BÍBOR KÖR ANYAGOK


A (KÖVETKEZŐ) SOROZAT:


5. SHOUD: „Sha-dhar” – Adamus közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Elhangzott a Bíbor Körben,

2010. december 11-én


www.crimsoncircle.comVagyok, Aki Vagyok, a Szuverén Birodalom Adamusa. Ki állítja azt, hogy nincs varázslat?


Az év csodálatos időszaka ez, ez az év hétvégéje, az év ünneplése, ez az az időszak, amikor mindenki ellazul egy kicsit – hacsak nem utazik haza a családjához (nevetés) – amikor mindenki ellazul és élvezi a varázslatot. Ez itt most varázslatos a Shaumbrával és Ralph-val, (Ralph Nicols énekelt közvetlenül a Shoud előtt), és mindannyiótokkal – a zenével, a Télapóval és a játékos manókkal.


A Télapó tényleg létezik? (a közönség válasza: -Igen!) Abszolút! Abszolút! Tudjátok, amikor az emberek a tudatosságukban egyetértenek bizonyos archetipikus energiákkal, akkor ezzel lényegében meg is teremtik azokat? Namost, a Télapó nem feltétlenül az Északi Sarkon él, ugyanakkor az esszenciája, a varázslata és a szépsége él. Ott van a szívetekben. Amikor gyermekek voltatok, és megengedtétek magatoknak, hogy összekapcsolódjatok ezzel az energiával, akkor ez…akkor ez (megáll a beszédben, mert a pillantása megakad egy óriási virággal díszített kalapon) édes Istenem! (nevetés) – ez valódi volt. Ha megengeded….ha megengeded…(nevetés, ahogy felveszi a kalapot) Tartsatok ki egy pillanatig, meg kell…(leveszi a zakóját és átadja Lindának) Igen, igen. Linda…


LINDA: Ó, máris uram, igen uram! (még nagyobb nevetés)


ADAMUS: Igen, igen, igen, Ó, és Linda, miközben erre gondolunk….(nevetés, ahogy a zsebét kiürítve átadja a benne lévő pénzt Lindának) Tudjátok, ragaszkodik hozzá.


LINDA: Ó, Isten őrizz, hogy bárkinek is odaadd ezt a hét dollárt. (nevetés)


ADAMUS: Tehát amikor… amikor… amikor… nevetségesen érzem magam. Általában semmi sem szokott zavari, de most nevetségesnek érzem magam. Remélem most büszke vagy. (nevetés, miközben visszaadja a kalapot a tulajdonosának)


Tehát a varázslat ott van a levegőben. Lélegezzük is ezt máris magunkba! Lélegezzük be! Ez valóságos. Nem ti találjátok ki. Ez nagyon…(szünetet tart, amíg megsimogat egy kutyát)… ez nagyon is valóságos.


A mai vendég


Tehát drága Shaumbra, ma egy különleges vendégünk van. Általában nem szoktam vendégeket hozni közénk, de mivel ez itt most az év végi áttekintés és ünneplés időszaka, megkértem mindannyiunk egy nagyon kedves barátját, hogy csatlakozzon hozzánk a mai napon.


LINDA: Kit, Jézust? (nevetés) Ez csak egy megjegyzés volt!


ADAMUS: Ő most el van foglalva, tudod azzal a jászol dologgal. Drága Metatron barátunkat kértem fel arra, hogy ma csatlakozzon hozzánk.


LINDA: Ó!

ADAMUS: Ez érdekes, amennyiben megengeded magadnak, hogy belélegezd és érezd Metatront… lélegezd be és érezd! Metatron régebben egyfajta hidegebb, fémesebb energia volt, nem annyira személyes és barátságos, mint jómagam, mivel Metatron volt a szellemi hangotok. És azt is mondhatnátok, hogy Metatron a más dimenziókban létezett. El volt szigetelve, más helyen tartózkodott.


Közelebb hoztátok Metatront, és évekkel ezelőtt a Kvantumugráskor beszéltünk arról, hogy Metatron neve megváltozott, és Yoham lett. Yoham. Nem a zenei csoportra gondolok itt – nos persze, az ő nevük is Yoham. Metatron tovább fejlődött.Időről időre sokan felteszitek nekem azt a kérdést, hogy mi is a ti spirituális nevetek. (a konyhában szól valakihez) – Kaphatnék egy csésze kávét? Tejszínnel.


KERRY: Máris.


ADAMUS: Szülinapos lány.


KERRY: Egy pillanat, csak…


ADAMUS: Oké, csak hozd előre, amikor elkészülsz, ha nem gond. Köszönöm. Köszönöm.


LINDA: Szeretnél valami mást is?


ADAMUS: Én hozok egy választást, és akkor az megtörténik. (nevetés) Ma még a csokoládétokat is megkóstolom. Érdekes…


Szóval a nevetek is változik. Sokszor kérdezitek: - „Mi a spirituális nevem?” Nem tudjuk ezt neked megmondani. Na nem azért, mintha titok lenne, hanem azért, mert ez veled együtt folyton változik és fejlődik.


Emlékeznetek kell arra, hogy a szellemi nevek egyáltalán nem olyanok, mint az emberi nevek – amit a születésetekkor adnak nektek – Mary, Beth vagy legyen ez a név bármi – és ez tényleg nem az a név, amit ti választottatok magatoknak, de ti mégis valamiféleképpen alkalmazkodni kezdtek ehhez a névhez. Majd ezzel azonosítjátok magatokat, és idővel meg egyszerűen együtt éltek ezzel. A szellemi nevek teljesen másmilyenek, folyamatosan, megállás nélkül változnak. Ezek dalok, és nem nevek. Ezek dallamok, és nem pedig kemény, nyers emberi hangok. Ahhoz, hogy tényleg megérthesd a szellemi nevedet, el kell azt énekelned, rá kell hangolódnod. Ha megpróbálod azt kemény emberi szavakba önteni, azzal kárt teszel benne.


Akkor ezt most csináljuk is meg! Csináljuk meg! (megkaparintja valakinek a törpe sipkáját) Most intonálni fogunk…(még nagyobb nevetés, ahogy pózba vágja magát a fején a sapkával) Most el fogjuk énekelni a szellemi neveteket. Ehhez nincs szükségünk zenére. Egyszerűen csak eldúdoljuk.


Nos, ehhez kell némi Ahmyo, némi önmagatokba vetett bizalom, hogy a hang, ami elkezd feltörni…(nevetés, ahogy egy fotó kedvéért pózba vágja magát) A hamburgi mellényemben – amit a Bíborostól – Wulfingtól - kaptam.


Tehát a… de kérlek! Ne legyél szégyenlős! Igen, igen. Köszönöm. (Sandra hozza a csésze kávét) Köszönöm? Se tálca? Se alátét? Se szalvéta? Se porcelán? Hmmm….


SANDRA: Nincs.


LINDA: Nem a te feleséged. (nevetés)


ADAMUS: Meg kell említenem, hogy az én időm óta sokkal jobb lett a kávé. Annál jobb, mint amit Cauldre iszik.Hangotok a Szellemben


Akkor énekeljük el a nevet, vagy érezzük ezt a nevet! Egyszerűen csak engedjük ki magunkból. Engedjük ki minden előzetes gondolkodás nélkül. Kerüljétek ki az elmét, és gondolkodás nélkül engedjétek ki, engedjétek meg, hogy kicsit kivételesek legyetek ebben. És ne felejtsétek el, hogy ez a hang, ez a dallam szüntelenül változik. Szóval, ha ezzel most különösképpen azonosulnátok, emlékezzetek, hogy meg fog változni.


Akkor most vegyünk egy mély lélegzetet….


És arra kérnélek benneteket, hogy hunyjátok le a szemeteket, hogy ne kerüljetek be túlságosan a fejetekbe!


Akkor vegyünk egy mély lélegzetet és érezzetek bele az esszenciátokba, a Yoham-otokba, a szellemi hangotokba, az egységetekbe!


Vegyetek egy mély lélegzetet….és engedjétek ezt ki! Ne aggodalmaskodj amiatt, hogy ez milyen hangzást kelt majd. Engedd meg, hogy érzéssel áradjon kifelé!


Akkor mély levegő és gyerünk!


(mindenki elkezd intonálni)


Egy kissé strukturált. Még mindig kissé félénk.


(szünet, ahogy ránéz valakire, arra várva, hogy az észrevegye az ő jelenlétét)


Óóó! (kuncogva) Sart, gyere csak ide! (nevetés)


LINDA: Ó!


SART: Sart, te tudod milyen érzés ez. Akkor most… csak csukd be a szemed, és egyáltalán ne aggódj amiatt, hogy 20.000 ember néz most téged online. (nevetés) Ne is törődj velük!


Igen, mikrofonnal – milyen érzés is ez? Hogy hangzik? Vegyél egy lélegzetet, és csak engedd ki magadból! Ideteszem a kezem ( a hátára), hogy segítsem a kiengedését!


(Sart elkezdi a dallam kiéneklését)


(a közönség tapsol)


ADAMUS: Csodálatos. Gyönyörű! Köszönöm. Köszönöm. És Sart, tudod én sok helyen jártam már a világban, és sok nyelvet ismerek….


SART: Á!


ADAMUS: ….de ebben nem vagyok biztos….szerintem még soha nem láttam ezt a nyelvet sehol. Ez valamiféle titkos kód? (A Sart ingén olvasható feliratra célozva)


SART: Latin. Mindenki tanult latint az iskolában, igaz?


ADAMUS: Ó, ez nem latin. Tudom, hogy ez nem latin. De akkor mégis mi ez, én drága barátom?


LINDA: Mindenki forduljon el! Ne nézzetek ide! ( a közönség nevet, ahogy Sart megmutatja nekik, hogy mi is a felirat: „B*szódj meg”)


ADAMUS: Á, már értem. Ez a Shaumbra új nyelve. (nevetés) Köszönöm uram. Köszönöm.


Akkor most csináljuk újra Sart vezettetésével – az ő bátorságát, kivételességét alapul véve. Csináljuk újra! Érezzetek bele a szellemi hangotokba! Szabaduljatok meg minden előzetes elképzelésetektől annak kapcsán, hogy ennek milyen hangzásúnak kellene lennie! Érezzetek bele! Ez fontos. Nem csak az időmet vesztegetem itt. Ez nagyon is fontos, mert ez fog benneteket összekapcsolni azokkal a részeitekkel, amit a későbbiekben használni fogunk. Azt akarom, hogy minden részeteket hozzátok be!


Miközben itt beszélgettünk, a Szellemetek arra várt, hogy bejöhessen. Arra vár, hogy bejöhessen az életedbe, és az életed részévé válhasson. Te ezt mindezidáig visszafogtad, nem engedted meg, mert előtte még le akartál fogyni pár kilót, kicsit okosabb, kicsit kedvesebb akartál lenni, meg hasonló okok miatt nem engedted ezt meg. Pedig ő itt és most csatlakozni akar hozzád. Egyáltalán nem ítélkezik feletted. Mindössze részt akar venni itt, ebben a nagyszerű Földi tapasztalásban.


Akkor vegyünk egy mély lélegzetet. Érezz bele magadba! Magadba! És nem egy távoli, messze lévő entitásba! Nem valami távoli, elméleti, filozófiai, ezoterikus lénybe, hanem saját Magadba! Saját Magadba!


Akkor vegyünk egy mély lélegzetet, és beszélj! Gyerünk, engedd ki!


(mindenki csinálja)


Jó, jó, jó, jó. Nem fogjátok megnyerni a zenei vetélkedőt, de nem is ez itt a lényeg. Nem próbálunk itt szép hangzást elérni. Nem akarjuk ezt agyonszerkeszteni. Mindössze megengedjük az áramlását!


Akkor most csináljuk meg újra, de most mindenki csinálja, az itteni csoport, mindenki aki online néz minket, gyertek, ti is csatlakozzatok hozzánk – legyen ez egy csoportos Yoham, egy csoport energia. Itt ültök ma, online néztek minket, és most akkor kombináljuk össze az energiákat! Hozzuk ki ezt a dallamot most! Földeljük itt le, és engedjük ki!


Egy pillanatra most érezzünk bele ebbe a csoport energiába! Ebbe a csoport energiába mindenki beletartozik, akik össze vannak kapcsolódva az egész világon, beleértve azokat is, akik majd később fogják ezt meghallgatni vagy elolvasni. Milyen hangzása van ennek? Hogy hangzik ezen a csodálatos év végén ebben a napfordulós/pogány/keresztény/zsidó energiában?


Vegyünk egy mély lélegzetet! Érezzetek bele! Az év csodálatos időszaka ez!


És akkor kezdjük! (elkezd dúdolni)


Engedd ki! Hadd növekedjen!


(mindenki dúdolni kezd)


Csodálatos! Köszönöm. Köszönöm.


Ez a saját magaddal, a szellemeddel, minden egyes részeddel való kapcsolódásod nagyon fontos szerepet fog játszani az elkövetkezendő idők során. Többé ne tartsd külön ezeket a részeidet! Hozd be ide az összeset!


Akkor most erre vegyünk egy mély lélegzetet!Ahmyo


Gabriella, mi történt? Látom érdekes csizmát viselsz. Mit csináltál kedvesem?


GABRIELLA: Eltörtem a lábam.


ADAMUS: Eltörted a lábad? Eltörted a lábad. És hogyan csináltad? Hogyan történt?


GABRIELLA: Csendre, nyugalomra volt szükségem, és így megteremtettem azt magamnak.


ADAMUS: Ó, bárcsak lenne nálam pénz! Á, igen! Csendre és nyugalomra volt szükséged. (egy stábtagtól kérdezi) Lenne egy kis pénzed, amit odaadhatnék neki? Aztán majd költségként leírod később. – Ez abszolút korrekt, és köszönöm, hogy nem azt mondtad, hogy ez baleset volt. Köszönöm, hogy nem azt mondtad, hogy valami ostobaságot csináltál. Igazából valami ragyogót tettél. Ez briliáns!


Nos igen, a tested fizikai fájdalmon ment keresztül. Befrusztráltad magad saját magadon. Azon tűnődtél egy rövid ideig, hogy vajon mit csináltál rosszul, egészed addig, amíg beszélnünk kellett. Nem csináltál semmi rosszat. Ez gyönyörű volt. Ez ahmyo volt. Ahmyo, mert igen, megadtad magadnak azt a pihenést, nyugalmat, ami már nagyon is rád fért. Tíz évvel fiatalabbnak nézel ki. Szebb vagy, mint valaha! Szükséged volt erre.


Túl gyorsan mentél. Túl sok volt benned a káosz és a zűrzavar. Megpróbáltad kiagyalni…kihúzhatnám innen ezt a széket? (annak támasztotta a törött lábát)


GABRIELLA: Ó!


ADAMUS: Nem, nem. (nevetés) Megpróbáltál mindent kiagyalni, túlságosan sokat analizáltál, rengeteg célod volt – megpróbáltál céltudatos lenni, elképesztően sokat terveztél – sok-sok év tervezése és strukturálása – és ez most egy csodás alkalom volt arra, hogy elengedd ezt az egészet. Ó igen, az emberi rész, aki annyira hozzá volt szokva ehhez a rengeteg aktivitáshoz, tevékenységhez – az utálta ezt az egészet. Gyűlölte. De most mégis itt ülsz, felfedezve a teremtésed szépségét, ahmyo-ját. Semmi rosszat nem tettél. Tökéletes volt.


A következő kérdésed így hangzik: -„Akkor most már mindig el kell törnöm a lábamat vagy a karomat vagy valamimet ahhoz, hogy eljussak ide?” – Egyáltalán nem. Egyáltalán nem, de az akkori emberi energiádat nézve, ez tökéletes volt. És ez meg fog gyógyulni, mert te ezt megengeded. Máris ez következik.


GABRIELLA: Köszönöm.


ADAMUS: Igen, abszolút.


Trish, mi történt?


TRISH: Én…(kuncog)


ADAMUS: Igen. Máris idehozzuk a mikrofont. Barátok között vagyunk. Remélem nem bánod. Mi történt? Mankókkal érkeztél ide?


TRISH: Összetörtem a medencémet.


ADAMUS: Összetörted a medencédet.


TRISH: Igen.


ADAMUS: Szándékosan?


TRISH: Igen.


ADAMUS: Nos, lényegében valószínűleg.


TRISH: Lényegében.


ADAMUS: Ez valószínű. Először azt gondoltad, hogy ez egy baleset volt – de ez egyáltalán nem volt baleset.


TRISH: Ez csak a címke volt.


ADAMUS: Pontosan – a címke. Tehát valójában mi is történt?


TRISH: Nos, nyilvánvalóan kiengedtem mindenféle energiákat.


ADAMUS: Igen, ezt tetted. Hallottátok ezt Shaumbra? Nyilvánvalóan kiengedett mindenféle energiát. És amikor kimozgattad a mindenféle energiákat mi történt még?


TRISH: Pokolian fájt.


ADAMUS: Pokolian fájt. (nevetés) Igen, láttam a korábbi diát, „egyértelmű”. Oké. De azt követően mi történt?


TRISH: Hm…


ADAMUS: Mi történik, amikor lélegzel?


TRISH: Nem tudom.


ADAMUS: Energiát hoztál be. A sokk, a trauma – beszéltünk már erről korábban – az incidens sokkja először is abszolút kivesz az elmédből, mert olyan nagy fájdalmad van, hogy képtelen vagy gondolkodni.


TRISH: Na igen.


ADAMUS: Amikor ez történik olyankor az Isteniséged, az Éned infúziója beárad. Egyszerre engedtél el egy csomó olyan dolgot, ami már nem szolgált téged. Máskülönben évekig is eltarthatott volna, amíg megpróbálsz mentálisan vagy egyéb módokon megszabadulni ezektől. Ó, eljárhattál volna tanácsadásokra, vagy mindenféle dolgokat tehettél volna, de te azt mondtad: -„Nem, én itt és most fogom ezt elintézni egyszer s mindenkorra.” Összetörted a medencédet. Miért is ne? (Trish nevet)


És a csodálatos az, hogy ez meggyógyul. Meggyógyul. Hölgyeim, a fantasztikus dolog az, hogy ez jobb lesz, mint korábban. Na most nehogy eltörjétek a karotokat nekem azért, hogy jobb legyen a karotok, de ez jobb lesz. Jobb lesz, mint valaha.


Tehát ez nem egy tévedés volt. Nem is ostobaság. Hanem egy gyönyörűséges részed, aki azt mondta: - „Hozzunk be rengeteg energiát!” – És ennek eredményeképpen mind a ketten meg fogjátok érteni, hogy mi is igazából a gyógyulás. És ez az én egyik, hogy is mondjam csak bánatom – a gyógyulás régi meghatározása. Az annyira elavult, régi, nehézkes és fárasztó. Igazából a gyógyulás nagyon, nagyon gyors és szerfelett csodálatos, különösen akkor, ha kombinálódik az Új Energiával. Igazán szépséges. Szóval köszönd ezt meg magadnak, még akkor is, ha pokolian fájt. Köszönd meg magadnak.


Roy, veled mi történt?


ROY: Átváltoztam a Pakuámmá.


ADAMUS: Igen, igen, igen. (nevetés, mert Roy egy holló fejfedőt visel) Hát drága Shaumbra, ez történik, amikor tényleg belélegzed. Nézzetek meg mi történt! Ezt csak egy képzett profi segítségével tudod elérni, ne próbálkozz ezzel otthon egyedül!


ROY: Túl sokat lélegeztem.


ADAMUS: Túl sokat lélegeztél. És mi történt veled és Lindával az életetekben? Mi történt? (szünet) Ebben az elmúlt hat hónapban mi történt?


ROY: Mi….kapcsolatba léptem a saját lelkemmel. Mindketten kapcsolatba léptünk a lelkünkkel.


ADAMUS: Linda, mi történt? (Roy feleségét kérdezi)


LINDA H: Azt gondolom, ha magamon kívül tekintek, mindaz amit látok, annak tükröződése, Aki Vagyok, legyen ez akár Sarah Palin, Barack Obama, Erzsébet Királynő, vagy egy kínai rizs termelő. De ha igazán magamba tekintek, akkor csak az Vagyok, Aki Vagyok, és ez minden, ami van.


ADAMUS: Linda, Roy – Aandrah-val dolgozva keresztülmentek egy nagyon intenzív folyamaton hat hónapon keresztül, és ezt a folyamatot pont az intenzitása miatt nem ajánlanám sok mindenkinek, csak azoknak, akik eléggé elhivatottak, elkötelezettek, és meg van bennük a szeretet mély szintje, valamint Aandrah vezettetésével is rendelkeznek.


Szóval keresztülmentetek azon, ami egy átlag ember számára öt, tíz létidőt is kitett volna a régi dolgok kitisztítására, a hiedelmek, az önmagatokba vetett kétségeitek, a kritika és a felgyülemlett szemét kitisztítására. Amikor elkezdtük Breckenridge-ben a Mentális Egyensúlytalanság Szimpóziumunkat, ez a két ember azt mondta: - „Igen!” – Ez a két ember akkor azt mondta: -„Meg fogjuk ezt csinálni. Meg fogjuk tenni, mert itt az ideje. Meg fogjuk ezt tenni, mert utána Szabványok lehetünk mások számára. Meg fogjuk ezt tenni, hogy megmutassuk, hogy nincs olyan, hogy rossz.” – Nincs olyan, hogy rossz. Oly könnyű az embereknek beleesni abba a mentalitásba, hogy: -„Mit csinálok rosszul?” Egyáltalán semmit. Elképesztő, bámulatos tapasztalásaitok voltak ebben az életetekben és más életeitekben is, majd azt mondtátok: -„ Eljött az ideje. Eljött az ideje annak, hogy mindezen túllépjünk, hogy befejezzük a játszmázásokat, vagy legalábbis azt mondtátok: -„Legalább ha játszom is a játszmát, akkor tudatában akarok lenni annak, hogy ez egy játszma. Ha szerepelni fogok, ha szerepet fogok játszani, akkor legalább tudni akarom, hogy ez csak egy színjáték.”


Én magam imádok szerepelni. Szándékosan mindig szerepet játszom. Ez itt most egy színjáték. Ez én vagyok, és ez az én egyik szerepem, mert megtehetem. Ezen kívül semmi egyéb oka sincs, mint az, hogy megtehetem. De ahogy ezt már megbeszéltük, tudatában kell lenned annak a ténynek, hogy egy szerepet játszol. Az emberi szerepet játszod. Azt a szerepet játszod, mint akinek fizikai problémái vannak. Azt a szerepet játszod, mint akinek anyagi problémái vagy bármilyen egyéb problémái vannak. És akkor majd valóban örömödet lelheted a szerepeid megválasztása kapcsán, és nem veszed azt majd annyira komolyan.


Tehát a folyamat által rájöttetek, ami közben megjártátok a poklot, a létező legsötétebb helyeket, miközben még csak azt sem tudtátok, hogy vajon egyáltalán létezni akartok-e, nem csak itt, ebben a valóságban, de a más birodalmakban sem. Ez a kemény rész. Azok, akik kétségbeesésük folytán hagyják el ezt a síkot, azt hiszik, hogy majd egyszerűen csak elfeledkezhetnek erről az egészről – de nem, mert viszik tovább magukkal. De ti végül felfedeztétek ezeket a csodálatos szavakat: - „Én Vagyok Minden, amivel rendelkezem.” Hű! Én Vagyok Mindaz, amivel rendelkezem. Nos, néhány ember számára ez talán egy kissé szomorúan hangozhat, de a megvilágosodott lények számára ez a létező legnagyszerűbb ajándék. Ez a Vagyok, Aki Vagyok.


Drága Linda és Roy, Aandrah-val együtt dolgozva keresztül mentek a saját poklukon, hogy felfedezhessék: -„Én Vagyok Mindaz, amit birtokolok” Ez egy áldás. Ez az igaz szeretet. Ez lenyűgöző, amikor felfedezed, hogy Az Vagy, Aki Vagy, és soha nem veszítetted el magad. Soha nem veszítetted el Önmagad. Soha nem veszítettétek el Önmagatokat Linda és Roy. Ez mindig is ott volt. Most már bármit megtapasztalhattok. És ezért megkapjátok a nap díját. (előhúz egy 100 dolláros bankjegyet a mellényzsebéből, és átnyújtja Lindának és Roynak.) Ezt elcsentem….(a közönség tapsol) Visszajön. Visszajön.


LINDA H: Nahát! ( a közönség tapsol és éljenez)


ADAMUS: Tehát, abszolút: Linda, kérdés?


LINDA: Szerinted másoknak is javasolni fogják a te Mentális Egyensúlytalanság Szimpóziumodat?


ADAMUS: Kérdezd meg tőlük!


LINDA H: Ha valaki elég bátor, akkor annak javaslom.


ADAMUS: Ha valaki elég bátor…nos, igen. De hát ez az egész eddigi életed is nem ugyanerről szólt, hogy van-e merszed hozzá? (a közönség válasza: Igen!) Ha elég bátor vagy. Elég mókás, nem? (valaki mondja: Most már az.) Most már. Jó.


Kiegyensúlyozás


Shaumbra, akkor csináljunk most együtt valami szépségeset! Engedjük meg, hogy az összes kiegyensúlyozás megtörténhessen itt és most. Beszéltünk már erről korábban is. A tested tudja, hogyan viseljen gondot saját magára. Az elméd lényegében tudja, hogyan egyensúlyozza ki magát. Tényleg nincsenek is problémáid, hacsak nem akarod, hogy legyenek. Igazán nincs veled semmi baj, hacsak nem akarod tovább játszani ezt a színdarabot.


Akkor most legyen ez a pillanat a tiszta ahmyo pillanata. Annak a pillanata, amikor nincs semmilyen alapvető célod, nincs benned nyomás – és a kiegyensúlyozás megtörténhet. Talán ti ezt Régi Energiásan gyógyulásnak neveznétek, de ez igazából csak azt jelenti, hogy visszatérsz a természetes létállapotodhoz, mert elegendő ahmyoval vagy önmagadba vetett bizalommal rendelkezel ahhoz, hogy tudd, hogy egyensúlyba tudod hozni magad. Bármikor visszahozhatod magad az egyensúlyi állapotodba, és ehhez lényegében az égvilágon semmit sem kell tenned. Ez végbemegy magától. Arra vár, hogy ezt megtehesse. Tényleg, abszolút. A tested – a TudatTested erre vár.


Te, mint az emberi személyiség az elmúlt pár év során őrült módon, óriási erőbedobással működtél – gondolkodtál, cselekedtél, rengeteg tapasztaláson mentél keresztül, oly sok - hogy is hívják ezt? – újrastrukturáláson mentél át.


Akkor most a következő pár perc során, az ahmyo állapotában – ami a teljes bizalom – tudd, hogy a tested már meggyógyította magát. Az elméd egyensúlyban van – de már egy új helyen. Nem fogsz visszamenni arra a régi helyre. Ez egy új helyen végbemenő gyógyulás. Ez egy új helyen bekövetkező kiegyensúlyozás. És aztán meg csak engedd be! Az elkövetkezendő pár perc során, amíg a zene szól – (Johnhoz intézve a szavait) – majd intek neked, hogy mikor – csak engedd meg, hogy ez megtörténhessen. Mindössze engedd meg! Csak engedd meg. Nem kell semmit mormolnod, nem kell semmin gondolkodnod. Csak el kell lazulnod.


Ez olyan mint egy masszázs a lelked számára, amit te adsz magadnak. Engedd meg, hogy ez megtörténjen. Ha elkezdesz ezen gondolkodni, vagy előjönnek a kétségek – csak vegyél egy mély lélegzetet, és engedd el őket.


Dr. Kuderka, ha megtennéd, tedd be a második dalt. Ez nem csilingelős zene. Ez nem New Age-es zene. Ez csak jókedvű, vidám zene, és micsoda nagyszerű zene ez ehhez a dologhoz!


Akkor most vegyünk egy mély lélegzetet, és ebben a pár percben engedjétek meg magatoknak, hogy ez a kiegyensúlyozódás felzárkózhasson hozzátok.


A zene: Happy Holidays (Beef Weillington Remix) YouTube link: http://www.youtube.com/watch?v=fgOC52mSzh8


Nahát! Túl könnyű volt?! Ennek nem kell nehéznek lennie. Bármikor, amikor csak egyensúlyba akarod hozni magad, ennek nem kell nehéznek lennie. Ez lehet ennyire könnyű! Lehet jókedvű! Nem kell sivár zenét hallgatnod, hacsak nem azt akarod. Nem kell rengeteg szenvedést megélned ahhoz, hogy ott legyél, ahol választásod szerint lenni akarsz. Nem kell ezen gondolkoznod. Egyszerűen csak egy számodra élvezetes környezetben szánj erre pár percet, és hagyd, hogy ez bekövetkezhessen.


Ez az Új Energiás kiegyensúlyozás, amit régebben gyógyulásnak neveztek. Nem kell ehhez összetett rendszereket ismerned. Egyszerűség – drága Shaumbra. Nem kell a guruknál tanulmányokat folytatnod. Ahhoz találkoznom kellene egy megvilágosodott guruval. És soha egyetlen olyan guruval sem találkoztam, aki elhozta volna mások számára a megvilágosodást. Ti hányat ismertek? Hány teljesen a fizikai testében élő megvilágosodott létezőt ismertek? Hányan voltak olyanok, akik eljártak a tanfolyamokra, vagy iskolákba, és onnan megvilágosodottan sétáltak ki? Mert minden olyan rendszer, ami nem az egyszerűség híve, csak valahová máshová vezet.


Ti, drága barátaim, ti – ha azt választjátok – a szellem egyszerűségét, az én egyszerűségét fogjátok tanítani. Már több ezer, több tízezer, sőt talán több millió éve azzal próbálkoznak az emberek, hogy nagyon megnehezítsék ezt. Miért? Hát azért, mert egészen őszintén szólva – Cauldre nem szereti, amikor ilyem pimasz állításokat teszek, de nos, ez az én show-m, és nem az övé – azért bonyolítják meg ezt az egészet, mert igazából soha senki nem fogta fel. Tényleg nem. Nem. Soha senki nem jött rá. Ezért aztán kieszelnek mindenféle bonyolult rendszereket, téged bevisznek az útvesztőbe, ezzel együtt a pénzedet is elszedik, és amikor kijössz onnan, azt gondolod: -„Nos, egyszerűen csak nem vagyok elég jó. Nem értettem meg” – persze, hogy nem, hiszen agyon volt bonyolítva. Ez egyszerű. Egyensúlyba akarod hozni a TudatTestedet, a testedet, az elmédet és a szellemedet? Akkor tedd ezt egyszerűen. Valójában, minél kevésbé próbálod, annál könnyebb és hatékonyabb az egész. Minél inkább csak ott ücsörögsz, és hallgatod azt a zenét, amit éppen akarsz, vagy azt teszed, amit éppen tenni akarsz, mondjuk veszel egy jó fürdőt, vagy sétálsz egy nagyot, vagy egyáltalán nem csinálsz semmit – na ez az, amikor ez bekövetkezik.


Ismételten, ez az ahmyo meghatározása – megérted azt, hogy ti, mint Isten isteni részei már jóval azelőtt leraktatok minden eszközt az ösvényetekre, mielőtt eljutottatok volna arra a helyre az utatok során. Már az összes potenciált leraktátok a helyükre, most csak arról van szó, hogy legyél is tudatában ennek! Ez a tiszta felfogásról szól. Az egyszerűségről.


A másik csoport


Csak frissítés okán, úgy egy évvel ezelőtt elmeséltem nektek, hogy amikor elkezdtem a Shaumbrával dolgozni, egy választást kellett hoznom. Volt egy másik csoport – igazából sok csoport, de….(nevetés) – egy másik csoport, aki velem akart dolgozni, azt akarták, hogy én legyek az ő „mesterük”, és igazából nem tartott sokáig annak a választásnak a meghozatala. Tóbiás megkért, hogy dolgozzak együtt a Bíbor Tanáccsal, a Bíbor Körrel és a Shaumbrával. Tényleg nem tartott sokáig, hogy meghozzam ezt a választást, ugyanakkor érdekes most ránézni arra a másik csoportra, ami most a szétesés, a feloszlás folyamatában van, különféle okokból kifolyólag.


Nem akarták elfogadni azt, hogy minden egyes egyén egyensúlyba tudja hozni magát, és meg tudja újítani magát. Rettenetesen beleragadtak egymás, és minden más meggyógyításába. Ez képezte munkájuk alapját. Gyógyításokat eszközölnek egymáson. Ez energetikailag nem rossz ugyan, de mégis roppantul korlátozott. Úgy érezték, hogy hetente meg kell gyógyítaniuk egy meghatározott számú embert, olyanokat, akik igazából nem is akarták a gyógyulást, ők mégis úgy érezték, hogy ezzel jó karmára tesznek szert. Ez a csoport csodálatos létezőkből tevődött össze, de ők nem Shaumbrák. Nagyon magas hierarchiára épül a szervezetük. Roppant sok szervezeti struktúrával bírnak.


Tudjátok, vannak olyan emberek, különösen a spirituális keresést járók között, akik imádják a struktúrákat, imádják a szabályokat – „Ma ezt és ezt kell tenned. Ezeket az irányelveket kell követned. Így és így kell lefordítanod valamit egy olyan nyelvre, amit még csak nem is értesz. Így és így kell igét hirdetned.” – És tudjátok, ez egy olyan rendszer, ahol lényegében soha nem nyerhetsz, illetve ahol soha nem fejlődhetsz egészen addig, míg ki nem lépsz belőle. Tehát ez a másik csoport nagyon hierarchikus, roppant strukturált, és a játszma, a struktúra részét képezte a következő: -„Mi mind meggyógyítjuk egymást.” – Elfeledkeztek egy nagyon jelentős dologról. Hogy miről? Hát arról, hogy saját magukkal törődjenek, hogy saját magukkal foglalkozzanak. A legnagyszerűbb gyógyító, a legnagyszerűbb tanító és a legnagyszerűbb Szabvány az, aki elsőként saját magával törődik.


Ó, és tudom én, hogy időnként ti is ki akartok menni és tenni akarjátok a dolgotokat. Segíteni akartok másoknak – ez régi beidegződés – de csak akkor tegyétek, amikor már eljutottatok arra a pontra, amikor is feltétel nélkül szeretitek magatokat, és azt mondjátok: -„Ez annyira könnyű. Annyira vidám. Ez annyira az én választásom” – mert rengetegen vannak olyanok, akik kézrátételt alkalmaznak, meg mormolnak közben. Tudjátok, ez egyfajta egoisztikus dolog ám. Amíg nem vagy képes odaállni valaki elé, és azt mondani neki, hogy: -Vagyok, Aki Vagyok – lényed minden részéből – addig ez egész nem más, mint (valaki beszól: Makyo) Makyo! Abszolút!


Tehát nagyon örülök, hogy ehhez a csoporthoz jöttem, mivel ti életteliek vagytok. Látom azokat az új projektjeiteket, amikkel elő fogtok állni. Látom mit tesztek csoportként, és látom mit tesztek egyénileg – ez a csoport életteli. Tehát jókora áldás, hogy idejöttem.


Áttekintés


Akkor most következzen egy gyors áttekintés – egy év végi összefoglaló. Ebben az évben rengeteg sok információt vettünk át, és most egy gyors pillantást szeretnék vetni arra, hogy honnan is indultunk, majd ezt követően pedig Yoham – Metatron és jó magam közös üzenete következik majd. Tehát, honnan is indultunk?

Beszéltünk a hullámformákról – meglehetősen alap információ – arról, hogy a szellem és az ember időtlen idők óta járja ezt a közös táncot. Együtt áramolnak, majd szétválnak, akárcsak egy tangóharmonika. Van valaki, aki tud harmonikázni?


LINDA: Nem kellene elárulnod engem.


ADAMUS: (kuncogva) Mint egy harmonika. (nevetés) Ó, ez annyira romantikus. Olyan szexi a harmonikán játszani. (még nagyobb nevetés) Ez tényleg így van.


Bemenni, kijönni, közelebb jönni, szétválni – mindez tökéletesen természetes – de ekkor valami történik. Belefáradsz ebbe az oda-vissza dologba, a harmonika hatásba. Valami mást akarsz. Azt mondod: -„Mikor leszünk már együtt? Mikor fogunk egyesülni?” – Ez az, amin keresztül mentetek. Mi ezt nevezzük a felébredésnek. (rajzolni kezd)


Eljuttok ide, ebbe az X Zónába, a felébredési zónába. Ismerősen hangzik? (A bevezető rész alatt elhangzott Ébredési Zóna Hálózat beindítására hivatkozik) Az Ébredési Zóna…(Michellhez szólva) Köszönöm, hogy azt választottad. Szóval elérkeztek ide, és ez az, amin keresztül mentetek. Emlékezzetek, hogy mielőtt ide beléptetek volna, lezajlott a destrukturálás, a lebontás, ami teljes káoszként hatott, amikor úgy érezted, hogy az életed kész pokol, amikor elöntött az önmagadba vetett kétség, és minden más is, és minden tele volt egy rakás makyoval.


Úgy próbáltad ellensúlyozni vagy elsimítani ezeket a nehéz és kihívással járó érzéseket, hogy egy rakás makyot adtál magadnak. –„Spirituális létező vagyok” Továbbá olyan ezoterikus dolgokat adtál magadnak, amik lényegében csak megkavarták a kihívást. De egy bizonyos értelemben jó volt ez így. Minél több makyot raktál a tűzre, annál nagyobb lánggal égett a tűz, és minél rosszabbul érezted magad, az olyan volt – hogy Kuthumit idézzem, mintha tehén trágyával táplálnád a tüzet, ami borzalmasan bűzlött, és egyre csak égett tovább. Ez mozgásban tartotta az energiát. Majd eljutottál egy pontra, ahol is azt mondtad: -„Többé már én magam sem hiszek a saját makyomnak. Nem tudom ki vagyok.”


És természetesen akkor még egyszer, utoljára nekiállsz kifelé menni, és odakintről beszerezni a válaszokat, és mindenhol és mindenkinél keresed ezeket a válaszokat, csak saját magadnál nem, és akkor ez nem működik. Nem működik. És ilyenkor mihez kezdesz? Megpróbálsz kilépni a létezésből.


Megpróbálsz kilépni a létezésből, megpróbálsz teljesen zsibbadt, béna, érzésnélküli és közömbös lenni. Lezárod az elmédet, hogy többé már gondolkodnod se kelljen, még logikusan sem. Lezárod a testedet, ezért az nem tudja egyensúlyba hozni magát – te pedig lényegében haragszol a testedre, amiért az erre a borzalmas, iszonytató földi utazásra hozott téged – szóval lezárod a testedet. Néha teljesen elképedek néhányatokon – most nem nézek egyikőtökre sem – de totál elcsodálkozok néhányatokon, mert….tudjátok a testetek bámulatos. Mostanra már meg kellett volna halnia. Már tele kellene, hogy legyen méreggel. Tényleg – és ez bámulatos – annak következtében, hogy min kellett keresztül mennie, és mert nem engedted meg neki, hogy meggyógyuljon. És micsoda sok szemetet pakolnak az emberek manapság a testükbe! Nem vagyok a modern orvoslás, gyógyszerek ellen egészen addig, amíg a személy, aki szedi azokat, tényleg meg akar gyógyulni.


Hány olyan embert látsz – most drága orvosunkat kérdezem erről (Dr. Peggy Ensign), és itt most nem csak a Shaumbrára gondolok, hanem mindenkire – igen, állj csak fel – az orvosiparban a saját környezetedben hány olyan embert látsz, aki tényleg meg is akar gyógyulni?


PEGGY: Szerintem a leginkább csak figyelmet akarnak.


ADAMUS: Köszönöm. Mindent elmondott. Elmondanád még egyszer?


PEGGY: Szerintem leginkább csak figyelmet akarnak.


ADAMUS: Figyelmet akarnak. Miért? Mert nem kapják meg ezt a figyelmet saját maguktól. Tényleg akarják a szeretetet, de nem kapják meg azt saját maguktól. Ezért aztán mit tesznek? Összeomlanak, vagy összeroppannak, és figyelmet kapnak, mert eljárnak a hozzád hasonlókhoz…


PEGGY: Valaki másban bíznak meg.


ADAMUS: Valaki másban bíznak meg. Szerinted hány százalékuk akar tényleg meggyógyulni?


PEGGY: Szerintem igazából nem is tudják, hogy mi a gyógyulás.


ADAMUS: Ez igaz.


PEGGY: Amit ők akarnak….


ADAMUS: Van egy zűrzavar abban a tekintetben, hogy mi az igazi gyógyulás, szemben a szenvedésnek egy tűrhetőbb szintjére való csökkentésével.


PEGGY: Éppen csak egy kicsit….


ADAMUS: Éppen csak egy kicsit.


PEGGY: …hogy végig tudják csinálni a másnapot.


ADAMUS: Igen, tehát ismételten – megpróbálok kicsikarni belőled egy választ – hányan akarják igazából a kiegyensúlyozást? Hányan vannak olyanok, akik teljesen a test-elme-szellemükben akarnak tartózkodni egy egészséges módon? Nekem van erre egy számom. Majd összehasonlítjuk a tiéddel. Tarts ki! Le fogom írni az enyémet. (nevetés, ahogy leír egy számot, majd eltakarja azt)


PEGGY: Én nullát mondanék.


ADAMUS: Nullát!


PEGGY: Igen.


ADAMUS: Ó, te még nálam is pesszimistább vagy! (nevetés)


PEGGY: ….lényegében azt várják, hogy mások törődjenek velük, mások viseljék a gondjukat.


ADAMUS: Igen. És különben elég közel járunk. Én 3%-ot mondok. A környezetedben 3% azoknak az embereknek a száma, akik ténylegesen egy átfogó gyógyulást akarnak, akik egy nagy változást akarnak. Te pedig nullát mondtál, mmm. Köszönöm kedvesem.


És kimondottan csak ezért megkapod az egyik mai napra szánt Adamus díjunkat, amit…


LINDA: Steven készített.


ADAMUS: Steven készített sok másikkal egyetemben. „Válassz!” Köszönöm. (a közönség tapsol, Adamus pedig átnyújt neki egy fémtáblát, amin a következő felirat áll: „Válassz!”


Tudatni szeretném veletek, hogy innen mindenki ajándékkal fog távozni. Már szinte úgy érzem magam, mint Oprah. (nevetés) Nézzetek csak ki! Állnak kint autók? Új autók?


Tehát igen, lényegében durván 3%-uk az, aki valóban gyógyulásra vágyik. Képzeljétek csak el, milyen lenne, ha az emberek az orvosi rendelőkben a következőket kezdenék mondani: -„Hé orvos, meg akarok gyógyulni. Ebben fogsz nekem segíteni? Változást akarok.” – Nos, ez nem túl gyakran fordul elő.


Tehát ebben a szakaszban zajlott a lebontás. A makyoval szítod a tüzet, ami egyre jobban ég, és ez tartja mozgásban a folyamatot, de az emberek hajlamosak….ó, kikapcsolhatod azt a nyavalyás szerkezetet (ventillátort). Ennek egyenáramnak kellene lennie, nem pedig váltóáramnak. Hű, hogy ennek milyen rezgése van! (Lindának) Meg vagyok lepve, hogy még nem őrültél meg tőle! (nevetés, ahogy Linda grimaszol egyet)


LINDA: Ez egy kellemes elterelés.


ADAMUS: Tehát, ez az, amint keresztül mentetek. Hála Istennek befejeztétek ezt a folyamatot. Van még egy kicsike maradvány, de már végeztetek ezzel. Köszönjétek meg magatoknak.


Tehát ideértetek, ebbe a Zónába. Igen, fogjatok ezért kezet magatokkal. (a közönség tapsol és éljenez) És tudjátok mi a csodás ebben? Az, hogy úgy terveztétek meg, hogy innen már nem tudtok visszafordulni. Nem tudsz visszafelé menni. Ez ennek a szépsége. Egy kevesen féltek ettől, pedig nem tudtok már oda visszamenni. És ha mégis megtennétek, én ott leszek. Majd én kívül tartalak titeket.


Tehát eljutottatok ebbe a csodálatos X Zónába, ahol egy csomó különféle dolog történik. Először is, beszéltünk az Ahmyo-ról. Az ahmyo a bizalom. Itt elkezded megtanulni, hogyan bízz meg abszolút magadban. Ehhez kell egy kis idő, nem egyetlen éjszaka leforgása alatt következik be. De megtanuljátok, ahogy Linda és Roy is megtanulta, hogy te vagy az egyetlen, amid van. És ez a szépség. Ez a titok. Ez az élet rejtelme. Te vagy az egyetlen. Namost, mihez akarsz ezzel kezdeni? Gyűlölöd magad? Elutasítod magad? Megveted magad? Vagy pedig szereted magad? Igazából nincs túl sok választásod – nem igaz? Ez arról szól, hogy végre szereted magad.


Egy létező nem utálhatja magát vagy tagadhatja meg magát a végtelenségig – bár ez eltarthat egy pár millió évig, és ennyit erről (nevetés) – de egyszer csak meg kell tanulnia szeretnie magát. Visszakapcsolhatod. De elárulom, hogy hatással van rád.


LINDA: Ó, hogy te milyen édes vagy! Milyen édes pillanatok ezek! (David visszakapcsolja a ventillátort)


ADAMUS: Tehát tanultunk az ahmyoról, az önmagadba vetett bizalomról. Még mindig az ahmyot, a szépséget, a kegyelmet tanuljátok. Az ahmyo egy olyan kegyelemteli létállapot, ahol semmi miatt nem kell aggódnod. Ó igen, attól még ott lesz a külvilág. Még ott lesz a családod és a munkád, de hirtelenjében minden átalakul. Egyszeriben csak, az egész nem lesz olyan nagy dolog. Hirtelen az energiák áramlani kezdenek. Ó, a jövő hónapban többet fogunk beszélni az energia áramlástól – arról, hogy az energiák folyamatosan örvénylenek, kavarognak. Arról, hogy vannak olyan napok, amikor odacsapnak neked egyet, amikor letepernek, de erre többé már semmi szükséged. Ez az ahmyo kegyelmi tánca. (meglengeti a kezét) Érzitek?


LINDA: Mm.hm.


ADAMUS: Á, te érzed?


LINDA: Mm. Hm.


ADAMUS: Nem csináltam semmit. (kuncog) De csináltam.


Szóval beszéltünk az ahmyóról. Beszéltünk a sorsról. Igen, most egy áttekintést végzünk. Sajnálom. Néhányan azt kérdezitek: -„Valami újjal is elő fog ma állni?” – Igen, majd a legvégén. Oda fogunk érni, de ez az összefoglaló fontos. Olyan sok mindenen keresztül mentetek ebben az évben, több mindenen, mint ami szerintünk – Metatron, jómagam, a Bíbor Tanács, és még mások szerint – mint amiről azt gondoltuk, hogy lehetséges. Tényleg több mindenen mentetek keresztül, tehát ez az év végi áttekintés jó dolog. Szóval a sors és a cél – vagy inkább az a tény, hogy nincs se sors, se cél.


Igazából nagyon örültem, hogy amikor feljött ez a téma, nem tört ki emiatt lázadás, forradalom a részetekről, mert elvenni valakitől a sorsát, az pont olyan, mintha a kedvenc takaróját vennéd el tőle. Elvenni valakitől a célját, lényegében azt jelenti, hogy elveszed tőle az élete összes makyoját.


Általánosságban véve az emberek függnek a céloktól. Hányan éltetek a társadalmi világban, és voltak céljaitok, elvárásaitok, és előzetes program és ütemterveitek? Ez egy mesterséges és nagyon korlátozott volta a dolgok megtételének. Néhányan a célorientáltságra lettetek kiképezve. Sajnálom. De a valódi életben nincsenek célok. Nincs más cél, csak a létezés – a létezés öröme.


Nekem nincs célom. Ha holnap ez a csoport feloszlana, akkor végignevetném az utat vissza a Harmadik Körömig. Miért? Mert élveztem a veletek való együttlétet. Nincs célom. Ebben nincs semmi ütemezés, elvárás. Ezen a mi oldalunkon nem vezetünk feljegyzést a számokról. Hányan alakultak át? Hányan emelkedtek fel? Hányan lettek öngyilkosok? Hányan őrültek meg? (nevetés) Mi nem vezetünk ilyen jellegű feljegyzéseket. És mindenkinek mondom, hogy az életetekben, és az üzleti életetekben is szabaduljatok meg a céloktól. Jaj, tudom, hogy szegény Cauldre pillanatokon belül megfullad, de igazából mégsem. Nincs szükség célokra. Projektek vannak, dolgok, amikbe belevágtok, a törekvéseitek, a dolgok, amiket csak úgy a létezés kedvéért tesztek meg, csak azért, mert az örömet ad nektek. Csak ezért.


Tehát ebben az elmúlt hónapban azt mondtuk nektek, hogy a létezésetekhez nem kell, hogy célokkal rendelkezzetek. Egyébként is léteztek. A modern kori tudatosság azt vallja, hogy azért kell, hogy célokkal rendelkezzetek, mert ezáltal váltok érdemessé a létezésre. Ez egyáltalán nem így van. Egyáltalán nem! Pusztán a létezés kedvéért léteztek. Csak azért, hogy itt legyetek.


Akkor, mivel ebben a zónában tartózkodtok, arról beszélünk most, hogy ahogy átöleled az ahmyot, ahogy elengeded a sorsot és a célt, akkor valami más következik. Erre a valami másra az „infúzió” szót használtuk. Beszéltünk arról, hogy belelélegzel egy tárgyba. Beszéltünk a dolgokba való belelélekzésről.


Sha-dhar


Igazából van erre egy pontosabb szó is. (leírja) Sha-dhar. Sha-dhar. Rezonál bennetek? Sha-dhar. Ez egy ősi szó. Visszanyúlik egészen az Atlantiszt megelőző időkre. Ősi, ősi. Az eredeti hangok egyike ez – sha-dhar – és azt jelenti, hogy életre kelteni, életre kelteni az életet. És ennek ismerősen kellene hangoznia, mivel ezt csináljátok, amióta csak betettétek ide a lábatokat. Belélegzitek magatokat, belélegzitek magatokat a saját életetekbe – ezt teszitek amióta csak fizikai testet öltöttetek magatokra.


A fizikai létezés már önmagában is egy varázslatos dolog. (szünetet tart, néz valakit, aki azt mondja: -„csak leírom, hogy Sha-dhar.”) (nevetés) Jó. Jó. Csak biztos akartam lenni abban, hogy nem a mobilodat próbálod használni.


Tehát életet az életbe, életet lélegezni az életbe, és megengedni magadnak, hogy végre teljesen részt vegyél a saját életedben. Ez egy olyan szó, amit szeretnék feltámasztani, szeretnék visszahozni.


Korábban már beszéltünk a pakuáitokkal való kapcsolatfelvételről. Ez a sha-dhar egy formája. Egy pár hónapja beszéltünk arról, hogy fogj egy tárgyat, egy bármilyen tárgyat – valamit a tárcádból, valamit az otthonodból, a kocsikulcsodat, vagy bármit – és áramoltasd bele magad. Miért? Mert olyan sok belső munkát végeztél, a gubóban voltál az elmúlt 10,20 év alatt, és a belső munkádat végezted, hogy most már itt az ideje, hogy ezt kihozd. Nagyon mélyre merültél a saját bensődben. És miközben ezzel voltál elfoglalva, ez a részed, amiről Tóbiás évekkel ezelőtt mesélt, ez a részed, amelyik elhagyta az Otthont – emlékezzetek az Angyalok Utazására – szóval egy részed, amelyik elhagyta az Otthont egy külső megnyilvánulássá vált, a másik részed pedig a más birodalmakban belement a saját gubójába, bebábozódott – és most már végeztél a más birodalmakban ezzel, és itt, a Földön is végeztél már ezzel. Többé nem kell ezt tenned. Nem kell ezt tenned.


Tehát ezután az történik, hogy lesz egy természetes hajlamod arra, hogy egy legyél a saját sha-dhar-oddal, azzal a képességeddel, hogy életet lehelj az életbe, a saját életedbe. Micsoda bámulatos elképzelés – életet lehelni a saját életedbe! Sokan megpróbáltátok kifacsarni az életet az életetekből, és bénává, zsibbadttá válni, meg akartátok tagadni az életet. Most eljutunk oda, hogy életet lélegzünk az életbe.


És most szeretnék mindenkit megajándékozni az ünnepek alkalmával egy apró kis jelképpel. És Eesa Lindája majd kiosztja az ajándékokat


LINDA: David McMaster segítségével.


ADAMUS: David.


LINDA: Elég lesz a terem mind két oldalára.


ADAMUS: Ez tényleg egy Adamus díj, azaz egy pikk. Mindenki kap egyet. (a közönség tapsol)


(kiosztják az ajándékokat)


Emlékezzetek mit mondtam nektek régebben a pikkről. A pikk egy feje tetejére állított szív. Vagyis inkább a szív egy feje tetejére állított pikk. A lefelé mutató szív az anyagba való leereszkedést, a Földrejövetelt, a biológiai test felvételét jelképezi. A pikk – a felemelkedést szimbolizálja. Ezek igazából összevegyülnek egymással, mivel rendelkezel a Földrejövetel tapasztalatával, és most az ezen való túllépés tapasztalatával. Szóval mindkettővel rendelkezel.


Mielőtt magatokra tűznétek ezt a pikket, szeretném, ha a kezetekben tartva életet lélegeznétek az életbe. Tudjátok a létező legnagyobb beteljesülést és megelégedettséget nyújtó dolog egy teremtő számára az, amikor fog valamit, élettel telíti azt, életre kelti azt, a saját életet belelélegzi – egy élettelen tárgyba, egy fém pikk kitűzőbe, vagy bármibe – ez az, ahol a móka kezdetét veszi Shaumbra. Életre kelteni azt.


Ti a dolgok megteremtését egy folyamat által tettétek eddig, egy mentális módon. Összehoztátok az üzleti terveiteket, gondolkoztatok a dolgok felől, és stresszeltétek magatokat az életre keltésük kapcsán. Már nem kell ezt tennetek. Igen, ettől még keresztül fogtok menni némi emberi funkciókon, de az energia magjában ez arról szól, hogy életet lehelsz az életbe – sha-dhar.


Tehát fogadjátok el ezt az ajándékot – most már a tiétek. A tiéd most már – és engedd meg magadnak, hogy életet lélegezz bele.


Tudod, amikor azt mondom, hogy „lélegezz”, azt nem a szádon vagy az orrodon keresztül kell megtenned. Ez az infúzió. Ez az, amikor magadat belesugárzod. Semmit sem veszítesz, amikor ezt teszed Kathleen. Kathleenből ezáltal semmi sem fog elveszni. Ez ennek a szépsége. Emlékezzetek erre! Semmi sem veszik el. Amikor valami másba beletöltöd magad – figyeljetek, nem azt mondtam, hogy valaki másba! – hanem azt, hogy valami másba – szóval amikor beletöltöd magad abba a valamibe, akkor ez semmit sem vesz el belőled vagy tőled. A TudatTested fenntartja ugyanazt az egyensúlyt, összetartja ugyanazt az energiát és tudatosságot. Tehát nem kezdesz szivárogni, amikor ezt teszed.


Engedd meg magadnak, hogy életet lélegezz az életbe. Lélegezd bele magad a téged körülvevő dolgokba. Ez pusztán csak megnyílás kérdése.


(szünet)


Ez az áramlás a szívedből ered, a TudatTestedből egy örömteli, kegyelmi módon. Ez egyszerűen eljárja a táncot.


(szünet)


Ez mindössze csak egy apró kis fémdarab, aminek pikk alakja van, de valami történik itt.


(szünet)


A Föld is így került megteremtésre – az angyalok életet leheltek bele, te idejöttél, és életet leheltél az életbe. Aztán jó hosszú időre megrekedtél, nagyon mentális lettél, és rettenetesen beragadtál, elakadtál. Ezért is akkora szenvedélyem ez a mentális egyensúlytalanság. Olyan sok a beragadt, megrekedt energia. Túl fogunk lépni az elmén. Az elme az utazás részét fogja képezni, de magára ölti majd a saját új nevét, és az új alakját, és a dolgokkal való új működését. Engedd meg, hogy a ragyogásod a pikk részévé válhasson.


Valami érdekes történik itt. Két dolog történik. Először is az, hogy az a kis pikk életre kel. Ez nem azt jelenti, hogy karokat meg lábakat növeszt majd és táncra perdül a mellkasodon, de életre kel. Most már meg lesz a saját kisugárzása, a saját esszenciája. Egy páran energiának hívnátok ezt, de ez most magára ölti a te jellemzőidet is – a te életedet – és ezt fogja magából kisugározni. Ez belőled és abból az apró kis pikkből is ki fog áradni.


A másik dolog, ami történik az az, hogy amikor merész vagy, és megengeded magadnak, hogy játssz a saját energiáiddal, akkor ez megint mozgásba lendíti majd azt. És akkor az kiszabadul a megrekedtségéből, és te pedig újra elkezdesz érezni, látni és emlékezni arra, hogy milyen is tényleg teremtőnek lenni – életet az életbe. Akkor majd nem akarod azt elvenni valahonnan máshonnan. Nem próbálod azt megszerezni más emberektől, a pénzből, az ennivalóból, a hatalomból és sehonnan máshonnan sem. Hirtelenjében rádöbbensz: -„Hű! Hát ez eddig is itt volt! Pontosan itt volt. Csak annyit kellett tennem, hogy kiengedjem. Csak annyit kellett tennem, hogy engedjem áramolni” – egy strukturálatlan, egy… jószerivel irányítás nélküli – igen, ez jó szó – egy irányítás nélküli módon – ki kellett engednem.


A legelső dolog, ami majd bepattan a fejedbe: -„Akkor most vissza fogok élni ezzel az energiával?” – Egyáltalán nem. Többé ne tedd fel nekem ezt a kérdést! Nem fogsz visszaélni. Képtelen vagy rá. Nem fogsz ilyet tenni. Ez egy réges-régi félelem, és ez tényleg csak egy makyos kifogás arra vonatkozóan, hogy ne legyél teremtő.” – Vissza fogok élni a hatalommal?” – Nem.


Először is, igazából soha nem is tettél ilyet, másodjára pedig a tudatod nagyon különbözik az akkoritól. Nem fogsz ezzel visszaélni, ezért engedd csak ki bátran és félelem nélkül! Amikor megteszed, hű, akkor sokkal jobban fogod magad érezni. Úgy fogod magad érezni, mintha időtlen idők óta spirituális székrekedésben szenvedtél volna, és most már kiengeded ezt az egészet. Amikor megteszed, tényleg meg fogod érteni, miről is beszéltünk a varázslat kapcsán.


Varázslat


A varázslat, ahogy erről a múlt hónapban is beszéltünk, az élet természetes része, ami le lett zárva. Rá fogsz jönni, hogy életet lehelhetsz a varázslat életébe – a saját varázslatodba. Meg fogod teremteni a sajátodat. Nem csak, hogy látni fogod a felhő tündéreket és a vízi dévákat, és azokat, akik már itt vannak, hanem újakat is fogsz teremteni. Tavaly, amikor elkezdtük ezt az egészet, ezért is kértelek benneteket arra, hogy kapcsolódjatok össze egy pakuával. Ez a te teremtésed. Ki fogod őt küldeni a más birodalmakba. Ez varázslatos. Ez te vagy.


A legtöbben nagy ritkán eljátszotok velük, de aztán meg figyelmen kívül hagyjátok őket. Itt az ideje, hogy őket is visszahozzátok. Ez az egész a kisugárzásról, saját magatok kisugárzásáról szól. Ez az, ahova tartunk.


(iszik egyet) Egészségetekre! Köszönöm a kávét édes szülinapos lány. Köszönöm.


Mi következik?


Tehát felmerül a kérdés, mi jön ezután? Mi következik? Rendelkeztek az eszközökkel. Tudjátok mit kell tennetek – maradjatok egyszerűek és lélegezzetek életet az életbe. Minden eszköz a rendelkezésetekre áll. Igazából, néhanap megpróbáltok visszamenni és emlékezni: „Mit is mondott?” –Ne próbálj emlékezni! Már tudod. Akkor hát, mi következik?


Többet is fogunk majd még erről beszélni, de 2011 és 2012 nagyon kaotikus időszak lesz a Földön. (valaki beszól: A francba!) A francba! (nevetés) Igen. Ki mondta ezt? (nevetés és taps, ahogy feltart a hölgynek egy fém táblát) „Te is Isten Vagy!” Igen. Jó.


Ez az időszak szerfelett kaotikus lesz, és beszélünk már nektek erről egy jó ideje. Azért, mert ez nagyon könnyű – nézzétek csak meg, hogy ti magatok miken mentetek keresztül ebben az életetekben, vagy esetleg az elmúlt pár életeitek során, és most a Föld is ugyanezen fog keresztül menni. Titeket követ. Ti vagytok a tudatosság divat diktátorai. Igen. Ti vagytok azok, akik alapvetően kikövezitek az utat az utánatok jövők számára.


Tudni akarjátok, hogy mi történik? Vessetek egy pillantást a saját életetekre! Anyagi zűrzavarok lesznek a következő években. Ha én lennék a Szövetségi Tartalék Rendszer Elnöke (valaki beszól: Fuss!) Fuss! – Ki mondta ezt? (mutat neki egy jelet) akkor pánikba esnék. Most akkor kérlek hallgassatok meg, hogy mit is akarok mondani.


A világ pénzügyi rendszere a határon táncol! És itt most nem összeesküvésről beszélek. Nem drámáról vagy félelemről beszélek. Igazából ünnepelnetek kellene! Ez az egész mindössze egy vékonyka szalmaszálon lóg. Csak figyeljétek, mit tesznek a kormányok napról napra, csak hogy valahogy működésben tudják ezt tartani! Ez az egész egy szalmaszálon függeszkedik. Ez a jó hír! És ez akkora káoszt és stresszt okoz azok számára, akik a világ pénzügyeit irányítják, hogy már belefáradnak ebbe az egészbe. Belefáradnak abba, hogy mindössze egy vékony kis szál tartja az egészet. Tudjátok milyen ez? Nektek ezt tudnotok kellene! Tényleg tenni készülnek valamit. És ez nagyon sok embert fel fog bosszantani, akik azt állítják, hogy ez egy összeesküvés, vagy hogy a földönkívüliek vagy a Habsburgok vagy a Rockefellerek vagy akárkik átveszik a hatalmat. De nem erről van szó. Nem erről van szó!


Elmondom én nektek! Egyetlen egy kormány, család vagy családi csoport sem irányíthatja többé a világ pénzügyeit! Ez túlságosan is összezavar mindent. Ez túl sokrétű! Túl hatalmas! Ma már az nem lehetséges, hogy egyetlen kis csoport…két-háromszáz évvel ezelőtt ez lehetséges volt, de ugyan már! Többé már nem az!


A rendszer nem igaz értéken alapul. Hanem akkor min alapszik? (valaki azt mondja: -„Bizalom”) Bizalom. Ott vagy! Kérek egy másik…igen. Melyiket szeretnéd? (ad neki egy táblát) A „tiszta felfogás-t” kapod. A „Tiszta Felfogás-t”. Igen.


VINCE: Ezt kerestem!


ADAMUS: Á, ezt kerested. (nevetés) Ma úgy érzem magam, mint Óz, a nagy varázsló. (még nagyobb nevetés)


Bizalom. Ez az egész a bizalmon alapszik. És mit tanultál meg a saját személyes tapasztalatod során a bizalomról ebben az elmúlt pár évben? Azt, hogy az megkérdőjelezhető. Makyozható. (Adamus nevet) A legutolsó dolog, amit megtehetsz az az, hogy igazán megbízz magadban, és most a világ is pontosan ezen megy keresztül. Ez nagyon könnyű. Hatalmas látó akarsz leni, aki mindenféle előrejelzéseket ad? Az év elején elő szoktak előállni ezzel, az újságok címlapjain ezek szoktak virítani. Híres lehetsz ha megteszed ezt. Igazából semmi mást nem kell tudnod, a saját tapasztalásod, amin átmentél pont elegendő ehhez.


A világ pénzügyei egy hajszálon lógnak. Ez a jó hír, mert ez arra kényszeríti a kormányokat, az embereket és (egy rövid pillanatra leül) Cauldre le akar ülni, de én ezt nem így gondolom! (nevetés) – és másokat, hogy kidolgozzanak egy új rendszert. Ó, igen, az összeesküvés elmélet gyártók ilyeneket fognak majd mondogatni: -„Most már következik az Egy Világkormány” - Talán. Esetleg. Lehet, hogy itt az ideje. Talán elérkezett egy kis egyesülésnek is az ideje! És erről nincs semmilyen külön véleményem, de vessetek csak erre egy pillantást!


Tehát a pénzügyek egészen új módjai kerülnek kialakításra a világban, és a bőség teljesen új megértése fog teret hódítani. Egy nap valakinél ez kivilágosodik, majd híres lesz, bekerül a TV-be és azt mondja majd: -„A világ rengeteg, mindenki számára elegendő erőforrással rendelkezik, és még így is tízszer ennyi fog maradni a páncélteremben.” –Abszolút. (némi taps) Néma taps, pedig ez abszolút így van. És van. Rengeteg ennivaló van. Minden nap kidobják az ételt. Rengeteg földterület van, ahol meg lehet termelni az élelmet. A mezőgazdaság elképesztő technológia birtokosa, ami egy fiókban hever. Hogy miért? Mert anyagilag nincs semmi értelme, mert már így is rengeteg az élelmiszer. Ez rossz elosztás és rossz politika.


Apropó, a világ pénzügyi rendszerei kapcsán: - nem a kormányok vagy a bankok fogják ezt helyrehozni. Hanem……(valaki azt mondja: „Mi.”) Igen, mert a tudatosságotok, az életerő energiátok belemegy az üzletbe. Az üzletekbe. Az üzletek azok, akik a legnagyobb beruházást végezték ennek az egésznek az összetartása kapcsán. Ők azok, akik lényegében csinálnak valamit. Egy bizonyos szinten azokkal a potenciálokkal dolgoznak, amiket ti segítettetek behozni, és most elkezdenek ebbe beletapintani. Az üzletek lesznek azok, amik összejönnek egymással.


Az üzlet nem háborúzik. Észrevettétek?


LINDA: Hacsak nem Halliburton vagy. (nagy nevetés, majd taps, mert Adamus neki is átnyújt egy fémtáblát)


ADAMUS: „Önszeretet.” –Csodálatos. De nem fognak háborúzni más üzletfelekkel. Az ő üzletük a háború. Az üzletek nem harcolnak. Ezért meg kellett tanulniuk együttműködni egymással, vagy pedig más módokon megsemmisíteni egymást. De nem robbantják fel egymást.


Az üzlet is változni fog. A versengésnek ez az egész elképzelése érdekes volt ugyan, de mi a helyzet az együttműködés tekintetében? Ez az, ami be fog következni a világban.


Tehát drága Shaumbra, ez az egész most történik. Mindaz, amin keresztülmentetek, ugyanazon a világ is keresztül fog menni. A szegényég, a magatokba vetett kétség, a súly gyarapodás, a megbetegedés – ezeken a világ is át fog menni, különösképpen a következő két évben. Ne essetek pánikba! Legyetek együttérzőek! Lélegezzetek! Minden remekül ki fog alakulni.


És szerintetek most mi van? Ennek semmit sem kell, hogy elvegyen tőletek. Ti ennek – Cauldre megint megállít – ti ennek többé már nem vagytok a része. Már évekkel ezelőtt kiléptetek ebből. Hoztatok egy választást: nem mi ráncigáltunk és rugdostunk ki onnan benneteket. Azt mondtátok: -„Elengedem magam a tömegtudatból” – És egy pár érzékelőt azért még benne hagytatok, láttunk titeket. –„Túlnyomórészt kilépek a tömegtudatból.” –Tehát ez többé már nem a ti problémátok. Nem kell, hogy részt vegyetek a káoszban.


Azt hiszem talán Tóbiás mondta röviddel távozása előtt, hogy városok fognak lángokban állni. Nem azt mondta, hogy az én városom és más városok, de ez az, ami most történik. Ezt ti is látjátok. A rendszerek, a tudomány, a gyógyszerek, a több mint 500 éve fennálló bankok tömeges lebontási folyamata zajlik éppen. Itt az ideje ennek a változásnak. Ez az, ami történni fog.


Ami nagyon fontos kivétel nélkül mindannyiótok számára, hogy emlékezzetek a biztonságos teretekre, a saját isteniségetekre, és arra, hogyan tudtok életet lehelni az életetekbe. Emlékezzetek miért is vagytok itt – hogy potenciálokat teremtsetek az új világ számára. Hogy potenciálokat teremtsetek az Új Világ számára.Adamus kérése


Most eljutottunk a lényeghez, amiért Metatron ma itt akart lenni, amiért ti is itt akartatok ma lenni.


Nos, Cauldre erre nem készült fel, ezért most megengedjük, hogy leüljön. (leül) – tehát sokan mondtátok, gondolkoztatok rajta, éreztétek, hogy nem csak alkalmanként, hanem teljes időben az Új Földön akartok tanítani. Néhányan azt is mondtátok, hogy talán elérkezett a távozásotok ideje, hogy már mindent elvégeztetek, amiért idejöttetek, és, hogy a túloldalról sokkal jobban tudnátok segíteni a többieknek. Egy-két Shaumbra ismerősötök már tovább ment. Tudjátok kikről van szó. Már átkeltek a túloldalra, onnan segítenek nektek, együtt dolgoznak veletek, néha nevetnek rajtatok. De egy páran úgy éreztétek, hogy talán eljött a távozásotok ideje. Nem egy drámai, öngyilkos, kétségbeesett módon, hanem csak úgy éreztétek, hogy „talán elérkezett az idő”.


Arra kérünk benneteket drága Shaumbra, hogy maradjatok, és erre itt és most kérünk benneteket. Ez itt most egy sarkalatos pont, különösen az elkövetkezendő hetek során, ahogy az energiák mozognak és változnak. A következő pár hét, egészen január 5-ig egy sarkalatos időszak. Azt hiszem azt is lehetne mondani, hogy ez egy választási, szavazási időszak. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egyszerre csak mindannyian elkezdtek majd eltünedezni, ugyanakkor viszont beállíthatjátok az ehhez szükséges folyamatot. És egy páran már most elmélkedtek a távozásotok módján.


Metatron és még sokan mások is a Bíbor Tanácsból és én is arra kérlek benneteket, hogy maradjatok.


Miért? Hát csak a móka kedvéért. (nevetés) Csak a móka kedvéért. (A közönség tapsol) Meg hát, miért is ne? Gondolj erre úgy, mint egy újrasorozásra. (nevetés) És abban az érelemben is gondolj erre, hogy nem kapsz bónuszt az újrasorozásodért. (Adamus nevet) Gondolj erre olyan értelemben, mint aki elvégezte az eredeti szolgálatát, és most már távozhat, de tényleg ezt akarjátok?


Néhányan elmélkedtetek ezen. Egy páran azon tűnődtök, miért is vagytok itt. Ez a lényege annak, hogy egyáltalán miért is beszéltünk erről a sors és cél dologról. Elsősorban és mindenekelőtt azért szeretnénk, hogy itt maradjatok, hogy megtapasztalhassátok, hogy milyen is örömben élni a Földön. Nem szeretnénk, ha valamilyen régi, nehéz és keserű, régi dolgos energiákkal távoznátok innen. Azt szeretnénk, ha megünnepelnétek, hogy milyen is a Földön lenni, különösen most, ezekben a kaotikus időkben, amikor mindenhonnan zűrzavar vesz körül benneteket, miközben élitek a saját életeteket.


Másodsorban pedig sokkal hatékonyabb az, amikor a megvilágosodott létezők itt vannak, és nem pedig odaát. Tudod, amikor átkelsz a túloldalra, akkor az energiád megváltozik. A Földdel, az emberekkel és a minden mással való kapcsolatod megváltozik. Nem annyira hatékony, mint amikor itt ülsz pontosan ezekben a székekben.


Amikor szemügyre veszed a magadon belül lévő potenciálokat, ahogy ezt már évek óta teszed, amikor megfontolod, hogy milyen választásokat akarsz meghozni a saját életedben, akkor az nem csak téged érint. Hanem hatással van az egész bolygóra. És energiákat helyez bele a rétegekbe. Potenciálokat helyez bele a Föld dinamikáiba az igaz, valódi változás céljából.


Azért kérünk erre benneteket, mert igazából több olyan ember van most, mint valaha, akik valódi változásokat akarnak. Igazából több, mint 3%-uk akarja a változást. Négy százalék körül vannak. (nevetés) De elegen vannak olyanok, akik azt mondják: -„Változást választunk az életünkben.” Ez mindenre hatással van, különösen azokra, akik még mindig be vannak kötve a tömegtudatba. Ez szó szerint átváltja a tömegtudat egyensúlyát.


Apropó, ahogy a tömegtudat változik, úgy változnak a Föld pólusai is. A Föld mágneses pólusai is eszerint változnak. A Föld tengelye változik. Közvetlen kapcsolat áll fenn közöttük. Tehát elegendő egy apró kis változás a tudatosságban, és már be is következik egy apró kis változás a Föld tengelyében és a mágnesességében.


LINDA: Váltás?


ADAMUS: Váltás.


Mindegyikőtöket arra kérünk, hogy mindenféleképpen fontoljátok meg a maradásotokat. Bár egy másfajta maradásra biztatunk titeket. Nem ugyanarra a régi úton való maradásra. Maradj örömből, maradj – még csak nem is valami cél következtében, hanem értsd meg, hogy létezik egy hatás. Cél az nincs, de hatás az van. Ez teljesen ellentétes azzal, ahogy az elme gondolkodik, de megtehettek valamit cél vagy jelentősség nélkül, ami óriási hatással bír. Lényegében ez exponenciális hatással van a dolgokra.


Tehát drága Shaumbra, mi azt mondjuk, hogy ez egy csodálatos időszak arra, hogy itt legyetek a Földön. Miért is most távoznál innen? Miért indítanád be a folyamatot a távozásodra? Miért ne lélegeznél életet az életbe, abba, amivel itt és most bírsz? Élvezd a legkiválóbb, legkitűnőbb tapasztalásokat ebben az életedben! Hogy végre bőségben élj az életedben. Hogy végre örömben élj. Már kipucoltad a szekrényeket és a fiókokat. Megszabadultál azoktól a régi karmikus kapcsolataidtól, amik egyébként tényleg nem álltak már jól neked. És most következnek a legjobb évek! (a közönség éljenez és tapsol)


Drága Shaumbra, néhányan most azt gondoljátok: -„Ez most valóságos?” – Nos, pontosan annyira valóságos, amennyire valóságosnak akarod ezt tudni. Igen, ez valós. Mi folyamatosan felügyeljük és figyeljük a Föld tudatossági és energia egyensúlyát. Nincs ennél remekebb időszak a Földön, mint ez a mostani. Soha nem volt ennél nagyszerűbb időszak.


Namost, hogyan is mondhatom most ezt nektek, mikor azt is elmondtam, hogy 2011 és 2012 teljes káosz lesz? Nézzétek csak meg a saját életeteket! Nézzétek csak meg, min is mentetek keresztül. Nézzétek meg, mi mindent le kellett bontanotok, szét kellett szerelnetek és el kellett engednetek! Ali, ez lesz életed időszaka! És én….(ad neki egy táblát), ó, ez ma a tiéd kell, hogy legyen, igen, „Miss Lenyűgöző”. Igen, igen. (A közönség tapsol) Oly sok kétség után, és miután olyan sok mindent hurcoltál magaddal, ami lényegében nem is volt igazából a tiéd, ez lesz életed legnagyszerűbb időszaka!


Akkor hogyan tudjátok kezelni mindezt a káoszt, ami itt történni fog? A Földön beköszöntő káosz fényében az elmúlt pár év pehelysúlyúnak fog tűnni, és ez teljesen helyénvaló. Hogyan fogod ezt kezelni? Úgy, hogy magadba lélegzed. Pontosan úgy, ahogy életet lehelsz az életbe, belélegzed azt a káoszt – félelem nélkül, anélkül, hogy azon aggódnál, hogy akkor ez most vajon károsítani fogja-e a rendszereidet, a szellemedet, a TudatTestedet. Megeszed azt. Magadba iszod azt, pontosan úgy, mintha egy üveg mérget innál meg, tudván, hogy az mindössze energia, és egyszerűen át fog alakulni. Belélegzed, és akkor az szolgál téged. Tényleg szolgál.


Ezt értitek? Jó. Kapsz egy díjat. Egy pillanat. Jó. Kitűnő.


Akkor ezt máris tegyük meg. Sok – „Lélegezz” – tábla van. (átnyújt neki egyet) – sok káosz van feljövőben, és ez teljesen helyénvaló. Ne ragadjatok bele! Ne ragadjatok bele a drámába, de ezt úgyis tudjátok.


2011 – a dráma éve lesz. Akkor ezt most rögtön lélegezzük magunkba! Lélegezzük ezt be bátran és félelem nélkül! Az anyagi problémák – a szó szoros értelmében városok, és talán országok is össze fognak omlani, mert csődbe mennek. Ó, nem! Ó, igen! A szó szoros értelmében háborúk robbannak majd ki a lehető legváratlanabb és legszokatlanabb helyeken jövőre. Lélegezzük ezt be! Ez azt jelenti, hogy ezt neked jóvá kell hagynod? Nem, ez azt jelenti, hogy te ezt megérted. Ez csupáncsak energia. A folyamat természetes része. Ahogy belélegzed mindezt, emlékezz te magad min mentél keresztül, és emlékezz, hogy minden jól alakult. Emlékezz, hogy minden jól alakult. Azért vagy itt, hogy elmondd a történetet. A jó részét is.


Lélegezd be! Lélegezzük most be az előttünk álló két év káoszát! Próbálj meg nem elfutni előle! Ne próbáld ezt meggyógyítani! Ne próbálj tanácsadásokkal szolgálni! Ahogy ezt Tóbiás mondaná – Semmi tanácsadás. Lélegezzük ezt be! Emlékezz, miről is beszéltünk. A káosz csak energia. Tulajdonképpen a káosz csodálatos. Az elme látja ezt káosznak, mert nem követi a régi mintákat, ezért az elme megpróbálja azt elutasítani vagy pedig rendbehozni. Az Új Energiás ember, a Shaumbra megérti, hogy a káosz a szépség. Mozgásban lévő energia. Energia, ami keresi a megfelelő új potenciált. A káosz gyakran beragadt, megrekedt energia, ami lázad, mert többé már nem akar beragadva lenni, és megpróbálja megtalálni a megfelelő új potenciált.


Lélegezd be! Ne félj ettől!


Ne félj! Lélegezd be!


Egy kívülálló számára ez meglehetősen furának tűnne – „Ez a csoport a hegy tetején káoszt lélegzik magába.” – Abszolút. Ez csak energia. (Sart kiabál: -Engem is írjál fel!) (nevetés és taps)


Shaumbra, lenne itt még egy pont. Még egy dolog, és utána tudom, hogy következik a parti!Új Energiás Közösségek


Mostanában beszéltünk azokkal, akiket ti a Bíbor Kör Angyaloknak neveztek, ez az a csoport, akik tényleg támogatást nyújtanak – energetikailag és anyagilag is – szóval ők tényleg támogatják ezt a dolgot. És ezt kivétel nélkül mindannyiuknak köszönjük szépen.


Beszéltünk nekik a közösségekről. A közösségről. És akkor feltették nekem azt a kérdésüket, hogy: -„Mi a baj manapság a világgal?” – és amikor ezt kérdezitek, nagyon analitikusak és elméletiek vagytok. De amikor engem kérdeznek, én válaszolni szoktam. Szóval mi a baj manapság a világgal, vagy mire van most leginkább szüksége a világnak? (mindenki válaszol: „Szeretet, édes szeretet”) (nevetés) Mindenki kap egy díjat. De akkor a tüdőcsúcsotokból kell ezt elénekelnetek!


Amire most a világnak szüksége van….(a közönség énekelni kezd: „Szeretet, édes szeretet”, Adamus nevet) La-da-da la-da-da. Ma este talán jól jönne egy karaoke. Ezt neked adom, jaj, ez a tiéd (Lindának mondja), nem akarom elvenni a te „Önszeretet-edet”. Tessék Elizabeth! (neki is átnyújt egy táblát) „Önszeretet.”


ELIZABETH: Igen.


ADAMUS: Igen. Jó. (egy kis taps)


Amire szerény véleményem szerint a világnak most szüksége van, az mindent letisztítva - a közösség. A közösség. És látjátok, hogy ez valamiképpen történik. Ez próbál létrejönni az interneten keresztül és más utakon is. Amikor a közösségekről beszélek, akkor nem a kommunákat értem ezalatt. Nem akarunk visszatérni a kommunizmushoz, vagy az Atlantiszi kommunákhoz vagy közösségekhez, amik megfosztják az embert az egyéniségétől. Mert igazából az Új Energiás Közösség sok, saját maga hatalmában álló, önmagát felismerő emberekből áll össze, és akkor mi történik? Az egész mindig több a részek összességénél. És mindenki – minden egyes egyéni résztvevő – beleléphet ekkor ebbe a nagyobb egészbe. És ekkor több potenciál kerül megteremtésre – potenciálisan – mint amit saját magad létrehozhatnál. Szóval sokféle potenciál jöhet képbe, amelyekbe mindbe beletapinthatsz.


Meg vannak a saját potenciáljaitok, a saját holnapjaitok, hogy úgy mondjam, de most ezeket elkezditek megosztani másokkal. Ha ketten megosztjátok egymással a potenciális holnapjaitokat, akkor azáltal egy egész más nézőpontra juttok, mint amivel esetleg most bírtok. Ez az Új Energiás Közösség már úton van. Már itt van. Ez te vagy.


Azt a kihívást állítottam a Bíbor Kör Angyalai elé, hogy érezzenek bele, milyen is egy igazi Új Energiás közösség. Csodálatos kezdete vagytok ennek. Az internetes oldalatok is egy közösség. Hiszen idejártok. Ez a tanulás, az összejövetel, az információ szerzés helye. Amikor így egybegyűlünk, ahogy ma is tesszük, ez egyfajta közösség. És semmiféle speciális útmutatást sem kell követnetek, csak itt vagytok. Jelenleg éppen egy megosztás zajlik. Több potenciállal, és több energiával sétáltok ki innen, mint amennyivel idejöttetek.


Az Új Energiás Közösség lehet egy – amiről oly sokan álmodtatok – egy központ vagy egy fizikai épület –téglákból és malterből felépítve – vagy lehet sok. Vagy mindez együttvéve. Ez lehet a legújabb teremtés, az Ébredési Zóna. Ez egy közösség.


Az Angyalokkal való megbeszélés során említettem, az emberek meglehetősen hozzászoktak a törzsi rendszerekhez. Szükségük van arra, hogy előbb vagy utóbb összejöjjenek más emberekkel. Szeretnek együtt összegyűlni. Ez jó, de ez nem annyira jól szolgálta az embereket. Ti elhagytátok a törzset az elmúlt pár év során, és a saját utatokat kezdtétek járni. Igen, alkalomadtán itt összejöttök, de elmentetek, hogy felfedezzétek magatokat. Elmentetek, hogy megtaláljátok magatokat. Tehát amikor visszatértek a közösséghez, akkor teljesen másképp tértek már vissza – nem függtök tőlük, nem támaszkodtok rájuk, nem táplálkoztok belőlük, hanem hozzájárultok ehhez az új modellhez, a közösség új ideájához.


Hogy ez merrefelé tart? Ez tőletek függ. Nekünk van egy pár ötletünk, de azt akarjuk, hogy ti érezzetek ebbe vele. Milyen az Új Energiás Közösség?


Ahogy ebbe beleéreztek, ahogy ezt megosztjátok, ahogy ezt kifejlesztitek, ez nem csak a Bíbor Kört és a Shaumbrát fogja megváltoztatni, hanem az egész világon elindít majd egy változást. És ekkor majd az összes eljövendő Új Föld számára is elhozza a változást.


Többé már nem csak egy Új Föld van. Az eredeti Új Föld, amiről beszéltünk, ennek a fizikai Földnek a tükörképe a kezdőpont volt. Emlékezzetek, több milliárd olyan angyali létező van, akik még soha nem testesültek meg az anyagban, akik még soha nem bírtak fizikai tapasztalással, és akik arra várnak, hogy bejöhessenek. A spirituális családjaitok hátralépve figyelnek benneteket, ahogy keresztülmentek a tapasztalásaitokon, és ők is keresztül akarnak menni a magukén.


Ez a Föld, ez a fizikai Föld, amin most éltek, körülbelül maximum 10 milliárd ember befogadására alkalmas jelenleg több, különböző okból kifolyólag. Szóval a többiek hova mennek? Az Új Földekre. És milyen minták alapján épülnek fel ezek az Új Földek? Hát az itteniek alapján.


Ezért is mondjuk nektek drága Shaumbra, hogy azt szeretnénk, ha maradnátok. Szeretnénk, ha továbbra is fizikai testben maradnátok, de most már örömteli tapasztalások résztvevőiként – tiszta és örömteli tapasztalások résztvevőiként. Ennek mélyreható hatása van az összes többi Új Földre, amelyek most létesülnek be azokkal, akik a ti spirituális családotok, és akik magukra fogják ölteni a fizikai valóság jellemzőit.


Egy-két dolog más lesz, mint amit itt a Földön megismertetek. A fizikai Föld némely kemény dolgát nem feltétlenül szükséges beágyazni ezekre az Új Földekre. És ezek a létezők – ezek az angyali létezők, akik több milliárdan vannak – keresztül akarnak menni a saját felemelkedésükön. A saját Én Vagyok felfedezésükön. Választ akarnak a kérdésre: -Ki vagyok én? – Ezért is kerültek megépítésre ezek az Új Földek. Ezért is van az, hogy az, amin ez a Föld keresztül megy a következő pár év során – az nagyon fontos, nagyon mélyreható. És ezért is választottátok azt, hogy most itt legyetek.


Vegyetek egy mély lélegzetet!


Ma egy nagy kérdést tettünk fel, és a válasz abszolút a ti választásotok – hogy maradnátok-e? Újra besoroznátok magatokat? (A Shaumbra válasza: -Igen!) De még mielőtt igent mondanátok (nevetés), választás által tegyétek ezt, válasszátok meg, hogy hogyan akartok élni, hogy akartok itt létezni! Felfogjátok szülinapos lányok, igen – Kerri, Tanya – hogy minden nap a születésnapod kellene, hogy legyen? Minden egyes nap. Minden napodnak olyannak kellene lennie, amit választasz. Minden egyes napodnak mentesnek kellene lennie a sorstól, a tömegtudattól, a céltól, a karmától és a régi, elavult dolgoktól. Minden egyes napodnak a választásod szerintinek kellene lennie.


És ezzel drága Shaumbra, Metatron és én is megköszönjük, hogy elhívtatok minket közétek! Köszönjük, hogy lehetővé tettétek számunkra, hogy itt lehessünk veletek, hogy viccelődjünk veletek, és hogy legyen egy-két komoly pillanatunk együtt. Tudjuk, hogy most eljött a ti ünneplésetek, szórakozásotok ideje. Ünnepeljetek úgy, mintha nem lenne holnap! Ünnepeljetek úgy, hogy minden itt van.


És közben pedig emlékezzetek – emlékezzetek erre, hogy – minden jól van a teremtés egészében!


És akkor Joyeux Noël! (Boldog Karácsonyt!)


Vagyok, Aki Vagyok, Adamus.(Fordította: Telegdi Ildikó – telegdiildi@globonet.hu)
Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:


Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó


A Bíbor Kör Anyagok Tóbiással, Adamus Saint-Germainnel és Kuthumi Lal Singh-gel ingyenesen kerülnek felajánlásra 1999 óta.


A Bíbor Kör emberi angyalok globális hálózata, akiket Shaumbrának neveznek, és akik elsők között mennek át az Új Energiába. Ahogy megtapasztalják a felemelkedés örömeit és kihívásait, Szabványokká válnak mindazon emberek számára, akik a saját belső Istenük felfedezésének utazását járják.


A Bíbor Kör havonta találkozik Deverben, Coloradoban, ahol is Adamus a legfrissebb információkat osztja meg Geoffrey Hoppe által. Ezek a Bíbor Kör összejövetelek nyilvánosak, publikusak, ahová mindenkit szeretettel várunk.


Amennyiben most ezt olvasva érzel egyfajta igazságot és kapcsolódást, akkor te tényleg Shaumbra vagy. Tanító és Vezettetést nyújtó vagy az emberek és az angyalok számára egyaránt. Engedd meg, hogy az isteniséged magva virágba boruljon benned ebben a pillanatban, és ez tartson örökké. Soha nem vagy egyedül, mert van egy családod a világban, és angyalok vesznek körül a körülötted létező birodalmakban.


Szabadon terjesztheted ezt a szöveget nem-kereskedelmi alapon, térítésmentesen. Arra kérünk, hogy az információt a maga teljességében add közre, beleértve ezt a lábjegyzetet is! Minden más felhasználás esetén írásos jóváhagyásra van szükség Geoffrey Hoppe-tól, Golden, Colorado. A kontakt oldal: www.crimsoncircle.com


© Minden jog Fenntartva 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403