnézzük, mi történik.


Be fogunk dobni egy kézigránátot a lódarázs fészkébe, hogy úgy mondjam (a közönség nevet). Cauldre nem gondolja ezt annyira mókásnak (többen nevetnek). De mi ezt energetikailag fogjuk megtenni. És a hatások, annak a lehetősége, hogy mit csinálunk mi ott, egy kis ideig még nem lesz majd érezhető. De vannak jelentős változások, melyek szükségesek ezen a születési helyen.


És mi odamegyünk. Odamegyünk Máriával. Odamegyünk a Bíbor Körből oly sokakkal. Odamegyünk Ábrahámmal. Odamegyünk Dáviddal és Salamonnal. És odamegyünk azokkal az emberekkel, akik-hogy is mondjam-el fognak kísérni bennünket és segítenek nekünk néhány nagyon érdekes változtatást véghez vinni ezen a földön. Odamegyünk, hogy visszahozzunk valamit, amit könyörületnek hívnak.


LINDA: Egy kézigránátot a lódarázs fészkébe, hú?


KÉRDÉS A 3. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Helló, Tóbiás. Az utóbbi időben az életem teljesen a visszájára fordult és arra a területre mozdult el, mely nem sokkal több, mint egy belső rángatáson alapult, mely tagadhatatlan volt. Kíváncsi vagyok, ha megvilágítanád, hogy mit kellene csinálnom itt... miért vagyok itt?


TÓBIÁS: Valóban... itt volt az ideje, hogy felforduljon az életed. Több volt, mint bármi, amit éreztél, hogy a megszokott kerékvágásban voltál, romba dőlve-hogy is mondjam-egy kicsit az elméden kívül lépve, nem tudva, melyik irányba fordulj.


Ez a terület sok dolgot tartogat. Az egyik, az energia dinamikája a területen-nem szeretjük annyira a "portálok" kifejezést használni-de ez egy energiaközpont. Úgy fogjátok találni, hogy a dolgok nagyon, nagyon felgyorsulnak a számotokra egy olyan fokig, amikor itt felkelve egy néhány hónap múlva azt kérdezitek tőlünk, hogyan tudnátok a dolgokat egy kicsit lelassítani a számotokra (néhányan nevetnek). Ez egy -hogy is mondjam-hely is, ahol sok társulást fogtok létrehozni a Shaumbrákkal, ami segíteni fog nektek visszanyerni a saját egyensúlyotokat- vissza a saját belső erőtöket-melyre oly szükségetek van ennél a pontnál.


És ez egy terület, ahol lehetőség van számotokra-hogy is mondjam-hogy felszívjátok az energiákat, és használjátok a képzeleteteket is, hogy megkezdjétek a saját munkátokat, amit akkor sok-sok más emberhez is eljuttatnátok. Nem akarjuk meghatározni, hogy mi ez, mert ez a ti dolgotok, hogy kiderítsétek. De most engedjétek meg magatoknak, hogy ott legyetek ezen a területen.


Egy kicsit kérdezősködtök. Kíváncsiak vagytok, mit kellene tennetek. Egyszerűen csak engedjétek meg magatoknak, hogy hazahívjátok ezt, és figyeljétek, hogyan kezd az összes dinamika megváltozni a számotokra. Nincs semmi, amit tennetek kellene itt. Nincs-hogy is mondjam-küldetés, amelyben az élen kelljen járnotok. Hívjátok ezt a helyet haza egy kis időre. És az elkezd majd mind visszajönni.


SHAUMBRA 3: Nagyon köszönöm.


LINDA elkezdi olvasni a következő kérdést: Kedves Tóbiás, az összes...


TÓBIÁS: Mi szeretnénk itt egy megjegyzést tenni. Nem volt semmi hiba a következő érzéseitekben. Nem volt hiba. Most tanuljátok, hogyan kövessétek a szíveteket.


SHAUMBRA 3: Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm.


KÉRDÉS A 4. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Kedves Tóbiás, az új mozifilm, "A Krisztus szenvedélye" összes élményével, szeretnék eljutni az igazi forráshoz. Mit gondol minderről Yeshua? Mit gondol Yeshua - és ti mindannyian a fátyol másik oldalán - a filmről?


TÓBIÁS: Azt gondoljuk, hogy az időzítés nagyon megfelelő volt. A szenvedés problémáját helyezi előtérbe. Pontosan azt az-hogy is mondjam-energetikai okot helyezi előtérbe, amiért mi Izraelbe megyünk. Itt az ideje a változásnak vagy-ahogy hívnátok - a gyógyulásnak, hogy végbemenjen. De azért, hogy bármiféle gyógyulás végbemehessen, amint ti mind rájöttetek, minden alkotóelemnek az előtérbe kell jönnie. A szenvedés elemének... a vakbuzgóság elemének... a tisztesség elemének mind elő kell jönnie a gyógyulás miatt.


Tehát, ez a film-hogy is mondjam-nagyon helyénvaló volt és csatornázott, és kérdéseket fog felhozni sok-sok emberben. Bizonyos értelemben, nagyobb megosztás fog okozni, mint azelőtt. Sokakban azt fogja előhozni, hogy egy nagyon erős és Régi Energiájú alapállást vegyenek fel. De segíteni fog sok-sok más embernek elengedni a szenvedés ezen Régi Energiáját, a konfliktusokat és a tisztességet és helyet cserél azzal a dologgal, amit mi könyörületként emlegetünk.


KÉRDÉS AZ 5. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Tóbiás, körülbelül hat héttel ezelőtt az én kedves sárga labrador barátom, Kona részlegesen lebénult az arca jobb oldalára. Az állatorvosok, akikkel beszéltünk, ezt "Horner szindrómának "nevezik, és azt mondják, hogy a kiváltó ok ismeretlen, de meg fog javulni magától négy hónapon belül. El tudnád magyarázni kérlek, hogy energetikailag most mi történik? Köszönöm.


TÓBIÁS: Ez válasz a sok változásra, melyen keresztül mentél, elnyelve oly sok nehéz energiát, tehát nem neked kellett azt megtenned, létrehozva egy bénulást a saját energiájában és megtartva egy helyet a számodra. És valóban, kevesebb, mint négy hónapon belül, el fog múlni, mert már akkor kiegyensúlyozottabb leszel.


KÉRDÉS A 6. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Kedves Tóbiás, hogy van az, hogy te megtudod változtatni a Shoud-ot, mert nyugtalankodsz a Shaumbrák élettel kapcsolatos vágyát illetően, holott a Shoud állítólag a Shaumbrák gondolatainak és vágyainak visszatükröződése? A múltkori Shoud is nem a Shaumbrák gondolatainak és vágyainak reflexiója lett volna? És az én életemben nem én lennék az egyetlen, aki azt mondhatná, hogy ez vagy az szent vagy sem, inkább, mint ahogy te folyton megkísérelsz meggyőzni erről engem? Bocsi, Tóbiás, de ez egy kicsit összezavart engem. Méltányolom a munkádat és a válaszaidat is. Köszönöm. (Néhányan nevetnek a közönség soraiban . )


TÓBIÁS: Valóban... mi összegyűjtjük-hogy is mondjam-összegyűjtjük, megtartjuk és átöleljük azon Shaumbrák összes energiáját, akik összekapcsolódnak velünk a Most pillanatában, nem szükségképpen azok, akik olvasni fogják ezt később. De összegyűjtjük az energiákat a Most pillanatában, mindenkijét, aki összegyűlt, akár személyesen vagy akár a Neten. És bizonyos értelemben, azt mondhatjátok, mindannyiótokkal egy hatalmas beszélgetést folytatunk.


Elkezdtek majd képessé válni arra, hogy tudatosan vegyetek részt azokban a beszélgetésekben, amint megnyitjátok a képzeleteteket. De oda és vissza beszélünk valami nagyon különlegesen. Minden, amit most tesztek, az alap lefektetése azok számára, akik utánatok jönnek, drága tanító. És azt mondjátok magatoknak: "Hol vagyok én most a megértésemben és a fejlődésemben... mit kell tudnom, hogy ezt az információt át tudjam adni később mások számára? "Vettek egy pillantást a lehetőségekre és az összes energiára, és azt mondjátok: "Amit tudnom kell-és amit majd nekik tudniuk kell, amikor ők eljutnak erre a pontra, mielőtt belekezdenek a képzelet feltárásába-az az élet értéke. "


Bizonyos értelemben azt mondhatjátok, mindannyian ezt mások számára teszitek, akik majd utánatok jönnek. Beállítjátok a tananyagot és az energiát. Ti vagytok azok, akik azt mondják: "Amit most nekik tudniuk kell-átjutva egy nagy kihívást jelentő és nehéz utazáson és megérkezve erre a helyre-az az, hogy öleljék át az életet, mielőtt ők megteszik a következő lépést. "Ti írjátok most a tananyagot azok számára, akik utánatok vannak, mert ti vagytok a tanítók. AZ MÁR NEM RÓLATOK SZÓL SOHA TÖBBÉ.


KÉRDÉS A 7. SHAUMBRÁTÓL (egy férfi áll a mikrofonnál): Tóbiás, éppen a múlt héten a barátnőm, Carrie... a lánytestvére, Jill meghalt. És igazán váratlanul történt. És nagyon megrázó volt a számára. Kíváncsi lennék, vajon meg tudnád-e világítani ezt az Új Energia bölcsességének fényében, és tudatni velünk, hogy Jill most mit csinál?


TÓBIÁS: Ez egy nagyon nehéz terület oly sokotok számára, hogy megértsétek. De Az Új Energiájú bölcsesség örömet talál ezen lény eltávozásában. Ők jóval tovább maradtak, mint ahogy így is tervezték volna. Az ő választásuk volt, hogy távoznak, és a távozás-hogy is mondjam- nem okozott hatalmas fájdalmat. De mi tudjuk, hogy az mindig fájdalmat okoz.


Amint tudjátok, az ő energiája nagyon is jelenlevő volt azon időn át, mióta ő eltávozott. Ő valóban itt van ma. És ott van minden családtag számára is. Egy kis időre el fog menni-amint ti mondanátok-néhány hónapra. Ne aggódjatok emiatt. Általában miután az emberek átmennek-visszajönnek a mi oldalunkra-egy megújhodási, egy újraegyesülési szakaszon mennek keresztül, mely az emberi idő szerint néhány hónapot vehet igénybe... jóllehet a mi nézőpontunkból ez egyáltalán nem hosszú.


Tehát, a legnagyobb dolog, amit tehetsz, a legnagyobb bölcsesség az az, hogy örülsz az átmenetelének. Ez a helyénvaló. És van-hogy is mondjam-néhány ok, beleértve az újonnan érkező családtagokat, akik most vannak megszületőben... az ok, amiért ő most távozott az az, hogy hamarosan vissza fog térni, nagyon, nagyon hamar.


SHAUMBRA 7: Köszönöm.


KÉRDÉS A 8. SHAUMBRÁTÓL (az internetről olvassa Linda): Tóbiás, a múltbéli tevékenységeim az Istennek tett szolgálattal teltek. Elengedve mind Istent és a vallást, elengedtem azt a késztető okot is, mely behozza az Új Energiát. Mi a nagy megállapodás az Új Energiával kapcsolatban... miért hozza azt be? Az Új Energia úgy tűnik csak, mint egy másik tapasztalás. Kérlek határozd meg ezt közelebbről.

TÓBIÁS: Ez az elengedés amiről beszélsz-még a szolgálat eszméjének elengedése is-nagyon megbecsült dolog. És itt az idő... mert ezen szemléletek közül oly sok Régi. Valóban, a szolgálat teljes kérdése, és a múlt életek, melyet megéltél és mások megéltek, a gondolkodás arról, hogy Istent kellett szolgálnod... Istennek nincs szüksége a szolgálatodra (a közönség nevet). Más embereknek lehet, hogy igen. De Istennek nincs szüksége a szolgálatodra. Isten még csak nem is kér ilyet. Tehát jó, hogy elengedted azt.


Nos, keresztül mégy az -hogy is mondjam-üresség egy szakaszán, minden Régi belőletek származó szenvedélyeitek ürességén. És éreztek, ahogy most is, valami kiábrándítót, valami ürességet. De amint egyszerűen vesztek egy lélegzetet, ne próbáljatok odarakni helyette bármiféle új hitet, bármiféle új korlátozást. Csak vegyetek egy lélegzetet, és engedjétek meg magatoknak, hogy egyszerűen érezzétek az életet. Ne próbáljatok meg ráhelyezni bármiféle ítéletet, vagy akár tevékenységeket. Ne próbáljátok meg magatokat bármilyenné tenni. Csak engedjétek meg magatoknak, hogy minden legyetek. Egy egész Új Energiájú szenvedély fog belépni, és kíváncsiak lesztek, miért is tettétek fel ezt a kérdést első helyen.


LINDA: Válasszátok ki az utolsó kérdést, kérlek.


KÉRDÉS A 9. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Jó látni téged újra.


TÓBIÁS: Jó érezni téged (a közönség nevet).


SHAUMBRA 9 (nevetve): Köszönöm. Ez igen! Van valami hozzáfűznivalód Dr. Stephanie Mines munkájához-aki innentől lefelé dolgozik Eldorádó Springsben, Boulder ezen oldalán - Tara szemléletmódját használva a sokk és trauma megoldására azért, hogy felnyisson bennünket a könyörület igazi teremtő esszenciájára? Tara Quan Yin egy másik neve.


TÓBIÁS: Valóban-hogy is mondjam-ti energetikailag hordozzátok ezen munka jelentőségét és fontosságát. Mi egyszerűen tudjuk bizonyítani ezt itt nektek.


És az megengedi, hogy felhasználjuk ezt az alkalmat arra, hogy ne csak megerősítsük ezt a munkát, de bátorítsunk mindannyiótokat, Shaumbrák, hogy kezdjetek el dolgozni a TI szívetekkel. Ne várjatok a Szellemre, hogy feljegyzést írjon hozzátok, megmondva, hogy mit tegyetek, de kövessétek a saját álmaitokat. Ugyanis voltak ilyenek. Tudjátok, hogy vannak dolgok, amelyeket szeretnétek megteremteni... megírni... kimutatni... programok a gyógyításhoz és az újraegyensúlyozódáshoz.


És azt hiszitek, nem gyakoroltok. Azt hiszitek, nincs meg ehhez a megfelelő hátteretek. De, drága barátaim, adjatok magatoknak egy esélyt. Álljatok itt fel, mint a zenész ma (utalás James Duelre, aki először énekelte el a csoport számára a saját szerzeményeit). Nyissátok meg magatokat.


Időnként ijesztő lehet. De miután ráéreztek az ízére-annak az ízére, akik igazán vagytok és megosztjátok az energiátokat-meg fogjátok érteni most, miért is mentünk mi ezen keresztül veletek az elmúlt évek alatt. Meg fogjátok érteni, mit jelent tanítónak lenni. Meg fogjátok érteni a választ arra a kérdésre, hogy "Mit fogtok ma tanítani? És hogyan fogjátok azt megtanítani? "


Örülnénk, ha válaszolhatnánk még egy kérdésre.


LINDA: Tudtam.


TÓBIÁS: Mi tudtuk, hogy te tudtad (többen nevetnek a közönség soraiban).


KÉRDÉS A 10. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Köszönöm. Abba akarom hagyni a dohányzást. És évekkel ezelőtt, amikor abbahagytam, valójában az egy rossz tapasztalás volt. A mellékvese mirigyei irányíthatatlanná váltak. És rettenetes volt, és most félek ugyanazon a dolgon keresztül menni újra. Április 1-jét tűztem ki magamnak, mint időpontot. Szeretném tudni, ha bármit is mondanál nekem, mennyi esélyem van a sikerhez, vagy bármit, ami ezt az egészet megkönnyítheti, vagy mi nehezíthette meg azt az első helyen. Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban... ami megnehezítheti azt, az nem csak a szenvedély minőségei, de a dohányzás érzelmi minőségei is... a képesség arra-hogy is mondjam-hogy elrejtsd magad... és jobban mint bármi más, az a képesség, hogy korlátozd önmagad. Ezt teszed a dohányzással. És mikor sok negativitásra teszel szert, és amikor a padlóra küldöd magadat. És nem engeded meg magadnak, hogy Istenember légy.


Nem foglalkozunk vele, vajon Istenember vagy-e ... vagy egy isteni dohányzó ember (néhányan nevetnek). Nem érdekel bennünket. De elfogadtad mindazon negatív energiát, mely megengedi, hogy azt gondold magadról, hogy valami vagy, ami kevesebb, mint Isten. Vannak időszakok, tudod, amikor még Isten is elszívna egy szál cigit. (Többen nevetnek. )


Azért, hogy elengedd ezt magadtól, értsd meg, hogy ez a félelem elengedése a mélyen lévő bensőből azzal kapcsolatban, aki igazán vagy. Tehát, azt szeretnénk, ha elképzelnéd magadat a legteljesebb dicsőségben, az élet legteljesebb kifejezésében. Azt szeretnénk, ha elképzelnéd magadat annak, aki igazán vagy-egy tanítónak, egy tanítónak, aki segíteni tud másoknak átjutni energetikai folyosókon, az elméjük, a pszichéjük energetikai folyosóin. Járatos vagy ebben. Gyakoroltad azt más létidőkben. Dolgoztál rajta még a fátyol felénk eső oldalán is. Mulatságos, hogy áldozatává kellene válnod a saját dolgaidnak, hogy taníts, a dolgokkal, melyeken másokkal dolgozol.


Tehát, azt szeretnénk, ha elképzelnéd magadat egy teljesen kifejező, teljesen kitáruló emberként. Ne aggódj most emiatt az egész dohányzás miatt. Ne harcolj vele, ne küszködj vele. Győzni fog , ha megpróbálod kiütni azon a módon.


Akkor, azt kérjük tőled, hogy kezdj el lélegezni, végy tudatos lélegzeteket. Nem számít, hogy mikor ezt csinálod, éppen dohányzol-e vagy sem. Lélegezz tudatosan. Fedezd fel újra, mit jelent igazán lélegezni. Még bátorítunk is arra, hogy dolgozz néhány olyan emberrel itt, akik már szakértői ennek a légzésnek. Végy egy mély lélegzetet, és aztán még egy lélegzetet (néhányan nevetnek).


Nos, azt szeretnénk, ha újra megalapoznád, mi is az, hogy újra belélegezni, visszahozni a testedet az életbe. Azt szeretnénk, ha fizikai gyakorlatokat végeznél a testeddel. Késztesd arra a tested, hogy megfiatalodjon újra. Még tartod azt a hitet, hogy a dohányosok nem szoktak tornázni. Ez nem elég ok arra, hogy miért is ne tennék, az már más, hogy ez az, amit a társadalom tesz. Elfogadtad mindezt.


És az utolsó dolog, miután túljutottál mindezen lépéseken-ne használd április 1-jét határkőnek-szörnyű egy nap! (a közönség nevet, hiszen április elseje a tréfák és bolondságok napja). Ne használj előre megadott dátumot.


De miután megtanultad elképzelni magadat a teljes isteni dicsőségedben... miután megtanultál újra lélegezni... és miután rávetted a testedet, hogy újra gyakorlatokat végezzen... akkor kérdezd meg magadat, mit választasz, mit teszel ezzel? Kérdezd meg a testedet, mit választ AZ, hogy mit tegyen. Kérdezd meg a testedet, vajon készen áll-e arra, hogy elengedje ezt vagy nem. Meg fogsz lepődni a válaszon, amit majd kapsz.


És ez minden Shaumbrának szól, beleértve Cauldrét is, aki szintén részesül ebben a dologban. Ne harcoljatok vele. Az akkor győzni fog. Akkor egy olyan pályán játszotok, ahol veszíteni fogtok. Van egy másik mód is, hogy ezt megtegyétek.


És megkérünk itt másokat is... a dohányzókat és a nemdohányzókat... segítsenek megkezdeni megtanítani az elengedést, a dohányzás elengedését egy teljesen más módon. Az nem harcon és küszködésen át vezet-ezen a módon veszíteni fogtok. Ez nem olyan játék, mint a ragasztós vagy az összerakós. Azok ideiglenesek


De az a teljes lélegzésen keresztül történik meg. A teljes lélegzésen. A gyakorlaton keresztül... azon át, hogy visszahozzátok magatokat az életbe... és nem bevenni az összes negativitást, ami ehhez kapcsolódik. Drága barátaim, az összes negatív energia, mely a dohányzáshoz kapcsolódik, már jobban megrongálódott, mint maga a dohányzás. Itt az ideje, hogy elengedjétek azt. Lehet, hogy úgy találjátok, hogy a testetek egyszerűen egy néhány napot szeretne, vagy lehet, hogy egyáltalán nem is akar semmit. De menjetek keresztül ezen más folyamatokon először. Köszönöm az utolsó kérdést, mert mi meg akartuk ezt beszélni.


SHAUMBRA 10: Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban, Shaumbrák, mi megkérünk most benneteket-mielőtt befejeznénk az összejövetelünket-hogy még egyszer tárjátok ki a szárnyaitokat, nyissátok ki azokat. A képzeletetek... engedjétek a képzeleteteket szárnyalni. Vegyétek azt ki az elme irányítása alól. Adjátok oda azt a lelketeknek még egyszer újra.


Engedjétek meg magatoknak, hogy elképzeljetek bármit, amit választotok... bármit... bármit, amit akartok. Hozzátok vissza a lehetőségeket, melyeket választotok az életetekben. Ha azt választjátok... hozzátok vissza azt az életetekbe. Lélegezzétek be azokat. Lélegezzetek életet az imaginációitokba, a választásaitokba. És akkor engedjétek azokat ebbe az emberi dimenzióba, ahol éltek. Adjatok nekik életet. Adjátok meg nekik önmaguk kifejezését. Ne próbáljátok meg irányítani azokat. Ne próbáljatok meg parancsolni. Egyszerűen csak az új teremtés megfigyelői legyetek az Új Energiában.


És ez így van!


(fordította: Halász Andrea)vissza az előző lapra