Az e2012 SOROZAT:

2. SHOUD: „Új gondolat” - Adamus közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Elhangzott a Bíbor Körben,

2011. október 1-én

www.crimsoncircle.com

Vagyok, Aki Vagyok, Adamus, akit Drakulaként is ismernek. (nevetés) Igaz történet. Ez egy nagyon is igaz történet drága Shaumbra.

Egyensúly

Mielőtt elmesélném nektek azt a történetet, átnyújtanék egy kis emlékeztetőt mindegyikőtöknek, akik ma itt vagytok: bármi is történjen, maradjatok az egyensúlyotokban - a saját egyensúlyotokban. Bármi is történjék, emlékezzetek, már minden eszközzel rendelkeztek a helyzet kezelésére. Minden eszközzel. Mindegyikőtökre ránézek - rátok is, akik ma online néztek minket - emlékezzetek a szavaimra: - Bármi is történik, rendelkezel az egyensúllyal, a saját egyensúlyoddal. Meg vannak az eszközeid. Meg van a bölcsességed.

Ó, most azon töprengtek: - Mi a fenéről beszél Adamus? (nevetés) -Ma kissé komolyra veszi ezt.” - és ez így is van. Komolyan beszélek. Legyen szó akár egy kisebb autóbalesetről, ami nem végzetes kimenetelű, akár arról, hogy elveszíted az állásodat, vagy valami zavarbaejtő dolog történik veled, szóval bármi is történik, vagy akár valami olyan, ami most globális szinten is zajlik, és ami hatással lehet erre az egész bolygóra, csak őrizd meg az egyensúlyodat! Néha úgy tesztek, mintha nem tudnátok, hogy az hol is van, pedig igenis tudjátok. Emlékezzetek az eszközökre!

Az első eszköz: a légzés. A légzés. A következő - a nevetés. Tényleg. Aztán jön a légzés. (nevetés) És újra a nevetés. Majd jöhet az emlékezés arra,- ahogy azt oly sokszor el szoktam nektek mondani - hogy ez nem a tiéd. Tényleg nem. Ó igen, természetesen ennek az egésznek a kellős közepén tartózkodsz, de attól az még nem a tiéd. Nem a tiéd.

Egészen addig fogom ezt ismételgetni, amíg végre tisztán nem halljátok a saját hangotokon. Az nem a tiéd. Úgy teszel, mintha a tiéd lenne, pedig nem az. Szóval ne feledjétek, hogy őrizzétek meg az egyensúlyotokat! Az ott van. Ezt te is tudod. Én is tudom. Szeretitek keresgélni a határait, miközben ti is tudjátok, hogy ez ott van.

Drakula

Szóval akkor következzen a történetem! Én vagyok Drakula. A Misztérium Iskolák végnapjaiban, főként Romániában, Erdélyben mi mindannyian ámulatba ejtő dolgokat tettünk. Tudtuk, elérkezett az ideje annak, hogy bezárjuk a Misztérium Iskolákat, és hogy visszatérjetek a nagyvilágba. Tudtuk, hogy nem maradhattok többé bezárt falak mögött. Még azok mögött sem, amikről úgy tesztek, mintha létrehoznátok. Nem….Atyám! (nevetés, ahogy odamegy Sart-hoz, aki papi jelmezt öltött) Igen! (nagy nevetés, ahogy Adamus megcsókolja a Sart által feltartott keresztet) Nem fáj!

SART: Óoo! (nevetés)

ADAMUS: Ez az egész egy mítosz. Most akkor te csókold meg az enyémet! (hatalmas nevetés) Pontosan itt! (Sart savanyú képet vág, majd nagy nehezen megcsókolja Adamus medálját) - Mégis, mit gondoltál Atyám? Nem vagyok kisgyerek! (nagy nevetés) - És te Crash, hogy érzed ma magad?! (Dave-hez beszél, aki ma pilótának öltözött)

DAVE: Imádom a robotpilótát! (nevetés)

ADAMUS: Robotpilóta! (Adamus is nevet) Repülés közben csatornázik.

TOBIN: (egy kisgyerek) : Én szeretek repülni.

ADAMUS: -Szia kicsim! Ő felismer egy vámpírt, ha lát egyet. (nevetés)

TOBIN: Én ezt tudom! (Adamus nevet)

ADAMUS: - Szóval a Misztérium Iskolák bezárásával foglalatoskodtunk akkoriban, mert elérkezett annak az ideje, hogy visszatérjetek a nagyvilágba. Olyan messzire eljutottunk a Misztérium Iskolákban, amilyen messzire csak képesek voltunk. Tudtuk, hogy egy új korszak közeledik. Tudtam, hogy elérkezett a távozásom ideje. Tudtam, hogy bármennyire mélyen is szeretem ezt a bolygót, elérkezett az időm, hogy eltávozzak innen, hiszen mi is lehetne nagyszerűbb időszak annál, hogy egyszerűen csak magammal legyek? (nevetés, majd a tekintete odafordul Lindához, aki boszorkánynak öltözött) Szép béka. (nevetés) Van valami hozzáfűzni valód? (még több nevetés) És mi is lenne ennek a célja?

LINDA: Nos, elutaztam, és a légitársaság vevőszolgálati embere nem volt túl kedves hozzám.(nevetés)

ADAMUS: -Azt hittem már túltárgyaltuk, hogy nem helyénvaló dolog átkokat és bűbájokat alkalmazni. És ki volt ez a személy, még mielőtt békává változott volna?

LINDA. A United Airlines egyik alkalmazottja. (nevetés) Nem értenek a vevőszolgálathoz.

ADAMUS: Ó, nem! Velem kellene repülnöd, repülőgép nélkül!

LINDA: De még békának sem vált be, ezért át kellett alakítanom egy tartóvá, és ezekbe raktam bele az Adamus Díjakat. (Linda egy békát visel a nyakában, ami pénztárcaként is funkcionál, és a lábai között található a cipzár)

ADAMUS: Adamus Díjakat! ( nevetés) Feldugva egy béka fenekébe?! (nagy nevetés) Nem tudtad, hogy ez szerencsét hoz? Hacsak nem a United Airlines egyik alkalmazottjáról van szó. (még nagyobb nevetés) Akkor most el fogunk végezni egy kis varázslatot, egy kis boszorkányságot, hogy átalakítsuk ezeket a békában lévő sötét energiákat….(a kezeivel hadonászik a béka körül)…..semmivé. Tiszta energiává. Egyszerűen csak tiszta energiává. Máris beszélni fogunk erről.

Szóval…és mindegyikőtöknek mondom most ezt, akik ma boszorkánynak öltöztetek fel, és vagytok egy páran - meg vagyok lepve, hogy egyáltalán magatokra tudjátok ölteni ezt a jelmezt. És ezt most teljesen komolyan mondom. Úgy értem, ez sok mindent elárul. Miután voltatok boszorkányok, meg zombik, meg mindezek a dolgok elmúlt életeitek során, és miután máglyán égettek el ezért benneteket ( beszéd közben ellenséges tekintetet vet Sart „Atyára”) a tudjátok kik, igen, - ez sok mély sebet okozott - mélységesen mély aspektus sebeket okozott sokatoknak, akiket megkínoztak a hitetek miatt. És az a tény, hogy ma itt vagytok, és nevetni, viccelődni tudtok ezen, és még magatokra is öltitek ezeket a jelmezeket, hát ez tényleg bámulatos! Tehát külön köszönetet mondok most mindazoknak, akik ma jelmezt öltöttek, kifejezetten persze magamnak! (Adamus nevet, hiszen egy hatalmas piros pelerint, egy bíbor színű bársony mellényt és egy fehér inget visel)

Szóval drága Shaumbra, az Erdélyben létező Misztérium Iskoláknak az 1700-as évek vége felé elérkezett a bezárása. És amikor ez bekövetkezett, akkor ti - az összes tanítvány- visszatértetek a külvilágba. Egy páran Európába tértetek vissza. Mások pedig Oroszországba. Megint mások pedig idejöttetek, az újonnan előemelkedő Atalntiszba, amit ma Egyesült Államoknak hívnak. Magatokkal hoztátok a bölcsességeteket, a megértéseiteket.

Nos, ez jó nagy felbolydulást okozott. Szinte egy követő kultuszt hozott létre. Az emberek még mindig abban akartak hinni, hogy a Misztérium Iskolák léteznek és működnek, annak ellenére, hogy már nem így állt a helyzet. Abban akartak hinni, hogy az Élet többet tartogat annál, mint amit ők maguk megélnek ebből, hogy az Élet több a monarchiáknál meg a különféle államformáknál, és azoknál a korlátozásoknál, mint amikkel ők éltek együtt, ezért aztán abban akartak hinni, hogy a Misztérium Iskolák még működnek. Működtek is, de már a szívetekben. Többé már nem az épületekben léteztek, hanem a szívetekben.

Sok szóbeszéd kapott szárnyra annak kapcsán, hogy ezek az Iskolák hol is találhatóak, és egy ideig meglehetősen szórakoztató volt látni, ahogy bizonyos vallásos csoportok rendre összegyűltek az új keresztes hadjáratuk kapcsán, aminek a célja az lett volna, hogy porig égessék ezeket a Misztérium Iskolákat. Természetesen akkoriban már nem volt egy Misztérium Iskola sem. Ezért aztán rossz kastélyokra csaptak le, és az ottani embereket vádolták meg a rossz dolgok elkövetésével, és bizony porig égették azokat a kastélyokat annak ellenére, hogy azok valójában nem is Misztérium Iskolák voltak, és ez egyre csak folytatódott. És ez az egész csak még több ármánykodásra és rejtelemre adott okot, és ez így ment egészen addig, amíg bizonyos (megint Sart-ra néz) rendek, bizonyos vallási rendek már nem állhatták ezt tovább. Tudták, hogy meg kell lépniük a saját ellenpropagandájukat ezek ellen a Misztérium Iskolák ellen. Ezért aztán kitaláltak egy történetet erről a lényről….erről a lényről, aki nem látta a saját tükörképét, és mások sem voltak képesek őt látni a tükörben.

Hát persze, hogy nem! Amikor a tudati rezgésed eléri azt a szintet, akkor már nem fogod látni a tükörképedet. Néhányan nyertetek ebbe apró kis betekintéseket…besétáltok egy terembe, és egy pillanat erejéig nem vagytok ott. Miért? Mert a rezgésed, a tudatod elkezd fejlődni. Többé már nem tükröződésként fogod magad látni. Jelenlétként fogod magadat látni. Köszönöm. (Átnyújtja a köpönyegét Lindának) Jelenlétként. A többiek sem fognak látni téged a tükörben. Szóval nagyszerű dolog volt, hogy azt mondták, hogy ez a lény nem látja a saját képmását a tükörben.

És a legendaszövés folytatódott. Arról beszéltek, hogy ki akarja szívni a véredet. Nos, volt egy szokásom, ami még a mai napig is meg van…(nevetés) Nem olyan, drága barátaim, hanem az, hogy amikor megcsókolok valakit….(ránéz egy nőre) Megtennéd, hogy felállsz? Gyere ide hozzám! (nevetés)

ADAMUS: Szóval amikor megcsókolok valakit….(Adamus arcon csókolja a nőt)…

ELIZABETH: Köszönöm.

ADAMUS: …Lényegében az nem jár olyan energetizáló hatással. Az arcon nincs túl sok energia pont.

ELIZABETH: Ühüm.

ADAMUS: De…(most a nyakát csókolja meg) Pontosan itt a nyakán. Hát nem borzongtál bele?

ELIZABETH: Ühüm.

ADAMUS: Hát én is! (nevetés)

ELIZABETH: Igen.

ADAMUS: Pontosan itt, a nyakán. Érzed a különbséget?

ELIZABETH: Ühüm.

ADAMUS: Nos, manapság az ember nem teheti meg, hogy csak úgy…(Adamus újra megcsókolja a nyakát) megcsókolod….hm…finom az illata. Vagy talán mégis megteheted. Most a másik oldalon. (Adamus a másik oldalon is a nyakába csókol)

ELIZABETH: Te Jó Ég! (vihorászik)

ADAMUS: Mmm, szóval….remélem jólesett.

ELIZABETH: Igen, nagyon jól.

ADAMUS: Igen. Igen. Van valakinek egy cigarettája? (nevetés) Szóval mindezt felhasználták. Mindezeket a történeteket felhasználták, majd összerakták ezeket, és találtak egy mondhatni középszerű írót, aki írt már pár könyvet, és aki egy kicsikét járatos volt a misztikában - tanulmányozta a mezmerizmust, de a szíve mélyén attól még borzasztóan merev és konzervatív volt, és nagyon, de nagyon hű volt a Brit Monarchiához akkoriban - egy ír férfi volt ő, akit Bram Stoker-nek hívtak. És busásan lefizették, hogy megírjon egy könyvet - a Drakulát - és ördögi gonosznak fesse őt le, mert rájöttek, hogy ha ezt teszik, ha megalkotják ezt a kultusz figurát, ezt a Drakulát - és ennek az egésznek az alapját sok különféle részigazság, továbbá sok olyan dolog képezte, ami egyáltalán nem volt igaz. És mivel igen erősek voltunk Romániában, Erdély területén, természetesen ebbe az egészbe még belevonták Vlad Tepes sztorjait is, és ezt az egészet egybegyúrták. Az 1800-as évek végén, 1897-ben adták ki a könyvet, hogy megpróbálják megállítani ezt a hatalmas érdeklődést a Misztérium Iskolák, a személyem iránt- bár én soha sem lettem néven nevezve - és irántatok.

Ez egy szintig működött is, de…de….(iszik egy korty üdítőt) Jó kis vér. Mm. (nevetés) Egy szintig ez működött, de mi a helyzet manapság? Mi az, ami most teljes kört fut be? Egy egészen új érdeklődés övezi a vámpírokat, ami nagyon is jelenkori. Az Új Energiás vámpírok abszolút vegásak. (nevetés) Ez így igaz. Nem én találom ezt ki. Nézzétek csak meg a Twilight (Alkonyat) c. filmet, és a többit is.

LINDA: True Blood. (Inni és élni hagyni - amerikai vámpíros sorozat- a ford. megj)

ADAMUS: Egy egészen újfajta varázsa van a halhatatlanságnak. Halhatatlannak lenni, de úgy, hogy közben itt élsz a Földön, fizikai testben.

Namost természetesen, ehhez hozzáadták a drámát is, meg egy-két alattomos, ármányos dolgot is, de akkor is, ez az új őrület. Az emberek tudni akarják, hogy mi húzódik meg az ő emberi létük hátterében, és ezt most kezdik felfedezni egészen fantasztikus új utakon-módokon. Tudni akarják - pontosan ugyanúgy, ahogy több száz évvel ezelőtt is tudni akarták, amikor bezárultak a Misztérium Iskolák - hogy létezik valami ezen túlmenően is.

És ez az. És ez most elkezd fénybe kerülni. Elkezd megtörténni.

És ez mindenhol hatalmas vitát okoz, szerte az egész bolygón. Minden nap ezt látjátok. Rengeteg viszályt szít ez a dolog azon a helyen is, amit én a Földközeli Birodalmaknak nevezek, ahol az eltávozottak nagy része - ahogy ez a dalban is elhangzott - lófrál, cselleng. (A Shoud elején lejátszott dalra utal - „Dearly Departed” - DeVotchka előadásában) Továbbá ez rengeteg viszályt szít a kozmosz bizonyos erőiben is, akik - mint ezt már említettem - nem hisznek Istenben. Nem hisznek a Szellemben. Igazából szinte semmiben sem hisznek, kivéve persze önmagukat - semmi baj sincs azzal, ha magadban hiszel természetesen, amennyiben a Teljes Énedben hiszel. Abban az Énben, akinek senkiből és semmiből sem kell táplálkoznia, abban az Énben, aki tudja, hogy az egyensúly már benne van, hogy az eszközeid már ott vannak, és bármikor használhatod azokat, amikor csak akarod. Abban az Énben, aki már eltávolodott a tömegtudat gondolkozásától, a régi gondolkozástól. Az emberek manapság tudni akarják, hogy létezik varázslat.

Nos, egy kissé félresiklanak ebben a dologban. Azt hiszik, hogy a varázslat azt jelenti, hogy azonnal képesek aranyat manifesztálni (kinyújtja a kezét) - arra számítottatok, hogy ezt fogom tenni, igaz? - hogy egy szempillantás alatt aranyat varázsolnak a tenyerükbe, hogy vizen fognak járni, meg a hasonló trükköket értik ezalatt. Pedig a valódi varázslat az, hogy tudatában vagy önmagadnak, itt és most a Jelenlétednek, minden egyes dimenzióban, amiben csak közreműködsz. Szeretitek azt hinni, hogy csak ebben az egy dimenzióban működtök közre, pedig számtalan dimenzióban ott vagytok.

Ez itt egyfajta középpont. Pete, ne mozdítsd meg megint a lábad, mert megint beléd fogok rúgni. Ez egy fajta középpont, ahol ennek nagyrésze történik. Igen, rengeteg bámulatos dolog zajlik veletek, számotokra a többi dimenzióban. És ez itt az a pont, ahol ez az egész összejön, eggyé válik, ahol ez az egész fókuszba kerül, és ahol mindez materializálódik.

Tehát drága barátaim, hogy befejezzem a történetet: igen, valóban létezett egy Drakula, és Drakulának nem volt arra szüksége, hogy bárkitől bármit is elvegyen. Drakula megértette, hogy halhatatlan életet él. Örökké folytatódott. Drakula megértette, hogy itt lehet fizikai testben ezen a bolygón. És hogy nem fizikai formában is ugyanígy itt lehet, vagy bárhol máshol, ahol csak lenni akar.

Mindannyiunkban ott él egy kis adagnyi Drakula. Ne hagyjátok, hogy az, amit ők mondanak (kisebb nevetés, ahogy beszéd közben megint Sart-ra néz) befolyásolja vagy megváltoztassa a magatokról alkotott felfogásotokat! És tudom, hogy ez egy olyan téma, amiről újra és újra beszélünk. A kétség. Bekúszik a kétség.

Kifejezetten az elmúlt pár hét a kétségek időszaka volt. Pont akkor, amikor már úgy gondoltad, hogy nagyrészt megtisztítottad a múltadat - akkor az visszatért. Érzed a kétséget, ami még egy darabig ott is lesz. Ott fog téged nyomasztani ez a kétség egészen addig, - ami az önmagadba vetett kétség, és részben a tömegtudat befolyása - egészen addig, amíg a kétség fel nem ismeri, hogy már nem kell semminek sem ellenszegülnie. Pontosan ugyanúgy, mint a vámpír, aki nem látja a képmását a tükörben, mert már nincs erre szüksége. Többé már nem kell a tükröződést látnia. Többé már nem kell azt kívülről látnia. Hiszen az itt van. Pontosan itt, a szívedben.

Ez valóságos

Drága Shaumbra, azt is sokszor említettem már, hogy ez most történik. Pontosan most - ami a lehető legnagyszerűbb időszak a Földön, ez a legnagyobb energia változások és átalakulások időszaka, amit soha korábban, egyetlen életetek alatt sem tapasztaltatok meg, amióta csak itt vagytok - és ez pontosan most történik.

Arra kértem Cauldre-t, hogy hozzon néhány példát arra, amiről beszélünk, és most ha lehet, kérném a diákat!

Első dia

Nos, beszélni szoktunk az Új Földről, és ez…jó lenne lejjebb kapcsolni a világítást, ha kérhetném! Szóval beszélni szoktunk az Új Földről. Ez egy érdekes ezoterikus elképzelés. Kicsit álmodozó. Ti is szoktatok gondolkozni ezekről az Új Földekről. És ahogy ezt már korábban elmondtuk nektek, hogy egy Új Föld volt, egyetlen egy Új Föld volt, amit ti magatok hoztatok létre, terveztetek meg és építettetek fel álom állapotaitok alatt.

Nos, most már ez az egész nem annyira álom állapotaitok alatt folyik. Most már, mondhatni a világok között éltek. Most is vannak olyan részeitek, akik éppen kiterjednek, miközben ti itt ültök ezeken a székeken.

Régebben azt mondtam nektek, hogy az Új Föld és a Régi Föld nem fog egymásba olvadni még vagy úgy 30 évig. Ezt körülbelül 5 éve mondtam. Ez még most is bizonytalan, de ez igazából nem számít. Még mindig bizonytalan, hogy itt, a régi Földön bizonyos erők továbbra is a régi módokon akarnak élni, vagy pedig készen állnak a továbbfejlődésre, de ez lényegében nem számít, kivéve, hogy ez egy gyönyörűséges bolygó. Gyűlölnétek ezt átadni azoknak, akik visszafelé mennek az időben, akik vissza akarnak térni a régi szabványokhoz. Pedig bizonyos értelemben, ez nem számít.

Léteznek Új Földek, és nem csupán az az egy. Sok, temérdek sok létezik odakint belőlük, több száz. Ők fogják elszállásolni azokat az angyali létezőket, akik eddig még soha nem öltöttek magukra fizikai inkarnációt, és bizony sokan vannak - ők a ti spirituális családjaitok tagjai.

Ez a bolygó képtelen lenne ennyi mindenkit elszállásolni a népesség tekintetében. De az újonnan megteremtett Új Földek képesek erre. Vannak köztük olyanok, amik terjedelmüket tekintve nagyobbak a ti jelenlegi Föld bolygótoknál - méretük akár százszorosa ennek a bolygónak - és ezek már mind léteznek. És meglehetősen fura módon, ez mostanában felbukkant a hírekben, és ez erre a bizonyíték. És továbbra is fel fognak bukkanni a hírekben.

Tudjátok ez azért érdekes, mert a tudatosság kövezi ki az utat, amit aztán a technológia követ. Amiről az elmúlt 10 évben beszéltünk nektek, az most mind történik. A technológia olyan szinten zárkózik fel, hogy lassan elkezdik meglátni ezeknek az Új Földeknek némelyikét.

Na most ez nem azt jelenti, hogy pontosan a hírekben felsorolt helyek lesznek azok, ahová az angyali létezők el fognak menni a saját fizikai tapasztalásuk céljából. Ugyanakkor viszont azt igenis jelenti, hogy még a tudomány is elkezdi elismerni azt, amit mi - ti - már jó ideje tudtok. Ez egy visszaigazolás. És nagyon is valóságos.

Apropó, én imádom a tudományt. Imádom a tudományt - egészen egy határig. Egészen addig szeretem a tudományt, amíg a tudósok nyitott elméjűek maradnak. Mert amikor bezárul a dobozuk, amikor annyira beleragadnak a szakmájukba, hogy többé már képtelenek még arra is, hogy tekintetbe vegyenek más potenciálokat is, - olyan dolgokat, amiket nem tudnak feltérképezni a jelenlegi matematika vagy tudomány segítségével - nos, akkor ez hajlamos problémává válni. Mert akkor ez aztán tényleg megakadályozza az energia áramlását, és ilyenkor valami robbanással végződik. (egy nő felnevet) -Köszönöm. Szükségem volt erre a nevetésre. Kapsz is ezért egy Adamus Díjat. Igen, közvetlenül a béka fenekéből. (nevetés)

De nem, ez tényleg így van. Ha a tudomány túl hosszú ideig dobozba zár valamit, akkor valami felrobban. Nos, nem mindig található meg a közvetlen összefüggés. Például: - Hosszú időn keresztül a tudomány azt feltételezte, hogy a Föld lapos, és (Sart „Atyára” mutat) és a te szervezeted volt az, ami megakadályozta azt, hogy a többi lehetőséget is szemügyre lehessen venni. Sok embert üldöztek ezért (Sart felemeli a kezét) - köszönöm - hogy felvállalod, hogy képviseled itt az egyházat…(Sart mond valamit, amin mindenki nevet)

Ó, mielőtt ma végzünk, még sokkal többet is fogsz ebből kapni. (nevetés) Ma meg fogunk téríteni. (Adamus nevet)

Tehát egészen addig a pontig szeretem a tudományt, amíg az képes meglátni az új lehetőségeket. Elképesztő dolog történt ebben az elmúlt pár évben a tudományos körökben. Nem mindannyian, de éppen elegen mondják azt: - Kell lennie valami másnak! Kell, hogy legyen valami, amit a mikroszkójaink, a számítógépeink és a kalkulációink nem mutatnak meg. Menjünk ebbe bele! - Ez az, amit sokszor kvantumfizikának neveznek, és egyre több és több tudós kezd vele foglalkozni. Egyre több tudósban ébred fel a felfedezés iránti vágy, és én imádom a tudományt, amikor az a felfedezésről szól! Még rengeteg sok felfedeznivaló akad a fizikai valóságotok kapcsán, és rengeteg sok felfedeznivaló akad a többi birodalom kapcsán is!

Ti ezt tudjátok, és most, amikor kimondom ezeket a szavakat, azt mondjátok: -Tudom, hogy vannak odakint dolgok, és tudom, hogy vannak dolgok az atomi és a szubatomi szintek alatt is. És tudom - mondjátok ezt sokan - tudom, hogy a káosz egyáltalán nem is káosz. Hanem Isteni Rend, amit az elme egyelőre még képtelen felfogni. - De drága Shaumbra, a tudomány egy nagyszerű dolog, és a szó szoros értelmében, az általatok elvégzett munka az, amivel segítetek megnyitni az új tudomány előtt a potenciálokat és a lehetőségeket.

Pár évvel ezelőtt volt egy hatalmas felfedezés, úgy 9 vagy 10 évvel ezelőtt - az új matematika kapcsán. Ezt persze elutasította a tradicionális matematikai közösség, de attól az még nem halt meg. Hanem készülődik. Lassan párolódik. Arra vár, hogy előléphessen. Nagy kihívást fog intézni sokak számára, hogy elfogadják, hogy kettő meg kettő az nem mindig egyenlő néggyel, ahhoz hasonlatosan, amikor több száz évvel ezelőtt tanult embereknek nem volt könnyű elfogadni a negatív számok létezését. Azt ti is tudjátok, hogy nem is volt az olyan régen, amikor valakit eretneknek kiáltottak ki azért, mert hitt a negatív előjelű számokban. Pedig azok igenis vannak. Ezt ma mindannyian tudjátok. Nos, nagyon is jól ismeritek őket onnan, amikor átlépitek a banki hitelkeretet. (némi nevetés) Ez egy negatív szám, és nagyon is valós.

Második dia

Akkor következzen a második dia, amelyikre áttérünk. Ezt nem kell mondanom Cauldre, tudja ő.

Tehát itt egy példa. Valami, amit egy Shaumbra küldött be a napokban. Ez egy kormány szervezet Kanadában, és ez a jelmondatuk a weboldalukon: - Új Energia. - Nos, ezt meg honnan szedhették? (a közönség válasza: - Tőlünk) Valakitől, aki létrehozta….igen, Atyám?

SART: Én voltam az. (nevetés)

ADAMUS: Igen.

LINDA: Megismételnéd, hogy a többiek is hallhassák?

ADAMUS: Azt mondta: - Én voltam az. - Igen, igen. És azt is hallottam, hogy később majd gyóntatni is fogsz a telefononfülkében? (nevetés)

SART: Igen, fel vagyok szerelkezve.

ADAMUS: Na igen. Kicsit zsúfolt lesz ott, de igen. Apropó, remélem sok időd van, mert ez a csoport…(nevetés) Szeretnek történeteket mesélni - nem túl sok bűnük van, de imádják a történeteket.

SART: Fel vagyok készülve.

ADAMUS: Szóval ez egy kormány szervezet, akik az Új Energia fogalmát használják. És ez nem tudományos, hanem kulturális. Kulturális. Megragadták azt, ami fel lett kínálva potenciálként. Egy kreatív tipus, akinek az volt a feladata, hogy kampányt szervezzen ezeknek a kanadai területeknek Újfundland-on és Labradorban, azt gondolta: - Miről is beszéljek? Kissé hideg van idefennt. Hamar sötétedik. Elő kell állnom valamivel. - Ez a kreatív létező vett egy pár mély lélegzetet és azt mondta: - Új Energia! Az Új Energiáról fogunk beszélni, ami itt van fent, és még egy kis dalt is komponálunk mellé! Egy kis….(elindul a dal lejátszása)….egy Új Energiás dalt.

A dal szövege - vicces, country stílusban:

Volt egy álmom, hogy otthon voltam a víz partján,

Kezet nyújtottam anyámnak és apámnak

És ők megmutatták nekem, hogyan működtek a dolgok,

És hogy milyen messzire jutottak.

Manapság érzem körülöttünk az Új Energiát

Ma megosztom, hogy a remény ránk talált.

Apák és anyák, nővérek és fívérek,

Akik mind itt állnak együtt e napon.

ADAMUS: Oké. (nevetés) A lényeg az Shaumbra, hogy ez zajlik. Vicces módokon történik, ahogy ez is. Történik nagyon is valóságos tudományos alapokon. Olyan szinteken történik…(szünetet tart, megpróbálja a következő diát előhozni) Ez az. Ez történik a fizikában.

Harmadik dia

Ez egy újságcikk. Egy elképesztő felfedezésről számol be - „Az új kísérlet célja, hogy csapdába ejtse a bizarr antianyagot” Gondolom sokan tudtok a CERN-ről, ami egy óriási laboratórium Svájcban, és ami bizony jó sok vitát kavart: - „Fel fogjuk ezzel robbantani a világot? Olyan kísérleteket fognak ott végezni a tudományos részecskékkel, ami magába fogja szippantani a teremtés egészét?” - És ez talán már meg is történt…(némi nevetés) Ezért nem osztok díjat. Ki tudja?! Honnan tudhatnátok, hogy a valóság nem szívódott be ebbe a fekete lyukba? Na és akkor mi van? A valóság tovább folytatódik. Csak azért, mert keresztül mentél egy fekete lyukon, és magába szippantott egy óriási sötétség, attól a mai nap még ugyanolyan, mint a tegnapi. (nevetés)

Tehát az ebben a cikkben bemutatott kísérlet elképesztő, ámulatba ejtő. Megmutatja, ahogy összeütköztetik az anyagot - remélem tudjátok mi az anyag - és az antianyagot - amit nem ismertek. Az láthatatlan. Igazából még senki sem tudta jól megragadni. Sok elmélet kering felőle, és ti tudjátok, hogy ez az anitézis, mivel a dualista tudatosságban mindaz, ami megjelenik itt, annak ott is meg kell jelennie. Ha van fent, akkor van lent is. Aminek fénye van, annak sötétsége is van. Minden egyes jóságos, tisztességes, becsületes aspektusodnak létezik egy rossz seggfej aspektusa is. Ez már csak így van. Így működik a dualista tudatosság.

Tehát itt vannak a tudósok, ebben a méregdrága titkos laboratóriumban Svájcban, és érdekes kísérleteket végeznek mindezekkel a mágneses és elektromágneses energiákkal, és a svájci laboratóriumban lévő apró kis részecskéket átlövik egy Olaszországban található laboratóriumba a két részecske összeütköztetésével. Szerintetek ekkor mi történik? (valaki mondja: a fénysebességnél gyorsabban száguldanak) A fénysebességnél gyorsabban száguldanak! Azt hittem semmi sem utazhat gyorsabban a fénysebességnél! Ó Einstein, dehogynem! Rengeteg minden van, ami gyorsabb a fénysebességnél, beleértve ebbe a ti tudatotokat is, kezdve ezt a ti tudatotokkal - sőt, ez igaz még a gondolataitokra is, és az érzésekre is. Ezek mind gyorsabbak a fénysebességnél!

Amikor lecsökkented vagy lelassítod az energiákat, akkor az fénnyé válik. És azt követően pedig a fény hirtelen lecsökken az elektron tartományra, majd még tovább csökken egészen addig, míg el nem éri ezt a valóságot, amiben éppen most ültök.

Ami szintén nagyon érdekes az az, hogy ez a valóság sem az egésznek a legalsóbb része. Ez nem arról szól, hogy minden addig csökken, míg végül eléri a hordó alját. Ez nagyon dualista gondolkodásra vallana, mert az igazság az, hogy minden körkörös. Ez nem egy üreg vagy egy gödör, mert amikor az energia megtalálja az útját ebbe a valóságba, akkor is tovább fejlődik. Nem tér vissza abba a magasságba, ahonnan érkezett, hanem túlfejlődik azon. Akkor most fontoljátok meg ennek a horderejét!

Léteznek a fénysebességnél gyorsabb részecskék. A szilárd anyagon túl, a dualitáson túl létezik egy másik ajtó, egy teljesen másmilyen fizika, egy teljesen más operációs rendszer, és onnantól ez nem válik még sűrűbbé. Nem. És nem térsz vissza oda, abba a magasságba, hanem körkörösen haladsz tovább. Lényegében ez egy hatalmas spirál. És te továbbra is körkörösen haladsz.

Tehát a szó szoros értelmében a ti fejlődésetek lényege az, hogy a sűrű anyagból - nem akarlak most sértegetni titeket - de a sűrű anyagból átléptek oda, ami gyorsabb a fénysebességnél. Oda, ami gyorsabb a fénysebességnél. Tehát ahogy az bizonyításra is került, léteznek dolgok, amik gyorsabbak a fénysebességnél.

Ezeknek a kísérleteknek az a tárgya, hogy anyagot és anti anyagot ütköztetnek egymással. És mi lett ennek a tiszta eredménye? A válasz benne van az újságcikkben. Tiszta energia! Tiszta energia! Tiszta energia! Hát nem ugyanezt mondjuk nektek már egy jó ideje, hogy amikor a dolgokat kiengeded azok beragadt vagy elakadt állapotából, vagy megnyilvánulási állapotából - te egy megnyilvánulási állapot vagy - amikor a gondolatok elengedésre kerülnek a hiedelmi állapotukból, amikor az aspektusok kiengedésre kerülnek a megkínzott, sérült, sebzett állapotaikból, akkor - ez nagyon hasonlatos ehhez a kísérlethez bizonyos módon. Ilyenkor az történik, hogy a régi és az új ütközik össze egymással brutális, kegyetlen, erőteljes szeretettel! Hú! (némi nevetés) Ők nevetnek (ujjával felfelé mutat), de ők nem.(a közönség) Ti srácok (a nem fizikai létezők) Adamus díjat kaptok. Most örvendezve kiabálnak!

SHAUMBRA 1: Miért, mi az, amit ők tudnak?

ADAMUS: Biztos a vízben van valami. (nevetés) Ők képesek nevetni, mert nem itt lent ücsörögnek. Ez megint vicces volt.

Tehát itt anyagot és antianyagot ütköztetnek egymással. És az újra tiszta energiává válik. Ezt a tudósok bebizonyították. Mi mindannyian, már elég régóta erről beszélünk nektek. Mi történik olyankor, amikor valamit kiengedsz annak megnyilvánulási állapotából, a létállapotából? Tiszta energiává alakul vissza.

Amit a tudósok nem láttak itt, amit viszont ti nagyon is jól tudtok az az, hogy ekkor egy újabb elem adódik ehhez az egyenlethez - a tudat és egy tudatosabb választás - a kísérlethez, és ez az, ami egyben létrehozza az igazán Új Energiát. Ebben a dualitáson alapuló kísérletben egy beragadt formából történik meg az energia elengedése vagy kiszabadítása, ami aztán visszatér a tiszta állapotába, ahogy már beszéltünk az energia felhőről. Amit öt vagy 10 év múlva fel fognak fedezni, bár ez nem számít, az az, hogy valami más is létrejött közben. És azt mondják majd: - Hogyan csinálod ezt? Hogyan lehet az, hogy fogsz két ismert mennyiséget, összeütközteted azokat egymással - hiszen annak azzal kellene járnia, hogy együttesen méginkább hozzá kellene adódnia a két ismert mennyiséghez?”

De azt fogják látni, hogy valami roppant különös dolog történik. Egy ponton meg fognak látni egy újabb elemet. Jelenleg nem rendelkeznek az ennek megmérésére való műszerekkel, mivel ez az új elem gyorsabban halad a fénysebességnél.

Drága Shaumbra, ezt most akár ezen a ponton be is fejezhetném. Visszatérhetnék a Harmadik Körömbe, és soha többet nem gyűlnék itt össze veletek, mivel ezzel mindent elmondtunk. Minden itt van. De az a helyzet, hogy túlságosan jól szórakozom. Ti nem ugyanígy éreznétek a helyemben? Úgy értem, nézzetek csak rám! (Adamus nevet)

Tehát ez éppen most történik, és ez az, ami engem izgatottsággal tölt el. És ezért is tölt el izgatottsággal az, hogy együtt dolgozzak veletek, mivel ti - annak a ténynek az ellenére - elég volt, nem kérünk több diát, most már visszatérhetsz az összes mókás dologhoz, amit a képernyővel szoktál tenni - tehát annak a ténynek az ellenére, hogy az idők nehezek, és hogy sok különféle szinten érnek benneteket kihívások az életetekben - mégis ezt teszitek. Továbbra is olvasni fogtok ezekről a dolgokról az újságokban. Egészen addig merészkedek, hogy….hallani fogok egy pár nyögést és sóhajtozást itt, de….készen álltok a sóhajokra és a nyögésekre? Készen álltok? Stáb, készen álltok? Szóval egészen addig merészkedek, hogy teremtsetek az Internet oldalon egy kis helyet arra, hogy az emberek beküldhessenek nektek különféle újságcikkeket, mert ezek a cikkek mostanság az egész világon felbukkannak. Olyan cikkek ezek, amik majd segítenek visszaigazolni, képezni és informálni a Shaumbrát arról, hogy ez igenis történik. Olyan cikkeket fogtok látni, amikről én is folyton beszélek nektek. Úgyhogy arra kérnélek benneteket, hogy teremtsetek ennek helyet! Akkor jó! Jó.

Erre most vegyünk egy mély lélegzetet!

Új Gondolat

Következő. Következő téma. Új Gondolat. Új Gondolat. Kuthumi beszélt erről Santa Fe-ben a Nyárközépi Konferenciátokon, ami lényegében szeptemberben zajlott le, és ezt én nem is értem, de…..

Szóval Kuthumi beszélt akkor az Új Gondolatról. Sokan megengedtétek, hogy ez az Új Gondolat elkezdhessen beáramolni, és elkezdhessen a valóságotok részévé válni, de közben meg azon gondolkoztok: - Nem tudom biztosan mi is ez az Új Gondolat. Nem tudom, hogyan kell ezt csinálni, ezért inkább megvárom, hogy Adamus elmondja nekem. - Nos, akkor most el fogom mondani! Ez nem a gondolkozást jelenti. Nem tudod kigondolni az Új Gondolatot. Választhatod azt, az lehetsz, megtapasztalhatod, átélheted, de nem tudod azt kigondolni, nem tudsz rajta gondolkozni, mert abban a szent pillanatban, ahogy gondolkozni kezdesz rajta, akkor az már régi gondolat. Tehát az tényleg nem számít. De a hordereje nagyon nagy itt, amennyiben megengeded magadnak, hogy részesülj benne.

Figyelmeztetések az Új Gondolattal kapcsoaltosan

Nos, általában úgy szokott lenni, hogy azután mondom el a figyelmeztetéseket, miután már megkértelek titeket arra, hogy meghozzátok a választásotokat. Ez alkalommal előbb adom át a figyelmeztetéseket! Ha igazán, tényleg az Új Gondolatot választjátok, akkor a.)meg fogod azt kapni, és b.) az jól össze fog téged zavarni, de ez jó lesz. Tényleg össze fog zavarni, mert az Új Gondolat intuitív, mondhatni pszichikus, ha ezt a szót akarjátok rá használni. Az Új Gondolat nem -(szünetet tart) keresztül kell ezt áramoltatnom Cauldre-n - nem asszociatív vagy összekapcsolt, társított gondolkodást jelent. Jelenleg mindent összekapcsoltok valamivel. Minden egyes alkalommal, amikor gondolkoztok valamin, akkor azt, amin éppen gondolkoztok, társítjátok, összekapcsoljátok valami mással.

Összekötitek a pontokat valami mással - egy korábbi tapasztalásotokkal, vagy valami olyannal, amiről olvastatok, vagy amit megtanultatok, vagy bármivel - de ez egy társítással kapcsolt folyamat. Olyan ez -és Fred erről sokat tud - mintha létrehoztál volna egy mentális hálózatot vagy áramkört, és ez a mentális hálózat folyamatosan működésben van. És ez a hálózat vagy áramkör mindig pontosan ugyanúgy működik, és mindig ugyanazokat a mintákat használja, ugyanazt a logikát használja, és ugyanazokat a technikákat használja az eredmények elérése céljából.

Az Új Gondolat nem tesz ilyet. Az nem társított, vagy kapcsolt gondolkozás. Semmivel nem kell társulnia, kapcsolódnia, semmihez sem kell viszonyulnia. Nincsenek előzetes feljegyzései. Előbb utóbb persze lesznek, de mégsem. Meg fogjátok tanulni, hogy az Új Gondolat lényegében elpusztítja a feljegyzéseket. Nem kedveli a feljegyzéseket, a „jegyzőkönyveket”. Nem kedveli a mintákat. Nem igazán kedveli a struktúrákat, csak éppen annyi ideig, amíg megtapasztalja azt, majd tovább lép.

Nem kedveli a történeteket, sőt a történeteket és a drámát meg végképp ki nem állhatja! Néhányatoknak lesz egy…ezt fogom most használni arra, hogy megtámasszam a lábam. (arrébb teszi David kalapját, hogy feltehesse a lábát a székre) Szép kalap! Egy páran - jaj hát nem te, hanem a tágabb éned, a szerkesztői éned - nehéz időszakot fog megélni az Új Gondolattal, mert nincs benne dráma. Nincs benne táplálkozás.

Azt kell, hogy mondjam, hogy a legtöbb ember függ a drámázástól. Tényleg függőek. Láttátok ezt ti is. Bárki közületek, aki részt vett a Szexuális Energia Iskolában - látta ezt. Az emberek drámázás függőek. Képtelenek nélküle élni. Abban a pillanatban, amikor a dráma kimegy az életükből, unatkozni kezdenek. Nyugtalanná válnak. Kétségbeesnek. Ezért aztán teremteni fognak valamit. El fognak pusztítani valamit, ami a sajátjuk, vagy általában valaki másnak a valamijét, annak érdekében, hogy táplálkozhassanak.

Na most, a táplálkozás csak olyan energia, ami úgymond mozgásba lendült - egyfajta torz mozgásba - majd kiharapnak belőle egy hatalmas adagot. Csak szeretnek körülötte lebzselni. Ez stimuláló. Na ez egy vámpír. Ilyen egy vámpír, aki másokból táplálkozik. Igen.

És aztán ott vannak ugye az ön-vámpírok is, olyan emberek ők, akik imádnak a saját drámáikból táplálkozni. Monodráma. És ebbe nem kell senki mást belefoglalniuk - most nem nézek egyikőtökre sem (Adamus nevet) - csak véletlenül vetettem arra egy pillantást - ők…(valaki azt mondja: -Vicces vagy) -Sőt, időnként túláradóan vidám.

Szóval akadnak olyanok, akik megesküdtek arra, hogy nem táplálkoznak másokból, ezért aztán önmaguk vámpírjaivá válnak, és létrehozzák ezt a játszmát, ahogy azt Aandrah is jól tudja, az aspektusaikkal - az egyik leszívja a másikat, az meg a következőt, és így tovább. És ezt olyan messzire is el lehet vinni, mert azt kell, hogy higgyék, hogy ez valaki mástól, rajtuk kívülről ered, hogy válaszfalakat állítanak fel a saját személyiségükön belül. Ezt nevezik többszörös személyiség zavarnak. Az egyik aspektus a másikból táplálkozik, leszívja azt, aztán meg úgy kell tenni, mintha a másik igazából ott se lenne, ezért azt hihetik, hogy ők azok, akik táplálkoznak. Hasonlatos ez ahhoz, mintha levegőt innál vagy ennél, és közben úgy tennél, mintha tényleg kinyernél belőle valamit. Na igen, egy kevéskéhez hozzájuthatsz így, de nem sokhoz.

Az Új Gondolat össze fogja kuszálni az elmédet egy darabig, és amikor összezavarja az elmédet, akkor a testedet is össze fogja zavarni. Szét fogja tépni az összes hitrendszeredet. Az Új Gondolat gyorsan hatalmas önmagadba vetett kétség kiütéseket, pörsenéseket vagy pattanásokat fog okozni. Bárki, akinek jelenleg vannak kiütései, pörsenései, pattanásai - és most sem nézek senkire - azoknak mondom, hogy gyakran a kétség az, ami kiütésekben, pattanásokban, pörsenésekben manifesztálódik. Ez egyben egy jó módja időnként a tisztulásnak is, hacsak nem egy folytatódó kiütésről, pörsenésről vagy pattanásról van szó. Értitek? Kiütések, pörsenések. Ha jelenleg rendelkeztek ezekkel, vagy vannak apró helyek, amik viszketnek, az valószínűleg mindössze egy apró kis szimbóluma, jele annak, hogy…Te Jó Ég, nálad kés van!

SHAUMBRA 2 (nő): Igen, van.

ADAMUS: Használni is fogod?

SHAUMBRA 2: Már használom. (A csuklóját szabdalja egy trükkös játék késsel)

ADAMUS: Ó, nahát! (Adamus nevet) Menj, és csináld ezt a kamerába is! Itt van is egy rögtön. Állj fel, egészen addig, amíg Halloween-t fogunk itt játszani. (Többször is „szabdalja” a csuklóját a kamerába mutatva)

Á, állj meg egy pillanatra! Fel kell tenniük a nagy kamerára.

SHAUMBRA 2: Ó, én nem hagyom abba. (most már a képernyőn is látható)

LINDA: Jujj!

ADAMUS: Igen. Ó, ó, ó!

Szóval, hol is tartottunk? Az önmagadból való táplálkozásnál. Itt tartottunk. Tehát akár kiütéseid, pörsenésid, pattanásaid vannak, vagy - hogy is hívjátok azt, amikor valaki saját magát vágja meg, a vágások, meg az ehhez hasonló dolgok esetében - ez az egész a kétségről szól. A kétségről.

Tehát hadd folytassam tovább a figyelmeztető listámat, mielőtt rátérnénk az Új Gondolatra. Nagyon, elképesztően lekapcsolódottnak fogod magad érezni. Az Új Gondolat azt fogja tenni, hogy rátekintesz valamire a múltadból, és hirtelenjében azon fogsz eltűnődni, hogy mi a francos nyavalya is vonzott egyáltalán téged ahhoz - a családra, meg a hasonló dolgokra gondolok itt (nevetés) - és azon is el fogsz tűnődni, hogy egyáltalán valaha is miért mentél abba bele.

Ez nem annyira rossz, de váratlanul azt érzed majd, hogy elveszíted a valóság alapodat az életben, a valóságod alapjait. Az egész valóság alapod elkezd átváltozni. És amikor ez történik, akkor hirtelen megtörténik az, hogy ott az anyag és az antianyag, hiedelem és anti-hiedelem, bizalom és kétség, és minden elképzelhető egyéb típusú dualizmus, kettősség, és az elkezd összeütközni benned egymással.

-Ez egy rossz dolog?

SHAUMBRA 3 (nő): Nem.

ADAMUS: - De igen, az. Mert fáj! (nevetés) Tényleg fáj, és szívás, és ezt sokan el tudják mondani neked. Abszolút! - de csak egy rövid periódusra. Csak egy nagyon rövid időszak erejéig.

PETE: Határozd meg a rövid időtartamot! (nagy nevetés)

ADAMUS: Arra kérnélek, hogy ezt az Atyával tárgyald meg! (még nagyobb nevetés) - Ó, tudjátok ez nem számít! Nincs idő, bla-bla-bla-bla-bla.

Tehát egy viszonylag érdekes időszak erejéig ez egy dinamikus tapasztalás lesz az életedben, és minden össze fog állni. De emlékezz, amikor ezek a részecskék - és itt nem csak a fizikai részecskéket értem ezalatt, hanem a hiedelem, meggyőződés részecskéket is, az aspektus részecskéket és bármilyen részecskéket is - amikor ezek ezen a módon összeütköznek egymással, akkor ez az, ami létrehozza a tiszta energiát. És akkor az visszaviszi a dolgokat az eredeti formájukba.

Egyben pedig megteremti az Új Energiát is. Most is ez történik, mialatt itt beszélünk - létrejön az Új Energia.

És ez az Új Energia nem távozik el valami hatalmas gyűjtőmedencébe, a hálóba, a Mezőbe, vagy nevezzétek ezt bárhogy is. Hanem pontosan itt marad.

Nem a kollektívát, nem a közöset szolgálja. Nem minden létező legnagyobb javát szolgálja, ami…..ez most jó vagy rossz?

TIM: Lényegében ez egy jó dolog.

ADAMUS: Is-is. Igazából tényleg nem számít. Nem számít. Nem számít, de még mindig sokan vannak olyanok, akik még mindig abban hisznek, hogy mindannak, amit tesznek, a nagyobb jót kell szolgálnia. Minden cselekedetüket a nagyobb jó szolgálatában végzik. Ezt meg honnan szedték?

LINDA: Az egyháztól. (Nagy nevetés, mert az „Atya” jelentkezik, és mindenki rámutat)

ADAMUS: Szinte túl könnyű dolgom van ma veletek! (nevetés) Ez a tömegtudat gondolatából ered, a csoportos gondolatból, egy Borg gondolatból ered. (Egyfajta kollektívára utal a Star Trekből) Valaki olyantól származik, aki egy szép nap azt mondta: - Hát nem lenne nagyszerű azt mondani az embereknek, hogy bűn szeretni saját magukat? Hát nem lenne nagyszerű azt mondani nekik, hogy mindenki mást helyezzenek saját maguk elé, beleértve ebbe persze a felekezeteiket is, mert „Isten ezt szereti?” Hát nem lenne nagyszerű azt mondani nekik, hogy: - Ne törődj magaddal!Ne helyezd magad előtérbe! Törődj mindenki mással! Fókuszálj, figyelj mindenki másra! Ezáltal juthatsz be a Mennyországba! Így dolgozol meg a Mennyországba jutásodért!” - Pedig tudjátok, az egyetlen Mennyországba vezető út - ami nem más, mint a tudatosság - tehát az egyetlen egy út, ami a Mennyországba vezet, legalábbis ez az egyetlen általam ismert út, és a többi Felemelkedett Mester által ismert út - önmagad szeretete. Ennyi.

Annyira egyszerű ez számomra, hogy amikor szereted saját magadat, az azt jelenti, hogy elfogadtad magad. Teljes együttérzéssel bírsz saját magad iránt, anélkül, hogy bármit is meg kellene gyónnod, anélkül, hogy bármit is megbánnál, hogy bármi miatt is bűntudatot éreznél. Arra tanítottak benneteket, hogy nehéz ezt megtenni, hogy ne érezz megbánást vagy bűntudatot amiatt, amit valaha is tettél. És már hallom is, ahogy a „de-k” elkezdenek kiáradni belőletek. -„De…én ezt a tényleg rossz dolgot követtem el.” „De….ha teljesen megbocsátok magamnak, akkor valószínűleg újra valami rosszat fogok elkövetni.” - Egyáltalán nem. Egyáltalán nem.

Amikor valaki teljes mértékben szereti magát, és teljes együttérzéssel bír saját maga iránt, számomra, és a többi Felemelkedett Meseter számára is - van ennek egy gyönyörűséges mellékhatása. Egyszeriben csak elkezdenek mindenki mást is szeretni. Váratlanul elkezdenek mindenki más iránt is együttérzőek lenni. Hirtelenjében megértik mindenki más útját is. Egyszeriben csak már nem próbálnak mindenki mást keresztül gyömöszölni a Mennyországba vezető alagúton, hogy mások menjenek át rajta elsőként. Azon nyomban, ők mennek át először, ők érnek elsőként Haza, és válnak Szabványokká.

Tehát…az Új Gondolat a szó szoros értelmében meg fogja változtatni az életeteket. Ezért is mondtam, hogy az elmúlt jó pár hét során a rengeteg kétség energia vesz körül titeket, egészen azóta, amióta csak Kuthumi beszélt az Új Gondolatról.

A legtöbben azt mondtátok: - Ez csodásan hangzik - és ez az is. A legtöbben belekezdtetek egy folyamatba magatokon belül az Új Gondolattal. És ezért is van az, hogy egy páran….hányan emlékeztek manapság az álmaitokra? Jobban emlékeztek rájuk, mint 10 évvel ezelőtt? Egyre jobban emlékeztek rájuk. Hányan vagytok olyanok, akik egyáltalán semmire sem emlékeztek az álmaitokból? Oké. Ez se nem rossz, se nem jó, és az álmok lényegében mindenképpen lezajlanak, ha emlékszel, ha nem. Abszolút lezajlanak az álmaitok, csak becsukod magad mögött az ajtót. Időnként ez lényegében egy kicsit kényelmesebb így, de most már itt az ideje, hogy elkezd beengedni az álmaidat!

Eleinte - és most azoknak mondom, akiknek sok intenzív álma volt mostanában - eleinte ez tényleg nem kellemes, amikor egész éjjel egyfolytában, megszakítás nélkül csak álmodsz. Azt mondod: - Én nekem csak az alvásra van szükségem - ami alatt persze azt érted, hogy el akarom felejteni az álmaimat, mivel máskülönben visszahozod magaddal azt az energiát, azt a tudatosságot. De én ezzel nem foglalkozom.

Az elmúlt pár hét során sok álmotok volt az elektromosságról, a házatok újrahuzalozásáról, elektromos problémákról, felrobbanó transzformátorokról, áramszünetről, és ehhez hasonló dolgokról - azokhoz szólok, akik ezekről álmodtak. És ennek oka van, hiszen most zajlik a saját áthuzalozásod.

Nos a tény az, hogy az újrahuzalozásod már egy jó ideje tart, de egészen eddig ez egy fizikaibb szinten zajlott. Sok DNS téma, sok fizikai dolog, sok újrahuzalozás zajlott még az aspektusaiddal is. És most egy újfajta újrahuzalozás folyik, a gondolat kapcsán, ami eddig egy mentális folyamat volt.

Az érdekes dolog az, hogy amikor az újrahuzalozás szót használom, akkor nem a régi kábelekkel való bekötésre gondolok, ahogy ez a terem is be van kábelezve az elektromosság céljából. Mindenhol kábelek futnak ebben a teremben, hiszen így tudtok áramhoz jutni.

Most képzeljétek csak el, ha ez az épület át lenne huzalozva, de már nem kábelekkel. Képzeljétek el, hogy ez az újrahuzalozás olyan módon történne meg, hogy képes lennél arra, hogy kitárod a kezed az energia áramlatba, pontosan az áramlat közepébe, és az nem csap agyon. Jelen pillanatban agyoncsapna. Agyoncsap - ez egy nagyon dualista dolog, ahogy az elektromosság működik.

Akkor most képzeljetek el egy olyan huzalozást, ahol képes vagy arra, hogy megtartod azt az energia áramlást, ami felkapcsolja a világítást, meg tudod azt érinteni úgy, hogy az nincs rád hatással. Valami ilyesmi dolog történik most a bensőtökben, egyfajta átmenet ez a régi gondolatból az Új Gondolatba. És ez pontosan most történik. Pont most.

Ez némi puszítást fog okozni a régi rendszerben. Okozhatja azt - és ezt azért mondom most el, mert néha kiborultok - azt okozhatja, hogy fizikailag beteg leszel, vagy talán nem. Azt is okozhatja, hogy úgy fogod érezni magad, mint aki megőrül, de nem őrülsz meg.

Az Új Gondolat eredményei

Tehát ami itt történik az nem más, minthogy ez az újrahuzalozás zajlik a tudatossági folyamatod részeként - és ennyi az egész, vagyis az, hogy ki fogsz lépni abból a korlátolt, szűk látókörű mentális tudatosságból, és belépsz az Új Gondolat tudatosságába, ami teljesen másmilyen - és ahogy a régi gondolkodásból való kilépés folyamata zajlik, az elkezd mindent szertefoszlatni vagy szétolvasztani, és nálad ekkor beüt a masszív kétségek időszaka. És egy olyan időszakot élsz át, amikor nagyon lekapcsolódottnak, távolinak érzed magad a dolgoktól, kifejezetten azoktól a dolgoktól, amik eddig a mindennapos életed rutinját képezték. Azok elkezdenek megváltozni, és kimenni az életedből.

És mi a legelső dolog, amit ekkor a legtöbb ember, a legtöbb Shaumbra tesz? Megpróbálnak belekapaszkodni abba, amit addig tettek. Megpróbálnak visszakapaszkodni a régihez, annak ellenére, hogy mennyire szidták azokat a régi dolgaikat. De mégis megpróbálnak azokba visszakapaszakodni, mert az legalább a komfortzónájukon belül volt. Mert az legalább ismerős, megszokott volt.

Nos hasonlatos ez ahhoz, mint amikor a szakadék peremén egyensúlyozol, és mindenhol sötétség vesz körül, és fogalmad sincs, hogy milyen mély az a szakadék, hol van az alja, azt sem tudod, hogy esetleg van-e egy másik perem rögtön melletted. Ez ijesztő, félelmetes. És ezen felül pedig ez egy szépséges tapasztalás. És akkor mi van? Kit érdekel? Kit érdekel mi van ott?

Ez egy érdekes dolog, mert az Új Energiás valóságban, ami elkezd beáradni a fizikai valóságotokba, az elme azt hihetné, hogy amikor lelépsz arról a peremről, akkor valami rossz fog veled történni. Hiszen ez az, amit az elme tesz. Megpróbál megvédeni téged. Azt mondja: - „Ne lépj le arról a peremről!” - Ezen felül meg még nekiáll kalkulálni is. Talán ledob egy követ ebbe a sötét verembe, majd figyeli, hogy mennyi ideig tart a kődarabnak, hogy leérjen az aljára: - „A fenébe! Ez bizony nagyon mély! (nevetés) És ezek után még erősebben hallod a démonok sustorgását és mormolását. Ó!….és akkor visszakozol, meghátrálsz.

Az Új Gondolatban pedig lelépsz a peremről, és hirtelenjében - ezt most pontosan kell mondanom - hirtelenjében a valóság megváltozik és átváltozik. Többé már nem egy peremen állsz. Többé már nincs is ott semmiféle mély szakadék. Hanem bármi, amit éppen az adott pillanatban meg kívánsz tapasztalni. És egyszeriben ez az egész a választásról szól, amiről máris beszélni fogok - arról a választásról, ami oly gyorsan jön be, és oly gyorsan manifesztálódik - gyorsabban a fénysebességnél - hogy hirtelenjében az egy valóságos tapasztalás lesz, egy valódi öröm.

Azt akarom ezzel mondani drága Shaumbra….na vegyünk most erre egy mély lélegzetet! Érzem itt fent ezt a mentális nyomást.

Egy nagyon érdekes átalakuláson mentek keresztül az Új Gondolattal. Ahogy megbeszélésünk kezdetén már említettem - képes vagy emlékezni az egyensúlyodra? Képes vagy emlékezni arra, hogy az eszközök már nálad vannak?

És most következik az apróbetűs rész. Az egyensúly nem az, amit az elméd gondol róla. Az eszközök nem ott vannak, ahol szerinted vannak, mert az bizony régi gondolat. Hajlandónak kell lenned arra, hogy túllépj azokon. Hajlandónak kell lenned arra, hogy megbízz magadban, vagy hogy nyitott légy, vagy hogy őrült légy, vagy ezek bármelyike, hajlandónak kell lenned arra, hogy kilépj arról a régi helyről, ahol eddig megtaláltad a dolgokat.

Beszéltünk már erről korábban is egy keveset, de ezt most tényleg ki akarom hangsúlyozni! Kifejezetten az előttetek álló hetekben és hónapokban a saját életetekben is, és a világban bekövetkezendő eseményekre vonatkozóan is, most már egy másik helyen fogod megtalálni a komfortot vagy a bizonyosságot, és nem ott, ahol egészen idáig, mert ez most már nem lineáris, és nem olyan mint eddig. Más szóval: Ha eddig itt találtad meg a komfortodat ( felfelé tesz egy mozdulatot), akkor ne várd azt, hogy most itt fogod megtalálni a komfortodat. (még magasabbra tesz egy mozdulatot) Ha eddig itt találtad meg az energiát (az egyik oldalra mutat), akkor most ne várd el azt, hogy itt fogod azt megtalálni. (a másik oldalra mutat) Ez rendkívül lineáris. Ha eddig ahhoz voltál szokva, hogy a szerszámos ládádat itt lent találod (a padlóra mutat), akkor most ne várd azt, hogy az csak egy kicsit került távolabb az előző helytől. (egy másik helyre mutat a padlón)

A komfort egy teljesen másik helyről fog eredni, a válaszok egy teljesen másik helyről fognak érkezni, és az elméd majd elemzésekbe fog kezdeni, mert egy kicsikét félni fog a meglátástól. Miközben igazán kifelé nyújtóztok, kiterjedtek, közben némi kis aggodalmat fogtok érezni, mert olyankor, amikor komfortra van szükségetek, kissé elkeseredettek, kétségbeesettek vagytok. Azt akarod, hogy a komfort, a vigasz közel legyen. Azt akarod, hogy az ismerős, megszokott legyen. Az elméd ellen fog állni, és azt fogja mondani: - „Nem, nekem most komfortra, vigaszra van szükségem. Stabilitásra van szükségem. Ezért térjünk csak vissza ahhoz, amit eddig is tettünk.” - ami lényegében nem jelent mást, minthogy homokba dugod a fejed, és úgy teszel, mintha a probléma igazából nem is létezne. (a plafonra mutat) Ők nevetnek. (Adamus nevet)

Szóval ennek lesz egy térdkalapács reflexszerű reakciója. Erre egy programozott reakciód lesz, ami nem más, minthogy vissza akarsz térni oda, ahová eddig is visszatértél, de ez most valahol máshol van. Ott van. Ó, hát az ott van, de tudod, te vagy az, aki folyton a régi helyekre térsz vissza a komfortod érdekében. És közben meg azt hajtogatod nekem, hogy nem, te nem ezt teszed. Azt mondogatod nekem, hogy te az új helyre tartasz. Nem. Te egy lineáris helyre járkálsz. Azt mondod: - „Ha itt nem találom az egyensúlyomat, vagy a válaszokat, vagy az eszközöket, vagy legyen az bármi, akkor majd oda fogok nézni.” -De az még mindig ugyanaz az átkozott általános hely.

LINDA: Geoffrey-nak víz kell. (Átnyújt Adamunak egy italt)

ADAMUS: Á! Jól van ő. (kortyol egyet) Kicsit izgatott lettem!

Tehát a kérdés az Új Gondolatban a következő: - hajlandó vagy igazán, tényleg abban a pillanatban, amikor új tapasztalást élsz meg - és itt most szépet mondtam valami más helyett - amikor belépsz az új tapasztalásba, hajlandó vagy venni egy mély lélegzetet és nevetni, és megengedni magadnak azt, hogy intuitívan megtaláld azt az új helyet, ahol az eszközök találhatóak, ahol az egyensúly és a komfort található? És hajlandó vagy azt mondani: - Állj csak le te régi gondolat! Te többé már nem fogsz hatni az életemben! Nem fogom tovább ezt a régi játszmát játszani! - Hajlandó vagy ekkor egy mély lélegzetet venni,és intuitívan megtalálni azt az új helyet?

Nos, én nem tudom neked megmondani, hogy azt hol találod….nos, talán kint az űrben? Valószínűleg nem. Talán mondhatjuk azt, hogy egy dimenzióban található. Ez egy olyan helyen található, ami nincs itt, de ott sincs, ha ez mond nektek egyáltalán valamit. Az, hogy az nincs itt, - és az itt alatt a fizikai valóságot értem, ezt a szélességet és távolságot, és időt és teret, amin belül léteztek. Az nem itt található. Nem tudna itt lakni. Nem is akar itt lakni. Legalábbis nem most, talán majd később. De odakint sincs.

És létezik egy lineáris logika, ami így érvel: - „Nos, ha nincs itt, akkor ott kell lennie, nem igaz? Ha nincs ezen a szent helyen, akkor azon a szent helyen kell lennie.” - Ez nem így van. És ez az a rész, ahol a szavak nehézségekbe ütköznek. Ez az a pont, ahol az intuíció, ahol a bizalom - azt hiszem ti ezt a szót használnátok erre - fontossá válik. De akkor hol van?

Kedvelem a tudományt….imádom a tudományt. Imádom a tudományt, mert az tényleg a felfedezésről szól, amíg nem zárulsz be a dobozba, amíg nem válsz korlátolttá, szűklátókörűvé, szemellenzőssé. A tudomány visszaigazolja azt, ami a tudatban történik. A tudomány mindazon dolgok felfedezésének a szépsége, amit már megteremtettek. Igen, már mindezt megteremtettétek. Most mindössze felfedezitek azokat. Érdekes, ugye? De nagyon is igaz. Ez ugyanaz az alapelv, mint amikor azt mondjuk, hogy visszafelé haladtok az időben, hogy felfedezzétek azt, milyen is volt felemelkednetek. Ugyanez a helyzet azzal is, hogy hol találhatóak az eszközök, hogy hol az egyensúly, hogy hol vannak a válaszok - engedd be az intuíciót, hogy segítsen neked azok megtalálásában.

Tehát ez az Új Gondolat. És az érdekesség az Új Gondolattal kapcsolatosan az, hogy mindegyikőtöknek rengeteg sok alkalma nyílik majd arra, hogy tapasztalatokat szerezzetek erről. Engedjétek hát meg, hogy az intuíciótok munkába álljon számotokra, hogy felfedezzétek az Új Gondolatot, majd hirtelen így szóljatok: - Á, már tudom mit mondott Adamus akkor, amikor azt mondta, hogy itt sincs, és ott sincs. - Egy ponton ez értelmet fog nyerni előttetek.

Az Új Gondolat kihívásai és áldásai

Most az az érdekes, mivel elsődlegesen még mindig a régi gondolatban vagytok benne, hogy legközelebb, amikor találkoztok egy tapasztalással, talán egy kihívással, vagy valami történik, akkor ezt mondjátok: - Ó! Én tényleg nagyon jó vagyok ebben az Új Gondolatban! Legutóbb is használtam! Most veszek egy mély lélegzetet. Összeérintem a sarkamat, és akkor most bemegyek az Új Gondolatba! - És az nem lesz ott. Hogy miért? Nos, az attól ott lesz, de nem ugyanott.

Az elme - a régi gondolkodású elme - most már ezt is bekategorizálta, bedobozolta és azt mondta: - Ó, hát ez az! - Egy lineáris meghatározást szőtt köré, struktúrát helyezett rá, és azt mondja: - Ó, hát meg van! Még akkor is, ha ez csupán egy érzésszerű volt, még ha egy intuitív ösvény is volt, az elme fel fogja azt térképezni és ki fogja jelenteni: - Pontosan itt meg itt található. Legközelebb is oda fogunk menni. - És legközelebb, amikor odamész, akkor az nem lesz ott.

És akkor mi fog történni? Kétségbe vonod magad, és azt mondod: - Biztosan csak szerencsém volt a múltkor. - vagy hogy - Ezt Adamus tette meg helyettem - vagy valami ehhez hasonlót fogsz mondani.

Attól az még persze itt van. Mindössze megváltoztatta azt, ahogy kapcsolódik vagy ahogy nem kapcsolódik hozzád. Attól az még elérhető, de ez újra azt fogja igényelni tőled, hogy az intuíciódat használd. Hogy a bizalmat használd! Hogy vegyél egy mély lélegzetet és azt mondd: - Elég volt ebből az összes akadályból! - ebből a sok szarból, ami keresztül fut az agyadon. Mert ez pontosan az. Egy szaráramlat söpör végig az agyadon. (kevés nevetés) Ez tényleg az. Kilencven száza….az. Ennél jobb szót nem is használhattam volna erre. Szar kötegek, de ez egy….ez van, és erről nemrégiben beszéltünk a Keahak csoporttal is.

Annak, ami az agyadon végigsöpör, a 90%-a szar. Tényleg az, és ez nem vádaskodás itt egyikőtök ellen sem, akik most itt vagytok. Egyszerűen az van, hogy az emberi elme erre lett beprogramozva, és az emberi tudatosság így működik. És ti még szerencsések vagytok. Mert a tiétek csak 90 %. A legtöbb ember esetében ez 99%-ban tiszta szar. Tényleg. Valóban. Az a maradék egy százalék pedig felhasználja ezeket az áramlatokat, amik konstruktív, építő célra vannak, de a többi csak süket szövegelés. Ez az a süket duma, ami az őrületbe kerget téged, és ami azt okozta számodra, hogy ne szeresd magad, vagy ne szeress önmagaddal egyedül lenni.

Az Új Gondolattal, rá fogtok jönni, hogy túlléptek mindezen. Na ez lesz az emelkedett hangulat. Ez lesz az ünneplés. Amikor ez a süketelés leáll.

Ami még fontosabb, hogy az Új Gondolatban fel fogod ismerni, hogy mindazok a szaros gondolatok, amiket jelenleg gondolsz, azok az elme által lekorlátozott gondolataid mind nagyon lassúak. Nagyon lassú hullámhosszon találhatóak, vagy nagyon lassú áramlás található bennük.

A lassú alatt azt értem, fénysebesség alatt haladnak jelenleg, vagy kissé lassabbak, mint a mostani gondolataid, vagy még annál is sokkal lassabbak - de hirtelenjében minden nagyon gyorsan fog száguldani.

Amikor az Új Gondolatod lehetővé teszi az elme természetes növekedését, hogy az továbbfejlődjön oda, ahova tart - attól még ugyanúgy lesz agyad, elméd, de az tovább fog fejlődni - és amikor az Új Gondolat világos bizonyítékkal szolgál majd arra, hogy a gondolatok, még a gondolatok is képesek túlszárnyalni a fénysebességet…..mert a legtöbb jelenlegi gondolatotok nem szárnyalja azt túl, egy-kettő igen, de a legtöbb nem. A legtöbb olyan gondolat, ami a fénysebességnél is gyorsabban száguld, nem kerül feljegyzésre az agyban és ebben a tér-idő kontinuumban, ezért ezek ismeretlen gondolatok maradnak. Tudsz róluk, hogy ott vannak, de nem tudod, hogy mik azok. Tudod, hogy van ott valami, de amikor megpróbálsz arra rájönni, akkor az nem fog menni.

Az történik az Új Gondolattal, hogy az….kissé befrusztrálom magam, mert a szavak nem mindig….úgyhogy sok érzést fogok itt most továbbítani nektek. A gondolkodásotok elkezd túllépni a fénysebességen, sőt, még azon is túl, és túllép még azon is, hogy egyáltalán annak bármiféle sebessége megállapításra vagy feljegyzésre kerüljön, túllépsz mindenféle sebességen. És amikor ez bekövetkezik, akkor hirtelen fel fogod ismerni, hogy mit jelent a valódi, igaz felismerés. Fel fogod fedezni, hogy tényleg mennyire nagyon beleestél a sok-sok szükségtelen, régi, lassú, munkás és unalmas gondolkodás csapdájába. Rá fogsz döbbenni, hogy miről is beszéltünk nektek oly sok éven keresztül, hogy mindaz, amire szükséged van, az a Mostban van. És hogy ez nem csak egy helyes kis közhely, habár egy páran ezt csak közhelyként használjátok. És most megint nem nézek senkire. (nevetés) „Mindaz, amire szükségem van, az a Mostban van.” - Igen? Nos akkor elkezdhetnéd végre megtapasztalni is! Fejezzétek be a szájtépést! (az ujjaival beszélő mozgást végez)Ezt hagyjátok abba!

Apropó, azt is észre fogjátok venni, hogy ez (a szájtépés, sok beszéd) megváltozik. A száj az agy rabszolgája, és csak beszél és beszél és beszél, be sem áll a szája, néha pontosan úgy, ahogy az agy is teszi, és temérdek sok szó ömlik ki belőle csak azért, hogy betöltsön sok űrt, és hogy halálra untasson vele sok embert, és hogy megakadályozza, hogy a Jelenlétedben tartózkodj. Ezért ez a száj állandóan csak szövegel.

Az Új Gondolatban létezni

Mi fog történni az Új Gondolattal? Kevesebb beszéd. Hm. Kevesebb beszéd. Hogy miért? Mert kiadhatsz egy hangot - arr - és - ppbbtt - bármilyen hangot. És ez óriási mértékű tudatosságot közvetíthet, ami elképesztő mérvű energiát vonz magához, ami képes hegyeket mozgatni. Tényleg képes erre, vagy bármi másra, amit meg akarsz mozgatni.

Tehát ez az Új Gondolat lenyűgöző! Ti erre önként jelentkeztetek, ha tudtok róla, ha nem - hogy részt vegyetek az Új Gondolat kifejlesztésében. De nem tudtok ezen gondolkozni. (nevetés) De megtapasztalhatjátok azt. Benne lehettek. Ezért is beszéltem a legutóbbi Shoud alkalmával arról, hogy legyél a Jelenlétedben. A Szellem Jelen van. Ezt a tényezőt nem hagyhatod figyelmen kívül. Jelen kell lenned. Nos, nem ártana Jelen lenned, mert máskülönben elhalad pont melletted. Elsiklik melletted, és te öt év múlva még mindig itt fogsz ülni, és azt mondod majd: - Hozzám nem jutott el. - Dehogynem, eljutott, mindössze nem kerültél annak tudatába.

És ez most nagyon sokszor megtörténik. Az dolgok elmennek melletted. Igen. Vannak gondolatok, és ideák, ötletek és energiák, és mindenféle dolgok, te meg a következőt teszed: - „Nos, nem értem, hozzám ez nem jut el.” - Dehogynem, eljut, mindössze nem kerülsz ezek tudatába, mert még mindig a valóságnak csak egy apró kis szeletkéjére fókuszálsz.

Az Új Gondolat megnyit téged, és hagyja, hogy megtapasztald azt.

Akkor most rögtön végezzünk el egy gyakorlatot az Új Gondolattal! Apropó, rengeteg panasz érkezett hozzám az elmúlt pár hét során. Kuthumit vádoljátok ezért, és ne engem! Ő vezette be ezt a témát. (Kuthumi vezette be az Új Gondolatot, és el is végeztetett egy gyakorlatot az Új Gondolattal a Nyárközépi Konferencia alatt Santa Fe-ben, ami 2011,. Szeptember 9-11 között került megrendezésre. A felvételek megvásárolhatóak a ShaumbraShoppe-ban) Mindenféle panaszkodás, szorongás, aggodalom és dráma felszínre jött ennek kapcsán, és most nem nézek senkire, bár Kuthumi azt tenné - és ez mind az Új Gondolat eredményeképpen következett be.

Nevetnem kell, aztán meg rögtön sírnom is egy kicsit, amikor látom, hogy jelentkeztek és azt mondjátok: - Én ennek a csoportnak a része akarok lenni. Tovább akarok lépni. Be akarom ezt hozni a személyes élettapasztalatomba! - És amikor meg megtörténik, akkor meg rákezditek: - Mi a baj velem? Nem kellett volna ebbe belemennem! Nem kellett volna a részét képeznem ennek a Shaumbra csoportnak, vagy egy bizonyos projektnek, vagy nem kellett volna elmennem arra a tanfolyamra, vagy legyen szó bármi egyébről. De nem, ez az irónia ebben az egészben. Úgysem tudtál volna másképpen tenni.

Nem akartál a második vagy a harmadik hullámban bejönni, pedig sokatokat erre próbáltalak rábeszélni. Azt mondtam: - „Miért nem várod meg a következő hajót, ami elhagyja a kikötőt? Ne legyél rajta az elsőn, az elsők fogják felfedezni, hogy rejtőznek-e sárkányok és démonok a vizekben. A többiek már csak követni fogják őket…” - De ti rajta akartatok lenni az első hajón, ezért most itt vagyunk. Úgysem lehetne ez másképpen, és ezért is imádok veletek dolgozni.

Az Új Gondolat megtapasztalása

Akkor csináljunk most valamit! Legyen egy tapasztalásunk az Új Gondolatban, amennyiben hajlandóak vagytok erre. Nem kell ezt elvégeznetek. Kisétálhatsz innen, vagy azt is színlelheted, hogy csinálod, és közben moroghatsz és sóhajtozhatsz, és egy kissé izzadhatsz is. A szomszédaid azt fogják gondolni, hogy te aztán tényleg nagyon belevetetted magad. Nagyon le fogod őket nyűgözni. És úgy fogsz innen kisétálni, hogy azt gondolod majd: -Örülök, hogy nem mentem bele. Semmi szükségem sincs még több gondra az életemben. Én csak egy kevés kis aranyat akarok. Csak egy jó kapcsolatot akarok az életemben. Én csak időnként ki akarok egy kicsikét szabadulni. De nem akarom mindezt a sok őrültséget! - És ez rendjén is van. Így mindenki mástól magadba szívod az energiát, és ez mindenképpen meg fog történni.

Akkor hát kezdjük! Mindenki online-on csatlakozzon hozzánk!

Amikor - és ez tipikusan emberi, és itt nem feltétlenül rátok gondolok, hanem a tipikus emberekre - amikor még nagyon fiatalok, tele van izgalommal egészen egy határig. Reggel mikor felébrednek izgatottak, és van egy tapasztalásuk. Lényegében, amíg még nagyon kicsi vagy, nem ítéled ezt meg se jónak, se rossznak.Megteszik ezt mások számodra. Ha sírva fakadtál, akkor azt az ítéletet hozták rólad, hogy rossz élményben volt részed. Nem feltétlenül, egyszerűen csak sírtál! Az nem jelenti azt, hogy az rossz volt. Csak azt jelenti, hogy valami történt.

Amikor kicsi voltál, még nem ítélkeztél ennyire a dolgok felett. A szó szoros értelmében sok álmod volt. Akkoriban még sokat álmodtál. És aztán lezártak téged. Kicsiként sok látomásod volt. Mindegyikőtöknek, kivétel nélkül voltak játszótársaitok, de ők nem csak kitalált játszótársak voltak, hanem valódi lények. Kicsi kis földönkívüliek, apró kis manók és mások is köréd gyűltek. Apró természeti dévák, mert ők imádják a kisgyerekeket. És ti velük játszottatok.

Voltak, akik kívülről érkeztek. Mások pedig belülről. Egy kis fantázia gyár voltál. Akaratod szerint képes voltál lényeket teremteni. És akkor azok a lények, akiket megteremtettél, mentek és játszani kezdtek ezekkel a más lényekkel, a természeti lényekkel, azokkal, akik lényegében most is ott vannak körülötted. Azok a korai, korai évek telis teli voltak fantáziával és élményekkel. Nagyon is gondtalan időszak volt.

Tudjátok, amikor ránézek a mai kultúrákra, akkor azt látom, hogy irtó nagy hangsúlyt fektetnek a mentális struktúrára, és amikor a gyerek eléri a két éves kort, máris tanulásra kényszerítik. Nem mintha a tanulás rossz lenne, de bármikor….muszáj egy megbeszélést lefolytatnunk az Új Energiás oktatásról, de ez sok-sok embert tényleg fel fog bosszantani. Bármikor, amikor a tudomány vagy a matematika vagy egy nyelv tanulása zajlik, ezzel egyidőben szükséges a többi potenciálok tanulmányozása is. Soha nem lenne szabad ott megállni, ahol a tankönyv végződik, vagy ami a táblára fel van írva, vagy amit be lehet táplálni egy számológépbe. Tehát amikor a gyerekeket tanítják, akkor mindig, mindig meg kell nekik tanítani a többi potenciált is. A „mi van akkor, ha…”-t, a „miért ne” -t---Mi van akkor, ha…..

Szóval a gyerekekre nagyon ráerőltetik a tanulást, és ezért nagyon tanultakká, mentálissá válnak. Jegyezzétek meg a szavaimat, emlékezzetek arra, amit mondtam! Amikor valamit palackba zárnak, amikor valamit bedobozolnak, amikor valami köré struktúrát helyeznek, amikor a tudomány nem fedezi fel a teljesen új lehetőségeket a jelenlegi elméleteken túlmenően - akkor az felrobban. Ami most az oktatással történik, az teljes elnyomás. A kreativitást, a művészeteket teljesen kiszedték belőle, kivették még a zenét is. Pedig, ahogy ezt már korábban is elmondtam, a művészet fogja megmenteni a világot. Tényleg így lesz. Amikor egy társadalom képes elsősorban és mindenekfelett művészivé válni, az azt jelenti, hogy felszabadította magát. Na nem a festmény fog valakit felszabadítani. Hanem az a tudat, ami azt mondja: - Képesek vagyunk örömteli, érzéki örömökkel eltölteni a Földön töltött időnket, ahelyett, hogy a mentális lenne az irányadó, ahelyett, hogy a szabályok és az előírások, a rendszabályok lennének az irányadók. - Na, ez egy szabad társadalom jele.

Szóval, itt vannak a gyerekek. Sajnálatos módon oly sok élmény kimarad a tapasztalásukból mostanság. Á, képzeljétek csak el Shaumbra, milyen is lenne, ha valaki elindítana egy fantázia iskolát! És ebbe beletartozna a matematika tanulása is. Az egy fantázia. Tényleg az. A modern, mai matematika, geometria - ez az egész fantázia. És a számolás - az kreatív! (nevetés)

Aztán belecseperedtek a középkorba. Vagy előtte a fiatal felnőttkorba, és ilyenkor az történik, hogy elkezditek halogatni, késleltetni az álmaitokat és az ambícióitokat, és azt, ahová tartotok. És rengeteg kifogást adtok ezek kapcsán magatoknak - elkezdtek munkába járni vagy családot alapítani. Ami igazából történik itt az az, hogy hatalmas tömegtudati és mentális nyomás helyeződik rátok. És ez kifacsarja belőled ezt a sok-sok álmot és reményt. Ez kifacsarja belőled azt a szenvedélyedet, amivel valami teljesen újba vághatnál bele. És ehelyett megpróbál téged arra rávenni, hogy azt tökéletesítsd, ami már ott van előtted, hogy azt tökéletesítsd, amivel már rendelkezel, mert akár egy átkozott tükör esetében, amennyiben van körülötted egy valóság, akkor az a valóság soha nem lesz tökéletes, jut eszembe. Nem arra lett tervezve - soha nem arra lett tervezve.

Akkor….(szünetet tart), egy kis mellékbeszélgetés folyik itt. Tudjátok, a másik oldalon is szoktak időnként káromkodni.

Tehát beragadtok abba a gondolatba, hogy nektek tökéletessé kell tennetek azt a dobozt, amiben éppen vagytok, mielőtt tovább léphetnétek egy újabb dobozba. Ezt az elképzelést most azon nyomban zúzzátok porrá! Fogjátok, és törjétek darabokra! És csak engedjétek vissza tiszta energiává!

Tehát a 20-as, 30-as, 40-es éveitekben elkezditek halogatni, késleltetni a dolgokat. Te - te - halogattál. És erre rengeteg sok kifogásod van - rettenetesen el vagy foglalva ezzel, rettenetesen el vagy foglalva azzal, nincs időd megtenni ezt vagy megtenni azt - lényegében arra nincs időd, hogy magadért megtegyél dolgokat. Nagyon el vagy azzal foglalva, hogy mindenki másnak megtegyél mindent, és csak nagyon keveset szánsz magadra. A legtöbb ember számára ezek a napok rettentesen fárasztóak. Borzasztóan kimerítőek.

És ez az út, ez a trend folytatódik. Egyre inkább mentálissá válsz. Még jobban belemerevedsz a mintáidba, a rutinjaidba. És ez az, ahol tényleg beragadsz. Ez az, ahol tényleg beragadsz egészen annyira, hogy amikor eljutsz az érettebb éveidbe - és ezalatt nem csak az életkort értem - Hanem itt megfigyelhető egyfajta mentális lelassulásszerűség- tehát amikor belépsz az érettebb éveidbe, és szomorúan kell ezt mondanom, mivel olyan sokan nézik most ezt - akkor azt mondod: - „Csak eddig vagyok hajlandó elmenni az életemben. Ennyi. Elértem mindazt, amit el akartam érni.” - Van benned ugyan némi megbánás, és akkor hazudsz magadnak. Azt mondod: - „Igen, de majd egy kicsit később meg fogom próbálni, megteszem, ahogy kifizetem az adóimat, vagy ahogy ez a párkapcsolati probléma megoldódik.” -és ez egyre csak így folytatódik. De valami benned azt mondja: - Csak eddig vagyok hajlandó elmenni. Elértem a csúcspontot. Most mit is tehetnék? Megpróbálom élvezni azt a pár becses pillanatot, ami még megmaradt nekem.” - És ez így mehet még 20, 30, 40 éven keresztül.

Van egy részed a régi gondolkodásban, aki feladta az egészet. És páran emiatt szomorúságot éreztek. És akkor ámítod, becsapod magad, mert azt mondod: - Igen, de majd talán holnap. Tudod, hátha történik majd valami. Mivel már 10 éve eljárok ezekre a Bíbor Kör összejövetelekre, talán váratlanul mégiscsak lejön ide hozzám egy világító villám, és teljesen meg fogok világosodni. Talán, csak talán.” - És Atyám, megtennéd, hogy most körbejársz a perselyeddel….(nevetés és Adamus is nevet, mert Sart korábban végigment a közönség között egy adomány persellyel)

Drága barátaim, nem akarok itt rajtatok megnyomni egy gombot, de ez régi gondolkodás, és egy rakás szar. Abszolút szaros. Nem tudsz ezen túllépni még több szarral, egy-két jólhangzó kis állítással, némi apró kis közhellyel, vagy semmi ehhez hasonlóval. Ez így nem fog menni. De azt megteheted, hogy hozol egy választást arra vonatkozóan, hogy kilépsz abból a régi gondolkodásból. Hozhatsz egy választást, egy tényleg, alapvetően friss újrakezdésről.

Szeretném, ha ezt fontolóra vennétek, mielőtt feltenném a valódi kérdést. A legtöbbetek esetében ez a legutolsó életetek a Földön - a legtöbbetek esetében ez a legutolsó életetek ezen a bolygón. Akkor most fontoljátok csak meg, hogy mit is mondtam nektek a reményeitekről, az álmaitokról, arról, hogy azt hiszed, hogy nincs már mit megtegyél, jó ez neked így is, ahogy ez van, vagy amilyen lesz, nincs több projekt, nincs több nagy teremtés, nincs több párkapcsolat, nincs több jószerivel semmiből. Nem igazán ez a módja annak, hogy eltávozz erről a bolygóról.

Amikor azt mondom, hogy valószínűleg ez a legutolsó életed, és ez szinte mindenkire igaz, akik itt vagytok, egy páran azt fogjátok majd választani, hogy a tudatába kerültök a felemelkedéseteknek, ami már bekövetkezett. Egy páran pedig el fogtok menni ezekre az Új Földekre. Hívnak téged oda. Azt akarják, hogy ott legyél. Azt akarják, hogy ott legyél, és az nagyon is könnyű lesz. Te leszel ott a nagy valaki. Beszélhetsz majd nekik arról, hogy építetted fel a Földet, hogyan teremtetted azt meg. És egész jól fogod érezni magad. És sokan oda fogtok menni. Azt fogjátok választani, hogy nem ismeritek még fel a felemelkedéseteket. Hogy miért? Akartok még egy dobást. Még mindig meg akartok tenni valamit, és ez nagyon, de nagyon csábító lesz az Új Földön. Nagyon csábító lesz.

Ismeritek a játékot. Tudjátok hogyan lett felépítve, hisz ti segédkeztetek az építésében. Tudod, min mentél keresztül. Ott leszel, és szakértőként fogsz beszélni, és ők pedig teljesen beájulnak majd tőled. Te leszel az ő gurujuk, és….ó, és tudod ők angyalok. Az angyalok pedig nem valami okosak. Egyáltalán nem okosak. Te okos vagy. Te jártál itt, megtetted.

Akkor most elmélkedjetek el ezen! Itt van ez a két erő - legutolsó élet a Földön, és az, hogy te már túl vagy mindenen. Ez régi gondolkodás. Képes vagy itt és most ebben a pillanatban megengedni az Új Gondolatot…á, álljunk csak meg itt! Látjátok? Abban a pillanatban, amikor ezt kiejtettem a számon, egy páran máris tervezgetni kezdtetek. Az Új Gondolatban nincs tervezés. Ott nincsenek célok. Nincsenek célok.

Nem tudsz leírni egy darab papírra valamit, amit manifesztálni akarsz. Ez egy széles körben elterjedt téveszme. Az Új Gondolat mindössze azt jelenti, hogy hozol egy választást, majd hagyod, hogy a szél bejöjjön. Hagyod, hogy a változás és a fejlődés szele utolérjen.

Tehát amikor azt kérdezem, hogy készen állsz-e arra, hogy ezzel kapcsolatosan belépj az Új Gondolatba - akkor ami az agyadban ezzel kapcsolatban lejátszódik, az a következő:- Én már itt befejeztem, elértem mindent, ennél jobb úgysem lesz, ez van.”

Akkor Shaumbra, menjünk bele az Új Gondolatba - amennyiben erre hajlandóak vagytok. Az Új Gondolattal menjünk bele ezekbe a kész mintákba, amik az életed haladásáról szólnak, hogy ahogy idősebb leszel, egy kicsit érettebb, akkor már nem történhetnek veled nagyszerű, és csodálatosan inspiráló dolgok. Hogy ahogy kicsit idősebb leszel, már kifogysz a benzinből, kifogysz az energiából, kifogysz a szenvedélyből. Akkor erre vessünk egy kis Új Gondolatot!

Hogyan tesszük az Új Gondolatot? Felhívjuk Aandrah-t a színpadra, hogy lelégezzen velünk egy pillanatra! Aandrah, kérlek gyere ide! Légzés alatt nem megengedett a gondolkodás. Ezt nagyon szeretem a légzésben!

AANDRAH: Milyen vicces ellentmondás!

Akkor most arra kérlek, hogy vedd észre, hajlandó vagy megengedni magadnak, hogy érezz? Érezd ezt a lélegzetet! Hiszen az ide akar jönni hozzád. Fogadd be! Lélegezd be! Lélegezd be jó mélyen!

Érezd! Ez pontosan itt van. Pontosan itt. Lélegezd be!

Lélegezz nagyon mélyen, miközben igent mondasz. Igen. Igent mondasz, hogy érzed ezt az életteliséget! Érezd! Lélegezz!

Lélegezz és fogadd be! Lélegezz és fogadd be!

Minden egyes lélegzettel érezd, ahogy egyre mélyebbre olvadsz bele az örömbe. Annak örömébe, hogy életben vagy.

Lélegezz jó mélyen! Lélegezz most! Lélegezz….

( egy pár pillanatig még néma csendben folytatja a lélegeztetést)

ADAMUS: Jó. Jó. Talán, akár csak egy pillanatra is érezted, hogy Jelen vagy, ahogy erről legutóbbi Shoudunkban beszéltünk. Talán csak egy aprócska pillanat erejéig nem kellett gondolkoznod. Egyszerűen csak Jelen voltál. Egyszerűen csak tudatában voltál annak, hogy mi folyik körülötted.

Az Új Gondolatban egy érdekes dolog történik. A tudatosságod elkezd kiterjedni. Az elme mondhatni abbahagyja a folytonos kattogását, és a tudatosság pedig csak elkezd kiterjedni. Te pedig: - A mindenit, jelen vagyok! - És mindössze erre van szükséged.

Abban a villanásban, abban a pillanatban minden elkezd megváltozni. Nem tudsz erre egy lineáris tényezőt helyezni. Minden egyszeriben csak ott terem. Semmit sem kell előre kitervelned, vagy kistresszelned. Ez egy teljesen másfajta működés.

Továbbra is beszélni fogunk erről az elkövetkezendő Shoud-ok során. Már várom, hogy beszéljek erről a most következő francia túránk során. Új Gondolat.

Élet az Új Gondolatban

Az Új Gondolat a választásról szól - amennyiben tényleg le akarsz hatolni a gyökeréig - annak választásáról, hogy hajlandó vagy azt megtenni. Ellentétben azokkal a választásaitokkal, amiket eddig meghoztatok, az Új Gondolat nem egy meghatározott manifesztáció választásáról szól. Hogy mit értek ezalatt? Nos, sokan még mindig megerősítéseket vagy vizualizációkat használtok, vagy még az is megesik, hogy nagyon mentálisan használjátok a választást, amikor ilyeneket mondtok, hogy: - „Azt választom, hogy legyen 10.000 vagy 1.000.000 dollárom.” - Nem tűnt fel, hogy még mindig nem érkezett meg? Van valaki, akinek ez feltűnt? Van valaki, akinek tényleg megjött? Oké.

SHAUMBRA 4 (nő): Az arany érmék nem teremnek vödörszámra.

ADAMUS: Nem bizony, és ez nem véletlen. Nem is kellene, hogy úgy legyen.

A valódi választásnál nem azt mondod: - Akarok egy társat! - vagy sokkal inkább: - Meg akarok szabadulni a jelenlegi partneremtől! (nevetés) - Ez egy manifesztáció. A valódi választás nem azt mondja. - Mindenféle festményeket akarok teremteni. - Ez lényegében egy manifesztáció, és nem egy valódi választás, és lényegében nagyon is mentális.

Egy pillanatra most eltérnék ettől, hogy rámutassak valamire: A következő hetek során azt fogjátok kérdezgetni magatoktól: - Most az Új Gondolatot használom? - és utána meg kétségbe vonjátok majd magatokat. Azt fogjátok mondani: - Mindenki azt használja, kivéve engem.

Onnan tudod megmondani, hogy elkezdted-e ezt az Új Gondolatban való létezést, hogy ha igen, akkor a dráma elkezd kilépni az életedből. A dráma az elme mellékterméke. És ha egyszer belépsz az Új Gondolatba, akkor többé már semmi szükséged drámára. Nincs szükséged erre a hatalmas duális összecsattanásra. Nincs szükséged arra, hogy belemenj a drámádba - a saját személyes drámádba. És most nem nézek senkire (Adamus megköszörüli a torkát), mert már nincs rá szükséged, hogy belemenj. A dráma elkezd eltávozni. Egy darabig kissé meztelennek fogod magad érezni, és alkalmasint vissza akarsz majd térni a drámázáshoz, de amikor megteszed, akkor rá fogsz jönni, hogy keserű az íze, akárcsak a méregé. Akkor meg miért is mentél folyton vissza oda? Ó, nem nézek rád Atyám. Akkor miért mentél bele folyton a drámába?

Amikor belépsz az Új Gondolatba, akkor a dráma tovaszáll, és ezzel együtt az a szükséglet is megszűnik, hogy csúcspontjaid és mélypontjaid legyenek mentális vagy érzelmi álláspontból. Kicsit furán fogod érezni magad, mert még az érzelmek is elkezdnek kisétálni az ajtón, te meg azt mondod majd: - Hűha, érzelemmentesnek érzem magam, de fura módon, sokkal boldogabbnak érzem magam!” -Hm.

Tehát a legtöbb választás a melléktermékre, a manifesztációra irányul. Ezek nem működnek, mert nincs benne valódi érzés, amit én annak hívok. A valódi választások olyanok, mint: az örömet választom, a tapasztalásban való életet választom. Egy igaz választás tényleg csak annyi: - Vagyok, Aki Vagyok. - Valószínűleg ez a végső választás. - Vagyok, Aki Vagyok. Jelen Vagyok. Élek. Tudatos Vagyok. A fenébe is, Vagyok, Aki Vagyok. - Ez egy választás.

Egy valódi választás során elegendő csak ennyit mondani: - Az életet választom. Azt választom, hogy féktelen, korlátlan bőségben éljek. - Miért is ne? Hiszen az életet választod, ami nagyon fontos, a féktelen alatt pedig azt értem, hogy hajlandó vagy kockázatokat vállalni, hajlandó vagy túllépni a dobozodon, a bőség alatt pedig teljességet, a gazdagságot értem. És ez nem csak dollárokat és centeket jelent.

És innentől kezdődően az összes manifesztáció is elkezd működni. Ne fókuszálj arra, hogy megpróbálj egy cserépnyi aranyat manifesztálni, mert akkor megrövidíted magad. Ez régi gondolat. A választásnak érzésekkel kell járnia. A választásnak mélységgel kell bírnia. És nem elmés szarnak kellene hangoznia. Nem szabadna makyonak hangzania. Egy valódi választás csak annyi, hogy élj. Hogy élj!

Vicces milyen sok ember választ egy nagy, luxus autót, rengeteg aranyat vagy pénzt, hatalmas házat, egy igazán szexi partnert, de közben meg nem választják az életet. Hú! Egészen elképesztő, hogy még az a nagyon kevés ember is, aki megnyeri a lottó főnyereményt - mit tesz? Két vagy három éven belül elpusztítják azt. Felrobbantják. Elfelejtették az életet választani. Elfelejtették az alapvető örömöt, a létezést, az Én Vagyok-ságot választani.

Tehát, ahogy belépünk az Új Gondolatba, nagyon sok dolog elkezd majd megváltozni. Az Új Gondolat választás kérdése. Az Új Gondolat lehetővé teszi, hogy egészen újfajta készlet megjelenjen az életedben, és egészen új módon legyél tudatában a Jelenlétednek és annak kifejezésében.

És ezzel azt kérem, hogy újra kapjam vissza a köpönyegem, hogy visszavehessem.

LINDA: Szívesen. (segít feladni rá a köpenyt)

ADAMUS: ….talán denevérré változom, és kirepülök innen a fenébe.(nevetés)

És ezzel vegyünk egy mély lélegzetet Shaumbra! Várom, hogy sokatokkal találkozzak a most követekző túránkon! És már várom, hogy egy pár napon belül újra Párizsban lehessek!

És most azt szeretnétek, hogy csak magamra borítsam a köpenyemet, és váljak láthatatlanná! (A közönség ujjong)

És ezzel emlékezzetek, hogy minden jól van a teremtés egészében, és ezért ez csak egy átkozott illúzió!

LINDA: És ez így van.

(taps)

(Fordította: Telegdi Ildikó - telegdi.ildiko66@gmail.com)

Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó

A Bíbor Kör Anyagok Tóbiással, Adamus Saint-Germainnel és Kuthumi Lal Singh-gel ingyenesen kerülnek felajánlásra 1999 óta.

A Bíbor Kör emberi angyalok globális hálózata, akiket Shaumbrának neveznek, és akik elsők között mennek át az Új Energiába. Ahogy megtapasztalják a felemelkedés örömeit és kihívásait, Szabványokká válnak mindazon emberek számára, akik a saját belső Istenük felfedezésének utazását járják.

A Bíbor Kör havonta találkozik Deverben, Coloradoban, ahol is Adamus a legfrissebb információkat osztja meg Geoffrey Hoppe által. Ezek a Bíbor Kör összejövetelek nyilvánosak, publikusak, ahová mindenkit szeretettel várunk.

Amennyiben most ezt olvasva érzel egyfajta igazságot és kapcsolódást, akkor te tényleg Shaumbra vagy. Tanító és Vezettetést nyújtó vagy az emberek és az angyalok számára egyaránt. Engedd meg, hogy az isteniséged magva virágba boruljon benned ebben a pillanatban, és ez tartson örökké. Soha nem vagy egyedül, mert van egy családod a világban, és angyalok vesznek körül a körülötted létező birodalmakban.

Szabadon terjesztheted ezt a szöveget nem-kereskedelmi alapon, térítésmentesen. Arra kérünk, hogy az információt a maga teljességében add közre, beleértve ezt a lábjegyzetet is! Minden más felhasználás esetén írásos jóváhagyásra van szükség Geoffrey Hoppe-tól, Golden, Colorado. A kontakt oldal: www.crimsoncircle.com

© Minden jog Fenntartva 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

28