Új Energia Sorozat: "SHOUD 9"

Kérdések és Válaszok


Bíbor Kör, 2004. április 3.

www. crimsoncircle. com


És ez így van, Shaumbrák, folytatjuk ezen Új Igazság energiáját, mely összekapcsolódik velünk itt ma a teremben. Folytatjuk egy Új Isten energiájával az emberiség tudatosságában, melyet ezen elmúlt hét folyamán hoztunk be. Ó, az fejlődött... és az imagináció része volt.


De rajtatok keresztül, mindenkin, aki Izraelben volt, aki szó szerint segített megteremteni egy Új Isten lehetőségét, egy Új terület lehetőségét az emberiség számára... ahol nem arról van szó, hogy valami magasabb lény ítélkezik emberek felett... itt egyszerűen arról van szó, hogy megengeditek magatoknak, hogy ebben a valóságban legyetek. Ez nem a pokol és a mennyek dualitásáról szól, hanem a szívből jövő tapasztalások megengedéséről önmagatok számára.


Folytatjuk ma Mária energiájával, aki dolgozni fog mindannyiotokkal. Ám ő egy - hogy is mondjam - saját kéréssel jön ide. Oly sokan közületek itt rendszerekkel és módszerekkel dolgoztok. Iskolákba jártok, és könyveket olvastok, utasításokat kaptok, hogyan használjatok egy nagyon különleges módszert azokra nézve, akik veletek dolgoznak... energiában... a gyógyító művészetekben... mentálisan... és spirituálisan. Az része egy Igazságnak, melybe léptetek, egy Igazságba, mely új kapukat segít megnyitni nektek. De Mária azt mondja, ahhoz, hogy igazán hatásos legyen a veletek való munkája, itt az ideje, hogy túllépjetek a módszereken és rendszereken, a technikákon, melyeket tanultatok.


Engedjétek meg, hogy szóljunk egy pillanatra arról, a - hogy is mondjam - Shaumbrák által legáltalánosabban használt dologról és - hogy is mondjam - annak nincs saját tulajdonjoga egyetlen egyénben sem, aki most létezik. Engedjétek meg, hogy beszéljünk a Reikiről. Oly sokotok számára a Reiki tárta ki a kaput és segített nektek megérteni, hogy az energiák mozognak... hogy az energia átvihető mások számára és ők fogadhatják is, ha azt választják... hogy az energiának meg vannak a saját jellemzői... és, hogy az energia óriási képességgel bír. Az segített nektek megérteni, hogy túlléphettek azon, amit a szemetekkel láttok, hogy létezik egy láthatatlan, mely ugyanolyan valósággal bír, mint a látható.


De amikor ti most a klienseitekkel dolgoztok - azokkal, akiknek oly sok módon segítetek - itt az idő, hogy túllépjetek a módszereken. Annak az Igazságnak is a csapdájába kerülhettek. Azért, hogy Mária dolgozhasson veletek, nektek a Mostban kell léteznetek. Igen nyitottnak kell lennetek, nem ragaszkodva szorosan semmihez sem. Amikor konkrétan dolgoztok a klienseitekkel, ez arról szól, hogy megnyitjátok az imagináció energiáitokat túl mindenen, amit tanultatok, túl a dimenziók korlátozásain, amiben éltek. Akkor össze tudtok kapcsolódni velük egy oly gyönyörű és egyszerű, de mégis hatásos módon.


Tudjuk, néhányan kezdtetek kiborulni, amikor megemlítettük ezt felétek kisebb csoportokban vagy egyedi esetekben, mert úgy érzitek, hogy valamit most elvesznek tőletek. Azt érzitek, hogy nem bíztok a saját energiáitokban és a saját érzékeléseitekben, hogy elengedjetek egy módszert. Nem kérünk arra titeket, hogy tagadjátok meg ezt a módszert. És nem is mondjuk, hogy az rossz volt.


Egyszerűen itt az ideje, hogy egy Új és egy nagyszerűbb Igazság jöjjön be. Ne zárjátok be egy meghatározott dologba. Ahogy már említettük, Új helyekre fogunk menni veletek, felfedezve Új energiákat, az élet Új módjait. Nos, fontos, hogy ne ragaszkodjatok szorosan ezekhez a dolgokhoz, melyeket azelőtt tanultatok.


Itt egy példával fogunk élni, remélhetőleg ezzel nem hozunk zavarba senkit. De tudjuk a vele való megfigyelésből és a vele való munkából, azzal, akit mi "a lélegzet orvosának" hívunk, azzal, akit ti Normának neveztek, oly sok módszert tanult, oly sok - sok osztályt járt már ki... talán kicsit túl sokat is (néhányan nevetnek). De ő meg akart tanulni mindent. Mindent szeretett volna magába szívni.


De most, mikor ő tanít és amikor ő veletek dolgozik, az egyénekkel, ő mindazt hagyja elmenni. Ő a Mostban dolgozik. Nincs módszer. Ha megkérdezitek őt, mit csinál, neki majd azt kell mondania, hogy nem igazán biztos benne. Ő a Most pillanatában létezik. Felnyitja a saját imaginációját. Megengedi azoknak a mi oldalunkon, hogy belépjenek, akiknek be kell lépniük. Előre mozdít egy helyet, egy energiát a kliensei számára, hogy nagyon is biztonságban érezzék magukat, tehát ők fel tudnak nyílni és át tudnak lépni az ő saját tapasztalásukon. Ő megérti, hogy nem ő teszi azt ÉRTÜK, egyszerűen segít megteremteni egy nagyon nyitott és kotlátlan helyet. Sokan vannak a teremben itt, akik hallgatják, akik ezt teszik most is.


De Mária kérte, kimondottan a veletek való munkában, amikor segít nektek felnyitni a saját imaginációtokat, hogy engedjétek elmenni a módszereket és eljárásokat. Ez az a hely, ahol láttátok, hogy az egyházak csapdába kerülnek. Olyan módszert birtokolnak, melyen átmennek. Olyan szertartást birtokolnak, melyen átmennek. Követnetek kell egy bizonyos utat, hogy méltóak legyetek. Át kell mennetek a zűrzavar, a fegyelmezés vagy a szerkezet néhány típusán.


Shaumbrák, újra elmondjuk, ha ti ezzel az energiával kapcsolódtok össze, akkor azon most túl vagytok. Eljuttok egy nagyszerűbb Igazság behozatalának egy pontjára. Eljuttok az önmagatokkal szembeni, a TI szellemetekkel, a TI, Istennel való egységetekkel szembeni feltétel nélküli bizalomhoz. Ez arról szól, hogy most minden módszert hagytok elmenni. A pillanatban, egy teljesen kiterjedt és képzeleti energiában való munkáról szól. Ez az, ahol a nagyon hatásos munka folyik. Ez az, ahol az Új megértés belép.


Tehát, ezt mi továbbadjuk nektek Máriától. És most örülnénk, ha beszélgethetnénk veletek.


KÉRDÉS AZ 1. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről érkezett kérdést olvassa Linda): Tóbiás, hol van a barátom? (a közönség nevet)

TÓBIÁS: A legjobb módja annak, hogy most itt erre válaszoljunk az az, hogy azt kell mondjuk, a legjobb, ha itt nem megyünk ebbe bele nyilvánosan. Van itt néhány nagyon érdekes energia, amelybe egyszerűen nem szeretnénk belemenni. De, hogy is mondjam - de arra kérünk, hogy kezdj el szétnézni néhány másik helyen is (többen nevetnek).


KÉRDÉS A 2. SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál): Szia, Tóbiás. Éppen egy könyvírásban vagyok, mely a Régi hitek felismeréséről és elengedéséről szól, a valódi énetek és a bensőtökben lévő Isten átöleléséről szól, a saját tapasztalatomon alapszik, legalábbis sok közüle az. És találgatok, csak azon tűnődöm, hogyan érzed, hogy ez továbbmenjen és mi a lehetséges hatása, ha lesz, miután kiadásra kerül?


TÓBIÁS: Valóban, amint tudod, oly sok minden van, amit tanulsz most ennek az összerakásában, mert te - amikor írsz - imaginációs szintekre lépsz... felnyílsz... te velünk dolgozol. És bizonyos értelemben, te néhány Új információt teremtesz itt.


A legjobb, újra csak ezt mondjuk, ha a saját tapasztalataidról beszélsz, arról, amit tanulsz. Ez az energiád megosztása az olvasóval. Vannak idők, amikor konfliktusban vagy ezzel, mennyire vidd bele magadat ebbe, mennyire használd az egyes szám, első személyt. De ERŐSEN ajánljuk ezt. Oszd meg a SAJÁT történeteidet. Oszd meg azt, ami a szívedből jön. Ez fogja - hogy is mondjam - a legmélyebb hatást tenni az olvasóra.


A lehetőség korlátlan. Nem szeretnénk azt mondani, hogy az ilyen vagy olyan módon fog menni. A lehetőség igen nagyszerű azok számára, akik készen állnak. Értsétek meg, hogy magatok - és mások miatt, akik ezeket a dolgokat összerakják - hogy a hatása annak, amit megosztotok, érezhető lesz évtizedekre, évszázadokra és talán évezredekre. Nincs korlátozva az egy rövid időszakra.


A kibontakozó Igazság ezen teljes folyamata és Isten Új megértésével kapcsolatban... sok generációt fog átölelni, sok létidőt vesz igénybe az emberek számára a Földön, hogy mindannyian átjussanak ezen a helyen, melyen ti - és mások is - átjutottatok. Nos, lesznek még a mostantól számítva 50 év múlva is olyanok, és 100 év múlva is, akiknek arra a bölcsességre lesz szükségük, melyet te most megosztasz.


De most el vagyunk ragadtatva. Látjuk a küzdelmeket. Ám nehéz megfogni ezeket a fogalmakat és szűkszavúan papírra vetni. Tehát, amikor ez történik, újra azt mondjuk, egyszerűen - amikor összeütközésbe kerültök - vegyetek egy lélegzetet. Nyissátok fel a képzeletet és helyezzétek magatokat a szavak közé. Köszönöm.


SHAUMBRA 2: Köszönöm.


KÉRDÉS A 3. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Szia, Tóbiás, örülök, hogy találkozunk! Tényleg szomorú vagyok, mikor nem válaszoltál a kérdéseimre. Fontos kérdéseket küldtem neked, és nem vettél tudomást róluk. Remélem, adsz néhány információt a közeli jövőben. Szeretlek. (néhányan nevetnek)


TÓBIÁS: Ez olyasvalami, amivel - hogy is mondjam - állandóan szembekerülünk a Cauldrével, Lindával és másokkal végzett munka során. Oly sok kérdés érkezik a Shaumbráktól. Tudjuk, csalódást okoztunk sokaknak Izraelben, hogy nem tudtunk mindre válaszolni. De bizonyos értelemben, mégis megválaszoljuk őket. Minden kérdés egyben válasz is. Néha visszakérdezünk egy kérdésben. Olykor azt kell mondjuk, hogy az információ nem hozzáférhető. A legtöbbször, jóllehet, a saját álláspontunkról szólunk. Mi megosztjuk veletek.


Mertek-e oly bátrak lenni, hogy tudjátok, a válasznak nem Cauldre ajkain keresztül kell jönnie... hogy azt mi már megválaszoltuk számotokra... hogy nem a füleitekkel kell meghallanotok azt? Bíztok-e annyira magatokban, hogy először érezzétek a választ önmagatok belsejéből, és azután halljátok meg a mi álláspontunkat azzal kapcsolatban? Sokszor a válaszok ugyanazok lesznek... néha pedig mások. De minden kérdés, melyet az emberek feltettek valaha, megválaszolásra került. Minden ima meghallgattatott. Ne úgy képzeljétek el, mintha valamilyen nagy szakadékba kerültek volna. Azok megválaszolásra kerültek. De most megengeditek-e magatoknak, hogy meghalljátok a választ egy Új módon? Köszönöm.


KÉRDÉS A 4. SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál): Tóbiás, a fiamnak volt egy kérése hozzám. És Bob Reynolds az, akivel szeretne találkozni... .


TÓBIÁS: Nem tudok minden választ. Néha ellenőriznünk kell. (szünet)Visszaért a válasz ide... sok ösvényen kell végigmennünk, hogy ez meglegyen. De a válasz, melyet kapunk - az nem tartalmazza a legmagasztosabb lehetőséget. Ez egy lehetőség, de nem az a lehetőség, mely feltehetőleg a legjobb arra, hogy meg is történjen.


SHAUMBRA 4: Köszönöm.


KÉRDÉS AZ 5. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Drága Tóbiás, még mindig gyötrődöm és nem vagyok képes szembenézni valamivel, amit elrejtek magam elől. Van valami javaslatod a számomra?


TÓBIÁS: Minden bizonnyal túl keményen próbálkozol - hogy is mondjam-egy kissé a harcos energiában próbálkozol. És tudjuk, hogy ezek a dolgok időnként rettenetesek, de itt az ideje, hogy vége legyen a csatározásnak, hagyj fel a próbálkozással, hogy legyőzöd. Kérdezd meg ezt a kihívást jelentő energiát a bensődben, hogy miért van ott, milyen célt szolgál. Nem véletlenül van ott.


Tehát, menj belülre és kezdj el egy beszélgetést önmagad ezen részével - miért van az ott, mit kell neked tanulnod tőle. Lehet, hogy néhány választ úgy kapsz meg - hogy is mondjam - ahogy nem várod. Néha még amikor felteszed önmagad részeinek ezeket a kérdéseket, azon részetek lehet, hogy egy vacak vagy elferdített válasszal tér vissza. Kérdezd meg újra. Kérd az Igazság legnagyszerűbb megértését. Akkor meg fogod érteni. De mi azt látjuk, hogy te túl sokat küszködsz ezzel. Itt az ideje, hogy egyszerűen megértsd a bölcsességet, melyet az tartalmaz a számodra.


KÉRDÉS A 6. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Helló, Tóbiás, azt szeretném kérdezni...


TÓBIÁS: Még egy dolgot hozzá kell tennünk. Ez nem egy múltbeli élettel kapcsolatos dolog, mint ahogy néha feltételezed. Ez nem - hogy is mondjam-egy olyan energia, mely a múltból sújtott le rád. Ez egyszerűen az önmagadban való hit bizonyos szintjeinek a kérdése. Meg tudnál most magadban bízni?


SHAUMBRA 6: Én a barátnőm után érdeklődnék, Suzanne után Torontóból. El tudnád magyarázni egy kicsit a St. Germaine Alapítvány célját az Új energiában? És, hogy működik az, mint egy egyház, mint ahogy korábban mondtad? Vagy az még mindig érvényes?


TÓBIÁS: Néhányra még mindig érvényes. Bármilyen szervezet, vagy egyház, vagy csoport létezik, mert az érvényes néhány ember számára, akik át szeretnék azt ölelni. Számodra - hogy is mondjam - drága barátom, az a tény, hogy a kérdés, melyet feltettél, megmutathatja a választ.


SHAUMBRA 6: Oké, köszönöm.


KÉRDÉS A 7. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Ki volt az anyád? (szünet, majd nevetés)


TÓBIÁS (kuncogva): A közönség szeretné, ha a kérdés megismétlődne. (többen nevetnek)


LINDA (nevetve): Tóbiás, ki volt az anyád?


TÓBIÁS: Ez attól függ, melyik életről van szó. Ez attól függ - hogy is mondjam - ha általánosan kérded, azt kell mondjam, hogy az Anya energia, a Szellem, a Minden, Ami Van energiája az anya, mellyel a leginkább összeköttetésben vagyok. (többen nevetnek)


KÉRDÉS A 8. SHAUMBRÁTÓL (egy nő van a mikrofonnál): Szia, Tóbiás, csak köszönetet szeretnék mondani neked azért a sok mindenért, amelyben segítettél nekem az elmúlt 2, 3, 4 évben.


TÓBIÁS: Valóban.


SHAUMBRA 8: Csak egy kis igazolást szeretnék a férjemmel való kapcsolattal összefüggésben... és ha tudnál beszélni a gömbökről?


TÓBIÁS: Valahogy nehéz időnként - hogy is mondjam - a kapcsolat minden részletébe belemenni, de neked most itt egy valamennyire általános választ fogunk adni. Itt az ideje - számodra, de valójában mindenki más számára is-elengedni a kapcsolatot. És ezt jó értelemben értjük. Úgy értve, hogy eljutottál az ezzel kapcsolatos beteljesítés egy pontjára. Ez nem azt jelenti, hogy neked ott kell többé lenned. Nos, itt az idő, hogy elengedd azt minden módon, hogy azt vissza tudd hozni egy Új szintre és egy másfajta szintre.


Sok - sok létidőt töltöttetek együtt, tanulva, szeretve és megosztva. Hogy is mondjam - ti mindketten egymás számára rögzítetek egy energiát. És az többé már nem megfelelő, hogy egymás energiáját rögzítsétek. Szeretetből és könyörületből tettétek... egyikőtök egy fajta energiát játszott el... míg a másikotok a másikat játszotta. De nem kell többé ezt tennetek. És ez egy csodálatos kérdés, mert minden Shaumbrával kapcsolatban van.


A gömbök, melyekről beszéltél... ezek - hogy is mondjam-energiakapszulák. Bizonyos szempontból, ezek azok az energiák, melyek a lehetőségeket rögzítik... azok rögzítik a bölcsességet... azok rögzítik azon dolgokat - hogy is mondjam - melyek irányok lehetnek a jövő számára. És azok belépnek és kijönnek az életedből, bizonyos értelemben, mint egy megerősítés vagy, mint egy igazolás. Azok azért is jönnek ide, hogy átadják ezen energiákat a számodra a megfelelő időben. Köszönöm.


KÉRDÉS A 9. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Kedves Tóbiás, egy ideje úgy érzem, mintha egy részem nem is volna itt, és nekem hiányzik. Csak képzelem ezt? Ha nem, akkor mi történik most? És mi az oka? És mit tehetek ezzel kapcsolatban? Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban... amint mindannyian kiterjesztitek az energiáitokat, és túljuttok azon, amit emberi körülményeknek nevezhetnétek, vannak időszakok, hogy azt érzitek, egy részetek nincs itt. Bizonyos értelemben, egy Régi egyensúlyt kerestek, amelyre számíthattok. És ez most eltávozik. Amint az energiátok kiterjed, az egyensúlyotok - vagy a gyújtópontotok, a középpontotok - változik, tehát úgy érez, mint az aspektusaitok más helyeken.


És ti egy átalakuláson is keresztül mentek, ahol tényleg azon Régi aspektusaitok most vannak változóban. És újra elmondjuk - hogy is mondjam - ti megpróbáltok újrakapcsolódni velük, azzal, amik valaha voltak, de azok megváltoztak. Nos, azok már mások.


Mindez része ezen teljes ébredési folyamatnak. Csodálatos Shaumbra-jelenség, amelyet tapasztaltok. És minden darab végül összekapcsolódik, de egy Új helyen, egy másféle helyen. Tehát, engedjétek el az elvárásaitokat. Értsétek meg, ez a folyamat része. És értsétek meg, hogy az segít életet adni egy Új te számára. Köszönöm.


KÉRDÉS A 10. SHAUMBRÁTÓL (az internetről olvassa Linda): Tóbiás, az elmúlt egy évben nem éreztem kedvet a ház körüli takarításra, a földművelésre és más 3 dimenziós mindennapi munkákra vonatkozólag, melyek az élettel járnak. Még mindig szeretek főzni és tisztán tartani a konyhát, de más házimunka... Jó fizikai energiám van. Ez egy átmeneti fázis, ami el fog múlni?


TÓBIÁS: Nem szeretnénk azt mondani, hogy átmeneti (néhányan nevetnek). Amint áthaladtok az ébredési folyamaton - és újra elmondjuk, ez egy másik Shaumbra-tünet lehet - az emberi lét néhány ilyen robotmunkája nagyon bosszantóvá válik, nagyon nehézzé. Úgy találjátok, nehéz kiterjeszteni az energiátokat és időt szánni ilyen dolgok megtételére. A furcsa dolog, ami elkezd megtörténni, noha - és sok Shaumbrával kapcsolatban látjuk ezt - nehéz elmagyarázni itt... de be voltatok zárva egy megszokott takarításba... azok a dolgok, melyeket egy adott időben és egy adott módon kellett csinálnotok.


De ami történni fog az életetekben, az az, hogy kitörhettek ezekből a megszokott dolgokból. Nem kell takarítanotok minden hétfőn egyszer egy héten. Elengedhettek néhány ilyen koncepciót. És ami elkezd majd megtörténni az az, hogy a házatok tisztább fog maradni saját magától ( a közönség nevet és tapsol ).


A fizikai otthonotok, vagy lakásotok, vagy az a hely, ahol éltek, tartalmazza a saját energiáját. Az a ti energiátok, de birtokolja a saját életerejét az mögött. Tehát, létezik egy szó szerinti megkülönböztető energia a házatokban és mindenben a házon belül. Ha elkezdtek egy Új Energetikai módon élni, a ház válaszol. Nincs annyi piszok és szemét. Arra törekszik, hogy jobban gondoskodjon magáról.


Tehát mi azt mondjuk neked, egyszerűen hagyd elmenni ezeket a Régi dolgokat. Mi tudjuk, hogy az egy robotolás, de alapvetően azt próbálja elmondani neked, hogy nem kell azon a módon megtenned azt, ahogyan előtte tetted.


KÉRDÉS A 11. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Tóbiás, én egy kapcsolatgátló. . vagyok. Hogy rögzítem ezt?


TÓBIÁS: Érdekes módja a leírásnak! Érdekes, mert amint mi-egy kicsit együtt dolgozunk, tudjátok - amint látjuk a múltból az energiádat, te, bizonyos értelemben - hogy is mondjam - bővében voltál a kapcsolatoknak (a közönség nevet)... eléggé szakértő voltál - hogy is mondjam - több ember egy időben történő kezelésében több életidőben is (többen nevetnek). Nos, ez az, amit te most választottál erre a létidőre a bensődben folyó oly sok munka miatt. Bizonyos szempontból, azt mondhatod, hogy kifáradtál a kapcsolatoktól, ahogy az előző kérdező a takarítástól (többen nevetnek). Untatnak téged. Úgy találod, hogy robotolások és valahogy piszkosak (néhányan nevetnek).


Nos, a gondolatok néha a lényetek bensőbb szintjein - hogy is mondjam - hogy egy másik kapcsolathoz fogjatok, valahogy szenvedés a számotokra. És nem tudjátok, vajon szeretnétek-e keresztül menni mindazon kihívásokon, melyek ehhez társulnak. De újra azt kell mondanunk nektek, hogy azon múltbéli tapasztalásokhoz nyúltok, ami a kapcsolat valaha volt és amilyenek ti voltatok. Most az más lehet. Az egyáltalán nem olyasvalami, amivel szemben küzdenetek kellene.


Egyszerűen arra kérünk, hogy tárd ki a képzeletedet, a lehetőséget, hogy megengedd - hogy is mondjam - az Új kapcsolatoknak, hogy belépjenek az életedbe. Ne legyenek elvárásaid, mert azok, akik eljönnek hozzád, legalább is szó szerint, eléggé mások lesznek. Tehát, bizonyos értelemben, vakációra mentél a kapcsolatokból.


SHAUMBRA 11: Köszönöm.


KÉRDÉS A 12. SHAUMBRÁTÓL (az Internetről olvassa Linda): Tóbiás, nekünk segítségre van szükségünk itt Izraelben. Túl sok a kiegyensúlyozatlanság, és mi egy valódi ébredést szeretnénk látni ezen a helyen. Túl sokan tartják még zárva a szívüket. Kérlek adj nekünk néhány világos választ és útmutatást. Köszönöm, és kérlek válaszolj.


TÓBIÁS: Valóban... és mi válaszoltunk. Odamentünk. Megosztottuk. Elhelyeztük egy Új Energia lehetőségét. Elengedtünk néhány Régi Energiát. Tehát, látni fogjátok a változásokat. De nem akarjuk... amikor ezek a változások elkezdődnek, azon tűnődve, miért zajlanak a dolgok olyan gyorsan, azon tűnődve, miért tűnik úgy, hogy képtelenek vagytok lépést tartani dolgokkal. Nagyon gyorsan fog változni. És kiáramolva erről a helyről, a változások az egész világon meg fognak történni. Ez mind része egy folyamatnak és egy momentumnak, mely azelőtt a dátum előtt jön létre, amit mi 2007-ként említünk. Köszönöm.


LINDA: Kiválasztanátok - az utolsó kérdést.


TÓBIÁS: Valóban.


KÉRDÉS A 13. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál): Szia, Tóbiás. Köszönetet akartam mondani azokért a szavakért a lánytestvéremmel kapcsolatban. És, meg akartam kérdezni... Bocsánat (elnézést kért, mert a kérdező szünetet tartott)... ezzel a tervvel kapcsolatban, melyen mi dolgozunk. Annyira őrültnek tűnik, hogy ez így helyes, amikor eljutottunk egy ilyen jó ponthoz, akkor kellett neki távozni... tudjátok. És most azon tűnődöm, mi az én szerepem. És ha mondanál egy "sziát" a szüleimnek és a testvéremnek... nagyszerű lenne.


TÓBIÁS: Valóban, valóban... és ők is hallhatják a te hangodat. Oly sokszor - hogy is mondjam - amikor létrejön egy megállapodás a partnerek között - és a barátok között... és a szerelmesek... a társak... a testvérek között - hogy a munka elvégeztetett, meg fogjátok látni, hogy egyikük azért megy el, hogy visszatérjen ide. Értsétek meg... még a fiatal Tóbiással is - Cauldrével - és én magammal is... visszajöttem erre az oldalra... ő pedig maradt. Értsétek meg... a terv folytatódott. De egyensúlyra volt szükség ahhoz és támogatásra a mi oldalunkról. A terv nincs befejezve. Az egyszerűen most... hozzájön egy másik dimenzionális jellemző. Még mindig vannak ott kapcsolataitok és segítségetek állandóan. Ne úgy nézzetek rá, mint egy negatív vagy egy zavaró dologra. Tekintsetek úgy rá, mint amikor hozzáadódik valami egy teljesen Új Energiához, melyen dolgoztok.


SHAUMBRA 13: Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm. Még egy kérdésre válaszolunk.


KÉRDÉS A 14. SHAUMBRÁTÓL (egy nő áll a mikrofonnál ): Úgy gondolom, hogy a nagyobb megértésért én tudom, hogy birtokolhatom az én saját Igazságomat. De minden bizonnyal tisztábban látnálak téged a tanításomra vonatkozólag, különösen lehet, hogy kívül... de lehet, hogy az belül marad, még ha az a különbség össze is olvad. És azt gondoltam, hogy megvan a magam Igazságom arról, hol fogom azt csinálni... a bőröndök be voltak csomagolva, stb. És akkor az is megváltozott. Fáradt vagyok.


TÓBIÁS: Ez egy - hogy is mondjam - másik Shaumbra - tünet itt - az Igazság nagyon gyorsan változik... Régi látomások, melyeket te és mások birtokoltak... nem megjelenítve az utat, melyről azt gondoltad, hogy az az út... álmok a - hogy is mondjam - a korábbi iskolai éveidből. Aztán csalódottá váltál, depresszióssá, és nem bíztál önmagadban, amikor ezek a dolgok nem nyilvánultak meg.


De az energia oly más itt. Ez az, amiért mi azt mondtuk ma, hogy az Igazság energiája jön ide. Az változik és fejlődik. Bizonyos értelemben, azt mondhatjátok... azoknak szól, akik oly régóta szeretnének megnyitni egy gyógyító központot... és az nem jelent meg... és kíváncsiak vagytok, mi a baj... azon tűnődtök, mit tettetek rosszul. Semmi rossz nem történt. Ti egyszerűen egy Új szintre mozdultatok el. Most már egy másik munkátok van, amit tenni fogtok. Vannak más helyek a számotokra, ahova mehettek.


Nos, a te nézőpontodból itt, te keresztül mentél - hogy is mondjam - sok-sok Igazságon és nagyon gyors módon... majdnem mintha kacsáztatnál egy követ a vízen... ugráltatva... nekiverődve különböző dolgoknak különböző időkből... addig míg a legnagyszerűbb lehetőség meg nem jelenik. Nem érezted azt a belsődben - még az emberi - szinteden sem, hogy eléggé felkészült lennél. Nem érezted, hogy eleget tanultál és a legnagyszerűbb lehetőség készen áll, hogy kibontakozzon az életedben. Nem voltál biztos benne, vajon fizikailag fenn tudsz-e maradni a kifejezés ezen lehetőségével az életedben. És nem voltál benne biztos - hogy is mondjam - még mentálisan sem, vajon egészen ott vagy-e.


Újra elmondjuk, a tény, hogy itt állsz és ezt a kérdést teszed fel, ez azt jelenti, hogy itt az ideje. De a mi perspektívánkból, mi megkérünk téged - és Mária is csatlakozik itt ehhez a kéréshez-engedd el az elvárásokat. Az messze más lesz, mint amit gondoltál róla, hogy lennie kell. Engedd el az elvárásokat, így hát az be tud áramolni az életedbe. És - hogy is mondjam - folytatni fogjuk a veled való szoros együttműködést. De, több, mint bármi, mi azt mondjuk, hogy most eljött az ideje. Nos, köszönöm.


SHAUMBRA 14: Köszönöm.


TÓBIÁS: És ezzel, Shaumbrák itt a Coal Creeken, ezen a gyönyörű hegyen... azok, akik az egész bolygón hallgatják... és azok, akik a fátyol felénk eső oldaláról hallgatják - és sokan, sokan, sokan vannak - mi még egyszer újra idehozzuk a Shaumbrák energiáját. Sokkal többet tanultunk, mint ami szavakon keresztül kifejeződhet. Megengedtétek, hogy az energiák bejöjjenek. Megengedtétek, még egy olyan energiának is, melynek nincs személyisége vagy emberi - formájú neve... az Igazság egy energiájának, hogy belépjen... és játsszon veletek... hogy segítsen nektek túljutni a Régi megértéseken.


És amint mondottuk azelőtt, Mária fog mindannyiotokkal dolgozni... segítve benneteket, hogy lássatok néhány hitrendszert, melyek börtöncellák voltak... egy börtön a képzeletetek számára... segítve nektek, hogy lássátok, hogy hoz az létre korlátozásokat és csalódottságot az életetekben... a hitrendszereket, amelyek annyira beágyazódtak, hogy talán még észre venni is képtelenek voltatok őket. Nem voltak nyilvánvalóak. Itt az ideje, hogy hagyjátok ezeket a dolgokat elmenni, hogy az Igazság egy teljesen Új megértéséhez jussatok el. És ebben a folyamatban, amint tudjátok, oly sok támogatással bírtok a mi részünkről, oly sok támogatással a Shaumbrák részéről. Soha nem vagytok egyedül.


És ez így van!


fordította: Halász Andreavissza az előző lapra