A (KÖVETKEZŐ) SOROZAT:


8. SHOUD: „Kihak” – Adamus közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Elhangzott a Bíbor Körben,

2011. március 5-én


www.crimsoncircle.com


Vagyok, Aki Vagyok, az eredeti és utánozhatatlan Adamus Saint-Germain. (nevetés)

Mindenkit üdvözlök ezen az összejövetelen! Ha most egy pillanatra vennétek egy mély lélegzetet, és megengednétek magatoknak, hogy érezzetek, akkor éreznétek, hogy energiával teli ez a terem. Csak úgy pattog és pukkadozik.Ez magas energia. Elektromos. Izgalmas. Érzitek? Sűrű. Tele van vele a levegő. A levegő molekulák közötti térben található. Mindenhol ott van.

Ez történik, amikor így összejöttök. Ez történik, amikor egy pillanatra felfüggesztitek a kétségeteket. Á, milyen nagyszerű is lenne – hallgattam a korábbi beszélgetéseteket – hát nem csodás lenne, ha létezne egy alkalmazásotok a kétség megszüntetésére? (a közönség egyetért) Képzeld csak el egy pillanatra, milyen lehetne az életed, ha abbahagynád a kételkedést annak kapcsán, aki vagy drága barátom! Már most is tudod, de persze kétségbe vonod. Megkérdőjelezed. És ez egy jókora játszma, nem igaz? De tényleg, hát nem az? Hát nem egy játszma önmagad kétségbevonása? Nincs ebben egy leheletnyi érzékiség, csábítás?

KERRI: Én csak a „bárcsak nyernék” játszmát szeretem.

ADAMUS: És nyersz?

KERRI: Nem igazán.

ADAMUS: Akkor meg miért játszod ezt?! (nevetés)

Képzeljétek egy egy pillanatra…..ó, tudtad, hogy ez következik. (nagy nevetés, ahogy elveszi valakinek a zöld kobold sapkáját, és felveszi) Ma úgy festek, akár egy kobold cowboy! (még több nevetés, ahogy pózba vágja magát a kamera előtt) Meg kell tennem a fényképalbum miatt. Igen. Igen.

Képzeljétek csak el – ezt megtartom – milyen is lenne, ha fel tudnátok függeszteni a kétséget. Nem szabadítana ez fel rengeteg energiát?

LINDA: Nem lenne kedved egy elegáns kiegészítőt viselni?

ADAMUS: Dehogynem, abszolút! Igen, egy kissé meztelennek érzem ma itt magam.

LINDA: Fel akarod ezt próbálni? (Linda egy ajándékot nyújt át neki)

ADAMUS: Ez az enyém?

LINDA: Kinyitnád?

ADAMUS: Abszolút. Nem is gondoltam volna, hogy ajándékot fogok kapni.

LINDA: Elképesztően sokat nyafogtál. Úgy éreztem, itt az ideje ennek.

ADAMUS: Nyafogtam? (nevetés)

LINDA: Bizony.

ADAMUS: Inkább csak megjegyzéseket tettem. (kinyitja az ajándékot, és csodálkozik) Á…á, á, ó! (megnézegeti) Á! (az ajándék egy ezüst lánc egy hatalmas medállal)

LINDA: Rubinból van.

ADAMUS: Lovaggá ütnél? (letérdel Linda elé)

LINDA: Igen, bizony, ez rubinból van. Később! (nevetgélve)

ADAMUS: Ezt máshogy kell betűzni.

LINDA: Ó!

ADAMUS: Nos igen, az ékszerek. Á!


Arany, ekkövek és kristályok

ADAMUS: Rubin, á! Itt most egy pillanatra eltérnék a témánktól. Hadd beszéljek egy keveset az ékkövekről, az ékszerekről és az aranyról. Imádom az aranyat. Ahogy mindenki más is. Nézzétek csak micsoda árat kérnek érte manapság!

LINDA: Adj nekem pénzt, és én majd adok neked aranyat! (nevetés)

ADAMUS: Az arany bámulatos fém. Az arany azért csodálatos, mert az energia alkimisták régen is, és ma is lényegében a bármilyen transzmutációs folyamat kiegyensúlyozására használják. Arra, hogy lágyítsa….bármikor, amikor egy változás vagy egy alkímia áll be az energiában, az arany képes azt kiegyensúlyozni, kikerekíteni, és elsimítani. Ezért is beszéltek az alkimisták oly sokat az aranyról. Mindenki azt gondolta, hogy ők azok, akik aranyat állítanak elő, de nem. Mindössze a folyamat részeként használták az aranyat.

Sok fáraó és más uralkodó méltóságok arannyal lettek eltemetve. Azért tették volna, mert nem akarták, hogy romlott utódaiké legyen? Nem. Hanem azért, mert ez lényegében segítette az emberiből a szellemi formába való átalakulást, és ezzel igencsak megkönnyítette a másik oldalra való átkelést. Nincs ehhez sokra szükség. Úgy értem, elég ha magadon hordod, vagy akár a zsebedben. Nincs sokra szükség. Mindössze egy borsószem méretűre – bár szerintem manapság az elég sokat érhet – de mindössze ennyi kell. Ahogy keresztül mész a saját átalakulásodon, a saját személyes alkímiádon, és a saját TudatTesteddé válsz, az arany segít lágyabbá tenni ezt a folyamatot.

Ékkövek. Én magam imádom őket! A kristályokat. Ti kristályos lények vagytok. A szó szoros értelmében most is vannak kristályok bennetek. Ezek persze nem fizikai természetűek, de kristályos struktúrákkal rendelkeztek, és ezek segítik a szellemed, a tested és az elméd feltételezhetően összhangban történő áramlását. Továbbá a kristályos struktúrák teszik lehetővé a bennetek lévő kommunikációs hálózatot. Tehát ezek a kristályok (felemeli a rubint) valamiképpen a TudatTestedre emlékeztetnek téged.

Valamikor régen a kristályok rengeteg, óriási mennyiségű energiát tartalmaztak. Amikor az angyali létezők eljöttek ide a Földre, hogy beültessék azt életerő energiával, kristályos energiát hoztak ide magukkal. Ezalatt nem fizikai kristályokat értek – bár később ezek alakultak át fizikai kristályokká – szóval ezek kristályos energetikával bíró stuktúrák voltak.

Ezek a kristályok – amiket Gaia, a Föld alkotott meg, a szó szoros értelmében hatalmas mennyiségű energiát tartalmaztak. Kifejezetten az atlantisziak ismerték a módját annak, hogy lehet ezeket a kristályokat úgy behangolni vagy rezonáltatni, hogy az összhangban legyen a saját energiájukkal, és ezáltal olyan energiát előállítani, amihez ti ma az elektromosságot használjátok. Ez elektromosság meglehetősen durva, de a tény az, hogy a Föld kristályainak az energiái már réges régen eltávoztak a bolygóról. De most visszatérőben vannak.

A kristályok – különösen akkor, ha azokat bizonyos hozzátok hasonló egyének viselik magukon – lényegében egy emlékeztetővel szolgálnak a saját kristályos formád, továbbá az energiák számára is – amennyiben a megfelelő személy viseli azt – az Új Energia bevonzásához. Nem akarok itt most hosszú beszélgetésbe bonyolódni a különféle kristályok, drágakövek jelentését illetően, mert arra ti magatok is rájöhettek. Létezik rubin, gyémánt, zafír, és még rengeteg féle. A lényeg az, hogy ezek többé már nem tartalmaznak energiát. Ahogy az arany sem tartalmazza az energiát, de ha veletek összekombinálódik, akkor az egyensúlyt, áramlást biztosít, és egyébként meg irtó jól mutat. (nevetés)


A kétség elengedése

Akkor térjünk vissza a kétségre! Képzeld el milyen is lenne, ha vennél egy mély lélegzetet és elengednéd a kétségedet arról, hogy ki vagy te és mit teszel. Mi az, ami létrehozza a kétséget? Mi tartja működésben? A múltad, a történeted, és az összes gondolatod, amik abban a mentális szemétlerakódban vannak, amit az agyadnak hívsz. Ezek azok, amik arra emlékeztetnek téged: -„Nem, te csak ember vagy. Egy ostoba, idétlen fajankó vagy.Hibákat követtél el.” – Az elme hibáknak ítéli meg ezeket, pedig nem azok. Mindössze tapasztalások.

Tehát mi lenne….ha képesek lennénk…..hello drágám, igen. (Felveszi Quan Yin képét) Jó sok szépséges időt töltöttünk el együtt. De ez egy másik történet. (nevetés)

Tehát mi lenne, ha vennétek egy mély lélegzetet és elengednétek a kétségeket? Mi akadályoz meg ebben téged Kerri?

KERRI: Az elmém?

ADAMUS: Az elmédet vádolod ezért? Nem, nem. Te akadályozod ezt meg. TE. Te gátolod ezt. Tehát mi lenne, ha csak vennél egy mély lélegzetet és elengednéd azokat a kétségeket?

KERRI: Az jó lenne.

ADAMUS: Oké, akkor tegyük ezt meg! Mindannyian együtt. Bámulatos dolog tudni, hogy ki vagy. Amit tényleg tudsz. De akkor felüti a fejét a kétség, és rád ereszekedik, akár a köd San Francisco-ra, és akkor meg úgy teszel, mintha nem tudnád, hogy ki vagy. Talán attól félsz, hogy mások majd elhallgattatnak, megaláznak. Nos, egyébként is ezt teszik, szóval csak vegyetek egy mély lélegzetet!

Csináljuk ezt meg együtt! Vegyél egy mély lélegzetet és engedd el azt a kétséget!

Már egyébként sem áll jól neked! Az ékszerek sokkal jobban mutatnának rajtad! A kétség nem rezonál az új TudatTesteddel. Tényleg nem. A kétségnek nincs ott egy szikrányi helye sem! Tehát lehetsz egy átalakító, akár van most rajtad, akár nincs. Azt az összes kétséget átalakíthatod tiszta energiává! Az összes meglévő emlékedet arról, hogy szerinted mit tettél rosszul, vagy amiről azt gondolod, hogy rosszat tettél – most átalakíthatod az egyszerű tapasztalás energiájává.

Az egyik legkedvesebb dolog számomra az, amikor egy ember keresztül megy a saját felébredésén és felemelkedésén, megvilágosodásán – amikor végre eljut a saját hatalmas „aha” pillanataihoz. Életeken át tartó hosszas küzdelmek után, hogy valamiféle értelmet próbáljon nyerni a dolgokból, végre valahára rádöbben, hogy itt soha nem fognak értelmet nyerni a dolgok. Ez képtelenség. És ez felszabadító. Soha nem fogsz ebből semmi értelmet kihámozni, soha! Ezért kérlek, hagyd abba az erre való próbálkozást! Soha nem találod meg az értelmét annak, hogy miért történtek veled azok a dolgok gyerekkorodban, vagy az ifjúságod évei alatt, soha nem szedsz ki semmi értelmeset egy előző életből. Soha nem lelsz rá semmi értelmesre az aspketusaidra vonatkozóan, úgy hogy hagyd abba az ezirányú próbálkozásaidat! Nem arra lettek tervezve, hogy bármiféle értelmeset kinyerj belőlük. Nem arra lettek tervezve, hogy mentálisan megértsd őket. Hanem tapasztalásra lettek tervezve. Tehát nagy ritkán vannak ezek a bámulatos létezők, akik hirtelenjében megértik:- „Aha, ez csak egy tapasztalás volt. Nem volt ez se jó vagy helyes, és se rossz vagy téves sem. Soha nem leszek képes ezt pszichológiai értelemben megérteni, a tankönyvek szerint.” Ne akard azt abból az álláspontból megérteni, mert akkor elveszíted a tapasztalást!

Akkor most közösen vegyünk egy mély lélegzetet!

Többé nincs szükséged a kétségre. Ez a Vagyok, Aki Vagyok. Szerinted a Vagyok, Aki Vagyok-ban van helye a kétségnek? (rövid szünet) Ezen nem kellene túl sokat gondolkoznotok!(nevetés) Egyáltalán nem. Egyáltalán nem.

Drága Shaumbra, mindannyian akik most néztek minket – igen, behívunk benneteket ebbe az itteni térbe. Eesa Lindája időnként megfenyít, amiért nem méltatom ezt a világméretű családot, és a mai napon nem csak emberek vannak itt. Van egy kis meglepetésem a számotokra egy pár perc múlva. (valaki meglepődik, Adamus pedig kuncog)

Szóval drága Shaumbra, ti egy nehéz utat választottatok. Ez jó cím lehetne egy könyvnek. Igen, egy több kötetből álló könyvnek! Ez jó cím lehet egy alkalmazásra. Igen, abszolút. „A nehéz út”

A nehéz, meredek utat választottátok. Sok életet töltöttetek azzal, hogy megpróbáljátok megérteni az Istennel, a Földdel, a többi emberrel való kapcsolatotokat, és végül eljutottatok arra a pontra, hogy már annyira elköteleztétek magatokat, annyira szenvedélyessé váltatok, hogy azt mondtátok: -„Ez minden, amit akarok. Emlékezni akarok Istenre, legyen az bármi.” – Szinte mindannnyian – azaz helyesbítek – mindannyian, akik itt vagytok, akik néztek minket, mélyen elköteleztétek magatokat arra, hogy újra megismerjétek a Szellemet. Azt tudjátok, hogy létezik a Szellem – vagy nevezzétek bárhogyan is – az Örökkévaló Egynek, a Forrásnak – tudjátok, hogy létezik. Szinte már-már érzitek és tapasztaljátok is, de aztán az egész elillan, oly nehezen megfogható. Látszólag eltűnik. De ti szenvedélyesen kutatjátok, és azt mondtátok: -„Semmi más nem számít.” – és igazatok van. Abszolút igazatok van. Végsősoron, semmi más nem számít.

Az emberek egy bizonyos módon elterelik magukat, azt gondolván, hogy más dolgok számítanak. Eltérítik magukat, és időnként elég meglehetősen élvezik a dolgaikat, a barátaikat, a családjukat, de közületek mindenki tisztában van vele, hogy végsősoron semmi más nem számít, csak az emlékezés. Az egésznek ez a lényege.

Azt mondtátok: -„Bármit megteszek.” – Erről elénekeltünk egy dalt Hannibállal. –„Bármit megteszek” – és meg is tesztek. Sok áldozatot hoztatok. Elképesztő sok mindent álltatok ki, viseltetek el. Annyira sok mindent vállaltatok fel magatokra, és lényegében nem csak magatokért, hanem másokért is – más emberekért, azokért, akiket ismertek és szerettek, az emberiségért, az angyali családotokért. Rengeteg mindent bevállaltatok, és ezért is mondom, hogy ez mindannyiótok számára egy nehéz, meredek út volt. (itt a 2010. szeptember 4-i Shoud-ra hivatkozik)


A dolgok változóban vannak

Talán észrevettétek – tudom, hogy észrevettétek, éreztétek – hogy ez most elkezd megváltozni. Sokféleképpen elkezd könnyebbedni. Szerencsére már nem teszitek ki magatokat a szenvedésnek, a zavarodottságnak és a kétségnek úgy, mint régen. Szerencsére, egyszerűen csak belelazultok a felemelkedésetekbe, a felébredésetekbe. Remélhetőleg hallottátok Kuthumi és Tóbiás szavait: - Ez mindenképpen meg fog történni. Már ott vagy. Már felemelkedtél. Már elérkeztél szuverenitásod Harmadik körébe, most mindössze csak megtapasztalod azt, hogyan jutottál oda.” – És lényegében ez a mókás rész, hiszen bármit választhatsz, amit csak akarsz. Erre most kétségteli pillantást vettek rám és azt kérdezitek: -Tényleg, Adamus? – Nos, erről máris beszélni fogunk.

Tehát drága Shaumbra, ezt most kezditek észrevenni. Ez elkezd megváltozni, és ez a legtökéletesebb időszak mindannyiótok számára, hogy tényleg megengedjétek ennek a bekövetkeztét.

Drága Linda beszélt arról, hogy miért van az, hogy sok Shaumbra éveken át küszködött súlyproblémákkal – azok, akik a felébredésen mennek keresztül – és miért van az, hogy ez most változik, és könnyebbedik? Nos, több dolog miatt. Nem bünteted úgy a testedet, mint korábban – hanem szereted. Néhányan nekiálltok egy diétának – de tudjátok mit mondott ezekről Tóbiás. Én nem vagyok annyira visszatartó, mint Tóbiás, de nekiálltok, és kijelentitek: -Most megengedem, hogy a súlyom csökkenjen.” – És egy fura dolog történik. Körülbelül 30 nap alatt befejezed a diétát, és a súly pedig egyszerűen csak gondot visel magára. Igen, van egy kis gyarapodás és egy kis csökkenés, de hirtelenjében a tested elkezd ehhez alkalmazkodni. A testednek többé már nincs szüksége a sok plusz kiló cipelésére, azt gondolva, hogy esetleg éhezni fog, vagy hogy szüksége van, tudjátok, az érzelmi kipárnázásra. A felesleges súly elkezd eltűnni, és azt mondjátok: -„Nahát, ez könnyen ment.” Nos, gondolj csak arra, hogy mennyi mindenen mentél keresztül, mire eljutottál erre a pontra, és igen, ez könnyebbé válik. Igen. A test tudja, hogyan táplálja saját magát.

Az energia rendszereitek is mind változóban vannak. Annak a módja, ahogy ezidáig összekapcsolódtál magaddal és minden mással, az most változóban van, és tényleg egyre könnyebbé válik.

Humorérzék. Ti emberek, Shaumbrák nem voltatok ennyire humorosak tíz évvel ezelőtt. (nevetés) Szerencsére Tóbiás sokkal türelmesebb volt. De tényleg nagyon feszültek, aggodalmaskodóak, és átkozottul komolyak voltatok, de most már mindenen képesek vagytok nevetni. Miért? Mert ez az egész végeredményben vicces. (még több nevetés) Tényleg vicces. És magatokon is képesek vagytok nevetni, hála Istennek, mert én már elég régóta nevetek rajtatok, (nevetés), és végre már együtt nevethetünk! (Sarthoz lép, aki egy idétlen parókát visel) Ez itt az élvezet, a szimpla élvezet példája! (még nagyobb nevetés)

Tehát már magatokon is képesek vagytok nevetni, tudtok már nevetni a titeket körülvevő világon, és ettől minden sokkal könnyebb, és nem kell már….(valakit megcsókol)

SHAUMBRA: (nő) Köszönöm!

ADAMUS: És nem kell már olyan sokszor – elnézést kérnetek, és azt mondogatnotok, hogy bocsánat, bocsánat, nem akartam….(a sorok között sétál)…szóval így már minden sokkal könnyebb. Ezt az egészet azért hozom fel, mert változtok. Akár tudtok erről, akár a kedvetekre való ez a változás – változtok. Megengeditek, hogy az energiáitok összejöjjenek egymással a TudatTestetekben, és egy, szuverén lénnyé váljatok. Az elmétek működése is változóban van. Kérlek benneteket, na aggódjatok azon, hogy meg fogtok őrülni. Nem fogtok. Az összes rendszeretek változik.

Most egy diagram felrajzolásával elkezdhetném kimutatni, hogy mi is zajlik pontosan, de nem teszem. Mert ez folyamatosan változik. Továbbá akkor nagyon mentálissá válna az egész, és akkor elkezdenétek megpróbálni kontrollálni a rendszert. Egy bizonyos értelemben jobb, ha nem tudjátok: azt tudjátok, hogy most ez zajlik, de nem aggodalmaskodtok azon, hogy melyik enzim változik át más energiákká. Ez nem számít. Tényleg nem.

Tisztában vagytok vele, hogy most, miközben itt ülünk, és játszadozunk veletek a ti engedélyetekkel – vagy talán anélkül – és mindeközben pedig csiklandozzuk a DNS-eteket. Igen, csiklandozuk a DNS-eteket. És időnként bizony ráfér egy jó kis csiklandozás, mivel változóban, átalakulóban van. Felrobban – egy nagyon is jó értelemben. Kitör a régi skatulyájából, a régi struktúráiból és összetevőiből, és most fejlődés alatt áll. Lényegében megnyílik, és minél kevesebbet tudtok erről annál jobb, mert máskülönben nekiállnátok mindenféle diagram megrajzolásának, könyveket olvasnátok, és komoly tanulmányokat folytatnátok erről, és akkor megint megtelnétek kétségekkel, ami csak fájdalmassá tenné az egészet. Ez mindenképpen történik.


A változás megengedése

Akkor most közösen ragadjuk meg ezt a nagyrabecsült pillanatot, és egyszerűen csak engedjük ezt meg! Engedjétek meg, hogy bejöjjünk, és megcsiklanozzunk titeket, és, hogy megcsiklandozzátok magatokat! Csiklandozzátok meg magatokat a tudatotokban, a szívetekben, és miközben ezt teszitek, az tényleg stimulálja ezt a kommunikációs hálózatot a tested, az elméd, a szellemed és közted, továbbá az aspektusaid között. Időnként az aspektusaitokra is ráfér egy jó csiklandozás.

Vegyetek egy mély lélegzetet! Mit jelent ez? Egyszerűen csak hagyod, hogy megtörténjen! Érzed jól magad közben! És miközben ezt teszed ebben a biztonságos térben, sok struktúrálás nélkül – ha észrevettétek volna, itt nem mondogatunk mantrákat, nem gyújtunk egyetlen gyertyát sem. Azért nem gyújtunk gyertyát, mert Linda különben sem engedné meg – de semmi egyebet sem teszünk – mindössze megengedjük, hogy egy természetes folyamat magától bekövetkezhessen.

Szóval akkor vegyetek egy mély lélegzetet, a Vagyok, Aki Vagyok Lélegzetét, és engedjétek meg, hogy ez bekövetkezzen!

(Adamus vesz egy mély lélegzetet) Á! Nem kell ehhez semmiféle hókusz-pókusz. Nincs szükség itt gyógyulásra!

(szünet)

Ez mindössze megtörténik. És ez az életed egyszerű mindennapja. Csak veszel egy mély lélegzetet, és megengeded magadnak, hogy az légy, aki vagy. Milyen káprázatos!

Amikor pedig bekúszik a kétség, csak…bumm! Á, nem, akkor vegyél egy mély lélegzetet!

És tudod, amikor ezt teszed – és ezen még csak gondolkodnod sem kell – akkor ez legelőször is stimulálja a benned lévő természetes kiegyensúlyozó rendszert. És ez a természetes kiegyensúlyozó rendszer elkezdi kitisztítani a mérgeket:elkezdni átalakítani a beragadt, megrekedt energiákat, amik újra mozgásba lendülnek, és elkezdi átváltoztatni az elfojtott, lenyomott energiákat és emlékeket tapasztalatokká – és teszi mindezt anélkül, hogy neked bármit is tenned kellene.

Bámulatos test/elme/szellem sturktúrát építettetek magatoknak, amit most TudatTestnek hívunk. Ez kezel mindent. Mindössze az egyetértésedre, a hozzájárulásodra van szüksége ahhoz, hogy ez az egész simábban menjen. Ahhoz, hogy virágba borulhasson, mindössze csak arra van szüksége, hogy az ahmyo pillanatodban tartózkodj.

Olyan ez, mint amikor felhúzod a rolót, és beengeded a napfényt, de ebben az esetben a nap te magad vagy. Mindössze megnyílsz erre. Többé már nem kell játszanod a játékot, hacsak nem akarod. A tested – ebben a pillanatban – kitisztítja a mérgeket – azokat a mérgeket, amik máskülönben esetleg fizikai betegségeket vagy fájdalmakat okoznának. Az elméd kitisztul a régi energiás hiedelmektől, és higgyetek nekem – rengeteg hiedelem van ott – de mindezt természetesen teszi. Természetesen.

Minden egyes részed kiegyensúlyozásra kerül, és ti behozzátok, magatokhoz vonzzátok az Új Energiát – Új Energiát, és nem a régi, rezgéseken alapuló energiát. És ez ebben a pillanatban történik. Ezalatt a kis csiklandozó, bizsergető rész alatt, itt és most történik.

Hát nem káprázatos? Hát nem ez lenne ennek a módja? Azok közületek, akik tanulmányokat folytattatok, tanfolyamokra jártatok, és sok-sok mindent megtanultatok – egy bizonyos fokú sikert el is értetek mindezek következtében, de végül ez kissé befrusztrált benneteket. És ilyenkor tudjátok mi szokott történni - mivel ti olyan kedves és jólnevelt lények vagytok – elmentek a tanfolyamokra, tanultok, és az nem hozza számotokra az ígért eredményeket, vagy azt az eredményt, amire te magad számítottál. És ilyenkor mit teszel? Elkezded magadat vádolni, és ilyeneket mondogatsz: -„Látod, valami baj van. Nem sikerült. Lefogadom, hogy mindenki másnak működik, csak nekem nem.” – És ilyenkor mit hisztek, mit kell tennetek? Hát azt, hogy még többet kell tanulnotok.

És ez az egész egy ciklussá fajul. Azzá mintává alakul, miszerint te erre nem vagy elég érdemes – nem vagy elég okos, nem vagy elég spirituális, nem vagy elég méltó, vagy bármi….ahelyett, hogy azt mondanád: -„Tudod, ez a tanfolyam nem nekem való” – vagy, hogy „Ez a tanfolyam nem rendelkezik azokkal a megfelelő energiákkal, ami rezonálna a lényemmel” – de nem, te magadat vádolod. Én most nem azt akarom itt mondani, hogy haragudj meg a tanfolyamra vagy a könyvre, csak azt, hogy vedd azt szemügyre. Hagyd abba saját magad vádolását! Fejezd be azt, hogy ebben a régi mintában vagy!

Hiszen minden itt van, ebben a gyönyörűséges és biztonságos térben. Veszel egy lélegzetet. Ez az Én Vagyok. Ez az egyszerű, egyszerű igazság. Az egyszerű igazság, és ennyi! Á!

Akkor most közösen vegyünk egy jó, mély lélegzetet!

Légzés, egy kis vízzel és egy kis énkeléssel! Csodálatos.

Tehát drága Shaumbra, ti a kemény és nehéz utat választottátok. Még csak nem is azt mondom itt, hogy a magasrendűt vagy az alacsonyrendűt. És még csak nem is a járatlan utat. Ez egyszerűen csak a nehéz, meredek út. De itt és most, ahol jelenleg vagytok, én látom a változásokat. Látom, hogy egyre inkább megkönnyítitek ezt magatoknak. Olyan dolgokat látok mindannyitóknál, mint – fiatalabb energia, fiatalabb, ami a magotokból árad kifelé, és előbb utóbb megmutatkozik az arcotokon, a testeteken és a szellemeteken, mert az a fiatalabb energia kifelé áradóban van.

És ahol az energia megakad, az az aggodalom, a szorongás. Az aggodalom egy olyan téma, amit sokan megéltek a felébredésetek alatt, de ahogy azt egyre többen felfedezitek, az aggodalom is szertefoszlóban van – a belső aggodalom. A külső aggodalom még mindig jelen van, mivel érzitek az egész körülöttetek lévő világot. A világban óriási mértékű aggodalom és szorongás van jelenleg, de ez nem a tiéd. Nem a tiéd. Képes vagy azt érezni, érzékelni, tudatában lehetsz ennek, de nem kell ezt sajátodnak tekinteni.

Sokan lenyűgöztök, mert azt veszem észre, hogy a saját szintű, úgynevezett depressziótok is távozóban van. A depresszió a felébredésnek úgymond természetes következménye, mivel egy ürességet hoztok létre. Amikor átalakulsz, akkor keresztülmész ezen az alkímiai folyamaton, ahol is egy sok karmával bíró, egy létidő ösvénybe beragadt régi emberből átalakulsz – és amikor mindezt elengeded, az létrehoz egy ürességet. És az elméd ezt depresszióként értelmezi. Pedig igazából ez nem az. Ez a változás. Ez a belső elmélkedés időszaka. Ez a tisztulás, az elengedés jókora időszaka, de ti már túlléptek ezen. Most már tényleg képesek lesztek elkezdeni élvezni a Földi életet – és miért is ne? Miért ne?

Mai vendégeink

Vegyünk egy mély lélegzetet, és egy kis csoport arra kért ma engem, hogy ma bejöhessen ide közénk. Kivétel nélkül mindannyian mindössze egyetlen egy életet éltek le a Földön, és ez volt a legelső földi életük. Ők az „egy életesek”. Az elsősök. Mindannyian visszatértek a saját birodalmukba, fizikai testükben meghaltak a 20-as éveikben, 20-29 éves koruk között, vagyis viszonylag fiatalon. És akiket most behívunk, akik máris bejönnek közénk, mindkét nemet képviselik, és különféle nemzetközi háttérrel bírnak – most hatan közülük csatlakoznak hozzánk, amire alapos okunk van.

És az alapos indok pedig nem más, mint hogy ez itt a kvíz játék ideje. Kérdéseik vannak, és ti fogjátok megadni a válaszokat – remélem. A kérdések előre elő lettek készítve. Egy lezárt borítékban vannak, amiket Linda fog felolvasni – ha megkérhetem erre. Ő sem tudja mi áll a borítékban. A kérdéseket Cauldre gépelte le, de mi szépen kitöröltük azokat a memóriájából, ezért nem emlékszik rájuk.

Ezek találó kérdések, és mi behozzuk ide ezt a csoportot, hogy feltegyék ezeket a kérdéseket, és érezzék és érzékeljék a ti válaszaitokat, mivel ezek jogos és nagyon is érvényes kérdések. Kifejezetten azért is érvényesek, mert olyanoktól származnak, akik mindössze egyetlen egy életet éltek le a Földön, és összezavarodtak bizonyos dolgok kapcsán, és úgy érezték, hogy ez egy jó hely arra, hogy ma válaszokat kaphassanak.

Akkor most behívom ide ezt a hat létezőt, akik mind a más birodalmakban tartózkodnak jelenleg, és a legtöbben éppen a következő földi életükre készülnek fel. És Lindát arra kérném, hogy olvassa fel a kérdéseket, és válassza ki az önként válaszolókat a közönség közül. Úgyhogy elfoglalt leszel, mert mindkettőt kell csinálnod.

LINDA: Ó, nagyon izgatott vagyok!

ADAMUS: Igen. És azt szeretném, ha mindannyian tényleg, igazán beleéreznétek a válaszba – abba, hogy te milyen választ adnál – mert azt hiszem meg lesztek lepve a saját meglátásaitoktól, és nem csak ezeknek a lényeknek segítetek, hanem le lesztek nyűgözve. Mindegyik létező – akik közül most 6-an vannak itt – viszonylag korán távoztak a földi síkról – az emberi értelmezés szerint – a huszas éveikben. Túl sok mindennel kellett megbírkózniuk.

Azoknak, akik első ízben jönnek ide, nehéz itt maradniuk a legtöbb esetben. Az emberi tudatosság nyomása jelenleg rendkívül erős, továbbá itt van Gaia távozásának hatása is. Gaia távozásának hatása is itt van, és azzal, hogy Gaia távozik, sok-sok régi energia, sok-sok földbe temetett csont is egyben eltávozik. Ez intenzív. Nagyon, de nagyon intenzív.

Most képzeljétek csak el, milyen is lenne, ha most érkeznétek ide első alkalommal a Földre! A legtöbben már több ezerszer jártatok itt – nagyon sokszor –de képzeljétek csak el, mi lenne, ha ez enne az első életetek, és keresztül jönnétek a születési Alagúton. Ha a mi elnevezésünk értelmében Eglendra lennél, vagyis olyan angyali létező, aki éppen most készül fizikai testben megszületni, és váratlanul magába szippantja őt az alagút! Együtt bukfencezel több száz, több ezer másik létezővel, akik mind az anyaméhbe vezető útjukat keresik veled egy időben! Megragadod bármelyik anyaméhet, amelyiket csak tudod! (nagy nevetés) „Most akkor ez a család lesz az, vagy a másik? Kivel leszek?!” Bumm! És egyszeriben már ott is vagy! Óóóó….(a közönség beszól: „Szar”!) Igen, köszönöm. (nevetés) Nekem már nem engedik, hogy ilyen szavakat kimondjak- szar! – de ti kimondhatjátok. Kimondhatjátok bármikor, amikor csak akarjátok.


Első kérdés

Tehát egyszeriben csak fizikai testben találod magad – Óóóó – és kifejezetten akkor, amikor ez a legelső életed – sokkot kapsz, ledöbbensz és nem hiszed el. Ezért is van az, hogy a legtöbben nem bírják tovább az első 30 évnél.

Akkor jöjjenek a kérdések, a kvíz játék, hogy meglássuk mivel vagytok tele: makyo-val vagy ahmyo-val.

Kérlek készítsd elő az Adamus díjakat. (Lindához) Igen, rendben. Jöhetnek a kérdések!

LINDA: Készen állsz?

ADAMUS: A futócipője van rajta! Hogy ez mennyire emberi! Oké, jöhet az első kérdés…és szükséged lesz a mikrofonra.

LINDA: Még nem. Előbb felolvasom a kérdést.

ADAMUS: Egyszerre csak egyet.

LINDA: Oké.

ADAMUS: Készen állsz?


ELSŐ KÉRDÉS: (Linda olvassa) Miért voltam egyfolytában annyira fáradt az inkarnációm alatt? Amikor visszatértem a mennyei birodalmakba, ez a fáradtság érzés megszűnt.

ADAMUS: Ez egy jó kérdés ma az angyalainktól. – Miért voltam egyfolytában annyira fáradt? – Kérnénk egy önkéntes jelentkezőt, anélkül, hogy feltenné a kezét. (nevetés)

LINDA: Ó, túl késő.

DAVID: Sok időt és energiát töltött gondokodással-

ADAMUS: Jó. Sok időt és energiát töltött gondolkodással. Igen. Ez jó. Kapsz egy Adamus díjat.

LINDA: Válasszak mást is?

ADAMUS: Bárkit, akit csak akarsz. Ott hátul, emeljétek fel a kezeteket! Miért volt ez a lény annyira fáradt egyfolytában?

JANE: Mert a tudatosság sűrű és nehéz.

ADAMUS: Igen.Hű, eddig egész jól megy. Eddig kettőből kettő bejött. Kitűnő. Ott egészen hátul!

SHAUMBRA 3: (férfi) Mert beleérzett az emberiség egészébe, és az emberiség jelenleg azon a ponton van, amikor is belefáradt már abba, ahogy ezen a bolygón a dolgok működnek.

ADAMUS: Igen, jó. Kitűnő! Köszönöm. Köszönöm, és a tömegtudat fáradt jelenleg. A tömegtudat tényleg fáradt, és tudjátok mi szokott olyankor történni, amikor elfáradtok? Nos, akkor nyűgösek vagytok, minden bosszant, irritál titeket, és egyszerűen nem érzitek magatokat a testetekben, az életetekben. Tehát abszolút. Még egyet. Még egyet. Miért olyan fáradt folyton?

SHAUMBRA 4 (nő): Mások táplálkoztak belőled.

ADAMUS: Kitűnő! „Mások táplálkoztak belőled”. Az összes válasz helyes volt. Köszönöm. Köszönöm Linda. Az összes válasz jó volt, és különben fizikai testben tartózkodni egy fárasztó tapasztalás. Ez nem természetes. Ez nem a ti természetes állapototok. De alkalmazkodtatok ehhez. Mindannyian megtanultátok, hogy tartózkodjatok testben 80,90,100 évig, de azok számára, aki első ízben vannak itt, ez gyötrelmesen fájdalmas az energiájuk számára. Továbbá más emberek belőlük táplálkoznak. Továbbá itt ez a réteg, a tömegtudat köde. Továbbá pedig az emberi valóságban létező energia rendszerek teljesen másképpen működnek, mint a nem fizikai valóságban lévő energia rendszerek. Tehát mindezek az erők összeadódnak, és létrehoznak egy rendkívül lassú, melasz-szerű vagy beragadt energiát.

Akkor mi a megoldás? Ne inkarnálódj! Jó válasz. (nevetés) Értitek? De muszáj. Előbb vagy utóbb minden angyali lénynek el kell jönnie a Földre. Ha nem is erre a fizikai Földre, akkor egy másik Földre, és előbb vagy utóbb keresztül kell menni ezen a tapasztaláson.

Tehát akkor mi is a válasz a mi drága angyalunk számára, akik vissza fog térni egy újabb életre? Mit tegyen? (a közönség válasza:-„Lélegezz!”) Lélegezz! Kitünő! Lélegzel.

Ezen kívül? (különféle válaszok és nevetés, valaki azt mondja: -„Aludj!”) Alvás, igen. Légzés. Az alvás lényegében nagyon fontos. Az alvás tényleg fontos, mert ez egy csendes időszak, amikor is újra csatlakozol a szellemi énedhez. Ezen túlmenően pedig keresztül mész álmok sorozatán egész éjjel többszörös szinteken. Nem csak egy álmot álmodsz úgy fél órán keresztül. Nem tudom, hogy ezt meg honnan szedtétek! Ezek az álom kutatók – valakinek fel kellene kérnie őket, hogy változtassák meg a kutatásaikat!

Egész éjjel egyfolytában álmodtok – egész éjjel – és ez többszörös szinteken zajlik. Egyszerre 30 vagy akár 100 álmot is álmodhatsz, mert ez a te valódi természeted. Ez az, aki valójában vagy. És amikor keresztül mész ezeken az álom szakaszokon, akkor lényegében felfrissíted a szellemed. Felfrissíted saját magad. Tehát a válasz – abszolút a most érkezők számára az, hogy: -Lélegezz!

Nagyon gyakorlatiasan szólva, az istenért, válassz már jó családot, mielőtt idejössz! Miért játszol, és miért kockáztatod a biológiádat, amikor kiválaszthatod a jó családot is – egy tudatossággal bíró családot, egy olyan családot, ami tápláló, és a megfelelő biztonságos energetikai környezettel lát el?

Ja igen, és tanulj meg választani is! Valami nagyon fura dolog történik, amikor az angyali lények eljönnek a Földre. Hirtelenjében elfeledkeznek arról, hogy van választásuk! Hogy választhatnak! Vajon miért van az, hogy ez egyszeriben törlődik a memóriájukból?

LINDA: (és a közönség) Miért?

ADAMUS: Hogy miért? Hát azért mert a tudatosság annyira nehéz, súlyos, és pontosan a tudatosság az oka ennek – a tudatosság mintái – mert azt sulykolják beléd, hogy nincs választásod. Ez lényegében bele lett programozva a tömegtudatba már nagyon-nagyon régen. És most zajlik ennek a hatástalanítása.

Amikor ideérkeznek, ez a tömegtudat annyira súlyos, nehéz, hogy még ha meg is próbálnak ennek ellenállni, valahogy mégis magukba szívják őket ezek a rétegek, a tömegtudat mozgásai, és elfelejtik, hogy választhatnak. És ti is mindannyian, most vagy máskor, de elfelejtettétek, hogy van választásotok. Még mindig kételkedtek ennek kapcsán, de most már nyiladoztok rá. Akkor jó. A következő kérdés.


Második kérdés

LINDA: Második kérdés.

MÁSODIK KÉRDÉS:Az emberek miért nem azt mondják ki, amit igazán gondolnak? Miért álcázzák annyira a szavaikat?

ADAMUS: Az emberek miért nem azt mondják ki, amit tényleg gondolnak? Miért mondanak valamit, miközben pont az ellenkezőjét gondolják? Ez egy érdekes kérdés, egy hatalmas kérdés ahhoz, hogy ma valaki feltegye ezt a kérdést. Nyilvánvalóan nagy hatást gyakorolt ez a dolog az életére. Szóval, kérlek vidd körbe a mikrofont! Az emberek miért nem azt mondják, amit ténylegesen gondolnak?

LESLIE: Túlélés.

ADAMUS: Kitűnő. Jó. Ez minimum egy Adamus díjat érdemel. Jó. Túlélés, mert jelenleg olyan a tömegtudat, hogyha tényleg azt mondanád, ami a szíveden, akkor….

LINDA: Senki sem akarja meghallani, hogy mit is mondasz valójában.

ADAMUS: Igen, igen. (Adamus kuncog) Jó. Jó. Oké. Következő.

CAROLYN: Régi programozás. Úgy illene bánnunk más emberekkel, ahogy szeretnénk, hogy velünk bánjanak.

ADAMUS: Igen, azaz megpróbálsz…

CAROLYN:..kedves és jólnevelt lenni folyamatosan.

ADAMUS: Megpróbálsz kedves, jólnevelt lenni. És tudjátok Tóbiás mit mondott nektek erről! (Vince azt mondja: Frissítsd fel az emlékezetemet!) Mit mondott Tóbiás a kedvességről?

CAROLYN: Nem emlékszem.

ADAMUS: Azt mondta, hogy ez része SES (Szexuális Energia) vírusnak. Tudjátok, arra lettetek nevelve, hogy jó kisfiúk és jó kislányok legyetek. Más szóval arra, hogy: -Viselkedj, felelj meg, és zárd be magad ebbe a kicsike skatulyába! – És kifelé mindig legyél kedves, jól nevelt. Kérlek benneteket, ne legyetek kedvesek! Hagyjátok abba a kedves, jólnevelt szónak a használatát!

LINDA: Mi volt ez?

ADAMUS: Ne legyél kedves!

LINDA: Tényleg.

EDITH: Akkor mégis milyennek kellene lenni, romlottnak? (nevetés)

ADAMUS: Amennyiben levetnéd magadról a kedvesség megtévesztő látszatát – hogy folyton megpróbálsz kedves, jó és jólnevelt lenni – akkor tényleg romlott lennél? A felszín alatt romlott vagy?

EDITH: Nem, csak átlagos, szokásos vagyok.

ADAMUS: Nem, nem vagy átlagos. (nevetés) Az emberek tényleg nem azt mondják, amit gondolnak, igaz? (még nagyobb nevetés) Nem vagy átlagos. Kivételes vagy! Az Én Vagyok Vagy. Bámulatos vagy!

EDITH: Köszönöm.

ADAMUS: És különben szexi is! (nevetés) Hallottalak már máskor is: Nem vagy átlagos! Az átlagos még a kedvesnél is rosszabb! El tudod képzelni, hogy valaki azt mondja: - Nos, te mindössze átlagos vagy. – Micsoda??!! Igen, gyűrközz meg ezzel! Úgy értem NE! Nem vagy átlagos. Nem vagy normális, és ezt te is tudod. De ha nem vagy normális, ami nem vagy, ez nem jelenti azt, hogy abnormális vagy. Hanem azt jelenti, hogy kivételes vagy. Látod, ez mind programozás kérdése. Programozás, programozás.

Mi az még, amiért az emberek nem azt mondják, amit gondolnak? Ez eléggé bántotta ezt a létezőt ahhoz, hogy elhagyja a Földi síkot. Hogy befejezze a Földi életét.

SHAUMBRA 7 (férfi): A nyelv, a beszélt nyelv nem fejezi ki pontosan az energiát.

ADAMUS: Igaz. Igaz. A beszélt nyelv nem megfelelő, nagyon nem megfelelő, szélsőségesen nem megfelelő, ezért az emberek megpróbálnak szavakat fabrikálni. De mikor fogunk eljutni arra a pontra, hogy egyszerűen csak kommunikáljunk? Amikor felhagyunk a kétséggel. Amikor felhagyunk azzal, hogy kétségbevonjuk a zajló kommunikációt Jean, és megbízunk bennük. Tudod, hogy közeledsz ehhez. Most már csak éld is meg! Ne vond kétségbe!

Milyen egyéb okai vannak annak, hogy az emberek nem azt mondják, amit gondolnak? Ez egy trükkös kérdés. A helyes választ várom – a sajátomat.Igen?

SHAUMBRA 8: Mert nem emlékeznek arra, hogy feltétel nélkül szeretve vannak.

ADAMUS: Igen…

SHAUMBRA: És ezért a feltételekhez kötött szeretethez beszélnek: „Azt fogom mondani, amit akarok, ahhoz, hogy úgy érezzem, hogy…..

ADAMUS: Abszolút. „Azt fogom mondani, amit mások elvárnak tőlem.” – és csak nagy ritkán térnek el enyhén ettől. A legtöbbször ez lekenyerezés, megbékítés, lecsendesítés – ne tegyél olyat, amivel felbosszantasz másokat, ne kavarj hullámokat – pedig tudjátok – Cauldrével is el szoktam beszélgetni – ez nem egy New Age-es összejövetel. Ez nem egy New Age-es összejövetel. Ha most minket figyelve ez az elvárásotok, akkor nagyon csalódottak lesztek.

Ez nem is egy spirituális összejövetel, és éppen ezért általában véve azt mondjuk, amit mondani akarunk, annak ellenére, hogy nem engedik meg nekünk, hogy olyan szavakat használjunk, mint „szar”, „átkozott”, „bassza meg”, vagy semmi ehhez hasonlót. (nagy nevetés és taps) De ha minket figyelve azt gondoljátok, hogy ez egy…

LINDA: Ez nem fair. Ez Marty válasza volt, és te elloptad tőle!

ADAMUS….hogy ez egy spirituális összejövetel lesz, ahol nem használnak ilyen szavakat, akkor csalódás fog érni. MI – mi – azt mondjuk ki, amit érzünk, és nyitottan beszélünk a tudasságunkról, és nyíltan beszélünk a makyóról és mindezekről a dolgokról, és ezzel áramlásban tartjuk az energiát.

Szóval igen…

LINDA: Marty megkaphatja a díját?

ADAMUS: Ezeket a szavakat mondtad? (nevetés) Szeretnél felállni? Én nem hallottam, és ezért is kérdőjelezem meg. Nem tudom, hogy tényleg ezeket mondtad-e. És mit is mondtál?

MARTY: Szar, bassza meg, leszarom. (nevetés)

ADAMUS: Ez Díjat érdemel, köszönöm. Namost, ezek tényleg annyira rosszak? Talán akkor, ha ezt konkrétan valakire irányítod. Ha ezt mondjuk….mondanád ezt Davidre a példánk kedvéért?

MARTY: Nem, mert kedvelem őt.

ADAMUS: Ó, ez aztán igazán kedves! (nevetés) Ha ezt valakire konkrétan mondod, ha ezeket a szavakat ráirányítod….de egyébként csak szavak. Oly keveset jelentenek, de az embereket bosszantják. Még mindig a válaszomat várom.

LINDA: Ó, ez meghatározott.

ADAMUS: Igen. Minden eddigi válasz helyes volt, de van egy válasz, ami élesen szembeötlő.

LULU: Hogy mások elfogadjanak.

ADAMUS: Hogy mások elfogadjanak- igen. Igen, és erre céloztam, de kapsz egy díjat, csak mert kedvellek, és mert kedves vagyok! (nevetés) Nem vagyok kedves, soha nem is akarok kedves lenni. Csak önmagam akarok lenni. Valódi, igaz.

LINDA: Jól csinálod.

ADAMUS: Köszönöm. Szóval igen –egy válasz.

KERRI: Mert nem akarják, hogy szétrugják a valagukat.

ADAMUS: Hát igen. Ahogy ezt már mondtam, nem akarnak bántalmazást, ezért inkább megfelelnek, és beállnak a sorba. De ti – mindannyian – miért nem azt mondjátok, amit tényleg, igazán éreztek?

MARC: Mert az emberi személyiségünkkel azonosítjuk magunkat.

ADAMUS: Most már nagyon közel jársz. (David: Mert nem bízunk meg magunkban) A probléma az, hogy nem ismeritek magatokat. Honnan is tudhatnád mit mondj, amikor azt sem tudod, hogy ki vagy, amikor nem is emlékszel arra, aki vagy? Hogyan is mondanál igazat, amikor azt sem tudod, mi az igazság? Ez nagyon ki lett tekerve, el lett torzítva.

Ez nem beszéd kérdése. Hanem annak a kérdése, hogy belépj a szívedbe! Ha nem ismered magad, igen, akkor a szádon kijövő szavak halmaza alapvetően makyo lesz, és akkor meg beleesel abba a csapdába, hogy megfelelj másoknak. Beleesel ebbe a félelemmel teli dologba: -„Azt mondd nekik, amit hallani akarnak.” –De ilyenkor valójában az történik, hogy mindezeket a dolgokat belülre viszed. Igazán nem tudod, nem tudod, hogy a saját lényed mit mond neked, ezért ez az egész csak jól összezagyválódik. És minden, ami kijön a szádon – nem a te szádon, hanem az emberi szádon – csak alapvető makyo. Eltorzított dolgok, és akkor az emberek még többet tanulnak, és még nagyobb szavakat tudnak így használni. Csak még nagyobb makyos utolsó senkiházik. (nevetés)

LINDA: Micsoda?!

ADAMUS: Ma kimondhatom. A saját igazságomat mondom. Látod, és erre csak egyre több és több réteg rakódik. Tehát drága barátom, hogy miért van az, hogy az emberek nem azt mondják, amit valójában gondolnak? Azért mert nem tudják mit gondolnak.

LINDA: Ezzel még nem végeztünk.

ADAMUS: Igen.

LINDA: Az én megfigyelésem az, mivel sok fiatallal beszéltem, hogy nincs egy olyan igaz hely, ahol bárki is meg akarná őket hallani. Nem szokványos számukra egy biztonságos hely, ahol bátran beszélhetnek.

ADAMUS: Igaz. Ugyanakkor pedig egy kihívást állítok. Abban a pillanatban, amikor saját magadon belül biztonságban érzed magad, akkor azt fogod látni, azt fogod hallani, és azt fogod érezni, hogyaz emberek igenis hallani akarják. Igenis hallani akarják.

LINDA: Beszélgettél a barátaikkal?

ADAMUS: Ez ennek itt most az elő példája. Ez egy biztonságos tér, ahol nyíltan beszélhetünk. Ahol nem kell szépítgetnünk a szavainkat. Egy pár szót sajnos nem tudok túl gyakran kimondani, mert ez Cauldre-t felbosszantja. De persze ő kimondja őket. (nevetés) Csak azt nem akarja, hogy én is kimondjam azokat. Látjátok? Ennek semmi értelme, igaz? Tehát nem csoda, hogy korán eltávoztak innen.


Harmadik kérdés

Oké, következő kérdés. A mai témánk teljesen más. Ez csak a bemelegítés.

LINDA: Tényleg?

ADAMUS: Abszolút.

HARMADIK KÉRDÉS: Miért éreztem annyira elszakítottnak saját magamtól, amikor fizikai testben tartózkodtam, és miért éreztem annyira elválasztottnak magam mindentől?

ADAMUS: Elválasztottság. –Miért éreztem magam annyira elválasztottnak, lehasadtnak az énemtől? – Én ezt hallom ki ebből a kérdésből – „az énemtől”. Akkor most jöhet egy pár gyors megjegyzés a megvilágosodott Shaumbráktól – miért érezte magát annyira elválasztottnak?

JAN: Mert nem nézett befelé. Soha nem tanítottak meg minket arra, hogy befelé nézzünk. Mindig arra tanítottak, hogy kifelé nézzünk, de arra soha, hogy befelé tekintsünk.

ADAMUS: Igen, ez így igaz – és sokkal igazabb azok számára, akik már ezer életet leéltek itt, mint az elsőként érkezők számára – de igen, itt van ez a réteg, ez az intenzív nyomás, ami zajlik, és ami azt mondja: -Ott van kint. Soha ne nézz ide be! – ez a: - Először mindenki mással törődj, menj, végezd a szociális munkádat, és feledkezz el saját magadról. – Hát nem furcsa ez? Mindenki mással törődni? Erről órákig tudnék még beszélni. Tudjátok, nagyszerű dolog azt mondani a csoportoknak, akiktől azt akarod, hogy bizonyos, meghatározott struktúrákat kövessenek, legyen szó akár egy egyházról, akár egy cégről, akár egy családról. –Előbb mindenki mással törődj! – Nem, nem. Egyáltalán nem. Ez az egyik legnagyobb paradigma váltás ebben az Új Energiában. Először saját magaddal törődj, és akkor utána csodákat fogsz tenni mindenki más számára is, aki megpillantja a sugárzásodat. Ez tényleg könnyű.

Gyerünk!

SHAUMBRA 12 (férfi) Azt hiszem az a válasz, hogy üdvözlünk a Földön! (nevetés)

ADAMUS: (nevetve) Igen!

SHAUMBRA 12: Ez itt a téma az elmúlt 10.000 év során.

ADAMUS: Abszolút. Üdvözlünk a Földön! Ez kitűnő, és ez egy jó összegzés. Ez így volt eddig. Olyan ez, mintha….tegyük fel, hogy egy légies lény vagy a más birodalmakban, majd eljössz ide első alkalommal. Hallottál már erről. Hallottál már történeteket a Shaumbrától. Tanulmányoztad ezt. Felkészítetted magad arra, hogy ide gyere. Egyszeriben csak itt vagy, és teljesen mindegy mennyi mindent mondtak neked erről előtte, teljesen mindegy mennyi sok mindent tanulmányoztál ezzel kapcsolatosan előzetesen, amíg nem vagy benne, addig képtelen vagy azt felfogni.

A Földet körülvevő tudatosság felhő meglehetősen súlyos manapság, és ez az egész azt jelenti, hogy elfelejted, hogy ki vagy. Ezek a lények, akik most jönnek el ide, sokan közülök első alkalommal teszik. Ők…ők…próbálom megkeresni a megfelelő szót. Ez őket maguk alá temeti, letaglózza. Sokkot kapnak attól, hogy mennyire gyorsan elveszítik a saját magukkal való kapcsolatot.

Egyetlen egy tanfolyam sem tudta soha megtanítani nekik, hogy milyen gyorsan lekapcsolódhatsz saját magadról. És ezen túlmenően pedig a Föld mintái következtében, máris önmagadon kívül kezdesz keresgélni. Ez egy olyan játék, amit soha nem nyerhetsz meg, kivéve magát a keresést tapasztalhatod meg ezáltal. Ez nem odakint található, ahogy erre már ti magatok is rájöttetek. Ez nem egy könyvben található meg. Nem egy templomban. Nem egy mantrában, nem egy guruban, ahogy semmi másban sem. Ez pontosan itt van most is benned. Olyan ez, mintha a szignálok szándékosan össze lennének zavarva. A Tőled Magadhoz érkező szignálok. Itt vannak mindezek a részeid, darabkáid, ezek az aspektusok, akiknek simán, egyenletesen kellene kommunikálniuk egymással, akiknek áramolniuk kellene kegyelemben és könnyedén, csak jönnének és mennének, és te benne vagy minden aspektusban, és ők pedig benned vannak. De a szignálok össze lettek zavarva. El lettek torzítva és ki lettek tekerve.

És amikor a hálózat nem úgy működik, ahogy annak rendeltetésszerűen működnie kellene….gondoljatok csak a telefon hálózatotokra.Amikor egy kis sustorgás vagy zavarás van a vonalban. Vagy gondoljatok az Internet hálózatotokra, elég egy kevés bit és bájt, ami nem megfelelően működik, és akkor az tényleg (valaki azt mondja: -elbasz) – köszönöm – mindent. (nevetés) És Jean, lehet, hogy egy kis szerkesztést kell majd végezned ezzel a Shouddal. Tudod, be kell majd illesztened azokat a fura kis szimbólumokat.

LINDA: A kisípolást.

ADAMUS: Na igen. Szerinted mégis ezzel kit bolondítasz? Hiszen te rakod oda azokat a kis fura szimbólumokat.

LINDA: Akkor nem, ha…

ADAMUS: Nem! Attól az még mindig azt jelenti, hogy „elbasz”.

LINDA: De nem, ha „b” és az „sz” közé…

ADAMUS: Na persze.

LINDA: …csillagot rak.

ADAMUS: Szóval ez az összes szignál összekeveredik és összezavarodik. Hogyan jöhet vissza a szignál? (a közönség válasza: -Lélegezz!) Légzéssel. Pontosan úgy, ahogy ezt korábban tettük. Megállsz egy pillanatra. Veszel egy mély lélegzetet, Vagyok, Aki Vagyok. Megengeded, hogy az összes szignál, minta, energia és tudatosság – visszatérjen a saját rendjébe. Tudják hogyan kell ezt megtenniük. Te tudod hogyan, ha meg is engeded.

De amennyiben önmagadon kívül kutakodsz, keresgélsz, akkor azonnal elrohansz egy gyógyítóhoz, aki kristályokkal, csengettyűkkel, gyertyákkal, füstölőkkel és minden egyébbel babrál. Ezzel csak még jobban összecseszed a szignáljaidat. Mert akkor az összes szignál ezt a jelet sugározza: -„A főnök jelenleg azt akarja, hogy az összes szignál összezavarodjon.” – Ezek pedig egyféleképpen ennek eleget tesznek, és egyensúlytalan helyzetben maradnak. De abban a pillanatban, ahogy veszel egy mély lélegzetetet, és felismered, hogy abszolút biztonságban vagy, abszolút – teljes mértékben- hiszen egy örökkévaló lény vagy – akkor a szignálok elkezdenek újra egyensúlyba kerülni.

És amikor egyensúlyba kerülnek, akkor azt mondják: -Tudod ezalatt az időszak alatt, amíg rendszertelen, szabálytalan frekvencián voltunk, létrehoztunk némi blokkolt energiát, némi felesleges energiát, némi érdekesen torz hiedelmet, zsírt halmoztunk a hálózatra, és őrületet hoztunk az agyra. Ezt most ki fogjuk tisztítani. – És ez meg is történik. Megteszi. Ki fog tisztulni – amennyiben hagyjátok, engeditek ezt, amennyiben nem avatkoztok bele, és nem manipuláljátok, és többé már nem szaladtok el minden egyes új kártyavetőhöz, aki csak felbukkan a szomszédságotokban!

Menj el egy masszázsra! Csinálj valamit magadért, vagy egyszerűen csak sétálj egyet, vagy vegyél egy új autót, egy új házat, vagy valami hasonlót! Ez az! Komolyan mondom. Ez azt mondja a rendszerednek…., ó, szinte látom azokat a szemeket! (Lindára hivatkozik, aki mögötte ül – nevetés) – Ez azt mondja a rendszerednek, hogy élni akarsz, hogy tovább akarsz haladni, és ez mindent újra fog huzalozni.

Ó, ezt imádom. Ezt többet kellene tennünk…nem akartok ilyen sokszor meghalni (most a nem fizikai vendégek felé gesztikulál) Oké. (nevetés) Következő kérdés.

Negyedik kérdés

LINDA: Oké.

NEGYEDIK KÉRDÉS: Négy éves koromtól kezdődően egészen a fizikai halálomig nagyon lekötötte a figyelmemet a szexualitás. Miért?

ADAMUS: Biztos, hogy ez a kérdés a nem fizikai vendégünktől érkezett és nem innen, a közönségtől? (nevetés) Hogy is szólt a kérdés?

LINDA ismét felolvassa a kérdést: Négy éves koromtól kezdődően egészen a fizikai halálomig nagyon lekötötte a figyelmemet a szexualitás. Miért?( egy pár Shaumbra kiabálja a választ)

ADAMUS: Majd Linda viszi a mikrofont. Díjai is vannak. Igen.

LINDA: Hol vagy?

KATHLEEN: Szexuális energia vírus.

ADAMUS: Szexuális energia vírus. Igen, ez helyes. Ez az egyik része a válasznak. Jó.

LINDA: Pete.

PETE: Mert a gondolataim miatt jó sok korlátot felépítettem, és az egyetlen módja annak, hogy egy másik személlyel kapcsolatba lépjek a szexualitás volt a meghittségem, intimitásom helyett.

ADAMUS: Valóban?

PETE: Igen.

ADAMUS: Jó. Kitűnő. Kitűnő, és ez lényegében mély meglátással bír Pete, mert léteznek korlátok, amik felállításra kerültek. Ugyan nem valami jól működnek, de rengeteg szexuális energia táplálkozás zajlik, és ezért sok a párkapcsolati probléma, aminek a legjelentősebb oka az energia táplálkozás/lopás. A párkapcsolatok – nézzünk ezzel szembe – mert rengeteg dolgok el tudtok itt mondani – de a Régi Energiában a párkapcsolatok zöme a táplálkozáson alapult. Ki is fújolhattok engem, de nem teszitek. Megdobálhattok, de nem teszitek, mert ez a csoport valóban érti, hogy mit is értek ezalatt.

Nos, ez valószínűleg kikerül az internetre, és mindenki majd mondani fogja a magáét, de ez akkor is így igaz. Tényleg. A párkapcsolatok azt a célt szolgálták, hogy kitöltse a saját maszkulin/feminin egyensúlytalanságod ürességét, vagy a karmikus egyensúlytalanságod, vagy a kétség egyensúlytalanságod ürességét…..vagy végigmehetsz az egész listán, de a párkapcsolatok túlnyomó része ezen alapult. Ennek már nem kell így lennie. A létező legnagyszerűbb párkapcsolatod kivel is van….? (a közönség válasza: -saját magaddal) Imádom ezt. Látod? Saját magaddal.

Amikor egy meghitt, szerető kapcsolatban vagy saját magaddal, akkor a másikkal való kapcsolatod is gyönyörűséges, felszabadító, örömteli és tehermentes lesz. Akkor tényleg képes leszel élvezni az életet egy másik emberrel. És ez egy ajándék. Ez egy igazi ajándék. Amikor szabadon és örömmel osztod meg az életed másokkal, akár szexuálisan, akár pedig – az érzelmileg nem a megfelelő szó itt – hanem tapasztalás által. De igen, ez jó válasz Pete.

Van még megjegyzésetek a szex kapcsán? Miért érezte ez a lény…

JOEP: Családi karma.

ADAMUS: Családi karma. Ez egy….

JOEP: Rossz családot választott.

ADAMUS: Rossz családot választott, abszolút. A szexuális energia átáramlik az ősi, családi karmán, és biológiailag nincs semmi, amit valaki mástól örökölhetsz a szexuális egyensúlytalanság vagy a szexuális deviancia kapcsán. Ó, ezt már sokan és sokszor tanulmányozták, és megpróbáltak erre bizonyítékokat találni, és azt mondták: -„Nos a nagyapámnak pont ugyanez volt a problémája. – és ezt vihetjük tovább a gyerekekig. Nos, ez nem biológiai jellegű, habár előbb vagy utóbb megtalálja az útját a sejtekbe és a DNS-be, de honnan is származik? Ebből a SES (Szexuális Energia) Vírusból, ami keresztül megy a családi vérvonalon. Abszolút.

A Szexuális Energia vírus bárhova és bármibe be tud férkőzni. Megtalálja az útját minden egyes kis hasadékba és résbe, minden apró kis….Tudjátok, abban a pillanatban, ahogy ezek az országok elkezdtek a szabadság után kiáltani, mi is történt? A SES vírus beáramlik, és néhányukra hatást gyakorol. Remélhetőleg nem mindegyikükre, de igen.

Van egy másik oka is annak, amit meg akartam osztani a szexuális csábítás, vonzás kapcsán. Vagy mi is volt a pontos megfogalmazás? Figyelem lekötés. A Földön emberként élni szélsőségesen csábító. Szélsőségesen. Meg van a maga vonzereje, amit mindannyian éreztetek. Időnként nem csak nagy kihívásokkal jár az ittlétetek, de nagyon nagy a vonzereje is. A dráma vonzó, csábító. A hatalom még magánál a szexnél is vonzóbb. Az egyensúlytalanság csábító, mert a tudat mindig megpróbálja megtalálni a kiegyensúlyozás módját.

Emberként itt lenni nagyon magasan csábító mindenféle értelemben. És ez lehet jó. Ez nagy örömet, nagyszerű tapasztalást és érzékelést nyújthat számodra – és nincs semmi baj a csábítással – amíg nem csap át pusztításba. Mert akkor eluralhatja az életedet. Amennyiben ez a csábítás bejut a szexuális struktúrádba, nem csak a szerveidbe, de a szexuális összetételedbe, és arra az apró kis helyre, amit az elme tart fent a szexre vonatkozóan, ami valójában nem is a szexről szól. Van egy apró kis zug az elmédben, és ez nem egy fizikai hely – hanem a szexről való gondolkodásod, és ez az, amiért a szex függőséghez vezethet. Pedig nem az. Nem az, de az elme ezt hiszi.

Az elme egy igen érdekes módon használja ezt a természetes csábítást. A csábítás energiája nagyszerű lehet. Igazán felélénkíthet. Ennek nem kell rossznak lennie. De az elme ennek az apró kis résznek a csapdájába eshet a dolgokról alkotott saját korlátolt megértése miatt, és ez folytonosan fenntarhat egy igényt a szexuális kielégülésre, de az a kielégülés igen csak átmeneti.

Amikor a szexuális beteljesülés – és itt most nem csak a fizikairól beszélek, hanem az energetikai, spirituális beteljesedésről is – szóval amikor ez hamis, amikor ez belekötődik ebbe az agyi mintába, akkor az soha nem nyerhet beteljesülést. Ezért a személy egyfolytában érzi ezt a szexre való csábítást. Teljesen mindegy, hogy mennyit szexel, soha nem lesz elég neki. Na ez a rész az, ami függőség. Más szavakkal, az agy belement egy mintába, és nem tudja hogy kerüljön ki belőle.

Apropó, semmitől sem válhatsz függővé. Az agy, az elme mintákba kerül, és nem tudja hogyan jusson ki azokból a mintákból. Egy bizonyos értelemben nem akar kijutni. Ez az a csábítás, aminek bedől. Nincsenek függőségek. Engem nem érdekel, hogy a tudomány mit állít a fizikai függőségekről, de nincs olyan. Egy sem. Minden innen, a fejből származik.

Tehát talán, de csak talán, elkezdhetünk az energia áramláson és az energia dinamikákon dolgozni, ami majd segít a személynek felismerni, hogy nincs bezárva a saját struktúráiba. Hogy úgy mondjam, nincs a saját kristályába beragadva. Nincsenek a saját börtönükben. Következő kérdés.

LINDA: Még egy kérdés. Ha ők most voltak itt legelső ízben, akkor ez azt is jelenti, hogy korábban még nem volt részük szexuális tapasztalásban.

ADAMUS: Nos, igaz. Abszolút.

LINDA: Nem teremt ez meg valamiképpen egy…

ADAMUS: Ez az első alkalom számukra, amikor a szexuális élményt fizikai testben élik meg.

LINDA: Helyes.

ADAMUS: Ami önmagában is bámulatos. Talán ez az egyik létező legnagyobb ajéndék. Ha az emberi létezésnek lenne hét csodája, akkor ez lenne az egyik közülük – az a képesség, hogy teljesen és egészen belemenj egy olyan tapasztalásba, ami magába foglalja a testet, az elmét és a szellemet – mert amikor igazán szeretkezel, amikor igazán belemész a szexualitás megélésébe, akkor abban minden egyes részed részt vesz, nem csak a hm-hm. (nevetés) Nem volt szabad kimondanom azokat a szavakat, tehát….tehát akkor abban minden egyes részed részt vesz, de elméletileg szólva, amikor egy angyali létező első ízben jön ide, akkor abszolút szerelembe eshet ezzel a gyönyörűséges dologgal. Akkor ennek a szépségét látják. De nézzétek csak meg, hogy a szexualitás mennyire nagyon el lett torzítva, ki lett tekerve, és mennyire negatív lett.

Az emberek már azt sem tudják, hogy mit gondoljanak a szexről. Csak annyit tudnak, hogy valami hajtja őket efelé, de a legtöbb esetben ez tényleg beteljesülést nyújt? Ti angyalok, tényleg ilyennek akartátok ezt? És Tóbiás beszél erről, én pedig még többet fogok erről beszélni a haladó Szexuális Energia Iskolában – de ez az egész idea – ki fogom mondani ezt a szót Isten előtt (magára mutat) és mindenki előtt – önkielégítés. Amennyiben katolikus vagy, jaj istenem, akkor máris összeomlasz. (nevetés) „De nővérem! Én nem tettem ilyet! Nem akartam megérinteni! Csak megtörtént.” (nevetés) Ki, én?!

LINDA: Ez nagyon ismerősen hangzott. (nevetés)

ADAMUS: Az egyikőtöket csatornáztam. (még több nevetés) Mi a baj azzal, ha mindenféleképpen szereted magad? Valami baj van azzal, ha fizikailag szereted magad? Vagy te csak jólnevelt és kedves lehetsz magadhoz? Nem! Kérlek! Atlantiszban, a korai szebb időkben a fiatalokat megtanították arra, hogyan tiszteljék és becsüljék meg a testüket minden értelemben, ha értitek mire gondolok – még jóval azelőtt, hogy partnerük lett volna. Hogyan is lehetnél meghitt és intim viszonyban valakivel, ha még a saját testeddel sem vagy kellemes és intim kapcsolatban? Mond ez nektek valamit? Mindenki lefelé néz, és azt gondolja: -Alig várom már, hogy kimehessek innen,és hazamenjek. (nevetés) Intim, meghitt, bensőséges. Tehát rendben. Köszönöm. Következő!


Ötödik kérdés

ÖTÖDIK KÉRDÉS: Az emberi tapasztalás miért van annyira tele hiánnyal? A családom szegény volt, a szomszédjaink szegények voltak, és úgy tűnt, hogy földi életem túlnyomó részét túléléssel töltöttem, ahelyett, hogy éltem volna.

ADAMUS: Ismerősen hangzik? (A Shaumbra válasza:-Igen) Az emberi tapasztalás miért van tele hiánnyal? Miért van szegénység, hogy példaként ez álljon a bőség hiányaként. Miért van hiány a….? Csak töltsétek ki ti magatok a pontozott részeket. Miért van hiány a Földön? Kérlek, menj oda a megvilágosodott Shaumbrákhoz!

LINDA: Oké.

MARY: Szerintem ez a tömegtudat és az önmagunkba vetett kétség kombinációja, mert elfelejtettük kik is vagyunk, és hogy bőségben élhetünk minden értelemben.

ADAMUS: Jó. Jó. Tömegtudat, önmagadba vetett kétség, igen, jó. Adamus Díjat érdemel. Igen, köszönöm. Következő. Miért van olyan sok hiány? Te mit mondanál ennek a lénynek?

PATRICIA: Elfelejtettük, hogy a hiány ellentéte az energia és a tudat, ami a semmiből bukkan elő.

ADAMUS: Igen, igen. Abszolút. Nagyszerű. Adamus Díj.

PATRICIA: Ó igen. Köszönöm a díjat.

ADAMUS: Igen. Miért van ez a dolog, amit hiánynak nevezünk?

LARRY: Ó, hát ez mókás.

ADAMUS: Mókás. Abszolút. Köszönöm. Ez egy őszinte válasz. Mert mókás. Ha minden meg lenne, amit csak akarnál, akkor milyen unalmas is lenne! NEM! (nevetés) De sok ember hosszú idő alatt hozzászokott, és lényegében élvezni kezdte. Van egy fura élvezet a szenvedésben, és egy bizonyos…ó, tudjátok a cél kergetése néha sokkal mókásabb, mint elérni azt a célt. Tehát igen, ez egy réteg a tömegtudatban. Igen.

Jean jelentkezett. Hiány Jean – miért?

JEAN: Az én tapasztalatom szerint a hiány mindig egy üresség volt, ami esélyt adott nekem arra, hogy megtapasztaljam a teremtést.

ADAMUS: És élvezed?

JEAN: Amikor végül megteszem, igen.

ADAMUS: Nem. A hiányt élvezed?

JEAN: Nem, de egyfajta motivációt ad.

ADAMUS: Á, érdekes. Motivációt ad. Köszönöm. Adamus Díjat neki. Nos, akkor most következzen Vince, és igen…motivációt ad. Téged most motivál a hiány? (Jean a fejét rázza: nem) Félsz a hiánytól?

JEAN: Többé már nem.

ADAMUS: Többé már nem. Jó.

VINCE. A hiány egyenlő a magasabb spiritualitással.

ADAMUS: Igen, a hiány egyenlő a….

LINDA: Óóó!

VINCE: Kifejezetten a zsidó-keresztény kultúrkörben.

ADAMUS: Abszolút. A hiány és spiritualitás – ki állt ezzel elő? (valaki beszól: -a vallás)

LINDA: A pápa.

ADAMUS: Nos, az emberek, de most hogy mondod, hát igen! Bármelyik szervezet, legyen az vallási, iskolai, üzleti vagy bármilyen, és ez az egész elképzelés, hogyan lehetsz jó abban, amit csinálsz, ha közben bőségben élsz? És ezt tényleg az egyházak, a vallások állították fókuszba.

Pedig valakinek meg kellene ezt állítania, és azt kellene mondania: -Helló Bíboros, neked arany oltáraid vannak. Hatalmas épületeid vannak. Mindened meg van, azt eszel, amihez csak kedved szottyan. Hadsereged van. Terroristáid vannak. Reklám szakembereid vannak, és van, hogy ezek megegyeznek az előzőkkel. Mindezzel rendelkezel. – És ami a döbbenetes mindannyiunk számára, hogy miért nem mutat rá senki erre a nyilvánvaló dologra?

KERRI: Megöltek minket. (nagy nevetés)

ADAMUS: Na és akkor mi van! Attól még itt vagy. Visszatértél - harmadik menet. Igen, igen, volt, hogy ezt tették, de tudod, ha több ember a sarkára állna…

LINDA: Nem hinném, hogy a többiek hallották a választ, ami így szólt: - „Mert megöltek minket.”

ADAMUS: Mert megöltek minket – igen. De ha több ember a sarkára állnak,ha több ember megengedné, hogy a tudatuk igazsága a felszínre bukkanjon, akkor ez nem tartana ilyen sokáig. Ahogy erről Cauldre korábban beszélt – 18 nap Egyiptomban. Most a változásuk következményét kell kezelniük. És amit most kiküldtök nekik, azok a potenciálok, amiket megalkottok, két vagy hat hónappal ezelőtt még nem voltak ott számukra. Vagyis ennek meg van a módja arra, hogy kialakuljanak a dolgok.

És az emberek azért élnek hiányban, mert igen, ez beléjük lett programozva. Igen, meglehetősen fura – de ez egy játszma. Ez egy perverz motiváció – a hiánytól való félelem, hogy éppen csak annyid van, hogy alig elég, és ez viszi tovább az embereket. Erre többé már nincs szükségünk. Bármikor hozhatsz egy tudatos választást arra vonatkozóan, hogy ne legyen hiány az életedben.

Miért? Mert ott a bőség energiája. Ezzel van tele most is a levegő. Mindenhonnan körbevesz. Energia van benned, és ez egy energia gyűjtőtartály, ami mindig ott van, és mindig a „megfelelő” időben kerül neked leszállításra. Ez egyszerűen csak (csettint egyet)….a pillanatban fog megmutatkozni. Van egy réges-régi programozás, ami a következőképpen hangzik: -„Nem, nekem tudnom kell, hogy tudod, ott hatalmas mennyiség van. Ahhoz, hogy tudjam, előbb látnom és tapintanom kell.” Pedig az ott van egy semleges állapotban, és pont a megfelelő időpontban kerül hozzád leszállításra. Ehhez egyébként hatalmas bizalom szükségeltetik. Igen.


Hatodik kérdés

LINDA: Még egy kérdés?

ADAMUS: Igen.

LINDA: Utolsó kérdés.

HATODIK KÉRDÉS: Miért nem voltam képes megteremteni azt, amit akartam? Azt hittem tudom, hogy mit akarok, de mégsem történt meg sohasem.

ADAMUS: Shaumbra?

LINDA: Készen állunk?

ADAMUS: Igen – kérlek. Vidd oda a mikrofont….hogy lehet az, hogy nem tudtam megteremteni azt, amit akartam?

JOSHUA: Azt teremtetted, amit akartál, csak nem azt, amit szerinted akartál.

ADAMUS: Igen, igen. Azt teremtetted, amit akartál. Csak nem azt, amiről azt gondoltad, hogy akarod. Briliáns válasz. Briliáns válasz, és….(a közönség tapsol), Linda ma elfelejtette leellenőrizni a zsebeimet. (nevetés és taps, ahogy Adamus pénzt ad Joshuának) Látod mennyire könnyű is a teremtés? Tehát, köszönöm.

Akkor Shaumbra most vegyünk egy mély lélegzetet!

LINDA: Nem az anyád vagyok. Nem fogom ellenőrizni a zsebeidet.

ADAMUS: Te vezetted le a kvíz műsort. Briliáns válaszok, egyszerű, könnyű válaszok. Hát nem könnyű? És a válaszokhoz nem kellett túl sokat vakargatnotok a fejeteket. Miért is? Nos, mert igazából már sok éve adjátok az információt ehhez a dologhoz, amit Shoudnak neveznek. Most már elkezditek ezt megélni. Elkezditek ezt ide behozni.

Akkor most vegyünk egy mély lélegezetet, ahogy rátérünk…elég kevés időnk maradt…nekik pedig távozniuk kell.

LINDA: Egyébként az Awakening Zone hallgatói valószínűleg nem tudják, hogy te Adamus 50 dollárt adtál Joshuának.

ADAMUS: Nem akartam nagy dobra verni, hogy mit vettem el Cauldre zsebéből. De igen, 50 dollárt kapott. Mit is mondhatnék? Mit is mondhatnék? (A közönség egyetért)

Akkor most vegyünk egy mély lélegeztet, ahogy rátérünk a következő részre, és ez összefügg az utolsó kérdéssel.


Kihak

Hogy miért nem tudjátok megteremteni azt, amit akartok? Nos, ezt teremtitek éppen. A következő kérdés az az, hogyan kezded el megérteni, hogy mit is akarsz?

Van egy ősi lemúriai szó erre, amit itt most használni fogok. És ennek több oka is van. Kedvelem, mert jól hangzik, jó energiája van, továbbá ha itt most egy megszokott, hagyományos szót használnék erre, akkor az kissé mentálissá válna.

Arra kérlek benneteket, hogy érezzetek bele ebbe a szóba! Leírja – „Ki – hak” Ki-hak. Hát nem viccesen hangzik? Kimondhatjátok. (A Shaumbra megismétli a szavakat) Kicsit hasonlít arra, mintha a „szar” szót mondanánk. Csak ez ki-hak! (nevetés) Ki-hak! Ez egy lemúriai szó, ami igazából nem számít, de az eredete az, hogy a „hak” szótag jelentése: A szellem cselekvése, a szellem tapasztalása. Hak. Ez egy ősi szó, és úgy kell kiejtened, mintha közben köpnél egyet. Hak!Hak! Igen, hak, hak. Szellemet jelent, nem csupán elméleti síkon, nem az intellektuális szellemet, hanem a tapasztaló és mozgásban lévő szellemet. Ez te vagy. Te vagy. Ez a hak.

A másik szó, a ki – jelentése – a cselekvő energiát jelenti. Az ősi….ki-hak talán egy kissé szigetiesen hangzik, kissé Hawai-iul, mivel lemúriai. De ha a kettőt összerakjuk – ki-hak – akkor igazi megértést nyújt arról, hogyan is vonzod be az energiát, mert végeredményben ezt jelenti a teremtői mivolt. Azt jelenti, hogy megérted, hogyan vonzod magadhoz az energiát.

Sok beszélgetést és sok kérdést hallok a Shaumbrától a Vonzás Törvényéről.Ez egy jó kezdeti megértése annak, hogy mi is történik. Van ezzel egy problémám –nos igazából nyolc problémám van vele – de van egy fő problémám. Mi lenne ez a probléma?

SHAUMBRA: Mentális.

ADAMUS: Mentális. Igen, mentális. Mentális. Ez még nem teszi ezt rosszá. Mindössze azt jelenti, hogy ennek a csoportnak egy kissé eltérő megértésre van szüksége arról, hogy mi is történik.

Amikor van egy gondolatod, amikor szándékosan kivetítesz egy gondolatot, egy tudatos gondolatot, akkor ez energiát vonz magához. (rajzolni kezd) Akkor a szokásos pálcika emberke helyett most egy paca emberkét fogok nektek ide lerajzolni. A pálcika annyira soványka volt, és akkor most legyen ez a mi emberünk.Ez vagy te. Igen, egy mézeskalács és…(arcot is rajzol neki) oké, rajzolunk neki egy hatalmas mosolyt. Szóval már belefáradtam a pálcika emberkék rajzolgatásába. És ez különben is jobban hasonlít az energiátokra. Ezek nem csak lineáris vonalak. Ez….te egy paca vagy! (nevetés) Más szavakkal, azt akarom itt mondani, hogy az energiád, a TudatTested nem egy merev forma. Hanem lágy. Áramló.


Teremtés

Szóval itt vagy te Bob, a paca, és…ez a tudat. Te tudat vagy, még a fizikai tested is az. Energiát vonzol magadhoz – (rajzol), egyfolytában – ezek itt kis energia formák. Most is ezt teszed, csak nem vagy ennek tudatában. És ez bizony jó sok zűrzavarra ad okot, mert ez folyton történik, te teremted a saját valóságodat. Te teremted a valóságodat, legyen az bármilyen: talán a szenvedés valóságát, vagy az ebbe az egysíkú dimenzióba való totális belemerülés valóságát, ami természetellenes, mivel te tényleg multidimenzionális vagy – szóval legyen az a valóság bármilyen is, azt te magad teremted. A családodat, az egészségedet, és minden mást is – ezt az egészet te teremted.

De honnan kerül mindez megteremtésre? Ez itt a kérdés. Ez itt a mai nap nagy kérdése. Honnan kerül mindez megteremtésre? Fedezzük ezt most fel, mert bizony ezt több helyről teremtheted.

Magadhoz vonzol olyan energiákat, amik az elme valóságát teremtik meg. Mi ezt Elmés Gondolatnak nevezzük. Ez nem túl ütőképes, nem rendelkezik túl nagy erővel, hatalommal. Itt ülhetsz, és lehet egy gondolatod – egy elmés gondolatod – és azt mondod, hogy akarsz valamit. Egy párkapcsolatra gondolsz, tudom egy páran ezt akarjátok: -„Egy párkapcsolatot akarok. Egy párkapcsolaton gondolkozom. Látok egy párkapcsolatot.” – Hát ennek nagyon kicsike az ereje, és erre apró, csipetnyi kis energiák fognak beindulni, és elkezdik ennek létrejöttét megalkotni. De ezek nem túl dinamikusak. Nem túl ütőképesek, nem túl hatékonyak. Ez mindössze egy gondolat.

Ha a gondolataidat meg tudnád mérni, akkor ez csak alig mozdulna el. Ez az, amiből rengeteg frusztráció származik, ahogy páran a Vonzás Törvényét tanítják, és ahogy az elme erejéről beszélnek, és az emberek agykontrollról beszélnek. Ez tulajdonképpen rettenetesen hatástalan, nagyon elavult, és végül öngyilkossághoz vezet. Tényleg ahhoz vezet, mert nem elégítesz ki egy valós belső szükségletet. Szándékosan becsapod magad. És egy nagy, sötét lyukban fogod végezni, és be akarod az egészet fejezni, ahogy itt egy páran meg is tették. Tehát az Elmés Gondolat csupán kevés hatékonysággal bír.

Van egy másik szint, amit érzelemnek neveznek, és én ezt Érzelmi Drámának fogom nevezni, ami sokkal hatékonyabb az elmés gondolatnál. Ez az, ami a legtöbb ember életében működésben van. Ez az, amiből megteremtik a valóságukat – az Érzelmi Drámázásból.

Ha emlékeztek arra, amit korábban mondtam, az érzelem az elme olcsó, mesterséges kísérlete arra, hogy érezzen. Az elme önmagában képtelen érezni. Nem bír érzésekkel, ami az érzékelő észlelést jelenti, ezért aztán létrehozta ezt a kicsike dolgot, amit érzelemnek hívnak,hogy úgy tegyen, mintha tudna érezni, hogy úgy érezze magát, mintha ő lenne a főnök. Az érzelmek nem a szívedből erednek. És egyáltalán nem a Szellemedből valók. Hanem a fejedből. De itt van ez a durva trükk. Azt hiszed, hogy az elme és az érzelmeid két különálló dolog. Pedig ez a kettő egy és ugyanaz.

De a tudat – ez nem a megfelelő szó Cauldre – az Érzelmi Drámából generált mesterséges tudat tényleg magához vonzza az energiát. Ezért az elme, a saját mesterséges érzelmeivel azt gondolja: -Látod, az érzelmek valóságosak, és én nagyon érzelmi alapú vagyok! – mert ez hatalmas mennyiségű energiát tud magához vonzani. Az érzelmek energiát vonzanak. A dráma, ami a magas sebességbe kapcsolt érzelmek tárháza, tényleg magukhoz vonzzák az energiát. Ezért is van az, hogy sok ember dráma bombákat dobálgat, mert az behoz egy energia zuhatagot. Egy energia zuhatagot, ami nélkül képtelen élni.

És akkor bejön az energia…emlékezzetek, hogy az energia egy semleges állapotban tartózkodik. Mindenhonnan körbevesz. Itt bizsereg a levegőben most is körülöttünk. Semleges. Az energia alapvetően egy olyan formában van, ami rendelkezik a pozitívval és a negatívval is – ezek potenciális képességével, és készen áll arra, hogy csatlakozzon a tudathoz, és aztán megteremtse a valóságot. Amíg nem kerül bevonzásra, addig semleges formában tartózkodik.

A drámázás és az érzelmek hatalmas mennyiségú energiát képesek magukhoz vonzani, és ez pedig beront az életedbe. És elkezdi megteremteni a valóságodat, és valami a bensődben azt mondja: -Nézd csak! Nézd csak miféle dolgok zajlanak itt. Nézd, hogy mozog az energia! – Ó, az mozog, de pontosan úgy, mint amikor egy autó 150 km/óra sebességgel nekiszáguld egy falnak. Mozog, de hogy ebből mi lesz: csattanás.

Tehát elképesztő méretű energiát vonz magához a dráma. És az emberek zöme bele van ragadva a teremtésnek ebbe a képességébe. Nincsenek ennek tudatában. Az egyik érzelmi találkozástól a másikig mennek, az egyik drámás helyzet követi a másikat, és egy fura szinten úgy érzik ettől magukat, mintha történnének a dolgok. Nos, történni történnek, de ez nem tudatos. És hány ember mondogatja azt, hogy: -Nos, én nem tudom, hogy ez az egész hogy működik, ezért mindezt a végzetnek és a sorsnak tulajdonítom.

A végzet és a sors mind közül a lehető legrosszabb hazugság! És tudjátok kik azok, akik a legjobban bedőlnek a sorsnak és a végzetnek? A spirituálisak, a New Age-esek, a templomba járók. A vallások a végzetből és a sorsból kiindulva propagálják a poklot, mert az olyan nehezen megfogható, oly illékony…nem más ez, mint: -„Nos, hiszünk valamiben, ami igazából nem is létezik.” – és az emberek pedig könnyen ráakadnak erre a sors és végzet kampóra.

Ezek nem léteznek, hacsak nem akarod, hogy létezzenek. Nem léteznek. Nem létezik előre megírt terv. Odafent nem létezik Isten keze, aki majd…ez beteges lenne, és én nem szeretnék egy ilyen beteges Istent, hogy mondjuk létezik valamiféle terv, amit nem árul el nekem, hiszen akkor csak bábok lennénk. Tehát a legtöbb ember ebből teremti meg a valóságát.

Aztán itt a következő szint, amit én Igaz, Tiszta Szívnek nevezek. Igaz Szívnek. Ez az, amikor tényleg elkezdesz kapcsolatba kerülni a saját valódi érzéseiddel. Jó sokan éreztétek ezeket mostanában- ez az a belső tudás. És az Igaz Szív csak innen származhat – a szívből. A dráma, az érzelmi energiák és a hamis tudat – elme gondolat, és ez összekeveredhet mindenki máséval. De az Igaz Szív pontosan a szívből ered.

A probléma abban áll, hogy már régóta nem álltatok kapcsolatban az Igaz Szívetekkel.Már régóta nem tekintettetek magatokba, és nem bíztok meg ebben igazán. Ti – általában az emberek – még mindig hajlamosak vagytok arra, hogy mások irányítsanak benneteket, hogy mások mondják meg nektek, hogy mit tehettek meg, és mi az, amit nem tehettek meg. Tehát ez egy kihasználatlan forrás, de attól még ott van, és ez az Igaz Szív, és ahogy ezt már tudjátok egy-két katartikus áttöréssel bíró saját élményetekből, hatalmas, óriási energiával rendelkezik. Elképesztő mennyiségű energiát vonz magához.

Lehet egyetlen egy ilyen élményetek, és ez abszolút megváltoztathatja az életeteket. Egyetlen egy élmény elvihet titeket az eddigi utatokról, és áttehet egy másik útra, átugraszthat titeket egy másik élet útra, életösvényre, ami nem volt elrendelve, ami nem sorsszerű, és nem is a karmán alapszik. Ekkor te fogtad ezt a hatalmas energiát, behoztad azt az életedbe, és megváltoztattad azt.

Tehát az Igaz Szív hatalmas mennyiségű energát vonz magához, de ami igazából behozza az energiát az nem más, mint amit én a tudatodnak, vagy a TudatTestednek nevezek. Ez a te magod. Az esszenciád. De a kérdés az, hogyan lépsz ezzel kapcsolatba? Mi ez? Hol találod meg? Megérti vajon az emberi szükségleteidet? Hogyan tudod azt tudatosítani? Beszél hozzád? Te beszélsz hozzá?

A TudatTested, a te valódi tudatod olyan energiákat képes behozni, amit most még csak fel sem tudsz fogni, behoz bármit bárminek a megtételére. Olyan dolgokat vonzhat, ami megváltoztatja az életedet, és megváltoztatja a körülötted élők életét, amennyiben azt választják. Ezen a ponton erről nem lehet szavakkal beszélni, annyira nehéz ezt szavakkal kifejezni. Mert ez a szavakon túl van. Ez a kihak fogalma, ami nem más, mint az abszolút szabadság – a teremtés szabadsága, annak szabadsága, hogy erőlködés nélkül hozd be az energiákat.

Korábban már említettem, hogy végeredményben nem akartok ti semmit sem erőltetni. Miért? Miért? Nem kellene semmiért sem erőfeszítéseket tennetek, de egy páran még mindig függtök az erőfeszítéstől. Végeredményben, ennek nem kellene így lennie. A tiszta tudat az, ami korlátlan mennyiségű energiát képes magához vonzani.

A kérdés tehát az, hogy hogyan lépsz ezzel kapcsolatba? Hogyan lépsz túl az elmén? Hogyan lépsz túl az érzelmeken és a drámán? Hogyan érted meg, hogy mi az, amit tényleg meg akarsz teremteni? Hogyan jutsz el a kihak nagyon egyszerű és csodálatos áramlásához –amivel energiát vonzol magadhoz arra, amit meg akarsz teremteni?

Itt most sok dilemmába futok bele, és nem tudom, hogy be fogjuk-e tudni ezt ma fejezni. Az elme beugrik, és elkezdi megpróbálni felépíteni ezt….(nevetés, ahogy az ajtó hirtelen kitárul), és megpróbálja elkezdeni…..Most mennek.(nevetés) Elkezdi megpróbálni ezt mennyiségileg meghatározni és felépíteni. És az elme, a maga nagyszerűen beprogramozott módján ilyesmikkel áll elő: -Ó igen, pontosan tudom, hogy miről beszélt Adamus, a kihak kapcsán.” – És akkor az nem nyit meg téged, a tudatodat minderre. Egy mentális fogalomként őrizgeti, és játszani kezd vele. És ez jó érzéssel jár. Azt mondja: -Látod, tudom hogyan kell ezt a kihak-ot csinálni, mert hallottam a szót. – és akkor ez nagyon mentális lesz, csak éppen te nem vagy benne. Ez a makyo egy példája – kimondod a szavakat, mindenkinek erről a ki-hakról beszélsz, ami ugye azt jelenti, hogy a tudatod hogyan párosul, vagy hogyan vonzza magához az energiákat. És ekkor elkezded ezeket ismételgetni, szavalni és elkezdesz egy mentális beszédet köré szőni. És ezzel el is veszítetted. Ezen a ponton elveszítetted.

Tehát az elme a maga módján….nem próbál az elme ellened dolgozni, jut eszembe. Egyáltalán nem. Csak arra lett beprogramozva, hogy tegye a dolgát, és bele lett kötve a tömegtudatba és a rétegekbe. Szinte képtelen segíteni magán. Kétségbeesetten akarja a túllépést. Kétségbeesetten. Ki akar terjedni önmagán túlra.

Tehát amikor TE átveszed az irányítást, amikor visszatérsz és felvállalod magadért a felelősséget, és nem adod át többé a felelősséget és a hatalmadat az elmédnek, amikor egy Lélek inkarnációvá válsz, amikor választásokat hozol és felelősséget vállalsz, akkor az elme is örvendezik. Hiszen mindig is ezt akarta. Tényleg nem akarja többé már ezt a régi játékot játszani.

Tehát ha most vennétek egy mély lélegzetet….csináljuk ezt együtt!

Hogy jutsz el a megértésig? Hogyan kapcsolódsz újra össze a magoddal, az esszenciáddal? Hogyan lépsz be az Igaz Szívedbe, amit igazán akarsz?


Emberi szükségletek

A másik dolog, ami közbelép itt, és mindezt összezavarja – azok az emberi szükségletek. Nyilvánvalóan vannak emberi szükségleteitek. Etetned kell magad, ruhára, autóra, házra, és még sok minden másra van szükséged, ezért aztán ezek az emberi szükségletek beugranak, és jó rendesen elterelnek téged. Mégpedig ezzel: -„Ezt akarom.Azt akarom.” – Az emberi szükségletek is magukhoz szólítják az energiát. Az emberi szükségletek azt hiszik, hogy igazán jól teszik a dolgukat az energiák megszólítása kapcsán, pedig valójában nem így áll a helyzet. Önmagad emberi aspektusa, a kicsi ember – nagyon, de nagyon szükséget szenvedő.

Amikor ezt összepárosítod az elmével vagy az aggyal, amikor ezt összepárosítod a torz aspektusaiddal, nos, akkor egy rendkívül hatástalan teremtői mivolt kerekedik ki ebből az egészből. Ez rengeteg energiát felemészt, ugyanakkor rettentesen hatástalanul, eredménytelenül, és akkor mindez az Igaz Szíved megértésének az útjába áll. A valódi tudatod megértésének az útját állja.

Akkor hogyan dolgozz ezzel, hogyan kezeld ezeket az emberi szükségleteket, amik látszólag folyton bezavarnak? Mit teszel? Megálljt parancsolsz nekik? Agyontaposod őket? (valaki azt mondja: -Lélegezz!) Az emberi szükségletek egészen addig nem törődnek a légzéssel, amíg a víz alá nem nyomják a fejedet. (nevetés) Magasról tesznek a légzésre! Úgy értem az emberi szükségleteid feltételezik, hogy lélegezni fogsz.

Tehát akkor hogyan kezeld azokat az emberi szükségleteket, amik rengeteg energiát felemésztenek, és amelyek megakadályozzák, hogy az Igaz Szív, a valódi szenvedély teremteni tudjon? (Edith azt mondja: -Átalakítod őket?) Nem, nem kifejezetten átalakítással. Úgy értem, ezek át fognak alakulni, szóval szerintem a kérdés az, hogyan…nem, ez nem egészen jó. (valaki azt mondja: Hozol egy választást?) A választás meghozatala fontos. Ez lényeges. Amikor hozol egy tudatos választást, az rengeteg energiát vonz magához, mivel ez tudatos, és mivel ez egy választás, és akkor ez hirtelen elsőbbséget élvez, és megelőzi az emberi szükségleteidet.Egyszeriben csak remélhetőleg előtérbe kerül az igaz szíved vágya. Hozol egy választást. Na ez mozgásba lendíti az energiát.

A legtöbb ember nem hoz választásokat, ahogy ezt már korábban megbeszéltük, kivéve arra vonatkozóan, hogy milyen színű nyakkendőt viseljenek aznap, illetve, hogy milyen típusú müzlit egyenek aznap reggelire. De egyébként nem hoznak választásokat.

Amikor hozol egy nagyon tudatos választást, ahogy mindannyian megtettétek, mikor azt mondtátok: -Azt választom, hogy megismerem Istent.Legyen az bárhol és bármi. Meghozom ezt a tudatos választást. – Na ez rengeteg energiát vonzott be a valóságod támogatására, és ez volt az, ami erre az ösvényre hozott téged, és végül ezekben a székekben kötöttél ki. A tudatos választás rendkívül fontos.

De az emberi szükségletek attól még ott vannak, kifogásokat keresnek, elvesznek ebből, és visszafogják a valódi teremtői mivoltot, a tudatos teremtői létet a működésétől.

Pete, te hogyan fogalmaznád meg az emberi szükségleteket?

PETE: Nos, kiküldök egy szándékot az univerzumba, hogy az segítse a gyógyulásomat.

ADAMUS: Igen.

PETE: És amikor az univerzum válaszol, akkor megadom magam annak a válasznak.

ADAMUS: Ez a makyo határmezsgyéje. Sajnálom, hogy ezt kell, hogy mondjam. De ez rendben van. Ez egy kissé el van torzítva Pete. Pete azt mondta, hogy kiküldi az univerzumnak a gyógyulásra vonatkozó szándákát, majd pedig

PETE: A támogatását kérve.

ADAMUS: A támogatását kérve, majd pedig…

PETE: És akkor az univerzum majd előáll egy válasszal.

ADAMUS: Igen.

PETE: És akkor megadom magam annak a válasznak.

ADAMUS: Oké. Először is, kifelejtetted magad az egyenletből, mindössze csak kértél valamit. Másodjára pedig nem nagyon kedvelem a szándékot. Vagy megteszed, vagy nem teszed meg. Ne szándékozz! Egyszerűen csak teremtsd meg! Ezalatt azt értem, hogy hozz rá egy választást. És most téged használlak csodálatos példaként.

PETE: Köszönöm.

ADAMUS: Mert egy lépéssel előrébb ugorhatunk. Az univerzum már most is pontosan azt adja neked – pontosan azt….nos az Univerzum energia. Az energia már most is beáramlik az életedbe. A kérdés az: tetszik az, ami most jön be?

PETE: Jujj-jujj!

ADAMUS: Tetszik?

PETE: Nos, nem mindig, de tudom, hogy megadom magam neki.

ADAMUS: Oké.

PETE: Elfogadom.

ADAMUS: Magadat fogadd el, és ha nem tetszik, ami most történik a valóságodban, akkor a francba is, ne add meg magad neki, hanem változtasd azt meg! Hozz egy választást! Hozz egy választást!

Az „univerzum” – és idézőjelbe teszem a szót – nem a fizikai univerzum, hanem a kint lévő energia nagyon is szó szerinti. Nagyon egyszerű. Az energia lényegében tényleg nagyon buta. Semmilyen intelligenciával nem rendelkezik.

PETE: Nincs finom megkülönböztető képessége.

ADAMUS: Nincs neki, és bumm! – pont ilyen. Nagyon egyszerűen reagál. Ha a hiányban hiszel, akkor az csak…ott lesz. Az energiát ez nem érdekli. Nincs elvárása, célja. Azért van itt, hogy téged szolgáljon. Az energia, az összes energia azért van itt, hogy téged szolgáljon.

A legtöbb ember ezt nem ismeri fel. Valamiképpen azt gondolják, hogy ők vannak itt azért, hogy az energiát szolgálják. Pedig az nagyon is szó szerinti. Ha hiszel a bűnben, akkor az ott is lesz. Ha abban hiszel, hogy az emberi tapasztalás egy szívás, akkor az energiák ezt fogják támogatni. Nagyon is szó szerinti. Az energia nem gondolkozik.

Tehát amikor kihelyezed a szándékodat az univerzumba, akkor az abszolút vissza fog jönni hozzád, és azt fogja támogatni, ahogy te teremtőként érzed magad.

PETE: Szeretem ezt úgy kihelyezni, hogy összhangban legyek a Jelenléttel vagy a Forrással, amikor a választ keresem.

ADAMUS: Oké. És a Forrás pontosan itt található. (Pete-re mutat) És nem pedig ott kint.

PETE: Helyes.

ADAMUS: És az univerzum nem tartja tőled vissza a választ. Az Univerzum, a Mező Energiákat fog küldeni neked arra vonatkozóan, amit akarsz, legyen az bármi.

PETE: Pont ezt keresem.

ADAMUS: Pont ezt keresed. A kérdés csak az, mit is keresel? A kérdés az: tudod azt, - visszatérek a régi kérdésemre – tudod, hogy mit akarsz? Tudod, hogy honnan vonzod magadhoz az energiákat? És a válasz erre az, hogy nem. A válasz az, hogy nem.

Bővebben fogunk erről beszélni következő összejövelünk alkalmával. Most éppen, hogy csak belekezdtünk. És a magjáig fogunk ennek hatolni legközelebb – de ez az egész a kihak folyamata. Kihak egy ősi megnevezés arra, hogy melyik részed kapcsolódik össze és hozza be az energiákat.

És az energiák Pete, nem rendelkeznek intelligenciával. Mindössze egy támogató szerepet játszanak. Ott kint az Univerzumban nem létezik nálad hatalmasabb teremtő. Sehol. Átkutathatod utána a Kozmoszt, de sehol sem találsz nálad nagyobb intelligenciát. És itt most nem az elméről beszélek. Hanem a Lélekről. Nem létezik nálad hatalmasabb.

Egy nap talán majd rábukkansz a Forrásra, ránézel majd, és ezt mondod majd: -„Istenem, ez Én Vagyok.” – Minden Létező, akit valaha is ismertem, és aki találkozott a Forrással, mind azt mondta: -„Pont úgy néz ki, mint én. Pont úgy cselekszik, mint én. Én Vagyok Az! Te Jó Isten, bárcsak valaki elmondta volna ezt nekem!” – Pedig mi elmondtuk. Ó, de még mennyire, hogy elmondtuk, és ezután is el fogjuk mondani.

Tehát következő találkozónk alkalmával többet fogunk beszélni a kihakról. Szeretném, ha beleéreznétek ebbe a szóba, és ne ragadjatok bele, hanem érezzetek bele – a tudat energiát vonz magához – és beszélni fogunk arról, hogy ez mitől más most az Új Energiával. Az Új Energia alapvetően különbözik a régi energiától. Beszélünk majd arról, hogy az Új Energia hogyan lép ebbe bele.

És a következő találkozónkon magunkba fogjuk lélegezni, be fogjuk azt engedni, és megfogjuk tapasztalni, hogyan kapcsolódik össze a TudatTested Igaz Szíve az Új Energiával.

Akkor most vegyünk egy mély lélegzetet!

Drága barátaim, egy újabb csodálatos napot töltöttünk együtt, rengeteg energiát megmozgattunk, sok üzletre gondot viseltünk, jól éreztük magunkat, és minden részetek meg lett csiklandozva. Minden részetek.

És ha a kétség felüti a fejét a következő találkozónkig bármikor is, akkor álljatok meg egy pillanatra, és csak emlékezzetek erre a nagyon egyszerű alaptételre, hogy minden jól van a teremtés egészében, és ezért Vagyok, Aki Vagyok.

És ezzel drága barátaim a következő alkalomig: Adios!


(Fordította: Telegdi Ildikó – telegdiildi@globonet.hu)
Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:


Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi IldikóA Bíbor Kör Anyagok Tóbiással, Adamus Saint-Germainnel és Kuthumi Lal Singh-gel ingyenesen kerülnek felajánlásra 1999 óta.

A Bíbor Kör emberi angyalok globális hálózata, akiket Shaumbrának neveznek, és akik elsők között mennek át az Új Energiába. Ahogy megtapasztalják a felemelkedés örömeit és kihívásait, Szabványokká válnak mindazon emberek számára, akik a saját belső Istenük felfedezésének utazását járják.

A Bíbor Kör havonta találkozik Deverben, Coloradoban, ahol is Adamus a legfrissebb információkat osztja meg Geoffrey Hoppe által. Ezek a Bíbor Kör összejövetelek nyilvánosak, publikusak, ahová mindenkit szeretettel várunk.

Amennyiben most ezt olvasva érzel egyfajta igazságot és kapcsolódást, akkor te tényleg Shaumbra vagy. Tanító és Vezettetést nyújtó vagy az emberek és az angyalok számára egyaránt. Engedd meg, hogy az isteniséged magva virágba boruljon benned ebben a pillanatban, és ez tartson örökké. Soha nem vagy egyedül, mert van egy családod a világban, és angyalok vesznek körül a körülötted létező birodalmakban.

Szabadon terjesztheted ezt a szöveget nem-kereskedelmi alapon, térítésmentesen. Arra kérünk, hogy az információt a maga teljességében add közre, beleértve ezt a lábjegyzetet is! Minden más felhasználás esetén írásos jóváhagyásra van szükség Geoffrey Hoppe-tól, Golden, Colorado. A kontakt oldal: www.crimsoncircle.com


© Minden jog Fenntartva 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403