TÓBIÁS ANYAGOK

Világosság Sorozat:
"SHOUD 3": A Shaumbra Szolgáltató Központ, a megújulás ajándéka"- Tóbiás közreműködésével

Bemutatásra került a Bíbor Körben
2005.október 1.

www.crimsoncircle.com

 

És ez így van, drága Shaumbra, összegyűltünk a zene, a napfény és a Shaumbra energia ezen gyönyörű napján. Újra összegyűltünk, ahogy sok-sok éve tettük minden hónapban mostanáig. Néhányatok számára, akik ma újak itt, akár személyesen vannak jelen, akár hallgatnak bennünket, talán az energia ismerős, talán nem tudjátok elég pontosan, honnan jön. Ez azért van, mert egyszerűen a Shaumbra energiáját érzitek, érezve önmagatok energiáját.

Egyetértettek abban, hogy részt vesztek ebben a Shoudban. Ó, ez nem egy csatornázás. Nem "mi" beszélünk "hozzátok", hogy adjunk néhány magasztos nézőpontot. Valóban néha "magasztos"-nak hívtuk olykor. Ám valóban így összegyűltünk a Shoudban, minden ember, isteni emberangyalok, mindannyian közülünk, akik idejönnek a fátyol felénk eső oldaláról, hogy hozzáadjuk az energiánkat a gyönyörű és megszentelt körötökhöz. És idejövünk együtt így, és ez ismerős, mert így dolgozunk együtt a tudatos, az álombeli állapototok utazásaiban.

Ott vagyunk veletek, és állandóan beszélgetünk veletek. Talán nem ismeritek fel a hangot. Talán azt hiszitek, hogy nem tudtok csatornázni. De állandóan beszélgettek velünk. A legtöbbször úgy halljátok, mint a saját hangotokat, vagy mint az aspektusotok saját hangját. De ahogy továbbra is a saját hatalmas kiterjedésetekben vagytok (nevetés), megtanuljátok érezni a különbséget önmagatok… a múltbeli önmagatok… valamint más hangok között… vagy az én hangom, Tóbiás hangja között… vagy bármelyik lény hangja közti különbséget az angyali birodalmakból. Lehet, hogy ismerős a számotokra, mert ez a Shaumbra energiája. És a része vagytok.

A Shaumbra nem egy társaság vagy egy szervezet. Ez egy tudatosság. És ez különbség, nagy különbség. Ez egy tudatosság, mely folyamatosan növekszik és növekszik. "És különös módon ez egy tudatosság, ha rátekintetek"- de azt mondjátok: "Határozd meg nekünk, Tóbiás. Mi a Shaumbra? Melyek a Shaumbra szabályok?" Hm. Azok, akik ebben az energiában voltak egy ideig, kuncogni fognak és elmondjuk nektek: "Nincsenek ilyen szabályaink." "Melyek a Shaumbra kötelességei? Mennyit kell fizetni?" Nincsenek ilyesmik, nem a dollár (pénz) fogalmában. Egyébként, vannak járandóságok más módon, de nem dollár (pénz) kifejezésében.

"Ki a vezetőtök?" Senki. Mindannyian vezetők vagyunk. És mindannyian Istenek vagyunk. "És ki a szószólótok? Biztos van valaki, aki ott ül azon a bárszéken, és megengedi, hogy idejöjjünk és dolgozzunk vele." Nem, ez csak részben az ő hangja, amit hallotok, részben a társának is a hangja, Lindáé, és részben a ti hangotok is. És ez gyönyörű dolog a Shouddal kapcsolatban.

Azt hiszitek, hogy ez az egyszerű koncepció olyasvalami, amit oly sok más csoport, sokan mások is megtennének. Ám ez általánosan a Shaumbra különlegessége. Ez általánosan egy nagyon különleges Új Energiájú kommunikáció, tudatkommunkáció, tudatkiterjedés most, ahová mind betehetjük az egész lényünket, ebbe a csoportba ebben a drága pillanatban, amikor találkozunk és folytathatjuk a kiterjedést és a növekedését. Shaumbra …ti.

Beszéltünk a múlt hónapban a vendégünkről, a Shaumbráról, aki ideérkezett, egyébként Shaumbra, azok számára (mondjuk), akik még újak, egyszerűen egy családot vagy egy energia rokonsági viszonyt jelent ... egy vonzódást egy spirituális utazáshoz és egy spirituális ébredéshez… az emberangyalok egy családja, akik előtte együtt voltak... talán csak elmentek egymás mellett az utcán egy elmúlt létidőben… talán együtt ültek egy hasonló csoportos összejövetelen. A Shaumbra a család energiája, az Otthon energiája, egy mély vonzódás energiája a Szellem Szeretete iránt, és ezen Szellem energia felfedezése iránt ebben az emberi valóságban, ebben az emberi dimenzióban.

Nos, talán néhányan azt hiszitek, hogy azok az angyalok a fátyol felénk eső oldalán fel tudnák fedezni a Szellemet, a Szellem megértését. És talán meglepünk benneteket, amikor azt mondjuk: Nem, az emberek azok, aki először felfedezik." A fátyol felénk eső oldalán minden magasztosnak tűnik, koncepciónak, ideáknak és hitrendszernek, talán egy folyékonyabb módon, mint ahogy a Földön tapasztaljátok, mert a háromdimenziós világban vagytok, mi pedig nem. De nem rendelkezünk a Szellem bizalmas megértésével, mellyel egy ember rendelkezhet- azzal a meghittel… kifejezve azt, amelyet megéltek… és amit belélegeztek… és megtapasztaltok… és amellyel játszotok.

Újra (elmondjuk), a fátyol felénk eső oldalán minden éterikusabbnak tűnik, kevésbé határozottnak. Mi, angyali lények- nem számít, az angyali létezés milyen szintjén vagyunk- végül átjövünk a folyosón, a Föld portálján a valódi felfedezésért. Különbség van aközött, amikor ott vagytok egy osztályban és kimentek és megtapasztaljátok.

Egész életetekben tanfolyamokon ültetek. Sokan közületek egyetemen folytattátok és még azon is túl léptetek, hogy tanulmányozzatok, tanuljatok. Ez mind felkészítés volt, ugyebár? Nem valós dolog. Előkészület. Aztán, amikor kiléptetek a világba, ahogy nevezitek, a való világba. És felfedeztétek, hogy annak része, amit tanultatok, nagyon értékes volt.

De sok minden, amit tanultatok az iskolában, nem használtátok a valódi Földi tapasztalásaitokhoz. Ó, meg tudtak tanítani arra titeket, hogyan készítsetek egy matematikai egyenletet. Meg tudtak tanítani, hogyan legyetek orvos, fogorvos, vagy akár gyógyító. De ez addig nem létezett, amíg nem jöttetek ki és nem kezdtétek el tapasztalni, hogy valójában ez számít.

Ugyanez a helyzet velünk. Fogalmakat alkotunk itt. Megbeszéljük. Vannak különféle perspektíváink és látásmódjaink, ahogy sokatoknak, mert nem rögzülünk egy szoros fizikai formába. Nos, megvan a képességünk, hogy a saját óriási kiterjedésünk legyünk. Tehát, végül is, a Földre kell mennünk. Meghitté kell válnunk vele, legyetek bizalmasak a Szellemmel. Bizalmasaknak kell lennünk önmagunkhoz.

Oly sok létidőt töltöttünk az én szoros kapcsolatának megtanulásával… micsoda gyönyörű fogalom! És amikor néha annyira meghitté váltatok önmagatokkal szemben, hogy olykor szó szerint az őrületbe kergettétek magatokat- abban, a meghittség azon pillanatában, azon egyetlen lélegzet pillanatában- felfedezitek a Szellemet. Tudjátok, képtelenség róla írni. Nem lehet leírni, amit tettetek, ezt a felfedezést, az önmagatokkal, önmagatok Isteni aspektusával való szoros kapcsolat ezen egyesülését. Soha nem tudna senki írni róla, mert egyszerűen nincsen rá szó, hogy meghatározzuk.

Néhányan pontosan tudjátok, amikor arról az igazán bizalmas és értékes pillanatról beszélek. Sokan már megtapasztaltátok egyszer-kétszer. Azok, akik nem, ők is meg fogják tapasztalni. És több mint egy tapasztalásuk lesz vele. Hajlamosak arra, hogy továbbra is növekedjenek és kiterjedjenek. Folytatják a meghittség egy még újabb mélységének magukra öltését.

Nos, még nekünk, angyaloknak is át kell jönnünk erre a nagyszerű, de apró helyre, amit Földnek hívnak, hogy megtanuljuk a Szellemmel való meghittséget. Ez az, amikor a Shaumbra energiája oly nagyon gyönyörűvé válik ebben az időszakban. Elmondtuk nektek a múlt hónapban, hogy megszületett. Koncepció volt. Egy embrióállapotban volt. Kifejlődött.

Érezhettétek a kavargását. Oly sokan érezhettétek magatok körül és önmagatokon belül a Shaumbra ezen energiáját. És amiatt, amit tettetek, mert a szenvedélyeitek és a teremtéseitek, és a Földön lévő Új Energia ezen hatalmas illúziója miatt néhány hónappal ezelőtt, ténylegesen meg tudtátok szülni ezt a Shaumbrát. Archetipikus energiává vált, épp úgy mint Raphael, Metatron, Gabriel energiája és oly sok más archetipikus energia. Ezek valósak. Saját identitással rendelkeznek. Rendelkeznek az életerő energia saját megörökítésével, mely azt jelenti, hogy állandóan növekednek. Továbbra is kiterjednek. Folytatják önmaguk kibontakozását.

A Shaumbra ilyen. Archetipikus energiává vált, mely úgy tekinthető vagy érezhető, mint egy entitás. Talán Shaumbra arkangyalnak fogjuk hívni. Emberi jellemzőket tud felvenni. Miért? Mert emberek vagytok. Egy emberi formaként láthatjátok. Néhányan elkezdtétek érezni… ennek a nagyszerű lénynek a jelenlétét egy lengő bíbor köpenyben vagy palástban… egy gyönyörű jelenléttel, mely még mindig erős… mely szerető… megnyugtató… mely olykor könnyeket hullat, mert a fájdalmaitok, a kihívásaitok és nehézségeitek a Shaumbráé is… de a dolgok is (az övé) melyet tanultok… az új megértés, mely megmutatkozik… és végül az önmagatokkal és a Szellemmel való meghitt kapcsolat.

A Shaumbra család ezen energiája újra velünk van ma, a különleges vendégünk. Ma kettő is van. Az egyikőjük a Shaumbra ezen gyönyörű energiája. És még kiterjedtebb és kibontakozottabb, mint egy hónappal ezelőtt. Néhányan mostanában szokatlan módon "ütéseket" vagy oldalba bökéseket" tapasztaltatok, hogy tegyetek meg valamit. Úgy éreztétek, hogy beszélgettek. Ez valószínűleg a Shaumbra energiája.

Igen, nagyrészünk még mindig itt van, még mindig játsszuk a szerepünket veletek az energiátok mozgatásában. De idejön a Shaumbra energiája, hogy segítsen nektek, hogy vezessen benneteket, de nem azért, hogy megtegye nektek. Ám ez egy forrás, amit igénybe vehettek. Mert az is ti vagytok, és semmit nem vesz el tőletek. Csupán visszaad. Mert az a szeretetek és ennek a családi energiának a szeretete itt a Földön, támogat benneteket, még azokban a napokban is, amikor alig bírjátok kiállni magatokat.

A Shaumbra ezen energiája nem az, amit meg kell próbálnotok megcsapolni. Értsétek meg, oly sokan megpróbáltátok megcsapolni Metatront. Dolgoznotok kellett rajta néha. Sokan megpróbáltátok megcsapolni az arkangyalok és más lények archetipikus energiáját talán.

A Shaumbra ezen energiája más. Nem kell megcsapolnotok. Már azok vagytok. Nem kell egy megváltozott létállapotba belemennetek, hogy azon energián belül legyetek. Már ott vagytok. Már vele vagytok. Egyszerű beismerni, hogy a Shaumbra részben ti vagytok, részben a család. És lélegezzétek be. És valamilyen csodálatos, gyönyörű és megszentelt módon, elkezd veletek együtt dolgozni.

Néhány ilyen dologhoz hónapok óta ragaszkodtok, vagy talán évek óta, tudván azt, hogy értitek, mélyen értitek a gyógyítási mód azon fajtáját, vagy egyfajta átalakítási munkát, egyfajta alkímiát, csupán ismeritek. Azt mondjátok, talán egy múlt életből ismeritek. Esetleg más birodalmakban fejlesztettétek ki. Azonnal fogunk beszélni róla. De a más birodalmak a laboratóriumotok.

És azután itt az ideje, hogy idehozzátok azt a Földre. Olykor megrekedtté váltok vele. Nem vagytok biztosak benne, hogyan hozzátok be vagy mit tegyetek. Ránk vártok, hogy irányítást adjunk. Ránk vártok, hogy valójában megtegyük nektek, de ez egy másik dolog. És aztán tiétek a jó pont, és nem a miénk. Ezen a módon nem működik (néhányan nevetnek).

Nos, a Shaumbra ezen energiájával most menjetek vissza azon néhány szenvedélybe és álomba. Menjetek vissza azokba a dolgokba, melyet meg akartatok tenni régóta. Úgy fogjátok találni, hogy idejön ez az energia és egy nagyon gyönyörű módon támogat titeket, egy hihetetlenül tiszta módon. Támogat benneteket abban a munkában, amit tesztek. Nos, behozzuk a Shaumbra energiáját erre az összejövetelre ezen a napon.

Azt kell, hogy mondjuk, a mai Shoud egy kicsit más, mint néhány másik Shoud, amit csináltunk. A tény az, hogy különbözik mindegyik Shoudtól, amit eddig ezelőtt csináltunk. Eltűntetjük Cauldre cicomáit (néhányan nevetnek, mert Geoffrey le szokta venni az óráját). Jobban szeretjük, ha ő és még talán ti sem viseltek karórát, különösen ezen Shoud alatt ma. Most lelassítjuk az időt. Teljességgel meg fogjuk állítani ezt a dolgot, amit időnek hívtok. Tegyétek valahová biztonságba, hogy ne feledkezzetek meg róla.

Nos, a mai Shoud egy kicsit más, mert amint ma összegyűlünk a Shaumbra és a ti energiáitokban, látjuk, hogy arra van szükség, ma egy kicsit valami más legyen, egy kis megújhodásra van szükség. Nos, idehozzuk a második vendégünket, hogy vezessen és segítsen. Ez a valaki szó szerint rendelkezik a Shaumbra energiájával, egy nagyon korai Shaumbra talán, de olyasvalaki, akit mindannyian ismertünk a múltban, az, akivel mindannyian dolgoztatok ilyen vagy olyan módon, ennek a mai drága vendégnek a lelki lényével.

Azért érkezik ide, mert korán kezdte a munkát. Elkezdte kinyitni az ajtókat és a tudatosságot elég jó ideje. Elkezdett dolgozni a megújulás energiáival és a kiterjedt energiákkal. Ez a drága lény- hogy is mondjuk- nagyon szorosan kötődik a Földi birodalmakhoz a mély és drága szeretete miatt az iránt a munka iránt, mely zajlik és a munka folytatása iránt, melyet hosszú idővel ezelőtt kezdett. És el volt bűvölve ettől a csoporttól, melyet Shaumbrának hívtak még azelőtt, mielőtt egyáltalán hallottátok volna a Shaumbra szót.

Nos, szeretnénk üdvözölni a kedves vendégünk energiáját, Edgar Cayce-t ezen a napon (sok á... és hm... hallatszik a közönség soraiból), hogy legyen velünk. Még azelőtt beszélgetett veletek, mielőtt én így el kezdtem szólni hozzátok. Olvastátok a könyveket és éreztétek, hogy ott voltatok közvetlenül vele a csatornázásaiban, szeánszaiban. Megértette, "az alvó prófétá"-t, ahogy sokan viszont nem. Soha nem gondoltátok, hogy amit ő tett, az komolytalan vagy őrült dolog lett volna. Tudtátok, hogy sokféle értelme van, annyira világos volt.

Korán érkezett néhány más lénnyel, hogy elkezdje feltörni a jeget abban az időben, amikor a Föld egy annyira érdekes ösvényen haladt, a lehetséges pusztulás egy ösvényén. Azért jött ide, hogy megmozgassa a tudatosságot, megteremtse a változás lehetőségét azok számára, akik készek átölelni azt. És nézzétek, mit tett. Nézzétek, hogyan lépett túl.

Sokan közületek szó szerint segítettek vezetni és segíteni neki a munkájában, mielőtt még inkarnálódtatok volna erre a Földre. Ott ültetek a találkozók alatt. És tudom, hogy sokan emlékezhetnek erre, még könnyeket is csalhat a szemetekbe. Ott ültetek a Második és a Harmadik Körben, mielőtt visszajöttetek volna a Földre ebbe a létidőbe.

Visszatérve az aranykorszakához, ott ültetek mint angyal, hogy megfigyeljétek és megnézzétek, segítsetek neki az átalakító munkájában, és segítsetek neki megtartani az egyensúlyát. Ez az, amit akkor tettetek neki. Amikor vele dolgoztatok a fátyol felénk eső oldalán, tudtátok, hogy ez nagyon, nagyon nehéz. A tudatosság meg sem közelítette azt, ami most van. Tudtátok, hogy könnyen kiléphet az egyensúlyból. (Cayce)

Amikor ilyen munkát végeztek, Shaumbra, amint tudjátok, könnyű kikerülni az egyensúlyból, mert hirtelen rángatnak, húznak titeket. Kigúnyolnak és elítélnek benneteket. Azon kívülre mentek, ami a hagyományos hitrendszer lenne. Olyan munkát végeztek, amit más soha azelőtt. Tudjátok, milyen az ebben a létidőben.

Nos, segítettetek Edgar Cayce-nek megtartani az egyensúlyt… az egyensúlyt a családi életében…az anyagi életében… a munkájában… az egyensúlyt az egójával… nem azért, mert nagy egója lett volna, de tudjátok, hogy hajlamos lett volna lerombolni az egóját, letenni azt. Tudjátok, milyen az. Rendkívüli munkát végzett. És nem volt olyan félelme, hogy nagy koponya legyen, hogy teljességgel önmaga legyen. Azzal kapcsolatban volt félelme, hogy leértékelné önmagát.

És segítettetek emlékeztetni, mennyire szeretitek, mennyire fontos a munkája, ami fontos ahhoz, hogy ti majd folytassátok azt a Földön. Most Shaumbraként dolgoztok, mint egy folytatásaként annak, amit ő elkezdett. A munkája folytatása volt annak, amit azt megelőzően elkezdtetek. Ez olyan. Mintha visszaugornátok időben- egyik szolgálja a másikat.

Sokan éreztétek drága Edgard energiáját körben ezen néhány Shoud alatt, mert ott volt. Sokan beszélgettetek vele, mert ő is a Shaumbra energiáját testesíti meg. Egy korai Shaumbra volt. Sokan ismertétek őt egy előző időszakból. És ismertétek, mert ott volt velünk Atlantisz templomaiban. Sokan segítettetek mozgatni és egyensúlyozni az energiát az ülései alatt. És amikor később egy könyvben olvastátok azokat, annyira közelinek, meghittnek éreztétek. És nem értettétek, miért. És most már tudjátok.

Nos, most arra kérünk mindannyiatokat, hogy üdvözöljétek Edgar Cayce nagyon kedves energiáját ebben a teremben, a Shaumbra ezen közvetlen centrumában. Amikor elhagyta a Földet ebben az elmúlt létidőben mint Edgar Cayce, bejárta visszafelé mindazt az utat, amit Saint Germain úgy ír le, mint a Virágok Hídja. Nagyon gyorsan tette, mert értette az ösvényt. Ismerte. Az "alvó próféta" állapotában járta azt végig.

De aztán a Virágok Hídjáról vissza tudott jönni a Földi birodalmakba anélkül, hogy fizikai testet vett volna fel. Vissza tudott jönni a közeli birodalmakba, a nem-fizikai Földhöz közeli birodalmakba. Képes volt- úgy mint egy varázsló vagy egy alkimista- nem beleragadni az energiába, ami visszahúzta volna egy testbe… de úgy jött közel, hogy belépett volna bármilyen módon, hogy folytatni tudja a munkát, amit a Szövetség a Kutatásért és Felvilágosodásért kezdett (ang. rövidítése A. R. E.)… hogy oly közel lehessen a drága szeretteihez és egy társához, akivel sok létideje dolgozott- Hugh Lynn Cayce-hez- majdnem egyként dolgozva Hugh Lynnel… majdnem olyan közel, hogy néhányan azt hitték, Hugh Lynn a drága Edgar reinkarnációja volt. Inkább egyként dolgoztak.

Megtehetitek, egyébként, magatok, hogy egyként dolgozzatok a Shaumbra energiával, annyira szorosan együtt működve ezzel a gyönyörű entitással, melyet segítettetek megteremteni. És Edgar Cayce energiájával is szorosan együtt tudtok működni. Dolgozni fogunk egy kicsit vele ezen a napon.

Nos, újra arra kérlek titeket, hogy üdvözöljétek drága vendégünket. Sok éve nem járt itt azóta, mikor fizikai testben volt. Tudja és jól emlékszik, nem úgy, mint én, Tóbiás; néhány ezer év volt. Drága Edgarnak ez csupán néhány évtized.

Nos, beszélgessünk a mai napról. Beszélgessünk arról, hogy hol tartunk. Amikor megvizsgáltuk a Shaumbra energiáját az egész világon, különbözőnek érződött. Áttekintettük, hogy megtudjuk, milyen információnak kell előrejönnie. És a válasz az volt: " Egyáltalán nincs információ ezen a napon." Az információ az volt, hogy itt az idő egy kis megújulásra.

Nos, itt volt annak is az ideje, hogy egy nagyon tapasztalati gyakorlaton át tanuljuk meg, hogyan működik az energia. Minden egyes hónapban erről beszélünk. Koncepciókban és elméletekben beszéltünk. Ó, nagy energiában is beszélgetünk. De azt mondottátok nekünk, hogy most már itt az ideje, hogy tapasztaljatok, hogy belekóstoljatok, mennyire egyszerűen és világosan működik az energia.

Azt mondtátok nekünk, hogy a testetek fáradt. Az elmétek a maximumon túl van. Néha úgy tűnik, mintha a szellemetek valahová máshová menne. Azt mondtátok nekünk, hogy alapjában itt az ideje a 100 000 éves ellenőrzésnek (a közönség nevet). Kihagytatok néhány beütemezett szerviz-látogatást (többen nevetnek).

Azt mondtátok nekünk, hogy a Föld energiája annyira felgyorsult most, hogy egy olyan Shoudra van csupán szükségetek, ahol együtt lehetünk, lelassulhatunk, hogy ne legyen egyáltalán idő, tulajdonképpen, hogy összekapcsolódjunk a Shaumbra újjászülető energiáiban ezen a napon. Nos, volt egy megállapodásunk itt. Volt egy egyezségünk egy kis látogatásra a házikómba.

Nemrégiben volt egy elragadó csoportja az embereknek, szó szerint, fizikailag. Újrateremtettük a házikót a Földön. És, istenem, micsoda időszak volt! És ahogyan kimozdítottunk néhány szikladarabot az útból, ugye? Csodálatos egy időszak volt.

És- hogy is mondjuk- ez próbára teszi Cauldre energiáját is- hogy is mondjuk- hogy átmozgassa azt a sok energiát és ott legyen abban a sok Shoudban és csatornázásban. De ez olyasvalami, amire azt kell mondjam, hogy én, Tóbiás teljességgel szeretem csinálni (néhányan nevetnek). Nagyon szeretek veletek egy csoportban üldögélni, természetesen szemtől szembe, együtt, ahol megvizsgálhatjuk egy kicsit a történeteteket… ahol megnézhetjük, hogyan kerültetek oda, ahol vagytok… és ahol felfedezhetjük a kiterjedés módjait… az élet folytatásának módjait egy teljesen új módon. Igen, egy kicsit most megbököm Cauldrét- hogy is mondjuk- hogy egy kicsit felvilágosítsuk.

Nos, volt egy megállapodásunk, hogy meglátogatjuk Tóbiás házikóját. Nos, néhányan azt mondjátok: "De hisz ez csak egy tündérmese." Ah, az, micsoda csodálatos tündérmesék! Tudjátok, néha ezeket a tündérmeséket olvassátok, vagy a mozifilmek is ezekről szólnak. Kisétáltok a moziból, vagy leteszitek a könyvet és azt mondjátok:" Ez szép volt, de csak egy tündér mese volt."

De el szeretnénk mondani nektek, hogy történt valami azon idő alatt. Csak azért, mert az Földi-fizikai értelemben nem tapintható- csupán azért, mert nem tudjátok megérinteni vagy megízlelni az emberi érzékszerveitekkel- ez nem azt jelenti, hogy az nem valós. Az mind nagyon is valós. És ha van bármi is, amit ma szeretnénk nektek közvetíteni ma, az az, hogy ez mind valós. A gondolatok, az elképzelések, az álmok, a tündérmesék- mindnek van hatása.

Talán nem úgy valós, mint ahogy a jelenlegi tudományotok vagy fizikátok meghatározza, mert az azt mondja, hogy lennie kell bizonyos fizikai jellemzőknek, hogy az valós legyen. De még a tudomány is úgy találja, hogy a valóság nem az, amit hittek, hogy volt. És továbbra is rá fognak jönni dolgokra. Csodálatos és ijesztő felfedezéseket fognak tenni, ami egy új típusú fizikát mutat meg. És "Új Energiájú fiziká"-nak fogjuk hívni. A materiálisnak nem kell valósnak lennie.

Nos, azt mondjátok," Ez Tóbiás háza". Mennyire valós? Ez talán egy tündérmese?" Ó, valóban az. De felépíttette a valóságát bele. Még ha nem is a ti világotok, hatása van a világotokra.

Mondottam már korábban, hogy a laboratóriumotok/laboratóriumaitok ezek a kinti birodalmak. Behatoltok a kinti birodalmakba, a nem-fizikai birodalmakba. És változatai vannak. Különböző formái. Különféle energetikai jellemzői. Odamentek álomállapotaitokban, természetesen. És álmodozásaitokban is odamentek. A képzeletetekben is odautaztok.

Nem a vizualizációtokban és a megerősítésetekben mentek oda, egyébként. Nem mentek a teremtő birodalmakba megerősítéssel. A megerősítés az elme fegyelmezése. De nem… de nem tesznek semmit az imaginációval és a kreativitással. A vizualizáció az elme fókusza. És amíg kis haszna is volt, nagyon, nagyon korlátozottak.

Nos, a laboratóriumaitok ezek a kinti birodalmak, a teremtő birodalmak. Ez az, ahol megfogalmazzátok az ötleteiteket. Ez az, ahol a teremtő energiákkal játszotok. Nem arról beszélünk, amit jellegzetesen teremtő energiáknak hívnátok a Földön, csak mert művészek vagy írók vagytok. Ez egy másfajta teremtő energia. Itt most a kinti birodalmakban lévő teremtő energiákról beszélünk. A kinti birodalmak közvetlen bennetek is lehetnek. Azok nem-fizikaiak. Ez az egyetlen dolog, ami megkülönbözteti őket attól a valóságalaptól, amelyhez hozzászoktatok. A kinti birodalom egyébként belül lehet.

Nos, kimentek ezekbe a külső birodalmakba. És ez az, ahol megfogalmaztok dolgokat. Ez az, ahol megálmodtok egy dalt jóval előtte, mielőtt szavakat találnátok rá, vagy feljegyeznétek. A szavak és a feljegyzések a harmadik dimenzióbeli tudatosság jellemzője. De kimentek oda és játszotok az energiákkal. Játszotok a frekvenciákkal. Játszotok a szakrális geometria különböző típusaival. A szakrális geometriának nem kell tennie semmit a matematikával. Mindene megvan, hogy dolgozzon az energia kialakításával és áramlással… értsétek meg. És mind kimentek oda; nincs egyetlen egy sem közületek, aki ne ezt tenné.

A csodálatos zenei együttesünket fogjuk ma példaként használni. Amikor megkomponálják a zenéjüket, nem ülnek le az elmével, hogy leírják. Megengedik maguknak, hogy mérhetetlenül kiterjedjenek. Bizonyos értelemben egy kétkedő azt mondhatja, hogy csak kisodródnak oda. De egyáltalán nem. Kiterjesztették az energiájukat. És most az elképzelt birodalmakban játszanak. És ez valós. Ugyanolyan valós, mint ez a valóság… talán még jobban is. Csak éppen még nem tudjátok, hogyan érzékeljétek vagy igazán hogyan értsétek meg. Ez az elme birodalmain túl van.

Nos, kimennek oda és játszanak az energiákkal. Alakítják és változtatják az energiákat. Néhány energiára felszökkennek és rájuk ülnek körben. Különböző energiákat raknak össze és megnézik, hogyan egyeztethetőek össze. Bármilyen módon elképzelhetitek, ahogyan csak akarjátok. Elképzelhetitek önmagatokat szó szerint, amint rászökkentek egy energiahullámra és meglovagoljátok azt. Elképzelhetitek magatokat az emberi állapototokban rajta ülve, megragadva néhányat és rajtuk lovagolva. Igen, ez az imagináció, ez a laboratóriumotok.

És aztán végül a laboratóriumból kiválasztjátok a különféle koncepciókat és teremtéseket, melyet szerettek, amivel szeretnétek szorosabb kapcsolatban lenni és amit szeretnétek idehozni a Földre. É aztán megteszitek. Engeditek áramolni őket. Most azoknak az energiáknak meg kell újítani önmagukat, bizonyos értelemben, ahhoz, hogy egyszerűen idejöjjenek ebbe a Földi dimenzióba, hogy egyszerűen abba a birodalomba jöjjenek, amit 3dimenziósnak hívtok, még ha ez az energia egy nem-fizikai fajtája, mint a zene. Újra kel definiálnia önmagát ahhoz, hogy idejöhessen. Ez olyan, mintha egy űrhajó újra megpróbálna belépni a Föld légkörébe. Minden változik, és annak is (változnia) kell ahhoz, hogy hozzáidomuljon ehhez a szinthez. De a magenergiák még mindig ott vannak. Nos, behozzátok őket. Drága zenész barátaink idehozzák ezt.

És elkezdik meghatározni a szavakat. Valójában nem a szavak születtek meg először, és nem is a hangjegyek. Hanem amit tettek, az az energia megformázása volt. Nos, ez bonyolult, mert az elme nem érti a teremtés ezen részét. Az elme erőlködik, hogy meghatározza. Az elme azt hiszi, létrehozzátok a zenét és megírjátok a szavakat, de nem ezt teszitek.

Kimentek és játszotok az energiákkal egy kis ideig. Aztán visszahozzátok ide őket. Amikor azok ide visszakerülnek, talán hallhattok egy dalt, amint felébredtek az álmaitokból. "Honnan jött ez? Belekapcsolódom talán valamiféle tömegtudatba?" Nem, a laboratóriumotokhoz kacsolódtok. Lehet, hogy éppen az úton hajtotok lefelé és támad egy ötletetek. Honnan jött ez az ötlet? Nos, a tiétek volt. A laboratóriumotokból jött. Megtalálta az útját hozzátok.

Nos, elkezditek meghatározni, hogy érzékelhető legyen és rákapcsolódhasson erre az emberi dimenzióra. Meghatározzátok, például ezt az energiajátékot a laboratóriumotokból most hangjegyek formájában. Van egy nagyon különleges hangsorotok vagy frekvenciátok a hangjegyekre. És elkezditek ezeket ebben leírni. Aztán kezditek a szavakat megfogalmazni, hogy jobban megértsék, legyen szó szerinti megértése az e mögött meghúzódó energiáknak. És aztán összeillesztitek a hangjegyeket és a szavakat.

És most már van egy dalotok. Van egy teremtésetek. Materializáljátok a gitározással, a szavak éneklésével. És belép a teljes valóságba. És mások meg tudják tapasztalni a mögötte lévő energiát. Több, mint bármi, megszereztétek a különleges lehetőséget, hogy a saját teremtésetekben legyetek, hogy itt kifejezzétek a saját teremtéseteket… nagyon egyszerű, nagyon egyszerű. Nos, nem szándékozunk senkinek sem azt mondani: "Nos, ez egy tündérmese" vagy "Ez csak egy képzelgés". Az a laboratóriumotok.

Oly sokatoknak vannak csodálatos ötleteik. A saját éteri, mennyei laboratóriumaitokban hoztátok létre őket. De aztán féltek behozni azokat. Megrekednek. Meg fogunk mutatni nektek néhányat, amely ma megrekedt. A 3D birodalmán kívül rekedtek. Ott vannak a harmadik dimenzió kapujában, de nem akarjátok kinyitni azt az ajtót.

Féltek talán attól, hogy nevetségessé váltok. De emlékezzetek Edgar Cayce-re. Talán attól tartotok, hogy nem fog működni. Jusson eszetekbe Edgar Cayce. Attól féltek, hogy lehet, ez nem az, amit a Szellem valóban szeretne, hogy megtennétek ebben a létidőben. Jusson eszetekbe az a dilemma, amelyen Edgar Cayce keresztül ment a saját vallási hátterével, azon tűnődve, vajon ez volt-e a helyes.

Azon tűnődtök most, vajon lesznek-e forrásaitok, hogy azt sikeresen véghez vigyétek. Újra (elmondjuk), emlékezzetek drága barátunkra, amint ott feküdt a kanapén, transzállapotba került és ezt a csodálatos munkát végezte. Mi történt egyszer, amikor vágyott arra, hogy elkezdje ezt csinálni? Feltűnt egy szervezet, hogy támogassa őt, beleértve azokat az angyali birodalmakban és másokat a Földön. Nos, először nem az angyalok és más emberek jöttek és mondták : "Edgar, itt vagyunk, hogy veled dolgozzunk, amikor elhatározod, hogy lefekszel arra a kanapéra és elkezdesz csatornázni." Először csatornázni kezdett. És csak utána tűntek fel ők.

Szóval egy kis oldalba lökés kaptok néhányan ma. Oly sok gyönyörű teremtésetek van a Földi birodalmak kapuján kívül. Talán féltek, hogy nem fogja kifizetni a számlákat ."De nekem meg kell tartanom a szokásos munkámat, hogy ki tudjam fizetni a számláimat." Újra (elmondjuk), jusson eszetekbe Edgar Cayce. Beszélgessetek más Shaumbrákkal is.

Általánosan előfordulóvá válik a Shaumbrák számára, hogy nagyon is munkanélkülivé válnak (a közönség nevet). Vagy ahogy Cauldre szereti hívni ezt- ők ön-munkanélküliek (többen nevetnek). Túlléptek a pénzkeresés szokásos hitrendszerein. Egy nagy lépéssel átléptek egy nagyon nagy szakadékon. És mi történt? Majdnem mindannyian sokkal könnyebben találják meg a bőség áramlását és sokkal nagyszerűbben, mint előtte. Nem teljesen értik, hogyan működik mindez. De tudják, hogy az ott van.

Oly sokan az emberi munkátokat használjátok kifogásként. "De fizetnem kell a számlákat. Etetnem kell a családomat." Micsoda terhet tesztek a családotokra! Kifogásként használjátok őket. Itt az idő, hogy túllépjetek ezen. Itt az idő, hogy kinyissátok az ajtókat, és tegyétek a dolgotokat. Senki nem mondta, hogy ott kell hagynotok a munkátokat, hogy nekivágjatok. Az a hitrendszeretek volt, ami eltolta.

Ismerünk minden Shaumbrát itt és Edgar Cayce sétálgat a teremben körbe és mindannyiatokkal beszélget, aki ma bennünket hallgat, és akik a laboratóriumaikban dolgoztak. Ez az egyik oka, amiért egy kicsit kimerültek vagytok. A kinti birodalmakban dolgoztatok, játszadozva az energiákkal és most már készen állva arra, hogy behozzátok azokat. Lehet, hogy ez egy felfedezés. Azt mondjátok: "De először pénzre van szükségem." Gondoljátok át újra… régi hitrendszerek. Először a felfedezésre van szükségetek. A pénz fel fog bukkanni. Az eljön hozzátok.

Néhányan el akartatok indulni és gyógyító munkát szerettetek volna végezni. De azt mondjátok: " Nem vagyok benne biztos, hol kezdjem. Nem vagyok benne biztos, hogy vajon hoz-e ide pénzt is." Adni fogunk számotokra itt egy bizonyítékot. A gyógyító munka … ha úgy döntötök, hogy ezt végzitek… és azt választjátok, hogy otthagyjátok a másik munkátokat… és azt szeretnétek, ha sikeresek lennétek magatok és segítetek másoknak, aki azt választják, hogy nekik segítsenek… a gyógyító munkának a neveteket kell, hogy magán viselje… értsétek meg.

Tanfolyamokra jártatok, sok-sok dolgot tanultatok. És azok mind csodálatos energiák. Alapjában megtanították nektek, hogyan működik az energia. De amikor elmentek és kilógatjátok a névtáblátokat, annak a ti munkátoknak kell lennie, senki másé. Ne hívjátok semmilyen más módszernek.

Igen, elolvastátok a könyveket. Tanfolyamokra jártatok. De amíg teljes mértékben nem az energiátok, amíg teljességgel nem vállaljátok a tulajdonjogot, és amíg teljességgel nem testesítitek meg a saját munkátokat, csak tovább fog bicegni. És nagyon csalódottan fogjátok érezni magatokat. Hívjátok ti magatok. Ti teremtettétek. Ti teremtettétek a laboratóriumotokban. Ti teremtettétek a Földön való tanulással. Nos, tegyétek a munkátokat.

Tehát, kint tartotok sok teremtéseteket. Ez szó szerint blokkolja, eldugítja az energiát. Amikor tucatnyi- ezer is néhányatoknak- az ötlete és teremtése, ami megrekedt az ezen birodalomba vezető kapunál, ez azért van, mert féltek behozni. Vagy ránk vártok, hogy megmondjuk, hogy azt kell tennetek. Vagy vártok valamire. Vagy nincs elég időtök. Vagy túlságosan fáradtak vagytok.

Vagy legyen bármi is a kifogásotok, az szó szerint eltömíti az energiát. Megállítja az energiák természetes áramlását. És aztán a saját hitrendszeretek áldozatává váltok. Elfáradtok. Összetörtök. Kimerültek lesztek. Nagyon, jobban, mint bármikor, csalódottakká váltok, mert tudjátok, hogy annyira zártak vagytok. Tudjátok, hogy annyira zártak vagytok, de azért mégsem teszitek meg.

Nos, Shaumbra, az imagináció… a házikóm… vajon valós? Igen, az, ha megengeditek, hogy az legyen. Valóságos energiája van. Ó, talán nem tudjátok megérinteni a kezetekkel. Vagy talán elég hamar majd képesek lesztek rá. Olyan energiája van, mely nagyon, nagyon valós. Ez nem csupán egy kis pihe-puha álom. Ott van. Én teremtettem. És továbbra is segítetek teremteni azt.

Tóbiás házikója… nos, menjünk oda csoportosan most. Hogyan juttok oda? Kövessetek engem… csak kövessetek.

Van egy dolog, amivel szeretnék mindegyikőtökre hatni ma. A nem látható energiák valósága… van egy befolyásuk… van egy hatásuk. Visszatérnek az elképzelt birodalmakból és elkezdenek a valóságotokban játszani.

Azok, akik blokkolva vannak most az imaginációtól, azzal szemben, amit gyakorlatinak és tapinthatónak hívnátok… azok csalódottá válnak. Vannak emberek az egész világon, akik nem vesznek figyelembe semmit, amit nem tudnak kielemezni. Istenem, ó, istenem… micsoda korlátozás, hogy csak az elmét birtokolják! Micsoda korlát, hogy nem vagytok képesek az Isteni Intelligenciába hatolni, a nagyobb énetekbe! Felfedezitek, hogy nem akartok analizálni, amikor kiszabadultok más birodalmak felé. Nem akarjátok, hogy mindent egy kis dobozba kelljen tennetek.

Nos, ott vagyunk a házikómnál. Ez egy elbűvölő hely. Igen, változik. Meg tudom azonnal változtatni a színt. Meg tudom változtatni a tető stílusát. Képes vagyok megváltoztatni a méretet. Jobban szeretem, ha az egy kicsit régies jellegű, kis házikó… fákkal körbevéve… egy kis patakkal hátul odakint… elől egy gyönyörű országút halad el… gyönyörű kertek mindenütt körben... és a vízesések hangjai. De nem láthatjátok azokat, magától értetődően. De a hangja mindig ott van.

Nyilvánvalóan sok madarat is rakok oda. Szeretem a madarak energiáját, mert belepiszkoltak a szemembe (a közönség nevet); kigúnyoltak, amikor börtönben voltam. És segítettek nekem kiszabadulni. Istenem, mennyire szeretem ezeket a drága lényeket! Megjelenek nektek néha, egyébként, mint egy kismadár, hogy emlékeztesselek titeket az önmagatokból való felszabadításra, a saját elmétek csapdáiból és börtönéből való kiszabadulásra.

Nos, itt van ez a gyönyörű kunyhóm. De ma nem fogunk bemenni. Egy kis sétát fogunk tenni az úton lefelé. Újra, érezzétek az energiát. Érzékeljétek az energiát ebben. Most teremtek egy kis történetet, egy kis imaginációt. Megtehetitek, hogy nem veszitek figyelembe és azt mondjátok: "Nos, ez ravasz dolog volt." Vagy megnézhetitek a valódi energiákat, melyek itt vannak. Érezhetitek, mi is zajlik valójában itt- hogyan jutunk az imaginációból a manifesztációba.

Az úton lefelé haladva, át fogunk sétálni egy kis fahídon. És hallhatjátok a lépteiteket, amint áthaladunk a hídon… és újra … még egyszer újra a víz hangja mindenütt… az a gyönyörű, csobogó, csörgedező hang… önmagában is ez mind zene. Néhányan leültetek a patak mellé előtte és hallottátok a zenét. Hallottunk benneteket amint a vizet hallgattátok. Ez egy gyönyörű módja annak, hogy bekapcsolódjatok az energiába.

És most, lefelé az úton, egy kis út, ott van egy gyönyörű rét. Sétáljuk oda a rétre. És nyilvánvalóan mindenféle virág van ott… én ültettem oda őket. Nem kellett a kezeimet vagy a térdeimet használnom. Csupán elképzeltem őket. És most szeretném megosztani ezt veletek… a kellemes illatot… azt az illatot, ami olyasvalami, ami túl van a Földi érzékeléseken… a virágok illatát… az édesség illatát, amit még leírni is nehéz… minden itt van. Látjátok, mennyire könnyű ez? Mondtam, amikor elkezdtük ma, hogy meg szeretném mutatni nektek, mennyire könnyű az energiákkal dolgozni. És most ezt csináljuk.

Nos, amott oldalt… láttok egy épületet, egy gyönyörű régi stílusú kő- és faépületet egy csodálatos palatetővel. Ez a Shaumbra Szolgáltató Központ. Ez az, ahová ma menni fogunk. Ó, ez nem olyan, mint az a szolgáltató szerviz az autóitoknak. Azok… bűzlenek az olajtól. Hangosak a zajtól. Ronda beszéd és köpködés a padlón (a közönség nevet). A mienk gyönyörű. És fényűző.

Sétáljunk most be. Igen, néhányan elkóboroltok. Még kívül nézelődtök. Sétáljunk be, mert van egy kis munkánk ma, egy kis megújulás. Nyilvánvalóan belül teremtettem meg azt, tehát ablakok vannak mindenfelé, amerre néztek… igen, egy nagy kandalló is van oldalt. De ablakok vannak mindenfelé.

Székek is vannak, kényelmesek és nagyok. Van hely lefeküdni. A víz hangja behallatszik, még akkor is, ha jóllehet, nincs közvetlen forrás, amit láthatnátok. Nem láthattok egy szökőkutat vagy egy folyót ebben a gyönyörű szolgáltató központban. De hallhatjátok a hangokat. Ténylegesen érezhetitek a napfényt az ablakokon keresztül. Látjátok, mennyire könnyű is ez? Ne vegyétek figyelembe az energiát. Az nagyon is valós.

Nos, menjünk beljebb és üljünk le valahová. Van egy kedvenc székem, egy gyönyörű, nagy, bíbor színű füles karosszék, természetesen. Oldalt van a szivarom. Néhányan talán éreztétek az illatát. Az az előző estéről való volt.

Üljünk le. Itt az ideje egy kis megújulásnak. Azt mondtátok ma, hogy nem akartok sok információt, hogy itt az ideje, hogy megengedjétek a testeteknek, az elméteknek és a szellemeteknek, hogy újraegyensúlyozódjon, megújuljon. És ez az, amiért drága barátunk, Edgar is velünk van. Mester volt abban, hogy segítsen másoknak megérteni, hogyan tisztítsák meg a testüket és az elméjüket. Mester volt az energiák különleges felhasználásának megértésében, akár emberi formában, akár éteri formában legyenek.

Mostanában olyan gyorsan haladtatok. Most itt meg fogjuk állítani az időt. És meg tudjuk tenni. Valójában nincs idő; ez egy emberi találmány. Itt most visszamegyünk a természetes " nincs-idő"-be. Az idő nem létezik. Az csak mi vagyunk.

Itt most le fogunk lassulni. A Földetek most, visszatérve a Földre, az most annyira gyors. Oly sok minden történik mostanság. Minden fajta változás és a káosz, dráma és a trauma kellős közepében van.

Annyira nagyon keményen dolgoztok a tudatosságotok mozgatásában, oly keményen munkálkodtok, megpróbáltok segíteni másoknak. Oly sok mindent feláldoztatok önmagatokból a családért és a barátokért. Az áldozat olykor még azt is jelenti, hogy egyedül vagytok, tudjátok. Feláldoztátok önmagatokat, hogy egyedül vagytok. Ez nem azért van, mert nem egy csodálatos ragyogó személyiség vagytok. De azt választottátok, hogy egyedül legyetek, messze másoktól, mert tudjátok, hogy néha könnyebb megtenni ezt a tudat felemelkedéssel kapcsolatos munkát, amikor távol vagytok (másoktól).

Néhányatoknak nagyon intenzív munkája van mostanság… ó, és intenzív családja. De itt a Shaumbra Szolgáltató Központban elengedhetitek azt. A testetek mostanában egy nagy mennyiségű stressz alatt volt. Megpróbáltátok megtagadni, megpróbáltátok azt mondani: "Mi a baj velem? Nyomnom kell, nyomni, és nyomni." Azt mondom: "Hagyjátok most ezt abba."

Megpróbáljátok olykor megtagadni, hogy a testetek túlzottan igénybe van véve, túlterhelt. Úgy tesztek, mintha 10, 20, vagy 100 ellenállóerővel bírnátok és egyfolytában mentek és mentek. Vámot szed a testeteken. És ezt tudjátok. Itt most le fogjuk lassítani ezt. Hallgassátok a vizet újra.

Az elmétek túlórázik. Megpróbáltok dolgokat az életetekben egyensúlyban tartani, egy olyan állapotban, ahol még mindig működhettek. De, tudjátok, valami más is történik. Kíváncsiak vagytok rá, mi kerget benneteket az őrületbe. Azon tűnődtök, miért nem tűnik úgy, hogy olykor influenzát kaptok. Még megpróbáltok normálisan szerepelni. És tudjátok, hogy ez nem működik.

Nos, itt a Shaumbra Szolgáltató Központban egy kis időre ezt ki fogjuk kapcsolni. Nincs semmit, amit tennetek kellene… nincs hely, ahová mennetek kellene. Nem kell semmit meggyógyítani magatokon vagy másvalakin. Csak hadd lassuljon le egy pillanatra.

A szellemetek egy hihetetlen átalakuláson megy keresztül, a saját kiterjedésén, a saját felnyílásán, a saját újjászületésén. Ez történik, amíg a mindennapi fizikai formátokban vagytok. A szellemeteknek, bizonyos értelemben, megvan a maga traumája, hogy megpróbál egyesülni, bizalmas kapcsolatba lenni veletek, az emberi énetekkel. Néha óriási elválasztódás van a kettő között.

Elfoglaltak vagytok ahhoz, hogy megpróbáljatok dolgokat megtenni, melyeket ahhoz kell megtennetek, hogy működhessetek emberi szinten. És a szellemetek még mindig szeretne felnyílni és kiterjedni. És nem tudja, mennyire gyorsan szeretnétek, hogy felnyíljon és kiterjedjen. Olykor azt mondjátok: "Menj gyorsan." Másik napon meg azt: "Nem tudom, mi történik. Nem tudom ezt többé fogni." De itt a Shaumbra Szolgáltató Központban, a biztonságos energiában, melyben most vagyunk, egyszerűen hagyjátok elmenni.

A "szolgáltató központ" kifejezést használom, mert bizonyos értelemben ez egy kicsit ostoba metafora, egy ostoba példa. De olyanok vagytok, mint egy jármű. Részben Régi Energia vagytok. Részben pedig Új Energia. És kifejlesztetek keverék jellemvonásokat, éppúgy, mint ahogy azok az autók, amelyek benzinnel és elektromos árammal is működnek. De azon a módon épültek fel és terveződtek. Úgy gördültek le a szerelőszalagról.

Röptében teszitek azt. Egyesítitek a keverékeket. Állandóan integráljátok az Új Energetikai jellemzőket a Régi energiájú járműbe. Csodálatosan kihívást jelentő dolog, hogy ezt megtegyétek, különösen elsőként. Mások, akik később követnek… nekik lehet, hogy könnyebb lesz, mivel addigra utat vágtok a számukra. De most, Shaumbra, óriási mennyiségű dolgon mentek át – az Új Energia változásán, újjászületésén, átalakulásán és integrálásán. Mindez úgy, hogy közben még mindig fizikai testben vagytok. Ez az, amiért szükségünk van erre a szerviz szünetre ma, ami egyáltalán nem egy tipikus Shoud.

Álljatok meg egy pillanatra és szó szerint engedjétek meg ennek az áradó víznek- a hangjának… a mozgásának… a hűsítő, nyugtató energiáinak- engedjétek meg, hogy áradjanak át az energetikai járműveteken. Hadd tisztuljon meg egy kicsit ezen a napon, egy kicsit nyíljon fel. Ezt is a légzésen keresztül tesszük.

Újra (megkérdezzük), ez csupán egy imagináció? Valóban, az. És valós… szó szerint. És ez annyira egyszerű, Shaumbra. Szó szerint amíg itt ülünk, megengeditek a testeteknek, hogy megtisztuljon. Megengeditek most neki, hogy újra kiegyensúlyozódjon.

És tudjátok, nem egyetlen kezet emelünk most fel. Itt vagyunk, hogy támogassunk titeket. Edgar Cayce energiája van itt, hogy támogasson benneteket, ahogy ti is támogattátok őt. De értsétek meg, csupán most megengeditek, hogy megtörténjen. Most ezt az energetikai szünetet adjátok magatoknak ebben a biztonságos energiában.

Aggódtok amiatt, hogy oly sok nyomást helyeztek a testetekre, hogy az egyensúlytalanságba kerülhet. Néhányatoknál így van. De meg tud tisztulni. Aggódtok, hogy túl sok megpróbáltatásnak teszitek ki a szerveiteket, és valóban így tettetek. Egy kis gondoskodó ellenőrzésre van szükségetek most. Szükségetek van most egy kis energiaáramlásra az életetekben.

Aggodalmaskodtok amiatt, hogy a korlátjaihoz szorítjátok az elméteket. És így tettetek. És nincs szükség arra, hogy nyomjátok az elmét. Egy nagyon alapvető funkciót szolgál. Azért van, hogy tárolja az információt. Azért van, hogy segítsen megcsinálni néhány fizikai és harmadik dimenziós feladatot.

De valójában soha nem akartátok igazán kiterjeszteni az elmét. Az az isteniségetek kiterjesztéséről szól. Annak a felnyílásáról szól. Az elmétek tudja ezt. Ha megkérdezitek, el fogja mondani nektek: "Soha nem állítottam mindezt. Nem állítottam, hogy a felsőbb éned vagyok. Csupán azért vagyok itt, hogy szolgáljalak téged." Az elmétek potenciálisan az egyensúlytalanságba, egy kis őrültbe való átlépés helyén volt.

Nos, fogjátok ezt a lehetőséget, hogy engedjétek a víz energiáját - a hangját, a tisztaságát, a megtisztító képességét- hogy átáramoljon az elmén is, csupán megpihentetve azt, lehetővé téve a mentális lény energiájának, hogy visszajöjjön a távlatba. Csak vegyetek egy mély lélegzetet. És ez segít mindent itt áramlásban tartani. Ez segít megcsinálni ezt a megújulást.

És amíg ennél tartunk, amíg engedjük ezt az áramlást az egész lényeteken keresztül, sétáljunk körbe a járművetek hátuljához. A járműveteket most itt, csupán egy buta metafora kedvéért- és mintha egy jármű lennétek, épp úgy, mint az autótokat- a járműveteket úgy fogjuk hívni, hogy Di-man (saj. megj.: Di-vine…jelentése isteni…man.. jelentése itt ember ) Igen, ez egy márkanév, egy Di-man. Olyan, mint az Istenember. Ez egy keverék. Néhányan talán "démon"-nak nevezi, de ez egy D-i-m-a-n (Tóbiás itt elbetűzi a szót), Istenember. Igen, ma kicsit hülyéskedünk, de oka van. Olykor túlságosan komolyakká váltok. Néha annyira megrekedtek a saját energiátokban.

Menjünk a járművetek hátuljához, oda, amit csomagtartónak hívnátok, a raktér. Nyissátok fel és nézzétek meg, mi van ott hátul. Istenem, ó, istenem… mennyi lomot cipeltek itt (néhányan nevetnek)! Azt szeretném, ha közelről megnéznétek azt, csupán érezzétek mindannak a kacatnak az energiáját a csomagtartóban.

Nos, az nem a tiétek, ugye? Ezek a bőröndök, dobozok és a táskák, amik itt vannak hátul nálatok… ezek nem a tiétek. Másokhoz tartoznak. Oly sok poggyászukat cipelitek most is. Van amott egy doboz, az a társatokhoz tartozik. Dobjátok ki. És itt van egy bőrönd… az egy barátotoké. Miért cipelitek azt nekik? Valóban azt hiszitek, hogy ez majd segíteni fog nekik?

Van ott egy nagy aktatáska is hátul. Az az összes kacat az irodátokból, az összes stressz, az összes nyomás, az összes ostoba cél. Célok… micsoda egy őrült dolog! Természetesen ez is az emberi elme találmánya, azt gondolván, hogy a helyes dolgokat teszitek, azt gondolván, hogy azt meg kell szervezni és meg kell valósítani ezeket a magas célokat. Lehet, hogy most azokat is rögtön kihajítjátok.

A szellemnek nincs célja. Az embernek sem kell, hogy legyen. Tudjuk, ez néhányatokat ki fog borítani, akik célokért élnek és halnak. De ez olyan hatásos szó, hogy "meghalni a célokért". Érezzük, hogy élni sem tudtok célok által. Ó, igen, meg kell valahogy szerveznetek magatokat minden egyes nap. De ha minden nap célokat írtok ki, akkor nem éltek.

Bementek az irodába. Ott vannak ezek az őrült céljaitok. Még programotok is van, hogy megtartsátok a céljaitok nyomvonalát. Ott vagytok a nyomvonalban? A megfelelő időpontban teszitek ezt? Micsoda fojtogató energia a teremtéshez! Nos, sokan vannak, akik vitatkozni fognak és azt mondják: "De talán nem tudjuk megvalósítani, amit meg kell valósítanunk mind e nélkül." Nos, ők megrekedtek abban. Ragaszkodnak hozzá. Belementek abba a régi hitrendszerbe.

Shaumbra, jobban tudjátok. Azt teremthetitek, hogy körbejárjátok őket. Amikor az elemző, célenergián kívülre kerültök, a célenergia nagyon lehatárolt és korlátozott.

Nos, dobjátok ki azt a bőröndöt. Nincs szükségetek arra az aktatáskára. Nem kell körbe cipelnetek. Csupa olyan limlommal teli táskáitok vannak, amiket az úton szedtetek fel. Még csak fel sem fogtátok, hogy ott vonszoljátok magatokkal körben. Előre mehettek és kidobhatjátok azt. Egyik sem tartozik hozzátok.

Amint továbbra is a Shaumbra Szolgáltató Központ ezen biztonságos energiájában vagyunk… csak hagyjatok mindent áramolni… hagyjátok, hogy az áramlás megtörténjen… különösen a testetekben. Szüksége van most erre a testeteknek. A testeteknek most arra van szüksége, hogy megmozgassa az energiákat. Nem kell küszködnötök ezzel. Csak vegyetek néhány mély lélegzetet. Hallgassátok a víz hangját.

Ez a támogató eszközünk, egyébként. A víz hangja, a víz energiája, ad némi segítséget nektek abban, hogyan tehetitek meg ezt magatok is, legyen ez akár egy kád, vagy egy tusoló, amint ott ültök egy tó vagy egy folyó mellett, óriási áramló energiák a vízben. Ez az, amit a víz szeret tenni egyébként, szeret áramolni. Nem szeret annyira elpárologni. Áradni szeret.

Engedjétek, hogy keresztül áramoljon a testeteken. És ne próbáljátok meg vezetni vagy irányítani. Ne mondjátok meg neki, hogy menjen a térdetekhez vagy a vállatokhoz vagy bármelyik részhez- most változtattok meg egy természetes áradást. Az tudja, hova áramoljon. Csak engedjétek meg, hogy odamenjen.

Beszéltünk a múlt hónapban a durva kövekről. Oly sok ember vonszolja továbbra is körbe azokat a durva köveket, és él azokkal a durva kövekkel. Az emberi élet olyan, mint egy durva kő bizonyos értelemben sokak számára. Ez egy metaforája annak, ahogyan élnek, ahogyan a durva kövek, oly tömören, csorbán, és oly hajlíthatatlanul. Azt is elengedhetitek. Folytassátok a lélegzést. Nem próbálunk most meditálni. Nem próbálunk most gyógyítani. Csupán összegyűjtjük az energiátokat és azt mondjuk, hogy itt az ideje, hogy lelassuljatok egy percre.

Látjátok, a testetek már tudja, hogyan egyensúlyozza ki magát újra, ha megengeditek neki. Nincs szükségetek mantrákra, kézmozdulatokra, olajokra, füstölőkre, vagy bármely ehhez hasonló dolgokra (néhányan nevetnek). A testetek tudja, hogyan újítsa meg önmagát. Ti vagytok azok, akik megengedhetitek, hogy az áramlás megtörténjen, mely ezt létrehozza.

Néhányan olyan gyorsan haladtok, de még azt sem tudjátok, hová mentek, körbe rohangáltok, kergetitek a napfényt, ahogyan ezt felelevenítjük. Attól a pillanattól kezdve, mikor reggel felkeltek, addig a pillanatig, amikor aludni tértek éjszaka, ezt próbálgatjátok éppen, vagy azt próbálgatjátok. Tudjátok, ez egy igen hatástalan módja a munkának a limlomok hajszolásának. Azt mondjuk az egyik csoportnak, amikor összejövünk velük… azt mondjuk nekik, hogy minden energia benneteket szolgál. És azt teszi, ha megengeditek. Ha hajszoljátok, hogyan szolgálhatna titeket?

Tudjátok, a dolgok természetesen tudnak gondoskodni magukról. Viccesen mondtuk, de nagyon valósan mostanság… értsétek meg, a házatok valamiféleképpen meg tudja tisztítani magát. Valóban meg tudja tenni. Azok, akik egyfolytában a napfényt kergetik reggeltől estig, a házuk egyre piszkosabb lesz. Nyilvánvalóan, el fogjátok rakni az edényeiteket. De még az edényeitek is egy kicsit tisztábbnak tűnnek.

A padló egy kicsit tisztábbnak tűnik. A kert úgy tűnik, egy kicsit jobban növekszik saját maga. Ez a természetes energiaáramlás, Shaumbra. Amikor az energiák megakadnak- korlátozódnak, elzáródnak, vagy hívhatjátok bárminek- az mindenre hat körülöttetek. Hat a fizikai környezetetekre, az otthonotokra, a szobátokra. Értsétek meg… amikor így áramoltok és megújultok, még a falon lévő festmény is a házatokban hajlamos arra, hogy tisztább és fényesebb maradjon, még a vízvezetékrendszer és jobban működik.

Ó, ezt tapasztaltátok a számítógépetekkel. Nem kell sokat beszélnünk erről. Amikor zűrzavarban vagytok, akkor a számítógép is. Amikor kemény hibákat csináltok, akkor inkább arról az átkozott gyártóról szól … NEM, nem az átkozott gyártóról… inkább rólatok szól. Az energiátok annyira erős, hogy az elektromos berendezések áramköreire is hathat.

Be kell jönnötök egy kis időre támogatásért, mint most, csupán, hogy itt legyetek, nem erőt kifejtve, mellesleg. A szolgáltató központ nyitva 24 órában a hét minden napján (néhányan nevetnek) Bármikor idejöhettek. Lehet, hogy néhány másik Shaumbra is lesz itt. Ez jó. Hadd támogassanak ők is, tegyék a szokásos szolgálati köröket. Csak üljetek le ebben az energiában.

Van itt egy mókás dolog. Nincs erőlködés. Nincs erővel nyomás. Nincs szükségetek rá. Miért is lenne szükségetek az erőlködésre? Miért kellene küszködnötök? Ez egy Régi Energiájú jellemző, Régi Energiájú hitrendszer, hogy ha nyomással vagytok valamire, az majd eredményt hoz. Amikor az Új Energiába mentek, igazán rájöttök, hogy mi történik, amikor azt nyomjátok, az visszanyom titeket. Nos, nincs erővel nyomás. Nincs szükségetek rá. Nincs szükség arra, hogy megpróbáljátok manipulálni a saját testetek, elmétek és szellemetek rögtöni megújulását ebben a gyönyörű szolgáltató központban mindenütt a víz hangjával, áradásával mindenfelé. Nincs szükség, hogy erőlködjetek vagy nyomjátok. Az természetes módon történik meg.

Visszajöhettek ide bármikor. Különösen ezekben az elkövetkezendő években ajánljuk ezt. Ez fokozódni fog a Földi birodalmakban. Gyorsabb lesz. Egyre követelőzőbbé válik. Rámenősebbé. Egyre gonoszabbá, egyébként. Az lesz.

Beszélgessünk egy kicsit a gonoszról… mókás dolog erről itt beszélgetni a szolgáltató központban, miközben arra várunk, hogy a motorunkat alaposan kivizsgálják, hogy úgy mondjuk. Nincs semmit, amit tenni kellene… csak talán várakozni. Beszéljünk egy kicsit a gonoszról.

A gonosz lényegében az energiát lopkodja, elveszi. Egyszerű dologként indul. Az egyik lény energiát akar elvenni a másiktól, hogy érezzék, ez őket erősebbé, okosabbá teszi, vagy választ adjon nekik arra, hogyan jutnak Haza. És amikor az egyiket kihasználták vagy csapdába ejtették, ellopva az energiájukat, az nem működött, megpróbálkoztak másokkal. Amikor az sem működött, összeálltak csapatokba vagy családokba. Mentek és megtámadtak más csoportokat vagy családokat az angyali birodalmakban. És ez folyik, mióta elhagytuk az Otthont. Energiarablás… hogy az összes rossz… megpróbálja elvenni másoktól azt, ami az övéké.

Nos, ez igencsak tökélyre fejlődött és kifinomult eónok óta. A rossz sikerült… egy viszonylagosan ártatlan fajta munkából indult és jutott el valami olyasmihez, ami eléggé undorító. Sok gonoszság van most a Földön. Néhányan tagadjátok. Mások pedig félnek tőle. Néhányan megtagadjátok azt mondván : " A világ csodálatos. Mi mindannyian Istenek vagyunk. Mi mind angyalok vagyunk." Nos, ez igaz.

De néhány isten elfelejtette, hogy isten. Néhány isten elfelejtette, hogy angyal. Annyira belemélyedtek a saját utazásukba, a saját történetükbe, hogy azt kell nekik folyton építgetniük. Folyton energiát kell lopniuk. És akkor ebből lesz az, amit "gonosz"-nak vagy "sötét"-nek hívtok. És ez itt van. Itt van körben.

A gonosz bejön és kimegy az összejövetelünkről. Nem szeretünk róla beszélni, mert nem akarunk sehogy sem ráfókuszálni. De itt van; bejön és kimegy. Olykor néhányan érzitek, önmagatokon belül és kívül.

Érdekes, hogy az angol nyelvben az " evil" (gonosz), fordítva éppen a "live" (élet) szót adja visszafelé írva. Az "evil" összes betűjét tartalmazza. Más szavakkal, az meg van fordítva. Egy ellentét. De ott van. Mindenütt.

Néhányan nagyon féltek tőle, mert a múlt életekben vele foglalkoztatok. Így vagy úgy, de a szolgái voltatok. Vagy éppen ti voltatok azok, akik valaha szolgaként használtátok. Nos, féltek tőle, mert tudjátok, mennyire erős lehet. Tudjátok, milyen sokféle módon át tudja változtatni magát. A gonosz egy ragyogó szemű, fénylő hajú ártatlan gyerek képében is el tud jönni hozzátok… és az egyik pillanatban ez a legártatlanabb lény…a következőben pedig lerombol egy egész várost.

A gonosz felerősödött a Földön az elmúlt néhány évben és továbbra is erősödni fog a következő években. Mindenütt. Néhányan annyira féltek tőle, hogy szó szerint legyengültök a fizikai testetekben, és az elmétek egy régi fajta megadásba megy át. Arra vagytok kíváncsiak, hogyan juttok túl rajta.

Tudjátok, amikor a gonosz jön mindenfelől. Amikor érzitek a jelenlétét, az elmétek megadásba megy, mert hipnotizálva voltatok. Még mindig cipelitek azt a réteget. A testetek lefagy és még gondolni sem tudtok magatokra többé. Mert voltatok ott és tudjátok, milyen is az.

Itt vagyunk ebben a képzeletbeli, ám támogató központban. Elengedhetitek most rögtön azt a réteget. Engedjétek, hogy a víz energiája eltávolítsa. Hagyjátok elmenni. Ó, nem kell, hogy nagy rúgás, ütés és csavarás a kirántáshoz, hogy kijöjjön belőletek. Csak engedjétek ki.

Nincs semmi félni való a gonoszban, semmi egyáltalán. Nos, ne menjetek játszani vele, micsoda hülyeség ezt tenni! Miért játszanátok a gonosszal? Néhányatokat megkínoz, mellesleg, vagy elcsábultok. Néhányan azt mondjátok : "Én egy hihetetlen fénymunkás vagyok. Játszani fogok a gonosszal és talán még meg is változtatom." Ez a szexuális energia, amivel mostanság foglalkoztok. És elveszítettétek a játékot.

A perc, amikor érzitek a gonosz csábítását… ó, most nem a nemi szerveitekkel kapcsolatos szexről beszélünk. A szexuális energia… igen, hat a nemi szerveitekre. Rabszolgává tesz a Földön. A szexuális energia valami más. Mámorító, csábító energia lelki szinten. Az nem csupán egy fizikai aktus. És ez az, amiért előtte beszéltünk a szexuális energiáról és arról, hogyan használható, hogy csapdába ejtsen és rabszolgává tegyen embereket. Ó, fizikailag, természetesen… de az valójában lelki szinten hat.

Nos, néhányan szeretnek kimenni és a gonosszal játszani. Szeretitek azt mondani: " Meg fogom ragyogtatni a fényemet a gonoszban." Egy olyan energiával játszadoztok, ami először is, csúfot űz belőletek, mert kiegyensúlyozatlanok vagytok a fénnyel, amikor ezt elkezditek. Kiegyensúlyozatlanok lehettek a fénnyel és a sötéttel, tudjátok. Oly naívak és ártatlanok lehettek dolgokkal kapcsolatban, hogy egyensúlytalanok lehettek a fénnyel. Ez a kettő integrációja.

Néhányan lehet, hogy azt mondjátok: " De, Tóbiás, azt mondtad, hogy a sötétség az isteniségem." Az a TE isteniséged, és nem másé. Még nem ismerték fel azt.

Nos, a gonosz, ez a sötét, sötét energia, nagyon okos és nagyon tapasztalt az energia elvétel ezen teljes folyamatában, annak hipnotizálásban- amilyen terminust használnátok- rabul ejtve azt. A gonosz rabul ejt a fizikai test gyötrelmén keresztül, az egyik legkönnyebb módja annak, hogy másoktól energiát lopjon, szexuálisan a legkönnyebb. Sokan közületek rabul ejtődtek- vagy még mindig azok- a szexuális erőszak miatt. Hosszú idővel ezelőtt kezdődött; nem csupán ebben a létidőben. Hosszú idővel ezelőtt. Azóta a rabszolgája voltatok.

Cauldre azt mondja: " Azt hittem, ma meg fogunk újulni " ( a közönség nevet). Igen, Shaumbra. Ó, drága, meg fogunk (újulni). Ezen a biztonságos helyen szabadon engedhetitek.

Tudjátok, bármelyik hipnózis, bármelyik réteg, vagy átok, mely rajtatok van, csak azért lehet ott, mert ti engedtétek meg, hogy ott legyen. Ti engedtétek, hogy ott legyen. Ó, érzitek, ahogy beburkoltátok magatokat benne, és nincs kiút, hogy kiszabaduljatok belőle. Megpróbáltok elrejtőzni előle. Olyan jók voltatok a rejtőzködésben, hogy amikor idejöttetek bizonyos létidőkbe és úgy tettetek, hogy nem vagytok, még azoktól is megpróbáltatok elbújni, akik rabszolgául ejtettek titeket. De követtek benneteket létidőről létidőre, és a létidők között is. Követtek mindenűvé benneteket, mert amikor egyszer megkaparintottak titeket, továbbra is birtokolni akarnak benneteket addig, amíg egy nap azt nem mondjátok: " Elég." Az energiátok visszatér hozzátok.

Nos, tegyük most ezt meg a szolgáltató központban. Meg fogom kérni Edgart, hogy húzza ki a tükröt és adja oda mindenkinek. Mindenkinek most van egy tükre. Nos, ne nézzetek bele magatok. Vissza fogjátok azt ragyogni, fordítsátok meg, tükrözzétek vissza arra, aki rabszolgává tett benneteket.

Azt mondjátok : "De ez szörnyű. Most megkapják a saját energiájukat, és az el fogja őket égetni!" Ó, drága, igen (néhányan nevetnek). Ők kérték ezt. Valójában ez az, amit kértek elsősorban. Azt akarták, hogy jöjjön valaki és állítsa meg őket abban, amit tesznek.

Nos, tartsátok azt a tükröt fel, azok, akik szexuálisan fizikailag és érzelmileg erőszakon mentek át. Még csak azt sem kell tudnotok, kinek tartjátok azt oda. Az energia egyenesen oda megy vissza, aki állandóan belétek kapcsolódik. Az energia mókás dolog, és olyan egyszerű. Akkor működik csak, ha elfogadjátok, ha hisztek benne, és megengeditek azoknak a hiteknek, hogy továbbra is hassanak rátok.

Néhányuknak megvolt a maga hipnózisa, a saját kampói belétek, melyek oly erősek. És ezek a kampók azt mondják: "Soha nem engedheted ezt el. Örökre az enyém vagy." Megpróbáltatok elfutni, elbújni és úgy tenni, mintha nem volnátok önmagatok…felvettetek különböző személyiséget … történeteket… életeket… mindent, hogy elfuthassatok. És még mindig ott találjátok őket.

Itt az ideje most, drága Isten, hogy leválasztódjatok róla, hogy elengedjétek. Hagyjátok, hadd birtokolják a saját gonoszságukat önmaguk számára.

Látni fogjátok a világon mindenütt most, csoportban, egyénileg, még országok között is, hogy a legszörnyűbb dolgokat teszik meg egymással. Csupán az energiát lopják, ez minden. Oly régóta teszik, hogy még azt sem tudják, hogyan hagyják abba.

Ez olyan, mint egy rab, amit folyton etetni kell. Az isteni energiából táplálkoznak. Lelki energiából táplálkoznak. Összegyűjtik a lelkeket. És annyira bebörtönzik, hipnotizálják őket. És folyton esznek. És tudjátok mit? Soha nem tudnak betelni vele. Tehát még többet akarnak.

Ott van; ez valós. És nem kell, hogy belemenjetek ebbe. Nem kell megmentenetek őket. Nincs semmi, amitől meg kellene menteni őket. Valójában az irántuk érzett tiszteletről szól és a játékról, amit játszanak, de nem arról, hogy belementek.

Olykor a gonosz ezen energiája meglapul, mert egy nagyon érzékeny és törékeny állapotban vagytok. Ez azért van, amin éppen most keresztül mentek. Egy –hogy is mondjuk – minőségi lehetőséggé váltok a számukra, mert az elmétek az átalakulás állapotában van. A testetek fáradt. A szellemetek a saját nagyon, nagyon fontos változásain megy most keresztül.

Nos, jönnek, kínozni és megkísérteni. Nem tudnak semmit sem csinálni veletek, Shaumbra, egyáltalán semmit. Nincs többé hatalmuk… még ha azt mondják is, hogy lények légiói állnak a rendelkezésükre… még ha azt mondják nektek, hogy az univerzum nagyszerű helyeiről jöttek… még ha azt is mondják nektek, hogy csak egy darabka, hogy csupán egy kicsi emberke vagytok. Nincs többé olyan energetikai hatalmuk többé, mint nektek.

Az egyetlen dolog, amijük van, néhány nagyon erős meggyőző energiájuk. Majd megpróbálnak meggyőzni titeket, hogy ne menjetek át ezen a folyamaton… megpróbálnak meggyőzni benneteket, hogy maradjatok a zűrzavar egy energiájában… megpróbálnak meggyőzni, hogy az mindenki másnak a hibája. Ez az, ahogyan a gonosz munkálkodik. Azt mondja nektek, hogy az mindenki másnak a hibája.

Nos, itt van körben mindenütt. Néhányan éreztétek. Elvette a saját vámját a testeteken, mert megengedtétek. Odajön hozzátok, amikor az újságot olvassátok, amikor a híreket nézitek. Beleivódik a valóságotokba a különböző médiákon keresztül.

Nem, nem azt mondjuk most :" Ne olvassátok az újságokat vagy ne nézzétek a híreket." Azt mondjuk : "Értsétek meg, hogy a gonosz ott lapul a tintában és a rádióhullámokban." És egy kis darabkáját sem kell elfogadnotok. Nem hat rátok. Ha lett volna is hozzátok kapcsolódó kampója, most rögtön elengedhetitek azokat a szolgáltató központunkban.

Emlékezzetek rá, hogy isteniek vagytok… és függetlenek… és Isten a saját jogotokon. Az isteni minőség nem az erő vagy a hatalom minősége. Arra tanítottak titeket, hogy Isten egyenlő a hatalommal. És ez nem így van. Isten egyszerűen a Szellem kifejeződése, a ti kifejeződésetek. Isten csupán a kifejeződést és a kiterjedést keresi.

Ez nem a hatalomról szól. Nos, ha a gonosz valaha is eljön hozzátok és azt mondja nektek, hogy több a hatalma, akkor hazudik. Nincs hatalom Istenben. Az egyszerűen csak az, amit szeretetnek, egyensúlynak, kifejezésnek és létezésnek hívnátok.

Nos, amíg itt elcsevegtünk, a víz ezen energiái… a vizet használjuk ma, mert egy olyan megtisztító dolog. Ismerősek a számotokra az energiái… a szerkezetével együtt… az érzésével… és a hangjával. Nos, ezt használjuk ma.

Most arra fogunk kérni titeket, hogy lélegezzétek be. Engedjétek teljességgel beáramolni az energiákat a testetekbe. Engedjétek be ennek a gyönyörű, gyógyító víznek az energiáit…most "Shaumbra víznek" fogjuk hívni. Lehet, hogy megszomjaztok, ugye? Meg fogjuk engedni, hogy beáradjon.

Bármikor visszajöhettek ide. Hadd segítsen egyszerűen megmozgatni a dolgokat újra, megmozgatni még talán ezen más szinteken is, még ezen más birodalmakban is, ahol ezt a hihetetlen teremtői munkát végzitek más birodalmakban. De nem engedtétek be ebbe a birodalomba.

Hagyjátok, hadd áramoljon most. Nyissátok ki azokat a kapukat. Engedjétek, hogy az összes munkátok, teremtésetek elkezdjen a Földre áramolni. És azok, amelyeket megfelelőek, felvehetitek és elkezdhettek velük dolgozni, játszani. Talán sok pénzt fog hozni nektek. Talán boldoggá, elégedetté tesz benneteket.

Talán, Shaumbra, a szenvedélyetek korlátozva van odakint… értsétek meg. Bezártátok, eltorlaszoltátok a kaput az emberi valóság és a nagyobb, kiterjedő valóságaitok között. Talán a szenvedélyetek is odakint volt. Nyissátok ki azokat a kapukat és engedjétek meg, hogy beáramoljanak a Shaumbra Szolgáltató Központon keresztül. Engedjétek meg, hogy beáramoljanak végig a testetekbe, az elmétekbe és a szellemetekbe.

A valóság egy vicces dolog. Az energiák csodálatosak. A valóság, bármit is választotok, hogy legyen, akár tapintható, akár nem. Amit ma tettetek, az valós. Nagyon, nagyon, nagyon valós. Még csak dolgoznotok sem kell rajta. Csupán velünk kellett, hogy legyetek a megújulás ezen gyönyörű helyén. Egyébként ez úgy hangzik egy kicsit, mint Tien templomai - ha valaki közületek erre gondolt- ez majdnem ugyanaz az energia.

Szükségetek volt rá, Shaumbra. Túlhajszoltátok magatokat mostanában mindenféle módon, túlságosan keményen dolgoztatok, túlságosan próbálkozva… túl keményen próbálkoztatok. Meg kell jegyeznünk itt ma- túl keményen próbálkoztatok. Tudjátok, minden csupán megtörténik. Csak megtörténik, ha megengeditek. Nem kell semmit sem megpróbálnotok. Teremtő vagytok. Miért is próbálkozna egy Teremtő?

Gondoljátok, Isten próbálkozik? Isten csupán tesz. Isten csak nézi, amint az eredmények kiterjednek. Istennek nincsenek listái azzal kapcsolatban, hogyan terjedjen ki a teremtés. Isten teremt és aztán szabaddá tesz, belélegzi az életet és az energiát és a teremtést bármibe, amit csak választ és aztán szabadságot ad neki. Ez az, amiért itt vagytok. Isten aspektusa, melyek ti vagytok, belélegzi az életet, szabadságot adott nektek és azt mondta: "Menjetek ki; menjetek bele a semmibe és teremtsetek bármit, amit csak választotok. Hívjatok, ha valaha is megrekedtek." (néhányan nevetnek)

Nos, Edgar Cayce szeretne visszajönni egy kis időre. Szeret a csoportjával dolgozni. Szó szerint majd megpróbál egy megállapodást létrehozni más emberekkel egy Shaumbra találkozóra ezen a gyönyörű helyen a vízen, ahol a központja van- Virginia Beach-en, igen, micsoda hely. És szeretnénk meghívni oly sok Shaumbrát is, hogy jöjjenek el és legyenek azon munka tiszteletének az energiájában, melyet ő tett, és azon munkáéban, amit most ti csináltok. Ez a gyönyörű hely, melyen néhányan voltatok és mely idevonzott néhányatokat… ez is Shaumbra energia, ahol mindannyian együtt dolgozunk, hívjuk Shaumbrának, vagy A.R.E. –nek, bárminek is, mi mindannyian együtt dolgozunk.

Nos, vegyetek egy mély lélegzetet, mielőtt elmegyünk a szolgáltató központunkból ma. Gyertek gyakran vissza ide. Ne vonszoljatok senki mást ide vissza, mellesleg. Nem másról szól ez, hanem önmagatokról. Ne higgyétek, hogy klienseket kell idehoznotok. Ha idejöttök, jöjjetek ide önmagatokért. Gyertek ide magatokért. Ha megosztjátok ezt a klienseitekkel, odamehetnek. De nem kell semmit tennetek a számukra.

Itt az ideje, hogy megújítsátok a testeteket. Igyatok sok folyadékot a következő napokban. Néhányatoknak nagyon mozgalmas menetrend következik. Engedjétek el a nyugtalanságot. Hagyjátok, hadd menjen szépen, lassan. Ott lehettek bármelyik pillanatban, a Most bármelyik időszakában és nagyon kiegyensúlyozottak, kipihentek és áradóak lehettek.

Nos, a mai Shoud egy kicsit különbözött, mert ti kértétek, hogy másmilyen legyen. Ti kértétek a megújulást. Ti kértétek az imaginációt, hogy bejöjjön és játsszon a valóságotokkal. Megtiszteltetés a számunkra, hogy ma veletek lehettünk.

És ez így van!

Fordította: Halász Andrea