Élő Kryon Csatornázás - Philadelphia, Pennsylvania

2003 július 27

Csatornázás:

A DNS harmadik spiráljának aktiválása

Üdv, kedveseim, Kryon vagyok, a magnetikus erőterekben létezem.

Ezen az estén a fő tanítás, a legutóbbi kibővítése lesz a következő lecke a DNS spirituális struktúrájára vonatkozik. A spiráloknak többféle nevet fogunk adni. Még többet fogunk elmondani a struktúráról, és a DNS interdimenzionális struktúrájáról fogunk információt megosztani - hogyan néz ki, hogyan csoportosul - mindezek a dolgok a jelenben lesznek megbeszélve.

Nem tudjuk megkezdeni ezt a magyarázatot a jelenlévők észrevételezése nélkül. Valójában sokan, akik itt ültök, hallgattok, olvastok, azt gondoljátok, hogy átlagosak vagytok! Néhányan azt mondjátok, "Én túl fiatal vagyok ahhoz, hogy bármi fontosat tegyek még Istennek." Néhányan azt mondjátok, "Én túl öreg vagyok ahhoz, hogy bármi fontosat tegyek Istennek a jövőben." Azok ott középen azt mondják, "Én túl elfoglalt vagyok, hogy bármi fontosat tegyek most Istennek." És miközben azt mondjátok, hogy nem tudtatok, nem tudtok, vagy sohasem fogtok tudni, éppen a kellős közepében vagytok annak, amiért idejöttetek, és még csak nem is tudtok róla!

Fiatalok, az életetek még előttetek van. Gondoltatok arra valaha is, hogy miért jöttetek ide? Lehet, hogy elültetni néhány magot, amit végül vissza kell keresnetek, és emlékezni rá. Idősebb állampolgárok, mit csináltok itt? Nem voltak körülöttetek, akik azt mondták nektek, hogy túl késő bármit is elkezdeni? Ó! Lehet, hogy itt az ideje kilépni ebből a paradigmából, amibe beleszülettetek! A kor nem tesz különbséget. A testi kondíciótok sem. Nincs semmi, ami megállíthatna benneteket, Fénymunkások, hogy megváltoztassátok ezt a bolygót.

Kik vagytok ti, hogy úgy gondoljátok, megváltoztathattok olyan grandiózus dolgot, mint a Föld? Megadtuk már nektek ezt az információt, korábban. Az igazság ebben: Amit gondoltok, és a gondolatotok tisztasága - az isteni kapocs az, amihez a kapcsolódást el akarjátok érni - átjárja a Földet és megváltoztatja a vibrációját a bolygónak! Ó, sokszor képeztünk benneteket, Fénymunkások, hogy jöjjetek össze és imádkozzatok a föld különböző részeiért. Még mindig tesszük ezt. De sohase hagyjátok elfelejtődni, hogy olyan sokat tudtok tenni, még egymagatok által is. Beszéltünk azokról is, akik imádkozó-harcosok, meditáció-harcosok, akik csak önmagukkal töltik az időt, de ők azok, akik megváltoztatják a bolygót. Gondoljátok, hogy egy ilyen személynek eszébe jut, hogy ez egy hiábavaló erőfeszítés? Nem. Azok az emberek tudják, hogy kik ők, és mi történik, mivel érzik a kapcsolatot. Néhányan még az egyensúly elmozdulását is látják.

Időnként az örömtől sírnak, mert tudják, hogy amit tesznek ma, meg fogja változtatni a történelmet. Ilyen mélyreható dolog ez! És azok, akik itt ülnek velem szemben (a hallgatósághoz beszél). És azok is, akik felemelnek egy ilyen könyvet, mint ez, és úgy döntenek, hogy hagyják a tudatukat egybeolvadni az enyémmel. Ezt már korábban elmondtam: Van egy csoportmag felébredőben ezen a bolygón, és ez a csoport az, akiket úgy hívunk, Lemúriaiak. Most ez a referencia. Ez egy referencia egy életidőre sok évvel ezelőtt. Sokatoknak szó szerint keresztül hullámzik ez az információ a DNS-én, és rápillantva az idős lelkekre ebben a teremben (Philadelphia-ban), mindössze 13-an vannak itt, akik nem Lemúriaiak.

Ez a terem főleg idős lelkekkel van tele. Had jegyezzük meg a fiataloknak, hogy ők is beletartoznak ebbe. Idős lelkek! Tudtok dolgokat, ugye? Volt idő, mikor tudtatok dolgokat és nem tudtátok elmesélni őket senkinek magatok körül. Ez az, ami elkezdett megváltozni. Még azok is, akik soha nem hitték, amit ti hittetek, elkezdhetnek másképpen bánni veletek. Mert az energia, amit hordoztok, elkezdett, egy új egyensúly energiája lenni.

Néhány évvel ezelőtt beszéltünk azokról, akik kényszerítve lesznek, hogy "leszálljanak a kerítésről." Nem ülhetnek tovább egy szürke területen, nem hozva döntést a saját hitükről. Most ők vagy veletek, vagy veletek szemben vannak. Néhányatoknak beszéltünk a múltban a DNS tapasztalásról, amit mennybemenetelnek hívunk. Ennek semmi köze ahhoz, amit a bibliai történetekben olvashattok. Ez inkább, a mennybemenetele (felemelkedése) a vibrációtoknak, sejtszinten. Ez a vibrációtok felemelkedése finomabb szintre. Ez a kapcsolat a Kozmikus Hálóhoz, és ez tartalmaz néhány nagyon specifikus dolgot, amit tudnotok kell a DNS-etek tekintetében. De még nem állunk készen erről beszélni.

Látjátok, van itt néhány Lemúriai, akik gyógyulásért jöttek, és tudjátok, kik vagytok, igaz? Akkor miért ne tegyük meg most együtt. Sohasem volt jobb időpont, mint ez, hogy megváltoztasd a tested struktúráját - hogy kiegészítsük, mióta ti vagytok ennek a tulajdonosai. Használd ezt az energiát, tulajdonos, és mondd meg, mit akarsz. Vagy úgy gondolod, állandó, állásfoglalásra késztető kondíció van? Gondold újra. Néhányan úgy gondoljátok, állandó kondíciótok van egy életre. Gondoljátok újra. Sohasem voltatok még ilyen energia kereszteződésben, mint ez.

Lehetnek metafizikusok, történészek évek múlva, akik visszatekintenek erre az időre, és azt mondják, "Ez az, amikor az emberek elkezdték átvenni a kontrollt önmaguk felett. Ez akkor volt, mikor felfedezték, hogy az Emberi tudatosság kellemes, egy erős tulajdonsága a mélyreható energiának, a Föld energiáinak játszóterén - egy energia mely megengedte az Emberi Lényeknek, hogy beszéljenek a természethez, és a sejtstruktúrájukhoz, és fizikailag megváltoztassák őket."

Nos, ki volt a történelemben, aki ezt tette? Gondoljatok vissza. Nem volt beállítva a minta? Nem láttatok még ilyet ezelőtt? A guruk, és a nagy mesterek, nem tudták, hogyan tegyék meg ezt? És úgy gondoljátok, hogy ez egy valamiféle cirkuszi mutatvány volt? Lehet, hogy egy üzenet volt ott. Egy üzenet neked? A háló megnyugvása mesteri státuszt hozott az emberiség energiájának, korszakának. A Kristály Háló átírása a második állomás a háromból. Ez az átírás az emberiség múltjának az átírása! Amit ma tesztek megváltoztatja a bolygó múltját. Ezt úgy nevezik, "A Fény Hálója", jó okkal.

Hogyan tudja az emberiség átírni a múltat? Ez nem a fizikai múlt, ami megváltozik azzal, amit egy Ember tesz. Ez inkább az érzelmi múlt - ahogy a DNS be lett állítva, hogy hogyan reagáljon a múlttal. Ez a tudatosságotok átírása a múltatok szempontjából - mindannak, ami tárolva van a kristályhálóban, mint emlék. Ahogy átírjátok azokat az érzelmi emlékeket, tisztítást végeztek, a bolygó megtisztulását. Ez az, ami most történik. Mit jelent mindez? Miről szól ez az egész? Erről fognak beszélni a metafizikus történészek ezzel az idővel kapcsolatban. Azt fogják jelenteni, hogy ez az az idő, amikor az Emberek elkezdték megérteni, hogy a DNS több, mint a biokémia két csigavonala, ami a mikroszkóp alatt látszik, reprezentálva egy részét a 12 spirálnak, mely valójában van.

DNS - a Leckék Folytatása

Hadd tekintsünk át néhány információt a DNS-ről, melyeket mostanában adtunk át. A DNS 12 fonálból áll. Minden DNS fonálnak két fő egyensúlyozó attribútuma van. Ezért összesen 24 attribútum van. A fonalat, melyet a ti valóságotokban láttok, egyes számúnak fogjuk nevezni (a biokémiai). Bár lehetséges számtanilag lejegyezni és felsorolni interdimenzionális dolgokat, mi továbbra is 1-től 12-ig fogjuk őket számolni, a könnyebb megértés érdekében.

Habár a tudósaitok 11 dimenziót látnak mindenben, valójában 12 van. Még egyszer elmondjuk a fizikusoknak, és a tudósoknak, hogy jó úton vagytok, de elfelejtettétek beleszámolni a nullát. A nulla nem "semmi", és nem "végtelen." Ez egy egész szám, és interdimenzionális. Mikor elkezditek használni a 12-es alapú matematikában, ez lesz a varázslat, amire szükségetek van, és ez fog hajtani titeket a csillagokba. Mivel a nulla a 12-es alapú matematikában az egyetlen szám, mely tartalmazza az energiáját, potenciálját annak, ami lehetett volna, és lehet - igazából egy interdimenzionális szám. Nincs semmi a jelenlegi matematikátokban, mely ezt a fajta energiát tartalmazza. A tizenkettes alapú matematika segíteni fog nektek a fizikában, mely a 4D-n túl van. Ez a jövő számítógépes metódusa.

Mondtuk nektek legutóbb, mikor együtt voltunk, hogy a 12 fonala a DNS-nek, mikor interdimenzionálisan tekintjük, egy kockában áll össze, ami finoman illik abba a geometriai alakzatba, amit csillagtetraéderként definiáltatok. Ez az, ahogy mi látjuk, mikor rátok tekintünk. Látjuk a programozást - látjuk, kik vagytok - látjuk a potenciálokat, energiákat, az élet feladatokat, és a kristály programot - mindent, amit tartalmaz a DNS. Mikor a DNS szóról beszélünk, az egészet értjük benne, nem csak az emberi genom-ot, melyet egy fonálként ismertek, mely a 4 dimenziótokban látható. Mi mind a 12-ről beszélünk. De csak az első hármat fogjuk ma megbeszélni. Pontosabban a hármas számú a mai anyag.

Legutóbb, a kettes számúról beszéltünk. Beszéltünk a csavaró-mestererről (Lemúriai tudós) számításba vette a csavarodások kapcsolatát. Elmondtuk, hogy ez az egyik kulcsa a formulának, mely még a 4 dimenziós világban van, melyet láttok. Ez a múltbéli csatornázás már publikált információ. Beszéltünk arról, hogy a kettes számú fonál a félelem fonál. Ez több annál, tudjátok? Ez az érzelmi fonál. Valójában interdimenzionális, ez a második fonál hordozza az eszenciáját és a magját az Emberi érzelemnek. Ez, mint tudjátok nagyban tud hatni az egyes számú fonálra, mivel gyakran az érzelmeitek irányítják a testetek biokémiáját, igaz?

Egy Mester Bölcsessége - a DNS harmadik fonalának aktiválása

Hogyan tesszük ezt (Kryon kifejezi a következő tanítás nehézségét)? El szeretnélek vinni benneteket egy utazásra. Azt akarom, hogy üljetek le velem a leghatalmasabb mester elé, akit elő tudtok varázsolni a tudatokból. A ti palettátok ehhez a vizualizációhoz és választáshoz az emberiség teljes történelme. Ki az, aki előtt ülni szeretnétek? Lehet, hogy egy ősi mester? Lehet, hogy egy guru a múltból? Egy gyógyító ember? Lehet, hogy valaki, akiről gyakran álmodtok - egy férfi, vagy egy nő, aki igazán ismerte Istent? Lehet, hogy egy szerető, bölcs szülő? Nos, azt akarom, hogy ülj itt egy pillanatig azzal az Emberrel szemben. Vidd ki magadat ebből a teremből. Ez nem az én partnerem, aki előtt fizikailag ültök, hanem inkább az, akit választottatok. Vizualizáld ezt.

Ott ülsz? Most azt akarom, hogy érezd ezt! Mi történik? Miért választottad ezt a mestert? Mi az a sugárzás, ami olyan különleges? Mi az ami összeköt velük téged, egymással? Miért akarsz olyan sokáig ott ülni vele? Azért mert olyan sugárzóan ragyog? Lehet. Nos, hadd mondjam el nektek, mi az, ami nem az. Amint ott ülsz, valójában semmi elképzelésed sincs a biológiájáról, a DNS-éről, igaz? Tehát nem az, ami összeköt a fizikai résszel. Nem. Inkább valami, ami keresztül jön azon a mesteren, ami ooolyan erős! A mester különbözik a legtöbbektől. Ő magába fogadta Isten tudatának egy részét.

A mester bölcs, sugárzó, és az, amit szeretetnek hívsz. Nincs semmi olyan azon az Emberen, amit te nem szeretsz. Ráébredsz, hogy bármit teszel, teljes és totális tolerancia, elfogadás és szeretet vesz körül. Micsoda csodálatos barát, mester ez! A DNS-e ennek az Embernek különbözik a tiédtől? Igen. Amit érzel, az a mennybemenetel spirálban van, mely a hármas számú spirálja ennek az Embernek - egy spirál mely most 2003-ban lett aktiválva benned!

A Mennybemenetel Spirál

Hadd beszéljek neked a hármas számú spirálról. A hármas számú spirál a katalizátor az első és második spirál számára. Ez az, melyet a mennybemenetel spiráljának nevezünk. Ez az, mely szó szerint a legközelebb van a Szellemhez. A többi spirálja a DNS-nek sok dolgot tartalmaz. Megbeszéltük az életfeladatokat - a múlt élet maradványai vannak ott -, hogy a megállapodások vannak ott, készen a változásra. Van még egy, mely a bolygó energiájának mozgásához igazodik (az asztrológia spirál.) És van a nagy - melyet a vezető spirálnak hívunk. Amit vezetőnek hívtok, az része az interdimenzionális DNS-eteknek. Hallottál már minket azt mondani, "Sohasem vagy egyedül?" Tudod, hogyan tudjuk ezt elmondani, és honnan tudjuk? Mert Isten egy része te vagy. Áthullámzik rajtad, egyetértésben, és azokon, akiket szerettél és elveszítettél, elfoglalva helyüket melletted, a DNS-ed részévé válva életed hátralévő részében. Egy interdimenzionális része minden Emberi Lénynek a Kozmikus Háló, az isteniség eszenciája ebben az Univerzumban és most "megmutatkoznak" az érzékelésetekben, mint vezetők, és segítő angyalok.

Az interdimenzionális DNS-etek nem statikus. Életetek folyamán minden nap változik. Mit engedsz meg? Milyen vibrációt veszel fel vagy harcolsz a fejlődés ellen? A DNS ennek megfelelően reagál és változik. Ez mindig is egy dinamikus rendszer volt. A DNS nincs beállítva egy életre. Az egyes számú spirálnak a tervrajza lehet a biológiai "ujjlenyomatotok", de a többi spirál mindig mozgásban van. Ha eléggé megváltoztatod a többit, akkor még az is, amelyiket látod meg fog változni.

A mennybemenetel spirál szintén össze van kapcsolódva a test egy részével. Át fogok adni, néhány biológiai információt átadom a történelmét ennek a mirigynek. A tobozmirigy reprezentálja a kommunikációt a DNS mennybemenetel spiráljával. Ami a harmadik spirállal történik, a tobozmirigy kommunikáción keresztül, megváltoztatja az első spirált, a biológiai spirált, és a második spirált, az érzelmi spirált. Most, Lemúriaiak, azt akarom, hogy gyertek vissza velem és nézzétek meg magatokat a tükörben. A fejetek kissé más, mint amilyen Lemúriában volt, és ez azért van, mert a tobozmirigy hatalmas volt akkor. Ez az, amiből kiindult ez az egész, mégis vannak olyanok a tudósok közt, akik megkérdőjelezik, hogy egyáltalán szükség van e rá! Ez majdnem teljesen eltűnt, mondják.

Figyelj. Egy része az emberiség evolúciójának megfordítja önmagát. Mikor elkezdesz összekapcsolódni a tobozmiriggyel és a kommunikációs attribútumával, a harmadik spirálhoz, az a része mely szunnyadt, újra aktívvá fog válni. -a tobozmirigy ismét növekedésnek fog indulni. Ó, ez nem fogja megváltoztatni a fejetek alakját ezúttal, de elmondom növekedni fog. És így elmondjuk a biológusoknak: Figyeljétek ezt a megnagyobbodott tobozmirigyet, amint az emberiség kifejlődik a következő millenniumban.

Egy kozmikus tréfa kering a tudományotokban. Hadd mondjam el mi ez, mivel ez eléggé mulatságos. Hallottátok már azt a kifejezést, hogy az agyatoknak mindössze a tíz százalékát használjátok? Gondoljátok, hogy az Emberi evolúció, és a spirituális evolúció ilyen eredményben végződik? Nem. A biológiai történelem tisztán mutatja, hogy az emberi test folyamatosan változott a feljegyzett történelemben, ahogy a szükségletei változtak körülötte. Amit mondunk, az az, hogy ha nem használtátok az agyatokat, akkor az sokkal, de sokkal kisebb lenne. Gondoljátok, hogy a természet úgy teremtette, hogy csak a tíz százalékát használjátok és megtartotta nagynak a méretét "csak arra az esetre", ha netán szükségetek lenne rá? A természet nem ilyen szakszerűtlen! Hallgasd: minden egyes része aktív minden pillanatban! Csak várj, amíg a tudósok felfedezik, hogyan néz ki az interdimenzionális energia. Mikor végül kifejlesztik a műszereket, mellyel mérni és szkennelni tudják, sokkolva lesznek mikor "rátekintenek" az Emberi agyra. Mivel hirtelen azt fogják mondani, az agy 100 százaléka dolgozik, és növekszik!

Az agy egy része, csak úgy, mint a DNS a 4 dimenziós dolgokra van szentelve. Legnagyobb része mégis interdimenzionális dolgoknak van szentelve ismét, csak úgy, mint a DNS. Ki vagy te? Ki voltál? Mi történik? A központi processzor, melyet agynak neveztek, sokkal, de sokkal több dolgot tesz, mint amit a biológusok hisznek, vagy mérni tudnak jelenleg. És az sem véletlen, hogy a szinapszis folyamata elektromos. Mágnesességről beszélünk most. Nem véletlen, hogy a mágneses hálója a földnek elmozdult, és felzárkóztatta magát az interdimenzionális DNS-hez, egy interdimenzionális folyamat egységgel, melyet Emberi agynak neveznek. Ez szintén magyarázat arra, hogy szó szerint több tízezren, akik a Földön vannak, elkezdték feltenni a spirituális kérdést: "Van ennél több? Mi történik? Isten nagyobb, mint mondták? Tudni akarom." Ez az ébredés kora! Igazából, ez az emlékezés kora! Ez a szabadulás éve. Ez a nyolcas elkészülése.

A legnehezebb spirál, mellyel dolgozni kell a mennybemenetel spirál. Mondtam ezt nektek egyszer, hogy neveket adnék ezeknek a spiráloknak. Ezek valójában el vannak nevezve. Mi nem neveztük még meg az egyes spirált, és egy darabig még nem is fogjuk. A kettes spirál, mégis, az érzelmi spirál az melyet megbeszéltünk már ezelőtt. Itt a neve (Lee Héberül mondja): Torat eser ha-sefirot. Ez a második spirál neve. Ez Isten egy neve!

De a harmadik spirál még különlegesebb, mivel ez az első és második katalizátora. A harmadik spirál neve: Nezah merkavat Eliyahu.

Nehéz Megbeszélések

Kedves Emberiség, ideje szóba hozni néhány kellemetlen dolgot. Itt ültök a bőség földjén (Amerikáról beszél). Ezután a találkozó után, sokan mennek és megtöltik a gyomrukat. Nem mindenkinek vannak itt fájdalmai. Lesz otthonotok, ahová menjetek, és menedéketek az elemektől. Még emberek is vannak, akik szeretnek benneteket jó barátok is, és sokan képesek lesznek társalogni velük ezen az estén. Nektek nem lesz túl forró, vagy túl hideg a túléléshez. Mindannyiótoknak lesz ágya. Gondoltatok valaha is a többiekre? Gondoltatok valaha is az Isteni tervre és az Emberi szenvedésre? Ezek nem úgy néznek ki, hogy összeférnek, igaz? De mérhetetlen számú Ember van, aki szenved minden nap, és akinek semmije sincs ezekből a dolgokból, én csak megjegyzem, hogy természetesnek veszitek.

Át kell adnom néhány spirituális kívánságot. Át óhajtok adni néhány szabályt arról, ahogyan a dolgok működnek, de még így sem fogjátok érteni. Az Emberi Lények, különösen a fénymunkások, úgy vannak megépítve, hogy van empátiájuk, és ezért gondoskodnak. A legellenszenvesebb dolog a Fénymunkásoknak látni az oda nem illő halált, és szenvedést. Az igaz Fénymunkások ki fognak menni a maguk módján segíteni bárkinek, akinek úgy hiszik, szüksége van rá, vagy annak, aki szenved. Nos, így kellene ennek lennie, kedveseim. De van néhány dolog, melyet tudatosan kell megtekintenetek, ha meg fogjátok érteni a harmadik spirált. Emlékszel a mesterre, aki előtt ültél? Ő tudja, hogyan működik mindez. Ez a bölcsesség, és a szeretete, és a megértése mindennek, ami van, mely magával ragad téged, mikor előtte ülsz. Mi van neki, ami neked nincs?

A Kívánságok ezek:

  1. Minden Emberi lénynek szabad választása van. Ez a szabad választás kiterjed az Emberi agyon túlra. Ez egy szabad választás a dualitás és a Magasabb Énetek kombinációjának. Minél magasabb a vibrációd, annál több választást hozol a Magasabb Énnel együtt. Ezek a döntések gyakran kívül esnek a ti valóságotok világán, vagy az éberségeteken.
  2. Kettes számú kívánság: A gyerekeknek gyakran sokkal erősebb kapcsolatuk van a Magasabb Énnel, az első tíz évben, mint nektek. Ők jobban rá vannak hangolva a szellemre. Mikor veszélybe kerülnek, vagy drámába, első lépésként befelé fordulnak, felhívva a Magasabb Énüket, bár még nincs semmi képzésük ilyen dolgokra. Néhányan képzeletbeli barátokat teremtenek. Ti mosolyogtok, nem értitek, hogy a képzeletbeli barátjuk, a saját isteniségük. Ez az isteniség melyre számítanak, a legrosszabb dolgokban.

"Kryon," kérdezték néhányan, "mi a helyénvalóság a szenvedésben, és hogyan tudnánk megszüntetni?" A ti bolygótok egy különleges helyen van a fény és a sötétség között. Mennyi sötétség, és mennyi világosság van teljesen, és totálisan a kezetekben most. Ez az egyensúly eonokon keresztül ugyanolyan volt, de most változik. Az ember humántalansága a másik emberhez az egyensúly része volt. Egy Fénymunkásnak ez nem egy boldog beszélgetés. Helyénvaló? Igen, a bolygónak abban az egyensúlyban, és teljesen szabad választással együtt a megváltoztatására. Ez valóság, és ez az, amiről most a teljes létezésetek szól ebben a pillanatban. Azért mert megváltoztattátok ezt az egyensúlyt, az Armageddon nem történt meg. Azért mert megváltoztattátok ezt az egyensúlyt, lehetőségetek van örökké tartó béke megteremtésére a Földön. Azért mert foglalkoztatok a fény és a sötétség problémájával, most erre a különleges DNS tanításra tekintetek a mennybemenetelről, amit hallgattok és olvastok ezeken a lapokon.

Kedves Emberi Lények, ha van olyan tanító aki azt mondja nektek, hogy a munkátok már nem a fényről és a sötétségről szól, menjetek ki vele és nézzetek körül egy kicsit! Menjetek el velük olyan helyre, ahol a sötétség ünnepli önmagát, és a gyerekek haldokolnak. Ez a csata, melyet meg kell vívnotok mindennap az életetekben. Ez a dualitás definíciója. A fény és a sötétség egyensúlya ezen a bolygón a létezésetek motorja, és ez a fő teszt előttetek. Hogy azt mondjátok nincs ott többé semmilyen veszélyes eltérés. A fénynek a harcosa az, aki ismeri, túlságosan is jól, ezt a mély egyensúlyt a Földön. Bárki, aki küzdött a saját értékítéletével, vagy csatázott a sötétséggel a saját dualitásában, pontosan tudja, miről beszélek.

A Kis Sally - egy Nehéz Történet Elmondani, vagy Megérteni

Szeretnék beszélni a kis Sally-ről. Néhányan nem fogjátok szeretni ezt a történetet. Ó, partnerem (Lee-hez beszél), amit tenni akarok, az helyénvaló, de még sohasem csatornáztál ilyesmit eddig. Rövidesen véget fog érni, mivel tudom, hogyan érzel, és kényelmetlenné fog válni, mint a többi Ember a teremben később igazolni fogja.

A Kis Sally még csak három éves volt. Mint sokakat sok kultúrában világszerte, elrabolták - szó szerint elvitték egy sötét helyre, egy alacsony vibrációjú ember által, egy megállapodással, melyet sokan, akik itt ültök nem fogtok megérteni. Hogy lássátok, minden Emberi megállapodás a másik oldallal szent. Az ő megállapodása nem volt előre kiválasztva, de predesztinált. Volt választása, hogy megváltoztassa szabad akarata, hogy kövesse az utat, azt melyen találkozzon a kis Sally-vel. A nevét nem adjuk meg, mert ez a kis Sally-ről szól. Egy másik időpontban elmondjuk az ő történetének a szerkezetét, hogy jobban megértsétek, hogyan tud ilyen sötét dolog létezni Isten szent szeretetének területén. Találkozott a kis Sally-vel, és a maga módján szexuálisan megkívánta ezt a kis gyermeket. Ezért vitte el.

Mikor felfedezték, hogy a kis Sally eltűnt, a közösség pártfogásába vette a szülőket, akik fel voltak dúlva. Mindannyian hatalmas buzgalommal imádkoztak, és a térdükön mentek Isten elé. Szót emeltek az angyaloknál előtte. Hívták Isten neveit. Elmentek a klérushoz vigasztalásért. Minden spirituális ember körülöttük imádkozott Sally-ért, hogy biztonságban legyen. Imádkoztak Istenhez: "Legyen ez egy gyors és sérülésmentes esemény. Hozd vissza őt, kérünk Isten, hozd vissza őt. Csodáért imádkozunk."

Kérték az angyalokat, hogy legyenek vele, és segítsenek neki mindenben, amin keresztül kell mennie. Kérték, hogy az angyalok védjék meg, és hozzák őt vissza. A térdükön mentek, és sírtak, és zokogtak, mint ahogy a szerető szülők tesznek ilyen borzalmas helyzetben. Utána jöttek a barátaik, rájuk tették a kezüket, megölelték őket, és fogták a kezüket.

A kis Sally-t később megtalálták. Amin keresztül ment, az egy életre sebet okozott szülei emlékezetében. Mikor minden kiderült, néhány barát, akik imádkoztak, Isten ellen fordult. Azt mondták, "Mi a jó abban, ha imádkozunk, és nem működik? Hol voltak az angyalok, mikor szükségünk lett volna rájuk? Hová lett a hitrendszerünk, és az ima hatalma, mikor szükségünk lett volna rá?" Néhányan elfordultak angyalaiktól, és azt kérdezték: "Hol volt Isten, mikor a kis Sally-nek szüksége lett volna rá?"

Most jön, amit el akarok mondani. Ismered azt a mestert, aki előtt ültél? Aki bölcsességet, szeretetet és toleranciát sugárzott? Annak a mesternek a DNS-ének a harmadik spirálja aktiválva volt! Ő másképp látná ezt a történetet, mint ti. A mester képes mérlegelni a fényt, és a sötétséget, és a mester tud valamit a kis Sally-ről, amire lehet, hogy nem gondoltatok, vagy a szülei nem gondoltak, vagy akik elvesztették a hitüket nem gondoltak.

Itt van még egy kérés: (3) Tekintet nélkül az imára - tekintet nélkül egy potenciális angyali beavatkozásra, nincs olyan külső entitás ezen a bolygón, aki meg tudná változtatni egy Emberi Lény abszolút szabad akaratát. A kis Sally összekapcsolódott a Magasabb Énjével, oly módon, melyet nem tudtok megérteni. Azokban a pillanatokban, melyek a legsötétebbek voltak számára látszólag teljesen egyedül volt, felhívta a Magasabb Énjét, és azt mondta, "Segíts nekem! Mit fogunk csinálni?" És együtt egy magasabb és grandiózusabb szinten, melyet el tudnátok képzelni egy gyermekről, ő és a Magasabb Énje átnézte, hogy miért jött a Földre. Mikor ez az áttekintés véget ért, a Magasabb isteni Énje ezt kérdezte tőle, "Sally, keresztül fogsz menni ezen? Tudunk neked segíteni közösen a körülmények változását megteremteni, és lehet, hogy ez másképpen végződne. Az angyalok készen állnak. Mi a döntésed?"

És az isteni Magasabb Én, és annak a spirituális csoportnak az Alsóbb Énje közt, melyet az Emberek furcsának tekintenek, Sally hozott egy döntést, melyet sohasem fogtok megérteni, Fénymunkások. Sally magasan állt az isteniségében, és a szabad akaratán keresztül azt mondta, "Keresztül megyünk rajta. Megtesszük, amiért jöttem, hogy megtegyem." És a szinkronicitás által, melyet az az ember generált, aki elvitte őt, megtették együtt.

Miért kellett ennek lennie? Számotokra nem tudható, amit a kis Sally tudott. Azon a szinten, mely szentséggel teli, tudta, hogy ami abban a pillanatban történt, hatással lehet emberek százaira. Néhányan megvizsgálhatják a spiritualitásukat, néhányan leszállhatnak a kerítésről, és dönthetnek úgy, ahogy Isten gondolta. Egyikük sem marad érintetlen. Nem. Mindannyian reagálnak akár egy életre szólóan. A látszólagos áldozat, az esemény mely horrorisztikusnak tűnik, ott lebeg, hogy sokak számára megvilágosodást nyújtson. És a "kis Sally", nem is olyan kicsi. Ő egy óriás volt az Emberek között szívesen viszontlátott a Szellem földjén. Hatalmas ünneplésben részesült, jóra fordítva a dolgokat maga körül, és visszatérve ismét, amint helyénvaló volt. Még a karmikus csoportjával is újraegyesült, akiket elhagyott. Sohasem gondolták volna, sőt lehet el sem hinnék.

Hogyan mondhattam el ezt? A fénymunkás ritkán érti meg, de egy mester érti. Mikor elkezded aktiválni a harmadik spirált, a mesteri állapotodban meg fogod érteni ezeket a szituációkat. A földet egységként fogja látni. Lát minden szituációt, és értelemszerűnek fogja látni. A mester Embernek megfelelően sír, de az összefüggéseket is látni fogja. Tudja, hogy minden gyermek nehéz halála sokkal mélyebben hat azokra, akiket elhagy, mint a gyermek számára, aki keresztül ment rajta. A mester ünnepli, ami a mennyben történik. Ő ismeri a "miérteket," és látja a teljes képet.

Mi történt valójában? A kis Sally Magasabb Énje megváltoztatott minden más energiát. Megváltoztatta az imákat, és az angyali segítőket. Abban a pillanatban, a saját valóságának a királya volt, és hozott egy döntést, mely jól ismert volt a DNS spiráljain belül, melyet még nem hoztunk szóba. Az óriás, akit "Kis Sally"-nek neveztek, meghozta a döntését, és a mennyben harangoztak, ennek következményitől. Sokan megváltoztak, és néhányan meglelték isteniségüket aznap. A Föld szintén megváltozott, és a szituáció átjárta a bolygó energiáját, és a fény és a sötétség egyensúlya egy kicsit elmozdult a fény felé.

Gondoltatok erre valaha is? Vagy olyannak láttátok, ami sötétítette a bolygót? Értitek már mi az isteni bölcsesség? Ez egy attribútum, mely majdnem túl van az Ember értelmén. De a mesterek tudják. Néha, mikor valamit a legnehezebb, és negatívabb dolognak látsz a bolygón, az inkább azért dolgozik, hogy változást teremtsen felébressze azokat, akikre sohasem hatottak a spirituális dolgok, és olyan szituációkat teremtsen, melyek túl vannak azon, amit Isten számára helyénvalónak találnál. Évekkel ezelőtt elmondtuk, hogy ahhoz hogy felépíthessétek az új templomot melynek neve "béke a Földön", a régi templom alapjait teljesen el kell bontani és ez az, amire tekintetek.

A harmadik DNS spirál megváltoztatja az első és a másodikat. Ez a csoport, melyet első csoportnak nevezünk (a három DNS spirál együtt), megváltoztatja az Emberi Lényt. Lehet, hogy meglep titeket, de az első három spirál, amiről beszélünk a legfontosabb, el a legnagyobb hatással bíró, az életetekkel, a mennybemeneteletekkel, a vibrációtokkal, a mesteri voltotokkal, és a közös teremtéssel kapcsolatban. Ez minden, amit el akartok érni.

Kis Névtelen

Ez nem minden. Ha azt hittétek, hogy ez nehéz volt akkor, mi a helyzet ezzel? Hadd beszéljek nektek a Kis Névtelenről. Kis Névtelen még a három hónapot sem élte meg, és sohasem kapott nevet. Beteg volt, mikor megszületett, és azok, akik ott voltak, éppen csak hogy életben tartották. Tudták, hogy nem fogja túlélni, ezért nem akarták vesztegetni a segélyeket, hogy bármit is tegyenek, mindössze életben tartották. Magányosan halt meg, ahogy várható volt. Ott voltak felsorakozva mögötte azok is, akik szintén nem élhették túl.

Egy olyan kultúrában, ahol az életet másképpen nézik, mint itt, a Kis Névtelen csak jött és ment, látszólag csak egy villanás volt. Három hónap bánat és szenvedés. Legtöbben, akik hallgatják és olvassák ezt, nem akarnának ott lenni. Nem gondoltok rá, és ez teljesen normális. Nincs ítélőszék ezzel kapcsolatban, de szintén nem tudtok úgy tenni, mintha nem létezne.

És mit gondoltok, hogyan ül meg ez a szituáció, a megvilágosodás, és Isten szeretetének világában? Ez egy sötét hely, ahová Isten nem látogat el? A válasz, (mint tudjátok) messze van ettől. Isten és a család létezik az elképzelhető legsötétebb helyeken is. Mindezek után, ez az, ahol a transzmutációt a fénybe el kell végezni.

Nos, gyertek oda velem egy pillanatra, és tekintsétek meg a Kis Névtelent. Emberbarát, ha mellette ülhettél volna, életének minden percét végigzokogtad volna. Miért? Azért mert úgy lettél megépítve, hogy szeress! Minden ízedben úgy vagy tervezve, hogy törődj a gyerekekkel, és akcióba lépj, mikor igazságtalanságot látsz. Mi a helyzet a mesterrel? Ha a mester lett volna mellette, rátette volna a kezét áldóan, és csak ült, és "létezett" volna a gyermek életének minden percében. Látjátok, a mester belelátna a szituációba, és nem csavarná a kezét kétségbeesetten, vagy jajveszékelne, hogy az emberi természet szörnyű, vagy hogy a szegény Emberek gyakran hogyan foglalkoznak más Emberekkel. A mester látná a nagyobb képet.

A Kis Névtelennek volt egy Magasabb Énje. A Kis Névtelen, és az a Magasabb Én egyetértett, abban, hogy eljöjjön a Földre, pontosan abba a lehetőségbe, ami történt hogy átélje. Erre lehet, hogy azt mondjátok, "Miért? Miért kell ilyen dolognak valaha is léteznie, ha angyalok vagyunk?" És újra azt fogom mondani: Csak angyalok tudnak ilyen dolgokat tenni, egy olyan világban, ahol szabad akarat, és tervezés van. A fátyol túloldalán szerintetek, be van kötve a szemetek, és spirituálisan valahogy lehullotok az égből véletlenszerű szituációkba születve? Nem! A teljes angyali dicsfényetekben határoztok a többiekkel, hogy pontosan hol és kikkel fogtok inkarnálódni. Lehet, hogy ezt mondjátok, "Ha ez a helyzet, a Kis Névtelen miért, jött valaha is erre a helyre először? Miért létezne ilyen dolog?" Tekintsetek a tényekre. Ezek a dolgok naponta megtörténnek több százszor. Gondoljátok, hogy ez véletlen? Lehet, hogy nem óhajtotok szembenézni vele, de lehet, hogy ez része a grandiózus tervnek. Még nagyobb hatással bíró lehet, hogy egyszer ti is lejátszottátok ezt!

A fény és sötétség egyensúlyában létező bolygón, amíg létezik sötétség, létezni fognak ilyen dolgok, az egyensúly miatt. Amit lehet, hogy nem értetek, az az hogy a Kis Névtelennek is van spirituális energiája, akárcsak nektek. És az ő rövid kis arasznyi életében, ez az energia éppenséggel a föld porába szállította! Mint egy szeretetcsomagot, melyre a bolygónak valahogyan szüksége volt, a döntése, és a megállapodása a Magasabb Énjével, valójában megváltoztatta a bolygó vibrációját! Látjátok valójában volt szándék és ok. Volt tervezés, megvalósítás, és szeretet. Nem fogjátok megérteni ezt addig, míg nem aktiváljátok a harmadik spirált. A mester az, aki hátrébb lép, és látja a fény és a sötétség helyénvalóságát. Az is a mester, aki tudja, hogyan küldjön fényt azoknak, akiknek szükségük van rá, és megváltoztassa ezeket a dolgokat a szándékon és a bölcsességen keresztül. És igen a mester is sír.

A Nagy Ugrás

Nos, mi a reakciótok erre az üzenetre? Borzalmas, mondjátok? "Kryon," mondhatjátok, "Én sohasem fogom tudni ezt elfogadni!" Jó! Akkor pontosan jó úton vagytok, azon, hogy megváltoztassátok! Hogyan szeretnétek véget vetni ennek? Hogyan szeretnétek megváltoztatni a fény és a sötétség egyensúlyát ezen a csodálatos bolygón, hogy kevesebb Kis Sally, és Kis Névtelen legyen? Hadd mondjak valamit: Ezért vagytok itt!

Még sohasem volt idő a történelem folyamán, ahol az idős lelkek visszatértek és reaktiválják a régi energiát finomítsák, megtisztítsák, és megváltoztassák az Emberi tudatot. Láttatok bármiféle emelkedő gyűlöletet mostanában? Láttatok bármiféle sötétséget előjönni a sziklák alól, és a barlangokból? Ez az, ami történik, mikor bekapcsoljátok a fényt! Amit néhányan igazságtalan eseménynek, vagy a "legrosszabbra fordulásnak" látnak a bolygótokon, az a fény és a sötétség régi egyensúlyának utolsó kapálózása egy régi energia alapjainak tisztára vakarása. És ez az, kedves Emberi Lények, amiért Fénymunkásnak hívnak benneteket.

Gyertek vissza velem egy pillanatra, a jelenlegi megnyilvánulásotok (létidőtök) bejáratához. Amint a fátyol másik oldalán álltok, és láttok itt történni, még bíztok magatokban előre. Ismerve az Armageddon potenciális lehetőségét, és a helyzetet, hogy lehet hogy nem létezhettek hanem ehelyett a kultúrátok lehet, hogy fel lesz perzselve egy horrorisztikus holokausztban. Ez volt a jóslat, mikor legtöbbetek megszületett. Menjetek vissza és tekintsétek meg a próféciák sokaságát. Mégis, még mindig jöttök. Ez nem sokban különbözik a Kis Sally-től, és a Kis Névtelentől, igaz? Ennyire nagyon törődtök a családdal.

Bár sokan közületek egy gazdag kultúrát választottak ezúttal, ahol van szabad idejük, és nem a túlélésben vannak megragadva, mint sokan mások manapság. Itt van még egy kívánság, egy axióma: (4) Sohasem fogtok visszatérni, (reinkarnálódni) a földre egy kevésbé éber állapotba. Ez ígéret. Hallottuk, néhányan azt mondják, privátban: "Ha még egyszer végig kell mennem ezen, akkor soha többé nem jövök vissza!" És azt gondoltátok, hogy nem hallottuk? (Nevetés) Nos, nem kell még egyszer végigmennetek ezen. A Lemúriaiak legtöbbjének ebben a teremben az egyedüli célja megváltoztatni a fény és a sötétség egyensúlyát a bolygón. Ezért fogtátok ezt a könyvet, mindössze ezért találjátok magatokat egy csatornázási találkozón. És a megfelelő kultúrában vagytok a megfelelő időben. Véletlen? Nem.

Vannak mesterek, akik köztetek sétálnak, és nem akarnak belépni abba a spirituális szekrénybe, és kivenni azt a ruhát melyen az áll, Fénymunkás, és felölteni. Ez az ő szabad választásuk. Lehet, hogy sohasem fogják megtenni ebben a létidőben. De ott vannak azok, akik igen, megteszik. Mikor egy Ember eléri életének ezt a pontját, ha azt a választást hozzák, hogy kinyitják ezt a metaforikus szekrényt, minden, amit valaha Istenről tanultak a létidőkön keresztül, amit valaha is megéltek, felkerül rájuk. Akárcsak ti, emlékezve arra, amiért jöttetek. Akárcsak ti, ebben a pillanatban, szóba hozva a mit kell tenni legközelebb, hogy segítsen nektek, és mindenkinek körülöttetek kérdését

A Harmadik Történet

Végül, hadd mondjak el még egy harmadik történetet, egy gyönyörű entitásról. Ezt szeretni fogjátok! Micsoda értékes fiatal lélek ez! Visszatért. Itt élt a földön mióta csak Ember él. Nézzetek a szemébe. Ez egy idős, nagyon idős lélek, egy olyan, amelyik visszatér újra, és újra. Tudja, hogyan működnek a dolgok, és nagyon, de nagyon ismeri a bolygó energiáját. Mesteri mivolta van, a spirituális szekrényének lehetőségében.

Az első lélegzet, melyet vett, ilyesmi volt, "Ah, visszatértem. Tudom, hogy működik mindez, igen." Azokban az első hónapokban olyan zavarba ejtő volt látni a spirituális családot, látni az összes színt maga körül, és nem lenni képes beszélni egyetlen nyelvet sem! Néha hadonászott, izgatottan mozgatva a karjait és lábait, olyan izgatottan, mikor látta azokat, akiket "ismert". Mikor a többiek látták a hadonászását, azt gondolták, milyen aranyos. (Nevetés) Egy gyermek szemein keresztül gyakran látni a bolygó isteniségét.

És mi az ő neve? Az ő neve "A Kis -a te neved - következik itt!" És itt vagytok ezt hallgatva, és olvasva. Azért jöttetek, mert tudtátok, hogy ezt a bolygót meg lehet változtatni, és megtettétek. Fénymunkás, figyelj: Minél magasabban rezegsz, annál több a fény a bolygón. A fény aktív, a sötétség passzív. Mindössze néhány Fénymunkás kell ahhoz, hogy olyan egyensúlyt teremtsen, mely egy kicsit fény-intenzívebb, bármilyen szituációban. Ahogy magasabban rezegtek, a környezetetek változik körülöttetek. A levegő molekulák, és az interdimenzionális élet bennük tud a döntésétekről, hogy megváltoztatjátok a DNS harmadik spirálját!

A mennybemenetel szó körétek húzódik, és sok dolgot jelent. Azt jelenti, "magasabb szinten rezegni, és mesterként a bolygón maradni." Ez nem az a fajta mester, akit az emberek imádnak, és a lábaihoz sereglenek. Nem. Ez az a mester, akiről még az elemek is tudják, hogy mit tett! Ez ti vagytok!

Sohasem lesz olyan idő ezen a bolygón, mikor nem lesz sötétség. A dualitás így fog működni. De higgyetek nekem, a határán vagytok néhány gyógyíthatatlan betegségnek a meggyógyításának, melyek a bolygótokon vannak. Ez a hozzáfogásotokon belül van, hogy megváltoztassátok a társadalmakat, melyek szegények, és látszólag mindörökké azok maradnak. A létidőtökben befejeződhet ez a dolog, de magával fogja hozni a tudat megváltozását is. Lassan, mert amit tesztek ezekben a fajta csendes spirituális pillanatokban, azok körülöttetek, és a vezetőik körülöttük elkezdenek átalakulni. A bolygó kormányai, és gazdaságai - ez mind összefügg - szintén meg fognak változni, hogy illeszkedjenek a vibrációhoz maguk körül.

Minden, ami ezekben az elmúlt hónapokban történt az ugrás energiájának előfutára volt, egy részük már a következő hónapban (Augusztusban) megtörténik. Ne féljetek Isten szeretetétől! Ne féljetek a bolygó változásától. Ha nem így lenne, elmondom, hogy szeretlek benneteket. Család, Lemúriaiak, ez az, amiért itt vagytok. Ezek a leckék a DNS-ről folytatódni fognak ebben az évben, és a következőben, és az azt követőben, addig, míg teljesen meg nem értitek, mi van a 12 spirálban. Hogy el ne felejtsétek, ezek az első spirálok a legfontosabbak számotokra, abban, amit a mindennapi életnek hívtok, - az érzelmeitekben, a biológiátokban, életutatokban - a megértés, tolerancia, integritás, bölcsesség, és közös teremtés.

Végül, ezt mondom nektek: Az egyik oka annak, amiért a korában választott vizualizált mester lábai előtt szerettek ülni, az az, hogy ők szeretik magukat. Sokat mosolyognak. Most vessetek még egy jó pillantást a mesterre. Látjátok az arcát? Frissítsétek fel a "mostban." A mesternek az arca, a tiétek! Ti vagytok ő. Ez az energia, amivel jöttetek, és ez az, amit elértetek. Idővel meggyógyítja biológiai egyensúlytalanságát, toleranciáját a drámával szemben, az aggódást a pénz hiányáról, jobb kapcsolatban - ez az, amiről ez itt szól. Sétálva a mindennapokban, összekapcsolódva a Magasabb Énnel úgy, hogy értelmet adjon az életnek - segítve a bolygónak úgy, hogy észre sem veszitek.

És így, kedves Emberi Lények, ez az az idő, mikor visszavonulunk. Mesterekkel ülünk szemben az Embereknek ez a csoportja, aki hallgat és olvas. Ez az, amit mindig láttunk, attól a pillanattól kezdve, hogy megérkeztünk. Ez az, amit látunk folytatódni. Lemúriaiak, sohasem vagytok egyedül. Bármit is óhajtotok elérni, isteniség van veletek, és egy részetek, mely mindent tud, bennetek. Egy részetek tudja, hogy ha a bolygót meg tudja változtatni egy-két lény, akkor képzeljétek el, hogy mit tud tenni több száz. Létezik tudás, mely szerint, lehet, hogy a Kis Névtelenek, és a Kis Sally-k napjai meg vannak számlálva. Mikor megváltoztatjátok a tudatosságot, ezeknek a dolgoknak nem kell többé megtörténnie. Sokkal nehezebb a sötétséget a kezetekben tartani, mikor fény van körülöttetek mindenütt. A fény és a sötétség egyensúlya elmozdult ezen a bolygón. Még a dualitás is megváltozott, és ez az igazság. Ez az, amiért úgy szeretünk benneteket, ahogy. Azok az idős lelkek, akiket Lemúriaiaknak hívnak, akik eljöttek a földre néhány évvel ezelőtt, elszántan, hogy megváltoztassák az eonokon át tartó egyensúlyt sikerrel jártak. És az igazi munka elkezdődött.

És ez így van.

Kryon

(Fordítás: Nagy Tibor 2003 október, e-mail: watchfulness@freemail.hu)


vissza az előző lapra