TÓBIÁS ANYAGOK

Világosság Sorozat:
"SHOUD 4": Mi táplál benneteket?

2005. november 5.

Bemutatásra került a Bíbor Körben

 

És ez így van, drága Shaumbra, újra összegyűltünk ezen a gyönyörű és megszentelt helyen és abban az energiában, melyet mindannyian együtt teremtettünk. Abban az energiában, ahol egyesítjük az emberi dimenziót, melyben éltek, a Szellemmel, a mennyei birodalmakkal, ahol mi élünk, újra ebben a drága pillanatban minden hónapban, a ti emberi időtök szerint. Ebben a drága időszakban, amikor együtt ülhetünk ezen a helyen.

 

Úgy tűnik, mintha csak egy pillanat telt volna el azóta, mióta elhagytuk a Shaumbra Szolgáltató Központot. Talán sok dolog történt az létidő érzékelésetekben. Úgy tűnik, mintha csak egy pillanattal ezelőtt lett volna, hogy elmentünk, hogy befejeztük a múltkori Shoudunkat. És itt vagyunk újra, megosztva ezt a csodálatos energiát, élvezve ezt a gyönyörű időszakot.

 

Én, Tóbiás, szeretem ezt a néhány pillanatot, amikor a zenét hallgatjuk- néhány felszereléssel kapcsolatos megegyezést téve itt (Linda igazgatja Cauldre mikrofonját)- szeretem azt az időszakot, amikor a zenétek szól. És ez az időszak, amikor én, Tóbiás mindannyiatokhoz oly könnyedén tudok szólni. Kicsit nevetgélünk, kicsit viccelődünk, amikor elmesélitek, mi történt az életetekben mostanában. Előkészítjük az energiákat a napra, a vendégünk számára, aki ide fog jönni vagy a Shoud számára, melyet készítünk.

 

Ez a pihenő idő, amikor csupán csevegünk egy pár pillanatig. Most mozog az energia. Talán érzitek, hogy mozog ennek a Shoudnak az energiája most, hogy segítsen nektek azt is megmozgatni. A dolgok most is zajlanak, igen, valóban.

 

Az egyik dolog, amit kérdeztetek mindannyiunktól a fátyol felénk eső oldaláról. Azt kérdeztétek,” hogy mi az üzenet, amit a Shaumbra hallani szeretne, miért jön Tóbiás hozzátok ide, mi az, amire most a Shaumbra mindennél jobban akar emlékeztetni. Miért csináljuk ezeket a Shoudokat?”

 

És, Shaumbra, a válasz meglehetősen elragadó és eléggé egyszerű. Oly sok minden, amit mondanunk kell nektek, oly sok minden van, amit mondanotok kell magatoknak bármelyik Shoudban, ha elolvassátok őket öt évre visszamenőleg. Meg fogjátok érteni, amit most mondunk nektek, ha engedélyt adtok rá, hogy önmagatok legyetek. Ez az egész lényege az üzenetnek. Birtokoljátok az engedélyt arra, hogy azok legyetek, Aki Vagytok. Megvan a hozzájárulásotok arra, hogy felfedezzétek önmagatok részeit, melyek ott várnak a kapuban már régóta. Megvan az engedélyetek arra, hogy istenember legyetek a Földön létezve, mely nagyon dualisztikus. Megvan a beleegyezésetek abba, hogy átmenjetek az Új Energiába a saját módotokon. Birtokoljátok az engedélyt arra, hogy kifejezzétek önmagatokat.

 

És nincs szükségetek rá, hogy tőlünk kapjátok az engedélyt. Ez önmagatoktól származó engedély, hogy azok lehessetek, Aki Vagytok, hogy Minden legyetek, amik Vagytok. Ez meglehetősen egyszerűnek tűnhet, de mégis sokkal összetettebb.

 

Értsétek meg… a legtöbb ember nem ad önmagának engedélyt arra, hogy Azok Legyenek, Akik. Behatárolták önmagukat egy bizonyos dobozba, a hitek egy bizonyos sorozatára egy létidőben és csupán azokat a hitsorokat követik. Igazából ők nem teljességgel létezik mindazt, amik. Egy nagyon, nagyon szűk módra határolták be magukat.

 

Amikor ti, Shaumbra, engedélyt akartok arra, hogy azon kívülre menjetek. A legtöbb ember csak erre a bizonyos létidőre fókuszál, erre a bizonyos személyiségre. Azt mondtátok:” Engedélyt akarunk arra, hogy túllépjünk, hogy felfedezzük nem csak ezt a létidőt, hanem az összeset.” Engedélyt akartok arra, hogy felfedezhessétek önmagatokat a létidők között. Engedélyt szeretnétek, hogy felfedezhessétek önmagatokat, mint spirituális lényt, ugyanúgy, mint emberi lényt. Engedélyt akartok önmagatoktól, hogy túllépjetek a korlátokon, minden szabályon és előíráson, kritériumon, melyeket mások állítottak be számotokra.

 

Ez az, amit valójában most kértek önmagatoktól ebben a Shoudban: engedélyt arra, hogy isten is legyetek ebben a létidőben. Ez az, amiért örülünk, hogy mindannyian idejövünk, megosztjuk ezt az időszakot veletek, hogy bátorítsunk mindenféle módon, hogy legyetek azok, Akik Vagytok.

 

És ez olykor nehéz, mert néha a világ nem áll készen hozzátok. Néha Ti sem álltok készen önmagatoknak. Néha a változás szintje, melyen keresztül kell mennetek, hogy felfedezhessétek az Ént, oly nagy, hogy nehéz időszakot éltek meg ahhoz, hogy kitartsatok mind a testetekkel, az elmétekkel és a szellemetekkel.

 

De, tudjátok, előbb vagy utóbb minden ember… minden ember azt fogja tenni, amit tettetek. Meg kell majd adniuk maguknak az engedélyt, hogy láthassák a teljes Énjüket. Semmit nem hazudva, el nem rejtve. Semmi hazugság és sötétség. Semmi nem tud hazudni a falakon és a korlátokon túl, melyek be lettek állítva. Előbb vagy utóbb minden embernek és minden angyalnak fel kell fedeznie a teljes Énüket. Nekik is meg kell tenniük, amit tettetek.

 

 Adjatok magatoknak engedélyt, hogy azok lehessetek, Akik Vagytok. Egyszerűnek hangzik, annyira logikusnak. De, Shaumbra, ez az egyik leginkább kihívást jelentő és legnehezebb dolog, amit valaha is tettetek. Bizalmat igényel. Azt igényli, hogy őszinték legyetek önmagatokhoz. Azt kívánja meg, hogy magatokra tekintsetek, még azokra a részekre is, melyeket nem akartatok megnézni.

 

Tehát tisztelünk és megtapsolunk benneteket azért, amit tesztek, engedélyt adva önmagatoknak. Olykor nekiütődtök a falnak, néha elestek, olykor nem szükséges, hogy kényelmetlenül érezzétek magatokat. De bármilyen módon is megteszitek. Engedélyt adtok magatoknak. Néha úgy érzitek talán, hogy ez az egész programja az engedély adásának önmagatok számára, hogy azok legyetek, Akik Vagytok, ez nem sikeres, de vessetek rá egy pillantást, hogyan ítélitek meg a sikert.

 

Néha talán úgy érzitek, hogy elbuktok abban, amit csináltok, mert a Régi mérési értékek sorozatával szemben méritek magatokat. Mérjétek magatokat a legmagasabb szintetekhez, az isteni szintetekhez. Inkább nézzétek magatokat és azt, amit tesztek ebben a létidőben az isteni szemen keresztül, mint az emberin. És elkezditek megérteni annak az irányát, amit tesztek.

 

Óriási mennyiségű órát, energiákat töltöttünk veletek - azt akartuk mondani ”idő”- az „idő” eléggé elkopott(?) ugye?  Mert ebben az időszakban erre van szükségetek. Szükségetek van ilyenfajta összejövetelekre. Szükségetek van másik oldalról érkező nézőpontra, amit biztosítani tudunk. Sok órát töltöttünk veletek, mert ez nagyon fontos. Tudjuk, néha azt hiszitek, hogy a munka, amit végeztek, nagyon kicsi hatással bír. De újra (elmondjuk), ha láthatnátok azt az isteni szemen keresztül, megértenétek, hogyan töritek át a tudatosságotok korlátait, hogyan mozgatjátok az energiát, az igazi jellemzőit annak, amit tesztek.

 

Nem kell, hogy egy országot vagy egy nemzetet vezessetek ahhoz, hogy hihetetlen munkát végezzetek szellemi szinten. Nem kel, hogy látnokok vagy egy hatalmas üzlet tulajdonosai legyetek, hogy hatással legyetek a világra. Nem kell papnak vagy rabbinak lennetek, hogy különbséget hozzatok az emberek életébe. Azok lehetek, Shaumbra, és nagyszerű hatással lehettek a tudatosság lehetőségére, nem csak ebben a birodalomban, hanem az összesben… az összes birodalomban.

 

Nos, hadd mondjuk, beszélgessünk ma a különleges vendégeinkről. Sok-sok vendég van ma, akik idejönnek. Egy egész busszal teli. (nevetés) Valóban, van egy buszmegállóm a kis házikómon kívül. Ott van a buszmegálló és felvettük őket néhány nappal ezelőtt. Átjöttünk az utatokon, idejöttünk a valóságotokba. 202 vendég van itt ezen a napon.

 

Igen, a terem meglehetősen tele van, ugye? Üresen kellett néhány ülőhelyet hagynunk, hogy legyen hely mindenki számára. (nevetés) Néhány száz vendég van itt és az érdekes dolog ezekkel a vendégekkel kapcsolatban, hogy sokan ismertétek őket azelőtt. Onnan jöttek, amit negyedik dimenziónak neveztek vagy ahogy Adamas közeli dimenzióknak hívja . nem inkarnálódtak, de emberek voltak nem is olyan régen. Mindegyikük. Amikor elhagyták a Földet 2001 vége felé, a fátyol felénk eső oldalán tanultak. És nem mentek át a Virágok Hídján. A közeli birodalmakban maradtak, hogy tanuljanak, mert a Föld energiája annyira erős volt a számukra, nem egy negatív módon, hanem csupán nagyon sok volt, akik voltak.

 

Tanulmányozták a tudatosságot. Tanulmányozták, hogy mit tesznek a csoportok, és különösen a Shaumbrát figyelték állandóan. Ez az, amiért határozottan nem vagytok egyedül, mert sokan vannak, akik figyelik, nem ítélkeznek, csupán egyszerűen megfigyelik, amit tesztek. Van néhány dolog, melyekben közösek, a tény, hogy elmentek 2001-ben vagy később, a tény, hogy mindannyian újak, Shaumbra, néhányan így vagy úgy.

 

Néhányan szüleitek voltak. Néhányan a barátaitok. Néhányan azok voltak, akikkel együtt dolgoztatok ugyanabban a hivatalban. Néhányan olyan gyerekek és barátok voltak, akikkel elveszítettétek a kapcsolatot és átjöttek a mi oldalunkra. De mindannyian Újak, Shaumbra, valahogy, valamilyen módon. Az a kis véletlen, amikor szembetalálták magukat egy Shaumbrával a létidejükben, még akkor is, ha egy rövid ideig is ismertétek őket olyan jelentős hatást tettetek rájuk… a szó, amit mondtatok, a ragyogás, melyet kisugároztatok, vagy talán egy kicsit még ki is nevettek, vagy valamilyen kihívás elé állítottak benneteket, talán azt hitték rólatok, hogy egy kicsit furcsák voltatok.

 

De, Shaumbra, olyan hatással voltatok az életükre, hogy amikor átlépte, amikor elhagyták a fizikai testüket és átjöttek a mi oldalunkra, úgy döntöttek, hogy itt az ideje tanulniuk. Úgy határoztak, nincs szükségük rá, hogy visszajöjjenek egy másik testbe. Tudták, hogy nekik többnek kell lenniük. És ti, Shaumbra, ti tettétek ezt a különbséget, ezt a hatást.

 

Dolgoztak, tanultak és megosztották egymással ezt az egész időszakot és nézték a Shaumbra fejlődését a Földön. Megnézték, megfigyelték, hogy hogyan dolgoztok a tudatossággal az életetekben. Példává váltatok a számukra, hogy az összes terv visszatérjen a Földre, és következőleg, amit nem lehet az emberi idő szerint években mérni(?), mindannyian azt tervezik, hogy visszatérnek. Azt tervezitek, hogy odamennek a Virágok Hídjához, de még nem állnak készen rá. Azt tervezik, hogy visszatérnek a legmagasabb angyali birodalmakba, de őszintén, az a tudatosság, amit akkor birtokoltak, amikor elhagyták a Földet, igazából nem tette lehetővé a számukra az összes módot, hogy visszatérjenek. Ők, olyanok voltak, amit úgy hívtok, hogy Földhöz kötött. Megrekedtek a Régi utakban és a Régi hitrendszerekben. De volt valami, ami kiváltotta belőlük, valami, hogy többet akartak megérteni, hogy több volt mögötte, mint amit ismertek, vagy amit éreztek az életükben.

 

Tehát összegyűltek, egyűvé mostanában néhány százan, hogy megnézzék önmagukat, megnézzék a tudatosságot a Földön, pillantást vessenek rátok. És valóban, kell lennie egy buszmegállónak odakint, közvetlenül ezelőtt a ház előtt a kanyonban, ahol kiszállnak.

 

Nos, engedjétek (be?) őket, és most töltsétek be a termet. És mindannyiatoknál szeretnénk, ha megtennétek, Shaumbra, akár itt vagytok személyesen, akár hozzánk kapcsolódtok más birodalmakban az Interneten keresztül.

 

Azt szeretnénk, ha vennétek egy mély lélegzetet és üdvözölnétek őket, egy kicsit idegesen érzik magukat ezen a napon, hogy ilyen emberi mesterek jelenlétében vannak itt, talán azt érezve, és lehet, hogy talán erre számíthattatok, hogy azt hiszik, talán nem érdemesek rá, hogy itt legyenek még. Úgy érzik magukat, mint az iskolások. Ti pedig a mesterek vagytok.

 

Szeretnék tudni, hogy a helyetekre invitáljátok-e őket erre a megszentelt, drága összejövetelre, tudjátok. Ez a mennyi birodalmak beszélgetése, az a dolog, amit havi Shoudnak nevezünk.(nevetés) Kiborító volt, hogy sokan voltak, akik ott vártak a mi oldalunkon, (?) ide akartak jönni. De csak néhányuknak tettük lehetővé, tudjátok, ezt a különleges eseményt. (kuncogás a közönség soraiban)

 

Nos, arra akarunk kérni titeket, hogy vegyetek egy mély lélegzetet, és hívjátok be az energiáikat ide ebbe a térbe, hogy megtegyétek ezt a végső egyesülést, hogy behívjátok őket, hogy mellétek ülhessenek ma. Csupán érezzétek az eszenciátokat és a jelenléteteket.

 

Tehát tanulmányozzák a tudatosságot és azt mondják , ha megkérdezik: „Mi a tudatosság? Éppen úgy, mint ahogy ti is feltettétek a kérdést: „Mi a tudatosság?” Felállítottatok egy elég egyszerű hitrendszer sorozatot, ami meghatározza a valóságotokat. Ez a tudatossági szintetek és a tudatosságotokká vált. Tudatában vagytok az aktivitás egy bizonyos szintjének, egy bizonyos megértésnek. A tudatosságot a hitrendszerek is korlátozzák. És különösen, amikor idejöttök a Földre, ezek a hitrendszerek nagyon szilárdakká válnak és mindent meghatároznak az életetekben. Meghatározzák, hogyan érzékeljétek az életeteket. A hitrendszerek meghatározzák, hogyan kerüljetek kölcsönös kapcsolatba önmagatokkal, hogyan kerüljetek kölcsönös kapcsolatba a környezetetekkel, az emberekkel körülöttetek.

 

Érdekes dolog, hogy a hitrendszerek nem az elméből származnak. A hitrendszerek annál sokkal mélyebbre mennek. A szívből származnak, belső részetekből. Értsétek meg, azt hiszitek, hogy vannak bizonyos hiteitek, de néha az igazi hiteitek mennyivel mélyebbek, és sokkal erősebbek.

 

Olykor megpróbáljátok módosítani és javítani vagy megváltoztatni a hitrendszereiteket az elmétekben, de az életetek ugyanúgy folytatódik, mint amilyen volt. És azon tűnődtök, arra vagytok kíváncsiak, milyen valódi hatása van a hitrendszereknek, de hitrendszerek. Van valami, ami sokkal mélyebb, sokkal mélyebb. Hozzáférhettek. Mélyebbre mehettek a megértésben pontosan, amit igazán hisztek.

 

Újra (elmondjuk), ez általában nem az, amit gondoltok, hogy hisztek. Beszélni fogok egy kicsit ma arról, hogyan tekintsetek rá, hogyan változtassátok meg, hogyan dolgozzatok vele. Alapjában minden egy hitrendszer, csupán attól függ, mennyire széles és kiterjedő. Még a fátyol felénk eső oldalán is az angyalok, az entitások, az ő valóságuk is a hitrendszerük által formálódik.

 

Ahogy Saint Germain olyan csodálatosan beszélt erről az „Álomjárók” tanfolyamon. Még azok az entitások is, akik nem inkarnálódtak többé emberi formába, átjönnek a fátyol felénk eső oldalára. A valóságuk a hitrendszerük által formálódik. Áthozzák magukkal. Hatással van rájuk, finomítják, beállítják és kiterjesztik a mi oldalunkon is. De végül is mindegyik entitásnak vissza kell jönnie a Földre, még egy kiterjedt hitsorozattal is, hogy alapjában manifesztálják őket itt a Földön, hogy lássák, hogyan végigjátszani.

 

Az asztrális birodalmakban minden egy kicsit éterikus, minden egy kicsit átmeneti. Nos, ez arról szól, hogy képesek legyenek visszahozni a hitrendszert a Földre egy kiterjedtebb módon, egy kiterjedtebb tudatosságban a lelki, az isteni lény számára, minden bizonnyal egybevenni, minden bizonnyal egyesíteni őket.

 

Nos, Shaumbra, a hitrendszerek, azok a hitek, melyeket birtokoltok, meghatározza és megteremti a valóságot. Ez a tudatosságotok, ez a tudatossági szintetek. A legtöbb ember egy nagyon korlátozott, nagyon behatárolt hitrendszer sorozatban él. Ezek nagyon, nagyon fókuszáltak és olykor rendkívüli módon megszilárdultak. Most tanultok azon kívülre kiterjedni. Most tanuljátok azt a dolgot, amit imaginációnak hívnak, mely kiterjeszti a hiteiteket. Megtanultátok, hogy néhány nagyon is szó szerinti hitrendszeretek van Istennel vagy a pénzzel kapcsolatban, az étellel és a fizikai testtel kapcsolatban, melyek nagyon korlátozottak voltak. Beállították azt a tudatosságot, amelyben alapjában kényelmetlenül érzitek magatokat. Amelyben alapjában úgy érzitek magatokat, mint egy nagyon szűk öltönyben vagy ruhában. És készen álltok kiterjedni és azon túlra is terjedni.

 

Nos, a mai vendégeink, tanulmányozták a tudatosságot. Tanulmányozták a saját Régi hitrendszereiket. Tanulmányozták azt is, hogy a hitrendszereket hogyan táplálják szó szerint önmagukat, hogy vajon van-e egy bizonyos hitrendszer, melyet birtokoltok. Az szó szerint végigjátssza önmagát külsőleg.

 

Ha abban hisztek, hogy az élet a Földön alapjában véve egy büntetés, hogy bukott angyalok vagytok, hogy azért jöttetek ide, hogy megpróbáljátok birtokolni Isten kegyelmét és jóindulatát, ez egy nagyon tudattalan és mély hitrendszerré válik. Még csak nem is gondoltok rá, még csak nem is ismeritek fel, hogy ott van. És akkor elkezditek végigjátszani. Elkezditek játszani.

 

Nos, most szó szerint megteremtitek ezt mindenütt körülöttetek, mert az ti a szűrőtök. És akkor valósággá válik. A világot most az ítélkezés szemein keresztül látjátok, a bukott angyalok szemein át, talán a Sötét vagy a gonosz szemein át. Úgy látjátok a világon való létezést, mint egyfajta büntetést, úgy látjátok, mint egyfajta fegyházat vagy börtönt, ahová messze száműztek(?). Szó szerint ezt éltek meg. Most nem kimondottan rólatok szólunk, hanem általában beszélünk az emberiségről, aki ezt a hitrendszert rögzíti.

 

Szó szerint megélitek ezt, és ami történik az az, hogy ez megerősíti azt a hitet, mert most minden, ami körülöttetek történik, kegyetlennek tűnik, meglehetősen büntetőnek. Úgy tűnik, mintha ez egyfajta spirituális büntetés lenne, nektek küldtek. Az megerősíti azt a hitrendszert, a tudatosságot, mely még szilárdabbá válik. Ez az a mód, ez volt a mai napon itt lévő vendégeinkkel is. Tudták, hogy nagyon korlátozott tudatosságuk volt. Tudták, hogy nem szükségszerűen szeretik azt, de nem tudták, hogyan haladjanak keresztül rajta. Nem tudták, mit tegyenek vele.

 

Ez az, amiért megálltak a Virágok Hídjához vezető úton, hogy tanuljanak, hogy megnézzék, megfigyeljék a Shaumbrát, hogy lássák TI hogyan változtatjátok meg a tudatosságot mostanság.

 

Az egyik dolog, amit felfedeztek, az az volt, hogy sok-sok dolog van, ami a spirituális és az emberi lényt táplálja. Ezek a dolgok, melyek a spirituális és emberi lényt táplálják, mint a kötelékek vagy kapcsolatok, melyek szó szerint betáplálódnak az emberi lény tudatosságába a Földön. És ma meg fogjuk tekinteni, mi az ami Bennetek táplál. Ma meg fogjuk nézni, mint ahogy a csoportunk vendégei tették. Megkérdezték, hogy mi táplálta őket, amikor a Földön voltak, és mi táplálja most más birodalmakban. Mert egyszer megértitek, hogy mi táplál benneteket. Mi ad erőt nektek.

 

És akkor elkezditek megérteni a hitrendszereiteket, a tudatosságotokat. Aztán valóban elkezdtek vele dolgozni, hogy megváltoztassátok azt. Nos, mi táplál benneteket, Shaumbra? Beszélgessünk róla ezen a napon. Ne ítélkezéssel beszélgessünk róla, vagy úgy, hogy ez jó vagy rossz. Egyszerűen csak, hogy mi táplál benneteket. Meg fogunk mindegyikőtöket kérni, akik hallgatnak bennünket vagy akik ma itt vannak, hogy csináljatok egy kis házi feladatot, még ha segítünk is megfigyelni az életetekben, hogy mi táplál benneteket.

 

Nos, mi táplál benneteket? Többé már nem csupán a fizikai testetekről beszélünk, hiszen tudjátok, hogy a fizikai testeteket az táplálja, amit beleraktok. De hogyan táplál az benneteket? Azt szeretnénk, ha megfigyelnétek a legkülönfélébb dolgokat, amit a testetekbe raktok és azt, hogy közben mit gondoltok vagy éreztek, amikor azt belerakjátok.

 

Életenergiával telt ételekkel tápláljátok a fizikai testeteket, például zöldségekkel és gyümölcsökkel. És hússal tápláljátok a testeteket, vagy kemény sajtfélékkel, vagy kenyérrel és gabonákkal. Vízzel tápláljátok a testeteket. Alkohollal.  És cukorral tápláljátok.

 

És újra arra kérünk benneteket, hogy legyetek megfigyelők, ebben nincs egyáltalán ítélkezés, mert valóban teljes életet élhettek akkor is, ha sok cukorral tápláljátok magatokat és nagyon kevés, másfajta tápláló élelmiszerrel, származzon az akár a növényekből, akár az állatokból. És életben tarthatjátok a testeteket, de legyetek tudatában annak, hogyan is tápláljátok a testeteket, mit okozhat, hogyan érződik, mit gondoltok, miközben a táplálék bejut.

 

Olyan gyakran feltesszük ezeket a kérdéseket a súllyal és a diétával kapcsolatban. Nem szükségszerűen egy különleges ételről van szó, amit megesztek. Ez a tudatosságról szól, amellyel rendelkeztek. Egy közvetlen kapcsolat van azon hit, melyet birtokoltok, és az étel között, ami bejut (a testetekbe). Éreztük, hogy néhányan majdhogynem összementek, vagy megrázta őket, amikor azt mondtuk: „Semmi mást, csak cukrot.” Hogy az nem lehet helyes, de ez egy hit, melyet birtokoltok.

 

Ez csupán egy hit, és annak vetettétek alá, hogy megváltoztatjátok. Talán évek múlva, talán új könyvek, új tudományos tanulmányok jönnek majd elő majd ötven év múlva és azt mondják, hogy ezek a diéták, ezek a tiszta, egészséges diéták ártalmasabbak lehetnek a fizikai testre, mint egy tiszta cukordiéta. Ki tudja? Ez mind egy hit, Shaumbra. Ezért kérünk arra, hogy kezdjétek megfigyelni azt, hogyan tápláljátok a testeteket, hogyan válaszol a testetek erre. Ezek emésztési problémák vajon, vagy energiaproblémák? Mikor tápláljátok a testeteket?

 

Van egy olyan hitrendszeretek, hogy reggeliznetek kell. Halljuk ezeket az ajánlatokat és feltételezett szakértőket, amelyek arról szólnak, mi az optimális időpontja az étkezésnek, és miért fontos a reggeli. Talán az, de meglehet, hogy nem az. Ezek mind hitrendszerek. És ez mind a tudatosság. Ez mind arról szól, hogy hogyan tápláljátok önmagatokat, mint a Földön egy most létező emberi spirituális lény.

 

Az étel a testet táplálja, de sokkal több is van ennél. Amit most tesztek, az a tudatosság táplálása ugyanakkor. Most emésztetek egy egész hitsorozatot. Ám valójában szolgál-e benneteket vagy nem? Ez az, amiért arra kérünk benneteket, Shaumbra, hogy nézzétek meg, mi táplálja a testeteket, hogyan tápláljátok és mikor.

 

Egy fontos dolog, és ez része a tudatosságnak vagy a tudatnak, mely annak a felismeréséről szól, hogy mit is tesztek most éppen az életetekben. Hogy nyilvánvalóvá váljon, azt hiszitek, hogy nagyon is tudatában vagytok a dolgoknak az életetekben, de Shaumbra, azt kell mondanunk, hogy sokkal több minden van itt, ami történik. Nem engedtétek meg magatoknak, hogy tudatában legyetek a gondolatoknak és érzéseknek, melyek most jelen vannak minden egyes pillanatban.

 

Lezártátok magatokat ettől bizonyos értelemben. Részben azért, mert az elmétek nem tudja az összes bemeneti dolgot kezelni. De az elmétek is változik, az a mód, ahogyan működik. Többé nem a Régi megszokott módon működik. Most is változik, alkalmazkodik az Új énetekhez. Egy teljesen új módon dolgozza fel az információt most. Tehát legyetek tudatában, ismerjétek fel azt, hogy mi is történik mostanság, hogyan tápláljátok magatokat. Az Én táplálásának ez egy nagyon alapvető példája.

 

Nos, nézzetek meg sok másfajta módját annak, ahogyan magatokat tápláljátok. Emlékezzetek, hogy a vendégeink ezt tanulmányozták, ezt nézték és most mikor visszajönnek a Földre néhány év múlva vagy hamarabb ezzel a megértéssel, segítve megtartani azt a belső tudatosságban még akkor is, mikor visszatérnek ide. Ők néznek és megkérdezik: „Mi táplálja a tudatosságot? Mi táplálja az Ént? Mi teremti a valóságot? Hogyan engedhetem meg magamnak, hogy egy kiterjedtebb nagyobb valóságban éljek a Földön.” Mert a képesség, hogy ezt megtehetitek, valóban biztosítja a lehetőségét annak, hogy még több isteni energia jöjjön ide. Mivel tápláljátok magatokat, Shaumbra, most? Hm.

 

Vessetek rá egy pillantást. Vajon HARAGGAL tápláljátok a tudatosságot és önmagatokat? Oly sokan ezt teszitek. A harag egy energia. Az ént táplálja. Energiát hoz be. Nos, az étel fontos része a táplálkozásnak, de semmivel sem lehet összehasonlítani azt a néhány, általatok nem kézzelfoghatónak nevezett dolgot, az energiát, melyet behoztok, hogy életben tartson titeket.

 

A fátyol felénk eső oldalán nem eszünk ételt, nem kell, jóllehet szeretnénk úgy táplálkozni, ahogyan ti. De nekünk is táplálnunk kell a spirituális lényünket, táplálnunk kell valamivel. Valami életben kell, hogy tartsa a tudatosságot. Tehát még mi is behozunk dolgokat, valamit, ami bennünket táplál. Alapjában, ha ennek a fizikai jellemzőit akarjátok megnézni, a Mezőből veszünk energiát, ami semleges, és bizonyos értelemben még csak nem is létezik, duálissá tesszük, aztán felbontjuk duális elemekre, lehetőségekbe formázzuk és aztán az az energia beáramlik hozzátok, akár angyalok  vagytok, akár emberek, az az energia beáramlik a valóságotokba. Táplál benneteket és erőt ad nektek.

 

Ti vagytok azok, akik meghatározzák annak a kiterjedő energiának a rezgését vagy  jellemzőjét, amely bejön, ami táplál benneteket, mely a Minden forrásából származik, idejön hozzátok, de ti formáljátok meg. Tehát most arra kérünk bennetek újra, hogy nézzétek meg, mi az, ami most titeket táplál az életetekben. Vajon ez a harag? A harag egy energia. Nagyon erős, nagyon dualisztikus energia, és bejön az életetekbe. Igen, a harag táplálhat benneteket. Táplálja a szellemet és a tudatosságot. Néhányan azon csodálkoztok, miért próbáljátok meg ezt a mindennapos, békés életet élni. Azt hiszitek békésnek kell lennetek, spirituálisnak, és nem bemérgesedni(?) És aztán behozzátok  a haragot. Miért teszitek? Miért tápláljátok haraggal magatokat? És ebben itt nincs ítélkezés. A harag, úgy érezzük, olykor nagyon is helyénvaló. De mit tesz az értetek? Hogyan szolgál benneteket, Shaumbra?

 

Néha NEVETÉSSEL tápláljátok magatokat. Ez erőt ad a szellemnek. Behozzátok az örömet, és különböző módon teszitek: vicceket meséltek, vagy azokkal az emberekkel érintkeztek, akik viccesek, vagy talán leültök és megnéztek egy filmet vagy egy tévéshow-t, egy komédiát, amiben nevetés van. A nevetés egy energia, és táplál benneteket. Hogyan hozzátok be? Miért hozzátok be, Shaumbra? Hogyan táplál benneteket? És most arra kérünk, hogy legyetek megfigyelő.

 

Mindenki táplálkozik, mindenki hoz be energiákat, legyetek akár emberi, vagy angyali (lény). Mindenkit táplál valami. Egyszer megértitek, hogyan is „táplálkoztok”, hogyan hozzátok be az energiákat a valóságotokba. És akkor megérthetitek azt is, hogyan formálódik a tudatosság, hogyan határozzák meg a hitrendszerek a valóságot és aztán hogyan tudtok kívülre kiterjedni azon, amit hisztek, hogy vagytok, a valóság korlátain túlra.

 

Néhányan az ÁLDOZATISÁGGAL („szegény én”) tápláljátok magatokat. Ez egy nagyon ízletes étel, ugye? Szerettek áldozatok lenni, vagy az áldozattal kapcsolatban panaszkodni, sírtok, hogy áldozatok vagytok, és másokat hibáztattok, szeretnétek mindig olyan külső energiákról beszélgetni, melyek távol tartanak benneteket és leszorítanak. Sőt, szerettek összeállítani dolgokat a múlt életekből azért, hogy tovább tudjátok folytatni az áldozatszerepét ebben a létidőben, még ha az nem is történt meg veletek. Az áldozat energiájával tápláljátok magatokat. Nem olyan rossz. Lehetővé teszi számotokra, hogy egy hihetetlen szerepet játszatok, és lehetővé tesz azt is, hogy nem kell szembenéznetek annak egy magasabb lehetőségével, hogy kik vagytok. Játsszátok ezt az áldozatiság dolgot, úgy táplál benneteket, mint egy közbeeső hordó, ami bemegy a rendszeretekbe, belép a tudatosságotokba közvetlen. És továbbra is táplálkozhattok belőle, éhessé váltok. És az áldozatiság energiáját hívjátok. Ó, mi történik? Nyilvánvalóan az elnyomót is behozzátok az életetekbe. Meg fogjátok teremteni és be fogjátok hozni őket.

 

Tehát, megalázhat benneteket újra vagy olyasvalamit ad nektek, ami miatt panaszkodhattok. Okot ad nektek ara, hogy ne tegyetek meg valamit. Újra el kell mondjuk(?), hogy ebben nincs ítélkezés, csupán arra kérünk benneteket, hogy nézzétek meg, hogyan tápláljátok magatokat.

 

Néhányan  a másoktól származó ELISMERÉSEKEN keresztül tápláljátok magatokat. Másoktól, akik hozzátok imádkoznak, mint egy hatalmas lényhez, egy szeretetteljes és csodálatos, emberi lényhez. Szükségetek van arra a táplálékra kívülről, azoktól, akik azt mondják, mennyire nagyszerűek vagytok, hogy soha nem találkoztak még ilyen hihetetlen emberi lénnyel azelőtt. Néhányan ilyenfajta dolgokkal tápláljátok magatokat. Nincs ítélkezés ebben. Szeretem ezt csinálni, hm ?(halk kuncogás) De azt kell, hogy mondjam, egy bizonyos pontnál egyensúlyba kerültök, hogy megtudjátok, ez csupán egy hízelgés. A hízelgés is egy energia, és idejön hozzátok. Örülhettek neki, és meg is változtathatjátok azt, hogyha nem akarja –hogy is mondjuk- felrobbantani benneteket egóból.

 

Szó szerint megváltoztathattok minden tápláló energiát. Néhányan ezt is teszitek. És mókás dolog ezt tenni, hacsak nem ragadtok bele. Kivéve, ha annyira függővé váltok attól, hogy  folyton a másoktól jövő ima, köszönet, elismerés energiáját fogadjátok, és folytatnotok kell ennek a keresését. Amikor elkezdtek egy valóságot teremteni, mindig ott ültök a „fehér lovon”, mindig segíteni akartok és meg akartok másokat menteni. Miért? Nem azért, hogy másokat segítsetek vagy megmentsetek. Abból az energiából tápláljátok magatokat, azt szeretnétek, ha mindenki azt mondaná, mennyire csodálatosak vagytok. És újra (elmondjuk), hihetetlenül pompásnak találjuk, ha nem veszitek ezt komolyan persze.

 

Néhányan TEREMTÉSSEL tápláljátok magatokat, kreativitással. Ez az, amit szeretek. Szerettek dolgokat teremteni, mert egy energiát hoz magával. És táplál benneteket, erőt ad nektek, amikor a legbenső részetekből egy kreatív, vagy egy teremtő lény vagytok. Tehát, amikor olyan dolgokat tesztek, mint például a festés, vagy olyan dolgokat, hogy felvázoltok valamit a jegyzettömbbe, hogy elűzzétek vele az időt, amikor egy unalmas összejövetelen ücsörögtök, nos, akkor ez táplál benneteket. Nem azért teszitek, hogy másoknak megmutassátok a teremben. És nem azért csináljátok, mert azt hisztek, hogy nagyszerű művészek vagytok. Az a teremtői szenvedélyeteket táplálja mélyen benneteket. Valójában segít nektek ahhoz a belső teremtői központhoz kapcsolódni.

 

Újra meg szeretnénk teljesen bizonyosodni, és a mai vendégeink, a vendégek ezen csoportja  is szeretné meglehetősen világosan szeretné kifejezni, hogy ezek egyikében sincs ítélkezés. Nekik is meg kellett nézniük a saját életüket. Néhány éves „tanfolyamokon” kellett keresztül  menniük itt, beszélgetéseken és tanulmányozásokon, és valóban meg kellett nézni önmagukat és meg kellett kérdezniük ugyanazt a dolgot: „Mi táplált bennünket az utolsó létidőnkben a Földön?”

 

Talán ez a PÉNZ volt. A pénz önmagában is egy hihetetlen energia. A pénz függővé tehet, és egy gyönyörű dolog is lehet. A mai csoportunkban vannak olyan vendégek, akik bele voltak ragadva egész életük, gyerekkoruktól egészen halálukig a pénz kereséséről szólt. Beleszülettek bizonyos módon, ez volt a karmájuk. Egy egész létidőt töltöttek azzal, hogy megpróbáljanak pénzt keresni. Azon keresztül mérték magukat és a tudatosságukat, hogy mennyi pénzt kerestek. Ám a pénz önmagában csupán egy papír. És manapság az új társadalmatokban az csupán egy számjegy, ami végigfut az Interneten a számítógép- és bankrendszerhez. De beleragadtak a pénz energiájába (a vendégek közül). Az táplálta őket, a dollár, a frank energiája, hívjátok bárhogyan is, de táplálta őket. És úgy érezték, még több és több pénzt kell keresniük azért, hogy önmagukat táplálhassák.  Ha egyszer megelégedtek volna 100.000-rel, utána 500.000-et kellett keresniük, mert a testük, a szellemi testük folyton táplálékért kiabált, egyre többért és többért.

 

Nos, mi táplál benneteket, Shaumbra? Mi táplál TITEKET?

 

A BEOSZTÁS, egy másik energia. Ez egy érdekes dolog, mert azok nagy részben, akik a beosztással táplálják magukat, még csak fel sem ismerik. Még csak nem is látják, annyira nincsenek tudatában. A beosztásuk és a közösségük táplálja őket. Ez is egy módja annak, ahogyan ők magukra tekintenek, amit mások tartanak róluk: hogy legjobbak a szomszédságban, hogy legjobbak a közösségben, a legjobbak a státuszban. Az energiájukat táplálja és folyamatosan többre és többre van szükségük, magasabb státuszra, hogy még többen fogadják el őket. Tehát a státusz is lehet egy módja az Én táplálásának.

 

Az ÖNIGAZOLÁS, ez is egy módja önmagatok táplálásának, annyira jogossá válik mindennel kapcsolatban, amik csak vagytok, jóllehet belül tudjátok, lehet, hogy nincs is igazatok. Olykor nevetnünk kell, mert az önigazolás bent sikoltozik azért, hogy valaki végre bizonyítsa már, hogy helytelenek, hogy lekerülhessenek arról a hülye lóról (nevetés). De továbbra is folytatják ennek az önigazolásnak a bemutatását-  táplálja őket. Ez egy módja annak, ahogyan megerősítik magukat, még ha belül érzik is, hogy valami nincs rendben. De táplálják magukat vele. Nincs ebben ítélkezés, hisz az önigazolás egy csodálatos energia, amivel játszani lehet. Mind addig, amíg tudjátok, hogy az csupán egy játék.

 

Hogyan tápláljátok magatokat, Shaumbra? Talán egy könyvvel, vagy talán a televízióval. Esetleg egy mozifilmmel? Mi történik, amikor mélyen bele ássátok magatokat ezen szórakoztatással kapcsolatos dolgok bármelyikébe? Visszatér egy energia hozzátok, tápláljátok magatokat vele, engedélyt adtatok magatoknak, hogy kimenjetek az éteri birodalmakba és felnyissátok a tudatosságot, és megtapasztaljátok, milyen az, mikor írtok róla, vagy eljátsszátok. De van valami, ami táplál benneteket. Mi az? Mi az az energia, ami visszatér hozzátok?

 

Igen, azt mondogatjátok gyakran magatoknak: „Egy kis pihenésre van szükségem, arra, hogy elolvassak egy könyvet, vagy megnézzek egy mozifilmet.” Azt hiszitek, hogy egy „semleges területre” mentek, de egyáltalán nem az. Sok minden történik. Talán azzal tápláljátok magatokat, hogy egy kis időre kijöttök az elmétekből és megengeditek a szíveteknek és az érzelmeiteknek, hogy felnyíljanak. Talán azzal tápláljátok magatokat, hogy a kinti világotok kívül van, mielőtt elindultok az idő alatt(?), hogy vissza tudjatok térni és össze tudjatok kapcsolódni magatokkal. Meglehet, azzal tápláljátok magatokat, hogy aktivizáljátok a képzeleteteket-különösen, mikor éppen egy könyvet olvastok, vagy akkor is, mikor éppen egy mozifilmet néztek vagy a tévét. Ha megfigyelitek, mi is történik, nem csupán a fejetek  át, hanem az egész lényeteken keresztül, akkor  az nem egyáltalán nem csendes, még ha egy tévéműsort is néztek. Tápláljátok, nézitek a képernyőt, megfigyelitek a színészeket, a szereplőket. Megfigyelitek a környezetüket, és a szerepet, amit játszanak, és azt visszatápláljátok a tudatosságotokba. Visszatápláljátok azt a valóságotokba.

 

Ez olyan, mint egy gázvezeték, egy üzemanyagcső, ami átjön, valahogyan táplálva benneteket. Mindegyiknek értéke van, csodálatos értéke, nem próbáljátok majd leválasztani magatokat a táplálékról, nagyon, nagyon éhesekké váltok majd. Értéke van, csupán azt szeretnénk, ha tudatában lennétek annak, hogyan tápláljátok magatokat.

 

DRÁMA. Néhányan szeretitek a drámát. Ezzel tápláljátok magatokat. Akár jó alaposan belegabalyodtok, akár mások drámáit részesítitek előnyben. Néha azt mondjátok magatoknak:” De én Shaumbra vagyok, spirituális lény! Nem mehetek bele a drámába! De mindig ott vagytok körülötte, amikor a körülöttetek lévő emberekkel történik. És talán azt kérditek: „Miért történik ez? Miért van dráma folyton körülöttem?” Mert ezzel tápláljátok magatokat. A dráma egy nagyon erős, csábító, dualisztikus energia. A Szellemeteket táplálja. Táplálja a valóságotokat és a tudatosságotokat.

 

Olykor behívjátok és aztán annyira kiborultok magatokon: „ Nem kellene belemennem ebbe a drámába!” De belementek, mert valamiképpen táplál benneteket, ad nektek valamit. Legyetek tudatában annak, nézzétek meg. Ne ítélkezzetek- nem mondhatjuk el elégszer- ne ítélkezzetek ezzel kapcsolatban. Okkal van ott. Oka van annak, hogy belebonyolódtatok. Nem akarjuk azt mondani, hogy a dráma rossz, vagy az önigazolás rossz, vagy az áldozatiság helytelen, csupán egyszerűen azt szeretnénk, ha megértenétek, miért van ott, hogyan táplál benneteket, Shaumbra.

 

Néhányan munkával tápláljátok magatokat. Nagyon, nagyon keményen dolgoztok, hosszú órákat, egyfolytában dolgoztok. Meg is indokoljátok: „De nekem (dolgoznom) kell. Dolgoznom kell. Olyan sok dolgom van. Azt feleljük: „Csupán magatokat tápláljátok.” Szeretitek a munka energiáját, szeretitek behozni az életetekbe, célt szolgál. De mi ez? Mi az a cél?

 

Nos, legyetek figyelmesek itt. Ez nem csak azokról a célokról szól, amit el akartok érni. Ez nem csupán arról szól, hogy több évet korlátoztok, vagy támogatjátok a családtagjaitokat, azért dolgoztok oly keményen. Ez mind egy felületi szintű probléma és ok. De vannak nagyobb okok is. Hogyan táplál az benneteket? Mi az az energia, ami ezt a kemény munkát adja nektek? Mit tesz, hogy erőt adjon a Szellemeteknek és a lényeteknek?

 

Néhányan szeretitek a pletykákat. Szerettek pletykálni és szerettek másokról beszélni. A pletyka energiája nagyon is valós, nagyon hatásos, nagyon erős. Úgy tűnik, nem tudjátok elkerülni a pletykát. Néha büntetitek utána magatokat, azt mondjátok, hogy nem kellett volna belemennetek ebbe a pletykába. Minden, mint ez is, táplálék a léleknek, még a pletyka is egy táplálék a léleknek.

 

Hogyan táplál az benneteket? Mit is csinál? Mi a dinamizmusa? Csak azért van vajon, mert egy erősen ítélkező energia? Ne menjetek itt az elmébe, a válasz nincs olyan mélyen, nincs annyira elrejtve. Néha csupán annak az erős energiának a befecskendezése, amit behoztok az életetekbe. Olykor úgy érzitek, hogy szükségetek van arra az energiára, hogy tovább menjetek. Néha egy jó „pletyka-terefere” után energikusabbnak, élénkebbnek érzitek magatokat  érzitek magatokat, mint ahogy előtte. Tehát valahogy az táplál benneteket. Nézzétek meg. Ne próbáljátok meg elemezni, Shaumbra! Csak nézzétek meg. „ Miért táplál engem ez az energia? Mit is csinál? Mi az, ami talán felpumpál titeket?  Talán az erős energiából egyfajta befecskendezést kaptok.

 

Itt van egy másik: a DEPRESSZIÓ. Nos, sokan azt mondanátok: „ A depresszió egyáltalán nem is táplál engem, távol áll tőlem. Ó, egyáltalán nem. EGYÁLTALÁN NEM. Az olyan, mint egy nagyon sűrű leves, a depresszió. Nagyon sűrű, nagyon erős, de valahogy mégis táplál benneteket. Ez egyfajta spirituális étel. Oka van annak, hogy ott van. Nem azért, mert rosszak vagytok. Nem azért, mert kémiailag kiegyensúlyozatlanok vagytok. Istenem! Az utolsó dolog, ami lehet, az a kémiai kiegyensúlyozatlanság. Ez csupán az, amit a tudomány lát, de van még más is. A depresszió egy energia. És táplál benneteket. Még akkor is, ha azt hiszitek, hogy elveszi az életerőtöket.

 

Nézzétek meg újra, mi van a depresszió energiája mögött? Miért van az életetekben? Miért van ott egy állandó harc vagy kihívás?

 

KAPCSOLATOK. Hogyan táplálnak benneteket? Hogyan táplál a társad, a partnered energiája? Vagy a gyerekeidé? Sokszor azt mondjátok, hogy a társatok elvesz tőletek, visszatart titeket. Nem- a társatok táplál benneteket. Így vagy úgy, de van egy energia ott, mely titeket szolgál bizonyos értelemben, mely energiát hoz a számotokra, valóban. Segít támogatni és erőt adni a tudatosságotoknak és olykor még az illúzióitoknak is. Egy célt szolgál. A gyerekeitekkel ugyanez a helyzet. Valamilyen módon táplál benneteket. Milyen energia érkezik ide belőlük?

 

GAIA is táplál benneteket. Állandóan. Ez az, amiért Gaia itt van. Energiával táplál benneteket, és nem csak a fizikai lényeteket, hanem az egészet, a spirituálisat, mentálisat, fizikait is. Gaia olyan, mint egy nagyüzem, a Föld energiája folyamatosan áramoltatja ki az energiát, egy nagyon alapvető, nyers (?) energiát, mely segít a fizikai testet fenntartani. De vannak más energiák is, melyek Gaiahoz társulnak. Tudati energiák, melyek folyamatosan előállítódnak, folyton elérhetőek a számotokra. Néhányan már felfedeztétek azt, mikor az erdőben sétáltok vagy vidéken autózgattok, esetleg kimentek az óceánhoz. De a következő alkalommal kérdezzétek meg magatokat: „Hogyan táplál engem Gaia?” és újra (elmondjuk), hogy ez nem rossz. Nem rossz, amikor táplálnak. Szüksége van minden entitásnak arra, hogy valamilyen módon táplálékot kapjon, szüksége van egy erőt adó energiára. Tehát, hogyan szolgál benneteket Gaia az életetekben? Mit is tesz Gaia?

 

Néhányatoknak SZENVEDÉS kell az életükben. Lehet ez fizikai vagy érzelmi. Azt mondjátok, nem szeretitek - de ha valóban nem szeretnétek, ha valóban nem akarnátok, az tényleg nem lenne ott. Behoztátok a szenvedést egy bizonyos szinten, mert táplál benneteket. Az egy energia. Képzeljétek el, hogy az egy energia, mely egy éteri csővezetékben áramlik, hogy bejöjjön közvetlenül hozzátok. Közvetlenül a tudatosságotokba, a Most Pillanatába.

 

Az ÖRÖM is egy energia. Nagyon jól tud táplálni. Sokan fogadják be az örömet az életükbe közületek. És úgy táplál benneteket, mint bármelyik más energia.

 

A VALLÁS. A legmérgezőbb étel mind közül. Hm. ( Halk kuncogás a közönség soraiban). A vallás azokat tudja táplálni, akik abban a hitrendszerben vannak. Újra meg tudja erősíteni, amit magukkal kapcsolatban éreznek, és állandóan megerősíti a valóságot a tudatosságukban. Újra elmondjuk, hogy nem azt állítjuk, ezzel bármi baj lenne, az egyszerűen egy energia, egy táplálék, mely a lényetekbe áramlik. Különösen azok a vallások, melyekben sok a dogma, sok a szabály, sok a könyv és sok a tanulmány- mindez , Shaumbra, étel. Szellemi energiatáplálék, tudati táplálék. Ez mind. És egyre több és több könyvet kell írnotok, mert folyton táplálnotok kell magatokat. Hogyha olyanból táplálkoztok, amit „korlátozott forrásnak” hívnánk, egy behatárolt forrást állandóan táplálnotok kell, folyton új szabályokat kell alkotnotok, még több könyvet írni, még több törvényt felállítani, még több elméletet létrehozni Istenről-ez mind csupán táplálék a lélek számára. Ez mind az.

 

SHAUMBRA- ez is egy táplálék. Itt ültök most és szívogatjátok az energiát a Shaumbra mellkasán (nevetés) magatokat táplálva (még nagyobb nevetés) a Shaumbra, a Bíbor Kör, Tóbiás és a Bíbor Tanács energiájával- ez táplálék! Újra ítélkezés nélkül. Miért hozzátok azt be az életetekbe? Mit tesz az a számotokra?

 

Újra (elmondjuk), nem az a döntés lényege, hogy mi a helye és mi a helytelen. Csupán az a lényeg, hogy nézzétek meg, hogyan táplálkoztok, mert ha egyszer megértitek, hogyan is tápláljátok magatokat, akkor megértitek azt is, hogyan teremtődik a valóságotok. Akkor képesek vagytok megérteni, hogyan változtassátok meg azt a valóságot. Akkor egy nagyobb engedélyt adhattok magatoknak, értsétek meg.

 

Oly sokféle módon tápláljátok magatokat. A levegőn keresztül táplálkoztok a légzésen át. A légzés egy hihetetlen módja önmagatok táplálásának. Táplálja a valóságotokat, az álmaitokat és a vágyaitokat- a légzés táplálja a Szellemeteket. Ez több azért, mint az, hogy a levegőből kiveszitek az oxigént. Szellemi energia van a levegőben és belélegzitek. Az táplálja a valóságalapotokat. Az élteti a létezésetek érzetét. Amikor egy mély szellemi légzést tesztek, az  részben egy nagyobb tudatosság és egy kiterjedtebb tudatosság iránti vágyatokat is élteti.

 

Az ALVÁS is táplál benneteket. Nem csupán a pihenésről van szó. Van egy energia, mely az alváshoz kapcsolódik és az álmokhoz, mely táplál titeket. Oly gyakran az álmaitokban kimentek más birodalmakba. Kimentek szüretelni vagy „vásárolni”. Kimentek alapjában, hogy felszedjétek a mennyei táplálékot a fákról és lehetővé teszitek a számukra, hogy veletek visszatérjenek ide a valóságotokba, amikor felébredtek. Mi történik, amikor álmodtok? Legyetek tudatában annak, hogyan tápláljátok magatokat, hogyan tápláljátok a tudatosságotokat.

 

Minden, amit tesztek az életetekben- a GYÓGYÍTÓ MUNKA, a SEGÍTŐ MUNKA, akár kapjátok, vagy adjátok, ez önmagatok táplálásáról szól. Akár az áldozatok, akár az elnyomók vagytok, akár a gyakorlati, akár a szellemi vagytok, akár gyerek, akár szülők vagytok, mindez táplál benneteket. Így vagy úgy, megteremtve a valóságot. Amikor készen álltok megváltoztatni a valóságotokat, amikor készen álltok megváltoztatni a tudatosságot, tudatában kell lennetek, hogyan tápláljátok mindenekelőtt. Hogyan adtok magatoknak erőt.

 

Ez az, amin a mai vendégeink ezen csoportja dolgozott és amit tanulmányozott. Megnézték ezeket a különféle módokat, ahogyan magukat táplálták. Néhányan még abba is belementek, amit sötét vagy rossz energiáknak neveznétek, amint tudjátok. Ezen a módon táplálták magukat. Ez egy másik fajta táplálék, és egy másik módja annak, ahogyan maguknak energiát adhattak.

 

Néhányan ezt úgy tették, - amit mi úgy hívnánk, hogy – spirituális szociális munkások voltak. Folyton azon voltak, hogy ott legyenek a tanáccsal- a hallgatóság legyenek, a  tanácsadók legyenek. Ismeritek ezeket a típusú embereket. Azon típusokból ti is itt vagytok sokan. (nevetés) Azok vagytok, akikhez a barátok eljöhetnek. Önmagukat táplálják egy részről, természetesen általatok- de ti is tápláljátok magatokat általuk. Valami történik ebben a valóságváltásban közöttetek. Azt hittétek, az oka az, hogy elfogadó és könyörületes személy vagytok. Az igazság az, hogy szükségetek van erre a táplálékra. Szükségetek volt rá, hogy ez az energia bejöjjön az életetekbe. Újra (elmondjuk), ebben nincs ítélkezés itt! Ezek csupán egy spirituális lény megfigyelései. Egy spirituális lény megfigyelései.

 

Az egészségi problémák. EGÉSZSÉG. Az egészségeteket is tápláljátok. Azt hittétek, hogy az egészség annak az eredménye volt, ahogyan magatokhoz viszonyultatok, de önmagatokat tápláljátok az egészségen és az egészségi problémákon keresztül. Ha folyton betegek vagytok, ha folyton megfáztok vagy elkapjátok a legújabb divatos betegséget, akkor azzal az energiával tápláljátok magatokat így vagy úgy. Ugyanígy van, ha mindig egészségesek vagytok. Ez táplál benneteket. Mindig van egy energiabemenet a valóságalapotokba és az teremti a tudatosságot, a valós tapasztalásaitokat az életetekben.

 

Hogyan tápláljátok magatokat, Shaumbra?

 

Ott üldögélni a tűznél éjszaka és egyszerűen csak pihenni, iszogatni egy pohár bort-ez több, mint ott ülni csak a tűznél és inni egy pohár bort. Egy táplálási folyamat zajlik. Energia érkezik a tudatosságotokba és a valóságotokba, megformálva és meghatározva a realitásotokat.

 

Ez történik akkor is, amikor éppen az úton vezettek lefelé. Egy táplálási folyamat zajlik akkor is. Mi is történik, amikor mentek lefelé az úton? Talán türelmetlenség, hogy el kell jutnotok valahova, talán az óra határozza meg az életeteket és rohannotok kell valahova. Ez jól táplál benneteket. Talán álmodoztok, miközben mentek lefelé az úton. Akkor ez táplál benneteket.

 

Bármi is az, Shaumbra, nézzétek meg! Az életetek minden egyes aspektusát. Érezzétek! Érezzétek pontosan, mi is történik éppen.

 

A beszélgetések, amit másokkal folytattok sokkal többek, mint beszélgetések, amit másokkal folytattok. Amikor összejöttök a barátaitokkal, a szeretteitekkel elmentek vacsorázni vagy beszélgettek a telefonon, akkor is tápláljátok magatokat. Energiacsere folyik köztetek és mások között, de mindig különböző féle energiák jönnek be más helyekről, más forrásokból. És újra (elmondjuk), azért segítünk, hogy meghatározzátok a valóságotokat.

 

SZEX. Mindig annyira szerettek a szexről beszélgetni, nos- (a közönség nevet) beszélgessünk a szexről. Az nem csupán a szexről szól. Valamilyen módon magatokat tápláljátok. Behozzátok az energiát. Talán egy másik személytől származó szeretet energiáját. Talán a fizikai kielégítés energiája. De több dolog van itt, vannak más rétegek és szintek, más dolgok is, melyek történnek.

 

Ha tudnátok olykor- anélkül, hogy tiszteletlenek lennétek a partneretekkel- nézzétek meg, miért alkalmazzátok és szeretitek a szexet. Álljatok meg egy pillanatra és kérdezzétek meg: „Mi is történik most itt?” Ne azt mondjátok, amit akkor gondoltok. (nevetés) Kérdezzétek meg: „ Hogyan is táplálom most magamat? Hogyan táplálódik a Szellemem, a valóságom, a tudatosságom ebben a pillanatban?”

 

Minden, amit tesztek, önmagatok táplálásáról szól így vagy úgy. Ez az, amiért teszitek.

 

Talán másokat tanítotok vagy segítetek éppen. Magatokat tápláljátok. Ez nem csupán a velük való munkáról szól. Valamilyen módon ti is táplálékot kaptok.

 

Ámulatba ejtő dolog ezt felfedezni! Ámulatba ejtő dolog tudatossá válni az abban, mennyire különböző módon tápláljátok magatokat. Ezt csinálnotok kell, akarjátok csinálni, ítélkezés nélkül, anélkül akarjátok ezt megtenni, hogy meghatároznátok, hogy az jó vagy rossz. Öleljetek át minden módot, ahogyan csak tápláljátok magatokat! Szeressétek minden részét!

 

Talán egy folyamatos KÜZDELEM van az életetekben, csak egyszerűen nem láttok át azokon a hegycsúcsokon át, amiről mesélnek. Ez táplál benneteket. Így vagy úgy. Nem Isten az, aki majd segít nektek és azt mondja: „Ide fogunk tenni egy kis követ Marynek ma, azért mert…csak. (nevetés) Valakinek kell  egy köves utca! A Szellem nem így működik. Ti biztosítotok magatoknak energiát belőle. Segít nektek megalkotni és megformálni a tudatosságot és végül a valóságot. Így vagy úgy, minden táplál benneteket. Nagyon egyszerű.

 

Nos, Shaumbra most ennél a pontnál vagytok, amikor meg kell figyelnetek minden módot. Jegyezzétek fel. Jegyezzétek fel ezeket a dolgokat a saját lényeteken belül. Figyeljetek meg minden módot, ahogyan táplálkoztok. Minden tevékenységet! Hogy miért tesztek bizonyos dolgokat úgy, ahogy tesztek. Nem azért mert rosszak vagytok, nem azért mert nincs akaraterőtök, nem azért mert mások vezetnek hozzá. Egy nagyon közvetlen és nyilvánvalóan egy csodálatos módon szolgál benneteket.

 

ALKOHOL és a drogok- szolgálhatnak benneteket. Táplálnak titeket! Ez nem csupán a részegségről vagy a kábítószer élvezetéről szól….. Van egy másik energia is, mely bejön. Amikor alkoholt vagy drogot használtok, akkor nem csupán arról a magasságról van szó, amit elértek akkor. Ez csupán az, amit hisztek, hogy az. Valami más is történik akkor. Valamilyen módon tápláljátok magatokat. Mi az? Amivel tápláljátok magatokat, az vajon a menekülés energiája? Vagy talán az ellazulás energiája? Vagy egy olyan módon tápláljátok magatokat, hogy kiterjesszétek a tudatosságotokat? Vagy úgy tápláljátok magatokat, hogy összeomoljon a tudatosság vagy talán megtagadjátok azt?

 

Önmagatoknak kell választ adnotok, mi nem tudjuk megválaszolni nektek. De valahogyan mégis táplál benneteket.

 

Ha kimegyünk egy hosszú sétára, valami történik. Táplálva vagytok. Ó, és egyébként meg szeretitek, ha táplál benneteket valami. Szeressétek. Szeressétek, hogy táplálva vagytok. Csupán egy energia, mely idejön, hogy szolgáljon benneteket, hogy segítsen nektek megformálni a valóságotokat. Alapjában ezt az energiát ti hívjátok be, ez olyan, mintha ott állnátok egy hegy tetején és kiabálnátok egy bizonyos fajta energiáért. És az bejön. Még ha azt is gondoljátok utána később, hogy az negatív, vagy azt hogy fájdalmas vagy korlátozó- valamilyem módon ti hívjátok be.

 

Amikor gyakorlatoztok, amikor a tornaterembe mentek – az nem csak arról szól, hogy kimunkáljátok az izmaitokat. Nem csak arról szól, hogy a testeteket formában tartsátok. Van valami más is, ami akkor történik. Hogyan táplál benneteket? Kérdezzétek meg magatokat! A válasz meglehetősen egyszerű. Kérdezzétek meg magatokat, az a pillanat hogyan táplál benneteket. És újra (elmondjuk), szeressétek, ne ítéljétek el! Ne mondjátok azt, hogy ez biztos rossz, lehet, hogy túl önimádó vagyok, hogy folyton ezzel foglalkozom és mindig formában kell tartanom a testet.” Ez egy Régi energiájú emberi ítélkezés! Amikor megkérdezitek magatokat, mi is táplál benneteket, tegyétek ezt a szeretet és a teremtés egy nagyszerűbb álláspontjából!

 

Nem számít, mennyire alacsonynak, vagy mennyire csúnyának hiszitek, valójában meglehetősen szép. Tehát azzal kezdtük a napot, hogy azt mondtuk: „Adjatok magatoknak engedélyt, hogy azok lehessetek, akik vagytok. Akkor felfedezitek azon keresztül azt, akik valójában vagytok. Ne csupán a korlátozott Ént, de egy nagy Ént.

 

Minden táplál benneteket. Így vagy úgy. A kis ÁLLATKÁITOK is táplálnak benneteket. Nem csak szeretettel, nem csupán elfogadással. Van egy másik csere is, ami ekkor zajlik. Hogyan táplálnak titeket azok a kis kedvencek?

 

Lehet, hogy néhányat nem tudok kitalálni most az elmétekből. Tehát csak érezzétek az energiát és még csak meg se próbáljátok definiálni vagy szavakban kifejezni, csak érezzétek.:” Ennek a csodás kisállatnak az energiája táplál engem. Megkérdezem magamat: Hogyan?” És aztán várjatok a válaszra, el fog jönni hozzátok. Nem olyan módon, hogy ennek a kis állatnak szolgálnia kell titeket egy hosszú és szomorú életen keresztül, hogy titeket megpróbáljanak boldoggá tenni.

 

Néhányan belementetek ebbe az alacsony önértékelés energiájába, van egy módja, ahogyan táplál benneteket, de istenem, odakint sokkal ízletesebb étel is van, mint ez! Néha csupán képtelenek vagytok elfogadni dolgokat, melyek gyönyörűek és csodálatosak, és nem számít, hogyan. Talán az a kisállat volt minden, ami valaha is bejött, hogy együtt legyen veletek ebben a létidőben. Csupán azért, mert szeret titeket, nincs más oka. Nem azért, mert kijelölték hozzátok, nem azért mert veletek kellett, hogy legyen, nem egy rossz karma miatt kellett újra leszületniük hozzátok. De néhányan azon alacsony önértékelés energiájával táplálják magukat.” A kutyám feltehetőleg vissza akart jönni!” - mondjátok, „És talán vissza kellett jönnie.” Ha olyan felelősséget érzett irántam, akkor egyszerűen ide kellett jönnie.(kuncogás a közönség soraiban). Nos, az alacsony önértékelés energiájából táplálkoztok. Ez Kuthumi egyik kedvenc témája. Ez csupán egy táplálék, Shaumbra. Ez csupán olyasvalami, ami benneteket táplál.

 

Nos, nézzetek meg mindent az elkövetkezendő- hogy is mondjuk, nos azt kellene mondanom, hogy nem találkozunk egy ideig egyáltalán(?), - 6 hétben. Nézzetek meg mindet. Ez a házi feladatotok. Nézzetek meg mindent az életetekben, ami táplál benneteket. Írjátok le, ha akarjátok. Énekeljetek róla dalt, ha akartok. Ó, igen, szeretnénk hallani néhány Shaumbra-dalt: ”Mi táplál engem?” Hm. Lehet egy vagy két vers is.

 

Amikor nagyon is tudatában kezdtek lenni, ám nem ítélkezve és nem intellektuálisan, azzal kapcsolatban, hogy mi táplál benneteket, akkor képesek lesztek megérteni, mi teremti a valóságotokat. És amikor megértitek mi teremti a valóságotokat, akkor megértitek azt is, hogy mi változtatja meg a valóságotokat- ha meg akarjátok változtatni a valóságotokat, ez meglehetősen egyszerű.

 

Néhány ember azt kérdezi: „ Nos, hogyan változtatom meg a tudatosságom?” Az első dolog annak a hitrendszernek a megkérdőjelezése, amelyen belül léteztek. Megtettétek ezt előtte, ezért vagytok Shaumbra. Valahol a vonal mentén ebben a létidőben megkérdőjeleztétek a hitrendszert. Akár az volt, amit a szüleitekkel, a tanáraitokkal együtt teremtettetek, vagy az apácáitokkal, papjaitokkal vagy rabbijaitokkal, bármit is kérdőjeleztetek meg a vonal mentén, ahelyett, hogy vele haladtatok volna egyszerűen.

 

Nem gondoljátok azt, hogy ez szokatlan, de valójában mégis az. A legtöbb ember nem kérdőjelezi meg a hitrendszereket. Harcolnak vele, őrültekké válnak velük kapcsolatban, vagy megpróbálnak elfutni előlük. De nem sok ember kérdőjelezi meg ténylegesen a valóságot. Egyszerűen csak elfogadják. Saint Germain beszélt erről: A tömeghipnózisról (német ford. alapján 8. Shoud – Megtest. Sor.) Ez nem egy rossz dolog, olyasvalami, amit minden dolog elfogadott. Ám csupán azt hisztik, hogy ez az, ahogyan az létezik. Azt hiszik, hogy ha egy magasabb helyen vagytok, mint ez, akkor kevesebb oxigén van a levegőben, akkor sokkal nehezebb lélegezni. Lehet, de lehet, hogy nem. Ez egy hitrendszer. És minden hitrendszer aláveti magát a vágynak, hogy változzon - értsétek meg- legbelső szinten. A hitrendszerek soha nincsenek megrekedve, csak az elfogadás és a vágy szintjén.

 

Ha megértitek, mi táplál benneteket, akkor megértitek azt is, miért van ott a tudatosságotok, ahol most van éppen. És amikor elkezditek megkérdőjelezni a hitrendszereket, akkor megkérdőjelezitek a valóságotokat is. Azon valóságotokat, mely ott létezik mindenütt körülöttetek. Felteszitek a kérdést: „Miért vagyok ebben a testben? Miért kell ennek a testnek 8 órát aludnia éjszaka? Miért kell ennek a testet bizonyos fajta ételekkel ellátni?

 

Kezdjétek el megkérdőjelezni a hitrendszereket- még a törvénnyel kapcsolatban is, értsétek meg. Hm. Nos, nem arra bátorítunk most, hogy „törvényellenesek” legyetek. ( a közönség nevet) Hanem arra bátorítunk, hogy kérdőjelezzétek meg, miért fogadtátok el. Ki írta? Ki írta a Bibliát? Nem isten volt, Isten nem tud írni. ( Nevetés) Isten írástudatlan! (még többen nevetnek) a választástól függően. Isten nem akarja megtanulni, hogyan kell belemenni ezekbe az intellektuális dolgokba, tehát maga a Szellem eléggé műveletlen.

 

Ki írta a Bibliát? Vannak olyanok, aki azt hiszik, hogy Isten írta. Mi azt láttuk, hogy emberek írták, és sokszor megváltoztatták. Sok alkalommal. Ez egy csodálatos történet, de ahhoz nem elég csodálatos nekem, hogy benne maradjak (a közönség nevet, hisz itt Tóbiás arra utal, hogy  Tobit könyve benne volt, és később kivették a Bibliából.) Nem akartam csupán egy másik szereplő lenni a könyvben, a saját könyvemet szerettem volna megírni.

 

De, Shaumbra, vannak olyanok, akik hisznek benne és a félelem energiája táplálja őket. A félelem energiája olykor titeket is táplál, ugye? Félelmet teremtetek az életetekben és az táplál benneteket. Azt hiszitek, hogy bánt titeket- de hisz segít nektek! Valamilyen módon. Néhányan az idegesség magas szintjét teremtitek, amikor valamit tennetek kell. Idegesítitek a gyomrotokat, folyton kiborultok minden miatt, kiestek az egyensúlyból- és azt hiszitek, hogy ez  egy rossz. Valójában egy csodálatos dolog! Táplál benneteket egy bizonyos módon.

 

A FÉLELEM ugyanaz, benneteket táplál. Nos, amikor egyszer elkezditek megérteni, hogy nincs vádaskodás emiatt, akkor megértitek, hogy egyszerűen csak azért jön ide, hogy szolgáljon benneteket, és megteremti a valóságotokat, a tudatosságotokat- akkor ez nagyon mókássá válik! Akkor már játszani tudtok mindennel. És elkezdhettek megváltoztatni mindent.

 

Amikor egyszer megkérdőjeleztek egy hitrendszert- mint ahogy beszéltünk pl. a törvényről: minden törvényt emberek írtak. A törvényeket azért írták, hogy fenntartsák a harmóniát olyan erős angyalok egy csoportjában, akik a Földön élnek. A törvények azért jöttek létre, hogy egy általános megegyezést fejezzenek ki, de mostanság egy kis csoport vagy az egyén listáinak a kifejezésévé vált. Nos, miért vagytok beleragadva bármelyikbe is? Ne azt mondjuk hogy tegyetek vagy ne tegyetek valamit. De kérdezzétek meg magatokat: Miért? Mi ez a hitrendszer? A törvény és a szabályok hogyan tápláltak titeket?

 

Hogyan teremtette meg a szabályokat a hivatalotok? Ezek között találhatók a legostobább szabályok, amit valaha is láthattunk! (nevetés) Megteremtve a munkahelyi környezetet. Arra vágynak, hogy korlátozzák a tudatosságot. Ez minden. Hogy korlátozzák a tudatosságot, ami nem egy rossz dolog. Ez egy táplálék. A korlátozott tudatosság lehetővé tesz egy fókuszt, lehetővé teszi mindenki számára, hogy „ugyanabban a csónakban evezzünk”. És megakadályoz benneteket abban, hogy különböző irányokba menjetek. De a hitrendszerek csak rövid ideig tarthatnak, mert nem egy nagyobb tudatosságon alapszanak. És különösen nem abban a tudatosságban, melyet most értek el.

 

Nos, tehát a TÖRVÉNYEK hitrendszerek. És néhányan még attól is féltek, hogy azon túl gondolkodjatok és azt mondjátok: „Miért van az ott?” Ez olyan hülyeség. Lehet, hogy egy bizonyos okot szolgál. Van ott egy energia, egy kiemelkedő energia, mely támogatja a tudatosságot. A törvények, nem számít, melyik városban, melyik országban vagytok, segítenek meghatározni a tömegtudatot. És mind  az. Meghatározzák a tömegtudatot. És azt mondják nektek, hogy így vagy úgy, de el kell fogadnotok. Ez az, ahogyan a törvény működik. Hinnetek kell benne, és ha nem ezt teszitek, akkor börtönbe kerültök. Nos, ha ezt hiszitek, ezt fogjátok teremteni. Odamentek a játékkal együtt. Itt az ideje, hogy azon túljussatok, Shaumbra. Itt az idő, hogy azon túllépjetek.

 

Oly sok hit létezik a HALÁLLAL kapcsolatban. Saint Germain beszélt erről, hogy van néhány nagyon is furcsa és különös hit a halállal kapcsolatban. És ezek valódiak, mert amiben hisztek, azt hozzátok át és azt tapasztaljátok, amikor átjöttök a mi oldalunkra. És nincs „Egyetlen helyes válasz”, mint amiben hisztek, amibe kerültök, amikor átjöttök a mi oldalunkra. Ti teremtitek. A pokolban hisztek? Akkor a pokolban lesztek. Ha, úgy mint Cauldre, azt hiszitek, hogy a pokol egy nagy móka lehet, akkor a pokol vicces lesz! Értsétek meg, még akkor is, ha egy hitrendszer vagy egy táplálék van a „pokol” szó mögött. Ez annyira a tudatosság részévé vált. Azt mondjátok „pokol”, azt mondjátok „Sátán’, és azonnal elkezd táplálni. Az a két szó rögtön elkezd táplálni benneteket így vagy úgy. Mi táplál benneteket, Shaumbra?

 

Nos, drága vendégeink ezen csoportja megnézte mindezt és annyira izgatottak a Földre való visszatéréssel kapcsolatban, megértve hogyan táplálják őket bizonyos dolgok és hogyan teremtik a valóságukat. Megértve, hogy amikor boldogtalanok vagy elégedetlenek a valósággal, akkor kétségbe vonhatják azt. TI is megkérdőjelezhetitek most azonnal, a saját valóságotokat először. Ne menjetek kívülre, hogy megpróbáljátok mindenki más valóságát kétségbe vonni (nevetés). Kérdőjelezzétek meg a saját valóságotokat. Vonjátok kétségbe, hogyan is illetek mindebbe. Kérdezzétek meg: „Szolgál-e engem ez a valóság?” Ne azt kérdezzétek, hogy az jó vagy rossz.

 

Szolgál-e BENNETEKET, Shaumbra?

 

Ha azt érzitek, hogy korlátozottak vagytok, mert nincs képzettségetek, akkor ez egy valóság és egy táplálék, melyet arra használtok, hogy tápláljátok magatokat. Szolgál-e az még mindig titeket? Vagy olyan, mint az elmúlt hét régi öltözködési divatja? Szolgál-e az benneteket? Ha nem, akkor vonjátok kétségbe. Miért vagytok ott? Azt hajlamos arra, hogy elkezdjen összeomolni.

 

A valóság megkérdőjelezése azt fogja eredményezni, hogy összeomlik az, ahogyan megformálódott, felbontódik az eredeti energiaformára. Nos, megteremthetitek az Új tudatosságot.

 

Nos, mit szeretnétek, mi legyen a tudatosság az életetekben? Tőletek függ. Tőletek függ. Újra emlékeztetünk: A tudatosság nem az elméből származik, az önmagatok mély lelki része. Sok része a múltból való tapasztaláson alapszik, mely a hit és a tudatosság egy szintjét teremtette meg. Megváltoztatható bármelyik pillanatban, ha igazán elhiszitek. Ha valóban lehetővé teszitek, hogy nagyon hajlékony és nagyon nyitott legyen. Kérdőjelezzétek meg a hitet és az változni kezd.

 

Nos, amint megváltozik, két érdekes dolog történik. Amint változik a tudatosságotok, a valóságotok is elkezd változni. Két dolog történik: először nagyon megrémülhettek a változás miatt. Azt hiszitek, hogy a változás nem jó. Az emberek általában ezt hiszik. Sokan még mindig azt hiszitek, hogy a változás keresztül fogja húzni a számításotokat, ismeretlen területekre fog majd vezetni titeket. Olykor könnyebb az „ismert”-ben maradni, mint belemenni az ismeretlenbe. Nos, a tudatosság megváltoztatása változással van körbevéve. (nevetés)

 

A tudatosság jelen pillanatban és amivel a „Változás” szót tápláljátok, az maga is egyfajta félelem. Micsoda izgalmi és félelmi energia áramlik hozzátok még akkor is, ha a „változás” szót kiejtjük. Micsoda izgalom, hogy kijuthattok a régi nyomvonalból, de ugyanakkor ott a félelem is, hogy mi fog jönni következőleg. Nos, lépjetek a változás ezen félelmén túl. Lépjetek túl az ismeretlentől való félelmen. Az ismeretlen egyszerűen egy lehetőség. Mind az. Amit néha a „leginkább ismertnek láttok az a „ i történik majd holnap? Mi fog történni 10 év múlva? Úgy tekintetek az ismeretlenre, mint egy óriási sötétségre. Ijesztő, mert nem értitek. Pedig az csupán egy lehetőség, ez minden. Csak lehetőség.

 

Nos, engedjétek meg magatoknak, hogy keresztül menjetek a változáson. A változás természetes. Vagy talán nem?(nevetve) A változás fejlődés; az energia egy új szintet keres. A tudatosság arra vágyik, hogy egy új és másfajta módon fejezze ki önmagát. Tehát engedjétek meg, hogy a változás bejöjjön, Shaumbra. Engedjétek meg a tudatosságotoknak, hogy felnyíljon.

 

Mi történik, ha a tudatosságotok kiterjed? A valóságotok elkezd változni mindenütt körülöttetek. Egy új módon kezditek majd táplálni. Egy új módon kezditek táplálni. És ez az, amikor a leg ámulatba ejtőbb és legdrasztikusabb eredmények, a legkézzelfoghatóbb dolgok kezdenek megtörténni.

 

Értsétek meg, egy kis időt el kell töltenetek azzal, hogy megfigyelitek, hogyan tápláljátok magatokat. És aztán majd megengeditek a tudatosságotoknak, hogy változzon- ha vágytok rá. És akkor legyetek tudatában annak, hogyan kezdtek másként táplálkozni. Ámulatba ejtő lesz. Úgy fogjátok majd érezni, mintha a Régi Énetek ezer és ezer tápláló csőhöz csatlakozott volna, mely a haragból, a nevetésből, a szeretetből, a pletykából, a munkából, a szenvedésből ered- mindez benneteket táplálva beáramolva és erőt adva nektek. Amikor ezen túlléptek, amikor megkérdőjelezitek a valóságot, megengeditek a tudatosságnak, hogy változzon. Úgy fogjátok találni, hogy nincs többé szükségetek ezen tápláló vezetékek egyikére sem. Úgy fogjátok találni, hogy az Én táplálása az Énből ered. Belülről jön, ahogy mondanátok.

 

Ez az a cső, amely mindig ott van. Az istenitől az emberiig. Az istenitől ahhoz, aki mindig ott van, táplálva benneteket a kezdetektől, fenntartva az életeteket.

 

A Szellem tiszta, egyetlen lélegzete, mely mindig is táplált benneteket. Mindig ott volt. Belépve… és ki… Be ... és ki…… Előreláthatóan. Mindig ott van. Mindig veletek van.

 

És aztán elkezdtek leválni az összes többi tápláló vezetékről. Azok csak ideiglenesen voltak ott. Alapjában hozzátok csatlakoztak bizonyos értelemben. Egyszerűen csak akadályoztak titeket.

 

Nem kell, hogy drámán keresztül jöjjön az energiátok, vagy szenvedésből, menekülésből, szexből vagy bármi másból. Most már ezek- amit úgy fogtok hívni, hogy-  valódi szabad akaratú  tapasztalások…értsétek meg. Most kimehettek és megtapasztalhattok mindent az életetekben, anélkül, hogy számítanotok kellene rá, hogy az tápláljon és fenntartson titeket a valóságalapotok miatt.  Most már megtehetitek csupán a tapasztalás kedvéért. Megtehetitek csupán a móka kedvéért. Megtehetitek azért is, mert ezt akarjátok megtenni vagy talán mert nem akarjátok, de nem kell azért használnotok, hogy támogasson vagy fenntartson titeket.

 

Úgy fogjátok találni, hogy a dolgok valóban elkezdnek megváltozni. Belülről tápláljátok magatokat, nincs szükségetek arra kívülről. Most oly sokkal több új és szabad választásotok van. Nem kell kikötnötök magatokat, nem vagytok többé túszai egyik külső táplálási módnak sem.

 

A tudatosságotok akkor majd nagyon gyorsan kezd változni. És a valóságotok annyira folyékonynak tűnik, annyira nyitottnak, annyira változónak általatok, a Teremtő által. Ez nagyon egyszerű. Valóban nagyon egyszerű.

 

Nos, arra kérünk, hogy csináljátok meg ezt a házi feladatot, ha úgy döntötök. Kérünk, legyetek nagyon tudatában. Ne csak ez a Shoud legyen, amit magatoknak adtok, és amikor kimentek az ajtón, elfeledkeztek róla. Dolgozzatok vele! Dolgozzatok ezekkel az energiákkal. Hogyan táplál bármi most az életetekben benneteket? Legyetek türelmesek vele. Töltsetek vele egy kis időt, adjatok szeretetet, energiát neki.

 

Ne dobjátok ki és mondjátok…majd a következő hónapban, amikor azt kell majd mondanunk: „ Tényleg tudatában voltatok, mi táplál benneteket?” Ha valóban készen álltok túllépni, továbbhaladni, Shaumbra, legyetek tudatában mindennek, ami táplál benneteket.

 

Megtehetitek ezt ítélkezés nélkül. Ma egy egész csapat vendég van itt, százak, akik néznek és figyelnek. Akiknek meg kell nézniük a saját elmúlt életük álláspontját, de azt szeretnék, bárcsak a székeitekben ülhetnének! Azt szeretnék, bárcsak most itt tapasztalhatnának a Földön és valóban részt vehetnének benne. Újra inkarnálódniuk kell, meg kell engedniük maguknak, hogy emlékezzenek, hogy ezt megtegyék. Vissza kell jönniük- ti pedig most itt ültök és megvan a lehetőségetek rá, hogy megtegyétek, hogy egy óriási különbséget hozva létre abban, ahogyan a valóságot teremtitek.

 

Nos, öröm volt számunkra ma itt lenni veletek, Shaumbra. Sok minden van, amit meg kell emésztenetek és vizsgálnotok. Soha nem vagytok egyedül ebben a munkában.

 

És ez így van!

 

Fordította: Halász Andrea