Teremtés sorozat, 6. lecke, kérdések és válaszok

Elhangzott a Bíbor Körben, 2001. jan. 06-ánTóbiás: És ez így van, drága barátaim, hogy ismét visszajövünk ebbe a körbe (a közvetítés utáni szünetről) arra az időre, amíg megpróbálunk válaszolni a kérdéseitekre. Most arra kérünk titeket, egy percre emlékezzetek vissza, milyen volt bejönni ebbe a gyülekezőterembe, és a ma reggelre is, és ara az időre, amíg idáig eljöttetek. Emlékezzetek vissza, milyen érzésetek volt, és mi járt az eszetekben mielőtt ezt a Bíbor Kört megnyitottuk ma.


Érezzétek meg most, hogy hol van az energiátok, milyen érzésetek van magatokról, és milyennek érzitek a kapcsolatot a körülöttetek lévő dolgokkal. Nem biztos, hogy meg tudjátok nevezni ezt az energiát, a béke és a tudás érzését, és nem is kell megnevezni. Kedves barátaim, ez sajátotok, a tiétek, a tiétek. Nem én Tóbiás, teremtettem, és nem is másik entitás – ezt az örömérzetet bennetek, ezt a béke érzését, és annak a megértését, hogy lényeteken belül minden lehetséges. Ez a tiétek, a sajátotok.


Beszéltünk a 4-es számról és a márványokról. Beszéltünk a kiegyenlítődésről. Ez az egyensúly akkor alakul ki, amikor a negyedik elem belép. Hatos lecke – isteni egyensúly van benned. Ez a tudásról, a belső békéről szól, és annak a megértéséről, hogy minden isteni egyensúlyba jut, ha megengeditek, hogy ez megtörténjen, ha megengeditek. Minden képesség és eszköz megvan bennetek – nem kell már kívül keresnetek. Egyszerűen csak az kell, hogy megengedjétek az isteni egyensúlynak, hogy az életetek dolgait megoldja. Most az a fontos, hogy ebben ne legyenek korlátaitok. Amikor ma este feldobtátok ezeket a dolgokat a levegőbe (a közvetítés alatt), az azt szimbolizálta, hogy az elengedésnek nincsenek korlátai.

Amikor feldobtátok a dolgokat a levegőbe, azok lebegtek és fent maradtak. A régi energiában lehullottak volna a földre – a gravitáció lehúzta volna őket – de hangsúlyozzuk, a dolgok változnak. Engedjétek el a korlátaitokat úgy, hogy hagyjátok, hogy az isteni kegyelem hassa át a dolgaitokat! Tudjatok róla, hogy a dolgok változni fognak! Hagyjatok időt a „lehűlés”-re, aztán eresszétek szélnek a dolgokat! Fénylő gyöngyszemekké fognak átalakulni. Aztán, amikor úgy érzitek, ezzel kész vagytok, akkor szedjétek össze őket, és fűzzétek fel a fény-nyakláncotokra!


Nos, mivel halljuk, azon nevettek, hogy a ma esti beszédünk milyen hosszúra nyúlik (a közvetítés), most már rátérünk a kérdéseitekre. Tehát, most elkezdjük.


Kérdés: Tóbiás, mivel magyarázod, hogy eltűnt a kegyelem-kemencém?


Tóbiás: Hát, igen, ez egy mély tartalmú kérdés. Barátom, egyszerűen beépítetted magadba! Nézz körül az új házad belsejében! Nincs sok minden benne! Amikor beépíted magadba a házad alkotórészeit, azok látszólag eltűnnek, mert most már benned vannak. Ha tovább használod ezeket az eszközöket, és beépíted őket magadba, a haladásod természetes részét képezik majd. Beleolvadnak a lényedbe. Akkor majd nem kell már tudatosan figyelned ezekre. Nem lesz rá szükség, hogy a gondolkodó elmédbe felhozd őket. Akadálytalanul és természetesen, olykor észrevétlenül fognak megjelenni. Kedves Barátom, a kemence azért tűnt el, mert a tiéd lett!


Kérdés: Tudom, hogy azt választottam, hogy a Földön maradok és átmegyek az új energiába. És teszem is azokat a dolgokat, amiket az egészségemért meg kell tennem. És mi van, ha meggondolom magam? Nem könnyű ez az új energiás cucc. Meg kell-e ölnöm magam tudatosan, ha úgy döntök, hogy elmegyek? (nevetés)


Tóbiás: Hát, ez jó kérdés, de nehéz. Ti is tudjátok, nehéz visszafordulni amikor már elértetek egy bizonyos szintű bölcsességet. És mindannyiotoknak megvan az elkötelezettsége is, amit az elmúlt néhány évben tettetek. Kaptatok lehetőséget arra, hogy visszajöjjetek hozzánk, de úgy döntöttetek, hogy a Földön maradtok. Valahogy úgy, hogy azt mondtátok magatoknak: „Nem számít, mennyit panaszkodom, (nevetés) folytatom az utamat.”


Tudjuk, hogy óriási nyomás nehezedik rátok, és szükségetek van egy kis pihenésre. Vannak időszakok, amikor lehúzódhattok az út szélére, letérhettek a főútvonalról. Pihenhettek, kikapcsolódhattok és feltöltődhettek ilyenkor. Addig maradtok félreállva, ameddig akartok. De azt vettük észre a saumbráknál, hogy félreálltok, kinyitjátok egy pillanatra az ajtót, aztán újra visszajöttök, és folytatjátok az utatokat.


Tehát, a kérdésedre válaszolva azt mondjuk: Vannak leállóhelyek, vannak pihenőhelyek az út mentén. Azonban, ha úgy döntesz, hogy nem folytatod az utadat, akkor sem törölheted ki, amit már megtanultál. Idegesíteni fog, ha majd ott kell ülnöd, és nem haladhatsz tovább, nem bontakozhatsz ki. Újra akarni fogod ezt a felemelkedési folyamatot, ami belül zajlik. Ennél jobb választ nem tudunk erre a kérdésre; de tudjuk, hogy mindannyian fontolgatjátok ezt, akik itt vagytok, és akik bekapcsolódtok ide.


Kérdés: Tóbiás, amikor befelé fordulunk, hogy a valódi énünkkel felvegyük a kapcsolatot, és észrevesszük a különbséget a belső igazság és a mások – azaz: a hitvesünk, a szüleink – felé kimutatott igazság között, hogyan kezeljük az eshetőségét egy mérhetetlen fájdalomnak anélkül, hogy a szégyenérzet és a bűntudat a hatalmába kerítene – ami aztán eltávolít bennünket attól az igazságtól, hogy kik vagyunk?


Tóbiás: Kedves, nagyon egyszerű választ fogunk adni a kérdésedre. Amiatt aggódsz, hogy mások mit fognak rólad gondolni. Amiatt aggódsz, amit a múltban tettél. Aggódsz, hogy esetleg nagyobb lesz a szakadék közted és mások között. Időzz el magadban – abban a bizonyos belső szobában az új házadban – és engedd meg, hogy az igazság benned legyen, engedd meg magadnak, hogy eljuss a magad igazságához! A mások igazságai befolyásolnak, de most a te igazságod a fontos. Az emberek odakinn meg fogják látni benned az igazságot. Az igazságot fogják látni, és nem fogja őket érdekelni a múlt. Új igazságot fognak látni. És, ami még fontosabb, valójában a te kérdésed most arról szól, kimondatlanul, amit valamikor igaznak hittél, és már nem érzed igaznak. És neked, személyre szólóan az a válaszunk, hogy nagy fejlődésen mentél keresztül, sok szintet elvégeztél. Az az igazság, amit a következő napokban fogsz megtudni, még mindig nem a végső igazságod lesz. Az az igazságodban bekövetkezett fejlődés lesz, és a benne rejlő új dimenziók. Arra kérünk, maradj egy ideig csendben, és még magadba se bonyolódj bele! Kérünk, egyszerűen csak tudd, hogy az igazság belül van, és engedd, hogy kisugározzon belőled!


Kérdés: Minden ember úgy érkezett ide, hogy átjött a tűzfüggönyön?


Tóbiás: Igen, minden ember átment a tűzfüggönyön. Persze, átvitt értelemben mondjuk ezt, a könnyebb érthetőség kedvéért, de mindazok, akik most a Földön vannak, az első körből úgy jutottak ide, hogy átkeltek rajta. És az új embereknek, akik ezután jönnek, akik még nem voltak emberi testben, nekik is át kell majd menniük a tűzfüggönyön, de nekik ez már más lesz, mert ti kialakítottátok az ösvényt számukra. Valaki ma este (Ilene Kimsey, a „Golden Wisdom Beyond the Emerald City” [= Aranyigazság a smaragdvároson túl] szerzője) beszélt a sárga téglás útról és Óz birodalmáról. A sárgatéglás út jelenti ezt a kiépített ösvényt, a smaragdváros pedig természetesen a ti zöld Földetek. Ezen az úton sok megtapasztalással találkoztatok, ilyenek voltak a félelem, a barátság, a hála, a bölcsesség, a bátorság, a szeretet megtapasztalása, és sok más kihívás. Az utánatok jövők számára építettétek ki ezt a sárga téglás utat.


Kérdés: Tóbiás, beszélnél, kérlek azokról a hangos durranásokról, amiket néhányan hallottunk?


Tóbiás: Vannak egyszer a szó szerinti elmozdulások – egyszerre több szinten. Az első, ami hozzátok legközelebb van, az a földi szint. Aztán vannak a dimenzió-eltolódások, amik közvetlenül a közeletekben zajlanak. Ahogy az új Föld energiája kezd kialakulni, és folyamatosan változik, ezek a változások egyre hevesebbek – nem a legjobb szó – egyre határozottabbak. Ezeket a lényetek érezni fogja, illetve lehet, hogy néhányan hallani is fogjátok. Ha odafigyeltek ezekre, észre fogjátok venni, hogy ezek az eltolódások szinte olyanok, mint egy elektromos kisülés, ami sercegéssel jár. Ha jól megfigyelitek, mikor történnek ezek, látni fogjátok, hogy utána egy rövid ideig erős szelek fognak fújni. A változást vagy eltoldást tisztítás követi, amit a szelek elősegítenek.

Kérdés: Tóbiás, mi a magyarázata annak, hogy olyan gyakran változik az érdeklődési köröm? Valami elkezd mélységesen érdekelni, és nem sokkal ezután már egyáltalán nem érdekel. Munkát szeretnék találni, de attól félek, hogy egy kis idővel utána már nem fog érdekelni. Miről szól ez az egész?


Tóbiás: Ahogy már régebben beszéltünk róla (ld. Tóbiás közvetítés, 2000. dec. 09.), voltak olyan időszakok, amikor az áttetsző márvány, a harmadik márvány, nagyon lassan változtatta színét a fekete és a fehér között. Aztán sokkal nagyobb időközönként, a fekete és a fehér szerepet cserélt. Ez az energiafolyamat a kettő között lassú volt. Ahogy a múlt havi beszélgetésben már mondtuk, ez most felerősödik. Nagyon gyakran megtörténik. Ezt érezni fogjátok a lényetekben. Gyors változást fogtok érezni. Egyik nap hőséget fogtok érezni, aztán másnap hideget. Egyik nap szenvedélyt, másnap szenvtelenséget fogtok érezni.


Ez együtt jár azokkal a változásokkal, amik a lényetek legmélyebb belső szintjein végbemennek. Amikor bejön a negyedik elem, hogy kiegyenlítse a másik hármat, sokan belső konfliktust is érezni fogtok, mert a három elem nem nagyon akarja ezt a „jövevény”-t beengedni. Ezért nagy felfordulás lesz bennetek, úgy érzitek. Ez kifelé megnyilvánulhat úgy, hogy nem tudjátok elfogadni az embereket, a dolgokat, vagy úgy érzitek, titeket nem fogadnak el. Ne feledjétek, ezek mind azt jelzik, ami a legmélyebb szinteken zajlik bennetek. Tehát, egész egyszerűen, tudatosítsátok azt, hogy változások mennek végbe. Amikor ezek kissé megterhelőek, menjetek majd be az új házatokba, zárjátok be az ablakokat, húzzátok le redőnyöket, és menjetek be a belső szobátokba! Menjetek a belső szobátokba, mosolyogjatok, és tudatosítsátok, hogy mindezek a változások helyénvalóak! Tudatosítsátok, hogy bennetek isteni egyensúly rejlik, és minden dolog szintje kiegyenlítődik, ahogy a víz szintje is mindig kiegyenlítődik, az isteni természet is ilyen.


Kérdés: Tóbiás és a Bíbor Kör részt fog-e venni a Vének Világtanácsának munkájában?


Tóbiás: Valójában, kedves barátom, észre sem vetted, hogy ez a részvétel már LÉTEZIK. Ha látnád az energiákat, úgy, ahogyan mi látjuk, látnád, hogy vannak közvetlen energiaösszeköttetések a kettő között. Valójában, te saumbraként részt veszel ezeknek a kapcsolatoknak a megteremtésében. Na most, itt izgalmas dolgok történnek. A ti részvételetek ebben az, hogy a régiből előszedtek bizonyos dolgokat, és ezzel a múlt egy része újra előjön. Ahogy egy hónappal ezelőtt már említettük, bizonyos események szét fogják zúzni a régi dolgok egy részét, és ez ismét felhoz majd valamit a múltból. Megint átvitt értelemben beszélünk. Szükség van erre – több okból. De látni fogjátok, hogy a munkátok egy része – az egészet még nem látjátok át – és amivel a saumbrák újra foglalkozni fognak, az az, hogy a régiekből egy-egy adagot újra elővesztek, azt, ami éppen aktuálissá válik. Lehet, hogy ez most ellenmondásosnak tűnik, hogy bizonyos dolgokat szétzúztok, és ugyanakkor régi dolgok jönnek elő, de majd látni fogjátok, milyen tökéletes harmóniában fognak ezek együtt történni.


A kérdésedre röviden válaszolva: Igen, már sok közös munkát végzünk, és van néhány nagy horderejű feladat, ami a ti munkátok révén válik aktuálissá.


Kérdés: Tóbiás, miért horpasztotta be mindkét autónkat az egyik jó barátunk a nyaralás alatt?


Válasz: A ti emberi energiátok egész érdekes – valahogyan közvetlenül reagál a dolgokra bennetek és az életetekben. Tudjuk, nem nagyon örültök, hogy ilyen dolgok történnek veletek, de ez a kapcsolatok változását jelzi az életetekben. A saját kapcsolataitok zökkenőit, bukkanóit mutatja. Ezeket aztán ilyen kis balesetek formájában teszitek értelmezhetővé.


Kedves barátaim, kitűnő ez a kérdés, mert ezzel felhívhatjuk a figyelmeteket valamire. Már most teremtők vagytok, csak még nem értitek, hogyan teremtetek! Ennek a Teremtés sorozatnak a célja megmutatni, hogyan lehet tudatosan teremteni. Valójában eddig is teremtettetek, csak nem voltatok tudatában a folyamatnak. Már most is teremtesz, és ez jelentkezett a kocsid oldalán. (nevetés)


Kérdés: Kedves Tóbiás, az elmúlt néhány hétben ketten, akik itt vagyunk, és sok barátunk, rokonuk nagyon határozott tér-és időtorzulásokat tapasztaltunk, amelyek erős szédüléssel, sőt hányingerrel jártak. Voltak-e mostanában jelentősebb energiabeáramlások, vagy -elmozdulások a Földön? Köszönöm.


Tóbiás: Ezek – és ezt kihangsúlyozzuk – belülről végbemenő folyamatok. Ne fogjátok rá a Nap állására, az üstökösökre, ne magyarázzátok az adott nap számmisztikájával! Ezeket a bennetek végbemenő változások okozzák.


Azt is tapasztalni fogjátok, hogy ha egész közel kerültök egy másik emberhez, aki nyitott, akkor hatással vagytok rá. Majd egy későbbi leckében ezt részletesebben megbeszéljük.


Ezek a tudatosságváltások általában megfelelő időben jönnek, amikor nem kell a következményekkel foglalkoznotok. Amikor biztonságos helyen álltok, nem pedig amikor autót vezettek. Olyan lesz, mintha kikapcsolnátok, vagy szédülés, forgás, zuhanás, miközben talaj van a lábatok alatt. Amikor ezek történnek, tudatosságváltozás megy végbe bennetek. A változásokra épül az egész folyamat, amin keresztülmentek. Ezek valódi változások is, de egyúttal jelzései is annak, hogy ti magatok változtok. Lesz majd egy olyan lecke az elkövetkező néhány hónapon belül, amikor ezekről a jelenségekről részletesebben beszélünk.


Kérdés: Tóbiás, megkérdezhetem, hogy mennek a dolgaim? Betettem az eddigi életem maradékát a kegyelem kemencéjébe.


Tóbiás: Ma már a közvetítés elején megemlítettük, hogy benned és a saumbrákban döbbenetes változások mentek végbe! A változások könnyeket csalnak a szemünkbe nekünk és másoknak is. És most te még gyorsabban akarsz változni. Még jobban meg akarod mozgatni a dolgokat, és a Bíbor Tanács egyik szerepe az, hogy ennek a kiegyensúlyozásában segítsen. Engedélyt adtatok nekünk, hogy a zsilipeket kezeljük – a zsilipet, ami kinyílik vagy bezáródik, és ezzel szabályozza a változás sebességét. Esetenként látjuk, hogy fontos lelassítani, miközben ti gyorsan szeretnétek haladni. Gyorsan akartok átmenni ezen a folyamaton, és túl lenni rajta! Tudjuk, hogy összekuszálódna a fizikai, mentális és spirituális egyensúlyotok, ha ez túl gyorsan menne végbe. Tehát az egyik feladatunk az, hogy a változások sebességének szabályozásában, irányításában segítsünk.


A kérdésedre röviden válaszolva: „Kiválóan.”


Kérdés: Tóbiás, említetted, hogy a testünk mindenfélét fog produkálni, amire az orvosok nem tudnak majd magyarázatot. Képesek leszünk-e újra kinöveszteni szerveket, végtagokat és fogakat? Mennyi idő múlva kezdjük majd ezeket tapasztalni?


Tóbiás: A ti testetek felépítésében nincsenek meg eredendően ezek a képességek. Úgy látjuk, hogy ebben a létidőtökben, ebben a testben ez nem fog bekövetkezni. Ugyanakkor, barátaim, nem akarjuk a ti teremtőképességeteket korlátozni! Csak szeretnénk, ha megértenétek, hogy ezeknek a kivitelezéséhez nem biztos, hogy megvannak a szükséges eszközök.


Ennek ellenére, ha van bennetek elegendő szenvedély ehhez, ha jó a kapcsolatotok befelé, a fizikai lényetekkel, tulajdonképpen megvan az esélyetek, hogy ezt meg tudjátok teremteni. Az új emberek, akik ezután jönnek, elsősorban azok, akik ma este itt összegyűltek, és ezután fognak majd testet ölteni, ők lesznek az elsők, akiknek meglesznek a szükséges eszközeik a szervek újranövesztéséhez és a test megfiatalításához. Ez lesz az egyik dolog, amiben ők mások lesznek, és amin a tudósok ámulni fognak.


Azért, már ti is sok mindent tudtok tenni a testetekkel. Már beszéltünk a gyorsabb gyógyulásról. Jobb kommunikációt tudtok elősegíteni az egyes test-alkotóelemek (sejtek) között. És, ismétlem, sok olyan dologra vagytok képesek a jelenlegi állapototokban, amitől az orvosok, ha megvizsgálnak, elképednek. Sok olyan lelki és szellemi dolgot tudtok művelni, amin még a szellemvilágra érzékeny emberek is el fognak képedni, akik régi energiás szemléletűek. Amikor megnézik az aurátokat, nem fogják látni, és azt hiszik majd, hogy halottak vagytok! (nevetés) Ez azért lesz, mert nem ott keresik, ahol van. Sok változáson mentek most keresztül, de amiről most ezt a kérdést feltettétek, konkrétan a szervek és szövetek újranövesztése, az még meglehetősen nehéz lesz, de meghajlunk a próbálkozásaitok előtt. A törekvéseitek elő fogják segíteni azoknak az energiáknak a kialakulását, amelyek a jövő generációk „eszközeit” kialakítják.


Kérdés: Tóbiás, amikor a fénymunkások találkoznak a valódi énjükkel, majd azt követően felbomlanak a házasságaik, válságba kerülnek a családjaik a hirtelen eltolódások miatt – hogyan hatnak a gyerekekre ezek a helyzetek? – A régi dolgok drasztikus, hirtelen, olykor kellemetlen elvesztése. Nem egyeztek-e ők bele egy szerződésben, hogy ezekben a nehézségekben részt vesznek? Nem esik majd bajuk?


Tóbiás: A legmélyebb szinteken ők tudomásul vették és megértették, hogy erre számítani lehetett. Ha a saját esetedet megnézed, te is látni fogod, részben ők a mozgatói ennek. Ők hatással vannak ennek a menetére, és ha te nem az utadon haladsz, ők fognak oda visszatéríteni! Ugyanakkor ők is tanulnak. A szeretet -- amit úgyis meg fognak kapni tőled -- fogja megakadályozni, hogy mély sérüléseket, sebeket kapjanak ebben a lelki folyamatban.


Kérdés: Drága Tóbiás, nemrég egy rendszeres évenkénti orvosi vizsgálat olyan eredményeket mutatott ki, amelyek változásról tanúskodnak. Lényegében tudom, hogy nem vagyok beteg. Hogyan kerülhetem el a további vizsgálatokat úgy, hogy ne kelljen a márványokról beszélnem? És még valami: Elloptad az ötletemet, hogy dobjuk fel a dolgainkat a levegőbe. (mosolyogva)


Tóbiás: Tényleg elloptuk az ötleteiteket! Mint már mondtuk, mi csak átvesszük amit ti tanultok – talán mélyebb, nem tudatos szinteken – és aztán tálaljuk nektek. Köszönjük a hozzájárulásodat.


(Későbbi kiegészítés) A vizsgálatok helyénvalóak. Megmutatják nektek, hogyan teremtitek a változásokat az egészségetekben és az egyensúlyt a lényetekben. Bizonyítani fogják nektek és másoknak, hogy az isteni kegyelem segítségével meg lehet gyógyulni. Érdekes lesz majd megfigyelni a „vizsgálati eredményeket” és, hogy hogyan változnak majd. És majd, amikor az orvosok csodálkoznak, és nem találnak magyarázatot a gyógyulásra, ami bennetek végbemegy, csak adjátok nekik oda a Tóbiás-közvetítéseket! (nevetés)


Kérdés: Tóbiás, sokszor, amikor bemegyek az új házamba, karmazsinvörös (a Bíbor Kör színe – a ford.) palástot viselő lények sokaságát látom ott. Egyik nap, amikor bementem, adtak nekem egy fehér kötelet, egy karmazsin-palástot, és egy kardot. Valaki így szólt: „Elfoglaltad a helyedet a tanácsban – üdvözlünk.” Láttam a körben a másolatomat, és elkezdtünk egybeolvadni. Nagyon valóságosnak tűnt. Gingernek hasonló összeolvadás-élménye volt, és azt vettük észre, hogy sokszor egyforma élményeink vannak az új házban, még a színek is megegyeznek. Mindketten nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen megerősítést kaptunk.


Tóbiás: Hát, ez érdekes kérdés, és kissé bonyolult lesz a válasz. A Bíbor Tanács valamiféleképpen közelít hozzátok. Jövünk, és valahogy, amikor az energiákat egybeolvasztjuk, az olyan, mint, amikor ti beengedtek bennünket a TI tanácsotokba. Kauldre szerint ez a válasz nem jó, de mi csak azt mondjuk, semmit sem kell tennetek ahhoz, hogy a MI szintünkre befogadjunk titeket, mert a mi szintünk bizonyos értelemben alacsonyabb, mint a TIETEK. Ti fogadtok be MINKET a TI szintetekre.


A fehér kötél, amit látsz, azt jelenti, hogy ti elismeritek a tisztaságát annak, akik vagytok. Értsétek meg, kedves barátaim, nem mi vagyunk azok, akik fenn trónolnak a hatalom székében. TI vagytok azok! Azért nevetünk, és mosolygunk, viccelünk veletek, mert ti még nem látjátok ezt. Azért vagyunk itt, hogy erre emlékeztessünk titeket, és azért, hogy arra hívjuk fel a figyelmeteket, hogy a Bíbor Tanács jön el tihozzátok. Legjobban így tudunk erre a kérdésre válaszolni.


A saumbráknál nem szokatlanok az ilyen élmények, mert mindannyian együtt haladtok ezen az úton az új energia felé. (kuncogva) Ez inkább az utazásotok szentesítése. Egyéni utatok van, de ezen az úton halad az egész család. Valójában nem vagytok egyedül!


Kérdés: Tóbiás, már el tudom fogadni és be tudom fogadni emberi mivoltomat, a bűntudat és a harag-dolgaimat le tudom hűteni, de a jövőtől való félelmemben nem tudtam előrébb jutni, főleg a pénzzel és a magánnyal kapcsolatban. Van valami további teendőm?


Tóbiás: Drága, eljön az az idő, amikor majd át kell haladnod ezeken a félelmeken, és nagyon nagy kihívás lesz, nagyon nehéz lesz. Lásd magad, képzeld el magad, sőt, akár fogalmazd is meg szavakkal, hogy épp most mész keresztül rajtuk, és épp most tudatosítod, hogy van megoldás, létezik az isteni egyensúly. A dolgaid olyan nagyoknak látszanak számodra, hogy alig tudod betenni őket a kegyelem kemencéjébe. Olyan nagynak látod őket, és annyira megtöltöd őket félelemmel, hogy óriás méretűre növeszted őket. Minél több energiát adsz ezeknek a félelmeknek, annál nagyobb megpróbáltatás lesz, annál nehezebb lesz majd átjutni rajtuk.


Vegyétek észre, hogy az emberi dolgok kategóriákba sorolhatók: kapcsolatok, bőség, egészség, önértékelés. Tudatosítsátok, hogy ezek a dolgok nem valóságosak! Csak akkor tűnnek valóságosnak, ha energiát adtok nekik.


Neked, személy szerint, azt mondjuk, ideje, hogy átsétálj ezeken, bármilyen ijesztőnek is tűnnek. Engedd meg magadnak, hogy átjuss ezeken a dolgokon, és eközben állandóan tudatosítsad magadban, hogy létezik az isteni egyensúly! Engedd meg isteni részednek, hogy a bőség egyensúlyát megvalósítsa! És úgy lesz!


Kérdés: Tóbiás, ezen a héten küldtem Kauldrenek (Geoffrey Hoppe) egy e-mailt egy bizonyos férfiről az életemben. Ő az, akinek én gondolom? És, válaszolsz nekem most erre az e-mailre? Köszönöm.


Tóbiás: Most arra kérünk, zárd be az ablakaidat, húzd be a redőnyöket, zárd be az új házad ajtaját, és egy ideig üldögélj a belső szobádban! Kedvesem, kedvesem, lesznek még ilyen rögös útjaid a kapcsolatok terén, mire eljutsz odáig, hogy elfogadod, ki vagy. Ne keresd most már kívül az irányítást! Ne kívülről akard betölteni azt, amit űrnek érzel az életedben! Olyan sok szépség van benned, olyan sok szépség van körülötted! Sugárzod magadból a szépséget, de nem döntöttél még úgy, hogy el is fogadod ezt. Arra kérlek, időzz el egy kicsit abban a belső szobában! És, kérlek, kedvesem, zárd be az ajtókat, húzd le a redőnyöket, és lásd meg a benned lévő szépséget! Akkor meg fogod érteni, mik ezek a külső kapcsolatok – meg fogod látni mik ezek valójában.


Kérdés: Tóbiás, van olyan kimutatási módszer, amellyel a 12-ágú DNS meghatározható? Ha igen, mi az?


Tóbiás: Igen, van. Persze. És ezt időbe telne megbeszélni. De azt elmondhatom, hogy vannak, akik ezen dolgoznak, akik már kezdenek rájönni. Az általunk „kvadrát-matematikának” nevezett dolog megjelenése segíteni fog ezeknek a DNS-ágaknak a meghatározásában, és segíteni fog olyan módon beazonosítani az ágakat, ahogy eddig még nem sikerült. Igen, tehát, ez egy hosszabb megbeszélés lenne, és egy része igazából csak feltételezés lenne a mi részükről. Tehát, nem megyünk bele ebbe jobban, csak annyit mondunk, meg fogjátok látni a 12-ágú DNS mennyiségi meghatározását már a mostani létidőtök orvosi és tudományos folyóirataiban.


Kérdés: Kedves Tóbiás, egyszer fénymunkás helyett fénymester-ként emlegettél bennünket. Lennél szíves, ezt bővebben kifejteni? Köszönöm.


Tóbiás: Azért hívunk benneteket fénymestereknek, mert fénymestereknek látunk benneteket. Tudjuk, hogy sokat dolgoztok, de valójában ti vagytok a „Mester”-ek. Azok az entitások, akik ma este a külső kört alkotják, akik még nem voltak a Földön, mestereknek látnak titeket.

Nem könnyű magatokat ilyen kiemelkedő szerepben látni. De, ahogy már mondtuk, 4 témakör van. Kedves barátaim, nézzétek meg jobban ezt a területet! Kezdjétek el tudatosítani, hogy az a munka, amit fénymunkásként végeztek, az élvonalban van. Az üresség teremtéssé alakulásában ti vagytok az élenjárók. Ezért hívunk benneteket fénymestereknek, és a „munkás” és „mester” szót mi együtt használjuk.


Nos, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat veletek. Tudjuk, hogy a testetek nem nagyon bírja hosszú ideig, de nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy veletek egybeolvadhatunk. Ne feledjétek, ezt a békét és belső tudást, ami itt van, magatokkal vihetitek, miután elhagyjátok ezt a helyet. Ez a tiétek. A sajátotok.


Ma este ezzel zárjuk: Sokat beszéltünk a négyesről, beszéltünk a kvadrátról, beszéltünk 4 témakörről, és beszéltünk a négy márványról. Sok minden kapcsolódik a 4-es számhoz. Ez nem számmisztika, barátaim. Ez nem az, amit ti szakrális számnak neveznétek. Ez az energia-és a tudatosságváltás száma. A 4-es szám (angolul FOUR) rezgésében benne van a „mienk” (angolul: OUR) rezgése, ami az új energiát jelenti, ami köztetek, a ti emberi énetek és a most ébredő isteni énetek között van. Ez a tiétek (angolul: YOURS). (A fordító megjegyzése: a magyar „négy”-ben benne van az „egy”. –> ti + mi = 1) És akkor most, drága barátaim, köszönjük az együtt töltött időt. És most se feledjétek: Sosem vagytok egyedül!


És ez így van…


Fordította: M.M.A. e-mail: em_ma33 KUKAC yahoo PONT com