Teremtés Sorozat 2. lecke, kérdések-válaszok

Tóbiás csatornázások, 2000. szeptember 10.


És ez így van, drága tanítók, hogy folytatjuk a kör energiáját, amit ti korábban elkezdtetek felépíteni. (a csatornázás alatt) Mielőtt megpróbálunk válaszolni a kérdéseitekre ma este, még egy gondolatot hozzáteszünk az előző témánkhoz. Sokan kíváncsiak voltatok, miféle megtapasztalásaitok lesznek a következő néhány nap, azzal kapcsolatban, amiről szó volt. Először is, a lehetséges félelmeiteket nem kell kivetíteni a jövőre, hanem inkább értsétek meg, hogy ti vagytok azok, akik megadjátok magatoknak ezt az alapvetően fontos tapasztalást, amivel találkozni fogtok. Nem Tóbiás. Nem a Szellem, ahogy hinnétek. Nem is Kauldre adja nektek ezt a megtapasztalást. Mint tudjátok, és ahogy már mondtuk, minden megtapasztalás és tanítás, amivel találkoztok most, belőletek fakad.


Már készítitek magatoknak a következő néhány nap tapasztalásait, amik arról szólnak, hogy fogadd el magad, mint embert. Az összeállítás már itt van a következő utcasarkon. Mi csak azért vagyunk, hogy a folyamatot elősegítsük. Az elkövetkező rövid időszakban a bűntudatról lesznek közvetlen megtapasztalásaitok, amit valakivel vagy valakikkel kapcsolatban éreztek. Nagyon mélyről jövő bűntudatot fog kiváltani. Ennek az élménynek a segítségével képessé váltok arra, hogy minden bűntudatot jól lássatok, megértsetek és elengedjetek.


Könnyebben meg tudtok bocsátani valaki másnak, mint saját magatoknak. A megtapasztalás, ami rátok vár, a megbocsátásról fog szólni, magatoknak, és az elengedésről. Arra kérünk, egyszerűen csak értsétek meg, mi történik. Élményetek lesz arról, hogyan alakítottátok ki ezt a bűntudatot magatokban, és megtudjátok, hogy ebben a megtapasztalásban a bölcsesség szép gyöngyszeme rejlik.


Na akkor, most már szívesen válaszolgatunk a kérdéseitekre.


KÉRDÉS: Tóbiás, hogy kezeljük az elfogadás szellemében azt, hogy folyamatosan pótszereket használunk, és hogyan hagyjuk abba önmagunk gyógyítgatását, pl. az immunrendszert erősítő tabletták szedését, a nehézfémek eltávolítását, stb. ?


TÓBIÁS: Innen nézve azt látjuk, hogy a fénymunkások igencsak belemerültek a mindenre-jó csodaszerek és gyógymódok alkalmazásába. Már kértünk benneteket a beszélgetéseinkben, hogy engedjétek el ezeket a dolgokat. Tudjuk, hogy ez megpróbáltatásokkal járt, jár! Ennek az a lényege, hogy amikor az alacsony fal mögött állsz, és mindent elfogadsz úgy, ahogy van, az tulajdonképpen minden terápia és ellenszer valódi alapja. A tegnapi közvetítésben ezt megbeszéltük azokkal az orvosokkal, akik jelen voltak (Dr. Todd Ovokaitys és Dr. Mindy Reynolds), és elmondtuk, hogy minden módszerből a lényeg hiányzik: az érintett ember szándéka és tudatossága.


Nos, mi, a Bíbor Kör, nem támogatjuk konkrétan egyik készítményt sem. Rátok, emberekre van ez bízva. Amikor bizonyos készítmények fontosságáról kérdeztek bennünket, csak irányelveket tudunk adni. Kiemelkedő értékűnek érezzük Dr. Ovakaitys munkáját a lézerrel aktivált élelmiszerek területén, mégis mindanyiotokat figyelmeztetünk, értsétek meg, nem csodaszer. Ez önmagában nem fog benneteket felemelni. Elősegítheti a folyamatot, de arra kérünk benneteket, ne fosszátok meg magatokat a saját hatalmatoktól egyetlen készítmény, összetevő, gyógymód és ellenszer kedvéért sem. Ha az a célotok vele, hogy Isten-ségeteket elfogadjátok, és ezzel hozzátok azt működésbe, akkor eljuttok odáig, hogy egyik vagy másik recept, amivel esetleg találkoztok, sokkal többet ér majd.


De, már mondtuk, engedjétek el ezeket mind, először is azért, hogy megértsétek, mi történik. Végső soron rajtatok, szabad akarattal felruházott lényeken múlik, mit választotok. Mi csak azért vagyunk itt, hogy útmutatást adjunk, csak azért, hogy segítsünk nektek felismerni a mindent-elengedés fontosságát, hogy új tisztánlátást kapjatok. Tudjuk -- csak, mert Kauldre most szemrehányást tesz nekünk, amiért nem adtunk egyenes választ. Végső soron rajtatok múlik, és most az következik, hogy nézzetek magatokba, hogy értékelni tudjátok azokat a dolgokat, amik elősegíthetik a folyamataitokat.


KÉRDÉS: Tóbiás, elegem van abból, hogy nem tartozom sehova, és abból is, hogy elutasítanak. Van ebből kiút? Hol keressem?


TÓBIÁS: Erre egyszerű a válasz, kedvesem, magadban. Ez pontosan a Zsuzsanna esetéről szól, amiről ma beszéltünk (a szept. 10-i csatornázásban) – a bűntudatról, a létezését körbefonó falakról és a szenvedésről, mindenről, amit hurcolt magával. Valójában az elutasítás nem kívülről ered, hanem belül van. Alapvető, elemi dolog most, hogy először is fogadjátok el emberi mivoltotokat. Sokan vannak itt, akik valamennyire könnyen el tudják fogadni isteni mivoltukat, bár még nem teljesen fedezték fel. De emberi énjüket nem fogadják el.


Ma az egész közvetítés arról szólt, hogy tanuld meg elfogadni mindazt, ami vagy. Amint ezt megtetted, mások is el fognak fogadni téged. Jönni fognak hozzád, ahogy eddig soha, keresni fognak, hogy legyél a tanítójuk, a gyógyítójuk, a vezetőjük, az ember-őrangyaluk. Az elutasítottság el nem fogadottság érzése belülről fakad. Ideje elengedni a kapaszkodót, bizony, elengedni a kapaszkodót, és elfogadni magadat.


Van itt egy nagyon lényeges dolog, olyan, amiről hallottatok, értelmeztétek, de most arra kérünk, dolgozzatok ezen. Ez a megbocsátás, magatoknak. Ám, a megbocsátás, mint fogalom már önmagában nem a megfelelő energiát hordozza, mivel valahogyan azt sugallja, hogy valamit nem jól tettél. De, barátaim, a tanításaitokból tudjátok, mit jelent a megbocsátás, mit jelent elfogadni azt, aki vagy, elengedni mindazt, amit magaddal cipeltél, cipelsz. Először neked kell elfogadni emberi mivoltodat, és csak azután kapsz másoktól elfogadást.


KÉRDÉS: Ha már belementünk a teremtés első körébe, és túlléptünk a határain, miért kellene visszakoznunk, és visszatérni az eredeti körbe?


TÓBIÁS: Nagyon jó kérdés. Korábbi közvetítésekben már mondtuk, hogy a Földön eltöltött emberi életeitek között, hogy úgy mondjam, nem mentek haza. Nem mentek vissza az eredeti teremtésbe, az első körbe. Egy köztes területre mentek vissza, ahol az angyali birodalmak lényei várnak benneteket, azok, akiknek szintén voltak földi életeik. Bizonyos értelemben, amikor megérkeztek erre az égi állomásra, mert elengedtétek a fizikai testeteket, és mert olyan sokkal könnyebben érzitek magatokat, olyan érzés, mintha ez lenne a Mennyország, az Otthon. De barátaim, eláruljuk nektek: ez nem az. A földi életeitek között nem tértek vissza az Otthonba, mert ha ezt tennétek, nem választanátok újra, vagy nem lennétek képesek újra visszajönni a földi ciklusba. És, ha teljesen hazatérnétek ekkor, nem vennétek észre. Nem ismernétek meg az Otthont, mert nem olyan, mint volt, amikor otthagytátok. Ez a téma sokkal hosszabb megbeszélést igényel. De pontosan az emberi ciklusban végzett munkátok változtatta meg az alaptermészetét annak, amit ti Otthonnak neveznétek.


Nos, egy régebbi csatornázásban már mondtuk Kauldre által, hogy az emberek szó szerint új csillagokat teremtenek az univerzumban, és ő keserves megpróbáltatásokba vitt bele bennünket ezzel kapcsolatban. Azt gondolta, átvitt értelemben mondtuk, és mi megmondtuk neki, hogy szó szerint értettük. Amit a fizikai univerzumotokban láttok – az új csillagok, amik létrejönnek, és az új felfedezések – azokat ti teremtitek, azzal a munkával teremtitek ezeket, amit itt végeztek. És amikor Cauldre az egyik este felnézett a csillagokra, és azt kérdezte tőlünk „tényleg van új élet? Tényleg van az emberi élethez hasonló élet kinn az univerzumban?” Mi azt feleltük neki: „Nem nagyon.”


Vannak az univerzumotokban bizonyos létformák, de nincs olyan, amelyben az emberi létforma összetett mivolta megvan. Nincsenek – és most sokan bajba kerülnek – idegen lények, akik kis járműveiken bolygóról bolygóra repülnek, ahogy ti gondoltátok. Amiket ti éreztek, megmagyaráztok, értelmeztek, azok olyan események, amelyek az első körben történtek meg, az eredeti teremtésben, mielőtt ti egyáltalán idejöttetek. Azokat fordítjátok le, és értelmezitek emberi nyelven. Azokban a dimenziókban, abban az Otthonban…..volt sok olyan tevékenység, amiket ti most valamiféle idegen lényekként értelmeznétek. Ha körülnéztek az univerzumotokban, nagyon kevés olyan létformát találtok, amit ti életnek neveznétek.


Az energiának rengetegféle formája szerkezete létezik, rengeteg olyan dolog történik, amik nem feltétlenül láthatóak emberi szemmel. Rengeteg helyen szövődik az új szövedék. És amikor Kauldre felnézett az égre, és megtudta, hogy nem sok minden van odakinn, és hogy az nem az a hely, ahol a mennyország van, azt kérdezte, ugyan mire ez a hatalmas univerzum, ha nem sok minden van benne a Földön kívül. A válaszunk egyszerű volt – és erre épül a második teremtés, ez az alapja – az életetekkel teremtitek. Elnézést kérünk a hosszú válaszért, de úgy gondoltuk, ezt itt el kellett mondanunk.


KÉRDÉS: Tóbiás, lehet, hogy már túl vagyunk az önmegsemmisítés eshetőségén, de továbbra is kapunk beszámolókat Földünk nagy horderejű változásairól, mint pl. a sarkköri jég olvadása. Mit tudsz erről mondani?


TÓBIÁS: Ezek rémísztgetések, többnyire. Már beszéltünk arról a mai közvetítésben, hogy lesz félelemkeltés. Ti tanítók, ugyan miért aggódtok ezek miatt? Most kénytelenek vagytok azt hinni, hogy bele kell mennetek ebbe, hogy megmentsétek a Földet a globális felmelegedéstől vagy más katasztrófáktól, de a legtöbb, amit tehettek magatokért és az emberiségért, hogy felismeritek a saját ébredő isteni lényetek erejét. Megismeritek a teremtés valódi folyamatát. Megtudjátok, hogyan tudtok hatni a dolgokra. Pontosan ezért vagyunk itt egy családként.


Az, amit a ti időtök szerinti következő 11 hónap alatt megtudtok a saját erőtökről, és azokról a képességeitekről, amikkel a dolgokat teremtitek és formáljátok, sokkal hathatósabb lesz, mint az, hogy most itt ültök, és aggódtok olyan események miatt, amiknek a bekövetkezését mi nem is látjuk valószínűnek ebben a pillanatban. Ez is egy példa arra, hogyan ragadsz be a dualitásba, hogyan választasz jó és rossz közül, és természetesen az emberi ítélkezésre a dolgok felett. Arra kérünk benneteket, amikor ezek az érzések előjönnek, tudatosítsátok, hogy ideje az itt-és-most-ban lenni, és megismerni hogyan teremtitek az isteni pillanatot az utatok minden egyes lépésével. Ezzel sokkal nagyobb hatást gyakoroltok mindenféle gyógyításban az emberekre és a bolygóra, mint ha valami jövőbeli dolog miatt aggódnátok, ami be sem következett.


KÉRDÉS: Tóbiás, Kariel mondta, akit Fred Sterling közvetít Hawai-ban, hogy a cigarettákba belecsempésznek valamit, ami függőséget okoz. Te mit tudsz erről?


TÓBIÁS: Dióhéjban, olvasd el az előző kérdésre adott válaszunkat! Barátaim, az internetes csatornáitokon burjánzanak az ilyenfajta rémhírek. Ti, tanítók és fénymunkások, eldönthetitek, hogy félreálltok, és megértitek, mire valók ezek igazából, és végignézhetitek, hogyan keverednek bele mások ezekbe a drámákba. Ezzel most nem bírálunk benneteket, csak arra kérünk benneteket, álljatok félre, és lássatok rá a dologra! Kauldre nap, mint nap látja ezt az interneten, egyszerűen, amikor kapja a figyelmeztetéseket, hogy új vírus van, és közben nincs is. Nem is volt. Hát, vannak valódiak, kézzelfoghatóak is, de, ha félreállsz az alacsony fal túloldalára, látni fogod, mi van a dolgok mögött ezekben, és nem ragadsz bele a káoszba. Látni fogod, amint egy másik ember felhívja magára a figyelmet vagy kipróbálja, mit tud elérni az energiája, vagy megpróbál zavart kelteni. Meg fogjátok látni a dolgok valódi értelmét. Hogy a kérdésedre is válaszoljunk: nem tudunk ilyen cigarettákról.


De hozzátesszük, a bolygótok tudatosságának változásával, ahogy egyre többet tudtok arról, hogyan működik a test és az elme, ezek az anyagok el fognak tűnni a süllyesztőben. Egészségesebb ételekkel fogtok találkozni, olyanokkal, amelyek közvetlenül befolyásolják a testeteket, életesszenciát tartalmazó ételek lesznek. Több egészség-centrikus termékkel fogtok találkozni, amelyek a testetek új rezgésszintjével összhangban lesznek. És látni fogjátok, hogy sok régi – bocs, Kauldre – de alacsony rezgésű termék lassan eltűnik.


KÉRDÉS: Tóbiás, minden, amit az emberek mondanak, még a saját szavaim is, olyanok, mint egy tudomáyos okoskodás, megtenni valamit, olyan tudálékosságnak hangzik, a testemre odafigyelni, olyan fontoskodás. Tudsz erre valamit mondani? Azt is tudjuk, mit mondott Kryon az új tudományról, és arról a nagyszerű dologról, amit Dr. Todd (Ovokaitys) csinál, de ez is olyan elméletinek látszik. Mi a szerepe a tudománynak, ha minden csak tudatállapot?


TÓBIÁS: Egész egyszerűen, amit ebből megtudsz – és, amiért ez számodra hamisan cseng – az az, hogy te, mint sok ember, még mindig kívül keresed a választ, a titkos hatóanyagot, a varázsitalt, ami boldogságot, örömöt és békét fog hozni neked. Kedves fénymunkások, ahogy már rájöttetek, ez nem olyan. Ez nem úgy megy. Azért nem hallod meg belülről, hogy mi az igaz, mert nem belül keresed.


Külső termékekben keresed. Külső osztálytermekbe járkálsz. Ahogy ma már elmondtuk nektek, ideje, hogy befelé nézzetek. Ideje elfogadni saját emberi mivoltotokat, amit sokan közületek mindenáron vissza akartok utasítani. Ideje, hogy tényleg bízzatok magatokban, hogy az „isteni pillanat” megtörténjen. Nem mi, és nem az Örökkévaló, nem az Aranyangyal az, ami nincs meg bennetek, hanem a saját énetek. Ha arra figyelsz, ha bízol az én-ben, máris érezni fogod az isteni pillanatokat, és azokban benne lesz az az igazság, amit erőteljesnek és tisztának fogsz érezni. A saját lényed az, aki azt mondja: „Rossz helyen keresel.”. Halld meg ezeket a szavakat, mert nagy bölcsesség van bennük!


KÉRDÉS: Tóbiás, elmondanád részletesebben, mi az az „isteni pillanat”?


TÓBIÁS: Az „isteni pillanat” a most-ban jelenik meg. Ez az a pillanat, amikor megengeded, hogy a belőled előtörő Isten-ség és fény kiáradjon, és akkor érezni fogsz valami olyat, mint egy „isteni egybeolvadás”, az igazság, ahogy épp az imént mondtuk, az Egy-ség érzése jön elő. Van, aki ezt kozmikus tudatosságnak nevezi. Ez az, amikor mindent egyszerre tudatosan észlelsz.


Tehát, ez nem kívülről jön. Belülről jön, és akkor jön, amikor megengedsz és elfogadsz mindent úgy, ahogy van. Amikor emberi részed elfogadod, akkor ez az Isten-ség, ez a fény -- a fény, ami arra vár, hogy minden sejted és a DNS-ed minden szála, és minden belső rezgésed elengedje – előtör. Arra vár, hogy felszabadulhasson. Amikor megnyílsz, és megengedsz, és elengeded a félelmeket, megtalálja az útját a lényeden át.


A tudat, az érzelemvilág és a fizikai világ válaszolni fog erre. Lesz olyan, hogy a válaszreakció fizikailag is mérhető lesz. A megnyílásnak, az isteni mivoltod felé, olyan hatása lesz, ami megváltozatja az emberi és fizikai lényedet. Nem tudjuk megmondani, hol fogod megtalálni ezt az isteni pillanatot, de azt meg tudjuk mondani, hogy ez a képesség mindannyiotokban megvan. Egyszerűen engedjétek el a kapaszkodót, kedves barátaim, hogy ez megtörténhessen.

Nagy próbatétel lesz ez, mert egy részetek még mindig benne akar maradni a régi energiában. Addig, amíg benne maradtok, ez az Isteni Én, ami arra vár, hogy felszabaduljon, nem jöhet elő. Annyira tisztel, szeret és respektál téged a saját Isteni Éned, hogy megvárja, amíg befejezed az emberi játékaidat, ő csak azután jelenik meg.


KÉRDÉS: Tóbiás, a két Föld egymás mellett létezésének gondolata, és az erre épülő új otthon nekem zavaros.


TÓBIÁS: Sokszor átvitt értelemben beszélünk, így magyarázzuk meg, mi történik sok más szinten. Kérünk benneteket, válasszátok szét ezeket a fogalmakat. Kérünk, az új házatokat úgy értsétek, hogy az az új tudatállapototok, ahol az új fizikai lényetek és az új Isteni Énetek létrejön. Az új házatok jelképezi a Minde-ami-vagytok-ot. Sok olyan ember van azok között, akikkel együtt dolgoztok, esetleg az élettársatok, a családotok, akik még nem építettek új házat…….még a régi házukban laknak. A régi házuk a karmáról szól. A régi házuk a szerződéseikről szól. A régi házuk a megtapasztalásról szól, ami szükséges az útjukon, de még a régi házukban laknak. Ne legyen erről véleményetek, mert, kedves barátaim, célja és oka van annak, hogy ők azt választják. Ez a cél és ez az ok nektek is segítségetekre van az új házatokban. Szóval, lehet, hogy túl sok átvitt értelmű kifejezést használunk ebben, az egyszerűség kedvéért, képzeljétek el, hogy az új házatokban vagytok, a csúcstechnológiás házatokban. Ők még a régi házukban laknak. Nem valami sokat fognak fel a ti új házatokból.


Ez azt is jelenti, hogy van 2 egymástól elkülönülő energia, ami jelenleg egyszerre működik. Két világ van, ahogy neveztük ezt. Azért jellemeztük ezt így nektek, hogy megértsétek tehát, hogy új birodalmakba költöztök, de együtt éltek még azokkal, akik a régi energiában vannak.


KÉRDÉS: Kedves Tóbiás, köszönöm, hogy itt vagy, és szólsz hozzánk. A barátnőm szerint ő lehet, hogy beköltözött valaki más testébe. Mondanál ezekről az esetekről valamit? Ez történik vele is vagy valami más?


TÓBIÁS: Az emberek sok okos dolgot tudnak kiagyalni! Nem sok olyan eset létezik, amire ez ráillik. Nemcsak fizikai értelemben nehéz, de spirituális szempontból sem állja meg a helyét. Vannak olyan körülmények, amikor az ember nagyot változik nagyon rövid idő alatt. Úgy érzi, mintha újraszületett volna ugyanabban a testben. Igen, ez elég gyakran előfordul, de időnként úgy gondolja, hogy más valaki testében született újjá. Más esetekben annyira erős az emberi én megtagadása, hogy szeretik azt hinni, a régi rossz ember kilépett a testből, és az új, jó ember belépett.


Kedves tanítók, sok ilyen rendellenességgel fogtok találkozni tanítás közben. Kérünk benneteket, figyeljetek oda az ilyen esetekben. Ilyenkor beszélni kell velük, hogy fogadják el emberi énjüket, és mindent, ami a múltjukban előfordult. Erősen kapaszkodni fognak ilyen fogalmakba, mint más testébe való beköltözés, és egyebek, amikkel az emberek szeretnek foglalkozni. Segítsetek, hogy gyengéd szeretettel el tudják engedni ezt a kapaszkodót, és utána elfogadni mindazt, amik ők.


KÉRDÉS: Tóbiás, mit tudsz nekünk mondani az ikerlángról?


TÓBIÁS: Az előző kérdésre adott válaszunkat ajánljuk figyelmedbe. Mindaz vagy, ami vagy. Nem hagytad el az egyik feledet sehol másutt, hogy aztán újra találkozzon veled. Minden benne van a lényedben, ami vagy. Még amit te Felettes Énnek, Valódi Énnek ismersz, nevezel, az sincs elkülönülve tőled. A tudatod és a lényed mindazt magában foglalja. Nagyon megható történetek vannak a bolygótokon szenvedélyes szerelmekről, amelyek újra és újra megtörténtek egymás utáni létidőkben, és olyan érzés volt, mint egy láng, egy fáklya, egy megvilágosodás. De azt a fogalmat, amit mi az emberektől felfogtunk – hogy a lényetek egy részét valahol másutt hagytátok – ezt nem igazán értjük.


Most az a legnehezebb feladatotok, mint tanítóknak, hogy elfogadjátok emberi éneteket, hogy elhagyjátok az önmegtagadást, hogy ne teremtsetek ilyen helyzeteket, körülményeket. Ilyenek, mint dimenziók, ikerlángok, és testbe beköltözés ….. barátaim, nézzetek már körül, mi az amiről ilyenkor beszéltek! A legvalódibb értelemben, igen, EGY vagyunk, és mindig is EGY voltunk. Az EGY különböző megnyilvánulásai vagyunk. Tehát, bizonyos -- filozófiai -- értelemben, igen, mindannyian ikerlángok vagyunk. Mindannyian ragyogó lángok vagyunk, amelyek egy szép gyertyát formáznak.


KÉRDÉS: Mondanál nekem valamit arról, amit nem rég hallottam: az Ashtar (hamu-kátrány) Kommandóról? Nagyon köszönöm.


TÓBIÁS: A két utóbbi válaszunkat ajánljuk figyelmedbe. (nagy nevetés)


KÉRDÉS: Tóbiás, légy szíves, mondd meg nekem, ki jár be a lakásomba és lopkodja az ételemet és a személyes holmimat! Köszönöm.


TÓBIÁS: Az egyik gyereked barátja.


KÉRDÉS: Tóbiás, mért van az, hogy az egyik legnehezebb dolog elfogadni, hogy van célja a természetben előforduló olyan dolgoknak, mint pl. egy rovarcsípés, pókcsípés, légycsípés, kígyómarás……….az ilyen undort keltő dolgoknak?


TÓBIÁS: Ez is érdekes kérdés. Most Kauldre-ról mesélünk, mert nem szereti a kígyókat. Ezt nem mondta el senkinek. Szeretné, ha ma korán befejeznénk. (nagy nevetés) Vannak ilyenek, ilyen rovarok, amik fájdalmat tudnak okozni, amik orvul támadnak és megsebeznek. Természetes emberi hozzáállás, hogy ezt nem akarjátok. Sok esetben, amikor az ember még gyerek, és megsebzik ezek, félelemkomplexust alakítanak ki ezektől az állatoktól.

Amit ebből megérthettek, az nagyrészt a mindenben rejlő egységre vonatkozik, akár a természetben, akár az emberiségben, akár bennetek vannak. Vannak olyan félelmek, rovaroktól, és Kauldre esetében, kígyóktól, amelyek gyermekkori élményből fakadnak. Ilyenkor megintcsak, álljatok félre, álljatok az alacsony fal mögé, és nézzétek meg az egységet ezekben a dolgokban. Ne úgy vegyétek őket, mint támadókat, betolakodókat, hanem a teremtés részeként tekintsetek rájuk! Ezek is, mint bármi más, azért vannak, hogy elfogadjátok őket úgy, ahogy vannak.


KÉRDÉS: Tóbiás, azt mondtad, mi teremtjük a csillagokat. Mit jelent igazából a hulló csillag?


TÓBIÁS: Erre több válasz is van. Az álmodozó számára a lezuhanó csillag az utazás, az álom végét jelenti. Olyan, mint egy jel. Mintha jelzést kapnál, hogy jó úton vagy. Ezt jelenti az álmodozónak, és ebben is sok igazság van. Fizikai értelemben a hullócsillag kőtörmelék, ami bekerülve a Föld légkörébe kigyullad, és aztán világít az éjjeli égbolton. Nem nagyon van rejtett értelme.


KÉRDÉS: Tóbiás, Mit tudsz mondani a Humanitárius Alapról, aminek az a küldetése, hogy felvásárol és finanszíroz olyan cégeket, amelyek a Föld megtisztítására dolgoznak ki technológiákat. Konkrétan, mi a helyzet a Hydro…..nevű céggel?


TÓBIÁS: A Humanitárius Alap energiája az új, fejlődő tudatosság jó példája, amikor az egyén szándéka jó helyre kerül. Ahogy mi innen látjuk ez jó példája az Új Energiának. Ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy jól fog működni a régi energiás földön, de első próbálkozásnak tartjuk egy újfajta etika bevezetésére egy olyan iparágba, amely sok esetben etikátlan. A szóban forgó cégnél ez kibontakozóban van. Az új energia alapelveit követi, de csak viccből megjegyezzük, ne kérj tőlünk befektetési tanácsot! (nevetés)


KÉRDÉS: Tóbiás, fiatalkoromban évekig láttam Krisztus képét. Mindig azon gondolkodtam, vajon mi célja lehet ennek a képnek, és annak, amit mondott nekem.


TÓBIÁS: A képet csak azért láttad, hogy szimbolikusan emlékeztessen rá: nem vagy egyedül. A kép, amit láttál, Krisztus képe, arra is emlékeztető volt, hogy ki vagy valójában…….hogy magadban hordod a krisztusi magot. Arra a munkára emlékeztetett, amit végezni fogsz egész életedben. Emlékeztető volt, hogy benned van a krisztusi mag, és ezt az isteni feladatot fogod végezni, és hogy ez nagy kihívás lesz számodra.


KÉRDÉS: Segíteni fognak-e Dr. Todd Gematria-készítményei nekem a felemelkedésben?


TÓBIÁS: Először is arra kérünk mindannyiotokat, használjátok ezt a lehetőséget arra, hogy az igaz választ megtaláljátok magatokban. Nem azért vagyunk itt, hogy megmondjuk nektek, jobbra vagy balra menjetek. Azért vagyunk itt, hogy érezzétek, a család mindig veletek van, és hogy segítsünk nektek meglátni egy teljesebb képet a jelenlegi helyzetről. A Bíbor Kör energiája – amely ti vagytok – nem tenné lehetővé azt a párbeszédet, amit ti ma itt folytattatok. Nem férne össze a Bíbor Kör energiájával az, hogy ez iránt a készítmény iránt és a kutatás iránt ekkora legyen az érdeklődés, csak akkor, ha az összhangban van azzal, akik ti vagytok, ezzel a csoporttal, azért hogy ti legyetek a titok nyitja.


De ismét csak arra kérünk benneteket, magatokban keressétek a választ! Ha van kérdésetek, próbáljátok ki a készítményt energetikailag, akár anélkül, hogy bevennétek. Kezdjetek el hinni azokban a válaszokban, amelyeket ti magatok hoztok fel. Ez egy jó tapasztalási és tanulási lehetőség, az alapos megfigyelésre és a tudatosításra. És, ha ez a próba megfelelőnek bizonyult, akkor tegyétek meg a következő lépést, vegyétek be a készítményt, és kérdezzétek meg a testeteket, kedves barátaim, kérdezzétek meg a testeteket, mit szól hozzá! Menjetek el az alapokig, kérdezzétek meg a DNS-eteket, a fénytesteteket, és a saját erősödő isteniségeteket: „Segíti ez a folyamataimat?” Tehát, mi nem azért vagyunk itt, hogy megmondjuk nektek, merre menjetek. Az a ti dolgotok. De megjegyezzük, hogy az az energia, amit ti arra fordítottatok, hogy Dr. Ovakaitys itt legyen, jelzi az ő munkájának, kutatásának igazi lényegét.


KÉRDÉS: Sok kérdés Dr. Todd munkájával kapcsolatban inkább az energiájára vonatkozik és arra, hogy hová tart, nem pedig magára a készítményre, inkább arra, hogy ez munka milyen jövőbeli lehetőségeket rejt, és hogy valami nagyobb eredményt is hozhat. Mondasz még valamit erről?


TÓBIÁS: Válaszként röviden elmondjuk azt, amiről Dr. Ovakaitys-szel beszéltünk a közvetítés alatt tegnap este, mert mindannyian része vagytok ennek a folyamatnak, ha akarjátok. Az a válasz, amit keres, aminek a kutatómunkáját szenteli, még nincs meg. Nincs olyan válasz, amit a Szellem a szíve fölött őriz, arra várva, hogy ő vagy ti megteszitek a szükséges lépést. A Szellem, a Minden-ami-van még nem tudja a választ. De ahogy tegnap este megmondtuk Dr. Todd-nak, azzal, amit végez, és azzal, hogy segít a fénymunkásoknak, egyre közelebb kerülnek hozzánk a még hiányzó láncszemek. Ezeknek a hiányzó láncszemeknek az energiamintái kezdenek egyre közelebb jönni. Ezzel azt akarjuk mondani, hogy az ő kutatómunkája valami teljesen újat teremt. Nem csupán előás valami régi tudást, és azt alkalmazza. Ez teljesen új. Pillanatnyilag ez még csak egy jövőbeli lehetőség. Ha egyénileg vagy csoportosan úgy döntötök, hogy támogatjátok, az nagyban erősítené ennek a munkának az energiáját most. Végső soron a cél a legfontosabb. De azzal is egyetértünk, amit Kauldre mondott ma. Ennek a munkának nagy jelentősége van az ébredező Isten-ség számára, az emberiség gyógyításában is, az emberiség gyógyításának részét képezi. Ez a munka elismerést vívhat ki a ti legmagasabb társadalmi, orvosi és politikai köreitekben.


KÉRDÉS: Tóbiás, a megengedéssel kapcsolatban – akinek van egy kicsi gyereke, aki nehéz helyzetben van, és úgy gondolja, esetleg valami segítséggel találkozott, az mit tegyen?


TÓBIÁS: Legeslegelőször is, állj az alacsony kerítés mögé és légy megfigyelő! Azután magadtól tudni fogod, hogyan használd a magad módján a legjobban ezeket az eszközöket, ha egyáltalán kell. Csupán azt mondjuk, hogy mielőtt beleugranál valamibe, állj félre, és tudatosabb leszel. Lehet, hogy abban a pillanatban meg fogod látni az új eszközeidnek használhatóságát. Lehet, hogy egy energiacsomagot fogsz meglátni, amit addig nem láttál, és amely arra kér téged finoman, hogy ne szólj bele ebbe a folyamatba.


KÉRDÉS: Beszélj nekünk a távoli csillagmag őseinkről!


TÓBIÁS: Ez egy jó kérdés most a végére, a távoli csillagmag-szüleitekről beszélni. Ez valamelyest összetett dolog. Bizonyos értelemben most, arra kérünk, ne arra gondoljatok, hogy a fizikai lényetek származik más bolygóról jött lényektől, főleg ne kicsi zöld emberkékre gondoljatok! (nagy nevetés) Volt – és erről majd egy későbbi alkalommal beszélni fogunk – elmondjuk, hogyan készült a testetek szerkezete, váza fizikai felépítése. De arra kérünk, előbb nézzétek meg azokat az eseményeket, amelyek kezdenek előjönni az életetekben mostanában. Főleg a félelmeket vegyétek figyelembe, amik kezdenek bejönni az életetekbe, és tudjatok róla, hogy ezek még az első körben, az eredeti teremtésben keletkeztek. Ezeken a nagyon erős megtapasztalásokon mindannyian keresztülmentetek. Ezek segítettek, hogy egy energiaforma mozgásba jöjjön, ami lehetővé tette, hogy biológiai testben idejöjjetek. Ne magatokra gondoljatok, ne a fizikai lényetekre, nem azt alkották a fizikai világegyetemetek más bolygóiról idejött idegen lények. Arra gondoljatok, hogy benneteket a Valódi Énetek teremtett, a saját teremtő énetek nagyon erős energetikai élmények segítségével, mielőtt idejöttetek. Ti vagytok a saját őseitek.


És ez így van.


Fordította: M.M.A.

e-mail: em_ma33@yahooPÖTTYcom