Az e2012 SOROZAT:

3. SHOUD: A látnokokhoz – Adamus közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

 

Elhangzott a Bíbor Körben,

2011. november 5-én

www.crimsoncircle.com

 

Vagyok, Aki Vagyok, büszke Vagyok arra, hogy Adamus Vagyok. Üdvözöllek benneteket a találkozónkon!

Ma sok megbeszélnivaló áll előttünk, sok itt a mosolygós arc – nem tudjátok, mire jelentkeztetek (nevetés) – sok a téma mára. Linda, történjék bármi is, 4.50-kor állíts le, akkor be kell fejeznem.

LINDA: Rendben.

ADAMUS: Addigra be kell fejeznem, mert ha nem tudjuk megtárgyalni ezt az egészet az elkövetkezendő úgy másfél óra alatt, akkor nem is lenne szabad belekezdenünk! Nem igaz, Bonnie? (nevetés)

BONNIE: De igen.

ADAMUS: Igen. Igen. Ez az egész az energiáról szól, és nem a szavakról. Az összejövetelünkről szól ez, és nem pedig a száraz, sivár előadásról. Szép a kardod (Maryhez szól, aki jelmezbe öltözött)

MARY: Köszönöm.

ADAMUS: Igen, köszönöm. (elveszi a kardot)

És John, bármi is legyen, amennyiben Linda nem állít le 5 óra előtt 10 perccel, akkor kapcsold ki a mikrofont!

JOHN: Rendben.

ADAMUS: Egyszerűen csak kapcsold ki, (nevetés), de egy pillanattal se korábban tedd!

 

Érzékiség

Tehát ez itt a mi havi spirituális találkozónk. És a kérdés, amivel elindítom a napot így szól: - hogy áll az érzékiséged? Tetszik ez nekem (játszadozik a karddal). Hogy áll az érzékiséged? Szükségünk lesz a mikrofonra!

EDITH: Szex.

ADAMUS: Én nem a szexről kérdeztem.

EDITH: Tudom.

ADAMUS: Az csak kettőnkre tartozik. Én az érzékiségről kérdeztem. (nevetés)

LINDA: (megöleli Edith-et) Sajnálom. Itt nem lehet pihenni Edith. Nincs pihenés.

ADAMUS: Érzékiség. Hogy állsz az érzékiségeddel?

JOSHUA: Hát mostanság eléggé megcsappant.

ADAMUS: Megcsappant. Jó. Jó. Köszönöm az őszinteségedet. Miért? (csend) Ó, tudod te miért.

JOSHUA: Először is a választásom, de ott a figyelem hiánya.

ADAMUS: Talán… talán – elnézésedet kérem Aandrah – de talán túl sokat gondolkodik, nemdebár? Ez aztán képes lerombolni egy nagyon is érzéki napot. Ó, hát gyere! (körbe-körbe hadonászik a karddal, és a közönség nevet, ahogy egy pillanatra abbahagyja, hogy Lindát elengedje) Oké, köszönöm. Köszönöm.

Hogy álltok az érzékiségetekkel? Milyen szép ez a sál! Imádom ezt a kardot! (nevetés) Szép ez a sál. Mi a helyzet az érzékiségeddel?

JOYCE: Azt mondanám, hogy a természettel kapcsolatban rendben van, de a többi dologban már nem vagyok ennyire biztos.

ADAMUS: Jó. Jó. A természet roppant érzékiséggel bír. Mindazok a rezgések, érzések, és az a sok teremtmény odakint. Az a rengeteg energia, ami az erdőkben megtalálható. Ó, átmenetileg visszakaphatod. (visszaadja a kardot Mary-nek) Abszolút.

Hogy állsz az érzékiségeddel?

LINDA: Ó,

ADAMUS: Áh!…Igen.

SHAUMBRA 1 (nő): Igazán remekül.

ADAMUS: Igazán… jó, jó. Abszolút. Én is jobban fogok állni a sajátommal, ha eszek itt egy pár falatot. (hátranéz, a terem végébe, ahol az ételek találhatóak) Ne is törődjetek velem, csak folytassátok a találkozótokat. Miért nincs egy árva csokoládé sem?

LINDA: Tudod, ez egy olyan dolog, hogy mindenki olyan ételt hoz a közösbe, amilyet akar, és észrevetted, hogy szinte semmi csoki sincs köztük?

ADAMUS: Nincs csoki. Ez olyan kiábrándító.

LINDA: Senki sem szokott csokit hozni. Én sem tudom, hogy ennek mi az oka.

ADAMUS: Na jó! Akkor idepakolok valamit magamnak későbbre. (felvesz egy tányért, amin halmokban tornyosulnak édes fánkok)

Az érzékiségetekről kérdeztelek benneteket… csak arra az esetre, ha megéheznénk itt. (A fánkokra hivatkozik) Tudjátok odaát nincs ennivaló. (nevetés) Ide kell jönnöm, ha egy jót akarok enni! Köszönöm Linda! Ne nyúlj hozzá!

LINDA: Rendben!

ADAMUS: (Beleharap egy fánkba) – Hmm. Hmm. (nevetés) Akik most online néztek minket, vegyétek úgy, hogy kávészünetet tartunk. (nevetés) Sandra…

LINDA: És közben tele szájjal beszélsz.

ADAMUS: …az Erdő Tündér ...nem érdekel. Különben is, ez nem az én szám! Ő néz ki sült bolondnak, nem én! (Adamus Cauldre-re hivatkozik)

LINDA: Csámcsogj is egy kicsit, és akkor tudni fogom, hogy ez nem Geoff! (nevetés)

ADAMUS: És Erdő Tündér hölgy, lennél olyan szíves, hogy hoznál nekem egy tejszínes kávét? Köszönöm. Tehát megparancsolom az energiáknak, hogy szolgáljanak, és nektek is pontosan ugyanezt kellene tennetek.

Az érzéki természetetekről kérdezlek benneteket – hogy álltok vele? – és ezt azért kérdezem, mert általában lenyomjátok. Elnyomjátok azt. Vagy azért, mert azt gondoljátok, hogy nem érdemlitek meg, vagy pedig azért, mert azt hiszitek, hogy ez ide fog ragasztani titeket ehhez a bolygóhoz. De ez nem így van. Nem. Amit a Felemelkedett Mesterek közvetlenül a felemelkedésük előtt felismertek – hogy mennyire nagyon érzékiek.

Olyan dolgokat tudsz tenni ezen a bolygón – pontosan itt – amit sehol máshol sem tehetsz meg. Máshol nem tudsz megenni egy tál fánkot. Garantálom nektek, hogy univerzumszerte sehol máshol sem ehettek fánkot, csak itt.  

EDITH: Valóban!

ADAMUS: Valóban. Abszolút! (Sandra hozza a kávét) Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm. Te egy kedves Erdő Tündér vagy.

Nincs még egy olyan hely, mint a Föld, ahol belekortyolhatsz egy csésze kávéba, miközben éppen egy élő közvetítés folyik, ahogy most is. Sehol máshol nem létezik olyan hely, ahol mosolyra fakadhatsz, ahol nevethetsz és megpuszilhatsz másokat (arcon puszilja Lindát). Ti pedig hajlamosak vagytok elnyomni ezt az érzéki természeteteket.

Az angyalok – a természetükből adódóan – nagyon, de nagyon érzékiek. Imádják a színeket és a hangokat. Imádják a textúrát és a művészetet. Minden olyan dolgot imádnak, ami érzéki tapasztalást nyújt nekik. És itt most nem csak a szexualitásról beszélek, habár ez a dolog szintén teljesen egyedülálló ezen a bolygón. Az, hogy összejöhettek egymással egy csodálatos fizikai, spirituális, energetikai egységben. Akár saját magatokkal teszitek, akár egy partnerrel, ez nem számít.

Tehát a mai nap elején azt kérdezem, hogy álltok az érzéki természetetekkel? Mert ez teljes mértékben hatással van az energetikai szintetekre. Tényleg. Amikor elnyomod ezt az érzékiséget, amikor blokkolod az érzékszerveidet – a fizikait és a spirituálist – az alapvetően lezárja az energiaáramlást. Amennyiben egy mentális módozatban vagy – sokat gondolkozol, és sok a folyamat – akkor tényleg rettenetesen elfáradsz, mivel lezártad a természetes áramlást. És ilyenkor nem sugárzod ki az össz-energia mezőnek azt, hogy többet szeretnél. Nagyon beleragadsz a fejedbe, és olyankor a tested lelassul, lomhává válik, az elméd pedig túlzásba viszi a gondolkozást. Ezt a tapasztalást mindannyian ismeritek – „Mi a baj velem? – elkezdtek analizálni, és megpróbáltok rájönni a válaszra, elkezdtek agyalni azon, hogy –„Mi a baj? Mi a baj? Mi a baj?”

Nos, hát az a baj, hogy nem engeded meg magadnak az érzéki létezésedet, minden egyes érzékszerveddel, amid csak van. Nem engeded meg magadnak, hogy olyan nagyon belemerülj az életbe, hogy az sem érdekel, ha beleveszel - de úgysem fogsz beleveszni. Tényleg nem fogsz elveszni benne. Nem engeded meg magadnak, hogy olyannyira belemerülj önmagadba, elmerülj az Én Vagyok-ban, hogy már tényleg nem érdekel, hogy hova mész, vagy, hogy mi történik, mert egy igen nagyon érzéki utazáson veszel részt, ami önmagadba visz téged, és ezáltal másokba is.

Határozott ellenállással bírtok az önmagatokba merülésetekkel. Ilyeneket mondotok: – Nos, ez önző dolognak hangzik!” – Mintha csak mindent másokért kellene tennetek. Ez egyáltalán nem így van, és ma erről fogunk beszélni többféleképpen.

Engedd meg magadnak, hogy teljesen önmagadban légy, hogy vadul és őrülten szeress bele saját magadba – mert ez az, ami meg fogja változtatni ezt a bolygót. Ez az, ami lényegében megadja neked az öröm megtapasztalását ezen a bolygón. Abszolút így van!  

 

Miért vagy itt?

Következő kérdés. A mikrofon készenlétben.

LINDA: Csapjunk bele!

ADAMUS: Következő kérdés. Akkor kezdjük az újoncokkal. Egy egész sor tele van velük, és mind felsorakoztak elém! Á, igen! Gyönyörű hölgyeim, akik most vagytok itt első ízben, csak, hogy tudjátok, van itt egy kamera, egy másik meg ott, és ezt csak arra az esetre mondtam, ha megpróbálnátok elfutni. (nevetés) Tehát a világon mindenki lát benneteket. Miért vagy itt? Na, nézzük ezt a sort! Miért vagy itt? A mikrofonba beszélj, és ha megtennéd, kérlek, állj fel!

VILI: Nos, ahogy mondani szokták, eljött egy új kezdet ideje, és én mindig is szerettem volna itt lenni. Most vagyok itt első ízben, és így újra az újoncok sorában vagytok.  Új tapasztalások kezdete…

ADAMUS: Igen. De úgy értem miért vagy itt a Földön? Nem azt kérdeztem, hogy ma miért jöttél ide. (nevetés) Úgy értem…

VILI: Ó, hát azt kérdezted!    

ADAMUS: Ez egy tág kérdés. Én… csak egy pillanat… Én….(nevetés, ahogy belenéz a kamerába, és gesztikulál). Kezdjük újra! Vágjuk ki az utolsó részt!

VILI: Kezdjük újra!

ADAMUS: Kezdjük újra! Kedvesem – ó, bárcsak letehetném ezt egy pillanatra (átadja a mikrofont Lindának) – kedvesem (kezet csókol neki), miért vagy itt?

VILI: Hogy nagyon jól érezzem magam.

ADAMUS: Ez nagyszerű! Ez csodálatos – hogy jól érezd magad! Fel tudjátok fogni, hogy öt évvel ezelőtt, te és mások még képtelenek voltatok ezt kimondani?

VILI: Nem, egyáltalán nem.

ADAMUS: Képtelenek voltatok azt mondani: „Azért vagyok itt, hogy élvezetet leljek benne.” – Jó! És most egyetlen „de” sem jött ki a szádon. Nincs „de”. Azért vagy itt, hogy élvezd. Köszönöm.

VILI: Köszönöm.

ADAMUS: Nos…

LINDA: Következő.

ADAMUS: Miért vagy itt? Ezen a találkozón is, de ebben az életedben is?

PILAR: Én vagyok a legnagyobb rajongód!

ADAMUS: Ó, a legnagyobb rajongóm vagy. Ez… (Lindától kérdezi) Van nálad Adamus Díj? (nevetés)

LINDA: Igen, persze.

ADAMUS: Ez annyira könnyű, mégis úgy megnehezítik.

PILAR: Szerelmes vagyok beléd…

ADAMUS: A helyes szót mondd!

PILAR: Már évszázadok óta szerelmes vagyok beléd. (A közönség reakciója erre: - Óóó!!!!, és egy kis taps) De ezt te is tudod.

ADAMUS: Ó, tudom. Tudom. Á! Hát, akkor most rögtön be is fejezhetjük a találkozónkat! (Adamus és a közönség együtt nevet)

PILAR: Menjünk el egy csendes helyre!

ADAMUS: Van egy üveg tequilánk… (nevetés) De rajtam kívül, miért vagy itt?

PILAR: Olyan nagyon élvezem az életet. Mindig is örömet jelentett itt lenni. És azt hiszem, némiképpen kiváltságosak vagyunk, hiszen oly sok angyal áll sorban, hogy eljöhessen ide, és alig várják, hogy kirúgjuk már a fenekünket innen, ugye?

ADAMUS: Igen. Igen.

PILAR: Szóval ez egy kiváltság.

ADAMUS: Egy kiváltság. Jó.

PILAR: És mi ezt élvezzük.

ADAMUS: Igen.

PILAR: És természetesen, azért is vagyunk itt, hogy felemelkedjünk, ami egy furcsa dolog. Mindenki el akarja azt érni.

ADAMUS: De még milyen furcsa!

PILAR: És ott tűnődnek a túloldalon. Nekik is le kell jönniük a Földre ahhoz, hogy elérjék a felemelkedésüket.

ADAMUS: Igen.

PILAR: A felemelkedésért is itt vagyunk.

ADAMUS: Igen. Nemrégiben volt egy csoport, akivel a felemelkedésről beszélgettünk, ami igen furcsa volt. Azt kérdeztük a csoporttól: Mi a felemelkedés? – És ők nem tudtak válaszolni erre a kérdésre. Erre azt kérdeztük tőlük: Milyen nagyon akarjátok? – Nos, ők tényleg nagyon akarják. Erre azt kérdeztük tőlük: Akkor mi az, ami visszatart benneteket? – És nem tudták megmondani. Tehát itt van ez az egész felemelkedési dilemma. Egy nap majd beszélni fogunk erről is. De ez abszolút itt van. Szóval azért vagy itt, hogy élvezd.

PILAR: Igen.

ADAMUS: És élvezed?

PILAR: Teljes mértékben. Minden áldott nap.

ADAMUS: Minden nap…csodás. Jó. Köszönöm.

És tudjátok, ahogy körbejár a mikrofon, nevén fogom szólítani a makyo-t. (valaki azt mondja: Aha!) –Aha!

PILAR: Ez nem makyo volt.

ADAMUS: Nem, nem, nem. Ez jó érzéssel járt, nagyon jóval. Csak másokra hegyezem magam. (nevetés) Következő. Kedvesem, te miért vagy itt?

KATA: Szerintem ez egy örömteli szerep, de hozzátennék ehhez még valamit: a szerelmi történetem miatt.

ADAMUS: A szerelmi történeted miatt.

KATA: Igen.

ADAMUS: És kivel?

KATA: Saját magammal.

ADAMUS: Á!

KATA: A gyerekeimmel.

ADAMUS: Á!

KATA: Az Élettel!

ADAMUS: Igen.

KATA: Hogy minél inkább megnyissam ezt a szeretetet magamban, és mindenhol máshol is.

ADAMUS: Jó. Kitűnő.

KATA: Köszönöm.

ADAMUS: Szeretet, és nekem tetszik, ahogy magadat az első helyre teszed, mert, nos, nem kívánok belemenni a részletekbe, de ha nem tudod magadat szeretni, akkor tényleg nem tudsz senki mást sem szeretni.

 

A SZERETETRŐL

Tudjátok van valami a szeretettel kapcsolatban – csodálatos alkalmam nyílt nemrégiben erről beszélni Franciaországban – hogy van valami a szeretettel kapcsolatban, ami nagyon, de nagyon érdekes. Nem létezett az a szeretet, amit ismertek. Nem létezett szeretet az Első Körből, a Minden Létezőtől, Istentől. Isten, a kezdetek kezdetén nem ismerte a szeretetet. Igaz, valódi szeretet nem létezett az angyalok között, amikor az angyali családotok körében tartózkodtatok. Persze létezett együttérzés, léteztek kapcsolatok, de egészen addig nem létezett szeretet sehol a teremtés egészében, amíg el nem jöttetek a Földre, és fel nem fedeztétek a szeretetet pontosan itt, a Földön. Bámulatos!

Nos, azt tanították nektek, hogy Isten mindig is szeretett benneteket. Isten nem ismerte a szeretetet, egészen addig, amíg te rá nem jöttél, hogy mi is a szeretet. És abban a pillanatban, amikor érezted ezt a dolgot, amit szeretetnek neveznek, és ahogy ezt visszatükrözted vagy visszasugároztad a Szellemnek, akkor a Szellem szerelembe esett. A Szellem ezt visszatükrözte neked, és most itt ez a hatalmas szerelem. Időnként elfeledkeztek róla, de attól az még itt van – a te szereteted a Szellem felé, és a Szellem szeretete feléd.

Ez az egyik olyan dolog, ami annyira bámulatossá teszi a Földet. Ezt nem a Plejádok, nem az Arktúriak és nem is az Angyali Családjaitok, és nem is mások máshol teremtették meg drága barátaim. Hanem pontosan itt lett létrehozva. És most kisugárzódik és megosztásra kerül minden szinten, a Földközeli Birodalmakban, más dimenziókban, és más bolygókon.  

És még csodálkoztok, hogy miért érdeklődnek annyira aziránt, hogy mi folyik itt? Hogy miért sugározzák ide magukat, vagy nagy ritkán miért próbálnak kis űrhajókkal ideutazni – ami nem valami jól működik nekik? Mert nagyon kíváncsiak erre a dologra, amit szeretetnek neveznek. Tudják, hogy innen származik, és most már ők is akarják saját maguk számára.

Meg fogják tanulni. Meg fogják tanulni. Tőletek fogják ezt megtanulni, és megtanulják saját maguk számára. De igen kedvesem, Kata, a szeretet egy bámulatos dolog. Elképesztő dolog, hogy annyira bele tudtok ragadni, hogy annyira tud fájni nektek, hogy annyira bele tudtok merülni.

De a legtöbb esetben nagyon, de nagyon kevés olyan ember akad, aki tudja milyen érzés saját magát szeretni. A legtöbben csak elviselik, eltűrik, tolerálják magukat. Egy kellemetlen, kínos kapcsolatban vannak saját magukkal, és mindig más embereknél keresik és másokkal teremtik meg a szeretetet. De tudjátok mi fog történni ezen a bolygón… most elkalandozok, de imádok elkalandozni. Mi fog történni ezen a bolygón, ami létrehozta a szeretetet, megosztotta a szeretetet és szerelemben van? Az fog történni ezen a bolygón, ami még soha sehol máshol nem esett meg a teremtés egészében, hogy azok a létezők, akik eljöttek ide, elkezdik szeretni saját magukat. Ez a következő határ. A következő fejlődés. A következő spirál, de ez egy olyan spirál… (filctollat keres, hogy rajzolhasson)

LINDA: Jaj, nincs filctoll? Ó!

ADAMUS: Akkor a képzeletünkre kell hagyatkoznunk.

LINDA: Nem, nem. Máris lesz filctoll, már úton van. Fuss, Forrest, fuss! (Larry hozza a filctollat)

ADAMUS: Nem mintha olyan követelőző lennék! Csak egy csésze kávé, és egy filctoll – mindössze erre van szükségem ahhoz, hogy boldog legyek! Tehát mondhatni az eddigi tapasztalásaitok egy óriási spirálhoz hasonlatosak, amik folyamatosan tovább terjednek, további tapasztalásokat teremtve, és mindazok megosztását lehetővé téve.

De egy bizonyos ponton egy vicces dolog történik a Felébredés ösvényén, amin most mentek keresztül. Ez a spirál visszatér önmagába. És ekkor létrehozol egy hologramot, amit nem tudunk egy táblára felrajzolni – de lényegében keresztülmész egy kapun, egy olyan kapun, ami önmagadba vezet. És ekkor már soha többet nem leszel egyedül, mivel megtaláltad önmagad, és ezzel egyidőben egy bensőséges megértésre teszel szert minden más és mindenki más kapcsán is, amikor szerelmes leszel saját magadba.    

Ezt megtenni az egyik legkeményebb, legnehezebb dolog, abszolút az, és most mindannyiótokra nézek, mert mindannyiótoknak meg voltak a magatok tapasztalásai, vagy most mentek éppen keresztül a saját magatok szeretetének a megtapasztalásán. Ó, ez sokszor oly nehéz, megannyi kihívással jár. És akkor meg elkezditek megpróbálni kiagyalni ezt az egész dolgot: - De hogyan is kell magamat szeretni? – Ú, ezzel már el is buktad! Hagyd abba, menj vissza, szundíts egyet, és gyere vissza később! (Adamus nevet)

 

Miért vagy itt?

Jó. Szóval az a kérdés, hogy miért vagy itt? – egy hatalmas kérdés. De igazából nem olyan nehéz kérdés. Ma bele fogunk ebbe menni. Ez nagyon egyszerű, és amikor tényleg elkezdesz ebbe beleérezni, akkor elkezd egyre bonyolultabbá válni. De annak az oka, amiért itt vagytok – a szeretet.

Szeretet a bolygó iránt, az abszolút szeretete ennek a bolygónak. És tudom, hogy emiatt rengeteget panaszkodtatok az évek során, és ez még a saját panaszáradatomat is jóval meghaladta… ez vicces volt.

LINDA: Ha-ha-ha-ha-ha.

ADAMUS… még a saját panaszáradatomat is felülmúltátok. (valaki hangosan nevet) Köszönöm. Köszönöm. De lényegében a vicc az, ha egyszer eltávozol innen, különösen a távozásodat megelőző legutolsó pillanatokra gondolok itt, életed utolsó heteit értem ezalatt, akkor hirtelenjében csak elkezdesz mindazokra a dolgokra emlékezni, ami annyira nagyszerűvé teszi ezt az életet, amiért annyira szeretsz itt lenni, és akkor meg, a francba is, bármennyire is esküdöztél, hogy soha többet nem térsz ide vissza, haszontalan fráter,  újra itt találod magad, megint itt vagy – mert szereted. Mert szereted ezt.

A Miért vagy itt? – egy nagy kérdés. Azt mondanám, hogy az egyik legnagyobb kihívás számomra a veletek végzett munka során az, hogy megláttassam veletek azt, akik valójában vagytok, és hogy megértessem veletek, hogy miért vagytok itt, hogy mit is tesztek itt.

Szerencsére már elég rendesen túlléptünk azokon a régi közhelyeken, mint amilyen a „régi karmám miatt vagyok itt” – Túlléptünk már ezen, hogy azért lennél itt, mert valami rosszat vagy bánom is én mit tettél egy elmúlt életben, és most ki kellene azokat a dolgokat javítanod, vagy jóvá kellene tenned. – Hála a Magasságos Égnek, hogy sikerült végre túllépnünk ezen a gáton, ezen az akadályon! Senki sem azért van itt – akár itt vagy ebben a teremben, akár a netről nézel minket, vagy legyél bárhol is – senki sem a karma miatt van itt, hacsak nem akarsz hinni abban a karmában persze.  

Sokan úgy éreztétek, hogy azért vagytok itt, hogy másokkal törődjetek, hogy gondját viseljétek másoknak. Másoknak. Ez tényleg nagyon rossz oka lenne az ittlétednek, mert ők bizony így vagy úgy, előbb vagy utóbb, de szarni fognak rátok. (nevetés) Szarni fognak rátok. Hadd fogalmazzam ezt meg másképpen, mert Cauldre most ujjal mutogat rám. Előbb vagy utóbb csalódást fognak okozni nektek. Ha van egy olyan elvárásod, szándékod, hogy valaki más miatt kell itt lenned, akkor ők előbb vagy utóbb csalódást fognak neked okozni. És ennek így is kell lennie, csalódást is kell, hogy okozzanak. Hiszen először is, fel kell, hogy szabadítsanak téged egyszer és mindenkorra, és magukat is fel kell szabadítaniuk, hogy szuverének lehessenek.

Sokan még mindig ezzel küzdötök: „Mindenki másért kell itt lennem.” – Néhányan  ebbe majd később megyek bele – de a legtöbben még mindig sok időt töltötök ezzel…és nagyon remélem, hogy ezen ma sikerül túllépnetek. A régi szerepetekben vagytok itt, abban a szerepetekben, amiről éveken át beszélt nektek Tóbiás, és még mindig nem voltatok képesek azt lerázni magatokról. Még mindig nem tudtátok ezt a szerepet teljesen lerázni magatokról, ami azért van, mert még mindig nem teljesen értettétek meg, még mindig nem öleltétek teljesen át, vagy még mindig nem éreztetek bele igazán abba, hogy miért is vagytok itt valójában. Ezért még mindig ahhoz a régi elképzelésetekhez ragaszkodtok, hogy energia őrzők vagytok – hogy egy energia őrző vagy – mert már oly régen ebben a szerepben élsz.

A szó legszorosabb értelmében léteznek olyan csoportok, akik a hegyek belsejében élnek, vagy a föld alatt élnek, vagy valahol az erdők mélyén élnek – ők titkos csoportok. Hosszú évszázadok óta ezt teszik, és őrzik az energiát a bolygó számára. Kántálnak. Mantráznak. Imádkoznak. Megtagadják maguktól a legtöbb emberi örömöt – na ők egyáltalán nem érzéki emberek. És sok ilyen ember található a vallási rendekben is, habár ezt ők maguk sem egészen értik. Azt hiszik a vallás miatt vannak ott,  pedig valójában energia őrzők. Jeruzsálem egésze tele van velük. Ott vannak a mecsetekben és a templomokban, az őslakos közösségekben, az őslakos csoportokban szerte az egész bolygón.

Generációkon át mást sem tesznek. Visszainkarnálódnak a régi energia őrző csoportjaikba, amik hosszú időn keresztül csodás célt szolgáltak. Hosszú-hosszú időn keresztül te magad is az energia őrzők egyike voltál. Hosszú időn keresztül. Lényegében életeken át.

És mégis mit őriztél? Mit őriztél? Pár évvel ezelőtt elmentünk Egyiptomba, és Tóbiás mesélt arról, hogy az energiák még mindig ott vannak a templomok falaiban, még mindig ott vannak a föld alá temetve, és még mindig ott találhatóak sokaknál, akik fizikai formában élnek a Földön. És azt mondta: - Ezek az energia őrzők már évezredek óta itt vannak.” – Senki sem tette fel a kérdést, hogy mégis mit őriznek? Mit őriznek? Mit őriznek?

Nos, néhányan talán azt mondanák: Őrzik a béke energiáját. – Nos, erre rácsesztél, mert nincs béke. (Adamus a saját viccén nevet)

LINDA: Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha! Ezért kapsz egy Adamus díjat. Hurrá!

ADAMUS: Igen, a saját viccemen nevetek!

LINDA: Ez annyira vicces volt! Ha-ha-ha. (Ad neki egy Adamus Díjat)

ADAMUS: Ez az első díjam! Köszönöm. Köszönöm. Feltűznéd rám, miközben tovább beszélek?

LINDA: Örömmel.

ADAMUS: De mégis, mit őriznek? Mit őriznek? És egy páran még mindig benne vagytok ebben a fajta hipnózisban, ebben a fajta rétegben. Mostanában rendkívül érdekes beszélgetéseket folytattunk több csoporttal, akik még mindig azt hiszik, hogy a természet energiáit őrzik. Én nem hinném! A természet, köszöni, remekül meg van.

LINDA: Készen vagy!

ADAMUS: Köszönöm, milyen különleges!

Még mindig ezt a szerepet játsszátok, és én amondó vagyok, hogy ez bizony nehéz lehet. Az én óriási kihívásom abban áll, hogy megláttassam veletek azt, hogy valójában miért vagytok itt, hogy igazából miért vagytok itt.

Apropó, az ilyen érzéki spirituális kalózoknak, mint amilyenek ti vagytok, az energia őrzés rettenetesen unalmas, és nem igazán élenjáró. Az érdekes ebben az egészben pedig az, hogy sokatoknak nagy nehézséget okoz ennek a szerepnek a feladása, mert azt hiszitek, hogy ha nem folytatjátok tovább a szerepeteket, akkor össze fog dőlni a világ. A világ egyébként is össze fog omlani, akár játszod ezt a szerepet, akár nem, de a lényeg az, hogy vannak olyanok, akik talán még nem rendelkeznek olyan mérhetetlenül sok Földi tapasztalással, mint ti – és akik most valamiféle szolgálatot akarnak ellátni. Ők lesznek azok, akik magukra öltik majd ezeket a szerepeket. Tehát, bizonyos értelemben véve, nem engeditek meg nekik, hogy ők legyenek a következő energia őrzők.

A Földnek mindig is szüksége lesz egy bizonyos mértékű energia őrzésre – vagy talán az energia kiegyensúlyozó egy jobb szó erre, mert ahogy a tudatosság meglépi ezt a bakugrást,  ahogy a tudatosság tényleg megmozdul és kiterjed, jelenleg van egy olyan dinamika, ami fenntartja az egyensúlyt mindeközben. De van egy bizonyos időszak, amikor ez is megváltozik, és a következő új csoport felváltja a régit, és ők őrzik tovább ezt az egyensúlyt.

De mit is kell őrizni? Nos, őrizni kell a lendületet, a hajtóerőt, hogy ne legyen teljes őrület. Őrizniük kell – az őslakosoknak, akik már több ezer éve ezt művelik – őrizniük kell ezt a megfelelő időig, a megfelelő csoportnak. Őrizniük kell egészen addig, amíg a Föld tudatossága el nem éri azt a szintet, ahol is emberek csoportjai képesek lesznek arra, hogy szuverén létezőkké váljanak, Mesterekké váljanak, megvilágosodjanak, miközben továbbra is fizikai testben maradnak. Egészen addig őrzik azt, amíg el nem érkezik az az időszak, amikor is elegendő számú olyan ember lesz, akik tényleg képesek kifejleszteni a szeretetet és az együttérzést saját maguk iránt, és ők az igazi új Szabványai ennek a bolygónak. Ez az, amit és amiért őriznek.

És ezek ti vagytok. És ez az, amit nem láttok, és ezért kell időnként a fejemre csapnom, és azt mondanom: „Miért nem látják ezt?” – Ezt sokszor megkérdezem magamtól. Miért nem látod?

Nos, ennek sok oka van. Az egyik az, hogy még mindig bele vagy ragadva ebbe az energiaőrző szerepbe, és egy energia őrző képtelen meglátni, hogy ki is ő valójában, amennyiben még mindig abban az arénában játszik.

A többi ok pedig az, hogy egyszerűen nem hiszitek ezt el. Képtelenek vagytok ezt felfogni. Azt mondod: - Kicsoda, még hogy én? Szerény kicsi énem? Ha én tényleg annyira jó lennék, ha tényleg az a magasan fejlett lény lennék, mint amiről Adamus beszél, akkor egyetlen csettintésre képes lennék a semmiből elővarázsolni egy csésze kávét! – Látjátok már? Igazán hátborzongatóan furcsa szabványok szerint méritek le magatokat, hiszen azok a dolgok lényegében egyáltalán nem fontosak.

Meg azt is mondod: Ha annyira megvilágosodott lennék, akkor képes lennék…(Lindának eláll a lélegzete, mert Adamus azzal fenyegeti Garret-et, hogy ráönti a kávéját) Sose merném megtenni. (Adamus és a közönség nevet)              

GARRET: De igen, meg mernéd tenni.

ADAMUS: Nem.

GARRET: Dehogynem!

ADAMUS: Ilyeneket mondotok: Ha annyira megvilágosodott lennék, akkor pontosan tudnám, mi fog holnap történni a tőzsdén.” – De lényegében egy megvilágosodott személyt cseppet nem érdekel, hogy mi fog történni a tőzsdén. Egy megvilágosodott személyt egyáltalán nem érdekli az, hogy mások mit gondolnak, mert azoknak a gondolatoknak a 95%-a szemét. Egy megvilágosodott személy lényegében igazából nem törődik semmivel, mert abszolút élvezettel tölti el az, hogy a Most Pillanatában van.

Tehát az egyik dolog, amit szeretnék ma megtenni a beszélgetésünk során az, hogy lépjetek túl ezen az energia őrző szerepen! Nem azért vagy itt, hogy őrizd az energiát a delfinek számára. Nem azért vagy itt, hogy őrizd azt a bálnák, a mókusok, a kígyók vagy bárki más számára. Tényleg nem azért vagy itt. Vannak mások, akik ezt meg fogják tenni. Nem azért vagy itt, hogy őrizd az energiát a bolygó számára, Jézus második eljövetele számára, mert ő egyébként sem tér vissza. Látta, hogy mi történik, és azt mondta: Nem szükséges visszatérnem.

Nem azért vagytok itt, hogy Gaia számára őrizzétek az energiát. Ő távozóban van. Távozóban van, és azt szeretné, ha felvállalnátok a felelősséget a környezetért, amibe beletartozik a saját tested, a fizikai környezeted, de ő maga távozóban van. Nincs szüksége energia őrzőkre. Energia tolókra van szüksége, akik kitolják őt innen, mert túl sokan vannak olyanok, akik megpróbálják őt itt tartani. Neki olyanokra van szüksége, akik kitolják őt az ajtón, hogy az emberek végre képesek legyenek felelősséget vállalni ezért a bolygóért egyszer 's mindenkorra.

Akkor erre most vegyünk egy mély lélegzetet!

Talán a nap végeztével egy kicsit másként fogjátok látni magatokat, egy kicsit látni fogjátok azt magatokban, akik valójában vagytok, úgy, ahogy én látlak benneteket! És talán egy kissé kellemetlen érzés jár majd át benneteket, mert annyira grandiózusak vagytok, de miért is ne? Hiszen annyira nagyon lenyűgözőek vagytok, hiszen ezek vagytok. Annyira bámulatos, mert ez így van. Remélhetőleg a nap végén vesztek majd egy mély lélegeztet, és abbahagyjátok saját magatok kétségbe vonását, és többé már nem gondolkoztok azon, hogy igazából miért is vagytok itt. Igen, az örömért, igen, a szeretetért, de van itt valami egészen nagyszerű is.

 

Miért jöttetek ide?  

 Mellékesen megjegyezve, többé már nem a spirituális családotok nevében vagytok itt. Ez kemény dió, vagy annak kellene lennie. Tudjátok, közületek sokan az angyali, spirituális családjaitok nevében jöttetek el ide, erre a bolygóra. Azért jöttetek el ide, hogy itt megtanuljatok valamit, ami végül majd felszabadítja őket. Hiszen a Kozmosz egészében leállt minden. Óriási leállás történt… hasonlatos ez a nagy iszappal teli sárgödörhöz. Minden besűrűsödött, és már nem tudott tovább mozdulni, és ti pedig eljöttetek ide, erre a bolygóra, hogy rájöjjetek arra, hogy mi is történt.

Idejöttetek életről életre, és lényegében újra éltétek valamiképpen azokat az eseményeket. Azok persze nem fizikai formában játszódtak le, de a fizikai forma tette lehetővé számotokra, hogy egy teljesen más megértést kapjatok. És mi történt? Idejöttetek a spirituális családotok nevében – elképesztően bátran, a szolgálat iránti óriási elkötelezettséggel, és mindez igazán nemes tett volt a részetekről. A munka, amit végeztetek, felszabadította az energiát a teremtésben, a spirituális családotokban. Ezért is állnak most olyan sokan sorban azért, hogy eljöhessenek erre a bolygóra vagy az Új Földre. Ők szabadok. Az energia újra mozog. Már nincs munkátok. (Adamus nevet) Nahát! És akkor most mi van? Angyali munkanélküliség. (valaki beszól: Munkanélküli ellátás csekkek) Igen, nos, hát ezek a csekkek már nagyon régóta nem jönnek.

Ez teljesen így van, és ez kemény dió, mert ez az egyik valódi gyökér oka annak, hogy eljöttetek ide, erre a bolygóra. Elköteleztétek magatokat ennek, és amikor ez véget ért, akkor valahogy így érzitek magatokat: Nos, most akkor mi legyen? Mihez kezdjek?

Egy nagyon mély szinten erről van szó. Az elméd talán nincs ennek tudatában, de ez játszódik le mélyen bennetek. Ezért aztán hajlamosak vagytok fura dolgokat tenni – olyanokról álmodtok, hogy újra besoroznak titeket a hadseregbe, vagy egy szolgálatot végző szervezetbe, és csak céltalanul vándoroltok körbe-körbe, hogy megpróbáljatok találni valakit, akinek szüksége van a segítségetekre, de nekik nincs szükségük rá. Tudjátok, olyan ez, mint a befejezett munka utáni utóhatás.

Erre azt kérdezitek: Hol maradt a nagy ünnepség? Hol maradt az a nagy ünnepség a munkámért, amit elvégeztem? A spirituális családom szabaddá vált. – Majd később rendeznek ünnepséget, de most egyedül akarnak hagyni magaddal. Tudják mit tettél, de most időt akarnak adni neked saját magadra.

Ez egy hosszú utazás volt. Tele volt ütközetekkel, csatákkal, sok-sok nehézséggel és próbatétellel, és tudják, hogy most csakis arra van szükséged, hogy egyedül legyél saját magaddal.        

Vegyünk egy mély lélegzetet!

Különleges csoport vagytok, és ezt nem mondom más csoportoknak, hacsak nem fizetnek meg érte nagyon busásan! (nevetés) Ti is tudjátok, hogy nem mondok ilyet más csoportoknak, és azt is tudjátok, hogy megmondanám nektek, ha azt érezném, hogy tele vagytok makyo-val. Én lennék az első. Örömmel mondanám el nektek, sőt több mint örömmel. Csak az alkalomra várok! (nevetés) Azt keresem.

Valami nagyon különleges dologért vagytok itt, az öröm mellett, az élet szeretete mellett, és csak úgy az élvezet miatt – miért is ne? Sok-sok életet a meglehetősen nehéz szolgálatnak szenteltetek már. Egy listát is összeírhatnánk annak kapcsán, hogy miért is ne? – de ezt most költői kérdésnek szántam. Miért ne? Miért is ne?

Egy nagyon különleges csoport vagytok, és akár ma, akár holnap vagy talán jövőre, remélem ezt ti magatok is felismeritek – hogy mennyire különlegesek vagytok. Arra kértem meg drága Lindát, hogy olvasson fel egy idézetet nektek, és titeket pedig arra kérlek, hogy érezzetek ebbe bele! És olvasd lassan, drámaian és érzékien! Miért is ne? Akkor kezdheted!

LINDA: (fojtott hangon kezd olvasni) „Szóljon ez az őrülteknek, azoknak, akik nem illeszkednek be, a lázadóknak, a bajkeltőknek, a nem megfelelő helyen lévőknek, azokhoz, akik másként látják a dolgokat. Ők azok, akik nem kedvelik a szabályokat, és nem tartják tiszteletben a status quo-t.” – Rendben van? – „Idézheted őket, vitatkozhatsz velük, dicsőítheted vagy rágalmazhatod őket. Az egyetlen dolog, amit nem tehetsz meg az az, hogy figyelmen kívül hagyd őket, mert ők azok, akik képesek megváltoztatni a dolgokat. Ők tolják előre az emberi fajt. És miközben sokan őrültekként tekintetek rájuk, mi zseniket látunk. Mert azok az emberek, akik elég őrültek ahhoz, hogy elhiggyék, hogy képesek megváltoztatni a világot, ők azok, akik ezt meg is teszik.”

ADAMUS: Abszolút. Csodálatos. És nagyon igaz rátok Shaumbra. (egy páran tapsolnak) „Az őrültek, akik elhiszik, hogy meg tudják változtatni a világot, és nem csupán csak a változás kedvéért, hanem azért, mert tudják, hogy a világ kéri a változást. A világ azt mondja: Készen állunk.” Ezért ti tovább léptek és azt mondjátok: És ezen lehet változtatni. Abszolút megváltoztatható, és ezért meg is fog változni.

 

Mai vendégünk

Csodálatos ez az idézet. És igazából nem rólatok írták. De igaz rátok. Ki írta? (valaki mondja: Steve Jobs) Steve Jobs. Abszolút. Abszolút.

Namost, Steve Jobs nem szent.

LINDA: Szeretnéd, ha úgy olvasnám fel, mintha Steve Jobs olvasná?

ADAMUS: Tessék?

LINDA: Szeretnéd, ha úgy olvasnám fel, mintha Steve Jobs olvasná?

 ADAMUS: Nem, nem, nem. Steve Jobs nem volt szent. Egyáltalán nem volt szent. Azok kedvéért, akik esetleg nem tudnák – Steve Jobs az Apple társteremtője, társalapítója.  Steve Jobs megváltoztatta a világot. Ó, hát egy érdekes, érdekes személyiség, és bár nem vagyok túlságosan híve annak, hogy magamon kívül mással is megosszam a színpadot – szeretlek titeket csak magamnak tartogatni – nem úgy mint Tóbiás, aki mindig hívott vendégeket, most mégis arra kértem Mr. Jobs-ot, hogy legyen velünk a mai napon. (A közönség reakciója: Ó!) És ő ebbe azonnal beleegyezett, habozás nélkül.

Akkor most vegyünk egy mély lélegzetet!

Már itt van, és megígérte, hogy nem fog idiótáknak nevezni benneteket! (nevetés) De azt is mondta, hogy én megtehetem! (Adamus nevet)

Akkor most hívjuk be Steve Jobs-ot! Igen, ez némiképpen történelmi esemény, mert én általában nem teszek ilyet, és nem is akarok ebből szokást csinálni. De ahogy ezt már ma korábban elmondtuk, ő is Shaumbra féle volt, és kapcsolódott az energiákkal. Most mosolyog. Ha kedvetek tartja, becsukhatjátok a szemeteket, és érzékelhetitek őt magatok előtt, vagy nyitva is hagyhatjátok, mert most is mászkál ebben a teremben. Jelenleg nem áll szándékában elmenni a Virágok Hídjához, vagy sehova máshova. Még mindig nagyon jól érzi magát, hogy csak cselleng itt. Túl sok projektet, túl sok dolgot véghez akar vinni, túl sok a kapcsolat, az érintkezés.

Azt mesélik, hogy Steve Jobs buddhista volt. Talán rá lehet ezt mondani. De most éppen a fejét csóválja, és azt mondja: Az volt, és nem volt az, nem igazán törődött se az egyikkel, se a másikkal, de az valahogy illett hozzá. Szeretett vele azonosulni.

Számára a buddhizmus nem igazán a spirituális útról szólt. Hanem abban segítette őt, hogy képes volt kezelni, irányítani az energiáit a meditáción, az étrenden, a fegyelmen és a tagadáson keresztül. Ezáltal szert tett egy-két felismerésre, mint amilyen az egyszerűség is, és valószínűleg ezt a világon mindennél többre tartotta: az eleganciát és az egyszerűséget, az Élet Zenjét, a csodálatos, egyszerű eleganciát. Tehát ezen keresztül kapcsolódott a buddhizmushoz.

De ahogy ezt ti is tudjátok Stevennek volt egy bizonyos természete. Részben az jellemezte, hogy nem akarta beérni a kevesebbel. Mindig a legtöbbet akarta kihozni saját magából, és a vele együtt dolgozókból, de ez időnként csak haragra gerjesztette. Szóval a buddhizmus azt a szerepet töltötte be az életében, ahol vissza tudott térni az egyensúlyához és a középpontjába. 

Mikor nemrégiben átkelt a mi oldalunkra, azokat az egyszerű szavakat mondta ki utoljára a száján, amit sokan olvashattatok: „Oh, wow, oh wow, oh, wow!” – Mintha csak spirituális orgazmusa lett volna, hiszen ez az is volt. De vajon mire mondta azt, hogy „oh wow” (ó, nahát, hűha!) (valaki azt mondja: Ránk!, megint más azt: Az Életre, megint más: Saját magára) Saját magára. Igen. Ezért kapsz egy Adamus Díjat. Magára mondta. Találkozott saját magával – azzal az Énnel, aki oly közel volt hozzá, olyan nagyon közel volt, amiatt a belső munka miatt, amit magán végzett. És az pontosan ott volt. Tehát ahogy átkelt a túloldalra, azonnal találkozott Magával. – Oh, wow! – ez bámulatos volt.

A legtöbb ember nem ezt tapasztalja az átkelésekor. Rájuk az jellemző, hogy keresztül utaznak egy nagy és hosszú alagúton, majd szemügyre veszik azokat a dolgaikat, amiket megbántak, és a nagymamájuk még akkor is veszekszik velük, meg hasonló dolgokat élnek át. De azt kell, hogy mondjam drága barátaim, hogy amikor ti átkeltek, nektek is meg lesz ez a „Oh wow!” Rá fogtok döbbenni – és talán nem is kell ahhoz meghaljatok, hogy ez megtörténhessen veletek – rá fogtok jönni, hogy az „Én” pontosan itt van. Nem valahol messze távol, hanem „oh wow”, pontosan itt.

 Ez volt  Steve „Oh, wow-ja”. „Pontosan itt vagyok. És ebben az Én Vagyokban, ebben az „Oh wow-ban” felismerte, hogy az ettől való elkülönültsége olyan vékony volt, hogy szinte képes lett volna egyszerűen csak huss! – belevetni magát, és belezuhanni! Ennyire vékony volt a fátyol az emberi aspektusa és az Én Vagyoksága között. Ennyire nagyon vékony volt.

És aztán meg nevetett egy hatalmasat, egy óriási nevetés szakadt fel belőle – de a teste már halott volt, ezért senki se láthatta – de egy óriásit nevetett, és azt mondta: Tudjátok, ha csak vettem volna egy mély lélegzetet, és ha csak egy pillanatra is ellazultam volna, akkor rájöhettem volna, hogy az „oh wow” pontosan itt volt velem. De én egyre csak túl sokat akartam tanulni, megpróbáltam kifejleszteni a mechanikákat és a rendszereket a saját élő felemelkedésem céljából, de ez nem működött. Egyébiránt jól elvoltam, de nem lett volna nagyszerű – mondja most Steve – nem lett volna nagyszerű, ha ezt az „oh wow-t” már régen megtettem volna, jóval azt megelőzően, mielőtt még szembe kellett volna néznem a fizikai távozásommal? Az „Oh wow” a Most Pillanatában.

Tehát meghívtam ide közénk Mr. Jobs-ot ma, és teljesen le van nyűgözve attól, amit tesztek. Tudja, hogy mit tesztek, mivel beszéltem erről vele, és ezt most is képes érzékelni. Teljesen elkápráztatja és csodálja a munkátok úttörő természetét. És mondana most egy pár szót – amit nem közvetlenül Cauldre fog lecsatornázni, hanem majd én.

 

Steve meglátása

Mond most egy pár szót: „Engedjétek meg magatoknak, hogy meglássátok azt, amit tesztek. Ne tagadjátok meg azt, akik vagytok, mert ezzel csak becses éveket fogtok elpazarolni – a saját becses éveiteket, és a bolygó becses éveit is. Ne tagadd meg azt, aki vagy! Engedd, hogy megmutatkozzon a nagyságod! Ha ehhez fel kell menned egy épület tetejére, és onnan kell világgá kürtölnöd a nagyságodat, akkor tedd meg! Ha ehhez be kell zárnod magad egy szobába, hogy érezhesd a nagyságodat, akkor tedd azt! Senkinek sem teszel egy csepp szolgálatot sem azzal, hogy megtagadod a nagyságodat. Ez egy rossz játszma. Ez tényleg egy rossz játszma. Ez egy zsákutca játszma! Ez egy, ó, ez egy ostoba, – ja rendben, ezt Steve mondja – Idióták vagytok, ha ezt a játszmát játsszátok! (nevetés) „Idióták vagytok!” – mondja. Rendben, szóval… én sokkal nyugodtabb vagyok nálad Steve!

És akkor jöhet a következő: Ti vagytok ennek a bolygónak a látnokai, de ezt azáltal teszitek meg, ha saját magatok látnokai vagytok” – A látomás az egyik legnagyobb ajándék, amit Mr. Jobs megengedett magának. Ezzel érkezett a bolygóra, de meg is engedte, hogy ez megmutatkozzon.

A látomása, az érzésekre való képessége, nem az apróságokba és a részletekbe, hanem az átfogó beleérző képessége abba, ami fejlesztheti a tudatosságot – egy számítógép az asztalodon. Egy alkalommal volt egy óriási veszekedése az Amerikai Egyesült Államok kormányával azzal kapcsolatosan, hogy a kommunista országokba is lehessen számítógépeket szállítani. És a kormány persze a saját bölcsessége híján azt mondta: Nem, ezt nem teheted meg, mert akkor ők is rendelkezni fognak ezekkel a nagyszerű eszközökkel! – A látomása viszont azt mondta neki: Meg kell tenned, mert ez minden embernek szuverenitást ad majd az íróasztalán. Elérhetőséget biztosít majd mindenkinek a világhoz. Megnyitja az igazságot. Képessé teszi majd őket arra, hogy a maguk hatalmában, erejében állhassanak. És amikor az ember a saját hatalmában, belső erejében áll, akkor ott nem lehetnek falak! Ott nem létezhetnek régi politikai struktúrák, és ott nem létezhetnek energetikai egyensúlytalanságok. Szállítsd a Mac-eket! (nevetés, Adamus kuncog) Bedobtam a cégének egy kis reklámot! (nevetés)

Rendelkezett a látomásra való képességgel, látta, hogy az emberek a számítógép mögé látnak majd, és nem csak a szoftver programok futtatására és a gépelésre használják majd azokat. Hanem a kapcsolat központi pontjának – a magukkal való kapcsolatra, és másodsorban pedig a külvilággal való kapcsolatra, a zenéjükkel, a kreativitásukkal, a fotóikkal és a művészetükkel, és az összes aspektusukkal való kapcsolatra. Az az apró kis doboz, ami ott ücsörög az asztalotokon, lényegében egy ragyogó eszköz, ami összekapcsol benneteket az aspektusaitokkal, lehetővé teszi számotokra, hogy mindent valós időbe, mozgásba hozzon, és érzéki kapcsolatot tesz lehetővé az aspektusaitokkal – a művészeti, és lényegében az elmúlt életbeli aspektusaitokkal – ebbe csak érezzetek bele egy kicsit később – de ez egyféle kapcsolódási pont.

És itt nem a hardverről beszélek, hanem annak potenciáljairól, amit ez képvisel, és mindazt, amit megtehettek általa – és Steve Jobs-nak erről volt egy látomása. Azt mondta: És igen, akkor az emberek megvehetik a zenét, és összekapcsolódhatnak egymással az Internet segítségével, és könyveket olvashatnak rajta, meg minden mást is megtehetnek, mert ezek a belső hatalom, a belső erő eszközei - és ő rendelkezett ezzel a látomással.  

Tehát kettes számú pontként azt kéri, hogy legyen látomásod önmagadról. Nem vagytok még túl öregek ehhez, egyikőtök sem. Engem nem érdekel, hogy hány éves a tested. Lényegében, azok a legjobb évek a látomáshoz, mert sok tapasztalat van már mögötted. Már eljutottál egy egészen jó egyensúly ponthoz. Ezenkívül még sok kétséged is van, és azon morfondírozol: Ó, ez sok energiát igényel. – De nem így van.

A látnokoknak a látomáshoz nem kell sok energia. Ez nem fárasztó. A mentális létezők fáradnak csak el. Ők elfáradnak. A strukturális létezők kimerülnek, pontosan úgy, ahogy a szerkezeti gépek és részek is kifáradnak. A szerkezeti emberek kimerülnek, de a látnokok azok nem!

Mi a látomásod önmagadról? – kérdezi Steve, és én is ezt kérdezem. – Mi az önmagadról alkotott látomásod? Csak sodródsz tovább az Élet folyóján, miközben azon töprengsz, hogy vajon mi a fene fog legközelebb történni veled? (Adamus nevet) Helló Crash! (Dave-hez szól) Neked mi a látomásod önmagadról – arra vársz, hogy történjen veled valami, amire aztán végre reagálhatsz? Nos, ez megfutamodás. Sajnálom. Ez megfutamodás. A legtöbb ember pontosan így éli az életét. „Csak várok, hogy mi fog történni, majd reagálok rá.” Igen. Vagy pedig látomásod van – egy látomásod, ami olyan, akár egy óriási tudat mágnes – amit aztán magához vonzza az összes forrást, hogy az virágba borulhasson, behozza az összes energiát, embert, ami által megtörténik a dolog.

Nos, Steve sok mindent megtanult a források behozataláról. Támadt ezzel némi kis problémája, amivel talán sokan tudtok azonosulni. Megint szükségem lenne arra a kardra. Szeretett csatába vonulni, harcolni! Lényegében élvezte azt, pont úgy, ahogy egy páran szintén élvezitek. Szeretitek a harcot! Ettől érzitek valódinak magatokat. Ez élesen és fényesen tartja a pengéteket. De ennek nem kell így lennie. Nem kell küzdenetek. Nem kell csatába, harcba indulnotok a tömegtudattal vagy, hogy is mondjam ezt – olyan emberekkel, akik nincsenek a megvilágosodásnak vagy a tudatosságnak azon a szintjén, mint ti. Nem azt mondom, hogy legyetek kritikusak, csak hogy legyetek realisták, hiszen élnek köztetek olyan emberek, akik még csak egy pár életet vagy csak egy pár száz életet éltek le ezen a bolygón. Ők egyszerűen csak nem – nem úgy fejlődnek vagy terjednek ki, mint ti. Ezt nem kell eltűrnötök az életetekben.

Nem ők lesznek a munkatársaid, kivéve, ha ez a látomásod. Nem kellene, hogy ők legyenek a kollégáid. Lehet egy olyan látomásod, hogy olyan emberekkel akarsz együtt dolgozni, akik ugyanazzal a szintű látomással és kiválósággal bírnak, mint te, és ugyanazok a szenvedélyeik is, mint neked. Nem kell megmentened azzal a világot, hogy olyanokkal dolgozol együtt, vagy olyanokkal van kapcsolatod, vagy olyannal élsz párkapcsolatban, akik más szinten vannak, mint te. Ők ott tartanak, ahol tartanak. Sokkal többet teszel értük hosszútávon, ha önmagadról van látomásod.

Mi ez a látomás? Miről szól ez a látomás?

Érzitek itt az energiát, ami kezd nagyon érdekes lenni? Hm. Igen. David, neked adom a kardomat. Excalibur David. Excalibur.

Akkor jó! Steven velünk marad egész nap, és azt mondja, hogy nyitott egy beszélgetésre bármelyikőtökkel, aki itt van, vagy aki néz minket, egy bizonyos ideig. Jelenleg jól érzi magát itt.

 

A bolygó

Következő. Ahogy megnézed a látomásodat, megnézed mit is teszel itt, vedd fontolóra ezeket a dolgokat, amik olyan különlegessé teszik ezt a bolygót. A szeretetet már említettem. A szeretet már kijutott a más birodalmakba, de még mindig ez az a hely, ahol ezt úgy lehet megélni, mint sehol máshol. Szeresd most már magad! Szeresd magad!

Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy nem léteznek olyan bolygók, ahol magasan fejlett, intellektuálisan, spirituálisan megvilágosodott lények élnének. Nincs ilyen. Mindez itt van. Talán ez a rossz hír, de ez itt van. Még mindig él bennetek a hajlam, hogy azt higgyétek, hogy az odakint található. Pedig pontosan itt van, ebben a pillanatban – a legmagasabban fejlett bolygó vagy dimenzió mind közül. A legfejlettebb.

Ahogy már más megbeszéléseink során említettem, léteznek ugyan intellektuálisan fejlettebb bolygók, de azokból hiányzik a szeretet, és az érzéki tapasztalás. Mit jelent az intelligencia összessége, amivel csak rendelkezhetsz? Mi az? Hát semmi. Egy zsákutca. Érzés nélkül, enélkül a nagyon bámulatos tapasztalás nélkül, ebben a nagyon sűrű, nagyon valóságos, nagyon érezhető valóságban, amiben vagytok, mit ér az összes intelligencia? Semmit nem ér.

Tehát drága barátaim, valóban ez a legmegvilágosodottabb bolygó az összes közül. Ez az egyetlen olyan bolygó, ami összekombinálja az állati birodalmat a növényivel és az emberivel – ez az egyetlen ilyen hely. Sehol sem bukkantok még egy ilyen bolygóra, ami rendelkezik ezekkel a sajátosságokkal.

Ez az egyetlen olyan bolygó, ahol teljesen elveszhettek – amibe abszolút beleveszhettek – egy nagyon fizikai, és nagyon valódi módon, és nem tudtok emlékezni arra, hogyan tudnátok innen kikerülni. Máshol léteznek olyan dimenziók, ahol eljátszhatod azt a játékot, hogy úgy teszel, mintha elvesznél, mintha belevesznél a játékba, de igazából nem veszel bele. Ez itt az a hely, ahol, ha el akarsz teljesen tévedni, ha ebbe teljesen bele akarsz veszni, akkor megteheted, hogy annyira belevessz a játékba, hogy újra meg kell, hogy találd önmagad. (ebben a pillanatban egy kisgyerek megtalálja a villanykapcsolót, és fel-le kapcsolgatja –nevetés) Abszolút.

És ez az egyetlen olyan bolygó, ahol Gaia vetette, ültette el a magokat, ez az egyetlen. Nem rohant az összes többi bolygóra, hogy ott is elültesse a magokat. Csak a Földön tette ezt. Ez néhány bámulatos, lenyűgöző tapasztaláshoz vezet.

 Ez az egyetlen egy olyan bolygó, ahol létezik az inkarnáció, ahogy ezt ismeritek. Más bolygókon minden ismétlődik, egyfajta megújuló életerő van, de ez az egyetlen egy olyan bolygó, ahol igazi halál és reinkarnáció van. Rengeteg sok olyan dolog van itt – és remélem hamarosan erről egy könyvet is írok – ami annyira csodálatossá teszi ezt a bolygót.

Akkor lépjünk át a következő témára, és ha megtennéd… (átadja Lindának a filctollat)

LINDA: Igen uram!

ADAMUS: … hogy írsz egy kicsit a táblára.

Akkor most beszéljünk azokról a dolgokról… hogy is nevezzük ezeket, ne problémáknak, amikkel most néz szembe a bolygó, hanem fogalmazzunk úgy, hogy egy változó bolygó állapotai. Egy változó bolygó állapotai.

 

Egy változó bolygó állapotai

Ahogy ezzel ti is tisztában vagytok, sok minden zajlik manapság. Érzitek azt. Érzitek a testetekben, az elmétekben. Sok minden folyik odakint. Sok az aggodalom annak kapcsán, hogy mi fog történni ezen a bolygón, sok dráma épül fel most, ahogy közeledünk 2012-höz.  Most szó szerint, nem a naptár szerinti 2012-ben, hanem az energetikai 2012-ben vagyunk. Van ennek értelme? (A közönség válasza: igen) Jó. Jó.

Más szóval, az, hogy mit mutat a naptár, az nem sokat jelent. Egy csomó változás máris zajlik, és a mögötte lévő energiák azok, amiket a hírekben láthattok. De akkor most beszéljünk egy változó bolygó állapotairól vagy kihívásairól!

 

Népesség

Akkor rögtön kezdetnek beszéljünk a népességről! Ma korábban már említésre került, hogy a népesség száma hét milliárd. Hét milliárdan élnek ezen a bolygón. Ez a bolygó alapvetően 10 milliárd embert képes befogadni, mielőtt elérnétek a századik majom dolgot, ahol az egész elkezdene szétesni. Szóval mihez fog kezdeni ez a bolygó? Mikor fogjátok elérni a 10 milliárdot? Nem túl sok évre vagytok tőle, ahogy a dolgok most zajlanak.

Ez egy óriási probléma, amivel jelenleg szembe néz a bolygó. Azt mondanám, hogy komoly oka van annak, hogy erről beszélünk elsőként. Minél több ember él a bolygón, annál több rendszerre és struktúra van szükségetek, és annál több szabállyal is kell rendelkeznetek, és annál kevesebb szuverenitás van megengedve, mert egyre kevesebb és kevesebb forrás áll rendelkezésre. Tehát mi történik? Miért növekszik ekkora ütemben a népesség? Azon kívül, hogy az emberek, tudjátok „azt” csinálják. (nevetés) Miért? Miért?

JOSHUA: Túl sok angyal akar idejönni.

ADAMUS: Mindenki ide akar jönni, és ettől egyre izgatottabbak az emberek, és akkor megteszik azt a dolgot, és egyre több csecsemő születik. De igen, abszolút. Egyre több és több létező akar idejönni. Szóval van egyféle nyomás a népesség szaporulat kapcsán is – a létezők nyomása, akik ide akarnak születni. És tudjátok, a szerelmi aktus kellős közepén elég, valaki elfelejti a megelőző dolgot magára tenni, mert tudjátok az egyfajta ködként működik az energia kapcsán, és elködösíti a dolgot azok elől, akik be akarnak ide jutni. Aztán meg: - Jaj, elfelejtettem… és nézd most mi történt. Ez egy nem várt gyerek. – De igen, abszolút.

Szóval ez a helyzet, és hogyan lehetne ezt megoldani? Az Új Földekkel. Nem csak eggyel, hanem többel. Erről már hosszasan beszéltünk, hogy ezek felállításával az angyalok rendelkezhetnek Földi tapasztalatokkal más bolygókon is. Ezek nem fizikaiak, de mégis nagyon valóságosak.

Az Új Föld mintáit ti magatok állítottátok elő. Azt mondjátok: Hát egyáltalán nem emlékszem arra, hogy bármi ilyet is tettem volna. A szart, még a saját szobámat sem tudom kitakarítani! Hogyan is építhetnék fel egy Új Földet?” (nevetés) Kinyitná valaki kicsit az ajtót? Valakinek kezd melege lenni – meleg van itt bent. Oké. Köszönöm.

Tehát a népesség. Új Földek. Ez az egyik dolog, amit tesztek. Segítetek kifejleszteni ezeket az új helyeket az új angyalok számára. Nem csak ezt teszitek, hanem tanítotok is. Ott tanítotok.

 

Pénzügyek

Második dolog a pénzügyek. A pénzügyek. Micsoda zűrzavar, micsoda örömteli zűrzavar uralja a bolygót ezzel kapcsolatosan! A pénzügyi rendszeretek körülbelül 500 éves. Már egy ideje szétesett. Nem számít mi fog történni Görögországban, Olaszországban, vagy bármelyik másik országban. A Földön uralkodó pénzügyi rendszer már rég megérett egy renoválásra. Már nagyon régen. Alapvetően már össze is omlott. És mégis mindannyian itt vagyunk. Még mindig tudtok enni, tankolni, és az összes ehhez hasonló dolgot meg tudjátok tenni. Ki tudtok fizetni hatalmas összegeket azért, hogy itt ülhessetek ezekben a székekben, annak ellenére, hogy ez…(nevetés, valaki kommentálja) Igen, meg kellene kapnia. Igen. Ennyi az egész. Ennyi az egész. Ma könnyed vagyok. (nevetés) Te nevetsz, én ajándékot adok.

Tehát ennek az egésznek már sok szempontból be kellett következnie. Hiszen egyensúlytalanság jellemezte, továbbá pedig téves, rossz elosztás. És ez nem valami nagy összeesküvés elmélet, ez csak… az a képesség, hogy a pénzügyi energia továbbra is áramolni tudjon, hogy mindig áramolni tudjon, ez zökkent ki az egyensúlyból.  

Most pedig az történik, hogy bizonyos ember csoportok felfedezik a saját pénzügyi összeomlásukat, csődjüket. És ezek ti vagytok, srácok! (nevetés) Megélik a saját frusztrációjukat a pénzügyekkel, a bőséggel, hiszen ez történik veletek. Mindezt egy meglehetősen érdekes és csodálatos módon teszitek, keresztül mentek ezen a személyes életetekben annak érdekében, hogy felfedezhessetek egyféle új szituációt. Leblokkoltátok azt a pénzügyi energiát a saját életetekben, és ebben tényleg remek munkát végeztetek. A pénzügyi hibás működésért Adamus Díjat érdemeltek! (nevetés)

Mi a következő dolog? (valaki megemlíti Steve Jobs-ot) Ó, igen, „Steven-nek” igaza van. Kissé befolyásolja a mai beszélgetésünket.

Mi a következő? Mi a következő? Nos, meg fogjátok tanulni, hogy újra mozgásba, áramlásba kell hoznotok azokat az energiákat. Mozgásba kell őket hoznotok. Önmagadon belül kell azt újra-elosztanod, elsősorban azzal, hogy elfogadod, hogy rendelkezhetsz vele, és hogy az nem rossz. Ez nem fog téged újabb 20 létidőre a Földhöz kötni. Sőt, segíteni fog abban, hogy élvezd jelenlegi életed hátralévő részét! Abszolút!

Sok megrökönyödésen és megdöbbentő problémákon mentetek keresztül, és minden máson is annak érdekében, hogy segítsétek az általános tudatosságot, de mindezt személyes szinteken éltétek meg. Akkor most mihez is kezdetek? Csak ültök és vártok a lottó főnyereményre? Vagy a pénz tündérre? Vagy rám? Mit tesztek? Mihez kezdtek? (sokféle vélemény a közönség soraiból, David azt mondja: Teremtünk) Teremtesz! Abszolút! Köszönöm David! És ezért kapnod kellene… nos valószínűleg már legalább ezer Adamus Díjad van, de abszolút, teremts! Ha hideg van, akkor nyugodtan becsukhatod az ajtót… magad mögött.(nevetés)

Tudjátok, el kell, hogy áruljam, hogy bajban vagyok. Bajban vagyok. Komoly bajban vagyok ma. Azt hittem, kedves és figyelmes dolog részemről, ha megosztom a színpadot valaki mással. De most már az egészet maguknak követelik! (nevetés) Talán egy csatornázót keres. (Adamus és a közönség nevet)

Szóval, hol is tartottunk? Ó, a pénzügyeknél. A saját pénzügyeteknél, a saját pénz problémáitoknál – mindezen keresztül mentetek, és most elkezditek csak egyszerűen megteremteni. Mindössze ennyit kell tennetek! Teremteni! Ennyi az egész! Tényleg. Nincsenek erről tanfolyamok, amikre elmehetnétek, kivéve… én is fogok erről egyet tartani, de azon sem szükséges részt vennetek. (nevetés)

SART: És mennyibe fog az kerülni?

ADAMUS: Sokba. Rengetegbe. (nevetés) Igen! Garanciát kapsz arra, hogy bőségben fogsz élni, vagy ha mégsem, akkor életed végén visszakapod a pénzedet! (nagy nevetés)

Egyetlen egyszerű dolog – teremtés. Ez kell nektek, és ez kell a Földnek is – a teremtés.

Steven Jobs egy csodálatos teremtő volt – bámulatos teremtő volt, rengeteg ötlettel, sok-sok látomással – a probléma csak az volt, ahogy ezt ti is ismeritek – hogyan lehet ezt kivitelezni ebben a valóságban? Hogyan állítod elő? Az egy dolog, hogy gondolkozol rajta. De hogyan állítod elő? Nos, ez úgy történik meg, hogy a jó emberekkel, és az energia hatékony rendszerekkel hozod magad összhangba. És az egyik dolog, amiről Steven hírhedt volt, hogy nem tűrte el a minőség hiányát, nem tűrte el a szenvedély nélküliséget! Más szóval: Ne tűrd ezt el saját magadban! Ne futamodj meg saját magadon belül! Ne akarj semmiben sem a második legjobb lenni!

És pontosan ezt teszitek. Egy páran meg fogjátok ezt tagadni, pedig abszolút ezt teszitek – „Nos, elég jó ez így is.” – Nem! Nem az! Nem, Nem az! Tényleg ezt érdemled, hogy a második legjobb legyél? Már úgy értem közted és saját magad között, saját magadban a második legjobb akarsz lenni? Egyáltalán nem! Ezért ne tedd ezt! Ne tűrd ezt el!

Ahogy ezt már évekkel ezelőtt elmondtam nektek, én soha nem alkudozok, nem tárgyalok másokkal. Nektek is így kellene tennetek! Ne köss alkut a minőség hiányával! Mindannyian minőséggel kezdtétek ezt az életeteket – szeretettel, és csodálatos érzéki természettel, majd mások kedvéért alkut kötöttetek, és megalkudtatok ezek hiányával. Lecseréltétek mindezt. Ne tegyétek! Ne tegyétek! Egyáltalán ne! És ismételten, engem nem érdekel, hogy 25, 50 vagy 80 éves vagy. Soha nem túl késő! Soha nem túl késő!

 

Élelmiszer

A következő dolog a listánkon – pénzügyek. Következő. Akkor ez lesz az élelmiszer. Ez a mezőgazdaság, de nevezzük élelmiszernek! Ez a bolygó jelenleg nem élelmiszer problémával néz szembe, és egyetlen egy éhező embernek sem lenne szabad élnie ezen a bolygón, egyáltalán nem – mert itt is elosztási problémákról van szó. Itt ebben a teremben is tudnátok élelmet termeszteni – csodás élelmet, ami tele van tápanyaggal. Nem olyan élelemről beszélek, amiből kiszedték a tápanyagot, hanem olyanról, ami tápláló és egyben ízletes is. Lehet olyan íze, mint egy chips-nek, és közben magas tápanyagértékkel bír. Tényleg. Ez tényleg lehetséges.

De ehelyett mi történik? Leginkább a politikai struktúrák következtében, az elosztás el lett vágva. Ezért élhetnek éhező emberek a bolygón. Miért? Mert sokkal könnyebb olyan embereket kontrollálni, irányítani, akik az éhhalál küszöbén vannak. Mert amikor tele van a hasuk, akkor hirtelen okosak lesznek. Hirtelen olyan dolgokat akarnak, mint a szabadság, a szuverenitás és a Macintosh számítógépek. Tehát…(nevetés) Ez már a második volt Steve. Ez már a második volt. Három esélyed van mára. Ennyiért fizettél. (nevetés)

Élelmiszer és elosztás. Ahogy közelítünk a 10 milliárd népesség számhoz a bolygón, a probléma még szörnyűbb lesz, hacsak nem távolítjuk el a kormány kontrollokat, ha csak nem romboljuk le a sorompókat, és nem fizetünk többé azért, hogy ne ültessenek vetőmagokat!

Engem nem érdekel, hogy milyen törvényeket vagy más szóval falakat alkotnak az országok és a kormányok között, de az összes élelmiszer szabályozást és élelmiszer tarifát, importot és megszorításokat el kell távolítani! Nem lenne szabad éhezésnek lennie ezen a bolygón! És ha mégis van, akkor az a vezetők hibája. A vezetők hibája.

Bárhol termelhetsz élelmet – a szekrényedben, az alagsorban, a verandádon – bárhol. És ahogy ezek az energetikai megszorítások eltűnnek, a cégek egyre inkább a vetőmagok fejlesztésébe fognak befektetni – azokba a vetőmagokba, amikből több tápanyaggal bíró termés fakad, és amihez kevesebb víz, öntözés szükségeltetik, és nincs szükség semmiféle műtrágyázásra, mert ezek már alapvetően ellenállóak lesznek a kártevőkre, és energetikailag ellenállóak lesznek a baktériumokra és gombákra. És ez már itt van, barátaim. Már itt van.

És létezik a látnokoknak egy csoportja, akik nem kötnek kompromisszumot, akik nem alkudnak meg, és akik nem néznek vissza, hanem azt mondják: Először ezt saját magunknak fogjuk elképzelni – a látomásunk először saját magunkról szól. Abbahagyjuk ezeket az ostoba étrendeket. – Az önmagában élelmiszer elosztás probléma, amikor elkezded ezeket az ostoba étrendeket, diétákat követni. Igen, mindannyian, akik ezekkel próbálkoztok, pont ugyanazt az ostoba hülye dolgot teszitek, amit a kormányok is tesznek, és amivel lekorlátozzák, megszorítják az energia megfelelő elosztását az élelmiszeren keresztül. Igen! Ó! Add ide….(megragadja a kardot, és elkezd vele hadonászni) csak….Á! (nevetés) Ó!

Tehát amikor azt képzeled el saját magad számára, hogy az ételből származó tápanyagok bejutnak a testedbe, és táplálják a TudatTestet egy hatékony módon, mindenféle őrült megszorítások nélkül, amikkel eddig bírtál, és amikor megengeded, hogy a tested úgy dolgozza fel a táplálékot, ahogy azt kell, és amit a tested nagyon is jól el tud végezni, amikor lehetővé teszed ezt a természetes áramlást, akkor ezt létrehozod önmagadon belül, és akkor az megosztásra kerül a tömegtudattal. És akkor mindezek a fent felsorolt dolgok eltávolításra kerülnek.

 

Vallás

A következő dolog a listán. Ó, le kell írni. Vallás. Vallás. Én nem vagyok vallás ellenes. (nevetés) De, pontosan ugyanaz itt is a helyzet, mint a pénzügyeknél, ez sem változott semmit már nagyon hosszú ideje. Olyan vallási hitrendszer, vallási tudatosság uralkodik ezen a bolygón, ami legalább hat, hétezer éves, ha nem több. És szinte semmit sem változott azóta sem. Tényleg nem. A csoportok nevei megváltoztak, a vezetők változtak, de a lényeg semmit sem változott.

A vallások mentálisak, emberek alkották őket, és olyan messzire mennék, hogy azt állítom, hogy a vallásoknak nagyon, de nagyon kevés közük van Istenhez. Nagyon kevés. (valaki beszól: Hurrá!) Nagyon… igen, hurrá! (vannak, akik tapsolnak és éljeneznek) Add ide nekem azt a kardot! (Adamus újra meglengeti a kardot, a közönség nevet) Nagyon kevés. És… (visszaadja a kardot David-nek) Köszönöm David. Te vagy ma a kard őrzője.

Azért beszélek erről, mint a változó bolygó legfontosabb állapotainak egyikéről, mert ennek is változnia kell. Sok fontos dolog van, és ti ezt tudjátok és érzitek, mert ti magatok is keresztül mentetek ezen.

Először is a vallások nem létezhetnek ekkora egyensúlytalansággal, mint manapság – drámai, hatalmas egyensúlytalanság ez – a maszkulin és a feminin energia között. Ez képtelenség. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy tudták egyáltalán felállítani ezeket az állapotokat a vallások. Pontosan úgy, ahogy nem létezhet olyan vallás, ami csak a femininre épül – csak Íziszre épül. Ízisz egyébként sem tenne ilyet, de ti sem. Ez a maszkulin és a feminin egyensúlyáról szól, mert a kettő együttesen jelenti, teszi ki Istent, az Én Vagyok-ot. Nem lehet az egyiket kizárni.

Az egyházak visszatartják azt, aminek ki kellene pattannia a tudatosságból, a sok-sok szónoklatuk, a rengeteg szabályuk és az egyensúlytalanságuk miatt.

A másik dolog pedig az, hogy a vallások azért is szerepelnek ezen a listán, mert közvetítőként járnak el közted és Isten között. Isten pontosan itt van. Úgy értem, pontosan… (a mellkasára mutat)… pontosan itt. Nincs szükséged egy közbenjáróra ahhoz, hogy innen (a fejedből) ide (a szívedbe) gyere. (nevetés) Ehhez mindössze egy jókora mély lélegzetet kell venned, és ki kell lépned a fejedből! De ha ott van neked ez a közvetítő, és így teljesen kerülő úton kell menned, akkor el kell fogadnod rengeteg szabályt, imádkozást, szabályozást, meg a szenvedést, meg minden más egyebet is, és ez teljesen el fog téged terelni, és teljesen levesz téged az ösvényedről. És ebből bizony elég nehéz kiszállni, mert tele van pakolva egy csomó hipnózissal és szexuális energiával. Ez így van. Meg van terhelve rengeteg sok félelemmel és régi hitrendszerrel.

Mi történik itt, egy ilyen szituáció esetén, amikor a tudatosság készen áll a kivirágzásra – hát az, hogy itt vannak ezek a dolgok, amik mindezt visszafogják a vallás miatt. És ez miképpen is vonatkozik rátok? Lényegében egész jó munkát végeztetek abban, hogy kiléptetek a saját szabályaitok és a saját szónoklataitok bűvköréből. Néhányatokban még mindig fellelhetőek makyo-s szálak, ami a te spirituális lószarod, de elég jó beszélgetéseink vannak, négyszemközt és néha csoportosan is arról, hogy mikor merülsz el abban a makyo-ban. Elkezditek felismerni, hogy ez az egész csak egy rakás szemét. Tényleg az.

A spiritualitás olyan egyszerű. Nem kell hozzá semmit sem tanulnod. Nem kell befizetned tanfolyamokra. Nem kell gurukat követned. A guru minden bizonnyal nem olyan megvilágosodott, mint te, de mágikus hatalma van feletted – mert – ó, Steve azt mondja, hogy az idiótaságod miatt – képes elszedni a pénzedet, a hatalmadat és képes elnyerni a guru imádók csodálatát, hajbókolását.

Annak ellenére, amit Steve mondott én amondó vagyok, hogy mindez azért van, mert a legtöbb ember – nem ti – de a legtöbb ember még nem teljesen áll készen arra, hogy felvállalja a felelősséget magáért. Ezért is járkálnak el a templomokba. Ti lényegében kitűnő, csodálatos munkát végeztetek abban, hogy túlléptetek ezen.

A következő dolog a listán – ezek az állapotok. És 5 órakor állítsatok le. Nem akarom tovább folytatni… (nevetés)

 

Energia

Energia. Energia. Ez hatalmas problémát jelent a bolygón. Óriásit. Talán ennek kellene az első számúnak lennie a listán, de nem lehet minden dolog az első számú. Energia.

Lyukakat fúrtok a Föld mélyébe, és a Föld nem kifejezetten fog ezzel törődni. Az egyik nap felmerült a kérdés, hogy amikor a Föld mélyére fúrtok, és utána bekövetkezik egy földrengés, még ha jelentéktelen méretű is – akkor a kettő között található-e valamiféle összefüggés? Steve? Nem kell, hogy kimaradj a Reed Egyetemről ahhoz, hogy tudd, hogy „igen, a kettő között összefüggés áll fenn.”

Tehát az energia. Óriási probléma. Ez nem csak egy szó szerint értendő probléma, hanem egyben szimbolikus is. Az olaj kifogyóban van. Megpróbálnak mindenfélét csinálni – úgy akarják kivonni, hogy a sziklákat sajtolják, hátha így ki tudnak nyerni belőlük egy keveset, és az ki fog tartani egy rövid ideig. Meg napelemeket szerelnek fel. Vannak, akik így meggazdagodnak, de nem túl sok ember állít elő energiát az én szerény véleményem szerint. Vagy ott vannak a szélturbinák. Ez egy szép próbálkozás, de igazából csak pénzpocsékolás, mert az energia nem innen fog érkezni.

Hanem a már itt lévő elemek egyszerű alkímiájából fog érkezni. Az alapja a fény, a szén, és az atomi szerkezet – és mindezeket másképpen kell átalakítani, nem a most megszokott módon.

A Régi Energia a szó szoros értelmében véve Régi Energia – a régi dinoszaurusz csontok, a ti csontjaitok. Gondoltatok már valaha is erre ebben az értelemben, amikor éppen tankoltatok?  Ezek az én csontjaim egy másik életből? (nevetés) És ezzel akartok száguldani az utakon? Hát nem csoda, hogy az aspektusaitok ki nem állhatnak benneteket! (nevetés)   

Tehát az energia problémát jelent a bolygón, de nem igazából. Nem igazán, és ez benne a bámulatos. És már nagyon, de nagyon közel az áttörés. A kérdés a következő: A tudatosság vajon készen áll erre az áttörésre? Az összes elem itt van. Sok laboratóriumi munka el lett végezve, sok jó elmélet van, vannak olyan szabadalmak, amik éppen most, ebben a pillanatban kerülnek bejegyzésre az Új Energia, a tiszta energia, a viszonylag olcsó energia, egy olyan energia kapcsán, ami a nukleáris energiával ellentétben, nem fogja felrobbantani a bolygót, és nem hagy maga után szennyezett maradványt. És nagyon könnyű és olcsó.

És ez, mondhatni pontosan itt van. Itt van. A kérdés csak az: Vajon a népesség, a pénzügyi rendszerek, a vallások, és mindenki más is készen áll ezt kezelni? Ez itt a kérdés. Ha most hirtelenjében az összes külső áramforrást lekapcsolnák, ha kidobnád azt a régi motort az autódból, ha megszabadulnátok az összes olyan infrastruktúrától, ami a Régi Energia elosztását támogatja, akkor mégis mi történne?

VINCE: Munkanélküliség.

ADAMUS: Abszolút! Tömeges munkanélküliség! És melyik politikus az, amelyik kockáztatná a hazugságát, és munkanélküliséget akarna? (nevetés) Egyik sem! Mert a munkanélküli emberek nem jó szavazók. Nem, ők nem jó szavazó polgárok. Ők nem hűségesek senkihez és semmihez.

Tehát tényleg létezik egy tudatosság – ez nem egy összeesküvés – hanem létezik egy tudatosság, akiknek nincs ugyan egy központi szervezetük, vagy nem szerveződnek csoportba, ami ezt támogatná nyíltan – de ez egy tudatosság, ami része a Föld tudatosságának – és ami ezt az egészet visszatartja, visszafogja. Ez egy elég fura dolog. Hiszen az új készen áll, de az teljesen meg fogja változtatni az általatok eddig ismert életet itt a Földön. Mert akkor mindenki energia szuverénné, függetlenné fog válni. Lenyűgöző! Nem kell majd küzdened, harcba szállnod a mostani szennyezettség szintekkel, és az összes politikai kezdeményezéssel sem, akik zöldeknek vallják magukat. És barátaim, ez létezik. Létezik.

Ha létrejön ez az energia függetlenség, akkor ez meg fogja változtatni a teljes támogató infrastruktúrát. És ez – szerény véleményem szerint – példa nélküli új kreativitáshoz fog vezetni ezen a bolygón. Az emberek kirohannának, a hozzátok hasonlóak és mások is, akiknek voltak ötleteik – most, hogy hirtelenjében elérhető vált az olcsó, szinte teljesen ingyenes energia, tiszta energia – és mi mindenhez tudnátok ezzel kezdeni? Bámulatos lenne!

Tehát az energiáról szólva: ez egy világméretű probléma. Mit tudunk tenni? Előrántjuk a kardunkat, és harcba vonulunk a régi, rossz tudatosság ellen, ami tényleg visszafogja ezt, mert továbbra is a régiben akar maradni? (a közönség válasza: Nem) Nem. Nem. Habár ez is mókás lenne. (nevetés) De nem. Hanem szépen szemügyre vesszük a saját energiánkat.

Még mindig a Régi Energiát használjátok, és most itt nem a kőolaj energiáról beszélek. Hanem a fény energiáról, a kozmikus energiáról, arról, ahogy mindezt behozod a testedbe, ahogy ezt feldolgozod az agyadban, ahogy ezt behozod életed bőségébe.

Az Új Energia pontosan itt van. Imádom ezt a kardot! (nevetés) Az Új Energia pontosan ott van. Itt és most. Ez… elnézést… jelenleg itt van a válladon. Itt köröz körülötted. Pontosan itt van, a fejed felett. Itt van, de ti mégsem hozzátok azt be. Hogy miért? Mert előbb tudni akarjátok… mert előbb el akartok erről olvasni egy könyvet, majd el akartok menni egy erről szóló tanfolyamra, aztán meg garanciákat akartok, ezt követően lesztek csak hajlandóak belemártani a kisujjatok hegyét. Azt mondjátok: Oké, hallottam az Új Energiáról, de kérlek, mondj el róla mindent, amit csak tudsz! – Nos, pont ezt tettem. (nevetés) Ez az.

Ez új. Teljesen másképpen működik. Nem rezgésre vagy egymással ellentétes, szembenálló energiákra épül. Ez kiterjed. És nem viszonyul, nem hasonlítgat.

A Régi Energia viszonyul. Mindig egy korábbi tapasztaláshoz viszonyítja, hasonlítja magát. Ezen a módon építi saját magát. Az Új Energia ehhez képest semmihez sem viszonyul, semmihez sem hasonlítgat. Megtapasztalhatod azt ma, ez ad neked egy bizonyos eredményt, és holnap már teljesen másképpen fog működni. És te meg veszel egy mély lélegzetet és azt mondod: „Nem tudom, hogy készen állok-e erre! Szeretem a viszonylag kiszámítható dolgokat az életemben, mindössze egy kicsit jobbat szeretnék a jelenleginél.”

(Linda mutatja neki az időt) A fenébe! Valaki átállította az órát! (nevet) Köszönöm.               

Tehát mit tesztek? Ti vagytok a látnokok. Látnokok vagytok. Elképzeltétek saját magatok számára az Új Energiát, nem az elméteken keresztül, nem a mentális folyamataitok által, hanem lényegében azáltal, hogy azt választottátok, és azt mondtátok, hogy mi a franc veszítenivalótok van? Mi a fenét tudnátok elveszíteni? Pontosan ugyanez történt Mr. Jobs esetében is: Mit veszíthetek azzal, ha piacra dobom ezeket a kis zenei szerkentyűket? Mit veszítek ezzel? Miért is ne? Ó, mindenféle rossz dolgokat fognak rólam írni. – mondja ő – de egyébként is ezt fogják tenni. Akkor meg miért is ne tehetném meg, és ha működik, akkor majd tényleg jó dolgokat fognak rólam írni.

Tehát drága barátaim, a saját energiátok értelmében, szálljatok le a régiről. Engedjétek meg az újat! Engedjétek meg, hogy az életetek részévé válhasson!

 

Környezet

A következő a listán… jaj, gyorsnak kell lennem. Oké.

A következő a listán a környezet. Ez nem ad okot hatalmas aggodalomra, de mégis egy olyan dolog, amin nem árt rajta tartani a szemünket. Gaia szinte kimeríthetetlen képességgel bír saját maga megtisztítása, egyensúlyba hozatala kapcsán. Bár sok esetben – ez emberi életek áldozatával jár együtt – több száz, több ezer vagy több milliók halálával. Nézzétek csak meg Atlantiszt! Gaia tudja hogyan kell tisztítani, de most távozóban van. A kérdés az: Ti vajon tudjátok, hogyan tisztítsátok meg a környezetet?

Az a dolog, ami nagyban elősegítené ezt az lenne, ha leszállnátok a Régi Energiáról, és kiszállnátok a régi pénzügyi rendszerek módozataiból. Ennek eget rengető hatása lenne. De ahogy ez a bolygó lassan eléri a 10 milliárd főt számláló népességet, ennek egyre több környezeti  kihatása is lesz, sokkal több, mint amit szerintem a legtöbb ember képes lenne felfogni.

Mivel ti látnokok vagytok, viszonyíthatjátok ezt a saját énetekhez. A fizikai létezésetekhez, elsősorban a testetekhez, és ez felveti a kérdést, hogy te hogyan tisztítod ki magad? Hogyan viselsz gondot önmagadra? Hát nem a furcsa étrendjeitekkel, az biztos! És ezt most Mr. Jobs is megerősíti – Mr. Furcsa összes furcsa étendje, diétája – ez nem erről szól. Hanem arról, hogy töltsél némi időt csendben önmagaddal, és adj engedélyt a testednek arra, hogy véghezvigye a tisztulását, hogy gondot viseljen magára. És meg fogja tenni. Meg van az intelligenciája hozzá. Tudja, hogyan tegye ezt meg. Mindössze arra van ehhez szüksége, hogy te megengedd ennek a bekövetkeztét.

És akkor az ki fogja tisztítani a rákot, ki fogja tisztítani a régi beragadt, megrekedt energiákat. Még azokat a részeket is ki fogja tisztítani, amik energiát tárolnak a későbbi felhasználás céljából. Azokat is ki fogja tisztítani, ami először rettentően kellemetlen és kínos lesz, mert nem lesz szükséged energiatároló képességre a testedben többé. Az Új Energia nagyon is a Mostban van, ezért nincs már szükséged többé azokra a régi tároló vagy raktározó helyekre.

 

Oktatás

Apropó, itt most kialakul egy lista – és rettenetesen gyorsan beszélek, amiért elnézést kérek a fordítóktól – akik nevetnek – mert meg kell csinálnunk ezt a listát. A következő a sorban megint egy jókora dolog, ennek kellene az első számúnak lenni, de nem minden lehet az – vagy talán mégis – és ez az oktatás.

Ezen a bolygón az oktatás lényegében – és most elnézést kérek mindazoktól, akik nagyon benne vannak ebben – de lényegében egy katasztrófa. És ezalatt nem a tanítók szenvedélyét vagy a szolgálat iránti vágyukat kívánom kisebbíteni, hanem az általuk használt módszereket. Mert az lineáris. Mentális. És érdekes módon, ahogy ezt már ti magatok is tudjátok, önmagában csak a mentális tevékenység nem marad fenn hosszú időn keresztül. Az elme elfelejti saját magát. Ti is elfelejtitek az összes mentális dolgot, amit csak megtanultatok, de az olyan dolgokat, mint az érzelmek és a dráma, az élettapasztalatok, az eszközök – ezeket mind megőrzitek. A mentális cuccnak nyoma vész. Mert nem annyira fontos.

Az oktatás jelenleg a mentális tevékenységre helyezi a hangsúlyt nagyon erőteljesen. A szó szoros értelmében sokkal többet lennél képes megtanulni azáltal, ha egy könyvre ráteszed a kezed, és beleérzel annak esszenciájába, mint amit a tanulással el tudsz érni. Tényleg sok mindent meg tudnátok tanulni azáltal, ha belemélyedtek, ha elolvassátok, ha beleéreztek, látjátok a szemetekkel, majd keresztül futtatjátok azt az elméteken, de egyben részt is vesztek az egészben. Ez a valódi tanulás.

Akkor most ti, a látnokok, akik önmagatok látnokai vagytok, akik rendelkeztek a világ megváltoztatásának a potenciáljával, azt a kihívást intézem hozzátok, hogy ne csak a hibákat keressétek az oktatási rendszerben. Az könnyű. Arra bárki képes. Az nagyon is könnyen megy. De mi az új tanulás? Mit jelent az új tanulás neked? Nem a gyermekeidnek, nem más Shaumbráknak, nem az iskoláknak, hanem csak és kizárólag neked. Mi a tanulás új módja ezentúl számodra? (a közönség válaszai: - Tapasztalás, potenciálok, intuíció, képzelet… stb.) Ezek mindegyike. Ezek mindegyike. És én még egy dolgot hozzátennék mindehhez: Az elmélyedés, a magadba szívás. Az a képesség, hogy mindezt magadba szívd energetikailag, ahelyett, hogy az elméden keresztül kellene az egésznek áthaladnia. Ahogy már említettem, képes vagy arra, hogy kézrátétellel magadba szívd a könyv energiáját.

Na erre persze az elméd azt fogja mondani: Na igen, de tudod, akkor ha jön egy dolgozat, vizsga vagy teszt, tudod, ahol meg kell adni a pontos adatokat, számokat, meg mindent pontosan a könyvben leírtak szerint, akkor képes leszek erre? Ez lényegtelen. Abszolút lényegtelen. A tények feledésbe merülnek. A tények feledésbe merülnek.

Az új oktatás lényege az intuíció. Az érzés, ráérzés és az élmény. Ez az esszenciáról, a lényegről szól, nem pedig a tényekről. És egy vicces dolog történik, amikor valaki egyszer elkezdi magába szívni az esszenciát belőle… (nevetés, ahogy előhúz egy üveg tequilát) Eljött már az ideje?

Képes vagy ebből is kivonni az energiát, ebből az üveg tequilából, és bele tudsz ebbe érezni, máris körbeadjuk az üveget, csak egy pillanat még – kibontva vagy bontatlanul, ez sem számít – bele tudsz ebbe érezni. Ó, akkor most bontsuk csak fel, és adjunk körbe poharakat, hogy mindenki ihasson belőle egy keveset, ha szeretne. Mi most itt éppen tanulunk. Ez a mi oktatásunk. (nevetés) (A közönség reakciója: Ó, és némi taps) Kérném, hogy mindenki kapjon poharat, és adjátok körbe az üveget, és David, használd csak nyugodtan a kardot az üveg tetejének a levágásához. (nevetés) Igen!

 Nem, de komolyan, ezt most egy kicsit humorosra veszem itt a tanulás példájának a kedvéért. Mielőtt öntenétek magatoknak, érezzetek bele az üvegbe, és az üvegben lévő tequila esszenciájába! És amikor beleérzel az esszenciájába, akkor tényleg érezz abba bele! Úgy értem az egyszerű esszenciájába! Ne legyél mentális! Csak érezz bele! Akkor ezt követően önts egy kicsit a poharadba, és add tovább az üveget, hogy mások is megkóstolhassák!

EDITH: Érezheted anélkül is, hogy belekóstolnál?

ADAMUS: Abszolút. Abszolút, de azoknak mondom, hogy akik meg is kóstolják, azok fel fogják fedezni, hogy ha előbb az esszenciájába érzel bele, akkor hirtelen megváltozik maga az élmény, beteljesítőbb lesz. Ugyanez a helyzet a tanulással is… a tanulással is. A könyv pont olyan, mint egy üveg tequila. Érzed. Érzed az esszenciáját.

Következő dolog: Amikor ezek után olvasod a könyvet, akkor sokkal több minden történik. Sokkal többet ki tudsz venni belőle. Ez az igazi oktatási rendszer – esszencia, majd tapasztalás, megélés. Jelenleg ez az egész csak a számokról, az adatokról és a tényekről szól, pedig az esszenciát követő tapasztalás a lényeges.

Akkor lépjünk tovább a listánkon! Már majdnem a végén vagyunk, és a legvégén pedig ezt az egészet egy briliáns lényeggé párolom.

 

Vezetés

Vezetői képesség. Vezetőség. (valaki tapsolni kezd) Ó, még ne tapsolj! Mert ez fájni fog. Jó. (a közönség elkezdi öntögetni a tequilát)

EDITH: Előbb Adamusnak adjatok! (valaki megkínálja)

ADAMUS: Adjátok Lindának!

GARRET: Van itt még pohár.

ADAMUS: Kérnénk még egy pár poharat ide! Már csak egy pár percünk maradt. És még sok munkánk van.

Szóval a vezetői képesség. Itt… (nevetés, ahogy Linda belekóstol a tequilába, és borzalmas arcot vág) – Nem éreztél bele az esszenciájába!

LINDA: Ettől kinő a szőr a mellkasomon.

ADAMUS: Mert nem éreztél bele az esszenciájába. (nevetés) Egyszerűen csak fogtad és megittad. Legyen vele egy érzéki tapasztalásod! Érzékien tapasztald meg! (Adamus belekortyol) Áhh… Ó, ez jó volt! Látod? Ez nagyon érzéki volt. Á, még egy próbát teszek. (megint belekortyol)

LINDA: Inkább te, mint én!

ADAMUS: Áhh. Jó! Azért mondtam az elején, hogy 10 perccel 6 előtt állítsatok le, mert be fogok rúgni. (nevetés) Tudtam, hogy ez lesz!

Vezetői képesség: A világban jelenleg nincs sok igazán jó vezető – ebben a világban – legyen szó akár az üzleti életről, akár a kormányról, vagy bármi másról. Az emberek félnek előtérbe lépni, és felvállalni a saját vezetői képességüket. Mr. Jobs egyfajta vezető volt a saját maga módján. Ma már valószínűleg egy-két dolgot másképpen tenne, de mindenképpen látnok volt, és legalább a saját maga ura vagy vezetője volt.

Amikor elgondolkoztok azon a dolgon, hogy ezen a bolygón kit akarnátok vezető pozícióban látni, kik a valódi, igaz Szabványok, legyen szó akár a vallásról, akár a kormányokról, vagy az üzleti életről – hát nem sok van belőlük manapság. De ez megváltozhat. Mégpedig úgy változhat meg, ha te magad a saját vezetőddé válsz. Á! Ezért is mondtam az előbb, hogy ez egy nagy dolog. Ez valószínűleg… miközben a legjobb minősítést a vallásért kapod, akkor valószínűleg csak közepest, vagy még annál is kevesebbet kapsz az önmagadra vonatkozó vezetői mivoltodért. Ez itt a legalacsonyabb fokozat. Nem engedted meg magadnak, hogy te vezesd magad! Van egy rakás aspektusod, akik, nos olyanok, mint a börtönben raboskodó rabok, és bizonyos értelemben mégis ők vezetik a bolondok házát. (nevetés)

Mindenféle tevékenység zajlik bennetek, de ki itt a felelős ezért az egészért? Egy bizonyos értelemben ellenálltok ennek a felelősségnek. Nem akarjátok ezt a felelősséget felvállalni az életetekért. Sokkal könnyebb másokat vádolni. Sokkal könnyebb másokat követni, mások után menni. Így aztán elkerülitek a vezetői mivoltotokat.

Most arra kérlek benneteket, hogy képzeljetek csak el egy látomást, ami a saját magatok vezetői képessége legyen a saját életetekkel kapcsolatosan. Milyen érzés vezetni magad, önmagad lenni? (Linda megint mutatja az időt) Ezeket a dolgokat nem kellene időre tennünk! Meg kellene engednünk, hogy ez a Most Pillanatában legyen, ami nagyon folyékony.

Szóval saját magad vezetőjének lenni – ez nehéz dolog, mert nem igazán bízol meg saját magadban. Valószínűleg nem szavaznál magadra, vagy nem választanád meg magad egy választási kampányban. Nem is tudod, hogy meg van-e benned mindaz, ami ahhoz kell, hogy saját magad vezetője legyél, ezért aztán állandóan halogatod a témát. Halogatod ezt valaki más miatt, valami más miatt, egy másik időre. Most is halogatsz, mert ezt mondod: „Értem én mit mond itt Adamus, de majd holnap fogok ezen elgondolkozni” – és persze nem fogsz. Tehát itt ez a vezetői szerep hiánya. Olyan ez, mint egy hajó, aminek nincs…(valaki beszól: nincs iránytűje, valaki más azt mondja: nincs kormánya) – Mindkettő igaz. Se kormány, se vitorla, se kormánykerék, se motor, semmi sincs. Csak úgy sodródik az a hajó. 

 

Szabványnak lenni

Ezek a problémái, vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy az állapotai egy változó planétának. És ezek mind most történnek, és ugyanezek a dolgok a belsőtökben is lejátszódnak ezzel egyidőben. Látjátok az összefüggést?

Megváltoztathatjátok ezt a bolygót, vagy hozzájárulhattok ahhoz a változáshoz, amit az emberek kérnek ezen a bolygón azáltal, ha ezt az egészet meglátod a saját belsődben, és kifejleszted saját magad vezetését, ha behozod az Új Energiát, ha megengeded magadnak a bőséget, és mindazt, amiről ma itt beszéltünk. Ez nem arról szól, hogy kimész, és csatlakozol valamiféle politikai akcióhoz vagy közösséghez, vagy ha megújítod a tagságodat valamelyik energia őrző csoportnál. Hanem ez az egész úgy történhet meg, ha ezt az összes dolgot, ami ezen a listán szerepel, megteszed saját magadért. Saját magadért.

És amikor mindezt megteszed, az létrehozza a Szabványt. Ez megalkotja a mintát, a sablont, és egy energiát, ami aztán majd kisugárzódik a tömegtudatba. És a tömegtudat részévé válik, a tömegtudatnak egy új ágává válik azok számára, akik hajlandóak meglépni ezeket a változásokat.

Tudjátok, ha mindezeket a dolgokat megteszitek, azzal nem közvetlen módon változtatjátok meg a bolygót, hanem ellátjátok a planétát azokkal az eszközökkel, vagy formátumokkal vagy esszenciával, ami által az képes lesz megváltoztatni önmagát – és ez  bárki számára elérhető lesz, aki ezt akarja, bárkinek, aki meg akarja ezt tenni. 

Az is lehet, hogy ez a bolygó úgy fog dönteni, hogy ott marad, ahol van – a Régi Energiában – és ténylegesen nem történik meg ez a tudati áttörés, ami pedig készen áll már. És ez is lehetséges. De talán, azáltal a munka által amit ti végeztek, hiszen pontosan ez az ittlétetek oka – ez lesz az, ami meg fogja adni azt az utolsó szikrát, azt az utolsó lendületet vagy ösztönzést, ami által ez a nagy tudati áttörés bekövetkezhet. Ami egy óriási áttörés.

De mielőtt elmondanám a záróbeszédemet, mert van itt valaki ma, aki az idővel cseszeget engem, hadd mutassak még rá két olyan problémára, amit én az összes többi felé emelnék, vagyis magasabb prioritást adnék nekik. Ezeket sokkal nehezebb megérteni. Két problémáról van itt szó, amiket magatokban is meg fogtok látni, és talán a bolygó problémájaként vagy állapotaként is meg fogtok látni.

 

Még két dolog

Legelőször is, ez egy mentális korszak. Ez itt az atlantiszi mentális aktivitás csúcspontja. Mert ennek az aktivitásnak a csúcspontja bizony nem Atlantiszban teljesedett ki, hanem pontosan most történik. A dolgok mentálissá váltak, nagyon kevés a kreativitás, alig van valami kis látomás. Minden az elmében van. Az elme csodálatos egy pontig, de rettenetesen korlátolt, szűk. Nagyon, de nagyon szorosan korlátolt.

Ti rendelkeztek egy nagyon mentális hálózattal, és egy mentális hálózat – tudatosság háló – önmagába zárul. Vérfertőző – és ti is tudjátok mi történik egy vérfertőzés esetében. Végül sok-sok romboló mintát okoz. Miért? Mert lényegében fel akarja magát robbantani, képtelen már tovább abban a szoros, szűk típusú hálózatban tovább létezni.

Ott van nektek egy rettentően mentális tömegtudati hálózat, ami működésben van.  Valahogy ki kell onnan jönnötök, mert máskülönben vagy ki fog robbanni, vagy pedig belül fog robbanni. A kettőből az egyik meg fog történni. Ez így nem tud tovább folytatódni.

És pontosan ez történik most veletek személy szerint. Kiszállóban vagytok az elmétek hálózatából, és ez egy élő pokol, hiszen mindezt pont az elmétek hálózatából próbáljátok megtenni. És ez így nem fog működni. A külső befolyásnak valahonnan máshonnan kell érkeznie. Mégpedig az Isteni Intelligenciádból. Aki a Te Éned. A te Én Vagyok-od. Nem tudsz gondolkozással megvilágosodni. Gondolkodással nem tudsz kilépni az elmédből soha. Tehát az elme korszaka volt az első számú.

Ehhez szorosan kötődik a hipnózis. (valaki éppen átállítja az órán az időt) Még egy kicsit visszább állíthatnád! (nevetés)

Tehát a második számú dolog pedig a hipnózis – amiről a következő összejövetelünk alkalmával még többet fogunk beszélni – de a lényeg az, hogy jelenleg az emberiség teljes hipnózis alatt van, és ők ezt imádják. Ők kérték, ezért aztán meg is kapják. Nem gondolkodnak önállóan, saját magukért, nem cselekednek önállóan, saját magukért. Lusták és letargikusak lettek. És még ha meg is mondod neki, hogy: Te teljesen be vagy hipnotizálva! – és most ezt nem nektek mondom, hanem mintha én mondanám ezt most nekik – Annyira be vagy hipnotizálva! – Erre sem reagálnak, csak egy nagy vigyor ül az arcukon egészen addig, amíg kapnak egy kis cirkuszt és egy kis sütit, egy apró kis örömet, ami tovább löki őket.

Tehát a hipnózis egy jókora probléma. Hogyan lépsz túl a hipnózison?

SHAUMBRA 2. (nő): Választással.

ADAMUS: Választással. Köszönöm. Köszönöm. Kaptál ma már díjat? Most kapsz egyet. Kapsz még egyet. Ez ragyogó volt! Ó igen!

LINDA: Kap egy másikat is? Kap egy másikat is.

ADAMUS: Másikat is. Választás. Ez az, amit megtehetsz, mint látnok, ezért a bolygóért – hogy hozol egy választást önmagadért. Dolgozzatok a választásokkal!

És drága barátaim, most akkor foglaljuk össze a dolgokat az utolsó perceinkben!

Vegyünk egy mély lélegzetet!

 

Látnoknak lenni

Miért vagytok itt? Remélhetőleg az olyan dolgokért, mint amilyen az öröm, hiszen olyan sok időt fektettetek már bele ebbe a bolygóba. Sok életet feláldoztatok, oly sok mindent feladtatok. Remélhetőleg ezt az életeteket csak az örömmel töltitek el. Élvezitek ennek az inkarnációtoknak az érzéki természetét!

És ha ezt teszitek, ha tényleg jó mélyen belemerítitek ebbe magatokat, ha tényleg beléptek énetek lepárolt egyszerűségébe, akkor lényegében képesek lesztek ezt az egész fizikai valóságot magatokkal vinni, és soha többé nem fogtok beleragadni, a csapdájába esni vagy beleveszni, és mindig képesek lesztek ezt megtapasztalni, akárhová is vezet majd az utatok a teremtés egészében. Azonnal manifesztálni tudod majd a fizikait, csak azért, mert képes vagy rá és megteheted, és soha többé nem fogsz ebbe bele beleragadni.   

Másodsorban pedig azt kérdeztem tőletek, hogy miért vagytok itt? Azért, mert ti vagytok a látnokok. Ti vagytok a látnokok. Pontosan úgy, ahogy Steve Jobs is látnok volt a személyes hatalommal felruházó eszközök terén, ti a szuverenitás, a függetlenség látnokai vagytok. A szuverenitás látnokai vagytok. És ez saját magaddal veszi kezdetét. Nehogy azzal töltsd az összes idődet, hogy megpróbálod elképzelni az egész bolygót, és mindenkit ezen a bolygón boldogan, és hogy mindenkinek jól megy a sora, és az egész egy nagy köznépi fesztivál vagy ünneplés! Képzeld ezt el saját magadról saját magadnak! A látomásod magadról szóljon!

A látomásod szóljon a bőségről! Képzeld el az energia áramlást! Látomásodba foglald bele mindazokat a dolgokat, amikről ma itt beszéltünk! És majd akkor, ha ezt már megtetted saját magad kapcsán, akkor pontosan ez lesz az, ami létrehozza ezt az új dimenziót a tömegtudatban, ami rendelkezik majd ennek a potenciáljával azon emberek számára, akik hajlandóak megváltoztatni az életüket, egyenként, személyről személyre. Ez rendelkezik azzal a potenciállal, hogy megváltoztassa ezt a bolygót.

Hosszú időt töltöttél el energia őrzéssel ezen a Föld bolygón. És mélységesen megszerettétek ezt a bolygót. Arra is rájöttetek, hogy ennek is meg vannak a maga kihívásai. Hosszú időt töltöttetek el itt. Elengedhetitek az energia őrzés régi maradványait magatokból. És ma arra kérünk benneteket – Steve Jobs, Adamus Saint-Germain, Kuthumi – mert ő is itt volt és jókat nevetett – arra kérünk benneteket, hogy legyetek a látnokok! Hiszen ezért vagytok itt – hogy elképzeljetek saját magatok számára egy új valóságot, majd megosszátok ezt mindenki mással is. Ez az, ami megváltoztatja ezt a bolygót.

És az időm lejárt. John Kuderka most pont azon morfondírozik, hogy kikapcsolja-e a mikrofonomat.

És akkor most szélsebesen elmondom azokat a híres szavakat: Minden jól van a Teremtés egészében!

Őrizzétek a látomást! Köszönöm.

 

(Fordította: Telegdi Ildikó – telegdi.ildiko66@gmail.com  http://www.shaumbra.hu )

 

Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó

 

 

A Bíbor Kör Anyagok Tóbiással, Adamus Saint-Germainnel és Kuthumi Lal Singh-gel ingyenesen kerülnek felajánlásra 1999 óta.

A Bíbor Kör emberi angyalok globális hálózata, akiket Shaumbrának neveznek, és akik elsők között mennek át az Új Energiába. Ahogy megtapasztalják a felemelkedés örömeit és kihívásait, Szabványokká válnak mindazon emberek számára, akik a saját belső Istenük felfedezésének utazását járják.

A Bíbor Kör havonta találkozik Deverben, Coloradoban, ahol is Adamus a legfrissebb információkat osztja meg Geoffrey Hoppe által. Ezek a Bíbor Kör összejövetelek nyilvánosak, publikusak, ahová mindenkit szeretettel várunk.

Amennyiben most ezt olvasva érzel egyfajta igazságot és kapcsolódást, akkor te tényleg Shaumbra vagy. Tanító és Vezettetést nyújtó vagy az emberek és az angyalok számára egyaránt. Engedd meg, hogy az isteniséged magva virágba boruljon benned ebben a pillanatban, és ez tartson örökké. Soha nem vagy egyedül, mert van egy családod a világban, és angyalok vesznek körül a körülötted létező birodalmakban.

Szabadon terjesztheted ezt a szöveget nem-kereskedelmi alapon, térítésmentesen. Arra kérünk, hogy az információt a maga teljességében add közre, beleértve ezt a lábjegyzetet is! Minden más felhasználás esetén írásos jóváhagyásra van szükség Geoffrey Hoppe-tól, Golden, Colorado.

A kontakt oldal: www.crimsoncircle.com

© Minden jog Fenntartva 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403