Az e2012 SOROZAT:

4. SHOUD: „Élet tervezők” - Adamus közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Elhangzott a Bíbor Körben,

2011. december 10-én

www.crimsoncircle.com

Vagyok, Aki Vagyok, Adamus Saint-Germain professzor, ASID.

Néhányan talán most azt gondoljátok, hogy az ASID az Amerikai Belsőépítészek Társaságát jelenti. (nevetés) De úgy nézek én ki, mint egy nemzet….mint egy amerikai, vagy akár egy belsőépítész? Nem, ez a rövidítés a Megvilágosodott Tervezők Angyali Társaságát jelenti, és ma az élet tervezésről fogunk beszélni. Csodálatos tervezés kedvesem. (mondja egy francia forradalom korabeli kosztümbe öltözött nőnek)

SUSAN: - Köszönöm.

ADAMUS: Ez igen hízelgő. Gyönyörű, csodás. A Mennyekben vagyok itt a Shaumbrával. A mennyekben vagyok a jelmezeitek kapcsán! Ó, tudom, hogy egy páran nem vettétek fel azokat a kosztümöket, de attól azok még így is remekek! (nevetés) Hogy ma milyen díszesek vagytok! Ez dalra fakasztja a szívemet! Visszakapom a kardomat. Köszönöm drágám. Igen.

MARY: - Boldog Karácsonyt!

ADAMUS: - És Boldog….ó, kitűnő! Minden jól van a teremtés egészében. Ú! (nevetés, mert Adamus úgy tesz, mintha magába szúrná a kardot)

Tehát a mai témánk - A Megvilágosodott Tervezők Amerikai Társasága - és ti is azok lehettek. Ti is azok lehettek.

Ma, mielőtt…..csodás. (Lindának mondja) Na nézd csak, Cauldre mit vett neked! ( a nyakláncára mutat) Igen. Szeretnénk erről egy közeli képet kérni! (mondja az operatőrnek) Igen. Hát nem szeretni való ezért Cauldre? (Adamus és a közönség nevet) Meg akart most pofozni, de ez egyedül csak neki fájna! (még több nevetés) Ez a nagyszerű dolog a csatornázásban!

LINDA: - Igen, szeretni való.

ADAMUS: - Abszolút.

LINDA: - Köszönöm, hogy ezt te is így látod.

ADAMUS: - Tehát ma az élet tervezésről fogunk beszélni, de mielőtt még belekezdenénk, lenne egy pár gyors üzenetem. Először is ma hajnali négy órakor felébresztettem Cauldre-t. Hogy miért? Mert aludt! (nevetés) Ez nagyszerű időpont a beszélgetésre, és azt mondtam neki: - Cauldre, Linda, az idén egy különleges karácsonyi ajándékot szeretnék adni a Shaumbrának. Valami egészen rendkívülit. - Erre Cauldre azonnal azt kérdezte:- Pénzt? (nevetés) Amire én azt válaszoltam: - Nem, nem pénzt. - Majd azt kérdeztem tőle:- Szerinted mi az, amit a Shaumbra mindennél jobban akar? - Erre megint azt felelte: - A pénz. - Erre mondtam neki: - Nem. (nevetés) - Válaszokat akarnak. Ezért a mai programunk második felét a kérdéseknek és a válaszoknak fogjuk szentelni. (a közönség ujjong)

Ezért kedves Lindám, megtennéd, hogy felírnád azt a címet a táblára, ahova elküldhetik a kérdéseiket?

LINDA: -Rendben.

ADAMUS: Tehát fogadunk kérdéseket az internetről. Innen is (mondja az operatőrnek) és innen is (a kamera követi). Ma fogadunk kérdéseket az internetről, és azt kérem, hogy a kérdések angol nyelven legyenek megfogalmazva. Írjátok le, és bizonyosodjatok meg arról, hogy értelmesek legyenek, és arról is, hogy egy oldalnál rövidebb legyen a terjedelmük, és arról is, hogy biztosan kérdés legyen, és ne egy állítás. Szóval ma fogadjuk a kérdéseket.

Igazából imádom a kérdés-válaszokat, de mindig olyan sok mindenről kell beszélnünk, hogy nehéz rájuk időt szakítani. De ma, az összes kemény munkátok eredményeképpen eme rendkívüli karácsonyi ajándékként megkapjátok a sértéseimet. (nevetés)

A másik dolog a mai nappal kapcsolatosan, ilyet még nem tettem, de ma….

LINDA: Elmondhatjuk akkor a…

ADAMUS: Ó, hogyne! Legyél szíves!

LINDA: Rendben, akkor az e-mail cím a következő: speak.angels@gmail.com

ADAMUS: És mindenki küldhet kérdést.

LINDA: Bárki.

ADAMUS: Bármilyen kérdést, amilyet csak akartok.

LINDA: És a számítógépem már alig várja őket.

ADAMUS: Készen áll.

LINDA: Bizony.

ADAMUS: Megismételnéd a címet?

LINDA: Speak.angels@gmail.com

ADAMUS: -És akkor erről most kérnék szépen egy kamera képet! Imádok itt producerkedni, sajnálom Jane.

Tehát a második számú doog, amit még soha sem tettem a múltban az, hogy dedikálni fogom….(Adamus kiönt egy csésze kávét, Lindának eláll a lélegzete)

LINDA: Ez szép volt!

ADAMUS: Jaj ne! Hát nem pont a Sedona Újságra ömlött rá? Jaj, ne! Nos, ez túlságosan….(átlapozza az újságot) Úgy látom, hogy sok prominens csatornázó szerepel ebben az újságban. Hm. Nézzük csak Cauldre, a te képedet hol találom ebben? Itt van Lee Carroll, Steve Rother, Pepper Lewis, de Cauldre, a te képedet nem találom.

LINDA: - Ó!

ADAMUS: Azon csodálkozom vajon miért nem szerepelsz az újságban? Egyetlen cikket sem látok…

LINDA: -Ő a rossz fiút csatornázza.

ADAMUS: …itt rólad.

LINDA: Rossz fiú, rossz fiú…(énekelgeti)

ADAMUS: Talán, de csak talán, valaki nem kedveli Adamust! (nevetés)

LINDA: (még mindig énekelve) Nem akarnak rossz fiúkat!

ADAMUS: Szóval….(Adamus a földre hajítja az újságot, majd köp egyet - a közönség nevet és fütyül) Na, ezt tegyétek a karácsonyfa alá! (nevetés) És teljességgel véletlenül ömlött rá a kávé!

Ha már az italoknál járunk, szeretném, ha felbontanátok egy pár üveg bort! Hiszen karácsony van! Ünnep van! ( a közönség üdvözli a javaslatot és tapsol) És miért is ne? Akkor most azt mondom a stábnak, hogy a jó borokat vegyétek elő, és ne az olcsóbb fajtát, az majd később jó lesz a tánchoz! A jó borokat bonsátok ki, később már úgysem fogjátok észrevenni a különbséget - és a jó borok ott hátul vannak! Szerintem ott hátul van belőlük egy pár üveggel.

LINDA: Ó, hadd kötelezzelek le!

ADAMUS: És most tényleg a jót vegyétek elő! És apropó, ne csak egy üveggel! Ez itt nem egy zsidó esküvő! (nagy nevetés) Úgy értem, nézzétek csak meg mi történt Jézussal! Mindössze egyetlen kis kupájuk volt, ami nagyon gyorsan kiürült. Fognia kellett a vizet, és egy kis átalakítást kellett végeznie rajta!

Mi Shaumbrák vagyunk! Nekünk ma rengeteg borunk van. Igen. Akkor bontsátok fel, és sajnálom, hogy ez nem francia bor, de azért ez is megteszi! Tudom mit fogok csinálni! Majd felé tartom a kezem, és úgy tettetek, mintha francia bor lenne. (nevetés) Úgy teszünk, mintha!

Akkor Shaumbra, amíg a bor megérkezik, készüljetek fel…(valaki azt mondja:- Hurrá!) Hurrá!

LINDA: - A stáb alkalmazkodik hozzád.

ADAMUS: Tűnés a színpadomról! ( lelöki a magazint a padlóra) Hm.

Élet tervezőnek lenni

A következő dolog: nem csináltam még ilyet, de szeretném megragadni az alkalmat ebben a különleges Shoudban, ami az Élet tervezőkről szól, akik megvilágosodott tervezők - hiszen pontosan ezt teszitek, az egész életetek egy tervezet, egy csodálatos tervezet - és ezért ezt a Shoud-ot, ennek energiáját, reményeit és potenciáljait szeretném valakinek Délen ajánlani, akinek a mongramja: „L.H.” És pontosan tudod, hogy rólad van szó, mert L.H. te most mész keresztül azon, amit mindenki más is megtapasztal, de te eléggé szélsőségesen teszed mindezt. Nagyban. És ne feledd, a legsötétebb időkben igyál bort! (nevetés) És azt se feledd, amit már oly sokan tudtok, hogy ebben a tisztulási folyamatban, ebben az elengedésben….(Suzy hoz neki egy pohár bort) Köszönöm kedvesem! Kedvesem. (kezet csókol neki) És egy igazi úriember soha nem nyálazza össze a szájával a hölgy kezét, mindössze közel hajol hozzá.

Akkor hát egészségünkre! Megvárom, amíg ti is megkapjátok a borotokat! És ahogy megkapjátok, máris megtörténik az első valódi Shaumbra koccintás egy Shoud-on! Rendben?

LINDA: Hogyne.

ADAMUS: Persze, persze. Tehát ebben az egész tisztulási folyamatban meg kell értenetek, hogy bejöttök ebbe az emberi állapotba - tervezés által persze, de később meg elfelejtitek, hogy ezt ti magatok terveztétek meg - tehát bejöttök ebbe az emberi állapotba, ahol egyszer elérkezik egy pont, akármilyen nehéz is ez, amikor eljön az ideje annak, hogy kezdetét vegye az elengedés folyamata, amit ti talán tisztulásnak hívtok. Ez az, amikor elengeditek a személyiségeteket, ami egyenlőnek tűnik a halállal. A legeslegsötétebb időszaknak tűnik ez a folyamat. Pedig igazából nem az. Ez egy illúzió. Ez a lehető legeslegnagyobb ajándék és áldás, amivel megajándékozhatjátok magatokat, hogy elengeditek, felszabadítjátok magatokat egy olyan személyiség beragadt energiáitól, ami mindezidáig ugyan jól szolgált benneteket, de létezik ennél valami sokkalta nagyszerűbb is, amit ti magatok - a tervezők - teremtettetek meg, akik az életetek tervezői vagytok.

Ez érdekes, mivel ti Élet tervezők vagytok, és ezt egy igen érdekes módon teszitek meg. Feldaraboljátok magatokat. Fogjátok önmagatok esszenciáját, majd darabokra, részekre vágjátok vagy szeletelitek, és elengeditek ezeket a részeket és darabkákat. Egy részetek itt van ebben az emberi tapasztalásban. És ez nagyszerű. Amennyiben elfeledkeznétek pár dologról, például a halálról, vagy hogy nem tudjátok, hogy miért is vagytok itt - ha ezekkel a dolgokkal felhagynátok, akkor tényleg végigtáncolnátok ezt az életeteket. De tervezőként elhelyeztetek ide bizonyos dolgokat, például a halált, vagy azt a dolgot, amit betegségnek neveznek, vagy a szegénységet vagy a hiányt, és mindezeket a dolgokat ennek az egész élet tervezésnek a részeként raktátok ide. Most persze mérgesek vagytok magatokra emiatt (nevetés), de ez be lett ide ágyazódva sok-sok létidőt és tapasztalást követően.

Tehát ebben az elengedési folyamatban tartózkodtok. Vagy talán ez nem is igazán elengedés. Hanem talán lényegében elfogadás. Hát nem ugyanazt jelenti ez a két dolog? A teljes elfogadás nem egy elengedése annak, amit arról gondoltatok, hogy ennek a tervezésnek hogyan is kellene kinéznie? Egy elengedése annak az életnek, ami arra a tervezetre magától felépült, és most ideje végre elengedni azt a tervezetet?

Briliánsan hoztátok össze így ezt a fátylat, ami nem engedi meg nektek a teljes emlékezést, de ez a fátyol egy illúzió. És vékony. Nagyon, de nagyon vékony. Ahogy ezt Aandrah mondaná: -Csak egy fél lélegzetnyire van. - De vajon hajlandóak vagytok erre a fél lélegzetre? Hajlandóak vagytok tényleg ennyire bátrak és merészek lenni? Mert ha ezt megteszitek, akkor minden meg fog változni.

Az emberek beleszőtték a teremtésük szövetébe azt, hogy ellenállnak a változásnak, és ilyeneket szoktak mondogatni: - „Én csak egy kicsit jobb ember akarok lenni.” - De vajon tényleg hajlandó vagy változni? És ez mindenre vonatkozik, ahogy erről nemrégiben Frankfurtban is beszéltünk a DreamWalker Life tanfolyam során: ez mindenre vonatkozik, a kapcsolataidra, a munkádra, a személyiségedre - itt most nem az önértékelésről van szó, hanem magáról a személyiségről - az egészségedre, mindenre. Hajlandó vagy túllépni azon a személyiségen?

A személyiséged nem fog kilépni a létezésből. Mindössze egy másfajta valóság horgonyt ölt magára az életedben, a tervezésedben. Ma beszélni fogunk a valóság horgonyokról.

Tehát az élet tervezésed ragyogó volt sokféle értelemben. Szeretitek azt gondolni, hogy van ez a dolog, amit a lelketeknek neveztek, de jövőre még ezen is túl fogunk lépni - túllépünk a lelken, abszolút - mert az egy lépcső vagy egy lépcsőfok volt. De amivel igenis rendelkeztek, és talán ezt neveztétek eddig a lelketeknek - az a bölcsességetek. A bölcsességetek.

A bölcsességed most is itt van. Pontosan itt van. Itt és itt, meg itt is (megtapogatja az embereket a kardjával)…sőt még….(ránéz David egyiptomi öltözékére, amihez egy robosztus téli cipőt vett fel) Ezek eredeti egyiptomi cipők? (nevetés) Mik ezek?

DAVID: Colorado-i egyiptomi.

ADAMUS: (nevetve) Colorado-i egyiptomi. Szóval…hol is tartottam David? Összezavarodtam. Ó, igen, igen, meg van.

Tehát létrehoztátok még ezt a dolgot is, amit léleknek neveztek - ez része az élet tervezésnek, a darabokra szedésnek - ami valójában csak a bölcsességed. A te bölcsességed.

A bölcsesség pedig a tapasztalásaid lepárlásának az ereménye, amikor kihozod belőlük a legjobbat, nem a drámára és a traumára, és a tapasztalásaid negativitásaira fókuszálva, hanem úgy, ahogy fogsz egy narancsot, és kifacsarod a levét, vagyis a bölcsességét. És ez a Lélek.

És az igazából soha nem is ott fent volt. (a kardjával a plafonra mutat)

LINDA: - Ezt hagyd abba!

ADAMUS: Az igazából soha…..ó, valaki van ott fent! (nevetés) Gyere elő!

Tehát igazából soha nem is létezett a lélek. Soha nem létezett. Soha nem létezett az a hatalmas arany angyal. Azért használtuk eddig ezeket a fogalmakat, mert ez a fejlődésetek, a spirál részét képezte. De most már ezen is túllépünk, és a bölcsességedről szólunk, a valódi bölcsességedről, ami a tapasztalásaid lepárlását jelenti.

Lepárlás

Szeretem ezt a „lepárlás” szót, ami a finomítást, a lényegre törést, a tudat alkímiáját jelenti. Érdekes megjegyezni, hogy a Keahak csoportunkkal is éppen ezzel a lepárlással dolgozunk, és lényegében sokkal több ellenállást kapok, mint gondoltam volna.

A Keahak-osoknak naplót kellene vezetniük. A fele egyáltalán nem csinálja. Hm. Azt mondták, hogy csinálni fogják, mégsem teszik. A másik felük meg hosszasan, és oldalakon keresztül ecsetelik a dolgokat, ezzel nagyon lefoglalják magukat, szinte a megszállottjaivá váltak ennek a napló írásnak. Függővé váltak ettől. Az elméjükből írnak, leírnak minden egyes kis részletet, ami senkit sem érdekel, még a lelkük és a bölcsességük kapcsán is, és egyfajta mentális vágtát vagy robbanást élnek meg ezekkel a szavakkal….(pózol egyet a kamerának) Köszönöm. (nevetés) Gyorsnak kell lenni! Tudnod kell, hogy mikor készítenek rólad egy fotót. Soha nem tudhatod mikor fogják azt a fotót lekapni. Nincs is rosszabb dolog annál, mint amikor egy elfuserált fotót raknak fel rólad a Facebook-ra. (nevetés) Ezt meg kellene tiltani, vagy illegálissá kellene tenni! Nem is tudom. Láttam belőlük egy párat…na nem a tieiteket. A tiétek szép. Ma szépen felöltöztetek. Igen, igen. Csodálatos időszakot töltöttünk el Egyiptomban, igen ( mondja valakinek, aki egyiptomi öltözetben van). Szóval szépen felöltöztetek. Ó! Nos, nagyszerű, remek emberek! (a közönség és Adamus nevet)

Tehát szeretem ezt a lepárlást, mert elvisz a lényeghez, az esszenciához. Tehát a Keahak-osokat arra kértük, hogy párolják le a dolgokat a napló írásuk során. És egy héten három alkalommal kellene naplót vezetniük. Mert az jó. Összekapcsol saját magaddal.

Később arra kértem őket, hogy párolják ezt le - 25 vagy még kevesebb szóra, egy héten háromszor - és ez bizony nagy nehézséget okoz nekik. Pedig az hittem volna, hogy ez könnyű. Ha a tanítód azt mondaná neked, hogy írjál le egy papírra 2500 vagy 25 szót, te melyiket választanád? (valaki bekiabál: 25-öt) Sokan ezt gondolnák, a legtöbbjüknek mégis nehézséget okoz egy lepárolt módon írni önmagukról. De én mégis erre kérem őket - sajnálom Keahak-osok - mégis erre kérem őket továbbra is. Hogy állunk a borral? Ó, előkészítés alatt van. Nagyszerű, remek. Szóljatok, amikor minden kész, mert én már eléggé türelmetlen vagyok a saját boromat illetően!

SUZY: Ide hátra tesszük,és ha valaki kér, innen elveheti.

ADAMUS: Nem, nem, nem, nem, nem. Ez nem….ez nem arról szól, hogy kérnek-e! Adjatok mindenkinek! Igen!

SUZY: De gyerekek is vannak itt!

ADAMUS: Akkor adjunk nekik is, és akkor tovább tudják adni! (nevetés)

LINDA: Várj, várj, várj, várj!

ADAMUS: Engem nem érdekel!

LINDA: Van egy olyan szabály, ami kimondja, hogy ha kérnek, akkor vegyenek el maguknak. (az összejöveteli szabályzatról beszél)

ADAMUS: És mit mondok én mindig a szabályokról meg a törvényekről? Hogy az nem a tiétek!

LINDA: Csak engedd meg, hogy….

ADAMUS: Mi van? Ez fent van az interneten, vagy mi ez? Ó! (nevetés)

LINDA: Igen. Szóval, ha szeretnél bort, akkor kérlek, ott van, ha kérsz.

ADAMUS: Kérlek szépen! Ha muszáj, hát megteszem!

LINDA: Abbahagynád?

ADAMUS: Köszönöm. Köszönöm. (valaki átnyújt neki egy pár pohár bort, és elkezdi kiosztani) Csináljuk csak így! Csináljuk csak így! Köszönöm. Mindezek a szabályok, meg törvények, meg….édes Istenem! Ma erről fogunk beszélni - az élet tervezéséről. Sajnálom. Nem fognak lerészegedni, csak egy kicsit szédelegni fognak. És ettől sokkal jobb lesz ez a csatornázás, és a válaszaim is. (nevetés) Sokkal jobb lesz. A sorok között fogunk táncolni. (sokan elmennek borért)

Tehát a lepárlás. A lepárlás….legyetek szívesen szavak nélkül tenni. Mennyi beszéd szükségeltetik a bor iváshoz? Volt erre egy varázslatos példánk egyik este, mikor a Níluson hajóztunk. Emlékeztek?

A hajó fedélzetén ültünk csodás környezetben. A nap éppen lenyugvóban volt, a hajó pedig csendesen úszott a Níluson. Felálltam, hogy elkezdjem a prezentációmat, ahogy mindig, és lenéztem a hallgatóságra - 105 Shaumbra volt velünk a világ minden részéről - de valami nem stimmelt. Valami rettenetesen nem stimmelt. Középen, a székek között nem volt sor. De hogyan tudok így körbesétálni, ha nincs középen sor, amin sétálhatnék? A székek szorosan egymás mellett voltak.

Nos, nem vádolok én senkit sem ezért a durvaságért. Azt mondtam: - Shaumbra, próbáljunk itt meg valamit! Csináljunk valamit! Szálljatok ki az elmétekből, és vegyetek egy mély lélegzetet! Lélegezzetek mélyen! Most beszéd nélkül fogunk valamit csinálni - egyetlen szó nélkül - és kevesebb, mint egy perc alatt fogjuk ezt megtenni!

Értések meg, hogy mindez egy hajón történt, a szabad ég alatt. Egyik oldalon sem volt túl sok hely. Mégis azt mondtam: - Most itt középen létre fogunk hozni egy sort, és mindezt egyetlen szó elhangzása nélkül fogjuk megtenni!

És sokkal kevesebb, mint egy perc alatt megjelent egy sor, és teljességgel egyenes volt, kivéve egyetlen széket az elején. De egyébként abszolút egyenes volt. Ez egy olyan példa volt, amit a résztvevők remélhetőleg soha nem fognak elfelejteni. Minden simán és könnyedén lezajlott. Ez annak a példája volt, hogy mi történik olyankor, amikor kiszállsz az elmédből, veszel egy mély lélegzetet, elképzeled azt, és ezért az úgy is van.

Most, hogy a bor elkezdett kiosztásra kerülni kérnék szépen Lindának is egy poharat!

LINDA: Természetesen.

ADAMUS: Abszolút. Addig mi sem ihatunk…vöröset kér.

LINDA: Nem, nem. Ők már tudják, hogy mit…

ADAMUS: Á, te már….jó, jó.

LINDA: Gondot viselnek rám. Szerencsés vagyok.

ADAMUS: Tehát Shaumbra, ma az élet tervezésről fogunk beszélni.

Akkor erre most vegyünk egy mély lélegzetet!

Élet tervezés

Élet tervezés, és egyéb dolgok. A DreamWalker Life (új tanfolyam) Frankfurtban egy igazi élmény volt. Egyike volt azoknak az Új Energiás tapasztalásoknak. Amikor nem találod a szavakat a dolgok leírására, érzékeltetésére, csak mondd nyugodtan, hogy „Új Energia”.

EDITH: Azt tesszük.

ADAMUS: Ez egy….azt tesszük volt. (nevetés) Ez egy bámulatos élmény volt, és az egyik lényeges dolog a sok közül az volt, ami egy nagyon egyszerű, könnyű dolog volt, amikor Kuthumi beszélt, előadta a prezentációját - ami egy csodálatos, gyönyörűséges előadás volt - amikor is a saját megvilágosodását követő életéről beszélt. Arról beszélt, hogy miután túlesett az idegösszeroppanásán, amivel majdnem két évig az ágyat nyomta, végre egy nap felkelt az ágyból, és úgy döntött, hogy élni fog.

Nos, ez nem kis kihívás, mivel a legtöbb Felemelkedett Mester - olyan 9000 körül van a számuk - aki elérte a megvilágosodást, pár napon, esetleg néhány héten, vagy egy-két éven belül maga mögött hagyta a testét. Mivel túlságosan nehéz volt nekik itt maradni ebben a sűrű környezetben. Megvilágosodottan nagyon nehéz kezelni a tömegtudatot, nagyon nehéz ebben a szilárd tömegben lenni - ez fájdalmas a test számára,és rendkívül nehéz a tudat számára - ezért sok Felemelkedett Mester úgy érezte, hogy kiszívódik a saját megvilágosodott állapotából, annak ellenére, hogy ez nem történt meg, de mégis van ennek egyfajta waterboarding hatása. (a waterboarding technika egy kihallgatási, vallatási módszer, ahol a vízbefojtást szimulálják - a ford. megj.) Úgy érzed, hogy az meg fog történni.

Ezért sokan elmentek innen. De Kuthumi itt maradt. A megvilágosodását követően még sok éven keresztül itt sétált a Földön. És elmesélte, hogy mit tett utána. Ezt a tanácsot adta a Shaumbrának - ami oly egyszerű, oly briliáns. Azt mondta: - Ez annyira könnyű….-ó, és Aandrah meg fogja érteni ennek egyszerűségét, ezt a lepárlást, ezt a bölcsességet. Á, egészségetekre! (a közönség is mondja: -Egészségünkre! - Adamus kortyol egyet a borból) Az Új Évre! 2012-re!

Tehát azt mondta: - Ez nagyon egyszerű. - Lepárolva az egészet a lényegre, azt mondta: - Ez annyira egyszerű, hogy azt mondod: - Igen, én megvilágosodott vagyok. - És nem azt mondod, hogy meg akarok világosodni, vagy hogy meg fogok világosodni, vagy hogy majd valamikor, egyszer, és hogy talán még tanulnom kell addig. - Megvilágosodott vagyok. - Ennyi. Ennyi. Már most el is mehetsz - Meg vagyok világosodva - mert abban a pillanatban, ahogy ezt mondod, az elkezd megtörténni. Abban a pillanatban, ahogy ezt átérzed, az elkezdi bevonzani azokat az energiákat. Ahogy ezt érzed - Igen, meg vagyok világosodva - akkor elkezded elhinni. Elkezded megélni. Mindenki más is elhiszi. Kisétálsz az utcára, és elkezded mondogatni az embereknek.

Edith igen, én megvilágosodott vagyok - de azon a laza hangon mondod - „Igen, megvilágosodott vagyok” - mintha ezzel azt mondanád - te talán nem vagy az? - és akkor elhiszik Edith. Elhiszik, és hirtelenjében tiszteletet éreznek, és tudni akarják, hogyan érted ezt el. És akkor pedig veszel egy mély lélegzetet….

EDITH: Facebook. (nevetés)

ADAMUS: (nevetve) Facebook! Ez a megvilágosodás. Azt mondod nekik Edith: Úgy jutottam el ide, hogy ezt választottam.

EDITH: -Aha!

ADAMUS: Hogy ezután mi történik, az nem számít. (Linda hozza a mikrofont) Lehet, hogy a végén….köszönöm. (nevetés, ahogy elveszi a mikrofont és elkezd bele beszélni, majd visszaadja Lindának) Akár a Bíbor Körben kötnek ki, akár valamelyik másik csoportban, akár meghalnak, vagy akár az Új Földre mennek, ez már nem számít. A lényeg, hogy azt mondod nekik: - Ezt választottam. Utána pedig félreálltam. Félreálltam a saját utamból, hogy a megvilágosodás velem lehessen, ahelyett, hogy minden apró kis részlet miatt aggodalmaskodtam volna. -Hova kellene mennem az interneten? Melyik csoporthoz kellene tartoznom? Mit kellene tanulmányoznom? Ez mind nem számít. Abban a pillantban, amikor ezt választod, akkor az azzá válik. Egyszerűen csak elkezd megtörténni. Elkezdi létrehozni, megteremteni önmagát.

Na ennél a résznél szoktatok bajba kerülni, és ezért szól a mai leckénk az élet tervezésről. Kedvelem ezt a kifejezést. Szeretném rányomtatni a névjegykártyámra. Persze nekem nincs névjegykártyám, mert nekem nem adtak, de talán most már lesz.

LINDA: Ó, te szegény!

ADAMUS: Nehéz nekem a saját helyemben lenni. (nevetés)

Tehát ez része ennek az élet tervezési folyamatnak. Az élet tervezésetek teljességgel briliáns. Azt kérdezitek: - Micsoda? - Ez teljességgel briliáns. Az, ahogy részekre szedtétek magatokat, majd elfelejtettétek önmagatok részeit, aminek a következtében azután megtapasztaltátok magatokat - ez teljességgel briliáns volt. Ragyogó. Annyira ragyogó, hogy ez a dolog, amit mi bölcsességnek, léleknek, esszenciának nevezünk - ez része ennek az élet tervezésnek veletek együtt, most is veletek dolgozik, annak ellenére, hogy most azt mondjátok: - Hát, én nem tudom. Soha nem beszéltem még a lelkemmel. Egyáltalán nem válaszol arra a sok-sok kérdésemre és követelőzéseimre. Nem nyertem a lottón. És öregszem is. Ezért egyáltalán nem is értem ezt a lélek dolgot.

Nézd csak meg ezt az élet tervezést - és lényegében te ezzel összejátszol, hiszen a része vagy - ugyanakkor viszont vannak olyan elemek, amik túlnyúlnak azon, amit képes vagy felfogni a tudatoddal, és ez egy jó dolog. Hála Istennek, hogy ez így van, mert ez egy jó dolog.

Ha jelenleg mindent az emberi én - a korlátolt tudatú emberi én - vezérelne, akkor olyan lennél, mint egy hét éves kisgyerek, akinek temérdek sok játéka van, és az övé a leggyorsabb bicikli a környéken. (nevetés) És akkor ott meg is állnál. Akkor ez ilyen lenne, mert az emberi éned vezérelne, kontrollálna mindent, és azt mondaná: - „Ez kell egy hétévesnek.” Játékok, Xbox, vagy mit tudom én hogy hívjátok ezeket a dolgokat, nem lennének szabályok a szüleitektől, szabadon azt tesztek, amit csak akartok, és a szüleitek meg persze buzgón csakis titeket szolgálnának ki, és arra várnának, hogy teljesíthessék a kívánságaitokat Hiszen manapság pontosan ez történik, kell egy gyors bicikli, ami sokkal jobb, mint a többieké. Emlékszel milyen voltál ebben a korodban? Na, erről beszélek! Az volt a csúcspont! Az volt! Akkoriban nem elmélkedtél a spirituális dolgok felett! Nem nézegetted az olyan dolgokat, mint az élet tapasztalatod! Akkoriban nagyon is a pillanatban voltál egy rendkívül korlátolt tudatossággal.

A jó hír az, hogy itt van - itt volt - neked ez az élet tervezet vagy terv ami együtt halad a te bölcsességeddel, és a bölcsességed azt mondta: - Nem, nem neked lesz a leggyorsabb biciklid, mert az nem része ennek a csodálatos tervnek. - Te a része vagy ennek az élet tervezetnek - és egyáltalán nem egy báb vagy benne - hanem a része vagy, egy aktív része vagy - és ez az élet tervezet azt mondta: - Tovább fogunk menni. Kijárjuk a harmadik osztályt, majd a negyediket, utána leérettségizel, és tovább fogsz tanulni. Mindezeket a dolgokat meg fogjuk tenni. - Miért? A tapasztalás részeként. Az élet nagyszerű megtapasztalásának a részeként, és az érzékiség miatt. És azért is, mert ez is az élet része, mert ez az életed - ahogy ezt Tóbiás mondta -nem hasonlít a többire, nincs ehhez fogható.

Elmúlt életek

Ez az életed nem csupán az előző életeid kiterjesztése, nem csak egy újabb haladványa az előző életeidnek. Nem. Ahogy ezt Frankfurtban is elmondtam, és ezt sokan sértésnek vették: - Te nem vagy azonos az előző életeiddel. -Nem vagy velük azonos. Egyáltalán nem. Ezen lépjetek túl! Egyikük sem fontos! A fele csak koholmány, kitaláció. A fele meg makyo szarság. Tényleg az. A másik fele pedig csak kapcsolódik Yeshua vagy Mózes, vagy Kleopátra vagy Maria Magdolna vagy akárkicsoda archetipikus energiáival.

Ők valódiak, de ugyanakkor mégsem azok. Más szóval, aktív részét képezik ennek az egész tapasztalásnak, amiben részetek van, de van ez a dolog, amit az ember, a korlátolt ember tesz. Azt mondja: - Én voltam Mária Magdolna - mert ezzel próbálsz némi értéket kovácsolni magadnak szerintem. Nos igen, a részét képezted Maria Magdolnának, egy kicsike részét képezted sok mindenki mással együtt, de te nem voltál Mária Magdolna. Te nem Mária Magdolna vagy.

Nem az elmúlt életeid vagy. Ők a lelked unokatestvérei. Ők a te nővéreid vagy fívéreid vagy unokatestvéreid, de nem azonosak veled. És ezt minél hamarabb el tudod engedni, annál hamarabb felszabadítod magad, tehermentesíted magad, túllépsz a szarságaikon. Néhány elmúlt életed még mindig odakint kószál, sérülten, teli traumával, aktívan, és keres egy új lakhelyet, egy új házat magának - téged. Ők még mindig….nem szabadították fel magukat, és a lélek pedig, az ő briliánsságával megengedi nekik, hogy ezt tegyék. Erre meg azt mondjátok: -Hát ez butaság a lélek részéről. A lélek miért nem hívja vissza őket, miért nem veszi rá őket arra, hogy visszatérjenek? - Nos, ezt nem teheted. Egy teremtő soha nem erőszakkal veszi rá a teremtményeit a hazatérésre. Mindössze haza hívhatod őket.

Tehát sok-sok elmúlt életbeli aspektus kószál odakint - akik sérültek, traumások, terrorizáltak, és egyfajta alvajárók módjára sétálnak a Földön, - de ők nem azonosak veled! Ez a bámulatos az egészben! Ők nem azonosak veled! Ők a lelkednek más megnyilvánulásai vagy kifejeződései, ezért meg van a kapcsolat, de a példa kedvéért, te úgy érzed, hogy mindössze az unokatestvéreid kiterjesztése vagy? Nem! Te egészen más vagy. Te egyedi vagy. Te te vagy!

Egészen eddig az életedig létezett egy határozott kapcsolat az életek között. Volt egyfajta fejlődés, progresszió. De ekkor a lelked az élet tervezésének és élettervének a briliánsságában azt mondja: - Most létre fogom hozni önmagamnak egy olyan kifejeződését, ami másmilyen, ami nem pusztán csak egy újabb élet. - Miért? Miért? Hát azért, mert már belefáradt ebbe a sok többi életbe, és mert, nos, rádöbbent, hogy szüksége van valamire, amivel fel tudja magát szabadítani.

A lélek, te - te - rádöbbentél, hogy te vagy annak az összes többi elmúlt életnek, az összes többi embernek, saját magadnak a Szabványa. Te vagy saját magad integrációs pontja. Te vagy a saját megvilágosodási pontod önmagad számára, és nem pedig a többi élet. Még akkor sem, ha te magad egy Buddha voltál- nem az az élet az integrációs pont, hanem ez az élet, itt és most.

Te vagy az integrációs pont. Te vagy önmagad, a lelked felemelkedési jelöltje - ahogy ezt Tóbiás már évekkel ezelőtt elmondta - és ahhoz, hogy ezt meg tudd tenni, a lelked bejön ide, és csatlakozik hozzád. Megérkezik a bölcsességed. Megérkezik a bölcsességed. Ennyi az egész. És nincs itt semmiféle hatalmas, pihe-puha angyali lény, sajnálom Bonnie. (mindenki nevet, mert Bonnie ma angyalnak öltözött) Ez a te bölcsességed, ami a más birodalmakból érkezik ide - de még csak nem is más birodalmak ezek - ez is csak egy képzeletbeli blokk - de beszívódik a te TudatTestedbe.

Ez megérkezik, és miközben ez zajlik, valami érdekes dolog történik. Te magad válsz Szabvánnyá a lélek korábbi életei számára. Te leszel a példa. És te, a saját példád által segíted az ő felszabadulásukat. És egyáltalán nem arról van szó, hogy a kezedben egy késsel körbe-körbe járkálva levágod róluk a láncaikat, vagy köteleiket, amik megkötözve tartják őket, hanem a saját példád lesz az, ami el fogja engedni azokat a köteleket.

Mondhatni kiengeded a lelked valamennyi energiáját - a bölcsességedet. Elengeded magad attól a tehertől, hogy azt gondolod, te azonos vagy az előző életeiddel, és miközben ezt megteszed, integrálod annak összes energiájátt, összes tudatosságát. És akkor az kilövell és bölcsességé párolódik, ami megérkezik. A bölcsesség megérkezik hozzád.

Élet tervezők vagytok. Briliáns Élet Tervezők. Ragyogó, ahogy ez az egész össze van rakva. Mégis oly gyakran kétségbe vonjátok magatokat. Jövőre mindennél jobban meg fogjátok tanulni, hogy elengedjétek azt a kétséget. Meg fogjátok látni, hogy ti magatok is megvilágosodott élet tervezők vagytok.

A különbség most az, hogy képes vagy kinyitni a szemed, és ezt meglátni, és képes vagy kiszállni a fejedből, és ezt 20 évvel ezelőtt bizony nagyon nehéz lett volna megtenned. Most tesszük ezt meg. Most teszitek ezt meg - kiszálltok a fejetekből, és megengeditek ennek bekövetkeztét.

A különbség az, hogy keresztül mentetek az emberi poklon. Keresztül mentetek a nehéz dolgokon. Ennél nehezebb szinte nem is lehetett volna, igazam van LH? Rettenetesen nehéz volt. Akkor most mi maradt? Élvezzétek az életet! A pokolba is! Miért is ne? Engedjétek el a szabályokat! Engedjétek el mindazokat a dolgokat, amik eddig lekötöztek benneteket!

Briliáns Élet Tervezők vagytok, briliánsan pontosan idehoztátok magatokat itt és most, és semmit sem kell tennetek. Ez a briliáns része. Semmit sem kell tennetek - nem kell se mantrázni, se kántálni, nem kellenek kristályok, nem kellenek…..olvassátok csak el, mik vannak leírva ebbe a magazinba - na ezek közül egyiket sem kell tennetek! (nevetés) Semmit nem kell az oda leírtak közül megtennetek! Olvasni sem kell, semmit sem kell tennetek!

Vegyél egy mély lélegzetet és ismerd fel, hogy te egy Élet Tervező vagy. Rádöbbensz, hgy ez teljességgel természetes. Teljességgel természetes. Már sokszor beszéltünk erről, hogy visszafelé haladtok az időben, hogy megtapasztaljátok, hogyan jutottatok el a megvilágosodásig, és most csak vesztek egy mély lélegezetet, és azt mondjátok: - Igen! (A Shaumbra együtt mondja Adamussal) - Meg vagyok világosodva. - Igen, ezt egy bizonyos hozzáállással kell mondanotok, egy kis szerepléssel. Igen, megvilágosodtam. Igen, megvilágosodott vagyok. Igen! Igen! Meg vagyok világosodva! (nevetés)

És hirtelenjében - mosolyogva és nevetve mondod ezt - és akkor hirtelen minden megváltozik. Az energia, a beáramló bölcsesség mennyisége, az újraegyesülés vagy újra kapcsolódás az emberi én és a bölcsesség között - és ez bejön és azt mondja: -Hűha! Örülök, hogy végre elismered, hogy meg vagy világosodva! Többé már nem az utat járod. Többé már nem törekszel a megvilágosodásra. Többé már nem érdekel. Csak ennyi az egész: - Igen, meg vagyok világosodva!” - Miért is ne? Élvezzük az életet!

(valaki leszed egy szöszt a ruhájáról, miközben a sorok között sétál) Ó, már azt hittem megpróbálsz megsimogatni. (nevetés)

Akkor Shaumbra, most vegyünk egy mély lélegzetet erre!

vetkező élet

És, ha már itt tartunki, a következő élet - hiszen most az élet tervezéséről beszélünk éppen - szóval milyen lesz a következő élet? Ó, szinte érzem, ahogy azt kérdezitek: -Miféle következő életrő beszélsz te itt?! Hiszen ez az! Nem akarok több következő életet! Azt hittem erről szól a Bíbor Kör. Hogy ez a kijárati ajtó! (nevetés) Adios, és viszlát! Jó volt itt lenni, és örülök, hogy elmegyek innen! Gaia, te csak érezd jól magad a többiekkel! Én már itt sem vagyok. - Valóban? Tényleg?

Meghozhatod ezt a választást, de szerintem a bölcsességed ezt nem így gondolja. Nos, a bölcsességed nem gondolkozik, hanem érez. Szerintem jövőre már te sem fogsz így érezni. Hogy miért? Mert elkezdesz majd rádöbbenni, hogy a következő életed….és amikor ezt mondom, elkezdesz így érvelni: - Te Jóságos Istenem, már megint meg kell születnem? Hogy fogok vajon kinézni? Mennyire leszek okos? Mennyi pénzem lesz? Már megint ugyanazok az átkozott szüleim lesznek, mint az előző öt életemben?! (nevetés) Nem akarom megint őket! És a fivéreimet és a nővéreimet sem akarom! Miért térek folyton vissza hozzájuk?! - Talán ők térnek vissza hozzád.

A következő élet. Mi szólnál ahhoz, ha ez teljesen másmilyen lenne? (valaki azt mondja: - Igen! - a közönség pedig nevet) Mondjuk olyan, aminek minden egyes napját élvezed.

És adok egy tippet! A Felemelkedett Mesterek most visszatérnek. Fizikai testben térnek vissza, mégis egészen máshogy jönnek ide vissza. Mi lenne akkor, ha a választásod által térnél vissza egy fizikai testben - amikor is megválasztod a szüleidet, a helyzetedet - de itt most nem a buta emberi válaszátásokat értem ezalatt, nem azokat, hogy: - Nyerni akarok azon a **** lottón! Ez egy ostoba választás. Ez a létező legostobább választás, amit valaha is hallottam egy embertől. -Nyernem kell a lottón! - Erre akarod pazarolni az energiádat, sőt még az én energiámat is, hogy nyerj a lottón? Ez hülyeség. Sajnálom. És mindazok, akik ma idefele jövet megálltatok a benzinkútnál és……sajnálom! Ez ostobaság. Miért? Mert csak epekedtek és reménykedtek! A tömegtudatban tartózkodtok, amikor lottóztok. És mindenki mással vetélkedtek, akik mind kétségbeesett ostoba fajankók, akik megpróbálnak nyerni a ….Ez így igaz. Sajnálom. Annyira félremennek….ők (a kamerába néz) annyira félremennek…..nem mindannyiótokról beszélek. Ketten megsértődtetek, amikor az előbb ezt mondtam.

LINDA: Nem csak ketten.

ADAMUS: Pedig ez az igazság! Akkor…azt mondom, hogy fel fogjuk erősíteni a tisztánlátást! Nevén fogjuk nevezni a makyo-t, amikor ezt látjuk!

Tehát, hol is tartottam? Ó, a lottónál. Butaság. A bölcsességed, a lelked ezzel nem törődik. Hiszen neki van egy remek tervezete. És tudja, hogy úgyis csak tönkretennéd magad azzal a három millió dollárral. Azt tennéd. Csak tönkretennéd magad vele. És csak felerősítenél mindenféle táplálkozást a többi ember részéről, akik már most is belőled táplálkoznak. És még azt hiszed, hogy ennél jobban már nem tudnak táplálkozni belőled? Hát akkor még nem láttad mekkora polip csápok nyúlnak ki belőlük és fonódnak köréd szorosan, ha megnyered a három millió dollárt! Utána meg azon fogsz gondolkozni, hogy hova fektesd be a pénzedet. És a létező legrosszabb befektetéseket fogod kivitelezni.

SHAUMBRA 1: A móka kedvéért!

ADAMUS: De a móka….

SHAUMBRA 1: Ez móka!

ADAMUS: Ja igen, úgy egy évig.

SHAUMBRA: Már létidők óta mindig elcseszem. Még egy pár jöhet!

ADAMUS: (nevetve) Csak egy pár! Akkor a legrosszab befektetéseid lesznek, mert valami séma szerint fogod befektetni a pénzedet, amiről most azt hiszed, hogy bámulatosan briliáns vagy, mikor pedig hova is kellene befektetned? (a közönség válasza: - Magadba!) Magadba. Köszönöm szépen, és ez a legutolsó hely, ahova befektettek. És olyankor meg elkezdtek megvenni egy rakás nevetséges dolgot, ami egyébként egy jó dolog. Sportautókat, meg ilyeneket. De mivel igazából nem szereted magad, ezért aztán úgyis tönkre fogod tenni azt a sportkocsit, és le fog égni a házad, és minden más is össze fog omlani. És akkor már nem lesz három millió dollárod. Akkor adósságod lesz, ami egyenesen a csődbe visz, és akkor meg kire leszel mérges? (a közönség válasza: - Rád) Rám! Abszolút! Rám. És azt mondod majd: - Én…..

Ezen minden éjjel keresztül megyünk álmodban. Minden egyes éjjel vitatkozunk ezen veled….nos, mondjuk csak azt, hogy beszélgetést folytatunk erről a témáról. Rám leszel majd mérges. Azt mondod majd: - Miért nem mondtad ezt el előre? Neked ezt prófétaként előre látnod kellett volna! - Úgy nézek én ki, mint egy próféta?! (nevetés) Á, nem, én nem vagyok próféta.

De teszek egy előrejelzést a következő évre vonatkozóan - manapság mindenki benne van ebben az előrejelző iparban - a dolgok meg fognak változni! (nevetés) Nem kell ezt olvasnod (a magazinra utal) - majd én tartom ezért a hátam (mondja Lindának) - nem kell sem ezt, sem pedig mást sem olvasnod, sőt, még azt sem, amiket én mondok - és itt most mindenkihez szólok - a dolgok jövőre meg fognak változni. Azt kérdezitek: - Miféle változásokról beszélsz? Nos akkor mondd el, milyen változások lesznek? - Adamus sóhajt egyet: - Lindsay Lohan elvonóra fog menni. (nevetés) Kim Kadarshian pedig el fog jegyezni egy lányt. Igen, és ezt még sorolhatnám tovább. Kit érdekel?

A dolgok jövőre meg fognak változni. Fel fognak erősödni. Még nagyobb lesz a káosz. Minden nagyobb lesz. Ez egy kihívásokkal teli év lesz sok ember számára, akik tényleg be vannak ragadva - a beragadt emberek számára - mert a 2012-ben beérkező energiák a változás energiái lesznek. Ez már jó régen meg lett jósolva, és ezt nevezik a változás évének.

A változás nem rossz. A változás lehet nagyszerű! Minden nap más ruhát vesztek fel, és ez egy jó dolog. A változás nem csak rossz lehet. (Adamus nevet) Ó, azt hittem ez vicces lesz! Talán nem mindenki tartja annak.

Akkor térjünk vissza a lényegre, a következő életre. Mit szólnátok ahhoz, ha a következő életetek még csak nem is lenne teljességgel fizikai jellegű? Ha csak akkor lennél itt, ha ezt akarod? És nem kellene megszületned? Hanem követnéd Tóbiás példáját, és nem kellene a hagyományos módon megszületned? Mi lenne akkor, ha még csak nem is lennél Földi lakos? Mi lenne, ha azt tennéd, amit én szoktam? Időnként megjelenek egy kutyában. Egy igazi kutyában, nem pedig egy…ők megengedik nekem, hogy lestoppoljam őket és velük tartsak egy darabig, vagy nagy ritkán ugyanezt teszem egy madárral, de hallal sohasem, vagy pedig manifesztálom magamnak a fizikai ember illúzióját egy pár nap erejéig. Mindössze egy pár napot tudok így elviselni. Mert utána elkezd megfájdulni a fejem, és hányingerem lesz, és rádöbbenek: - Ó,már megint annyira emberien viselkedem! - és olyankor szertefoszlatom ezt azt az illúziót.

De mit szólnátok ahhoz, ha erre ti magatok is képesek lennétek? Csak akkor lennétek itt, ha ti is ezt akarjátok! És ezzel egyszerre, egy időben pedig ott lehetnétek az Új Földön is, ahol jókat mulatnál az erdőkben, és együtt úszkálnál a delfinekkel. Miért ne? Nagyszerű delfinek vannak az Új Földön, hiszen ti magatok helyeztétek oda őket. Vagy a felhőkön lebegnétek. Mindig is meg akartátok ezt tenni! Az Új Földön ezt megtehetitek. Csak ott úszkálsz egy felhő hátán! És azt mondod:- Ó, bárcsak látnának most engem a szülővárosomban! Nahát! Csak repülök! Csak lebegek! (nevetés, ahogy Adamus ezt bemutatja)

Vagy mi lenne, ha csak fognád magad és megteremtenéd a saját kis univerzumodat? Nem kell annak akkorának lenni, mint ez, és ezt meg tudnád tenni. És mi lenne akkor, ha mindezeket a dolgokat egyszerre, egymással párhuzamosan élvezni tudnád a következő életedben? És mi lenne, ha soha semmibe sem ragadnál már bele? Mi lenne, ha ebben a következő életedben nem is ismernéd a kétség fogalmát, érzését, és nem is lenne benne a tudatodban? És ha valaki azt mondaná neked: - Ezt én kétségbe vonom - erre azt felelnéd: - Nem tudom, hogy ez mit jelent. Soha nem hallottam erről a szóról! - És akkor ők nekiállnának ezt elmagyarázni neked. Te pedig így szólnál:- Még mindig nem tudom, hogy ez mit jelent. Ez teljesen idegen a számomra. - Mit szólnál hozzá, hogy ilyen lenne a következő életed? Ha olyan lenne, amilyennek csak szeretnéd?

Hát nem kínál az itteni élet káprázatos, bámulatos dolgokat? (a közönség válasza? - De igen.) Hát a jó napok nem elképesztően jók? (a közönség válasza:- De igen.) És a rossz napok….tényleg jók, igen, igen. Hát nem nagyszerű…(megcsókolja Lindát) megérinteni egy másik embert vagy saját magadat? Sétálni az erdőben? A legutóbbi Shaumbra összejövetelünkön azt kérdeztük tőlük, hogy mi az, amit szeretnek tenni? - Egészen csodálatos volt. Ilyeneket feleltek, hogy: - Sétálni az erdőben a lovammal és a kutyámmal. Meg, hogy főzni szeretnek - ezt sokan mondták. Nem tudom mi volt azzal a csoporttal, de mindannyian főzni akartak. Titeket is beindít a főzés?

LINDA: Ühüm. (néhányan igen-t, egy páran pedig nem-et mondanak)

ADAMUS: Pedig be kellene, hogy indítson. Be kellene, hogy indítson! Ez érzéki. Érzéki. Először is minden érzéki tapasztalást meg kell szagolnod, és látnod, hallanod kell azt. Aztán pedig meg kell enned, azt követően pedig el kell távolítanod. Micsoda élmény is az emberi létezés!

Mindezt azért mondom most nektek Shaumbra, mert a jövő év a változások éve lesz, de üdvözöljétek, teljes mértékben üdvözöljétek ezeket a változásokat magatoknál! Magatoknál. És talán nem másoknál, akik még mindig kissé túl merevek, kissé túl mentálisak, kissé túlságosan is a nagyon régi, megszorító, korlátozó energiában vannak, és még mindig megpróbálnak rájönni a dolgokra. De ti itt vagytok, jöttök és csak azt mondjátok: - Igen, meg vagyok világosodva! Megvilágosodtam, mert ezt választottam! - Tehát a jövő év bámulatos energiákat tartogat számotokra. Lélegezzétek be őket!

Ne ragadjatok bele a drámába, a főcímekbe, az összeesküvésekbe. Jövőre az eddiginél is sokkal több összeesküvésről fogtok hallani. Minden összeesküvés lesz. Végül is az egész az egy bizonyos értelemben, de ez egy buta, ostoba összeesküvés. És ahogy ezt már korábban is említettem, a kormányok élén álló emberek, - sajnálom - nem elég briliánsak ahhoz, hogy tényleg véghez tudjanak vinni egy jó kis összeesküvést, amivel átvehetnék a világ fölötti uralmat. Először is, miért is akarná ezt bárki is? Miért is akarnák ezt? Mi lenne a hasznuk abból, ha átvennék a világ fölötti uralmat? Az egész csődben van. Rengeteg a betegség. Sok a háborúzás, az emberek éheznek, és rengeteg az ostoba, buta ember.

Tehát sok összeesküvésről fogtok hallani. És rólam is fogtok ilyeneket hallani. Imádom azokat. Imádom. És a Shaumbráról is szőnek majd összeesküvést. A Shaumbráról. Nem tudjátok, hogy valaki éppen most - tudom, hogy ott vagy (mondja a kamerába nézve)…figyel minket online, és éppen jegyzetek készít erről a csoportról, és arról, hogy mit teszünk. Aztán apró kis részeket kiollóznak az elmondottakból, majd felteszik a netre, és erről fognak beszélni….azokról a titkos dolgokról, amik itt zajlanak. Helló! Mégis mennyire lehet valami titkos, amikor fent vagyunk az interneten? Éppen élő adást sugárzunk! Még csak egy titkos kódra sincs szükséged ahhoz, hogy csatlakozhass ehhez a közvetítéshez! Itt vagyunk. Úgyhogy tedd csak le a tolladat! Nincs itt más - a kamera végigpásztázzza a közönséget - csak egy csoportnyi nagyon szerető, nagyon spirituális, és abszolút megvilágosodott ember. Ezt nevezed te összeesküvésnek? Én ezt a létező legnagyszerűbb dolognak nevezem a Földön! Szóval…(a közönség tapsol)

Öt percem van még, mielőtt rátérnék a következő témámra a kérdés-válaszok előtt. Kapunk kérdéseket?

LINDA: Ó igen, igen.

ADAMUS: - Véleményeket is kapunk?

LINDA: Nem, csak sok kérdést. Most akkor abban segíts nekem, hogy személyes kérdéseket szeretnél, vagy inkább átfogóbbakat? Mert nagy a választék.

ADAMUS: -Kedvelem a személyes kérdéseket. Azok jók. Nem számít. Nem érkezett még e-mail a joe@összeesküvés.com - tól? (nevetés) -B*szd meg Adamus! B*szd meg! (Adamus és a közönség nevet)

Ó, drága Shaumbra, olyan nagyon jól éreztem magam Frankfurtban! Mindannyian ott voltatok ilyen vagy olyan értelemben. Az életet úgy ünnepeltük, ahogy erre csak ti vagytok képesek, és ezt most nagyon komolyan mondom! Ez a másik csoport, aki engem akart….erre csak ti vagytok képesek! Mert ti nem egy gurut kerestek, nem akartok sok-sok struktúrát, szabályt, ti struktúra ellenesek vagytok, ami jó, mert így tényleg tudunk haladni. Jövőre szárnyalni fogunk! Jövőre mi, - ti egy új szintre viszitek majd magatokat.

A következő dolog nagyon fontos. (Lindának mondja) Megtennéd, hogy írsz a táblára, vagy nagyon el vagy foglalva?

LINDA: Nem, nem, csak olvasgatom a kérdéseket.

ADAMUS: Jó. A következő dolog rendkívül fontos a következő évre vonatkozóan.

LINDA: Oké.

2012.

ADAMUS: - Oké. Ez az év az újrarendezés vagy átrendezés éve volt. Az év elejét ezzel az üzenettel kezdtük, ami az újrarendezésről vagy átrendezésről szólt. (http://www.crimsoncirclestore.com/p-3272-re-order-your-reality.aspx - „A valóságod átrendezése” c. anyagról itt található több info)

LINDA: - Uram? Elmondhatjuk még egyszer, hogy aki e-mailt akar küldeni az a következő címen teheti ezt meg? speak.angels@gmail.com

ADAMUS: Rendben. Jó.

Tehát az idén erről az átrendezésről beszéltünk. Ez az újrarendezés azt jelenti, hogy megváltozik az, ahogy a körülötted lévő külső dolgokra összpontosítasz vagy fókuszálsz - ezalatt elsődlegesen a gravitációt, a polaritást, a dualitást, az elektromágnesességet, a megszokott mágnesességet, a fényt és az energiát értem. Mindannyian kapcsolódtok ezekhez a dolgokhoz - ti választottátok ezt a kapcsolódást - mivel az ezekkel az előbb felsorolt elsődleges elemekkel való kapcsolódások tették lehetővé számotokra, hogy megtapasztalhassátok a fizikai valóságot. És ezek tartottak benneteket ebben a fajta hologramban. Fókuszban tartottak benneteket, ugyanakkor korlátoltságban is - az élet tervezet részeként.

Tehát az idén azt mondtuk el nektek, hogy meg fogjátok engedni magatoknak, hogy újratájoljátok azokat a különféle állapotokat. Miért? Mert azok egyébként is változnak. Miért? Mert változik a tudatod.Tehát lényegében megengeded magadnak, hogy újraszabályozásra kerüljenek annak módjai, ahogy kapcsolódsz a mágnesességhez, a gravitációhoz, az energiához, a fényhez, a Földhöz, a levegőhöz, a vízhez, és mindezekhez a dolgokhoz.

Végül ez hatással volt a DNS-edre. A DNS-ed nem ugyanolyan, mint amilyen egy évvel ezelőtt volt. Tóbiás évekkel ezelőtt megkért benneteket, hogy valaki vállalja fel, és legyen kísérleti patkány, és engedje meg, hogy teszteljék a DNS-ét, majd 10 év múlva teszteltesse újra. Sajnos szerintem senki sem vállalkozott erre. De ha megtettétek volna, még akár ha csak egy évvel ezelőtt is megvizsgáltattátok volna a DNS-eteket, majd most újra megvizsgáltatnátok, akkor nagy különbség lenne a két vizsgálat eredménye között. Teljesen más lenne, mint az egy évvel ezelőtti. Ez mind most történik, na nem mindenkivel, nem túl sok emberrel, de azért történik, mert engedélyt adtatok erre.

Na most, ebben az újrarendezési folyamatban megváltoztatjátok annak a módját, ahogy korábban a dolgokra fókuszáltatok, vagy ahogy azokat szabályoztátok. Ahhoz hasonlatos ez, mintha fognál egy fénysugarat, és megváltoztatnád a fókuszát - a fókusz intenzitását, annak az energiának a mennyiségét, ami annak a fénynek a vezérléséhez szükségeltetik, azt, hogy hova mutat a fény, és hogy milyen nagy a fénysugár. Tehát megváltoztattátok a fókuszotokat vagy a tájékozódásotokat.

És mindezt lényegében minimális úgynevezett mellékhatással tettétek meg - ami alatt a megbetegedést értem, azt, hogy dolgok történnek a testeddel, vagy hogy kiütések, pörsenések vagy pattanások jelennek meg a testen. Sokan elszaladtatok az orvoshoz a régi „mi a baj velem?” jegyetekkel. Az orvos pedig azt mondta: - Nem találunk semmit. Nem találunk semmit. - Vagy csak azt gondolták: - Mégis adjunk neki valamit. Tessék, itt van egy kis gyógyszer arra, ami itt fent van. (A fejedben) (Adamus a saját viccén nevet) Szerintem ez jó volt. - Fizikai értelemben nincs veled semmi baj!

Tehát rengeteg változáson mentetek át, méghozzá elég nagy kegyelemben, és jövőre a következő szintre lépünk. Itt vannak nektek ezek a valóság horgonyaitok. Valóság horgonyok. Ezek belülről erednek, és nem kívülről. Az idei év a külső dolgokról szólt, de ezek a ti valóság horgonyaitok.

Valóság horgonyok

Több tízezer vagy ki tudja, akár több millió valóság horgonnyal rendelkeztek. Az öt érzékszervetek a valóság horgony hatalmas részét képezi. Egy bizonyos, meghatározott módon látjátok, halljátok, szagoljátok, érintitek és ízlelitek a dolgokat. Ezek mind horgonyok, amik…most rajzolok egy képet. Köszönöm. Ezek mind…köszönöm. Köszönöm. (egy emberi alakot rajzol a táblára, amiket horgony pontok vesznek körül) Szóval ezeken a módokon horgonyozzátok le a valóságotokat, magatokat. És ez az, ami fókuszban tart titeket. Egy dimenzióban tart benneteket.Ez teszi lehetővé számotokra, hogy itt maradhassatok ezen a körön belül (egy kört rajzol az alak köré), és mindössze csak alig-alig tudjatok ide-oda mozogni, vagy váltani. Végeztem, drága Linda.

Ezek a valóság horgonyok hasonlatosak a szobádban meghatározott módon elhelyezett bútorokhoz. Ez nem Feng Shui, hanem egy valóság horgony. Te raktad azokat oda, vagy mások rakták azt oda számodra, és még ha minden nap is ezen gondolkozol, létezik egy bizonyos mintázata vagy szerveződése mindezeknek a dolgoknak. Ahogy most keresztül mész egy új hely megépítésének a folyamatán, azt mondod: - Nos, akkor tegyük ide a széket, a könyvespolcot pedig oda! - Ezek valóság horgonyokká válnak.

És habár ez mind lényegtelennek tűnik, lényegében egyáltalán nem az, hiszen ha valaki besétál a szobádba, és akár csak pár centivel is arrébb rakja azt a széket, azt talán nem veszed rögtön észre a szemeddel vagy az elméddel, de lesz egy kellemetlen érzés abban a szobában. -Mi nem stimmel ezzel a szobával? Hívnom kell egy bölcs embert vagy egy Feng Shui szakértőt! - Nem! Az történt, hogy a horgonyod egy kicsikét megváltozott.

Az olyan dolgok is horgonyként szolgálnak, mint például az autód. Néha szomorú vagy, ha fel kell adnod a régi autódat, és egy újat veszel. Ez egy horgony volt. És most gyorsan alkalmazkodsz ahhoz az új horgonyhoz az életedben.

Az érzelmeitek hatalmas valóság horgonyok. Az érzelmeid - a haragod, a boldogságod, a nevetésed, az egyensúlytalanságaid. Az egyensúlytalanságaid - ha hiszed, ha nem - annak ellenére, hogy egyensúlytalanságnak hangzanak, nagyon is egyensúlyban vannak. Pontosan oda horgonyoznak le téged, ahova tetted őket. Az egyensúlytalan érzelmek nem ingadoznak, nem hullámzanak, amit ugye egyensúlytalannak szoktatok nevezni. Hanem nagyon is be vannak ragadva. Egyfajta oszlopok ők, amit ti neveztek egyensúlytalannak. De azok ott vannak. Horgonyok.

Életed korábbi tapasztalásai mind horgonyok. Az iskolák, ahová jártál, a tanítók, és mindezek a valóság észlélésére szolgáltak. És mindezek arra szolgáltak, hogy benne is maradj abban a fajta valóság érzékelésben.

Az emberek nem szeretik megmozgatni azokat a horgonyokat. De drága Shaumbra, mit gondolnak a kalózok a hajójukon lévő horgonyokról? (valaki beszól: - Arrgh!) Arrgh! - A horgonyok a puhányoknak valók! - Egy jó kalóz azt mondaná: - A horgonyok azoknak valók, akik sehova sem akarnak menni! - egy jó kalóz bizony ezt mondaná.

Tehát a jövő év arról fog szólni, hogy elengeded a valóság horgonyokat. És ahelyett, hogy a helyükre….köszönöm. (elveszi a filctollat Lindától) Tehát ahelyett, hogy egy újabb horgonyt tennél a régi helyére, (lerajzol egy horgonyt), valami olyat, ami megint csak lent tartana téged, egy érzékelő kerül majd a helyére. Gondolkodjatok digitális számítógépekben! Ez egy érzékelő mechanizmus, mondhatni olyan, mint egy érzékelő kar, ami kinyúl, de mégis folyton változik. Egy horgony viszont bemélyed a Földbe, és jó erősen belekapaszkodik, miközben minden azon van, hogy megpróbáljon ezen változtatni - a vizek, a szél, minden.

Ezek az érzékelők - valóság érzékelők - lényegében olyanok lesznek, mint a szondák. Érzékelni fogják a környezetet, a helyzetedet, a valóságodat. És visszacsatolással fognak szolgálni, de nem a fejeden keresztül, mert ez egy érzéssel járó visszacsatolás lesz itt a testben, a különféle potenciálok érzékelésének a visszacsatolásai.

Ezek a valóság szenzorok sokféleképpen helyettesíteni fogják a szemet. Helyettesíteni fogják a szemet és más fizikai érzékszervedet is, vagy fogalmazzunk inkább úgy, hogy hozzá fognak azokhoz adni. Érzékelni fogják a különféle dolgokat, amelyek vonzanak téged. A tapasztalásokat. Egyben figyelmeztetéssel is fognak szolgálni bizonyos dolgok esetében, amikbe nem kívántok belefutni. Ezeket a valóság érzékelőket te és a bölcsességed - te és a lelked - együttesen fogja vezérelni. A bölcsesség ebben a pillanatban is érkezik. Játszani akar. Tenni akar valamit, ezért részt fog vállalni ezeknek a valóság szenzoroknak a létrehozásában.

Ennek egyik legnagyobb szimbóluma, amit jövőre észre fogtok venni - a kezetek lesz. Mert ez lesz a szimbólikus emlékeztetőd a valóság érzékelőidet illetően. El fogtok kezdeni érezni a kezetekben némi finom, csodálatos hőáramlást és egy finom bizsergést, egy pozitív bizsergést belőle - és itt nem az elzsibbadásról beszélek, hanem egy pozitív bizsergésről. Ez lesz a valóság érzékelőid szimbóluma. Ez nem maga a valóság érzékelő, mindössze ez lesz az, ami folyton emlékeztetni fog erre téged. Mert most már elvesszük a valóság horgonyokat.

Még a holnapi potenciáljaitok kapcsán is rendelkeztetek ilyen valóság horgonyokkal. Kihelyezitek őket oda a jövőbe, elültetiek őket, majd az mondjátok: - Ez az a potenciál, amit meg fogunk tapasztalni. - Ne! Dobjátok azt el! Jövőre, és innentől kezdődően, ez már más lesz, mert eddig a múlton alapuló potenciálokat választottál, amik az eddigi történeseken alapultak.

Lekorlátozod magad, és gondolkozol, amikor például azt kérdezem, hogy: - Milyen lesz a követekző életed? -Amire te azt mondod: - Jaj, még egyet? Na nem! - amivel csak lehorgonyzod azt. Vedd el onnan azt a valóság horgonyt! Ez a horgony a következő: - Fizikai test, korlátok, más emberek szarságai! - Ezért ezt a horgonyt szüntesd meg, és ehelyett kezdj el beleérezni abba, hogy milyen is lehetne a következő életed, anélkül, hogy abba lehorgonyoznál olyan dolgokat, mint amilyen például a matematika vagy a tudomány, vagy bármi más! Vagyis képzeld el, hogy milyen is lehetne az élet? Lehetnél az Új Földön is egy felhő tetején úszkálva. Vagy itt lehetnél a Földön teljes időben, részidőben, vagy bármikor. Bármilyen lehet az az élet. Tehát ezek az érzékelők kimennek. De ezeket a régi horgonyokat ehhez el kell távolítani. Itt az ideje, hogy felszedjétek azokat a régi horgonyokat! Itt az ideje, hogy behajózz a változásokba, amik jövőre megérkeznek.

Jövőre sokat fogok beszélni ezekről a valóság horgonyokról. Emlékeztetni foglak titeket, amikor éppen elültettek egyet. Emlékeztetni foglak benneteket, még akkor is, ha azt mondjátok nekem, hogy már felszedtétek a horgonyaitokat, mert én még mindig látom, hogy a hátsó szobában rejtegetitek azokat a szekrény mélyén. Hogy miért? Mert megszoktátok már őket, ismerősek, és mert amikor vihar kerekedik, akkor tudod, hol találj egy biztonságos kikötőt. Na ezt a horgonyt is felszedheted!

De drága Shaumbra, mit mond az neked, amikor egy hurrikám tombol, te pedig a kikötőben tartod a hajódat? Mire késztet ez téged? Arra, hogy bedobj még egy pár horgonyt? Nem! Hanem azt, hogy hajózz ki a viharba, mert ezt fogjuk jövőre tenni - belehajózunk a viharba. (egy páran tapsolnak) Miért is ne? Miért is ne?

Kérdések és válaszok

És ezzel most elkezdjük a kérdés-válaszokat. És most egy kis játékot fogunk ezzel játszani. Linda fogja felolvasni a kérdéseket, és mi pedig mindannyian bele fogunk érezni a válaszokba. Természetesen én fogom megválaszolni a kérdéseket, de mindannyian bele fogunk azokba érezni, mert már tudjátok a választ. Az a személy, aki az e-mailt küldte, ő is már tudni fogja a választ. És igen, az itt jelenlévőktől is fogunk kérdéseket fogadni, de szeretnénk elismerni azokat a csodálatos létezőket is, akik online néznek minket. Tudom, hogy néha úgy érzitek, mintha csak egy magatokban lennétek, de ez nem így van. Pontosan itt vagytok velünk együtt. Tehát akkor most engedjétek el azt a valóság horgonyotokat, amelyik azt mondatja nektek, hogy ti most az interneten vagy a számítógépeteken keresztül néztek minket, és gyertek ide, és csatlakozzatok hozzánk!

LINDA: Oké. A legtöbb elég személyes kérdés.

ADAMUS: Nem számít.

LINDA: Nem számít, rendben.

ADAMUS: A sorrend sem számít.

LINDA: Rendben.

ADAMUS: Nem számít.

LINDA: Oké, tehát mindegy a sorrend.

ADAMUS: Igen.

KÉRDÉS: - Mit kell még tennem ahhoz, hogy végre meggyógyuljon a kezem, és végre elengedésre kerüljön róla a pikkelysömör? Már sok fajta ételt nem eszek, ami segített ugyan, de 100% gyógyulást nem történt. Miért nem tudom ezt elengedni, vagy miért nem tudok túllépni ezen, amikor pedig az elengedést választottam?

ADAMUS. Igen. Jó. Jó kérdés, mert mindannyiótoknak van egy kis pikkelysömöre vagy valami más az életetekben, valami kis állapot. Kérlek, beszéljetek hozzá! Beszéljetek vele! Mit akar az nektek elmondani? Mi ez az állapot, és mit akar ez veletek közölni? Válaszolni fog nektek. Meg fogja azt válaszolni.

Általánosságban szólva, ez egy a sok közül. Ez egy módszer arra, hogy elengedj olyan nagyon mérgező energiákat, amik felgyülemlettek a testedben, és még mindig sokkal, de sokkal jobb, ha van egy kis pikkelysömör a kezeden, mintha valami nagyon halálos betegséged lenne. Nem igaz? (a közönség válasza:- Igaz) Igaz. Tehát ez az elengedés része.

Na most, egy bizonyos ponton azt kell mondanod: - Mi az, ami még mindig elengedés alatt áll, és miért tart ilyen sokáig? Miért folytatom ezt a lassú folyamatot? - Miért nem engeded el az egészet egyszerre? Miért nem mondasz csak annyit: - Igen, meg vagyok világosodva. A pikkelysömör nem maradhat fent sokáig a megvilágosodással együtt! Nincs ott számára hely.

A másik dolog, amit épp az előbb említettem - a kezek. Szóval erről is szó van itt, mindannyiótok esetében, hogy a kezetekben minden fel fog erősödni. Még olyan apró változásokat is észre fogtok venni, amik a körmötökben zajlanak, és azt is, hogy melegek-e a körmeitek. A legtöbbeteknek hideg a keze. Nem önnek Uram (mondja David-nek), az öné meleg. Meleg a kezed. Csak kezet akartam veled fogni. A kezetek elkezd felmelegedni, és akkor meg azon fogtok tűnődni, hogy vajon miért olyan meleg a kezetek? Talán valami baj van veletek? Orvoshoz kellene mennetek? Nem! Ez a te valóság érzékelőd emlékeztetője.

És mindenekelőtt akkor, amikor kiütésetek vagy pörsenésetek van, vagy sokatoknak még mindig vannak gyomor problémáitok, annak az az oka, hogy egyszerűsítsünk itt, hogy még mindig őriztek valamiféle szexuális energia vírust az életetekben. Vagyis hagyjátok, hogy más emberek belőletek táplálkozzanak, és még mindig az áldozatot játsszátok. A gyomrotok azt mondja nektek - mert a szexuális energia vírus a gyomrotokban él - a gyomrotok azt mondja nektek: - Szeresd magad! Szeresd magad! - Nem tudod csatában legyőzni a szexuális energia vírust, de szeretheted magad, és akkor a gyomor problémáid is megszűnnek.

Nincs olyan orvos - van egy, vagy talán egy kevés - de nagyon kevés olyan orvos él most a Földön, aki tudná, hogyan állítson fel egy diagnózist egy Shaumbra esetében. Nagyon kevés ilyen van. Nagyon kevés, és (Lindának mondja) remélem ez egy ösztönzés most - vagyis remélem, hogy ez ösztönzés lesz a Dr. Doug show-ra számotokra. Lépjünk túl az orvosláson! Beszéljünk arról, ami valójában történik!

Az, ahogy az orvosok jelenleg felállítják a diagnózist, mentális. Nagyon korlátolt. Ez nem azt jelenti, hogy az rossz, csak azt, hogy korlátolt. Amin jelenleg keresztül mentek nagyban különbözik mindentől, ami az orvosi könyvekben le van írva. Akkor miért is ne használnánk fel erre ezt az egyébként is létező rádió adást….ki lehetne nyitni egy kicsit az ajtót? Sok hőt állítotok elő. Nagyon meleg van itt. ( a stáb kinyitja az ajtót)

Milyen nagyszerű alap ez most erre….és én is részt fogok venni a show-n, annak ellenére, hogy Cauldre azt mondja, hogy nem fogok többet rádión keresztül csatornázni. Ez makyo. (nevetés) Igen is részt fogok venni azon a show-n, és ott majd beszélni fogunk arról, hogyan kell diagnózist felállítani a Shaumbrákról. Ez így megfelel?

LINDA: Most az Astrodoc-ról beszélsz az Awakening Zóna rádión, ami a hónap első szerdáján szokott lenni? (nevetnek)

ADAMUS: -Igen, miért nem hívsz meg erre mindenkit?

LINDA: Amit Douglas Davies vezet - azaz Dr. Douglas Davies.

ADAMUS: Abszolút. Amennyiben ezzel te is és az Asztro Doki is egyetértetek, lépjünk túl az orvosláson és beszéljünk a Shaumbra diagnózisról. Mi az, ami igazából történik? Mi történik valójában? Tudjátok, ez nagyon jó szolgálatot tenne.

Tehát pikkelysömör - vegyél egy mély lélegzetet! Miért van az ott? Miért irritál még mindig? Mit próbál ez a tudtodra adni? És én ezt most nem akarom elmondani neked. Szeretném, ha magadba néznél, és meglátnád, hogy ez az állapot mit mond neked. Mit tesz a pikkelysömör? Mik a tünetei? Szárazság, viszketés, irritáció. Használd ezt fel a szembenézésednél! Van valami az életedben, ami irritáló, ami figyelmet igényel. Száraz. Légzésre van szüksége. Lélegezz bele a kezedbe! Rendben? Jó.

Ó, most meg meg lehet itt fagyni! Becsuknátok az ajtót? (nevetés) Úgy teszek, mintha ember lennék. Ne, azt ott hátul hagyjátok nyitva!

Akkor jöhet a következő kérdés, és azután majd az itteni hallgatóságtól fogadjuk a kérdéseket - a mi csodás stúdió közönségünktől.

LINDA: Oké, nos ebben a kérdésben benne van egy olyasvalakinek a neve, amit nem szabad kimondani.

KÉRDÉS: - Oké, a múlt hónapoban a barátod - akinek a neve R-rel kezdődik, azt mondta, hogy Románia, Magyarország, Lengyelország és Párizs el fog tűni a Föld színéről kevesebb, mint két éven belül.

ADAMUS: - Cc,cc,cc,cc.

KÉRDÉS folytatása: Ez a csatornázó azt mondta, hogy szinte egész Európa víz alá fog kerülni 2012 végéig. Erről mi a véleményed? Te azt mondod nekünk, hogy érezzük jól magunkat…miközben ez a másik létező, akit csatornáznak, azt mondja, hogy bunkert kellene építenünk. Tartozol nekünk az igazsággal.

ADAMUS: Köszönöm. Ó igen, és ennél még sokkal több ilyen jellegű üzenet fog napvilágot látni. Ezek mind jönnek és mennek majd. Mi a helyzet a fotonövvel? Mennyien költöttetek pénzt arra, hogy felkészüljenek a nagy fotonövre úgy 12, 15 évvel ezelőtt?

LINDA: Cauldre, lennél szíves jelentkezni? (Linda és a közönség is nevet)

ADAMUS: - És miért lehet ilyen szarságokat olvasni? Mert az emberek imádják ezeket olvasni, mert ez jó kis dráma, jó kis összeesküvés. És akkor azt mondhatják: - Ó, Istenem! Lengyelország, Oroszország és minden más is eltűnik a Föld színéről!

Nos, nagy ritkán a történelem jó dolog, mert elmondja nektek, hogy ez a dolog nem történik meg. Tényleg nem. És a legszomorúbb dolog pedig az, hogy kell, hogy legyenek olyanok, akik felelősek ezeknek az üzeneteknek a kikerüléséért beleértve valakit ebből a csoportból is. Azért látnak napvilágot ilyen üzenetek, mert az emberek ezeket elhiszik. Beveszik. Elkápráztatja őket, és jó sok pénzt fizetnek érte. Ez az oka annak, hogy valaki, aki nem hiteles, továbbra is folytatja ezeket az üzeneteket. De ezért aligha vádolhatod őket. Azokat vádolhatod azért, akik ott ülnek ezek előtt az emberek előtt, és rengeteg pénzt fizetnek nekik.

Változások történnek ezen a bolygón. Ez a legnagyszerűbb időszak bárki számára, aki egy kicsit is megvilágosodott, hogy éljen, szeressen, teremtsen, elindítson egy üzletet, hogy élevezze az életet, hogy megigyon egy pohár bort, miközben a világ többi része olyan nevetséges dolgok miatt aggódik, minthogy például ezek az országok el fognak tűnni a Föld színéről. Ez igaz. Ez elveszi az életörömet. Azt is mondhatnátok, hogy azok az emberek, akik ilyeneket tesznek, rendkívül fertőzöttek szexuális energia vírussal. Még csak azt sem mondhatom, hogy szándékosan teszik ezeket a dolgokat, hisz a csapdájukba ragadtak. Azt gondolják, hogy csatornáznak - igen, azt teszik, de a szart csatornázzák. (nevetés) Úgy értem a makyot. Valóban. Csatornáznak valamit, de mégis mit?

Csak azért, mert valaki csatornázik, az még nem jelenti azt, hogy az jó is. Csak azért mert én itt állok, az még nem jelenti azt, hogy korrekt vagyok. Csak annyit jelent, hogy remélhetőleg inspirállak benneteket, és remélhetőleg időnként felbosszantalak titeket. Tudom, sokan mondtátok: - A francba is Adamus! - de remélhetőleg ez fellazította kissé azt a régi valóság horgonyt - remélhetőleg megnevettetett, remélhetőleg arra emlékeztet téged, hogy Isten vagy. Senki más. Te is Isten vagy - a saját Istened, a saját szuverén lényed. Tehát..

LINDA: Vannak random kérdések.

ADAMUS: Remek.

KÉRDÉS: Honnan tudom megkülönböztetni azt a két dolgot, amikor valami nem az enyém, és amikor azt a valamit én magam terveztem?

ADAMUS: Ez egy jó kérdés.

LINDA: Ez egy jó kérdés.

ADAMUS: Ez egy jó kérdés, és a válasz? Az, amit választasz. Amit választasz. Ezek a dolgok mind nem számítanak. Eljutsz arra a pontra, amikor majd rádöbbensz erre.

Jövőre a tudatos tervezésre fogunk fókuszálni. Mert a legtöbbje látszólag tudatlanul történik meg. Igazából nem ez a helyzet, de ilyenkor az van, hogy a bölcsességed időnként azt mondja neked: - „Emlékezz…..emlékezz, úgy be fogsz ragadni, mint egy hét éves a leggyorsabb biciklijével.- És a bölcsességed…nos, ezért is hívják bölcsességnek, mert bölcs. És azt mondja: - Akkor folytassuk az ezen való túllépést!

Tehát, ahogy a bölcsesség - és én ezt egy csodálatos aranyló, édes mézszerű esszenciakánt látom, ami belefolydogál az életedbe - ahogy ez beérkezik….és bejövőben van. Lényegében itt van, csak neked kellene már kinyitnod rá a szemed. Tehát ahogy beengeded, rá fogsz jönni arra, hogy - ó, a számok változóak - de én azt mondom, hogy körülbelül 90%-a mindennek, amit elhiszel magadról, az nem a tied. Az mind más emberekről szól, a tömegtudatról, az aspektusokról, az elmúlt életekről és a többi hasonló dolgokról szól. És nem a tied. Körülbelül 10% az, ami a tied. Tehát az amit választasz. Még a fejeden éppen most keresztül cikázó gondolat sem a tied egészen addig, amíg nem választod azt.

Sajnálatos módon egy hibás robotpilóta üzemmódban működtök. „Nos, ez az enyém kell, hogy legyen. Biztosan az enyém. - Ezért aztán hibásan azt választod, hogy az egész a tied legyen. Nagyobb megkülönböztető képességet és nagyobb fókuszt fogunk alkalmazni, amikor azt mondjuk, hogy azok a dolgok tényleg nem hozzád tartoznak. Azok őrült gondolatok - és nem hozzád tartoznak, még akkor sem, ha a te agyadból pattannak ki. Még ha a saját agyadból is jönnek elő azok a gondolatok, akkor sem a tieid egészen addig, amíg te, a szuverén létező azt nem választod, és azt nem mondod: -Ez tetszik. Kedvelem az ezzel a gondolattal járó érzést. Ez az enyém! - És akkor ez az összes többi őrültség elkezd eltávozni, mert nem kap többé figyelmet vagy energiát. Elkezd eltávozni, és akkor nagyon is tudatába fogsz kerülni annak, hogy te egy tudatos Élet tervező vagy, és annak is nagyon a tudatába kerülsz, hogy az Élet Tervezők Angyali Társaságának egy kimagasló tagja vagy. Tehát akkor jó. Köszönöm. Kérem a következőt!

LINDA: - A következőt!

KÉRDÉS: - Miért van az, hogy képtelen vagyok egy olyan férfit találni magamnak, akit szerethetek, és aki viszont szeret engem? Nagyrabecsülést és szeretetet érzek mindazért, amit teszel.

ADAMUS: Én szeretlek téged. (nevetés) A kívánságod valóra is vált! Na, azt nem mondtam, hogy veled is akarok hálni, hisz csak azt mondtad, hogy egy olyan férfit akarsz, aki szeret téged. Én szeretlek téged. (nevetés)

LINDA: Ez könnyű volt.

ADAMUS: És több ilyen kérdést nem fogadok Linda.

KÉRDÉS: Hajlandó lennél….

LINDA: - Nem, most ezt hagyd abba! (Linda kinyújtja a nyelvét Adamusra, aki pedig étellel teli száját tátja Lindára) Óóó! Ez ronda volt!

ADAMUS: Ez brokkoli volt. És nem is volt ronda.

LINDA: Ez lenne Cauldre legrosszabb rémálma, ha ezt látná.

ADAMUS: Ő most valahol máshol van. (nevetés)

LINDA: Ó, az jó!

ADAMUS: Szerintem most éppen Ausztráliában van. De hogy került oda? (még több nevetés) Gyorsan. Fogy az idő.

KÉRDÉS: (folytatódik) Hajlandó lennél beszélni arról, hogy az emberek az egész világban tüntetnek és fellázadnak mostanában? Bennem ez azt az érzést kelti, hogy egyre több és több ember kezd ráébredni erre a hatalmas méretekben folyó táplálkozásra és egyensúlytalanságra, ami már hosszú életek óta zajlik.

ADAMUS: Miért teszel fel nekem olyan kérdést, amire megadod nekem a választ is? Nem értem. Az az egyik olyan dolog az Új Földön, amit, tudod meg kell beszélnünk. Miért kérdeznek az emberek olyat - hogy is hangzott az eleje?

LINDA: Már átléptem a következő kérdésre.

ADAMUS: - Nem, nem. Oké, az eleje valahogy így hangzott: - Hajlandó lennél beszélni a világban zajló lázadásokról? - Erre azt mondtam volna, hogy igen. Most akarjátok, hogy ezt tegyem, vagy később? (A közönség válasza: - Most) Igen. De utána meg megválaszolta a saját kérdését. Nagyon érdekes. Az emberek - azt hiszem ezt Kuthumi mondta - buta, buta lények. Ennek semmi értelme így.

Lázadások - ez manapság eléggé nyilvánvaló. Mindennek a felszínre kell jönnie. 2012 annak az éve lesz, amikor minden a felszínre kerül. Ez nem a világ végét jelenti, csak azt, hogy minden felszínre jön. A felszínre lesz nyomva vagy erőltetve.

Jelenleg nyugtalanság van a világban, és ennek így is kell lennie. Ennek így kell lennie. Minden olyan falnak le kell omlania, ami elnyomja az ember angyalokat, legyen ez a fal akár egy egyház vagy egy iskola, vagy üzlet, vagy bármi. És ennek nem kell erőszakosnak lennie. Lényegében mindez sokkal könnyebben megtehető azzal, amit szeretetnek vagy együttérzésnek hívtok, mint ezzel a sok haraggal, de ők igen durva módszereket alkalmaznak, amit médiának hívnak. Ez az egész, a média. (kisebb nevetés) Nem, ez az egész - és ez most nem volt vicces - de erről szól ez az egész. Ez csak a média. Ők manipulálják a médiát, a média meg őket. De ez is rendben van, mert ez rámutat a régi rendszerekben lévő tévedésekre, hiányosságokra - amik ott vannak a pénzügyi rendszerekben, és a kormány rendszerekben. Ez érdekes. Egyre többet fogtok erről a fajta drámáról olvasni az újságokban. Itt arra gondolok, hogy pédául egy prominens sport edző, aki mögött fényes múlt áll, hirtelen tönkremegy. Tönkremegy.

Az a tudati potenciál, amit emberek egy bölcs csoportja választott meg, közeledik a Földhöz, és az nem fogja tolerálni ezt a hazugságot. Többé már nem fogja tolerálni, eltűrni a hátsó, mögöttes szándékokat. Szóval nagyon érdekes dolgokat fogtok látni - és akkor álljatok a kerítés mögé! Ez az egyik kedvenc Tóbiás üzenetem: - Álljatok a kerítés mögé jövőre, és csak figyeljétek, hogy mi történik, mert most már itt vannak ezek az „Occupy” csoportok, akiket jó szándék vezérel. Érzik a változás szükségességét, és azt, hogy a dolgoknak a felszínre kell jönniük, és akkor most mi történik? Tegyük fel, hogy tiszta a szándékuk, de hirtelenjében a szexuális energia vírus és azok a többi energiák - a hüllők meg a többiek - bejönnek és elkezdik ezt kihasználni.

Vagyis lényegében ezeken az Occupy mozgalmakon belül, a szervezetükön belül - ha egy kis időt eltöltenél velük, látnád, hogy sokkal több ott az erőszak, mint általában jelenleg a társadalom egészében. Több a lopás, több a drogozás, több a bántalmazás. Ők mindezért a rendőrséget, vagy a rossz szülőket vádolják, és persze akit csak tudnak, de ez valójában…mondjuk úgy, hogy jó szándékkal kezdtek ebbe bele, de aztán bejön ez az energia, és ők erre nem elég tudatosak, vagy nem elég megvilágosodottak ahhoz, hogy tudják, hogy mi is történik. És hirtelen megfertőződnek. És akkor egyszeriben csak az a nagyon tiszta ok, amivel előjöttek, megfertőződik. És akkor a dolgok tényleg nagyon csúnyává válnak, és akkor ott terem az erőszak.

Ti létrehozhattok egy másféle potenciált, de azt csak ők maguk választhatják. Akkor jó. Köszönöm.

KÉRDÉS: Jövőre kapcsolatba fogok kerülni megvilágosodottabb emberekkel?

ADAMUS: Jövőre sem fogunk megvilágodottabb embereket csinálni, sajnálom. (nevetés) Ez a mi rátánk. Ez a mi arányunk egy évre, szóval fogadd el azt, ami van. (nevetés)

Kapcsolatba akarsz kerülni megvilágosodottabb emberekkel? (A közönség válasza. - Igen) Akkor válaszd azt, és akkor az meg is fog történni. Akkor meg fog történni. Igen.

KÉRDÉS (Tiffany): -Van egy kérdésem.

ADAMUS: - Kérném a mikrofont!

TIFFANY: Ma beszéltél a következő életről…

ADAMUS: - Igen.

TIFFANY: Arról, hogy játszhatunk az Új Földön a felhők hátán, és jól érezhetjük magunkat…

ADAMUS: - Igen, igen, igen.

TIFFANY: …és arról, hogy mindezeket a dolgokat megtehetjük.

ADAMUS: Így van.

TIFFANY: - A kérdésem az, hogy megtehetjük mindezt ebben az életünkben?

ADAMUS: (sóhajt) Ó!

TIFFANY: Mert én ezeket most akarom megtenni.

ADAMUS: Most ezzel teljesen elrontottad a záró beszédemet! (nevetés) És ráadásul fél órával korábban, mint kellett volna. Szerinted ettől én most mégis hogy érzem magam?! (nevetés) Én királyi méltóság voltam. Most Felemelkedett vagyok. Nagyon jól ismert vagyok az angyali körökben, és te meg elveszed a záró beszédemet??!

TIFFANY: Én megvilágosodott vagyok.

ADAMUS: Megvilágosodott vagy. Köszönöm. (Adamus nevet, a közönség pedig tapsol) Köszönöm.

Abszolút. Abszolút. Mi csak visszafelé fogunk haladni az időben. Úgy fogunk tenni, mintha 3 perc múlva lenne öt óra, és csak visszafelé fogunk haladni, és akkor most fogom elmondani a záróbeszédemet. Ó,…hogyan lehet valakit így letaszítani. Nos, igen, abszolút. Minek is várni… teljesen össze vagyok zavarodva…(nevetés)

Miért is várnál a következő életedre? Vagy van egy jobb válasz is, miért is nem kezded el most a következő életedet? Itt és most. (némi taps) Miért is ne? Nehogy tudományos okfejtésekbe kezdjetek itt nekem arra vonatkozóan, hogy miért is nem tehetitek ezt meg! Mert megtehetitek. Szabaduljatok meg a régi horgony pontjaitoktól kedves kalózok! Szabaduljatok meg tőlük és máris kezdhetitek a következő életeteket! Abszolút.

Bár ehhez megengedés kell, mert sok dolognak el kell kezdenie megváltozni és átalakulni. És nem azt mondom, hogy ez egy korlát, csak azt, hogy legyél egy kicsit türelmes, mert még mindig egy olyan fizikai rendszerrel rendelkezel, ami hosszú idővel ezelőtt lett megtervezve. Még mindig sok a körülöttetek lévő tömegtudat. Ez beletelik egy kis időbe, de lényegében ez már most is működik. Hiszen most, ezzel párhuzamosan egyben ott vagy az Új Földön is. Most körülbelül 16 álmot is álmodsz ezzel egy időben, miközben itt ülsz, mosolyogsz rám, tudva azt, hogy mit tettél velem. (nevetés) Most is éppen kutatod a potenciálokat.

Sok minden történik. A kérdés jelenleg az, hogy az a tudati váltás vagy tudati megnyílás, ahol is tudod, hogy ezek a dolgok történnek - mennyi időt fog igénybe venni? Az egyenletet a jövő hónapban fel fogom írni a táblára, ha Linda emlékeztet majd engem erre, mert ez egy a „kétségtől a kiterjedésig” arány formula, ami hasonlatos Einstein formulájához, amiben én segítettem neki. (némi nevetés) Szóval valami ahhoz hasonló. Lesz egy, „a kétségtől a valóságig” formulánk, amiről majd beszélünk.

És ezzel a végére is értünk a mai megbeszélésünknek Feliz Navidad, és majd legközelebb találkozunk! Nem! Mi most visszafelé haladunk az időben. Oké, szóval akkor nem is vagyunk a végén, hanem valahol középtájon járunk. De én elengedtem a horgonyaimat, ezért nem is kell záróbeszédet tartanom.

LINDA: Oké? Másik kérdés?

ADAMUS: Előbb itt, aztán pedig majd Edith következik.

LINDA: Oké.

KÉRDÉS: Adamus, miért nem beszélsz nekünk az UFO-król? Régebben azt mondtad, hogy majd fogsz róluk beszélni.

ADAMUS: Azért, mert nem kedvelem őket! (nevetés) Mert hányingert kapok tőlük, és aztán meg Cauldre fog hányni, nem pedig én. (nevetés) Mert Tóbiás beszélt róluk, és azt mondta, hogy - és ezt most fel fogom írni a táblára - hogy a földönkívüliek egy hazugság. (A táblára írja:- EGY HAZUGSÁG) Földönkívüli. Idegen. Hazugság. Á, akkoriban ezt nem hallgattad. Ők egy hazugság. A részét képezik az „emberek hülyék” elméletnek.

Amikor elhiszitek, hogy léteznek ezek a grandiózus intelligens létezők - akik egyébiránt nem léteznek - egy másik kozmoszban, akkor ezzel megtagadjátok magatokat itt. Akkor azt kell, hogy gondoljátok, hogy valaki majd eljön ide és megment benneteket vagy pedig végbél szondázást hajt végre rajtatok. A kettőből az egyiket kell, hogy gondoljátok. Vagy, hogy először elvégzik rajtatok a végbél szondázást, és utána fognak majd megmenteni benneteket. (nevetés) Ez a tagadás egy formája. És ez egyébként sem változtat semmin. Ők jelentéktelenek. Azok a lények, akik más dimenziókból itt vannak, általában még csak nem is fizikai természetűek. Lépjetek már túl ezen! Az idegenek nem fizikai természetűek. Ők inkább…nos, egy másféle esszenciájuk van, de nem öltenek magukra fizikai testet.

Azok, akik pedig valami véletlen baleset által sodródtak ide, na ők tényleg nagyon utálnak itt lenni. Gyűlölik ezt, és a történetek pedig elkezdenek szárnyra kapni az univerzum többi részében, a teremtés többi részében arról, hogy mennyire szörnyű hely is ez a Föld, mert ez sűrű, és ők nincsenek hozzászokva ezekhez a sűrű testekhez, mert ezeknek van egy energetikai gravitációja, nem csak fizikai Földi gravitációja, hanem egy tudati gravitációja, ami magába szippantja az embereket vagy a lényeket, az idegeneket. Magába szippantja őket. És akkor beszívódnak ide, és már azt is elfelejtik, hogy ők idegenek, és elkezdik azt gondolni magukról, hogy emberek. És aztán meg megszületnek ide, tudjátok, miután a szülők azt a dolgot csinálják, és akkor lesz nekik fizikai testük, és most már ők is pontosan ugyanabban a csónakban eveznek, mint ti, de ők a csónak hátuljában tartózkodnak. Nagyon sok életet kell itt leélniük,míg egy szép napon autóbalesetet szenvednek, ahol elveszítik az eszméletüket, majd magukhoz térnek és azt mondják: -Nekem nem kellene itt lennem. Én egy idegen, egy földönkívüli vagyok. Én valahonnan máshonnan kerültem ide. Mi a fenét csinálok én itt? - És akkor meg elkezdenek látókhoz meg médiumokhoz, meg mindenki máshoz is szaladgálni, és akkor ezek a médiumok vagy látnokok meg elkezdenek beleragadni az ő egész drámájukba, tudjátok a földönkívüli fajokról.

Ó, és apropó, nem úgy hangzik ez, mintha rólatok szólna ez a történet? Mert rólatok szól! Ti vagytok a földönkívüli idegenek! (nevetés) Ti vagytok az UFO-k! Nem tartoztok ide. Be vagytok ragadva. Ma túlságosan jól szórakozom veletek! Cauldre most azt kéri tőlem - hogy egy kicsit fogjam vissza magam - de miért? Miért? Nem, nem.

LINDA: Következő kérdés?

ADAMUS: Nem. Még nem végeztem a földönkívüliekkel! (egy kis nevetés) Igen, vannak olyan életerők, akik nagyon erősen érdeklődnek a Föld iránt. Figyelnek benneteket - a távolból, mert ők nem ostobák! Távolról figyelnek titeket. Szondákat küldenek be ide. Szondákat küldenek ide.

LINDA: - Akkor ez igaz? Úgy, ahogy ez a South Parkban volt?

ADAMUS: Igen, igaz, de az egy másfajta szonda. Ők energia sugarakat vagy hullámokat küldenek ide, és időnként ezeket érzékelitek apró kis fém űrhajóként, amik fénylenek és pörögnek. De a legtöbb esetben nem fizikaiak. De ez a te horgonyod. Fizikaivá kell tennetek a dolgokat ahhoz, hogy megpróbáljátok őket megérteni. Szóval a szemetek fém űrhajónak látja ezeket, amik körkörösen repülnek.

Már réges régen túlléptek a fém űrhajókon, mert csak elpazarolták azt a jó fémet arra, hogy ideküldték azokat. Most már ezeket a fény szondákat küldözgetik ide. Nem sokkal fejlettebbek. Technikailag rendelkeznek olyan dolgokkal, amikkel ti nem, de nem sokkal fejlettebbek. Sőt, lényegében nem létezik a Földnél fejlettebb hely.

Ha annyira fejlettek lennének, akkor már eljöttek volna ide és elmondták volna nektek, hogy: -„Te is Isten Vagy, és minden máson lépjél túl! - Akkor ezt már elmondták volna nektek. Azt mondták volna: - Mit keresel? Kezdd már el megélni! - Őket valami olyan dolog érdekli bennetek, amivel ti rendelkeztek, ők viszont nem. Ez elkápráztatja őket. Izgatja, kiváncsivá teszi őket. Elő akarják ezt állítani, be akarják ezt dobozolni, és talán el akarják ezt adni más bolygóknak is, és ez a dolog nem más, mint a szeretet. Szeretet. Szeretet.

A szeretet itt, ezen a bolygón került feltalálásra, itt került megteremtésre és itt került megtapasztalásra. A szeretet nem egy másik bolygóról származik. A szeretet mégcsak nem is Istentől ered. Isten semmit sem tudott a szeretetről egészen addig, amíg ez meg nem történt veletek. Semmit sem tudott róla. Honnan is ismerhette volna ezt a Szellem? A Szellem ismerte a veled való kapcsolatát, de azt nem tudta, hogy mi a szeretet. De most már tudja, ismeri azt általatok, a ti tapasztalásaitok által. És amikor ezt megélted itt, akkor érezted azt a belső sürgetést magadban, és pillanatnyilag kiterjesztetted magad a többi dimenzióba és az Otthonba is, és azt mondtad: - Szeretlek téged drága Isten! - mintha csak magadnak mondtad volna: - Szeretem magam. - Isten ezt érezte, ő, aki korábban soha nem érzett szeretetet, aki korábban azt sem tudta mi a szeretet, most elárasztotta őt ez az érzés, és azt mondta: .Én is szeretlek téged. Köszönöm, hogy megmutattad nekem a szeretetet.

Ez a többi életerő, azok, akiket ti olyan magasan fejlettnek és intelligensnek tartotok, nos ők nem ismerik a szeretetet. Akarják azt, és megpróbálják azt kielemezni. Ez a trükkös dolog a szeretet kapcsán, amit ti magatok hoztatok létre. Az nem található meg a véretekben, és ők néha a véreteket is vizsgálják. De az nincs ott. Nem található meg az agyatokban sem, hála Istennek! A szeretet nincs ott. A szeretet nincs ennek a szervnek a csapdájába esve, amit ti szívnek neveztek, és nincs ott a bőrötökben sem. Ezt nem tudjátok csapdába ejteni, vagy kalitkába zárni még azzal sem, ha írtok róla egy dalt, vagy egy könyvet.

A szeretet az egyetlen olyan dolog a teremtés egészében, ami kimutathatatlan. Nem lehet azt elemzés alá vetni, nem lehet megmérni, nem lehet kimutatni, csak megélni, megtapasztalni lehet.

Tehát akkor idegenek? UFO-k? (köp egyet, amit nevetés kísér) Igen, jó. Most már ismeritek az érzéseimet. Az emberek azok, akik számítanak.

És az emberek meg annyira félrevezetik magukat ezekkel a lényekkel, akár azért, mert ők a megmentők vagy csak, hogy vágyjanak valamire. De nem. Az pontosan itt van. Pontosan itt. Itt ül ezekben a székekben. Néz minket az interneten keresztül. Hiszen itt lehet azt megtalálni. Ezért vagyok én itt, és ti is ezért vagytok itt. Ezért is beszélünk az életről - az élet teljeskörű megéléséről. Köszönöm.

LINDA: Edithnél van a mikrofon.

ADAMUS: Abszolút.

EDITH: Nos, jó ideje zajlik már bennünk ez az integráció, és erről te is beszéltél ma nekünk. És csak szeretném tisztázni, hogy mi a különbség azon elmúlt életek között, akik nem akarnak hazajönni, és az aspektusaink, az integrált aspektusaink között. Mi a kettő között a különbség, és akkor mit csináltunk eddig ezen a sok-sok éven keresztül?

ADAMUS: Igen. Ha figyelembe veszed, hogy milyen sok részecskéd volt odakint - töredékek vagy esszenciák - akkor tudod, hogy eszméletlen sok. A te lelked több, mint ezer életet élt meg. És akkor te fogod az összes emberi tapasztalást, és azok összes töredékét - amiknek a száma több millióra és több milliárdra rúgható, amiből jó sok itt van a Földön - a többi pedig a más birodalmakban.

Tehát itt vagy te, aki integrálod mindezeket, összegyűjtöd őket, de nem erőszakkal. Hanem - lényegében elég jól csináljátok ezt - hogy sok aspektust integráltok. Ki gondolta volna, ki merészelte volna azt gondolni vagy egyáltalán megpróbálni, hogy mindezt egyetlen létidő alatt megtegye? Ezt 50 évvel ezelőtt őrültségnek nyilvánították volna. Sőt, még tegnap is! (nevetés) Akkoriban azért tartották volna őrültségnek, mert az energia akkor még másképpen működött, és a tudatosság is sokkal merevebb volt. De ti, és mások is a világban azt mondtátok: - Nem, mi ezt integrálni fogjuk! - és ez azt jelentette, hogy nem erőszakoltok semmit - sőt ez pontosan az ellenkezőjét jelenti. Az integráció az elfogadásról szól, és nem az erőltetésről, nem az erőszakról. Nem tudod ütlegeléssel hazahozni azokat az aspektusokat. Nem tudod ezt kierőltetni, kierőszakolni.

Az elmúlt életek integrációja egy kicsit másmilyen. Ők lényegében - ha már részleteiben tudni akarsz erről - nem hozzád térnek vissza. Hanem oda térnek vissza, amit te a Lelkednek nevezel, vagyis a bölcsességedhez. Ezért tehát - és egy bizonyos értelemben vitatkozhatnátok is ezzel, és azt mondhatnátok, hogy: - Nos, akkor mégis hozzám térnek vissza. - de egy bizonyos értelemben ez nem igazán így van. A Lélekhez térnek vissza. De te vagy az, aki segítesz elengedni, felszabadítani őket.

Te és a Lelked, a bölcsességed a szó szoros értelmében…te itt vagy, ide a Földre fókuszálsz. A Lelked, a bölcsességed itt csatlakozik hozzád, és amikor ez megtörténik, akkor elkezdesz DreamWalk-olni a lélek elmúlt életeibe. És most már egy szinten felismered, hogy: - Á, ők nem én vagyok! - ezért aztán nem keveredsz össze velük teljesen. És ekkor elkezdesz - és ez egy sokkal hosszabb téma, nehogy azt higgyétek, hogy mindössze ennyiről szól ez - szóval ekkor te és a lelked, aki most már itt van, elkezdtek visszafelé menni az időben, és megmutatod magad a lelked elmúlt életbeli aspektusainak. A szép dolog ebben az, hogy amikor találkozol ezekkel az elmúlt életekkel, akkor nem ragadsz ezekbe bele, és nem mondod azt, hogy: - Ó, ez én vagyok egy elmúlt életben! - Hanem inkább azt mondod: - Nos, ez érdekes. Beállok a kerítés mögé! Ezek valójában a lelkemhez tartoznak, ezért kapcsolatban állok velük” - de nem ragadsz bele ezekbe az aspektusokba.

És akkor most már visszafele sétálsz egy bizonyos értelemben véve - nem szó szerinti értelemben kell ezt venni, mégis elkezdesz visszafelé haladni az időben - amikor is találkozol egy elmúlt élettel, egy olyan elmúlt élettel, ami talán még most is be van ragadva, és meg van sérülve, vagy pedig egyszerűen csak élvezi az akkori idő periódusban megélt tapasztalásait. És akkor te odaállsz ez elé az elmúlt életbeli aspektus elé, történjen ez akár egy álomban vagy pedig a valóságban, vagy talán egy másik ember álruhájában, vagy egy kísértet alakjában, ami egy angyali lényhez hasonlatos. És az felismer téged, és könnyekben tör ki, mert érzi a szeretetet. Felismeri, hogy nincs egyedül, és azt is felismeri, hogy sokkalta nagyszerűbb annál, mint amit gondolt volna.

És te mindezt a Mostból tudod megtenni, hogy elmész a múltba, de egy bizonyos értelemben véve ez igazából nem csak a múlt. Hiszen pontosan Most történik. És a lelked pedig örvendezik, mert veled együtt felszabadította önmaga egy részét, és hazahozta magát. Részben az egész oka az élet tervezeteteknek, annak, hogy itt vagytok most ebben az életetekben az, hogy ezt megtegyétek.

Ez nem egy jóvátétel vagy helyrehozás. Mindössze csak bemutatkozol az elmúlt életeknek. -Vagyok, Aki Vagyok. Én - a lelkem - megtettem ezt, eljutottam ebbe az életbe. - legyen szó akár egy 10.000 évvel ezelőtti, vagy egy 10.000 évvel későbbi életől. -Eljöttem ebbe az életbe. Vagyok, Aki Vagyok. Azt mondtam, hogy: Igen, meg vagyok világosodva, és ezért azzá lettem, és most visszajövök, hogy üdvözöljelek téged. Időutazó vagyok, Oh-Be-Ahn szeretetben. - Bumm! Az az elmúlt élet egyszeriben felszabadult. Hirtelenjében a saját utazásáról alkotott felfogása, az utazásának a roppant lineáris, mentális természete teljességgel átalakul.

A kérdés tehát az: az az elmúlt élet vajon tényleg úgy történt meg, ahogy azt az az aspektus gondolta? Igen…és nem. Az megtörtént, de sok egyéb más is történt. Volt egy nagyszerűbb történet, egy multidimenzionális történet is. Tehát a lineáris kis ember története is valóságos ott, abban az elmúlt életben, de nem az az egyetlen történet. És amikor az az elmúlt élet képes azt megkérdezni: - Mi a többi történetem? Mi más történt még valójában? Mi volt a nagyobb kép? Mi volt annak a pink cowboy kalapnak a másik oldalán? -majd így folytatja: - Édes Istenem, Vagyok, Aki Vagyok! - és akkor a Lélekkel való újraegyesülés bekövetkezik. Ez egy gyönyörűséges folyamat. Ez az egyik oka annak, hogy itt vagytok.

De ne tekintsetek erre felelősségként! Sot kötelességként se! Vegyétek ezt örömmel, vagy egyáltalán ne tegyétek meg - ez nem számít, de az egyik olyan dolog, amire a ti szenvedélyetek, a bölcsességetekkel való közös munka azt mondja: - Akkor tegyük meg! Menjünk vissza és látogassuk meg az összes potenciálunkat, az összes elmúlt életünket….Tudom, több kérdés is van még, de olyan jól érzem magam!

LINDA: Nem, nem. Csak rád figyeltem…

ADAMUS: Tudom.

LINDA:….csak élveztem.

ADAMUS: Tehát Edith, jelenleg éppen ezt teszed, és néha könnyen mondja az emberi én azt, hogy - tudod, a hét éves a leggyorsabb biciklivel - hogy: - Hogy lehetséges az, hogy a dolgok nem javulnak? Miért érzem magam annyira korlátoltnak? - Nos, hagyd ezt abba, hogy ennyire korlátoltnak érzed magad! Igen, meg vagy világosodva. Nézd csak meg mit teszel, mindannyian mit tesztek: új potenciálokat állítotok fel a Föld és az Új Föld számára. Visszamentek és felnyitjátok az elmúlt életek nézőpontjait, segítetek nekik…nem felszabadulni, mert ez nem éppen a megfelelő szó erre Cauldre, hanem segítetek megvilágítani az elmúlt életeiteket. Képzeljétek csak el micsoda hatalmas dinamika váltás zajlik, amikor ez bekövetkezik.

És most tudom, hogy azt akarod kérdezni, hogy akkor miért nem teszed ezt meg saját magaddal is most rögtön? Miért nem vezetsz le egy DreamWalk-ot saját magadnak most? Más szavakkal miért nem mutatkozol meg magad előtt - a lelked miért nem mutatkozik meg előtted? Hiszen erről szól az egész - megmutatni magad magadnak. Ez egy bámulatos dolog. Ez valódi időben zajlik, a Most DreamWalk-ban.

Legyen ez egy újabb feljegyzés a következő hónapra! Csináljuk ezt meg jövő hónapban, ezt a magadba vezető DreamWalk-ot! Edith, imádom a bölcsességedet. Köszönöm.

EDITH: Én is szeretlek!

ADAMUS: Köszönöm. Akkor most jöhet egy újabb házon belüli kérdés! Az jobb, mint egy házon kívüli! (kis nevetés)

LINDA: -Ó!

ADAMUS: -Igen.

MARY: - Az elmém és a szívem közötti ugrálás miatt frusztrált vagyok.

ADAMUS: Igen!

MARY: És annyira bele tudok menni az elmémbe, és azt választom, hogy a szívembe menjek, és ez az egész olyan, mintha az elmém állandóan kirántana onnan, és nem tudom, hogy ez a tömegtudat vagy mi miatt van így. Hogyan tudnék többet a szívemben tartózkodni, mert az érzem, hogy az elmém tényleg lekorlátoz engem?

ADAMUS: És hol szeretnél lenni?

MARY: A szívemben.

ADAMUS: A szívedben. Akkor az elméd miért játssza ezt a játszmát? Többszörösen terhelt kérdés, hát nem szeretni való?

MARY: Igen, igen.

ADAMUS: - Nem szereted ezt? Miért játssza az elméd ezt a játszmát?

MARY: Pontosan ezért kérdezlek téged erről.

ADAMUS: Ó, ezek a kifogások! Azért, mert hagyod neki.

MARY: Rendben.

ADAMUS: Egy részed ezt élvezi. Egy részed nem gondolja, hogy ennél jobbat is tudnál. Az elméd lényegében a része ennek az élet tervezetnek, és mivel te vagy önmagad tervezője, ezért érted ezt a metaforát.

MARY: Hát igen.

ADAMUS: A tervezet szépsége, még akkor is, ha az ember azt gondolná, hogy ez egy téves tervezet, de egyáltalán nem az. Ez mindössze egy nagyszerű tapasztalás.

Tehát lényegében engedélyt adtál az elmédnek erre, és ő pontosan ezt teszi. Az elméd egyáltalán nem az ellenséged. Az elmédet te magad és mások programozták be. Az elme a vitatkozásra, a tagadásra és a kétségre lett beprogramozva. Az elmédnek te magad adtad át a hatalmat a szíved fölött.

És nem a szívednek kell ezzel harcba szállnia. Ez nem a szíved és az elméd közötti küzdelemról szól, mert akkor egyszerre lesz szívinfaktusod és fejfájásod. Ez így igaz. És akkor jön majd a következő életed, ami nem annyira rossz. Sőt, egész jó. De miért? Miért nem most teszed meg?

Tehát kedvesem, neked kell lépned. Neked kell itt közbelépned, és ez a valódi téma. Nem teszel semmit. És szeretsz úgy tenni: - Jaj, szegény elmém! - Nos, akkor szüntesd meg az elméd programjait!

MARY: Oké.

ADAMUS: Ezt csak te teheted meg. Én nem.

MARY: Rendben.

ADAMUS: Én nem tehetem ezt meg. De még több programot hozzá tudok adni az elmédhez. Egy kis programozást akartál? Egy kis extrát? Ezen a héten bónusz programozások vannak!

MARY: Úgy gondolom, az elmémben így is elég program fut. Nem.

ADAMUS: Meg tudod szüntetni az elméd programozottságát. Hogyan?

MARY: Azzal, hogy azt választod.

ADAMUS: Köszönöm. Te választasz. Veszel rá egy mély lélegzetet, és nem aggódsz a választásod kapcsán, és nem gondolkozol azon, hogy vajon meg tudod-e csinálni. Azt mondod: - Igen, meg vagyok világosodva! Ez az! Program mentesítés! - Bumm! És akkor az megtörténik. És te pedig megéled a tapasztalást.

De nem sétálsz…miután azt mondtad: -Igen, meg vagyok világosodva! - utána nem sétálsz egy autó elé, csak hogy meg tudd, vajon tényleg megvilágosodtál-e, mert ez lényegében a kétségedet jelenti. Mert akkor csak feltételezed, hogy békében és biztonságban sétálhatsz mindenhol, de közben nem…ez az egyik dolog, amit az emberek tesznek. Azt mondják: - Akkor most ezt le fogom tesztelni. Az előbb azt mondtam: - Igen, meg vagyok világosodva! -és akkor most fogom a forrásban lévő vizet, és ráöntöm azt a kezemre, csak hogy lássam, vajon tényleg így van-e….

MARY: Ó!

ADAMUS: De nem, ez csak a kétségedet jelenti. Nem élsz. Tehát ezt az elméd és a szíved közötti harcot te irányítod. Te irányítod.

MARY: Köszönöm.

ADAMUS: Igen, és ez még csak nem is arról szól, hogy megtagadod az elmédet, vagy hogy a szívnek adod át ezt az új nagy státuszt. Ez rólad szól. Ez az Én Vagyok-ról szól. Igen. Ehhez egy kis légzés kell, és te, te, néha hajlamos vagy a kétségre.

MARY: Úgy érzem, ez saját magam elfogadásáról szól.

ADAMUS: Igen, önmagad szeretetéről. Igen. Igen. Szoktál nagyokat sétálni?

MARY: Nem túl gyakran.

ADAMUS: Soha! (Adamus nevet)

MARY: Nos….

ADAMUS: Kérlek tegyél hosszú sétákat!

MARY: Jó, rendben.

ADAMUS: Hosszú séták.

MARY: Köszönöm.

ADAMUS: A világ egyik legcsodálatosabb részén élsz, ahol tényleg nagyokat lehet sétálni. Ez kiszed a fejedből. Sőt, ezt most újrafogalmazom. Ez kiterjeszti az elmét, és akkor az elme és a szív elkezdenek együtt táncolni.

MARY: Akkor a fájó láb is csak egy kifogás arra, hogy ne sétáljak?

ADAMUS: Ó igen, abszolút. Nincs rá időd, fáj a lábad, vagy bármi, bármi megteszi. A hosszú séták nagyszerűek! Mit csinált Steve Jobs, múlt havi vendégünk? Hosszas sétákat tett. Nem ücsörgött….

LINDA: Ő halott.

ADAMUS: (nevetve) Ő megvilágosodott. Nem ücsörgött tanácstermekben, csak ha muszáj volt. Sokat sétált a környéken, az erdőben, át a bevásárló központon. Ő így csinálta. Sétált. A séta csodákra képes, különösen akkor, ha a természetben sétálsz.

Még két kérdés jöhet.

LINDA: Rendben, akkor ez most egy összefoglaló kérdés lesz, mert átnéztem őket…

ADAMUS: Igen. Igen.

LINDA:…és nagyon sok kérdés kapcsolódik a rákhoz. És egy pedig kifejezetten - azt fogom felolvasni.

KÉRDÉS: Jóformán semmiféle haladásra nem tettünk szert a rák gyógyítása kapcsán azóta, amióta Dixon bejelentette az ellene induló hadjáratot 1971-ben. Bizonyos esetekben pont a másik irányba mentünk. Azt mondanád, hogy ez az egyik módja annak, ahogy azt választottuk, hogy megadjuk magunknak a felemelkedés és a megvilágosodás lehetőségét? (ebben a pillanatban egy kiskutya elkezdett ugatni a háttérben, a közönség pedig nevet és tapsol) Vagy pedig anélkül, hogy szándékosan azon igyekeznénk, hogy meggyógyítsuk a rákos betegeket, a Shaumbra hogyan tudná annak esélyeit növelni, hogy a rákos betegek ráébredjenek a saját tempójuk szerint erre a dologra?

LINDA: És ugyanolyan sok kérdés van a rákról a Shaumrák részéről, mint a nem Shaumbrák részéről.

ADAMUS: Ó, jó, jó. Akkor On (Garret) megtennéd, hogy válaszolsz? Neked ebben egyértelműen van saját tapasztalatod, és sokkal jobbak a meglátásaid erről a dolgokról, mint nekem. Rák. Miért van az ott egyáltalán, milyen célt szolgál, és hogyan kellene kezelni?

ON: Szerintem meg is válaszolta a saját kérdését.

ADAMUS: Igen, abszolút. Ez tetszik, ugye?

ON: Ez egy olyan tapasztalás, ami teljesen felszabadító lehet, felszabadíthat téged a horgonyaidtól, amennyiben ezt választod.

ADAMUS: Igen.

ON: Vagyis ez nem egy jó tapasztalás, és nem egy rossz tapasztalás. Hanem a felszabadulás megtapasztalása.

ADAMUS: És mi a legrosszabb benne?

ON: Hogy meghalhatsz.

ADAMUS: Hogy meghalsz. És tudjátok, most komolyan, meghalni könnyebb, mint megszületni, és már sokszor megtettétek, de ennél a résznél a személyiségetek elkezd kiabálni meg visítozni, és azt mondja: - De én nem halhatok meg! - Nos, mindenképpen meg fogsz halni. De ez is egy horgony, a halál előli menekülés. Ha egyszer elfogadod, hogy meg fogsz halni, amit már oly sokszor megtettél, akkor végül eljutsz arra a pontra, hogy: - Nahát!Rendben, de addig is élni fogok!

Tehát mi célt szolgál a rák, és energetikai értelemben mit jelent a rák?

ON: Egyensúlytalanságot.

ADAMUS: Egyensúlytalanságot. Igen, és én olyan messzire mennék, hogy azt mondom, hogy általánosságban a rák a haragot és a gyűlöletet, az utálatot képviseli…

ON: Igen.

ADAMUS:…ami már eleve azt jelenti, hogy a dolgok nincsenek egyensúlyban. A jelenlegi rák kutatás nem veszi figyelembe annak energetikai okát. Csak a biológiai szöveteket vizsgálja - a sejtek, az enzimek és a kemikáliák között lejátszódó folyamatokat - pedig el kellene kezdeniük belenézni az energetikai folyamatokba.

Össze kellene rakni egymással egy csomó rákos sejtet, aktiválni őket, majd hagyni, hogy harcoljanak egymással, mert pontosan innen ered a rák - a csatából, a harcból, a haragból. Figyeljétek meg őket! Figyeljétek csak meg, hogy harcolnak, küzdenek egymással, hogy vívják meg egymással a csatáikat abban a kis vizsgálati kémcsőben. Tápláljátok őket, és akkor lesznek olyanok, akik megerősődnek, és lesznek, akik legyengülnek, és lesznek akik átalakulnak, és akkor meg lesznek köztük olyanok, akik megpróbálják majd újra rákossá tenni azokat a sejteket, akik már átalakultak. A mikroszkópon keresztül figyeljétek meg ezeket a dinamikákat energetikailag és ne biológiailag. És akkor meg fogjátok tudni a választ.

A kérdés itt az, hogy a tudatosság készen áll a rák gyógyítására? Nem. Tényleg nem. Hány év múlva fognak erre készen állni? Van valakinek tippje? Csak egy jó tipp.

ON: Nos, ez csak találgatás. Nekem tetszik az az ötlet, hogy ha elég sok Shaumbra, ha elég sok ember elengedi a saját haragját és dühét és félelmét, akkor az futótűzként fog szétterjedni a tömegtudatban.

ADAMUS: Igen. Tipikusan én azt mondanám - és igazad van - hogy körülbelül még húsz évig a rák uralkodó marad, de ezt nem kellene lehorgonyozni. Hiszen ez nagyon, de nagyon gyorsan megváltozhat. Ebben a pillanatban olyan 20 évnek látszik, de ez változhat. Változhat, mégpedig attól, ha a Shaumbrák felismerik, hogy a rák miből származik, és azt is felismerik, hogy ezt nem nevezhetik rossznak. Mert egy célt szolgál. Ráveszi az embereket arra, hogy elgondolkodjanak a saját életük felett mielőtt meghalnának. A harccal, a csatával ellentétben - mert a csata nagyon gyorsan lezajlik - a rák esetében az embernek tényleg van ideje elgondolkodnia az élet jelentőségén. Tehát egy bizonyos határig ez egy tudatosság célt szolgál. De ahogy már mondtam, nincsenek ennél jobb módok ugyanerre? De igen. Abszolút vannak.

Tehát azoknak a Shaumbráknak mondom, akik rákosak, hogy ez energetikailag régi harag és gyűlölet maradvány energiákat jelent. És ez nagyon egyszerű - ne gondolkozzatok ezen sokat - mi kell ahhoz, hogy túllépj azon a rákon? (valaki azt mondja:- Választás) Ömagad szeretete. Választás és önmagad szeretete. Meghozhatod ugyan a választást, de ha nem szereted magad, akkor az a rák továbbra is benned fog élni.

Apropó, mindannyiótoknak van rákja. Mindannyótoknak, sajnálom. Mindannyiótoknak vannak rákos sejtjeitek a testetekben. Ezek potenciálok, amik talán nem aktiválódnak, amik talán soha nem fognak aktiválódni. Csak nagyon keveseteknél fog aktiválódni - bár azt is meg tudjátok változtatni.

Tehát, amennyiben rákos vagy, szeresd magad, fogadd azt el. Ne harcolj vele! Erre már korán rájöttél. Soha nem fogod tudni harccal legyőzni a rákot. Mert akkor csak valami olyannal fogsz harcolni, amit te magad terveztél. Amit tehetsz az az, hogy átszereted magad a rákon. Átszereted magad. És ez majd át fogja alakítani mindazt a beragadt energiát, és ragyogóvá fogja tenni az egész testedet, és akkor majd mindenképpen élvezni fogod az életet.

LINDA: Utolsó kérdés?

ADAMUS: Igen, jöhet az utolsó!

LINDA: Oké. Ez egy korábbi kérdéshez kapcsolódik. A korábbi kérdés a következő volt: „Hogy a fenében nem engedem meg magamnak, hogy találjak egy olyan férfit magamnak, akit szerethetek, és aki szeretni fog engem? (ez a 4. kérdés volt) És ez a személy válaszolt a te válaszodra.

ADAMUS: Ó, igen. Imádják a választ, randizni akarnak velem, és…..na jó, folytasd.

LINDA: Áss mélyebbre!

ADAMUS: Áss mélyebbre! Oké, ássunk mélyebbre!

KÉRDÉS: Miért tetted nevetségessé a kérdésemet? A szívemből jött. Ez sok kényelmetlenséget okoz számomra ekcéma formájában, amit komolyan megválaszoltál másoknak.

ADAMUS: Abszolút, abszolút. És nem akartalak megsérteni, de képesnek kellene lenned nevetni ezeken a dolgokon legalább egy kicsikét! És akkor most ássunk ebbe bele, hiszen már félig belementünk.

Elsősorban ez az egész önmagad szeretetéről szól, és elkészítettél egy élet tervezetet - mindannyian ezt tettétek így vagy úgy - és ez önmagad szeretetéről szól. Nem fogsz férfit találni. Miért? Mert a lelked elég okos ahhoz, hogy tudja, hogy abba beleragadnál. Ez egy olyan tapadós dolog. Ha találnál valakit, akkor az elterelne téged. Ez az egész önmagad szeretetéről szól. Egészen addig senkit sem fogsz találni, amíg nem vagy képes magadat szeretni. Ez egy csodálatos terv.

Nézd - ha kedveled a statisztikát - nézz csak bele a Shaumbra statisztikájába, hányan élnek egyedül, olyan értelemben egyedül, hogy egyedül nevelik a gyermekeiket, vagy olyan értelemben egyedül, hogy nincsenek gyermekeik - ez nem számít. Miért? Miért? Mert rossz a leheletük? Nem. Azért mert nem elég a személyiséged? Egyáltalán nem ezért, hiszen nagyszerű személyiséged van. Ezt te tervezted így, hogy legyen időd szerelembe esned saját magaddal. Nincs szükséged ehhez se férfire, se nőre, se senki másra. Nincs szükséged se kutyára, se macskára. Ez rólad szól, és az élet tervezeted azt mondja: - „Fedezd fel magad!”

Na akkor most visszatérnék rád, és azt kérdezném tőled, hogy miért akarsz olyan kétségbeesetten egy férfit? Miért? Ez akkor megint csak egy újabb élet lenne ugyanabból a férfi tapasztalásos fajtából. Ez az az életed, amikor magaddal kell lenned. Miért nem fogod ugyanezt a szenvedélyt és energiát, és miért nem hívod be vele a lelkedet az életedbe? Ahelyett, hogy büdös vénemberrel osztanád meg az ágyadat (nevetés) miért nem osztod meg azt a lelkeddel? Ahelyett, hogy egy férfivel utaznál, és akkor meg kellene….

LINDA: Mind a kettőt is lehet egyszerre? ( valaki azt mondja: Igen, mind a kettőt is lehet)

ADAMUS: Igen, lehet. Jó kérdés. De én ismerlek téged, aki ezt a kérdést feltetted. Te előbb egy férfit próbálsz keríteni, és a megvilágosodás a második nálad a sorban. Hét éves a leggyorsabb biciklivel - hét éves - ez így nem fog működni. Már elkészítetted az élet tervedet arra, hogy magaddal legyél. Te vagy az a férfi! (nevetés)

Feliz Navidad! Élvezzétek! Élvezzétek az életet!

Vagyok, Aki Vagyok. Minden jól van a teremtés egészében. Szeressétek magatokat. Noel. Amen. ( a közönség tapsol)

(Fordította: Telegdi Ildikó - telegdi.ildiko66@gmail.com )

Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó

A Bíbor Kör Anyagok Tóbiással, Adamus Saint-Germainnel és Kuthumi Lal Singh-gel ingyenesen kerülnek felajánlásra 1999 óta.

A Bíbor Kör emberi angyalok globális hálózata, akiket Shaumbrának neveznek, és akik elsők között mennek át az Új Energiába. Ahogy megtapasztalják a felemelkedés örömeit és kihívásait, Szabványokká válnak mindazon emberek számára, akik a saját belső Istenük felfedezésének utazását járják.

A Bíbor Kör havonta találkozik Deverben, Coloradoban, ahol is Adamus a legfrissebb információkat osztja meg Geoffrey Hoppe által. Ezek a Bíbor Kör összejövetelek nyilvánosak, publikusak, ahová mindenkit szeretettel várunk.

Amennyiben most ezt olvasva érzel egyfajta igazságot és kapcsolódást, akkor te tényleg Shaumbra vagy. Tanító és Vezettetést nyújtó vagy az emberek és az angyalok számára egyaránt. Engedd meg, hogy az isteniséged magva virágba boruljon benned ebben a pillanatban, és ez tartson örökké. Soha nem vagy egyedül, mert van egy családod a világban, és angyalok vesznek körül a körülötted létező birodalmakban.

Szabadon terjesztheted ezt a szöveget nem-kereskedelmi alapon, térítésmentesen. Arra kérünk, hogy az információt a maga teljességében add közre, beleértve ezt a lábjegyzetet is! Minden más felhasználás esetén írásos jóváhagyásra van szükség Geoffrey Hoppe-tól, Golden, Colorado. A kontakt oldal: www.crimsoncircle.com

© Minden jog Fenntartva 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

38